A SoDinak mindig igaza van. Ennek ellenére a szétdohányzott hangú transzi ogre elvette tőled a villanymelegítőt és visszabaszta az ötvenest is, ami nem túl jó jel. Úgy látszik, nem működnek a masnizott e-mailek.
Na ne bassz már hogy ezeket két faszverés között nem volt időd elintézni.
Leélted más tulajdonát, hiába fizetsz bármennyit...
Ahol eddig éltél életedben, mindenhol szétbasztál valamit...
Azért mert ennek egy részét megtérítetted még nem mentesülsz a szégyen alól...
Kibaszott sok időd lett volna ezeket előkészíteni... Ha nekem lenne egy ilyen beruházásom, mire hazahozom a cuccot már mindennel képbe vagyok, felkészülten kezdem el használni...
Megint csak megvettél valamit és bebasztad a sarokba.
Tegnap vagy két órán keresztül irt egy négy soros e-mailt. Szóval nem, nem volt ideje.
Szerintem az ogre 100%-osan meg van győződve arról, hogy valami mélységesen fogyatékos balek vagy. Le fog húzni amennyi pénzzel csak tud, aztán szól a többi transzi bikának, és egyszer arra mész haza, hogy a cuccaid az ajtó előtt, Hans meg Jürgen pedig női ruhában, dagadó izmokkal áll előtted, hogy ki vagy baszva, menjél amerre látsz. Ha pedig hobbijogászkodnál, akkor a kampós orroddal verik le a csempét a lépcsőházban, és utána még ki is számlázzák a károkat. Mi a fasznak levelezgetsz, te tökéletlen, amikor csak takarítani kéne és nem 40 fokot csinálni a szobádban?
*füstölve eldurran*
Másold be az ogre levelét! Többen kérik!
Megvette a drónt, de nem meri használni. Fél, hogy összetöri. Szerintem még a dobozból sem merte elővenni.
Endre, ameddig lehet, vidd vissza azt a szart, kérd vissza a pénzt és törleszd belőle a banki tartozásodat. Ez a legbölcsebb, amit tehetsz, viccen kívül.
* bevetésre kerül *
Az már többször kiderült, hogy kurvára félre tudsz érteni dolgokat németül, ez most se lehet másként.
Dobd már be az ogre levelét, max nevetünk egy jót rajta (amit amúgy is megszokhattál), cserébe viszont kisegítenek a német trollégák.
Deal?
Ugye nem ez állt a levélben?
"Ruhe? Dass ich nicht lache!"
Fontos lenne!
Én meg vissza-visszadtam, mert elmegy a francba.
Megbeszéltünk mindent, ne szeszélyeskedjen.
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
Semmit sem beszéltetek meg. Te színes-szagos-boldozott leveleket írogatsz neki, ő meg kiröhög.
Mehetne zserynek ha ennyire nem kell a vissza-visszaadott penz
* izgatottan krákog *
sanyi báttya, gyucccsa fel!!!!!!!!!!!!
Mi ez a náczulás bronikám?? hát kapjál már a fejedhez öcsém!! NO PASARAN!! Itt nem jutnak át!4!44!!!!
youtu.be/u56OusNnEFU
Nem lesz... Elfáradt. Majd holnap...
Bebaszva fekszik a szemétkupacon az ágyán....
Sodi megborult. Neki mostantól a hátralevő élete egy hatalmastechnikai próba VR teszt.
Van hiszem, hogy innen fel tud majd állni.
Jövő héten.
Tegnap mára ígérte! A Sodi nem olyan Sodi, hogy ne tartsa be az ígéreteit.
lehet tényleg elolvasta a berlini szabályokat és nem lehet inni drónozáskor
Á, azt a részét pont le fogom szarni, LOL xDDD
Nem lehetsz ittas, ahogy autóvezetésnél sem, az ott nem a teljes zéró toleranciával egyenlő
Mondjuk ez feltételezi, hogy képes vagy felelős módon önként megtartani a mértéket, illetve nem részegedsz le egy pohárka italtól
Ma mi marad el?
Elég komoly találatot vihetett be neki az ogre.
Eleve a "nevetnem kell" szófordulatból világos, hogy szarba se nézi a gnómot. A kamrakulcsos, internetes, teraszos szopatásokkal is érezteti vele, hogy takarodjon. Púpi sajnos nem érti, hogy mivel még egy szaros darab papírja sincs a bérletről, az ogre ellen nem tehet semmit. Bármelyik nap kipakolhatják a szarjait az ajtó elé, ő pedig max a feje tetejére állhat.
A maratoni fütyizés. Ja, nem. Az meg lesz tartva ma is. Hejj kád! Hejj kábeles net!
ha ha ha (ez nem nevetés)
De elmegy a picsába, a hülyeségnek is van határa.
Ennyi :)
A fűtés xD
Te leszel az első ember, akit megbüntet a rendőr ittas repülésért.
Legalább lesz mivel menőzni az újszászi kocsmában.
Nem hülyéskedett, csak éreztette veled, hogy mennyire vesz komolyan, és mit gondol a tudálékoskodó buzgómócsing stílusodról.
Csak te sajnos nem érted a felnőttek világát.
Leszarjuk. Tedd ki az ogre levelét.
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
Mennyire érzed jó jelnek, ha a háziúr egy indulatos, primitív levelet küld neked?
Mit gondolsz, mikor rúg ki?
én voltam ma drónozni egy külvárosi pincében, nagyon fasza volt
Majd komolyan veszed ha felmond. Nincs már sok addig. Utál téged, kárt okozol neki, koszos rendetlen rühes migri vagy, és még pimaszkodsz is, fárasztó vagy. Van helyetted száz másik jobb bérlő.
Na én meg viszem a kamrába a kábelt és elzárom. Különben is a szerződésben wifi van.
Aki nem egy alkoholista nyomorult, ahogy faterod után az lettél te is, az nem issza hülyére magát, sem társaságban, sem egyedül. És pláne nem ez a legfőbb szórakozása.
Sörözni egyébként is a világ legprolisabb dolga, a számolatlanul vedelt híg csapolt vagy ipari sör egy tipikus böfőgő hugyozó gusztustalan kantivornya ital.
Hogy neked minden uncsi, ami nem valami teljesen kretén film, játék, buziszauna vagy rejszolás, lehetőleg mindez söröktől hülyére tompultan, az személyiségednek a kb 4 éves korban ragadt természetére utal szintén.
