mégis ki a fasz akart téged eltéríteni? te saját magadtól vagy orbitális hülye.
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
Azt nem tudni, de a háztartás tv-díját a jelek szerint a jelek szerint a gyagyás fizeti az ogre helyett :)
:-)
Bizony. Endre követi azt a főszabályt, hogy cipőt a cipőboltból. Ja, nem.
2 napig csicskultam
Faszaság. :)
És akkor így nézek ki januártól:
albérlet 450 €
hitel 450 €
kaja 310 €
bérlet 64 €
kondi 60 €
mobilnet 35 €
vpn + seed 34 €
sör 31 €
háztartási szer 31 €
tévédíj 17 €
netflix 16 €
összesen 1498 €
a legjobb a ragaszkodásod a 31 eurónyi sörhöz (ezen te is röhögsz, valld be)
de a lényeg, hogy másfél éve ez még csak 600 euró volt
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
folyamatosan jönnek a bevételek. a twitch studió is lassan beindul.
minden fasza.
na de nem nem írok ide.
paypal.me/sodivlogja
Én semmit nem csináltam rosszul soha, minden eleve így volt determinálva. -Kiss Endre Farkas
Gyagyás, nem látom a nagy pénzügyi tervedben Herr Shrekk extra költségeit. Múlt héten is volt egy csekélyke 600 eurós kiadásod, hogy meglegyen a stressznélküli nyugi.
Kenyér és víz.
Alapvetően hazugság ez az egész táblázat így, ahogy van. Endre, magad mondtad, hogy az ogre napi 10 Euróért csinál neked reggelit. Azaz ha csak 310 Eurót számolsz ételre, akkor nem eszel semmi mást, csak azt. Innentől már hiteltelen az egész, mondhatni HAZUDSZ.
szerintem sose mondta, hogy minden reggel csinal.
Lusta vagyok visszakeresni, de határozottan így mondta, hogy napi 10 Euró a reggeli. Nem véletlenül kussol erről a gyagyás fasz; valószínűleg még mindig fizeti a tízest, de nem kap érte lófaszt se már, beépült az albérlet árába és kész.
Az más. Az nem kiadás.
Viszont az tény, hogy idén kb. kétszer annyi időt töltöttem szaunában, mint effektív vlogolással, de ez nem az szégyenem, és talán még a Márké sem, de mindenképpen azé a - sorsszerűen így kialakult - szituációé, mely olyan szervezési fennakadásokat okozott, melyben én alulkövetelt lettem.
400 az alapdíj
50 a takarítás
310 a reggeli
35 a TV-díj, azaz az egészet sneci fizeti mostanra :D
ez majdnem 800 Euró. A lehúzásokkal együtt szerintem kijön havi 850-re éves szinten simán, ha nem többre. A fifikás munkásőr ogre leveszi snecit a fizetése HARMADÁRA minden hónapban :D És még húzkodja a netkábelt is mellé :D
Itt tuti valami egészségtelen összefonódás van amúgy, ami miatt az ogre kénytelen elviselni a korcsot, aki pedig nem költözhet el tőle. Ezért fizettet vele pluszban időnként, és ezért fizeti ki Endre szó nélkül. Mondjuk pl egy halott utolsó kérése Shrek felé, hogy fogadja be Endrét és ne bassza ki, vagy a német gazdatest ismerőse, vagy valami hasonló (?). Ez csak teória, de nagyon beszédes az, hogy utálják egymást mint a szart, és mégsincs szóban költözés.
soha nem mondta

"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
mint ahogy az se kütyüvásárlás, ha a zsebedben lévő kp-val veszel vízálló fülhallgatót?
Akkor biztos én vagyok hülye meg még egy csomóan, hogy kész tényként kezeljük kb másfél éve, hogy sneci minden reggel letesz 10 eurót a reggelire. Plusz saját maga nem is hajlandó erről beszélni, tehát betalál a dolog. Ez még bőven az 50 eurós havi takarítási költség előtti dolog, meg még bőven a kórház előtti szerintem.
Majd hétvégére kitalálok valami faszaságot. A mai napra eredetileg azt találtam ki, hogy kihuzatom a fogam egyszerre két helyen, de végül letettem róla, mert most nincs hozzá kedvem.
Majd hétvégére kitalálok valami faszaságot. A mai napra eredetileg azt találtam ki, hogy kihuzatom a fogam egyszerre két helyen, de végül letettem róla, mert most nincs hozzá kedvem.
töröljük az ál-sodikát, nagyon szépen köszönöm szépen.

lehet bitcoin
Én semmit nem csináltam rosszul soha, minden eleve így volt determinálva. -Kiss Endre Farkas
De az a reggeli egész napra elég Endrének, tele van fehérjével! LOL
Majd ezt hetyetyézd Targo nagyúrnak, amikor kéri vissza a pénzét!
Kenyér és víz.
szerintem ál-sodika.
Ha az, jól hozza a gyagyás autista gondolkodásmódját.
Kenyér és víz.
Ez biztos ál-sodika, de a többi bevallom, nagyon hihető volt.
Matolcsy unortodox gazdaságpolitikája mehet a levesbe!
2 napig csicskultam
Szerencsére elúszni ez nem fog, mert szó szerint az erős halálfélelem tört rám annak még a gondolatától is, hogy ezt valakinek elküldjem. :)
pedig lehet egy hét alatt megdupláznád, a nyereségből kifizetnéd a hiteledet és máris napi 42 euróra emelkedne a kereted. de a sodi ostoba sodi, bizony.
ott van a tartalék, azt kell okosan felhasználni, befektetni. az egzotikus flokkok hoznák a nézőket, szponzorokat. aztán majd visszacsorgatod a pénzt a fizetésedből. spórolni később is lehet. aki mer, az nyer.
mit ér a mozgástér ha nem használod ki? be kell fektetni, kalandozni kell. mikor fogsz élni? majd 70 évesen? vegyél egy akciós repjegyet egy egzotikus helyre, és forgass ott egy jó flokkot.
Biztonság. :)
Nem tudok pénz nélkül maradni.
De közben tényleg úgy vagyok, hogy jaj, nem megyek el a 20 eurós szaunába, mert túl drága.
Valahol a kettő között kell megtalálnom az ésszerű optimumot.
(A gamer PC az más tészta. Annál egyszerűen elviselhetetlenül baszta már az agyam a hiánya. De egyéb hiányt már nem érzek. Abszolút semmit.)
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
Itt üzensz a többi parazitának? Azt hiszed, hogy a lehúzós lumpen szar haverjaid majd olvasnak a sorok között, megértik az autista körmondatokat?
Megint egy csicska vagy, mert nem mersz nem mondani. Meg szerintem nem is akarsz, mert ameddig pénzzel tömöd a többi retardot, azt hiszed hogy jogod van nagypofájúskodni velük szemben.
