nyomjad, bátya!!!!!!!!))))))))))
velvet.hu/trend/2013/03/17/nem_plussruhaban_szexelo_felnottek_csak_szeretik_az_allatokat/
Nem feltétlenül nem, Chris és Kemál után már semmi új nem jöhet, mert tapasztalt Sodi a Sodi. A Sodi.
Nem beszélve a román munkásokról, akik azt az édes orosz töltöttgalambot dugták, akit utána a Sodi kinyalt, bizony. Az oroszcsibenyaló Sodi.
óargghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
nagyon bebasztam.........sorry...........anyám leszop 30 forintért.
Hahó! Ukrán volt!
Azért egy jólmenő webshopból azért már csak neglehetett volna venni egy házat.
Vagy esetleg nem ment olyan jól az a webshop mégse.
Balfasz hungarista tinik biztosan komoly vásárlóperőt képviseltek.
Nemzeti hős vok, jah.
Ha tényleg vesz autót, akkor nem sokáig :)
szerintem úgy 100"+
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
A Trollok Pediglen Ártalmatlanok.
hát azért hetyetye
Had legyen meg itt is, éljen a SEO!
A direkt becsapós nevű, első pillantásra környezetvédőnek tűnő szervezet programjának sarkalatos pontja volt a magyarországi „zsidókérdés” megoldása, szimbóluma egy birodalmi sas volt, jelmondata pedig a Magyar nőbe, magyar magot. Ebbe a Zöld Párba ugrott be 2009-ben Sherlock Porks Sherlock Porks is, aki aztán csúnya ügybe keveredett: az 1165 ajánlószelvényéből 1152 hamisnak bizonyult.
hát azért hetyetye
Sherlock Porks úr, ilyenkor bizony perelni kell, igaz? Lesz nagy erejű per a 444 ellen? Vagy inkább kussolsz kint Kanadában, és örülsz, hogy nem a sitten farkalnak a borsodi gömbcigányok?
*jelenesem van*
Tulajdonképpen a Gyagyásnak már van egy BMW-je, csak Márk használja. :D
Fogsz te még engem rajongással szopni
Igaz! Látod kedves Szoftvermérnök Úr, a szélsőjobb fogyatékosa, akinek még végzettsége sincs, a szarabb átlagkeresetű Németországban szedett össze olyan egzisztenciát, amiből random cigányoknak vesz bemondásra BMW-t!
Lehet nem vagánykodnék a nagy TV-vel...
Botlásocska.
Kenyér és víz.
Nem mintha védeni kéne a malaczot, de kérdés, hogy neki mennyi hiteltartozása van, ha van egyáltalán. Mert nyilván az is kész röhej, ahogy előadja a canuck shikerembert, aki 40 évesen vesz tv-t meg autót, de azért az kurvára nem mindegy, hogy hitelből játssza az agyát, mint a fogyatékos sodika.
Kenyér és víz.
Hát azért hetyetye
Ahh, Pervitin, a jó öreg Göring-bogyó! Broni, merre vagy?
Helyesbítek: a gyagyásnak.van BMW személyi sofőrrel és biztonsági személyzettel.
Tasnádi is megirigyelné ezt.
Faszom
hahó!!!!!!!!!!!!
Az én krémem kifejezetten PUNCIKnak van!!! Hülye trollok, anyátok száját szétcspom, ha buziztok!
A csajom szerint a segg az új punci xD
van cigid???????appple?????????
egész pontosan márk segge az új punci
Buzivonat elé?
de hát azt már megtetted.
Igazából irónia akart lenni, de visszaolvasva tényleg nem jön át.
Hiteltartozás jó kérdés, magyar hitelszervezettől szvsz nem kapott volna egy vasat se. Az is kérdéses kint kapott-e volna a melócsá előtt, amikor ugye papírjai se voltak még.
Adótartozása viszont biztosan tetemes a gazember malacznak.
szarnak benne????????????
Az egész egy nagy szar.
nszksz.
Három férfit 20-41 évig börtönben tartanak a lovakkal, kecskékkel, tehenekkel és kutyákkal való szexuális életükért az „ideiglenes gazdaságban”.
Három férfit börtönbe vettek legalább kilenc női ló, egy tehén, egy kecske és a kutyák miatt, akik a Pennsylvania-i Clearfield megyében egy „ideiglenes gazdaságban” voltak. Ők is készítettek videókat a tetteikről.
nszksz. megnézem.
kisboros és barátai? mondjuk neki nincsenek olyanok
www.dailymail.co.uk/news/article-6954375/Three-men-jailed-20-41-years-having-sex-horses-goats-cows-dogs-at.html
Még jó, hogy kihangsúlyozzák hogy az állatok nőivarúak voltak. Különben még valaki azt hihetnén róluk, hogy perverzek...
Megdöbbentő ez is valahol. Mások százmilliókat tesznek zsebre, Sherlock Porks meg bukott pár ezer forintot a fénymásoláson. :)
"Nem vagyok balek, faszparaszt!"
Ez undorító! Élő kutyával???

🕎Endigame🕎
undorító szélsőliberális fertő!
hát azért hetyetye
Szerző:
Márk
Apr 23, 2019 19:38:46
Válasz
(3)
Figyu Sodi... Holnap indulunk ez száhz száhzalék. Ma este nem alszom.
