Mert reggel 9-ig alszom.
Mert napközben szürkeegérkedik a melócsában.
most állunk át a prepaid áramra, kis türelmeteket kérem. flok lesz este, ez szház szházalék
bizony bizony, ez egyértelműen budiflokk!
ami súlyos helyzetet jelent a vízóra nélküli ígéret földjén.
ezenfelül a rejtélyes esti programra figyeljünk fel: mivel Sodi minden nyomorult kábelvásárlással eldicsekszik, a swingerben vakarózással meg többször is, ez valami számunkra elképzelhetetlen ocsmányság lesz.
esetleg andispotting.
Időarányosan több sikerélményem is lehetett volna, de hát ott van még a szeptember.
Buzibár , ingyenes belépés, welcome drink, dark room..
Endre, ha bevezette nálad a főbérlőd a gigabyteonkénti 2 eurós internetadót, csak szólj, és rohanok oda konzultálni!
Na kábszi, csá.
sneci agyvérzést fog kapni, ha felszedik a parkettát és nem lesz alatta penész. xd
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
depi dezső strikes again
sodesz sem tud magyarul. Nem feltétlenül nem tud már magyarul.
Herr Schrekk lebasz egy pofont:
Endre! Melegburkolashoz nem lila buttplug es bananos sikosito kell baszod!
Este nincs nyitva a Baumarkt.
Valami más lesz itt, nagy eséllyel az eszement spórolás jegyében "pancsi".
Az este 8-ig van. Remélem mostanra már megvetette vele a fél áruházat.
www.obi.de/baumarkt/berlin-weissensee/
1 fütyi az univerzális mérékegység.
Ha hosszúságot akarunk kifejezni, 23 centi. Ha értéket, akkor 700.000 Ft. Mondjuk érdekes beszélgetések lesznek.
Mennyi a fizud?
1 fütyit kaptam, én vagyok a király!
???
Ó drágám micsoda hímtagod van! Mekkora?
0,75 fütyi :(
Képzeld, ekkora halat fogtam!
Basszus, az legalább 6 kilós és 3 fütyi hosszú!
Sodi!!! Csinalj leltart az ujjaidrol es a sasfogashoz szuksegesekkel ne dolgozz!! Foleg ne a fureszgep kozelrbrn (mert ugye anelkul nem lehet munkat vegezni es ilyen finom kezu urfinak)
Akkor az afrikai futyi kemenyebb valuta? Az izraeli meg rovidebb hosszusagot fejez ki?
A futyikamera vegulis akkor egy draga cucc?
Az ujpalotai dialektusban a futyi melyseget is jelent?
Amikor azt mondja a Sodi, hogy "te fasz" akkor tiszteletrt fejez ki?
Hol?????
Ha a rekedt transzi ogre elnézi neki, hogy fürcsizni megy, miközben alig két napja zokogta tele a párnát, hogy nincs pénze megtéríteni a károkat, akkor meg is érdemli.
* sziket! *
Majd en shortolom ;)
ebből vennék én is
Nem tudom mennyire nevezhető csavarnak az a várható fordulat, hogy az Ogre egész hétvégén alázza a házikoboldját, miközben az valami nagyon alap feladattal szenved, majd nagy kegyesen kiveszi a szerszámokat a kezéből, és egy hét alatt, hétköznaponként (gondosan akkor, amikor sodi nincs otthon, és nem tudja ellenőrizni) fáradtságos munkával megcsinálja, és ezért nem is kér többet, mint 800 euró munkadíjat.
Abban meg sajnos nem túl jó :(
tehát nem készültél el a tegnapi résszel, és csak hazugság volt a router.
Balfasz sodi voltam és elírtam. Bizony.
NszKsz :))
Hazudtál a routerről te geciláda? Mégsem készült el tegnapra a vlog? Befosok rajtad. :D
Szóbeli szerződés: https://www.youtube.com/watch?v=sII7_xKqQaA
nezhetetlen, alig tudsz beszelni baszod! a flokkban meg kibaszottul idegesito a szavankenti vagas! alkalmatlan vagy vloggernek. pont.
Vagy ez valami régebbi cucc?
Tényleg, nem az volt hogy a hétvégi dupla flokkból az egyik QA lesz? Megint hazudtál, te mocsokláda!?
Hazug vagy!
Mikor indul a vlogvágó vlogjának vlogja?
Ébredés után kinyomtam ezt a videót, hogy legyen motivációm a nap elkezdéséhez. :)
Este majd jön egy újabb videó arról, mit csináltam ma.
Ennyi.
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
Át kellene gondolnod az életedet rohamtempóban, de te tudod.
Na, hát AZ tényleg tragédia lenne. Akkor tényleg elkezdenék másik szállást nézni, mert minden problémával együtt is a jelenlegi helyemen a stabil, vita nélküli 23 fok és a korlátlan melegvízfogyasztás hatalmas kincs.
Mit gondoljak át rajta? Van egy jól fizető progrmozói állásom Belinben, ami a próbaidő után még jobban fog fizetni, és - igen - van egy 2 millió forint alatti tartozásom, de ez a 700 ezer forint körüli havi nettó mellett azért kezelhető.
Endre, most akkor tegnapra nem készült el a flokk? Nem csak a router hiba miatt csúszott?
Mostantól nem lehet többé olyan, hogy csúszás, mert a vlogvágó vlogban naponta be kell számolnom róla, mi történt ma a vlogkészítés terén.
Oké, oké, de tegnap azt mondtad, hogy kész van a flokk csak a router miatt nem tudtad feltölteni.
Kell? Kinnek kellene?
Jo fizeto allasod addig lesz csak amig Gertrud meg nem jellenik aztan vege. Nem fogod olyan sokaig pazarolni ott a a ceg penzecskejet, mint ahogy gondolod. 0 munkat vegeztel ott eddig. Mit gondolszeddig turik meg ezt?
1. Mi az istennek neked annyi víz?
2. Ha minden nap 5 fürdesz az is csak 30m3 havonta, az meg 100 euró sincs, még ha fűtöd akkor se, akkor meg?
Milyen vita nélküli 23 fok? Most húz le 1000 Euróra a transzi ork, mert bepenészedett miattad a lakás!
