A drón 4-5 alkalommal előkerült.
A rajztábla szerintem egyszer sem.
Egy flokk mintha lett volna vmi kezdetleges animációval, amit talán azon csinált. A szkennert viszont tuti nem használta egyszer sem :)
filmeket is unom, játékokat is persze, igazából az utazgatások se nyújtanak nagy élményt
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
Hát azért hetyetye..
Csak akkor, ha RGL csinálta bele a vízreaktort.
A vicc az, hogy nem is azzal bukott le, hogy szarul operál, hanem mert nem tartotta be az előírást.
kamu* ásít *
óóaarrgghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Mert egy marfan szindrómás autista, akinek semmi értelme leülni egy olyan játékkal játszani aminek 21 éve is híresen szar és nehézkes irányítása volt (Tank controls).
Több értelme lenne ha akciójáték helyett leülne valami körökre osztott stratégiát játszani, de ahhoz meg ugye hülye.
Azért elképesztő hogy még egy ilyen, lowest common denominator számára gyártó piacon is mint a videójátékok, a púpos nem tényező, még a szó szerint droidoknak csinált végtelenül leegyszerűsített szarokat se tudja kezelni, ami azért teljesítmény, valljuk be.
Endre, még egy brazil favelaszökevény meg egy orosz gopnyik is tud PUBG-t meg Fortnite-ot játszani, neked miért nem megy?
Kütyütök meg utaugatok // A SoDI fényhozó, geci.
Egyetemen nem tanítják az amőbát Hahó!
Talán biológus szakon...
Endre kicsit messze van attól, hogy egyetemen tanítsák az Amőbát. Max média szakon (elrettentő példának)
youtube.com/watch?v=22-eWw-pfdw
Elsős gimnazistaként szerintem ez még vállalható, főleg az akkori technikai lehetőségek mellett.
Persze azóta is csak visszafele fejlődtek az animációs készségei, de az nem releváns ebben az esetben.
De tényleg, milyen oka lehet, hogy valaki így leépüljön szellemileg 5-10 év alatt? Régen se véletlenül kapta a gyagyás becenevet, de de tudott összefüggően fogalmazni, tudott összefüggően, autista körmondatokkal, de értelmezhetően írni.
Agyi, mentális rendellenesség? Születési defekt? Primitív proli társaság agysorvasztó hatása? Ingerszegény környezet?
Éveket élt le úgy a Kolosyn, hogy nem szólt senkihez, meg neki se szólt senki. Max Vera néninek köszönte meg az elé rakott tápot, ennyi volt az össz kommunikációja egy nap.
Van egy videó is, amikor Rószánál gépel valamit, de 15x is elrontja.
Szerintetek ma is ilyen folyamatos magában motyogást hallatt az Espresto 2x2 méteres boxában gányolva?
"Nyah, akkoj... szeeeelekt.... úöhhh hetyetye, nem jól írtam, szeeeeee... áhhh fenébe..., nah szóval szeeeeeleeeeekt... fenébe már, mindig elrontyom..... szeeeleeeekt csillag frooooom.... nofene, hehe, újra..... frooom.... nafene, szóval frooom...... na most végre jó! Juhúúú, juhúúú, hurrá, hát mégis sodiazisten!!! Milyen Sodi a Sodi??? Pjogjamozóisten Sodi a Sodi!! Erre pihenni kell egyet, jól meg is jutalmazom magam egy kis gyors masz..... izé, hehe, nem otthon vagyok, szóval egy gyors kávéval."
És ezt hallják a kollégái minden egyes nap 8 órában a sarki boxból.
Tütümke Tímea és Alkohol Aladár.
Meg gondolom az hogy nem igazán beszél senkivel se IRL amióta a nagy retardjobber blogger karrierje lecsengett, az meg azért igencsak rossz ha a méntálhigiéniát nézzük.
Egész nap csak a saját gondolataival van összezárva, meg azzal a dankeschön-tschüss típusú mondatokkal amiket a pénztáraknál hall.
Már nem azért de a szerencsétlen Karácsony fényévekkel jobban néz ki mint ez a nyomorék asodi, nem is értem miért hozzá hasonlítjátok.
Ja, ezt a csajom írta!
Abszolút igazat adok, azzal az apró kiegészítéssel, hogy Recsító szüleit sokkal nagyobb felelősség terheli a jelenlegi helyzet eszkalálódásában, mint magát Púpost. Akárhogy is nézzük, bárhogy savazzuk (joggal) a rémet a vállalhatatlan flokkjai, a nagypofájú kijelentései majd arcraesései, az önkéntes és kéretlen és végül elsodikázott kötelezettségvállalásai miatt, ENDRE BETEG. Külső szemlélő számára is nyilvánvaló, hogy mind testileg, mind szellemileg hatalmas gondok vele. Na most ha egy, a snecológia szempontjából naiv amatőr, egy laikus kívülálló is leginkább az autista jelzőt használja Endrére, ott bizony jogosan merül fel a kérdés, hogy a tulajdon szülei miért nem tettek semmit a saját gyermekük érdekében, ha egyáltalán fordítottak rá annyi figyelmet, hogy felismerjék a rendellenességeit. Én a snecológia és Endre digitális őrjöngésének történelme szempontjából gyerekcipőben járok csak ugyan, de az elmúlt héten az egyébként valószínűsíthetően nem szakorvos (ezt most nem bántó szándékkal írtam) trollok az autizmus mellett a marfan szindrómát és azt a giga-mega-növihormonos rendellenességet is helyesen diagnosztizálták. Baszki és ez csak a szarvár ingatag alapja, ehhez csapódik Endre fogsora, a tüdeje, a púp, a depresszió, az alkoholizmus és kegyes leszek, a mocskos homokos deviáns jellemét nem sorolom ide. Most tényleg, ezek közül sok valóban egymásnak a következménye, de vajon Endre gyerekkorában mi a faszt hittek a szülők? Vagy amikor valóban egy komplett vagyon, ingatlanok, 4 egyetemi szak, lakások és autók mentek a levesbe a tyúkpereket provokáló és az utcán csöves ruhában kamerát szorongató, eladósodott kisfiúk miatt, akkor miért nem léptek? Hát normális szülő hezitálás nélkül visszapakoltatja a kis gyagyást a gondnoksága alá, aztán onnantól Recsi a routert is csak akkor kaphatta volna meg, ha szedi a napi gyógyszeradagot meg végzi a gyógytornát. Endre egy halmozottan beteg és sérült, onveszelyes fogyatékos, akinek a normális besorolása az lenne, hogy cselekvőképességében részlegesen korlátozott nagykorú. Ezt az agyfaszt már egészen kicsi korban kezeltetni kellett volna, lehet, hogy Endre vitte is volna valamire. Endre, generációk által felhalmozott, kuporgatott és vérrel verítékkel anyagi jólétet basztál el néhány év alatt, de ha legközelebb az ogrelyukas faszverés közben esetleg anyádra is gondolsz, jusson eszedbe egy igazi autista hörgős roham közepette , hogy mindez nem csak a te hibád!
Sodi ezt röviden úgy szokta összefoglalni, hogy ő a körülmények áldozata :)
egy szülő nem ilyen racionálisan nézi a saját gyerekét. ők is tudták, h gondok vannak vele és a maguk módján próbáltak valami értelmes célt kitűzni, az akkor még enyhén fogyatékos gyereküknek. ez volt a fizikai munkát nélkülöző számítástechnikai irány, mivel a gyereket is lekötötte és érdekelte. na, ez volt a hatalmas baklövés, mert ezzel csak fokozták az összes fizikai és mentális baját.
