Maradjunk annyiban, hogy itt bármelyik random trollnak több esze van nálad. Te egyszerűen gecibuta vagy.
Azon nagyon felhúzta magát, amikor nőnek lett fotosoppolva egy képen. Még Pubg közben is félórát anyázott. Ez jó irány lehet.
Ki tudja, mi minden történt vele a kaptárban, ugye xD
Abból kiindulva, hogy asodit sem csapta meg, valószínű nem volt bent bika.
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
Gondolom a masztipartiról is finomította a véleményedet, igaz?
A berlini tűzoltókat donételnénk, hogy késsenek. Élőben látnánk, ahogy visítva csapkod mert a ráfröccsenő olaj felgyújtja az lenne a snecológia örömjátéka.
A stúdióval kapcsolatban meg az a lényeg, hogy féltem-e szóba hozni, hanem hogy felesleges: csodát Márk se tud lenni, és jelenleg semmi okom nincs rá, hogy ne legyek türelmes.
Ma este azért felmondok egy extra epizódot arról, hol áll a projekt.
ezt add élőben te fos, ne azt ahogy a cigány megaláz, menne a donét minden megválaszolt nézői kérdés után, erre jönnének a nézők, hahó!
Es a hulyeje az ego olajat egy nagy pohar vizzel probalna eloltani :D
Az fix és ahogy az sercegve pattogna bele a szemébe...
ohhhaaaaaarrrgggggg, broni prof is élvezné
Azért részeg megint. Itt mi ismerjük már, ezerszer lejáratta magát. Kommenthaverok vagyunk, olyan mintha a saját debil gyerekünket pofoznánk.
De ahhoz hány sört kell meginni, hogy odapofátlankodj idegenek közé egy zárt facebook csoportba, szopatni saját magad?
Hát gratulálok, Endre! :-D Szerintem házhoz mentél egy újabb lófaszért. Remélem ezek után még többet foglalkoznak majd veled ott.
Nekem a Mindával közös pénzfosó, tényfeltáró film(ami sosem készült el) volt a kedvencem.
Ez az, amikor a túlméretes kaftánjában egy pohár vízzel a kezében állt a Markó utca közepén?
(nem emlékszem pontosan, annyi retardált baromságba kezdett már)
Ha ott rakapnak az adminok :D tyodika majd angolnazhat ezerrel, de kb. olyan lesz, mint gatya nelkul guggolgatni a faszréten :D
Bizony, az.
Visszakerestem, lett volna benne ilyen is :
"Szerző: sodika (Snecológus-pontszám: 44152x22) Apr 18, 2015 19:16:44Válasz vote up vote down (32)
Az egy akasztófás performansz lett volna.
Ketten lógtunk volna, ő és én... Persze csak látszólag, valójában derékre erősített kötéllel.
Nem tudom, Zoli tervezi-e még, majd rákérdezek."
az ottaniak elismerő hangon beszéltek a snecológusokról, ráadásul szerződést is kötöttünk, ezért szabad a tánc. Jó szórakozást kívánok a Tisztelt Kollégáknak a Tanszék nevében! elmondhatom, hogy Endrénk kimeríthetetlen hülyeséggel rendelkezik, remek röhögés forrás.
Jézusfasza. Erre az akasztófás részre nem is emlékeztem már :-D
Lehet ez a fétise, mert valami szentendrei trollnak is ácsolt akasztófát a beteg agyában.
Endi, fojtogatod magad faszverés közben? Nehogy úgy járj mint az a műbruszlí David Carradine! :-D
Tiszteletem Professzor úr!
Kezdődik az éjszakai előadás? Éppen arról beszéltünk itt néhány perce, hogy donételnénk Sodi felgyújtását, érdekelne a szakértői véleménye!
Sneci nem gondoltál még rá hogy felgyújtod magad? De komolyan. Hahaha :D
óóóóaaaaaaarrrrggggghhhhhhhhhh
óóaarrgghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
a mocsok, már rárohadt a ulcsi, meg sterintem más is.........
de budai urigyerek...a kisfaszom, még a blahán is kinéznék a hajlékonyok.....
mevót mondva hogy kussba vagy.
Normális emberek: Előfizetek egy újságra, hogy gyakoroljam a nyelvet. Német userekkel beszélgetek online hogy gyakoroljam a nyelvet.
Asodi: Beperelem az államot hogy gyakoroljam a nyelvet
Gyagyás, te hallod amit mondasz?A jogi nyelvezetet ismerni az a non-plus ultra. Az a C1 után jön. Esetleg először kéretik összekaparni a B2-t mielőtt elkezdes ott is játszani a népmegmentő Fapóleont.
Nem is értem honnan veszel ekkora faszságokat. Mint valami kora tizenéves hülyegyerek...
Kiragadtad a lényeget. Kurvára mindegy.
mert nem is létezett soha. Nem volt soha ilyen bank. annyira volt bank, mint mikor azóvódások kitalálják, hogy ők most "kórházasat" játszanak. Az sem kórház. de te olyan kibaszott ostoba vagy, hogy még ezt sem bírod felfogni. nincs agyad
Bunkibank, Hahó!
🕎Endigame🕎
Vagy mint a Bunkibank.
Ahol faszfogdosás a betét és fagyi a hozam.
Faszom
Végülis a maga nemében tényleg pimaszul formabontó egy ötlet, ilyen még nem volt soha, hogy beharangozzanak valamit amire aztán látványosan szarnak. De sajnos 50-100 nézőnél többet nem hoz.
Faszom
Konkrétan mit akarnak ezek ezen a twitch istállón közvetíteni? A sorozatos balfaszkodást? Miből lehet itt remélni a zsetont? Donétekből?
hehe
ráadásul ez a kaftános geciláda úgy vette fel a szociális támogatást, hogy cseléd járt a zöldövezeti saját lakásába feltölteni a hűtőt.
és ezek után van pofája nem visszafizetni a diákhitelt. undorító szar tolvaj asodi, bizony.
Csak azt nem értem hogyan. Akkor 13 államilag támogatott félév állt rendelkezésre, a képzés meg 10 félév volt. Ha nem lett meg az Algebra és számelmélet 1, az még nem jelentett automatikus csúszást, hála a kreditrendszernek, max a ráépülő tárgyak várakoztak addig.
Ugye normális ember ezt elvégzi vagy passziválja magát amíg rendbeszedi a szaros életét.
Csak a BALEKOK iratkoznak be 2 etyetemre egyszerre és égetik el teljesen feleslegesen az állami féléveiket 2 hét alatt.