Őrült vagy.Anyádnál nincsen pénz, a közepeske gépvásárlást nemlétező virtuális boriték-keretből intézted, holott állitásod szerint van még 19500 euro kereted vagy mid, amit most tervezel odaadni valami ujabb retardhaverodnak, aki ötletett kapott a vlogjaidból a lehúzásodra.
És a nintendo switch?
Normális ram a gépbe?
Az anyjánál lévő borítékba elvileg a magyar melócsából jön neki havi 30 ezer forint (ezt számolja 100 eurónak). Amíg itthon, a Kolosy téri recskairodában lakott, nem keresett meg ennyi pénzt egyik hónapban sem, de most hirtelen valaki minden hónapban ennyit akar neki fizetni valami kamu munkáért. És ezt a pénzt feketén átutalják az anyjának minden hónapban, aki felveszi készpénzben, majd beteszi egy borítékba. Miközben havi 60 ezerből nyomorog egy penészes falú putriban. Teljesen reális forgatókönyv LOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLLL
A púpszászi boríték pont annyira virtuális, mint az, amiből a gamer gépet vette. Ráadásul mivel újabb két hónap telt el, amikor többet költött, mint a fizetése, ezek a "borítékok" bizony masnizott hitelek. A "megtakarítási számla" is hasonlóan sodis megoldás lehet.
Ezt felpontoztam. :-DDDD
2 napig csicskultam
Ez még paródiarovatnak is durva.
Az ötforintosokat kapirgáltad össze a kanapé mögül, hogy Glédát vehessél, te hazug fasz! Egy tál alienpörköltért végigautóztad a fél országot egy csapat retardálttal.
Meg fogja keresni valaki azt az Excelt, amit ide kibasztál, abból látszik, hogy kárpival együtt sem volt a végére már havi 20 ezred sem.
Úgy volt a havi 100 ezred, hogy a németórák költségét, amit kifizettél Vera néni pénzéből, szépen bekönyveled egy kurva nagy masnival a bevételi oldalra, te ócska parazita. Ne nézz már minket hülyének, kisfiam, pontosan tudjuk, hogy gombokat kerestél!
5 évig laktál a kolosyn, és volt olyan éved amikor 200 ezret kerestél egész évben. Úgy, hogy közben vera tartott el.
Miért hazudod el a múltad? Szerinted mi felejtünk te éhenkórász nyomorék?
2 napig csicskultam
Ő éhezett.
Kevered.
Mondjuk így nem csodálom, hogy kell az autiexcel. Csak azt nem értem, hogy ha elvileg Minden tartozásodat kiváltottad egy adósságrendezô hitellel, akkor minek neked két bankszámla és három hitelkártya? Van a havi fizetésed, azt beosztod és annyi. Minek ide öt különbözô hitelkeret?
A lumpen féreg inkább belehajszolta a bolond öregasszonyt még egy nigériai csalásba, csak hogy megtömhesse a púpját palacsintával. Látványosan unta a becsavarodott öreglány agymenéseit, de kamerázta, hogy zabálhasson.
Az természetesen nem volt opció, hogy eltakarodjon dolgozni az élősködő geciláda. Ha a quaestoros tolvaj Rocskainé Kovács Veronika alias Vera néni nem dobja fel a talpát, a mai napig a recskairodában élősködne a munkaundoros gnóm.
A kurva anyádat, ott zabáltad nála a paprikás krumplit. Úgy néztél ki már akkor is mint valami 50-es csöves.
2 napig csicskultam
Erre majd visszatérünk pár hónap múlva.
Endre bazdmeg ennyi pénzintézettel minek állsz kapcsopatban?
Nem csoda hogy elvesztetted a fonalat..
Tehât három kártya és két számla után fizeted a havi kezelési költséget feleslegesen? Miért?
Ha mindent visszafizetsz hó végén, az szinte nincs is.
Na csá.
már fél éve azt ismételgeted, hogy most már nem kell semmi, teljes a felszerelés, és azóta is havonta ezreket költesz kütyükre, játékokra. az utazásokról nem is szólva. soha nem lesz vége.
még magadnak sem mered bevallani, hogy mennyivel költesz többet havonta mint a fizetésed, nem hogy nekünk. ha tippelnem kell, havi 1000-1500 euró amire nincs fedezet a bevételi oldalon.
mindig lesz indokod, hogy miért kell megvenni valami hülyeséget, ami már tényleg az utolsó, hogy teljes legyen a felszerelés. vagy miért kell adni márknak vagy a többi retardnak pénzt.
azt mondtad, hogy a múlt heti gépet hitelkártyáról fizetted és a decemberi fizetés előtt egy nappal teljesíted, tehát csak 1800 van a két számládon. végül is pontosan fogalmaztál, azt akarod, hogy a kártyasár rendezése után 1500 fölött legyél és az meg is lesz ha naponta max 15 eurót költesz a fizetésig
Pont azért spórolok most még a szaunán is, hogy a 2020 jsnuàr 1 szép nullpont legyen.nullpont akkor lesz, amikor visszafizetted a tartozásaid, ami 5 év múlva lesz.
Nekem olyan emlékeim vannak róla, hogy anno a melltartó-halóruha rovat kedvéért még én is sokszor lapozgattam, mert igen jó modellcsajok voltak benne. Akkor még nen ömlött a nyakunkba tonnányi ilyen kép 5 mp alatt. Az egyik trolléga linkjéből úgy látom, még mindig egész jó képek vannak online is.
Persze ez Endrét ez nem érdekli. Fogalmazzunk úgy, erősen kételkedem, hogy ilyen csajos képeket töltögetne le a voyeur mappájába.
egyik néző
Nov 11, 2019 08:57:57
De az otton-n röhögök a legjobban.
Anno a 80-90-es évek környékén anyukák jártak ár egymáshoz lapozgatni a vaskos otto katalogusokat, ezekszerint átvészelték az éveket és most online tolják.
Endre a legjobb helyről vettél gépet!
Anno a 80-90-es évek környékén anyukák jártak ár egymáshoz lapozgatni a vaskos otto katalogusokat, ezekszerint átvészelték az éveket és most online tolják.
Nov 11, 2019 08:57:57
xray
(
x21)
Nov 11, 2019 09:16:06
x21)
.....
MEGVAN A TERV.
Most ettől már nem térek el senki kedvéért. :D
MEGVAN A TERV.
mégis ki a fasz akart téged eltéríteni? te saját magadtól vagy orbitális hülye.
-
Nov 11, 2019 09:19:38
Ogre is a te netflix elofizetesed használja?
Azt nem tudni, de a háztartás tv-díját a jelek szerint a jelek szerint a gyagyás fizeti az ogre helyett :)
Nov 11, 2019 09:19:38
Dr. Zacher Gábor
Nov 11, 2019 09:39:48
Önálló tétel lett a havi költségvetésben a pia. Szép.
