micsoda hülye vagy, arra nincsenek szavak.
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
Én ezt tudom. Az én németem már sose lesz jobb.
Megértik, melóhoz elég, minden mást meg leszarok :D
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
Elmagyarázom neked, mit jelent ez a felnőttek nyelvén:
- Nem tudjuk még pontosan mit csináljunk, definiálhatnánk néhány rövid távú célt, te is részt vehetnél benne.
- Meg a faszomat.
- Vettük az adást, te lusta szar.
Bonyolult kérdés, mert én is pörögtem a héten, csak épp mindent befejeztem csütörtök estére.
Csak a te hombár fejedben egyértelműek az ilyenek.
Míg a saját kommunikációd esetében elvárod, hogy a másik olvasson a gondolataidban, és megfejtse az épp aktuális hangulatod diktálta virágnyelvet, a többi ember teljesen egyértelmű kommunikációját sem érted.
Legalább mondd azt, amit gondolsz, ha pedig túl nagy bunkóságnak érzed, akkor meg ne mondj semmit, de ezzel a rejtnyelvvel csak még jobban megszopatod magad.
Dugd fel magadnak a boldozott "fordításaidat", kurvára nem ezeket írtad neki, vagy legalábbis nagyon nem ebben a stílusban. Te ennyire hülyének nézel minket?
Egyébként elég szánalmas elgépeléseid vannak, a körmondatos, hajbókoló stílusodról nem is beszélve.
Verantworkigkeit az Verantwortlichkeit akarna lenni? Mi a geci ez, valami elbaszott tyodika szóképzés? Trottel tájszólás?
"Szép hétvégét! Hétfőn ne gyere!"
Én nem. Snecit ismerve egy fürdőkádas "fürcsi" közbeni vízalatti faszmutogatás lenne a dologból.
Hahahaha
Ez a csaj pont ilyen idétlen körmondatokban kommunikál az ügyfelek felé, láttam, lol
Mit tudod te, egy órája sincs, hogy elismerted, hogy nem tudsz németül.
Ő egy senior projektmenedzser, te pedig egy utolsó utáni, hónapok óta ugyanabban a telerecskázott nadrágban járó alkoholista bevándorló vagy, aki nem végez értékelhető munkát. Miért helyezed magad egy szintre a csajjal?
Meg kell égetni!
vs.
te ahhoz is következetlen vagy, hogy trollt hergelj, te cigányidomár féreg
A mindennek a jól csinálását önmagáért csinálom egyre jobban (sodika - Oct 02, 2015 08:59:37)
"miért nem gondolkodtok és dolgoztok rajta nélkülem" -> Ezt fogják tenni :)
ügyes voltál, snecike. jár a buksi simi és a felmondás. van fogalmad, h milyen a női bosszú? ja tényleg, van: andi. xd
Például amikor csörög a telefonod, mielőtt felveszed, üvöltsd azt hogy ICH BIN DER EINHOSENMANN, ICH GEH ANS TELEFON RAN!!!
Egy próbaidős senki osztogat tanácsokat a menedzsmentnek, hogy mit hogyan csináljanak? Mi baj lehet?
Ő maga is próbaidős.
Az nem baj, legalább lesz mivel masnizni állásinterjún miután kibasztak innen is. Túl kevés volt a "Verantworkigkeit"!
Amúgy nincs az az isten baszki, hogy ne beszéljenek ki a hátad mögött. Német nyelvű sodizmusok nem szoktak visszajönni a projektvezető csajszi felől, mint anno az irodavezető csajtól a Kolossyn?
de te egy rühes migri vagy, aki még németül sem tud, és segédmunkás pozícióban vagy, a csaj meg német, és vezető.
megint nem tudod hol a helyed.
mondogasd csak magadnak, hogy hierarchia nem lézetik. hátha igaz lesz.
ezt így hívják a munka világában. vezető pozíció. utasítási joga van feletted. neked meg engedelmeskedned kell neki. különben kirúgnak.
37 évesen nem tudod ezeket?
Az nem "utasítás", hogy ő szervezi a scrum springeket.
Blogina ne itt reklámozd a szarjaidat!!
Egy nő a főnöke. Evidenciákat...
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
az az utasítás, hogy csináld meg a feladatot.
te teljesen debil vagy?
szerintem már jelezték neki,hogy inkább írjon. A dentális holokausztnak, milyen szaga lehet már, ha beszél? Valószínűleg a kénköves pokol és egy dögkút násza. Beszélgessen vele, akinek 7 anyja van, inkább írjon a barom.
tuti nem hívja rajtad kívűl senki más lapos szerkezetnek :)
springeket :)
mennyit ittál ma? fél 11, téhát kb az ötödiknél jársz...
lesz holnap flokk?
a néni aki okosabb nála, többet keres, dirigál neki. ezt nehéz feldolgoznia egy buta púpos korcsnak, akit leszarnak a nők.
persze, azért írsz neki, hogy adjon neked feladatot, azaz utasítson, hogy mit csinálj, mert nem a főnököd. nyilván.
tedd a szájába a nagy fütyidet, hogy átvált-e franciára
ő is migri amúgy?