Faszom
Ezzel a logikával azok a cigányok is kijárták az általánost, akik nyolcszor járták az elsőt.
Tesa én haljak meg kijártam. Sodi mondta ha úgy számolja akkor háromszor végeztem el az általánost és kétszer a szakközepet.
Ja Sodi amúgy küldj kis pénzt a villanyra, simán megoldottam amúgy csak a geci paraszt magyar szomszédomnak feltűnt hogy tizennyolccal több kábel lóg a villanyáról. Rasszista geci kutya lekötötte aztán anyámnak is suthette ki a a kiolvadt farhátokat.
Este megyek fotózni az éjszakai parkolót a falumelleki bezárt benzinkút mögötti töltésről szal dobj rá egy húszast már. Ha atszamolom az pont 100 euró.
Az meg neked semmi sodi a dronod volt 3000. Ne szivozz sodi mert nem ilyennek ismertelek meg, neked ez nem penz. A faszkalap magyar fonokom us szopat osztrakban, nem tudok igy pubgizni. Na utalj báttya aztan majd jelentkezek ha lesz tartalom.
Sodi nem balek.
Ő 3 egyetem 4 szakjára járt egyszerre.
Tudom, hogy nem balek. Épp ezért nem is értem, hogyan kerülhetett ebbe a helyzetbe?!
De tapasztalásnak jó volt.
Meg hát ugye... az egyetrmen hogy taníthatnák, hogy hogyan kell egyetemre járni??? 23-as csapdája!!
Faszom
Kiváló észrevétel! Az indulásig tervezel még azonnali tőleinjektációt a befektetésbe? Ezt a szót tanultad az egyetemen? Vagy hallottad valamelyik utcai hőbörgő agyalágyulttól?
-
Oct 01, 2019 21:41:16
Az, hogy gyengeelméjűek vagytok, és komplex gondolatokat addig kell egyszerűsíteni a szintetekre, míg az huszadik verzióban ugyanaz leírva már rosszindulattal félre is magyarázható, nem váltiztat azon, hogy én sose mondok, vagy írok mást.
Maradjunk annyiban, hogy itt bármelyik random trollnak több esze van nálad. Te egyszerűen gecibuta vagy.
Oct 01, 2019 21:41:16
Autismus Maximus
(
x16)
Oct 01, 2019 21:48:38
x16)
Sodinak ebben igaza van, hogy ide kell csalni Márkicát valami agresszívebb kontentel.
Biztos van ami jol felkurja.
Biztos van ami jol felkurja.
Azon nagyon felhúzta magát, amikor nőnek lett fotosoppolva egy képen. Még Pubg közben is félórát anyázott. Ez jó irány lehet.
Sittes Sanyi
Oct 01, 2019 21:49:56
Oct 01, 2019 21:49:56
törpspa
Oct 01, 2019 22:00:26
Abból kiindulva, hogy asodit sem csapta meg, valószínű nem volt bent bika.
Oct 01, 2019 22:00:26
Asztronautista
Oct 01, 2019 22:01:07
A kutyámnak véletlen azt mondtam az előbb, hogy Sodi. Passzmekk.
Oct 01, 2019 22:01:07
-
Oct 01, 2019 22:19:34
Sneci nem értem hogy nézhetsz le bárkit bármilyen szempontból.
Neked nincs semmi önkritikád? Nézz már rá az életedre! Nyakig el vagy adósodva, egy lyukban laksz egy zsémbes öregúrnál, aki akkor húz le amikor akar, nem vihetsz fel nőt, de kit is vinnél, hiszen közel a 40hez még nem volt párkapcsolatod, de milyen párkapcsolat, hiszen 5 évente baszol, akkor is fizetned kell érte. Siralmas fizikai állapotban vagy, nincsenek valódi emberi kapcsolataid, nincs életperspektívád, céljaid, 50 trollnak produkálod magad. Full alkesz vagy, minden nap iszol. A családoddal alig érintkezel, apádról semmit sem tudsz.
Te ezt életnek tartod?
Neked nincs semmi önkritikád? Nézz már rá az életedre! Nyakig el vagy adósodva, egy lyukban laksz egy zsémbes öregúrnál, aki akkor húz le amikor akar, nem vihetsz fel nőt, de kit is vinnél, hiszen közel a 40hez még nem volt párkapcsolatod, de milyen párkapcsolat, hiszen 5 évente baszol, akkor is fizetned kell érte. Siralmas fizikai állapotban vagy, nincsenek valódi emberi kapcsolataid, nincs életperspektívád, céljaid, 50 trollnak produkálod magad. Full alkesz vagy, minden nap iszol. A családoddal alig érintkezel, apádról semmit sem tudsz.
Te ezt életnek tartod?
Oct 01, 2019 22:19:34
Hiénaverő
(
x17)
Oct 01, 2019 22:24:14
x17)
Hogy állnak a hitelkártyák Puppkeci? Pörögnek a mínuszok miközben megy a hetyetyézés? :D
Azt a hatalmas kegyet gyakoroltam az adóhivatal felé, hogy nem mentem be gépfegyverrel mészárolni.
xray
(
x21)
Oct 01, 2019 22:26:42
x21)
Nem. Nem a jelenlévők kivételek. :)
Konkrétan megismertem utána pár borsodit, így pozitívan változott a véleményem, mert nem lám: SOK a kivétel.
egy kétszínű angolnázó gyökér vagy és csak idő kérdése és valaki ki fog csontozni. megérdemelten. Konkrétan megismertem utána pár borsodit, így pozitívan változott a véleményem, mert nem lám: SOK a kivétel.
Hiénaverő
(
x17)
Oct 01, 2019 22:27:11
x17)
Sneci nem úgy volt hogy tartalomgyártás lesz az utazgatás alatt, erre felkérdezés volt hahaha :D Mindig a szopások, otthon az ogre, Matyarországon a piócák meg Golda Meir, melócsában a főnökúr, de még a nyaralgatás alatt se lehet bevonzani a stressznélküli nyugit, mert ott meg a borsodi cigány ugat XDDDD
Azt a hatalmas kegyet gyakoroltam az adóhivatal felé, hogy nem mentem be gépfegyverrel mészárolni.
Hiénaverő
(
x17)
Oct 01, 2019 22:28:43
x17)
Kurvajó, Csekonics azért fizet hogy mindenhol basztassák. Ráadásul hitelből :D Hahaha
Hiénaverő
(
x17)
Oct 01, 2019 22:31:03
x17)
Csibézéssel mi van már te fasz? Megvan a 12+1 hónap melócsáviszony, nem úgy volt hogy akkor kezded a csajozást? Hol a csibe? Hány Heidit kúrtál le eddig mióta Recihben élősködsz annyi hitelből mint egy gróf?