Hogy nem vagy beteg, mert tudsz zabálni és néha kimész a szobából, az szintén a no comment kategória.
Jómúltkor a trollok vagy 3oldalon át verték a vekni fejedbe, hogy az elfertőzött pofázmányodtól elevenen rohadsz, nem írom le újra, teljesen felesleges.
Ugyis tudom, hogy az alázások elsősorban a tanszéket szórakoztatják,....
te minden második mondatból pár szót olvasol el maximum, miközben magadban azt hajtogatodd, hogy blablablabla
Mint a négy évesek, amikor kellemetlen a téma, befogják a fülüket és kiabálnak, ne hallják mi van
Hm, csak nehogy holnapra elromoljon a router...
Sajnos nem, a kigyomereg fejes (nem ugy Laci) minden idomet lefoglalja.
parádés a műsor, sneci! kár, hogy lassan véget ér, esküszöm sajnálom, hogy pár év és megdöglesz, jó lenne ezen az egészen röhögni még sokat
Egy profi herpetologust, viccelsz?
sodika
May 03, 2018 19:15:30
van drón, de kiviszem a ház mögé tesztelni, és jön a rendőr
- van biztosítás?
- hol van róla a névtábla?
- tudja, hogy ez repüléstilalmi övezet?
:DDDDDD
Oszt bumm. :D
Szóval nyugi.
- van biztosítás?
Szóval nyugi.
May 03, 2018 19:15:30
töppedt buzigolyók
May 03, 2018 19:20:15
A meglátásom szerint miután ma másodjára is leírtam neki, mi történt, minden alapom van azt mondani, hogy "látod, csak kérdezni kell". Úgyhogy nincs stressz, mert igazam van.
Ha igazam van, akkor a SoDInak igaza van.
Ennyi.
Ha igazam van, akkor a SoDInak igaza van.
Ennyi.
A SoDinak mindig igaza van. Ennek ellenére a szétdohányzott hangú transzi ogre elvette tőled a villanymelegítőt és visszabaszta az ötvenest is, ami nem túl jó jel. Úgy látszik, nem működnek a masnizott e-mailek.
May 03, 2018 19:20:15
Zsery
May 03, 2018 19:20:29
- van biztosítás?
Szóval nyugi.
- van biztosítás?
Szóval nyugi.
May 03, 2018 19:20:29
Tyodika
May 03, 2018 19:24:58
Sneci mit saccolsz, mennyi időn belül fogsz megint kikészülni a főbérlőtől?
Vagy most már minden rendben lesz? :)))
mostmáj mingyen sokkal jopp lesz Vagy most már minden rendben lesz? :)))
May 03, 2018 19:24:58
Néző
May 03, 2018 19:25:33
Faszt éltem le. Minden esetlegesen jogos faszságot legalább dupla áron megtérítettem. Nem szólhat be.
Leélted más tulajdonát, hiába fizetsz bármennyit...
Ahol eddig éltél életedben, mindenhol szétbasztál valamit...
Azért mert ennek egy részét megtérítetted még nem mentesülsz a szégyen alól...
May 03, 2018 19:25:33
Néző
May 03, 2018 19:27:52
- van biztosítás?
Szóval nyugi.
- van biztosítás?
Szóval nyugi.
Kibaszott sok időd lett volna ezeket előkészíteni... Ha nekem lenne egy ilyen beruházásom, mire hazahozom a cuccot már mindennel képbe vagyok, felkészülten kezdem el használni...
Megint csak megvettél valamit és bebasztad a sarokba.
May 03, 2018 19:27:52
Sodilegnagyobbrajongoja
May 03, 2018 19:28:37
Tegnap vagy két órán keresztül irt egy négy soros e-mailt. Szóval nem, nem volt ideje.
May 03, 2018 19:28:37
töppedt buzigolyók
May 03, 2018 19:28:47
Reggel nyomott egy csalódós levelet "nyugalom, nevetnem kell" bla bla bla (ásít), amire ezt dobtam neki gyorsan.
---
Hallo,
genau, prinzipiell auch mir fast nur die Ruhe ist wichtig.
Diesen Zustand soll also einfach gefunden werden, ich bin damit ganz einverstanden.
Da es ein gemeinsames Ziel ist, sehe ich keine Hörde.
Auf die Löffel habe ich bin dem Lappen durchgegangen, vielleicht nicht gründlich genug, sorry.
Bezüglich dei Heizung, ich habe gestern geschrieben, was passiert. Es war 18-19 Grad, ich habe gedacht, die minimal eingestellt Heizung wird es mit höchstens 1-2 Grad erwärmen, während ich schlafe, und ich habe damit leider nicht berechnet, dass das Zimmer neben geschlossene Tür sowieso 22 Grad gewesen wäre.
Bei der Kammertür ich habe den Schlüssel nach meiner Erinnerung immer benutzt, also das verstehe ich nicht genau.
Also, es soll auch meiner Meinung nach die durchgängige Zufriedenheit geschafft werden.
Dazu nimm bitte erstmal das Geld, zweitens ich versuche natürlich weiterhin mich zu bemühen auf alles zu achten.
Danke.
---
Miután kétszer kellett leírnom neki ugyanazt, ezt már joggal említem fel neki, hogy hahó, ember, kérdezni és olvasni kéne, hahó már. Meg minden.
Ennyi.
Na vágok vlogot, holnapra kész kell lennie.
Csá
---
Hallo,
genau, prinzipiell auch mir fast nur die Ruhe ist wichtig.
Diesen Zustand soll also einfach gefunden werden, ich bin damit ganz einverstanden.
Da es ein gemeinsames Ziel ist, sehe ich keine Hörde.
Auf die Löffel habe ich bin dem Lappen durchgegangen, vielleicht nicht gründlich genug, sorry.
Bezüglich dei Heizung, ich habe gestern geschrieben, was passiert. Es war 18-19 Grad, ich habe gedacht, die minimal eingestellt Heizung wird es mit höchstens 1-2 Grad erwärmen, während ich schlafe, und ich habe damit leider nicht berechnet, dass das Zimmer neben geschlossene Tür sowieso 22 Grad gewesen wäre.
Bei der Kammertür ich habe den Schlüssel nach meiner Erinnerung immer benutzt, also das verstehe ich nicht genau.
Also, es soll auch meiner Meinung nach die durchgängige Zufriedenheit geschafft werden.