Nov 11, 2019 09:39:48
Rend-Szám Bt.
Nov 11, 2019 09:40:31
Szőnyeg, lefolyó, stb (havi 5-600 eur) ezeket miért nem számolod bele?
Nov 11, 2019 09:40:31
Riporter
(
x4)
Nov 11, 2019 09:58:19
x4)
:-)
Bizony. Endre követi azt a főszabályt, hogy cipőt a cipőboltból. Ja, nem.
bolgár jeti
(
x30)
Nov 11, 2019 10:03:17
x30)
albérlet 450 €
hitel 450 €
kaja 310 €
bérlet 64 €
kondi 60 €
mobilnet 35 €
vpn + seed 34 €
sör 31 €
háztartási szer 31 €
tévédíj 17 €
netflix 16 €
összesen 1498 €
de a lényeg, hogy másfél éve ez még csak 600 euró volt
Riporter
(
x4)
Nov 11, 2019 10:06:38
x4)
Endre, mikor játszunk valami izgalmasat? Ez a tegnapi színesfém-hídépítő bénázásod nagyon gáz volt.
Mondtam már, hogy kezd el az online kaszinózást és lesz néződ szarásig.
Hallottál már az MIT Blackjack Team-ről? Még egy (szar) film is készült róluk.
Te egy reálértelmiségi vagy. Mit neked a hiányos adatokon alapuló valószínűségszámítás? Legalább tornázna az agyad és pénzt is szakíthatnál. A nyereményekből és a donetekből is.
Vannak élő osztós asztalok, sunázni való néni (és neked bácsi) krupiéval.
Most ezt komolyan mondom. Kezd el!
2 napig csicskultam
Te egy reálértelmiségi vagy. Mit neked a hiányos adatokon alapuló valószínűségszámítás? Legalább tornázna az agyad és pénzt is szakíthatnál. A nyereményekből és a donetekből is.
sodika
Nov 11, 2019 10:07:17
de a lényeg, hogy másföl éve ez még csak 600 euró volt
de a lényeg, hogy másföl éve ez még csak 600 euró volt
folyamatosan jönnek a bevételek. a twitch studió is lassan beindul.
minden fasza.
na de nem nem írok ide.
Nov 11, 2019 10:07:17
Magyarósi Csaba
(
x3)
Nov 11, 2019 10:10:55
x3)
Endre, mikor játszunk valami izgalmasat? Ez a tegnapi színesfém-hídépítő bénázásod nagyon gáz volt.
paypal.me/sodivlogja
stressznélküli nyugi
(
x2)
Nov 11, 2019 10:15:02
x2)
Veszek egy Nintendi Switchet is. Most döntöttem el.
De a black fridayt megvárom, hátha lesz rá akció. Ha nem, anélkül veszem meg. :)
És még spóroltam is. És még el se adósodtam. És még áruhitel sincs. És még hitelkártya is érintetlen. És még marad 2 * 1500 tartalékom.
albérlet 450 €
hitel 450 €
kaja 310 €
bérlet 64 €
kondi 60 €
mobilnet 35 €
vpn + seed 34 €
sör 31 €
háztartási szer 31 €
tévédíj 17 €
netflix 16 €
összesen 1498 €
És ezen felül pont marad, tehát visszajön a tervezett 28 euró napi szabad költés. :)
És közben marad 1500 tartalékom, anyámnál is marad ennyi.
És anyámnál ez továbbra is növekszik havi 100 euróval.
És gamer PC-m is van. Faszaság. :)
MEGVAN A TERV.
De a black fridayt megvárom, hátha lesz rá akció. Ha nem, anélkül veszem meg. :)
És még spóroltam is. És még el se adósodtam. És még áruhitel sincs. És még hitelkártya is érintetlen. És még marad 2 * 1500 tartalékom.
albérlet 450 €
hitel 450 €
kaja 310 €
bérlet 64 €
kondi 60 €
mobilnet 35 €
vpn + seed 34 €
sör 31 €
háztartási szer 31 €
tévédíj 17 €
netflix 16 €
összesen 1498 €
És ezen felül pont marad, tehát visszajön a tervezett 28 euró napi szabad költés. :)
MEGVAN A TERV.
Gyagyás, nem látom a nagy pénzügyi tervedben Herr Shrekk extra költségeit. Múlt héten is volt egy csekélyke 600 eurós kiadásod, hogy meglegyen a stressznélküli nyugi.
töppedt buzigolyók
(
x37)
Nov 11, 2019 10:25:06
x37)
Veszek egy Nintendi Switchet is. Most döntöttem el.
albérlet 450 €
hitel 450 €
kaja 310 €
bérlet 64 €
kondi 60 €
mobilnet 35 €
vpn + seed 34 €
sör 31 €
háztartási szer 31 €
tévédíj 17 €
netflix 16 €
összesen 1498 €
MEGVAN A TERV.
albérlet 450 €
hitel 450 €
kaja 310 €
bérlet 64 €
kondi 60 €
mobilnet 35 €
vpn + seed 34 €
sör 31 €
háztartási szer 31 €
tévédíj 17 €
netflix 16 €
összesen 1498 €
MEGVAN A TERV.
Alapvetően hazugság ez az egész táblázat így, ahogy van. Endre, magad mondtad, hogy az ogre napi 10 Euróért csinál neked reggelit. Azaz ha csak 310 Eurót számolsz ételre, akkor nem eszel semmi mást, csak azt. Innentől már hiteltelen az egész, mondhatni HAZUDSZ.
-
Nov 11, 2019 10:25:48
Sneci tegyél ki egy excelt, hogy eddig mennyivel húzott le a főbérlőd az eredeti lakbéren felül. Ugye ott kezdődik, hogy havi 50 eurót fizetsz a takarításért. Ez évente 600 euró.
Nov 11, 2019 10:25:48
-
Nov 11, 2019 10:26:06
Nov 11, 2019 10:26:06
töppedt buzigolyók
(
x37)
Nov 11, 2019 10:28:17
x37)
Lusta vagyok visszakeresni, de határozottan így mondta, hogy napi 10 Euró a reggeli. Nem véletlenül kussol erről a gyagyás fasz; valószínűleg még mindig fizeti a tízest, de nem kap érte lófaszt se már, beépült az albérlet árába és kész.
sodika
Nov 11, 2019 10:33:51
Az más. Az nem kiadás.
Viszont az tény, hogy idén kb. kétszer annyi időt töltöttem szaunában, mint effektív vlogolással, de ez nem az szégyenem, és talán még a Márké sem, de mindenképpen azé a - sorsszerűen így kialakult - szituációé, mely olyan szervezési fennakadásokat okozott, melyben én alulkövetelt lettem.
Nov 11, 2019 10:33:51
Budai-úrifiú
(
x9)
Nov 11, 2019 10:35:44
x9)
Jelentkezz be vagy ki lesz baszva a púpod!