Miért nullát? Buzi vagy? :D
Miért nullát? Buzi vagy? :D
nem fatyok incel!
Oct 01, 2019 22:33:00
hát azért hetyetye
Oct 01, 2019 22:33:00
Kötbér Kapitány
Oct 01, 2019 22:39:56
A borsodi megjegyzés 2015-ös.
Márkot 3 évvel később ismertem meg
És feloldotta a korábbi előítéletemet. Ennyi.
Márkot 3 évvel később ismertem meg
És feloldotta a korábbi előítéletemet. Ennyi.
Gondolom a masztipartiról is finomította a véleményedet, igaz?
Oct 01, 2019 22:39:56
-
Oct 01, 2019 22:40:39
Idén már ne csajozzál, de 2020. január 1. nem hétfőre esik. Lehet várni kell még egy évet. 2020 legyen a lelki felkészülés éve.
Oct 01, 2019 22:40:39
Hiénaverő
(
x17)
Oct 01, 2019 22:43:06
x17)
CSinálj már főzős flokkot te fasz, kajak donételünk, kifizetjük a konyhafelújítást is ha kigyullad a sütő!
Asztronautista
Oct 01, 2019 22:49:47
CSinálj már főzős flokkot te fasz, kajak donételünk, kifizetjük a konyhafelújítást is ha kigyullad a sütő!
A berlini tűzoltókat donételnénk, hogy késsenek. Élőben látnánk, ahogy visítva csapkod mert a ráfröccsenő olaj felgyújtja az lenne a snecológia örömjátéka.
Oct 01, 2019 22:49:47
Oct 01, 2019 22:50:25
A stúdióval kapcsolatban meg az a lényeg, hogy féltem-e szóba hozni, hanem hogy felesleges: csodát Márk se tud lenni, és jelenleg semmi okom nincs rá, hogy ne legyek türelmes.
Ma este azért felmondok egy extra epizódot arról, hol áll a projekt.
ezt add élőben te fos, ne azt ahogy a cigány megaláz, menne a donét minden megválaszolt nézői kérdés után, erre jönnének a nézők, hahó!
Oct 01, 2019 22:50:25
Nulladikos Snecologus
Oct 01, 2019 22:54:16
Oct 01, 2019 22:54:16
Asztronautista
Oct 01, 2019 22:56:44
Bizony az vagy. Fasztudja milyen Ali a londoni harci cigány és a részegen fetrengő idióták között a helyed.
Most őszintén, mennyivel vagy te több?
alkoholizmus-pipa
cigánytempó-pipa
igénytelenség-pipa
fogyatékosság-pipa
vállalhatatlan tartalom-pipa
Most őszintén, mennyivel vagy te több?
alkoholizmus-pipa
cigánytempó-pipa
igénytelenség-pipa
fogyatékosság-pipa
vállalhatatlan tartalom-pipa
Oct 01, 2019 22:56:44
Asztronautista
Oct 01, 2019 22:58:19
Az fix és ahogy az sercegve pattogna bele a szemébe...
ohhhaaaaaarrrgggggg, broni prof is élvezné
Oct 01, 2019 22:58:19
-
Oct 01, 2019 23:03:18
prntscr.com/pdkj3v
Oct 01, 2019 23:03:18
-
Oct 01, 2019 23:05:00
sry a linkért csak nem tudom hogy lehet képet beilleszteni kommentbe
Oct 01, 2019 23:05:00
Oct 01, 2019 23:06:09
gyagyás a tények ismeretében fogalmazhatunk úgy, hogy megint becsődölt egy pénzfosó terved a defizáshaver után?
Oct 01, 2019 23:06:09
tyodika
Oct 01, 2019 23:17:48
tyemmi tyem vetyety karpa, minden egy tyapatytalaty. A penty aty nyem letyezik. na fatyverety java tyanulas, tya. tyoha tyobbety nyem irok itye.
Oct 01, 2019 23:17:48
Asztronautista
Oct 01, 2019 23:18:50
gyagyás a tények ismeretében fogalmazhatunk úgy, hogy megint becsődölt egy pénzfosó terved a defizáshaver után?
Azért részeg megint. Itt mi ismerjük már, ezerszer lejáratta magát. Kommenthaverok vagyunk, olyan mintha a saját debil gyerekünket pofoznánk.
De ahhoz hány sört kell meginni, hogy odapofátlankodj idegenek közé egy zárt facebook csoportba, szopatni saját magad?
Hát gratulálok, Endre! :-D Szerintem házhoz mentél egy újabb lófaszért. Remélem ezek után még többet foglalkoznak majd veled ott.
Oct 01, 2019 23:18:50
törpspa
Oct 01, 2019 23:19:15
Nekem a Mindával közös pénzfosó, tényfeltáró film(ami sosem készült el) volt a kedvencem.
Oct 01, 2019 23:19:15
Asztronautista
Oct 01, 2019 23:22:21
Ez az, amikor a túlméretes kaftánjában egy pohár vízzel a kezében állt a Markó utca közepén?
Oct 01, 2019 23:22:21
Nulladikos Snecologus
Oct 01, 2019 23:23:43
Hát gratulálok, Endre! :-D Szerintem házhoz mentél egy újabb lófaszért. Remélem ezek után még többet foglalkoznak majd
veled ott.
Hát gratulálok, Endre! :-D Szerintem házhoz mentél egy újabb lófaszért. Remélem ezek után még többet foglalkoznak majd
veled ott.
Ha ott rakapnak az adminok :D tyodika majd angolnazhat ezerrel, de kb. olyan lesz, mint gatya nelkul guggolgatni a faszréten :D
Oct 01, 2019 23:23:43
törpspa
Oct 01, 2019 23:27:10
Bizony, az.
"Szerző: sodika (Snecológus-pontszám: 44152x22) Apr 18, 2015 19:16:44Válasz vote up vote down (32)
Ketten lógtunk volna, ő és én... Persze csak látszólag, valójában derékre erősített kötéllel.
Oct 01, 2019 23:27:10
Asztronautista
Oct 01, 2019 23:28:47
az ottaniak elismerő hangon beszéltek a snecológusokról, ráadásul szerződést is kötöttünk, ezért szabad a tánc. Jó szórakozást kívánok a Tisztelt Kollégáknak a Tanszék nevében! elmondhatom, hogy Endrénk kimeríthetetlen hülyeséggel rendelkezik, remek röhögés forrás.
