Piszony!
ez is késik
ha szándékosan próbálná érdektelenségbe fullasztani a trollokat illetve mirrort azt mondanám zseniális.. de nyilván nem erről van szó.
Mostanában mintha nehezebben élvezne el Herr Stromski, sok a késés.
Hájhitlert egy munkaközvetítőn keresztül felvették a Canadian National Railwayhez (nem írom minden egyes mondat után oda, hogy állítólag, de megtehetném, mert az egész sztori több ponton sántít). Ott egy NativeScript alkalmazáson kellett volna dolgoznia, mint frontendes, de hetekig annyira balfasz volt mindenki, hogy még gépet se adtak neki. Ő ezalatt befejezett egy privát applikációt, ami akkora volt kábé, mint amit majd a cégnél terveztek (amiről viszont nem tudott semmit). A bürokrácia és a biztonság miatt alkotott szabályok teljesen lehetetlenné tették a munkát, de az senkit nem zavart, hogy ő az otthoni gépével privát melót csinál a munkahelyén.
A fejlesztő kollégái mind nagyon jó fejek voltak, de természetesen szakmailag az ő nyomába se érhettek. A főnöke, aki a nem a főnöke volt, egy G. nevű ostoba és ronda feminista nő volt, aki az első perctől kezdve szektálta. Például a malac azt mondta viccesen egy női kollégájának, aki panaszkodott, hogy fárasztó meetingről jön, hogy "egy cipőben járunk", de G. ezt hallotta, és felkérdezte, hogy miért ereget szexista poénokat, mert most is nyilván arra utalt, hogy a nők csak cipőkről tudnak beszélni.
Tekintve, hogy angolul nem igazán mond ilyet az ember, hogy "egy cipőben járunk", inkább "tell me about it", vagy valami hasonlót mondanak, nekem nem igazán tiszta, hogy pontosan hogy hangzott ez a frappáns vicc, amit a buta, feminista G. ilyen csúnyán félreértett, és valamiért a malac sem igyekszik eloszlatni a homályt. Ha szó szerint így mondta az angolul az idiótája, akkor az azt jelentette, hogy ugyanolyan cipőben vannak, amiről kontextustól függően már el tudom képzelni, hogy gúnyolódásnak lehetett érteni.
Később maga is elismeri, hogy egy másik kolléganőjét olyanokkal ugratta, hogy "még egy ilyen hiba, és visszazavarlak a konyhába", meg a #metoo-n gúnyolódó vicceket sütött el az egyik demójában, de természetesen ez senkit nem zavart, őt imádták a kollégái.
Ezek miatt végül kirúgták a picsába, és megtiltották a volt kollégáinak, hogy kapcsolatba lépjenek vele, de a munkaközvetítő összekacsintott vele, és a volt kollégái is megüzenték, hogy vele vannak, és a projectet nélküle leállították, mert sajnos így már nincs hozzá igazán jó szakember.
Érdekes adalék, hogy egy ponton a feminista G.-t azzal ekézi, hogy szemét spicliként beköpte a füves poént elsütő jó fej kollégáját, akit emiatt a hülye főnökök megdorgáltak - ebből én arra következtetek, hogy Sherlock Porks keményen nyomja a kerát odakint, nem csoda, hogy nem akar hazajönni.
Az a kedvenc részem, amikor a femináci megkívánja a főhőst! Itt biztos voltam benne, hogy ez a történet teljesen igaz!
Később maga is elismeri, hogy egy másik kolléganőjét olyanokkal ugratta, hogy "még egy ilyen hiba, és visszazavarlak a konyhába", meg a #metoo-n gúnyolódó vicceket sütött el az egyik demójában, de természetesen ez senkit nem zavart, őt imádták a kollégái.
Az ilyenekért Kanadában szerintem automatikusan kibasznak. Euróúban sem ajánlott de odaát nagyon hülyének kell ehhez lenni.
Mondjuk a malac nagyon az.
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
Nalunk a konyhasert repult volna azonnal.
Nszksz hogy nem kell elolvasnom a malacz irományát, de az nagy poén, hogy kirúgták. Gondolom az előző helyről is. Kialakulóban a kanadai műsor, pár év, és sitten lesz ott is.