Kütyütök meg utaugatok // A SoDI fényhozó, geci.
Sodilegnagyobbrajongoja
Nov 11, 2019 10:35:58
Vazze, ezt muszáj volt felpontozni.
Nov 11, 2019 10:35:58
töppedt buzigolyók
(
x37)
Nov 11, 2019 10:36:02
x37)
Sneci tegyél ki egy excelt, hogy eddig mennyivel húzott le a főbérlőd az eredeti lakbéren felül. Ugye ott kezdődik, hogy havi 50 eurót fizetsz a takarításért. Ez évente 600 euró.
400 az alapdíj
50 a takarítás
310 a reggeli
35 a TV-díj, azaz az egészet sneci fizeti mostanra :D
ez majdnem 800 Euró. A lehúzásokkal együtt szerintem kijön havi 850-re éves szinten simán, ha nem többre. A fifikás munkásőr ogre leveszi snecit a fizetése HARMADÁRA minden hónapban :D És még húzkodja a netkábelt is mellé :D
Itt tuti valami egészségtelen összefonódás van amúgy, ami miatt az ogre kénytelen elviselni a korcsot, aki pedig nem költözhet el tőle. Ezért fizettet vele pluszban időnként, és ezért fizeti ki Endre szó nélkül. Mondjuk pl egy halott utolsó kérése Shrek felé, hogy fogadja be Endrét és ne bassza ki, vagy a német gazdatest ismerőse, vagy valami hasonló (?). Ez csak teória, de nagyon beszédes az, hogy utálják egymást mint a szart, és mégsincs szóban költözés.
bolgár jeti
(
x30)
Nov 11, 2019 10:36:45
x30)
Lusta vagyok visszakeresni, de határozottan így mondta, hogy napi 10 Euró a reggeli.
soha nem mondta

bolgár jeti
(
x30)
Nov 11, 2019 10:38:45
x30)
Az más. Az nem kiadás.
mint ahogy az se kütyüvásárlás, ha a zsebedben lévő kp-val veszel vízálló fülhallgatót?
töppedt buzigolyók
(
x37)
Nov 11, 2019 10:39:58
x37)
soha nem mondta
Akkor biztos én vagyok hülye meg még egy csomóan, hogy kész tényként kezeljük kb másfél éve, hogy sneci minden reggel letesz 10 eurót a reggelire. Plusz saját maga nem is hajlandó erről beszélni, tehát betalál a dolog. Ez még bőven az 50 eurós havi takarítási költség előtti dolog, meg még bőven a kórház előtti szerintem.
sodika
Nov 11, 2019 10:42:22
sodika
-
Nov 11, 2019 10:43:05
kicsit aggódtam amikor sneci belengette a nagy őszi spórolást (lásd még: nagy őszi/tavaszi felpörgés), de végül csodálatos lett a műsor.
- briós kamera
- lámpák
- játékok
- gamer pc
- nintendo
szerintem olyan 3500 eurónál járunk, és még nincs december.
- briós kamera
- lámpák
- játékok
- gamer pc
- nintendo
szerintem olyan 3500 eurónál járunk, és még nincs december.
Nov 11, 2019 10:43:05
töppedt buzigolyók
(
x37)
Nov 11, 2019 10:43:25
x37)
töröljük az ál-sodikát, nagyon szépen köszönöm szépen.
virtualis keszpenz
Nov 11, 2019 10:44:32

Nov 11, 2019 10:44:32
Magyarósi Csaba
(
x3)
Nov 11, 2019 10:48:39
x3)
lehet bitcoin
Herr Schreck
Nov 11, 2019 10:51:01
De az a reggeli egész napra elég Endrének, tele van fehérjével! LOL
Nov 11, 2019 10:51:01
-
Nov 11, 2019 10:52:35
A közgazdász Sneci szerint a bank által adott pénz hitel formájában, ha egy virtuális borítékban egy Excel táblába bele van írva, az kvázi megtakarítás. Ennyire okos ez a sneci. Szerencse, hogy tanulta az etyetemen. Ez lehetne a pofátlanul ügyes üzleti modell: nincs megtakarításod?? Vegyél fel hitelt, amit nem költesz el (de!), és nevezd át megtakarításnak. Voilá!
Nov 11, 2019 10:52:35
stressznélküli nyugi
(
x2)
Nov 11, 2019 10:53:48
x2)
Az más. Az nem kiadás.
töppedt buzigolyók
(
x37)
Nov 11, 2019 10:54:27
x37)
szerintem ál-sodika.
-
Nov 11, 2019 11:15:15
Zsodrák, az a baj, hogy sikeresen meggyőztél róla, hogy a német gazdaság még a te hülyeségeidet is el tudja bírni. Elvégre a fantasztikus "melónak" a fizetését amit te csinálsz, azt egy család fenntartására (is) tervezték, téged pedig egy nő lassan már pénzért sem enged a saját közelébe, nemhogy ingyen. Szóval elvegetálsz még az ogreodúban, az idő viszont így is ellened van. Ha mást nem akkor be fogsz golyózni. Mit akarsz? Egyre-másra veszed a felesleges dolgokat, meg játékokat, amiket nem használsz. Amikkel játszol, azokat vagy nem érted, vagy már az elején unod. A "közönséged" (trollok) állandóan szívatnak. A flokkodat nem nézi senki. Az ogrén kívül 0 emberi kapcsolataid vannak. Alkoholista vagy, fiatalabb sem leszel, szétesőben vagy. Szerinted meddig fogod így húzni?
Nov 11, 2019 11:15:15
stressznélküli nyugi
(
x2)
Nov 11, 2019 11:32:26
x2)
szerintem ál-sodika.
Ha az, jól hozza a gyagyás autista gondolkodásmódját.
Sodilegnagyobbrajongoja
Nov 11, 2019 11:37:54
Ez biztos ál-sodika, de a többi bevallom, nagyon hihető volt.
Nov 11, 2019 11:37:54
-
Nov 11, 2019 11:38:47
sneci még nem fogta fel, hogy neki 5 évig, amíg törleszti a kütyühitelt, az ogrelyukban lesz a helye, mert nem lesz pénze elköltözni. nőt nem vihet fel, állandó lehúzásoknak van kitéve, az ogre uralkodik rajta, mint egy kollégiumi nevelőtanár. leghamarabb 42 éves korában szabadulhat a börtönből. de mondjuk igénye sincs, hogy jobb legyen az élete. vedelni a kütyükkel telepakolt 6 m2-es lyukban miközben bámulja a képernyőt. ennyi elég neki.