Vajon ezt ő is így gondolja? :)
mesélj, még milyen kisebbségi érzéseid vannak a főnök nénivel szemben?
miért nem mondod neki, hogy 700 ezer + fütyi?
gdpr, Hahó!
Az élettársam neve Kovács Márk (Mályiból)
ezt bármelyik komolyabb német cég hozza, és biztos lehetsz benne, hogy az összes projektmenedzser, még a hollandok is :)
30as vezető nő. Naná, hogy idegeskedsz :)
Mit akarhatna egy ilyen egy kopaszodó negyvenes egynadrágos migritől?? Maximum kirúgatni fog. Bizony!
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
lolbazmeg, még fiatalabb is nálad, ráadásul ennyivel? és ilyen pitizős leveleket írsz neki?
jó a segge?
és ezzel Eva Braun is egyetért.
egyből mondaná, hogy az idióta, aki idióta leveleket írkál neki, miközben szarul dolgozik, ugyanabban a nadrágban jár, és büdös. továbbá csak makog németül és angolul is, a rühes migri.
ezt a sötétséget bazmeg, megdöbbentő.
miért? ki látott már jó férfi igazgatót, projektmanagert, miniszterelnököt vagy effélét akinek csak szervezni kell a dolgokat?
Na ezért ő a főnök és nem te.
azok tereptárgyak, minek nekik név.
Ezt mindenképpen mondd még el párszor magadnak, hátha el is hiszed. A csaj háromszor annyit keres mint te, és azért vették fel, hogy a főnököd legyen. Nagyon szomorúnak tartom, hogy 37 éves korodban sem tudod még megérteni a vállalati hierarchia működését.
Ezt mindenképp említsd majd meg a hétfői meetingen.
Szerző:
.
May 25, 2018 19:58:44
Válasz
(6)
szerintem a melócsában már kibeszélik a korcsot, hogy mennyire beszart, és milyen átlátszóan és nevetségesen kompenzál.
May 25, 2018 19:58:44
xray
(
x21)
May 25, 2018 19:58:55
x21)
Igen, EZ BASZTA fel az agyam, mert gúnyolódjásnak érzékeltem. Hüvelykujjat felfele mutató szmájli, meg kacsintós szmájli. A nap végére totál leesett, hogy nem annak szánta, de nekem abszolút gúnyolódásként jött át a chaten.
már gúnyoltak már máskor is? :)micsoda hülye vagy, arra nincsenek szavak.
sodika
May 25, 2018 19:59:34
Nem, semmi mást nem érzékelten akként.
May 25, 2018 19:59:34
Sodilegnagyobbrajongoja
May 25, 2018 20:12:22
Endre, ezt a német levelet Google fordítóval írtad?
May 25, 2018 20:12:22
banshee
(
x24)
May 25, 2018 20:16:05
x24)
May 25, 2018 20:16:05
Nem, semmi mást nem érzékelten akként.
hááát amennyire te érzékeled az emberi kommunikációt... May 25, 2018 20:16:05
sodika
May 25, 2018 20:20:43
Endre, ezt a német levelet Google fordítóval írtad?
Én ezt tudom. Az én németem már sose lesz jobb.
Megértik, melóhoz elég, minden mást meg leszarok :D
May 25, 2018 20:20:43
broni
May 25, 2018 20:21:15
ez a főnök biztos evangélikus eretnek, mint merkel.......
May 25, 2018 20:21:15
kapcs.ford.
May 25, 2018 20:33:50
dass wir bei SAP anfangen zumindest kurzzeitige Ziele zu definieren, wenn wir schon bei der langzeitigen Perspektive Kompromisse machen müssen, vllt. machen wir das einfach kurz zu dritt und du bist direkt dabei.
erre én, hogy faszom belé, akkor hagyjuk a gecibe
ok, so es ist schon ganz klar.
danke Dir
danke Dir
Elmagyarázom neked, mit jelent ez a felnőttek nyelvén:
- Nem tudjuk még pontosan mit csináljunk, definiálhatnánk néhány rövid távú célt, te is részt vehetnél benne.
- Meg a faszomat.
- Vettük az adást, te lusta szar.
May 25, 2018 20:33:50
Többen kérdezik
May 25, 2018 20:35:14
Mikor jön a flokk?
Már várom az eheti fejlődést és a VR tesztet
Már várom az eheti fejlődést és a VR tesztet
May 25, 2018 20:35:14
.
May 25, 2018 20:38:37
Sodi, úgy hallom, a víz alatti drónfelvételek nagyon feljövőben vannak, szívesen néznék tőled ilyen tartalmat.