Én annyit fogyasztok, amennyit akarok, majd a villanyszámlában kifizetem, le se xarok 30-40 ezret, Te megint másokkal akarod kifizettetni a 2-3 órás kádban faszverésed!!!
Én se érzek meg egyszeri 30-40 ezret, de tudatosan igyekszem az ÁLLANDÓ kiadásaimat alacsonyan tartani. A Sky - Netflix - Amazon Prime hármast is csak azért mertem előfizetni, meg ez a három így együtt is olcsóbb, mint amennyivel most magasabb a fizetésem ahhoz képest, amennyi a defShopnál volt.
Szerző:
Kiss Roland, impotens
Mar 02, 2018 16:27:02
Válasz
(3)
péntek négy, és nincs sodiflok. ez tény. megint elmaradt, mint a németcsibenyalás.
Mar 02, 2018 16:27:02
Schwezoff David
Mar 02, 2018 16:42:11
4kor csak fütyit kaptak a nézők
Mar 02, 2018 16:42:11
vastaps
Mar 02, 2018 16:43:08
"SoDI vlogja
19 perce
Mar kitalaltam a fasza megoldast. Be fogsz töle szarni :-))
SoDI vlogja
10 perce
A fasza megoldas a vlog kesesere a vlogkeszitös vlog."
Sodesz, meg a kurvaanyádat nem feltétlen nem?
te leszel a magyar casey neistat mi? Baromvagy. Bizony.
19 perce
Mar kitalaltam a fasza megoldast. Be fogsz töle szarni :-))
SoDI vlogja
10 perce
A fasza megoldas a vlog kesesere a vlogkeszitös vlog."
Sodesz, meg a kurvaanyádat nem feltétlen nem?
te leszel a magyar casey neistat mi? Baromvagy. Bizony.
Mar 02, 2018 16:43:08
-
Mar 02, 2018 16:54:39
Csak én nyem értyem, hogy a reggeli router restart óta miért nem sikerült feltölteni délután 4-ig a flokkot?
Mar 02, 2018 16:54:39
Herr Schreck
Mar 02, 2018 17:00:11
Csak én nyem értyem, hogy a reggeli router restart óta miért nem sikerült feltölteni délután 4-ig a flokkot?
Mert reggel 9-ig alszom.
Mar 02, 2018 17:00:11
Sodilegnagyobbrajongoja
Mar 02, 2018 17:07:01
Mert napközben szürkeegérkedik a melócsában.
Mar 02, 2018 17:07:01
xray
(
x21)
Mar 02, 2018 17:13:07
x21)
sneci, adatforgalmi korlátban is megegyeztél herr schreck főméltóságú főbérlőúrral? villanyszámla hogy áll, mennyit kell pluszban perkálnod, h ne kapcsolja le a villanyt? ha bitcoin bányászattal is foglalkoznál, akkor a teljes ház fogyasztását neked kéne fizetni, ezért nem javaslom. még a tavasszal elkezdik a házban a lakásonkénti vízórák felszerelését, vége lesz a korlátlan vízpazarlásnak.
herr schrek
Mar 02, 2018 17:15:16
most állunk át a prepaid áramra, kis türelmeteket kérem. flok lesz este, ez szház szházalék
Mar 02, 2018 17:15:16
Egy néző
Mar 02, 2018 17:17:06
Nekem tetszik ez az uj vlogcsúszó vlog matyarázkodás.
Király sorozat lesz belőle ez már hanyadik is?
Király sorozat lesz belőle ez már hanyadik is?
Mar 02, 2018 17:17:06
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Mar 02, 2018 17:29:40
x38)
Sneci, ez már viccnek is rossz, ugye te is érzed. Megbízhatatlan szar vagy, minden egyes héten késel te szar...
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
AutismusMaximus
Mar 02, 2018 17:45:21
Igazából az angolszászok által használt inch, yard, hasonlókat szokták retard unit-oknak nevezni, de szerintem az általunk használt egységek és a 10-es számrendszer is épp elég retardált.
De ahogy egy nagy gondolkodó rámutatott, itt az ideje bevezetni a 700.000-es számrendszert itt a fórumon, mutassunk utat a sok bevásárlókocsi tologató prolinak. 700.000 = 1 fütyi átváltási aránnyal.
Csak hogy büszkélkedjek egy kicsit, ha minden igaz, pont ma kötöttünk egy 3,464 fütyi értékű üzletet (2.424.000 ft in retard units). Igaz, ez a mi piacunkon kifejezetten kicsi projektnek számít, de mindent megbecsülünk.
Na megyek is haza a jól sikerült nap után, szerencsére csak 0,0000214 fütyi (15 perc in retard units) és hazaérek.
Amúgy kicsit úgy érzem magam, mint A Diktátorban a HIV-Aladeen jelenet... :)
De ahogy egy nagy gondolkodó rámutatott, itt az ideje bevezetni a 700.000-es számrendszert itt a fórumon, mutassunk utat a sok bevásárlókocsi tologató prolinak. 700.000 = 1 fütyi átváltási aránnyal.
Csak hogy büszkélkedjek egy kicsit, ha minden igaz, pont ma kötöttünk egy 3,464 fütyi értékű üzletet (2.424.000 ft in retard units). Igaz, ez a mi piacunkon kifejezetten kicsi projektnek számít, de mindent megbecsülünk.
Na megyek is haza a jól sikerült nap után, szerencsére csak 0,0000214 fütyi (15 perc in retard units) és hazaérek.
Mar 02, 2018 17:45:21
Józan Becsület
(
x2)
Mar 02, 2018 17:46:21
x2)
a routerrel tortent "valami", ezert nincs flokk, szoval kihuzta a kabelt a foberlo.
ugy latom a melocsa wc-je lehet a helyszin.
ugy latom a melocsa wc-je lehet a helyszin.
ezenfelül a rejtélyes esti programra figyeljünk fel: mivel Sodi minden nyomorult kábelvásárlással eldicsekszik, a swingerben vakarózással meg többször is, ez valami számunkra elképzelhetetlen ocsmányság lesz.
esetleg andispotting.
