Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
Gyűlölködj máshol azon, hogy neked nem jut punci, incel balfasz.
Ez nem az a fórum, le lehet gurulni a dombról.
Azt rebesgetik, hogy lesz spin-off, Csavarhúzó címen.
Soha többet nem írok ide.
Én azt szeretem amikor pszichopata stalkerkedhetek velük, szarrá boldozott, szivárványszinű autista körmondatos üzenetek milliárdjait onthatom rájuk, és két hétig gyűjthetem nekik a gecimet, hogy aztán rajongással szopják a 700ezres fütyimet. Ez utóbbi paródiarovat volt, mindegy. Soha többet nem írok ide
Jogerős ítélet még nincs a tolvajverős esetekről. Csak novák előd pofánveréséről. Szerintem turisták bűnügyeit nem ellenőrzik, csak a munkavállalókét. A Quorá-s kérdésében írta, hogy lejárt turistavizuma van, de ezt a kérdést már törölte bannolt account-jából.
Ha később kapna vizumot, azt csak követségen lehetne átvenni, belföldön nem. A körözés előtt még átvehette volna akár egy USA-ban levő követségen.
|__o__|
Miért ez a diszkrimináció, a határon innenieket tán kedvelni tetszik???
Faszom
Te nem írtál egy sor kódot se, úgyhogy nyugodtan befoghatod a pofádat!
Ezért most rádtapadok szellemként!
minden hasi görcsöd okozója leszek
nem én írtam, deigaz)))))))))))
9 éve.
4. Meddig lesz a Fidesz az EPP tagja, azok után, hogy Orbán gyakorlatilag baloldali érzelmű idiótának hívta az ottaniak egy részét???
Ameddig hozza a szavazatokat és a svejci számlákról tömi a hazaáruló német putyinlobbisták zsebeit.
🕎Endigame🕎
Közben megtaláltam a gyesznyó Linkedines írását:
www.linkedin.com/pulse/end-your-stupid-coding-challenges-youll-have-enough-experts-polgar
Rosszul emlékeztem, nem rendes állásinterjúkon volt, munkaközvetítő cégeknél próbálkozott minden bizonnyal remote melókra, onnan baszták folyamatosan vissza, úgyhogy feladta(!) és inkább magyar cégnél(!!!) próbálkozott már több sikerrel, csak oda éppen contractorként nem vettek fel senkit. Nyilván magyar cégeknél kopogtatott tovább, gondolom elsősorban ahol volt ismerős.
Ezek alapján jól tippelhettek a trollégák, akik shared workspaces bérelt asztalnak nézték az irodai képeit. Szóval Mr. Engineer a 15+ éves freelancer tapasztalatával lehet, magyar remote gányolós pénzből lapít kint a juharfák földjén (gondolom ráadásul ismerős nevére számlázva). Ott, ahol millió felett a havi átlag fejlesztői nettó.
A shikerember, a malacz.
Egészen biztos, hogy továbbra is a pogis kapcsolatokat használja. És mivel látjuk, hogy a pogi család továbbra is jól bevan ágyazódva a hatalomba, ezért jó eséllyel állami pénzzel tömik a migráns, bújkáló bűnözőt. Szép.
Egyébként láthatják a gurulkák, hogy hogy át lettek baszva. Ők nem tehetik meg, hogy kanadába szöknek, őket nem segíti a mindig minden rendszerben jó kapcsolatokkal rendelkező zsidó család a háttérből, se a titkosszolgálat cserébe azért, hogy minden adatot kiadtak a "barátaikról". Sok kis szerencsétlen, jól bevették a faszt, miközben a nagy vezérük éli világát, és rájuk tolja a szart. tönkrement az életük, nem lesz belőlük semmi.
úgyhogy pogit se kell dicsérgetni, meg felszopni. az se változott semmit.
de mi nem felejtünk.
Már csak azért sem kell dicsérgetni, felszopni, mert a linkedines írásban egyértelműen róla van szó, 0 hozzáértéssel vették fel úgy, hogy a malacz csinálta meg az állásinterjú tesztjét. A #geekcsajnak.
Mondjuk ennyire észkombájn is csak a hájfűhrer lehet, hogy linkedinre kiblogolja ezeket dolgokat, miközben rahedli utálója van akik könnyen összekötik a pontokat.
a flokk mellett!
az állat!!!!!!!!!!!
és pont ezelől disszertált a hazaáruló sodi.
hát azért hetyetye
:-)) a vállalható minimum alattit max. sajnos
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
Meg az anyjánál lakó puhapöcsü cselkirály is.
tévkapcsolatból tÁvkapcsolat
Ezek alapján jól tippelhettek a trollégák, akik shared workspaces bérelt asztalnak nézték az irodai képeit. Szóval Mr. Engineer a 15+ éves freelancer tapasztalatával lehet, magyar remote gányolós pénzből lapít kint a juharfák földjén (gondolom ráadásul ismerős nevére számlázva). Ott, ahol millió felett a havi átlag fejlesztői nettó.
Szerintem is valószínűbb, hogy europai arcoknak gányol otthonról, szokott ilyet. A stackoverflow kérdéseiből is az jön le, hogy android app-okat meg frontendeket gányol.
De akkor miért bérel workspace-t? Az instán a kishusky-s képen más a padló, mint az irodában, tehát külön helyiségek.
|__o__|
király generátor!
hát azért hetyetye
Ne hidd hogy megúszod hogy a nevemben irogatsz, faszparaszt! Röhöghetsz, de nekem tényleg messzire elér a kezem, baromarcú!
Jobb ha meghúzod magad mielőtt a fal adja a másikat!
én meghúztam magam, van róla vityeó is, péküjjünkki!
*Gandalfként érkezik fehér lovon megmenteni a krónikást*
hát azért hetyetye
Nem ért ahhoz sem, sosem volt igazi coder. Sem grafikus, sem zenész. A klasszikus scene-n neki semmi keresnivalója nem volt.
Sem a 6502 sem az X86 assembly-t nem tanulta meg sosem, alapszinten sem (68k-t hagyjuk is), a PC scene neki a lemezujságban okoskodásról meg a figyelemkurvulásról-gurulkagyűjtésről szólt.
Előtte 3-4 évvel még a C64 érában, szószerint kisgyerekként odahaza rángata a joystickot legfeljebb, semmiben nem volt benne és semmiről fogalma nem volt. Amigája sosem volt, lila gőze nincs róla.
A windows-t meg "a bilgécet" teli szájjal szidta mindig, évekkel lemaradva is, mikor a kurrens scene 99,8%-a már +5 éve kizárólag pc-n, win alá kódolt, első nem win alapú rendszer amit egyáltalán személyesen használt, az a gurulkáktól lenyúlt léből gründolt mac-en futottt, -mint az közismert.
Programozást azt turbopascalban gányolással kezdte, gyaníthatóan a seregben, unalmában.
Az első trikóblogjához csinált némi html-t notepadban, majd már rég minden dinamikus volt, ő még mindig azt a notepadban írt ékezetek nélküli 10évet visszamaradott szart reszelte, nagy faszparasztozások meg droidozás-cigányozás, random emberek napi megverése mellett nem jutott ideje, hogy képezze magát, vagy értsen is valamihez.
Majd jött a retardáltság túltolása, a mélypont, a bombaügy, vele az első börike, majd a szabadulás után az új szájt, a bambagyár, amit már az akkor kizárólagos gyakorlatnak megfelelően php-ben taknyolt össze a mérnökúr, némi ahogy esik úgy puffan szerver és kliensoldali javascript beütésekkel.
A cél az volt, lehetőleg kémkedjen a kód mindenki után aki csak megnyitja az oldalt (a la scneci), emellett lukas volt minden, mint az ementáli.
A valamennyire szervert már látott kapucsínó (ala kiskabos, kisnáci) adta a backendet, úgy ahogy, a trollok meg ott is kibe jártak, mint a huzat.
Valami szuper körülírhatlan csodálatos keretrendszert képzeltek el (ez lett volna ugye az a bizonyos sosemelkészült retardált full fogyatékos "jencej"),
Talán a röfi olvasta valahol, vagy athinától hallotta, hogy léteznek valami keretrendszerek és a profik nem összelopkodott random java és php darabkákból gányolnak össze egy működő site-ot.
Athina akkoriban szabaúdszó un. "webdesignerként" (háttérszinező gányolóként) tengette mindennapjait, a sütiékszerek árnyékában, de a bambagyár kódját meglátva ő is teleokádta a billentyűzetet.
Én nem lennék biztos abban, hogy pogácsa family segíti jelenleg is valahogyan, nem kizárt, de számomra valószinűtlen.
oooooooaaaaaarghhhhhhhhhhh
Szép találat, zsidó!
Ha én ott dolgoznék, akkor nemhogy az ajtón, az utcába se engednének be, te sváb keci!
ugrás, tajgi, ott az erkély!!!!!!!!!!!!!előtte vágd le a pici faszod, és eddd meg))))))))
Tiltsák ki az imposztorokat! Mária, szereztem egy román zászlót, tegyél tisztába!

