Le van zárva a hagyatéki eljárás, és még ingatlanosok is dolgoznak rajta. Mégis mi húzódhatna még el.
Érted.
Na alvás, csá
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
Elárulok valamit, Púpgeci. Itthon csak te kerestél havi húsz alatt átlagban, egy igazi programozó lazán összeszed fél misit nettóban. Kontár vagy.
Segítek. Az, hogy senki nem akar egy borsodi cigányfaluban házat venni, talán csak a helyi cigányok. Akik persze előtte jól kirabolják a kéglit. És mivel a kereslet határozza meg az árakat, a "devizás haver" majd pár hónap múlva, amikor már teljesen meg lesz szorulva, odaadja a házat egy helyi kokerónak két misiért. Ha mázlija van, legalább a hitelét ki tudja belőle fizetni, de téged már biztosan nem. Juhú!
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
és mi volt a hosszú évek alatt, amíg mások tartottak el, fogyaték?
Mondom, ez a pályakezdők sorsa.
Vagy eltartanak addig a pár évig az ismerősök, család, rokonok. Vagy nyomrogsz.
Ez így néz ki.
És otthon mennyit vittél haza? Nem az volt a baj, hogy nem tudsz kijönni a nettó 275 ezerből, hanem hogy a kárpiddal együtt sem voltál képes megkeresni a magyar minimálbért, te fasz! Nem a rendszerrel volt a hiba, hanem veled! Lusta vagy, buta, a tudásodat lepipálja egy elsőéves egyetemista, emellett még késel is, büdös is vagy és undorítóan nézel ki. A piac be is árazott. Havi 20 rugóra, bár még az is sok volt LOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLLLL
A fasznak hazudozol itt? A család (Rocskaiék?) kapcsolatait kihasználva gányolgattál otthon, azt is botrányos hatékonysággal/minőségben, egy tál rizsért.
Kurvára nem rendes munka volt, amit csináltál, kb. a gimnazista hobbi programozó Ödönke zsebpénzes fusi feladatainak felelt meg amit műveltél. Konkrétan a kárpival, meg a köszfetyítős alamizsnáiddal kellett folyamatosan felturbózni a kapott pénzt, hogy megközelítse a minimálbért, bazdmeg!
Csak érdekességképpen: én ugyanebben az időszakban egyetem mellett, szintén kb. napi 2-4 órában dolgoztam, a kapott pénzből félre tudtam tenni 2 év alatt annyit, hogy egy 0-ról történő, teljes lakásfelújítást (félig) finanszírozni tudtam, utána pedig oda költözve eltartottam magam, meg a szintén egyetemista barátnőmet! Utóbbit bármiféle szülői segítségnyújtás nélkül!
Épp erről beszélek.
Engem is 5 év gyakorlat után kezdtek komolyan venni.
Addig gombokat keres az ember, és ez így van rendjén.
Aki emiatzt sír, és Orbánt támadja, az egy fasz.
(Épp a héten találtam egy dalt, ami ezt teszi).
LOL bazmeg.
Egy vezeték nélküli töltő kb 5-12 euro ebay-ről. Igaz, hogy nem gyors töltő, de mindegy.
Minden napon, héten kitalál valami újat a Sodi, amivel feldobja a kedvem!
Meg amúgy adósságban én inkább tölteném kábelen a 100 euros telefont.
LOOOOLLLLLLLLLLLL
Ki a fasz vett téged komolyan, te kókler? Úgy jöttél el itthonról, hogy még mindig a kegyelemkanapén laktál, és húszasokat guberáltál a lakásban, hogy vehess egy román energiaitalt. Vera néni fizette az utazásodat, a kauciót meg mindent a Reichben. Téged soha senki nem vett komolyan, mert egy fillérekért gányoló, szakmai senki vagy, hahó!
Azzal, hogy ezt a fasságot ismételed, nem cáfolod meg amiket írtunk, ugye tisztában vagy vele?
Ezzel a mantrázással sikerül valamennyire elaltatnod a szégyenérzeted, vagy mi a faszért csinálod?
Ott mellette is voltak olcsók a szomszéd polcon, de nem mertem nem Samsungot venni.
Én meg nem mernék hitelből venni bármit is.
Samsung is van 20 euroért.
Ha valami nem jó, vissza lehet vinni.
Kibaszottul inog a recskás alatt a szék a melócsában, ezért hadovál össze itt minden faszságot. A nap felében a telefonját basztatja, a másik felében masnizza a munkalogot, hogy úgy tűnjön, dolgozik. Az új főnöknéni viszont úgy tűnik, nem annyira értékeli ezt. Hamarosan jön a kirúgásocska, juhú!
Mást már egyetem közben is komolyan vesznek.
Az ezer eurós telefonra még elkölt 2-300 eurót lazán, mielőtt az Univerzum jól eltöri/ellopja neki. :D
Mindezt úgy, hogy egyébként egy alsó kategóriás kínai fos is bőven ki tudná szolgálni a 70-es IQ-jú igényszintjét.
Kurva nagy nyüszítés lesz ennek a vége.
Ugye milyen geci idegesítő?
És minden esetben ezt csinálja, teljesen figyelmen kívül hagyja az ellenpéldákat.
De jobban keresett, mint Sodi "programozóként" LOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLLLL
**maximális fordulatra pörgetve, hevesen integet**
Érdekes, én már gyakornokként sem gombokat kerestem. Biztos én csináltam valamit rosszul.
Hol fogsz lakni, ha Herr Schreck kirak az utcára?
Legutóbb andi miatt produkáltál ilyen minden mindegyet, csak most megvannak a gyógyszereid, ezért boldogan őrjöngsz. Na mesélj, mi ütött be ennyire?
te úgy jártál a suliba, mint az iskolai takarítónő. ugyanúgy nincs papírja róla.
Papírom van. Be is mutattam a vlogban
a diplomáról? vagy az érettségire vered magad?
mi vagy te, papírfetisiszta?
miért vetted meg az új telefont egyébként? hogy emaileket olvass rajta? emailre 300 000 forintos telefon ? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
hogy lehetsz ennyire gecibuta sodi?
