Mersz állva hugyozni otthon? Ma mit kaptál reggelire 3000 forintért? Hány reggeli jön ki az 50000es halakból?
hol a flokk? várják a nézők?
Elárulom, mit kellene tudnod: megoldani a felmerülő problémákat. Önállóan.
He? Amennyiben van rá esélyem.
Világos követelmények, vágod.
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
Mint amikor a legóautót kellett kirakni és letöltötted hozzá az útmutatót, de úgy sem sikerült? Lesz legóbusz vagy ott sem világosak a követelmények?
Jogos, hiszen nem voltál állományban, csak feketéztél nekik. Csak nem küldtek új melót, mert egy rakás szár volt minden, amit csináltál. Mr. Masni.
www.youtube.com/user/shiffman/videos
900ezer+ feliratkozó, többtízezres nézettségek, challengek, sorozatok. Gondolom azért csinál neural network és hasonló témákban videókat, mert bizonytalan.
www.youtube.com/channel/UCvA_wgsX6eFAOXI8Rbg_WiQ/videos
120ezer+ feliratkozó 5000 és 200.000 közötti nézettségek, vlogol, kódol, linuxozik, devops, stb.
Persze ehhez érteni is kéne hozzá.
Meg aki sejti, hogy körberöhögnék, annyi hülyeséget hordana össze. A gyagyás inkább ez.
te félsz, hogy kiröhögnének, és ország-világ előtt bebizonyosodna, hogy kókler vagy.
Te budos gyoker, legszivesebben megfojtanalak egy kanal fosleben
25 év tapasztalattal neked kellene kialakítanod a fejlesztői környezetet, javítani a folyamatot, refaktorálni a kódot stb.
Bronikám, hát ezt neked is tudnod kéne. Mondjam ki, vagy ennyiből megy?
Nem kimondott követelmények?
Tudod ezeket nem másmint elvárásoknak nevezik ilyenek például :
Pontosan megjeleni a munka kezdetekor és a kijelölt időpontban megkezdeni a munkavégzést mindaddig míg beosztás szerint véget nem ér aznap. (Te ezen kapásból buksz)
A munkaválaló köteles józanul és minden felé tudatmódosítószer hatása alól mentesen megjelenni. (Eddig hányszor mentél már be részegen vagy másnaposan dolgozni?)
A munkaválaló köteles tiszta és rendezet ruhában megjelenni. (Egy nadrág, geci foltos egy nadrág, bűzlő nadrág)
A munkaválaló köteles munkahelyi állomását, környezetét, ruházatát(ha kap ilyet a munkaválaló) tisztítani, tisztán tartani munka megkezdésekor és munka végeztekor.(Lefogadom a munkahelyi asztalod olyan egy disznó ól mint a nikecel odú)
A munkaválaló köteles ápoltan megjeleni munka megkezdésekor. (Ha valaki rádnéz azzonnal elfogja a hányinger. )
A munkaválaló nem használhat vulgáris szavakat vagy olyan cselekedeteket amely másokban vagy más munkaválalókban riadalmat, megbotránkoztatást okoz. (Démonfóka hangok level 1000+)
A munkaválaló a rábízott munkájával köteles elszámolni felettesének és továbbá köteles a rábízott munkát legjobb tudása szerint elvégezni. (Csinálsz te odabent valamit vagy csak napi 8 órában fel alá járkálsz az épületben és időnként kivered az impotens faszod a wcben?)
Elsőnek tanuld meg az ilyen kimondatlan alapdolgokat te proli bazári majom. Majd aztán beszélhetünk a továbbiakról te mocskos korcs.
Faszom. Csak szokatlan, hogy a modern DevOp már nem csak kódol, hanem mást is csinál. :D De nem gáz, mert ettől leszek / maradok értékes munkaerő.
Igazából mindegy is, persze. A flokk csak eszköz arra, hogy kibaszhassa leírásba a kütyülistát, majd eldicsekedhessen az újabb vásárlásaival.
Fifim, az új javás csajt azért csak leszólítod majd egy pár mondat erejéig, nem? Eldicsekszel neki is a miskolci bandáddal, a lankadt faszoddal? Mutatsz neki fotót RGL szakadt seggű családjáról? Mesélj neki 2006ról, tuti nyerő lenne.
Jó, de ez olyan, mint a ufó.
Mesélik, hogy valaki látta már működni, de te még nem. Innentől értelemszerűen semminek sem mércéje, hogy repteted-e. :D
ugorj a hév alá varga.
Olvasd el azt amit fentebb írtam buzigyerek.
Nálatok csak juniorok vannak? Ki alakította ki a mostani folyamatokat? Jól gondolom, hogy ezek az emberek már elhagyták a süllyedő hajót (kb amikor te megjelentél)?
nem láttál még működő fejlesztői környezetet?
Egy süllyedő hajó nem toboroz új matrózokat. A mostani folyamatok nagyobbrészt valóban örököltek, de részletkérdés.
Ha konkrétat nem, akkor nem.
30 éve a neten élsz, 25 éve vagy állításod szerint a szakmában. Ha nem csak narutót néznél meg aaront, akkor tisztában lehetnél vele hogy már nem 2001et írunk a (web)fejlesztésben. Ezek némelyike már tíz éves technológia, kiforrott, dokumentált, tele van a net leírásokkal és videókkal. Nem kéne rá olyan kurva büszkének lenni, hogy fingod nincsen semmiről, ami az elmúlt 20 évben a nudistrandokon kívül zajlott.
karácsonykor.
Téged kellene sárkány ként reptetni.
Egy kötelet kellene a gyakadra kötni amit egy kocsi húzna az autópályán.
