« 5121 5122 5123 5124 5125 5126 5127 5128 5129 5130 »
1735676 komment.

Szerző: Archer Dark Jul 08, 2018 20:51:00
Válasz
(6)
A Gyogyås már látta az újításokat a fórumon vagy most kísértetiesen el van tűnve?
Veritas Omnia Vincit
Jul 08, 2018 20:51:00

Szerző: Zulu (Snecológus-pontszám: 31051x15) Jul 08, 2018 22:17:20
Válasz
(1)
Véjpjofi pjogamozó
Most jónak tűnik azóta nem dobott ki. Csak az apply gombra nem nyomott rá sodi...

Sajnos nem tudom biztosan, hogy megoldottam-e a problémát. Most engem sem dobál ki, de ha mégis kidob téged, vagy mást, szóljatok, mert máshogy nem fogom észrevenni.
Jul 08, 2018 22:17:20

Szerző: nyilvános faszkiverő (Snecológus-pontszám: 76952x38) Jul 08, 2018 22:29:24
Válasz
(1)
Szerintem inkognító módban voltak, és azért dobta ki őket, vagy valami uMatrix féleség lehet a ludas. A session nem kéne, hogy lejárjon, és ha nem indítom újra a browsert, akkor nem is dob ki. (Ha újraindítom, akkor is be vagyok jelentkezve utána, most megnéztem.)
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
Jul 08, 2018 22:29:24

Szerző: Zulu (Snecológus-pontszám: 31051x15) Jul 08, 2018 22:54:54
Válasz
(0)
nyilvános faszkiverő
Szerintem inkognító módban voltak, és azért dobta ki őket, vagy valami uMatrix féleség lehet a ludas. A session nem kéne, hogy lejárjon, és ha nem indítom újra a browsert, akkor nem is dob ki. (Ha újraindítom, akkor is be vagyok jelentkezve utána, most megnéztem.)

Engem is kidobált úgy, hogy ki se kapcsoltam a böngészőt. Nem ismerem túlságosan a php session kezelést, de szerintem ez volt rosszul beállítva:

php.net/manual/en/session.configuration.php#ini.session.gc-maxlifetime

Ez alapból csak 1440 másodperc, ami, ha jól értem, pontosan azzal jár, hogy kibálja az inaktív usereket.
Jul 08, 2018 22:54:54

Szerző: Archer Dark Jul 08, 2018 23:02:54
Válasz
(2)
Engem még egyszer sem dobott ki. Amúgy a gólya és az emeritus között van átmenet? Például már 500 ponttal lehet valaki adjunktus?
Veritas Omnia Vincit
Jul 08, 2018 23:02:54

Szerző: Zulu (Snecológus-pontszám: 31051x15) Jul 08, 2018 23:04:07
Válasz
(2)
Archer Dark
Engem még egyszer sem dobott ki. Amúgy a gólya és az emeritus között van átmenet? Például már 500 ponttal lehet valaki adjunktus?

Van bizony. 500 ponttal azt hiszem doktorandusz leszel.
Jul 08, 2018 23:04:07

Szerző: nyilvános faszkiverő (Snecológus-pontszám: 76952x38) Jul 08, 2018 23:26:39
Válasz
(1)
Zulu
Engem is kidobált úgy, hogy ki se kapcsoltam a böngészőt. Nem ismerem túlságosan a php session kezelést, de szerintem ez volt rosszul beállítva:

php.net/manual/en/session.configuration.php#ini.session.gc-maxlifetime

Ez alapból csak 1440 másodperc, ami, ha jól értem, pontosan azzal jár, hogy kibálja az inaktív usereket.

Nemtom, nekem nem járt le, több napos AFK után sem. soha nem jár le. Miért nem JWT, ha már úgyis meg lett piszkálva?
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
Jul 08, 2018 23:26:39

Szerző: - Jul 08, 2018 23:28:59
Válasz
(6)
Tyodika böfögjél ide valami szakmait, biztos van jó észrevételed a fórumodhoz..
Jul 08, 2018 23:28:59

Szerző: A sodi Jul 09, 2018 00:30:47
Válasz
(12)
-
Tyodika böfögjél ide valami szakmait, biztos van jó észrevételed a fórumodhoz..

Fütyi 700 ezer XD
Jul 09, 2018 00:30:47

Szerző: símanó (Snecológus-pontszám: 6107x3) Jul 09, 2018 00:32:22
Válasz
(7)
A sodi
Fütyi 700 ezer XD

750, hahó!
Jul 09, 2018 00:32:22

Szerző: xray (Snecológus-pontszám: 43444x21) Jul 09, 2018 00:44:17
Válasz
(0)
a ban/törlés kinek lesz hozzáférhető, mert ezt a barmot szívesen törölném?
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
Jul 09, 2018 00:44:17

Szerző: Radírpók Jul 09, 2018 01:01:56
Válasz
(0)
xray
a ban/törlés kinek lesz hozzáférhető, mert ezt a barmot szívesen törölném?

Az idegesítő-faktora a 0 közelébe került, és reggelre mindig eltűnik.
Jul 09, 2018 01:01:56

Szerző: xray (Snecológus-pontszám: 43444x21) Jul 09, 2018 01:06:28
Válasz
(0)
Radírpók
Az idegesítő-faktora a 0 közelébe került, és reggelre mindig eltűnik.

thx
Jul 09, 2018 01:06:28

Szerző: xray (Snecológus-pontszám: 43444x21) Jul 09, 2018 01:10:47
Válasz
(2)
valamikor volt itt egy ilyen éjféli 1 beszólásos, az üdv kijevből, de az felszívódott. lehet, h ez is ő.
Jul 09, 2018 01:10:47

Szerző: La Haine (Snecológus-pontszám: 4775x2) Jul 09, 2018 01:25:27
Válasz
(31)
A berlini Wedekindstr.-ban történt incidensnél a rendőrség a behatolás előtt Röntgen sugaras technikával próbált meggyőződni arról, hogy merre lehetnek a célszemélyek, amikor az alábbi megdöbbentő kép tárult eléjük.

Töröljétek ezt a kommentet, kivéve az utolsó hozzászólásomat.
Jul 09, 2018 01:25:27

Szerző: PapúcsóssPéhádéss Jul 09, 2018 01:56:05
Válasz
(5)
Agyál pészt Sódi Tőrpapa barátódnakk ne a Cúki Árón ellő fízetésre kőlcséll!!! Búrzsúly fósadékk!!!
Agyál pészt Sódi Tőrpapa barátódnakk ne Cúki Árón ellő fízetésre kőlcsd búrzsúly fósadékk!
Jul 09, 2018 01:56:05

Szerző: Archer Dark Jul 09, 2018 02:04:09
Válasz
(19)
Amúgy Gagyåsfasz magyarázd már el ezt, hogy már több mint 1 éve megvan a csatornád és még csak a 305 feliratkozónál tartasz? Más kevesebb mint 1 év alatt szerez egy közepes nézőközönséget. Neked meg csak mi a trolljaid vagyunk, de mi meg a végeláthatatlan veknivlogok nélkül is ,,gondoskodnánk,, rólad. Szóval 1 év alatt shemmi de shemmi shikert nem értél el ezen a téren! holott ezt nevezted meg mindég a tevékenységed fő tárgyának. Csak példaként felhozok neked egy outsider retardáltat a youtube-ról, a Piscatel nevű neurotikus faszt, ez se nem beszél érdemi dolgokról, de röhögni sem lehet rajta mint egy Molnár Kikin vagy egy Bartoson, hanem olyan mint te, hogy a jelentéktelen életét teregeti ki mindenkinek youtu.be/IuP3iJGPCDM de baszki még ennek is van 8 ezer feliratkozója meg egy csaja, pedig ennek a jövedelme gyakorlatilag nulla és mikropénisze van, te a 700+fütyivel kitörölheted a segged! Bár szerintem a trollok között nem csak ügyvédek, bankárok, újságírók, hackerek és informatikusok vannak, hanem varázslók is ugyanis olyan mintha az összes retardálton átok ülne, ami a Youtube nézettséget és feliratkozókat illeti. Te befeketettél egy Varsói és egy Prágai vlogba csak azért, hogy megnézzék. Rajtunk kívül senki se nézte mert semmi lényeges nem volt benne a nagy deformált fejeden kívül. RGL lenyomott egy Pán-Európai csöves tourt úgy hogy nem hagyta ott a fogát, más már a fókuszba is bekerülhetett volna ezzel, de minimum nézték volna a videóit erre RGL a Gibraltár szorosos videójára 76! [hetvenhat] megtekintést kapott azért mert képtelen volt normális nevet adni a videóinak ezért éppen arra a videóra ahol áttekert Monacón azt a nevet adta ,,homeless christian fight against satanic big brother,,
Veritas Omnia Vincit
Jul 09, 2018 02:04:09