Ja. Hogy nem voltál képes elvégezni egy etyetemet sem.
A diplomás pályakezdő fizu az az egyetemet végzett fiatal értelmiségiekre vonatkozik, nem a papír nélküli, mamahotelből ügyeskedő lumpenekre, Hahó!
És így is mínusz 8500 euró az egyenleged, te gazdasági analfabéta.
nyeheheehe, te autista fasz, azt hiszed azok a sajtpapirok ernek valamit? nem azert vettek fel kodgyarosnak, hanem annak ellenere!
és mennyi marad minden kifizetése után?
albérlet 400
tévédíj 35
netflix 14
kondibérlet 60
tömegközlekedés 64
mobilnet 35
banki kamat 50
telefon törlesztő 50
ps4 vásárlási limit 150
soha többet blurayt 50
semmi kütyü 150
csak a vloghoz fontos kütyü 200
kaja 600
pia 250
A havi 400-500 eur felújítási költségeket se felejtsük el, Hahó!
Jövő héten
Már oldom a kékítőt az ágyúvízben, hegyezzük a gumibotokat!
Napi kevesebb, mint 8,5 eurót számolt a naiv trolléga tütükézésre. Abból ugyan még a töröknél is vehet túlárazva 4-5 sört naponta, de ne felejtsük el, hogy minden este hétvégén egész nap részeg, ráadásul a buziszaunában iszonyú drága a sör, úgyhogy valószínűleg sokkal többet piál el havonta, mint 250 ajró.
Már csak egy krónikás hiányzik, aki megörökíti az eseményeket.
Az szép, havi több, mint 80k söröcskére. Nem azért, de ez 700ezer + fütyi mellett is tétel csak piára.
meg leszel baszva, ragyáspofa!!!!!!!!!!!!!!!
vasas???az még van???????????azt hittem, megszűnt.....
* State: Safe, kattintható *
Téves.
Configure-Value:16+
Content-Value:Soft-Homo, non-blood, non-rape, non-torture
Nekem is van ráadásul egész fütyis! Napjában kétszer bontosan 6.00-t mutat.
12-t is tud, de akkor fejen kell állnom.
Na burzsujszarevő kiáltozás, cselezgetés és vedelés, csá
speciel ott pont az ellenzék nyert :)
funar barátom???????????
Az előbb-utóbb az én okosórám lesz! DD
-buszke naci vagyok
az utolsó flokk, háttérben atomfelhő......
ez 100 szházalék?
sodika
Apr 11, 2018 23:16:14
Nem kell menekülnöm, mert kirúgás esetén is magasabb még a segély is, mint otthon a PHP programozók fizetése. :)
Apr 11, 2018 23:16:14
sodika
Apr 11, 2018 23:16:53
nagyon izgulunk és drukkolunk :)
Le van zárva a hagyatéki eljárás, és még ingatlanosok is dolgoznak rajta. Mégis mi húzódhatna még el.
Érted.
Na alvás, csá
Apr 11, 2018 23:16:53
trendbeli garázdaság
Apr 11, 2018 23:17:30
Nem kell menekülnöm, mert kirúgás esetén is magasabb még a segély is, mint otthon a PHP programozók fizetése. :)
Elárulok valamit, Púpgeci. Itthon csak te kerestél havi húsz alatt átlagban, egy igazi programozó lazán összeszed fél misit nettóban. Kontár vagy.
Apr 11, 2018 23:17:30
trendbeli garázdaság
Apr 11, 2018 23:19:25
Érted.
Na alvás, csá
Érted.
Na alvás, csá
Segítek. Az, hogy senki nem akar egy borsodi cigányfaluban házat venni, talán csak a helyi cigányok. Akik persze előtte jól kirabolják a kéglit. És mivel a kereslet határozza meg az árakat, a "devizás haver" majd pár hónap múlva, amikor már teljesen meg lesz szorulva, odaadja a házat egy helyi kokerónak két misiért. Ha mázlija van, legalább a hitelét ki tudja belőle fizetni, de téged már biztosan nem. Juhú!
Apr 11, 2018 23:19:25
sodika
Apr 11, 2018 23:20:04
Mi a faszom az a programozó?
1) PHP programozó vagyok, nem Javás vagy frontendes.
2) Megnéztem az átlagot, Belinben ez ennyi.
És a magyar átlagot is megnéztem. Kicsivel alacsonyabb a nettó fizetés, mint a segélyem lenne, ha kirúgnának.
Minden más MESE.
Szüleim, tanáraim, meg mindenki más altatott ezzel a hülye mesével. Pont ezért kapcsolták ki nálunk a villanyt. Mert elhittük, és erre építettünk.
És a magyar átlagot is megnéztem. Kicsivel alacsonyabb a nettó fizetés, mint a segélyem lenne, ha kirúgnának.
Minden más MESE.
Szüleim, tanáraim, meg mindenki más altatott ezzel a hülye mesével. Pont ezért kapcsolták ki nálunk a villanyt. Mert elhittük, és erre építettünk.
Apr 11, 2018 23:20:04
sodika
Apr 11, 2018 23:20:38
A hitelét EGYBEN biztos nem tudja kifizetni, mert az magasabb, mint a ház ára. Jóval magasabb. De ez nem is terv.
Apr 11, 2018 23:20:38
sodika
Apr 11, 2018 23:22:48
Egyébként elmondtam már.
Ajánljon fel nekem valaki egy állást Pesten kicsivel többért, mint amennyi.
Az otthoni valóság ez:
prog.hu/tarsalgo/183509/senior-php-programozo-allas-ber-130-200-netto
Az otthoni valóság ez:
Apr 11, 2018 23:22:48
-
Apr 11, 2018 23:24:46
SMS küldés már megy te tahó?
Apr 11, 2018 23:24:46
sodika
Apr 11, 2018 23:24:49
Na most ez 2015-ös állásajánlat.
Ennyit bizony abban az évben majdnem én magam is hazavittem a Kolosyról programozgatva, hogy el tudjam hordai rendszeresen a nyelvtanárokhoz.