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
A pszichopata malac bekerült egy nagy kanadai cégbe, ahonnan a szexista beszólásaival, és összeférhetetlenségével fél év alatt kirúgatta magát.
Nálunk is. Legkésőbb
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
Varjúszelet
Kütyütök meg utaugatok // A SoDI fényhozó, geci.
Nem, ez még a PS4-es VR. Abból is a második példány, mert az elsőt eltörte és KELLETT!!! venni egy újat.
Kivételesen nem alkoholt iszok, mert elfogyott.
Trudeaugyulladást fog kapni a CoVidtól. Ééértik! Trudeaugyulladást! HAHAHAHAHAHA
Jabazdmeg, ha halakat kell pesztrálni...
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
Most éppen hol dolgozik ez az ember?
A vasúttól? Milyen ironikus XD
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
Szerintem a CN-nek joga van a jó híréhez, az ilyen alaptalan vádaskodások a jó hír rontását jelentik. Nem vagyok ütyvéd, de szerintem itt megáll egy Polgár-jogi per. Sodi, te mint ütyvéd aspiráns, mit szólsz hozzá?
csodálkoznék ha bárki megtalálná.
Sodi az első alkoholista kiborg.
Neki a csupasz,izmos elváltapuka-hát és a borosta jön be, Hahó!
Én mennék!
Remélem hogy bőven akad 18 éven aluli éretlen gyermek abban a családban.
Na gurulj le a dombról. Ez a társaság első körben a hájhitler kiröhögésére gyűlt össze, csak amikor a malac bebukta a projetjeit SoDI önként és dalolva vette át a főretard szerepét. Tc annyiban rosszabb a púposnál, hogy nemcsak egy kisstobában veri a faszát, hanem IRL is egy agresszív, napóleon-komplexusos szociopata, és a trolloknak nem kis szerepe volt abban, hogy eltakarodott az országból.
kifejezetten zavar? :D:D Meg érezhetően alul vannak reprezentálva??
Te is ilyen körmondatos éjtelmiségi vagy? Konkrétan itt nincsenek nők, meg lehet ezt egyszerűen, normálisan is fogalmazni, hogy a magamfajta gyári melós is értse.
Azt viszont nem értem, hogy téged miért zavar ez kifejezetten? Ez a sneci fóruma, ahol a közösség organikusan így alakult ki köré. Úgy beszélsz, mintha egy multinál ülnél egy meetingen és nehezményeznéd, hogy nem vett fel a vezetés nőket. Szűzfaszú vagy?
Pedig mennyivel gazdagabb lenne ez az ország, ha Orbánt Tc csicskítaná a Parlamentben!ugyan már, kapna pár milliót és úgy harsogná a kormánypropagandát, mint a többi mameluk.
nem kamu??????????
Teljesen mindegy.
Az itteni csajok pár éven belül úgy is rajongással szopják majd asodit.
Ezt megmondta a vadászbika
2 napig csicskultam.
ez egy kutya migri pogány!!!!!!!!!!!!!!átkozott vagy, sodi!!!!!!!!!!!!!!
Mink ide nem ismerkedni, hanem röhögni járunk, hahó!
hát azért hetyetye
Blogina!
hát azért hetyetye
Meg a jeti meg a szaros nyuszi
Nem! Otthagyta csokifaszt, mert lefujták az F1-et!
🕎Endigame🕎
hejjj, a bedes gyapotszedő hamilton!!!!!!!!!!!!!!!!
Majd a márkica
Egyáltalán van lázmérőd vagy az is úri huncutság?SoDI-Nincs az veszélyes a higany miatt.
Zsery, Hahó!
Szerző:
Német Jeti
Mar 14, 2020 20:31:46
Válasz
(4)
www.youtube.com/watch?v=q2Rh0OiFPyM A legzorallabb csávók, 10 milliószor karakánabb, férfiak mint te és az ogréd!
Mar 14, 2020 20:31:46
Nulladikos Snecologus
Mar 14, 2020 20:43:21
Nemsokara 600k komment haho!
Mar 14, 2020 20:43:21
broni
Mar 14, 2020 20:44:15
youtu.be/rMiE69MAIYw
ez a zene, pinanyalók!!!!!!!!!!!!!
