Szerző: halászlé (Snecológus-pontszám: 48201x24) May 31, 2026 10:43:41
Válasz
(2)
Darth Tibor
Akkor azt okozhatja szívprobléma is!
A lényeg, Endre, hogy el kellene látogatni egy orvoshoz. Nehogy valami baj legyen mielőtt rád rúgják a rácsos ajtót. Robika, Tályszon és a haverjuk a kisbicskás már nagyon vár téged!

ez am érdekes kérdés. ha beviszik, nyilván kezelni fogják, úgy, ahogy alkoholizmusát is kezelték, nem lesz apelláta.

ha húzódik a jogi procedúra és mondjuk még egy évig otthon sörözik - orvoshoz úgyse fog menni, max fiagrát írtani...hát nemtudom...bár ezek az alkeszek jól bírják...
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
May 31, 2026 10:43:41

Szerző: - May 31, 2026 10:44:17
Válasz
(5)
Endre veszélyben a sört pénz!!!!!!!!

MC Pista ma estére beszélt egy liveot Légiós cigányal!

Kezeled?
May 31, 2026 10:44:17

Szerző: halászlé (Snecológus-pontszám: 48201x24) May 31, 2026 10:44:28
Válasz
(3)
PúpszásziRePont
Amikor valaki a BV vendégszeretetét élvezi, mint Endre is (fél évig), addig ugye automatikusan jár a TB. Ez házi őrizet alatt is jár automatikusan, vagy ilyenkor fizetnie kéne a járulékot?

jár neki sajnos, többször dicsekdett vele
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
May 31, 2026 10:44:28

Szerző: Nemzet Krónikása (Snecológus-pontszám: 42521x21) May 31, 2026 10:45:03
Válasz
(1)
Ezt is mi fizetjük, úgyhogy tessék szépen megköszönni a nézőknek!
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
May 31, 2026 10:45:03

Szerző: halászlé (Snecológus-pontszám: 48201x24) May 31, 2026 10:46:40
Válasz
(1)
-
Endre veszélyben a sört pénz!!!!!!!!

MC Pista ma estére beszélt egy liveot Légiós cigányal!

Kezeled?

true. endi a te fiókoddal fogja telekeresni magát a disznó, de sztem még ezek után is neked kell fizetni, hogy odaadhattad a tiktokszodat és téged ért az a megtiszteltetés, hogy segítettél ennek a dagadt koldus kurva ananásznak...

www.tiktok.com/@paff_a_bvs_srkny/video/7645810460897348896?_r=1&_t=ZN-96obj2tktVu
May 31, 2026 10:46:40

Szerző: again mine the refund (Snecológus-pontszám: 12979x6) May 31, 2026 10:49:00
Válasz
(3)
halászlé
true. endi a te fiókoddal fogja telekeresni magát a disznó, de sztem még ezek után is neked kell fizetni, hogy odaadhattad a tiktokszodat és téged ért az a megtiszteltetés, hogy segítettél ennek a dagadt koldus kurva ananásznak...

tiktok.com/@paff_a_bvs_srkny/video/7645810460897348896?_r=1&_t=ZN-96obj2tktVu

Ez a nagy giroszos ninja léghajós is ugyanolyan napraforgó drámapicsa mint az összes többi. Megéri a pénzét ez is.
May 31, 2026 10:49:00

Szerző: Zármester May 31, 2026 10:53:30
Válasz
(4)
again mine the refund
Ez a nagy giroszos ninja léghajós is ugyanolyan napraforgó drámapicsa mint az összes többi. Megéri a pénzét ez is.

Persze, mindent a pénzért. Cigány Ali se keres úgy mint régen Malaccal és Malac is szarban van anyagilag mert Gyagyással és Mussadal nem jön annyi coint mint régen a légiós cigóval.

Itt látszik Tiktiken az összes nagy megmondó és okoskodó gyökér csak szerepelni akar és pénzt ebből semmi más nincs. Az összes egy napraforgó szhar, csak pénz legyen.

Tegyük hozzá egyedül a világon Gyagyás akkora balfasz és érdektelen, hogy neki nem sikerül stabil havi keresetet csinálni belőle, közben az utolsó putrilakó is többet keres.
May 31, 2026 10:53:30

Szerző: Eazy (Snecológus-pontszám: 23453x11) May 31, 2026 10:54:39
Válasz
(14)
-
dikklomata úr reakciója a kilövésre

Diplomata úr!
Tudtommal köztünk jársz, úgyhogy már tevődik is felfelé a kérdés:
Te tényleg azt gondolod hogy jó ötlet ezt a két, nyilvánvalóan súlyos pszichológiai esetet virtuális lélegeztetőn tartani, mondván hogy viccesek?
Lehet én értettem félre valamit, de az mc gyogyósról már amúgy is óceán terjedelmű "vicces" anyag van fent különböző portálokon. Nem elég?
Takarodjanak el az internetről asodival együtt, zárójel bezárva. Évek óta agyrákot okozó internetes ámokfutásuk már tényleg kikezdi a legegészségesebb elmét is, mert vannak olyan károsak mint mondjuk a dohányzás.
Ráadásul a fasszopó malac állandóan mások gyerekét, asszonyát, vagy egyéb családtagját emlegeti.. és ezt kéne, mint a Szent grált őrizgetni? Ez komoly?
Ebben a kontextusban már rég semmi vicces nincsen.
Ha pedig neked ez a core bevételi forrásod, akkor növessz gerincet, és menj el dolgozni, mint minden normális ember, mert ebben itt téged senki nem fog támogatni.
Úty kültyem ej nyekety a kétyszátyetyret, hoty fajójápan nyem folt já fetezetem -sodi kobold
May 31, 2026 10:54:39

Szerző: PúpszásziRePont (Snecológus-pontszám: 11769x5) May 31, 2026 10:55:19
Válasz
(3)
again mine the refund

Mindegyik ugyanolyan... Hisztiznek, asszonykodnak, hetente kétszer összevesznek, háromszor kibékülnek. Műsor.. Talán azt kell mondjam: hiánypótló a Mónika show után bizonyos körökben. És azok, akik összedobálják a kolduspénzt ezeknek az "élő alkotóknak", pontosan ilyen műsorra éheznek.
Ezúton visszavonhatatlanul visszavonom minden korábbi bejelentésemet.
May 31, 2026 10:55:19

Szerző: again mine the refund (Snecológus-pontszám: 12979x6) May 31, 2026 10:58:38
Válasz
(3)
PúpszásziRePont
Mindegyik ugyanolyan... Hisztiznek, asszonykodnak, hetente kétszer összevesznek, háromszor kibékülnek. Műsor.. Talán azt kell mondjam: hiánypótló a Mónika show után bizonyos körökben. És azok, akik összedobálják a kolduspénzt ezeknek az "élő alkotóknak", pontosan ilyen műsorra éheznek.