Dehogynem. Így kezdődik a vég: a legtapasztaltabb, legértékesebb emberek lépnek le először. Aztán a cég kétségbeesett toborzásba kezd, de már csak hozzád hasonló tehetségtelen migránsokat tudja felvenni. Az ügyfelek meg mennek el szépen (lásd: php-s megrendelő) Aztán game over.
Menj már a picsába a katatón hülyeségeddel. Elképzellek, hogy ilyenkor folyamatosan bólogatsz és ismétled önmagad.
Edison se volt rögtön körte.
miért nincs akkor csajod? talán még olyan férfit se láttál, akinek van barátnője?
Olvasgatod már a java könyveket amiket megvettél, próbálgatod már otthon a tutorialokat, vagy várod, hogy egy jól fizetett senior, aki így is fiatalabb nálad pár évvel, majd elmagyarázza neked munkaidőben? :D
Na, ne oltogass minket Endre, mars a twitchre, porondra!!
:DDDDDDD
tajgi, hüllő, fórizs, stb. Amilyen körökben mozog ez igazából tényleg így van.
Az ufók elvették az anális szüzességét sodinak. Evégett a trauma miatt elkezdett vonzódni a saját neméhez. A sorok között ezt próbálja elmondani de nem meri mert fél hogy ha nagy dobra veri akkor az ufók vissza jönnek hogy anális öklözésben részesítsék sodit.
hahaha, hanyadik oldalon vagy a schrodingeres java konyvbe?
Én semmit nem csináltam rosszul soha, minden eleve így volt determinálva. -Kiss Endre Farkas
Egyik sem merül le. Mindegyik 100%-os hó végi visszafizetésre van állítva.
A cuccot? Aha oké.
Továbbléptek a púpodon.
De-de.
PONT ERRE BASZTAM RÁ, HOGY LEHET.
Tényleg Gyagya? mennyit költesz róla a hitel terhére? Ez is belefér a napi 28 fütyibe?
Hogy állsz a napi költések monitorozásával? Írod még az excelbe vagy szarsz már bele, hadd menjen?
Azt a hatalmas kegyet gyakoroltam az adóhivatal felé, hogy nem mentem be gépfegyverrel mészárolni.
ufók, rakéta, geci
Lesz ma stream? 62 látogató és a facebook csoport várja. Mutasd meg hogy kell pugbzni.
de miért nincs csajod? nem láttál még embert nővel?
vagy nem mutatta meg senki, hogy kell dugni?
fizeti a kemeny kamatokat.
maximalisan lehuzzak a sodit...
kutyukert dolgozik a sodi...
Én semmit nem csináltam rosszul soha, minden eleve így volt determinálva. -Kiss Endre Farkas
Mikor lesz csajod?
Mikor lesz feleséged?
Mikor lesz gyereked?
Na megint a proli élősködők keresik a sztárütyféd dr. Kocsonyát, akit még egy öregasszony is kiszopatott a bíróságon. Miért nem adtad meg nekik Czenki mama elérhetőségeit? Nagyobb jogász mint te Sneci :D
Azt a hatalmas kegyet gyakoroltam az adóhivatal felé, hogy nem mentem be gépfegyverrel mészárolni.
Neem, ezt mondtam a listaügyemben is a bírónak. Ha az analógia baromság, akkor az alapállítás is az. Pont. Ő nem gondolta így, a másodfokú tanács meg igen, és csak ez a lényeg.
Valaki, aki olyan, mint a Takács Rózsa volt. Figyelmeztetni kell külön, hogy az elmulasztott határidőkre rábasz.
Perkált az IstenSoDI a panelos öregasszonynak mint a kisangyal :D A géntolvajok meg a SoDI pénzéből mentek fagyizni Hahaha
Ment az up
🕎Endigame🕎
Nehogy kilakoltassák az élősködő gecit mi?
Czenki mama is röhögött, mikor perkáltad neki a kárpit. Hahaha :D
Segíti a devizás havert hogy a lánya ne kaphassa meg az elmaradt gyerektartását ami jogosan megilleti.
Igazi patkány vagy sodi.
A 38 éves Recskaboyt még SOHA SENKI nem látta nővel!!! Férfiakkal mászkál csak! Csőbuzi!
az öreg Czenki leszopatott.
miért nincs csajod? senki se mutatta? a barátnő is oolyan, mint az UFO?
HAAAHHAHAHAHAHAHHAAA
HAHAHAHHAAHA
HAHHHAHAHAAAAA
jajj a hasam, az ebugattát
Fuhhh... folynak a könnyeim. Huhh. Végem...
AAAAAAAAAAAAAHHHHAHAHAHAAAAAA
BRRRRUHHUHAAHAHAHAAAAHAHA
PRRRFFFAAAAHHAHAHHUHHUHUHUUU
HIHIIIIIIIIHAHHHH
UHHH
BASZKI
JAJJ
Borkaival, Tarsoly Csabával, meg a Rákosfalvy húsgombóccal együtt szopattuk a yacht-on a kurvákat, ja. :)
A vlogban ez később jön, még meg kell vágnom. :D ;D
Mindenröl a bíróság szava a döntő.
Szeretnél te ott lenni, de csak feláras veretésre futja a hitelből
Több igazság van ebben az állításban, mint azokban, amiket nyelvtanilag igaznak szoktál nevezni.
Vera férjének cége a Quaestor könyvvizsgálója volt, és - mivel egy felületes vizsgálatnak is meg kellett volna találnia egyes szabálytalanságokat - egészen biztosan aktívan részt vett a stikliben.
