Miről beszélsz? Még el se indítottam a játékot.
Egyensúly, ez a lényeg.
Nyugi :)
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
voltál ma konditeremben? tegnap? tegnapelőtt? amióta megvan az óra? na erről beszélek.
ott sem tudja használni az órát, mert valaki kamerának fogja gondolni, ezért inkább soha többet nem megy oda. :)
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
Érdemes volt megvenni azt is.
Most 8-ig rendet csinálok, utána stream.
Most ezért nem. :)
Biztos bele fog férni 2 órába mind a 10 négyzetméter?
Szóbeli szerződés: https://www.youtube.com/watch?v=sII7_xKqQaA
fogod a faszt
én már elég régóta rendszeresen tornázok, súlyzózók otthon, bennem is felmerült, hogy kéne egy ilyen kütyü, aztán rájöttem, hogy tökfelesleges, semmi szükségem rá, pedig én csak egy párezer forintos kis kínai szarban gondolkodtam, nem egy fitbit kategóriás akármiben
tudod, normáliséknál az ember először edzeni kezd, meglátja, hogy csinálja-e hosszútávon, és akkor vesz egy ilyen szart, ha úgy érzi, hogy kell a céljai eléréséhez, mondjuk indulni akar valami maratonon vagy ilyesmi
Reggel 8 és este 8 között folyamatosan rendet raktál?
honnan tudod, nem akar-e maratonon indulni ? :)
Texasban. Ott agyonlövik rögtön.
DDDDDDDDDD
jogos, nem tudhatom
Stephen Hawking megverné a sodit.
a pál marcis biciklitúra sem volt kisebb vállalkozás :)
Talán azért, mert nem vagy egy tolvaj geci? Ja várjál, az vagy, ráadásul egy adócsaló bűnöző is. Én kérek elnézést. A szoftverlopás már csak egy strigula a sok közül.
Egy kiadós recskamaratonon biztosan indul. Tényleg, a faszverés is testmozgás, tehát mégis edzésben van a SoDI
Nem akarom ezt nagyon erőltetni, de ha volt egy kisebb strokeja, simán kaphatott rá egy leszázalékolást, még otthon.
Németországban az állam 70%os bértámogatást fizet a kis/középvállalkozásokak, ha csökkent munkaképességűeket foglalkoztatnak, plusz durva adókedvezményt is kapnak, ha 5nél több ilyaet foglalkoztatnak, még több kedvezményt kapnak...
Külön az államnál is lehet pályázni és akkor munkahelytől függetlenül is nyerhetsz "fizetést"...vannak ilyen és ehhez hasonló finomságok, amir a HResek durván kihasználnak, még Mon is, nemhogy külföldön..
na, de ez egyelőre csak konteó Sodival kapcsolatban.
Én nem ismerek olyan embert, aki három havi fizetéssel lógna a banknak úgy, hogy nem törleszt belőle semmit, és mégis nyugodt lenne és heherészne. Ez tudod mit jelent? Kirúgnak és véged van, mint a botnak. Most azt hiszed, hogy ha elmenekülsz haza és nem adsz meg lakcímet, akkor a német bank majd szó nélkül leírja a tartozásodat. Hát szerencsére ez nem így működik. A föld alól is előkerítenek, ha pedig nem vagy meg, akkor a magyar bíróságon keresztül behajtatják a pénzt. Az Uniós ügyeket gyorsan intézik ám az országok egymás között, vége az olyan arany időknek, amikor még nem kerestek meg egy holland parkolási cetli miatt itthon. Az pedig azt jelenti, hogy kapsz egy fizetési meghagyást, ha nem veszed át, akkor is kikézbesítettnek veszik, aztán ha nem fizetsz, akkor átváltják letöltőre te fasz. Szintén a távollétedben, gyorsított eljárásban, ha épp úgy tartja kedvük. A rendőrök meg előkerítenek, hiába nincs hivatalos lakcímed. Valamelyik rokonod be fog köpni, hogy anyádnál bújkálsz a macskaólban, mert a rokonaid is nagyon szeretnek téged, te perverz gyerekmolesztáló szar. Manapság 4-500 ember ül ezért börtönben, sokkal kisebb tételekért (közúti bírság, önkormányzati bírság be nem fizetése, stb). Ha pedig egyszer a hatóságok látókörébe kerültél ilyen téren, akkor szépen elő fogják ásni a többi (köz)tartozásodat és egy új eljárás keretében azt is rádverik. Ha csak 2 millió a kinti minuszod és csak 3 millió az itthoni (pr), akkor 5000 Ft/nap átváltással leülheted HÁROM ÉV ALATT :D Vagy mehetsz saccperkábé 5 év közmunkára, napi 4-8 órában, fizetés nélkül. Ha nem jelensz meg, átváltják letöltőre és goto 10. Mi a faszért nem akarod visszafizetni AZONNAL a kibaszott tartozásaidat? Szó szerint lebeg a fejed fölött az egész életedet tönkretevő veszély, de leszarod?
A migráns vonal valóban nem játszik az esetében, de pl. egy csökkent munkaképesség után járó támogatás egyáltalán nem elképzelhetetlen. Még itthon is vannak hasonló támogatások, a munkaképesség csökkenése pedig nem feltétlen olyan dolgokban jelenik csak meg, hogy pl. amputálva van a keze. Lehet bármi más is, egy ismerősnek konkrétan egy műtét után lett valami idegi problémája (gyakorlatilag alig terhelhető, fáradékony, stb.) és erre adták meg neki egy adott százalékos munkaképességcsökkenést. Így már hajlandóak voltak alkalmazni, a munkahely kapta a támogatást.
