oaaarghhhhhhh
Jó lenne, de az eki sajnos sokba kerül, Gyagyásh meg le van égve és a hitelcsapok is kiszáradtak, úgyhogy marad a pia. Bár a diligyógyszerekre rámentve a fentihez hasonló eredmények születhetnek, szerintem arra tolta most a szeszkót a dehogyalkesz Krónyikás.
Azt a hatalmas kegyet gyakoroltam az adóhivatal felé, hogy nem mentem be gépfegyverrel mészárolni.
ez most mi a faszom??? Kezdődő Turret-szindróma?
Teljesen a szöveg közepén nekiáll rángatózni és röhögni.
Fogyipapír über alles!
hát azért hetyetye
sodi félrerértette ezt a pörgés dolgot!
pörgős flokk =/= idegrángás
hát azért hetyetye
nszksz!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pató Pál Kiss Endre Farkas ÚR
Mint elátkozott királyfi
Túl az Óperencián,
Él magában falujában
Pató Pál Kiss Endre Farkas úr mogorván.
Be más lenne itt az élet,
Ha egy ifjú feleség...
KözbevágottPató Pál Kiss Endre Farkas úr:
„Ej, ráérünk arra még!”
Roskadófélben van a ház,
Hámlik le a vakolat,
S a szél egy darab födéllel
Már tudj’ isten hol szalad;
Javítsuk ki, mert maholnap
Pallásról néz be az ég...
„Ej, ráérünk arra még!”
Puszta a kert, e helyett a
Szántóföld szépen virít,
Termi bőven a pipacsnak
Mindenféle nemeit.
Mit henyél az a sok béres?
Mit henyélnek az ekék?...
„Ej, ráérünk arra még!”
Hát a mente, hát a nadrág,
Ugy megritkult, olyan ó,
Hogy szunyoghálónak is már
Csak szükségből volna jó;
Híni kell csak a szabót, a
Posztó meg van véve rég...
„Ej, ráérünk arra még!”
Életét így tengi által;
Bár apái nékie
Mindent oly bőven hagyának,
Soha sincsen semmije.
De ez nem az ő hibája;
Ő magyarnak születék,
S hazájában ősi jelszó:
„Ej, ráérünk arra még!”
(Pest, 1847. november.)
(Berlin, 2019. február.)
Amennyiben egy berlini sztárprogramozó szponzorálja, miért is ne?
Kenyér és víz.
Hát azért hetyetye!
Nekem van például orvos meg mérnök a családban, akik külföldön akkor voltak, amikor megnézték a horvát tengerpartot, vagy elmentek a török riviérára. Ők tényleg elhiszik, hogy az egész nyugat nogozóna. Nem tájékozódnak, idegen nyelveket nem igazán beszélnek, vidéken élnek. Marad nekik a kormánymédia, azt meg benyelik kritika nélkül. Szomorú, de ezek az emberek legalább a munkájukat tisztességesen és magas színvonalon végzik. Ez a korcsról nem mondható el.
A púpos mindig is vonzódott ahhoz, aki erőt mutat fel, mert egy pszichopata. Nincsenek elvei, egyszerűen a mellé áll, akinek jobb az érdekérvényesítő képessége, és annak feltétel nélkül csicskul. A röfinek azóta nem mer beszólni, amióta lefejelte. Egyszerűen egy gyáva csicska a Sodi, és mindig tövig benyal annak, aki keménykedik.
Ehhez jön hozzá, hogy a szadista szociopata arra izgul fel, ha másokat bosszanthat. Mivel kizárólag jobbikos lumpenek az ismerősei, ezért a Fidesz-szopás és a pénzzel menőzés maradt neki. Ennyire képes a magányos szar.
A legviccesebb szerintem az, hogy amíg GFG vagy Bayer Zsótti felnyalja a zsíros lóvét minden hónap végén, addig az idióta gyagyásnak semmi előnye nem származik Orsós felszopásából. Sőt, még a szexnagyik és kappányos lumpenek is ellene fordultak.
Korcs, én már többször leírtam, hogy Fidesz-közeli cégnél dolgozom, felveszem a meglehetősen jó pénzt, tisztességesen elvégzem a munkámat, de nem szopom a maffiózó Orsós faszát. Mert nem vagyok retardált, és pontosan látom, hogyan bassza szét az országot. Nem is veszünk fel a cégbe olyan embert, aki rajong érte, mert az úgyis automatikusan idióta.
Miazhogy!
Én mondtam Endrének, hogy nyugodtan ihat a gyógyszereire, nem lesz semmi baja. Azóta nincsenek rossz hangulatú emailváltások, egyszerűen csak fizet, mint a katonatiszt XD
Ki az az idióta aki ilyenkor megy Görögországba? Legalább nem lesz annyira drága, mint a londoni.
Aki nem szereti a negyven fokot?
Szegény Endrének mindegy. Úgyis a szobában fog facebookozni, mert a többiek nem engedik neki, hogy velük menjen.
Sodi fogja etetni a miskolci migriket.
Az mindegy, de enni végre Sodi kedvencét, gírosztálat! A gírosztál őshazájában remélem, hogy lesz gírosztál kritika is! Olyasmik lehetnének benne, hogy melyik mellé csúszik jobban a román energiaital, melyik mellé a minikóla. Aztán összehasonlíthatnád őket a bejlinytündéjmeseojszági és a Kolosy téri gírosztálakkal, miközben elmeséled, hogy az esik jobban, amit a saját pénzedből veszel (Márknak), vagy az, amit végtelen megalázkodások után kegyelemből kaptál! LOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL
helótákat
Kisboros, te ezt hagyod?
Hogy az ember, akiért kiálltál, így hátbatámadjon?
A csavarhúzód megvan még?
Ez egy értelmiségi sodihoz és melegmárkhoz képest. Abban viszont hasonlít rájuk, hogy egy opportunista libsi, aki náciként próbálta megcsinálni a szerencséjét.
Endre! Szíriába menjél, emlékszel, hogy féltékenységből lebeszélt a gonosz északi boszorkány?
Trump is kivonja a csapatait, Aszet elnökurat is csak a zsidó ármánykodás sározza.
Szerintem felpörgetné a flokkot!
Faszom
De csalódni fog, mert a görög girosz tzatzikivel van tálalva és nem macskából, csípősen, mint a sarki Abdullahnál.
Faszom
A hélótákat a girosztál miatt favorizálja, az angliai pakikat meg Erdogan Elnök Szultánúr miatt, elvégre ez is homoki nigger meg azok is, a Gyagyásh rég nem akad fenn ilyesmin :D
Azt a hatalmas kegyet gyakoroltam az adóhivatal felé, hogy nem mentem be gépfegyverrel mészárolni.
