vagy biszex..........andi, kinyaljam a segged???????????
óóaarrgghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
megvolt, de túl vékony az én ízlésemnek, ezért bekentem vazelinnel feldugtam a csajom pinájába, aztán bedugtam a fejemet is és ott szoptam le!!
óaarrgghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Magamat ismételem, de egyrészt troll trollnak nem farkasa, másrészt ez nem forum.zsery.org, hanem a nyilvános faszkiverő, tolvaj, csaló, adósságspirálban vergődő, alkoholista, szekrénybuzi Sodika fóruma. Úgyhogy aki mindenképpen Zseryvel akar foglalkozni, húzzon el a berregő maci faszára, és intézze ott! Nszksz!
Figyu, én alapvetően egy tök nyílt és őszinte ember vagyok, ami a szívemen, az a számon, ország-világ előtt bevallottam már, hogy imádom a dagadt nőket és fantáziáltam már arról is, hogy faszt vegyek a számba, én ezeket nem szégyellem, mert ezekkel együtt vagyok az, aki... De basszameg azért van egy határ, és kikérem magamnak, hogy Sherlock Porkstel hozzanak összefüggésbe, mert vele soha nem volt semmi, csak rám akaszkodott (és majdnem belerángatott a tolvajkéregetők-projektbe, szerencsére észen voltam) de nem én tehetek róla. Sherlock Porks virtuálisan ájulásig szopta a faszomat az amúgy vérgagyi Best of Gyurcsány meg az annál is sokkal gagyibb Emma videók miatt, ne engem baszogassatok érte pls, nem is értem ezt az egészet, nem vagyok hajlandó tovább bűnhődni érte - a semmiért.
+1, nszksz, akinek velem van valami vélt problémája, az jöjjön a saját platformjaimra, én itt továbbra is mint Statisztikus Sanyi és mint Coub admin szeretnék részt venni a tanszéki munkában, mert az szórakoztat, a zserizés viszont UNCSI.
* ásít *
Hahó!
...soha nem fogom megbocsátani neked, hogy egyszer felraktad ide az xhamsteres video linkjét amin egy bálnát zsíroztál be, én meg voltam akkora barom, hogy belenéztem... Annak 10 másodpercnek egy frameje az agyamba égett...
Akkor az mi a fasz volt?
elég hamar hazaértél recskás és azóta is elég szótlan vagy. talán hazaküldtek? szarabb a helyzet a vártnál? vagy a közvetlen, barátságos viselkedésed miatt kellett hamarabb hazamenned?
Nem vagyok akaratgyenge retard, hogy erre még "utoljára" reagáljak, szóval nem reagálok, felejtsétek el hogy Zsery magánéletének bármi köze van ehhez a fórumhoz. @néző, neked is utoljára csak azért, mert az egy technikai próba volt: kíváncsi voltam, hogy "IP Látó Irén" vajon legenda-e, vagy valóság. Nekem akkor azt mondta valaki, hogy a fórum nem tárol IP-címeket (ami alapján el tudtam volna kapni az engem halálos életveszélyes fenyegető Pinky-t) de ez nekem gyanús volt, mert Irén megnyilvánult már korábban. szóval sejtettem, hogy kicsit át vagyok baszva, és tudtam jól, hogy ha saját néven "kiszivárogtatok" magamról egy videót, az csak akkor kelt felháborodást, ha Irén valóban létezkik, és persze ki is derült, hogy IP látó irén mégiscsak látta, tehát bebizonyosodott, hogy át lettem baszva. :)
Mindegy. Rég is volt, be is voltam baszva, kicsit bután is csináltam, spongyát rá szerintem. És ezzel Statisztikus Sanyi is egyetért.
de ki a geci hívott ide, hogy a nyomorodról írjál, te gyökér?? hasonlóan szar ember vagy mint a recskás, csak kevésbé szórakoztató.
Na Endre is hozzászólt az értelmi és logikai szinvonalának megfelelően
XDDDDD
de nagy a pofád náci fos. nem baj, azon agyaljál, hogy megvan a cég ahol dolgozol, megvan, hogy hol laksz és lesz meglepetés két-három hét múlva, mire meglesz a tökéletes német nyelvű matyarázókártyapakli.
xD
Cuki amikor felbátorodsz, mert azt hiszed hogy most más a téma és még bele is rúgsz zserybe egyet.
Te alja szar.
Csak a sajátját, de az kurvaisten, hogy ízlett neki. Ez a mocskos perverz magamutogató állat majd pont ezt ne próbálta volna ki? Ekkora fejmérettel és ilyen hosszú fasszal? Szerintetek a púpja honnan van??
Mars takarítani, mert ad1 neked a seggedben lesz fasz ha nem látsz neki, ad2 holnap jönnek felmérni a szobádat, mert szerintem meg kel erősíteni a mennyezetet.
Téged meg egy néger ülvehugyozásra kényszerített xD
Emlékszel még mivel magyaráztad, hogy srácok faszkiverését nézted? Hogy az a lényeg, hogy beleéld magad?
Saját video oktatócsomagot adott ki a témában, csak sajnos a kamerát fordítva tette le az asztalra és a döglött legyet mutatja másfél órán keresztül.
Ki az aki X+1 komment óta Zseryn pörög, pedig kurvára leszarja mindenki? A választ a fenti idézetben megtalálhatod.
Azt a hatalmas kegyet gyakoroltam az adóhivatal felé, hogy nem mentem be gépfegyverrel mészárolni.