Tegnap írtam hasonló kommentet pont erről. A nagyon bonyolult és nem kitalálható milyen megfigyelő accountomat többek között ő is tiltotta. Csak kitérképeztem gyagyás kiknél volt bent és ezért látom melyik van online.

Akkorát röhögtem amikor a sima négy szavas kommentre elkezdte ráncolni a szemét, behajolt a kamerába és elkezdte baszkodni a telefont, erre megszakadt a stream 🤣

Nem ő volt az egyetlen akinek ilyen sérülékeny a lelki világa, mindig megnevettetnek ezek.
May 31, 2026 10:58:38

Szerző: dogoljmegsodi (Snecológus-pontszám: 10709x5) May 31, 2026 11:01:01
Válasz
(2)
szerintem a Büdös már ezt a tiktok dolgot is elengedte. napi fél egy orára jön fel 500 forintért. ha komolyan venné hogy ez a munkája 8órába nyomná és legalább a napi 10sör kijönne de hát, balfaszkodik csak
May 31, 2026 11:01:01

Szerző: Nemzet Krónikása (Snecológus-pontszám: 42521x21) May 31, 2026 11:03:49
Válasz
(8)
És az a szomorú, hogy rengetegen mémelik Pistát, meg volt neki több felkérése is (pl. a cipős gyerek), emiatt valahogy mindegyik mainstream tartalomgyártó videójából kimarad az, hogy gyerekek halálát kívánja, a nőket egy utolsó szardarabnak gondolja, vagy hogy kiket irtana ki.

Kurva anyját az összes ilyennek, aki ezekből az elmebetegekből lapátolja magának a pénzt.
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
May 31, 2026 11:03:49

Szerző: PúpszásziRePont (Snecológus-pontszám: 11769x5) May 31, 2026 11:06:28
Válasz
(4)
dogoljmegsodi
szerintem a Büdös már ezt a tiktok dolgot is elengedte. napi fél egy orára jön fel 500 forintért. ha komolyan venné hogy ez a munkája 8órába nyomná és legalább a napi 10sör kijönne de hát, balfaszkodik csak

A számok nem hazudnak. A Gyagyás is látja, hogy nem működik a dolog, sem a Cucuval, sem nélküle. Sem ismerősökkel, sem ismeretlenekkel...
Aztán ki tudja, mivel foglalkozik a háttérben... Mert az a napi pár söre tuti megvan. Ha nem lenne meg, már tuti szétrágta volna a szalmazsákot kínjában. Golda nyugdíját feji? Vagy a felszopók tartják el? Netán valami illegális dologra adta a fejét? Előbb-utóbb úgyis kiderül.
May 31, 2026 11:06:28

Szerző: halászlé (Snecológus-pontszám: 48201x24) May 31, 2026 11:06:39
Válasz
(2)
Nemzet Krónikása
És az a szomorú, hogy rengetegen mémelik Pistát, meg volt neki több felkérése is (pl. a cipős gyerek), emiatt valahogy mindegyik mainstream tartalomgyártó videójából kimarad az, hogy gyerekek halálát kívánja, a nőket egy utolsó szardarabnak gondolja, vagy hogy kiket irtana ki.

Kurva anyját az összes ilyennek, aki ezekből az elmebetegekből lapátolja magának a pénzt.

az az érdekes, de amúgy a púposnál is, hogy sokan csak a pillanat hevében dobálnak, meg sem nézik, hogy kit pénzelnek.

felelőtlen pézszórás..
May 31, 2026 11:06:39

Szerző: Zármester May 31, 2026 11:07:05
Válasz
(9)
Eazy
Diplomata úr!
Tudtommal köztünk jársz, úgyhogy már tevődik is felfelé a kérdés:
Te tényleg azt gondolod hogy jó ötlet ezt a két, nyilvánvalóan súlyos pszichológiai esetet virtuális lélegeztetőn tartani, mondván hogy viccesek?
Lehet én értettem félre valamit, de az mc gyogyósról már amúgy is óceán terjedelmű "vicces" anyag van fent különböző portálokon. Nem elég?
Takarodjanak el az internetről asodival együtt, zárójel bezárva. Évek óta agyrákot okozó internetes ámokfutásuk már tényleg kikezdi a legegészségesebb elmét is, mert vannak olyan károsak mint mondjuk a dohányzás.
Ráadásul a fasszopó malac állandóan mások gyerekét, asszonyát, vagy egyéb családtagját emlegeti.. és ezt kéne, mint a Szent grált őrizgetni? Ez komoly?
Ebben a kontextusban már rég semmi vicces nincsen.
Ha pedig neked ez a core bevételi forrásod, akkor növessz gerincet, és menj el dolgozni, mint minden normális ember, mert ebben itt téged senki nem fog támogatni.

Diplomatya úr és a társai akkora naty trollok... sikerült úgy megtrollkodni Malacot, hogy már 4 éve nem kell dolgoznia és végig csövezte európát. Mit ne mondjak "zseniális" trollkodás.

+ az egész ország tudja ki az MC Malac (ne örülj Gyagyás nem celeb, nem influenszer ahogy te mondod simán rajta röhög mindenki) és ez miatt mindig lesz 1-2 ember aki viccből dob neki. Meg had ne mondjam az is remek trollkodás, hogy Malac ellenfeleit tele dobáljuk...
May 31, 2026 11:07:05

Szerző: italy May 31, 2026 11:11:46
Válasz
(2)
Nemzet Krónikása
Ha a külföldi jagellók mégis elkezdenek nyomozni azok után a TikTok fiókok után, ahonnan Pista csinálta a gyűlölködéseit, vajon kihez fogják tudni visszavezetni? :)

Sajnos, semmilyen Olasz hatóság, semmit nem kapott Pistáról.
May 31, 2026 11:11:46

Szerző: - May 31, 2026 11:16:12
Válasz
(6)
italy

Kapott, nyugi...
May 31, 2026 11:16:12

Szerző: halászlé (Snecológus-pontszám: 48201x24) May 31, 2026 11:18:53
Válasz
(2)
italy

nem az a kérdés, hogy kapott-e, hanem hogy mit tudnak vele kezdeni. meg valszínű a sok migráns miatt ez mindennapos is, hogy balhéznak az utcán.

pityek utazásának akkor lesz vége, amikor hazakerül.
és nem kell beszarni, mert akkor sem fogja abbahagyni a netes koldulást, mert ez se szeret dolgozni. de legalább itthon kontoll alatt lenne.
May 31, 2026 11:18:53

Szerző: stokihivas May 31, 2026 11:22:25
Válasz
(17)
11:06 kor hivtam,jó kedve van és van söre, Igazat ad McIstinek,egyetért vele mindenben,lesz több Tiktok profil McIstinek, live max csak akkor lesz ha McIsti is jön,rámtette a vonalat szokás szerint!
Szép ez a szerelem, ja nem !
May 31, 2026 11:22:25