Szerző: Biztatási kár (Snecológus-pontszám: 20841x10) Jul 09, 2018 02:07:58
Válasz
(0)
Óhello!
Jul 09, 2018 02:07:58

Szerző: Archer Dark Jul 09, 2018 02:26:07
Válasz
(5)
sodika
Krizsai Andi sem értette Berlinben, mit értek pontosan azalatt, hogy azt csodálom benne, hogy egyszerre okos és nem elmebeteg, és nehéz volt feldolgoznia, hogy ez nem holmi költői kép, vagy bújtatott bók, hanem szó szerint értem. :D

Kettejük közül te voltál az elmebetegebb, te vagy az aki 5 év után sem tudod őt elfelejteni, ráadásul ő neked nem is az exed, mert csak egyszer hívott meg vendégségbe, az csak a te autista felfogásod miatt van, hogy te ezt már úgy dolgoztad fel, hogy ő kvázi akar tőled valamit te fasz! Azért majd moss fogat, ha mész gányolni holnap.
Veritas Omnia Vincit
Jul 09, 2018 02:26:07

Szerző: kripli figyelő (Snecológus-pontszám: 25404x12) Jul 09, 2018 02:38:57
Válasz
(4)
Archer Dark
Azért majd moss fogat, ha mész gányolni holnap.
A rohadó csonkokra már kár a colgate.Andi is mondta hogy nagyon büdös volt recskás pofája.
Jul 09, 2018 02:38:57

Szerző: Arszlan Jul 09, 2018 03:04:40
Válasz
(14)
xray
valamikor volt itt egy ilyen éjféli 1 beszólásos, az üdv kijevből, de az felszívódott. lehet, h ez is ő.

uDV DUBLINBOL MINDENKINEK!
Jul 09, 2018 03:04:40

Szerző: Stréber troll Jul 09, 2018 03:32:14
Válasz
(2)
Szabadság!

Üdv mindenkinek Sydneyből, kisbőrös melyik géppel érkezik kaszablokkolni, kimennék röhögni egyet!!

Kúrjatok!!Taot és òhellò mindenkinek.
Jul 09, 2018 03:32:14

Szerző: kripli figyelő Jul 09, 2018 03:40:46
Válasz
(1)
Mennyi minuszban vagy gyagyás?Már kimaxoltad a számlád?Tudod még nem költhetsz a hitelkártyákból mert nincs hónap 15,nagy kamat lesz rajta.
Jul 09, 2018 03:40:46

Szerző: moshe dayan (Snecológus-pontszám: 4676x2) Jul 09, 2018 06:39:15
Válasz
(1)
Zsidók vagytok.
Na meló, csá.
Jövő héten
Hahó!
Hahó!
Az más.
Soha többet nem írok ide
* ásít *
A mindennek a jól csinálását önmagáért csinálom egyre jobban (sodika - Oct 02, 2015 08:59:37)
Jul 09, 2018 06:39:15

Szerző: Hiénaverő Jul 09, 2018 07:46:10
Válasz
(0)
Archer Dark, te itt voltál már azelőtt is hogy a balfasz Kisbolyhos rádszállt volna, vagy a semmiből megjelent az idiótája és a fenyegetőzései vezettek el a Tanszékre? Csak azért kérdem mert tipikus példája lenne, hogyan tudnak a retardok shaját trollokat kreálni. Tajgi a másik shikerember e téren :D
Jul 09, 2018 07:46:10

Szerző: töppedt buzigolyók (Snecológus-pontszám: 74134x37) Jul 09, 2018 09:01:54
Válasz
(3)
Hajnalban is......
B A S Z O K !!!!!!!

Ooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooaaaaaaaaahhhhhh!!!!!!!!!!!!!!!

Remélem, hogy anyádat.
Jul 09, 2018 09:01:54

Szerző: Elsőéves (Snecológus-pontszám: 7420x3) Jul 09, 2018 09:03:02
Válasz
(0)
Esz ety tyeknyikai pjóba
Fogsz te még engem rajongással szopni
Jul 09, 2018 09:03:02

Szerző: Autismus Maximus (Snecológus-pontszám: 33292x16) Jul 09, 2018 09:08:42
Válasz
(0)
Zsidók vagytok.
Hahó!
* ásít *
Jul 09, 2018 09:08:42

Szerző: Gólya (Snecológus-pontszám: 4500x2) Jul 09, 2018 09:11:45
Válasz
(0)
kripli figyelő
A rohadó csonkokra már kár a colgate.Andi is mondta hogy nagyon büdös volt recskás pofája.

Ez így tényleg elhangzott? :D

Egyébként a napokban unalmamban, 2015 januári kommenteket olvasgattam itt SoDi fórumán. 2 megállapításra jutottam:

-SoDi mindig hazudik,és a trolloknak mindig igaza van: végig tagadta h Recskaiék pénzelik a gnómot, erre ha jól emlékszem itt pár hónapja egy mániás szakaszban benyögte hogy nem hogy egy részét, hanem teljes kalandját ők fizették, sőt maga Recskai Geri menekítette haza kocsival. Ezt a foegatókönyvet már rengeteg troll felvázolta akkor is.

- Andit komolyan még meg is érdemelte volna a Sodi. Chemtrail hívő, rothadó fogú, lowlife picsa, aki Molnár F munkásságának csodálója xdxd igazi retard pár lettek volna.

UI: nagyon jó lett az újítás a fórumon, köszi SoDi! Látod, nem is vagy akkora kontár

Na úszkálás a tengerben, csá!
2 napig csicskultam.
Jul 09, 2018 09:11:45

Szerző: Tyehnyikai Jul 09, 2018 09:14:12
Válasz
(0)
Pjóba.
Jul 09, 2018 09:14:12

Szerző: símanó (Snecológus-pontszám: 6107x3) Jul 09, 2018 09:25:39
Válasz
(4)
nehogy kisoderálódás útján eltűnjön a flokk alól:

Name Name
te nem dolgoztál a magyar IT szektorban, gombokért gányoltál mindenféle útféli patkánylyukakban. felmerül tehát a kínzó kérdés, hogy honnan is tudhatnál te bármiféle különbségekről? persze ez a szokásos sodikontent: megint olyan témáról osztod az “észt”, amiről halvány lila (erjedt sör és rothadó sarki kebab szagú) fingod sincs. btw, kisukrán1 utalt már ezen a héten?

SoDI vlogja
Name Name : Nem tudom értelmezni, amit írsz. Hogy érted, hogy nem? Sokéves magyar és többéves német tapasztalatokról számolok be.

Name Name
egy épkézláb magyar munkahelyed nem volt, az az igazság. feketén gányolgattál. de ez nem adott neked semmiféle tapasztalatot a magyar IT szektorról. megint a levegőbe beszélsz.

SoDI vlogja
Name Name : Ez konkrétan nem igaz. Nézd csak meg az önéletrajzomról szóló epizódot.

Jul 09, 2018 09:25:39

Szerző: Biztatási kár (Snecológus-pontszám: 20841x10) Jul 09, 2018 09:32:44
Válasz
(2)
símanó
nehogy kisoderálódás útján eltűnjön a flokk alól:

Az utolsó 5 percet érdemes végig hallgatni, végig hazudja a magyar munkahelyéről. Nekem úgy tűnt, hogy egy új magyar cégnév is feltűnik, de már nem akartam újra meghallgatni.
Jul 09, 2018 09:32:44

Szerző: Autismus Maximus (Snecológus-pontszám: 33292x16) Jul 09, 2018 09:46:13
Válasz
(6)
Egyébként a regisztráció nélkülieket teljesen ellehetetlíti az Iron Gnome. Korábban mindig gond nélkül tudtam ide írni mobilnetről, most meg 180 perc lurkolás... Egyszer ki akartam várni, de menet közben újraindult valamikor a session.