Erről ennyit :D
Ennyit bizony abban az évben majdnem én magam is hazavittem a Kolosyról programozgatva, hogy el tudjam hordai rendszeresen a nyelvtanárokhoz.
Erről ennyit :D
Apr 11, 2018 23:24:49
xray
(
x21)
Apr 11, 2018 23:25:49
x21)
Mi a faszom az a programozó?
Minden más MESE.
már megint folytatod a hazudozást: nem volt munkahelyed és basztatok villanyt fizetni. 1) PHP programozó vagyok, nem Javás vagy frontendes.
Minden más MESE.
trendbeli garázdaság
Apr 11, 2018 23:25:52
El kellett volna végezni legalább egy szakot az etyetemen, balfasz! Te így csak egy érettségizett proli vagy, aki ráadásul még nem is ért ahhoz, amit csinál. Ezt bizonyítja, hogy mindenhonnan kibasztak, mint a macskát szarni, juhú! Te magad vallottad be, hogy az alibizésre játszol, mert full hülye vagy a munkához. Mert ilyen Sodi a Sodi. A parazita. A kontár. Az egynadrágos. A Sodi.
Apr 11, 2018 23:25:52
sodika
Apr 11, 2018 23:27:37
Hogyne lett volna, nem jártam el sehova kamerázni, egész nap otthon dolgoztam távmunkában.
És fizettünk mindent, amire tellett.
Pályakezdőnek szar lenni. Pont.
Erről nem Orbán tehet.
Ezt ki kell bírni valahogy. Az első 4-5 évet.
Erről nem Orbán tehet.
Apr 11, 2018 23:27:37
xray
(
x21)
Apr 11, 2018 23:28:43
x21)
vera néni nem szokott kísérteni álmodban, te hálátlan féreg?
-
Apr 11, 2018 23:29:58
sodi diploma nélküli kismajom
Apr 11, 2018 23:29:58
xray
(
x21)
Apr 11, 2018 23:30:24
x21)
Hogyne lett volna, nem jártam el sehova kamerázni, egész nap otthon dolgoztam távmunkában.
Erről nem Orbán tehet.
ide raktad fel az excell táblákat, keresd vissza ? olyan távol volt a távmunka, hogy oda már nem ért el a net xd És fizettünk mindent, amire tellett.
Erről nem Orbán tehet.
xray
(
x21)
Apr 11, 2018 23:31:25
x21)
Apr 11, 2018 23:31:25
ide raktad fel az excell táblákat, keresd vissza ? olyan távol volt a távmunka, hogy oda már nem ért el a net xd
a pátyi szippantós rémlik? xd Apr 11, 2018 23:31:25
sodika
Apr 11, 2018 23:33:14
Egyébként tessék megnézni.
Magyarországon a PHP programozók átlagbére 415 ezer bruttó.
www.fizetesek.hu/fizetesek/informacios-technologiak/php-programozo
Ez nettóban havi 275 ezret jelent.
www.hrportal.hu/berkalkulator_2017.html?edt_brutto=414560
Ennél én most még próbaidős emelés előtt is két és félszer annyit viszek most haza.
Ezt már elhatároztam. Akkor megyek haza, ha otthon a fizetésem annyi lenne, amennyi itt a segélyem lenne. A segélyem a fizetésem 60%-a lenne, az otthoni PHP átlagfizeztés pedig 40%-a éppen.
www.fizetesek.hu/fizetesek/informacios-technologiak/php-programozo
www.hrportal.hu/berkalkulator_2017.html?edt_brutto=414560
Ennél én most még próbaidős emelés előtt is két és félszer annyit viszek most haza.
Ezt már elhatároztam. Akkor megyek haza, ha otthon a fizetésem annyi lenne, amennyi itt a segélyem lenne. A segélyem a fizetésem 60%-a lenne, az otthoni PHP átlagfizeztés pedig 40%-a éppen.
Apr 11, 2018 23:33:14
xray
(
x21)
Apr 11, 2018 23:34:55
x21)
fizetesek.hu/fizetesek/informacios-technologiak/php-programozo
hrportal.hu/berkalkulator_2017.html?edt_brutto=414560
sodika
Apr 11, 2018 23:36:51
A segélyem, ha kirúgnának, itt Berlinben közel egy éven át havi 411.078 Ft lenne.
Ehhez Magyarországon bruttó 618 ezer forint kellene www.hrportal.hu/berkalkulator_2018.html?edt_brutto=618000
Akkor éri meg tehát hazamennem, ha valaki kínálna Pesten egy legalább bruttó 620 ezer forintos állást.
Ehhez Magyarországon bruttó 618 ezer forint kellene www.hrportal.hu/berkalkulator_2018.html?edt_brutto=618000
Akkor éri meg tehát hazamennem, ha valaki kínálna Pesten egy legalább bruttó 620 ezer forintos állást.
Apr 11, 2018 23:36:51
sodika
Apr 11, 2018 23:37:36
Mondom, ez a pályakezdők sorsa.
Vagy eltartanak addig a pár évig az ismerősök, család, rokonok. Vagy nyomrogsz.
Ez így néz ki.
Apr 11, 2018 23:37:36
xray
(
x21)
Apr 11, 2018 23:37:42
x21)
erre válaszolj: vera néni nem szokott kísérteni álmodban, te hálátlan féreg?
trendbeli garázdaság
Apr 11, 2018 23:37:59
És otthon mennyit vittél haza? Nem az volt a baj, hogy nem tudsz kijönni a nettó 275 ezerből, hanem hogy a kárpiddal együtt sem voltál képes megkeresni a magyar minimálbért, te fasz! Nem a rendszerrel volt a hiba, hanem veled! Lusta vagy, buta, a tudásodat lepipálja egy elsőéves egyetemista, emellett még késel is, büdös is vagy és undorítóan nézel ki. A piac be is árazott. Havi 20 rugóra, bár még az is sok volt LOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLLLL
Apr 11, 2018 23:37:59
sodika
Apr 11, 2018 23:39:00
415 ezer forint Magyarországon a PHP átlag bruttó.
