á, ő majd csak buta laikusként fog hőzöngeni, hogy igazságtalanság az ítélet.
De nem a SoDI-nál! A feketén rohadó fogcsonkokban kitenyészett baktériumok széles variáns felhozatala pillanatok alatt cafatokra szedi a HPV vírust és sejtburjánzást, mielőtt SoDI a faszára tudna gondolni!
ha a többiek felfüggőt kapnak, akkor szerintem Sherlock Porks sem kap sokat, ha mégis letöltendőt kap. Bár neki más is van a rovásán, nem?
Miért kért felfüggesztettet a gurulkákra az ügyesz? Nem az van, hogy csoportos önbíráskodással vádolják őket, ami 2-8? Két év fölötti szabadságvesztést nem is lehet felfüggeszteni.
Nem azt mondom, hogy a gurulkáknak nem elég a felfüggesztett, hogy megtanulják a leckét, csak nem értem, hogy honnan van ennyi enyhítő még az ügyész szerint is? Mert kísérleti szakaszban maradt?
Igen, ez a másik félelmem. Bár mintha neki lenne halmazatban egy életveszélyt okozó sts is, az meg úgy már 2-12.
Sherlock Porks rúgta fejbe vasalt cipővel a sértettet. plusz neki már volt két felfüggője, meg vagy ötször elítélték. a többiek mind elsőbálozók.
van egy enyhítő szakasz a btk-ban, azt alkalmazzák a gurulkákra, és azt már fel lehet függeszteni.
csak nehogy elsodikázódjón, mint az atomóra 16 órás flokk péntekenként.
Egyik felfüggesztett sem volt jogerős akkor, amikor elkövette a bűncselekményt. Csak a novák elődös garázdaság, és persze a közösség elleni izgatás. Ezek számíthatnak?
Letöltendő MENNYIT?
Itt Berlin, Germoney környékén csak VPN-el lehet letölteni. Én is azt fogok venni a jövő hétem.
Fütyi, zsidók vagytok.
nem a felfüggő alatt követte el amiért most elítélik. de úgy fogja tekinteni a bíró, hogy már többször is elmagyarázták neki, hogy most még megússza, de ne bűnözzön, mégsem értett a jó szóból, úgyhogy most meg kell vele értetni egy leülőssel, mert a felfüggő nem elég.
az nem kérdés, hogy leültetik, szerintem. csak az évek száma kérdéses.
nem is mond, örüljenek hogy nem lettek megpörkölve..bezzeg ha én vezetem a tömeget, a szőrcsuhában, , kezemben a 3 méteres kerszet....
ezen kivételesen felnevettem
A mindennek a jól csinálását önmagáért csinálom egyre jobban (sodika - Oct 02, 2015 08:59:37)
23 centit!
Sittes Sanyi végzi neki a letöltést! Értem!!!
Úgy tudom, hogy ő a betöltésért felelős.
rolinda gyere ide szakérteni! szórakoztasd a trollokat amíg a bíróság felszolgálja a disznótorost!
A proféta szóljon belőled.
a nyomozás során tényleg a gyesznóra vallottak, de a bíróságon visszavonták.
Sodi már reggel is büdös és fáradt, hahó!
pucolósnak mondják.
Hát, coca, ez nem hangzik jól. Te itt az egész balhé értelmi szerzőjeként lettél beállítva, ami bizony méretes faszokat jelent a kukoricadarától bűzlő pofádba. A gurulkák így is jól megszopják a felfüggővel, te viszont mész a sittre. Vagy bújkálhatsz hatvan éves korodig. Magadnak is csinálhatnál lassan egy balfasz pólót LOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLLLL
SHOWTIME!!!
Látod malac, ha nem szöksz Kanadába az igazságszolgáltatás elől, akkor most sütkérezhetnél a reflektorfényben!
Na, takarodjál halat etetni és füvet nyírni, csá!
Röfi, szerinted van ennek köze ahhoz, hogy visszaeső bűnöző vagy? Hát ahhoz, hogy te vagy a bűncselekmény értelmi szerzője? Esetleg ahhoz, hogy te okoztad a nyolc napon túl gyógyuló sérülést?
TC-re. őt. Egészen különböző retardokban is közös, hogy E/3-ban beszélnek magukról, vajon miért?
Mert ilyen sodi a sodi.
"Árpádpöttyös" bohócruhában a Hősök terére.
Melegség tölt el, amikor arra gondolok hogy pár évre kivonnak a forgalomból.
Engem is...oouooarghhhhh
Más fog szopni.
Is.
Na összekacsintás, csá
Az időhúzás nem neki jó. Ő most bujkál, ha felmentenék (paródiarovat) akkor az ítéletig kell fenntartani a bujkálást, ha pedig elítélik, akkor annak az elévülése csak a (jogerős) ítélettől fog ketyegni.
Csak nekünk lenne szomorú kicsit, hogy vissza kell tenni még egy pár hétre a pezsgőt a hűtőbe.

Ezt most magyarázza el valaki. Ha szökésben van a vádlott, akkor nem hoznak ítéletet, vagy mivan?
sajsze((((((((((((((((
Nem vagyok szobafestő, de akkor ez azt jelenti, hogy addig nem fog folytatódni a tárgyalás, amig a Mérnök Úr nem méltóztatik személyesen megjelenni?
és nem lehet, hogy simán csak hazudik a sertés a gurulkáknak meg nekünk?
TUDJUK, HOGY NEM OKOS, DE azt is tudja, hogy ez fél órán belül kiderül.