Apr 23, 2019 19:38:46
pénzfosó projekt
Apr 23, 2019 20:13:33
Jövő héten indul, szház százalék!
Apr 23, 2019 20:13:33
-
Apr 23, 2019 20:48:31
Gyagyás mennyiben van egy darab animáció a vlogodban? (Nullával osztani nyilván nem ér)
Apr 23, 2019 20:48:31
Elmárkicálódott projekt
Apr 23, 2019 21:33:02
A törött ujjak miatt csúszik a projekt?
Apr 23, 2019 21:33:02
Fekete bikapata
Apr 23, 2019 21:41:45
Tényleg, mi van a közös projekttel???
Azt ne mond Gyagyás, hogy a pékítő csidejót vágod!!! :)
Azt ne mond Gyagyás, hogy a pékítő csidejót vágod!!! :)
Apr 23, 2019 21:41:45
Sátánsystem
Apr 23, 2019 22:21:25
*Felad egy álláshirdetést a helyi pailapba*
Apr 23, 2019 22:21:25
broni
Apr 23, 2019 23:11:28
pinafejűek))))))))))))))
Apr 23, 2019 23:11:28
broni
Apr 23, 2019 23:31:35
hejj de beasztam kecik, barbi?????????
Apr 23, 2019 23:31:35
broni
Apr 24, 2019 00:10:27
halál a kommenistákra, ilyen béna helyet, minen bezárt((((((((((((((((((azért van pia, puncimókuokusok)))))
Apr 24, 2019 00:10:27
broni
Apr 24, 2019 00:27:35
jó sokan basztok..........
Apr 24, 2019 00:27:35
broni
Apr 24, 2019 00:37:52
jó sokan basztok..........
nyomjad, bátya!!!!!!!!))))))))))
Apr 24, 2019 00:37:52
broni
Apr 24, 2019 00:49:08
femina.hu/hazai_sztar/szasz-marci/?utm_source=index.hu&utm_medium=doboz&utm_campaign=link
ez is ugy hal meg sodi.szüzen. de legalábbb nem hülye..
Apr 24, 2019 00:49:08
broni
Apr 24, 2019 01:01:44
Apr 24, 2019 01:01:44
broni
Apr 24, 2019 01:12:45
barbi, nem szrjál reggel!!!!!!!!!!!!megyek az uj petivel, ő hoz hasfogót!!!!!!!!!!!hejj 444!!!!!!killl 888!!!!!!!!!!
Apr 24, 2019 01:12:45
Indexzsidó
Apr 24, 2019 01:24:20
femina.hu/hazai_sztar/szasz-marci/?utm_source=index.hu&utm_medium=doboz&utm_campaign=link
Szűzen? Jó vicc... Már 2013-ban beöltözős szexpartikat rendezett.ez is ugy hal meg sodi.szüzen. de legalábbb nem hülye..
velvet.hu/trend/2013/03/17/nem_plussruhaban_szexelo_felnottek_csak_szeretik_az_allatokat/
Apr 24, 2019 01:24:20
broni
Apr 24, 2019 01:31:41
edition.cnn.com/2019/04/23/middleeast/israel-palestinian-teen-shot-intl/index.html
shalom israel!!!!!!!!!!!!!
shalom israel!!!!!!!!!!!!!
Apr 24, 2019 01:31:41
HitelbőlvásároltUgrórobot
Apr 24, 2019 01:38:25
-Koppkopp
-Kiaz?
-Consorsbank
-Kiaz?
-Consorsbank
Apr 24, 2019 01:38:25
broni
Apr 24, 2019 01:38:45
cdn.cnn.com/cnnnext/dam/assets/190423200700-03-israel-west-bank-osama-al-badan-exlarge-169.jpg
fasznak segít a buzulmám majmon...
fasznak segít a buzulmám majmon...
Apr 24, 2019 01:38:45
broni
Apr 24, 2019 01:52:42
a kocsmába azt beszéltük, hogy magyorországot nem önti el a víz, ki nem szarja le, ugyse érem meg. de idejön tényleg sok köcsög.amíg fehér, addig oks))))))))
Apr 24, 2019 01:52:42
broni
Apr 24, 2019 02:06:17
éljen a 4-edik birodalom!!!!!!!!!!!!!!igyink!!!!!!!!!kecik!!!!!!!!
Apr 24, 2019 02:06:17
broni
Apr 24, 2019 02:21:33
ennétek pinát?????már mondjuk balesetes jócsajét, nem hogy bántani?????????nőt amugy is tajgi szadil...én csak ha megfizetem, és benne van, de nem keményen..egy majd ottmaradt, ugy űltem a száján...
jo pina most nem hirdet, linklem, ha látom.kifacssar.))))))
jo pina most nem hirdet, linklem, ha látom.kifacssar.))))))
Apr 24, 2019 02:21:33
broni
Apr 24, 2019 02:57:36
Apr 24, 2019 02:57:36
broni
Apr 24, 2019 03:49:09
ne aludjatok, barbiszar kell!!!!!!!!!!!!!!
én 13 éve sodifórumos vok,m megérdemlem!!!!!!!!!!!!!!!!!!
életem, hogy egyem a szarát!!!!!!!!!