Oct 01, 2019 23:28:47
Asztronautista
Oct 01, 2019 23:32:18
Bizony, az.
Jézusfasza. Erre az akasztófás részre nem is emlékeztem már :-D
Lehet ez a fétise, mert valami szentendrei trollnak is ácsolt akasztófát a beteg agyában.
Endi, fojtogatod magad faszverés közben? Nehogy úgy járj mint az a műbruszlí David Carradine! :-D
Oct 01, 2019 23:32:18
tyodika
Oct 01, 2019 23:32:55
Oct 01, 2019 23:32:55
broni
Oct 01, 2019 23:34:53
a kurva anyját, halál minden vallásos kecire, égjenekek a templomok, őljük meg a papokak, apácákat, errre juttottunk a kocsmába. mi az hogy egyházi iskola???????????????!!!!!!!!!!
pusztuljatokÍ!!!!!!!!!!!!votan!!!!!!!!!!!!
Oct 01, 2019 23:34:53
Asztronautista
Oct 01, 2019 23:37:26
a kurva anyját, halál minden vallásos kecire, égjenekek a templomok, őljük meg a papokak, apácákat, errre juttottunk a kocsmába. mi az hogy egyházi iskola???????????????!!!!!!!!!!
Kezdődik az éjszakai előadás? Éppen arról beszéltünk itt néhány perce, hogy donételnénk Sodi felgyújtását, érdekelne a szakértői véleménye!
Oct 01, 2019 23:37:26
álbroni
Oct 01, 2019 23:38:21
óóóóaaaaaaarrrrggggghhhhhhhhhh
Oct 01, 2019 23:38:21
broni
Oct 01, 2019 23:46:16
óóaarrgghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
a mocsok, már rárohadt a ulcsi, meg sterintem más is.........
de budai urigyerek...a kisfaszom, még a blahán is kinéznék a hajlékonyok.....
Oct 01, 2019 23:46:16
kramalon
(
x8)
Oct 01, 2019 23:52:40
x8)
index.hu/mindekozben/poszt/2019/10/01/a_pecsi_tuzoltok_kimaxoltak_a_tetrisz-kihivast_elokerult_a_kapacs_a_szikracsapo_es_a_kapocsparkulcs_is/
Entre hogy a rákos kurvaisten basszon meg a ravatalon!
Ilyen kérnek a nézők! Rólad!
Úgy képzelem, hogy te középen vagy, melletted az Egynadrág meg a Másodiknadrág, koszos cipő, kábelgubanc, jobbra tőled a sok szar kütyüd amiket felsorolsz a flokk alatt, drón, robothadsereg, síkosító, ravioli konzervek, balra pedig az összes szar amit megvetetett veled az ogre. xD
Diplomát, keresztlevelet, gerincet, jogsit nem kell kitenni.
Faszom
Entre hogy a rákos kurvaisten basszon meg a ravatalon!
Ilyen kérnek a nézők! Rólad!
Úgy képzelem, hogy te középen vagy, melletted az Egynadrág meg a Másodiknadrág, koszos cipő, kábelgubanc, jobbra tőled a sok szar kütyüd amiket felsorolsz a flokk alatt, drón, robothadsereg, síkosító, ravioli konzervek, balra pedig az összes szar amit megvetetett veled az ogre. xD
Diplomát, keresztlevelet, gerincet, jogsit nem kell kitenni.
broni
Oct 01, 2019 23:53:30
youtu.be/7I0vkKy504U
szétcsapva imádom ezeketa számokat, , milyen nők már kecik????????ugyenném a szarukat, mint malac a darát..ill. ettem vóna, már nemigen.....
szétcsapva imádom ezeketa számokat, , milyen nők már kecik????????ugyenném a szarukat, mint malac a darát..ill. ettem vóna, már nemigen.....
Oct 01, 2019 23:53:30
kramalon
(
x8)
Oct 01, 2019 23:56:07
x8)
Látom Sodi kevés trollod volt, úgyhogy felvételt hirdettél a Trash csoportban :D
Faszom
kramalon
(
x8)
Oct 02, 2019 00:01:02
x8)
Faszom
broni
Oct 02, 2019 00:21:25
támadás a kynai komcsik ellen!!!!!!!!!!!!!!hongkong free, mocskos komcsik!!!!!!!!!, őld a vörös patkányt, a, marx, a bűzlő szakkálas keci, rohadjon a pokolban, a tőkke alamű, anyád, olvastad az amerikai pszihót???(film szar)dehát akkor a film 60 éven felülüleknek lett volna besorolva))))))legjobb könyv, egyik.
Oct 02, 2019 00:21:25
broni
Oct 02, 2019 00:36:05
trolllok, üssétek a kínai tetveket, ezek nem kel tényleg sajnálni!!!!!!!!!a kurva anyátok 70 év, párezezer fiatal elvette a szar ünnepüket)))))))))királyok!!!respect!!!konok péter, te ne verj kínait, komcsi.az indyn is utáltaltalak. szőrős , igénytelen,., mint tuzsér, orán csicskája.
Oct 02, 2019 00:36:05
broni
Oct 02, 2019 00:48:14
tömjén -semjén, ízlik a a szarvas...majd ha a seggedbe lesz vas, tüzes, hejj, dózsa, őld a csuhást, karóba velük!!!!!!!!!!dózsa, te kusssulj..
Oct 02, 2019 00:48:14
Dózsa László (1942-)
Oct 02, 2019 00:57:11
Egyszer megbasztam hét csuhást.
Oct 02, 2019 00:57:11
broni
Oct 02, 2019 00:59:52
Egyszer megbasztam hét csuhást.
mevót mondva hogy kussba vagy.
Oct 02, 2019 00:59:52
törpspa
Oct 02, 2019 01:02:28
"Szerző: sodika (Snecológus-pontszám: 44144x22) Jan 27, 2014 00:02:04Válasz vote up vote down (28)
Azon gondolkodom, hogy tavasszal beperelek valakit Ausztriában, vagy Németországban, hogy ezzel is gyakoroljam a nyelvet, csak még azt nem tudom, kit. Valószínűleg közérdekű adatkérés tekintetében valamelyik sajtóhírben olvasott tüntetés után ki fogom kérni a helyi rendőrségtől a biztosítás költségeit, és ha megtagadják, akkor őket. :)"
Én meg azon gondolkodtam, hogy mennyi elsodikázott ötlete volt már, amit nagy pofával előadott és nem lett belőle szar sem.