Lehet persze cél, hogy leépítsük a nem regisztráltakat, de szerintem kár lenne olyanokért, akik csak érdeklődőként vannak jelen, be-beírogatnak olykor, néha kérdéseik vannak, informálódni akarnak. Még troll növendék is lehet egyesekből.

Szerintem (ma már) nem kell olyan szigorúan venni a retardok távol tartását, 180 percekkel szívatni a népet. Kisboros hála Istennek eltakarodott innen, csak a flokk alatt okoskodik, az meg ugye nem izgat minket.

Tajgi is elrejtőzött az ágyneműtartóba, miután Pegazus felkérdezte és kicsit bepisilt.

Igazából már régóta nem volt "esemény", retard invázió, szóval felvetném, tényleg szükség van-e a 180 perces korlátra?
Jul 09, 2018 09:46:13

Szerző: símanó (Snecológus-pontszám: 6107x3) Jul 09, 2018 09:46:33
Válasz
(0)
Biztatási kár
Nekem úgy tűnt, hogy egy új magyar cégnév is feltűnik, de már nem akartam újra meghallgatni.

a pénzmentő lehetett, ott íroasztal alatt recskázó-alvói munkakörben volt alkalmazva
Jul 09, 2018 09:46:33

Szerző: Penzmento (Snecológus-pontszám: 13458x6) Jul 09, 2018 09:53:08
Válasz
(1)
Technikai proba
🕎Endigame🕎
Jul 09, 2018 09:53:08

Szerző: Újságíró troll Jul 09, 2018 10:00:37
Válasz
(20)
Valaki kérte pár oldallal korábban, így íme Sodichu igaz története. Mehet fel Sodipediára.

Tényleg, a regisztráltak szerkeszthetik a Sodipediát?

Sodichu

Sodichu nem más, mint SoDI alteregója. Egy kitalált karakter, aki minden, ami SoDI valaha szeretett volna lenni. Mivel SoDI fiatalkori nagyravágyó, nagyképű tervei, és egy öregasszony kitartottjaként az asztal alatti hálózsákban nyomorgás, a heverő mögül előkapart fillérekből álló egzisztencia, igénytelen ügyfeleknek gombokért gányolás, Berlinben magányos agonizálás háklis főbérlőkkel, vagyis a valóság között látványos szakadék tátong, a karakter hamar vicc és paródia forrásává vált a snecológusoknál. A fórumon számtalan menőző Sodichu-s sztorival szórakoztatják egymást és egyúttal hergelik SoDI-t. A szó maga a Chris Chan-féle Sonichu-ból eredeztethető.

De a kitalált sztorik és humoros népköltések után íme az igazság Sodichu életéről:

Sodichu 1982. január 17-én született, a brit királyi család egy titkos magánkórházában, amit személyesen II. Erzsébet királynő ajánlott fel az új jövevény számára. A dátum más szempontból is érdekes. Kevesen tudják, de hosszú évek tervezése és egyeztetése után ezen a napon lett volna egy szupertitkos találkozó a két szemben álló akkori elnök, Ronald Reagan (USA) és Leonyid Brezsnyev (SZU) között, amely a teljes nukleáris leszerelés paktumának aláírását célozta volna, egyúttal a világbékéért tett legfontosabb lépést. Az utolsó pillanatban azonban Reagan lemondta a háttéremberek ezrei által kínnal-keservvel összehozott találkozót, meglehetősen fura indokkal: "Fontosabb dolgom van, bocsi!"
Évtizedekkel későbbi levéltári kutatások azt derítették ki, hogy Reagan a fent említett titkos magánklinikára utazott ezen a napon, hogy fejet hajtson az újszülött Sodichu előtt, és ajándékul átadja számára hőn szeretett nagyanyja féltve őrzött hagyatékából származó színarany gyűrűjét.

Sodichu életét más szempontból is meghatározta ez a találkozó. Nem túl meglepő módon a szovjetek régóta bemikrofonozták az amerikai elnök közvetlen környezetét, mi több, Reagan kedvenc zakójának zsebébe is belevarrattak egy poloskát. Így a szovjetek lehallgatták, ahogy az amerikai elnök kedveskedve ismételgeti az újszülöttként már értelmes kifejezésekkel kommunikálni tudó Sodichu első szavát: "TAOT!"
A vörösök számára ismeretlen kifejezés megfejtésére szovjet tudósok és kódfejtők ezrei ugrottak rá, a legmagasabb szintről jövő utasítás szerint. Végül egy 150 oldalas jelentésben azt a megállapítást tették, hogy a TAOT kifejezés, amit az amerikai elnök használt, a "The Arbiter Of Truth" rövidítése, amit valahogy úgy lehetne fordítani: "Az Igazság Döntőbírója". Mivel a lehallgatásból már korábban megállapították, hogy az elnök Sodichu-t ment meglátogatni, Brezsnyev személyes következtetése volt, hogy a "The Arbiter Of Truth" személyesen Sodichu lehet. Így aztán titokban ő is meglátogatta a gyermeket, szintén fejet hajtott és egy csodásan kidolgozott falovacskát adott neki ajándékba, amellyel minél többet játszottak, annál jobban hasonlított egy T-34-es tankra.

Az egész históriát aztán évtizedekre titkosították, így a köznép elől rejtve maradt, hogy nagyhatalmi vitás ügyekben a későbbi amerikai és szovjet/orosz elnökök is gyakran keresték fel titokban Sodichu-t, "Az Igazság Döntőbíráját", hogy ítélje meg ügyeiket, de ő általában "Zsidók vagytok! De talán ugorjunk. Uncsi." felkiáltással rázta le a kellemetlenkedő államférfiakat.

Sodichu gyerekkora viszonylag eseménytelenül telt. Kiskorában megalapította a BunkiBankot, amellyel az Öböl menti olajállamokat és esetenként a Rotschild, JP Morgan, Goldman Sachs érdekeltségeket segítette ki némi kölcsönnel. Osztálykiránduláson Londonban jártak, és míg egyes nincstelen prolik menőzésképpen Alien-babát vásároltak osztálytársaik elkápráztatására, Sodichu két elfojtott ásítás között inkább a teljes Alien kvadrológia filmjogait vette meg. Az egyetlen említésre méltó esemény a szalagavatós tánc volt, amely után a díszvendégként jelen lévő Michael Flatley felállva, vastapssal értékelte Sodichu teljesítményét.

Izgalmasabb volt azonban az egyetemi felvételi időszaka. Sodichu-nak főtt a feje, melyik egyetemet válassza, hiszen az ELTE, a Közgáz, a BME, de a Harvard, az Oxford, a Stanford és a Cambridge is benyújtotta hozzá a jelentkezését, hogy őhozzájuk menjen diáknak. Sodichu azonban túlságosan kényelmes volt, és nem nagyon fűlt hozzá a foga, hogy végigjárjon egy egyetemet, miközben érdekesebb dolgokkal is töltheti az időt. Voltak, akik azt tanácsolták neki, vegyen egy diplomát, és azzal el van intézve a dolog. Sodichu-nak tetszett az ötlet, így végül amellett döntött, hogy a teljes Cambridge-i egyetemet veszi meg.
Végül mégis belevágott az egyetemi évekbe, ahol a megnyerő kiállású, laza, jó humorú, arányos fejű, tökéletes fogsorú, szálfaegyenes legény mindig a társaság központja volt, a feszes testű évfolyamtárs csajok rajongással sz... szerették.