Rocskait a Quaestor által elsikkasztott pénzből fizette ki Tarsoly, te ugyanebből a pénzből hédereltél a Kolosy téri irodában, majd kaptál útravalót Berlinbe.
Lenne jópár dolog amit megtudnánk. Esetleg egy Turbó közös streamet is leszervezhetnénk neked.
Mi volt ez a Kinok közt dögöljön meg a Tomanovics Gergely?
Magyar Youtube trash rajongó | hete
Hát azért hetyetye...
Borkai legalabb hozott nekunk egy olimpiai aranyat. Te mit tettel le az asztalra? Felig kirakott legoautot?
Senki nem mondta, hogy bűnrészes vagy, azt meg pláne nem sugallta senki, hogy rendesen kifizettek volna.
Alamizsnát kaptál a semmiért, ez nem változtat a tényen, hogy lopott pénzből éltél.
Magyarország
Nov 04, 2019 20:04:29
Se a Ludarttól nem lettem kirúgva, se semmi más. Hülye vagy.
Mersz állva hugyozni otthon? Ma mit kaptál reggelire 3000 forintért? Hány reggeli jön ki az 50000es halakból?
Nov 04, 2019 20:04:29
facebook magyar moderáto
Nov 04, 2019 20:04:46
A kollégáimmal itt a facebooknál megtaláltuk asodi github profilját:
Nov 04, 2019 20:04:46
broni
Nov 04, 2019 20:12:43
youtu.be/FVU4xZo0e-U
A vas gyerekek 04:40 Dalszövegek elrejtése
Slaughter a Názáreti
Crush és elégetik a szent házat
Rebel mint megvert kóbor kutyák
Sacrifice árut a mester
megszentségtelenít
működtesse
Távolítsuk
tartsa!
Tanulmány a törvényi Atyátok
Bölcsesség írt az emberi vérben
a törvénytisztelet a karom
Hogy a keresztény szukák feltérképezni
meggyalázzák
működtesse
Távolítsuk
tartsa!
Legyél türelmes. Hagyja, hogy az idő telik el, amíg
elkezdődtek a deformációk
A szárnyak, a fogak és a szarvod növekszik
A démonok hamarosan az ég felé vezetnek
. Lucifer
gyermekei Forradalom
gyermekei Lucifer
gyermekei A jövő gyermekei
[Szóló: Trondr Nefas]
meggyalázzák
működtesse
Távolítsuk
tartsa!
ez a zene, herr beersreck!!!!!!!!
A vas gyerekek 04:40 Dalszövegek elrejtése
Slaughter a Názáreti
Crush és elégetik a szent házat
Rebel mint megvert kóbor kutyák
Sacrifice árut a mester
megszentségtelenít
működtesse
Távolítsuk
tartsa!
Tanulmány a törvényi Atyátok
Bölcsesség írt az emberi vérben
a törvénytisztelet a karom
Hogy a keresztény szukák feltérképezni
meggyalázzák
működtesse
Távolítsuk
tartsa!
Legyél türelmes. Hagyja, hogy az idő telik el, amíg
elkezdődtek a deformációk
A szárnyak, a fogak és a szarvod növekszik
A démonok hamarosan az ég felé vezetnek
. Lucifer
gyermekei Forradalom
gyermekei Lucifer
gyermekei A jövő gyermekei
[Szóló: Trondr Nefas]
meggyalázzák
működtesse
Távolítsuk
tartsa!
ez a zene, herr beersreck!!!!!!!!
Nov 04, 2019 20:12:43
2006os veterán
Nov 04, 2019 20:12:45
hol a flokk? várják a nézők?
Nov 04, 2019 20:12:45
Rend-Szám Bt.
Nov 04, 2019 20:17:56
Megismernek. El tudod képzelni mennyire igyekszem a projektre koncentrálni. Ha világos, mit kéne tudnom, sose volt problémám semmivel. :) Ennyi a lényeg.
Nov 04, 2019 20:17:56
sodika
Nov 04, 2019 20:19:22
Nov 04, 2019 20:19:22
facebook magyar moderáto
Nov 04, 2019 20:20:59
Mint amikor a legóautót kellett kirakni és letöltötted hozzá az útmutatót, de úgy sem sikerült? Lesz legóbusz vagy ott sem világosak a követelmények?
Nov 04, 2019 20:20:59
-
Nov 04, 2019 20:21:34
Megismernek. El tudod képzelni mennyire igyekszem a projektre koncentrálni. Ha világos, mit kéne tudnom, sose volt problémám semmivel. :) Ennyi a lényeg.
tehat neked mindent a szadba kell ragni. 0 kreativitas. Igazi faszfej biorobot vagy egy szaros kis adatrogzito Nov 04, 2019 20:21:34
java alapok
Nov 04, 2019 20:23:17
Pénteken a rendszerint jövő flokk (pr of course) témája legyen a JAVA alapok.
Tarts egy rövid de ütős bevezetést az elmúlt hetekben felszedett új információkról, alap feladatokkal reprezentálva az egyértelmű fejlődésre állt tendenciát ebben a programozási nyelv ismereteiben tekintve.
Tarts egy rövid de ütős bevezetést az elmúlt hetekben felszedett új információkról, alap feladatokkal reprezentálva az egyértelmű fejlődésre állt tendenciát ebben a programozási nyelv ismereteiben tekintve.
Nov 04, 2019 20:23:17
trendbeli garázdaság
Nov 04, 2019 20:28:35
Jogos, hiszen nem voltál állományban, csak feketéztél nekik. Csak nem küldtek új melót, mert egy rakás szár volt minden, amit csináltál. Mr. Masni.