Jut eszembe : fészbúk mozgalmával mi lett?
Ja, már tudom! Semmi.
Azon gondolkodom, hogy tavasszal beperelek valakit Ausztriában, vagy Németországban, hogy ezzel is gyakoroljam a nyelvet, csak még azt nem tudom, kit. Valószínűleg közérdekű adatkérés tekintetében valamelyik sajtóhírben olvasott tüntetés után ki fogom kérni a helyi rendőrségtől a biztosítás költségeit, és ha megtagadják, akkor őket. :)"
Én meg azon gondolkodtam, hogy mennyi elsodikázott ötlete volt már, amit nagy pofával előadott és nem lett belőle szar sem.
Jut eszembe : fészbúk mozgalmával mi lett?
Ja, már tudom! Semmi.
Oct 02, 2019 01:02:28
broni
Oct 02, 2019 01:13:38
a gerendai leszophatja a túrós fasz, múltkor odahívatam a a kosztába, hogy barbiszar kell, de az sincs nekik!!!!!!!!!!
csöes keci.
csöes keci.
Oct 02, 2019 01:13:38
broni
Oct 02, 2019 01:27:47
jón sokan nem néznekgaypornót...sodit várja a nép........
az azénába sodi és márk....gladiátor, legjobb sorozat vót az hbo-n, pláne mikor fellázadtak...az vót a fasza, mikor a kastélyba megöltek mindenkit, , és a a medencbe tiszta sörös vót...........vörös.......kill sodi.
az azénába sodi és márk....gladiátor, legjobb sorozat vót az hbo-n, pláne mikor fellázadtak...az vót a fasza, mikor a kastélyba megöltek mindenkit, , és a a medencbe tiszta sörös vót...........vörös.......kill sodi.
Oct 02, 2019 01:27:47
broni
Oct 02, 2019 01:45:00
na, nem írok, mert állítólag, éjjel kisajátitom a fórumot magamom kívül, hejj medici mária, szajnába a hugenotttákkal!!!!!!!!!!!!!!!!
Oct 02, 2019 01:45:00
broni
Oct 02, 2019 01:57:30
csucsót megbasznám, olxan cuki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ugyse bastam még állatot................sátán!!!!!!!!!!!!!
ennétek embert???????
ennétek embert???????
Oct 02, 2019 01:57:30
broni
Oct 02, 2019 02:03:50
én igen, de csak jó csajt, és ha balestebe halt meg!!!!!!!!!!!!!!
Oct 02, 2019 02:03:50
broni
Oct 02, 2019 02:16:55
húa kurva istwen megbasz, sodi, nieki nem lehet visszafizetni. . egyedül ha megölöd magad. akkor a mennnybe kerülsz, sok tini csajjal.
Oct 02, 2019 02:16:55
broni
Oct 02, 2019 02:43:09
youtu.be/lN4TxOd9I8Q
pesti éertsigizet trollok!!!!!!!!!!!!!!!újliptvársból!!!!
pesti éertsigizet trollok!!!!!!!!!!!!!!!újliptvársból!!!!
Oct 02, 2019 02:43:09
broni
Oct 02, 2019 02:51:32
kommmenisták, yésus árja herceg vót!!!!!!!!!!
Oct 02, 2019 02:51:32
broni
Oct 02, 2019 03:15:30
andi, én 3 hete nem verem ki, annyi kecim van, ráverem a komoddra!!!!!!!!!!!
Oct 02, 2019 03:15:30
broni
Oct 02, 2019 04:09:09
keresztre feszitem magam a sátán nevében!!!!!!!!!!!!
pusztuljon, aki a drete féle, az emberiségnek el kell pusztulni!!!!!!!!!!rohadt majmok vagyunk!!!kivéve barbit.
pusztuljon, aki a drete féle, az emberiségnek el kell pusztulni!!!!!!!!!!rohadt majmok vagyunk!!!kivéve barbit.
Oct 02, 2019 04:09:09
Akadémiai források
Oct 02, 2019 05:42:15
"Szerző: sodika (Snecológus-pontszám: 44144x22) Jan 27, 2014 00:02:04Válasz vote up vote down (28)
Normális emberek: Előfizetek egy újságra, hogy gyakoroljam a nyelvet. Német userekkel beszélgetek online hogy gyakoroljam a nyelvet.
Asodi: Beperelem az államot hogy gyakoroljam a nyelvet
Gyagyás, te hallod amit mondasz?A jogi nyelvezetet ismerni az a non-plus ultra. Az a C1 után jön. Esetleg először kéretik összekaparni a B2-t mielőtt elkezdes ott is játszani a népmegmentő Fapóleont.
Nem is értem honnan veszel ekkora faszságokat. Mint valami kora tizenéves hülyegyerek...
Oct 02, 2019 05:42:15
101. szoba
Oct 02, 2019 07:13:40
Remélem majd valami random albán vagy szerb migri is hasonlóan gondolkodik.
"Azon gondolkodom, hogy tavasszal kirabolok valakit Ausztriában, vagy Németországban, hogy ezzel is gyakoroljam a régi munkámat, csak még azt nem tudom, kit. Valószínűleg ez a púpos magyar korcs, innen a szomszédból jó lesz. Mindig valami kütyüt basztat, ha levagdalom az ujjait még pin kódokat is elárulja"
Hobbiper, aha. Az ott nem magyarisztán, kibasznának a hülyeségeddel migráns!
"Azon gondolkodom, hogy tavasszal kirabolok valakit Ausztriában, vagy Németországban, hogy ezzel is gyakoroljam a régi munkámat, csak még azt nem tudom, kit. Valószínűleg ez a púpos magyar korcs, innen a szomszédból jó lesz. Mindig valami kütyüt basztat, ha levagdalom az ujjait még pin kódokat is elárulja"
Hobbiper, aha. Az ott nem magyarisztán, kibasznának a hülyeségeddel migráns!
Oct 02, 2019 07:13:40
xray
(
x21)
Oct 02, 2019 07:19:00
x21)
index.hu/gazdasag/2019/10/01/mar_megint_megkopasztjak_fot_varosat_-_ilyen_szelhamossagot_rejto_jeno_sem_talalt_volna_ki/
sneci, szentkorona bank, borbély kormányzó éa egyéb szélhámosok, akik mind ismerőseid voltak.
xd
sneci, szentkorona bank, borbély kormányzó éa egyéb szélhámosok, akik mind ismerőseid voltak.
xd
Biztatási kár
(
x10)
Oct 02, 2019 07:25:57
x10)
Megelőzött trolléga! De minő véletlen, ennek a szélhámos nőnek ki volt a sajtósa a bíróság előtt, természetesen a recskás. issuu.com/tempohirek/docs/21735-2013-22_1_
Magyarország rémálma
(
x7)
Oct 02, 2019 07:30:24
x7)
Sneci, az a baj, hogy te szélhámosnak/életművésznek is kibaszott hülye és alkalmatlan vagy.