Kövezzetek meg, de én ezt a pozitívumok közé sorolom. Életében először nem az anyja vagy Vera néni öltözteti, és nem úgy néz ki, mint egy csöves.
hanem mint egy csöves, akire a belpesti zsidó értelmiség ráadta a kinőtt ruháit hogy nehogy elvigye a rendőrség életvitelszerű utcán tartózkodásért : )
Hahó! Az anyja megtett mindent. Amikor megjelent a 168 órás cikk, akkor egy napig megtagadta tőle a napi 1000 forintos zsebpénzt. :)
Persze, ha nem lenne fos a szar, akkor minden jó lenne.
De azért eléggé fájó hogy a helyzet maga nevetségesen előnyös, csak a főszereplő balfasz.
A drótkerítésben is...
Nem érted, a zsidók csak kizárólag horpadtmellkasú, gyíklvállú, szemüveges bölcsészek, újságíró, esetleg közgazdászok. Ilyenekkel van tele a moszad és ezek találták ki a krav magát is.
Kenyér és víz.
Bejött neki a jobberkedés! Kinek a segítségével vonzotta be a Jobbik az 1 milliárdos ÁSZ büntetést? Naugye!
mondjuk pont a krav magát egy sánta zsidó alkotta meg
Ja, aki boxban meg birkózásban meg gimnasztikában ért el komoly nemzetközi sikereket.
Nem minden zsidó kopasz, taszítò külsejű, büdös, rothadó fogazatú, palackvállù-bordapúpos, impotens, tanulási nehézségekkel küzdő (neurològiailag nyelvtanulás 36 évesen? Hahó) majompofa,
Viszont
A sodi pontosan egy ilyen zsidó.
És még buzi is.
zsery hol vagy amikor szükség lenne rád?
Hát azért he-jie-jie
Szerző:
-
Feb 05, 2019 23:58:41
Válasz
(5)
a drón vagy a rajztábla volt többször használva mint kettő alkalom ?
Feb 05, 2019 23:58:41
Néző
Feb 06, 2019 00:07:30
Lesz gamer flokk? Közéleti?
Többen kérdezik...
Többen kérdezik...
Feb 06, 2019 00:07:30
sodilegnagyobbrajongoja
Feb 06, 2019 04:29:16
a drón vagy a rajztábla volt többször használva mint kettő alkalom ?
Feb 06, 2019 04:29:16
-
Feb 06, 2019 07:03:18
Nekem kinyitjak. ;)
a cafe utan gondolom lesz galambetetes ahogy a vilagjaro vlogerunk is csinalja. Feb 06, 2019 07:03:18
Och-Kom Taot
(
x3)
Feb 06, 2019 07:56:59
x3)
Egy flokk mintha lett volna vmi kezdetleges animációval, amit talán azon csinált. A szkennert viszont tuti nem használta egyszer sem :)
xray
(
x21)
Feb 06, 2019 08:05:54
x21)
sneci olyan, mint a mesebeli kisgömböc, csak ő a kütyükkel van úgy. neki minden kell, aztán egyszer csak kipukkan a hitellufi. beteg elme. A rajztábla szerintem egyszer sem.
broni
Feb 06, 2019 08:41:28
pina
Feb 06, 2019 08:41:28
pina
Feb 06, 2019 09:11:41
Broni
Feb 06, 2019 09:11:41
-
Feb 06, 2019 09:17:56
Piscatel azaz Olyuz Bence egy szekesfehervari preshazba lakik.
Feb 06, 2019 09:17:56
Filmkiller Zoli
Feb 06, 2019 10:09:09
Ti beulnetek olyan kocsiba amibe toltesz 1 liter vizet es elmegy 5000 km-t?
Feb 06, 2019 10:09:09
Arab olaj sejk
Feb 06, 2019 10:13:13
Hát azért hetyetye..
Feb 06, 2019 10:13:13
töppedt buzigolyók
(
x37)
Feb 06, 2019 10:35:02
x37)
Csak akkor, ha RGL csinálta bele a vízreaktort.
broni
Feb 06, 2019 10:43:30
Soha többet nem írok ide
Feb 06, 2019 10:43:30
Schwezoff Dávid
(
x6)
Feb 06, 2019 11:04:46
x6)
Nyolc osztályt végzett olasz parkolóőr műtött román magánkórházakban
BRONI???
dex.hu/x.php?id=inxcl&url=https%3A%2F%2Findex.hu%2Fkulfold%2F2019%2F02%2F05%2Fromania_olaszorszag_parkoloor_mutet_magankorhaz%2F
hát azért hetyetye
BRONI???
dex.hu/x.php?id=inxcl&url=https%3A%2F%2Findex.hu%2Fkulfold%2F2019%2F02%2F05%2Fromania_olaszorszag_parkoloor_mutet_magankorhaz%2F
Mr Montana
Feb 06, 2019 11:07:52
Nyolc osztályt végzett olasz parkolóőr műtött román magánkórházakban
BRONI???
BRONI???
A vicc az, hogy nem is azzal bukott le, hogy szarul operál, hanem mert nem tartotta be az előírást.
Feb 06, 2019 11:07:52
broni
Feb 06, 2019 11:30:04
Soha többet nem írok ide
kamu* ásít *
Feb 06, 2019 11:30:04
bronipótló szolgálat
Feb 06, 2019 11:30:40
Feb 06, 2019 11:30:40
broni
Feb 06, 2019 11:45:17
444.hu/2019/02/06/a-papa-elismerte-hogy-legalabb-egy-esetben-szexrabszolgakent-tartottak-apacakat-papok
FREE HEROES!
FREE HEROES!
óóaarrgghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Feb 06, 2019 11:45:17
D.Dezső
Feb 06, 2019 12:13:49
Hoty-vojt - Jé, én 21 éve játszottam az eredetivel is! - Sodi Gaming
Resident Evil 2 remake-el játszik, amivel már korábban pc-n is nyomta réges-rég.
Rezignált arcal bámulja a játékot, bevallása szerint egy óra után elakad és abbahagyja.
Elmondja, hogy ezért már több játékot is abbahagyott, de most nagyon idegesíti a zsidó vére, hogy 60 Euro-t kiadott egy óra játékért amit annyira élvezett mintha "youtube videókat nézne".
Ennyi pénzből moziba is mehetett volna (értsd.: meleg-szauna).
Másnap rájön a szerencsétlen, hogy vannak youtube-on végig játszások... (te jó isten... ezt nem is kommentálom, full fogyaték)
Epic mondat: "ebből az a nagy tanúlság, hogy nem szabad letörölni egy játékot azért mert elakadsz benne" pfhu... bazmeg...
Újra elkezdi most már nagyon jól megy és ezentúl így fogja játszani.
Végszó: Így már nem olyan nagy csalódás, szép a grafika, jól irányítható (csak neki nem ment).
Nézzétek a flokkot is mert jönnek a Londoni epizódok, "natyon érdekes", hogy galambok rászállnak a fejedre ha eteted őket Londonban(!).
Resident Evil 2 remake-el játszik, amivel már korábban pc-n is nyomta réges-rég.
Rezignált arcal bámulja a játékot, bevallása szerint egy óra után elakad és abbahagyja.
Elmondja, hogy ezért már több játékot is abbahagyott, de most nagyon idegesíti a zsidó vére, hogy 60 Euro-t kiadott egy óra játékért amit annyira élvezett mintha "youtube videókat nézne".
Ennyi pénzből moziba is mehetett volna (értsd.: meleg-szauna).
Másnap rájön a szerencsétlen, hogy vannak youtube-on végig játszások... (te jó isten... ezt nem is kommentálom, full fogyaték)
Epic mondat: "ebből az a nagy tanúlság, hogy nem szabad letörölni egy játékot azért mert elakadsz benne" pfhu... bazmeg...
Újra elkezdi most már nagyon jól megy és ezentúl így fogja játszani.
Végszó: Így már nem olyan nagy csalódás, szép a grafika, jól irányítható (csak neki nem ment).
Nézzétek a flokkot is mert jönnek a Londoni epizódok, "natyon érdekes", hogy galambok rászállnak a fejedre ha eteted őket Londonban(!).