Ezen a fórumon mindenki Kiss Endre Farkas, hahó!
csak nem magadról beszélsz? mutasd a munkaszerződésed!
De te nem vagy programozó. Hahó!
Nyugtasd magad ezzel, gyagyás. Ezzel szemben a valóság az, hogy ha behajtó céghez kerül a tartozásod, akkor ők felveszik a kapcsolatot a magyar bírósággal, akik fizetési meghagyást adnak neked. Ez a standard ügymenet. Ez alapesetben csak annyit jelent, hogy nem fizetés esetén a munkáltatódon keresztül inkasszózzák a fizetésed, ennek hiányában a meglévő vagyontárgyaidat árverésen értékesítik. Eddigre technikailag csődben vagy, nem lehet bankszámlád, nem adhatsz számlát, mert azonnal vonják a pénzed. Ha feketézel, akkor viszont belép az adóhatóság is, hiszen a bírósági eljárásból látják, hogy papíron semmid nincs, mégsem halsz éhen. Legkésőbb eddigre előkerül a Diákhitel Központos tartozásod illetve a NAV felé és a TB felé fennálló köztartozásaid. Ezek meg nem fizetése már nem PTK-s kategória. Parádés hobbijogászkodást fogsz tudni bemutatni a tárgyalóteremben, miközben ország-világ előtt meghurcolnak, hogy egy lumpen szar vagy, aki nem fizeti meg a többmillió Ft-os tartozását. Anyád pofája meg éghet mindenki előtt, hogy MEGINT a bíróságon van a fiacskája, pedig már Németországban volt kint, és minden rendben volt.
csillámpóni Hahó!
A mindennek a jól csinálását önmagáért csinálom egyre jobban (sodika - Oct 02, 2015 08:59:37)
Megkaphatja a nagy trollvadász, ha annyira vágyik rá, ez csak rajta áll.
Korábban a retardcsoportban egyszer hosszasan belelendült a tiszafaszomi politikai élet és az abban betöltött szerepe ismertetésébe, ami Szőke és az alpolgármester rágalmazásáig fajult. Végül észbe kapott, és törölt mindent, de sajnos már későn.
Nem tettem be ide, mert nem akartam idevonzani zsírt, másrészt idén valamennyire már meghúzta magát. De ha továbbra sem bír magával, azonnal megy a mentés az érintetteknek. Nemsokára választások, biztos értékelni fogják a lejáratási kísérletet.
Minden csak rajta múlik.
szmájlizás = Beismerés
Megint nagy az arcod, hikomat. Nehogy valamelyik troll írjon egy levelet a NAV-nak, hogy kérdezzék meg a lakhelyed szerint illetékes adóhivatalt, ki a munkáltatód, hogy le tudják tiltani a diákhitel-tartozásodat a fizetésedből.
Finanzamt Friedrichshain-Kreuzberg
Mehringdamm 22
10961 Berlin
[email protected]
+49 30 9024-14 0
Hülye fasz, ez fél Magyarországra igen. :-)))
Fél Magyarország úgy nem hal éhen, hogy papíron éhen kéne halnia.
Ráadásul ha nincs miből, akkor nem büntetogi kategória. Büntetőjogi kategória, ha bebizonyítják, hogy lett volna az adott időszakban miből fizetned adót, mégse tetted.
Erre valami forras? Vagy csak ugy hallotad facebookon?
Megha itthon minden nagyon rendben vam ahogy szoktad mondani mert lenne ilyen?
Hiszen a fidesz rendbe rakott mindent, haho!
állítólag 6-kor kezdted és még nincs kész? mindennel így haladsz.
Legkesobb 9.30kor, de semmikepsem 10:00nel korabban.
10:30kor 100% hogy indul a strem. 11:00 elott semikepp..
.
Ugye?
Az élettársam neve Kovács Márk (Mályiból)
Zuhanyzas kozben a kezebe szarik haho.
Akkor nem fogy a wcpapir
Mit? Hisz fizetek adót.
Havi 1300 euró adót is járulékot fizetek.
Úgyhogy mindenki kussonjon, aki havi 405 ezer forintnál akár csak egy fillérrel is kevesebb adót fizet.
Gyerekek...a kurva anyad. Te vagy csak itt gyerek akit ugy a falhozkene baszni hogy eszhezterjen vegre.fiu
Diak hotelt fizzesd vissza akkor amit meg az en adombol dezsmaltal meg. Fasznyak
az elmúlt 10 évben ez havi átlagban mennyi? budapesti átlag megvan?
Miről beszélsz megint? gépfegyver? Hülye vagy? Hol vesz a sodesz m.o.-n gépfegyvert? Neked kést nem adnak el a boltban mert látják, hogy ön és közveszélyes vagy?
Életveszély volt. Swinger klubba kellett menni hitelből, nem tudott sajnos adót fizetni.
Abambagyártolvajkéregetők hősi halottja!
Amint hazatoloncalnak Kanadából időt kerít rá az alapitónk, hogy személyesen kimenjen a temetőbe és lehugyozza a szánalmas szar sírját.
ps: micrán vizsga meddig van?
rettegj román, alkaa a szöges gumis kerekesszékem alatt végezte.
te leszel a következő, kopasz, a Ben Hur harci szekeres jelenete semmi ahhoz képest, amit kapni fogsz!!!!
tajginak meg kisborosnak ird, ne nekunk es ne ide!
fráter, felgyuttalllak!!!!!!!!!!!!!!!!
még nem............(((((
1000-er-örömmmel)))))))))))))))))))
juhúúú, már csak 1 perc. szerencsére sodi nem kamuzik
8-at mondtál először, tehát innén még félóra minimum, mire bármit elkezdesz játszani
Személy szerint mire gondolsz gibbonmakákó?