Egyik kedvencem, amikor így a negyvenhez közel ecseteled, hogy megtanultad a leckét, soha többet nem írsz alá semmit úgy, hogy nem olvasod el...:D Bementél egy bankba, és leszopattad magad töményen...
A másik pedig, hogy a legkisebb fuvallattól összeszarod magad és meghunyászkodsz.
Viszont! Az önmagában csoda, hogy ilyen kvalitásokkal eddig eljutottál, nyilván nem hiába ez a snecológia egyik nagy talánya a mai napig. Valahogy ki kéne deríteni, hogy hol is dolgozol, mert valami sántít itt...
hehe
Egyik kedvencem, amikor így a negyvenhez közel ecseteled, hogy megtanultad a leckét, soha többet nem írsz alá semmit úgy, hogy nem olvasod el...:D Bementél egy bankba, és leszopattad magad töményen...
A másik pedig, hogy a legkisebb fuvallattól összeszarod magad és meghunyászkodsz.
Viszont! Az önmagában csoda, hogy ilyen kvalitásokkal eddig eljutottál, nyilván nem hiába ez a snecológia egyik nagy talánya a mai napig. Valahogy ki kéne deríteni, hogy hol is dolgozol, mert valami sántít itt...
sodika
Oct 02, 2019 07:33:06
A Szent Korona Bank nem szűnt meg.
Itt téved a cikk.
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
Itt téved a cikk.
Oct 02, 2019 07:33:06
Asztronautista
Oct 02, 2019 07:39:57
Itt téved a cikk.
Itt téved a cikk.
Kiragadtad a lényeget. Kurvára mindegy.
Oct 02, 2019 07:39:57
xray
(
x21)
Oct 02, 2019 07:43:25
x21)
Itt téved a cikk.
a nemlétető pénz, nemlétező bankja. neked hány koronát adott a kormányzó úr? xd Itt téved a cikk.
re zoli
Oct 02, 2019 08:03:36
Hitelboy, ha már a ráfting kimaradt (lehúzták a sodit a miskolci cigók, mert balek sodi a sodi) akkor legalább tegyél fel más videót. Például hogy hogyan éljünk egy telefingott 10 négyzetméteres berlini lakásban amit egy keletnémet ogrétől bérlünk, hogyan vegyünk fel 30000 eurós banki kölcsönt, stb.
Oct 02, 2019 08:03:36
tigris
Oct 02, 2019 08:39:18
Itt téved a cikk.
Itt téved a cikk.
mert nem is létezett soha. Nem volt soha ilyen bank. annyira volt bank, mint mikor azóvódások kitalálják, hogy ők most "kórházasat" játszanak. Az sem kórház. de te olyan kibaszott ostoba vagy, hogy még ezt sem bírod felfogni. nincs agyad
Oct 02, 2019 08:39:18
Fuvolázó Kobold
Oct 02, 2019 08:46:30
Fifi, most akkor miben maradtatok Márkkal?
Oct 02, 2019 08:46:30
Penzmento
(
x6)
Oct 02, 2019 08:48:37
x6)
Bunkibank, Hahó!
kramalon
(
x8)
Oct 02, 2019 08:49:22
x8)
Vagy mint a Bunkibank.
Ahol faszfogdosás a betét és fagyi a hozam.
Sodilegnagyobbrajongoja
Oct 02, 2019 08:54:32
Mikor indul a twitch projekt?
Oct 02, 2019 08:54:32
Bejlin
(
x8)
Oct 02, 2019 09:07:54
x8)
Sodi hogy áll a Twitch "istálló"? Találóbb nevet nem is adhattatok volna neki mert az a Miskolci cigányputri ahonnan a haverod tervezi hogy világhírű twitch streamer lesz kb egy lepukkant TSZ istállóra hasonlíthat. Szeptemberre volt tervezve az indulás nem? Jó azt nem mondtad melyik év szeptembere csak már türelmetlenül várjuk hogy fossa majd a pénzt ez a befektetésed is. Még véletlenül sem feltételezünk semmi rosszat a Márkról hogy csak átverne és lehúzna pénzel mert te nem vagy balek. Meg hát hetyetye....
"Nem tudunk kenyeret venni. Éhezünk"
kramalon
(
x8)
Oct 02, 2019 09:11:21
x8)
Sodi hogy áll a Twitch "istálló"? Találóbb nevet nem is adhattatok volna neki mert az a Miskolci cigányputri ahonnan a haverod tervezi hogy világhírű twitch streamer lesz kb egy lepukkant TSZ istállóra hasonlíthat. Szeptemberre volt tervezve az indulás nem? Jó azt nem mondtad melyik év szeptembere csak már türelmetlenül várjuk hogy fossa majd a pénzt ez a befektetésed is. Még véletlenül sem feltételezünk semmi rosszat a Márkról hogy csak átverne és lehúzna pénzel mert te nem vagy balek. Meg hát hetyetye....
Végülis a maga nemében tényleg pimaszul formabontó egy ötlet, ilyen még nem volt soha, hogy beharangozzanak valamit amire aztán látványosan szarnak. De sajnos 50-100 nézőnél többet nem hoz.
Magyarország rémálma
(
x7)
Oct 02, 2019 09:14:50
x7)
Konkrétan mit akarnak ezek ezen a twitch istállón közvetíteni? A sorozatos balfaszkodást? Miből lehet itt remélni a zsetont? Donétekből?
kramalon
(
x8)
Oct 02, 2019 09:21:08
x8)
konzervvér
sodikaKönyvjelző Válasz vote up vote down (9)
snecigeci
Hány eurót kért volna?
Ha kiderült volna, hogy kurva, a következő napok templomban töltöttem volna, és ez nem vicc. :)
Aug 17, 2014 16:52:28
sodikaKönyvjelző Válasz vote up vote down (0)
napot
imádkozva, vagy valami ilyesmi :D
Kurvához nem érünk.
Aug 17, 2014 16:52:42
Faszom
sodikaKönyvjelző Válasz vote up vote down (9)
snecigeci
Hány eurót kért volna?