Szerző: halászlé (Snecológus-pontszám: 48201x24) May 31, 2026 11:23:59
Válasz
(2)
stokihivas
11:06 kor hivtam,jó kedve van és van söre, Igazat ad McIstinek,egyetért vele mindenben,lesz több Tiktok profil McIstinek, live max csak akkor lesz ha McIsti is jön,rámtette a vonalat szokás szerint!

szerintem is van söre valahonnan, tegnap is elment inkább filmet nézni, minthogy a malaccal játszott volna. és tegész hétvégre betárazott valahogy.
May 31, 2026 11:23:59

Szerző: Nemzet Krónikása (Snecológus-pontszám: 42521x21) May 31, 2026 11:23:59
Válasz
(6)
halászlé
nem az a kérdés, hogy kapott-e, hanem hogy mit tudnak vele kezdeni. meg valszínű a sok migráns miatt ez mindennapos is, hogy balhéznak az utcán.

pityek utazásának akkor lesz vége, amikor hazakerül.
és nem kell beszarni, mert akkor sem fogja abbahagyni a netes koldulást, mert ez se szeret dolgozni. de legalább itthon kontoll alatt lenne.

Lehet én vagyok túl liberális, de az ilyeneket gyógykezeltetni kéne egy bentlakásos intézetben, mint Markót. Jó, nyilván annyira nem elmebeteg, mint a Gergő.

Vizsgálják ki, kapjon egy diagnózist, kapja meg a szükséges segítséget (terápia, gyógyszerek) ha pedig kezd javulni, akkor tessék elhelyezkedni valahol dolgozni, gyógyszeres felügyelet mellett.

A mentális betegségek felét megfelelő gyógyszeres kezeléssel tök jól lehet kezelni, csak ugye Gémeskútországban a pszichiátriai intézmények és a jelzőrendszerek kapcsán (is) gondok vannak.

KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
May 31, 2026 11:23:59

Szerző: halászlé (Snecológus-pontszám: 48201x24) May 31, 2026 11:29:38
Válasz
(4)
Nemzet Krónikása
Lehet én vagyok túl liberális, de az ilyeneket gyógykezeltetni kéne egy bentlakásos intézetben, mint Markót. Jó, nyilván annyira nem elmebeteg, mint a Gergő.

Vizsgálják ki, kapjon egy diagnózist, kapja meg a szükséges segítséget (terápia, gyógyszerek) ha pedig kezd javulni, akkor tessék elhelyezkedni valahol dolgozni, gyógyszeres felügyelet mellett.

A mentális betegségek felét megfelelő gyógyszeres kezeléssel tök jól lehet kezelni, csak ugye Gémeskútországban a pszichiátriai intézmények és a jelzőrendszerek kapcsán (is) gondok vannak.

sajnos ez a magyar ellátó rendszer...egy normális szociális hálóban pistának pártfogója, vagy gondnoka van + gyógyszeres kezelés és semmiképp sem csavaroghatna a világban.

ő maga is mondta, hogy valamelyik szakvéleményében benne van (ezekszerint párszor már megjárta a pszichiátert), hogy elég gyerekes és gondja van a problémamegoldással.

annó selim egyik hetyetyéjében tudni vélték, hogy valami papírral utazgat, de ugye a drága jó édes anyja is segíti a csavargásban, hogy ne kelljen elvilselnie.

még a régi szitiben azt találtam mondnai, hogy pistának gondnok kell, kiröhögtek, mondván hogy el tudja látni magát és hogy biztos a cigijét is beosztanám. igen, beosztanám, mert olyan, mint egy gyerek. sem a pénzt, sem a cigit, sem a kaját nem tudja beosztani.
May 31, 2026 11:29:38

Szerző: goldavoda May 31, 2026 11:32:04
Válasz
(4)
stokihivas

Golda adta át a telót, gyermekcsonkitásról kérdeztem, ne trollkodj ..azt mondja,hogy Istinek lehet bármit és nevetve rámtette a telót.
May 31, 2026 11:32:04

Szerző: halászlé (Snecológus-pontszám: 48201x24) May 31, 2026 11:32:40
Válasz
(1)
goldavoda
Golda adta át a telót, gyermekcsonkitásról kérdeztem, ne trollkodj ..azt mondja,hogy Istinek lehet bármit és nevetve rámtette a telót.

hát elmebeteg pedofilok között ez már csak így megy...
May 31, 2026 11:32:40

Szerző: Nemzet Krónikása (Snecológus-pontszám: 42521x21) May 31, 2026 11:33:02
Válasz
(6)
halászlé
sajnos ez a magyar ellátó rendszer...egy normális szociális hálóban pistának pártfogója, vagy gondnoka van + gyógyszeres kezelés és semmiképp sem csavaroghatna a világban.

Lásd pl. Szandika esetét. Jött Stoki, az osztrák ellátórendszernél pedig néhány közös műsor meg Szandika beszámolója alapján megszólalt az ALARM, hogy vigyázat, ez a csávó veszélyes lehet rá. Szépen el is takarították mellőle.

Pista egyébként simán el tudna robotolni valamilyen fizikai munkát igénylő munkahelyen, pl. gyárban vagy segédmunkásként az építőiparban.
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
May 31, 2026 11:33:02

Szerző: Twiccs Chat (Snecológus-pontszám: 10345x5) May 31, 2026 11:34:13
Válasz
(2)
Ritkult a stoki féle minőségi tartalom fogyasztásom a közelmúltban. A lego busz elkészült már?
Vagy majd a rácsok mögött lesz ideje azt is kirakni?
#50euro + kamatok
May 31, 2026 11:34:13

Szerző: again mine the refund (Snecológus-pontszám: 12979x6) May 31, 2026 11:35:27
Válasz
(1)
Twiccs Chat
Ritkult a stoki féle minőségi tartalom fogyasztásom a közelmúltban. A lego busz elkészült már?
Vagy majd a rácsok mögött lesz ideje azt is kirakni?

Jófan, ez is mety a szeméjtbe.

Mindenki thököljön mekk, mindenki rohadjon mekk!
May 31, 2026 11:35:27

Szerző: halászlé (Snecológus-pontszám: 48201x24) May 31, 2026 11:36:15
Válasz
(2)
Nemzet Krónikása
Lásd pl. Szandika esetét. Jött Stoki, az osztrák ellátórendszernél pedig néhány közös műsor meg Szandika beszámolója alapján megszólalt az ALARM, hogy vigyázat, ez a csávó veszélyes lehet rá. Szépen el is takarították mellőle.