Mondjuk az ügyfélszolgálatos kisasszonyokat lemészároltad volna, vagy szobáról szobára "A magyar adóhivatalban" mentél volna és töltögetted volna ujra a sörétest?
Hogy kell ezt elképzelni te sátánmajom?
persze persze
mekkora lenne pedig, a púpos terminátor megérkezik (késve) és már attól liheg, hogy cipelnie kell a puskát
Sodesz a fegyver kibiztositasanal elakadna. A sorodet is a pizzafutarral nyitatod ki?
sodika
Feb 11, 2018 17:51:21
dehogy fogod kihasználni. most is inkább a szobában kockultál egész nap.
Egyensúly, ez a lényeg.
Feb 11, 2018 17:51:21
-
Feb 11, 2018 17:53:22
Egyensúly, ez a lényeg.
Egyensúly, ez a lényeg.
voltál ma konditeremben? tegnap? tegnapelőtt? amióta megvan az óra? na erről beszélek.
Feb 11, 2018 17:53:22
xray
(
x21)
Feb 11, 2018 17:57:04
x21)
ott sem tudja használni az órát, mert valaki kamerának fogja gondolni, ezért inkább soha többet nem megy oda. :)
Ned Stark
Feb 11, 2018 17:58:17
Egyensúly, ez a lényeg.
Egyensúly, ez a lényeg.
Érdemes volt megvenni azt is.
Feb 11, 2018 17:58:17
sodilegnagyobbrajongoja
Feb 11, 2018 17:58:19
Ma miért nem voltál edzeni?
Se családod, se barátaid, se senkid. Pont hétvégén érnél rá legjobban.
Feb 11, 2018 17:58:19
sodika
Feb 11, 2018 17:58:54
Ma miért nem voltál edzeni?
Feb 11, 2018 17:58:54
Szóbeli Szerződés
(
x2)
Feb 11, 2018 18:00:12
x2)
Biztos bele fog férni 2 órába mind a 10 négyzetméter?
jiddise máme
(
x11)
Feb 11, 2018 18:02:50
x11)
Jó, nyugi. Most már ki fogom használni a bérletet.
Van hozzá órám.
Van hozzá órám.
fogod a faszt
én már elég régóta rendszeresen tornázok, súlyzózók otthon, bennem is felmerült, hogy kéne egy ilyen kütyü, aztán rájöttem, hogy tökfelesleges, semmi szükségem rá, pedig én csak egy párezer forintos kis kínai szarban gondolkodtam, nem egy fitbit kategóriás akármiben
tudod, normáliséknál az ember először edzeni kezd, meglátja, hogy csinálja-e hosszútávon, és akkor vesz egy ilyen szart, ha úgy érzi, hogy kell a céljai eléréséhez, mondjuk indulni akar valami maratonon vagy ilyesmi
sodilegnagyobbrajongoja
Feb 11, 2018 18:03:25
Reggel 8 és este 8 között folyamatosan rendet raktál?
Feb 11, 2018 18:03:25
xray
(
x21)
Feb 11, 2018 18:04:56
x21)
fogod a faszt
Schwezoff David
Feb 11, 2018 18:05:21
sodi, raboljál kisboltokat!!!!!!!!!!!!!!
Texasban. Ott agyonlövik rögtön.
Feb 11, 2018 18:05:21
jiddise máme
(
x11)
Feb 11, 2018 18:06:10
x11)
DDDDDDDDDD
jogos, nem tudhatom
Schwezoff David
Feb 11, 2018 18:07:51
Stephen Hawking megverné a sodit.
Feb 11, 2018 18:07:51
xray
(
x21)
Feb 11, 2018 18:10:44
x21)
DDDDDDDDDD
jogos, nem tudhatom
jogos, nem tudhatom
a pál marcis biciklitúra sem volt kisebb vállalkozás :)
Tajgi kókadt fasza
Feb 11, 2018 18:25:02
PC-s cuccot minek megvenni? xD
Talán azért, mert nem vagy egy tolvaj geci? Ja várjál, az vagy, ráadásul egy adócsaló bűnöző is. Én kérek elnézést. A szoftverlopás már csak egy strigula a sok közül.
Feb 11, 2018 18:25:02
Kiss Kender Farkas
Feb 11, 2018 18:30:27
Egy kiadós recskamaratonon biztosan indul. Tényleg, a faszverés is testmozgás, tehát mégis edzésben van a SoDI
Feb 11, 2018 18:30:27
-
Feb 11, 2018 18:31:47
Gyagyás, miért nem napijeggyel jársz konditerembe? Miért fizeted több, mint fél éve a havidíjat, ha csak összesen 4-5 alkalommal voltál?
Szerintem ez valamilyen OCD-s autista excel táblázat tuning nála.Beírja excelbe hogy havi hetven eurót költött gyurmára és ezzel kipipálja az egészséges életmód rublikát az autista ködgép generál listáján. Feb 11, 2018 18:31:47
Sodi konteo
Feb 11, 2018 18:32:58
El kellene már felejteni ezt a migri meg fogyatékos vonalat.