Ha kiderült volna, hogy kurva, a következő napok templomban töltöttem volna, és ez nem vicc. :)
Aug 17, 2014 16:52:28
sodikaKönyvjelző Válasz vote up vote down (0)
napot
imádkozva, vagy valami ilyesmi :D
Kurvához nem érünk.
Aug 17, 2014 16:52:42
kramalon
(
x8)
Oct 02, 2019 09:22:10
x8)
Endre, most hogy kiderítettük neked a faszverető prostiról, hogy kurva, hány napot töltöttél templomban?
Faszom
broni
Oct 02, 2019 09:28:18
morgen.
Oct 02, 2019 09:28:18
200%nemcigánymárk
Oct 02, 2019 09:39:34
hallod tesa, most hogy utánaszámoltam a raftingos forgatásnak, sajnos többe került a szállás meg az út mint 300 szóval léci töltsd föl az egyenleget pontosan 285-tel. meg kurvára fáj a fogam arra is küldhetnél egy kétszázast. ha igazán haver vagy, akire a bajban is lehet számítani akkor segítesz átvészelni ezt az időszakot sodi, jövő hónaptól úgy is fosni fogja a stúdió, tudod.
Oct 02, 2019 09:39:34
Magyarország rémálma
(
x7)
Oct 02, 2019 09:46:15
x7)
Szerző: sodika (Snecológus-pontszám: 44143x22) Jul 25, 2019 11:31:47 Könyvjelző Válasz vote up vote down (-2)
Nem a kitartásom fogyott el (szívesen letten volna tovább egyetemista meló helyett(, és el sem küldtek sehonnan. A pénz fogyott el. Hogy nincs diploma, kétszer is ke van írva a cv-ben.
A pályakezdő évek meg minden szakmában kemények. Ez ilyen.
Ha elfogyott a zseton, akkor ott kell hagyni az eddig befektetett energiát/pénzt?
Sneci, ne gondold, hogy más nem járt így. Nálunk is elfogyott, amikor a válság ostora elcsattant apám vállalkozásán, de fogtam magam, és elmentem dolgozni. 10 év alatt fejeztem be, de sikerült. Mások még keményebb körülmények között hamarabb megcsinálják. Kifogásod, mentséged mindig van, de lehetőséged is volt, csak eljátszottad.
hehe
Nem a kitartásom fogyott el (szívesen letten volna tovább egyetemista meló helyett(, és el sem küldtek sehonnan. A pénz fogyott el. Hogy nincs diploma, kétszer is ke van írva a cv-ben.
A pályakezdő évek meg minden szakmában kemények. Ez ilyen.
Ha elfogyott a zseton, akkor ott kell hagyni az eddig befektetett energiát/pénzt?
Sneci, ne gondold, hogy más nem járt így. Nálunk is elfogyott, amikor a válság ostora elcsattant apám vállalkozásán, de fogtam magam, és elmentem dolgozni. 10 év alatt fejeztem be, de sikerült. Mások még keményebb körülmények között hamarabb megcsinálják. Kifogásod, mentséged mindig van, de lehetőséged is volt, csak eljátszottad.
Magyarország rémálma
(
x7)
Oct 02, 2019 09:47:04
x7)
Ja, és kurvára a kitartásod fogyott el...illetve nem elfogyott, hanem nem is volt.
hehe
Magyarország rémálma
(
x7)
Oct 02, 2019 09:53:41
x7)
Szerző: sodika (Snecológus-pontszám: 44143x22) Jan 30, 2018 19:35:31 Könyvjelző Válasz vote up vote down (1)
Szóbeli Szerződés
Így van megmasnizva a CV-ben is? Az jön le belőle, hogy 3 diplomád van?
A CV-ben kétszer szerepel a "diploma nem áll rendelkezésre" sor. Az összes félév elvégezve, diploma nem áll rendelkezésre.
Így.
Na üvegvisszaváltás, csá
Összes félév elvégezve? :D Tehát, ha én eltöltök 7 félévet egy egyetemen, de csak a tárgyaim felét csinálom meg, akkor kijelenthető, hogy az összes félév el van végezve, te dromedár?
hehe
Szóbeli Szerződés
Így van megmasnizva a CV-ben is? Az jön le belőle, hogy 3 diplomád van?
A CV-ben kétszer szerepel a "diploma nem áll rendelkezésre" sor. Az összes félév elvégezve, diploma nem áll rendelkezésre.
Így.
Na üvegvisszaváltás, csá
Összes félév elvégezve? :D Tehát, ha én eltöltök 7 félévet egy egyetemen, de csak a tárgyaim felét csinálom meg, akkor kijelenthető, hogy az összes félév el van végezve, te dromedár?
Hiénaverő
(
x17)
Oct 02, 2019 09:55:57
x17)
27 félév, Hahó! + CISCO. * ásít *
Hiénaverő
(
x17)
Oct 02, 2019 10:01:05
x17)
Ja és a Rendszám BT! Ezekbe mind járt Recskaboy, bizony! Elvégezni egyiket se tudta :D
Ártányölö Vitéz
(
x1)
Oct 02, 2019 10:33:43
x1)
Ez talan az egyik kedvenc angolnazasom...
'Kepzesi idonek megfelelo szamu felev elvegezve'
Azt persze nem emliti, hogy a kreditek fele hianyzott, csakugy mint elso eves matekos targyak. Olyan 18 felev alatt fejezte volna be, felteve ha atmegy Kalkulus 1 es tarsain, de nem hiaba hianyoztak azok meg otodevben is.
Gondolom az a kamu utana hogy a nyelvvizsga hianya miatt nem lett meg csak a diploma, nem a hianyzo targyak hegyei miatt, hiszen a felevek 'el lettek vegezve', felevenkent kb 3-4 targgyal (ha jol emlekszem 6 kredit volt a minimum egy szemeszterre, persze a tanterv ot evre 25-30 korulire volt meretezve).
https://www.youtube.com/watch?v=RgCJB5kUR5g
Azt persze nem emliti, hogy a kreditek fele hianyzott, csakugy mint elso eves matekos targyak. Olyan 18 felev alatt fejezte volna be, felteve ha atmegy Kalkulus 1 es tarsain, de nem hiaba hianyoztak azok meg otodevben is.
Gondolom az a kamu utana hogy a nyelvvizsga hianya miatt nem lett meg csak a diploma, nem a hianyzo targyak hegyei miatt, hiszen a felevek 'el lettek vegezve', felevenkent kb 3-4 targgyal (ha jol emlekszem 6 kredit volt a minimum egy szemeszterre, persze a tanterv ot evre 25-30 korulire volt meretezve).
re zoli
Oct 02, 2019 10:37:06
nem hiszem hogy sodi ki tudna szamolni egy nxn es matrix sajatvektorat vagy sajaterteket.