Fekete bikapata
Mar 02, 2018 18:04:05
Még jó, hogy tartod magad az időponthoz, Gyagyás!
Megint...
Megint...
Mar 02, 2018 18:04:05
-
Mar 02, 2018 18:05:17
A flokkot nem tudtad feltölteni 4 órától? Milyen net az?
Mar 02, 2018 18:05:17
-
Mar 02, 2018 18:05:51
esetleg andispotting.
esetleg andispotting.
Buzibár , ingyenes belépés, welcome drink, dark room..
Mar 02, 2018 18:05:51
Fakenguru
(
x5)
Mar 02, 2018 18:08:04
x5)
Nehogy azt higgyek a trollegak, hogy szocializalodni megy asodi. Most veszik meg Herr Schreckkel az anyagot a melegburkolashoz.
Hát azért hetyetye.
Herr Schrekk
Mar 02, 2018 18:23:09
Nehogy azt higgyek a trollegak, hogy szocializalodni megy asodi. Most veszik meg Herr Schreckkel az anyagot a melegburkolashoz.
Ez így van,már ki is néztem ezt a jó kis mahagóni parkettát. Mar 02, 2018 18:23:09
Deutsch Tamás
Mar 02, 2018 18:25:56
sneci, adatforgalmi korlátban is megegyeztél herr schreck főméltóságú főbérlőúrral? villanyszámla hogy áll, mennyit kell pluszban perkálnod, h ne kapcsolja le a villanyt? ha bitcoin bányászattal is foglalkoznál, akkor a teljes ház fogyasztását neked kéne fizetni, ezért nem javaslom. még a tavasszal elkezdik a házban a lakásonkénti vízórák felszerelését, vége lesz a korlátlan vízpazarlásnak.
Endre, ha bevezette nálad a főbérlőd a gigabyteonkénti 2 eurós internetadót, csak szólj, és rohanok oda konzultálni!
Na kábszi, csá.
Mar 02, 2018 18:25:56
xray
(
x21)
Mar 02, 2018 18:26:53
x21)
Ez így van,már ki is néztem ezt a jó kis mahagóni parkettát.
sneci agyvérzést fog kapni, ha felszedik a parkettát és nem lesz alatta penész. xd
Fekete bikapata
Mar 02, 2018 18:49:31
Megállt az atomórád, Sodó?
Mar 02, 2018 18:49:31
-
Mar 02, 2018 19:30:55
Megállt az atomórád, Sodó?
depi dezső strikes again
Mar 02, 2018 19:30:55
Excel Erzsi
Mar 02, 2018 19:34:32
Ha ma 16:00-kor kikerült volna a flokk, akkor majdnem leszoríthattad volna 24 órára az átlagkésést, onnan meg már csak egy lépés a 23:23, de úgy látom, ez már soha nem fog összejönni. :(
Mar 02, 2018 19:34:32
-
Mar 02, 2018 19:46:11
Mit nem adnrk ha eloben lathatnam ahogy a foberlo bacsi alazza asodit.Asodi meg szipogva konyorog es magyarazkodik ( kar hogy csak magyarul tud)
Mar 02, 2018 19:46:11
vastaps
Mar 02, 2018 19:55:15
Mit nem adnrk ha eloben lathatnam ahogy a foberlo bacsi alazza asodit.Asodi meg szipogva konyorog es magyarazkodik ( kar hogy csak magyarul tud)
sodesz sem tud magyarul. Nem feltétlenül nem tud már magyarul.
Mar 02, 2018 19:55:15
Andi
Mar 02, 2018 19:58:49
Már egy hete csak a Blahára gondolok.
Mindig degradálva.
Mindig degradálva.
Mar 02, 2018 19:58:49
Fekete bikapata
Mar 02, 2018 20:01:08
Azt hiszem, nemsokára kijön a ,,Péküjjünk khi! Hüpp-hüpp'' vol 2.! :)
Mar 02, 2018 20:01:08
Egy néző
Mar 02, 2018 20:04:44
Ki fog készülni.ha kint élsz kell a nyugi, a recskavlogbarlang ilyetén jellegű felbolygatása tuti oda tesz neki...
Mar 02, 2018 20:04:44
-
Mar 02, 2018 20:07:27
Herr Schrekk lebasz egy pofont:
Endre! Melegburkolashoz nem lila buttplug es bananos sikosito kell baszod!
Mar 02, 2018 20:07:27
-
Mar 02, 2018 20:08:11
Ragyás,miután belengedte a 30nap felmondási időt az ogre küldél neki e-maileket?
Mar 02, 2018 20:08:11
Sodilegnagyobbrajongoja
Mar 02, 2018 20:23:14
Mar 02, 2018 20:23:14
Protipp Pityu
Mar 02, 2018 20:26:24
Sneci, jó alaposan tanuld ki a parkettázást, mert ha kibasznak a melócsából, ez megmentheti az életedet!
Mar 02, 2018 20:26:24
xray
(
x21)
Mar 02, 2018 20:26:31
x21)
schreck az obiba akar menni, recskás azt írta. Valami más lesz itt, nagy eséllyel az eszement spórolás jegyében "pancsi".
-
Mar 02, 2018 20:29:43
schreck az obiba akar menni, recskás azt írta.
Az este 8-ig van. Remélem mostanra már megvetette vele a fél áruházat.
www.obi.de/baumarkt/berlin-weissensee/
Mar 02, 2018 20:29:43
Alázó atka
Mar 02, 2018 20:31:23
Sodesz gecc!!
Az életed egy szappanopera, penész-dráma, bőgve vitatkozás és könyörgés az ogre-nak, ezt mind közvetítened kellene, és dőlnének a nézők, országosan ismert lennél, többszázezer feliratkozó, reklámpénzek, minden!!
Ehelyett egy telefonos minőségű budi-logot kapunk valami zavaros meséről, miért nincs semmiféle értékelhető kontent!!:....Balfasz vagy!
LÁSD BE VÉGRE ebből így sosem lesz SEMMI, ez nem vlog, ez egy nulla, egy PÓTCSELEKVÉS, ami csak még tovább rontja az amúgyis közel kilátástalan helyzetedet!