Már egyetemista korában több nagysikerű médiavállalatot alapított, a cégbirodalom egyre csak fosta a pénzt. A politika bugyraiban is elmerült, jól felépített, ötletes, gyújtó hangú beszédeit tömegek éljenezték. Belekeveredett a 2006-os zavargásokba, mivel bosszantotta, hogy X6-os BMW-jének útját elállja a rendőrsorfal a medencés irodájába menet, ezért inkább megvette a Rendőrséget. A kellemetlenségért Gyurcsány Ferenc akkori miniszterelnök személyesen kért bocsánatot Sodichu-tól, Sólyom László akkori köztársasági elnök pedig a Magyar Köztársasági Érdemrend lánccal ékesített nagykeresztjét adományozta neki engesztelésül. Igaz, ez a kitüntetés csak államfők részére adományozható, de Sodichu elegánsan átvágta a gordiuszi csomót azzal, hogy megvásárolta Madagaszkárt, és Benyovszky Móric után második magyarként királlyá koronáztatta magát.
Sodichu-nak tehetsége volt a filmezéshez és a grafikai munkákhoz, ezért sorra állította elő a tűéles, kiváló minőségű felvételeit, a legváltozatosabb témákban. A tüntetésekről is sajátos technikával közvetített. Voltak, akiknek az volt minden álma, hogy már fiatalon beszerezzenek egy "repcsit", egy drónt, a még látványosabb, még különlegesebb felvételekért. Sodichu már huszonévesen a saját "repcsijével" készített felvételeket. Nem volt könnyű beszerezni az Amerikai Légierőtől az SR-71 "Blackbird" szuperszonikus kémrepülőgépet, de kapott némi árengedményt, mert panaszkodott, hogy ilyen gagyi zoom-mal ellátott kamerarendszerrel ciki közvetíteni.

Sodichu alapvetően becsületes férfiú volt. Mindig tisztességesen adózott, ugyanis azt vallotta, az a koszos pár milliárd dollár pluszba vagy mínuszba igazán nem ér annyit, hogy trükközni kelljen miatta. Egyszer került csak kellemetlen helyzetbe, amikor elnézte a határidőt, és elfelejtette időben leadni az adóbevallását. Mentségére legyen szólva, éppen Balin nyaralt az előző 3 év Miss Universe-eivel, és más elfoglaltságuk volt. Ez apróbb kiesést okozott néhány ország államháztartásában, az eseményt azóta a nagy 2008/9-es gazdasági világválság néven emlegetik.
Miután rövid idő alatt "kinőtte Magyarországot", hiszen mindent elért, amit csak lehetett, ezért Németországba költözött. Mivel Berlinben nehezen talált megfelelő lakhelyet, inkább megvette egész Berlint. Összejött egy ottani magyar hölggyel, aki a művészvilágban forgott, galériát működtetett és aki csodálta Sodichu programozói zsenialitását.

Sodichu a 2017-es év első felében már cikinek érezte egy csóró Airbus A319 Corporate Jet-tel járni, ezért megvett egy Boeing 747-est, amin elég sokat dolgoztak, hogy levakarják róla az "Air Force One" feliratot. Állítólag valami négeré volt előzőleg, de Sodichu nem nézett utána pontosan.
Igen aktív az interneten és a közösségi médiában. Twitter és Instagram fiókjait Donald Trump, Vlagyimir Putyin, George Soros, Elon Musk, Beyoncé, és Ferenc pápa is követi. Utóbbi már kezdeményezte az I. pátyi zsinat hittételeinek beemelését a liturgiába. Sodichu rendszeresen vlogol, rövid és szórakoztató epizódjaihoz PewDiePie minden alkalommal reakcióvideót forgat.
Sodichu egy időben rendszeresen publikált a nagy tekintélyű Wall Street Journal című lapba. Legsikeresebb cikke a közgazdasági témájú "Pereld be anyádat, ha munkára akar kényszeríteni!" című volt. Egyik cikkével azonban az újság hasábjain vitába szállt Richard H. Thaler, az egyik legnevesebb közgazdász professzor. A briliáns logikával felépített tanulmányba azonban csak egy helyen tudott belekötni, ahol Sodichu véletlenül elrontotta a központozást. Sodichu rövid válaszcikket jelentetett meg a lapban: "Zsidók vagytok! Soha többet nem írok ide!"
A világ legtekintélyesebb vezetői, elnökei manapság éppen azon dolgoznak, hogy Sodichu-t "világkirály Istencsászár-imperátorrá" koronázzák, amely titulusnak rövidített megnevezése: "sodiazisten".

Sodichu volt az az ember, akinek soha életében nem fordult meg a fejében, hogy jelentkezzen egy maszti-partyra.
Jul 09, 2018 10:00:37

Szerző: Biztatási kár (Snecológus-pontszám: 20841x10) Jul 09, 2018 10:06:44
Válasz
(3)
símanó
a pénzmentő lehetett, ott íroasztal alatt recskázó-alvói munkakörben volt alkalmazva

Nem szívesen, de visszahallgattam. Szabó és tsa, akiknek állítólag a logisztikai modulját készítette (groteszk megbízás) és Magyarország legnagyobb belsőépítészeti vállalkozása. És mint kiderült, ezzel kérkedik minden állásinterjún.

Kb: 11:57-tól. www.youtube.com/watch?v=V6lCuHMQ-R8
Jul 09, 2018 10:06:44

Szerző: Autismus Maximus (Snecológus-pontszám: 33292x16) Jul 09, 2018 10:15:28
Válasz
(15)
Biztatási kár
Nem szívesen, de visszahallgattam. Szabó és tsa, akiknek állítólag a logisztikai modulját készítette (groteszk megbízás) és Magyarország legnagyobb belsőépítészeti vállalkozása. És mint kiderült, ezzel kérkedik minden állásinterjún.

Kb: 11:57-tól. youtube.com/watch?v=V6lCuHMQ-R8

Ez a mosonmagyaróvári Szabó és társa? Geci, azt a céget én ismerem! Többször találkoztam már, tárgyaltam az ottani felsővezetéssel. A tulajjal, Szabó Gyulával tegező viszonyban vagyok.

Azt tudom róluk, hogy többféle rendszert is használnak és kurvára nem elégedettek. Hogy sneci szarja is közte van-, vagy már kibaszták ahová való, azt nem tudom.

De pár éve már felmerült náluk, hogy normális rendszert vezessenek be, csak Gyula elég sóher, nem akart pénzt adni rá. De a többi munkatárs már hosszú ideje panaszkodik.
Jul 09, 2018 10:15:28

Szerző: símanó (Snecológus-pontszám: 6107x3) Jul 09, 2018 10:19:08
Válasz
(6)
Autismus Maximus
De pár éve már felmerült náluk, hogy normális rendszert vezessenek be

kacsintgatnak a szélkerék webshop motorja felé
Jul 09, 2018 10:19:08

Szerző: banshee (Snecológus-pontszám: 48803x24) Jul 09, 2018 10:21:11
Válasz
(0)
Újságíró troll
Valaki kérte pár oldallal korábban, így íme Sodichu igaz története. Mehet fel Sodipediára.

Tényleg, a regisztráltak szerkeszthetik a Sodipediát?

Sodichu

Sodichu nem más, mint SoDI alteregója. Egy kitalált karakter, aki minden, ami SoDI valaha szeretett volna lenni. Mivel SoDI fiatalkori nagyravágyó, nagyképű tervei, és egy öregasszony kitartottjaként az asztal alatti hálózsákban nyomorgás, a heverő mögül előkapart fillérekből álló egzisztencia, igénytelen ügyfeleknek gombokért gányolás, Berlinben magányos agonizálás háklis főbérlőkkel, vagyis a valóság között látványos szakadék tátong, a karakter hamar vicc és paródia forrásává vált a snecológusoknál. A fórumon számtalan menőző Sodichu-s sztorival szórakoztatják egymást és egyúttal hergelik SoDI-t. A szó maga a Chris Chan-féle Sonichu-ból eredeztethető.

De a kitalált sztorik és humoros népköltések után íme az igazság Sodichu életéről:

Sodichu 1982. január 17-én született, a brit királyi család egy titkos magánkórházában, amit személyesen II. Erzsébet királynő ajánlott fel az új jövevény számára. A dátum más szempontból is érdekes. Kevesen tudják, de hosszú évek tervezése és egyeztetése után ezen a napon lett volna egy szupertitkos találkozó a két szemben álló akkori elnök, Ronald Reagan (USA) és Leonyid Brezsnyev (SZU) között, amely a teljes nukleáris leszerelés paktumának aláírását célozta volna, egyúttal a világbékéért tett legfontosabb lépést. Az utolsó pillanatban azonban Reagan lemondta a háttéremberek ezrei által kínnal-keservvel összehozott találkozót, meglehetősen fura indokkal: "Fontosabb dolgom van, bocsi!"
Évtizedekkel későbbi levéltári kutatások azt derítették ki, hogy Reagan a fent említett titkos magánklinikára utazott ezen a napon, hogy fejet hajtson az újszülött Sodichu előtt, és ajándékul átadja számára hőn szeretett nagyanyja féltve őrzött hagyatékából származó színarany gyűrűjét.