Oct 02, 2019 10:37:06
xray
(
x21)
Oct 02, 2019 11:03:23
x21)
Oct 02, 2019 11:03:23
nem hiszem hogy sodi ki tudna szamolni egy nxn es matrix sajatvektorat vagy sajaterteket.
háttér színezéshez semmi szüksége rá, akkor meg minek tudná. Oct 02, 2019 11:03:23
-
Oct 02, 2019 11:35:17
Sodikának szerintem még 2008-ban is lehettek elsőéves tárgyai, ezt az egyetem témát már kiveséztük. Az viszont elég nagy szemétség, hogy a hűdenagy demokráciában az ilyen angolnázó faszfejek kb ugyanakkora súllyal mennek mint egy diplomás. "A CV-ben kétszer szerepel a "diploma nem áll rendelkezésre" sor. " - és ezek után ez a korcs Berlin, Germany környékén dőzsöl és adósodik elfele. Úgy kellett volna kivágni mindenhonnan mint macskát szarni.
Oct 02, 2019 11:35:17
tigris
Oct 02, 2019 11:45:25
Sodikának szerintem még 2008-ban is lehettek elsőéves tárgyai, ezt az egyetem témát már kiveséztük. Az viszont elég nagy szemétség, hogy a hűdenagy demokráciában az ilyen angolnázó faszfejek kb ugyanakkora súllyal mennek mint egy diplomás. "A CV-ben kétszer szerepel a "diploma nem áll rendelkezésre" sor. " - és ezek után ez a korcs Berlin, Germany környékén dőzsöl és adósodik elfele. Úgy kellett volna kivágni mindenhonnan mint macskát szarni.
ráadásul ez a kaftános geciláda úgy vette fel a szociális támogatást, hogy cseléd járt a zöldövezeti saját lakásába feltölteni a hűtőt.
és ezek után van pofája nem visszafizetni a diákhitelt. undorító szar tolvaj asodi, bizony.
Oct 02, 2019 11:45:25
xray
(
x21)
Oct 02, 2019 11:53:31
x21)
kis pontosítás: groby futár töltötte fel a hűtőt, a bejárónő meg próbálkozott a szemétdombját rendben tartani. és ezek után van pofája nem visszafizetni a diákhitelt. undorító szar tolvaj asodi, bizony.
broni
Oct 02, 2019 12:15:38
sodi, te picsaszájú
Oct 02, 2019 12:15:38
kramalon
(
x8)
Oct 02, 2019 12:32:47
x8)
Ja, és kurvára a kitartásod fogyott el...illetve nem elfogyott, hanem nem is volt.
Csak azt nem értem hogyan. Akkor 13 államilag támogatott félév állt rendelkezésre, a képzés meg 10 félév volt. Ha nem lett meg az Algebra és számelmélet 1, az még nem jelentett automatikus csúszást, hála a kreditrendszernek, max a ráépülő tárgyak várakoztak addig.
Ugye normális ember ezt elvégzi vagy passziválja magát amíg rendbeszedi a szaros életét.
Csak a BALEKOK iratkoznak be 2 etyetemre egyszerre és égetik el teljesen feleslegesen az állami féléveiket 2 hét alatt.
-
Oct 02, 2019 12:47:38
Ez talan az egyik kedvenc angolnazasom...
Ezzel a logikával azok a cigányok is kijárták az általánost, akik nyolcszor járták az elsőt.
Oct 02, 2019 12:47:38
Márk
Oct 02, 2019 12:55:48
Tesa én haljak meg kijártam. Sodi mondta ha úgy számolja akkor háromszor végeztem el az általánost és kétszer a szakközepet.
Ja Sodi amúgy küldj kis pénzt a villanyra, simán megoldottam amúgy csak a geci paraszt magyar szomszédomnak feltűnt hogy tizennyolccal több kábel lóg a villanyáról. Rasszista geci kutya lekötötte aztán anyámnak is suthette ki a a kiolvadt farhátokat.
Este megyek fotózni az éjszakai parkolót a falumelleki bezárt benzinkút mögötti töltésről szal dobj rá egy húszast már. Ha atszamolom az pont 100 euró.
Az meg neked semmi sodi a dronod volt 3000. Ne szivozz sodi mert nem ilyennek ismertelek meg, neked ez nem penz. A faszkalap magyar fonokom us szopat osztrakban, nem tudok igy pubgizni. Na utalj báttya aztan majd jelentkezek ha lesz tartalom.
Oct 02, 2019 12:55:48
Sodilegnagyobbrajongoja
Oct 02, 2019 13:03:42
Sodi nem balek.
Oct 02, 2019 13:03:42
kramalon
(
x8)
Oct 02, 2019 13:07:48
x8)
Sodi nem balek.
Tudom, hogy nem balek. Épp ezért nem is értem, hogyan kerülhetett ebbe a helyzetbe?!
De tapasztalásnak jó volt.
Meg hát ugye... az egyetrmen hogy taníthatnák, hogy hogyan kell egyetemre járni??? 23-as csapdája!!
sodika
Oct 02, 2019 13:48:29
Eredetileg áprilisra lett tervezve az indulás, így most már nincs ok elkapkodni. Nem szar ez.
Oct 02, 2019 13:48:29
sodika
Oct 02, 2019 13:50:26
Ugyanolyan súly, mint a bla bla bla?
Eleget éltem szarul. Megérdemlem.
Eleget éltem szarul. Megérdemlem.
Oct 02, 2019 13:50:26
Fuvolázó Kobold
Oct 02, 2019 13:51:25
Eredetileg áprilisra lett tervezve az indulás, így most már nincs ok elkapkodni. Nem szar ez.
Kiváló észrevétel! Az indulásig tervezel még azonnali tőleinjektációt a befektetésbe? Ezt a szót tanultad az egyetemen? Vagy hallottad valamelyik utcai hőbörgő agyalágyulttól?
Oct 02, 2019 13:51:25
141 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Azonnal jelentkezz a tanszéken infókkal, trolléga!
Ez volt a legfontosabb info amit elkotyogott a fogyatékos.
Gyanítom valamelyik kisbarátja Márknak aki velük utazgatott.
Gyagyás, hogy kell érteni, hogy “IRL” kellemetlen beszólások voltak a faszveretö múltadról? :)