Nov 11, 2019 11:38:47
Riporter
(
x4)
Nov 11, 2019 11:39:00
x4)
A közgazdász Sneci szerint a bank által adott pénz hitel formájában, ha egy virtuális borítékban egy Excel táblába bele van írva, az kvázi megtakarítás. Ennyire okos ez a sneci. Szerencse, hogy tanulta az etyetemen. Ez lehetne a pofátlanul ügyes üzleti modell: nincs megtakarításod?? Vegyél fel hitelt, amit nem költesz el (de!), és nevezd át megtakarításnak. Voilá!
Matolcsy unortodox gazdaságpolitikája mehet a levesbe!
sodika
Nov 11, 2019 11:42:54
A 4 fal között tényleg befolyózás van. Keresni kéne itt Berlinben viszonylag elfoglaltságokat, mert pont a költségek elől zárkózom be. Az élettel valamit kezdés is érdekes téma, de egyelőre zárjuk le ezt az évet.
Mint mondtam, van több mint 19.500 euró mozgásterem ugyan, de az csak vésztartalék, nem kívánok belőle többé kihasználni 10 forintot se.
Szerencsére elúszni ez nem fog, mert szó szerint az erős halálfélelem tört rám annak még a gondolatától is, hogy ezt valakinek elküldjem. :)
Mint mondtam, van több mint 19.500 euró mozgásterem ugyan, de az csak vésztartalék, nem kívánok belőle többé kihasználni 10 forintot se.
Nov 11, 2019 11:42:54
sodika
Nov 11, 2019 11:44:36
A "ne pánikolj" kurva szar tanács. Az az ösztön azért van, hogy életben maradj. Több millió év evolúció terméke, tehát faszaság. :)
Nov 11, 2019 11:44:36
sodika
Nov 11, 2019 11:48:18
Az se normális, hogy egy szaros 20 eurós szaunába ne merjek elmenni, mint most több hónapja, mert "túl drága".
A kettő között valami normális átmenet kéne. Majd megtalálom. :)
A kettő között valami normális átmenet kéne. Majd megtalálom. :)
Nov 11, 2019 11:48:18
-
Nov 11, 2019 11:48:28
mondtuk, hogy utazz el egzotikus helyekre. japán, costa rica, dél-afrika stb. ezeket a flokkokat talán még meg is nézném.
Nov 11, 2019 11:48:28
sodika
Nov 11, 2019 11:50:42
:)
Jó, de nem hitelkártyából.
Majd valódi spórolt pénzből.
Ha lesz jövőre.
Ha lesz jövőre.
Nov 11, 2019 11:50:42
Rend-Szám Bt.
Nov 11, 2019 11:51:37
Egy buziszauna belefér, ereszd ki a "gőzt" (felgyűlt spermát), ez inkább a bajod.
Nov 11, 2019 11:51:37
kripli figyelő
(
x12)
Nov 11, 2019 11:51:44
x12)
19.500 a pátyi matematika szerint?
Nov 11, 2019 11:53:04
pedig lehet egy hét alatt megdupláznád, a nyereségből kifizetnéd a hiteledet és máris napi 42 euróra emelkedne a kereted. de a sodi ostoba sodi, bizony.
Nov 11, 2019 11:53:04
Nov 11, 2019 11:54:45
19.500 a pátyi matematika szerint?
gondolom hitelkártyánként 3-4 rongy, meg ami maradt a hitelből. egy saját fillérje sincs Nov 11, 2019 11:54:45
Riporter
(
x4)
Nov 11, 2019 11:58:23
x4)
Én nem tudom miért nem próbálkozol valami alternativ módszerrel?
20K euróból 1 óra alatt lehet a duplája de akár a többszöröse is.
Egy jó 100%-os "first deposit" bonusszal még veszteni sem tudsz.
2 napig csicskultam
20K euróból 1 óra alatt lehet a duplája de akár a többszöröse is.
Egy jó 100%-os "first deposit" bonusszal még veszteni sem tudsz.
-
Nov 11, 2019 11:58:40
:)
Ha lesz jövőre.
Ha lesz jövőre.
ott van a tartalék, azt kell okosan felhasználni, befektetni. az egzotikus flokkok hoznák a nézőket, szponzorokat. aztán majd visszacsorgatod a pénzt a fizetésedből. spórolni később is lehet. aki mer, az nyer.
Nov 11, 2019 11:58:40
kripli figyelő
(
x12)
Nov 11, 2019 11:59:48
x12)
A 19.500 csak úgy jön ki ha nem fizette vissza a 12.000 hitelt.
Riporter
(
x4)
Nov 11, 2019 11:59:58
x4)
Amikor majd nemsokára meghalsz akkor bánni fogod, hogy nem a mának éltél.
Legyél sokkal bátrabb, csak az a kiút.
2 napig csicskultam
Legyél sokkal bátrabb, csak az a kiút.
sodika
Nov 11, 2019 12:00:46
Egyik számlán 1500
Másikon 1800
Egyik hitelkártyán 2000 a keret
Másikon 3950
Harmadikon 2800
Egyik számlámon 4400 a dispo
A másikon 3000
Ez már a gamer PC megvásárlása után. Így jön ki a 19500, ami az anyukámnál lévő 1500 euróval együtt 21 ezer euró.
Másikon 1800
Másikon 3950
Harmadikon 2800
A másikon 3000
Ez már a gamer PC megvásárlása után. Így jön ki a 19500, ami az anyukámnál lévő 1500 euróval együtt 21 ezer euró.
Nov 11, 2019 12:00:46
sodika
Nov 11, 2019 12:03:11
De ez a 21 ezer euró mozgástér nem jelenti azt, hogy bármiféle felelősségem lenne olyanok felé, akik nem intéztek el maguknak ekkora biztonságot.
Ez ugyanis mindenkinek a saját feladata. Ezt a 25 ezer eurós hitel árán, de több év után felismertem, és megtanultam.
Ez ugyanis mindenkinek a saját feladata. Ezt a 25 ezer eurós hitel árán, de több év után felismertem, és megtanultam.
Nov 11, 2019 12:03:11
-
Nov 11, 2019 12:06:04
De ez a 21 ezer euró mozgástér nem jelenti azt, hogy bármiféle felelősségem lenne olyanok felé, akik nem intéztek el maguknak ekkora biztonságot.
mit ér a mozgástér ha nem használod ki? be kell fektetni, kalandozni kell. mikor fogsz élni? majd 70 évesen? vegyél egy akciós repjegyet egy egzotikus helyre, és forgass ott egy jó flokkot.
Nov 11, 2019 12:06:04
kripli figyelő
(
x12)
Nov 11, 2019 12:06:13
x12)
Harmadik hitelkártya dupla folyószámla hitellel.Ez igen,hitelt hitelre hitelből.
broni
Nov 11, 2019 12:09:44
morgen
Nov 11, 2019 12:09:44
kripli figyelő
(
x12)
Nov 11, 2019 12:10:09
x12)
Ennyi tartalékkal sikerült egy húgymeleg gépet venned túlárazva.Mert a sodi nem ad a minőségre.
sodika
Nov 11, 2019 12:15:24
Harmadik hitelkártya dupla folyószámla hitellel.Ez igen,hitelt hitelre hitelből.