Dazu nimm bitte erstmal das Geld, zweitens ich versuche natürlich weiterhin mich zu bemühen auf alles zu achten.
Danke.
---
Miután kétszer kellett leírnom neki ugyanazt, ezt már joggal említem fel neki, hogy hahó, ember, kérdezni és olvasni kéne, hahó már. Meg minden.
Ennyi.
Na vágok vlogot, holnapra kész kell lennie.
Csá
Szerintem az ogre 100%-osan meg van győződve arról, hogy valami mélységesen fogyatékos balek vagy. Le fog húzni amennyi pénzzel csak tud, aztán szól a többi transzi bikának, és egyszer arra mész haza, hogy a cuccaid az ajtó előtt, Hans meg Jürgen pedig női ruhában, dagadó izmokkal áll előtted, hogy ki vagy baszva, menjél amerre látsz. Ha pedig hobbijogászkodnál, akkor a kampós orroddal verik le a csempét a lépcsőházban, és utána még ki is számlázzák a károkat. Mi a fasznak levelezgetsz, te tökéletlen, amikor csak takarítani kéne és nem 40 fokot csinálni a szobádban?
May 03, 2018 19:28:47
autiméter
May 03, 2018 19:31:26
Igazam van, mert én vagyok a SoDI.
Na vlogvágás, csá.
Na vlogvágás, csá.
*füstölve eldurran*
May 03, 2018 19:31:26
-
May 03, 2018 19:33:38
Reggel nyomott egy csalódós levelet "nyugalom, nevetnem kell" bla bla bla (ásít), amire ezt dobtam neki gyorsan.
Másold be az ogre levelét! Többen kérik!
May 03, 2018 19:33:38
töppedt buzigolyók
May 03, 2018 19:35:04
Megvette a drónt, de nem meri használni. Fél, hogy összetöri. Szerintem még a dobozból sem merte elővenni.
Endre, ameddig lehet, vidd vissza azt a szart, kérd vissza a pénzt és törleszd belőle a banki tartozásodat. Ez a legbölcsebb, amit tehetsz, viccen kívül.
May 03, 2018 19:35:04
700000&fütyi
May 03, 2018 19:46:33
Modellezzük le. Számon kéred a netet meg, mire az ogre azt mondja, hogy az emelés csak a rezsiemelkedést fedezi, mert te nyáron fűtesz, meg pazarlod a vizet.
Ekkor mit fogsz csinálni? Bepereled?
* bevetésre kerül *
May 03, 2018 19:46:33
Véjpjofi pjogamozó
(
x4)
May 03, 2018 20:19:00
x4)
Sodi holnap mennyit fog kesni a flokk? Hanyszor voltal edzeni a heten.
Az élettársam neve Kovács Márk (Mályiból)
krematórium kazánfűtő
May 03, 2018 20:19:18
Az már többször kiderült, hogy kurvára félre tudsz érteni dolgokat németül, ez most se lehet másként.
Dobd már be az ogre levelét, max nevetünk egy jót rajta (amit amúgy is megszokhattál), cserébe viszont kisegítenek a német trollégák.
Deal?
May 03, 2018 20:19:18
-
May 03, 2018 20:22:59
Sneci nem tudja felfogni, hogy semmi nem változott a leveleitől. Az ogre ugyanúgy le fogja húzni minden adandó alkalommal, mindig szopatni fogja, a Sodi pedig egyre többet fog fizetni és egyre idegesebb lesz.
May 03, 2018 20:22:59
sodika
May 03, 2018 20:25:59
Kb. vasárnapig várok azzal, hogy megkérdezzem, mikor megy intézni a netet. Meg a kábelt is hagyja már békén. Oszt ennyi.
May 03, 2018 20:25:59
sodika
May 03, 2018 20:26:40
Hülye azért van vagyok. Az érdemben 10%-kal több pénzért érdemben 10%-kal több kényelmet és szolgáltatást várok el.
May 03, 2018 20:26:40
többen kérdezik
May 03, 2018 20:27:30
Ugye nem ez állt a levélben?
"Ruhe? Dass ich nicht lache!"
Fontos lenne!
May 03, 2018 20:27:30
sodilegnagyobbrajongoja
May 03, 2018 20:28:19
Nem tudom, miről beszélsz.
Visszaadta az 50 eurót, nem lesz új net.
May 03, 2018 20:28:19
broni
May 03, 2018 20:29:52
youtu.be/OJbqplkBBv8
ez a zene, torgyán bátyám!!!!!!!!!!!!!
lyricstranslate.com/hu/%CF%87-%CE%BE-%CF%83-666-%CF%87-%CE%BE-%CF%83fnthose-are-22nd-14th-and-18th-letters-greek-alpha.html#ixzz5ESsf9ng6
s a hét angyal trombitált
És jégeső volt látható - A tűz összegyűlt a vérben
És a földfák egyharmada - A bokrok levelei leégtek
A második pedig trombitált - Az égő hegyet lőtték
És a tengerben fekvő épületek harmada elhunyt
Szent Gaia
Harmadik angyali trombiták - Az égő csillag esett
A vizek forrásaihoz - És a nép elpusztult
A negyedik angyal trombitált - A nap egyharmada megsérült
És egy hang hallatszott - a nagy pusztítás ütközik minket
Szent Gaia
Ötödik angyal trombitált - És ott jött ki a füstből
Fájdalom, halál terjed - Aki nem rendelkezik a jelzéssel
A hatodik angyal trombitált - Angyalok felszabadítása az Eufráteszon
És megjelent a hetedik: az emberiség halálra esett
Szent Gaia
Itt fekszik a Bölcsesség
Engedje meg, hogy a léleknek szavazzon szavazzon a fenevad számáról
Mert ez az ember száma
És a száma Χ Ξ Σ 1
ez a zene, torgyán bátyám!!!!!!!!!!!!!
lyricstranslate.com/hu/%CF%87-%CE%BE-%CF%83-666-%CF%87-%CE%BE-%CF%83fnthose-are-22nd-14th-and-18th-letters-greek-alpha.html#ixzz5ESsf9ng6
s a hét angyal trombitált
És jégeső volt látható - A tűz összegyűlt a vérben
És a földfák egyharmada - A bokrok levelei leégtek
A második pedig trombitált - Az égő hegyet lőtték
És a tengerben fekvő épületek harmada elhunyt
Szent Gaia
Harmadik angyali trombiták - Az égő csillag esett
A vizek forrásaihoz - És a nép elpusztult
A negyedik angyal trombitált - A nap egyharmada megsérült
És egy hang hallatszott - a nagy pusztítás ütközik minket
Szent Gaia
Ötödik angyal trombitált - És ott jött ki a füstből
Fájdalom, halál terjed - Aki nem rendelkezik a jelzéssel
A hatodik angyal trombitált - Angyalok felszabadítása az Eufráteszon
És megjelent a hetedik: az emberiség halálra esett
Szent Gaia
Itt fekszik a Bölcsesség
Engedje meg, hogy a léleknek szavazzon szavazzon a fenevad számáról
Mert ez az ember száma
És a száma Χ Ξ Σ 1
May 03, 2018 20:29:52
sodika
May 03, 2018 20:31:13
Én meg vissza-visszadtam, mert elmegy a francba.