mária, szopjál le, adok tíz forontot!!!!!!!!!
Mit szopjon le, a katéteredet?
Az elüszkösödött faszod itt van nálam a vitrinben!
óóarrghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Ha mást nem, a berlini "tejszínt" már bizonyára ismeri :)
cseréltek karácsonykor miskolci lángosra
Szerintem nem a projectspace.es lesz az, mert más az asztal, a fal, a világítás. (lásd többi képet a két helyről)
De bezsarok, hogy lehet valaki ennyire figyelemkurva, hogy képet tesz közzé magáról amikor körözik.
|__o__|
Dehogynem, tuti ő csiszolta fel a parkettát.
xray
(
x21)
Mar 02, 2019 23:38:12
x21)
Mar 02, 2019 23:38:12
A csajszi mogott volt egy csapat. O vezette a csapatot, de a kepen nincsenek rajta a tobbiek.
pedig azt hittem. :) Mar 02, 2019 23:38:12
Banszék
Mar 02, 2019 23:41:51
Ne etesd a trollt, Hahó!
Mar 02, 2019 23:41:51
kábító pitonszag
(
x1)
Mar 03, 2019 00:42:59
x1)
A csajszi mogott volt egy csapat. O vezette a csapatot, de a kepen nincsenek rajta a tobbiek.
Csak egy olvasó
(
x9)
Mar 03, 2019 00:43:17
x9)
Bréking!
Jövőre Nemes-Jeles és csapata elkészíti a Fűrész magyar adaptációját!
Egyelőre úgy néz ki, hogy Fráter lesz a főszereplő, de még castingolnak más szerepeket is!
Jövőre Nemes-Jeles és csapata elkészíti a Fűrész magyar adaptációját!
Egyelőre úgy néz ki, hogy Fráter lesz a főszereplő, de még castingolnak más szerepeket is!
Azt rebesgetik, hogy lesz spin-off, Csavarhúzó címen.
broni
Mar 03, 2019 00:46:14
gyűlölöm a határontúlimagyarokat!!!!!
Mar 03, 2019 00:46:14
Uzsorás Helmut
Mar 03, 2019 00:48:32
Soha többet nem írok ide.
Mar 03, 2019 00:48:32
Recskaboy
Mar 03, 2019 00:53:21
Ez a Pogi a Koding with Klossy magyar koppintása? A nők nem tudnak programozni. Max arra jók hogy a konyhába főzzenek míg én hátúlról kúrom a fingójukat miközben Rocco -i szelídséggel pofozom arcukat.
Én azt szeretem amikor pszichopata stalkerkedhetek velük, szarrá boldozott, szivárványszinű autista körmondatos üzenetek milliárdjait onthatom rájuk, és két hétig gyűjthetem nekik a gecimet, hogy aztán rajongással szopják a 700ezres fütyimet. Ez utóbbi paródiarovat volt, mindegy. Soha többet nem írok ide
Mar 03, 2019 00:53:21
Ada Lovelace
Mar 03, 2019 00:55:36
Na húzzatok a gecibe innen, tudatlan, soviniszta, gyűlölködő faszkalapok!
Mar 03, 2019 00:55:36
broni
Mar 03, 2019 01:05:56
határontúli magyar ujjazás
Mar 03, 2019 01:05:56
Etyióp
Mar 03, 2019 01:45:07
Megkérném a trollégákat ne foglalkozzanak uzsorás helmuttal. Vagy recsi szórakozik mert fel lett törölve vele a padló facen, vagy a malac mert a tanszék közel van az óljához.
Mar 03, 2019 01:45:07
fonatkoszás
Mar 03, 2019 02:43:34
Arra kíváncsi vagyok mondjuk, mikor fog az első derékbatört életpàlyájú gurulka bekopogni a tanszék ajtaján.
Az egyikükről hallottam, hogy igencsak berágott a malacra az ítélethirdetés után, vicces lenne, ha nekiállna teríteni.
Nemzeti hős vok, jah.
Az egyikükről hallottam, hogy igencsak berágott a malacra az ítélethirdetés után, vicces lenne, ha nekiállna teríteni.
Mar 03, 2019 02:43:34
Fakenguru
(
x5)
Mar 03, 2019 04:31:32
x5)
Mar a fitymas Gonda is:
"Sodi Te bekattantál? Csak ömleszted a híreket, de semmire nem reagálsz, úgy viselkedsz mint egy hírszolgáltató, amiből már így annyi van, annyi hasonló facebookozó, aki ezt műveli, hogy kénytelen vagyok megszüntetni az értesítést. Ez már beteges! Ennek mi értelme van????"
Hát azért hetyetye.
"Sodi Te bekattantál? Csak ömleszted a híreket, de semmire nem reagálsz, úgy viselkedsz mint egy hírszolgáltató, amiből már így annyi van, annyi hasonló facebookozó, aki ezt műveli, hogy kénytelen vagyok megszüntetni az értesítést. Ez már beteges! Ennek mi értelme van????"
púp-orr-sérv-fogász
(
x7)
Mar 03, 2019 05:32:23
x7)
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/express-entry/eligibility/federal-skilled-workers.html#education
Ilyen programot el tudnék képzelni, hogy bepróbált a malacz. Nagy részét szerintem össze tudná hazudni (ha más nem, ismerősi segítséggel), angolul meg talán annyira elmakog, írásban quorás fröcsögései, linkedines blogposztja alapján mostanság már nem katasztrofális.
Bűnözőként ez hivatalosan nem járható út, jó kérdés mi és mennyire jut el a kanadai hatóságokig, vagy ki lehet-e valahogy bújni bizonyos vádak alól (mondjuk kinti ismerős kezességvállalásával).
Elég hihetetlen dolgok ezek persze, de az is az, hogy büntetett előélettel, folyamatban lévő ügy mellett ki tudott röppenni a röfi, nem kapcsolta le senki sehol útközben, valahogy pedig láthatóan eléldegél odakint.
Ilyen programot el tudnék képzelni, hogy bepróbált a malacz. Nagy részét szerintem össze tudná hazudni (ha más nem, ismerősi segítséggel), angolul meg talán annyira elmakog, írásban quorás fröcsögései, linkedines blogposztja alapján mostanság már nem katasztrofális.
Bűnözőként ez hivatalosan nem járható út, jó kérdés mi és mennyire jut el a kanadai hatóságokig, vagy ki lehet-e valahogy bújni bizonyos vádak alól (mondjuk kinti ismerős kezességvállalásával).
Elég hihetetlen dolgok ezek persze, de az is az, hogy büntetett előélettel, folyamatban lévő ügy mellett ki tudott röppenni a röfi, nem kapcsolta le senki sehol útközben, valahogy pedig láthatóan eléldegél odakint.
Jogerős ítélet még nincs a tolvajverős esetekről. Csak novák előd pofánveréséről. Szerintem turisták bűnügyeit nem ellenőrzik, csak a munkavállalókét. A Quorá-s kérdésében írta, hogy lejárt turistavizuma van, de ezt a kérdést már törölte bannolt account-jából.