EU-s állampolgár, foglalkoztatás szempontjából olyan, mintha német lenne. A fogyatékossegély is baromság. Bipoláris depresszióra, meg autizmusra meg fasz tudja mije van nem adnak pénzt.
EU-s állampolgár, foglalkoztatás szempontjából olyan, mintha német lenne. A fogyatékossegély is baromság. Bipoláris depresszióra, meg autizmusra meg fasz tudja mije van nem adnak pénzt.
Nem akarom ezt nagyon erőltetni, de ha volt egy kisebb strokeja, simán kaphatott rá egy leszázalékolást, még otthon.
Németországban az állam 70%os bértámogatást fizet a kis/középvállalkozásokak, ha csökkent munkaképességűeket foglalkoztatnak, plusz durva adókedvezményt is kapnak, ha 5nél több ilyaet foglalkoztatnak, még több kedvezményt kapnak...
Külön az államnál is lehet pályázni és akkor munkahelytől függetlenül is nyerhetsz "fizetést"...vannak ilyen és ehhez hasonló finomságok, amir a HResek durván kihasználnak, még Mon is, nemhogy külföldön..
na, de ez egyelőre csak konteó Sodival kapcsolatban.
Feb 11, 2018 18:32:58
-
Feb 11, 2018 18:35:54
gecifoltos egyetlen nadrágodat mikor mostad ki utoljára?
Feb 11, 2018 18:35:54
Tajgi kókadt fasza
Feb 11, 2018 18:37:38
kezelem, nyugi :)
Én nem ismerek olyan embert, aki három havi fizetéssel lógna a banknak úgy, hogy nem törleszt belőle semmit, és mégis nyugodt lenne és heherészne. Ez tudod mit jelent? Kirúgnak és véged van, mint a botnak. Most azt hiszed, hogy ha elmenekülsz haza és nem adsz meg lakcímet, akkor a német bank majd szó nélkül leírja a tartozásodat. Hát szerencsére ez nem így működik. A föld alól is előkerítenek, ha pedig nem vagy meg, akkor a magyar bíróságon keresztül behajtatják a pénzt. Az Uniós ügyeket gyorsan intézik ám az országok egymás között, vége az olyan arany időknek, amikor még nem kerestek meg egy holland parkolási cetli miatt itthon. Az pedig azt jelenti, hogy kapsz egy fizetési meghagyást, ha nem veszed át, akkor is kikézbesítettnek veszik, aztán ha nem fizetsz, akkor átváltják letöltőre te fasz. Szintén a távollétedben, gyorsított eljárásban, ha épp úgy tartja kedvük. A rendőrök meg előkerítenek, hiába nincs hivatalos lakcímed. Valamelyik rokonod be fog köpni, hogy anyádnál bújkálsz a macskaólban, mert a rokonaid is nagyon szeretnek téged, te perverz gyerekmolesztáló szar. Manapság 4-500 ember ül ezért börtönben, sokkal kisebb tételekért (közúti bírság, önkormányzati bírság be nem fizetése, stb). Ha pedig egyszer a hatóságok látókörébe kerültél ilyen téren, akkor szépen elő fogják ásni a többi (köz)tartozásodat és egy új eljárás keretében azt is rádverik. Ha csak 2 millió a kinti minuszod és csak 3 millió az itthoni (pr), akkor 5000 Ft/nap átváltással leülheted HÁROM ÉV ALATT :D Vagy mehetsz saccperkábé 5 év közmunkára, napi 4-8 órában, fizetés nélkül. Ha nem jelensz meg, átváltják letöltőre és goto 10. Mi a faszért nem akarod visszafizetni AZONNAL a kibaszott tartozásaidat? Szó szerint lebeg a fejed fölött az egész életedet tönkretevő veszély, de leszarod?
Feb 11, 2018 18:37:38
sodika
Feb 11, 2018 18:43:08
Polgári tartozásért nem ültetnek le senkit.
Dr látszik, CsipakLavi, hogy te vagy az, mert szerbiai valóságból indulsz ki, ahol mégis. :)
Dr látszik, CsipakLavi, hogy te vagy az, mert szerbiai valóságból indulsz ki, ahol mégis. :)
Feb 11, 2018 18:43:08
sodika
Feb 11, 2018 18:43:46
Stream egyébként pontosan este 9 és éjfél között lesz.
Nem akarom elkapnodni a rendrakást, akarok rá elég időt 9-ig.
csá
Nem akarom elkapnodni a rendrakást, akarok rá elég időt 9-ig.
csá
Feb 11, 2018 18:43:46
sodika
Feb 11, 2018 18:44:47
levi, na
na, 9-kor kezdünk egyébként
akkor lesz stream :)
na, 9-kor kezdünk egyébként
akkor lesz stream :)
Feb 11, 2018 18:44:47
sodika
Feb 11, 2018 18:45:46
Innen tudni, hogy melyik országból ír a troll, mert a helyi valóságot veszi alapul.
Ez a troll délvidéki :D
Na csá, rendbrakás.
9-kör jön a stream.
Na csá, rendbrakás.
9-kör jön a stream.
Feb 11, 2018 18:45:46
Kiss Kender Farkas
Feb 11, 2018 18:50:02
El kellene már felejteni ezt a migri meg fogyatékos vonalat.