May 25, 2018 20:38:37
broni
May 25, 2018 20:44:34
sodi, baSsszál ki velük, mondjá fel!!!!!!!!!!!!!!!
aztán srecknél szarj a konyha közepére, és szintén godbáj!!!!!!!!!!
aztán srecknél szarj a konyha közepére, és szintén godbáj!!!!!!!!!!
May 25, 2018 20:44:34
-
May 25, 2018 20:46:15
Endre, beavassalak, hogy mit jelent amikor ilyesmivel ráznak le, hogy nincs feladat, meg az ügyfél nem tudja mit akar, közben a többiek meg pörögnek ezerrel? xD
Ja és Shrekk levelét tedd ki!
Ja és Shrekk levelét tedd ki!
May 25, 2018 20:46:15
Penzmento
May 25, 2018 20:51:22
Bazdmeg pupos ilyet kellett volna venned, 3000 euroert mar lehet kapni rendeset. A “Meztelen paramotoros szatir Berlin felett” egy valoban niche market.
youtu.be/rvQ9DjJNal0
youtu.be/rvQ9DjJNal0
May 25, 2018 20:51:22
broni
May 25, 2018 20:57:19
May 25, 2018 20:57:19
Alsó szomszéd
May 25, 2018 21:11:15
Borzalmas ez az őrjöngés fentről, hiába dobolok a seprű nyelével, nem hallgat el!
May 25, 2018 21:11:15
sodika
May 25, 2018 21:11:48
Szó szerint értette, lehet, amit írtam, pedig tényleg annyit akartam csak mondani, hogy te feladatod a tervezés, miért nem csinálod. :D
May 25, 2018 21:11:48
sodika
May 25, 2018 21:13:50
Endre, beavassalak, hogy mit jelent amikor ilyesmivel ráznak le, hogy nincs feladat, meg az ügyfél nem tudja mit akar, közben a többiek meg pörögnek ezerrel? xD
Bonyolult kérdés, mert én is pörögtem a héten, csak épp mindent befejeztem csütörtök estére.
May 25, 2018 21:13:50
sodika
May 25, 2018 21:15:34
Szerintem a "szívesen együtt gondolkodnék veletek ezen és gyűjtenék számotokra javaslatokat" épp eléggé egyértelműen a "miért nem gondolkodtok és dolgoztok rajta nélkülem" udvariasra masnizott megfelelője xDDD
May 25, 2018 21:15:34
-
May 25, 2018 21:18:24
Recskas nem artana megtanulni nemetul mert a google forditos vergodes szanalmas
May 25, 2018 21:18:24
-
May 25, 2018 21:19:17
Szerintem a "szívesen együtt gondolkodnék veletek ezen és gyűjtenék számotokra javaslatokat" épp eléggé egyértelműen a "miért nem gondolkodtok és dolgoztok rajta nélkülem" udvariasra masnizott megfelelője xDDD
Csak a te hombár fejedben egyértelműek az ilyenek.
Míg a saját kommunikációd esetében elvárod, hogy a másik olvasson a gondolataidban, és megfejtse az épp aktuális hangulatod diktálta virágnyelvet, a többi ember teljesen egyértelmű kommunikációját sem érted.
Legalább mondd azt, amit gondolsz, ha pedig túl nagy bunkóságnak érzed, akkor meg ne mondj semmit, de ezzel a rejtnyelvvel csak még jobban megszopatod magad.
May 25, 2018 21:19:17
kábító pitonszag
May 25, 2018 21:19:24
Először kiakadtam a válaszán.
írok neki délelőtt, hogy hahó, adj már valami feladatot, mifasz van
Morgen
Nachdem ... import sich beendet hat, und ich habe gestern - zum Glück - auch geschafft für ... eine unter PHP 7.1 ganz-ganz fehlerfrei laufende Docker-Version zu erstellen, es sieht so aus, als ob kein Ticket mehr zu mir zugewiesen wäre. Wir haben gestern mir G... darüber gesprochen, dass bezüglich des Jenkins und SAP Integration (also für neuen Infrastruktur) noch etwas gegeben sein wird während dieses Sprints, der erledigt werden sollte, aber genaue Anforderungen kam gar nicht unter Rede. Also, wie ich sehe, es gibt jetzt zwei Möglichkeiten.
1) ich einarbeite mich mehr tiefer während des heutigen Tages zu Jenkins und Docker Makefile-Struktur, um nächsten Woche damit neben G...'s Anwesenheit sofort arbeiten zu können
2) den Spting-Plan ergänzt wird mit einer konkreten Tätigkeit, der zu meiner Verantworkigkeit gehören kann.