Biztonság. :)
Nem tudok pénz nélkül maradni.
De közben tényleg úgy vagyok, hogy jaj, nem megyek el a 20 eurós szaunába, mert túl drága.
Valahol a kettő között kell megtalálnom az ésszerű optimumot.
(A gamer PC az más tészta. Annál egyszerűen elviselhetetlenül baszta már az agyam a hiánya. De egyéb hiányt már nem érzek. Abszolút semmit.)
Nov 11, 2019 12:15:24
Fuvolázó Kobold
Nov 11, 2019 12:16:32
Itt üzensz a többi parazitának? Azt hiszed, hogy a lehúzós lumpen szar haverjaid majd olvasnak a sorok között, megértik az autista körmondatokat?
Megint egy csicska vagy, mert nem mersz nem mondani. Meg szerintem nem is akarsz, mert ameddig pénzzel tömöd a többi retardot, azt hiszed hogy jogod van nagypofájúskodni velük szemben.
Nov 11, 2019 12:16:32
-
Nov 11, 2019 12:18:41
Egyik számlán 1500
Másikon 1800
Másikon 3950
Harmadikon 2800
A másikon 3000
Másikon 1800
Másikon 3950
Harmadikon 2800
A másikon 3000
Őrült vagy.Anyádnál nincsen pénz, a közepeske gépvásárlást nemlétező virtuális boriték-keretből intézted, holott állitásod szerint van még 19500 euro kereted vagy mid, amit most tervezel odaadni valami ujabb retardhaverodnak, aki ötletett kapott a vlogjaidból a lehúzásodra.
Nov 11, 2019 12:18:41
-
Nov 11, 2019 12:18:45
ha ennyi tartalékod van, miért nem csináltatod meg a fogaidat? vagy megvárod amíg fájni kezdenek, vagy kihullanak?
Nov 11, 2019 12:18:45
Rend-Szám Bt.
Nov 11, 2019 12:19:03
És a nintendo switch?
Normális ram a gépbe?
Nov 11, 2019 12:19:03
trendbeli garázdaság
Nov 11, 2019 12:22:24
Az anyjánál lévő borítékba elvileg a magyar melócsából jön neki havi 30 ezer forint (ezt számolja 100 eurónak). Amíg itthon, a Kolosy téri recskairodában lakott, nem keresett meg ennyi pénzt egyik hónapban sem, de most hirtelen valaki minden hónapban ennyit akar neki fizetni valami kamu munkáért. És ezt a pénzt feketén átutalják az anyjának minden hónapban, aki felveszi készpénzben, majd beteszi egy borítékba. Miközben havi 60 ezerből nyomorog egy penészes falú putriban. Teljesen reális forgatókönyv LOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLLL
A púpszászi boríték pont annyira virtuális, mint az, amiből a gamer gépet vette. Ráadásul mivel újabb két hónap telt el, amikor többet költött, mint a fizetése, ezek a "borítékok" bizony masnizott hitelek. A "megtakarítási számla" is hasonlóan sodis megoldás lehet.
Nov 11, 2019 12:22:24
sodika
Nov 11, 2019 12:26:17
A Kolosyn megvolt a stabil havi kb. 100 ezrem, azóta pedig csak fejlődtem.
Nov 11, 2019 12:26:17
Riporter
(
x4)
Nov 11, 2019 12:27:11
x4)
Ezt felpontoztam. :-DDDD
Sodilegnagyobbrajongoja
Nov 11, 2019 12:27:21
Ez még paródiarovatnak is durva.
Nov 11, 2019 12:27:21
Riporter
(
x4)
Nov 11, 2019 12:27:37
x4)
Kolosyn ott volt neked Vera anyád.
2 napig csicskultam
-
Nov 11, 2019 12:29:37
Buta vagyok nem értem.
Tehát anno amikor összevonatta a hiteleket és felvette a legutóbbi tartozásrendezőt, akkor nem azt vartyogta hogy már csak egy nagy hitele van?
És még zsonglőrködik 3 hitelkártyával és van 2 sima (?) számlája??
Endi itt valami bűzlik sok masni és a nyelvtanilag helyes állítás részedről, de amiről te beszélsz mint jó terv, az tulajdonképpen a te csődkezelési eljárásod, ezt be kell látni.
Tehát anno amikor összevonatta a hiteleket és felvette a legutóbbi tartozásrendezőt, akkor nem azt vartyogta hogy már csak egy nagy hitele van?
És még zsonglőrködik 3 hitelkártyával és van 2 sima (?) számlája??
Endi itt valami bűzlik sok masni és a nyelvtanilag helyes állítás részedről, de amiről te beszélsz mint jó terv, az tulajdonképpen a te csődkezelési eljárásod, ezt be kell látni.
Nov 11, 2019 12:29:37
trendbeli garázdaság
Nov 11, 2019 12:30:30
Az ötforintosokat kapirgáltad össze a kanapé mögül, hogy Glédát vehessél, te hazug fasz! Egy tál alienpörköltért végigautóztad a fél országot egy csapat retardálttal.
Meg fogja keresni valaki azt az Excelt, amit ide kibasztál, abból látszik, hogy kárpival együtt sem volt a végére már havi 20 ezred sem.
Úgy volt a havi 100 ezred, hogy a németórák költségét, amit kifizettél Vera néni pénzéből, szépen bekönyveled egy kurva nagy masnival a bevételi oldalra, te ócska parazita. Ne nézz már minket hülyének, kisfiam, pontosan tudjuk, hogy gombokat kerestél!
Nov 11, 2019 12:30:30
-
Nov 11, 2019 12:30:34
de írja is fent "Majd valódi spórolt pénzből."
tehát jelenleg nincs spórolt pénze, minden "tartaléka" (aka mozgástér) a 25 ezres hitelből még nem felélt pénz, vagy pedig még nem lehívott újabb hitel.
spórolt pénze még nem lesz egy ideig, hiszen minden hónapban többet költ mint a fizetése. egy hét telt el novemberből, és a gamer pc meg az állandó költségei már elvitték a teljes fizetését. novemberben legalább egy ezressel fog többet költeni a fizetésénél. és ez volt októberben is.
tehát jelenleg nincs spórolt pénze, minden "tartaléka" (aka mozgástér) a 25 ezres hitelből még nem felélt pénz, vagy pedig még nem lehívott újabb hitel.
spórolt pénze még nem lesz egy ideig, hiszen minden hónapban többet költ mint a fizetése. egy hét telt el novemberből, és a gamer pc meg az állandó költségei már elvitték a teljes fizetését. novemberben legalább egy ezressel fog többet költeni a fizetésénél. és ez volt októberben is.