Valószínűleg ismeri annyira, hogy kiváló kontentnek véli a saját flokkjába.
Valószínűleg nem ismeri még annyira, hogy tudja, a púpossal együtt mutatkozni egyenes felvétel a retard klubba.
Faszom
Soha többet nem írok ide.
Amúgy melegmárk:
- Kifejezetten vastag, egyenesen szórja a pénzt, és sodika is azzal basztatja, hogy gazdagabb nála, tehát 700 fütyinél biztos többet skálázik.
- Gyökér,rohadnak a fogai, cigányul beszél, gyúrós tetkós cigányokkal pózól a facebookján, tehát biztosan nincs normális karrierje, és valószínűleg a szülei sem pénzesek, mert legalább egy kicsit odafigyeltek volna a fiukra.
- Random bejelelenti, hogy "kiugrik Thaiföldre valamelyik nap".
Akkor most a konteó: Kisboros elbújhat, sodika új haverja nagybani herbálelosztó. Tiszta úton nem lehet ilyen vastag miskolc kellős közepén. Akár a szülei lennének vastagok, akár magának kaparta volna ki a gesztenyét(legyen az legális vagy illegális út), az látszana rajta, és valószínűleg sodika barátságára sem lenne rászorulva.
Hogyan lehet egy vidéki suttyó egyik napról a másikra gazdag? Drogkereskedelem és csempészet. A kokaint viszont inkább nyugatról, és amerikából hozzák, a füvet Schengeni zónán belül mozgatják, esetleg albániából hozzák, az mdma és az opiátok gyakorlatilag kivesztek az országból.
A herbál viszont nagyon megy, főleg Észak-Magyarországon. Semmi dolga nem volt, mint a dark weben lecsapni valami Thaiföldi labortulajdonost/elosztó hirdetésére, aki Bangkokban kitölti neki valamilyen rendeltetésszerűen folyadékot tartalmazó, bontatlannak tűnő tárolóba (dezodor, pia, stb.), ő pedig kimegy a barátnőjével, eltölt két napot kint, és visszajön.
A lebukás kockázata minimális. A drogkereső kutyák nem jeleznek a legújabb szintetikus izére, de még lebukás esetén is bízhat abban, hogy nincs még rajta a tiltólistán a szer, amit behoz és ezért megússza olcsón. Itthon vagy egyből továbbadja valakinek, vagy saját maga spricceli be vele a teszkós oreganót, minképpen milliókat kereshet egy úttal.
Minél többet gondolkodom rajta, annál életszerűbb a sztori.
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
Erre nem is gondoltam, de simán lehet.
Mert ennél könnyebben lehúzható balekot nemigen találnak. Evidenciákat.
Kenyér és víz.
óóarghhhhhhhhhhhhhhh
thaiföldön van májkrém?
anyám kiszija, keci))))88
apád írta, buzi???????????
Mert ugye akit tényleg érdekel és fordít rá időt és energiát...
Deficás Hafer
(
x1)
Feb 14, 2019 09:47:49
x1)
Úgyis beszámol róla a deviáns, exhibicionista zsidó szörny.
-
Feb 14, 2019 09:57:19
Kiváló szexnagyi és hazaffy idegesítés lenne egy coming out. Sodi, ne fojtsd magadba az érzéseidet!
Feb 14, 2019 09:57:19
tripperes pina
Feb 14, 2019 10:02:45
Sodi, ma is mész a swingerbe vacsorázni?
Feb 14, 2019 10:02:45
palind-roma
Feb 14, 2019 10:20:45
Indul a görög aludni buzulni.
Feb 14, 2019 10:20:45
broni
Feb 14, 2019 10:28:12
Sodi, ma is mész a swingerbe vacsorázni?
oaaarghhhhhhh
Feb 14, 2019 10:28:12
Hiénaverő
(
x17)
Feb 14, 2019 10:33:53
x17)
Egy bespeedezett nemzethy krónikás olyan műsort csinálhat, amire a snecológiában még nem volt példa, szóval lehet, hogy erős évad várható.
Jó lenne, de az eki sajnos sokba kerül, Gyagyásh meg le van égve és a hitelcsapok is kiszáradtak, úgyhogy marad a pia. Bár a diligyógyszerekre rámentve a fentihez hasonló eredmények születhetnek, szerintem arra tolta most a szeszkót a dehogyalkesz Krónyikás.
bronipotló szolgálat
Feb 14, 2019 10:35:07
index.hu/kulfold/2019/02/13/szovjet_sorozatgyilkos_andrej_csikatilo_kivegzes_evfordulo/
RIP HERO!!!!!!!!!!!!!
RIP HERO!!!!!!!!!!!!!
Feb 14, 2019 10:35:07
Hiénaverő
(
x17)
Feb 14, 2019 10:35:53
x17)
De amúgy a mostani flokkot mindenkinek ajánlom, nemcsak az irgalmatlan fasságok miatt amiket összehord, hanem a bebaszott-bedrogozott idegbeteg csapkodás és heherészés is rendkívül szórakoztató :D
Buzi tours
Feb 14, 2019 10:37:07
Twitchen 36 video van, eddig 37 volt, melyiket törölte?
Melyikben van a görög utazásról szó?
Melyikben van a görög utazásról szó?
Feb 14, 2019 10:37:07
Hiénaverő
(
x17)
Feb 14, 2019 10:40:43
x17)
Kisboros is beszólt a Gyagyásnak :DD
kisboros1
7 hours ago (edited)
Nem érted az epizód lényegét és a ki nem mondott üzenetet: Bayertől kezdve Slomón és a Kárpátián át egészen Orbán Viktorig mindenki a Sodi vlogot nézi és merít belőle ötletet, és Sodi ezt észrevette, ezért lelkesült be ennyire.
kisboros1
7 hours ago (edited)
Nem érted az epizód lényegét és a ki nem mondott üzenetet: Bayertől kezdve Slomón és a Kárpátián át egészen Orbán Viktorig mindenki a Sodi vlogot nézi és merít belőle ötletet, és Sodi ezt észrevette, ezért lelkesült be ennyire.
Hiénaverő
(
x17)
Feb 14, 2019 10:45:52
x17)
Azt külön szeretem amikor Sneci okoskodva nyelvészkedik. "Nyelvtanilag így meg úgy, nem értik a szavak jelentését a mondatban akik fasznak tartják a SoDIt, stb..."
kábító pitonszag
(
x1)
Feb 14, 2019 10:46:17
x1)
Kétlem bármi illegális lenne benne, ez max nyugtató + pia, de lehet csak pia. Alapból fogyatékos a kommunikációja (beszédhibás, debilül, eltúlozva gesztikulál a marfan szindrómás csápjaival), simán megturbózza ilyenre neki az alkohol, ha eleget magába locsol.