Was wäre Dein Vorschlag?
erre írja, hogy bocs, de nincs semmi
Entschuldige meine späte Rückmeldung ich war bis gerade eben im Gespräch mit T..., ich spreche kurz mit G... und melde mich gleich nochmal, aber denke, dass wir Variante 1 fahren
und wegen der .... !!!!!!
egy óra múlva írtam neki, felbaszott aggyal, hogy hahó, a te feladatod a projektmenedzsment, ha nem vagy rá képes, kérdezd a SoDI-t, majd a SoDI segít benne, mert a SoDI okos. a SoDI
Übrigens, nur das ist schon wieder meine Unbequemlichheit, ehrlich gesagt, dass ich die mittelfristige Planung leider nicht ganz genau durchsehe, was sind die wichtigste Ziele, wo steht der Mangel von resouscen dafür, obwohl ich mit Euch daran sehr gerne zusammendenken würde, Vorschläge für Euch sammeln würde.
Erre írta, hogy bocs, de az ügyfél nem tudja megint, mit akar.
Hey Endre, ich verstehe voll und ganz deinen Punkt, das Problem hierbei ist tatsächlich das wir an bestimmten Punkten ein wenig an der Planung von Z... hängen (die leider nicht ganz so vorausschauend ist, wie ich das gerne hätte), ich wollte mich heute mit G... mal kurz rückbesprechen, dass wir bei SAP anfangen zumindest kurzzeitige Ziele zu definieren, wenn wir schon bei der langzeitigen Perspektive Kompromisse machen müssen, vllt. machen wir das einfach kurz zu dritt und du bist direkt dabei.
danke Dir
Szerencse, hogy nap végén odajött még megnyugtatni, és elmagyarázni, mi van, mert különben agyfaszom lenne nagyon.
írok neki délelőtt, hogy hahó, adj már valami feladatot, mifasz van
Morgen
Nachdem ... import sich beendet hat, und ich habe gestern - zum Glück - auch geschafft für ... eine unter PHP 7.1 ganz-ganz fehlerfrei laufende Docker-Version zu erstellen, es sieht so aus, als ob kein Ticket mehr zu mir zugewiesen wäre. Wir haben gestern mir G... darüber gesprochen, dass bezüglich des Jenkins und SAP Integration (also für neuen Infrastruktur) noch etwas gegeben sein wird während dieses Sprints, der erledigt werden sollte, aber genaue Anforderungen kam gar nicht unter Rede. Also, wie ich sehe, es gibt jetzt zwei Möglichkeiten.
1) ich einarbeite mich mehr tiefer während des heutigen Tages zu Jenkins und Docker Makefile-Struktur, um nächsten Woche damit neben G...'s Anwesenheit sofort arbeiten zu können
2) den Spting-Plan ergänzt wird mit einer konkreten Tätigkeit, der zu meiner Verantworkigkeit gehören kann.
Was wäre Dein Vorschlag?
erre írja, hogy bocs, de nincs semmi
Entschuldige meine späte Rückmeldung ich war bis gerade eben im Gespräch mit T..., ich spreche kurz mit G... und melde mich gleich nochmal, aber denke, dass wir Variante 1 fahren
und wegen der .... !!!!!!
egy óra múlva írtam neki, felbaszott aggyal, hogy hahó, a te feladatod a projektmenedzsment, ha nem vagy rá képes, kérdezd a SoDI-t, majd a SoDI segít benne, mert a SoDI okos. a SoDI
Übrigens, nur das ist schon wieder meine Unbequemlichheit, ehrlich gesagt, dass ich die mittelfristige Planung leider nicht ganz genau durchsehe, was sind die wichtigste Ziele, wo steht der Mangel von resouscen dafür, obwohl ich mit Euch daran sehr gerne zusammendenken würde, Vorschläge für Euch sammeln würde.
Erre írta, hogy bocs, de az ügyfél nem tudja megint, mit akar.
Hey Endre, ich verstehe voll und ganz deinen Punkt, das Problem hierbei ist tatsächlich das wir an bestimmten Punkten ein wenig an der Planung von Z... hängen (die leider nicht ganz so vorausschauend ist, wie ich das gerne hätte), ich wollte mich heute mit G... mal kurz rückbesprechen, dass wir bei SAP anfangen zumindest kurzzeitige Ziele zu definieren, wenn wir schon bei der langzeitigen Perspektive Kompromisse machen müssen, vllt. machen wir das einfach kurz zu dritt und du bist direkt dabei.
danke Dir
Szerencse, hogy nap végén odajött még megnyugtatni, és elmagyarázni, mi van, mert különben agyfaszom lenne nagyon.
Dugd fel magadnak a boldozott "fordításaidat", kurvára nem ezeket írtad neki, vagy legalábbis nagyon nem ebben a stílusban. Te ennyire hülyének nézel minket?
Egyébként elég szánalmas elgépeléseid vannak, a körmondatos, hajbókoló stílusodról nem is beszélve.
Verantworkigkeit az Verantwortlichkeit akarna lenni? Mi a geci ez, valami elbaszott tyodika szóképzés? Trottel tájszólás?