Feb 06, 2019 12:13:49
Budai-úrifiú
(
x9)
Feb 06, 2019 12:47:27
x9)
Mert egy marfan szindrómás autista, akinek semmi értelme leülni egy olyan játékkal játszani aminek 21 éve is híresen szar és nehézkes irányítása volt (Tank controls).
Több értelme lenne ha akciójáték helyett leülne valami körökre osztott stratégiát játszani, de ahhoz meg ugye hülye.
Azért elképesztő hogy még egy ilyen, lowest common denominator számára gyártó piacon is mint a videójátékok, a púpos nem tényező, még a szó szerint droidoknak csinált végtelenül leegyszerűsített szarokat se tudja kezelni, ami azért teljesítmény, valljuk be.
Endre, még egy brazil favelaszökevény meg egy orosz gopnyik is tud PUBG-t meg Fortnite-ot játszani, neked miért nem megy?
Deficás Hafer
(
x1)
Feb 06, 2019 12:53:17
x1)
Én máig nem hiszem el, hogy egy tictactoe minigame kifogott rajta az egyik játékban. Nagyon durván le van épülve. Több értelme lenne ha akciójáték helyett leülne valami körökre osztott stratégiát játszani, de ahhoz meg ugye hülye.
Budai-úrifiú
(
x9)
Feb 06, 2019 12:57:30
x9)
Én máig nem hiszem el, hogy egy tictactoe minigame kifogott rajta az egyik játékban. Nagyon durván le van épülve.
Talán biológus szakon...
Autismus Maximus
(
x16)
Feb 06, 2019 13:14:54
x16)
Talán biológus szakon...
Talán biológus szakon...
Endre kicsit messze van attól, hogy egyetemen tanítsák az Amőbát. Max média szakon (elrettentő példának)
Budai-úrifiú
(
x9)
Feb 06, 2019 13:19:56
x9)
Elsős gimnazistaként szerintem ez még vállalható, főleg az akkori technikai lehetőségek mellett.
Persze azóta is csak visszafele fejlődtek az animációs készségei, de az nem releváns ebben az esetben.
xray
(
x21)
Feb 06, 2019 13:37:07
x21)
sneci, mindennap bizonyítod az önkritika és szégyenérzet teljes hiányát a szánalmas flokkolással. bátran kiállsz, h nézzétek emberek, hülye vagyok és még büszke is vagyok rá. xd
Autismus Maximus
(
x16)
Feb 06, 2019 13:40:30
x16)
De tényleg, milyen oka lehet, hogy valaki így leépüljön szellemileg 5-10 év alatt? Régen se véletlenül kapta a gyagyás becenevet, de de tudott összefüggően fogalmazni, tudott összefüggően, autista körmondatokkal, de értelmezhetően írni.
Agyi, mentális rendellenesség? Születési defekt? Primitív proli társaság agysorvasztó hatása? Ingerszegény környezet?
Éveket élt le úgy a Kolosyn, hogy nem szólt senkihez, meg neki se szólt senki. Max Vera néninek köszönte meg az elé rakott tápot, ennyi volt az össz kommunikációja egy nap.
Van egy videó is, amikor Rószánál gépel valamit, de 15x is elrontja.
Szerintetek ma is ilyen folyamatos magában motyogást hallatt az Espresto 2x2 méteres boxában gányolva?
"Nyah, akkoj... szeeeelekt.... úöhhh hetyetye, nem jól írtam, szeeeeee... áhhh fenébe..., nah szóval szeeeeeleeeeekt... fenébe már, mindig elrontyom..... szeeeleeeekt csillag frooooom.... nofene, hehe, újra..... frooom.... nafene, szóval frooom...... na most végre jó! Juhúúú, juhúúú, hurrá, hát mégis sodiazisten!!! Milyen Sodi a Sodi??? Pjogjamozóisten Sodi a Sodi!! Erre pihenni kell egyet, jól meg is jutalmazom magam egy kis gyors masz..... izé, hehe, nem otthon vagyok, szóval egy gyors kávéval."
És ezt hallják a kollégái minden egyes nap 8 órában a sarki boxból.
broni
Feb 06, 2019 13:42:54
áder, kinyalhatod a dörppét!!!!!!!!!!!
Feb 06, 2019 13:42:54
Budai-úrifiú
(
x9)
Feb 06, 2019 13:51:25
x9)
De tényleg, milyen oka lehet, hogy valaki így leépüljön szellemileg 5-10 év alatt?
Tütümke Tímea és Alkohol Aladár.
Meg gondolom az hogy nem igazán beszél senkivel se IRL amióta a nagy retardjobber blogger karrierje lecsengett, az meg azért igencsak rossz ha a méntálhigiéniát nézzük.
Egész nap csak a saját gondolataival van összezárva, meg azzal a dankeschön-tschüss típusú mondatokkal amiket a pénztáraknál hall.
Budai-úrifiú
(
x9)
Feb 06, 2019 13:57:37
x9)
A legszomorúbb igazából az, hogy ennek a génselejtnek mindene megvolt. Elképzelhetetlen jólétbe született, és mégse tudott vele kezdeni semmit.
Vagyon
Ingatlanok
Kapcsolatok a kormánypárttal
Hely egy jó egyetemen
Minden adott volt, de ez a barom csak azért is a legrosszabb irányt választotta. Balos helyett "jobbos" lett, az egyetemről kibukott, a vagyont eltékozolta.
Bár ebben a szülők is ludasak, mert basztak kezeltetni a gyagyást, és inkább úgy tettek mintha nem létezne.
Vagyon
Ingatlanok
Hely egy jó egyetemen
Minden adott volt, de ez a barom csak azért is a legrosszabb irányt választotta. Balos helyett "jobbos" lett, az egyetemről kibukott, a vagyont eltékozolta.
Bár ebben a szülők is ludasak, mert basztak kezeltetni a gyagyást, és inkább úgy tettek mintha nem létezne.
-
Feb 06, 2019 14:32:50
Pedig ha belép a szocikhoz, most Karácsony dublőrje lehetne!
Feb 06, 2019 14:32:50
Laci
Feb 06, 2019 14:53:40
Pedig ha belép a szocikhoz, most Karácsony dublőrje lehetne!
Már nem azért de a szerencsétlen Karácsony fényévekkel jobban néz ki mint ez a nyomorék asodi, nem is értem miért hozzá hasonlítjátok.
Ja, ezt a csajom írta!
Feb 06, 2019 14:53:40
D.Dezső
Feb 06, 2019 15:17:04
Sodi írja valamikor 2018-ban:
"A belterjesség nem életmódot jelöl, hanem a gének keveredésének a hiányát! Az pedig, hogy mitől van szarból fizikailag az átlagzsidó, nem szükséges részletezni, lévén ez egy olyan témakör, melyet mindenki ismer, aki kicsit is érdeklődő ebben az irányban."
"Én nem mondtam olyat, hogy a zsidók mind "szarból lennének", azonban vannak történelmi és egyéb tények, melyek meghatározzák bizonyos népek tulajdonságait. Ez kőkemény tény, ezzel felesleges vitatkozni. Tények felsorolása pedig SOHA, semmilyen körülmények között nem lehet rasszizmus. Használhatunk a "szar" helyett bármilyen más kifejezést, attól még tény marad, hogy az átlag zsidó, ha reálisan szemléli a világot, saját maga is tisztában van vele, hogy nem a világ legegészségesebb fizikumú népe, így olyasvalaminek a megemlítését, mellyel ők maguk is tisztában vannak, szintén nem lehet bármiféle gyűlölettel, vagy fajelmélettel azonosítani."
Erről beszélhetnél kicsit a közéleti flokkon.
Te "reálisan szemléled magadat és a világot"?
Mennyire egészséges fizikumú keresztyény vagy?