Mindenesetre csatlakozok azokhoz, akik szerint keményen a padlón lehet. Őszintén el nem tudom képzelni, milyen lelkiállapot vezethet oda, hogy az ember a saját ismerőseit, haverjait trollkodja fossá kamera előtt nagy magányában. De már ehhez is rommá kelljen vedelnie magát, mert amúgy már ez se menne. Ja és hogy utána visszanézetlenül feltöltse publicba (mert ha ezt még vissza is nézte és úgy látta jól sikerült, az még rosszabb).
Valami gebasz van, jól sejtettük.
Mindenesetre csatlakozok azokhoz, akik szerint keményen a padlón lehet. Őszintén el nem tudom képzelni, milyen lelkiállapot vezethet oda, hogy az ember a saját ismerőseit, haverjait trollkodja fossá kamera előtt nagy magányában. De már ehhez is rommá kelljen vedelnie magát, mert amúgy már ez se menne. Ja és hogy utána visszanézetlenül feltöltse publicba (mert ha ezt még vissza is nézte és úgy látta jól sikerült, az még rosszabb).
Valami gebasz van, jól sejtettük.
Rosszindulatú troll
Feb 14, 2019 10:49:14
Nem mondom, hogy egyszerű volt, de sikerült letiltatni a kiscigány mind a két facebook profilját egyszerre. Sajnos csak most, nem amikor bajba került.
Feb 14, 2019 10:49:14
Schwezoff Dávid
(
x6)
Feb 14, 2019 11:44:43
x6)
És mondjátok, hogy a mini szterelnök Úr nem itt fórumozik:
hvg.hu/itthon/20190214_Orban_Magyarok_vagyunk_nem_balekok
hát azért hetyetye
hvg.hu/itthon/20190214_Orban_Magyarok_vagyunk_nem_balekok
Schwezoff Dávid
(
x6)
Feb 14, 2019 12:40:17
x6)
Ez még durvább. Totálisan be van állva, de ez nem csak alkohol. Valamire ráíihatott.
youtube.com/watch?v=ldclVFMvNLE&t=11m29s
youtube.com/watch?v=ldclVFMvNLE&t=11m29s
ez most mi a faszom??? Kezdődő Turret-szindróma?
Teljesen a szöveg közepén nekiáll rángatózni és röhögni.
Fogyipapír über alles!
-
Feb 14, 2019 12:51:35
Azon mar mindenki atsiklik, hogy egy 110 euros sporolassal inditja a videot. Az 35Khuf van ennel dragabb jatek bazeg?
Feb 14, 2019 12:51:35
Többen kérdezik
Feb 14, 2019 12:59:01
Sneckó, azt mondod egy hosszabb flokkot akartál csinálni aztán mégis ennél maradtál. Akkor ez már az új rövid pörgös szórakoztató tartalom?
Feb 14, 2019 12:59:01
Schwezoff Dávid
(
x6)
Feb 14, 2019 13:03:20
x6)
Sneckó, azt mondod egy hosszabb flokkot akartál csinálni aztán mégis ennél maradtál. Akkor ez már az új rövid pörgös szórakoztató tartalom?
sodi félrerértette ezt a pörgés dolgot!
pörgős flokk =/= idegrángás
broni
Feb 14, 2019 13:06:06
index.hu/kulfold/2019/02/13/szovjet_sorozatgyilkos_andrej_csikatilo_kivegzes_evfordulo/
RIP HERO!!!!!!!!!!!!!
RIP HERO!!!!!!!!!!!!!
nszksz!!!!!!!!!!!!!!!!!
Feb 14, 2019 13:06:06
PS
Feb 14, 2019 14:44:33
Mint elátkozott királyfi
Túl az Óperencián,
Él magában falujában
Be más lenne itt az élet,
Ha egy ifjú feleség...
Közbevágott
„Ej, ráérünk arra még!”
Roskadófélben van a ház,
Hámlik le a vakolat,
S a szél egy darab födéllel
Már tudj’ isten hol szalad;
Javítsuk ki, mert maholnap
Pallásról néz be az ég...
Közbevágott
„Ej, ráérünk arra még!”
Puszta a kert, e helyett a
Szántóföld szépen virít,
Termi bőven a pipacsnak
Mindenféle nemeit.
Mit henyél az a sok béres?
Mit henyélnek az ekék?...
Közbevágott
„Ej, ráérünk arra még!”
Hát a mente, hát a nadrág,
Ugy megritkult, olyan ó,
Hogy szunyoghálónak is már
Csak szükségből volna jó;
Híni kell csak a szabót, a
Posztó meg van véve rég...
Közbevágott
„Ej, ráérünk arra még!”
Életét így tengi által;
Bár apái nékie
Mindent oly bőven hagyának,
Soha sincsen semmije.
De ez nem az ő hibája;
Ő magyarnak születék,
S hazájában ősi jelszó:
„Ej, ráérünk arra még!”
(Berlin, 2019. február.)
Feb 14, 2019 14:44:33
broni
Feb 14, 2019 15:03:42
szabaccságot csikatiló elvtársnak!!!!!!!!!!!!!!!
Feb 14, 2019 15:03:42
Fekete bikapata
Feb 14, 2019 15:36:55
Még a végén igazam lesz és mire megjelenik a Mortal Kombat 11, a Sodi bepelenkázva, habzó szájjal fog gémpléjezni...
Feb 14, 2019 15:36:55
stressznélküli nyugi
(
x2)
Feb 14, 2019 15:40:27
x2)
melyik miskolci cigány ne engedhetné meg magának két hetente a külföldi utazást?
Amennyiben egy berlini sztárprogramozó szponzorálja, miért is ne?
töppedt buzigolyók
(
x37)
Feb 14, 2019 15:41:16
x37)
A legújabb szájbarágó videó még annál is szarabb, mint amit a hogyvolt alapján gondoltam volna. Iszonyatos. Az egy dolog, hogy Endre kritikátlanul le van részegedve, de ráadásul olyan tömény orbánfelszopás az egész, amitől forog az ember gyomra. Kritikátlanul visszaböfögi a kormánypárti propagandát, tényként kezelve azt. Egyszerűen fel nem foghatom, hogy ha valaki ennyire szög egyszerű intellektus, az hogyan boldogul el egy olyan bonyolult dologgal, mint a programozás. Az élethez nincs elég józan esze, nem hogy komplex munkához. Tragédia. Ráadásul kedélyesen leugatja az összes nemzethy ratyikális retard szövetségesét, hogy bohócok egytől egyig, mert nem szopják be szórol szóra az orbáni hírhamisítást.