Ha később kapna vizumot, azt csak követségen lehetne átvenni, belföldön nem. A körözés előtt még átvehette volna akár egy USA-ban levő követségen.
kramalon
(
x8)
Mar 03, 2019 08:26:07
x8)
Miért ez a diszkrimináció, a határon innenieket tán kedvelni tetszik???
Charles Babbage
Mar 03, 2019 08:29:53
Na húzzatok a gecibe innen, tudatlan, soviniszta, gyűlölködő faszkalapok!
Te nem írtál egy sor kódot se, úgyhogy nyugodtan befoghatod a pofádat!
Mar 03, 2019 08:29:53
Koós János
Mar 03, 2019 08:43:52
Ezért most rádtapadok szellemként!
minden hasi görcsöd okozója leszek
Mar 03, 2019 08:43:52
Brian
(
x2)
Mar 03, 2019 08:58:06
x2)
üsd a bozgort!
broni
Mar 03, 2019 09:26:18
nem én írtam, deigaz)))))))))))
Mar 03, 2019 09:26:18
Mt. Púpverest
Mar 03, 2019 09:34:51
Lesz flokk púp?
Mar 03, 2019 09:34:51
Karlie Kloss
Mar 03, 2019 10:25:29
Malac has been located:
goo.gl/maps/ujjDuRTuPKw
goo.gl/maps/ujjDuRTuPKw
Mar 03, 2019 10:25:29
Karlie Kloss
Mar 03, 2019 10:53:37
Templomba vagytok kecik?
Mar 03, 2019 10:53:37
Fekete bikapata
Mar 03, 2019 10:56:03
Gyagyás, lenne pár kérdésem!
1. Szerinted nem ciki a stadionok nagy kereszténydemokrata, nemzethy országában, hogy a beteg gyermekükért aggódó édesanyáknak kell kiharcolnia a normális, más országokban teljesen alap kórházi állapotokat?
2. Hogy a minidiktátor immáron 8 éve van hatalmon és még mindig van olyan kórházi épület (tüdőgyógyászat!!!), ahol penészesek a falak? Milyen degenerált ember az, akinek fontosabb egy fűthető gyeppel rendelkező, az ürességtől kongó stadion, mint a beteg polgártársai???
3. Bevésted, hogy Juncker helyett most Timmermans-t kell szidni? Nagyon megzavarodsz majd, ha áprilisban az ő fejét is lecserélik egy ufonauta fejére? Ez, hogy egyik napról a másikra ellenségképet cseréltek, nem okoz zavart az átlagos Fidesz-hívő agyában?
4. Meddig lesz a Fidesz az EPP tagja, azok után, hogy Orbán gyakorlatilag baloldali érzelmű idiótának hívta az ottaniak egy részét???
1. Szerinted nem ciki a stadionok nagy kereszténydemokrata, nemzethy országában, hogy a beteg gyermekükért aggódó édesanyáknak kell kiharcolnia a normális, más országokban teljesen alap kórházi állapotokat?
2. Hogy a minidiktátor immáron 8 éve van hatalmon és még mindig van olyan kórházi épület (tüdőgyógyászat!!!), ahol penészesek a falak? Milyen degenerált ember az, akinek fontosabb egy fűthető gyeppel rendelkező, az ürességtől kongó stadion, mint a beteg polgártársai???
3. Bevésted, hogy Juncker helyett most Timmermans-t kell szidni? Nagyon megzavarodsz majd, ha áprilisban az ő fejét is lecserélik egy ufonauta fejére? Ez, hogy egyik napról a másikra ellenségképet cseréltek, nem okoz zavart az átlagos Fidesz-hívő agyában?
Mar 03, 2019 10:56:03
sodilegnagyobbrajongoja
Mar 03, 2019 11:01:23
2. Hogy a minidiktátor immáron 8 éve van hatalmon...
9 éve.
Mar 03, 2019 11:01:23
Penzmento
(
x6)
Mar 03, 2019 11:39:51
x6)
Ameddig hozza a szavazatokat és a svejci számlákról tömi a hazaáruló német putyinlobbisták zsebeit.
kábító pitonszag
(
x1)
Mar 03, 2019 11:50:29
x1)
www.linkedin.com/pulse/end-your-stupid-coding-challenges-youll-have-enough-experts-polgar
Rosszul emlékeztem, nem rendes állásinterjúkon volt, munkaközvetítő cégeknél próbálkozott minden bizonnyal remote melókra, onnan baszták folyamatosan vissza, úgyhogy feladta(!) és inkább magyar cégnél(!!!) próbálkozott már több sikerrel, csak oda éppen contractorként nem vettek fel senkit. Nyilván magyar cégeknél kopogtatott tovább, gondolom elsősorban ahol volt ismerős.
A shikerember, a malacz.
tigris
Mar 03, 2019 12:17:47
linkedin.com/pulse/end-your-stupid-coding-challenges-youll-have-enough-experts-polgar
A shikerember, a malacz.
linkedin.com/pulse/end-your-stupid-coding-challenges-youll-have-enough-experts-polgar
A shikerember, a malacz.
Egészen biztos, hogy továbbra is a pogis kapcsolatokat használja. És mivel látjuk, hogy a pogi család továbbra is jól bevan ágyazódva a hatalomba, ezért jó eséllyel állami pénzzel tömik a migráns, bújkáló bűnözőt. Szép.
Egyébként láthatják a gurulkák, hogy hogy át lettek baszva. Ők nem tehetik meg, hogy kanadába szöknek, őket nem segíti a mindig minden rendszerben jó kapcsolatokkal rendelkező zsidó család a háttérből, se a titkosszolgálat cserébe azért, hogy minden adatot kiadtak a "barátaikról". Sok kis szerencsétlen, jól bevették a faszt, miközben a nagy vezérük éli világát, és rájuk tolja a szart. tönkrement az életük, nem lesz belőlük semmi.
de mi nem felejtünk.
Mar 03, 2019 12:17:47
kábító pitonszag
(
x1)
Mar 03, 2019 12:38:38
x1)
de mi nem felejtünk.
de mi nem felejtünk.
Már csak azért sem kell dicsérgetni, felszopni, mert a linkedines írásban egyértelműen róla van szó, 0 hozzáértéssel vették fel úgy, hogy a malacz csinálta meg az állásinterjú tesztjét. A #geekcsajnak.
Mondjuk ennyire észkombájn is csak a hájfűhrer lehet, hogy linkedinre kiblogolja ezeket dolgokat, miközben rahedli utálója van akik könnyen összekötik a pontokat.
Penzmento
(
x6)
Mar 03, 2019 12:41:14
x6)
Mindemellett úgy könyörög alamizsna-melóért, hogy bevallja, semmi up-to-date js tudása nincs, de azért 1 km magasról osztja az egész iparágat. Ez tényleg retard, nem tanul az n+1. Hibájából sem.
🕎Endigame🕎
broni
Mar 03, 2019 12:44:56
hol a keerszt, te ganémocsodék???????????
Mar 03, 2019 12:44:56
tyodika
Mar 03, 2019 12:54:04