De, lehet, csak épp ki fog derülni estig, szóval nem hiszem, hogy semmi köze az igazsághoz.
Az nem lehet, hogy van valami eljárási szabály, ami miatt ítélethozatal előtt még egyszer el kell nappolni a tárgyalást, vagy idézni a vádlottat, függetlenül attól, hogy előtte hányszor volt ez sikertelen?
Igazából teljesen mindegy. A trollok ráérnek. Dolgoznak, pénzt keresnek, nyaralnak, dugják a feleségüket/csajukat, családoznak, buliznak, szóval jól érzik magukat. A röfi pedig mindeközben illegális bevándorlóként feketén fusizik, és minden rendőr látványára összerezzen. Amíg a tárgyalás zajlik, ő nem dolgozhat legálisan, nem kerül pénz a nyugdíjalapjába, gyakorlatilag kórházba sem mehet, mert azzal is a letartóztatást és a kiadást kockáztatja. Minél tovább húzódik az eljárás, annál nagyobbat szop a cucu. Ha még három évig tart, akkor már 45 éves lesz, mire elítélik. Kap még 4-5 évet, és nem fogják mérsékelni, mivel elrejtőzött az igazságszolgáltatás elől, tehát jó magaviselet ide vagy oda, le kell ülnie gyakorlatilag az egészet. Ha van egy kis esze, rögtön feladja magát, és akkor már 50 éves kora körül szabadul. Ha elég nagy idióta, tovább bujkál, és akkor lehet, hogy csak ötven fölött kezdi meg a büntetését letölteni. Tehát mindenképpen megy a fasz a szájába, csak rajta múlik, hogy mekkora. De idén már 42 éves a röfi, aki se vagyont, se családot, se diplomát nem tud felmutatni, mindössze pár bírósági ítéletet, és hamarosan a börtönviselt előéletét. Szerintem ez shiker!
mi a baj?
igy sokkal tovabb lesz vicces :-) bujkalhat addig amig valami baja nem lesz es korhazba kerul.
Ha a vádlott huzamosabb ideig külföldön tartózkodik akkor fel lehet függeszteni.
Nem baj, majd hazahozzák, és elítélik akkor. Bilincsben fogják hozni a legközekebbi tárgyalásra.
Bizony, és ez a malac számára a legjobb eset, a többi mind rosszabb!
Hát igen, de csak akkor, ha nem szökött, hanem ismert helyen tartózkodik külföldön. A malac ellen elfogató van kiadva, és amúgy tökegyértelmű, hogy szökésben van, nem pedig épp kanadában akadt dolga.
Ebben az esetben el kéne ítélni a távollétében, különben az elhúzódó eljárás például a másodfokú bíróság dolgát nehezítheti meg.
Amíg nincs jogerős, nem fog elévülni egy folyamatban lévő eljárás mellett.
Ha megvan a jogerős, akkor az a kérdés, hogy mennyit kapott. Ha 5 évnél kevesebbet, akkor az elévülés 5 év. Ha 5-10 év közöttit, akkor 10.
Viszont az elévülést egy csomó dolog újraindítja, szóval ha a jogerős után 3 évvel arréb tolnak egy aktát az előkerítése érdekében, akkor az legalább egyszer újraindítja. Szóval előbb lesz a röfinek állampolgársága kint, mint hogy elteljen az elévülés a távollétében.
Mondjuk azt sem lehet tudni, hogy a bíróság honnan tudja biztosan, hogy külföldön van.
Tök mindegy, hogy kibírja-e. Turistavízummal ment ki az országba, ami lejárt, tehát alapjáraton kitoloncolják már egy rutin igazoltatás után is, függetlenül attól, hogy körözik-e. Amit a tokás csinál, az a szarért-húgyért fusizó arabok és négerek szintje. Annyi különbséggel, hogy neki EU-s állampolgárként, aki ráadásul nem is kisebbség tagja, esélye nincs az utolsó utáni pillanatban menedékjogot kérni. Én tényleg nem értem, hogy ez mitől ennyire hülye. Ez még Sodi szintjénél is szánalmasabb. Púp, gondoltad volna, hogy valaha shikeresebb leszel, mint a zsírdisznó? LOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLLL
A malaczot nem üldözik a kisebbségez tartozása vagy a politikai nézetei miatt, nincs veszélyben. Kizárt, hogy menedékjogot kapjon.
mint majom a farkának
Persze, elvileg igen, de gyakorlatilag ha nyugton marad, nem basztatják a rendőrök.
mert ő olyan csávó aki nyugton marad
nyugton = nem balhézik, nem megy állami orvoshoz, nem száll repülőre, nem vállal bejelentett munkát, nem vesz ki a saját nevére albérletet, nem irányít magára komoly figyelmet.
Esélyes hogy 5-6 évig kibírja így?
addigra már új Be. lesz
a büntetési tétel felső határa a büntethetőség elévülési ideje. a disznót csopi önbíráskodással vádolják, annak 8 év a felső határa. és a bíróság, a kiadatást intéző szervek, bármilyen eljárási cselekménye megszakítja az elévülést, és onnan újból kezdődik az elévülési idő. tehát mondjuk lesz első fok, másodfok, kb. 2019 év közepén. onnan 8 év.
Az kedvezőbb vagy kedvezőtlenebb lesz a malacnak?