Pista egyébként simán el tudna robotolni valamilyen fizikai munkát igénylő munkahelyen, pl. gyárban vagy segédmunkásként az építőiparban.

igen, ha akarna. de korábban is inkább miskolcon a tesco előtt kéregetett. lusta is meg kollektívába nem való. lehet, hogy rehabos munkahelyen esetleg 4 órában ellene valahogy, de már belekóstolt az ingyenéletbe, nem fog könnyen elengedni - úgy, ahogy a többi trash sem.
May 31, 2026 11:36:15

Szerző: - May 31, 2026 11:43:03
Válasz
(3)
stokihivas

Vaid!
Nem lesz live , majd akkor lesz ha Köröskényi jelzi neki.
A fiókot átadta Köröskényinek, azt mondja az István contextussal lényegében egyetért,amelyek elhagzottak tőle!
Abban hibát nem talál!
May 31, 2026 11:43:03

Szerző: dogoljmegsodi (Snecológus-pontszám: 10709x5) May 31, 2026 11:45:42
Válasz
(6)
az öregasszonyt gyanusitom hogy vett neki sört, lévén vasárnap vam
May 31, 2026 11:45:42

Szerző: Eazy (Snecológus-pontszám: 23453x11) May 31, 2026 11:46:31
Válasz
(6)
dogoljmegsodi

Ráadásul gyereknap.. :D
Úty kültyem ej nyekety a kétyszátyetyret, hoty fajójápan nyem folt já fetezetem -sodi kobold
May 31, 2026 11:46:31

Szerző: PúpszásziRePont (Snecológus-pontszám: 11769x5) May 31, 2026 11:47:20
Válasz
(6)
dogoljmegsodi

Az is reális lehet, hogy a Cucut fejte meg néhány napi sörpénzzel, az átadott fiókokért cserébe.
May 31, 2026 11:47:20

Szerző: herr_schwechater (Snecológus-pontszám: 17263x8) May 31, 2026 11:49:52
Válasz
(2)
Eazy
Ráadásul gyereknap.. :D

vett volna neki koccintóst inkább
💕Vádemelés💕 + 💕AMS seggbekuki💕
May 31, 2026 11:49:52

Szerző: noikabatgomb (Snecológus-pontszám: 21090x10) May 31, 2026 11:54:09
Válasz
(3)
dogoljmegsodi

Az is egy opció, de tegnap amikor a gyagyás bement néhány percre akkor többször utalt arra, hogy "Jo, majd ránézek óránként.." - gondolom, hogy a fiókért kap majd pénzt cserébe csak a malac próbálta azzal lerázni, hogy most liveozik.
Nyilván nem ingyen adta oda a fiókot.
Ebben eddig lehetett eljutni.
May 31, 2026 11:54:09

Szerző: Betöjt Laptop (Snecológus-pontszám: 79672x39) May 31, 2026 11:58:37
Válasz
(3)
Gyerekek...
Endrének sosincs elegendő söre, tegvap is viszkető seggel és bizsergő tarkóval szopkodta a gyogyós egyhetes fostos picscáját.
Ma iszik 4-6 sört?

És?
Minden napja bizonytalan.
Delutánra már úgyem marad.
Ester igy is a falat kaparja.

A vádirat úgyis útun van )szerintem már megkapta,csak hazudiok)

Semmi nem változik.

Háziőrizet és hosszú börtönévek. Ez az ami állandó.
MINDIG, MINDEN ÍGÉRETEMET MEGTARTOM
May 31, 2026 11:58:37

Szerző: Betöjt Laptop (Snecológus-pontszám: 79672x39) May 31, 2026 12:00:08
Válasz
(5)
A nagy különbség Pista meg a gyagya között, hogy a gyogyóst porondon akarják tartani. Ami sikerül.

Endrét meg el akarják tüntetni, ami szintén sikerült.

Szerintem minden fasza!
May 31, 2026 12:00:08

Szerző: A helyzet megoldása (Snecológus-pontszám: 90018x45) May 31, 2026 12:01:57
Válasz
(10)
Info:

Mc bokor amiről pár napja beszélt hogy regisztrált egy oldalra ahol pénzért lehet hívni és írni neki, és ajánlotta Endrének, az egy prostiknak fenntartott szex telefon oldal.

Csak így tovább!
Nemzeti recskakrónikás - Ravatalinfluenszer - Túldagasztott vekni - Fürdőköpenyes villantós szatír
May 31, 2026 12:01:57

Szerző: - May 31, 2026 12:02:31
Válasz
(7)
A helyzet megoldása
Info:

Mc bokor amiről pár napja beszélt hogy regisztrált egy oldalra ahol pénzért lehet hívni és írni neki, és ajánlotta Endrének, az egy prostiknak fenntartott szex telefon oldal.

Csak így tovább!

Ez nem infó, már aznap tudtuk.
May 31, 2026 12:02:31

Szerző: A helyzet megoldása (Snecológus-pontszám: 90018x45) May 31, 2026 12:03:40
Válasz
(0)
-
Ez nem infó, már aznap tudtuk.

Remek akkor linkeld be a kommentet a fórumról amikor ez ide be lett írva :)
Nemzeti recskakrónikás - Ravatalinfluenszer - Túldagasztott vekni - Fürdőköpenyes villantós szatír
May 31, 2026 12:03:40

Szerző: CafkaMarci (Snecológus-pontszám: 12458x6) May 31, 2026 12:06:17
Válasz
(4)
A helyzet megoldása

Tényleg így van. Én is emlékszem a kommentre, azonnal megvolt ez az infó.
Endi, hogy ugorhattunk át egy teljes napot? Hogyan? Hogyan?
May 31, 2026 12:06:17

Szerző: Betöjt Laptop (Snecológus-pontszám: 79672x39) May 31, 2026 12:06:49
Válasz
(6)
A helyzet megoldása

Tudod, hogy szeretlek.... puszi,puszi...

Jobb kétszer, mint egyszer sem.

May 31, 2026 12:06:49

Szerző: - May 31, 2026 12:06:54
Válasz
(4)
A helyzet megoldása

Parancsolj
forum.sodika.dk/?pageNo=17311&highlight=1746617#comment-1746617
May 31, 2026 12:06:54

Szerző: Betöjt Laptop (Snecológus-pontszám: 79672x39) May 31, 2026 12:08:07
Válasz
(3)
-
Parancsolj
forum.sodika.dk/?pageNo=17311&highlight=1746617#comment-1746617

Én minuszoltalak, bocsánat, csak válaszolni akartam.

Szóval jobb kétszer, mint egyszer sem.
May 31, 2026 12:08:07

Szerző: noikabatgomb (Snecológus-pontszám: 21090x10) May 31, 2026 12:11:07
Válasz
(3)
Zármester
Diplomatya úr és a társai akkora naty trollok... sikerült úgy megtrollkodni Malacot, hogy már 4 éve nem kell dolgoznia és végig csövezte európát. Mit ne mondjak "zseniális" trollkodás.

+ az egész ország tudja ki az MC Malac (ne örülj Gyagyás nem celeb, nem influenszer ahogy te mondod simán rajta röhög mindenki) és ez miatt mindig lesz 1-2 ember aki viccből dob neki. Meg had ne mondjam az is remek trollkodás, hogy Malac ellenfeleit tele dobáljuk...