Szakértő úr, kiváló meglátás!
Máshoz is ért még?
Ma lett volna rá esélyed, mert pénteken tényleg el lett baszva valami a melóban, és még egy tó fölé is beküldtem a drónt, de "sajnos" mégis jól alkult a napom.
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
Endre! A Blahán jól seggbe leszel kuffantva ;)
Funkcionális analfabéta vagy. Pont azt írom én is, hogy Sherlock Porks ügyelhetett volna rá, hogy higgadtabb vérmérsékletű embereket vegyen maga mellé, na kommandósdira éhező frusztrált késő-kamaszokat.
Szerintem csinálhatnál a heti vlogba egy pár perces rovatot amikor valami érdekes hírt elemzel és jársz körbe. Nem gondoltál még rá?
Endre, te egyszerűen buta vagy, ne pörögj ilyesmiken!
Mondom napokon belül várható egy kellemetlen meglepetés amitől ki fogsz borulni. Az élet változatos, te pedig hullagyenge vagy pszichikailag és mentálisan. Garantált a röhögés.
Endre! Minek kell tolvajkergető?? Pintér megmondta, hogy két hét alatt rendet tesz az országban és a fidesz kormányoz. Fejtsd már ki nekem légyszi pár mondatban.
Pont te vagy funkcionális analfabéta, mert annyit sem értettél meg az ügyeiből, hogy a malacz egy erőszakos bűnöző. Már 4szer ítélték el erőszak miatt. Garázdaságok, önbíráskodás. Nem a körülötte lévő emberekkel van gond hanem vele.
Egy mondat volt, ami picit kiborított.
Hogy nem kell türelmetlennek lenni, mert a faluban pont most adtak el egy olyan házat, amit két éve árulnak.
Erre írtam havernak, hogy "Azt én értem, de neked nincs erre két éved. Két hónapod sincs."
De mindegy, az, hogy hogy ki akar jönni fizikai melóra, megnyugtatott. Betuszkolom egy olyan helyre, ahol a Gábor is volt, amikor kijuttattam, és hajrá.
Katalizátora a frusztrált tinik elfojtott erőszakának.
Aztán egymást hergelik akció közben. Nem szabad így.
Az önvédelemnek is arányosnak kell lennie.
Levágott lófejet küldtél neki?
Azonnali és súlyos fizikai megtorlást érdemelnél amiatt, mert sürgeted az életveszélyben lévő havert.
kussolják már te nyomorult, zsery egészen biztosan többet tett hozzá a snecológiához mint te, és különben is asodi van a szinpadon
Nem érted, nem tudok mit kezdeni azzal, hogy személy szerint kétségeim vannak, ha ő határozottan állítja, hogy elszánt, és bírná, és csinálná, akkor mi alapon vonjam kétségbe?
Márpedig ha elintézem neki az ajánlatot, akkor nincs "SoDI, erre rá kell még készülni", mert közmunkában nincs felmondási idő: az pont arról szól, hogy a rendes munkaerőpiac felé tereljen téged.
Szó sem lehetett önvédelemről, te idióta. Már akkor ütött a malacz, amikor csak beszélgettek a gyerekkel. Mondom, alapszinten sem érted miről szólnak az ügyei. Arról, hogy kiéli az erőszakos proli énjet a kis gurulkák előtt, és játssza a vezért. Síkhülye vagy, kussolj.
Endre!
Csak hogy tiszta vizet öntsünk a nudiszaunába! Te is elszánt voltál, bírtad, csináltad és az origóhoz képest -8000 euró az egyenleged.
De hát ő nem ezt mondja.
Ő azt mondja, hogy úgy történt:
Tini beszól: - Haha, ez biztos buzi.
Drogos agya elborul, és nekik támad. És bár drogos, de edzett, küzdősportos.
Megijednek, és túl erősen védekeznek.
Az eddigiek miatt érdemelsz azonnali és súlyos fizikai megtorlást. A saját szabályaid szerint is.
Egy ócska zsidó vagy, akit csak a pénz érdekel. Undorító vagy.
De ezt már elmagyaráztam anyám és a Vera esetén.
Van, amikor a határozottság jóindulatú, mert segítesz vele.
Boldoztad rendesen azt a levelet??? Mutimeg!
A videóban benne van a saját vallomása. Megüti, amire ő azt mondja, hogy csak fel akarta kicsit rázni a sértettet. A tanú viszont azt mondja, hogy ettől az ütéstől a falnak esett a sértett.
Azt sem tudod miről van szó, kussolj már te idióta.
Szóval undorító materialista szar vagy.
Ha valakinek meglököd a vállás, az nem egyenlő azzal, hogy "megütöd".
Nem. De megtanultam, hogy ha valaki önmaga ellensége, rá kell hatni, hogy ha ne legyen az.
Gondolom anyád hálás a havernak, mert kölcsön kell kérnie a boltban.
A saját szabályaid szerint érdemelnél azonnali és súlyos fizikai megtorlást. Ezeket te írtad korábban, mi csak idézzük. Az más?
Itt hisztiztél amikor téged sürgettek, most te csinálod ugyanezt. Mocskos zsidó vagy, aki életveszélyben lévő magyarokra támad.
Endre!
Gondoltál már arra, hogy ezeket az életvezetési tanácsokat kiadod könyv, vagy vlog formájában?
Majd a bíróság elmagyarázza. Te ehhez hülye vagy.