Én drukkolok neki, hogy bírja ki ezt a patkánylétet minél tovább. Nem utazhat sehova, akkor bassza át egy munkáltató, amikor akarja, mert ha ugrál, azonnal kitoloncolják. Szar munkákat végez, szar pénzért, folyamatosan lapulva, szívességekre szorul, hajbókolnia kell a legutolsó senkinek is, mert ha nem, hát jön érte a meseautó. A nagypofájú, hiperagresszív, okoskodó, erőszakos fasz most az arab vegyesboltost is nagyságos uramnak szólítsa, nehogy balhé legyen, és ha nem kapja meg a visszajárót, akkor is inkább kussol. Az univerzum igazán humoránál volt, amikor a mindenre erőszakkal reagáló megmondóembert a világ csicskája szerepbe kényszerítette LOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL
Szerző:
Schwezoff Dávid
May 16, 2018 11:52:30
Válasz
(5)
Puzsér elmegy kis szerelme ítélethirdetésére?
May 16, 2018 11:52:30
-
May 16, 2018 12:01:39
Puzsér elmegy kis szerelme ítélethirdetésére?
á, ő majd csak buta laikusként fog hőzöngeni, hogy igazságtalanság az ítélet.
May 16, 2018 12:01:39
-
May 16, 2018 12:07:02
Szájüregi rákot okozhat férfiaknál is. Többek között...
De nem a SoDI-nál! A feketén rohadó fogcsonkokban kitenyészett baktériumok széles variáns felhozatala pillanatok alatt cafatokra szedi a HPV vírust és sejtburjánzást, mielőtt SoDI a faszára tudna gondolni!
May 16, 2018 12:07:02
Véjpjofi pjogamozó
(
x4)
May 16, 2018 12:08:52
x4)
Az ukran prosti gombas pinaja eleg peneszgombat tartalmazott hogy az abbol kiurul feher penicilin túróval barmilyen bakteriumot legyozzon a sodi!
Az élettársam neve Kovács Márk (Mályiból)
-
May 16, 2018 12:32:57
Igazságot a Tolvajkéregetőknek
3 mins ·
Megvolt az ügyészi vádbeszéd. Sherlock Porksre letöltendőt kért, a többi vádlottra felfüggesztett büntetést. Most szünet, 1-kor folytatódik a tárgyalás a védői beszédekkel.
3 mins ·
Megvolt az ügyészi vádbeszéd. Sherlock Porksre letöltendőt kért, a többi vádlottra felfüggesztett büntetést. Most szünet, 1-kor folytatódik a tárgyalás a védői beszédekkel.
May 16, 2018 12:32:57
Kvarcolt piton
May 16, 2018 12:35:58
3 mins ·
3 mins ·
ha a többiek felfüggőt kapnak, akkor szerintem Sherlock Porks sem kap sokat, ha mégis letöltendőt kap. Bár neki más is van a rovásán, nem?
May 16, 2018 12:35:58
Bábolna Hús
May 16, 2018 12:37:51
3 mins ·
3 mins ·
Miért kért felfüggesztettet a gurulkákra az ügyesz? Nem az van, hogy csoportos önbíráskodással vádolják őket, ami 2-8? Két év fölötti szabadságvesztést nem is lehet felfüggeszteni.
Nem azt mondom, hogy a gurulkáknak nem elég a felfüggesztett, hogy megtanulják a leckét, csak nem értem, hogy honnan van ennyi enyhítő még az ügyész szerint is? Mert kísérleti szakaszban maradt?
May 16, 2018 12:37:51
Bábolna hús
May 16, 2018 12:38:42
Igen, ez a másik félelmem. Bár mintha neki lenne halmazatban egy életveszélyt okozó sts is, az meg úgy már 2-12.
May 16, 2018 12:38:42
-
May 16, 2018 12:40:53
Sherlock Porks rúgta fejbe vasalt cipővel a sértettet. plusz neki már volt két felfüggője, meg vagy ötször elítélték. a többiek mind elsőbálozók.
May 16, 2018 12:40:53
-
May 16, 2018 12:45:20
van egy enyhítő szakasz a btk-ban, azt alkalmazzák a gurulkákra, és azt már fel lehet függeszteni.
May 16, 2018 12:45:20
-
May 16, 2018 12:49:29
kb. négykor lesz ítélet szerintem.
May 16, 2018 12:49:29
Schwezoff Dávid
May 16, 2018 12:53:48
kb. négykor lesz ítélet szerintem.
csak nehogy elsodikázódjón, mint az atomóra 16 órás flokk péntekenként.
May 16, 2018 12:53:48
Bábolna Hús
May 16, 2018 12:54:16
Egyik felfüggesztett sem volt jogerős akkor, amikor elkövette a bűncselekményt. Csak a novák elődös garázdaság, és persze a közösség elleni izgatás. Ezek számíthatnak?
May 16, 2018 12:54:16
broni
May 16, 2018 12:55:58
a vádlott távolétében(((((((((((((((((((
sajsze
sajsze
May 16, 2018 12:55:58
Schwezoff Dávid
May 16, 2018 12:56:24
3 mins ·
3 mins ·
Letöltendő MENNYIT?
May 16, 2018 12:56:24
tyodi
May 16, 2018 12:58:23
Letöltendő MENNYIT?
Itt Berlin, Germoney környékén csak VPN-el lehet letölteni. Én is azt fogok venni a jövő hétem.
Fütyi, zsidók vagytok.
May 16, 2018 12:58:23
-
May 16, 2018 12:59:39
nem a felfüggő alatt követte el amiért most elítélik. de úgy fogja tekinteni a bíró, hogy már többször is elmagyarázták neki, hogy most még megússza, de ne bűnözzön, mégsem értett a jó szóból, úgyhogy most meg kell vele értetni egy leülőssel, mert a felfüggő nem elég.
az nem kérdés, hogy leültetik, szerintem. csak az évek száma kérdéses.