Előjön!
A csillagok utáni üregből
A feketült partokról érkeznek
Te isteni istenek vagytok
Mégis legfelsőbb mindegyik felett
Kigúnyolva és áldott vagy
Ne okozz, ne mint egy
Ne beszélj nekem, mint senki
Egyáltalán ne beszélj nekem
Mert állandó vagyok
Koronás és hódító gyermek
Dobja félre a prófétákat és a hamis isteneket a te utadon
A világűrből
Amikor TONUAL keresztezi NAGUAL
A váláson túl ...
Ne okozz, ne mint egy
Mert állandó vagyok
Hadd uralkodjak istenként a rabszolgák között!
Aranybe öltözött szellem
A szeráfok megtestesülnek
Rázza meg a bilincseket millió év alatt
Shildren ov Seth
Robbanjon szélesre a portálokon
Mutasd le az elragadtatást
Ó, a te királysága
Ne okozz, ne mint egy
Mert állandó vagyok
Io Khepesh!
Io Nubti!
Io Akhakh!
Io Simai!
Forrás: LyricFind
ez a zene, pinanyalók!!!!!!!!!!!!!
Előjön!
A csillagok utáni üregből
A feketült partokról érkeznek
Te isteni istenek vagytok
Mégis legfelsőbb mindegyik felett
Kigúnyolva és áldott vagy
Ne okozz, ne mint egy
Mert állandó vagyok
Koronás és hódító gyermek
Dobja félre a prófétákat és a hamis isteneket a te utadon
A világűrből
Amikor TONUAL keresztezi NAGUAL
A váláson túl ...
Ne okozz, ne mint egy
Mert állandó vagyok
Aranybe öltözött szellem
A szeráfok megtestesülnek
Rázza meg a bilincseket millió év alatt
Shildren ov Seth
Robbanjon szélesre a portálokon
Mutasd le az elragadtatást
Ó, a te királysága
Ne okozz, ne mint egy
Mert állandó vagyok
Io Khepesh!
Io Nubti!
Io Akhakh!
Io Simai!
Forrás: LyricFind
Mar 14, 2020 20:44:15
Tycoon
(
x2)
Mar 14, 2020 20:47:50
x2)
6000.oldal hahó!
Egyáltalán van lázmérőd vagy az is úri huncutság?SoDI-Nincs az veszélyes a higany miatt.
Nulladikos Snecologus
Mar 14, 2020 20:53:52
6000.oldal hahó!
Piszony!
Mar 14, 2020 20:53:52
broni
Mar 14, 2020 21:02:05
sodi már nem élte meg
Mar 14, 2020 21:02:05
Budai-úrifiú
(
x9)
Mar 14, 2020 21:03:39
x9)
OH YEAH!
Kütyütök meg utaugatok // A SoDI fényhozó, geci.
FKK ficken kleiner kinder
Mar 14, 2020 21:06:39
Ma este 9-től nyomok egy kevés Wolfenstein: Cyberpilot VR stream-et.
A délutáni hosszabb lego stream elmaradt. Jók a tervezési készségeid Sodi!
A délutáni hosszabb lego stream elmaradt. Jók a tervezési készségeid Sodi!
ez is késik
Mar 14, 2020 21:06:39
Tycoon
(
x2)
Mar 14, 2020 21:11:24
x2)
Sodi iz ded
broni
Mar 14, 2020 21:23:03
lehogyozzuk a sírját.
Mar 14, 2020 21:23:03
-
Mar 14, 2020 21:24:34
Stream 10-kor.
Valami közbejött
Valami közbejött
Mar 14, 2020 21:24:34
FKK ficken kleiner kinder
Mar 14, 2020 21:27:46
Stream 10-kor.
Valami közbejött
Valami közbejött
ha szándékosan próbálná érdektelenségbe fullasztani a trollokat illetve mirrort azt mondanám zseniális.. de nyilván nem erről van szó.
Mar 14, 2020 21:27:46
GamerPC
Mar 14, 2020 21:27:55
Sodinak még le kell szopnia az ogrét stream előtt. Azért kesik.