El is kezdtem. Tudod: megmutatom az önéletrajzomat epizód.
Persze hogy más, engem nem kellett sürgetni, hogy jöjjek németbe.
Nem, nem tudom. Biztos nálam nincs valami rendben.
Nem más. Csak te hazudod másnak. Sürgeted a havert csak azért, mert neked kell a pénz játékra. Normális vagy? Ő életveszélyben van, te meg valami szar játékot akarsz? Viperával kellene szilánkosra törni a kezeidet.
Pedig mindig azzal van tele a szád a szaunában. :DDD
Miért ne lenne 2 hónapja a havernak eladni a házat? Mert neked kell egy újabb játék amivel henceghetsz?
Pont szarnám le az életveszélyben lévő haver helyében a vernyogásodat. Állj be a többi zsidó hitelező mögé, zsidó! - ezt mondanám neked a helyében.
A röfi sajnos türelmetlen volt, és nem várta meg, míg elkészül a krém :(
Szerinted milyen nehéz egy ilyen melót találni ma? (ha még neked is megy másnak).
Ha komolyan gondolná már csinálhatná is, szerintem akinek van érvényes igazolványa és egészséges már holnap indulhatna bárhova Nyugat-Európába dolgozni... Mi lehet szerinted az oka annak, hogy mégsem teszi?
emberfasz fúj
És ha nem lesz együttműködő, mit fogsz csinálni? Lerajzolod?
Az életveszély nem felismerés kérdése. Haver abban van, te pedig zsidó módjára sürgeted. Viperával kellene szilánkosra törni a csontjaidat, hogy megértsd.
Le, de előtte még küld neki 100 ezret. LoL.
Szerző:
Andi
May 22, 2018 20:16:32
Válasz
(9)
Tényleg sikerült kirúgatnod magad, angyalom?
May 22, 2018 20:16:32
broni
May 22, 2018 20:18:19
Tényleg sikerült kirúgatnod magad, angyalom?
vagy biszex..........andi, kinyaljam a segged???????????
May 22, 2018 20:18:19
Andi
May 22, 2018 20:21:49
Tisztelt bronivovszki marsall, magával nyílt terepen is hancúroznék, ha felettünk lebeghetne az uram drónja.
May 22, 2018 20:21:49
broni
May 22, 2018 20:25:10
Tisztelt bronivovszki marsall, magával nyílt terepen is hancúroznék, ha felettünk lebeghetne az uram drónja.
óóaarrgghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
May 22, 2018 20:25:10
-
May 22, 2018 20:29:52
A pókujjrovatos trollnak szeretném megköszönni a mai borzongást, ő a fórum HR Gigerje!
May 22, 2018 20:29:52
ratyi greyhound
May 22, 2018 20:35:05
azért emma megvolt, gery???????????))))))))))))itt elmonhatod, mindenki buzi meg drogos.........
megvolt, de túl vékony az én ízlésemnek, ezért bekentem vazelinnel feldugtam a csajom pinájába, aztán bedugtam a fejemet is és ott szoptam le!!
May 22, 2018 20:35:05
Néző
May 22, 2018 20:40:54
Ogre kibaszta púpost,mert púpost kibaszta a főnök úr...
Éppen a kacatjait hordják öt irányba az utcán a migráns népek...
Éppen a kacatjait hordják öt irányba az utcán a migráns népek...
May 22, 2018 20:40:54
broni
May 22, 2018 20:42:54
óaarrgghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
May 22, 2018 20:42:54
trendbeli garázdaság
May 22, 2018 20:43:02
Magamat ismételem, de egyrészt troll trollnak nem farkasa, másrészt ez nem forum.zsery.org, hanem a nyilvános faszkiverő, tolvaj, csaló, adósságspirálban vergődő, alkoholista, szekrénybuzi Sodika fóruma. Úgyhogy aki mindenképpen Zseryvel akar foglalkozni, húzzon el a berregő maci faszára, és intézze ott! Nszksz!
May 22, 2018 20:43:02
broni
May 22, 2018 20:50:51
elnézést, kedves gery!!!!!!!!!!!!!!!nem vagy eretnek véletlenül?????
May 22, 2018 20:50:51
ikertornyok
May 22, 2018 20:54:07
May 22, 2018 20:54:07
Zsery
May 22, 2018 21:00:35
azért emma megvolt, gery???????????))))))))))))itt elmonhatod, mindenki buzi meg drogos.........
Figyu, én alapvetően egy tök nyílt és őszinte ember vagyok, ami a szívemen, az a számon, ország-világ előtt bevallottam már, hogy imádom a dagadt nőket és fantáziáltam már arról is, hogy faszt vegyek a számba, én ezeket nem szégyellem, mert ezekkel együtt vagyok az, aki... De basszameg azért van egy határ, és kikérem magamnak, hogy Sherlock Porkstel hozzanak összefüggésbe, mert vele soha nem volt semmi, csak rám akaszkodott (és majdnem belerángatott a tolvajkéregetők-projektbe, szerencsére észen voltam) de nem én tehetek róla. Sherlock Porks virtuálisan ájulásig szopta a faszomat az amúgy vérgagyi Best of Gyurcsány meg az annál is sokkal gagyibb Emma videók miatt, ne engem baszogassatok érte pls, nem is értem ezt az egészet, nem vagyok hajlandó tovább bűnhődni érte - a semmiért.