én 13 éve sodifórumos vok,m megérdemlem!!!!!!!!!!!!!!!!!!
életem, hogy egyem a szarát!!!!!!!!!
Apr 24, 2019 03:49:09
broni
Apr 24, 2019 05:03:02
megint a 7 törpe!!!!!!!!!!!!!!!!
Apr 24, 2019 05:03:02
broni
Apr 24, 2019 05:24:00
sol invictus!!!!!!!!!!!!!!hejjj caligula!!!!!!!!!!
Apr 24, 2019 05:24:00
Andi
Apr 24, 2019 05:28:36
Sodi kiszopnad a picsamat miutan ket migrans nigger belemelvez?
Apr 24, 2019 05:28:36
shodika
Apr 24, 2019 05:34:55
Nem feltétlenül nem, Chris és Kemál után már semmi új nem jöhet, mert tapasztalt Sodi a Sodi. A Sodi.
Apr 24, 2019 05:34:55
shodika
Apr 24, 2019 05:37:31
Nem beszélve a román munkásokról, akik azt az édes orosz töltöttgalambot dugták, akit utána a Sodi kinyalt, bizony. Az oroszcsibenyaló Sodi.
Apr 24, 2019 05:37:31
broni
Apr 24, 2019 05:44:29
óargghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Apr 24, 2019 05:44:29
shodika
Apr 24, 2019 05:52:11
Szia Broni, most hogy így kettesben maradtunk, nincs kedves egy masztipartihoz? Engem még éltet a remény...
Apr 24, 2019 05:52:11
broni
Apr 24, 2019 05:54:22
Szia Broni, most hogy így kettesben maradtunk, nincs kedves egy masztipartihoz? Engem még éltet a remény...
nagyon bebasztam.........sorry...........anyám leszop 30 forintért.
Apr 24, 2019 05:54:22
Volodimir Zelenszkij
Apr 24, 2019 06:36:00
Hahó! Ukrán volt!
Apr 24, 2019 06:36:00
Monitortolvajfigyelő
Apr 24, 2019 08:33:57
Magyarországon már tényleg nem lehet megélni semmiből?
Azt mondják sokan,akinek esze van az lelép külföldre,mert ott jobb sokkal.
Keress kérdéseket hasonló témában: élet
ma 02:36
Sokrétű kérdés ez. Tény, hogy ha nincs valamilyen különösen kapós szakmád, vagy nem sikerül valamilyen nagyon jó üzletbe beletenyerelned, akkor bizony nemigen lesz még egy rendes kocsid sem életed végéig. Sajnos Magyarország életszínvonal tekintetében eléggé másodosztályú. Mondom ezt Kanadából. Negyvenévesen jöttem ki, és nem bántam meg.
2004 és 2013 között volt egy online pólóboltom. Nagyon jól ment, és mivel most már elévült, elmondhatom, hogy soha nem volt mögötte cég, és úgy nyitottam üzletet a Nagykörúton, hogy arra sem volt működési engedély. Egy büdös fillér adót vagy járulékot nem fizettem soha. (Hogyne! A politikusok villájára, meg romafelzárkóztatásra, mi?) A boltom forgalmáról annyit, hogy amikor az Origo büszkén publikálta, hogy mekkora a forgalma az ő Origo Plaza webáruházuknak, ami akkor a legnagyobb forgalmú magyar webbolt volt, hát röhögve csapkodtam a térdem, mert az enyém tízszer akkora volt.
Most azt hiszed, hamar összejött a balatoni villa meg a kabrió BMW, mi? Egy frászt. Nagyjából így kerestem meg annyit, hogy a barátnőmmel normálisan tudtunk élni. Kocsink így sem volt, de tudtunk bérelni egy normális lakást egy új építésű lakóparkban, néha elmenni ide-oda, venni egy házimozit, ilyesmiket. Ezek olyan dolgok, amit a kanadai fizetésemből csak úgy mellesleg megveszek, de Magyarországon még így is csak használt cuccokból, nehézkesen jött össze. Ha befizettem volna az adókat is, hát le is húzhattam volna a rolót.
Itt, Kanadában egyszerűen dolgozom, fizetem az adót, és kész. Fél év alatt nulláról felépítettem egy új életet, van szép lakásom, nagy tévém, évente új laptopom, hamarosan kocsit is veszek. Otthon a büdös életben nem kerestem volna így.
A válasz 0%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 62%-ban hasznos válaszokat ad.
# 1/6 Időpont ma 04:01
Sokrétű kérdés ez. Tény, hogy ha nincs valamilyen különösen kapós szakmád, vagy nem sikerül valamilyen nagyon jó üzletbe beletenyerelned, akkor bizony nemigen lesz még egy rendes kocsid sem életed végéig. Sajnos Magyarország életszínvonal tekintetében eléggé másodosztályú. Mondom ezt Kanadából. Negyvenévesen jöttem ki, és nem bántam meg.
2004 és 2013 között volt egy online pólóboltom. Nagyon jól ment, és mivel most már elévült, elmondhatom, hogy soha nem volt mögötte cég, és úgy nyitottam üzletet a Nagykörúton, hogy arra sem volt működési engedély. Egy büdös fillér adót vagy járulékot nem fizettem soha. (Hogyne! A politikusok villájára, meg romafelzárkóztatásra, mi?) A boltom forgalmáról annyit, hogy amikor az Origo büszkén publikálta, hogy mekkora a forgalma az ő Origo Plaza webáruházuknak, ami akkor a legnagyobb forgalmú magyar webbolt volt, hát röhögve csapkodtam a térdem, mert az enyém tízszer akkora volt.