May 16, 2018 12:59:39
broni
May 16, 2018 12:59:43
ráadásul áder is bocsánatot kért a leköpött eretnekektől..milyen világ már ez?!
nem is mond, örüljenek hogy nem lettek megpörkölve..bezzeg ha én vezetem a tömeget, a szőrcsuhában, , kezemben a 3 méteres kerszet....
May 16, 2018 12:59:43
moshe dayan
(
x2)
May 16, 2018 13:00:00
x2)
Fütyi, zsidók vagytok.
Fütyi, zsidók vagytok.
ezen kivételesen felnevettem
broni
May 16, 2018 13:00:52
jav:kereszt........
May 16, 2018 13:00:52
-
May 16, 2018 13:00:55
Letöltendő MENNYIT?
23 centit!
May 16, 2018 13:00:55
Schwezoff Dávid
May 16, 2018 13:03:02
23 centit!
May 16, 2018 13:03:02
informátroll
May 16, 2018 13:09:40
May 16, 2018 13:09:40
-
May 16, 2018 13:11:54
rolinda gyere ide szakérteni! szórakoztasd a trollokat amíg a bíróság felszolgálja a disznótorost!
May 16, 2018 13:11:54
Kocajogász
May 16, 2018 13:15:37
Szerintem a gurulkák együtt vallottak rá az Alapítóra, ráadásul simán mondhatták, hogy nyomás alatt voltak, szóval ők megússzák egy ejnye-bejnyével, de amit róluk lefarag a bíróbácsi, azt átrakja a cucura, és jól megméri!
May 16, 2018 13:15:37
Bábolna Hús
May 16, 2018 13:17:21
Szerintem a gurulkák együtt vallottak rá az Alapítóra, ráadásul simán mondhatták, hogy nyomás alatt voltak, szóval ők megússzák egy ejnye-bejnyével, de amit róluk lefarag a bíróbácsi, azt átrakja a cucura, és jól megméri!
A proféta szóljon belőled.
May 16, 2018 13:17:21
-
May 16, 2018 13:18:10
a nyomozás során tényleg a gyesznóra vallottak, de a bíróságon visszavonták.
May 16, 2018 13:18:10
Kiss Roland, impotens
May 16, 2018 13:19:52
a betöltés fontos a szexuális kielégülés szempontjából, különösen ha az ember impotens. May 16, 2018 13:19:52
-
May 16, 2018 13:21:12
vajon a malacz most izgul? vagy röhögve takarmányt majszol toronto, canada környékén?
May 16, 2018 13:21:12
Schwezoff Dávid
May 16, 2018 13:24:33
faszbuk okosok az igazságot a tolvajoknak oldalon:
letöltendőt... aha.
kap mondjuk három évet, három éve otthon ül, aztán itt kb vége is.
· Válasz · 39 perce
Ragó István
Ragó István
Azért kell a letöltendő, hogy az otthon töltött időt fedezze. El akarják kerülni a kártéritési pert! Azon kívül biztos mindent megtesz a szekta is, hogy Tamást parkoltassák.
---
A szekta mi vagyunk, vagy a hitgyüli???
letöltendőt... aha.
kap mondjuk három évet, három éve otthon ül, aztán itt kb vége is.
· Válasz · 39 perce
Ragó István
Ragó István
Azért kell a letöltendő, hogy az otthon töltött időt fedezze. El akarják kerülni a kártéritési pert! Azon kívül biztos mindent megtesz a szekta is, hogy Tamást parkoltassák.
---
A szekta mi vagyunk, vagy a hitgyüli???
May 16, 2018 13:24:33
Schwezoff Dávid
May 16, 2018 13:36:14
kikötöttek a digitális segédmunkásságod igájából, te pedig fáradtan és büdösen hazaértél este
Sodi már reggel is büdös és fáradt, hahó!
May 16, 2018 13:36:14
-
May 16, 2018 13:38:22
Recskas hogy haladsz hatter szinezessel?
May 16, 2018 13:38:22
banshee
(
x24)
May 16, 2018 13:39:21
x24)
Nem alapító, hanem a lapító.
-
May 16, 2018 13:44:48
Nem alapító, hanem a lapító.
pucolósnak mondják.
May 16, 2018 13:44:48
-
May 16, 2018 13:51:09
felébredt a mérnök úr toronto, canada környékén! gondolom valakinek be van kapcsolva a skype és hallja a tárgyalást
Efrajim Canuck Itt vagyok a tárgyaláson, az ügyész teljesen megőrült. Ilyeneket mond, hogy az elsőrendű vádlott szándéka "kivetült" a többiekre. Szóval Sherlock Porks egy illegális telepata. Őket nyilván azért csak súlyos testi sértéssel vádolja, nem életveszélyessel, mert a bűncselekmény szándéka a távolság arányában négyzetesen csökken...
1
Kezelés
TetszikTovábbi reakciók megjelenítése · Válasz · 21 perce · Szerkesztve
Efrajim Canuck Itt vagyok a tárgyaláson, az ügyész teljesen megőrült. Ilyeneket mond, hogy az elsőrendű vádlott szándéka "kivetült" a többiekre. Szóval Sherlock Porks egy illegális telepata. Őket nyilván azért csak súlyos testi sértéssel vádolja, nem életveszélyessel, mert a bűncselekmény szándéka a távolság arányában négyzetesen csökken...
1
Kezelés
May 16, 2018 13:51:09
-
May 16, 2018 13:52:17
mi is szeretjük a hagymás disznóvért!