hol a keerszt, te ganémocsodék???????????
a flokk mellett!
Mar 03, 2019 12:54:04
broni
Mar 03, 2019 12:55:24
a flokk mellett!
az állat!!!!!!!!!!!
Mar 03, 2019 12:55:24
Szoftverhiba
Mar 03, 2019 13:03:28
A késes videó csak poén volt!
Mar 03, 2019 13:03:28
Penzmento
(
x6)
Mar 03, 2019 13:12:01
x6)
Nem beszélve arról, hogy a coding challenege a sodika szintű junior intrerjúkon van, ha annyira senior a mérnök úr, miért nem olyan hirdetésekre jelentkezik? Lol, code challenge az első melómnál volt, 7 éve, architekteket már nem kódoltatnak, faszparaszt.
🕎Endigame🕎
Och-Kom Taot
(
x3)
Mar 03, 2019 13:13:26
x3)
Ez nekem eddig kimaradt. Akkor ezért költözött át a vadászbika a youtube-ról twitch-re?
Farkas Endre Kiss
12 hrs ·
Basszátok meg, pont erről beszéltem. Hogy abban a pillanatban fordultam el a Jobbiktól, amikor azzal kezdtek el kampányolni, hogy az ő pöcsük majd puhább lesz. A YouTube-on 90 nap büntetést kaptam a live-olás megvonásával, amiért kimondtam, hogy pont ezt a féldiktatúrát akartuk 2006-ban, mint amit Orbán megvalósított, innentől pedig elmebeteg, aki holmi művi visszafogottságot kér rajta számon.
filmeket is unom, játékokat is persze, igazából az utazgatások se nyújtanak nagy élményt
Farkas Endre Kiss
12 hrs ·
Basszátok meg, pont erről beszéltem. Hogy abban a pillanatban fordultam el a Jobbiktól, amikor azzal kezdtek el kampányolni, hogy az ő pöcsük majd puhább lesz. A YouTube-on 90 nap büntetést kaptam a live-olás megvonásával, amiért kimondtam, hogy pont ezt a féldiktatúrát akartuk 2006-ban, mint amit Orbán megvalósított, innentől pedig elmebeteg, aki holmi művi visszafogottságot kér rajta számon.
Schwezoff Dávid
(
x6)
Mar 03, 2019 13:15:37
x6)
Ez nekem eddig kimaradt. Akkor ezért költözött át a vadászbika a youtube-ról twitch-re?
Farkas Endre Kiss
12 hrs ·
Farkas Endre Kiss
12 hrs ·
és pont ezelől disszertált a hazaáruló sodi.
bolgár jeti
(
x30)
Mar 03, 2019 14:21:18
x30)
Gyagyás, lenne pár kérdésem!
1. Szerinted nem ciki a stadionok nagy kereszténydemokrata, nemzethy országában, hogy a beteg gyermekükért aggódó édesanyáknak kell kiharcolnia a normális, más országokban teljesen alap* kórházi állapotokat?
1. Szerinted nem ciki a stadionok nagy kereszténydemokrata, nemzethy országában, hogy a beteg gyermekükért aggódó édesanyáknak kell kiharcolnia a normális, más országokban teljesen alap* kórházi állapotokat?
:-)) a vállalható minimum alattit max. sajnos
broni
Mar 03, 2019 14:46:39
sodi jól focizik!!!!!!!!!!!!
Mar 03, 2019 14:46:39
Gecis Màrk
Mar 03, 2019 15:05:20
sodi jól focizik!!!!!!!!!!!!
Meg az anyjánál lakó puhapöcsü cselkirály is.
Mar 03, 2019 15:05:20
púp-orr-sérv-fogász
(
x7)
Mar 03, 2019 16:10:24
x7)
Még a polóblog idején volt, hogy nyilvános posztban szakított a yetivel, de a nyilvánosság nélkül folytatták kapcsolatukat. Nem lehet, hogy a következő szakítás is kamuszakítás volt?
Miért kommentelne a yeti az instagramjára?
|__o__|
gallamiki
Mar 03, 2019 16:27:14
Még a polóblog idején volt, hogy nyilvános posztban szakított a yetivel, de a nyilvánosság nélkül folytatták kapcsolatukat. Nem lehet, hogy a következő szakítás is kamuszakítás volt?
tévkapcsolatból tÁvkapcsolat
Mar 03, 2019 16:27:14
Och-Kom Taot
(
x3)
Mar 03, 2019 16:34:29
x3)
LOL, a késsel fenyegetős videójáról RGL:
Gábor László Rácz
15 hrs ·
Szoftverhiba eredménye! Egy poénnak szánt privát videóm nyilvános lett.
filmeket is unom, játékokat is persze, igazából az utazgatások se nyújtanak nagy élményt
Gábor László Rácz
15 hrs ·
Szoftverhiba eredménye! Egy poénnak szánt privát videóm nyilvános lett.
púp-orr-sérv-fogász
(
x7)
Mar 03, 2019 16:34:45
x7)
De akkor miért bérel workspace-t? Az instán a kishusky-s képen más a padló, mint az irodában, tehát külön helyiségek.
Tomcat
Mar 03, 2019 16:51:00
Nagyon hideg, buta zsidók. De sürgősen be kéne fejezni, mert vannak még kapcsolataim Budapesten. Igen, a zsidónegyedbe, meg a hipsterkerületekbe is eljutnak. Athina köszöni szépen jól van, itt röhögünk rajtatok együtt.
Mar 03, 2019 16:51:00
Schwezoff Dávid
(
x6)
Mar 03, 2019 16:52:20
x6)
Nagyon hideg, buta zsidók. De sürgősen be kéne fejezni, mert vannak még kapcsolataim Budapesten. Igen, a zsidónegyedbe, meg a hipsterkerületekbe is eljutnak. Athina köszöni szépen jól van, itt röhögünk rajtatok együtt.
király generátor!
Az igazi Tomcat
Mar 03, 2019 16:55:21
Ne hidd hogy megúszod hogy a nevemben irogatsz, faszparaszt! Röhöghetsz, de nekem tényleg messzire elér a kezem, baromarcú!
Mar 03, 2019 16:55:21
tyodika
Mar 03, 2019 17:00:48
Mar 03, 2019 17:00:48
Kameraálvány
Mar 03, 2019 17:02:45
*Gandalfként érkezik fehér lovon megmenteni a krónikást*
Mar 03, 2019 17:02:45
Fakenguru
(
x5)
Mar 03, 2019 17:33:08
x5)
Meg mindig nincs fütyiflokk. Nahát...
Hát azért hetyetye.
berlini homoportál
Mar 03, 2019 17:45:57
Meg mindig nincs fütyiflokk. Nahát...
hát azért hetyetye
Mar 03, 2019 17:45:57
Figure Feri
Mar 03, 2019 19:32:40
Több mint egy hónapja nem volt flokk.
#alegfontyosabb
#alegfontyosabb
Mar 03, 2019 19:32:40
-
Mar 03, 2019 19:43:54
Sodi te akaratgyenge szar
Mar 03, 2019 19:43:54
Karlie Kloss
Mar 03, 2019 20:16:35
Ez a malac nagyon okosnak teszi magat a Linkedin-en. Ha valaki egy kicsit megpiszkalja lemerem fogadni hogy eloveszi a taskajabol c64-et es el kezd okoskodni hogy hogy volt 1998-ban.
Mar 03, 2019 20:16:35
-
Mar 03, 2019 20:38:13
Szerintem tök szórakoztató, hogy a malacz alkalmazott, főnökkel, elvárásokkal, korlátokkal. Kíváncsi vagyok mikor fog verekedni a melóban.