Most azt hiszed, hamar összejött a balatoni villa meg a kabrió BMW, mi? Egy frászt. Nagyjából így kerestem meg annyit, hogy a barátnőmmel normálisan tudtunk élni. Kocsink így sem volt, de tudtunk bérelni egy normális lakást egy új építésű lakóparkban, néha elmenni ide-oda, venni egy házimozit, ilyesmiket. Ezek olyan dolgok, amit a kanadai fizetésemből csak úgy mellesleg megveszek, de Magyarországon még így is csak használt cuccokból, nehézkesen jött össze. Ha befizettem volna az adókat is, hát le is húzhattam volna a rolót.
Itt, Kanadában egyszerűen dolgozom, fizetem az adót, és kész. Fél év alatt nulláról felépítettem egy új életet, van szép lakásom, nagy tévém, évente új laptopom, hamarosan kocsit is veszek. Otthon a büdös életben nem kerestem volna így.
Apr 24, 2019 08:33:57
-
Apr 24, 2019 08:53:33
Nincs is jogsid milyen kocsit? #sosehazudsz
Apr 24, 2019 08:53:33
Keszul a balhe
Apr 24, 2019 09:00:18
Meddig fogja a malac kibirni balhe es provokacio nelkul? Holgyeim es uraim tegyek meg tetjeiket.
Apr 24, 2019 09:00:18
-
Apr 24, 2019 09:03:57
Jellemzo a retardokra, hogy kepesek perelni az allamot mert ami jar az jar de adot fizetni budos. Az anyjukat is megbasznak ketforintet de van pofajuk erkolcsrol meg tisztes eletrol magyarazni.
Apr 24, 2019 09:03:57
-
Apr 24, 2019 09:09:21
Magyarországon már tényleg nem lehet megélni semmiből?
Apr 24, 2019 09:09:21
fonatkoszás
Apr 24, 2019 09:19:50
Balfasz hungarista tinik biztosan komoly vásárlóperőt képviseltek.
Apr 24, 2019 09:19:50
kábító pitonszag
Apr 24, 2019 09:34:00
Pofám leszakad, bazdmeg. Azzal dicsekszik, hogy évekig elcsalt minden adót.
Én egyébként simán elhiszem, hogy pörgött a pólóbolt, én akkoriban voltam tinédzser és nagy mém volt a fiatalok köreiben. Ha tényleg csak ennyire futotta belőle, akkor az bizony elég súlyos bizonyítványt állít ki a malacz üzleti képességeiről.
Rendes szakma nélkül nyilván szar itthon, de azért ha körbenézek, valahogy mégsem ezt látom. Ha így lenne, akkor szinte senki nem tudna megengedni magának 10 évesnél fiatalabb autót, pedig tele vannak ilyenekkel az utak.
Kocsit pedig jó vicc, hogy venne a malacz. Az a malacz, aki Alkaaval meg a Robinnal fuvaroztatta magát, mert nem tud vezetni. Élősködőként elég sok szabadideje volt, kb. egy havi albipénzből lerakhatta volna a jogsit és mehetett volna a tragaccsal ahová csak akar, mégse tette. Megnézném Alkaa fejét, mit szól hozzá, amikor ilyeneket olvas.
Én egyébként simán elhiszem, hogy pörgött a pólóbolt, én akkoriban voltam tinédzser és nagy mém volt a fiatalok köreiben. Ha tényleg csak ennyire futotta belőle, akkor az bizony elég súlyos bizonyítványt állít ki a malacz üzleti képességeiről.
Rendes szakma nélkül nyilván szar itthon, de azért ha körbenézek, valahogy mégsem ezt látom. Ha így lenne, akkor szinte senki nem tudna megengedni magának 10 évesnél fiatalabb autót, pedig tele vannak ilyenekkel az utak.
Kocsit pedig jó vicc, hogy venne a malacz. Az a malacz, aki Alkaaval meg a Robinnal fuvaroztatta magát, mert nem tud vezetni. Élősködőként elég sok szabadideje volt, kb. egy havi albipénzből lerakhatta volna a jogsit és mehetett volna a tragaccsal ahová csak akar, mégse tette. Megnézném Alkaa fejét, mit szól hozzá, amikor ilyeneket olvas.
Apr 24, 2019 09:34:00
Az országút harcosa
Apr 24, 2019 09:38:02
Meddig fogja a malac kibirni balhe es provokacio nelkul? Holgyeim es uraim tegyek meg tetjeiket.
Ha tényleg vesz autót, akkor nem sokáig :)
Apr 24, 2019 09:38:02
Sodi kurvazik
Apr 24, 2019 09:46:03
Apr 24, 2019 09:46:03
kapuzárásos malacka
Apr 24, 2019 10:07:50
Oink-oink!
Nekem bizony nagyon jó itt kint Kanadában!!! Nem olyan, mint amiket gúnyolódtok rajtam!!! Sokkal jobb mint a szarmagyar szarországon!!! Fél évente veszek új laptopot, autót, kastélyt a mérnök endzsinír fizetésemből!!!