Andrej Csikatiló
Feb 14, 2019 15:41:30
Sodi, mindenki látta a swingerben, hogy nem állt fel a faszod, és szégyenszemre ki kellett nyalnod azt a tripperes ukrán kurvát. Nem volt megalázó? Nem érzed úgy, hogy ezért valakinek bűnhődnie kell?
Feb 14, 2019 15:41:30
Nespresto Mitaerbeiter(in
Feb 14, 2019 15:45:00
Egyszerűen fel nem foghatom, hogy ha valaki ennyire szög egyszerű intellektus, az hogyan boldogul el egy olyan bonyolult dologgal, mint a programozás.
Hát azért hetyetye!
Feb 14, 2019 15:45:00
Andrej Csikatiló
Feb 14, 2019 15:51:08
Egyébként ma Valentin-nap van.
Ilyenkor mindig egyetlen igaz szerelmemre, broni anyjára gondolok.
Ilyenkor mindig egyetlen igaz szerelmemre, broni anyjára gondolok.
Feb 14, 2019 15:51:08
trendbeli garázdaság
Feb 14, 2019 15:54:32
A legújabb szájbarágó videó még annál is szarabb, mint amit a hogyvolt alapján gondoltam volna. Iszonyatos. Az egy dolog, hogy Endre kritikátlanul le van részegedve, de ráadásul olyan tömény orbánfelszopás az egész, amitől forog az ember gyomra. Kritikátlanul visszaböfögi a kormánypárti propagandát, tényként kezelve azt. Egyszerűen fel nem foghatom, hogy ha valaki ennyire szög egyszerű intellektus, az hogyan boldogul el egy olyan bonyolult dologgal, mint a programozás. Az élethez nincs elég józan esze, nem hogy komplex munkához. Tragédia. Ráadásul kedélyesen leugatja az összes nemzethy ratyikális retard szövetségesét, hogy bohócok egytől egyig, mert nem szopják be szórol szóra az orbáni hírhamisítást.
Nekem van például orvos meg mérnök a családban, akik külföldön akkor voltak, amikor megnézték a horvát tengerpartot, vagy elmentek a török riviérára. Ők tényleg elhiszik, hogy az egész nyugat nogozóna. Nem tájékozódnak, idegen nyelveket nem igazán beszélnek, vidéken élnek. Marad nekik a kormánymédia, azt meg benyelik kritika nélkül. Szomorú, de ezek az emberek legalább a munkájukat tisztességesen és magas színvonalon végzik. Ez a korcsról nem mondható el.
A púpos mindig is vonzódott ahhoz, aki erőt mutat fel, mert egy pszichopata. Nincsenek elvei, egyszerűen a mellé áll, akinek jobb az érdekérvényesítő képessége, és annak feltétel nélkül csicskul. A röfinek azóta nem mer beszólni, amióta lefejelte. Egyszerűen egy gyáva csicska a Sodi, és mindig tövig benyal annak, aki keménykedik.
Ehhez jön hozzá, hogy a szadista szociopata arra izgul fel, ha másokat bosszanthat. Mivel kizárólag jobbikos lumpenek az ismerősei, ezért a Fidesz-szopás és a pénzzel menőzés maradt neki. Ennyire képes a magányos szar.
Feb 14, 2019 15:54:32
Fekete bikapata
Feb 14, 2019 16:03:25
Egy kérdésre válaszolj, Gyagyás!
Ha a Fidesz olyan fasza és jó dolgokat csinál, akkor miért kell őket ennyire védeni???
Miért kell tolni a propagandát éjjel-nappal, embereket megfélemlíteni, fenyegetni, riadalmat kelteni, több esetben hazudni, félretájékoztatni??? MIÉRT???
5 perc után hánynom kell egy Bayer, Bencsik, GFrodó-féle szervilis seggnyalástól!
De ahogy te nyalod a plüssmussolini zsebdiktátor seggét zs-kategóriás flokkerként, az valami eddig nem tapasztalt tömény rosszullétet, viszolygást és refluxot okoz az óvatlan nézőnek, hallgatónak fél perc alatt...
Ahogy kinézel, ahogy gesztikulálsz, érvelsz, beszélsz; vizuális környezetszennyezés az egész, amit művelsz, baszod...
Ha a Fidesz olyan fasza és jó dolgokat csinál, akkor miért kell őket ennyire védeni???
Miért kell tolni a propagandát éjjel-nappal, embereket megfélemlíteni, fenyegetni, riadalmat kelteni, több esetben hazudni, félretájékoztatni??? MIÉRT???
5 perc után hánynom kell egy Bayer, Bencsik, GFrodó-féle szervilis seggnyalástól!
De ahogy te nyalod a plüssmussolini zsebdiktátor seggét zs-kategóriás flokkerként, az valami eddig nem tapasztalt tömény rosszullétet, viszolygást és refluxot okoz az óvatlan nézőnek, hallgatónak fél perc alatt...
Ahogy kinézel, ahogy gesztikulálsz, érvelsz, beszélsz; vizuális környezetszennyezés az egész, amit művelsz, baszod...
Feb 14, 2019 16:03:25
trendbeli garázdaság
Feb 14, 2019 16:13:09
?
A legviccesebb szerintem az, hogy amíg GFG vagy Bayer Zsótti felnyalja a zsíros lóvét minden hónap végén, addig az idióta gyagyásnak semmi előnye nem származik Orsós felszopásából. Sőt, még a szexnagyik és kappányos lumpenek is ellene fordultak.
Korcs, én már többször leírtam, hogy Fidesz-közeli cégnél dolgozom, felveszem a meglehetősen jó pénzt, tisztességesen elvégzem a munkámat, de nem szopom a maffiózó Orsós faszát. Mert nem vagyok retardált, és pontosan látom, hogyan bassza szét az országot. Nem is veszünk fel a cégbe olyan embert, aki rajong érte, mert az úgyis automatikusan idióta.
Feb 14, 2019 16:13:09
tigris
Feb 14, 2019 16:32:54
figyu te maszturbálós erkölcsi nyomorék zsidó szörnyeteg , ha olyan nagy hazafi vagy, akkor miért nem Magyarországra jársz nyaralni? miért nem itt költöd a pénzt? vagy Erdélyországban? miért a görögök meg az angliai pakik zsebét tömöd?