A migráns vonal valóban nem játszik az esetében, de pl. egy csökkent munkaképesség után járó támogatás egyáltalán nem elképzelhetetlen. Még itthon is vannak hasonló támogatások, a munkaképesség csökkenése pedig nem feltétlen olyan dolgokban jelenik csak meg, hogy pl. amputálva van a keze. Lehet bármi más is, egy ismerősnek konkrétan egy műtét után lett valami idegi problémája (gyakorlatilag alig terhelhető, fáradékony, stb.) és erre adták meg neki egy adott százalékos munkaképességcsökkenést. Így már hajlandóak voltak alkalmazni, a munkahely kapta a támogatást.
Feb 11, 2018 18:50:02
Kiss Kender Farkas
Feb 11, 2018 18:54:45
Ezen a fórumon mindenki Kiss Endre Farkas, hahó!
Feb 11, 2018 18:54:45
sodika
Feb 11, 2018 19:01:53
Igen, minden német cég álma, hogy mentális kriplipapírral foglalkoztathasson egy programozót xD
Feb 11, 2018 19:01:53
Fekete bikapata
Feb 11, 2018 19:04:29
És te melyik valóságból indulsz ki, a sodi-univerzumból???
Lehet, hogy nem fogsz ülni, de hogy behajtják rajtad, az tuti; ezt a Diákhitelesek is megmondták! ;)
Szar világ lesz itt, amikor kénytelen leszel hazamenekülni, itthon gányolsz majd valamit, aztán elvonják a csekélyke fizetésed min. harmadát! ;)
Lehet, hogy nem fogsz ülni, de hogy behajtják rajtad, az tuti; ezt a Diákhitelesek is megmondták! ;)
Szar világ lesz itt, amikor kénytelen leszel hazamenekülni, itthon gányolsz majd valamit, aztán elvonják a csekélyke fizetésed min. harmadát! ;)
Feb 11, 2018 19:04:29
xray
(
x21)
Feb 11, 2018 19:05:37
x21)
Igen, minden német cég álma, hogy mentális kriplipapírral foglalkoztathasson egy programozót xD
csak nem magadról beszélsz? mutasd a munkaszerződésed!
vastaps
Feb 11, 2018 19:12:58
De te nem vagy programozó. Hahó!
Feb 11, 2018 19:12:58
Tajgi kókadt fasza
Feb 11, 2018 19:15:00
Nyugtasd magad ezzel, gyagyás. Ezzel szemben a valóság az, hogy ha behajtó céghez kerül a tartozásod, akkor ők felveszik a kapcsolatot a magyar bírósággal, akik fizetési meghagyást adnak neked. Ez a standard ügymenet. Ez alapesetben csak annyit jelent, hogy nem fizetés esetén a munkáltatódon keresztül inkasszózzák a fizetésed, ennek hiányában a meglévő vagyontárgyaidat árverésen értékesítik. Eddigre technikailag csődben vagy, nem lehet bankszámlád, nem adhatsz számlát, mert azonnal vonják a pénzed. Ha feketézel, akkor viszont belép az adóhatóság is, hiszen a bírósági eljárásból látják, hogy papíron semmid nincs, mégsem halsz éhen. Legkésőbb eddigre előkerül a Diákhitel Központos tartozásod illetve a NAV felé és a TB felé fennálló köztartozásaid. Ezek meg nem fizetése már nem PTK-s kategória. Parádés hobbijogászkodást fogsz tudni bemutatni a tárgyalóteremben, miközben ország-világ előtt meghurcolnak, hogy egy lumpen szar vagy, aki nem fizeti meg a többmillió Ft-os tartozását. Anyád pofája meg éghet mindenki előtt, hogy MEGINT a bíróságon van a fiacskája, pedig már Németországban volt kint, és minden rendben volt.
Feb 11, 2018 19:15:00
moshe dayan
(
x2)
Feb 11, 2018 19:16:40
x2)
Parádés hobbijogászkodást fogsz tudni bemutatni a tárgyalóteremben,
csillámpóni Hahó!
-
Feb 11, 2018 19:17:12
kisukrán megint kéri a szájába a fincsi trollfaszt.
Megkaphatja a nagy trollvadász, ha annyira vágyik rá, ez csak rajta áll.
Korábban a retardcsoportban egyszer hosszasan belelendült a tiszafaszomi politikai élet és az abban betöltött szerepe ismertetésébe, ami Szőke és az alpolgármester rágalmazásáig fajult. Végül észbe kapott, és törölt mindent, de sajnos már későn.
Nem tettem be ide, mert nem akartam idevonzani zsírt, másrészt idén valamennyire már meghúzta magát. De ha továbbra sem bír magával, azonnal megy a mentés az érintetteknek. Nemsokára választások, biztos értékelni fogják a lejáratási kísérletet.
Minden csak rajta múlik.
Feb 11, 2018 19:17:12
Schwezoff David
Feb 11, 2018 19:20:55
szmájlizás = Beismerés
Feb 11, 2018 19:20:55
nemlevente
Feb 11, 2018 19:21:14
Innen tudni, hogy melyik országból ír a troll, mert a helyi valóságot veszi alapul.
Na csá, rendbrakás.
9-kör jön a stream.
Na csá, rendbrakás.
9-kör jön a stream.
Megint nagy az arcod, hikomat. Nehogy valamelyik troll írjon egy levelet a NAV-nak, hogy kérdezzék meg a lakhelyed szerint illetékes adóhivatalt, ki a munkáltatód, hogy le tudják tiltani a diákhitel-tartozásodat a fizetésedből.
Mehringdamm 22
10961 Berlin
[email protected]
+49 30 9024-14 0
Feb 11, 2018 19:21:14
sodika
Feb 11, 2018 19:21:49
Ha feketézel, akkor viszont belép az adóhatóság is, hiszen a bírósági eljárásból látják, hogy papíron semmid nincs, mégsem halsz éhen.