Púpos búbánat
Mar 14, 2020 21:27:55
Érdeklődő
(
x6)
Mar 14, 2020 21:43:38
x6)
Sodinak még le kell szopnia az ogrét stream előtt. Azért kesik.
tl;dr
Mar 14, 2020 21:44:46
Tamasmacska kalandjai a fantaziaja orszagaban:
linkedin.com/pulse/droidz%C3%B3na-tal%C3%A1lkoz%C3%A1som-nagyv%C3%A1llalati-kult%C3%BAr%C3%A1val-tamas-polgar?articleId=6643676957810798592#comments-6643676957810798592&trk=public_profile_article_view
linkedin.com/pulse/droidz%C3%B3na-tal%C3%A1lkoz%C3%A1som-nagyv%C3%A1llalati-kult%C3%BAr%C3%A1val-tamas-polgar?articleId=6643676957810798592#comments-6643676957810798592&trk=public_profile_article_view
Hájhitlert egy munkaközvetítőn keresztül felvették a Canadian National Railwayhez (nem írom minden egyes mondat után oda, hogy állítólag, de megtehetném, mert az egész sztori több ponton sántít). Ott egy NativeScript alkalmazáson kellett volna dolgoznia, mint frontendes, de hetekig annyira balfasz volt mindenki, hogy még gépet se adtak neki. Ő ezalatt befejezett egy privát applikációt, ami akkora volt kábé, mint amit majd a cégnél terveztek (amiről viszont nem tudott semmit). A bürokrácia és a biztonság miatt alkotott szabályok teljesen lehetetlenné tették a munkát, de az senkit nem zavart, hogy ő az otthoni gépével privát melót csinál a munkahelyén.
A fejlesztő kollégái mind nagyon jó fejek voltak, de természetesen szakmailag az ő nyomába se érhettek. A főnöke, aki a nem a főnöke volt, egy G. nevű ostoba és ronda feminista nő volt, aki az első perctől kezdve szektálta. Például a malac azt mondta viccesen egy női kollégájának, aki panaszkodott, hogy fárasztó meetingről jön, hogy "egy cipőben járunk", de G. ezt hallotta, és felkérdezte, hogy miért ereget szexista poénokat, mert most is nyilván arra utalt, hogy a nők csak cipőkről tudnak beszélni.
Tekintve, hogy angolul nem igazán mond ilyet az ember, hogy "egy cipőben járunk", inkább "tell me about it", vagy valami hasonlót mondanak, nekem nem igazán tiszta, hogy pontosan hogy hangzott ez a frappáns vicc, amit a buta, feminista G. ilyen csúnyán félreértett, és valamiért a malac sem igyekszik eloszlatni a homályt. Ha szó szerint így mondta az angolul az idiótája, akkor az azt jelentette, hogy ugyanolyan cipőben vannak, amiről kontextustól függően már el tudom képzelni, hogy gúnyolódásnak lehetett érteni.
Ezek miatt végül kirúgták a picsába, és megtiltották a volt kollégáinak, hogy kapcsolatba lépjenek vele, de a munkaközvetítő összekacsintott vele, és a volt kollégái is megüzenték, hogy vele vannak, és a projectet nélküle leállították, mert sajnos így már nincs hozzá igazán jó szakember.
Érdekes adalék, hogy egy ponton a feminista G.-t azzal ekézi, hogy szemét spicliként beköpte a füves poént elsütő jó fej kollégáját, akit emiatt a hülye főnökök megdorgáltak - ebből én arra következtetek, hogy Sherlock Porks keményen nyomja a kerát odakint, nem csoda, hogy nem akar hazajönni.
Mar 14, 2020 21:44:46
Nulladikos Snecologus
Mar 14, 2020 21:45:29
Hat esz piszony hetyetye, koszpejott a recskamano.
Mar 14, 2020 21:45:29
Ásó
Mar 14, 2020 21:47:58
Hájhitlert egy munkaközvetítőn keresztül felvették a Canadian National Railwayhez...
Az a kedvenc részem, amikor a femináci megkívánja a főhőst! Itt biztos voltam benne, hogy ez a történet teljesen igaz!