May 03, 2018 20:31:13
broni
May 03, 2018 20:31:20
én is megölöm magam mint avicii!!!!!!!!!!!
May 03, 2018 20:31:20
broni
May 03, 2018 20:32:43
palvin barbit akarom kecik!!!akó nem ölöm meg magam!!hívja walaki a barbit a 444-től, az új peti szipusan biztos rácsörög!!!!!!!!!!!
May 03, 2018 20:32:43
-
May 03, 2018 20:33:20
A szétbagózott ogre a nagy leskelődő hacker, az elvileg infós profi 700e fütyit kereső tyodika meg a kisérleti kisnyuszi a megfigyelt szobácskájában? Ahonnan a shrekkfőnökbácsi tetszése szerint vesz ki és koboz el a recskamanójától dolgokat??
Úgy néz ki, hogy valójában az Ogre a nagy flokker. Valami elképesztően ocsmány csatornán megy élő közvetítésben a recskás odúja. Azért, hogy pszichológiai kísérleteket végezzen az alanyon, alkalomszerűen eltüntet olyan tárgyakat, amelyeket az az létfontosságúnak tart, az erre adott abszurd reakciók pedig nagyot lendítenek a műsor színvonalán.
Úgy néz ki, hogy valójában az Ogre a nagy flokker. Valami elképesztően ocsmány csatornán megy élő közvetítésben a recskás odúja. Azért, hogy pszichológiai kísérleteket végezzen az alanyon, alkalomszerűen eltüntet olyan tárgyakat, amelyeket az az létfontosságúnak tart, az erre adott abszurd reakciók pedig nagyot lendítenek a műsor színvonalán.
May 03, 2018 20:33:20
sodilegnagyobbrajongoja
May 03, 2018 20:33:23
Semmit sem beszéltetek meg. Te színes-szagos-boldozott leveleket írogatsz neki, ő meg kiröhög.
May 03, 2018 20:33:23
medvezsidaj
May 03, 2018 20:36:10
A netsebesseg le lesz csokkentve a negyedere figyeld meg plusz a router napi 4 órát lehet bekapcsolva.
Alázó atka
Sodika, Te kretén fasz!!!
Nem veszed észre, hogy az egész kibebaszott életed egy végtelen ismétlés?
Ugyanazt hajtogatod, mániásan, naponta, hetente, évek óta ugyanaz megy!
Minden főbérlődből ugyanazt váltod ki, mert olyan emberek, akik téged képesek egyáltalán 2mp-nél tovább elviselni, mi több huzamosan azonos lakásban tartózkodni és élni veled, mind hasonló gondolkodású fazonok!
Érdekvezérelt, mániás, riolyás, kicsinyes, és valamiképp hozzád hasonlóan flegma ugyanakkor a mélyben egészen sötétlelkü és a végletekig számító emberek.
Mindig ugyanaz a minta ismétlődik, ők basáskodnak, parancsolgatnak, mint egy gyereknek, te pedig egy rosszabb 4 éves szintjén tombolsz, sikongatsz, hörögsz, óbégatsz, rombolsz és szennyezel, dohosítassz, penésszel fertőzöl, pazarolsz mindent, és iszonyú ember alatti káoszt tartassz magad körül.
Ez a SoDi, a káosz és a biofertő maga, egy döhös, zavarodott, frusztrált, a valóságtól saját beképzelt álmaival és autista mantráival elszigetelt személy.
Aki szerint a pénz az nincs, miközben minden gondolata és cselekedete körülötte forog.
Aki szerint ő egy megfontolt, nyugodt és jéghideg racionális ember, miközben idegbeteg baromként tombol és borul ki a legkisebb kényelmetlenségtől vagy jelentéktelen konfliktustól is!
A munkahelyeden is sorban ugyanaz történik, ott sem képesek hosszú távon elviselni, hasznodat venni, a közösségbe vagy a feladatokba integrálni, elgányolgatsz a sarokban pár hónapig, azután lapát.
Az egészségeddel sem törődsz semmit, az újabb és újabb krónikus betegségek és azok tragikus következményeit utólag teljesen gyerekes módon kimagyarázod magad előtt.
Minden erőddel igyekszel tagadni a nyilvánvalót, egy egyre idpősebbnek és betegebbnek tűnő ember vagy, mások még tohonya és egészségtelen életmód mellett sem néznek ki ennyire ótvarnak kb. az 50es éveik közepe előtt, te nem vagy még 40sem!
Sok esetben el sem lehet dönteni, magdnak akarsz hazudni, vagy nekünk, de én évek óta tudom ,hogy a kettő egy és ugyanaz.
Azért jársz vissza ide, mert itt él egyedül SoDi, a saját fóruma és trollserege élteti és táplálja, azt a fantasztikus alteregó, aki nélkül KissEndreFarkas már a zártosztályon hörögne leszedálva és az ágyhoz szíjazva.
Bár vannak pszichológiai szociológiai és némi pedagógiai ismereteim is, eldönteni sem tudom, eleve fogyatékkal élsz és születtél, egyszerűen csak elfelejtettek megnevelni, vagy a kettő valamiféle keveréke.
Számtalanszor hittem, a trollok végül akkora csapást mértek rád, ami így vagy úgy eldönti a kérdést, azonban a sors tréfájaként a mélypontokon a sors újabb és újabb esélyeket adott neked, amiket mind pont úgy változtattál híg szarrá, mint magad körül mindent.
El nem tudom képzelni, a 700ezres fizetésed hova baszod el, miközben gyakorlatilag egy csöves életét éled, és immár sokmilliós adósságot halmoztál fel,...de ismerve a nulla alatti önfegyelmed és naponta változó matyarázataidat, kb bármit el tudok képzelni.