A pistike köré kiépült trashlégy szakosztály a diplomataurtól a takákcs bözsikén át a törökig mind azon akar pénzt keresni, hogy trashszolgáltatás van.
A jógyerek olyan hamar privátolja a mirrorról a kényes videókat, hogy az csak na.
Elég ránézni socialblade-re meg más bevétel tracker oldalakra, hogy mennyi pénz van ebben.

A forumon már régóta megy ez a kelle-e a "müsor" VS taksrítsuk el a netröl vita, hogy a legtöbben már megtanultunk együttélni mások véleményével.

Felesleges idehozni ugyenzt a vitát a pistikével kapcsolatban.
May 31, 2026 12:11:07

Szerző: A helyzet megoldása (Snecológus-pontszám: 90018x45) May 31, 2026 12:11:35
Válasz
(10)
Jó ez nem számít amikor ez a komment született én Endre ígéretére bebaszva álltam a nappaliban az egész napos takarítóst várva

Jövőhéttől erre is figyelek majd
May 31, 2026 12:11:35

Szerző: - May 31, 2026 12:17:19
Válasz
(1)
Tegnap volt egésznapos Sodrák live, vagy elmaradt?
May 31, 2026 12:17:19

Szerző: PúpszásziRePont (Snecológus-pontszám: 11769x5) May 31, 2026 12:22:57
Válasz
(5)
A helyzet megoldása
Info:

Csak így tovább!

Így lett az irigylésre méltó, gazdag digitális nomádból, és a programozó-istenből olcsó, kétfilléres, telefonos kurva.
May 31, 2026 12:22:57

Szerző: noikabatgomb (Snecológus-pontszám: 21090x10) May 31, 2026 12:29:39
Válasz
(5)
PúpszásziRePont
Így lett az irigylésre méltó, gazdag digitális nomádból, és a programozó-istenből olcsó, kétfilléres, telefonos kurva.

El tudom képzelni ahogy a malac azóta is várja az elsö emeltáras rajongói hívást.
May 31, 2026 12:29:39

Szerző: halászlé (Snecológus-pontszám: 48201x24) May 31, 2026 12:39:53
Válasz
(12)
linziasztalnak a múltkor volt egy javaslata a pista wise számlájával kapcsolatban; összeraktam egy kis anyagot, hátha befagyasztanák pistike számláját; hamár endrét itatja....

ezt írta linzi: "Hiányzó ellenőrzések és dokumentumok:
Adatszolgáltatás megtagadása: A Wise időről időre kérhet jövedelemigazolást, adóbevallást vagy a pénz eredetét igazoló dokumentumokat. Ha ezeket nem küldöd el a megadott határidőn belül, a számlát korlátozzák."

Tisztelt Wise Ügyfélszolgálat / Compliance Team!

Szeretném bejelenteni Köröskényi István, online nevén „MC Isti” Wise-számlájának lehetséges visszaélésszerű használatát.

Nyilvánosan ismert Wise-számlaszám:
12600016-13599374-86423657

Köröskényi István nyilvános TikTok-videókban és élő adásokban rendszeresen kér pénzt nézőktől Wise-számlára, többek között arra hivatkozva, hogy nincs pénze szállásra, nincs hol aludnia, illetve ételre és aznapi túlélésre kér segítséget.

Pénzkérős videók:
www.bitchute.com/video/Ta3UFYrAfHTK?t=29
www.bitchute.com/video/Ta3UFYrAfHTK?t=37
www.bitchute.com/video/Ta3UFYrAfHTK?t=63
www.bitchute.com/video/Ta3UFYrAfHTK?t=75
www.bitchute.com/video/Ta3UFYrAfHTK?t=83

A pénzkérés megtévesztő lehet, mert más nyilvános videókban saját maga mondja, hogy nem hajléktalan, Miskolcon van lakása / lenne hová hazamennie:

www.youtube.com/watch?v=8PqJ4-8LiOo&t=109s
www.youtube.com/watch?v=xcOoO-JFNK8&t=4040s

Ezzel szemben ugyanebben a témában pénzkérés / szálláshiány / utalás:
www.youtube.com/watch?v=xcOoO-JFNK8&t=1089s

További aggály, hogy Köröskényi István rendszeresen jut pénzhez TikTok-ajándékokból, nézői utalásokból, fizetett köszöntőkből és reklámjellegű tartalmakból. A TikTok-bevételei 2026.03.10-től nyilvánosan követhetők ezen az oldalon:

malacoroksege.bulldogagent.me

A nyilvános bevételi összesítő szerint 2026.03.10. és 2026.05.31. között Köröskényi Istvánhoz kapcsolódóan 2 719 240 Ft teljes bevétel és 1 708 444 gyémánt látható.

Kérjük, hogy vizsgálják meg a 2026.03.10–2026.05.31. közötti időszakban látható bevételeket, és ellenőrizzék, hogy a Wise-számlára érkező pénzek mögött van-e szabályos jövedelemigazolás, adóbevallás, vállalkozási háttér, számlaadás vagy a pénz eredetét igazoló dokumentáció.

Ez azért különösen aggályos, mert az érintett jelentős, dokumentált online bevételhez juthatott, miközben továbbra is rendszeresen azt kommunikálja a nézők felé, hogy nincs pénze, nincs szállása, és azonnali segítségre van szüksége.

Különösen aggályos továbbá, hogy információink szerint a Wise-számlára érkező pénzeket napi szinten kiveheti vagy továbbmozgathatja, ami megnehezítheti a hatósági vagy adóhatósági ellenőrzést.

A magyar szabályozás alapján a TikTokból, online tartalomkészítésből, rendszeres nézői támogatásból, fizetett köszöntőkből vagy reklámjellegű tartalmakból származó bevételek adóköteles jövedelemnek minősülhetnek. Ezért kérjük annak ellenőrzését, hogy az érintett igazolni tudja-e a Wise-számlára érkező pénzek jogcímét és adózását.

Információink szerint korábban NAV-vizsgálat is érintette, és elérhető olyan videó, amelyben adóbevallásnak tűnő dokumentumot mutogat:
ok.ru/video/13198041221727

Korábbi információk szerint az OTP-számlájára érkező utalásoknál a NAV megkereste az utalókat, és felmerült, hogy több utalás valójában számla nélküli szolgáltatás, például fizetett „köszöntővideó” ellenértéke lehetett. Az OTP ezt követően megszüntette / felmondta a számlakapcsolatot, és az érintett Wise-számlára tért át.

Kérjük, hogy a Wise kérjen be az érintettől:

* jövedelemigazolást;
* adóbevallást;
* vállalkozási / adószámos háttér igazolását;
* a számlára érkező pénzek eredetét igazoló dokumentumokat;
* a fizetett köszöntők, reklámok és nézői utalások jogcímét igazoló dokumentumokat.

Amennyiben az érintett nem tudja megfelelően igazolni a bevételek eredetét, adózását és jogszerűségét, kérjük a Wise-számla korlátozásának / befagyasztásának mérlegelését a vizsgálat lezárásáig.