Haha... kurva jót röhögtem ezen amikor megtaláltam.
"nem a világ legegészségesebb fizikumú népe"
Mondja ezt egy púpos gyengeelméjű, akinek egy 12 centis lék van a hasán, meg himlő hegek a rút fején... :) A sör "pocak", sörösüveg váll, cérna karok már csak hab a tortán. :) Ami maradt fogad az is rohad, és még kopaszodsz is :) Ja és még szemüvegben is hunyorogsz mert szarból vagy és nem látsz :)
Meg ugye Andinak azt is elmondtad, hogy a faszod se mindig működik... így 30-X évesen :)
Szóval még egyszer kérdezem,
Te "reálisan szemléled magadat és a világot"? Te genetikai dögkút :)
"A belterjesség nem életmódot jelöl, hanem a gének keveredésének a hiányát! Az pedig, hogy mitől van szarból fizikailag az átlagzsidó, nem szükséges részletezni, lévén ez egy olyan témakör, melyet mindenki ismer, aki kicsit is érdeklődő ebben az irányban."
"Én nem mondtam olyat, hogy a zsidók mind "szarból lennének", azonban vannak történelmi és egyéb tények, melyek meghatározzák bizonyos népek tulajdonságait. Ez kőkemény tény, ezzel felesleges vitatkozni. Tények felsorolása pedig SOHA, semmilyen körülmények között nem lehet rasszizmus. Használhatunk a "szar" helyett bármilyen más kifejezést, attól még tény marad, hogy az átlag zsidó, ha reálisan szemléli a világot, saját maga is tisztában van vele, hogy nem a világ legegészségesebb fizikumú népe, így olyasvalaminek a megemlítését, mellyel ők maguk is tisztában vannak, szintén nem lehet bármiféle gyűlölettel, vagy fajelmélettel azonosítani."
Erről beszélhetnél kicsit a közéleti flokkon.
Te "reálisan szemléled magadat és a világot"?
Mennyire egészséges fizikumú keresztyény vagy?
Haha... kurva jót röhögtem ezen amikor megtaláltam.
"nem a világ legegészségesebb fizikumú népe"
Mondja ezt egy púpos gyengeelméjű, akinek egy 12 centis lék van a hasán, meg himlő hegek a rút fején... :) A sör "pocak", sörösüveg váll, cérna karok már csak hab a tortán. :) Ami maradt fogad az is rohad, és még kopaszodsz is :) Ja és még szemüvegben is hunyorogsz mert szarból vagy és nem látsz :)
Meg ugye Andinak azt is elmondtad, hogy a faszod se mindig működik... így 30-X évesen :)
Szóval még egyszer kérdezem,
Te "reálisan szemléled magadat és a világot"? Te genetikai dögkút :)
Feb 06, 2019 15:17:04
D.Dezső
Feb 06, 2019 15:26:14
Elbasztam, 2008 a dátum
Feb 06, 2019 15:26:14
-
Feb 06, 2019 15:38:16
Akkora púpja van mint a Kilimandzsáró, a szájában egy fogászati atomcsapás, ha fel kell menni egy lépcsőn zakatol mint egy gőzmozdony, a szamárfasza max a szélirány jelzésére jó, egy óvodás tüsszentése kórházba vágja, de arról értekezik ki mindenki van szarból.
Priceless.
Priceless.
Feb 06, 2019 15:38:16
Autismus Maximus
(
x16)
Feb 06, 2019 16:12:27
x16)
Ja, ezt a csajom írta!
Ja, ezt a csajom írta!
Csak nekem tűnt fel, hogy Karácsony Gergely egy az egyben úgy néz ki, mint Sodi?
Csont egyszerű lenne kiejteni az MSZP-t kiejteni a parlamentből. Mindössze annyival kéne kampányolni: aki az MSZP-re szavaz, Sodit teszi meg miniszterelnöknek.
goo.gl/images/1vDicd
goo.gl/images/2Z3iXn
goo.gl/images/mNtPwt
goo.gl/images/S5KBWq
goo.gl/images/oNkpm2
goo.gl/images/f5BuQe
Csont egyszerű lenne kiejteni az MSZP-t kiejteni a parlamentből. Mindössze annyival kéne kampányolni: aki az MSZP-re szavaz, Sodit teszi meg miniszterelnöknek.
goo.gl/images/1vDicd
goo.gl/images/2Z3iXn
goo.gl/images/mNtPwt
goo.gl/images/S5KBWq
goo.gl/images/oNkpm2
goo.gl/images/f5BuQe
-
Feb 06, 2019 16:43:35
vago gaborra jobban hasonlit a sodi.
Feb 06, 2019 16:43:35
Fuvolázó Kobold
Feb 06, 2019 16:55:22
A legszomorúbb igazából az, hogy ennek a génselejtnek mindene megvolt. Elképzelhetetlen jólétbe született, és mégse tudott vele kezdeni semmit.
Vagyon
Ingatlanok
Hely egy jó egyetemen
Vagyon
Ingatlanok
Hely egy jó egyetemen
Abszolút igazat adok, azzal az apró kiegészítéssel, hogy Recsító szüleit sokkal nagyobb felelősség terheli a jelenlegi helyzet eszkalálódásában, mint magát Púpost. Akárhogy is nézzük, bárhogy savazzuk (joggal) a rémet a vállalhatatlan flokkjai, a nagypofájú kijelentései majd arcraesései, az önkéntes és kéretlen és végül elsodikázott kötelezettségvállalásai miatt, ENDRE BETEG. Külső szemlélő számára is nyilvánvaló, hogy mind testileg, mind szellemileg hatalmas gondok vele. Na most ha egy, a snecológia szempontjából naiv amatőr, egy laikus kívülálló is leginkább az autista jelzőt használja Endrére, ott bizony jogosan merül fel a kérdés, hogy a tulajdon szülei miért nem tettek semmit a saját gyermekük érdekében, ha egyáltalán fordítottak rá annyi figyelmet, hogy felismerjék a rendellenességeit. Én a snecológia és Endre digitális őrjöngésének történelme szempontjából gyerekcipőben járok csak ugyan, de az elmúlt héten az egyébként valószínűsíthetően nem szakorvos (ezt most nem bántó szándékkal írtam) trollok az autizmus mellett a marfan szindrómát és azt a giga-mega-növihormonos rendellenességet is helyesen diagnosztizálták. Baszki és ez csak a szarvár ingatag alapja, ehhez csapódik Endre fogsora, a tüdeje, a púp, a depresszió, az alkoholizmus és kegyes leszek, a mocskos homokos deviáns jellemét nem sorolom ide. Most tényleg, ezek közül sok valóban egymásnak a következménye, de vajon Endre gyerekkorában mi a faszt hittek a szülők? Vagy amikor valóban egy komplett vagyon, ingatlanok, 4 egyetemi szak, lakások és autók mentek a levesbe a tyúkpereket provokáló és az utcán csöves ruhában kamerát szorongató, eladósodott kisfiúk miatt, akkor miért nem léptek? Hát normális szülő hezitálás nélkül visszapakoltatja a kis gyagyást a gondnoksága alá, aztán onnantól Recsi a routert is csak akkor kaphatta volna meg, ha szedi a napi gyógyszeradagot meg végzi a gyógytornát. Endre egy halmozottan beteg és sérült, onveszelyes fogyatékos, akinek a normális besorolása az lenne, hogy cselekvőképességében részlegesen korlátozott nagykorú. Ezt az agyfaszt már egészen kicsi korban kezeltetni kellett volna, lehet, hogy Endre vitte is volna valamire. Endre, generációk által felhalmozott, kuporgatott és vérrel verítékkel anyagi jólétet basztál el néhány év alatt, de ha legközelebb az ogrelyukas faszverés közben esetleg anyádra is gondolsz, jusson eszedbe egy igazi autista hörgős roham közepette , hogy mindez nem csak a te hibád!