Rettenetesen mellbevágó a felismerés, hogy összegszerűen mennyivel kevesebb pénzből, a nem jelentősen olcsóbb magyarországon, sőt budapesten akár, mennyivel szinvonalasabb, minden tekintetben kielégítő és kellemes, nyugodt, nem fényűző, de fiatalos és kényelmes, nélkülözésektől mentes életet lehet élni.
Ez már egyfajta sötét művészet, amit te kimaxoltál, a konzumidiotizmus és a teljesen értelmetlen pénzszórás egy beteg keveréke.
Nem veszed észre, hogy az egész kibebaszott életed egy végtelen ismétlés?
Ugyanazt hajtogatod, mániásan, naponta, hetente, évek óta ugyanaz megy!
Minden főbérlődből ugyanazt váltod ki, mert olyan emberek, akik téged képesek egyáltalán 2mp-nél tovább elviselni, mi több huzamosan azonos lakásban tartózkodni és élni veled, mind hasonló gondolkodású fazonok!
Érdekvezérelt, mániás, riolyás, kicsinyes, és valamiképp hozzád hasonlóan flegma ugyanakkor a mélyben egészen sötétlelkü és a végletekig számító emberek.
Mindig ugyanaz a minta ismétlődik, ők basáskodnak, parancsolgatnak, mint egy gyereknek, te pedig egy rosszabb 4 éves szintjén tombolsz, sikongatsz, hörögsz, óbégatsz, rombolsz és szennyezel, dohosítassz, penésszel fertőzöl, pazarolsz mindent, és iszonyú ember alatti káoszt tartassz magad körül.
Ez a SoDi, a káosz és a biofertő maga, egy döhös, zavarodott, frusztrált, a valóságtól saját beképzelt álmaival és autista mantráival elszigetelt személy.
Aki szerint a pénz az nincs, miközben minden gondolata és cselekedete körülötte forog.
Aki szerint ő egy megfontolt, nyugodt és jéghideg racionális ember, miközben idegbeteg baromként tombol és borul ki a legkisebb kényelmetlenségtől vagy jelentéktelen konfliktustól is!
A munkahelyeden is sorban ugyanaz történik, ott sem képesek hosszú távon elviselni, hasznodat venni, a közösségbe vagy a feladatokba integrálni, elgányolgatsz a sarokban pár hónapig, azután lapát.
Az egészségeddel sem törődsz semmit, az újabb és újabb krónikus betegségek és azok tragikus következményeit utólag teljesen gyerekes módon kimagyarázod magad előtt.
Minden erőddel igyekszel tagadni a nyilvánvalót, egy egyre idpősebbnek és betegebbnek tűnő ember vagy, mások még tohonya és egészségtelen életmód mellett sem néznek ki ennyire ótvarnak kb. az 50es éveik közepe előtt, te nem vagy még 40sem!
Sok esetben el sem lehet dönteni, magdnak akarsz hazudni, vagy nekünk, de én évek óta tudom ,hogy a kettő egy és ugyanaz.
Azért jársz vissza ide, mert itt él egyedül SoDi, a saját fóruma és trollserege élteti és táplálja, azt a fantasztikus alteregó, aki nélkül KissEndreFarkas már a zártosztályon hörögne leszedálva és az ágyhoz szíjazva.
Bár vannak pszichológiai szociológiai és némi pedagógiai ismereteim is, eldönteni sem tudom, eleve fogyatékkal élsz és születtél, egyszerűen csak elfelejtettek megnevelni, vagy a kettő valamiféle keveréke.
Számtalanszor hittem, a trollok végül akkora csapást mértek rád, ami így vagy úgy eldönti a kérdést, azonban a sors tréfájaként a mélypontokon a sors újabb és újabb esélyeket adott neked, amiket mind pont úgy változtattál híg szarrá, mint magad körül mindent.
El nem tudom képzelni, a 700ezres fizetésed hova baszod el, miközben gyakorlatilag egy csöves életét éled, és immár sokmilliós adósságot halmoztál fel,...de ismerve a nulla alatti önfegyelmed és naponta változó matyarázataidat, kb bármit el tudok képzelni.
Rettenetesen mellbevágó a felismerés, hogy összegszerűen mennyivel kevesebb pénzből, a nem jelentősen olcsóbb magyarországon, sőt budapesten akár, mennyivel szinvonalasabb, minden tekintetben kielégítő és kellemes, nyugodt, nem fényűző, de fiatalos és kényelmes, nélkülözésektől mentes életet lehet élni.
Ez már egyfajta sötét művészet, amit te kimaxoltál, a konzumidiotizmus és a teljesen értelmetlen pénzszórás egy beteg keveréke.
broni
May 03, 2018 20:40:39
sodi, gyusdd fel magad!!!!!!!!!!!!!
May 03, 2018 20:40:39
-
May 03, 2018 20:41:34
May 03, 2018 20:41:34
többen kérdezik
May 03, 2018 20:41:53
Nagyon lapítasz, Sodi. Mi állt a levélben?
May 03, 2018 20:41:53
broni
May 03, 2018 20:43:54
mielőtt megölöm magam, tetkó is kéne, egyik"ustasa", a másik meg barbi!!!!!!!!!!
May 03, 2018 20:43:54
Kruchió Sándor
May 03, 2018 20:43:57
* izgatottan krákog *
May 03, 2018 20:43:57
broni
May 03, 2018 20:50:31
* izgatottan krákog *
sanyi báttya, gyucccsa fel!!!!!!!!!!!!
May 03, 2018 20:50:31
Dzsékob rabbi
May 03, 2018 20:51:41
mielőtt megölöm magam, tetkó is kéne, egyik"ustasa", a másik meg barbi!!!!!!!!!!
Mi ez a náczulás bronikám?? hát kapjál már a fejedhez öcsém!! NO PASARAN!! Itt nem jutnak át!4!44!!!!
May 03, 2018 20:51:41
broni
May 03, 2018 20:58:20
youtu.be/u56OusNnEFU
May 03, 2018 20:58:20
Sodilegnagyobbrajongoja
May 03, 2018 21:12:11
Mikor lesz VR teszt?
May 03, 2018 21:12:11
Néző
May 03, 2018 21:15:04
Mikor lesz VR teszt?
Nem lesz... Elfáradt. Majd holnap...
Bebaszva fekszik a szemétkupacon az ágyán....