Miközben hogy annyi fizetést kapjak, amennyi itt a segélyem, 620 ezres bruttó kellene.
Miközben hogy annyi fizetést kapjak, amennyi itt a segélyem, 620 ezres bruttó kellene.
Apr 11, 2018 23:39:00
kábító pitonszag
Apr 11, 2018 23:39:07
Egy pályakezdő soha, sehol a világon nem keres annyit, amiből normálisan meg lehet élni. Erről szól a pályakezdőség. Hogy még talán a villanyt is kikapcsolják nálad közben, mint anno velem történt.
Ez kurávra nem Orbán bűne, és nem is olyasmi, amihez bármilyen kormánynak bármikor is köze lenne, LOL :DDDD
A pályakezdő évek arról szól, hogy az ember szív, mint a torkosborz, mint én. Ez ilyen. Mindenhol.
Én is szívtam, mindenki szívott mindig, aki pályakezdő.
Ez a világ rendje.
Ennyi.
Ez kurávra nem Orbán bűne, és nem is olyasmi, amihez bármilyen kormánynak bármikor is köze lenne, LOL :DDDD
A pályakezdő évek arról szól, hogy az ember szív, mint a torkosborz, mint én. Ez ilyen. Mindenhol.
Én is szívtam, mindenki szívott mindig, aki pályakezdő.
Ez a világ rendje.
Ennyi.
A fasznak hazudozol itt? A család (Rocskaiék?) kapcsolatait kihasználva gányolgattál otthon, azt is botrányos hatékonysággal/minőségben, egy tál rizsért.
Kurvára nem rendes munka volt, amit csináltál, kb. a gimnazista hobbi programozó Ödönke zsebpénzes fusi feladatainak felelt meg amit műveltél. Konkrétan a kárpival, meg a köszfetyítős alamizsnáiddal kellett folyamatosan felturbózni a kapott pénzt, hogy megközelítse a minimálbért, bazdmeg!
Csak érdekességképpen: én ugyanebben az időszakban egyetem mellett, szintén kb. napi 2-4 órában dolgoztam, a kapott pénzből félre tudtam tenni 2 év alatt annyit, hogy egy 0-ról történő, teljes lakásfelújítást (félig) finanszírozni tudtam, utána pedig oda költözve eltartottam magam, meg a szintén egyetemista barátnőmet! Utóbbit bármiféle szülői segítségnyújtás nélkül!
Apr 11, 2018 23:39:07
sodika
Apr 11, 2018 23:40:05
És otthon mennyit vittél haza?
Épp erről beszélek.
Aki emiatzt sír, és Orbánt támadja, az egy fasz.
(Épp a héten találtam egy dalt, ami ezt teszi).
Apr 11, 2018 23:40:05
csöves
Apr 11, 2018 23:40:56
Azért remélem volt aki beleolvasott a fórumba, amit ez a selejt linkelt.
2015-ben indult és rögtön az elején ilyen hozzászólások vannak :
"Bocsi, de a 130 versenyképes egy seniornak? Még a 200 sem nagyon..."
"130-at annó én postán kerestem, nem programozással."
"Nálunk is annyit kapnak azok, akik a telefont kezelik és a rendeléseket veszik fel."
És ez csak nagyon az eleje.
Na, hát erre hivatkozik asodi. Annyira releváns Kb mint a Berlin-Budapest gdp faszsága.
2015-ben indult és rögtön az elején ilyen hozzászólások vannak :
"Bocsi, de a 130 versenyképes egy seniornak? Még a 200 sem nagyon..."
"130-at annó én postán kerestem, nem programozással."
"Nálunk is annyit kapnak azok, akik a telefont kezelik és a rendeléseket veszik fel."
És ez csak nagyon az eleje.
Na, hát erre hivatkozik asodi. Annyira releváns Kb mint a Berlin-Budapest gdp faszsága.
Apr 11, 2018 23:40:56
sodika
Apr 11, 2018 23:41:38
Ez is így volt rendjén.
Pályakezdőként első 5 évben szívtam.
Mert ez így volt rendjén.
Az első 5 év után meg megugrott a fizetésem.
Mert az meg így volt rendjén.
Apr 11, 2018 23:41:38
xray
(
x21)
Apr 11, 2018 23:41:53
x21)
hátha ettől jobban alszol: vera néni nem szokott kísérteni álmodban, te hálátlan féreg?
púp-orr-sérv-fogász
Apr 11, 2018 23:43:03
Ma is vettem egyébként 50 euróért vezeték nélküli töltőt a melóhelyre.
LOL bazmeg.
Egy vezeték nélküli töltő kb 5-12 euro ebay-ről. Igaz, hogy nem gyors töltő, de mindegy.
trendbeli garázdaság
Épp erről beszélek.
LOOOOLLLLLLLLLLLL
Ki a fasz vett téged komolyan, te kókler? Úgy jöttél el itthonról, hogy még mindig a kegyelemkanapén laktál, és húszasokat guberáltál a lakásban, hogy vehess egy román energiaitalt. Vera néni fizette az utazásodat, a kauciót meg mindent a Reichben. Téged soha senki nem vett komolyan, mert egy fillérekért gányoló, szakmai senki vagy, hahó!
kábító pitonszag
Apr 11, 2018 23:43:27
Ez is így volt rendjén.
Azzal, hogy ezt a fasságot ismételed, nem cáfolod meg amiket írtunk, ugye tisztában vagy vele?
Ezzel a mantrázással sikerül valamennyire elaltatnod a szégyenérzeted, vagy mi a faszért csinálod?
Apr 11, 2018 23:43:27
sodika
Apr 11, 2018 23:44:52
LOL bazmeg.
Egy vezeték nélküli töltő kb 5-12 euro ebay-ről.
Egy vezeték nélküli töltő kb 5-12 euro ebay-ről.
Ott mellette is voltak olcsók a szomszéd polcon, de nem mertem nem Samsungot venni.