+1, nszksz, akinek velem van valami vélt problémája, az jöjjön a saját platformjaimra, én itt továbbra is mint Statisztikus Sanyi és mint Coub admin szeretnék részt venni a tanszéki munkában, mert az szórakoztat, a zserizés viszont UNCSI.
* ásít *
Hahó!
May 22, 2018 21:00:35
broni
May 22, 2018 21:04:42
én geryzek!!!!!!!!!!!!!!!!!!fuck cucu!!!!!!!!!!!
May 22, 2018 21:04:42
-
May 22, 2018 21:05:20
Együtt vagy még az asszonnyal Gery?
May 22, 2018 21:05:20
Néző
May 22, 2018 21:19:04
* ásít *
Hahó!
* ásít *
Hahó!
...soha nem fogom megbocsátani neked, hogy egyszer felraktad ide az xhamsteres video linkjét amin egy bálnát zsíroztál be, én meg voltam akkora barom, hogy belenéztem... Annak 10 másodpercnek egy frameje az agyamba égett...
Akkor az mi a fasz volt?
May 22, 2018 21:19:04
tanszékvezető docens
May 22, 2018 21:20:12
Del+ban az összes Geryző agyalágyultnak, +egy idő után neki magának is, ha itt válaszolgat, fszombamá, na!!
A recskás van a porondon, ráadásul hülyébb, és jobban égeti kétvégén, mint valaha, mi a picsát akarunk még tanszéki szinten????
Sodgánymentes időkben jól jön a kutyabaszó alamizsna, a tajgiasszony balladái, meg minden szar, olyankor még a zserhound életmű is elfér itt valami árnyékosabb sarokban, de most alapvetően más a helyzet!
A tanszék páratlan áttörés előtt áll, tehát kéretik a snecológiai tudományos munkára koncentrálni, az adott téma szempontjából éppen lényegtelen mellékretardokat félretenni!
NSZKSZ!!!!!
A recskás van a porondon, ráadásul hülyébb, és jobban égeti kétvégén, mint valaha, mi a picsát akarunk még tanszéki szinten????
Sodgánymentes időkben jól jön a kutyabaszó alamizsna, a tajgiasszony balladái, meg minden szar, olyankor még a zserhound életmű is elfér itt valami árnyékosabb sarokban, de most alapvetően más a helyzet!
A tanszék páratlan áttörés előtt áll, tehát kéretik a snecológiai tudományos munkára koncentrálni, az adott téma szempontjából éppen lényegtelen mellékretardokat félretenni!
NSZKSZ!!!!!
May 22, 2018 21:20:12
May 22, 2018 21:33:15
Nem volt titok, hogy a Videómániából van. Azt hittem, magától értetődik. Azt mindenki nézi.
elég hamar hazaértél recskás és azóta is elég szótlan vagy. talán hazaküldtek? szarabb a helyzet a vártnál? vagy a közvetlen, barátságos viselkedésed miatt kellett hamarabb hazamenned?
May 22, 2018 21:33:15
sodika
May 22, 2018 21:34:59
Na, ma végre tó felett is reptettem a drónt. Még éjfél elött megkapjátok róla a felvételt.
May 22, 2018 21:34:59
Zsery
May 22, 2018 21:36:02
Együtt vagy még az asszonnyal Gery?
Nem vagyok akaratgyenge retard, hogy erre még "utoljára" reagáljak, szóval nem reagálok, felejtsétek el hogy Zsery magánéletének bármi köze van ehhez a fórumhoz. @néző, neked is utoljára csak azért, mert az egy technikai próba volt: kíváncsi voltam, hogy "IP Látó Irén" vajon legenda-e, vagy valóság. Nekem akkor azt mondta valaki, hogy a fórum nem tárol IP-címeket (ami alapján el tudtam volna kapni az engem halálos életveszélyes fenyegető Pinky-t) de ez nekem gyanús volt, mert Irén megnyilvánult már korábban. szóval sejtettem, hogy kicsit át vagyok baszva, és tudtam jól, hogy ha saját néven "kiszivárogtatok" magamról egy videót, az csak akkor kelt felháborodást, ha Irén valóban létezkik, és persze ki is derült, hogy IP látó irén mégiscsak látta, tehát bebizonyosodott, hogy át lettem baszva. :)
Mindegy. Rég is volt, be is voltam baszva, kicsit bután is csináltam, spongyát rá szerintem. És ezzel Statisztikus Sanyi is egyetért.
May 22, 2018 21:36:02
sodika
May 22, 2018 21:36:20
A melóban ma mindent tökéletesen csináltam saját megítélésem szerint. Minden nap ilyen lesz, és nem lesz gond.
May 22, 2018 21:36:20
May 22, 2018 21:36:32
pedig még melócsá előtt ezt osztottad meg: a jó modor, a tisztelettudó és kedves kommunikáció elengedhetetlen, ha sikeres akarsz lenni. mi volt a baj?
May 22, 2018 21:36:32
sodika
May 22, 2018 21:37:16
Zsery, de a biciklitolvajok pártján állsz? Pfuj.
May 22, 2018 21:37:16
sodika
May 22, 2018 21:38:10
Nem volt baj. Mondom, légyen minden ilyen, mint a mai nap, és kánaán.
May 22, 2018 21:38:10
May 22, 2018 21:48:59
de ki a geci hívott ide, hogy a nyomorodról írjál, te gyökér?? hasonlóan szar ember vagy mint a recskás, csak kevésbé szórakoztató.