Irigykedjetek!!! Halljátok??? Lécci-lécci!!!
Oink-oink!
Nekem bizony nagyon jó itt kint Kanadában!!! Nem olyan, mint amiket gúnyolódtok rajtam!!! Sokkal jobb mint a szarmagyar szarországon!!! Fél évente veszek új laptopot, autót, kastélyt a mérnök endzsinír fizetésemből!!!
Irigykedjetek!!! Halljátok??? Lécci-lécci!!!
Oink-oink!
Apr 24, 2019 10:07:50
-
Apr 24, 2019 10:16:34
Tisztelt P. Tamás Úr!
Tudom hogy látogatja szerény forumunkat, ezért szeretnék ezúton is gratulálni ahhoz, hogy most már nem kell monitort lopnia, hisz tisztes, verítéket követelő munkával megengedhet magának egy “nagy tévét”, amelyre bizonyosan minden lumpenproletár vér irigy lesz, az alsóközép háztartások pedig elismerően koccintanak a rozéspoharakkal, hogy végre, ennyi év után csatlakozott hozzájuk.
Tudom hogy látogatja szerény forumunkat, ezért szeretnék ezúton is gratulálni ahhoz, hogy most már nem kell monitort lopnia, hisz tisztes, verítéket követelő munkával megengedhet magának egy “nagy tévét”, amelyre bizonyosan minden lumpenproletár vér irigy lesz, az alsóközép háztartások pedig elismerően koccintanak a rozéspoharakkal, hogy végre, ennyi év után csatlakozott hozzájuk.
Apr 24, 2019 10:16:34
-
Apr 24, 2019 10:28:47
Sajat nem lopott tv 40+ evesen. Mi ez ha nem shiker? Malacz elerted egy 20 eves festoseged szintjet!
Apr 24, 2019 10:28:47
-
Apr 24, 2019 10:31:50
malac, te a magyar igazságszolgáltatás szégyene vagy!
Apr 24, 2019 10:31:50
nagyfasz
Apr 24, 2019 10:32:55
Mi a faszxom az a "nagy teve"?
Apr 24, 2019 10:32:55
Schwezoff Dávid
(
x6)
Apr 24, 2019 10:33:20
x6)
"2004 és 2013 között volt egy online pólóboltom. Nagyon jól ment, és mivel most már elévült, elmondhatom, hogy soha nem volt mögötte cég, és úgy nyitottam üzletet a Nagykörúton, hogy arra sem volt működési engedély. Egy büdös fillér adót vagy járulékot nem fizettem soha."
Monitortolvaj erkölcsi magaslat. TOLVAJ. Kéregető.
hát azért hetyetye
Monitortolvaj erkölcsi magaslat. TOLVAJ. Kéregető.
Elsőéves
(
x3)
Apr 24, 2019 10:34:14
x3)
Szerintem shiker, hogy egy férfi 40+ évesen autóvásárlást tervezget a legjobb életszínvonalt biztosító országok egyikében.
Én pont fele ennyi idősen vettem az első saját autómat, azon a Magyarországon, ahol lehetetlen megélni tisztességesen. :D Lolbazmeg, mi ez, ha nem shiker.
Fogsz te még engem rajongással szopni
Én pont fele ennyi idősen vettem az első saját autómat, azon a Magyarországon, ahol lehetetlen megélni tisztességesen. :D Lolbazmeg, mi ez, ha nem shiker.
Broni Sport+
Apr 24, 2019 10:34:18
Bevett 30 adag amfetamint, aztán 400 kilométert síelt -20 fokban
dex.hu/x.php?id=inxcl&url=https%3A%2F%2Findex.hu%2Ftudomany%2Ftil%2F2019%2F04%2F24%2Fbevett_30_adag_amfetamint_aztan_400_kilometert_sielt_-20_fokban_finnorszag_masodik_vilaghaboru_aimo_koivunen_pervitin%2F
dex.hu/x.php?id=inxcl&url=https%3A%2F%2Findex.hu%2Ftudomany%2Ftil%2F2019%2F04%2F24%2Fbevett_30_adag_amfetamint_aztan_400_kilometert_sielt_-20_fokban_finnorszag_masodik_vilaghaboru_aimo_koivunen_pervitin%2F
Apr 24, 2019 10:34:18
bolgár jeti
(
x30)
Apr 24, 2019 10:51:34
x30)
Mi a faszxom az a "nagy teve"?
szerintem úgy 100"+
Tyodika
Apr 24, 2019 11:06:09
Szerintem shiker, hogy egy férfi 40+ évesen autóvásárlást tervezget a legjobb életszínvonalt biztosító országok egyikében.
Én is tanúsíthatom, hogy lehetetlen megélni Magyarországon tisztességtelenül. Márk. Mindegy. Én pont fele ennyi idősen vettem az első saját autómat, azon a Magyarországon, ahol lehetetlen megélni tisztességesen. :D Lolbazmeg, mi ez, ha nem shiker.
Apr 24, 2019 11:06:09
kábító pitonszag
(
x1)
Apr 24, 2019 11:08:16
x1)
Tomicsek! Arról írj/vlogolj már valamit pls, milyen érzés, hogy neked 40 évesen jött össze az, ami az általad is fogyatékos bohócnak tartott Sodikának 35 évesen? Tízes skálán mennyire értékelnéd ezt shikernek?