Nov 04, 2019 20:28:35
sodika
Nov 04, 2019 20:28:54
Nem bohóckodok. Vlogban csak az szakmázik, aki bizonytalan magában.
Nov 04, 2019 20:28:54
Budai-úrifiú
(
x9)
Nov 04, 2019 20:31:45
x9)
A tudását csak az nem osztja meg, aki bizonytalan abban, hogyha más is tudná, akkor őt nem becsülnék semmire!
Kütyütök meg utaugatok // A SoDI fényhozó, geci.
Budai-úrifiú
(
x9)
Nov 04, 2019 20:32:26
x9)
A "v2"-t azt minek raktad az új flokk címébe?
Többen szeretnénk tudni.
Többen szeretnénk tudni.
facebook magyar moderáto
Nov 04, 2019 20:32:39
www.youtube.com/user/shiffman/videos
900ezer+ feliratkozó, többtízezres nézettségek, challengek, sorozatok. Gondolom azért csinál neural network és hasonló témákban videókat, mert bizonytalan.
www.youtube.com/channel/UCvA_wgsX6eFAOXI8Rbg_WiQ/videos
120ezer+ feliratkozó 5000 és 200.000 közötti nézettségek, vlogol, kódol, linuxozik, devops, stb.
Persze ehhez érteni is kéne hozzá.
Nov 04, 2019 20:32:39
-
Nov 04, 2019 20:32:47
A tudását csak az nem osztja meg, aki bizonytalan abban, hogyha más is tudná, akkor őt nem becsülnék semmire!
Meg aki sejti, hogy körberöhögnék, annyi hülyeséget hordana össze. A gyagyás inkább ez.
Nov 04, 2019 20:32:47
-
Nov 04, 2019 20:34:11
te félsz, hogy kiröhögnének, és ország-világ előtt bebizonyosodna, hogy kókler vagy.
Nov 04, 2019 20:34:11
broni
Nov 04, 2019 20:37:55
tajgi, szard össze magad!!!!!!!!!!!!!
Nov 04, 2019 20:37:55
oogabooga
Nov 04, 2019 20:42:38
Te budos gyoker, legszivesebben megfojtanalak egy kanal fosleben
Nov 04, 2019 20:42:38
-
Nov 04, 2019 20:43:41
Szerintem RGL és Valcsi mama megjelenésével felpörög a flok!
Nov 04, 2019 20:43:41
Rend-Szám Bt.
Nov 04, 2019 20:46:26
25 év tapasztalattal neked kellene kialakítanod a fejlesztői környezetet, javítani a folyamatot, refaktorálni a kódot stb.
Nov 04, 2019 20:46:26
manticore
Nov 04, 2019 20:48:42
Sodit latva kicsit jobb szajizzel fogadom el hogy megbuktam progbol elozo felevben :(
Nov 04, 2019 20:48:42
broni
Nov 04, 2019 20:55:13
karácsony mikor oszt ingyen drogot?????????????
Nov 04, 2019 20:55:13
Sas József
Nov 04, 2019 20:56:15
karácsony mikor oszt ingyen drogot?????????????
Nov 04, 2019 20:56:15
Rend-Szám Bt.
Nov 04, 2019 20:56:36
Én jóval később kezdtem, mint te, kb 8 év tapasztalatom van. Eláruljam, hogy hol tartok?
Magyar cégnél tavaly levezényeltem egy teljes kódbázis refaktort (framework cserével) és egy teljes CI átállást (Jenkins -> Gitlab CI) - tesztek, build, deployment
"nincs dokumentálva" az apád fasza, képzeld el, itt semmi sem volt dokumentálva
Magyar cégnél tavaly levezényeltem egy teljes kódbázis refaktort (framework cserével) és egy teljes CI átállást (Jenkins -> Gitlab CI) - tesztek, build, deployment
"nincs dokumentálva" az apád fasza, képzeld el, itt semmi sem volt dokumentálva
Nov 04, 2019 20:56:36
Valóság Vilmos
Nov 04, 2019 20:58:45
Mi az hogy persze? :D
Ott, ahol világosak és átláthatóak voltak a követelmények, sose volt semmi gondom. Ez tény.
Bármilyen gondom kizárólag abból adódott, hogy voltak ki nem mondott követelmények.
A jelenlegi helyemen több éve világosak. Most a felkészülési időszakban napi élmény a para, hogy úristen, ezt nekem valahonnan tudnom kéne, ám estére, amikor megbeszéljük, rendre világossá válik, hogy esélyem se volt tudni, mert nem teljeskörűen dokumentált belső projektspecifikus dologról van szó.
Ott, ahol világosak és átláthatóak voltak a követelmények, sose volt semmi gondom. Ez tény.
Bármilyen gondom kizárólag abból adódott, hogy voltak ki nem mondott követelmények.
A jelenlegi helyemen több éve világosak. Most a felkészülési időszakban napi élmény a para, hogy úristen, ezt nekem valahonnan tudnom kéne, ám estére, amikor megbeszéljük, rendre világossá válik, hogy esélyem se volt tudni, mert nem teljeskörűen dokumentált belső projektspecifikus dologról van szó.
Nem kimondott követelmények?
Tudod ezeket nem másmint elvárásoknak nevezik ilyenek például :
Pontosan megjeleni a munka kezdetekor és a kijelölt időpontban megkezdeni a munkavégzést mindaddig míg beosztás szerint véget nem ér aznap. (Te ezen kapásból buksz)
A munkaválaló köteles józanul és minden felé tudatmódosítószer hatása alól mentesen megjelenni. (Eddig hányszor mentél már be részegen vagy másnaposan dolgozni?)