A számla közbiztonsági szempontból is releváns lehet, mert az érintett a nézőktől kapott pénzből külföldön tud tovább mozogni, szállást fizetni, újabb országokba utazni, és közben folytatni a fenyegető, agresszív online tevékenységét.

Példa az erőszakos online / élő adásban tanúsított viselkedésre, amikor nemrég egy személyre támadt élő adásban:
www.tiktok.com/@myers_kedvenc_kecskeje/video/7622782472568311062?q=mc%20isti%20roller&t=1780223130392

Kérem, hogy a bejelentésemet és személyes adataimat bizalmasan kezeljék, és azokat ne osszák meg a bejelentett számlatulajdonossal, kivéve ha ezt jogszabály kifejezetten előírja.

Tisztelettel:

[NÉV]
[ELÉRHETŐSÉG]
[DÁTUM]

May 31, 2026 12:39:53

Szerző: halászlé (Snecológus-pontszám: 48201x24) May 31, 2026 12:40:17
Válasz
(4)
PúpszásziRePont

tűpontos!!!
May 31, 2026 12:40:17

Szerző: Kendra (Snecológus-pontszám: 5960x2) May 31, 2026 12:45:32
Válasz
(2)
Endre tudunk indulni vagy még a segged kerálod a nagyházban?
May 31, 2026 12:45:32

Szerző: dogoljmegsodi (Snecológus-pontszám: 10709x5) May 31, 2026 12:52:51
Válasz
(0)
Kendra

majd ha ura és parancsolója feljön estefelé. a szubmissziv vesztesnek. a csicska stokinak. a büdösnek
May 31, 2026 12:52:51

Szerző: A TITOK CÍMŰ FILM (Snecológus-pontszám: 11968x5) May 31, 2026 13:01:23
Válasz
(4)
Nemzet Krónikása

Az elején még volt ő gyárban, voltak videók bentről is. Mindig össze balhézott a főnökökkel. Aztán indult meg a nagyvilágnak.
May 31, 2026 13:01:23

Szerző: herr_schwechater (Snecológus-pontszám: 17263x8) May 31, 2026 13:07:56
Válasz
(3)
A TITOK CÍMŰ FILM
Az elején még volt ő gyárban, voltak videók bentről is. Mindig össze balhézott a főnökökkel. Aztán indult meg a nagyvilágnak.

mert ugye az volt a jó mindig, amit pista mondott. ezt ugye olyan ember, aki nem rekedt meg egy ovis szintjén az nehezen tolerálta
💕Vádemelés💕 + 💕AMS seggbekuki💕
May 31, 2026 13:07:56

Szerző: - May 31, 2026 13:23:08
Válasz
(15)
Teljesen mindegy hol kerepeltek trashek! A törvény lecsaprátok! MC-re is. Totyika rád is (bár már tenerife kihúzva).

index.hu/belfold/2026/05/31/europol-most-wanted-korozes-bunozok-elfogatoparancs/

Te most már csak ilyenekkel fogsz világot látni.

" ♩♪♫♬Indul az utazás csak erre vártál!♩♪♫♬ "

May 31, 2026 13:23:08

Szerző: Golda May 31, 2026 14:08:18
Válasz
(1)
Kendra

Nem kapsz több WC-papírt te átok fajzat! Ma is eltűntettél már egy gurigával! WC-papírra is gyűjtsd a Coin-t ne csak Sört-re!
May 31, 2026 14:08:18

Szerző: dogoljmegsodi (Snecológus-pontszám: 10709x5) May 31, 2026 14:11:03
Válasz
(4)
Golda
Nem kapsz több WC-papírt te átok fajzat! Ma is eltűntettél már egy gurigával! WC-papírra is gyűjtsd a Coin-t ne csak Sört-re!

valaki jelezte nemrég hogy valószínűleg a korcs a derékszög hátával be tudja gyomoszolni a lankadt pitonszt a picsaszájába. nos ez megmagyarázná miért kell sterilizálnia a seggét minden szarás után, nem akarja a szarszagot érezni miközben szopja magát.

én kérek elnézést
May 31, 2026 14:11:03

Szerző: Púpszászi napelem (Snecológus-pontszám: 26251x13) May 31, 2026 14:11:25
Válasz
(6)
Jó ez az egésznapos lájv, jó a kontent és ömlik a pénz sörikére
alkoholiker, kiss endre, farkas endre, sodi, kiss endre farkas, kiss farkas, satyre, pädophilie
May 31, 2026 14:11:25

Szerző: halászlé (Snecológus-pontszám: 48201x24) May 31, 2026 14:13:32
Válasz
(2)
Púpszászi napelem
Jó ez az egésznapos lájv, jó a kontent és ömlik a pénz sörikére

mennyit utalhatott pityek, hogy egész hétvégén kitart?
May 31, 2026 14:13:32

Szerző: Púpszászi napelem (Snecológus-pontszám: 26251x13) May 31, 2026 14:31:35
Válasz
(3)
halászlé
mennyit utalhatott pityek, hogy egész hétvégén kitart?

2000ft
alkoholiker, kiss endre, farkas endre, sodi, kiss endre farkas, kiss farkas, satyre, pädophilie
May 31, 2026 14:31:35

Szerző: halászlé (Snecológus-pontszám: 48201x24) May 31, 2026 14:34:24
Válasz
(0)
Púpszászi napelem
2000ft

az hány shör? elnézést pocsánat, nem iszom.
May 31, 2026 14:34:24

Szerző: dogoljmegsodi (Snecológus-pontszám: 10709x5) May 31, 2026 14:36:30
Válasz
(3)
halászlé

4 sör vagy 5 a rosszabbikból. egy délelőtti adagja
May 31, 2026 14:36:30

Szerző: dogoljmegsodi (Snecológus-pontszám: 10709x5) May 31, 2026 14:36:38
Válasz
(3)
halászlé

4 sör vagy 5 a rosszabbikból. egy délelőtti adagja
May 31, 2026 14:36:38

Szerző: PúpszásziRePont (Snecológus-pontszám: 11769x5) May 31, 2026 15:21:13
Válasz
(3)
Nagy a kihaltság a Tiktiken! Lehet, hogy a Cucu és a Gyagyás már a szextelefon-bizniszben keresi a dollármilliókat?
May 31, 2026 15:21:13

Szerző: LaCi May 31, 2026 15:22:28
Válasz
(22)
PúpszásziRePont
Nagy a kihaltság a Tiktiken! Lehet, hogy a Cucu és a Gyagyás már a szextelefon-bizniszben keresi a dollármilliókat?

Nem veszik fel.
Mármint haverom mondta az előbb. XD
May 31, 2026 15:22:28

Szerző: again mine the refund (Snecológus-pontszám: 12979x6) May 31, 2026 15:53:50
Válasz
(4)
PúpszásziRePont

Egyetlen stabil forgó dekoráció a holdfilteres moszat aki most kezdett el pörögni pár perce, semmi más aktivitás nincs.