Ráadásul ha nincs miből, akkor nem büntetogi kategória. Büntetőjogi kategória, ha bebizonyítják, hogy lett volna az adott időszakban miből fizetned adót, mégse tetted.
Feb 11, 2018 19:21:49
vastaps
Feb 11, 2018 19:22:47
Dersodi akkor erre a cimre kuldhetem a gatyat?
Mehringdamm 22
10961 Berlin
Mehringdamm 22
10961 Berlin
Feb 11, 2018 19:22:47
sodika
Feb 11, 2018 19:22:52
Na rendrakás még másfél órán át, és 9-kor stream.
csá
csá
Feb 11, 2018 19:22:52
vastaps
Feb 11, 2018 19:24:25
Feb 11, 2018 19:24:25
xray
(
x21)
Feb 11, 2018 19:24:55
x21)
csá
csá
állítólag 6-kor kezdted és még nincs kész? mindennel így haladsz.
-
Feb 11, 2018 19:26:08
Kicserélted már a wc ülőkét,kipucoltad már a szart a perem alól ragyavert?
Feb 11, 2018 19:26:08
vastaps
Feb 11, 2018 19:26:28
csá
csá
Legkesobb 9.30kor, de semmikepsem 10:00nel korabban.
10:30kor 100% hogy indul a strem. 11:00 elott semikepp..
.
Ugye?
Feb 11, 2018 19:26:28
sodika
Feb 11, 2018 19:26:30
A lényeg, gyerekek, hogy a szabálysértési bíróság vagy hasonló bírságok befizetése leülős csak, de engem még soha azért nem marasztaltak el, mert pirosnál mentem volna át a zebrán.
Na rendrakás, csá
9-kor stream.
Na rendrakás, csá
9-kor stream.
Feb 11, 2018 19:26:30
Véjpjofi pjogamozó
(
x4)
Feb 11, 2018 19:26:43
x4)
es azt ki hiszi el hogy havi 700 000-bol nem tudtál fizetni? Megha itthon minden nagyon rendben vam ahogy szoktad mondani mert lenne ilyen?
vastaps
Feb 11, 2018 19:27:29
Kicserélted már a wc ülőkét,kipucoltad már a szart a perem alól ragyavert?
Zuhanyzas kozben a kezebe szarik haho.
Akkor nem fogy a wcpapir
Feb 11, 2018 19:27:29
sodika
Feb 11, 2018 19:28:08
es azt ki hiszi el hogy havi 700 000-bol nem tudtál fizetni?
Mit? Hisz fizetek adót.
Úgyhogy mindenki kussonjon, aki havi 405 ezer forintnál akár csak egy fillérrel is kevesebb adót fizet.
Feb 11, 2018 19:28:08
vastaps
Feb 11, 2018 19:28:53
A lényeg, gyerekek, hogy a szabálysértési bíróság vagy hasonló bírságok befizetése leülős csak, de engem még soha azért nem marasztaltak el, mert pirosnál mentem volna át a zebrán.
Na rendrakás, csá
9-kor stream.
Na rendrakás, csá
9-kor stream.
Gyerekek...a kurva anyad. Te vagy csak itt gyerek akit ugy a falhozkene baszni hogy eszhezterjen vegre.fiu
Feb 11, 2018 19:28:53
vastaps
Feb 11, 2018 19:30:02
Mit? Hisz fizetek adót.
Diak hotelt fizzesd vissza akkor amit meg az en adombol dezsmaltal meg. Fasznyak
Feb 11, 2018 19:30:02
hova tűnt tomcat?
Feb 11, 2018 19:30:03
Mit? Hisz fizetek adót.
az elmúlt 10 évben ez havi átlagban mennyi? budapesti átlag megvan?
Feb 11, 2018 19:30:03
sodika
Feb 11, 2018 19:30:22
Olyan időszak vonatkozásában pedig természetesen már csak polgári engedetlenség alapján sem áll szándékomban, amikor a bevételem összesen nem volt annyi, mint amennyi adót elvileg fizetnem kellett volna. Azért nem, mert ez gyilkossági kísérlet, amivel kapcsolaban - mint már többször leírtam - azt a hatalmas kegyet voltam hajlandó gyakorolni a magyar adóhivatal felé, hogy nem mentem be hozzájuk gépfegyverrel mészárolni. :-)
Na, 9-kor stream.
Na, 9-kor stream.
Feb 11, 2018 19:30:22
sodika
Feb 11, 2018 19:31:42
Ja, és erkölcsileg a lefűrészelt csöves tömegmészárlás a magyar adóhivatalban nem lett volna erkölcstelen tett, mert ha az életedre törnek, akkor mindig jogos az önvédelem.
És megélhetésen alúl is követelni bármit is gyilkossági kísérlet. Közvetlen és leplezetlen.
erről ennyit. :)
És megélhetésen alúl is követelni bármit is gyilkossági kísérlet. Közvetlen és leplezetlen.
Feb 11, 2018 19:31:42
-
Feb 11, 2018 19:31:49
A céged után is fizeted a járulékokat fadászpika?
Feb 11, 2018 19:31:49
sodika
Feb 11, 2018 19:31:51
Na 9-kor stream.