Feb 14, 2019 16:32:54
töppedt buzigolyók
(
x37)
Feb 14, 2019 16:33:33
x37)
Endre régebben sem volt egy szellemi atomvillanás, de a gyógyszerre piálás teljesen kicsinálta az agyát 2019-re. Nagyon látványos a leépülés még 2018-hoz képest is. Azok a hörgő fókahangú röhögések, amiket a mostani szájbarágásban művel konkrétan ijesztőek. Shrek vajon tudja, hogy a kisszerelme totálisan agyhalott? És hogy egy beteg embert húz le pénzre rendszeresen?
Herr Manfred Prell
Feb 14, 2019 16:36:15
Endre régebben sem volt egy szellemi atomvillanás, de a gyógyszerre piálás teljesen kicsinálta az agyát 2019-re. Nagyon látványos a leépülés még 2018-hoz képest is. Azok a hörgő fókahangú röhögések, amiket a mostani szájbarágásban művel konkrétan ijesztőek. Shrek vajon tudja, hogy a kisszerelme totálisan agyhalott? És hogy egy beteg embert húz le pénzre rendszeresen?
Miazhogy!
Feb 14, 2019 16:36:15
broni
Feb 14, 2019 16:38:50
haverom benne vót az ároktői bandába, sitten van!!!!!!
Feb 14, 2019 16:38:50
töppedt buzigolyók
(
x37)
Feb 14, 2019 16:39:17
x37)
11:30-nál szerintem konkrétan valamiféle rohamot kap. 1 percen keresztül hebeg-habog, tekergeti a csápjait, kontrollálatlanul, fókahangon kaffogva heherészik és közben minden mondatban háromszor összeakad a nyelve. Nekem ne mondja senki, hogy ez csak sima alkohol. Addig kvázi normálisan beszél, a szokásos balfasz Sodis körmondatokkal meg nyökögésekkel, de ott teljesen elveszíti a kontrollt.
Herr Manfred Prell
Feb 14, 2019 16:44:38
Miazhogy!
Én mondtam Endrének, hogy nyugodtan ihat a gyógyszereire, nem lesz semmi baja. Azóta nincsenek rossz hangulatú emailváltások, egyszerűen csak fizet, mint a katonatiszt XD
Feb 14, 2019 16:44:38
Fekete bikapata
Feb 14, 2019 16:47:25
Nem akarok tippeket adni az ellenzéknek, de ezt a videót faszán fel lehetne használni arra, hogy lássák az emberek, ilyen egy idegrángásos, elmeháborodott, a valóságtól teljesen elrugaszkodott, fidesznyik hívő...
Feb 14, 2019 16:47:25
-
Feb 14, 2019 17:08:34
BREAKING!
Hétvégén a sodi Görögországba megy melegmárkkal.
Forrás: tegnapi stream 40. perc körül.
Ki az az idióta aki ilyenkor megy Görögországba? Legalább nem lesz annyira drága, mint a londoni.
Feb 14, 2019 17:08:34
Sodilegnagyobbrajongoja
Feb 14, 2019 17:21:23
Ki az az idióta aki ilyenkor megy Görögországba? .
Aki nem szereti a negyven fokot?
Feb 14, 2019 17:21:23
Érdeklődő
(
x6)
Feb 14, 2019 17:23:52
x6)
Szegény Endrének mindegy. Úgyis a szobában fog facebookozni, mert a többiek nem engedik neki, hogy velük menjen.
-
Feb 14, 2019 17:31:59
Recskas mar csak piaval megy a vlogolas?
Feb 14, 2019 17:31:59
Zsákos Sodi
Feb 14, 2019 17:53:17
Sodival most három másik haverja megy. Sándor, József és Benedek, akik zsákban hozzák a meleget.
Feb 14, 2019 17:53:17
kábító pitonszag
Feb 14, 2019 17:57:17
Aki bele hajlandó kötni a Gyagyás mondandójából bármibe is, azt meleg szívvel (nem, nem úgy, Laci!) várjuk vissza pótzh-ra, pont ezzel a céllal rakta fel a videócsát ez a fasz.
Kizárólag a technikai dolgokba (kinézete, állapota, viselkedése) szabad belekötni, ne csepegtessetek élelmet a pszichopatának!
Kizárólag a technikai dolgokba (kinézete, állapota, viselkedése) szabad belekötni, ne csepegtessetek élelmet a pszichopatának!
Feb 14, 2019 17:57:17
Fuvolázó Kobold
Feb 14, 2019 18:00:22
Kíváncsi vagyok, hogy Görögországban is rögvest lekoccolják-e a balfasz gnómot a kis barátai? Görögországban mit fogtok etetni, ti baromarcúak?
Feb 14, 2019 18:00:22
-
Feb 14, 2019 18:05:21
Kíváncsi vagyok, hogy Görögországban is rögvest lekoccolják-e a balfasz gnómot a kis barátai? Görögországban mit fogtok etetni, ti baromarcúak?
Sodi fogja etetni a miskolci migriket.
Feb 14, 2019 18:05:21
trendbeli garázdaság
Feb 14, 2019 18:05:26
Görögországban mit fogtok etetni, ti baromarcúak?
Az mindegy, de enni végre Sodi kedvencét, gírosztálat! A gírosztál őshazájában remélem, hogy lesz gírosztál kritika is! Olyasmik lehetnének benne, hogy melyik mellé csúszik jobban a román energiaital, melyik mellé a minikóla. Aztán összehasonlíthatnád őket a bejlinytündéjmeseojszági és a Kolosy téri gírosztálakkal, miközben elmeséled, hogy az esik jobban, amit a saját pénzedből veszel (Márknak), vagy az, amit végtelen megalázkodások után kegyelemből kaptál! LOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL
Feb 14, 2019 18:05:26
az erdész
Feb 14, 2019 18:06:43
helótákat
Feb 14, 2019 18:06:43
az erdész
Feb 14, 2019 18:08:08
kis bemelegítő a hétvégére: www.youtube.com/watch?v=KXxwF0rNRIs
Feb 14, 2019 18:08:08
Andrej Csikatiló
Feb 14, 2019 18:08:50
BREAKING!
Kisboros, te ezt hagyod?
Hogy az ember, akiért kiálltál, így hátbatámadjon?
A csavarhúzód megvan még?
Feb 14, 2019 18:08:50
-
Feb 14, 2019 18:27:25
kis bemelegítő a hétvégére: youtube.com/watch?v=KXxwF0rNRIs
Ez egy értelmiségi sodihoz és melegmárkhoz képest. Abban viszont hasonlít rájuk, hogy egy opportunista libsi, aki náciként próbálta megcsinálni a szerencséjét.
Feb 14, 2019 18:27:25
kramalon
(
x8)
Feb 14, 2019 18:36:59
x8)
Endre! Szíriába menjél, emlékszel, hogy féltékenységből lebeszélt a gonosz északi boszorkány?