Saját autó is kurva nagy szó ám, a gyagyás fasz is már megvehette volna az áhított szuperbrét, ha nem alkoholista csövesekbe, céltalan magamutogatásba, meg miskolci simlis cigókba dönti számolatlanul a pénzét. A lesajnált átlag magyarnak meg adócsalós pólóbolt, simlis ügyletek, lehúzott gurulkák nélkül is összejön huszonpár évesen ez a hatalmas rongyrázás.
Arról is írhatnál kicsit, hogyan jött ki az a fél év, ami alatt 0-ról "újraépítetted" magadat? Több, mint egy éve kint lébecolsz. Miért csak azután kezdted sovány malac vágtában a kanadai ügyintézést, hogy a trollok ráakadtak a halőr profilodra? Előtte mégis mi a faszt csináltál?
Saját autó is kurva nagy szó ám, a gyagyás fasz is már megvehette volna az áhított szuperbrét, ha nem alkoholista csövesekbe, céltalan magamutogatásba, meg miskolci simlis cigókba dönti számolatlanul a pénzét. A lesajnált átlag magyarnak meg adócsalós pólóbolt, simlis ügyletek, lehúzott gurulkák nélkül is összejön huszonpár évesen ez a hatalmas rongyrázás.
Arról is írhatnál kicsit, hogyan jött ki az a fél év, ami alatt 0-ról "újraépítetted" magadat? Több, mint egy éve kint lébecolsz. Miért csak azután kezdted sovány malac vágtában a kanadai ügyintézést, hogy a trollok ráakadtak a halőr profilodra? Előtte mégis mi a faszt csináltál?
Schwezoff Dávid
(
x6)
Apr 24, 2019 11:16:58
x6)
Tomicsek!
A Trollok Pediglen Ártalmatlanok.
broni
Apr 24, 2019 11:22:36
got morgen
Apr 24, 2019 11:22:36
adocsalókergető
Apr 24, 2019 11:37:55
* munkavédelmi cipőt felveszi, kamerát, zseblámpát előveszi.
Haza ne gyere, öreg!
Haza ne gyere, öreg!
Apr 24, 2019 11:37:55
Андрюша Ющинский
Apr 24, 2019 11:42:09
jelképes hu-hu-húszezer forint
Apr 24, 2019 11:42:09
töppedt buzigolyók
(
x37)
Apr 24, 2019 11:55:30
x37)
444.hu/2019/04/24/milliardokat-tettek-zsebre-es-kozben-megcsinaltak-a-ketharmadot-a-fidesznek
Haha, ebben benne van a tokás cipógeci is, mind a 13 érvényes ajánlószelvényével. Valaki a szerkesztőségben tényleg fórumtroll.
Sherlock Porks úr, ilyenkor bizony perelni kell, igaz? Lesz nagy erejű per a 444 ellen? Vagy inkább kussolsz kint Kanadában, és örülsz, hogy nem a sitten farkalnak a borsodi gömbcigányok?
Haha, ebben benne van a tokás cipógeci is, mind a 13 érvényes ajánlószelvényével. Valaki a szerkesztőségben tényleg fórumtroll.
Schwezoff Dávid
(
x6)
Apr 24, 2019 11:59:37
x6)
444.hu/2019/04/24/milliardokat-tettek-zsebre-es-kozben-megcsinaltak-a-ketharmadot-a-fidesznek
Had legyen meg itt is, éljen a SEO!
A direkt becsapós nevű, első pillantásra környezetvédőnek tűnő szervezet programjának sarkalatos pontja volt a magyarországi „zsidókérdés” megoldása, szimbóluma egy birodalmi sas volt, jelmondata pedig a Magyar nőbe, magyar magot. Ebbe a Zöld Párba ugrott be 2009-ben Sherlock Porks Sherlock Porks is, aki aztán csúnya ügybe keveredett: az 1165 ajánlószelvényéből 1152 hamisnak bizonyult.
Szajbarago Szilard
Apr 24, 2019 12:00:23
*jelenesem van*
Apr 24, 2019 12:00:23
Elsőéves
(
x3)
Apr 24, 2019 12:04:22
x3)
Tomicsek! Arról írj/vlogolj már valamit pls, milyen érzés, hogy neked 40 évesen jött össze az, ami az általad is fogyatékos bohócnak tartott Sodikának 35 évesen? Tízes skálán mennyire értékelnéd ezt shikernek?
kábító pitonszag
Apr 24, 2019 12:52:23
Igaz! Látod kedves Szoftvermérnök Úr, a szélsőjobb fogyatékosa, akinek még végzettsége sincs, a szarabb átlagkeresetű Németországban szedett össze olyan egzisztenciát, amiből random cigányoknak vesz bemondásra BMW-t!
Apr 24, 2019 12:52:23
-
Apr 24, 2019 12:56:57
Nemetorszagban adossagot szedett ossze de ja. Ezekszerint eladhatobb koder mint a malacz hisz ugye 700 + futyi vs felfuggo+cukorbaj.