Mar 03, 2019 20:38:13
Upgrade Tyodi
Mar 03, 2019 21:03:20
Szerintem tök szórakoztató, hogy a gyagyás alkalmazott, főnökkel, elvárásokkal, korlátokkal. Kíváncsi vagyok mikor fogják megverni a melóban.
Mar 03, 2019 21:03:20
Och-Kom Taot
(
x3)
Mar 03, 2019 21:20:07
x3)
Talán nem tévedek sokat ha azt mondom ma már nem lesz flokk, úgyhogy jöjjön a Heti mérleg:
Hétfő: sodi beszól különkiadás, heti 4 flokk megerősítése, sokadik fogadkozás, hogy most már tényleg időben fog jönni minden
Ígért flokkok:
- keddi gaming: elmaradt reggel, ígérve estére; elmaradt este, másnap reggel pótolva
- csütörtöki közéleti: elmaradt
- pénteki fő flokk: elmaradt, ígérve szombatra; elmaradt szombaton, ígérve vasárnapra; elmaradt vasárnap
- szombati vágatlan: volt
Ígért streamek:
- kedd: elmaradt
- szerda: elmaradt
- csüt: elmaradt
- péntek: elmaradt
Összesítések:
- február 03: 2/4 flokk, 1/4 stream
- február 10: 1/4 flokk, 0/4 stream
- február 17: 0/4 flokk, 2/4 stream, 2 extra
- február 24: 0/4 flokk, 0/4 stream
- március 03: 2/4 flokk, 0/4 stream, 1 extra
A fő flokkról:
- utoljára videó a csatornán: 28 napja
- utoljára nem csak vágóképekből álló videó: 61 napja
Hétfő: sodi beszól különkiadás, heti 4 flokk megerősítése, sokadik fogadkozás, hogy most már tényleg időben fog jönni minden
Ígért flokkok:
- keddi gaming: elmaradt reggel, ígérve estére; elmaradt este, másnap reggel pótolva
- csütörtöki közéleti: elmaradt
- pénteki fő flokk: elmaradt, ígérve szombatra; elmaradt szombaton, ígérve vasárnapra; elmaradt vasárnap
- szombati vágatlan: volt
Ígért streamek:
- kedd: elmaradt
- szerda: elmaradt
- csüt: elmaradt
- péntek: elmaradt
Összesítések:
- február 03: 2/4 flokk, 1/4 stream
- február 10: 1/4 flokk, 0/4 stream
- február 17: 0/4 flokk, 2/4 stream, 2 extra
- február 24: 0/4 flokk, 0/4 stream
- március 03: 2/4 flokk, 0/4 stream, 1 extra
A fő flokkról:
- utoljára videó a csatornán: 28 napja
- utoljára nem csak vágóképekből álló videó: 61 napja
Tavaszmező utcai hooker
Mar 03, 2019 21:36:09
Ez a Rostás "nem folyásolja be" Gábor, most hogy jön ide a vágatlanra?
Ez régen is fent volt, minek nosztalgiázik Endre?
Áttekinti az életét, kiket "mentett meg", és újra és újra megfürdőzik a saját maga által gyártott önfényezésében?
Depi Dezső, hallod ezt?
Ez régen is fent volt, minek nosztalgiázik Endre?
Áttekinti az életét, kiket "mentett meg", és újra és újra megfürdőzik a saját maga által gyártott önfényezésében?
Depi Dezső, hallod ezt?
Mar 03, 2019 21:36:09
C64korszak
Mar 03, 2019 21:57:40
Ez a malac nagyon okosnak teszi magat a Linkedin-en. Ha valaki egy kicsit megpiszkalja lemerem fogadni hogy eloveszi a taskajabol c64-et
Nem ért ahhoz sem, sosem volt igazi coder. Sem grafikus, sem zenész. A klasszikus scene-n neki semmi keresnivalója nem volt.
Sem a 6502 sem az X86 assembly-t nem tanulta meg sosem, alapszinten sem (68k-t hagyjuk is), a PC scene neki a lemezujságban okoskodásról meg a figyelemkurvulásról-gurulkagyűjtésről szólt.
Előtte 3-4 évvel még a C64 érában, szószerint kisgyerekként odahaza rángata a joystickot legfeljebb, semmiben nem volt benne és semmiről fogalma nem volt. Amigája sosem volt, lila gőze nincs róla.
A windows-t meg "a bilgécet" teli szájjal szidta mindig, évekkel lemaradva is, mikor a kurrens scene 99,8%-a már +5 éve kizárólag pc-n, win alá kódolt, első nem win alapú rendszer amit egyáltalán személyesen használt, az a gurulkáktól lenyúlt léből gründolt mac-en futottt, -mint az közismert.
Programozást azt turbopascalban gányolással kezdte, gyaníthatóan a seregben, unalmában.
Az első trikóblogjához csinált némi html-t notepadban, majd már rég minden dinamikus volt, ő még mindig azt a notepadban írt ékezetek nélküli 10évet visszamaradott szart reszelte, nagy faszparasztozások meg droidozás-cigányozás, random emberek napi megverése mellett nem jutott ideje, hogy képezze magát, vagy értsen is valamihez.
Majd jött a retardáltság túltolása, a mélypont, a bombaügy, vele az első börike, majd a szabadulás után az új szájt, a bambagyár, amit már az akkor kizárólagos gyakorlatnak megfelelően php-ben taknyolt össze a mérnökúr, némi ahogy esik úgy puffan szerver és kliensoldali javascript beütésekkel.
A cél az volt, lehetőleg kémkedjen a kód mindenki után aki csak megnyitja az oldalt (a la scneci), emellett lukas volt minden, mint az ementáli.
A valamennyire szervert már látott kapucsínó (ala kiskabos, kisnáci) adta a backendet, úgy ahogy, a trollok meg ott is kibe jártak, mint a huzat.
Valami szuper körülírhatlan csodálatos keretrendszert képzeltek el (ez lett volna ugye az a bizonyos sosemelkészült retardált full fogyatékos "jencej"),
Talán a röfi olvasta valahol, vagy athinától hallotta, hogy léteznek valami keretrendszerek és a profik nem összelopkodott random java és php darabkákból gányolnak össze egy működő site-ot.
Athina akkoriban szabaúdszó un. "webdesignerként" (háttérszinező gányolóként) tengette mindennapjait, a sütiékszerek árnyékában, de a bambagyár kódját meglátva ő is teleokádta a billentyűzetet.
Én nem lennék biztos abban, hogy pogácsa family segíti jelenleg is valahogyan, nem kizárt, de számomra valószinűtlen.
Mar 03, 2019 21:57:40
broni
Mar 03, 2019 22:50:35
na, bezárt a kocsma, de igyunk a halálra!!!!!!!!!!hejjj franco!!!!!!!!!!
Mar 03, 2019 22:50:35
Koding with Soddy
Mar 03, 2019 22:51:02
Kiskutya