Nov 11, 2019 12:30:34
kripli figyelő
(
x12)
Nov 11, 2019 12:30:37
x12)
Minden normális streamer 3 monitorral tolja,sneci pedig ott hunyorog egy elmosódott 10 éves tv előtt.
Riporter
(
x4)
Nov 11, 2019 12:30:54
x4)
Te legalább akkora történelemhamisító vagy mint Schmidt Mária és a bandája.
2 napig csicskultam
xray
(
x21)
Nov 11, 2019 12:32:53
x21)
...
A 4 fal között tényleg befolyózás van.
már a szobádba is bevezetted a mosdó lefolyóját? apropó, ogre kicserélte már a mosdót? A 4 fal között tényleg befolyózás van.
-
Nov 11, 2019 12:34:46
5 évig laktál a kolosyn, és volt olyan éved amikor 200 ezret kerestél egész évben. Úgy, hogy közben vera tartott el.
Nov 11, 2019 12:34:46
sodika
Nov 11, 2019 12:37:16
Csak egy hitelem van. Igen.
A többi hitelkeret.
Amiket viszont soha többé nem szeretnék kihasználni, miután megtanultam, mennyire veszélyes is az.
A többi hitelkeret.
Amiket viszont soha többé nem szeretnék kihasználni, miután megtanultam, mennyire veszélyes is az.
Nov 11, 2019 12:37:16
Riporter
(
x4)
Nov 11, 2019 12:37:44
x4)
Kakás Rósza időszakban konkrétan éheztél te hazug szar.
2 napig csicskultam
Riporter
(
x4)
Nov 11, 2019 12:38:34
x4)
Csak egy hitelem van. Igen.
A többi hitelkeret.
A többi hitelkeret.
Miért hazudod el a múltad? Szerinted mi felejtünk te éhenkórász nyomorék?
sodika
Nov 11, 2019 12:39:20
Nem költök el annyit. Pont januártól akarok berendezkedni egy kényelmes de fenntartható pályára.
Most már mindenem megvan hozzá.
Pont azért spórolok most még a szaunán is, hogy a 2020 jsnuàr 1 szép nullpont legyen.
Pont azért spórolok most még a szaunán is, hogy a 2020 jsnuàr 1 szép nullpont legyen.
Nov 11, 2019 12:39:20
-
Nov 11, 2019 12:39:27
Endre, most már ne állj le, helyedben még pár karácsonyi áruhitelt meg hitelkártyát szereznék és kifejleszteném a szuperexcelt, ami kezeli helyetted a virtuális pénztárcáidat, vagy ahogy viccesen mint a nagymamák, te is hívhatod borìtéknak.
Neked megvan a 7-800 fütyi nyugisan, ha van pár kártyád akkor az excel figyel hogy mikor kell fizetni és johet a köv kártya huzni és igy tovább és így tovább.
Ha nem keresel egyre többet, sajnos ez a növekedés meg fog állni, sajnos nem leszel hitelképes egy szinten túl de gondolom erre is van már ötleted.
Neked megvan a 7-800 fütyi nyugisan, ha van pár kártyád akkor az excel figyel hogy mikor kell fizetni és johet a köv kártya huzni és igy tovább és így tovább.
Ha nem keresel egyre többet, sajnos ez a növekedés meg fog állni, sajnos nem leszel hitelképes egy szinten túl de gondolom erre is van már ötleted.
Nov 11, 2019 12:39:27
sodika
Nov 11, 2019 12:39:40
Ő éhezett.
Kevered.
Nov 11, 2019 12:39:40
töppedt buzigolyók
Nov 11, 2019 12:40:26
Egyik számlán 1500
Másikon 1800
Másikon 3950
Harmadikon 2800
A másikon 3000
Másikon 1800
Másikon 3950
Harmadikon 2800
A másikon 3000
Mondjuk így nem csodálom, hogy kell az autiexcel. Csak azt nem értem, hogy ha elvileg Minden tartozásodat kiváltottad egy adósságrendezô hitellel, akkor minek neked két bankszámla és három hitelkártya? Van a havi fizetésed, azt beosztod és annyi. Minek ide öt különbözô hitelkeret?
Nov 11, 2019 12:40:26
trendbeli garázdaság
Nov 11, 2019 12:41:07
A lumpen féreg inkább belehajszolta a bolond öregasszonyt még egy nigériai csalásba, csak hogy megtömhesse a púpját palacsintával. Látványosan unta a becsavarodott öreglány agymenéseit, de kamerázta, hogy zabálhasson.
Az természetesen nem volt opció, hogy eltakarodjon dolgozni az élősködő geciláda. Ha a quaestoros tolvaj Rocskainé Kovács Veronika alias Vera néni nem dobja fel a talpát, a mai napig a recskairodában élősködne a munkaundoros gnóm.
Nov 11, 2019 12:41:07
Riporter
(
x4)
Nov 11, 2019 12:41:46
x4)
Ő éhezett.
Kevered.
Kevered.
A kurva anyádat, ott zabáltad nála a paprikás krumplit. Úgy néztél ki már akkor is mint valami 50-es csöves.
-
Nov 11, 2019 12:43:31
sneci tedd ki kakás rosza elmeszakértői véleményét!!!
Nov 11, 2019 12:43:31
sodika
Nov 11, 2019 12:43:32
Ezeket mind felszámoltam.
Visszafizettem mindet.
Csak vészhelyzetre tartottam meg a kártyákat. Egyébként nem "kellenek" már semmire. Természetesen.
Visszafizettem mindet.
Csak vészhelyzetre tartottam meg a kártyákat. Egyébként nem "kellenek" már semmire. Természetesen.
Nov 11, 2019 12:43:32
Riporter
(
x4)
Nov 11, 2019 12:44:48
x4)
Koppányékhoz is azért jártál el mert mindig volt valami zaba. Ha más nem Alien pöri Béla módra.
Fúúú, sodi te komolyan azt hiszed ezeket elfelejtettük? Tudod mennyit röhögtem akkor rajtad amikor saját szememmel láttalak egy koppányos rendezvényen pogácsát tömni? Úgy etted mint aki egy hete nem lakott jól. De utállak, te hazug szar.
2 napig csicskultam
Fúúú, sodi te komolyan azt hiszed ezeket elfelejtettük? Tudod mennyit röhögtem akkor rajtad amikor saját szememmel láttalak egy koppányos rendezvényen pogácsát tömni? Úgy etted mint aki egy hete nem lakott jól. De utállak, te hazug szar.
-
Nov 11, 2019 12:44:50
Visszafizettem mindet.
Visszafizettem mindet.
Erre majd visszatérünk pár hónap múlva.
Nov 11, 2019 12:44:50
-
Nov 11, 2019 12:46:03
Visszafizettem mindet.
Visszafizettem mindet.