Sodichu életét más szempontból is meghatározta ez a találkozó. Nem túl meglepő módon a szovjetek régóta bemikrofonozták az amerikai elnök közvetlen környezetét, mi több, Reagan kedvenc zakójának zsebébe is belevarrattak egy poloskát. Így a szovjetek lehallgatták, ahogy az amerikai elnök kedveskedve ismételgeti az újszülöttként már értelmes kifejezésekkel kommunikálni tudó Sodichu első szavát: "TAOT!"
A vörösök számára ismeretlen kifejezés megfejtésére szovjet tudósok és kódfejtők ezrei ugrottak rá, a legmagasabb szintről jövő utasítás szerint. Végül egy 150 oldalas jelentésben azt a megállapítást tették, hogy a TAOT kifejezés, amit az amerikai elnök használt, a "The Arbiter Of Truth" rövidítése, amit valahogy úgy lehetne fordítani: "Az Igazság Döntőbírója". Mivel a lehallgatásból már korábban megállapították, hogy az elnök Sodichu-t ment meglátogatni, Brezsnyev személyes következtetése volt, hogy a "The Arbiter Of Truth" személyesen Sodichu lehet. Így aztán titokban ő is meglátogatta a gyermeket, szintén fejet hajtott és egy csodásan kidolgozott falovacskát adott neki ajándékba, amellyel minél többet játszottak, annál jobban hasonlított egy T-34-es tankra.

Az egész históriát aztán évtizedekre titkosították, így a köznép elől rejtve maradt, hogy nagyhatalmi vitás ügyekben a későbbi amerikai és szovjet/orosz elnökök is gyakran keresték fel titokban Sodichu-t, "Az Igazság Döntőbíráját", hogy ítélje meg ügyeiket, de ő általában "Zsidók vagytok! De talán ugorjunk. Uncsi." felkiáltással rázta le a kellemetlenkedő államférfiakat.

Sodichu gyerekkora viszonylag eseménytelenül telt. Kiskorában megalapította a BunkiBankot, amellyel az Öböl menti olajállamokat és esetenként a Rotschild, JP Morgan, Goldman Sachs érdekeltségeket segítette ki némi kölcsönnel. Osztálykiránduláson Londonban jártak, és míg egyes nincstelen prolik menőzésképpen Alien-babát vásároltak osztálytársaik elkápráztatására, Sodichu két elfojtott ásítás között inkább a teljes Alien kvadrológia filmjogait vette meg. Az egyetlen említésre méltó esemény a szalagavatós tánc volt, amely után a díszvendégként jelen lévő Michael Flatley felállva, vastapssal értékelte Sodichu teljesítményét.

Izgalmasabb volt azonban az egyetemi felvételi időszaka. Sodichu-nak főtt a feje, melyik egyetemet válassza, hiszen az ELTE, a Közgáz, a BME, de a Harvard, az Oxford, a Stanford és a Cambridge is benyújtotta hozzá a jelentkezését, hogy őhozzájuk menjen diáknak. Sodichu azonban túlságosan kényelmes volt, és nem nagyon fűlt hozzá a foga, hogy végigjárjon egy egyetemet, miközben érdekesebb dolgokkal is töltheti az időt. Voltak, akik azt tanácsolták neki, vegyen egy diplomát, és azzal el van intézve a dolog. Sodichu-nak tetszett az ötlet, így végül amellett döntött, hogy a teljes Cambridge-i egyetemet veszi meg.
Végül mégis belevágott az egyetemi évekbe, ahol a megnyerő kiállású, laza, jó humorú, arányos fejű, tökéletes fogsorú, szálfaegyenes legény mindig a társaság központja volt, a feszes testű évfolyamtárs csajok rajongással sz... szerették.

Már egyetemista korában több nagysikerű médiavállalatot alapított, a cégbirodalom egyre csak fosta a pénzt. A politika bugyraiban is elmerült, jól felépített, ötletes, gyújtó hangú beszédeit tömegek éljenezték. Belekeveredett a 2006-os zavargásokba, mivel bosszantotta, hogy X6-os BMW-jének útját elállja a rendőrsorfal a medencés irodájába menet, ezért inkább megvette a Rendőrséget. A kellemetlenségért Gyurcsány Ferenc akkori miniszterelnök személyesen kért bocsánatot Sodichu-tól, Sólyom László akkori köztársasági elnök pedig a Magyar Köztársasági Érdemrend lánccal ékesített nagykeresztjét adományozta neki engesztelésül. Igaz, ez a kitüntetés csak államfők részére adományozható, de Sodichu elegánsan átvágta a gordiuszi csomót azzal, hogy megvásárolta Madagaszkárt, és Benyovszky Móric után második magyarként királlyá koronáztatta magát.
Sodichu-nak tehetsége volt a filmezéshez és a grafikai munkákhoz, ezért sorra állította elő a tűéles, kiváló minőségű felvételeit, a legváltozatosabb témákban. A tüntetésekről is sajátos technikával közvetített. Voltak, akiknek az volt minden álma, hogy már fiatalon beszerezzenek egy "repcsit", egy drónt, a még látványosabb, még különlegesebb felvételekért. Sodichu már huszonévesen a saját "repcsijével" készített felvételeket. Nem volt könnyű beszerezni az Amerikai Légierőtől az SR-71 "Blackbird" szuperszonikus kémrepülőgépet, de kapott némi árengedményt, mert panaszkodott, hogy ilyen gagyi zoom-mal ellátott kamerarendszerrel ciki közvetíteni.

Sodichu alapvetően becsületes férfiú volt. Mindig tisztességesen adózott, ugyanis azt vallotta, az a koszos pár milliárd dollár pluszba vagy mínuszba igazán nem ér annyit, hogy trükközni kelljen miatta. Egyszer került csak kellemetlen helyzetbe, amikor elnézte a határidőt, és elfelejtette időben leadni az adóbevallását. Mentségére legyen szólva, éppen Balin nyaralt az előző 3 év Miss Universe-eivel, és más elfoglaltságuk volt. Ez apróbb kiesést okozott néhány ország államháztartásában, az eseményt azóta a nagy 2008/9-es gazdasági világválság néven emlegetik.
Miután rövid idő alatt "kinőtte Magyarországot", hiszen mindent elért, amit csak lehetett, ezért Németországba költözött. Mivel Berlinben nehezen talált megfelelő lakhelyet, inkább megvette egész Berlint. Összejött egy ottani magyar hölggyel, aki a művészvilágban forgott, galériát működtetett és aki csodálta Sodichu programozói zsenialitását.

Sodichu a 2017-es év első felében már cikinek érezte egy csóró Airbus A319 Corporate Jet-tel járni, ezért megvett egy Boeing 747-est, amin elég sokat dolgoztak, hogy levakarják róla az "Air Force One" feliratot. Állítólag valami négeré volt előzőleg, de Sodichu nem nézett utána pontosan.
Igen aktív az interneten és a közösségi médiában. Twitter és Instagram fiókjait Donald Trump, Vlagyimir Putyin, George Soros, Elon Musk, Beyoncé, és Ferenc pápa is követi. Utóbbi már kezdeményezte az I. pátyi zsinat hittételeinek beemelését a liturgiába. Sodichu rendszeresen vlogol, rövid és szórakoztató epizódjaihoz PewDiePie minden alkalommal reakcióvideót forgat.
Sodichu egy időben rendszeresen publikált a nagy tekintélyű Wall Street Journal című lapba. Legsikeresebb cikke a közgazdasági témájú "Pereld be anyádat, ha munkára akar kényszeríteni!" című volt. Egyik cikkével azonban az újság hasábjain vitába szállt Richard H. Thaler, az egyik legnevesebb közgazdász professzor. A briliáns logikával felépített tanulmányba azonban csak egy helyen tudott belekötni, ahol Sodichu véletlenül elrontotta a központozást. Sodichu rövid válaszcikket jelentetett meg a lapban: "Zsidók vagytok! Soha többet nem írok ide!"
A világ legtekintélyesebb vezetői, elnökei manapság éppen azon dolgoznak, hogy Sodichu-t "világkirály Istencsászár-imperátorrá" koronázzák, amely titulusnak rövidített megnevezése: "sodiazisten".