A munkaválaló köteles tiszta és rendezet ruhában megjelenni. (Egy nadrág, geci foltos egy nadrág, bűzlő nadrág)
A munkaválaló köteles munkahelyi állomását, környezetét, ruházatát(ha kap ilyet a munkaválaló) tisztítani, tisztán tartani munka megkezdésekor és munka végeztekor.(Lefogadom a munkahelyi asztalod olyan egy disznó ól mint a nikecel odú)
A munkaválaló köteles ápoltan megjeleni munka megkezdésekor. (Ha valaki rádnéz azzonnal elfogja a hányinger. )
A munkaválaló nem használhat vulgáris szavakat vagy olyan cselekedeteket amely másokban vagy más munkaválalókban riadalmat, megbotránkoztatást okoz. (Démonfóka hangok level 1000+)
A munkaválaló a rábízott munkájával köteles elszámolni felettesének és továbbá köteles a rábízott munkát legjobb tudása szerint elvégezni. (Csinálsz te odabent valamit vagy csak napi 8 órában fel alá járkálsz az épületben és időnként kivered az impotens faszod a wcben?)
Elsőnek tanuld meg az ilyen kimondatlan alapdolgokat te proli bazári majom. Majd aztán beszélhetünk a továbbiakról te mocskos korcs.
Nov 04, 2019 20:58:45
-
Nov 04, 2019 21:00:20
Endre az egy betanított munkás, dokumentum, meg runbook nélkül összeszarja magát, legot nem tud összerakni, mosógépet nem érti, apply gombot nem talál, elmész te a picsába java fejlesztő :D:D
Nov 04, 2019 21:00:20
broni
Nov 04, 2019 21:01:31
Nov 04, 2019 21:01:31
Csikkes Varga
Nov 04, 2019 21:04:05
Legjobb zene a Sturmast!
Nov 04, 2019 21:04:05
sodika
Nov 04, 2019 21:05:22
Endre az egy betanított munkás, dokumentum, meg runbook nélkül összeszarja magát
Faszom. Csak szokatlan, hogy a modern DevOp már nem csak kódol, hanem mást is csinál. :D De nem gáz, mert ettől leszek / maradok értékes munkaerő.
Nov 04, 2019 21:05:22
Fuvolázó Kobold
Nov 04, 2019 21:06:03
Igazából mindegy is, persze. A flokk csak eszköz arra, hogy kibaszhassa leírásba a kütyülistát, majd eldicsekedhessen az újabb vásárlásaival.
Fifim, az új javás csajt azért csak leszólítod majd egy pár mondat erejéig, nem? Eldicsekszel neki is a miskolci bandáddal, a lankadt faszoddal? Mutatsz neki fotót RGL szakadt seggű családjáról? Mesélj neki 2006ról, tuti nyerő lenne.
Nov 04, 2019 21:06:03
sodika
Nov 04, 2019 21:08:09
Mesélik, hogy valaki látta már működni, de te még nem. Innentől értelemszerűen semminek sem mércéje, hogy repteted-e. :D
Nov 04, 2019 21:08:09
broni
Nov 04, 2019 21:08:17
Legjobb zene a Sturmast!
ugorj a hév alá varga.
Nov 04, 2019 21:08:17
Valóság Vilmos
Nov 04, 2019 21:09:56
Olvasd el azt amit fentebb írtam buzigyerek.
Nov 04, 2019 21:09:56
Rend-Szám Bt.
Nov 04, 2019 21:10:02
Nálatok csak juniorok vannak? Ki alakította ki a mostani folyamatokat? Jól gondolom, hogy ezek az emberek már elhagyták a süllyedő hajót (kb amikor te megjelentél)?
Nov 04, 2019 21:10:02
sodika
Nov 04, 2019 21:10:06
Mér' nem repteted az ufót?
Bazmeg.
Mert nem láttam még ufót repülni.
Az összes korábbi, esetleges problémám ennyivel foglalható össze. :D
Bazmeg.
Nov 04, 2019 21:10:06
fritz
Nov 04, 2019 21:10:57
Bazmeg.
Bazmeg.
Nov 04, 2019 21:10:57
sodika
Nov 04, 2019 21:11:50
Egy süllyedő hajó nem toboroz új matrózokat. A mostani folyamatok nagyobbrészt valóban örököltek, de részletkérdés.
Nov 04, 2019 21:11:50
sodika
Nov 04, 2019 21:12:13
Ha konkrétat nem, akkor nem.
Nov 04, 2019 21:12:13
facebook magyar moderáto
Nov 04, 2019 21:12:32
30 éve a neten élsz, 25 éve vagy állításod szerint a szakmában. Ha nem csak narutót néznél meg aaront, akkor tisztában lehetnél vele hogy már nem 2001et írunk a (web)fejlesztésben. Ezek némelyike már tíz éves technológia, kiforrott, dokumentált, tele van a net leírásokkal és videókkal. Nem kéne rá olyan kurva büszkének lenni, hogy fingod nincsen semmiről, ami az elmúlt 20 évben a nudistrandokon kívül zajlott.
Nov 04, 2019 21:12:32
broni
Nov 04, 2019 21:13:53
karácsonykor.
Nov 04, 2019 21:13:53
sodika
Nov 04, 2019 21:13:54
Jaj jaj jaj.
Nincs is más választásom, mint korszerűen tartani a tudásomat.
Nov 04, 2019 21:13:54
sodika
Nov 04, 2019 21:15:52
Nem, nem, nem. Faszság.
Akkor elvárható az ufó-reptetés, ha láttál már ufót repülni. Pont.