Endre bazdmeg ennyi pénzintézettel minek állsz kapcsopatban?
Nem csoda hogy elvesztetted a fonalat..
Nov 11, 2019 12:46:03
sodika
Nov 11, 2019 12:50:58
4 különböző hitelintézetnél van 2 számlám és 3 hitelkártyám, igen. Plusz egy ötödiknél van a nagy hitelem. Igen.
Erre kell a napi kétszet frissített táblázat. Hogy mindent át tudjak mindig egy pillantásra tekinteni.
Erre kell a napi kétszet frissített táblázat. Hogy mindent át tudjak mindig egy pillantásra tekinteni.
Nov 11, 2019 12:50:58
töppedt buzigolyók
Nov 11, 2019 12:51:26
Visszafizettem mindet.
Visszafizettem mindet.
Tehât három kártya és két számla után fizeted a havi kezelési költséget feleslegesen? Miért?
Nov 11, 2019 12:51:26
sodika
Nov 11, 2019 12:51:39
Pillantásra, na.
Nov 11, 2019 12:51:39
sodika
Nov 11, 2019 12:52:23
Ha mindent visszafizetsz hó végén, az szinte nincs is.
Na csá.
Nov 11, 2019 12:52:23
-
Nov 11, 2019 12:53:24
Nem költök el annyit. Pont januártól akarok berendezkedni egy kényelmes de fenntartható pályára.
már fél éve azt ismételgeted, hogy most már nem kell semmi, teljes a felszerelés, és azóta is havonta ezreket költesz kütyükre, játékokra. az utazásokról nem is szólva. soha nem lesz vége.
még magadnak sem mered bevallani, hogy mennyivel költesz többet havonta mint a fizetésed, nem hogy nekünk. ha tippelnem kell, havi 1000-1500 euró amire nincs fedezet a bevételi oldalon.
mindig lesz indokod, hogy miért kell megvenni valami hülyeséget, ami már tényleg az utolsó, hogy teljes legyen a felszerelés. vagy miért kell adni márknak vagy a többi retardnak pénzt.
Nov 11, 2019 12:53:24
sodika
Nov 11, 2019 12:55:00
Nem. Most már teljes a felszerelés.
Nov 11, 2019 12:55:00
Nov 11, 2019 12:55:35
Visszafizettem mindet.
Visszafizettem mindet.
azt mondtad, hogy a múlt heti gépet hitelkártyáról fizetted és a decemberi fizetés előtt egy nappal teljesíted, tehát csak 1800 van a két számládon. végül is pontosan fogalmaztál, azt akarod, hogy a kártyasár rendezése után 1500 fölött legyél és az meg is lesz ha naponta max 15 eurót költesz a fizetésig
Nov 11, 2019 12:55:35
trendbeli garázdaság
Nov 11, 2019 12:59:07
Púp állandó havi kiadásai a saját bevallása szerint:
albérlet 450 €
hitel 450 €
kaja 310 €
bérlet 64 €
kondi 60 €
mobilnet 35 €
vpn + seed 34 €
sör 31 €
háztartási szer 31 €
tévédíj 17 €
netflix 16 €
összesen 1498 €
Erre ebben a hónapban még rájött egy 1500 eurós gamer gép, amivel már mínuszban van, és még nem csinált semmit. Ezen kívül a bérletét kihagyta, ami még vagy 80 euró, és erre jönnek még rá a játékok legalább 200 euróért plusz a buziszauna. Ez csak novemberre 1000 eurós mínusz.
Előző hónapban voltak a lámpák meg a Meleg Márk utaztatása, az is legalább 1000 euró túlköltekezés. Tehát csak az utóbbi két hónapban 2000-rel költött többet, mint amit megkeresett.
Nincs itt semmiféle boríték, tartalék meg helyzetkezelés, egyszerűen csak pörögnek a hitelkártyák, mintha nem lenne másnap. Adósságspirál van, juhú!
albérlet 450 €
hitel 450 €
kaja 310 €
bérlet 64 €
kondi 60 €
mobilnet 35 €
vpn + seed 34 €
sör 31 €
háztartási szer 31 €
tévédíj 17 €
netflix 16 €
összesen 1498 €
Erre ebben a hónapban még rájött egy 1500 eurós gamer gép, amivel már mínuszban van, és még nem csinált semmit. Ezen kívül a bérletét kihagyta, ami még vagy 80 euró, és erre jönnek még rá a játékok legalább 200 euróért plusz a buziszauna. Ez csak novemberre 1000 eurós mínusz.
Előző hónapban voltak a lámpák meg a Meleg Márk utaztatása, az is legalább 1000 euró túlköltekezés. Tehát csak az utóbbi két hónapban 2000-rel költött többet, mint amit megkeresett.
Nincs itt semmiféle boríték, tartalék meg helyzetkezelés, egyszerűen csak pörögnek a hitelkártyák, mintha nem lenne másnap. Adósságspirál van, juhú!
Nov 11, 2019 12:59:07
xray
(
x21)
Nov 11, 2019 12:59:33
x21)
sodika
Nov 11, 2019 12:59:38
Az első számlán legyek plusz 100 euró felett a december végi fizu előtt egy nappal, a második számlán maradjon az 1500 érintetlenül, akárcsak az anyámnál lévő pénz, és a hitelkártyáim legyenek üresek.
Ez a terv év végéig, és jól állok hozzá.
Ez jelenti a januártól a kvázi tervezhető nyugit.
Ez a terv év végéig, és jól állok hozzá.
Ez jelenti a januártól a kvázi tervezhető nyugit.
Nov 11, 2019 12:59:38
sodika
Nov 11, 2019 13:00:24
Mindegy, nem magyarázok. Hülyék vagytok.
Mindent elmondtam. Ennyi.
Na csá.
Nem írok ide már többé
Mindent elmondtam. Ennyi.
Na csá.
Nem írok ide már többé
Nov 11, 2019 13:00:24
Autismus Maximus
(
x16)
Nov 11, 2019 13:01:01
x16)
Nekem olyan emlékeim vannak róla, hogy anno a melltartó-halóruha rovat kedvéért még én is sokszor lapozgattam, mert igen jó modellcsajok voltak benne. Akkor még nen ömlött a nyakunkba tonnányi ilyen kép 5 mp alatt. Az egyik trolléga linkjéből úgy látom, még mindig egész jó képek vannak online is.
Persze ez Endrét ez nem érdekli. Fogalmazzunk úgy, erősen kételkedem, hogy ilyen csajos képeket töltögetne le a voyeur mappájába.
139 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

albérlet 450 €
hitel 450 €
kaja 310 €
bérlet 64 €
kondi 60 €
mobilnet 35 €
vpn + seed 34 €
sör 31 €
háztartási szer 31 €
tévédíj 17 €
netflix 16 €
összesen 1498 €
MEGVAN A TERV.
:DDDDDDDDDDDD