May 22, 2018 21:48:59
-
May 22, 2018 21:50:53
A melóban ma mindent tökéletesen csináltam saját megítélésem szerint. Minden nap ilyen lesz, és nem lesz gond.
tehet az altalanos megiteles szerint ma is felmostak veled a padlot May 22, 2018 21:50:53
sodika
May 22, 2018 21:50:57
a fasz a szájban az undi xD
May 22, 2018 21:50:57
-
May 22, 2018 21:51:33
Na Endre is hozzászólt az értelmi és logikai szinvonalának megfelelően
XDDDDD
May 22, 2018 21:51:33
Hiénaverő
(
x17)
May 22, 2018 21:51:47
x17)
Befejezni a cirkuszolást, mert soderáció lesz. Zserytől férjen már el mindenki, ugyanolyan kelléke a snecológiának mint Bronislaw prof például. De jó lenne Zserbó, ha te se tolnád túl a biciklit: Recskaboyt basztasd, a modoros politizálást hagyd a faszba.
Azt a hatalmas kegyet gyakoroltam az adóhivatal felé, hogy nem mentem be gépfegyverrel mészárolni.
May 22, 2018 21:52:24
de nagy a pofád náci fos. nem baj, azon agyaljál, hogy megvan a cég ahol dolgozol, megvan, hogy hol laksz és lesz meglepetés két-három hét múlva, mire meglesz a tökéletes német nyelvű matyarázókártyapakli.
May 22, 2018 21:52:24
-
May 22, 2018 21:52:26
Nem volt baj. Mondom, légyen minden ilyen, mint a mai nap, és kánaán.
vagyis megusztad a mai napot is. Csendben kussolt a koszos kis sodi. May 22, 2018 21:52:26
Hiénaverő
(
x17)
May 22, 2018 21:52:33
x17)
Sneci még mindig nem rúgtak ki?
-
May 22, 2018 21:53:08
xD
Cuki amikor felbátorodsz, mert azt hiszed hogy most más a téma és még bele is rúgsz zserybe egyet.
Te alja szar.
May 22, 2018 21:53:08
-
May 22, 2018 21:53:27
Recskas a munkahelyeden is szoktal ugy zihalni meg nyavogni mint vlogban?
May 22, 2018 21:53:27
-
May 22, 2018 21:54:42
ezek szerint kostoltal mar emberfaszt May 22, 2018 21:54:42
-
May 22, 2018 21:54:51
Endre, minden tulajdonságoddal elégedett vagy, vagy van még miben fejlődnöd?
Ugye te sose tévedsz?
Ugye te sose tévedsz?
May 22, 2018 21:54:51
May 22, 2018 21:54:53
zseri neked ez a szinted, még a faszverő náci is aláz.
May 22, 2018 21:54:53
-
May 22, 2018 21:56:16
Sodi te biztos probaltad mar magadat leszopni.jo tema axvlogba
May 22, 2018 21:56:16
-
May 22, 2018 21:56:30
ezek szerint kostoltal mar emberfaszt
Csak a sajátját, de az kurvaisten, hogy ízlett neki. Ez a mocskos perverz magamutogató állat majd pont ezt ne próbálta volna ki? Ekkora fejmérettel és ilyen hosszú fasszal? Szerintetek a púpja honnan van??
May 22, 2018 21:56:30
-
May 22, 2018 21:57:16
es kollegak ill. a felettesex megitelese szerint is? May 22, 2018 21:57:16
Karandas
May 22, 2018 21:57:52
Mi a fasz van? Troll trollnak Kiss Endre Farkasa? Álljon már meg a palotai körhinta, hahó!
May 22, 2018 21:57:52
Ogre
May 22, 2018 21:58:23
Mars takarítani, mert ad1 neked a seggedben lesz fasz ha nem látsz neki, ad2 holnap jönnek felmérni a szobádat, mert szerintem meg kel erősíteni a mennyezetet.
May 22, 2018 21:58:23
-
May 22, 2018 22:02:04
Recskas te profin csinalod a selffellatiot?
May 22, 2018 22:02:04
-
May 22, 2018 22:03:33
Téged meg egy néger ülvehugyozásra kényszerített xD
Emlékszel még mivel magyaráztad, hogy srácok faszkiverését nézted? Hogy az a lényeg, hogy beleéld magad?
May 22, 2018 22:03:33
May 22, 2018 22:03:51
zseri nem troll, hanem retard. ki az a nyomorult aki felrakja a nője sexvideóját ide? egy retard. ki az aki snecinek pénzt küld? egy retard. ki az aki annyira tehetségtelen, hogy még a fideszből is kibasszák? egy retard. ki az akit a malatz barátjának nevez? egy retard. ki az aki "férfi" létére a faszszopásról beszél saját élményei alapján a recskás fórumán? egy figyelemkurva retard.
May 22, 2018 22:03:51
sodika
May 22, 2018 22:04:20
Nem, de komolyan, milyen duma már ez, hogy "engem is megpróbált belerángatni a tolvajkergetésbe, de szerencsére okosabb voltam". Mintha önmagában a tolvajkergetés valamiféle felróható vétek lenne, miközben nem emlékszem rá, hogy pl. a többek között narrátorként közreműködő Blogin a vádlottak padján ülne, vagy akár a vidéki csoportok tagjai közül bárki is. Nyilván meg tesztoszteronbomba frusztrált tinikkel kéne csinálni a dolgok, mint Sherlock Porks, hanem higgadt de határozott emberekkel, ebben hibát követett el, és így elszabadultak a dolgok, de aki pl. nem ütött vagy rúgott, annál nem. Úgy értem, nem tudok róla, hogy Sherlock Porks ügyében bárki is pszihikai bűnsegédlet vádjával állnak a bíróság előtt.