Apr 24, 2019 12:56:57
broni
Apr 24, 2019 13:18:57
víres tampont hoztam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Apr 24, 2019 13:18:57
stressznélküli nyugi
(
x2)
Apr 24, 2019 13:44:28
x2)
Ebbe a Zöld Párba ugrott be 2009-ben Sherlock Porks Sherlock Porks is, aki aztán csúnya ügybe keveredett: az 1165 ajánlószelvényéből 1152 hamisnak bizonyult.
Botlásocska.
stressznélküli nyugi
(
x2)
Apr 24, 2019 13:53:25
x2)
Nem mintha védeni kéne a malaczot, de kérdés, hogy neki mennyi hiteltartozása van, ha van egyáltalán. Mert nyilván az is kész röhej, ahogy előadja a canuck shikerembert, aki 40 évesen vesz tv-t meg autót, de azért az kurvára nem mindegy, hogy hitelből játssza az agyát, mint a fogyatékos sodika.
Targo Bank Canada Inc.
Apr 24, 2019 13:55:38
Hát azért hetyetye
Apr 24, 2019 13:55:38
-
Apr 24, 2019 14:35:19
Bevett 30 adag amfetamint, aztán 400 kilométert síelt -20 fokban
Apr 24, 2019 14:35:19
púp-orr-sérv-fogász
(
x7)
Apr 24, 2019 14:36:03
x7)
A pólóbolt miatt jól megbaszta az adóhatóság, azóta feketén gányol, és a bankból is azonnal kiveszi amit összelejmol, mert néha behajtó brumi ráteszi a mancsát. Ugyanez lenne saját tulajdonú lakással és autóval. Persze a szép lakás nála bérleményt jelent, mert a retardok soha nem a jövőjüket tervezik.
Aztán kint is addig megy a csekonicskodás, amég az Adócslókergetők nem informálják a magyar brumit a kinti igazságszolgáltatás lehetőségeiről.
|__o__|
Aztán kint is addig megy a csekonicskodás, amég az Adócslókergetők nem informálják a magyar brumit a kinti igazságszolgáltatás lehetőségeiről.
kramalon
(
x8)
Apr 24, 2019 14:36:10
x8)
Helyesbítek: a gyagyásnak.van BMW személyi sofőrrel és biztonsági személyzettel.
Tasnádi is megirigyelné ezt.
broni
Apr 24, 2019 14:48:03
hahó!!!!!!!!!!!!
Apr 24, 2019 14:48:03
broni
Apr 24, 2019 15:06:34
barbi??????????????
Apr 24, 2019 15:06:34
Just Do It
Apr 24, 2019 15:21:31
Farkas Endre Kiss
21 órája ·
Úristen, mi lesz velünk Bokros Lajos pártja nélkül? Mindjárt a vonat elé vetem magam bánatomban
21 órája ·
Úristen, mi lesz velünk Bokros Lajos pártja nélkül? Mindjárt a vonat elé vetem magam bánatomban
Apr 24, 2019 15:21:31
Schwezoff Dávid
(
x6)
Apr 24, 2019 15:22:37
x6)
Rezső Puchleitner
Rezső Puchleitner Ő volt az egyetlen fasza közgazdászunk, ezt mint excorvinus-osnak, tudnod kéne, Sodi!
1
Tetszik
· 20 órája
Farkas Endre Kiss
Farkas Endre Kiss Rezső Puchleitner : Nekem a Matolcsy jobban bejön, mert tündérmesét csinál.
Tetszik
· 19 órája
Rezső Puchleitner
Rezső Puchleitner Farkas Endre Kiss Apja faszát csinál Matolcsy!
hát azért hetyetye
Rezső Puchleitner Ő volt az egyetlen fasza közgazdászunk, ezt mint excorvinus-osnak, tudnod kéne, Sodi!
1
Tetszik
· 20 órája
Farkas Endre Kiss
Farkas Endre Kiss Rezső Puchleitner : Nekem a Matolcsy jobban bejön, mert tündérmesét csinál.
Tetszik
· 19 órája
Rezső Puchleitner
stressznélküli nyugi
(
x2)
Apr 24, 2019 15:36:37
x2)
Recskás, ha tündérmese van itt, akkor miért Berlinben hazaárulsz? Elkészült a krém, Hahó!
Kenyér és víz.
Márk fasza
Apr 24, 2019 15:37:51
Recskás, ha tündérmese van itt, akkor miért Berlinben hazaárulsz? Elkészült a krém, Hahó!
Az én krémem kifejezetten PUNCIKnak van!!! Hülye trollok, anyátok száját szétcspom, ha buziztok!
Apr 24, 2019 15:37:51
Laci
Apr 24, 2019 15:39:59
Apr 24, 2019 15:39:59
broni
Apr 24, 2019 15:41:36
Rezső Puchleitner
1
Tetszik
· 20 órája
Farkas Endre Kiss
Tetszik
· 19 órája
Rezső Puchleitner
1
Tetszik
· 20 órája
Farkas Endre Kiss
Tetszik
· 19 órája
Rezső Puchleitner
van cigid???????appple?????????