Sodichu volt az az ember, akinek soha életében nem fordult meg a fejében, hogy jelentkezzen egy maszti-partyra.

A kisportolt testalkatot és a kockás hast hiányolom
Jul 09, 2018 10:21:11

Szerző: Biztatási kár (Snecológus-pontszám: 20841x10) Jul 09, 2018 10:36:03
Válasz
(4)
Autismus Maximus
Ez a mosonmagyaróvári Szabó és társa? Geci, azt a céget én ismerem! Többször találkoztam már, tárgyaltam az ottani felsővezetéssel. A tulajjal, Szabó Gyulával tegező viszonyban vagyok.

Nagyon úgy tűnik, hogy ők azok. www.szabobelsoepiteszet.hu/hu/

Viszont lehet érdeklődni, állítólag ez az egyik nyomós referenciája, amiért felveszik. A cég megkérhetné, hogy ne használja fel őket az átverésekhez.
Jul 09, 2018 10:36:03

Szerző: Autismus Maximus (Snecológus-pontszám: 33292x16) Jul 09, 2018 10:58:42
Válasz
(1)
Biztatási kár
Nagyon úgy tűnik, hogy ők azok. szabobelsoepiteszet.hu/hu/

Viszont lehet érdeklődni, állítólag ez az egyik nyomós referenciája, amiért felveszik. A cég megkérhetné, hogy ne használja fel őket az átverésekhez.

A Groteszknél is fent vannak referenciaként.
Jul 09, 2018 10:58:42

Szerző: Biztatási kár (Snecológus-pontszám: 20841x10) Jul 09, 2018 11:03:06
Válasz
(1)
Autismus Maximus
A Groteszknél is fent vannak referenciaként.

Ez nem jelent semmit, szerintem. Azóta nem feltétlen sneckó munkáját használják.
Jul 09, 2018 11:03:06

Szerző: regisztrált troll Jul 09, 2018 11:10:45
Válasz
(3)
Biztatási kár
Ez nem jelent semmit, szerintem. Azóta nem feltétlen sneckó munkáját használják.

SoDI munkája 15 éve se volt naprakész, mit gondoltok még ma is működne? Na ne vhicceljünk már!
We are SoDI! / World's SoDI unite!
Jul 09, 2018 11:10:45

Szerző: símanó (Snecológus-pontszám: 6107x3) Jul 09, 2018 11:23:11
Válasz
(4)
regisztrált troll
SoDI munkája 15 éve se volt naprakész, mit gondoltok még ma is működne? Na ne vhicceljünk már!

a webmentő példája is mutatja, hogy ezek időtálló mérnöki mesterművek
Jul 09, 2018 11:23:11

Szerző: Schwezoff Dávid (Snecológus-pontszám: 13839x6) Jul 09, 2018 11:30:37
Válasz
(2)
"Sodichu a 2017-es év első felében már cikinek érezte egy csóró Airbus A319 Corporate Jet-tel járni, ezért megvett egy Boeing 747-est, amin elég sokat dolgoztak, hogy levakarják róla az "Air Force One" feliratot. Állítólag valami négeré volt előzőleg, de Sodichu nem nézett utána pontosan."

Kösz, újságíró trolléga, a Szilylaci sem szokott ilyen vicceseket írni!
hát azért hetyetye
Jul 09, 2018 11:30:37

Szerző: Schwezoff Dávid (Snecológus-pontszám: 13839x6) Jul 09, 2018 11:37:20
Válasz
(5)
Broni?

"Egy részeg kecskeméti férfi betévedt a templomba, miközben ott gyászmise volt, felrúgta a térdeplőt, és hadonászni kezdett egy piásüveggel "

NINCS KÉTSÉG!

444.hu/2018/07/09/egy-reszeg-kecskemeti-ferfi-betevedt-a-templomba-mikozben-ott-gyaszmise-volt-felrugta-a-terdeplot-es-hadonaszni-kezdett-egy-piasuveggel
hát azért hetyetye
Jul 09, 2018 11:37:20

Szerző: Brian (Snecológus-pontszám: 5688x2) Jul 09, 2018 11:41:12
Válasz
(4)
Schwezoff Dávid
Broni?

"Egy részeg kecskeméti férfi betévedt a templomba, miközben ott gyászmise volt, felrúgta a térdeplőt, és hadonászni kezdett egy piásüveggel "

NINCS KÉTSÉG!

444.hu/2018/07/09/egy-reszeg-kecskemeti-ferfi-betevedt-a-templomba-mikozben-ott-gyaszmise-volt-felrugta-a-terdeplot-es-hadonaszni-kezdett-egy-piasuveggel

free the hero!!!
Jul 09, 2018 11:41:12

Szerző: - Jul 09, 2018 11:44:10
Válasz
(3)
Schwezoff Dávid
Broni?

NINCS KÉTSÉG!

A jácciról tartott hazafelé. De miért nem volt bekenve szarral?
Jul 09, 2018 11:44:10

Szerző: regisztrált troll Jul 09, 2018 11:45:24
Válasz
(4)
-
A jácciról tartott hazafelé. De miért nem volt bekenve szarral?

Vagy épp elfogytak a ministráns fiúk, ezért pöccent be
Jul 09, 2018 11:45:24

Szerző: broni Jul 09, 2018 12:28:10
Válasz
(5)
[quote=-]A jácciról tartott hazafelé. De miért nem volt bekenve szarral?[/quote
be voltam, csak nem írják............haldoklok, minden regggel epét okádok.inkább megölöm magam.
Jul 09, 2018 12:28:10

Szerző: broni Jul 09, 2018 12:38:10
Válasz
(3)
esetleg ha barbi előtte szájba szarna.............
biztos vót a szandon., mo-n van........

Jul 09, 2018 12:38:10

Szerző: regisztrált troll Jul 09, 2018 12:44:19
Válasz
(4)
broni
[quote=-]A jácciról tartott hazafelé. De miért nem volt bekenve szarral?[/quote
be voltam, csak nem írják............haldoklok, minden regggel epét okádok.inkább megölöm magam.

óóóó, ez nagyon jó lenne. És ezzel több trolltárs is egyetért.
Jul 09, 2018 12:44:19

Szerző: broni Jul 09, 2018 12:53:12
Válasz
(3)
regisztrált troll

nszksz.
Jul 09, 2018 12:53:12

Szerző: - Jul 09, 2018 13:00:23
Válasz
(10)
Kicsit tartottam tőle, hogy bronin kifog a regisztráció, de öröm látni, hogy megbírkózott vele a bogyók hatása alatt is.
Jul 09, 2018 13:00:23

Szerző: broni Jul 09, 2018 13:08:22
Válasz
(2)
azért meg lehetne írni, hogy a vb áldozazata vok.....ennyire nem vótam szarul soha......jó, mondjuk ittam is rendesen........ha folyoba ugrok, és nem találnak meg, még hamvasztás se kelll, anyám jár jól.........
Jul 09, 2018 13:08:22

Szerző: Schwezoff Dávid (Snecológus-pontszám: 13839x6) Jul 09, 2018 13:12:28
Válasz
(4)
broni
azért meg lehetne írni, hogy a vb áldozazata vok.....ennyire nem vótam szarul soha......jó, mondjuk ittam is rendesen........ha folyoba ugrok, és nem találnak meg, még hamvasztás se kelll, anyám jár jól.........

ilyenkor bizony perelni kell!
hát azért hetyetye
Jul 09, 2018 13:12:28

Szerző: - Jul 09, 2018 13:17:25
Válasz
(4)
broni

Ha szólsz a tőrppének, felgyújt mint a mobilsticket, és az lesz egyben a hamvasztás is. Videó legyen róla!
Jul 09, 2018 13:17:25

Szerző: - Jul 09, 2018 13:27:19
Válasz
(2)
broni

Anyáddal akarsz kibaszni? Szerezz egy vadászpuskát, és lődd fejbe magad a hálószobájában, amikor nincs otthon. Viszonylag fájdalommentes, és ha egyszer újra is festeti a szobát, ő már soha többet nem fog tudni belépni oda.