Már írtam, a 700ezerfütyi kurvára mindegy, ha párszáz euro váratlan kiadás a _hajléktalanszállóra_(!!!) küld AZONNAL!!
Neked egyébként is mindegy, mennyi kereseted, vagy vagyonod van, lenne, illetve nem lenne, mert nem tudnál ellenállni ,hogy baromságokra hetek alatt elszórd!!
10 milliók folytak ki a kezed közül, más mesés nyereményként, az élete megváltásaként tekintene akkora _vagyonra_, aminek az elköltése után te egy csöves vagy, aki EGYETLEN nadrágban jár TÉLEN NYÁRON, te retardált koszfészek!!
A flokk kellékek, nem _lennének_ baromságok, _ha_ flokkolnál, de már ez is megy felfelé!!
Ezért nincs, azért nincs, fokozatosan a flokkolás is beáll a diploma, a superbé, a németcsibék, a magyarországi lakásvásárlás, a gyúrás mellé, az örök holnap álomvilágába!!
A játékok nem lennének hülyeségek, ha játszanál velük, azon kívül, hogy elindítod egyszer kétszer!!
Szerintem legalább 50%-ban itt is folyton hazudozol, saját álomvilágodat építed azzal, amit ide leírsz!!!!!!!
Valahányszor egyszerű kédéseket kapsz, pl avval kapcsolatban, hogyan és hol látta meg a főbérlő a penészt, kimondottan és jelzésértékűen nem válaszolsz, amíg más hasonló részleteken autista módon ezerszer ugyanazt elismételve lovagolsz!
Most is elszóltad magad, azt írtad te vagy az utolsó lakója shrekkbácsinak, aztán elköltözik??
Mégis hogy került ez szóba, meddig tervezel ott lakni?
Miféle hazugságokkal eteted, mikor fogsz elköltözni és hova, miből?
Az mindegy, mi?, majdcsak megoldod, addigra gazdag fokker sodi lesz a sodi?!?, hazudsz neki is össze vissza??
Nyelvtanilag közben meg nem hazudsz sosem ,hiszen te nem úgy érted, hogy ez egy ígéret, hanem a vágyad, és rohadjon meg az univerzum, ha nem teljesül, mert te aztán nem tehettél shmemit, ugye?!
Az életed egy szappanopera, penész-dráma, bőgve vitatkozás és könyörgés az ogre-nak, ezt mind közvetítened kellene, és dőlnének a nézők, országosan ismert lennél, többszázezer feliratkozó, reklámpénzek, minden!!
Ehelyett egy telefonos minőségű budi-logot kapunk valami zavaros meséről, miért nincs semmiféle értékelhető kontent!!:....Balfasz vagy!
LÁSD BE VÉGRE ebből így sosem lesz SEMMI, ez nem vlog, ez egy nulla, egy PÓTCSELEKVÉS, ami csak még tovább rontja az amúgyis közel kilátástalan helyzetedet!
Már írtam, a 700ezerfütyi kurvára mindegy, ha párszáz euro váratlan kiadás a _hajléktalanszállóra_(!!!) küld AZONNAL!!
Neked egyébként is mindegy, mennyi kereseted, vagy vagyonod van, lenne, illetve nem lenne, mert nem tudnál ellenállni ,hogy baromságokra hetek alatt elszórd!!
10 milliók folytak ki a kezed közül, más mesés nyereményként, az élete megváltásaként tekintene akkora _vagyonra_, aminek az elköltése után te egy csöves vagy, aki EGYETLEN nadrágban jár TÉLEN NYÁRON, te retardált koszfészek!!
A flokk kellékek, nem _lennének_ baromságok, _ha_ flokkolnál, de már ez is megy felfelé!!
Ezért nincs, azért nincs, fokozatosan a flokkolás is beáll a diploma, a superbé, a németcsibék, a magyarországi lakásvásárlás, a gyúrás mellé, az örök holnap álomvilágába!!
A játékok nem lennének hülyeségek, ha játszanál velük, azon kívül, hogy elindítod egyszer kétszer!!
Szerintem legalább 50%-ban itt is folyton hazudozol, saját álomvilágodat építed azzal, amit ide leírsz!!!!!!!
Valahányszor egyszerű kédéseket kapsz, pl avval kapcsolatban, hogyan és hol látta meg a főbérlő a penészt, kimondottan és jelzésértékűen nem válaszolsz, amíg más hasonló részleteken autista módon ezerszer ugyanazt elismételve lovagolsz!
Most is elszóltad magad, azt írtad te vagy az utolsó lakója shrekkbácsinak, aztán elköltözik??
Mégis hogy került ez szóba, meddig tervezel ott lakni?
Miféle hazugságokkal eteted, mikor fogsz elköltözni és hova, miből?
Az mindegy, mi?, majdcsak megoldod, addigra gazdag fokker sodi lesz a sodi?!?, hazudsz neki is össze vissza??
Nyelvtanilag közben meg nem hazudsz sosem ,hiszen te nem úgy érted, hogy ez egy ígéret, hanem a vágyad, és rohadjon meg az univerzum, ha nem teljesül, mert te aztán nem tehettél shmemit, ugye?!
Mar 02, 2018 20:31:23
Kvarcolt piton
Mar 02, 2018 20:48:01
Igazából az angolszászok által használt inch, yard, hasonlókat szokták retard unit-oknak nevezni, de szerintem az általunk használt egységek és a 10-es számrendszer is épp elég retardált.
Ha hosszúságot akarunk kifejezni, 23 centi. Ha értéket, akkor 700.000 Ft. Mondjuk érdekes beszélgetések lesznek.
Mennyi a fizud?
???
Mar 02, 2018 20:48:01
-
Mar 02, 2018 20:49:06
Sneci, jó alaposan tanuld ki a parkettázást, mert ha kibasznak a melócsából, ez megmentheti az életedet!
Sodi!!! Csinalj leltart az ujjaidrol es a sasfogashoz szuksegesekkel ne dolgozz!! Foleg ne a fureszgep kozelrbrn (mert ugye anelkul nem lehet munkat vegezni es ilyen finom kezu urfinak)
Mar 02, 2018 20:49:06
-
Mar 02, 2018 20:54:15
Mennyi a fizud?