A SoDI tudja. Hogy így van.
Nov 04, 2019 21:15:52
Valóság Vilmos
Nov 04, 2019 21:16:24
Bazmeg.
Bazmeg.
Téged kellene sárkány ként reptetni.
Egy kötelet kellene a gyakadra kötni amit egy kocsi húzna az autópályán.
Nov 04, 2019 21:16:24
Budai-úrifiú
(
x9)
Nov 04, 2019 21:16:53
x9)
Honnan vetted ezt az UFO baromságot, te nyomorék?
Rend-Szám Bt.
Nov 04, 2019 21:17:02
Egy süllyedő hajó nem toboroz új matrózokat.
Dehogynem. Így kezdődik a vég: a legtapasztaltabb, legértékesebb emberek lépnek le először. Aztán a cég kétségbeesett toborzásba kezd, de már csak hozzád hasonló tehetségtelen migránsokat tudja felvenni. Az ügyfelek meg mennek el szépen (lásd: php-s megrendelő) Aztán game over.
Nov 04, 2019 21:17:02
Karandas
Nov 04, 2019 21:18:11
Nem, nem, nem. Faszság.
Menj már a picsába a katatón hülyeségeddel. Elképzellek, hogy ilyenkor folyamatosan bólogatsz és ismétled önmagad.
Nov 04, 2019 21:18:11
fritz
Nov 04, 2019 21:19:38
Jaj jaj jaj.
miért nincs akkor csajod? talán még olyan férfit se láttál, akinek van barátnője?
Nov 04, 2019 21:19:38
-
Nov 04, 2019 21:22:50
Jaj jaj jaj.
Olvasgatod már a java könyveket amiket megvettél, próbálgatod már otthon a tutorialokat, vagy várod, hogy egy jól fizetett senior, aki így is fiatalabb nálad pár évvel, majd elmagyarázza neked munkaidőben? :D
Na, ne oltogass minket Endre, mars a twitchre, porondra!!
Nov 04, 2019 21:22:50
facebook magyar moderáto
Nov 04, 2019 21:22:54
:DDDDDDD
tajgi, hüllő, fórizs, stb. Amilyen körökben mozog ez igazából tényleg így van.
Nov 04, 2019 21:22:54
Valóság Vilmos
Nov 04, 2019 21:24:07
Az ufók elvették az anális szüzességét sodinak. Evégett a trauma miatt elkezdett vonzódni a saját neméhez. A sorok között ezt próbálja elmondani de nem meri mert fél hogy ha nagy dobra veri akkor az ufók vissza jönnek hogy anális öklözésben részesítsék sodit.
Nov 04, 2019 21:24:07
broni
Nov 04, 2019 21:25:06
karcsácsonnnyal szipuzok pénteken kőbánya-alsón!!!!!!!!!!!
Nov 04, 2019 21:25:06
-
Nov 04, 2019 21:26:01
Buzi!!! Te semmihez sem értesz! Jobb, ha tudatosítod magadban! Érettségizett lumpen vagy! Új snecológusoknak bemásolom Recskaboy lebukását a buzipornóval: Aaron Cute és Fuck Hot Boys. A homokos faszveréshez értesz csak, te okádék!
[img src=http://sodipedia.sodika.org/images/2/20/Szar_www.kepfeltoltes.hu_.png]
[img src=http://sodipedia.sodika.org/images/2/20/Szar_www.kepfeltoltes.hu_.png]
Nov 04, 2019 21:26:01
Magyarósi Csaba
(
x3)
Nov 04, 2019 21:26:07
x3)
Jaj jaj jaj.
hahaha, hanyadik oldalon vagy a schrodingeres java konyvbe?
sodika
Nov 04, 2019 21:26:32
Jaj már. Nem kell paraméterként átadnod a cuccot, hanem Spring-ben Autowired-del behúzod, oszt kész.
Elmondta egyszer, utána már így csinálom. Minden faszányos.
Ennyi.
Elmondta egyszer, utána már így csinálom. Minden faszányos.
Ennyi.
Nov 04, 2019 21:26:32
Rend-Szám Bt.
Nov 04, 2019 21:26:58
Hogy volt a 2 németországi kirúgás, erről mesélj, púp!
Nov 04, 2019 21:26:58
Hiénaverő
(
x17)
Nov 04, 2019 21:28:19
x17)
Sneci hogy állnak az adósságok? Targós hitelkártya lemerült már? :D
sodika
Nov 04, 2019 21:28:31
Két németországi TOVÁBBLÉPÉS.
Hamburgot meg a külvárosba ingázást utáltam. Mint a szart.
Nov 04, 2019 21:28:31
xray
(
x21)
Nov 04, 2019 21:28:45
x21)
ezt a permanens hazudozást jól bírod, te félkegyelmű. a trollok beleverik az orrod a saját szarodba , aztán büszkén folytatod, szaros orral.
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
sodika
Nov 04, 2019 21:29:09
Sneci hogy állnak az adósságok? Targós hitelkártya lemerült már? :D
Nov 04, 2019 21:29:09
Német Tanácsadó
Nov 04, 2019 21:30:49
"Mindegyik 100%-os hó végi visszafizetésre van állítva." Mert Németországban nem is lehet másképp....
Nov 04, 2019 21:30:49
-
Nov 04, 2019 21:30:59
kirugas. Pontosan fogalmazunk kisfiam. A tovabblepest bizonyitanod kell. Amig bem bizonyitod addig az kirugas Hamburgot meg a külvárosba ingázást utáltam. Mint a szart.
Nov 04, 2019 21:30:59
sodika
Nov 04, 2019 21:32:09
A rakéta az fel.