Ha igazán geci vagy, kinyitod az ablakot, hogy mindenki hallja a lövést. Akkor többet eladni se lehet a házat.
Jul 09, 2018 13:27:19

Szerző: broni Jul 09, 2018 13:34:26
Válasz
(1)
kértem már puskát, nem adják ide. azért senki nem akkkora marha.......
Jul 09, 2018 13:34:26

Szerző: símanó (Snecológus-pontszám: 6107x3) Jul 09, 2018 13:35:38
Válasz
(5)
-
Akkor többet eladni se lehet a házat.

hát azért hetyetye! alexander ügynök - ha elhagyhatná a mamahotel gyerekszobáját - simán beköltözne!
Jul 09, 2018 13:35:38

Szerző: Stréber troll Jul 09, 2018 13:35:49
Válasz
(6)
regisztrált troll

Mivel,barbi szarral valò bekenésével vagy a prof öngyijével?

Ha előbbire gondolsz,esetleg, ha utóbbira akkor meg guruljál el tiszafaszomba te szűzbuzi!
Jul 09, 2018 13:35:49

Szerző: regisztrált troll Jul 09, 2018 13:36:47
Válasz
(0)
broni
kértem már puskát, nem adják ide. azért senki nem akkkora marha.......

kötél, konyhakés, penge.... ne legyél töketlen aki gyógyszert vesz be és csendesen elalszik!

Tessék szépen elővenni a sámlit, felmenni a padlásra, kötelet a gerendára, majd a nyakadva. Mielőtt kirúgod magad alól a széket a pengével szépen felvágod az ereidet és csókolom.

Nincs mit.
Jul 09, 2018 13:36:47

Szerző: - Jul 09, 2018 13:44:21
Válasz
(3)
Broni ha hős akarsz lenni, akkor magaddal viszel egy retardot a halálba. Mellékretardokért viszont fele annyi tisztelet jár.
Jul 09, 2018 13:44:21

Szerző: broni Jul 09, 2018 13:53:02
Válasz
(0)
nszksz a tipppeket!!!!!!!!!!!!!
Jul 09, 2018 13:53:02

Szerző: Brian (Snecológus-pontszám: 5688x2) Jul 09, 2018 13:57:18
Válasz
(2)
herbáltúladagolás? tiszafaszomban jó áru van állítólag
Jul 09, 2018 13:57:18

Szerző: broni Jul 09, 2018 14:11:39
Válasz
(2)
Brian
herbáltúladagolás? tiszafaszomban jó áru van állítólag

))))))vagy lekaszabolna, megmondom hogy broni vok!!!!!!!!
Jul 09, 2018 14:11:39

Szerző: Archer Dark Jul 09, 2018 14:20:13
Válasz
(14)
Hiénaverő
Archer Dark, te itt voltál már azelőtt is hogy a balfasz Kisbolyhos rádszállt volna, vagy a semmiből megjelent az idiótája és a fenyegetőzései vezettek el a Tanszékre? Csak azért kérdem mert tipikus példája lenne, hogyan tudnak a retardok shaját trollokat kreálni. Tajgi a másik shikerember e téren :D

2015. végén és 2016. elején kezdtem el olvasgatni a fórumot, de akkor még nem nagyon értettem mi ebben a pláne, egyedül az jött le, hogy a Kisboros nagyon kaszabolni akart ,,Agent Alex,, vagy nem is tudom már milyen nicknévvel ezért ráírtam a facebookon és megkérdeztem mi ez az egész, meg mit tettek vele, hogy így felhúzta magát, erre letiltott és már itt a fórumon hazudozta rólam azt, hogy én egy 444.hu-s troll vagyok aki az anyjával szövetkezve meg akarja gyilkoltatni őt egy bérgyilkossal. Ekkoriban még csak néha ,,Kisboros gyilkosa,, nicknéven írtam be, de mivel sokan Eszminek véltek ezért inkább hanyagoltam a fórumot egészen addig amíg, nem tudom a mai napig mi módon, de Tajgi kezébe IRL infók kerültek ki rólam és elkezdte zaklatni a közeli hozzátartozóimat, kurvázni az élettársam meg ganajtúrózni az apámat. Ez végérvényesen a fórum irányába terelt és ezt most a Gygåsnak üzenem, hogy mivel ő az ős-retardált őt fogom büntetni a mellékretardáltak bűneiért is mert ahelyett, hogy férfiként megbirkózna a saját trolljaival, gyáva szar módjára bevon mindenféle skizofrént [Tajgefos, Kisbőrös, Kajmán stb....] a fórumba reménykedve abban, hogy majd más elvégzi a piszkos munkát helyette. Üzenem Vyagyåsfasz, hogy az egész a te régi blogod útján jött létre, vállald is a felelősséget EGYEDÜL! az egészért és ne legyél egy pszichopata állat, hogy szemmel láthatólag érzelmileg labilis herbálozó emósokra akarod terelni a trollok figyelmét, hogy addig is patkány módjára elbújhass!
Veritas Omnia Vincit
Jul 09, 2018 14:20:13

Szerző: símanó (Snecológus-pontszám: 6107x3) Jul 09, 2018 14:28:49
Válasz
(3)
Archer Dark
addig is patkány módjára elbújhass!

most már nyílt (sic) könyv a sodi, mert tisztességes ember a sodi, hahó!

sodika
Örülök neki, hogy nyílt könyv lehetek, mert egy tisztességes ember ilyen.

Jul 09, 2018 14:28:49

Szerző: broni Jul 09, 2018 14:29:31
Válasz
(2)
hoppá!!!!!!!!!!!!!felgyuttom magam!!!!!!!!!!!!

ja, az fáj...
Jul 09, 2018 14:29:31

Szerző: Archer Dark Jul 09, 2018 14:35:37
Válasz
(1)
símanó

Nekem a nyílt [nyitott] könyv irányába csak egy tolmácsolandó kérésem van: Gyagyås azért majd, ha meghívnak a munkatársaid a gányoldából egy hétvégi grillezésre, ne a már 3 hónapja gecifoltos nadrágodban menj majd el!
Veritas Omnia Vincit
Jul 09, 2018 14:35:37

Szerző: símanó (Snecológus-pontszám: 6107x3) Jul 09, 2018 14:38:07
Válasz
(2)
Archer Dark
Gyagyås azért majd, ha meghívnak a munkatársaid a gányoldából egy hétvégi grillezésre

*pr*
Jul 09, 2018 14:38:07

Szerző: Archer Dark Jul 09, 2018 14:56:23
Válasz
(3)
sodika
Na, mindegy.
Valami csak lesz.

Na meló, csá.
Zsidók vagytok.
Soha többet nem írok ide

RGL meg ő tudja, mit akar, és kifogytam az ötletekből.
Ha nem lehet segíteni nekem, hát nem lehet.

A lelkiismeretem tiszta, én mindent megpróbáltam.

Ennyi.

csá

Ja, megpróbáltad kihasználni, hogy csináljon magából hülyét [így is azt csinálta, csak nem viccesen ahogy te akartad, hanem nyomasztóan] szóval azt akartad, hogy hozzon ilyen átlag trash színvonalat, hogy csinálja a vlogodnak a nézettséget. A repülőjegyet is csak azért vetted neki, hogy kéznél legyen éppen akkor amikor neked rá szüksége van te púpos kéjenc!
Veritas Omnia Vincit
Jul 09, 2018 14:56:23

Szerző: broni Jul 09, 2018 15:16:46
Válasz
(13)
sodi, nem mész tájföldre barlangászni?????????kis séta, sör a kézben.....még lehet tájcsibék is élnek ilyen barlangokban!!!!!!
Jul 09, 2018 15:16:46

Szerző: Schwezoff Dávid (Snecológus-pontszám: 13839x6) Jul 09, 2018 15:21:47
Válasz
(3)
broni
sodi, nem mész tájföldre barlangászni?????????kis séta, sör a kézben.....még lehet tájcsibék is élnek ilyen barlangokban!!!!!!