May 03, 2018 21:15:04
-
May 03, 2018 21:16:32
Mikor lesz VR teszt?
Sodi megborult. Neki mostantól a hátralevő élete egy hatalmas
Van hiszem, hogy innen fel tud majd állni.
May 03, 2018 21:16:32
-
May 03, 2018 21:21:43
Asodi a budos eletben nem keresett 700ezret.Nincs bizonyitek
May 03, 2018 21:21:43
xray
(
x21)
May 03, 2018 21:28:06
x21)
VR teszt? :)
-
May 03, 2018 21:30:34
Mikor lesz VR teszt?
Jövő héten.
May 03, 2018 21:30:34
Sodilegnagyobbrajongoja
May 03, 2018 21:32:16
Jövő héten.
Tegnap mára ígérte! A Sodi nem olyan Sodi, hogy ne tartsa be az ígéreteit.
May 03, 2018 21:32:16
nézők
May 03, 2018 21:34:41
sodika: ma este mi marad el? tegnap szerda volt, tehát a vr maradt el, holnap ugye péntek, tehát a vlog késik, de ma este mi nem lesz és hánytól? vlogvágós vlog? animációs vlog? vágatlan? drón?
May 03, 2018 21:34:41
xray
(
x21)
May 03, 2018 21:43:57
x21)
depi van, most folyadékra van szüksége.
-
May 03, 2018 21:54:39
May 03, 2018 21:54:39
sodika
May 03, 2018 22:07:42
May 03, 2018 22:07:42
May 03, 2018 22:08:05
Nem lehetsz ittas, ahogy autóvezetésnél sem, az ott nem a teljes zéró toleranciával egyenlő
Mondjuk ez feltételezi, hogy képes vagy felelős módon önként megtartani a mértéket, illetve nem részegedsz le egy pohárka italtól
May 03, 2018 22:08:05
Néző
May 03, 2018 22:08:22
Ma mi marad el?
May 03, 2018 22:08:22
-
May 03, 2018 22:09:34
Eleve a "nevetnem kell" szófordulatból világos, hogy szarba se nézi a gnómot. A kamrakulcsos, internetes, teraszos szopatásokkal is érezteti vele, hogy takarodjon. Púpi sajnos nem érti, hogy mivel még egy szaros darab papírja sincs a bérletről, az ogre ellen nem tehet semmit. Bármelyik nap kipakolhatják a szarjait az ajtó elé, ő pedig max a feje tetejére állhat.
May 03, 2018 22:09:34
sodika
May 03, 2018 22:11:07
Mit nevezünk színvonalas életnek? Igen, társasággal el lehet lenni egy este úgy, hogy eszel egy gyrost, meg iszol pár sört. Egyedül meg drágább a dolog, mert költeni kell arra, hogy ne legyen uncsi.
Onnan tudom egyébként, hogy még egészséges a testem és a lelkem, hogy ha kisüt a nap, rögtön mehetnékem támad, nem akarok a négy fal között ülni.
Ennek örülni kell. Mint ahogy annak is, hogy jó étványam van. Emlékszem tavalyelőttről, milyen, amikor még a vizet is kihányod.
Onnan tudom egyébként, hogy még egészséges a testem és a lelkem, hogy ha kisüt a nap, rögtön mehetnékem támad, nem akarok a négy fal között ülni.
Ennek örülni kell. Mint ahogy annak is, hogy jó étványam van. Emlékszem tavalyelőttről, milyen, amikor még a vizet is kihányod.
May 03, 2018 22:11:07
-
May 03, 2018 22:11:30
Ma mi marad el?
A maratoni fütyizés. Ja, nem. Az meg lesz tartva ma is. Hejj kád! Hejj kábeles net!
May 03, 2018 22:11:30
sodika
May 03, 2018 22:11:57
Eleve a "nevetnem kell" szófordulatból világos, hogy szarba se nézi a gnómot.
Eleve a "nevetnem kell" szófordulatból világos, hogy szarba se nézi a gnómot.
May 03, 2018 22:11:57
-
May 03, 2018 22:12:06
Ma mi marad el?
A fűtés xD
May 03, 2018 22:12:06
-
May 03, 2018 22:12:31
Te leszel az első ember, akit megbüntet a rendőr ittas repülésért.
Legalább lesz mivel menőzni az újszászi kocsmában.
May 03, 2018 22:12:31
-
May 03, 2018 22:15:06
Nem hülyéskedett, csak éreztette veled, hogy mennyire vesz komolyan, és mit gondol a tudálékoskodó buzgómócsing stílusodról.
Csak te sajnos nem érted a felnőttek világát.
May 03, 2018 22:15:06
sodika
May 03, 2018 22:16:23
Az, hogy egész nap mászkálsz egyedül a városban, mégsincs uncsi, költséges dolog, igen. De én mégis örülök neki, hogy amikor kisüt a nap, van egészségem, kedvem, energiám hozzá, és még étvágyam is közben.
May 03, 2018 22:16:23
-
May 03, 2018 22:18:53
Az, hogy egész nap mászkálsz egyedül a városban, mégsincs uncsi, költséges dolog, igen. De én mégis örülök neki, hogy amikor kisüt a nap, van egészségem, kedvem, energiám hozzá, és még étvágyam is közben.
Leszarjuk. Tedd ki az ogre levelét.
May 03, 2018 22:18:53
xray
(
x21)
May 03, 2018 22:19:51
x21)
May 03, 2018 22:19:51
pont úgy nézel ki, mint aki az egészségtől majd kicsattan. :) May 03, 2018 22:19:51
sodika
May 03, 2018 22:20:23
Nem teszem ki, primitív.
Érdemben nem veszek komolyan semmit, amit bárki indulatból ír.
36 évesen túlléptem már ezen.
May 03, 2018 22:20:23
xray
(
x21)
May 03, 2018 22:22:14
x21)
Nem teszem ki, primitív.
sszóval lebarmozott xd Érdemben nem veszek komolyan semmit, amit bárki indulatból ír.
baszadék
May 03, 2018 22:22:18
Félsz, hogy szájbaver?
May 03, 2018 22:22:18
-
May 03, 2018 22:22:39
Mi a határidő a drón kipróbálására? Van ilyen?
May 03, 2018 22:22:39
-
May 03, 2018 22:23:07
Nem teszem ki, primitív.
Mennyire érzed jó jelnek, ha a háziúr egy indulatos, primitív levelet küld neked?