May 25, 2018 21:19:24
töppedt buzigolyók
May 25, 2018 21:19:36
Próbálok jelekből olvasni, de nap közben kiakadtam, hogy megint zavaros, mi van, és nap végén, mielőtt hazament, odajött megnyugtatni, ez így jól jött ki.
"Hogy mondják magyarul, hogy szép hétvégét?"
Na akkor... :D
Jófejvolt, nyugis legalább így a hétvégén.
"Hogy mondják magyarul, hogy szép hétvégét?"
Na akkor... :D
Jófejvolt, nyugis legalább így a hétvégén.
"Szép hétvégét! Hétfőn ne gyere!"
May 25, 2018 21:19:36
töppedt buzigolyók
May 25, 2018 21:22:52
Kizártnak tartom, hogy az ilyen autista körmondatokban levelezgető kollégát hosszan megtartsák bármilyen cégnél. Akinek van ideje ilyen faszságokat írogatni, az nem dolgozik és punktum. Ráadásul nyomja a színes-szagos boldozott szarjait ahelyett, hogy odasétálna, és személyesen érdeklődne hogy mi az etvasz éppen.
May 25, 2018 21:22:52
púpátmozgató edzés
May 25, 2018 21:22:55
Sodi, úgy hallom, a víz alatti drónfelvételek nagyon feljövőben vannak, szívesen néznék tőled ilyen tartalmat.
Én nem. Snecit ismerve egy fürdőkádas "fürcsi" közbeni vízalatti faszmutogatás lenne a dologból.
May 25, 2018 21:22:55
broni
May 25, 2018 21:23:02
sodi, kellemes szabbatot!!!!!!!!!!!!!!
May 25, 2018 21:23:02
-
May 25, 2018 21:25:02
A probaidos felig analfabeta sodika kiosztja projektmenedzsert. Almodik nyomor kisfiam. Legalabb a trolloknak ne hazudj.Ha nem lennel beszarva akkor nem errol rinyalnal itt. Recskas te nem tudsz nyiltan es oszinten beszelni semmirol?
May 25, 2018 21:25:02
HELYI STRANDSZATÍR
May 25, 2018 21:25:53
May 25, 2018 21:25:53
sodika
May 25, 2018 21:33:14
Kizártnak tartom, hogy az ilyen autista körmondatokban levelezgető kollégát hosszan megtartsák bármilyen cégnél.
Hahahaha
Ez a csaj pont ilyen idétlen körmondatokban kommunikál az ügyfelek felé, láttam, lol
May 25, 2018 21:33:14
-
May 25, 2018 21:38:05
Hahahaha
Mit tudod te, egy órája sincs, hogy elismerted, hogy nem tudsz németül.
May 25, 2018 21:38:05
-
May 25, 2018 21:38:32
Hahahaha
csak te nem tudsz normalisan kommunikalni es emberek kozott letezni. 37 evesen alapveto dolgokat nem ertesz mert retardok kozott nevelkedtel. Lolmarrr Ez a csaj pont ilyen idétlen körmondatokban kommunikál az ügyfelek felé, láttam, lol
May 25, 2018 21:38:32
töppedt buzigolyók
May 25, 2018 21:39:38
Hahahaha
Ő egy senior projektmenedzser, te pedig egy utolsó utáni, hónapok óta ugyanabban a telerecskázott nadrágban járó alkoholista bevándorló vagy, aki nem végez értékelhető munkát. Miért helyezed magad egy szintre a csajjal?
May 25, 2018 21:39:38
Tomás de Torquemada
May 25, 2018 21:44:47
gery eretnek nézeteket terjeszt!!!!!!!!!!!
Meg kell égetni!
May 25, 2018 21:44:47
sodika
May 25, 2018 21:45:11
Mindegy, jó ez így.
Csak ma megint uncsi volt, pont a tegnapi nap után, amikor éppen hajlamos vagyok kombnálni, és ettől agyfaszt kaptam. :D
Csak ma megint uncsi volt, pont a tegnapi nap után, amikor éppen hajlamos vagyok kombnálni, és ettől agyfaszt kaptam. :D
May 25, 2018 21:45:11
moshe dayan
(
x2)
May 25, 2018 21:51:27
x2)
Mindegy, jó ez így.
vs.
Jaj, meséltem már, hogy tegnap kirúgták az egyik munkatársamat?