Vajon a drón tud úszni is?
hát azért hetyetye
Jul 09, 2018 15:21:47

Szerző: broni Jul 09, 2018 15:24:15
Válasz
(4)
tud, meg az ugribot is!!!!!!!!!!!
Jul 09, 2018 15:24:15

Szerző: símanó (Snecológus-pontszám: 6107x3) Jul 09, 2018 15:33:56
Válasz
(3)
broni
még lehet tájcsibék is élnek ilyen barlangokban!!!!!!

de ilyen faszosnéniket a buziszaunában is talál
Jul 09, 2018 15:33:56

Szerző: Véjpjofi pjogamozó (Snecológus-pontszám: 8657x4) Jul 09, 2018 15:42:14
Válasz
(1)
Nalam a konyvjelzo is beragadt, az 5123-as oldalt tolti be, hiaba erre teszem.
Az élettársam neve Kovács Márk (Mályiból)
Jul 09, 2018 15:42:14

Szerző: banshee (Snecológus-pontszám: 48803x24) Jul 09, 2018 15:42:22
Válasz
(1)
Schwezoff Dávid
Broni?

NINCS KÉTSÉG!

Be volt kenve szarral?
Jul 09, 2018 15:42:22

Szerző: banshee (Snecológus-pontszám: 48803x24) Jul 09, 2018 15:43:57
Válasz
(1)
Elnézést, sorban olvastam...
Jul 09, 2018 15:43:57

Szerző: broni Jul 09, 2018 16:03:46
Válasz
(3)
Be volt kenve szarral?

mindig bevagyok!!!!!!!!!!!!
Jul 09, 2018 16:03:46

Szerző: Örebro Jul 09, 2018 16:09:14
Válasz
(13)
Olyan jo låtni, hogy a gnomtörpe meggyogyult:-). Egy hete csak sexi bigelet oszt meg orankent es arrol panaszkodik, hogy regen baszott. Gyagyås, igazånvehetnel egy kurvåt neki, vagu dobd be anyådat. Vsak ne a ferfinadråg öegyen rajta elsörandinål, mert törpapa elmenekul!
Mennyire is huzott le gyagyås?
Jul 09, 2018 16:09:14

Szerző: Archer Dark Jul 09, 2018 16:20:55
Válasz
(2)
broni
Be volt kenve szarral?

mindig bevagyok!!!!!!!!!!!!

Ecsém ennek anno nem te írtad a dramaturgiáját? youtu.be/WGSyPXiN_5s
Veritas Omnia Vincit
Jul 09, 2018 16:20:55

Szerző: Véjpjofi pjogamozó (Snecológus-pontszám: 8657x4) Jul 09, 2018 16:21:28
Válasz
(3)
Véjpjofi pjogamozó
Nalam a konyvjelzo is beragadt, az 5123-as oldalt tolti be, hiaba erre teszem.
ez most megjavult, lehet hogy csak komment kellett, vagy pedig sodi összekapta magat!
Az élettársam neve Kovács Márk (Mályiból)
Jul 09, 2018 16:21:28

Szerző: broni Jul 09, 2018 16:35:02
Válasz
(3)
Archer Dark
Ecsém ennek anno nem te írtad a dramaturgiáját? youtu.be/WGSyPXiN_5s

anyám írta!!!!!!!!!!!
Jul 09, 2018 16:35:02

Szerző: - Jul 09, 2018 16:49:21
Válasz
(2)
szegény posta imrét csúnyán hülyére vette egy álhírrel a gonosz malacz. régi bombagyár adást hallgatok meló közben, ez a rész még ismeretlen volt előttem. abba is hagytam a hallgatását.
Jul 09, 2018 16:49:21

Szerző: - Jul 09, 2018 16:56:51
Válasz
(0)
hukk (próba: technikai)
Jul 09, 2018 16:56:51

Szerző: újszászi macskahajcsár Jul 09, 2018 17:00:23
Válasz
(2)
óhelló

ez itt egy tehcnikai próba
Jul 09, 2018 17:00:23

Szerző: Archer Dark Jul 09, 2018 17:12:42
Válasz
(7)
-
szegény posta imrét csúnyán hülyére vette egy álhírrel a gonosz malacz. régi bombagyár adást hallgatok meló közben, ez a rész még ismeretlen volt előttem. abba is hagytam a hallgatását.

Az Sherlock Porks élete során mindenkit hülyének nézett, még a hű csahosát a bloginát is, aztán meg lehet nézni hol van most az ebihalfejű, meg hol a zsírdisznó. Viszont, ha már régi adások akkor úgy itt egy elfeledett örökzöld. Molnáreffet nem is tudtam, hogy valaha kiosztották, eddig mindég csak az ő őrjöngéseit lehetett hallani youtu.be/jaKCUPhooDw .
Amúgy a Boborján tőlem egy különösen nagy faszerdőre számíthat mert nagy nyilvánosság előtt rágalmazott meg engem, még az Impotosznak is volt annyi esze, hogy ezt csak a kamuprofiljain keresztül merte megtenni [Kék László, Roland Nagy, Migrén Mineral, Cselponthu,Tartarossz] Jól kivehető, hogy a földbolygó legnagyobb skizofrénje meg az unitárius bálna akivel éppen együtt van [Nem tudom ez esetben ki élősködik a másikon] közösen szórnak rágalmakat rám, hogy embercsempész vagyok meg autótolvaj, de nem is sejti ezzel mibe navigálta magát! www.facebook.com/molnarf.arpad.eli/videos/1665484100226264/?t=11736
Veritas Omnia Vincit
Jul 09, 2018 17:12:42

Szerző: - Jul 09, 2018 17:24:42
Válasz
(0)
miniverzum van a sodiverzumban. A trollt trollkodják. Beszarás :D
Jul 09, 2018 17:24:42

Szerző: broni Jul 09, 2018 17:26:25
Válasz
(1)
Jul 09, 2018 17:26:25

Szerző: Archer Dark Jul 09, 2018 17:28:15
Válasz
(2)
broni
index.hu/belfold/2018/07/09/megszokott_egy_fogoly_a_rabszallitobol/

tex.

Meghalt........de azóta már elmúlt
Veritas Omnia Vincit
Jul 09, 2018 17:28:15

Szerző: Schwezoff Dávid (Snecológus-pontszám: 13839x6) Jul 09, 2018 17:28:19
Válasz
(4)
broni
index.hu/belfold/2018/07/09/megszokott_egy_fogoly_a_rabszallitobol/

tex.

de már meg is van! Májkrémmel csalták lépre!

A szökött rabot néhány órás hajsza után elfogták, ezt hétfő délután közölte a Büntetés-végrehajtás Országos Parancsnoksága az MTI-vel. A Cegléd belterületén kivitelezett elfogásról a rendőrség egy videót is közzétett:
hát azért hetyetye
Jul 09, 2018 17:28:19

Szerző: broni Jul 09, 2018 17:37:14
Válasz
(6)
tex immortal.a májkrémben lévő sok tartósítő őt is örökre konzerválta.
Jul 09, 2018 17:37:14

Szerző: 700 ezer fütyi (Snecológus-pontszám: 2478x1) Jul 09, 2018 18:03:18
Válasz
(2)
Ó heló
Mert ilyen SoDI a SoDI
Jul 09, 2018 18:03:18

Szerző: - Jul 09, 2018 18:08:47
Válasz
(1)
700 ezer fütyi
Ó heló

creepy kép.Nem lehetne arra kérni a tisztelt tagokat hogy egyértelmű NSFW képeket ne állitsanak be avatarnak?
Jul 09, 2018 18:08:47

Szerző: 700 ezer fütyi (Snecológus-pontszám: 2478x1) Jul 09, 2018 18:10:32
Válasz
(4)
-
creepy kép.Nem lehetne arra kérni a tisztelt tagokat hogy egyértelmű NSFW képeket ne állitsanak be avatarnak?

Ez jobb lenne? :D

Mert ilyen SoDI a SoDI
Jul 09, 2018 18:10:32

Szerző: Schwezoff Dávid (Snecológus-pontszám: 13839x6) Jul 09, 2018 18:11:15
Válasz
(4)
-

De akkor minden sodifotónak annyi:-)
nagy fütyi!
hát azért hetyetye
Jul 09, 2018 18:11:15
« 5121 5122 5123 5124 5125 5126 5127 5128 5129 5130 »
1735676 komment.

148 látogató online.

A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™