Efrajim Canuck Áttették a tárgyalást a nagy terembe, ott van a királyi tévé, a Kék Fény meg a f@sz tudja még ki. Jöttek a vérre.
Efrajim Canuck Áttették a tárgyalást a nagy terembe, ott van a királyi tévé, a Kék Fény meg a f@sz tudja még ki. Jöttek a vérre.
May 16, 2018 13:52:17
-
May 16, 2018 13:56:21
a malacz betett egy képet is a vágóhídról, kedveskedik a trolloknak
May 16, 2018 13:56:21
trendbeli garázdaság
May 16, 2018 14:02:19
felébredt a mérnök úr toronto, canada környékén! gondolom valakinek be van kapcsolva a skype és hallja a tárgyalást
1
Kezelés
1
Kezelés
Hát, coca, ez nem hangzik jól. Te itt az egész balhé értelmi szerzőjeként lettél beállítva, ami bizony méretes faszokat jelent a kukoricadarától bűzlő pofádba. A gurulkák így is jól megszopják a felfüggővel, te viszont mész a sittre. Vagy bújkálhatsz hatvan éves korodig. Magadnak is csinálhatnál lassan egy balfasz pólót LOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLLLL
May 16, 2018 14:02:19
-
May 16, 2018 14:02:25
Csodaszép a műsor ahogy a disznó Kanadából visít a facebookon.
May 16, 2018 14:02:25
broni
May 16, 2018 14:04:12
tokaszalonna.
May 16, 2018 14:04:12
Schwezoff Dávid
May 16, 2018 14:08:57
mi is szeretjük a hagymás disznóvért!
SHOWTIME!!!
Látod malac, ha nem szöksz Kanadába az igazságszolgáltatás elől, akkor most sütkérezhetnél a reflektorfényben!
Na, takarodjál halat etetni és füvet nyírni, csá!
May 16, 2018 14:08:57
Véjpjofi pjogamozó
(
x4)
May 16, 2018 14:17:34
x4)
Aki követi facen bemásolhatná folyamatosan az izgi részeket.
Az élettársam neve Kovács Márk (Mályiból)
broni
May 16, 2018 14:21:17
szerintem aranyhalat kajál......
May 16, 2018 14:21:17
Schwezoff Dávid
May 16, 2018 14:25:39
Efrajim Canuck
Az a szép, hogy már nem is titkolják, hogy kifejezetten TC-re van kihegyezve az egész ügy, csak őt akarják elintézni bármi áron.
* ásít *
malacsivítás
* ásít *
Az a szép, hogy már nem is titkolják, hogy kifejezetten TC-re van kihegyezve az egész ügy, csak őt akarják elintézni bármi áron.
* ásít *
malacsivítás
* ásít *
May 16, 2018 14:25:39
kínzó kérdés
May 16, 2018 14:29:32
Efrajim Canuck
* ásít *
malacsivítás
* ásít *
* ásít *
malacsivítás
* ásít *
Röfi, szerinted van ennek köze ahhoz, hogy visszaeső bűnöző vagy? Hát ahhoz, hogy te vagy a bűncselekmény értelmi szerzője? Esetleg ahhoz, hogy te okoztad a nyolc napon túl gyógyuló sérülést?
May 16, 2018 14:29:32
-
May 16, 2018 14:30:26
Efrajim Canuck
* ásít *
malacsivítás
* ásít *
* ásít *
malacsivítás
* ásít *
TC-re. őt. Egészen különböző retardokban is közös, hogy E/3-ban beszélnek magukról, vajon miért?
May 16, 2018 14:30:26
-
May 16, 2018 14:33:05
Tetszett volna akkor erre gondolni Mr. Piggy, amikor a gurulkákat felbújtotta wannabe bűnüldözőnek. Akkor most nem fájna a feje. Érzed már a kötél kellemetlen dörzsölését a nyakadon? Eddig csk a kukori farkincádat cibálták meg néha, de végre beledugtad a fejed a hurokba.
Milyen vicces és boldog idők voltak, amikor boldog baloldaliként mentél polgárt pukkasztani (
Milyen vicces és boldog idők voltak, amikor boldog baloldaliként mentél polgárt pukkasztani (
May 16, 2018 14:33:05
tyodika
May 16, 2018 14:33:49
Mert ilyen sodi a sodi.
May 16, 2018 14:33:49
vége lemaradt
May 16, 2018 14:35:01
Tetszett volna akkor erre gondolni Mr. Piggy, amikor a gurulkákat felbújtotta wannabe bűnüldözőnek. Akkor most nem fájna a feje. Érzed már a kötél kellemetlen dörzsölését a nyakadon? Eddig csk a kukori farkincádat cibálták meg néha, de végre beledugtad a fejed a hurokba.
"Árpádpöttyös" bohócruhában a Hősök terére.
May 16, 2018 14:35:01
Sittes Sanyi
May 16, 2018 14:37:40
"
Engem is...oouooarghhhhh
May 16, 2018 14:37:40
Sittes Sanyi
May 16, 2018 14:39:46
Pitiáner ügy - nem lesz gond - a trollok szopni fognak
Más fog szopni.
Is.
Na összekacsintás, csá
May 16, 2018 14:39:46
Galla Miki
May 16, 2018 14:42:13
Mi az igazi polgárpukkasztás?
Amikor ingyen adod a takarmány kukoricát!
Amikor ingyen adod a takarmány kukoricát!