Nem le.
Fel a rakéta, geci.
Nem le.
Fel a rakéta, geci.
Nov 04, 2019 21:32:09
Rend-Szám Bt.
Nov 04, 2019 21:32:35
Jaj már. Nem kell paraméterként átadnod a cuccot, hanem Spring-ben Autowired-del behúzod, oszt kész..
A cuccot? Aha oké.
Továbbléptek a púpodon.
Nov 04, 2019 21:32:35
sodika
Nov 04, 2019 21:32:46
"Mindegyik 100%-os hó végi visszafizetésre van állítva." Mert Németországban nem is lehet másképp....
De-de.
PONT ERRE BASZTAM RÁ, HOGY LEHET.
Nov 04, 2019 21:32:46
-
Nov 04, 2019 21:34:19
a sodi nem streamel, a sodi masztizik, meg magyarul nézi a sorozatokat
Nov 04, 2019 21:34:19
Hiénaverő
(
x17)
Nov 04, 2019 21:35:34
x17)
Tényleg Gyagya? mennyit költesz róla a hitel terhére? Ez is belefér a napi 28 fütyibe?
Hogy állsz a napi költések monitorozásával? Írod még az excelbe vagy szarsz már bele, hadd menjen?
facebook magyar moderáto
Nov 04, 2019 21:37:06
A rakéta az fel.
Nem le.
Fel a rakéta, geci.
Nem le.
Fel a rakéta, geci.
ufók, rakéta, geci
Lesz ma stream? 62 látogató és a facebook csoport várja. Mutasd meg hogy kell pugbzni.
Nov 04, 2019 21:37:06
fritz
Nov 04, 2019 21:37:29
A rakéta az fel.
Nem le.
Fel a rakéta, geci.
Nem le.
Fel a rakéta, geci.
Nov 04, 2019 21:37:29
Magyarósi Csaba
(
x3)
Nov 04, 2019 21:38:26
x3)
fizeti a kemeny kamatokat.
maximalisan lehuzzak a sodit...
kutyukert dolgozik a sodi...
sodika
Nov 04, 2019 21:39:08
Azért nem stream-elek, mert segítek valakinek jogi dolgokban. Ellentmondás, szerződések. Mert bár Kaufmann azt tanítja, hogy az ember kis odafigyeléssel mindent tud maga (ez a rendőlista-ügyemben bejött), ők nincsenek Youtube-on feliratkozva a Kaufmannra .
Nov 04, 2019 21:39:08
Valóság Vilmos
Nov 04, 2019 21:40:45
Azért nem stream-elek, mert segítek valakinek jogi dolgokban. Ellentmondás, szerződések. Mert bár Kaufmann azt tanítja, hogy az ember kis odafigyeléssel mindent tud maga (ez a rendőlista-ügyemben bejött), ők nincsenek Youtube-on feliratkozva a Kaufmannra .
Mikor lesz csajod?
Mikor lesz feleséged?
Mikor lesz gyereked?
Nov 04, 2019 21:40:45
Hiénaverő
(
x17)
Nov 04, 2019 21:41:04
x17)
Na megint a proli élősködők keresik a sztárütyféd dr. Kocsonyát, akit még egy öregasszony is kiszopatott a bíróságon. Miért nem adtad meg nekik Czenki mama elérhetőségeit? Nagyobb jogász mint te Sneci :D
sodika
Nov 04, 2019 21:41:20
ufók, rakéta, geci
Neem, ezt mondtam a listaügyemben is a bírónak. Ha az analógia baromság, akkor az alapállítás is az. Pont. Ő nem gondolta így, a másodfokú tanács meg igen, és csak ez a lényeg.
Nov 04, 2019 21:41:20
Hiénaverő
(
x17)
Nov 04, 2019 21:41:48
x17)
Melyik élősködő geciládát akarják már megint kilakoltatni mert nem fizetett?
sodika
Nov 04, 2019 21:42:10
Senki nem szoptatott.
Jogilag legyőzhetetlen Isten a SoDI.
Nov 04, 2019 21:42:10
Facebook csop tag
(
x1)
Nov 04, 2019 21:42:43
x1)
Sodi!
A Trash csoportban szóba kerültél ismét, mit szólnál egy tisztázós livehoz most? Csak szeretnénk tisztázni a dolgokat, elvégre te vagy az év egyik legnagyobb newcomerje a csoportnak!
Magyar Youtube trash rajongó | hete
A Trash csoportban szóba kerültél ismét, mit szólnál egy tisztázós livehoz most? Csak szeretnénk tisztázni a dolgokat, elvégre te vagy az év egyik legnagyobb newcomerje a csoportnak!
Magyarósi Csaba
(
x3)
Nov 04, 2019 21:43:25
x3)
6 Kindl sor utan sodi a Saul Goodman.
Czenki mamak rettegnek tole.
Czenki mamak rettegnek tole.
sodika
Nov 04, 2019 21:43:37
Valaki, aki olyan, mint a Takács Rózsa volt. Figyelmeztetni kell külön, hogy az elmulasztott határidőkre rábasz.
Nov 04, 2019 21:43:37
Hiénaverő
(
x17)
Nov 04, 2019 21:44:14
x17)
Senki nem szoptatott.
Perkált az IstenSoDI a panelos öregasszonynak mint a kisangyal :D A géntolvajok meg a SoDI pénzéből mentek fagyizni Hahaha
Penzmento
(
x6)
Nov 04, 2019 21:44:28
x6)
Senki nem szoptatott.