Apr 24, 2019 15:41:36
Sodika
Apr 24, 2019 15:43:43
egész pontosan márk segge az új punci
Apr 24, 2019 15:43:43
xray
(
x21)
Apr 24, 2019 15:51:16
x21)
Magyarországi Zöld Párt
Seres Mária és férje Stekler Ottó
Ebbe a Zöld Párba ugrott be 2009-ben Sherlock Porks Sherlock Porks is, aki aztán csúnya ügybe keveredett: az 1165 ajánlószelvényéből 1152 hamisnak bizonyult.
xd
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
Seres Mária és férje Stekler Ottó
xd
-
Apr 24, 2019 16:08:53
Farkas Endre Kiss
21 órája ·
21 órája ·
Buzivonat elé?
de hát azt már megtetted.
Apr 24, 2019 16:08:53
kábító pitonszag
(
x1)
Apr 24, 2019 17:05:09
x1)
Igazából irónia akart lenni, de visszaolvasva tényleg nem jön át.
Hiteltartozás jó kérdés, magyar hitelszervezettől szvsz nem kapott volna egy vasat se. Az is kérdéses kint kapott-e volna a melócsá előtt, amikor ugye papírjai se voltak még.
Adótartozása viszont biztosan tetemes a gazember malacznak.
Néző
Apr 24, 2019 17:05:48
Sodi mi a geci van már????
Semmi kontent, hogy baszom azt a kenyér fejedet.
Valamit produkáljatok, mert ez már a te szinteden is kezd kínossá válni.
Semmi kontent, hogy baszom azt a kenyér fejedet.
Valamit produkáljatok, mert ez már a te szinteden is kezd kínossá válni.
Apr 24, 2019 17:05:48
Fekete bikapata
Apr 24, 2019 17:11:55
Gyagyás, mész a Bosszúállók: Végjáték premier előtti vetítésére? (Lesz reakcióvideó???)
Én mindjárt indulok! :)
Apr 24, 2019 17:11:55
broni
Apr 24, 2019 17:25:56
Gyagyás, mész a Bosszúállók: Végjáték premier előtti vetítésére? (Lesz reakcióvideó???)
Apr 24, 2019 17:25:56
filmkiller zoli
Apr 24, 2019 17:47:18
Az egész egy nagy szar.
Apr 24, 2019 17:47:18
broni
Apr 24, 2019 17:58:27
Az egész egy nagy szar.
nszksz.
Három férfit 20-41 évig börtönben tartanak a lovakkal, kecskékkel, tehenekkel és kutyákkal való szexuális életükért az „ideiglenes gazdaságban”.
Három férfit börtönbe vettek legalább kilenc női ló, egy tehén, egy kecske és a kutyák miatt, akik a Pennsylvania-i Clearfield megyében egy „ideiglenes gazdaságban” voltak. Ők is készítettek videókat a tetteikről.
Apr 24, 2019 17:58:27
Fekete bikapata
Apr 24, 2019 18:05:45
Broni, neked ajánlom a Sodoma 120 napja című filmet! ;)
Filmkiller, te maradj az Oscar-díjas román filmeknél... LOL
Apr 24, 2019 18:05:45
broni
Apr 24, 2019 18:11:36
nszksz. megnézem.
Apr 24, 2019 18:11:36
Brian
(
x2)
Apr 24, 2019 18:25:44
x2)
nszksz.
broni
Apr 24, 2019 18:33:41
www.dailymail.co.uk/news/article-6954375/Three-men-jailed-20-41-years-having-sex-horses-goats-cows-dogs-at.html
Apr 24, 2019 18:33:41
--
Apr 24, 2019 18:35:49
nszksz.
Még jó, hogy kihangsúlyozzák hogy az állatok nőivarúak voltak. Különben még valaki azt hihetnén róluk, hogy perverzek...
Apr 24, 2019 18:35:49
broni
Apr 24, 2019 18:39:49
www.blikk.hu/aktualis/kulfold/diakja-megeroszakolta-a-tanarno-kutyaja/q4bnksk
itt is egy hős!!!!!!!!!!!!!!!jó lenne már kiirtani az emberi fajt.....
Apr 24, 2019 18:39:49
sodilegnagyobbrajongoja
Apr 24, 2019 18:57:01
Megdöbbentő ez is valahol. Mások százmilliókat tesznek zsebre, Sherlock Porks meg bukott pár ezer forintot a fénymásoláson. :)
Apr 24, 2019 18:57:01
p. Tamás, tolvaj.
Apr 24, 2019 19:02:50
"Nem vagyok balek, faszparaszt!"
Apr 24, 2019 19:02:50
kisboros1
Apr 24, 2019 19:13:18
www.blikk.hu/aktualis/kulfold/diakja-megeroszakolta-a-tanarno-kutyaja/q4bnksk
Ez undorító! Élő kutyával???
Apr 24, 2019 19:13:18
Sztroganoff Mihály
Apr 24, 2019 19:19:49
Apr 24, 2019 19:19:49
Sztroganoff Mihály
Apr 24, 2019 19:23:58

Apr 24, 2019 19:23:58
Penzmento
(
x6)
Apr 24, 2019 19:25:48
x6)
Sodimamának olvastam... Filmkiller, te maradj az Oscar-díjas román filmeknél... LOL
Schwezoff Dávid
(
x6)
Apr 24, 2019 19:25:58
x6)
www.facebook.com/Alexander_LA-2052641075054001/
Alexander ügynök ismét lecsap.
Alexander ügynök ismét lecsap.
undorító szélsőliberális fertő!