Mit gondolsz, mikor rúg ki?
May 03, 2018 22:23:07
sodika
May 03, 2018 22:24:01
Na nyomom a tesztet
May 03, 2018 22:24:01
-
May 03, 2018 22:25:34
Na nyomom a tesztet
én voltam ma drónozni egy külvárosi pincében, nagyon fasza volt
May 03, 2018 22:25:34
-
May 03, 2018 22:26:49
rocskai gery fele levelet irt, csak konkretabban fogalmazott?
May 03, 2018 22:26:49
-
May 03, 2018 22:27:55
Nem teszem ki, primitív.
Majd komolyan veszed ha felmond. Nincs már sok addig. Utál téged, kárt okozol neki, koszos rendetlen rühes migri vagy, és még pimaszkodsz is, fárasztó vagy. Van helyetted száz másik jobb bérlő.
May 03, 2018 22:27:55
xray
(
x21)
May 03, 2018 22:28:13
x21)
May 03, 2018 22:28:13
Na nyomom a tesztet
szóltál a retard duónak, nehogy lemaradjanak? xd May 03, 2018 22:28:13
-
May 03, 2018 22:32:09
Na hol a teszt buzinyúl?
May 03, 2018 22:32:09
-
May 03, 2018 22:32:35
ne menekulj mar folyton az igazsag elol, ha leirjak rolad, tedd ki a teljes levelezest!!
May 03, 2018 22:32:35
-
May 03, 2018 22:34:19
mennyi az egyenleged ma?
júniusi ps4 keretet elköltötted már?
júniusi ps4 keretet elköltötted már?
May 03, 2018 22:34:19
-
May 03, 2018 22:36:59
Most egy jó kis idegeskedős stream lesz, mert az ogre szépen lekorlátozza a netet. Szegény tablet!
May 03, 2018 22:36:59
Ogre
May 03, 2018 22:40:35
Na nyomom a tesztet
Na én meg viszem a kamrába a kábelt és elzárom. Különben is a szerződésben wifi van.
May 03, 2018 22:40:35
Alázó atka
May 03, 2018 22:40:50
Mit nevezünk színvonalas életnek?
Igen, társasággal el lehet lenni egy este úgy, hogy eszel egy gyrost, meg iszol pár sört.
Igen, társasággal el lehet lenni egy este úgy, hogy eszel egy gyrost, meg iszol pár sört.
Aki nem egy alkoholista nyomorult, ahogy faterod után az lettél te is, az nem issza hülyére magát, sem társaságban, sem egyedül. És pláne nem ez a legfőbb szórakozása.
Sörözni egyébként is a világ legprolisabb dolga, a számolatlanul vedelt híg csapolt vagy ipari sör egy tipikus böfőgő hugyozó gusztustalan kantivornya ital.
Hogy neked minden uncsi, ami nem valami teljesen kretén film, játék, buziszauna vagy rejszolás, lehetőleg mindez söröktől hülyére tompultan, az személyiségednek a kb 4 éves korban ragadt természetére utal szintén.
Hogy nem vagy beteg, mert tudsz zabálni és néha kimész a szobából, az szintén a no comment kategória.
Jómúltkor a trollok vagy 3oldalon át verték a vekni fejedbe, hogy az elfertőzött pofázmányodtól elevenen rohadsz, nem írom le újra, teljesen felesleges.
Ugyis tudom, hogy az alázások elsősorban a tanszéket szórakoztatják,....
te minden második mondatból pár szót olvasol el maximum, miközben magadban azt hajtogatodd, hogy blablablabla
Mint a négy évesek, amikor kellemetlen a téma, befogják a fülüket és kiabálnak, ne hallják mi van
May 03, 2018 22:40:50
Ogre
May 03, 2018 22:42:22
* beszerzek egy pénzbedobós radiátort az albérlőnek, hogy ne irogasson többet *
May 03, 2018 22:42:22
Ogre
May 03, 2018 22:44:42
* kiteszi a próbalegyet a fürdőbe is *
* Türelmesen vár *
* Türelmesen vár *
May 03, 2018 22:44:42
-
May 03, 2018 22:46:10
Te Sodi, lehet hogy az erkély azért nincs befejezve, mert most jön a te részed a munkában csak rohadtul van értetted meg?
May 03, 2018 22:46:10
Mocsári Ogre
May 03, 2018 22:46:27
TEKERD MÁR LE A FÜTÉST 23 FOKRA SODI NE KELLJEN MÉG EGYSZER SZÓLNI
[img=https://img.sodika.dk/imgur.com/ADJQqVz.png]
[img=https://img.sodika.dk/imgur.com/ADJQqVz.png]
May 03, 2018 22:46:27
Mocsári Ogre
May 03, 2018 22:46:44
May 03, 2018 22:46:44
-
May 03, 2018 22:47:22
Kérjük az Ogre levelét, elemezd ki kérlek, hol hibás az érvelése!
May 03, 2018 22:47:22
-
May 03, 2018 23:11:43
volt valami pluss maci lovoldozos vr, nezhetetlen grafikaval, en csak az utolso 1 percre tekertem, de ugy lett vege mint a twin peaksnek b+!
May 03, 2018 23:11:43
nyilvános faszkiverő
(
x38)
May 03, 2018 23:21:12
x38)
Shrek bácsi jól megszopatta ASODI-t. Mert neki van igaza. Mert ő a Shrek bácsi. Bizony.
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
nyilvános faszkiverő
(
x38)
May 03, 2018 23:22:37
x38)
Egy igazi vérprofi bloggernek van kamerája, mikrofonja, drónja, és akadozós-szakadozós WiFi-je! ShrekNET. Genau.
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
-
May 03, 2018 23:31:21
Az, hogy levelez a főbérlővel mindent elmond...
Valószínű, hogy tényleg képtelen folyékonyan beszélni, a selypítése, meg a fogai miatt pedig azt a minimálisat sem értik amit nyekegni próbál.
Valószínű, hogy igaza van amikor a neurológiára fogja, gondolom az agyi károsultaknál ez azért máshogy működik, a szesz sem tesz jót főleg gyógyszerekre.
Munkahelyen ilyen csak akkor marad meg, ha emellett esőember is, lehet hogy folyik a taknya és büdös az egynadrág, meg magában motyog de legalább képes önállóan megbízható munkát szállítani.
Na sodi az nem ilyen..