Apr 11, 2018 23:44:52
sodika
Apr 11, 2018 23:45:47
Pont ez a lényeg. Senki ne sírjon, hogy egyetem után még 5 évig senki nem veszi komolyan. Ezt én is átéltem.
Ennyike.
Ennyike.
Apr 11, 2018 23:45:47
xray
(
x21)
Apr 11, 2018 23:46:36
x21)
Pont ez a lényeg. Senki ne sírjon, hogy egyetem után még 5 évig senki nem veszi komolyan. Ezt én is átéltem.
Ennyike.
te nem végeztél egyetemet!!! Ennyike.
sodilegnagyobbrajongoja
Apr 11, 2018 23:47:05
Milyen auticunami van itt már megint?
Hát nem arról volt szó, hogy Soha többet nem írok ide?
Apr 11, 2018 23:47:05
púp-orr-sérv-fogász
Apr 11, 2018 23:47:08
Én meg nem mernék hitelből venni bármit is.
Samsung is van 20 euroért.
Ha valami nem jó, vissza lehet vinni.
Apr 11, 2018 23:47:08
trendbeli garázdaság
Apr 11, 2018 23:48:50
Milyen auticunami van itt már megint?
Kibaszottul inog a recskás alatt a szék a melócsában, ezért hadovál össze itt minden faszságot. A nap felében a telefonját basztatja, a másik felében masnizza a munkalogot, hogy úgy tűnjön, dolgozik. Az új főnöknéni viszont úgy tűnik, nem annyira értékeli ezt. Hamarosan jön a kirúgásocska, juhú!
Apr 11, 2018 23:48:50
púp-orr-sérv-fogász
Apr 11, 2018 23:48:54
Ennyike.
Ennyike.
Mást már egyetem közben is komolyan vesznek.
Apr 11, 2018 23:48:54
kábító pitonszag
Apr 11, 2018 23:49:12
LOL bazmeg.
Az ezer eurós telefonra még elkölt 2-300 eurót lazán, mielőtt az Univerzum jól eltöri/ellopja neki. :D
Mindezt úgy, hogy egyébként egy alsó kategóriás kínai fos is bőven ki tudná szolgálni a 70-es IQ-jú igényszintjét.
Kurva nagy nyüszítés lesz ennek a vége.
Apr 11, 2018 23:49:12
csöves
Apr 11, 2018 23:50:20
És minden esetben ezt csinálja, teljesen figyelmen kívül hagyja az ellenpéldákat.
Apr 11, 2018 23:50:20
sodika
Apr 11, 2018 23:50:52
NA MEGTALÁLTAM!
www.youtube.com/watch?v=d7l2yhLkkt8
0:32-től
"tanulmányokra fél élet" (28 éves koromig jártam én is suliba, na és?")
"lehúzni még 77 évet"
"pályakezdőknek meg jár az államilag támogatott éhbérlet"
IGEN.
És néha kikapcsolják a villanyukat.
Ez az élet.
Ehhez Orbánnak semmi köze, LOL :D
0:32-től
"tanulmányokra fél élet" (28 éves koromig jártam én is suliba, na és?")
"lehúzni még 77 évet"
"pályakezdőknek meg jár az államilag támogatott éhbérlet"
IGEN.
És néha kikapcsolják a villanyukat.
Ez az élet.
Ehhez Orbánnak semmi köze, LOL :D
Apr 11, 2018 23:50:52
sodika
Apr 11, 2018 23:53:20
"Pont kevés hogy élj jól
pont elég hogy féltsd, oh
Pont a létminimumon tartás tesz cselekvésképtelenné"
Ilyen idióta demagóg faszokból áll az ellenzék. :D
Azért Orbán a hibás, ami velem akkor történt meg, amikor ő még épp csak lapátolni kezdte a Gyurcsányék által összehordott szart, miközben azóta már a KSH szerint is minden jobb? :)
lolmár :D
Azért Orbán a hibás, ami velem akkor történt meg, amikor ő még épp csak lapátolni kezdte a Gyurcsányék által összehordott szart, miközben azóta már a KSH szerint is minden jobb? :)
Apr 11, 2018 23:53:20
sodika
Apr 11, 2018 23:54:12
Mindenki, aki olyasmire panaszkodik az Orbán-ellenes fröcsögésben, amit én már átéltem, demagóg fasz.
Ennyi
na alvás, csá :)
Ennyi
na alvás, csá :)
Apr 11, 2018 23:54:12
xray
(
x21)
Apr 11, 2018 23:54:17
x21)
28 éves koromig jártam én is suliba, .....
te úgy jártál a suliba, mint az iskolai takarítónő. ugyanúgy nincs papírja róla.
trendbeli garázdaság
Apr 11, 2018 23:54:51
28 éves koromig jártam én is suliba, .....
De jobban keresett, mint Sodi "programozóként" LOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLLLL
Apr 11, 2018 23:54:51
Autiködgenerátor
Apr 11, 2018 23:55:11
**maximális fordulatra pörgetve, hevesen integet**
Apr 11, 2018 23:55:11
xray
(
x21)
Apr 11, 2018 23:56:11
x21)
"Pont kevés hogy élj jól
youtube.com/watch?v=d7l2yhLkkt8
ezek szerint a szar kihordva, akkor kotorj haza, hazaáruló féreg! pont elég hogy féltsd, oh
youtube.com/watch?v=d7l2yhLkkt8
sodilegnagyobbrajongoja
Apr 12, 2018 00:04:37
Épp erről beszélek.
Érdekes, én már gyakornokként sem gombokat kerestem. Biztos én csináltam valamit rosszul.
Apr 12, 2018 00:04:37
sodilegnagyobbrajongoja
Apr 12, 2018 00:06:28
Hol fogsz lakni, ha Herr Schreck kirak az utcára?
Apr 12, 2018 00:06:28
púp-orr-sérv-fogász
Apr 12, 2018 00:10:14
Endre egy borzalmas, csalódásokkal teli kapcsolat után megtalálta az igaz szerelmét. Bár van, hogy nincs kedve elküldeni az SMS-t, de így is szereti.
Apr 12, 2018 00:10:14
Kvarcolt piton
Apr 12, 2018 05:47:57
Na, mindegy.