Feb 11, 2018 19:31:51
vastaps
Feb 11, 2018 19:33:46
Olyan időszak vonatkozásában pedig természetesen már csak polgári engedetlenség alapján sem áll szándékomban, amikor a bevételem összesen nem volt annyi, mint amennyi adót elvileg fizetnem kellett volna. Azért nem, mert ez gyilkossági kísérlet, amivel kapcsolaban - mint már többször leírtam - azt a hatalmas kegyet voltam hajlandó gyakorolni a magyar adóhivatal felé, hogy nem mentem be hozzájuk gépfegyverrel mészárolni. :-)
Na, 9-kor stream.
Na, 9-kor stream.
Miről beszélsz megint? gépfegyver? Hülye vagy? Hol vesz a sodesz m.o.-n gépfegyvert? Neked kést nem adnak el a boltban mert látják, hogy ön és közveszélyes vagy?
Feb 11, 2018 19:33:46
-
Feb 11, 2018 19:36:09
Miért nem fizeted a céged után a járulékokat recsy?Hiszen van miből.Ez akkor büntetőjogi kategória lesz véjpjofikám?
Feb 11, 2018 19:36:09
-
Feb 11, 2018 19:38:07
Miért nem fizeted a céged után a járulékokat recsy?Hiszen van miből.Ez akkor büntetőjogi kategória lesz véjpjofikám?
Életveszély volt. Swinger klubba kellett menni hitelből, nem tudott sajnos adót fizetni.
Feb 11, 2018 19:38:07
flokknéző
Feb 11, 2018 19:42:44
ma mikor lesz stream?
szokásos 23.00-kor 15 perc várakozás hogy el tudd indítani, aztán 15 perc tutorialon röhögés vagy ma hosszabb lesz?
szokásos 23.00-kor 15 perc várakozás hogy el tudd indítani, aztán 15 perc tutorialon röhögés vagy ma hosszabb lesz?
Feb 11, 2018 19:42:44
broni
Feb 11, 2018 19:47:42
meghalt alkaa
Feb 11, 2018 19:47:42
macskajancsi
Feb 11, 2018 19:51:03
meghalt alkaa
A
Amint hazatoloncalnak Kanadából időt kerít rá az alapitónk, hogy személyesen kimenjen a temetőbe és lehugyozza a szánalmas szar sírját.
ps: micrán vizsga meddig van?
Feb 11, 2018 19:51:03
sodika
Feb 11, 2018 19:52:26
9-től éjfélig nyomok 3 órásat.
Feb 11, 2018 19:52:26
Andi
Feb 11, 2018 19:54:37
Remélem, Valentin napon is 9-től éjfélig nyomjuk.
Feb 11, 2018 19:54:37
Fráter
Feb 11, 2018 19:55:55
meghalt alkaa
te leszel a következő, kopasz, a Ben Hur harci szekeres jelenete semmi ahhoz képest, amit kapni fogsz!!!!
Feb 11, 2018 19:55:55
-
Feb 11, 2018 20:07:42
tajginak meg kisborosnak ird, ne nekunk es ne ide!
Feb 11, 2018 20:07:42
broni
Feb 11, 2018 20:08:22
fráter, felgyuttalllak!!!!!!!!!!!!!!!!
Feb 11, 2018 20:08:22
Kétujjas sasfogás
Feb 11, 2018 20:18:27
broni, idén voltál már kurvázni?
Feb 11, 2018 20:18:27
broni
Feb 11, 2018 20:27:03
broni, idén voltál már kurvázni?
még nem............(((((
Feb 11, 2018 20:27:03
broni
Feb 11, 2018 20:28:31
amugy is jóidőbe az igazi, télen nem szeretek .......
Feb 11, 2018 20:28:31
-
Feb 11, 2018 20:34:00
Sneci,ragyogjon minden mert különben Herr Shrekk kirakja a púpod.Nézz be az eldugott helyekre,lehet most oda rakta a döglött legyet.Az is lehet hogy egy levágott jávorszarvas fej van az ágyadban hálózsákodban már hetek óta.Pucoljad a ganét te labanc rabszolga.
Feb 11, 2018 20:34:00
Örebro
(
x17)
Feb 11, 2018 20:34:01
x17)
kedves ecsem, ha lesz egy hagyafaszanyi szabadidöd, behuznal egy strigut!?
broni
Feb 11, 2018 20:41:13
kedves ecsem, ha lesz egy hagyafaszanyi szabadidöd, behuznal egy strigut!?
1000-er-örömmmel)))))))))))))))))))
Feb 11, 2018 20:41:13
Hol a lájv!!??!!?!!
Feb 11, 2018 20:41:58
de engem még soha azért nem marasztaltak el, mert pirosnál mentem volna át a zebrán.
vezetni se tudsz, mi a faszról beszélsz? Kinek vetítesz? Ne nézzél minket hülyének. Feb 11, 2018 20:41:58
sodika
Feb 11, 2018 20:59:06
Na, 21:05-kor stream. :)
Feb 11, 2018 20:59:06
-
Feb 11, 2018 20:59:08
juhúúú, már csak 1 perc. szerencsére sodi nem kamuzik
Feb 11, 2018 20:59:08
-
Feb 11, 2018 21:00:48
Na, 21:05-kor stream. :)
8-at mondtál először, tehát innén még félóra minimum, mire bármit elkezdesz játszani
Feb 11, 2018 21:00:48
sodika
Feb 11, 2018 21:07:45
21:15, pill :)
Feb 11, 2018 21:07:45
-
Feb 11, 2018 21:08:34
Ja, és erkölcsileg a lefűrészelt csöves tömegmészárlás a magyar adóhivatalban nem lett volna erkölcstelen tett, mert ha az életedre törnek, akkor mindig jogos az önvédelem.