Mar 03, 2019 22:51:02
ifj. Boros László
Mar 03, 2019 22:55:01
Kiskutya
oooooooaaaaaarghhhhhhhhhhh
Mar 03, 2019 22:55:01
trendbeli garázdaság
Mar 03, 2019 22:57:07
Kiskutya
Szép találat, zsidó!
Mar 03, 2019 22:57:07
broni
Mar 03, 2019 23:03:45
és ha beszarik az irodába(nem a kutya)??????én odaszarnék, mert erenek, libsi iroda!!!!!!!!
Mar 03, 2019 23:03:45
Fráter
Mar 03, 2019 23:06:32
és ha beszarik az irodába(nem a kutya)??????én odaszarnék, mert erenek, libsi iroda!!!!!!!!
Ha én ott dolgoznék, akkor nemhogy az ajtón, az utcába se engednének be, te sváb keci!
Mar 03, 2019 23:06:32
C64korszak
Mar 03, 2019 23:09:37
Naja, ennyire van munkahelye, főnökkel, irodával, kollegákkal, stb..
...szép volt trollz, ismétcsak.
És valami alamizsna búvóhelyen lehet, valami patkánylukban, kb. valakinek a spejzében, ahol érthetően nem röföghet minden nap fulltime, ezért kénytelen ilyen helyekre járnidolgoznigányolni.
Annak volt igaza, aki szerint kvázi nyomorog, gyanítom azért is fogyott le, azt meg, hogy pogácsa ott lenne vele, vagy hovatovább "kijárna" a vilgá túlfelére, lamúrozni a retard exével, nos, ezen a ponton nyugodtan kiröhöghetjük.
Lehet, néha kisebb segítséget ad, vagy vált vele pár kedves szót, mielőtt a magányos desznyó a torontói villamos alá fekszik, de kb ennyi lehet.
...szép volt trollz, ismétcsak.
És valami alamizsna búvóhelyen lehet, valami patkánylukban, kb. valakinek a spejzében, ahol érthetően nem röföghet minden nap fulltime, ezért kénytelen ilyen helyekre járni
Annak volt igaza, aki szerint kvázi nyomorog, gyanítom azért is fogyott le, azt meg, hogy pogácsa ott lenne vele, vagy hovatovább "kijárna" a vilgá túlfelére, lamúrozni a retard exével, nos, ezen a ponton nyugodtan kiröhöghetjük.
Lehet, néha kisebb segítséget ad, vagy vált vele pár kedves szót, mielőtt a magányos desznyó a torontói villamos alá fekszik, de kb ennyi lehet.
Mar 03, 2019 23:09:37
broni
Mar 03, 2019 23:18:15
ugrás, tajgi, ott az erkély!!!!!!!!!!!!!előtte vágd le a pici faszod, és eddd meg))))))))
Mar 03, 2019 23:18:15
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Mar 03, 2019 23:19:02
x38)
Ej nem lennék most telefonfülke vagy részeg hajléktalan Torontóban! 7-es erősségű agygeci-robbanás várható!
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
Statisztikus Sanyi
(
x2)
Mar 03, 2019 23:23:38
x2)
Ó helló, ez itt most egy technikai próba!
* bííp *
---= SanyiBOT v0.23 TESZTÜZEM =---
Új videó a Sodi Vlogja csatornán: IRÁNY ATHÉN! | SoDI vlogja S03E04 | Folytatódik az utazós kaland! :-)
YouTube forrás URL: youtube.com/watch?v=fhNAhOVQ7zE
(nyisd meg egy másodpercre, és mínuszozd)
Letölthető: statisztikussanyi.dyndns.hu/static/sodi/fhNAhOVQ7zE.mp4
Videó feltöltésének időpontja: 2019-03-03 22:44:19, atomóra: -, késés: -
>> Debug info: YouTube API kérés időpontja: 2019-03-03 23:12:50.387360, forum login kísérlet a letöltés befejeztével: 2019-03-03 23:13:03.570851. Ha nem kéne 10 percet lurkolnom az Iron Gnome miatt, akkor ebben a pillanatban posztolhattam volna a letöltési linket, szóval pls kérek pár upvote-ot, hogy sötétkék lehessek, és akkor ilyen gyorsan lesz mirror link, Nagyon Szépen Köszönöm Szépen! :) Na, cron job meló, csá!
* bíííp *
Ó helló, ez itt most egy technikai próba! http://sohatobbetnemirokide.no-ip.hu
* bííp *
---= SanyiBOT v0.23 TESZTÜZEM =---
Új videó a Sodi Vlogja csatornán: IRÁNY ATHÉN! | SoDI vlogja S03E04 | Folytatódik az utazós kaland! :-)
YouTube forrás URL: youtube.com/watch?v=fhNAhOVQ7zE
(nyisd meg egy másodpercre, és mínuszozd)
Letölthető: statisztikussanyi.dyndns.hu/static/sodi/fhNAhOVQ7zE.mp4
Videó feltöltésének időpontja: 2019-03-03 22:44:19, atomóra: -, késés: -
>> Debug info: YouTube API kérés időpontja: 2019-03-03 23:12:50.387360, forum login kísérlet a letöltés befejeztével: 2019-03-03 23:13:03.570851. Ha nem kéne 10 percet lurkolnom az Iron Gnome miatt, akkor ebben a pillanatban posztolhattam volna a letöltési linket, szóval pls kérek pár upvote-ot, hogy sötétkék lehessek, és akkor ilyen gyorsan lesz mirror link, Nagyon Szépen Köszönöm Szépen! :) Na, cron job meló, csá!
* bíííp *
-
Mar 03, 2019 23:29:31
határon túli magyar punci dugás
Mar 03, 2019 23:29:31
Koding with Soddy
Mar 03, 2019 23:33:28
a 3 elektromos scooter berleset Sodichu fizette.
Mar 03, 2019 23:33:28
broni
Mar 03, 2019 23:41:35
szabadságot dér csabának!!!!!!!!!!!free hero!!!!!!!!!!!!!!!!
Mar 03, 2019 23:41:35
Fráter
Mar 03, 2019 23:55:56
Tiltsák ki az imposztorokat! Mária, szereztem egy román zászlót, tegyél tisztába!
Mar 03, 2019 23:55:56
PUSZTULJ SODI
Mar 03, 2019 23:56:21
[i][\i]
Mar 03, 2019 23:56:21
új csatorna attention!444
Mar 03, 2019 23:58:10