Kütyü, kütyü :D
csá
Kütyü, kütyü :D
csá
Legutóbb andi miatt produkáltál ilyen minden mindegyet, csak most megvannak a gyógyszereid, ezért boldogan őrjöngsz. Na mesélj, mi ütött be ennyire?
Apr 12, 2018 05:47:57
-
Apr 12, 2018 07:45:14
16 éves korom óta dolgozom, 19 éves korom óta egyedül élek és eltartom magam és a családom. Nyemértem.
Apr 12, 2018 07:45:14
sodika
Apr 12, 2018 08:07:22
Apr 12, 2018 08:07:22
tigris
Apr 12, 2018 08:16:07
a diplomáról? vagy az érettségire vered magad?
mi vagy te, papírfetisiszta?
miért vetted meg az új telefont egyébként? hogy emaileket olvass rajta? emailre 300 000 forintos telefon ? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
hogy lehetsz ennyire gecibuta sodi?
Apr 12, 2018 08:16:07
tigris
Apr 12, 2018 08:17:21
beszélni kell a devizás haverrel, hogy ha recskaboy kéri vissza a pénzt, küldje el azzal a kurva anyjába, hogy
- a pénz nem létezik
- a túlélés a morál előtt van
- életveszély van
- majd jövő héten
- ne sürgess zsidó
- a pénz nem létezik
- életveszély van
- majd jövő héten
- ne sürgess zsidó
Apr 12, 2018 08:17:21
xray
(
x21)
Apr 12, 2018 08:38:06
x21)
Apr 12, 2018 08:38:06
a papír a diploma, nem egy igazolás, h 28 félévig fizették neked az iskolába járást, te szerencsétlen. Apr 12, 2018 08:38:06
kábító pitonszag
Apr 12, 2018 08:53:45
Ja. Hogy nem voltál képes elvégezni egy etyetemet sem.
A diplomás pályakezdő fizu az az egyetemet végzett fiatal értelmiségiekre vonatkozik, nem a papír nélküli, mamahotelből ügyeskedő lumpenekre, Hahó!
Apr 12, 2018 08:53:45
stressznélküli nyugi
Apr 12, 2018 09:08:38
Tehát az albérlet kifizetése után még megmarad a fizetésem 82%-a. :)
És így is mínusz 8500 euró az egyenleged, te gazdasági analfabéta.
Apr 12, 2018 09:08:38
-
Apr 12, 2018 10:29:06
nyeheheehe, te autista fasz, azt hiszed azok a sajtpapirok ernek valamit? nem azert vettek fel kodgyarosnak, hanem annak ellenere!
Apr 12, 2018 10:29:06
stressznélküli nyugi
Apr 12, 2018 10:48:58
Megy már az SMS küldés Endre?
Apr 12, 2018 10:48:58
-
Apr 12, 2018 10:59:27
Tehát az albérlet kifizetése után még megmarad a fizetésem 82%-a. :)
És egyébként júniustól ez a mostani 18% is alig lesz több 17%-nál :)
És egyébként júniustól ez a mostani 18% is alig lesz több 17%-nál :)
albérlet 400
tévédíj 35
netflix 14
kondibérlet 60
tömegközlekedés 64
mobilnet 35
banki kamat 50
telefon törlesztő 50
ps4 vásárlási limit 150
soha többet blurayt 50
semmi kütyü 150
kaja 600
pia 250
Apr 12, 2018 10:59:27
Herr Schreck
Apr 12, 2018 11:01:59
albérlet 400
tévédíj 35
netflix 14
kondibérlet 60
tömegközlekedés 64
mobilnet 35
banki kamat 50
telefon törlesztő 50
ps4 vásárlási limit 150
soha többet blurayt 50
semmi kütyü 150
kaja 600
pia 250
albérlet 400
tévédíj 35
netflix 14
kondibérlet 60
tömegközlekedés 64
mobilnet 35
banki kamat 50
telefon törlesztő 50
ps4 vásárlási limit 150
soha többet blurayt 50
semmi kütyü 150
kaja 600
pia 250
A havi 400-500 eur felújítási költségeket se felejtsük el, Hahó!
Apr 12, 2018 11:01:59
-
Apr 12, 2018 11:39:51
Endre! A kurva anyad, hogy torne le a faszod, te perverz magamutogato senki.
Szererettel:
Egy kovetod
Szererettel:
Egy kovetod
Apr 12, 2018 11:39:51
broni
Apr 12, 2018 13:16:39
kedves trollok!!!ma nem lesz orbán ellenes tüntetés este????megyek szombaton is, de ma is, ha érdemesnek látszik!!!!!nszksz!!!!!!!
Apr 12, 2018 13:16:39
-
Apr 12, 2018 13:17:49
kedves trollok!!!ma nem lesz orbán ellenes tüntetés este????megyek szombaton is, de ma is, ha érdemesnek látszik!!!!!nszksz!!!!!!!
Jövő héten
Apr 12, 2018 13:17:49
broni
Apr 12, 2018 13:19:43
szombaton tuti lesz, a kosut téren!!!!!!!!!!!
Apr 12, 2018 13:19:43
Pintér Sándor
Apr 12, 2018 13:26:15
Apr 12, 2018 13:26:15
trendbeli garázdaság
Apr 12, 2018 13:27:50
pia 250
pia 250
Napi kevesebb, mint 8,5 eurót számolt a naiv trolléga tütükézésre. Abból ugyan még a töröknél is vehet túlárazva 4-5 sört naponta, de ne felejtsük el, hogy minden este hétvégén egész nap részeg, ráadásul a buziszaunában iszonyú drága a sör, úgyhogy valószínűleg sokkal többet piál el havonta, mint 250 ajró.
Apr 12, 2018 13:27:50
-
Apr 12, 2018 13:46:21
Már csak egy krónikás hiányzik, aki megörökíti az eseményeket.