???
Mennyi a fizud?
???
Akkor az afrikai futyi kemenyebb valuta? Az izraeli meg rovidebb hosszusagot fejez ki?
A futyikamera vegulis akkor egy draga cucc?
Az ujpalotai dialektusban a futyi melyseget is jelent?
Amikor azt mondja a Sodi, hogy "te fasz" akkor tiszteletrt fejez ki?
Mar 02, 2018 20:54:15
-
Mar 02, 2018 20:57:41
Az Obibol ugye gyalog vagy tomegkozlekedessel viszitek haza az 50 kilonyi arut?
Vaaagy fizetsz es taxit csak 0,0013 futyi lenne!
Vaaagy fizetsz es taxit csak 0,0013 futyi lenne!
Mar 02, 2018 20:57:41
Laci
Mar 02, 2018 20:57:43
4kor csak fütyit kaptak a nézők
Hol?????
Mar 02, 2018 20:57:43
Arisztotelész
Mar 02, 2018 20:59:39
Ha futyi = penz es a penz nem letezik akkor...?!
Mar 02, 2018 20:59:39
textilmentes piton
Mar 02, 2018 21:01:24
Ha a rekedt transzi ogre elnézi neki, hogy fürcsizni megy, miközben alig két napja zokogta tele a párnát, hogy nincs pénze megtéríteni a károkat, akkor meg is érdemli.
Mar 02, 2018 21:01:24
Matolcsy
Mar 02, 2018 21:05:25
Felhivom a befektetok figyelmet, hogy bar jelenleg s futyi jo hozammal rendelkezik, erosen inflalodo jelleget mutat a jovoben: bar megnyulhat az evek soran, erteket ezzel negyzetesen aranyban vesziti el.
Mar 02, 2018 21:05:25
Soros Rabbi
Mar 02, 2018 21:06:26
Felhivom a befektetok figyelmet, hogy bar jelenleg s futyi jo hozammal rendelkezik, erosen inflalodo jelleget mutat a jovoben: bar megnyulhat az evek soran, erteket ezzel negyzetesen aranyban vesziti el.
* sziket! *
Majd en shortolom ;)
Mar 02, 2018 21:06:26
Véjpjofi pjogamozó
(
x4)
Mar 02, 2018 21:18:21
x4)
A fütyi nem az a retard penzegység, amikor valami nem forintban van, de a retard kénysteresség miatt át kell váltani forintra?
Pl: sodi fizetés - 700 000 fütyi
Kondiberlet: havi hu-hu-huszezer fütyi
Prágai swingerklub a drága Mamával - 50000 fütyi
Főbérlős vita után sírás közben eltört usb elosztó - 10000 fütyi
stb...
Az élettársam neve Kovács Márk (Mályiból)
Pl: sodi fizetés - 700 000 fütyi
Kondiberlet: havi hu-hu-huszezer fütyi
Prágai swingerklub a drága Mamával - 50000 fütyi
Főbérlős vita után sírás közben eltört usb elosztó - 10000 fütyi
stb...
FütyiCoin
Mar 02, 2018 21:46:13
* készül az ICO-ra *
Mar 02, 2018 21:46:13
panelhégel
Mar 02, 2018 22:05:14
* készül az ICO-ra *
ebből vennék én is
Mar 02, 2018 22:05:14
Gute idee
Mar 02, 2018 22:29:56
Arra gondoltál már, hogy függetlenítsd magadat a főbérlő netjétől és vásárolj egy Shaját megoldású 4G routert mobilnet előfizetéssel?
Vészhelyzetben jól jöhet.
Vészhelyzetben jól jöhet.
Mar 02, 2018 22:29:56
Andi
Mar 02, 2018 23:00:20
Ha véletlenül valakit érdekel, ma mutatták be az új penészírtó robotot.
Mar 02, 2018 23:00:20
púp-orr-sérvész
Mar 02, 2018 23:15:44
Amúgy valami rémlik első évből, hogy azért húzta meg magát a pénzmentőnél, mert Pátyon "födémfelújítást" végeztek.
Sok a visszatérő dolog sneci életében.
Most az Ogre a Gyöngyi?
Sok a visszatérő dolog sneci életében.
Most az Ogre a Gyöngyi?
Mar 02, 2018 23:15:44
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Mar 02, 2018 23:25:26
x38)
Pátyon amikor ott lakott, akkor is egy félkész putriban laktak. Tegnap akartam is írni, hogy biztos bemasnizta ezt is, hogy ő annyira ért ehhez, hiszen már a szülei lakását is egyedül újította fel, és díjat is nyertek vele, vagy valami hasonló. Mert máskülönben nem hiszem el, hogy az Ogre bevállalná, hogy ez a rémkorcs bármit is csináljon a lakásában. Hacsak nem valami kurvanagy duplacsavar lesz a végén ebből, és sírva fogunk röhögni. (Én erre tippelek)
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Mar 02, 2018 23:26:47
x38)
Sneci, hazaértél már az OBI-ból? Mennyi lett a(z első) számla vége? 1500? Sírsz nagyon?
vastaps
Mar 02, 2018 23:48:08
Megjött a fizetés elkellet vinni herr schrecket vacsorázni.
Mar 02, 2018 23:48:08
-
Mar 02, 2018 23:56:13
Pátyon amikor ott lakott, akkor is egy félkész putriban laktak. Tegnap akartam is írni, hogy biztos bemasnizta ezt is, hogy ő annyira ért ehhez, hiszen már a szülei lakását is egyedül újította fel, és díjat is nyertek vele, vagy valami hasonló. Mert máskülönben nem hiszem el, hogy az Ogre bevállalná, hogy ez a rémkorcs bármit is csináljon a lakásában. Hacsak nem valami kurvanagy duplacsavar lesz a végén ebből, és sírva fogunk röhögni. (Én erre tippelek)
Nem tudom mennyire nevezhető csavarnak az a várható fordulat, hogy az Ogre egész hétvégén alázza a házikoboldját, miközben az valami nagyon alap feladattal szenved, majd nagy kegyesen kiveszi a szerszámokat a kezéből, és egy hét alatt, hétköznaponként (gondosan akkor, amikor sodi nincs otthon, és nem tudja ellenőrizni) fáradtságos munkával megcsinálja, és ezért nem is kér többet, mint 800 euró munkadíjat.