Trump is kivonja a csapatait, Aszet elnökurat is csak a zsidó ármánykodás sározza.
Szerintem felpörgetné a flokkot!
kramalon
(
x8)
Feb 14, 2019 18:40:14
x8)
De csalódni fog, mert a görög girosz tzatzikivel van tálalva és nem macskából, csípősen, mint a sarki Abdullahnál.
Hiénaverő
(
x17)
Feb 14, 2019 18:41:00
x17)
miért a görögök meg az angliai pakik zsebét tömöd?
A hélótákat a girosztál miatt favorizálja, az angliai pakikat meg Erdogan Elnök Szultánúr miatt, elvégre ez is homoki nigger meg azok is, a Gyagyásh rég nem akad fenn ilyesmin :D
kramalon
(
x8)
Feb 14, 2019 18:42:06
x8)
A miskó'ci brancsból a csaj illene RGL-hez, mert a videóban többet trágárkodott mint nem. Galambnak: kurvaanyád, te geci, stb
Faszom
az erdész
Feb 14, 2019 18:48:53
vajon miért éri meg miskolci huszonéves szakmunkás tanulóknak a sodival lógni?
Feb 14, 2019 18:48:53
kramalon
(
x8)
Feb 14, 2019 18:56:47
x8)
Valószínűleg ismeri annyira, hogy kiváló kontentnek véli a saját flokkjába.
Valószínűleg nem ismeri még annyira, hogy tudja, a púpossal együtt mutatkozni egyenes felvétel a retard klubba.
-
Feb 14, 2019 19:07:58
Belenéztem a videóba:
www.twitch.tv/videos/380186748
Nem tudni, hogy melyikőjük megy Görögországba, annyi biztos, hogy pénteken indul, és hétfőn már újra visszaér, mert a hétvégi játék esik miatta kútva. Lehet persze, hogy mindketten mennek, de ennyiből nekem nem egyértelmű.
Később buzimárk bejelenti, hogy megy a barátnőjével thaiföldre is, mire sodika lamentál róla, hogy ha gazdag az ember, akkor megteheti. Tehát magánál gazdagabbnak tartja márkot, nem kizárt, hogy potenciális gazdatestként tekint rá.
Egyébként márk is simán megvette a 110 eurós deluxe jump force-t, miközben állandóan utazgat, szóval lehet, hogy tényleg nem egy csóró munkáscsalád sarja.
www.twitch.tv/videos/380186748
Nem tudni, hogy melyikőjük megy Görögországba, annyi biztos, hogy pénteken indul, és hétfőn már újra visszaér, mert a hétvégi játék esik miatta kútva. Lehet persze, hogy mindketten mennek, de ennyiből nekem nem egyértelmű.
Később buzimárk bejelenti, hogy megy a barátnőjével thaiföldre is, mire sodika lamentál róla, hogy ha gazdag az ember, akkor megteheti. Tehát magánál gazdagabbnak tartja márkot, nem kizárt, hogy potenciális gazdatestként tekint rá.
Egyébként márk is simán megvette a 110 eurós deluxe jump force-t, miközben állandóan utazgat, szóval lehet, hogy tényleg nem egy csóró munkáscsalád sarja.
Feb 14, 2019 19:07:58
-
Feb 14, 2019 19:36:57
Az uj havarod gazdagabb mint te a nemet 700.000 futyiddel. Valamit rosszul csinalsz recskas
Feb 14, 2019 19:36:57
melegmárkica
Feb 14, 2019 20:32:12
jaj skacok, az senki nem mondta hogy nem endrétől kaptam ezeket a dolgokat. puszi
Feb 14, 2019 20:32:12
Autismus Maximus
(
x16)
Feb 14, 2019 20:54:48
x16)
Az a takonygerincű, hazaáruló fos meri bohócozni a néppártosodott Jobbikosokat, akinek ma is Vona Gábor a profilképe a sodika82 csatornáján?
tyodika
Feb 14, 2019 21:06:51
Az a takonygerincű, hazaáruló fos meri bohócozni a néppártosodott Jobbikosokat, akinek ma is Vona Gábor a profilképe a sodika82 csatornáján?
a lubeyourtube profilomon nem ő a profilképem.Soha többet nem írok ide.
Feb 14, 2019 21:06:51
Néző
Feb 14, 2019 21:19:06
Többen mondták, hogy Sodi valószínűleg komoly pofont kapott az élettől. Megint a háttérben valami nagy esemény van.
Szerintem melócsás felkérdezés volt, aztán beütött a valóság ...
Szerintem melócsás felkérdezés volt, aztán beütött a valóság ...
Feb 14, 2019 21:19:06
Konteó Kálmán
Feb 14, 2019 22:15:04
Amúgy melegmárk:
- Kifejezetten vastag, egyenesen szórja a pénzt, és sodika is azzal basztatja, hogy gazdagabb nála, tehát 700 fütyinél biztos többet skálázik.
- Gyökér,rohadnak a fogai, cigányul beszél, gyúrós tetkós cigányokkal pózól a facebookján, tehát biztosan nincs normális karrierje, és valószínűleg a szülei sem pénzesek, mert legalább egy kicsit odafigyeltek volna a fiukra.
- Random bejelelenti, hogy "kiugrik Thaiföldre valamelyik nap".
Akkor most a konteó: Kisboros elbújhat, sodika új haverja nagybani herbálelosztó. Tiszta úton nem lehet ilyen vastag miskolc kellős közepén. Akár a szülei lennének vastagok, akár magának kaparta volna ki a gesztenyét(legyen az legális vagy illegális út), az látszana rajta, és valószínűleg sodika barátságára sem lenne rászorulva.
Hogyan lehet egy vidéki suttyó egyik napról a másikra gazdag? Drogkereskedelem és csempészet. A kokaint viszont inkább nyugatról, és amerikából hozzák, a füvet Schengeni zónán belül mozgatják, esetleg albániából hozzák, az mdma és az opiátok gyakorlatilag kivesztek az országból.
A herbál viszont nagyon megy, főleg Észak-Magyarországon. Semmi dolga nem volt, mint a dark weben lecsapni valami Thaiföldi labortulajdonost/elosztó hirdetésére, aki Bangkokban kitölti neki valamilyen rendeltetésszerűen folyadékot tartalmazó, bontatlannak tűnő tárolóba (dezodor, pia, stb.), ő pedig kimegy a barátnőjével, eltölt két napot kint, és visszajön.