Feb 06, 2019 16:55:22
xray
(
x21)
Feb 06, 2019 16:56:00
x21)
sneci rusnya képét összetéveszthetetlenül 100% biztonsággal felismeri bárki, aki egyszer már látta a veknit.
D.Dezső
Feb 06, 2019 16:56:38
úgy hasonlít Karácsonyra mint Stewia-ra a torz klónja :). youtu.be/RbqAk33_3cs
Feb 06, 2019 16:56:38
--
Feb 06, 2019 17:06:33
Sodi ezt röviden úgy szokta összefoglalni, hogy ő a körülmények áldozata :)
Feb 06, 2019 17:06:33
xray
(
x21)
Feb 06, 2019 17:09:02
x21)
...
egy szülő nem ilyen racionálisan nézi a saját gyerekét. ők is tudták, h gondok vannak vele és a maguk módján próbáltak valami értelmes célt kitűzni, az akkor még enyhén fogyatékos gyereküknek. ez volt a fizikai munkát nélkülöző számítástechnikai irány, mivel a gyereket is lekötötte és érdekelte. na, ez volt a hatalmas baklövés, mert ezzel csak fokozták az összes fizikai és mentális baját.
broni
Feb 06, 2019 17:18:52
támadás!!!!!!!!!!!!!napalmot a bőlcsödékre!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Feb 06, 2019 17:18:52
-
Feb 06, 2019 17:42:55
A fiatalabb trollégák talán nem tudják, de a púpost gyámság alá akarta helyeztetni az anyja.
Feb 06, 2019 17:42:55
az erdész
Feb 06, 2019 18:05:29
a kibaszott recskás hogy próbál divatozni a legújabb videóiban. mondhatom sok sikerrel
Feb 06, 2019 18:05:29
trendbeli garázdaság
Feb 06, 2019 18:12:48
a kibaszott recskás hogy próbál divatozni a legújabb videóiban. mondhatom sok sikerrel
Kövezzetek meg, de én ezt a pozitívumok közé sorolom. Életében először nem az anyja vagy Vera néni öltözteti, és nem úgy néz ki, mint egy csöves.
Feb 06, 2019 18:12:48
az erdész
Feb 06, 2019 18:15:50
hanem mint egy csöves, akire a belpesti zsidó értelmiség ráadta a kinőtt ruháit hogy nehogy elvigye a rendőrség életvitelszerű utcán tartózkodásért : )
Feb 06, 2019 18:15:50
xray
(
x21)
Feb 06, 2019 18:18:29
x21)
Feb 06, 2019 18:18:29
A fiatalabb trollégák talán nem tudják, de a púpost gyámság alá akarta helyeztetni az anyja.
hisztirohamot is kapott, az anyja végül meghátrált. Feb 06, 2019 18:18:29
töppedt buzigolyók
(
x37)
Feb 06, 2019 18:37:32
x37)
Szerintem nem az volt a szülők bűne, hogy az informatika felé terelték a fogyatékos gyereküket, mert az teljesen nyilvánvaló lehetett már akkor is, hogy olyan munkát nem végezhet, ahol emberekkel kell kommunikálni, sem olyat, ahol bármilyen enyhe fizikai megterhelés van. Maradnak olyan értelmiségi munkák, mint a mérnök vagy az informatikus, esetleg valamilyen szobabölcsész. Matekból-fizikából gondolom kitűnő lehetett (paródiarovat), úgyhogy kizárásos alapon maradt a számítógépezés, mert úgy is mindig ott ül a púpját meresztve, akkor legalább keressen vele pénzt.
Az igazi bűnük az, hogy amikor belekeveredett a retardjobbos szcénába, akkor nem basztak rá a púpjára egy irgalmatlan nagyot és zavarták vissza a kisszobába. Baloldali kötődésű szülők gyereke virtigli náci lesz? Bekerül a hírekbe azért, mert egy tiszteletben álló, vállaltan meleg képviselőről ízléstelen karikatúrát készít? Már ennél a pontnál gyámság alá kellett volna helyeztetni. Hát könyörgöm, ki a faszom nézné el azt, hogy az egy szem gyereke Kakás Rósza meg Fórizs szintű emberekkel csinál "interjúkat", és olyan büdös csövesekkel lóg együtt, mint a Dörppe meg RGL? Hogy a mésztelepi cigányok közé jár? Most még csak nem is a kilakoltatásokat mondom, mert oda néha odakeverednek egész "normális" bölcsészpalánták is, mert nem értik, hogy itt bizony ingyenélő meg élősködő embereket akarnak megregulázni, nem ártatlanul bajba keveredett családokat. Lásd: Andi meg Drogpetra, akik nem fogyatékos nácik, mégis belekeveredtek ebbe az ellenkultúrába.
Az igazi bűnük az, hogy amikor belekeveredett a retardjobbos szcénába, akkor nem basztak rá a púpjára egy irgalmatlan nagyot és zavarták vissza a kisszobába. Baloldali kötődésű szülők gyereke virtigli náci lesz? Bekerül a hírekbe azért, mert egy tiszteletben álló, vállaltan meleg képviselőről ízléstelen karikatúrát készít? Már ennél a pontnál gyámság alá kellett volna helyeztetni. Hát könyörgöm, ki a faszom nézné el azt, hogy az egy szem gyereke Kakás Rósza meg Fórizs szintű emberekkel csinál "interjúkat", és olyan büdös csövesekkel lóg együtt, mint a Dörppe meg RGL? Hogy a mésztelepi cigányok közé jár? Most még csak nem is a kilakoltatásokat mondom, mert oda néha odakeverednek egész "normális" bölcsészpalánták is, mert nem értik, hogy itt bizony ingyenélő meg élősködő embereket akarnak megregulázni, nem ártatlanul bajba keveredett családokat. Lásd: Andi meg Drogpetra, akik nem fogyatékos nácik, mégis belekeveredtek ebbe az ellenkultúrába.
sodilegnagyobbrajongoja
Feb 06, 2019 18:46:44
Az igazi bűnük az, hogy amikor belekeveredett a retardjobbos szcénába, akkor nem basztak rá a púpjára egy irgalmatlan nagyot és zavarták vissza a kisszobába.
Hahó! Az anyja megtett mindent. Amikor megjelent a 168 órás cikk, akkor egy napig megtagadta tőle a napi 1000 forintos zsebpénzt. :)
Feb 06, 2019 18:46:44
Budai-úrifiú
(
x9)
Feb 06, 2019 18:49:36
x9)
Ha nem lett volna überfogyatékos, akkor még jól is kijöhet a jobberkedésből, (pont ahogy tamásmacska is tehette volna) lesz valami helyi XY-ja a Jobbiknak, aztán elvan azzal a kis posztjával.
Vagy kitanulhatott volna operatőrnek is az egyetemen vagy egy főiskolán.
az erdész
Feb 06, 2019 18:59:09
elnézve ahogy a videóiban nyekereg, szerintem naiv minden olyan gondolat ami akörül forog hogy mi lehetett volna.
Feb 06, 2019 18:59:09
Budai-úrifiú
(
x9)
Feb 06, 2019 19:03:35
x9)
elnézve ahogy a videóiban nyekereg, szerintem naiv minden olyan gondolat ami akörül forog hogy mi lehetett volna.
Persze, ha nem lenne fos a szar, akkor minden jó lenne.
De azért eléggé fájó hogy a helyzet maga nevetségesen előnyös, csak a főszereplő balfasz.
az erdész
Feb 06, 2019 19:12:13
SoDI gaming
36 perce
Azért releváns, hogy elakadtam benne, mert ez azt jelzi, hogy el lehet akadni benne.
36 perce
Azért releváns, hogy elakadtam benne, mert ez azt jelzi, hogy el lehet akadni benne.