Mar 02, 2018 23:56:13
Véjpjofi pjogamozó
(
x4)
Mar 03, 2018 00:35:38
x4)
Most hogy úgyis meg kellett húzni a nadrászíjat, nem lehetne hogy a következő vlogfejlődés ne kütyü vagy borítókép legyen, hanem valami érdekes téma? Amit csak bemutatsz, nem az autista véleményedet osztod meg róla. Meg amin nem látszik látványosan, hogy már a készítés közben rohadtul unod.
Az élettársam neve Kovács Márk (Mályiból)
-
Mar 03, 2018 00:38:47
Az balek sodika arra apellál hogy ha eléggé csicskul akkor majd megesik a szíve rajta az öblöshangúnak.Amit nem vesz számításba hogy az ogre már a sokadik e-mailes autistáskodás után eldöntötte hogy megszabadul a pszichopata penészvésztől.Még szivatja kicsit hátha elmegy magától (na nem úgy Laci) aztán közli vele hogy már egyedül akar lakni,egy hónap és takarodjon a penészes sodika.
Mar 03, 2018 00:38:47
xray
(
x21)
Mar 03, 2018 00:40:35
x21)
Mar 03, 2018 00:40:35
Most hogy úgyis meg kellett húzni a nadrászíjat, nem lehetne hogy a következő vlogfejlődés ne kütyü vagy borítókép legyen, hanem valami érdekes téma? Amit csak bemutatsz, nem az autista véleményedet osztod meg róla. Meg amin nem látszik látványosan, hogy már a készítés közben rohadtul unod.
egyetlen ilyen téma van, a zsidózás. :) Mar 03, 2018 00:40:35
Szálasi-vitaest
Mar 03, 2018 00:56:02
egyetlen ilyen téma van, a zsidózás. :)
Abban meg sajnos nem túl jó :(
Mar 03, 2018 00:56:02
Stréber troll
Mar 03, 2018 07:21:04
Prof mondta, hogy elvonóra megy, vagy kezdhetjük szervezni az egy perces néma baszást?
Mar 03, 2018 07:21:04
vastaps
Mar 03, 2018 08:20:30
Nem feltetlen nem lesz ma sem flokk.
Mar 03, 2018 08:20:30
null eins
Mar 03, 2018 08:53:32
Most úgy tölti fel a router nélkül a flokkot, hogy felhívja a Youtube ügyfélszolgálatát telefonon, és bediktálja bitenként a videót. null eins null null eins eins null...
Mar 03, 2018 08:53:32
Szóbeli Szerződés
(
x2)
Mar 03, 2018 09:34:35
x2)
Azóta is rossz a router, Endre?
textilmentes piton
Mar 03, 2018 10:20:40
Ma sem lesz flokk, evidenciákat. Teljesen nyilvánvaló, hogy nem a szétviszkizett hangú jazzénekes ogre csapta le a routert, hanem egész egyszerűen nem készült el a flokk időre. Talán úgy hétfő környékén fel is fogja tölteni.
Mar 03, 2018 10:20:40
vastaps
Mar 03, 2018 10:35:11
Legyen új főszabályként ezentúl hétfőn délután 17:00-kor flokk. Annak emlékére, hogy régen hétfőnként nem volt adás a tévében. És most te sodesz ezt az űrt akarod betölteni. "Oszt" jólvan akkor.
Mert az hogy nem feltétlen nem jelenek meg a flokkok már menetrendszerűen időben azt nem feltétlen nem azt jelenti, hogy következetesen hónapok óta rossz a router. kb amióta a felpörgés igazán beindult. Hanem hogy egy lusta szarvagy akinek a semmit tevés mellet nincs ideje az életében egyetlen fontos és jelentős dolgot időbe elkészítenie. Egy olyan időre amit ö maga szabott meg :)) bizony.
Szóval majd ha felébredsz a tegnap esti szokásos vedelésből és még a másnaposság miatt nem indult be az autiköd-generátor akkor olvasd el ezt és gondold végig. Legyen a flokk hétfőnén 17:00-kor.
ja és:
-lesz ma wolf stream?
-lesz sörike kritika?
-lesz stake kritika?
vagy megalázkodva teljesíted ma is ogre újabb és újabb kéréseit...
Ha pedig majd megérkezik Gerturd a vállalathoz, fotózd már le hagy lássuk az újabb nőt aki tönkre teszi majd a stersznélküli-nyugikát.
Mert az hogy nem feltétlen nem jelenek meg a flokkok már menetrendszerűen időben azt nem feltétlen nem azt jelenti, hogy következetesen hónapok óta rossz a router. kb amióta a felpörgés igazán beindult. Hanem hogy egy lusta szarvagy akinek a semmit tevés mellet nincs ideje az életében egyetlen fontos és jelentős dolgot időbe elkészítenie. Egy olyan időre amit ö maga szabott meg :)) bizony.
Szóval majd ha felébredsz a tegnap esti szokásos vedelésből és még a másnaposság miatt nem indult be az autiköd-generátor akkor olvasd el ezt és gondold végig. Legyen a flokk hétfőnén 17:00-kor.
ja és:
-lesz ma wolf stream?
-lesz sörike kritika?
-lesz stake kritika?
vagy megalázkodva teljesíted ma is ogre újabb és újabb kéréseit...
Ha pedig majd megérkezik Gerturd a vállalathoz, fotózd már le hagy lássuk az újabb nőt aki tönkre teszi majd a stersznélküli-nyugikát.
Mar 03, 2018 10:35:11
sodika
Mar 03, 2018 11:51:32
Indul a vlogvágó vlog (2018.03.03)
youtu.be/PyogsI8SsSw
youtu.be/PyogsI8SsSw
Mar 03, 2018 11:51:32
Euronics Ernő
Mar 03, 2018 11:57:04
Küldjünk routert?
Add meg a címed.
Add meg a címed.