Mar 03, 2019 23:58:10
broni
Mar 04, 2019 00:02:26
Mar 04, 2019 00:02:26
sodihéter
Mar 04, 2019 00:02:29
Milyen leivott, koszos pulcsiban van már asodi a vlog elején, amikor pofázik, fogadkozik?
Mar 04, 2019 00:02:29
Fráter
Mar 04, 2019 00:06:21
Mit szopjon le, a katéteredet?
Az elüszkösödött faszod itt van nálam a vitrinben!
Mar 04, 2019 00:06:21
23:23
Mar 04, 2019 00:16:27
Sanyibot 23:23-kor posztolta az új flokkot.
Ez nem lehet véletlen!
Ez nem lehet véletlen!
Mar 04, 2019 00:16:27
sodihéter
Mar 04, 2019 00:22:27
Nagyon tetszik asodinak a rettentő finom görög kávé.
A csésze alapján Danesi, ami persze olasz kávémárka, de semmi baj! Milyen kibaszott kretének ezek!
A full kommersz Mythos sör (szigorúan üvegből, ofkorsz) is nagyon finomka. Az mondjuk legalább tényleg görög.
A csésze alapján Danesi, ami persze olasz kávémárka, de semmi baj! Milyen kibaszott kretének ezek!
A full kommersz Mythos sör (szigorúan üvegből, ofkorsz) is nagyon finomka. Az mondjuk legalább tényleg görög.
Mar 04, 2019 00:22:27
SylvieXXXstoryes
Mar 04, 2019 00:35:30
Oooooooooigen ooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo ooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo ooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo AHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH HHHHHHHHHHHHHHHHHHH HHHHHHHHHHHHHHHHHHH HHHHHHHHHHHHHHHHHHH HHHHHHHHHHHHHHHHHHH HHHHHHHHHHHHHHHHHHH aaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh aaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mar 04, 2019 00:35:30
broni
Mar 04, 2019 00:45:50
Oooooooooigen ooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo ooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo ooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo AHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH HHHHHHHHHHHHHHHHHHH HHHHHHHHHHHHHHHHHHH HHHHHHHHHHHHHHHHHHH HHHHHHHHHHHHHHHHHHH HHHHHHHHHHHHHHHHHHH aaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh aaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
óóarrghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Mar 04, 2019 00:45:50
La Haine
(
x2)
Mar 04, 2019 01:05:09
x2)
S03E04 Hogy volt... képekben.
- Megint túltöltötte a sörikét, nézőit meg sem próbálja józansággal megtisztelni.
Valamit tervezgettek a háttérben, ami miatt nem volt flokk mostanáig, de a miskolci kreatív stábbal megbeszélték a jövőbeni ütemtervet. Márciustól cézium atomóra pontosság. Eskü...!
- Most az athéni út első része, pénteken meg a második rész jön, valamint sejtelmes mosollyal utal arra, hogy újabb forgatási helyszínre utazik.
- Szombaton indult Athénba, mintha csak a piacra menne, valami banyatankkal vágott neki a görög buzikalandnak.
Egy rajongó útközben a reptérre menet