Nem emlékszem rá, hogy meséltem-e, vagy csak álmodtam, hogy meséltem. xD
Nem emlékszem rá, hogy meséltem-e, vagy csak álmodtam, hogy meséltem. xD
te ahhoz is következetlen vagy, hogy trollt hergelj, te cigányidomár féreg
Univerzum
May 25, 2018 21:51:55
"miért nem gondolkodtok és dolgoztok rajta nélkülem" -> Ezt fogják tenni :)
May 25, 2018 21:51:55
xray
(
x21)
May 25, 2018 21:54:10
x21)
Szó szerint értette, lehet, amit írtam, pedig tényleg annyit akartam csak mondani, hogy te feladatod a tervezés, miért nem csinálod. :D
ügyes voltál, snecike. jár a buksi simi és a felmondás. van fogalmad, h milyen a női bosszú? ja tényleg, van: andi. xd
Einhosenmann
May 25, 2018 21:58:28
sneci, vicceket meséljél a kollégáknak azzal bevágódsz hidd el, reggelig csak megtanulsz párat.
Például amikor csörög a telefonod, mielőtt felveszed, üvöltsd azt hogy ICH BIN DER EINHOSENMANN, ICH GEH ANS TELEFON RAN!!!
May 25, 2018 21:58:28
-
May 25, 2018 22:00:58
Egy próbaidős senki osztogat tanácsokat a menedzsmentnek, hogy mit hogyan csináljanak? Mi baj lehet?
May 25, 2018 22:00:58
sodika
May 25, 2018 22:05:45
Ő maga is próbaidős.
May 25, 2018 22:05:45
sodika
May 25, 2018 22:06:49
És az, hogy ő a menedzser, nem azt jelenti, hogy hierarchia van, hanem hogy ő szervezi meg a kereteket. Ez egyszerűen a szakmunka egy része.
May 25, 2018 22:06:49
kábító pitonszag
May 25, 2018 22:08:03
Mindegy, jó ez így.
Az nem baj, legalább lesz mivel masnizni állásinterjún miután kibasztak innen is. Túl kevés volt a "Verantworkigkeit"!
Amúgy nincs az az isten baszki, hogy ne beszéljenek ki a hátad mögött. Német nyelvű sodizmusok nem szoktak visszajönni a projektvezető csajszi felől, mint anno az irodavezető csajtól a Kolossyn?
May 25, 2018 22:08:03
-
May 25, 2018 22:08:26
Ő maga is próbaidős.
de te egy rühes migri vagy, aki még németül sem tud, és segédmunkás pozícióban vagy, a csaj meg német, és vezető.
megint nem tudod hol a helyed.
May 25, 2018 22:08:26
sodika
May 25, 2018 22:10:26
Mi az, hogy vezető?
Szervező.
A menedzser nem vezet, az szervez.
Szervező.
May 25, 2018 22:10:26
-
May 25, 2018 22:11:19
És az, hogy ő a menedzser, nem azt jelenti, hogy hierarchia van, hanem hogy ő szervezi meg a kereteket. Ez egyszerűen a szakmunka egy része.
mondogasd csak magadnak, hogy hierarchia nem lézetik. hátha igaz lesz.
May 25, 2018 22:11:19
sodika
May 25, 2018 22:12:04
igaz is
May 25, 2018 22:12:04
sodika
May 25, 2018 22:12:27
ezt hívják lapos szerkezetnek
van a főnök meg mindenki más
van a főnök meg mindenki más
May 25, 2018 22:12:27
-
May 25, 2018 22:13:18
Mi az, hogy vezető?
Szervező.
Szervező.
ezt így hívják a munka világában. vezető pozíció. utasítási joga van feletted. neked meg engedelmeskedned kell neki. különben kirúgnak.
37 évesen nem tudod ezeket?
May 25, 2018 22:13:18
sodika
May 25, 2018 22:15:04
May 25, 2018 22:15:04
-
May 25, 2018 22:16:33
sneci, te minden nap bizonyítani akarod a világnak, hogy rettentő buta vagy? miért érzed ezt a kényszert?
www.vallalati-kultura.hu/index.php/hierarchia.html
www.vallalati-kultura.hu/index.php/hierarchia.html
May 25, 2018 22:16:33
nyilvános faszkiverő
(
x38)
May 25, 2018 22:18:20
x38)
Sneci, ma nagyon sokat tettél azért, hogy kibasszanak! Shiker!
-
May 25, 2018 22:18:52
sneci, te minden nap bizonyítani akarod a világnak, hogy rettentő buta vagy? miért érzed ezt a kényszert?
vallalati-kultura.hu/index.php/hierarchia.html
vallalati-kultura.hu/index.php/hierarchia.html
Blogina ne itt reklámozd a szarjaidat!!
May 25, 2018 22:18:52
-
May 25, 2018 22:19:38
Ha kibasznak mi lesz a töltet az autiködgenerátorban?
May 25, 2018 22:19:38
nyilvános faszkiverő
(
x38)
May 25, 2018 22:20:00
x38)
Ha kibasznak mi lesz a töltet az autiködgenerátorban?
Egy nő a főnöke. Evidenciákat...
-
May 25, 2018 22:22:15
az az utasítás, hogy csináld meg a feladatot.
te teljesen debil vagy?