Feb 06, 2019 19:12:13
Budai-úrifiú
(
x9)
Feb 06, 2019 19:13:08
x9)
SoDI gaming
36 perce
36 perce
A drótkerítésben is...
Budai-úrifiú
(
x9)
Feb 06, 2019 19:18:53
x9)
De tényleg, ha elakad az ember +30 évesen egy serdülőkorúaknak összeeszkábált játékban, akkor fogyatékos. Ez nem egy 90-es években fejlesztett point and click adventure, hogy direkt szopatós a progresszió (Ugye hogy megvedd a hintbookot.), hanem egy kibaszott zombis játék. (Bár ha jól rémlik az 1-ben eléggé sok volt a puzzle.)
xray
(
x21)
Feb 06, 2019 19:34:02
x21)
a szülei magánéleti problémái (házasságtörés, piálás) mellett snecire már nem maradt energia, aki rendesen vissza is élt ezzel a helyzettel.
sodi konteo
Feb 06, 2019 20:37:14
Sodi te fasz, én nem vagyok oda egyik nemzetért sem, nem vagyok odáig a palesztínok sanyargatásáért sem és alapvetően nem szimpatizálok a jelenlegi izraeli vezetéssel sem, de a zsidókra azt mondani hogy kelésgyenge nép egy párezer év üldöztetés után, világégések után, egy Müncheni olimpia után, hát szamárfaszú barátom,te tényleg tagadod a valóságot!
Hejj IDFes sunák, hejj 1948!
Feb 06, 2019 20:37:14
Budai-úrifiú
(
x9)
Feb 06, 2019 20:42:00
x9)
Hejj Golda Meir!
stressznélküli nyugi
(
x2)
Feb 06, 2019 20:52:43
x2)
Sodi te fasz, én nem vagyok oda egyik nemzetért sem, nem vagyok odáig a palesztínok sanyargatásáért sem és alapvetően nem szimpatizálok a jelenlegi izraeli vezetéssel sem, de a zsidókra azt mondani hogy kelésgyenge nép egy párezer év üldöztetés után, világégések után, egy Müncheni olimpia után, hát szamárfaszú barátom,te tényleg tagadod a valóságot!
Nem érted, a zsidók csak kizárólag horpadtmellkasú, gyíklvállú, szemüveges bölcsészek, újságíró, esetleg közgazdászok. Ilyenekkel van tele a moszad és ezek találták ki a krav magát is.
-
Feb 06, 2019 21:25:27
Mondjuk a gyagyásnak olyan a testalkata, mint a kávézó kukacoknak a Men in Blackben.
Hozzá képest a leggöthösebb zsidó is egy Schwarzenegger.
Hozzá képest a leggöthösebb zsidó is egy Schwarzenegger.
Feb 06, 2019 21:25:27
Pulykapénz
Feb 06, 2019 22:02:50
Ha nem lett volna überfogyatékos, akkor még jól is kijöhet a jobberkedésből, (pont ahogy tamásmacska is tehette volna) lesz valami helyi XY-ja a Jobbiknak, aztán elvan azzal a kis posztjával.
Bejött neki a jobberkedés! Kinek a segítségével vonzotta be a Jobbik az 1 milliárdos ÁSZ büntetést? Naugye!
Feb 06, 2019 22:02:50
Sírva hívtam a tanárnőt
Feb 06, 2019 22:13:02
Sneci zsidókkal kapcsolatos véleményével foglalkozni is kár, csak a kuruczos erőltetett hangzatos kitalált butanáci paneleket köpködi vissza, szokás szerint.
Minden megnyilvánulásán látszik, hogy egyfajta visszamaradott lázadásról, és rejtett öngyűlöletről szól ez.
Véleményem szerint azoknak a trollegáknak van igaza akik erősen firtatják a szülői felelősséget, rengeteg mocsokos részletet ismerünk, az apja sorsáról, a családi körülményeikről, stb, azonban hatalmas mozaikdarabok hiányoznak, nem áll össze a kép.
Viszont a valóság mindig durvább, mint a trollok legmeredekebb elképzelései, amellett, hogy még mindig nagyon hiányosak a kutatási anyagok, főleg a bizonyos eltűnése közben történt döbbenetes leépülésével kapcsolatosan, vagy a meglévő vagyon minden elemének pontos sorsával összefüggésben.
Sok mozaik darabka már sejlik, Veranéni szerepéből is elkonyogott már ezt-azt, de a háttér máig homályos, a pontos kronológiai sorrend, kapcsolati háló és ok-okozati viszonyok rejtve maradtak.
Miért adott pénzt nekik Vera? Majd hirtelen miért akarta behajtani, mindenáron?
Miért tutujgatta ennek ellenére a gyagyást az utolsó percig saját férje és családja rosszallása ellenére is?
Egyáltalán miért volt bármiféle kölcsön-pénzre szükségük, hova lett több 10millió ft ingatalan és egyéb vagyon? Szinte egyik napról a másikra?
Egyik percben még 4 etyetemi szak, saját lakás, saját autó, groby futár, különbző zsebpénzek és egyéb támogatások, majd kisvártatva a mocskos pátyi recskabunker, hatalmas közműtartozások, kárpi egy része is állítólag így úszott el..stb?
A néhány évvel ezelőtti rendőrségi affér részletei is megválaszolatlanok máig, sokan úgy sejtik, sodó afféle bukó-balekként különféle stróman papírokat írt alá a kvesztor-botránnyal kapcsolatosan...de ennek az ügynek semmiféle folytatását nem ismerjük, márpedig a rendőrség nem töri rá valakire a lakást újév első napján csak úgy random, ott komoly nyomozásnak és gyanusításoknak kell lenni.
Az igazat megvallva szerény véleményem szerint a tanszék sokat veszített a néhány évvel ezelőtti lelkesedésből, a kutatómunka már csak ímmel ámmal folyik, az intervencionista tagozatot pedig nyugodtan hivatalosan is megszüntnek lehet tekinteni.
Minden megnyilvánulásán látszik, hogy egyfajta visszamaradott lázadásról, és rejtett öngyűlöletről szól ez.
Véleményem szerint azoknak a trollegáknak van igaza akik erősen firtatják a szülői felelősséget, rengeteg mocsokos részletet ismerünk, az apja sorsáról, a családi körülményeikről, stb, azonban hatalmas mozaikdarabok hiányoznak, nem áll össze a kép.
Viszont a valóság mindig durvább, mint a trollok legmeredekebb elképzelései, amellett, hogy még mindig nagyon hiányosak a kutatási anyagok, főleg a bizonyos eltűnése közben történt döbbenetes leépülésével kapcsolatosan, vagy a meglévő vagyon minden elemének pontos sorsával összefüggésben.
Sok mozaik darabka már sejlik, Veranéni szerepéből is elkonyogott már ezt-azt, de a háttér máig homályos, a pontos kronológiai sorrend, kapcsolati háló és ok-okozati viszonyok rejtve maradtak.
Miért adott pénzt nekik Vera? Majd hirtelen miért akarta behajtani, mindenáron?
Miért tutujgatta ennek ellenére a gyagyást az utolsó percig saját férje és családja rosszallása ellenére is?
Egyáltalán miért volt bármiféle kölcsön-pénzre szükségük, hova lett több 10millió ft ingatalan és egyéb vagyon? Szinte egyik napról a másikra?
Egyik percben még 4 etyetemi szak, saját lakás, saját autó, groby futár, különbző zsebpénzek és egyéb támogatások, majd kisvártatva a mocskos pátyi recskabunker, hatalmas közműtartozások, kárpi egy része is állítólag így úszott el..stb?
A néhány évvel ezelőtti rendőrségi affér részletei is megválaszolatlanok máig, sokan úgy sejtik, sodó afféle bukó-balekként különféle stróman papírokat írt alá a kvesztor-botránnyal kapcsolatosan...de ennek az ügynek semmiféle folytatását nem ismerjük, márpedig a rendőrség nem töri rá valakire a lakást újév első napján csak úgy random, ott komoly nyomozásnak és gyanusításoknak kell lenni.