May 16, 2018 14:42:13
Nosztalgiarovat
May 16, 2018 14:44:31
A közelgő disznóvágás apropóján elevenítsünk fel egy klasszikus történetet:
Sherlock Porkseladta.blogspot.hu/2009/07/gyokerek.html
Sherlock Porkseladta.blogspot.hu/2009/07/gyokerek.html
May 16, 2018 14:44:31
-
May 16, 2018 14:46:55
Efrajim Canuck
Sherlock Porks védője, Czipri Zoltán éppen befejezte a védőbeszédet. Nem úgy néz ki, hogy lesz idő mind a négy védőre, plusz még utolsó szó joga, de meglátjuk.
Sherlock Porks védője, Czipri Zoltán éppen befejezte a védőbeszédet. Nem úgy néz ki, hogy lesz idő mind a négy védőre, plusz még utolsó szó joga, de meglátjuk.
May 16, 2018 14:46:55
Schwezoff Dávid
May 16, 2018 14:49:50
Tomika kirendelt védője:
i.ytimg.com/vi/4Utog3Wye3A/maxresdefault.jpg
Nem egy Futó kaliberű ismert figura.
Nem egy Futó kaliberű ismert figura.
May 16, 2018 14:49:50
Galla Miki
May 16, 2018 14:55:08
Életveszélyes testi sertést követett el a súlyos testű sertés
May 16, 2018 14:55:08
-
May 16, 2018 14:58:27
Efrajim Canuck
Az időhúzás nem neki jó. Ő most bujkál, ha felmentenék (paródiarovat) akkor az ítéletig kell fenntartani a bujkálást, ha pedig elítélik, akkor annak az elévülése csak a (jogerős) ítélettől fog ketyegni.
Csak nekünk lenne szomorú kicsit, hogy vissza kell tenni még egy pár hétre a pezsgőt a hűtőbe.
May 16, 2018 14:58:27
Kvarcolt Piton
May 16, 2018 15:01:16
Cucu, vigyázz, fogyassz valamit a mekiben, mert ki fognak baszni, ha csak a wifijüket használod! És ott most nem tudod megrendszabályozni a faszparasztokat, mert egyből pakolnak a gépre összekötözve!
May 16, 2018 15:01:16
broni
May 16, 2018 15:03:17
azta..örülhet a cucu, ha nem végzi bitón))))))))))))))))
azta..örülhet a cucu, ha nem végzi bitón))))))))))))))))
May 16, 2018 15:03:17
többen
May 16, 2018 15:04:14
kérik az impotens röfiszopó tartalom törlését
May 16, 2018 15:04:14
Kiss Roland, impotens
May 16, 2018 15:04:33
Nekem is hiányzik a börtön!
May 16, 2018 15:04:33
Sittes Sanyi
May 16, 2018 15:06:48
Nekem is hiányzik a börtön!

May 16, 2018 15:06:48
broni
May 16, 2018 15:06:55
engem megerőszakolt, a blahán, este volt, vettem egy kis herbált...jött a cucu....letépte a nadrágom..előszőr leszopottt, aztán benyalt a szarcsimbókus seggembe, végül seggbekúrt.............annyira széggyelllem.........zárt tárgyalást szeretnék........
May 16, 2018 15:06:55
Schwezoff Dávid
May 16, 2018 15:07:00
NEBASSZAMÁRMEGAKURVAISTENPICSÁJA!
Efrajim Canuck
A bíró bejelentette, hogy nem hoz most ítéletet, mert Sherlock Porks távol van, és addig nem lehet, amíg szabályos idézésre meg nem jelenik. Azt hiszem, ez azt jelenti, hogy felfüggesztik az eljárást.
Efrajim Canuck
A bíró bejelentette, hogy nem hoz most ítéletet, mert Sherlock Porks távol van, és addig nem lehet, amíg szabályos idézésre meg nem jelenik. Azt hiszem, ez azt jelenti, hogy felfüggesztik az eljárást.
May 16, 2018 15:07:00
-
May 16, 2018 15:08:21
Efrajim Canuck
Efrajim Canuck
Ezt most magyarázza el valaki. Ha szökésben van a vádlott, akkor nem hoznak ítéletet, vagy mivan?
May 16, 2018 15:08:21
broni
May 16, 2018 15:08:28
Efrajim Canuck
Efrajim Canuck
sajsze((((((((((((((((
May 16, 2018 15:08:28
-
May 16, 2018 15:08:45
Efrajim Canuck
Efrajim Canuck
Nem vagyok szobafestő, de akkor ez azt jelenti, hogy addig nem fog folytatódni a tárgyalás, amig a Mérnök Úr nem méltóztatik személyesen megjelenni?
May 16, 2018 15:08:45
Nosztalgiarovat
May 16, 2018 15:09:02
Efrajim Canuck
Efrajim Canuck
May 16, 2018 15:09:02
Schwezoff Dávid
May 16, 2018 15:10:36
TUDJUK, HOGY NEM OKOS, DE azt is tudja, hogy ez fél órán belül kiderül.
May 16, 2018 15:10:36
-
May 16, 2018 15:11:51
De, lehet, csak épp ki fog derülni estig, szóval nem hiszem, hogy semmi köze az igazsághoz.
Az nem lehet, hogy van valami eljárási szabály, ami miatt ítélethozatal előtt még egyszer el kell nappolni a tárgyalást, vagy idézni a vádlottat, függetlenül attól, hogy előtte hányszor volt ez sikertelen?