May 22, 2018 22:04:20
-
May 22, 2018 22:05:20
Recskas te profin csinalod a selffellatiot?
Saját video oktatócsomagot adott ki a témában, csak sajnos a kamerát fordítva tette le az asztalra és a döglött legyet mutatja másfél órán keresztül.
May 22, 2018 22:05:20
Hiénaverő
(
x17)
May 22, 2018 22:05:52
x17)
zseri nem troll, hanem retard. ki az a nyomorult aki felrakja a nője sexvideóját ide? egy retard. ki az aki snecinek pénzt küld? egy retard. ki az aki annyira tehetségtelen, hogy még a fideszből is kibasszák? egy retard. ki az akit a malatz barátjának nevez? egy retard. ki az aki "férfi" létére a faszszopásról beszél saját élményei alapján a recskás fórumán? egy figyelemkurva retard.
Ki az aki X+1 komment óta Zseryn pörög, pedig kurvára leszarja mindenki? A választ a fenti idézetben megtalálhatod.
-
May 22, 2018 22:05:59
Ilyenkor amikor nagy a púpos korcs pofája mindig nagy örülök, mert nagy faszerdő várható. Napokon belül itt fog hisztizni, hogy megint mivel szopatta meg a főbérlő, mit hagyott el, milyen kárt csinált, mit baszott el a melóban.
May 22, 2018 22:05:59
sodika
May 22, 2018 22:06:25
Nyilván nem azt kell mondogatni a tolvajnak, hogy a börtönben majd jól seggbe lesz baszva, mert ez verbális szadizmus, hanem határozottan kell a jogi következményekre figyelmeztetni, túlzások, és verbális erőszak nélkül, szóval a kivitelezésben voltak, persze apróbb túlzások TC részéről, de hogy önmagában a tolvajkergetés valamiféle felróható vétek lenne, azt szerintem nincs ember, aki komolyan gondolná.
Erre próbáltam meg utalni.
May 22, 2018 22:06:25
-
May 22, 2018 22:06:26
Nem, de komolyan, milyen duma már ez, hogy "engem is megpróbált belerángatni a tolvajkergetésbe, de szerencsére okosabb voltam". Mintha önmagában a tolvajkergetés valamiféle felróható vétek lenne, miközben nem emlékszem rá, hogy pl. a többek között narrátorként közreműködő Blogin a vádlottak padján ülne, vagy akár a vidéki csoportok tagjai közül bárki is. Nyilván meg tesztoszteronbomba frusztrált tinikkel kéne csinálni a dolgok, mint Sherlock Porks, hanem higgadt de határozott emberekkel, ebben hibát követett el, és így elszabadultak a dolgok, de aki pl. nem ütött vagy rúgott, annál nem. Úgy értem, nem tudok róla, hogy Sherlock Porks ügyében bárki is pszihikai bűnsegédlet vádjával állnak a bíróság előtt.
szopkodjad csak a faszikat.pont olyan luzerek mint te. Bar amikor labtorlodre hugyoztak es malacz megfejelt az jo poen volt. May 22, 2018 22:06:26
-
May 22, 2018 22:06:33
Szakértő úr, kiváló meglátás!
Máshoz is ért még?
May 22, 2018 22:06:33
sodika
May 22, 2018 22:07:36
Napokon belül itt fog hisztizni, hogy megint mivel szopatta meg a főbérlő, mit hagyott el, milyen kárt csinált, mit baszott el a melóban.
Ma lett volna rá esélyed, mert pénteken tényleg el lett baszva valami a melóban, és még egy tó fölé is beküldtem a drónt, de "sajnos" mégis jól alkult a napom.
May 22, 2018 22:07:36
-
May 22, 2018 22:07:49
Nyilván nem azt kell mondogatni a tolvajnak, hogy a börtönben majd jól seggbe lesz baszva, mert ez verbális szadizmus, hanem határozottan kell a jogi következményekre figyelmeztetni, túlzások, és verbális erőszak nélkül, szóval a kivitelezésben voltak, persze apróbb túlzások TC részéről, de hogy önmagában a tolvajkergetés valamiféle felróható vétek lenne, azt szerintem nincs ember, aki komolyan gondolná.
Endre! A Blahán jól seggbe leszel kuffantva ;)
May 22, 2018 22:07:49
sodika
May 22, 2018 22:08:38
szopkodjad csak a faszikat.pont olyan luzerek mint te.
Funkcionális analfabéta vagy. Pont azt írom én is, hogy Sherlock Porks ügyelhetett volna rá, hogy higgadtabb vérmérsékletű embereket vegyen maga mellé, na kommandósdira éhező frusztrált késő-kamaszokat.
May 22, 2018 22:08:38
-
May 22, 2018 22:09:04
Szerintem csinálhatnál a heti vlogba egy pár perces rovatot amikor valami érdekes hírt elemzel és jársz körbe. Nem gondoltál még rá?
May 22, 2018 22:09:04
Karandas
May 22, 2018 22:09:50
Endre, te egyszerűen buta vagy, ne pörögj ilyesmiken!