Mar 03, 2018 11:57:04
Mortal Danger
Mar 03, 2018 12:03:23
Mi az a stake?
Steak?
Steak?
Mar 03, 2018 12:03:23
lesson 1
Mar 03, 2018 12:04:43
Még mindig Gopro "szízön" a szessön. OMG
Mar 03, 2018 12:04:43
Mikrocsip
Mar 03, 2018 12:10:02
ma jött ki a CoD WW2 höz az új DLC. gyosan meg kell venned tyodi és élőben közvetíteni!44!! minden gémer ezzel nyomul Hahó!
Mar 03, 2018 12:10:02
mifaszéér
Mar 03, 2018 12:10:28
Tehát már töltődött volna fel a megvágott vlog péntek hajnalban amikor a router tönkre ment.
Akkor azóta mi történt a megvágott, már kész epizóddal hogy most is hétfőre tolódik?
Akkor azóta mi történt a megvágott, már kész epizóddal hogy most is hétfőre tolódik?
Mar 03, 2018 12:10:28
töppedt buzigolyók
Mar 03, 2018 12:11:23
youtu.be/PyogsI8SsSw
youtu.be/PyogsI8SsSw
tehát nem készültél el a tegnapi résszel, és csak hazugság volt a router.
Mar 03, 2018 12:11:23
vastaps
Mar 03, 2018 12:14:47
Mi az a stake?
Steak?
Steak?
Balfasz sodi voltam és elírtam. Bizony.
NszKsz :))
Mar 03, 2018 12:14:47
Szóbeli Szerződés
(
x2)
Mar 03, 2018 12:15:02
x2)
youtu.be/PyogsI8SsSw
youtu.be/PyogsI8SsSw
Hazudtál a routerről te geciláda? Mégsem készült el tegnapra a vlog? Befosok rajtad. :D
töppedt buzigolyók
Mar 03, 2018 12:15:27
miért kellett ezért a szerért új csatornát csinálni? Még a legnagyobb kontent kreátoroknak sincs több mint egy primary és egy secondary csatornájuk. Neked meg van nyolc, és teljesen random frissíted őket, senki nem tudja követni. Ennek semmi, de semmi értelme.
Mar 03, 2018 12:15:27
Szóbeli Szerződés
(
x2)
Mar 03, 2018 12:19:00
x2)
Mirért hazdtál megint te takonygerincű?
Szóbeli Szerződés
(
x2)
Mar 03, 2018 12:20:10
x2)
Fasznak szarakodsz a flokkal, recskás? Csinálj minden szombat vagy péntek este egy QA live-ot és kész.
stabil köszfetyítyés
Mar 03, 2018 12:20:43
Nem úgy volt, hogy asodi nem vesz semmit mert lájfdéndzör van?
www.youtube.com/watch?v=PyogsI8SsSw&feature=youtu.be&t=5m5s
www.youtube.com/watch?v=PyogsI8SsSw&feature=youtu.be&t=5m5s
Mar 03, 2018 12:20:43
-
Mar 03, 2018 12:25:43
youtu.be/PyogsI8SsSw
youtu.be/PyogsI8SsSw
nezhetetlen, alig tudsz beszelni baszod! a flokkban meg kibaszottul idegesito a szavankenti vagas! alkalmatlan vagy vloggernek. pont.
Mar 03, 2018 12:25:43
Szóbeli Szerződés
(
x2)
Mar 03, 2018 12:28:41
x2)
Endre nem a puskamikrofon a gond, hanem az, hogy átlagban 25 órás csúszásban van a pénteki flokk.
stabil köszfetyítyés
Mar 03, 2018 12:32:22
Nem úgy volt, hogy asodi nem vesz semmit mert lájfdéndzör van?
youtube.com/watch?v=PyogsI8SsSw&feature=youtu.be&t=5m5s
youtube.com/watch?v=PyogsI8SsSw&feature=youtu.be&t=5m5s
Vagy ez valami régebbi cucc?
Mar 03, 2018 12:32:22
vastaps
Mar 03, 2018 12:33:24
flokk inception, ennyi
Mar 03, 2018 12:33:24
Szóbeli Szerződés
(
x2)
Mar 03, 2018 12:40:11
x2)
Tudod miért kínszenvedés számodra a vlog? Mert kurvára unod magát a témát is, amiről aktuálisan forgatsz és, ha ez nem lenne elég még szavanként vágod meg.
Pedig szerintem magadhoz képest nagyon sokat fejlődtél, nem rángatod a kamerát, egészen jók a képek, stb. Csak hát egy unalmas lúzer vagy, így nem tudsz érdekes tartalmat generálni.
Pedig szerintem magadhoz képest nagyon sokat fejlődtél, nem rángatod a kamerát, egészen jók a képek, stb. Csak hát egy unalmas lúzer vagy, így nem tudsz érdekes tartalmat generálni.
AutismusMaximus
Mar 03, 2018 12:41:17
Fasznak szarakodsz a flokkal, recskás? Csinálj minden szombat vagy péntek este egy QA live-ot és kész.
Tényleg, nem az volt hogy a hétvégi dupla flokkból az egyik QA lesz? Megint hazudtál, te mocsokláda!?
Hazug vagy!
Mar 03, 2018 12:41:17
púp-orr-sérvész
Mar 03, 2018 13:02:36
Penny-padlót csináltam a penész ellen | Sodi vlogja

Mar 03, 2018 13:02:36
vlog a köbön
Mar 03, 2018 13:07:38
youtu.be/PyogsI8SsSw
youtu.be/PyogsI8SsSw
Mikor indul a vlogvágó vlogjának vlogja?
Mar 03, 2018 13:07:38
átlagos néző
Mar 03, 2018 13:09:01
Sodi vegyél valami cuccot a vloghoz, akkor több kedved lesz foglalkozni vele...
Valami kütyü mindig meghozza a jó hangulatot a munkához...
Valami kütyü mindig meghozza a jó hangulatot a munkához...
Mar 03, 2018 13:09:01
Stréber troll
Mar 03, 2018 13:14:35
Kemény ez a 10 perces hetyetye.Abszolut dekoncentrált, lehet nincs pénze már a dilibogyóira sem??