Vagy Shreck kirakja amint eljő a berlini nyár, vagy kibasszák melóból és amikor elkezd napi 24ben otthon rendalírozni akkor bassza ki az Ogre.
Ujszász calling!
VAGY, kiderül, hogy volt az egyetemen albérlet szak, akkor viszont nyugimá', ő profi ebben is.
Valószínű, hogy tényleg képtelen folyékonyan beszélni, a selypítése, meg a fogai miatt pedig azt a minimálisat sem értik amit nyekegni próbál.
Valószínű, hogy igaza van amikor a neurológiára fogja, gondolom az agyi károsultaknál ez azért máshogy működik, a szesz sem tesz jót főleg gyógyszerekre.
Munkahelyen ilyen csak akkor marad meg, ha emellett esőember is, lehet hogy folyik a taknya és büdös az egynadrág, meg magában motyog de legalább képes önállóan megbízható munkát szállítani.
Na sodi az nem ilyen..
Vagy Shreck kirakja amint eljő a berlini nyár, vagy kibasszák melóból és amikor elkezd napi 24ben otthon rendalírozni akkor bassza ki az Ogre.
Ujszász calling!
VAGY, kiderül, hogy volt az egyetemen albérlet szak, akkor viszont nyugimá', ő profi ebben is.
May 03, 2018 23:31:21
sodika
May 03, 2018 23:44:49
Mit jelent a folyékony beszéd? Milyen témával kapcsolatban, milyen kontextusban? Azon a szinten vagyok, ami harmincon túli fejjel elérhető, és kész. Az emberi neurológiát nem lehet megerőszakolni, ezért nem is gondolom túl a nyelvtudás kérdését. Értem én, hogy novemberben az álláskeress során már megtapasztaltam, hogy bizonyos idő után már jó nyelvtudást várnának el az embertől, de ez faszság. Aki hozzám hasonlóan harmincon túl kezdte el tanulni a nyelvet, az tíz év itteni tartózkodás után sem lesz sokkal jobb szinten, mint másfél én után.
May 03, 2018 23:44:49
-
May 03, 2018 23:46:41
Rakd már ki az ogre levelét, te süket szar. Hányszor kell még szólni?
May 03, 2018 23:46:41
sodika
May 03, 2018 23:47:27
Tehát érdekes felvetés, hogy igen, Pesten nem mernék olyan állásra jelentkezni, ahol német nyelvtudást kérnek azzal a nyelvtudással, ahol itt Berlinben német állásokra simán merek. :D
De ez azért van, mert ha valami nem történt meg veled idejekorán, akkor 30-on túl már nem is fog.
De ez azért van, mert ha valami nem történt meg veled idejekorán, akkor 30-on túl már nem is fog.
May 03, 2018 23:47:27
-
May 03, 2018 23:59:41
Ha annyira primitív a levél, hogy még ide is fosol kitenni, akkor az ogre eléggé be lehet pöccenve, és hamarosan kibasz. Kinéztél már magadnak valami komfortosabb telefonfülkét?
May 03, 2018 23:59:41
Belső László
May 04, 2018 00:03:36
Sodi, annyira fogyatekos vagy, hogy kenytelen vagyok megirni az elso hozzaszolasom. Bar eleg messze lakom toled, de hajlando lennek csak azert berlinbe repulni hogy fejberughassalak. A fasz usse ki a ket szemed te rohadt allat!
May 04, 2018 00:03:36
xray
(
x21)
May 04, 2018 00:06:12
x21)
May 04, 2018 00:06:12
Mit jelent a folyékony beszéd? Milyen témával kapcsolatban, milyen kontextusban? Azon a szinten vagyok, ami harmincon túli fejjel elérhető, és kész. Az emberi neurológiát nem lehet megerőszakolni, ezért nem is gondolom túl a nyelvtudás kérdését. Értem én, hogy novemberben az álláskeress során már megtapasztaltam, hogy bizonyos idő után már jó nyelvtudást várnának el az embertől, de ez faszság. Aki hozzám hasonlóan harmincon túl kezdte el tanulni a nyelvet, az tíz év itteni tartózkodás után sem lesz sokkal jobb szinten, mint másfél én után.
millió példával lehetne cáfolni ezt a sok marhaságot amit leírtál. May 04, 2018 00:06:12
sodika
May 04, 2018 00:06:28
Na, és így éjfélre kész is a vlog vágára.
Már csak ki kell renderelni és feltölteni.
Hurrá.
Hurrá.
May 04, 2018 00:06:28
Herr Schreck
May 04, 2018 00:10:11
Hurrá.
Hurrá.
Hm, csak nehogy holnapra elromoljon a router...
May 04, 2018 00:10:11
-
May 04, 2018 00:11:06
az anyanyelveden milyen temarol tudsz folyekonyan beszelni, milyen kontexusban? a szavankent osszevagott flokkbol sajnos nem derul ki... de biztosan tudsz linkelni egy videot, ahol folyekonyan beszelsz magyarul.
May 04, 2018 00:11:06
-
May 04, 2018 00:12:04
Sodi, annyira fogyatekos vagy, hogy kenytelen vagyok megirni az elso hozzaszolasom. Bar eleg messze lakom toled, de hajlando lennek csak azert berlinbe repulni hogy fejberughassalak. A fasz usse ki a ket szemed te rohadt allat!
kapcsoaltban vagy még a malaccal? most épp kanadában bujkál. May 04, 2018 00:12:04
May 04, 2018 00:21:11
schrek levele? azt rakd ki. mit parázol, mindenki tudja, hogy egy csicska szar vagy, had nevessünk mi is ahogy elküld a picsába! irigy geci vagy, ha nem rakod ki.
May 04, 2018 00:21:11
Belső László
May 04, 2018 00:24:36
kapcsoaltban vagy még a malaccal? most épp kanadában bujkál.
May 04, 2018 00:24:36
ideális balek
May 04, 2018 00:27:33
Hurrá.
Hurrá.
parádés a műsor, sneci! kár, hogy lassan véget ér, esküszöm sajnálom, hogy pár év és megdöglesz, jó lenne ezen az egészen röhögni még sokat
May 04, 2018 00:27:33
-
May 04, 2018 00:28:20
azóta hányszor harapott meg kígyó.? :) May 04, 2018 00:28:20
Belső László
May 04, 2018 00:40:36
azóta hányszor harapott meg kígyó.? :)
Egy profi herpetologust, viccelsz?
May 04, 2018 00:40:36
154 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™