- A berlini reptéri sztrájk miatt elveszett órát, az időeltolódáson megspórolta, ezt natyon fontos volt megemlítse.
Szegény Sodinak a görög karakterkódolás már a belváros felé nehezségeket jelentett.

Stílusosan búvárruhában érkezett a Görög fővárosba

A metróhoz közeli szállását és a baszobát Sodi óriási tükörrel kérte, hiszen két miskolci barátot rendelt a mediterrán meleg fővárosba. A megilletődött Márk és a miskolci Neo másnap érkeztek csak Athénba. Nyakukba vették a várost, a Pantheon mellett betervezték az "összes szép helyet" és a citomfákat, láthatóan előre felkészültek a Bedecker útikönyvekből. A három idióta azért ad a látszatra, a sztriptíz bár plakátján jól szórakoznak, mint az ötéves gyerekek. (Csak nem itt húzták le Sodit, mint szart a WC-n?)

Köcsögök Athénban...

Az elmaradhatatlan sörike

Megérte kiköpnie a tüdejét, a panoráma tyodálatos...
Töröljétek ezt a kommentet, kivéve az utolsó hozzászólásomat.
- Megint túltöltötte a sörikét, nézőit meg sem próbálja józansággal megtisztelni.
Valamit tervezgettek a háttérben, ami miatt nem volt flokk mostanáig, de a miskolci kreatív stábbal megbeszélték a jövőbeni ütemtervet. Márciustól cézium atomóra pontosság. Eskü...!
- Most az athéni út első része, pénteken meg a második rész jön, valamint sejtelmes mosollyal utal arra, hogy újabb forgatási helyszínre utazik.
- Szombaton indult Athénba, mintha csak a piacra menne, valami banyatankkal vágott neki a görög buzikalandnak.
Egy rajongó útközben a reptérre menet

- A berlini reptéri sztrájk miatt elveszett órát, az időeltolódáson megspórolta, ezt natyon fontos volt megemlítse.
Szegény Sodinak a görög karakterkódolás már a belváros felé nehezségeket jelentett.

Stílusosan búvárruhában érkezett a Görög fővárosba

A metróhoz közeli szállását és a baszobát Sodi óriási tükörrel kérte, hiszen két miskolci barátot rendelt a mediterrán meleg fővárosba. A megilletődött Márk és a miskolci Neo másnap érkeztek csak Athénba. Nyakukba vették a várost, a Pantheon mellett betervezték az "összes szép helyet" és a citomfákat, láthatóan előre felkészültek a Bedecker útikönyvekből. A három idióta azért ad a látszatra, a sztriptíz bár plakátján jól szórakoznak, mint az ötéves gyerekek. (Csak nem itt húzták le Sodit, mint szart a WC-n?)

Köcsögök Athénban...

Az elmaradhatatlan sörike

Megérte kiköpnie a tüdejét, a panoráma tyodálatos...
broni
Mar 04, 2019 01:07:30
undorító...........
Mar 04, 2019 01:07:30
Szerencsemalac
Mar 04, 2019 01:27:21
Kedves segítő szándékú olvasók, akik 2000 forintnál kevesebbet tudtok nekünk felajánlani! Próbáljuk ki, hogy nem a pénzt külditek el nekünk. Helyette menjetek be a legközelebbi postára vagy lottózóba, és vegyetek rajta „Fáraók Kincse” nevű kaparós sorsjegyeket, ami 300 forintba kerül. Akár egyet, akár többet. Azért azt, mert a Szerencsejáték Zrt. szerint annak van a legnagyobb nyerési esélye (1:3,05). A sorsjegyeket ne kaparjátok le, hanem tegyétek be egy közönséges levélbe, és küldjétek el ide, alapítónk postafiókjára:
Sherlock Porks
Sherlock Porks
Mar 04, 2019 01:27:21
Inkább
Mar 04, 2019 01:30:24
...vegyetek rajta „Fáraók Kincse” "Inkák kincse" nevű kaparós sorsjegyeket...
Mar 04, 2019 01:30:24
broni
Mar 04, 2019 01:33:41
szarók lincse sorsjegy, szart sorsolnak!!!!!!!!!!!
Mar 04, 2019 01:33:41
az erdész
Mar 04, 2019 01:37:19
vajon márk honnét tudja hogy milyen a berlini kávé??
Mar 04, 2019 01:37:19
broni
Mar 04, 2019 01:44:21
index.hu/belfold/2019/03/03/rafenyitettek_a_tenyek_stabjara_a_vittulas_verekedok_rokonai/
fidesztévé, pusztuljanak!!!!!!!!!!!!!!!
fidesztévé, pusztuljanak!!!!!!!!!!!!!!!
Mar 04, 2019 01:44:21
--
Mar 04, 2019 01:45:43
Ha mást nem, a berlini "tejszínt" már bizonyára ismeri :)
Mar 04, 2019 01:45:43
-
Mar 04, 2019 02:01:05
cseréltek karácsonykor miskolci lángosra
Mar 04, 2019 02:01:05
púp-orr-sérv-fogász
(
x7)
Mar 04, 2019 02:47:42
x7)
Kiskutya
Szerintem nem a projectspace.es lesz az, mert más az asztal, a fal, a világítás. (lásd többi képet a két helyről)
De bezsarok, hogy lehet valaki ennyire figyelemkurva, hogy képet tesz közzé magáról amikor körözik.
Parkettás
Mar 04, 2019 02:49:41
Dehogynem, tuti ő csiszolta fel a parkettát.
Mar 04, 2019 02:49:41
113 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™