May 22, 2018 22:09:50
-
May 22, 2018 22:09:55
Mondom napokon belül várható egy kellemetlen meglepetés amitől ki fogsz borulni. Az élet változatos, te pedig hullagyenge vagy pszichikailag és mentálisan. Garantált a röhögés.
May 22, 2018 22:09:55
-
May 22, 2018 22:10:38
te alapveto dolgokkal nem cagy tisztaban szoval te cagy funkcinalis analfabeta May 22, 2018 22:10:38
-
May 22, 2018 22:11:24
Endre! Minek kell tolvajkergető?? Pintér megmondta, hogy két hét alatt rendet tesz az országban és a fidesz kormányoz. Fejtsd már ki nekem légyszi pár mondatban.
May 22, 2018 22:11:24
-
May 22, 2018 22:12:16
A haverod pont olyan szarhazi kis kocsogoket vett maga melle mint sajat maga vagy akar te.
May 22, 2018 22:12:16
-
May 22, 2018 22:13:04
Pont te vagy funkcionális analfabéta, mert annyit sem értettél meg az ügyeiből, hogy a malacz egy erőszakos bűnöző. Már 4szer ítélték el erőszak miatt. Garázdaságok, önbíráskodás. Nem a körülötte lévő emberekkel van gond hanem vele.
May 22, 2018 22:13:04
sodika
May 22, 2018 22:17:25
Mondom napokon belül várható egy kellemetlen meglepetés amitől ki fogsz borulni.
Hogy nem kell türelmetlennek lenni, mert a faluban pont most adtak el egy olyan házat, amit két éve árulnak.
Erre írtam havernak, hogy "Azt én értem, de neked nincs erre két éved. Két hónapod sincs."
De mindegy, az, hogy hogy ki akar jönni fizikai melóra, megnyugtatott. Betuszkolom egy olyan helyre, ahol a Gábor is volt, amikor kijuttattam, és hajrá.
May 22, 2018 22:17:25
-
May 22, 2018 22:18:21
Amúgy aki itt nagy pofával szidja zseryt, az mutasson már fel negyedannyi snecológiai tudományos teljesítményt, mint a félretard zsery. Amíg csak egy kommentelő vagy, de semmivel nem járulsz hozzá a műsorhoz, addig inkább kussolj.
May 22, 2018 22:18:21
sodika
May 22, 2018 22:18:34
Pont te vagy funkcionális analfabéta, mert annyit sem értettél meg az ügyeiből, hogy a malacz egy erőszakos bűnöző.
May 22, 2018 22:18:34
Karandas
May 22, 2018 22:18:44
May 22, 2018 22:18:44
-
May 22, 2018 22:20:14
Azonnali és súlyos fizikai megtorlást érdemelnél amiatt, mert sürgeted az életveszélyben lévő havert.
May 22, 2018 22:20:14
Sodika régi haverja
May 22, 2018 22:20:18
zseri neked ez a szinted, még a faszverő náci is aláz.
kussolják már te nyomorult, zsery egészen biztosan többet tett hozzá a snecológiához mint te, és különben is asodi van a szinpadon
May 22, 2018 22:20:18
sodika
May 22, 2018 22:20:40
Nem érted, nem tudok mit kezdeni azzal, hogy személy szerint kétségeim vannak, ha ő határozottan állítja, hogy elszánt, és bírná, és csinálná, akkor mi alapon vonjam kétségbe?
May 22, 2018 22:20:40
sodika
May 22, 2018 22:21:36
Márpedig ha elintézem neki az ajánlatot, akkor nincs "SoDI, erre rá kell még készülni", mert közmunkában nincs felmondási idő: az pont arról szól, hogy a rendes munkaerőpiac felé tereljen téged.
May 22, 2018 22:21:36
sodika
May 22, 2018 22:22:37
Illetve van "SoDI, kicsit később", és az decemberben volt. :D
May 22, 2018 22:22:37
-
May 22, 2018 22:23:10
Szó sem lehetett önvédelemről, te idióta. Már akkor ütött a malacz, amikor csak beszélgettek a gyerekkel. Mondom, alapszinten sem érted miről szólnak az ügyei. Arról, hogy kiéli az erőszakos proli énjet a kis gurulkák előtt, és játssza a vezért. Síkhülye vagy, kussolj.
May 22, 2018 22:23:10
Karandas
May 22, 2018 22:24:35
Endre!
Csak hogy tiszta vizet öntsünk a nudiszaunába! Te is elszánt voltál, bírtad, csináltad és az origóhoz képest -8000 euró az egyenleged.
May 22, 2018 22:24:35
sodika
May 22, 2018 22:25:11
Szó sem lehetett önvédelemről, te idióta. Már akkor ütött a malacz, amikor csak beszélgettek a gyerekkel.
De hát ő nem ezt mondja.
May 22, 2018 22:25:11
-
May 22, 2018 22:25:18
Az eddigiek miatt érdemelsz azonnali és súlyos fizikai megtorlást. A saját szabályaid szerint is.
May 22, 2018 22:25:18
sodika
May 22, 2018 22:27:21
May 22, 2018 22:27:21
-
May 22, 2018 22:27:52
Boldoztad rendesen azt a levelet??? Mutimeg!
May 22, 2018 22:27:52
-
May 22, 2018 22:27:56
De hát ő nem ezt mondja.
A videóban benne van a saját vallomása. Megüti, amire ő azt mondja, hogy csak fel akarta kicsit rázni a sértettet. A tanú viszont azt mondja, hogy ettől az ütéstől a falnak esett a sértett.