May 16, 2018 15:11:51
kínzó kérdés
May 16, 2018 15:20:45
Igazából teljesen mindegy. A trollok ráérnek. Dolgoznak, pénzt keresnek, nyaralnak, dugják a feleségüket/csajukat, családoznak, buliznak, szóval jól érzik magukat. A röfi pedig mindeközben illegális bevándorlóként feketén fusizik, és minden rendőr látványára összerezzen. Amíg a tárgyalás zajlik, ő nem dolgozhat legálisan, nem kerül pénz a nyugdíjalapjába, gyakorlatilag kórházba sem mehet, mert azzal is a letartóztatást és a kiadást kockáztatja. Minél tovább húzódik az eljárás, annál nagyobbat szop a cucu. Ha még három évig tart, akkor már 45 éves lesz, mire elítélik. Kap még 4-5 évet, és nem fogják mérsékelni, mivel elrejtőzött az igazságszolgáltatás elől, tehát jó magaviselet ide vagy oda, le kell ülnie gyakorlatilag az egészet. Ha van egy kis esze, rögtön feladja magát, és akkor már 50 éves kora körül szabadul. Ha elég nagy idióta, tovább bujkál, és akkor lehet, hogy csak ötven fölött kezdi meg a büntetését letölteni. Tehát mindenképpen megy a fasz a szájába, csak rajta múlik, hogy mekkora. De idén már 42 éves a röfi, aki se vagyont, se családot, se diplomát nem tud felmutatni, mindössze pár bírósági ítéletet, és hamarosan a börtönviselt előéletét. Szerintem ez shiker!
May 16, 2018 15:20:45
-
May 16, 2018 15:22:09
Efrajim Canuck
Efrajim Canuck
mi a baj?
igy sokkal tovabb lesz vicces :-) bujkalhat addig amig valami baja nem lesz es korhazba kerul.
May 16, 2018 15:22:09
-
May 16, 2018 15:22:53
Efrajim Canuck
Efrajim Canuck
Ha a vádlott huzamosabb ideig külföldön tartózkodik akkor fel lehet függeszteni.
Nem baj, majd hazahozzák, és elítélik akkor. Bilincsben fogják hozni a legközekebbi tárgyalásra.
May 16, 2018 15:22:53
hova tűnt tomcat?
May 16, 2018 15:24:31
mi a baj?
Bizony, és ez a malac számára a legjobb eset, a többi mind rosszabb!
May 16, 2018 15:24:31
-
May 16, 2018 15:27:31
Mondjuk azt nem értem, hogy miért kezdték el a perbeszédeket ha nem lesz ítélet. Az lehet, hogy az utolsó szó joga miatt függeszti fel. Nyilván nem azért, mert fel akarja menteni.
May 16, 2018 15:27:31
broni
May 16, 2018 15:29:09
-tamás, mit kér utólsó vacsorának??????????????
áááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá
áááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá
May 16, 2018 15:29:09
-
May 16, 2018 15:32:00
De miben bízik a malacz egyáltalán? Hogy elsütkérezik kint a trópusi Kanadában amíg el nem évül az ügye? Ez mennyi időt jelent pontosan?
May 16, 2018 15:32:00
-
May 16, 2018 15:33:16
Hát igen, de csak akkor, ha nem szökött, hanem ismert helyen tartózkodik külföldön. A malac ellen elfogató van kiadva, és amúgy tökegyértelmű, hogy szökésben van, nem pedig épp kanadában akadt dolga.
Ebben az esetben el kéne ítélni a távollétében, különben az elhúzódó eljárás például a másodfokú bíróság dolgát nehezítheti meg.
May 16, 2018 15:33:16
-
May 16, 2018 15:38:28
De miben bízik a malacz egyáltalán? Hogy elsütkérezik kint a trópusi Kanadában amíg el nem évül az ügye? Ez mennyi időt jelent pontosan?
Amíg nincs jogerős, nem fog elévülni egy folyamatban lévő eljárás mellett.
Ha megvan a jogerős, akkor az a kérdés, hogy mennyit kapott. Ha 5 évnél kevesebbet, akkor az elévülés 5 év. Ha 5-10 év közöttit, akkor 10.
Viszont az elévülést egy csomó dolog újraindítja, szóval ha a jogerős után 3 évvel arréb tolnak egy aktát az előkerítése érdekében, akkor az legalább egyszer újraindítja. Szóval előbb lesz a röfinek állampolgársága kint, mint hogy elteljen az elévülés a távollétében.
May 16, 2018 15:38:28
banshee
(
x24)
May 16, 2018 15:40:58
x24)
Ha kibírja figyelemkurvulás nélkül Kanadában, amire sok esély nincs.
-
May 16, 2018 15:41:45
Mondjuk azt sem lehet tudni, hogy a bíróság honnan tudja biztosan, hogy külföldön van.
May 16, 2018 15:41:45
trendbeli garázdaság
May 16, 2018 15:48:21
Ha kibírja figyelemkurvulás nélkül Kanadában, amire sok esély nincs.