Személy szerint mire gondolsz gibbonmakákó?
Mondjuk az ügyfélszolgálatos kisasszonyokat lemészároltad volna, vagy szobáról szobára "A magyar adóhivatalban" mentél volna és töltögetted volna ujra a sörétest?
Hogy kell ezt elképzelni te sátánmajom?
Feb 11, 2018 21:08:34
-
Feb 11, 2018 21:12:03
21:15, pill :)
persze persze
Feb 11, 2018 21:12:03
Hiénaverő
(
x17)
Feb 11, 2018 21:12:25
x17)
Mit fenyegetőzöl te itt mészárlással, csicskageci? XDDD Megszámolni nem lehet hányszor szedettük le a postjaidat FB-ről, blogról, te meg csicskultál mint a kisangyal.
Te meg a lefűrészelt csövű mészárlás :D :DDD LOLbazmeg.
Azt a hatalmas kegyet gyakoroltam az adóhivatal felé, hogy nem mentem be gépfegyverrel mészárolni.
vastaps
Feb 11, 2018 21:15:11
Lefureszelt csovu recskazas. Csak elirta.
Feb 11, 2018 21:15:11
xray
(
x21)
Feb 11, 2018 21:18:06
x21)
még mindig előttem van az a kép, ahol pál marcival az ócskapiacon valami mordályt tart a kezében, azt a béna fegyverfogást nem lehet lefelejteni. életében nem volt még lőtéren se, ha egy ilyen elsülne a kezében, úgy falhoz vágná, hogy spaklival kéne lekaparni a vakolatról.
-
Feb 11, 2018 21:18:17
mekkora lenne pedig, a púpos terminátor megérkezik (késve) és már attól liheg, hogy cipelnie kell a puskát
Feb 11, 2018 21:18:17
sodika
Feb 11, 2018 21:19:21
Itt van:
www.youtube.com/watch?v=Hm95lzLr-kY
www.youtube.com/watch?v=Hm95lzLr-kY
Feb 11, 2018 21:19:21
-
Feb 11, 2018 21:23:11
Feb 11, 2018 21:23:11
Dadogós buzi
Feb 11, 2018 21:23:57
Kezdj már el végre játszani te fasz.
Feb 11, 2018 21:23:57
Hiénaverő
(
x17)
Feb 11, 2018 21:27:28
x17)
Chaten nincs shenki? Mindenkit kibannolt az elmebeteg impotens?
Azt a hatalmas kegyet gyakoroltam az adóhivatal felé, hogy nem mentem be gépfegyverrel mészárolni.
vastaps
Feb 11, 2018 21:27:37
Sodesz a fegyver kibiztositasanal elakadna. A sorodet is a pizzafutarral nyitatod ki?
Feb 11, 2018 21:27:37
Hiénaverő
(
x17)
Feb 11, 2018 21:28:03
x17)
"Ennek örömére bontok egy sört" - nem alkoholista a SoDI.
-
Feb 11, 2018 21:28:08
Szisszent is a sörike, de sodi nem alkesz!
Feb 11, 2018 21:28:08
hova tűnt tomcat?
Feb 11, 2018 21:28:47
HÁHÁHÁHÁHÁHÁH kurva nagy a stream :)
sodi 10 perc alatt el tudja indítani, felveszi a wing suit-ot, majd hasra esik :)
aztán bont egy sört...
sodi 10 perc alatt el tudja indítani, felveszi a wing suit-ot, majd hasra esik :)
aztán bont egy sört...
Feb 11, 2018 21:28:47
-
Feb 11, 2018 21:29:07
Döglött a chat,gagyi a stream,részeg asodi.Inkább nem nézem.
Feb 11, 2018 21:29:07
Hiénaverő
(
x17)
Feb 11, 2018 21:29:21
x17)
Snecinek lövése nincs mit kellene csinálni :D
hova tűnt tomcat?
Feb 11, 2018 21:30:21
"melóban uncsi van és nem értettem semmit"
Feb 11, 2018 21:30:21
-
Feb 11, 2018 21:31:21
Nincs paraolimpia játék ps-re?Azzal talán boldogulna ez a balek is.
Feb 11, 2018 21:31:21
Dadogós buzi
Feb 11, 2018 21:32:21
Hogy fogod a kontrollert? Mint amikor a hörcsög a mancsaiba fogja a kaját
Feb 11, 2018 21:32:21
Dadogós buzi
Feb 11, 2018 21:33:26
Átátttátátátátá
nenenenenem nem nem nem nem
nenenenenem nem nem nem nem
Feb 11, 2018 21:33:26
-
Feb 11, 2018 21:34:29
Ebben shemmi érdekes, majd megnézem a vágottat.
Feb 11, 2018 21:34:29
Dadogós buzi
Feb 11, 2018 21:36:20
drobdráb zón
Feb 11, 2018 21:36:20
-
Feb 11, 2018 21:37:23
van itt jatékfejlesztő?
miért nem csináltok egy tutorial pályát a tutorial pályához?
miért nem csináltok egy tutorial pályát a tutorial pályához?
Feb 11, 2018 21:37:23
-
Feb 11, 2018 21:40:45
már átment az olimpiai falun, nem tűnt fel, hogy mi lenne a feladat :)
TUTORIAL BAZMEG
TUTORIAL BAZMEG
Feb 11, 2018 21:40:45
69 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Van hozzá órám.
dehogy fogod kihasználni. most is inkább a szobában kockultál egész nap.