A lebukás kockázata minimális. A drogkereső kutyák nem jeleznek a legújabb szintetikus izére, de még lebukás esetén is bízhat abban, hogy nincs még rajta a tiltólistán a szer, amit behoz és ezért megússza olcsón. Itthon vagy egyből továbbadja valakinek, vagy saját maga spricceli be vele a teszkós oreganót, minképpen milliókat kereshet egy úttal.
Feb 14, 2019 22:15:04
Kis kieg
Feb 14, 2019 22:28:03
Mdma-t helyben gyártják otthon. Az amfetamint is. (Bár abból jön Angiából is)
Feb 14, 2019 22:28:03
xray
(
x21)
Feb 14, 2019 22:36:29
x21)
.....
és a szajréból jut kóstoló snecinek is. akkor érthető az utóbbi flokk teljesen szétesett snecije. Minél többet gondolkodom rajta, annál életszerűbb a sztori.
Konteó Kálmán
Feb 14, 2019 22:39:21
és a szajréból jut kóstoló snecinek is. akkor érthető az utóbbi flokk teljesen szétesett snecije.
Erre nem is gondoltam, de simán lehet.
Feb 14, 2019 22:39:21
Tex
Feb 14, 2019 23:00:54
Nekem ladyboyt hozzanak tájföldről!!
Feb 14, 2019 23:00:54
broni
Feb 14, 2019 23:05:47
[quote=Tex]Nekem ladyboyt hozzanak tájföldről!![/quote
jobbat mondok, sodiék kivisznek téged ladyboynak!!!!4!
Feb 14, 2019 23:05:47
mert ilyen meleg márk, a
Feb 14, 2019 23:15:41
arra nem gondoltatok hogy endre az én zsebembe szopja a német vénfaszokat hahó!
Feb 14, 2019 23:15:41
stressznélküli nyugi
(
x2)
Feb 14, 2019 23:26:14
x2)
Mert ennél könnyebben lehúzható balekot nemigen találnak. Evidenciákat.
tex
Feb 14, 2019 23:30:43
[quote=Tex]Nekem ladyboyt hozzanak tájföldről!![/quote
óóarghhhhhhhhhhhhhhh
thaiföldön van májkrém?
Feb 14, 2019 23:30:43
töppedt buzigolyók
(
x37)
Feb 15, 2019 00:09:49
x37)
Meleg Márk 80%, hogy nem egyenes úton szerzi a pénzét. A facebook képein tipikus alsó középkategóriás pénzbehajtó arcokkal feszít, ilyen konditermi okosbanmegoldós patkányokkal. Plusz Miskolc ugye, az már csak hab a tortán. Sok értelmiségit adott nekünk az a város, de még több kisstílű bűnözőt. Nem kell egyből nagyra gondolni. Kis mariska, kis bogyó a haveroknak, esetleg illegálban anabolikus szteroid terítés, vényköteles gyógyszerek darkwebről; ezekből bőven ki lehet skálázni a havi milliót és a lebukás kockázata minimális, ha nem vagy teljesen hülye. Vagy a másik lehetőség az, hogy a szülei vastagok és tolják neki a lóvét. Vagy simán csak a családi vállalkozásban dolgozik és jól megy nekik. Egy biztos: Endrében ő is a lehúzható palimadarat látja, mint mindenki más.
broni
Feb 15, 2019 00:25:30
[quote=Behajto Brumi]broni egy fasszopo[/quote-----
-
anyád, igyunk, bezártz minden sikula keci!!!!!!!!!!!!
-
anyád, igyunk, bezártz minden sikula keci!!!!!!!!!!!!
Feb 15, 2019 00:25:30
broni
Feb 15, 2019 00:40:43
hülye kis fasz.
Feb 15, 2019 00:40:43
broni
Feb 15, 2019 00:59:47
pinafejűek!!!!!!!!!
Feb 15, 2019 00:59:47
Gettókirály
Feb 15, 2019 01:03:23
Távolabbi ismereteségi körben van ilyen okosban megoldó cigány ismerős mint ez a Márk. Elég róla annyit tudni, hogy minden simlisségben benne van, 2016-ban pl hetekre kint ragadt Ausztriában, mert akkoriban nagyon ment az embercsempészet.
100%, hogy a gyagyás bohõcot, a világ balekját belerángatja majd valamibe, az sem kizárt hogy valami shady business előzöngéje volt a kiborulása.
Biztos lesz még hasonló hullámvölgy, ahogy bekopogtat a valóság az ajtón, majd pedig melegmárk győzködi, hogy életük üzletét csinálják meg épp.
100%, hogy a gyagyás bohõcot, a világ balekját belerángatja majd valamibe, az sem kizárt hogy valami shady business előzöngéje volt a kiborulása.
Biztos lesz még hasonló hullámvölgy, ahogy bekopogtat a valóság az ajtón, majd pedig melegmárk győzködi, hogy életük üzletét csinálják meg épp.
Feb 15, 2019 01:03:23
broni
Feb 15, 2019 01:10:21
youtu.be/q8VQ_osX-6g
ez a a zene, +kurtág!!!!!!!!!!!
A sötét ókori templomokból
Szörnyű paloták
A sötét erdők földéről
Hó és fagy a királyságban
Ahol valódi gonosz lakik A
lángok lelki ételek
Ahol fekete sátáni holokauszt sztrájk,
és az emberek megkeresztelkednek a vérben
, az északi szélekkel együtt jöttem az északi szélekkel
. jeges szív
Tűz!
Hideg, állok a holdfényben
Demons vissza hozzám minden este
Töltsük lelkem szent hatalom
misztikus suttogja visszhangozzák hallow visszhangot
Szét kezem
hideg, északi felsége emelkedik
Unsilent szelek ütköznie pogány táj
, ahol az istenek ülnek magas tölgyfa trónok
Tűz!
Én vagyok a sötét harcos, lángokban bemutatva
A tűz pokoli szárnyait hordozom
A legmélyebb vágyakat fedezem fel, örülök,
hogy elpusztítom az Isten törvényeit
, mindenható vagyok, halhatatlan hatalom
ez a a zene, +kurtág!!!!!!!!!!!
A sötét ókori templomokból
Szörnyű paloták
A sötét erdők földéről
Hó és fagy a királyságban
Ahol valódi gonosz lakik A
lángok lelki ételek
Ahol fekete sátáni holokauszt sztrájk,
és az emberek megkeresztelkednek a vérben
, az északi szélekkel együtt jöttem az északi szélekkel
. jeges szív
Tűz!
Hideg, állok a holdfényben
Demons vissza hozzám minden este
Töltsük lelkem szent hatalom
misztikus suttogja visszhangozzák hallow visszhangot
Szét kezem
hideg, északi felsége emelkedik
Unsilent szelek ütköznie pogány táj
, ahol az istenek ülnek magas tölgyfa trónok
Tűz!