Tök mindegy, hogy kibírja-e. Turistavízummal ment ki az országba, ami lejárt, tehát alapjáraton kitoloncolják már egy rutin igazoltatás után is, függetlenül attól, hogy körözik-e. Amit a tokás csinál, az a szarért-húgyért fusizó arabok és négerek szintje. Annyi különbséggel, hogy neki EU-s állampolgárként, aki ráadásul nem is kisebbség tagja, esélye nincs az utolsó utáni pillanatban menedékjogot kérni. Én tényleg nem értem, hogy ez mitől ennyire hülye. Ez még Sodi szintjénél is szánalmasabb. Púp, gondoltad volna, hogy valaha shikeresebb leszel, mint a zsírdisznó? LOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLLL
May 16, 2018 15:48:21
Kvarcolt Piton
May 16, 2018 15:57:55
ES-s állampolgárként is kaphat menedékjogot, lásd mohácsi esete és még X cigányé. Malacz olyan lett mint a cigányok, ha elkapják, sírhat menedékjogért. Mondjuk az ő múltjával nehéz lesz virítani a libsi Kanadában Xd
May 16, 2018 15:57:55
-
May 16, 2018 15:58:09
Jó ez így, bizonytalanságban, üldözött disznóként bujkál a böllérkés elől. Úgy is el fogják kapni.
May 16, 2018 15:58:09
-
May 16, 2018 15:59:38
ES-s állampolgárként is kaphat menedékjogot, lásd mohácsi esete és még X cigányé. Malacz olyan lett mint a cigányok, ha elkapják, sírhat menedékjogért. Mondjuk az ő múltjával nehéz lesz virítani a libsi Kanadában Xd
A malaczot nem üldözik a kisebbségez tartozása vagy a politikai nézetei miatt, nincs veszélyben. Kizárt, hogy menedékjogot kapjon.
May 16, 2018 15:59:38
broni
May 16, 2018 16:09:04
esetleg mint üldözött buzi................
May 16, 2018 16:09:04
-
May 16, 2018 16:10:44
Endre, neked mi a véleményed? Örülsz a fütyidnek?
May 16, 2018 16:10:44
Brian
May 16, 2018 16:26:38
Endre, neked mi a véleményed? Örülsz a fütyidnek?
mint majom a farkának
May 16, 2018 16:26:38
banshee
(
x24)
May 16, 2018 16:27:21
x24)
Persze, elvileg igen, de gyakorlatilag ha nyugton marad, nem basztatják a rendőrök.
Kvarcolt piton
May 16, 2018 16:33:40
mert ő olyan csávó aki nyugton marad
May 16, 2018 16:33:40
-
May 16, 2018 16:39:18
a malacz írja, hogy elnapolták a tárgyalást, szeptember 14-én lesz ítélet.
gondolom úgy számol a bíró, hogy addigra kiadják a röfit, és bilincsben hozzák a disznóvágásra.
gondolom úgy számol a bíró, hogy addigra kiadják a röfit, és bilincsben hozzák a disznóvágásra.
May 16, 2018 16:39:18
-
May 16, 2018 16:39:23
nyugton = nem balhézik, nem megy állami orvoshoz, nem száll repülőre, nem vállal bejelentett munkát, nem vesz ki a saját nevére albérletet, nem irányít magára komoly figyelmet.
May 16, 2018 16:39:23
-
May 16, 2018 16:41:01
most már legalább benne lesz a hírekben, hogy külföldön bujkál a röfi a törvény elől.
May 16, 2018 16:41:01
banshee
(
x24)
May 16, 2018 16:42:35
x24)
a malacz írja, hogy elnapolták a tárgyalást, szeptember 14-én lesz ítélet.
addigra már új Be. lesz
-
May 16, 2018 16:43:43
Orbán Viktornak tökéletesen igaza van, hogy az igazságszolgáltatást meg kell reformálni. Ilyen ügyek mi a fasznak húzódnak évekig? _Ha bűnös volt, akkor hogy lehet egy ilyen embert szabadlábon hagyni, ha pedig nem, akkor miért vesznek el éveket az életéből? nevetséges és szánalmas az egész. kibaszott bíróbárók
May 16, 2018 16:43:43
-
May 16, 2018 16:45:31
a büntetési tétel felső határa a büntethetőség elévülési ideje. a disznót csopi önbíráskodással vádolják, annak 8 év a felső határa. és a bíróság, a kiadatást intéző szervek, bármilyen eljárási cselekménye megszakítja az elévülést, és onnan újból kezdődik az elévülési idő. tehát mondjuk lesz első fok, másodfok, kb. 2019 év közepén. onnan 8 év.
May 16, 2018 16:45:31
-
May 16, 2018 16:47:22
addigra már új Be. lesz
Az kedvezőbb vagy kedvezőtlenebb lesz a malacnak?
May 16, 2018 16:47:22
trendbeli garázdaság
May 16, 2018 16:48:01
Én drukkolok neki, hogy bírja ki ezt a patkánylétet minél tovább. Nem utazhat sehova, akkor bassza át egy munkáltató, amikor akarja, mert ha ugrál, azonnal kitoloncolják. Szar munkákat végez, szar pénzért, folyamatosan lapulva, szívességekre szorul, hajbókolnia kell a legutolsó senkinek is, mert ha nem, hát jön érte a meseautó. A nagypofájú, hiperagresszív, okoskodó, erőszakos fasz most az arab vegyesboltost is nagyságos uramnak szólítsa, nehogy balhé legyen, és ha nem kapja meg a visszajárót, akkor is inkább kussol. Az univerzum igazán humoránál volt, amikor a mindenre erőszakkal reagáló megmondóembert a világ csicskája szerepbe kényszerítette LOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL
May 16, 2018 16:48:01
-
May 16, 2018 16:49:33
a három gurulka milyen hálás lehet a malacznak, hogy miatta nem záródik le még mindig az ügy. tovább lesz az erkölcsijükben, hogy felfüggőjük van. milyen jó lesz úgy állást keresni.
May 16, 2018 16:49:33
-
May 16, 2018 16:54:02
nem baj, a pezsgő eláll szeptemberig.
May 16, 2018 16:54:02
66 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™