Apr 12, 2018 13:46:21
ál broni
Apr 12, 2018 13:56:49
index.hu/sport/futball/2018/04/12/mevoungou_rasszizmussal_vadolja_kassait/
A kameruni játékos megerősítette, hogy a "shut up, negro" kifejezés valóban elhangzott. Erről a tárgyaláson ott lévő Blikk számolt be.
hejjjj kassai!!!!!!!! white pover!!!!!!!!!!!
A kameruni játékos megerősítette, hogy a "shut up, negro" kifejezés valóban elhangzott. Erről a tárgyaláson ott lévő Blikk számolt be.
Apr 12, 2018 13:56:49
kábító pitonszag
Apr 12, 2018 14:08:01
Az szép, havi több, mint 80k söröcskére. Nem azért, de ez 700ezer + fütyi mellett is tétel csak piára.
Apr 12, 2018 14:08:01
broni
Apr 12, 2018 14:13:03
meg leszel baszva, ragyáspofa!!!!!!!!!!!!!!!
Apr 12, 2018 14:13:03
broni
Apr 12, 2018 14:16:18
index.hu/sport/futball/2018/04/12/mevoungou_rasszizmussal_vadolja_kassait/
vasas???az még van???????????azt hittem, megszűnt.....
Apr 12, 2018 14:16:18
broni
Apr 12, 2018 14:33:38
img.sodika.dk/imgur.com/68SndoJ.jpg
ez cuki áron????????
ez cuki áron????????
Apr 12, 2018 14:33:38
Link-detektor
Apr 12, 2018 15:16:23
i.imgur.com/68SndoJ.jpg
ez cuki áron????????
ez cuki áron????????
Apr 12, 2018 15:16:23
-
Apr 12, 2018 15:19:06
Téves.
Apr 12, 2018 15:19:06
broni
Apr 12, 2018 15:24:27
444.hu/2018/04/12/hvg-tobb-szaz-turistakent-viselkedo-magyarul-sokszor-alig-beszelo-hataron-tuli-szavazott-csepelre-bejelentve
büdös bozgor székely kecik!!!hejjj avram janku!!!!!!!!!!!
Apr 12, 2018 15:24:27
broni
Apr 12, 2018 15:25:58
erdélyi magyarok, a kurva anyátok!!!!!!!!!!!!!!
Apr 12, 2018 15:25:58
-
Apr 12, 2018 15:43:32
Ma fél fütyis svájci órát vettem. Nem hitelből. Sodi, a te okosórád mennyi fütyibe fájt a zsidóbanknak?
Apr 12, 2018 15:43:32
Link-detektor
Apr 12, 2018 15:43:54
Téves.
Configure-Value:16+
Content-Value:Soft-Homo, non-blood, non-rape, non-torture
Apr 12, 2018 15:43:54
Tajgi-óra
Apr 12, 2018 15:46:07
Ma fél fütyis svájci órát vettem. Nem hitelből. Sodi, a te okosórád mennyi fütyibe fájt a zsidóbanknak?
Nekem is van ráadásul egész fütyis! Napjában kétszer bontosan 6.00-t mutat.
12-t is tud, de akkor fejen kell állnom.
Na burzsujszarevő kiáltozás, cselezgetés és vedelés, csá
Apr 12, 2018 15:46:07
-
Apr 12, 2018 16:07:06
444.hu/2018/04/12/hvg-tobb-szaz-turistakent-viselkedo-magyarul-sokszor-alig-beszelo-hataron-tuli-szavazott-csepelre-bejelentve
Apr 12, 2018 16:07:06
broni
Apr 12, 2018 16:16:23
funar barátom???????????
Apr 12, 2018 16:16:23
broni
Apr 12, 2018 16:21:40
gyertyalang.hu/szemely/127319
óóaarrgghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
mindjárt elmegyek.....................
óóaarrgghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
mindjárt elmegyek.....................
Apr 12, 2018 16:21:40
Herr Schreck
Apr 12, 2018 16:27:58
Az előbb-utóbb az én okosórám lesz! DD
Apr 12, 2018 16:27:58
broni
Apr 12, 2018 17:05:15
hejj sreck!!!!!!!!!!!!!!ein folk, ein reich, ein sreck!!!!!!!!!!!
Apr 12, 2018 17:05:15
broni
Apr 12, 2018 17:11:28
hol vannak pesten forradalmi sejtek???????????
Apr 12, 2018 17:11:28
broni
Apr 12, 2018 17:32:32
Apr 12, 2018 17:32:32
-
Apr 12, 2018 18:51:42
beszélni kell a devizás haverrel, hogy ha recskaboy kéri vissza a pénzt, küldje el azzal a kurva anyjába, hogy
- a pénz nem létezik
- életveszély van
- majd jövő héten
- ne sürgess zsidó
- lopni nem bun- a pénz nem létezik
- életveszély van
- majd jövő héten
- ne sürgess zsidó
-buszke naci vagyok
Apr 12, 2018 18:51:42
broni
Apr 12, 2018 19:49:54
youtu.be/Cb9I-oLJ8Z0
ez a zene, niggger főbérlő!!!!!!!!!!!!!!!!
Swan Song 14:17 Hide lyrics
Maren a Spalden Hallban
Amikor a merész kard hallotta a levegőt az erdő szélén
A büszke büszkeség köpenyei a paták és a kabát
Nagy volt a Wonnerausch, aki szárnyalta a lelkét
Mint egy viharcsapda
a csábító Gewieher
Nachpreschend
ellentétben a céljaival ...
"Ez akkor történt, amikor a vodánfa elhagyta a friss zöld fényét,
a halálhajó befejezésének utolsó szögét elérte
a Midgard Serpent komor gyűlöletben emelkedett fel
a Fenris Wolf felkapta a bilincsét
amikor a nagy világév véget ért "
Eltávolítva a nap szegényei csodáitól
a viharszerű Zwolfmann erejét ordítja az Einaugigen -
a virágzó folyosók felé
Nagy a harci csata, ahogy Gugnir tengelye repül a vad hordák fölé.
És nagy
az egyik a ding penge
szörnyű borzalmak
ellentétben a céljával ...