Ment az up
Hiénaverő
(
x17)
Nov 04, 2019 21:44:57
x17)
Nehogy kilakoltassák az élősködő gecit mi?
manticore
Nov 04, 2019 21:45:46
Hany eves ez a szellemi fogyatekos?
Nov 04, 2019 21:45:46
sodika
Nov 04, 2019 21:46:22
Nincs mit tisztázni.
Három napja azon röhögök, hogy egy ismerősömnek komolyan sikerült beadnotok, hogy én a Quaestor vezetőjének a tanácsadója voltam, és az onnan lopott pénzből költöztem Berlinbe, míg az ő egyik családtagja károsult. :)))
Amíg ilyen emberek léteznek, én nem fogok érdemben védekezni, csak röhögök. :)))
Három napja azon röhögök, hogy egy ismerősömnek komolyan sikerült beadnotok, hogy én a Quaestor vezetőjének a tanácsadója voltam, és az onnan lopott pénzből költöztem Berlinbe, míg az ő egyik családtagja károsult. :)))
Amíg ilyen emberek léteznek, én nem fogok érdemben védekezni, csak röhögök. :)))
Nov 04, 2019 21:46:22
Penzmento
(
x6)
Nov 04, 2019 21:47:55
x6)
Strómanja*
🕎Endigame🕎
Hiénaverő
(
x17)
Nov 04, 2019 21:48:19
x17)
Nincs mit tisztázni.
Czenki mama is röhögött, mikor perkáltad neki a kárpit. Hahaha :D
Valóság Vilmos
Nov 04, 2019 21:49:25
Segíti a devizás havert hogy a lánya ne kaphassa meg az elmaradt gyerektartását ami jogosan megilleti.
Igazi patkány vagy sodi.
Nov 04, 2019 21:49:25
-
Nov 04, 2019 21:49:38
A 38 éves Recskaboyt még SOHA SENKI nem látta nővel!!! Férfiakkal mászkál csak! Csőbuzi!
Nov 04, 2019 21:49:38
fritz
Nov 04, 2019 21:49:56
Senki nem szoptatott.
az öreg Czenki leszopatott.
miért nincs csajod? senki se mutatta? a barátnő is oolyan, mint az UFO?
Nov 04, 2019 21:49:56
Czenki nagyi
Nov 04, 2019 21:50:14
Senki nem szoptatott.
HAAAHHAHAHAHAHAHHAAA
HAHAHAHHAAHA
HAHHHAHAHAAAAA
jajj a hasam, az ebugattát
Fuhhh... folynak a könnyeim. Huhh. Végem...
AAAAAAAAAAAAAHHHHAHAHAHAAAAAA
BRRRRUHHUHAAHAHAHAAAAHAHA
PRRRFFFAAAAHHAHAHHUHHUHUHUUU
HIHIIIIIIIIHAHHHH
UHHH
BASZKI
JAJJ
Nov 04, 2019 21:50:14
sodika
Nov 04, 2019 21:50:27
Strómanja*
Borkaival, Tarsoly Csabával, meg a Rákosfalvy húsgombóccal együtt szopattuk a yacht-on a kurvákat, ja. :)
Nov 04, 2019 21:50:27
sodika
Nov 04, 2019 21:51:17
Mindenröl a bíróság szava a döntő.
Nov 04, 2019 21:51:17
Penzmento
(
x6)
Nov 04, 2019 21:51:51
x6)
Akkor felteszed a karúszós videot??
🕎Endigame🕎
sodika
Nov 04, 2019 21:52:38
Nem, most húzok jogászkodni.
Csá
Csá
Nov 04, 2019 21:52:38
facebook magyar moderáto
Nov 04, 2019 21:53:43
Szeretnél te ott lenni, de csak feláras veretésre futja a hitelből
Nov 04, 2019 21:53:43
-
Nov 04, 2019 21:54:47
Nincs mit tisztázni.
Több igazság van ebben az állításban, mint azokban, amiket nyelvtanilag igaznak szoktál nevezni.
Vera férjének cége a Quaestor könyvvizsgálója volt, és - mivel egy felületes vizsgálatnak is meg kellett volna találnia egyes szabálytalanságokat - egészen biztosan aktívan részt vett a stikliben.
Rocskait a Quaestor által elsikkasztott pénzből fizette ki Tarsoly, te ugyanebből a pénzből hédereltél a Kolosy téri irodában, majd kaptál útravalót Berlinbe.
Nov 04, 2019 21:54:47
Facebook csop tag
(
x1)
Nov 04, 2019 21:55:23
x1)
Nincs mit tisztázni.
Lenne jópár dolog amit megtudnánk. Esetleg egy Turbó közös streamet is leszervezhetnénk neked.
Mi volt ez a Kinok közt dögöljön meg a Tomanovics Gergely?
öregasszony
Nov 04, 2019 21:55:46
Senki nem szoptatott.
Hát azért hetyetye...
Nov 04, 2019 21:55:46
Magyarósi Csaba
(
x3)
Nov 04, 2019 21:55:56
x3)
Borkai legalabb hozott nekunk egy olimpiai aranyat. Te mit tettel le az asztalra? Felig kirakott legoautot?
-
Nov 04, 2019 21:56:00
Senki nem mondta, hogy bűnrészes vagy, azt meg pláne nem sugallta senki, hogy rendesen kifizettek volna.
Alamizsnát kaptál a semmiért, ez nem változtat a tényen, hogy lopott pénzből éltél.
Nov 04, 2019 21:56:00
109 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

A Defshoptól és a Superreáltól is kirúgtak. A seggpresztótól is ki fognak, hacsak hamarabb fel nem dobod a talpad a sok piálástól.