Sérv the lájf.
May 31, 2026 15:53:50

Szerző: Zármester May 31, 2026 16:13:50
Válasz
(4)
PúpszásziRePont

Tyak lelkisegély szolgáltatást adnak hahó!
May 31, 2026 16:13:50

Szerző: A TITOK CÍMŰ FILM (Snecológus-pontszám: 11968x5) May 31, 2026 16:22:59
Válasz
(2)
dogoljmegsodi
valaki jelezte nemrég hogy valószínűleg a korcs a derékszög hátával be tudja gyomoszolni a lankadt pitonszt a picsaszájába. nos ez megmagyarázná miért kell sterilizálnia a seggét minden szarás után, nem akarja a szarszagot érezni miközben szopja magát.

én kérek elnézést

Ebben én vagyok kb 100% a jelek alapján
May 31, 2026 16:22:59

Szerző: csicskovics May 31, 2026 17:20:59
Válasz
(8)
PúpszásziRePont

Pistán megint kijött a szerelmi bánat mert Takács Emese nem vigasztalta meg, hogy megbaszhatná a bokorban, ha ott lenne.

Szolga Endi pedig csendben ül a sarokban és majd jön, ha szólítják.
May 31, 2026 17:20:59

Szerző: A helyzet megoldása (Snecológus-pontszám: 90018x45) May 31, 2026 19:18:43
Válasz
(2)
Egy román a sodifórumon!
May 31, 2026 19:18:43

Szerző: EasybankosPedo (Snecológus-pontszám: 47495x23) May 31, 2026 19:19:43
Válasz
(4)
Szerintem ezekből tényleg sextelefonos kurva lett. :)
Labancországba leszarjuk, hogy mit gondolnak a labancok, mert ellenség.
May 31, 2026 19:19:43

Szerző: incelkényi May 31, 2026 19:23:56
Válasz
(1)
felrobbant a gyomrában a fing
szétszakadt rajta az ing
de norbert stu
még mindig emberkedik
May 31, 2026 19:23:56

Szerző: Kendra (Snecológus-pontszám: 5960x2) May 31, 2026 19:24:23
Válasz
(1)
Vajon mit csinál a pedó?
May 31, 2026 19:24:23

Szerző: Hafré (Snecológus-pontszám: 19181x9) May 31, 2026 19:31:17
Válasz
(1)
Kendra
Vajon mit csinál a pedó?

while true; do
berug
kiver
done
lépek ki mert hülyék vagytok
May 31, 2026 19:31:17

Szerző: dogoljmegsodi (Snecológus-pontszám: 10709x5) May 31, 2026 19:33:34
Válasz
(2)
Kendra
Vajon mit csinál a pedó?

ha pénteken megkapta a vádiratot és 3 nap a pajzstöltés akkor még egy ideig nem látjuk. csak hétfőn
May 31, 2026 19:33:34

Szerző: Betöjt Laptop (Snecológus-pontszám: 79672x39) May 31, 2026 19:40:27
Válasz
(6)

May 31, 2026 19:40:27

Szerző: halottpiton (Snecológus-pontszám: 7934x3) May 31, 2026 19:40:46
Válasz
(1)
dogoljmegsodi
ha pénteken megkapta a vádiratot és 3 nap a pajzstöltés akkor még egy ideig nem látjuk. csak hétfőn

Tudnia kellett már korábban is.
Nem tudom mikor, de talán múlt héten vagy a hét elején jött az infó infó, hogy van ügyszám.
Ha van ügyszám, függetlenül attól, hogy papíron postára adták-e, az ügyvéd online bele tud nézni az e-aktába, aki erről ez alapján nagy valószínűséggel már korábban tájékoztatta a vádlottat.
aki nem hitelképes az nem ember
May 31, 2026 19:40:46

Szerző: Tlpszchptks Trbmxr (Snecológus-pontszám: 2190x1) May 31, 2026 19:42:45
Válasz
(2)
... olyan jó ez a két napja tartó csönd. stoki, ne hagyd abba, csak akkor lődd fel a lájvot, ha visznek. :)
kiveheted a börit a stokiból, de a stokit nem veheted ki a böriből.
May 31, 2026 19:42:45

Szerző: Betöjt Laptop (Snecológus-pontszám: 79672x39) May 31, 2026 19:43:19
Válasz
(3)
Endre!

31 nap alatt termeled ki a két napi adózott fizumat (se).

Ki mennyit ér, ugye.

May 31, 2026 19:43:19

Szerző: kérdezhetek valamit (Snecológus-pontszám: 5350x2) May 31, 2026 19:49:22
Válasz
(0)
Betöjt Laptop

Erős hónap volt, majdnem egy osztrák postás bére. Ja nem
May 31, 2026 19:49:22

Szerző: dogoljmegsodi (Snecológus-pontszám: 10709x5) May 31, 2026 19:51:59
Válasz
(2)
Tlpszchptks Trbmxr
... olyan jó ez a két napja tartó csönd. stoki, ne hagyd abba, csak akkor lődd fel a lájvot, ha visznek. :)

egyébként igen. abban a fél évben is javult az életminosegem amig a rács mögött senyvedett és nem kellett vele foglalkozni. sok nagyon hosszú ilyen évet kivánok magunknak
May 31, 2026 19:51:59

Szerző: A helyzet megoldása (Snecológus-pontszám: 90018x45) May 31, 2026 19:52:35
Válasz
(2)
Nyaralás után az egyik rövidnadrágomban találtam egy gyűrött 200 eurós bankjegyet, a pulzusom ettől az eseménytől 2vel emelkedett.

De jó látni Endre hogy te becsületesen pipi seggét nyalva és cigányoknak fekvőzve hasonló sikereket érsz el
May 31, 2026 19:52:35

Szerző: Szolnoki ninja troll (Snecológus-pontszám: 7140x3) May 31, 2026 19:53:03
Válasz
(3)
Kendra
Vajon mit csinál a pedó?

Azt amit minden nap. Döglik,piál,kiad teljesen felesleges feladatokat az AI-nak,8-10 között kimegy sörérért, heherészik, filmeket néz, bebaszik és elalsziktiktokozik,privátban nyalja mc disznó seggét, a felszopóknak ír pár szavas válaszokat, délután 3-5 fele lefürdik szarás után, kihozza a golda által készített moslékot, gügyög a macskának, frissíti a semmire se jó kapcsolati hálóját, megpróbálja kiverni mc hordóra, megnézi a híradót, szlopálja a sört, 30 percenként kávét és teát főz le, túrja az orrát és amit kiszed azt megeszi, kaparássza a fejét, pörgeti a papucsát, stalkolja tibit hátha van fejlemény, letölt valami új szart amit még nem nézett meg, megnyitja a nudism mappát.