Az igazat megvallva szerény véleményem szerint a tanszék sokat veszített a néhány évvel ezelőtti lelkesedésből, a kutatómunka már csak ímmel ámmal folyik, az intervencionista tagozatot pedig nyugodtan hivatalosan is megszüntnek lehet tekinteni.
Feb 06, 2019 22:13:02
Szódika
Feb 06, 2019 22:20:47
Nyeméjtem, mijért csak ötyven nyéző vany? Pedig még gasztronyómiai részt is rejtettyem el bennye (2:58)
www.youtube.com/watch?v=kVy75JB74Yw&t=2m58s
www.youtube.com/watch?v=kVy75JB74Yw&t=2m58s
Feb 06, 2019 22:20:47
Brian
(
x2)
Feb 06, 2019 22:25:21
x2)
Budai-úrifiú
(
x9)
Feb 06, 2019 22:43:05
x9)
Elfelejtette hogy játszott vele?
Mi?
Mi?
sodi konteo
Feb 06, 2019 22:43:12
Nagy a csend.
Tuti hogy az van amit itt irtak már és beindult a bizarr stream.bebaszta hawaiit háttérnek és háncsszoknyában virágfüzérrel a nyakában helikoprerezik a halott pitonnal, mellette a felnőttpelenkába öltözött Manfréd fürdeti a dőrrpétt egy műanyag lavórban, akit asodi kicsalt szexmunkásnak Berlinbe.
Tuti hogy az van amit itt irtak már és beindult a bizarr stream.bebaszta hawaiit háttérnek és háncsszoknyában virágfüzérrel a nyakában helikoprerezik a halott pitonnal, mellette a felnőttpelenkába öltözött Manfréd fürdeti a dőrrpétt egy műanyag lavórban, akit asodi kicsalt szexmunkásnak Berlinbe.
Feb 06, 2019 22:43:12
Budai-úrifiú
(
x9)
Feb 06, 2019 22:47:08
x9)
Amúgy meg nagyon cringe ez a nénizés-bácsizás, gyagyás.
-
Feb 06, 2019 22:56:57
Ja, aki boxban meg birkózásban meg gimnasztikában ért el komoly nemzetközi sikereket.
Nem minden zsidó kopasz, taszítò külsejű, büdös, rothadó fogazatú, palackvállù-bordapúpos, impotens, tanulási nehézségekkel küzdő (neurològiailag nyelvtanulás 36 évesen? Hahó) majompofa,
Viszont
A sodi pontosan egy ilyen zsidó.
És még buzi is.
Feb 06, 2019 22:56:57
broni
Feb 06, 2019 23:34:25
na, itt bezárt minden, hozztam sert, igyunk, puncikák,,,,rájöttem, itt egyedülén vok kanállat, a többi puncikanísok,nyalok!!!!!!!!!!!
Feb 06, 2019 23:34:25
Deficás Hafer
(
x1)
Feb 06, 2019 23:39:05
x1)
Nyeméjtem, mijért csak ötyven nyéző vany? Pedig még gasztronyómiai részt is rejtettyem el bennye (2:58)
youtube.com/watch?v=kVy75JB74Yw&t=2m58s
az ilyeneket össze kéne gyűjteni, és indítani egy sodi eszik csatornát. mehetne bele a peroni pizza, fikaevések stbyoutube.com/watch?v=kVy75JB74Yw&t=2m58s
zsery hol vagy amikor szükség lenne rád?
Budai-úrifiú
(
x9)
Feb 06, 2019 23:50:00
x9)
Endre! Mégis kit érdekel hogy a videó kétharmadában nézed a cutscene-t, a maradék egynegyedében meg nézed a gameplay-t bambán?
Aztán a végén belepofázol még egy keveset a maradék időben.
Ez hol kontent? Akár feltölthetnéd csak a gameplay-t is, akkor legalább a von Kármán méretű krátereket nem kéne bámulnunk az arcodon!
De komolyan. Nincs ehhez karizmád.
Ráadásul megint be voltál baszva játék közben, teljesen leszedáltad magad. Így naná hogy nem ömlik a kommentár a szádból.
Aztán a végén belepofázol még egy keveset a maradék időben.
Ez hol kontent? Akár feltölthetnéd csak a gameplay-t is, akkor legalább a von Kármán méretű krátereket nem kéne bámulnunk az arcodon!
De komolyan. Nincs ehhez karizmád.
Ráadásul megint be voltál baszva játék közben, teljesen leszedáltad magad. Így naná hogy nem ömlik a kommentár a szádból.
broni
Feb 06, 2019 23:54:18
még ki akrtam menni a temcsicse, hullláért, de nem jött senki....pedig valami jo csaj hátha...........és nem is panaszkodik......., na, igyunk!!!!!!!!
Feb 06, 2019 23:54:18
Dühös Néző
Feb 07, 2019 00:08:17
A púpos nem ér rá flokkolni, mert a gokart piacot igázza le éppen.

Elképzeltem a pálya szélén, hogy ez a fogyatékos hogyan boldogulna a gépekkel, de aztán tűrtöztettem magam és magambafojtottam a röhögést, mégiscsak barátokkal (tudod masztirém, ami neked sosem lesz!) vagyok.
Gondolom Démoncimbi már be is azonosított, nem is merem lehunyni a szemem már az éjszaka.
Kurva anyátokat, retardok!

Elképzeltem a pálya szélén, hogy ez a fogyatékos hogyan boldogulna a gépekkel, de aztán tűrtöztettem magam és magambafojtottam a röhögést, mégiscsak barátokkal (tudod masztirém, ami neked sosem lesz!) vagyok.
Gondolom Démoncimbi már be is azonosított, nem is merem lehunyni a szemem már az éjszaka.
Kurva anyátokat, retardok!
Feb 07, 2019 00:08:17
broni
Feb 07, 2019 00:11:46
index.hu/belfold/2019/02/06/eves_koraban_meghalt_repulos_gizi/
na végre!!!!!!!!!!!!!már csak töröcsikkkre várok!!!!!!!
szszarom a mimuszost, buzi vagy.
na végre!!!!!!!!!!!!!már csak töröcsikkkre várok!!!!!!!
szszarom a mimuszost, buzi vagy.
Feb 07, 2019 00:11:46
töppedt buzigolyók
(
x37)
Feb 07, 2019 00:22:47
x37)
Érdekes, hogy a két évvel ezelőtti rossz hangulatú rendőrségi kihallgatásból nem lett ügy. Pedig nagyon akartak vele beszélni, több mint egy órát vártak rá, végül Vera néninek kellett előkotornia a recskabunkerből. Rossz nyelvek azt is beszélik, hogy taknyos lett a nózi a felkérdezés közben, és volt egy kis sírás is. Tehát nem csak az időjárásról kérdezgették Endrét, hanem valami komolyabb dologról.
Továbbra is fenntartom azt az elméletemet, miszerint Endre anyja végül sikeresen rávette a fiát arra, hogy csináltasson meg valamiféle fogyipapírt, amivel utólag diszkreditálhatják az Endre által aláírt szerződéseket, arra hivatkozva, hogy nem volt cselekvőképessége teljes birtokában. Ugyanez a flepni biztosítja most neki a rokifoglalkoztatást is a németeknél. Eredetileg úgy gondoltam, hogy a fizikai állapota miatt (Marfan-szindróma) százalékolták le, de egyre erősebb a meggyőződésem, hogy agyi alapon.