"Ez akkor történt, amikor tavasz nem akart többet megközelíteni,
az ördögök megdöbbentek
a szakadékoktól csengett a mohó szürkemarhakó ünneplése
Nem fizetett pénzt, és barátja kezét nem temették el
amikor az istenek vétkesek voltak "
Az egyik ördög követi a másikikat a Hellias királyságban
De amikor megnyerte a csatát
az utolsónak az összetett darabokra kellett jutnia
találtam egy Gere vezette Walkurenhand útját a szívében a rendetlenség ...
Piros színezett a talaj
rózsaszín, mint a napsütés égboltja
Az utolsó szívverés elérte
Walvater Waidmann Gehor szavai.
Ideje legyőzni a házigazdáimat vitákba
ez a zene, niggger főbérlő!!!!!!!!!!!!!!!!
Swan Song 14:17 Hide lyrics
Maren a Spalden Hallban
Amikor a merész kard hallotta a levegőt az erdő szélén
A büszke büszkeség köpenyei a paták és a kabát
Nagy volt a Wonnerausch, aki szárnyalta a lelkét
Mint egy viharcsapda
a csábító Gewieher
Nachpreschend
ellentétben a céljaival ...
"Ez akkor történt, amikor a vodánfa elhagyta a friss zöld fényét,
a halálhajó befejezésének utolsó szögét elérte
a Midgard Serpent komor gyűlöletben emelkedett fel
a Fenris Wolf felkapta a bilincsét
amikor a nagy világév véget ért "
Eltávolítva a nap szegényei csodáitól
a viharszerű Zwolfmann erejét ordítja az Einaugigen -
a virágzó folyosók felé
Nagy a harci csata, ahogy Gugnir tengelye repül a vad hordák fölé.
És nagy
az egyik a ding penge
szörnyű borzalmak
ellentétben a céljával ...
"Ez akkor történt, amikor tavasz nem akart többet megközelíteni,
az ördögök megdöbbentek
a szakadékoktól csengett a mohó szürkemarhakó ünneplése
Nem fizetett pénzt, és barátja kezét nem temették el
amikor az istenek vétkesek voltak "
Az egyik ördög követi a másikikat a Hellias királyságban
De amikor megnyerte a csatát
az utolsónak az összetett darabokra kellett jutnia
találtam egy Gere vezette Walkurenhand útját a szívében a rendetlenség ...
Piros színezett a talaj
rózsaszín, mint a napsütés égboltja
Az utolsó szívverés elérte
Walvater Waidmann Gehor szavai.
Ideje legyőzni a házigazdáimat vitákba
Apr 12, 2018 19:49:54
broni
Apr 12, 2018 20:07:44
na, mikór bombázz már mr. trump??????
Apr 12, 2018 20:07:44
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Apr 12, 2018 20:40:15
x38)
Lesz holnap flokk, rohadó fogú rém?
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
broni
Apr 12, 2018 20:41:40
Lesz holnap flokk, rohadó fogú rém?
az utolsó flokk, háttérben atomfelhő......
Apr 12, 2018 20:41:40
-
Apr 12, 2018 20:48:25
Egyébként elmondtam már.
Az otthoni valóság ez:
Ahhoz erteni is kellene valamihez. Te egy kontar kocsog vagy. Ajánljon fel nekem valaki egy állást Pesten kicsivel többért, mint amennyi.
Az otthoni valóság ez:
Apr 12, 2018 20:48:25
-
Apr 12, 2018 20:49:42
Recskas hpgyan kepzeled a hazateresedet magyar csodaba par ev mulva? Szeronted a mar most elavult tudasoddal itt majd tart karokkal var zsiros allas?
Apr 12, 2018 20:49:42
sodika
Apr 12, 2018 20:59:19
Mi az, hogy "már elavult".
Még elavolt, mondjuk.
Vágod?
Egyébként lesz vlog. Most éjjel valszeg kivételesen nem alszom, egyszer be tudom menni kialvatlanul is a melóba, de lesz.
Még elavolt, mondjuk.
Vágod?
Egyébként lesz vlog. Most éjjel valszeg kivételesen nem alszom, egyszer be tudom menni kialvatlanul is a melóba, de lesz.
Apr 12, 2018 20:59:19
-
Apr 12, 2018 21:03:22
a polcon porosodó java könyvtől, a faszveréstől, vagy a flokkolástól nem lesz majd elavult?
Apr 12, 2018 21:03:22
sodika
Apr 12, 2018 21:04:38
Egyébként most már az állampolgársághoz szükséges ideig maradok, tehát 2024-ig, addig igyekszem a hozzá szükséges nyelvtudást is megszerezni, és utána megyek haza.
Mire annyi idős leszek, mint az Andi vagy a Roland, meglesz az állampolgárság.
De egyébként 2021-ig kell dolgoznom ahhoz, hogy valamiféle nyugdíjat Németországból is kapjak majd (ahhoz 5 év kell), úgyhogy addig mindenképp.
A terv meg nagyjából annyi, hogy közel egy évtizedes németországi gyakorlat után otthon kinyalják a seggemet is a jól fizető cégek.
VAGY
hogy addigra lesz két lakás, és amíg az egyiket kiadom, a másik díjából szerényen is, de eléldegélek.
Mire annyi idős leszek, mint az Andi vagy a Roland, meglesz az állampolgárság.
De egyébként 2021-ig kell dolgoznom ahhoz, hogy valamiféle nyugdíjat Németországból is kapjak majd (ahhoz 5 év kell), úgyhogy addig mindenképp.
A terv meg nagyjából annyi, hogy közel egy évtizedes németországi gyakorlat után otthon kinyalják a seggemet is a jól fizető cégek.
VAGY
hogy addigra lesz két lakás, és amíg az egyiket kiadom, a másik díjából szerényen is, de eléldegélek.
Apr 12, 2018 21:04:38
Schwezoff David
Apr 12, 2018 21:05:06
Mi az, hogy "már elavult".
Még elavolt, mondjuk.
Vágod?
Még elavolt, mondjuk.
Vágod?
ez 100 szházalék?
Apr 12, 2018 21:05:06
62 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Na csá.