Kb. ennyi.
Így jött ki a matek.
May 31, 2026 19:53:03

Szerző: dogoljmegsodi (Snecológus-pontszám: 10709x5) May 31, 2026 19:54:44
Válasz
(0)
egyébként igen, látványosan kaparja azt a porszerű gombás fertőzést a homlokán és utána kivétel nélkül mindig megszagolja az ujját. nem ember ez, bambula szint
May 31, 2026 19:54:44

Szerző: A helyzet megoldása (Snecológus-pontszám: 90018x45) May 31, 2026 19:59:54
Válasz
(2)
Endre, majd ha regisztrálsz te is a szextelefonos oldalra, azt mond már el mi fog különbözni ahhoz képest mintha simán felhívunk
May 31, 2026 19:59:54

Szerző: Sodragon legendája (Snecológus-pontszám: 5163x2) May 31, 2026 20:03:12
Válasz
(1)
Sodrákkal talán az AI a legrosszabb, ami történhetett vele. Most talált egy nagyon jó pótcselekvést és így már nem tesz külön effortot abba, hogy javítson a helyzetén kényszerűségből. A mesterséges intelligencia egy tökéletes kifogás lett számára, hogy miért legyen lusta, miért ne csináljon semmit, hogy van egy személytelen alkalmazás, ami őt meghallgatja és nem ítélkezik rajta és nem vitatkozik a vállalhatatlan hülyeségei és perverziói miatt. Most azt hiszi, amit már korábban is képzelt magáról, hogy ő a technikát kezelő zseni és mindenki más egy balek. Az igazság az, hogy ő csak egy technológiát gyenge user szintjén használó balek, akiket a különféle szakmák zsenijei szopatnak széjjel és vágatják sittre hamarosan.
Buszjegyet is tudjál megvenni, te nemzetvédő! :D
May 31, 2026 20:03:12

Szerző: Betöjt Laptop (Snecológus-pontszám: 79672x39) May 31, 2026 20:07:24
Válasz
(4)
Pityu bankszámlára koldul a stokitól kapott csatornán.
Az irigylésre méltó debil nomád.
May 31, 2026 20:07:24

Szerző: buniBanki (Snecológus-pontszám: 5328x2) May 31, 2026 20:08:33
Válasz
(2)
A helyzet megoldása
Jenes, Géza, Endre sitten levő buzivonatba, vajon ki melyik pozíciót kapja meg

🎶 Sodi lesz a masiniszta,
Nem áll fel a veknifejű pederaszta🎶
Endre egy pedofil!
May 31, 2026 20:08:33

Szerző: Hackwork May 31, 2026 20:22:25
Válasz
(0)
indult twichen a mirror
May 31, 2026 20:22:25

Szerző: EasybankosPedo (Snecológus-pontszám: 47495x23) May 31, 2026 20:22:59
Válasz
(0)
Gyagyás, a 2 csöves szerelmed közül melyik dolgozott több napot életébe, Csöveskényi vagy Tibi? Hihetetlen milyen mélységekbe jutottál el, hogy Budai úri fiúként kezdődő életedbe, képes voltál két csöves, koldusba is "beleszeretni". Az hogy mindkettő ezek mellet elmebeteg is, azt már nem is mondom, mert tudjuk hogy hasonló a hasonlóval.
Labancországba leszarjuk, hogy mit gondolnak a labancok, mert ellenség.
May 31, 2026 20:22:59

Szerző: Betöjt Laptop (Snecológus-pontszám: 79672x39) May 31, 2026 20:23:22
Válasz
(2)
Gyagyás kicsinálta Bagolykát.
May 31, 2026 20:23:22

Szerző: Betöjt Laptop (Snecológus-pontszám: 79672x39) May 31, 2026 20:23:39
Válasz
(3)
Bagolyka nem eszik napok óta.
May 31, 2026 20:23:39

Szerző: halászlé (Snecológus-pontszám: 48201x24) May 31, 2026 20:23:52
Válasz
(2)
mc telefonos kurva közben kitette a púpos csatornájára kitette a számlaszámát, mert neki születénapja lesz, jelentsük!
May 31, 2026 20:23:52

Szerző: Sodragon legendája (Snecológus-pontszám: 5163x2) May 31, 2026 20:23:57
Válasz
(2)
Amúgy dögöljek meg ha értem, de Sodrák mi a francnak akar spanyolul "tanulni", amikor se angolul, se németül nem tud rendesen?

A nyelvtudás hiánya mellett gyakorlatilag minden más szakmában ügyetlen, illetve pár szaros OKJ papírja van, aminek a tudásalapja elavult és amikor megszerezte akkor is kegyelemből rugdosták át. Egy valamihez igenis kurva jól ért: 100 forintból nagyon faszán tud 10-et csinálni a végén.

Reálisan ha csak egy szakra összpontosított volna a 4 helyett és kurva nagy nehezen önfejlesztések és korrepetációk és saját munka árán nagyon-nagyon talán ki tudott volna izzadni magából egy jogász diplomát és valahogy el tudott volna lavírozni a NERben és Golda is úgy érezhette volna, hogy van aki értelmesen a családi vonalat viszi tovább. Inkább hülye volt és csinálta amit csinált, a többi már történelem, illetve remélem Recskás is rövidesen az lesz ha lesittelik.
Buszjegyet is tudjál megvenni, te nemzetvédő! :D
May 31, 2026 20:23:57

Szerző: halászlé (Snecológus-pontszám: 48201x24) May 31, 2026 20:24:24
Válasz
(5)
enbdre, elmész te a kurva anydába. a macskádért egyedül te vagy a felelős és nem munkáltatód.
May 31, 2026 20:24:24

Szerző: koszos (Snecológus-pontszám: 22627x11) May 31, 2026 20:24:29
Válasz
(3)
en sem birnek enni,hogy ha egy ilyen alkoholista felallattal elnek egy terben...

KI NE TALALD MAR,HOGY A MACSKA A TROLLOK MIATT PUSZTULT EL !!!!!!!

a kurva anyadat.

"Anyám hibája .Ha minden összeomlik, rágyújtom a házat" KEF 2024.06.29.
May 31, 2026 20:24:29

Szerző: Kovács Péter azaz Kancsi (Snecológus-pontszám: 26181x13) May 31, 2026 20:24:31
Válasz
(3)
Pfejj te ocsortány moslék, mi vagyunk a bagolyka vesztének az oka?
5X forgalmi bukás+2 személyiségzavar (F6090,F4320) +6 hónap börtön = papíros elmebeteg
May 31, 2026 20:24:31

Szerző: koszos (Snecológus-pontszám: 22627x11) May 31, 2026 20:25:10
Válasz
(4)
ezekert a szavaidert remelem boltba menet valaki kiveri ket fogad !!!! nyomorek
"Anyám hibája .Ha minden összeomlik, rágyújtom a házat" KEF 2024.06.29.
May 31, 2026 20:25:10

145 látogató online.

A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™