May 25, 2018 22:22:15
még éltet a remény
May 25, 2018 22:22:32
Ráadásul nyomja a színes-szagos boldozott szarjait ahelyett, hogy odasétálna, és személyesen érdeklődne hogy mi az etvasz éppen.
szerintem már jelezték neki,hogy inkább írjon. A dentális holokausztnak, milyen szaga lehet már, ha beszél? Valószínűleg a kénköves pokol és egy dögkút násza. Beszélgessen vele, akinek 7 anyja van, inkább írjon a barom.
May 25, 2018 22:22:32
-
May 25, 2018 22:22:35
ezt hívják lapos szerkezetnek
tuti nem hívja rajtad kívűl senki más lapos szerkezetnek :)
May 25, 2018 22:22:35
Néző
May 25, 2018 22:23:00
Nagyon várjuk a flogot, tudunk indulni holnap?
May 25, 2018 22:23:00
sodika
May 25, 2018 22:24:17
épp vágom a vlogot
May 25, 2018 22:24:17
-
May 25, 2018 22:24:19
springeket :)
mennyit ittál ma? fél 11, téhát kb az ötödiknél jársz...
May 25, 2018 22:24:19
banshee
(
x24)
May 25, 2018 22:25:41
x24)
Púp nem bírja, ha egy nő dirigál neki - lásd Kapitel 2 - így ezt úgy oldja fel, hogy a projektvezető nem a főnöke.
sodika
May 25, 2018 22:27:20
mert nem is az
May 25, 2018 22:27:20
banshee
(
x24)
May 25, 2018 22:27:25
x24)
épp vágom a vlogot
lesz holnap flokk?
-
May 25, 2018 22:27:57
Pedig ha a betört szilaj szürke kisegérnek azt mondja a projektvezető néni, hogy ugrojon.. akkor asodi megkérdezi milyen magasra :)))
May 25, 2018 22:27:57
-
May 25, 2018 22:28:21
Púp nem bírja, ha egy nő dirigál neki - lásd Kapitel 2 - így ezt úgy oldja fel, hogy a projektvezető nem a főnöke.
a néni aki okosabb nála, többet keres, dirigál neki. ezt nehéz feldolgoznia egy buta púpos korcsnak, akit leszarnak a nők.
May 25, 2018 22:28:21
banshee
(
x24)
May 25, 2018 22:29:33
x24)
Púp, kúrd meg a projektvezető kislányt a nagy fütyiddel!
sodika
May 25, 2018 22:29:35
ráadásul úgy vált angol meg német nyelv között, mintha mindkettő anyanyelve lenne, míg én makogok, jah
May 25, 2018 22:29:35
-
May 25, 2018 22:30:28
épp vágom a vlogot
persze, azért írsz neki, hogy adjon neked feladatot, azaz utasítson, hogy mit csinálj, mert nem a főnököd. nyilván.
May 25, 2018 22:30:28
banshee
(
x24)
May 25, 2018 22:32:44
x24)
ráadásul úgy vált angol meg német nyelv között, mintha mindkettő anyanyelve lenne, míg én makogok, jah
tedd a szájába a nagy fütyidet, hogy átvált-e franciára
ő is migri amúgy?
-
May 25, 2018 22:32:59
mert nem is az
Vajon ezt ő is így gondolja? :)
May 25, 2018 22:32:59
-
May 25, 2018 22:33:40
mesélj, még milyen kisebbségi érzéseid vannak a főnök nénivel szemben?
miért nem mondod neki, hogy 700 ezer + fütyi?
May 25, 2018 22:33:40
nyilvános faszkiverő
(
x38)
May 25, 2018 22:33:47
x38)
Tényleg nem a főnököd. A főnököd főnöke. Szóval ha direktben beszél hozzád, vagy te okoskodsz neki direktben, az már elég nagy bajt jelent. De te ezt persze nem érted.
sodilegnagyobbrajongoja
May 25, 2018 22:34:40
Különben hány éves a "kislány"?
May 25, 2018 22:34:40
-
May 25, 2018 22:35:37
gdpr, Hahó!
May 25, 2018 22:35:37
Véjpjofi pjogamozó
(
x4)
May 25, 2018 22:36:18
x4)
May 25, 2018 22:36:18
59 tehát még éppen a sodihoz való nagylányság alatt van. May 25, 2018 22:36:18
-
May 25, 2018 22:37:55
ezt bármelyik komolyabb német cég hozza, és biztos lehetsz benne, hogy az összes projektmenedzser, még a hollandok is :)
May 25, 2018 22:37:55
sodika
May 25, 2018 22:38:31
30 körül lehet szerintem.
May 25, 2018 22:38:31
nyilvános faszkiverő
(
x38)
May 25, 2018 22:39:46
x38)
30as vezető nő. Naná, hogy idegeskedsz :)
Mit akarhatna egy ilyen egy kopaszodó negyvenes egynadrágos migritől?? Maximum kirúgatni fog. Bizony!