Azt sem tudod miről van szó, kussolj már te idióta.
May 22, 2018 22:27:56
sodika
May 22, 2018 22:28:20
Ne kanyarodjunk vissza oda, amit egyszer már elmagyaráztam.
Ahogy Vera segített ezzel anyámnak, én segítek ezzel a havernak. Anyám is hálás most, haver is hálás lesz.
Ahogy Vera segített ezzel anyámnak, én segítek ezzel a havernak. Anyám is hálás most, haver is hálás lesz.
May 22, 2018 22:28:20
Karandas
May 22, 2018 22:28:31
May 22, 2018 22:28:31
sodika
May 22, 2018 22:29:01
A videóban benne van a saját vallomása. Megüti, amire ő azt mondja, hogy csak fel akarta kicsit rázni a sértettet.
May 22, 2018 22:29:01
sodika
May 22, 2018 22:29:33
Nem. De megtanultam, hogy ha valaki önmaga ellensége, rá kell hatni, hogy ha ne legyen az.
May 22, 2018 22:29:33
Karandas
May 22, 2018 22:30:13
Ne kanyarodjunk vissza oda, amit egyszer már elmagyaráztam.
Gondolom anyád hálás a havernak, mert kölcsön kell kérnie a boltban.
May 22, 2018 22:30:13
-
May 22, 2018 22:30:46
A saját szabályaid szerint érdemelnél azonnali és súlyos fizikai megtorlást. Ezeket te írtad korábban, mi csak idézzük. Az más?
Itt hisztiztél amikor téged sürgettek, most te csinálod ugyanezt. Mocskos zsidó vagy, aki életveszélyben lévő magyarokra támad.
May 22, 2018 22:30:46
Karandas
May 22, 2018 22:31:57
Endre!
Gondoltál már arra, hogy ezeket az életvezetési tanácsokat kiadod könyv, vagy vlog formájában?
May 22, 2018 22:31:57
-
May 22, 2018 22:32:09
Majd a bíróság elmagyarázza. Te ehhez hülye vagy.
May 22, 2018 22:32:09
sodika
May 22, 2018 22:32:31
Endre!
May 22, 2018 22:32:31
sodika
May 22, 2018 22:33:08
May 22, 2018 22:33:08
Karandas
May 22, 2018 22:33:34
Nem, nem tudom. Biztos nálam nincs valami rendben.
May 22, 2018 22:33:34
-
May 22, 2018 22:35:24
Nem más. Csak te hazudod másnak. Sürgeted a havert csak azért, mert neked kell a pénz játékra. Normális vagy? Ő életveszélyben van, te meg valami szar játékot akarsz? Viperával kellene szilánkosra törni a kezeidet.
May 22, 2018 22:35:24
-
May 22, 2018 22:39:26
Miért támadsz életveszélyben lévő magyar hazafiakra, zsidó?
May 22, 2018 22:39:26
sexopa
May 22, 2018 22:39:41
Pedig mindig azzal van tele a szád a szaunában. :DDD
May 22, 2018 22:39:41
-
May 22, 2018 22:45:45
Miért ne lenne 2 hónapja a havernak eladni a házat? Mert neked kell egy újabb játék amivel henceghetsz?
Pont szarnám le az életveszélyben lévő haver helyében a vernyogásodat. Állj be a többi zsidó hitelező mögé, zsidó! - ezt mondanám neked a helyében.
May 22, 2018 22:45:45
Pintér Sándor
May 22, 2018 22:46:20
A röfi sajnos türelmetlen volt, és nem várta meg, míg elkészül a krém :(
May 22, 2018 22:46:20
-
May 22, 2018 22:46:23
ha ő határozottan állítja, hogy elszánt, és bírná, és csinálná, akkor mi alapon vonjam kétségbe?
Szerinted milyen nehéz egy ilyen melót találni ma? (ha még neked is megy másnak).
Ha komolyan gondolná már csinálhatná is, szerintem akinek van érvényes igazolványa és egészséges már holnap indulhatna bárhova Nyugat-Európába dolgozni... Mi lehet szerinted az oka annak, hogy mégsem teszi?
May 22, 2018 22:46:23
tiszafaszomi kutyabaszó
May 22, 2018 22:47:25
ezek szerint kostoltal mar emberfaszt
emberfasz fúj
May 22, 2018 22:47:25
sodika
May 22, 2018 22:48:26
Pont erről van szó. Hogy nem ismeri fel, hogy veszélyben van, mert úgyis kihúzom a szarból. Ami igaz is, amíg együttműködő.
May 22, 2018 22:48:26
-
May 22, 2018 22:50:27
Pont erről van szó. Hogy nem ismeri fel, hogy veszélyben van, mert úgyis kihúzom a szarból. Ami igaz is, amíg együttműködő.
May 22, 2018 22:50:27
-
May 22, 2018 22:51:21
Az életveszély nem felismerés kérdése. Haver abban van, te pedig zsidó módjára sürgeted. Viperával kellene szilánkosra törni a csontjaidat, hogy megértsd.
May 22, 2018 22:51:21
sodika
May 22, 2018 22:51:58
Nem érted. Nincs abban, mert itt vagyok én neki, és nem vagyok rákos beteg.
May 22, 2018 22:51:58
-
May 22, 2018 22:52:28
Le, de előtte még küld neki 100 ezret. LoL.
May 22, 2018 22:52:28
91 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™