Az Andi saga alatt volt ennyire szétcsúszva kb.
Az Andi saga alatt volt ennyire szétcsúszva kb.
Mar 03, 2018 13:14:35
sodika
Mar 03, 2018 13:18:31
Kemény ez a 10 perces hetyetye.Abszolut dekoncentrált, lehet nincs pénze már a dilibogyóira sem??
Ébredés után kinyomtam ezt a videót, hogy legyen motivációm a nap elkezdéséhez. :)
Ennyi.
Mar 03, 2018 13:18:31
Stréber troll
Mar 03, 2018 13:20:42
Ennyi.
Ennyi.
Mar 03, 2018 13:20:42
sodika
Mar 03, 2018 13:26:56
még a tavasszal elkezdik a házban a lakásonkénti vízórák felszerelését, vége lesz a korlátlan vízpazarlásnak.
Na, hát AZ tényleg tragédia lenne. Akkor tényleg elkezdenék másik szállást nézni, mert minden problémával együtt is a jelenlegi helyemen a stabil, vita nélküli 23 fok és a korlátlan melegvízfogyasztás hatalmas kincs.
Mar 03, 2018 13:26:56
sodika
Mar 03, 2018 13:28:12
Mit gondoljak át rajta? Van egy jól fizető progrmozói állásom Belinben, ami a próbaidő után még jobban fog fizetni, és - igen - van egy 2 millió forint alatti tartozásom, de ez a 700 ezer forint körüli havi nettó mellett azért kezelhető.
Mar 03, 2018 13:28:12
Szóbeli Szerződés
(
x2)
Mar 03, 2018 13:28:59
x2)
Endre, most akkor tegnapra nem készült el a flokk? Nem csak a router hiba miatt csúszott?
-
Mar 03, 2018 13:29:13
sodi azt igeri h az uj vlogvago vlogon napi legalabb egy, de lehet akar tobb video is lesz. ki mit tippel meddig fog ez az uj mania tartani? szerintem ma meg holnap meg kijon uj resszel, de hetfon esetleg kedden mar hagyja ezt a projektet is a francba.
Mar 03, 2018 13:29:13
sodika
Mar 03, 2018 13:30:56
Mostantól nem lehet többé olyan, hogy csúszás, mert a vlogvágó vlogban naponta be kell számolnom róla, mi történt ma a vlogkészítés terén.
Mar 03, 2018 13:30:56
Szóbeli Szerződés
(
x2)
Mar 03, 2018 13:31:58
x2)
Oké, oké, de tegnap azt mondtad, hogy kész van a flokk csak a router miatt nem tudtad feltölteni.
Szóbeli Szerződés
(
x2)
Mar 03, 2018 13:32:31
x2)
Hazudtál?
vastaps
Mar 03, 2018 13:36:27
Kell? Kinnek kellene?
Jo fizeto allasod addig lesz csak amig Gertrud meg nem jellenik aztan vege. Nem fogod olyan sokaig pazarolni ott a a ceg penzecskejet, mint ahogy gondolod. 0 munkat vegeztel ott eddig. Mit gondolszeddig turik meg ezt?
Mar 03, 2018 13:36:27
Alázó atka
Mar 03, 2018 13:36:56
Te FASZ! Ki akart dobni a shrekk, zokogva fizeted az ezer eurós padlót, csak nehogy,..!!
Mast meg már itt flegmázol, "ejkezgyek más szállást nézni"......el sem képzelem, miféle undorító motiváció lehet emögött..., mert okádok!!!!
Korlátlan melegvíz b+, az élsőködés csimborasszója vagy, a melegvíz ebben a zimankóban kibebaszott drága!!!
Én annyit fogyasztok, amennyit akarok, majd a villanyszámlában kifizetem, le se xarok 30-40 ezret, Te megint másokkal akarod kifizettetni a 2-3 órás kádban faszverésed!!!
Gondolom a löttyedt pitonba már csak a kád forrósága juttat elég vért, hogy nagy nehezen félkemény állapotban valamennyire ki tudd verni, így okvetlen szükséged van a rendszeres forró fürdőkre, Te ember alatti véglény!!!
Lényegében nem is csak te vagy profi élősködő, megértük, hogy a legendás 23centis kvázi önálló életre kelt, és az élősködik rajtad, te szerencsétlen nyomorult!
Mast meg már itt flegmázol, "ejkezgyek más szállást nézni"......el sem képzelem, miféle undorító motiváció lehet emögött..., mert okádok!!!!
Korlátlan melegvíz b+, az élsőködés csimborasszója vagy, a melegvíz ebben a zimankóban kibebaszott drága!!!
Gondolom a löttyedt pitonba már csak a kád forrósága juttat elég vért, hogy nagy nehezen félkemény állapotban valamennyire ki tudd verni, így okvetlen szükséged van a rendszeres forró fürdőkre, Te ember alatti véglény!!!
Lényegében nem is csak te vagy profi élősködő, megértük, hogy a legendás 23centis kvázi önálló életre kelt, és az élősködik rajtad, te szerencsétlen nyomorult!
Mar 03, 2018 13:36:56
hova tűnt tomcat?
Mar 03, 2018 13:38:25
1. Mi az istennek neked annyi víz?
2. Ha minden nap 5 fürdesz az is csak 30m3 havonta, az meg 100 euró sincs, még ha fűtöd akkor se, akkor meg?
Mar 03, 2018 13:38:25
textilmentes piton
Mar 03, 2018 14:14:40
Milyen vita nélküli 23 fok? Most húz le 1000 Euróra a transzi ork, mert bepenészedett miattad a lakás!
Mar 03, 2018 14:14:40
sodika
Mar 03, 2018 14:15:56
Én se érzek meg egyszeri 30-40 ezret, de tudatosan igyekszem az ÁLLANDÓ kiadásaimat alacsonyan tartani. A Sky - Netflix - Amazon Prime hármast is csak azért mertem előfizetni, meg ez a három így együtt is olcsóbb, mint amennyivel most magasabb a fizetésem ahhoz képest, amennyi a defShopnál volt.
Mar 03, 2018 14:15:56
58 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™