-
May 25, 2018 22:40:43
lolbazmeg, még fiatalabb is nálad, ráadásul ennyivel? és ilyen pitizős leveleket írsz neki?
May 25, 2018 22:40:43
-
May 25, 2018 22:44:01
tehat meg ebben is jobb nalad.nem is csoda ha kisebbsegi komplexusod van. megint egy no csicskasa vagy raadasul meg fiatalabb is. May 25, 2018 22:44:01
-
May 25, 2018 22:45:07
jó a segge?
May 25, 2018 22:45:07
-
May 25, 2018 22:45:40
sneci, szerinted mi lehet az oka, hogy a főnököd 30 éves csaj létére itt tart, te meg 37 éves létedre egy digitális segédmunkás vagy?
May 25, 2018 22:45:40
-
May 25, 2018 22:47:22
a projektvezető néni is felpofoz majd élő adásban? nézném!
May 25, 2018 22:47:22
-
May 25, 2018 22:47:59
Mi az, hogy vezető?
Szervező.
ezt neked ki mondta? Miota ertesz te ehhez?szaros kis csicska vagy. Szerintem ha most megkerdeznem a kislanyt hogy ki az az Endre nem tudna megmondani mert annyira jelebtektelen kis szardarab vagy Szervező.
May 25, 2018 22:47:59
-
May 25, 2018 22:49:03
Lassan ott tartunk hogy a kislany asodi kiszolgalo szemelyzete.Recskas hogy hivjak ezt segedmunkas kislanyt?
May 25, 2018 22:49:03
nyilvános faszkiverő
(
x38)
May 25, 2018 22:49:21
x38)
Sneci, a kislány mennyivel keres többet nálad?
sodika
May 25, 2018 22:50:04
Minden nő jobb a szervezésben, mert a tűzhely több szervezést igényel, mint a vadászat. Ez genetika.
May 25, 2018 22:50:04
-
May 25, 2018 22:50:42
Minden nő jobb a szervezésben, mert a tűzhely több szervezést igényel, mint a vadászat. Ez genetika.
és ezzel Eva Braun is egyetért.
May 25, 2018 22:50:42
-
May 25, 2018 22:50:45
ezt neked ki mondta? Miota ertesz te ehhez?szaros kis csicska vagy. Szerintem ha most megkerdeznem a kislanyt hogy ki az az Endre nem tudna megmondani mert annyira jelebtektelen kis szardarab vagy
egyből mondaná, hogy az idióta, aki idióta leveleket írkál neki, miközben szarul dolgozik, ugyanabban a nadrágban jár, és büdös. továbbá csak makog németül és angolul is, a rühes migri.
May 25, 2018 22:50:45
-
May 25, 2018 22:51:58
May 25, 2018 22:51:58
-
May 25, 2018 22:52:07
az is genetika hogy te fogyatekos vagy May 25, 2018 22:52:07
-
May 25, 2018 22:53:09
Ezt magold be németül is :DDD biztos oltári sikere lenne
May 25, 2018 22:53:09
-
May 25, 2018 22:53:10
Asodi a nogyulolo. Recskas meseld el a kislany nevet
May 25, 2018 22:53:10
-
May 25, 2018 22:53:35
miért? ki látott már jó férfi igazgatót, projektmanagert, miniszterelnököt vagy effélét akinek csak szervezni kell a dolgokat?
May 25, 2018 22:53:35
-
May 25, 2018 22:56:36
Recskas hany kollegad nevet tudnad felsorolni?
May 25, 2018 22:56:36
-
May 25, 2018 22:57:36
Na ezért ő a főnök és nem te.
May 25, 2018 22:57:36
-
May 25, 2018 22:58:06
Recskas hany kollegad nevet tudnad felsorolni?
azok tereptárgyak, minek nekik név.
May 25, 2018 22:58:06
-
May 25, 2018 23:00:22
sneci szerinted a főnök néni is egy alig nézett flokkot vág péntek este, miközben egyedül piál egy lyukban, vagy ennél minőségibb módon tölti az időt?
May 25, 2018 23:00:22
töppedt buzigolyók
May 25, 2018 23:02:05
Ezt mindenképpen mondd még el párszor magadnak, hátha el is hiszed. A csaj háromszor annyit keres mint te, és azért vették fel, hogy a főnököd legyen. Nagyon szomorúnak tartom, hogy 37 éves korodban sem tudod még megérteni a vállalati hierarchia működését.
May 25, 2018 23:02:05
töppedt buzigolyók
May 25, 2018 23:05:36
Ezt mindenképp említsd majd meg a hétfői meetingen.
May 25, 2018 23:05:36
xray
(
x21)
May 25, 2018 23:06:42
x21)
May 25, 2018 23:06:42
agyalágyult vagy, csak a faszcibáláshoz értesz. May 25, 2018 23:06:42
98 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™