Én vagyok a sötét harcos, lángokban bemutatva
A tűz pokoli szárnyait hordozom
A legmélyebb vágyakat fedezem fel, örülök,
hogy elpusztítom az Isten törvényeit
, mindenható vagyok, halhatatlan hatalom
Feb 15, 2019 01:10:21
broni
Feb 15, 2019 01:31:45
19 hokizik
sodi faszára vár
hiába már)))))))))
her srecck szól:
jólaktm már23 centi,, vacsira elég
sodi faszára vár
hiába már)))))))))
her srecck szól:
jólaktm már23 centi,, vacsira elég
Feb 15, 2019 01:31:45
--
Feb 15, 2019 01:41:01
Catch the moment: "23 látogató online. SoDI Offline"
Feb 15, 2019 01:41:01
broni
Feb 15, 2019 01:55:31
gyertek, kecik, megeszi a a kutzya a szivetrwek!!!!!!!!!!!!!
Feb 15, 2019 01:55:31
Behajto Brumi
Feb 15, 2019 02:01:05
csovesbanat broni, a rak egye ki a faszodat.
Feb 15, 2019 02:01:05
Púpfal
Feb 15, 2019 02:35:41
"Most vlogot akartam vágni, de holnap utazok, úgyhogy inkább kipihenem magam, bocs :D"
Ezen kívül azon pörög (érdemes a tegnapi bohócos agymenése mellé odatenni), hogy a 444 parkolási stikliket leleplező videója szerint a szocikkal együtt lopnak a fővárosi önkorik, és hogy ez akkora bűn, hogy mégse fog a fideszre szavazni.
Ezen kívül azon pörög (érdemes a tegnapi bohócos agymenése mellé odatenni), hogy a 444 parkolási stikliket leleplező videója szerint a szocikkal együtt lopnak a fővárosi önkorik, és hogy ez akkora bűn, hogy mégse fog a fideszre szavazni.
Feb 15, 2019 02:35:41
broni
Feb 15, 2019 02:43:50
csovesbanat broni, a rak egye ki a faszodat.
anyám kiszija, keci))))88
Feb 15, 2019 02:43:50
broni
Feb 15, 2019 03:14:17
jönek haza a a pinafjúek , , ne szólljál be, max heeil hitler, , amom göth a a nagyapám volt!!!!!!!!!!!
Feb 15, 2019 03:14:17
broni
Feb 15, 2019 03:31:35
leszopom aki ezt elolvassa
Feb 15, 2019 03:31:35
broni
Feb 15, 2019 04:26:38
leszopom aki ezt elolvassa
apád írta, buzi???????????
Feb 15, 2019 04:26:38
broni
Feb 15, 2019 05:19:35
megdöglött már a fateer, de nem vót buzi, mint a tied, csira
nem sajnáltam.a hallotti totonjol bebasztam meg elröhgtem.,,
nem sajnáltam.a hallotti totonjol bebasztam meg elröhgtem.,,
Feb 15, 2019 05:19:35
broni
Feb 15, 2019 06:00:52
korán kella a sok proli...nem basztatok????????????1 perc menet))))))))))))))
óóoddrfága
j
jöhet broni!!!!!!!!!!!!
óóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó
óóoddrfága
j
jöhet broni!!!!!!!!!!!!
óóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó
Feb 15, 2019 06:00:52
Statisztikus Sanyi
(
x2)
Feb 15, 2019 06:05:38
x2)
Ó helló, ez itt most egy technikai próba!
* bííp *
---= SanyiBOT v0.23 =---
Mit szólnátok hozzá, ha Sodi minden új videóját a feltöltése után azonnal, automatikusan letölteném egy saját szerverre, és posztolnám ide a videófájl közvetlen linkjét? Így nem kell a nézettségét növelni, és nyugodtan le is iratkozhattok róla, mert itt ugyanúgy kaptok értesítést. Ráadásul az atomórához viszonyított esetleges késést is automatikusan ki tudom számolni, és 'excelbe' tudom írni. Jó, mi? :)
Jövő Héten(tm) már meg fogom tudni csinálni, ezt a kommentet sem a fórumra írom már böngészőben, hanem egy Python (nem az a piton, Sodi, még mielőtt kivernéd rá!) kódba, ami elvileg belogol helyettem automatikusan és posztolja. Ha ezt olvasod, ez a rész már működik, a többi meg már gyerekjáték.
* bííp *
Soha többet nem írok ide!
Ó helló, ez itt most egy technikai próba! http://sohatobbetnemirokide.no-ip.hu
* bííp *
---= SanyiBOT v0.23 =---
Mit szólnátok hozzá, ha Sodi minden új videóját a feltöltése után azonnal, automatikusan letölteném egy saját szerverre, és posztolnám ide a videófájl közvetlen linkjét? Így nem kell a nézettségét növelni, és nyugodtan le is iratkozhattok róla, mert itt ugyanúgy kaptok értesítést. Ráadásul az atomórához viszonyított esetleges késést is automatikusan ki tudom számolni, és 'excelbe' tudom írni. Jó, mi? :)
Jövő Héten(tm) már meg fogom tudni csinálni, ezt a kommentet sem a fórumra írom már böngészőben, hanem egy Python (nem az a piton, Sodi, még mielőtt kivernéd rá!) kódba, ami elvileg belogol helyettem automatikusan és posztolja. Ha ezt olvasod, ez a rész már működik, a többi meg már gyerekjáték.
* bííp *
Soha többet nem írok ide!
Statisztikus Sanyi
(
x2)
Feb 15, 2019 06:06:51
x2)
Gyááá, működik! :D
Iron Gnome kicsit kibabrált velem, de a Selenium eszén nem jár túl.
Iron Gnome kicsit kibabrált velem, de a Selenium eszén nem jár túl.
Deficás Hafer
(
x1)
Feb 15, 2019 07:27:53
x1)
Vicc egyébként hogy zsery már önszorgalomból jobb pjogjamozó, mint a 28 etyetemi féléves sodi 10 év szakma után...
-
Feb 15, 2019 07:48:29
Vicc egyébként hogy zsery már önszorgalomból jobb pjogjamozó, mint a 28 etyetemi féléves sodi 10 év szakma után...
Mert ugye akit tényleg érdekel és fordít rá időt és energiát...
Feb 15, 2019 07:48:29
Statisztikus Sanyi
(
x2)
Feb 15, 2019 07:51:18
x2)
Magyarósi Csaba csatornájára ráállítotam a cuccot tesztüzemben, ő biztos nem sodikázza el :)
86 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

A csajom szeretné tudni xD