Továbbra is fenntartom azt az elméletemet, miszerint Endre anyja végül sikeresen rávette a fiát arra, hogy csináltasson meg valamiféle fogyipapírt, amivel utólag diszkreditálhatják az Endre által aláírt szerződéseket, arra hivatkozva, hogy nem volt cselekvőképessége teljes birtokában. Ugyanez a flepni biztosítja most neki a rokifoglalkoztatást is a németeknél. Eredetileg úgy gondoltam, hogy a fizikai állapota miatt (Marfan-szindróma) százalékolták le, de egyre erősebb a meggyőződésem, hogy agyi alapon.
Miből van a sodi?
Feb 07, 2019 00:31:22
Szarból van a sodi.
Feb 07, 2019 00:31:22
broni
Feb 07, 2019 00:44:59
szarból van a hold
demjén rózsi.
de utálom.
demjén rózsi.
de utálom.
Feb 07, 2019 00:44:59
broni
Feb 07, 2019 01:17:12
egyedüla a szarörömvonat tetszik tőle!!!!!!!!
na, igyunk, még van májam!!!!!!!!
na, igyunk, még van májam!!!!!!!!
Feb 07, 2019 01:17:12
broni
Feb 07, 2019 02:31:04
mikor lesz a barbi interju, maradona, lezuhant, kennedyt lelőtték, semi érsdekes...barbi..fizetem az utat, és nincs erőszak, csak ha új petit meglátot, gerrjedek az ilyen vikink álatokra
parodia
parodia
Feb 07, 2019 02:31:04
Paprika TV
Feb 07, 2019 02:59:32
Kéne még egy főzővlog Sodival csatorna. Tradícionális német ételek a sarki Döner szendvicstől az Aldis mirelit pizzáig.
Feb 07, 2019 02:59:32
broni
Feb 07, 2019 03:17:28
kukából eszik poizzát. vieón-
Feb 07, 2019 03:17:28
broni
Feb 07, 2019 04:07:29
4!4-88
őaarrghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
őaarrghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Feb 07, 2019 04:07:29
broni
Feb 07, 2019 04:24:59
444.hu/2019/02/06/sztori-egy-pedofilrol-amirol-hiaba-tudod-hogy-igaz-egyszeruen-nem-hiszed-el
tesék a családi dolgainkat levennim mert mennek a cigók.
rohadt bálnák.meg pandák.
tesék a családi dolgainkat levennim mert mennek a cigók.
rohadt bálnák.meg pandák.
Feb 07, 2019 04:24:59
broni
Feb 07, 2019 05:30:28
uncsi 26. veritek....én anyámat, lpátal............
Feb 07, 2019 05:30:28
púp-orr-sérv-fogász
(
x7)
Feb 07, 2019 07:42:19
x7)
Kár, hogy az anyja informatikust akart faragni a gyagyásból, amikor közíró tehetség.
|__o__|
púp-orr-sérv-fogász
(
x7)
Feb 07, 2019 08:03:37
x7)
A galamb egy visszatérő karakter a sodiverzumban. Egy jó karakter a sok gonosz mellett, mint pl andi, orrgörbítős bácsi, festett négus, schreck.
|__o__|
púp-orr-sérv-fogász
(
x7)
Feb 07, 2019 08:18:08
x7)
"csak megvásárlás után amikor rákerestem"
Előbb vesz meg egy játékot, utána olvas róla.
|__o__|
Előbb vesz meg egy játékot, utána olvas róla.
Deficás Hafer
(
x1)
Feb 07, 2019 08:19:57
x1)
Feb 07, 2019 08:19:57
A galamb egy visszatérő karakter a sodiverzumban. Egy jó karakter a sok gonosz mellett, mint pl andi, orrgörbítős bácsi, festett négus, schreck.
pontosan! Ugyanolyan kedves npc számára, mint Fórizs doktorúrnő, az édesanyja (Golda Meir) vagy akár Veja néni. Feb 07, 2019 08:19:57
Fuvolázó Kobold
Feb 07, 2019 08:22:44
Bazdmeg Endre, te a saját flokkodban, a nézők szeme láttára elmajszolod a kurva a taknyodat? Hazug, képmutató autista patkány vagy, szarsz te arra, hogy valaha legyenek normális nézőid! Ezt a gányt is csak a trolloknak készíted, vald be nyugodtan. Hát ki a fasz kíváncsi szerinted arra, hogy borvirágos kalácsképpel, spicces intonációval fetyegj a semmiről, és közben a saját megszáradt taknyodat majszolod???!!! Nekünk élsz, Endre! Nekünk készíted a flokkokat, és tudom hogy ezt is olvasod. Igénytelen szar vagy!
Feb 07, 2019 08:22:44
Adatelemző Aladár
Feb 07, 2019 09:50:56
Azért álljunk meg egy pillanatra, és gyönyörködjünk abban, hogy a megújult, rövid és pörgős, vendégszereplőkkel felturbózott, idegen országban drága pénzen leforgatott flokk -2, azaz MÍNUSZ KETTŐ darab feliratkozót hozott.
Szerintem ez shiker.
Szerintem ez shiker.
Feb 07, 2019 09:50:56
Och-Kom Taot
(
x3)
Feb 07, 2019 10:09:29
x3)
bebaszós LIVE este?
Farkas Endre Kiss
36 mins ·
Az egyik Youtube csatornámon elértem az 1000 feliratkozót. Ma este ünneplünk. :)
vajon melyik ez a titkos névtelen "egyik" csatorna? lubeyourtube maszti sodival csatorna?
filmeket is unom, játékokat is persze, igazából az utazgatások se nyújtanak nagy élményt
Farkas Endre Kiss
36 mins ·
Az egyik Youtube csatornámon elértem az 1000 feliratkozót. Ma este ünneplünk. :)
vajon melyik ez a titkos névtelen "egyik" csatorna? lubeyourtube maszti sodival csatorna?
Och-Kom Taot
(
x3)
Feb 07, 2019 10:35:33
x3)
mindeközben természetesen a ma reggeli közéleti flokk sincs sehol. egy jól bevált excelt kéne róla csinálni, de ha jól emlékszem a legutóbbi nagy bejelentés óta (heti 4flokk+4stream, most már tényleg atomóra pontosan) egyetlen egyszer volt, hogy időben jött valami: a bejelentés utáni reggel az első gaming flokk. azóta vagy késett vagy teljesen elmaradt minden flokk.
kripli figyelő
(
x12)
Feb 07, 2019 10:36:13
x12)
Lehet frissen vásárolt indiai feliratkozókat magának.Vagy felkérdezték a facés szexnagyik miért égeti magát nyílvánosan a fadászpika,ezért behazudott gyorsan valami shikert,a szexnagyik úgysem néznek utána.
Deficás Hafer
(
x1)
Feb 07, 2019 10:39:38
x1)
Feb 07, 2019 10:39:38
Lehet frissen vásárolt indiai feliratkozókat magának.Vagy felkérdezték a facés szexnagyik miért égeti magát nyílvánosan a fadászpika,ezért behazudott gyorsan valami shikert,a szexnagyik úgysem néznek utána.
a vagatlan csatornaja lesz az Feb 07, 2019 10:39:38
Hiénaverő
(
x17)
Feb 07, 2019 10:41:54
x17)
Gyagyás legyártott még 387 kamuprofilt hogy magát fellájkolja 1000-re, és legyen ürügy beseggelni?
Azt a hatalmas kegyet gyakoroltam az adóhivatal felé, hogy nem mentem be gépfegyverrel mészárolni.
Zhao Yang
Feb 07, 2019 10:50:30
Lehet frissen vásárolt indiai feliratkozókat magának.
Hát azért he-jie-jie
Feb 07, 2019 10:50:30
púp-orr-sérv-fogász
(
x7)
Feb 07, 2019 11:34:46
x7)
A "vágatlan" csatornájára lopott tartalmakat fos ki, mint pl Balázs beszélgetése Nosika ügyről. Ezt nem kell jelenteni? Vagy majd Balázs?
|__o__|
137 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™