Mar 14, 2020 21:47:58
Német Jeti
Mar 14, 2020 21:48:11
Csak seggből-szájba csinálják! Mar 14, 2020 21:48:11
Karib
(
x10)
Mar 14, 2020 21:50:19
x10)
Nem feltétlenül nem előre szörnyűlködve várom a streamet (mármint a mirrort).
Jézus vagyok, nem uzsorás. (...) Én vagyok a Szent Magdolna személyesen.
bolgár jeti
(
x30)
Mar 14, 2020 21:53:24
x30)
Az ilyenekért Kanadában szerintem automatikusan kibasznak. Euróúban sem ajánlott de odaát nagyon hülyének kell ehhez lenni.
Fekete bikapata
Mar 14, 2020 21:55:52
Mifan, Gyagyás, rommá ittad magad???
Mar 14, 2020 21:55:52
Nulladikos Snecologus
Mar 14, 2020 21:58:01
Mar 14, 2020 21:58:01
rBali
(
x24)
Mar 14, 2020 22:01:32
x24)
GYERTEK ZSIDÓK MIRROR
youtu.be/Njs8-Wvhnzk
Mirror Archívum: https://www.youtube.com/playlist?list=PLsAvOAAzC-PpIxF14r6uqdecQ_M6ba_QF
youtu.be/Njs8-Wvhnzk
Fuvolázó Kobold
Mar 14, 2020 22:02:17
* Steam 3 másodperce megy*
JAJJJ MÉJNYEM MŰKÖTYIK
JAJJJ MÉJNYEM MŰKÖTYIK
Mar 14, 2020 22:02:17
Hahó
(
x136)
Mar 14, 2020 22:02:53
x136)
Hájhitlert egy munkaközvetítőn keresztül felvették a Canadian National Railwayhez
Nszksz hogy nem kell elolvasnom a malacz irományát, de az nagy poén, hogy kirúgták. Gondolom az előző helyről is. Kialakulóban a kanadai műsor, pár év, és sitten lesz ott is.
Még rövidebben
Mar 14, 2020 22:07:44
A pszichopata malac bekerült egy nagy kanadai cégbe, ahonnan a szexista beszólásaival, és összeférhetetlenségével fél év alatt kirúgatta magát.
Mar 14, 2020 22:07:44
bolgár jeti
(
x30)
Mar 14, 2020 22:11:06
x30)
Nálunk is. Legkésőbb
Zsénó
(
x22)
Mar 14, 2020 22:20:13
x22)
Csak a szokásos:
"jól van, idáig jutottunk el, ez volt ez a játék, nem tudom mit kell csinálni"
"jól van, idáig jutottunk el, ez volt ez a játék, nem tudom mit kell csinálni"
Karib
(
x10)
Mar 14, 2020 22:20:54
x10)
10 perc se kellett, hogy elakadjon a játékban. Egyedül az ingame botkormányt tudta jól kezelni a "rá markolós" technikájával, látszik hogy abban van gyakorlata bőven.
Karib
(
x10)
Mar 14, 2020 22:22:29
x10)
Ja, és mindezt úgy, hogy szó szerint oda van írva hogy mit kellene csinálni. Ismét bebizonyosodott, hogy angolul nem tudod pedofil Sodi a Sodi.
xray
(
x21)
Mar 14, 2020 22:22:36
x21)
malacot a vasúttól rúgták ki.
broni, te mit szólsz ehhez? xd
Karib
(
x10)
Mar 14, 2020 22:22:49
x10)
"ennyi volt a mai VR, fogalmam sincs, nem tudom mifan"
Hahó
(
x136)
Mar 14, 2020 22:25:19
x136)
A malacz új játéka: revenge on labour market.
Zsénó
(
x22)
Mar 14, 2020 22:26:39
x22)
A "crowbar" szó szótárazása közben megfigyelhetjük eme remek hajszerkezetet:
Zsénó
(
x22)
Mar 14, 2020 22:27:44
x22)
VR + sör:
Német Jeti
Mar 14, 2020 22:27:49
Reméljük ott is fog megrohadni, a disznósajt fejével! Mar 14, 2020 22:27:49
Budai-úrifiú
(
x9)
Mar 14, 2020 22:27:56
x9)
A "crowbar" szó szótárazása közben megfigyelhetjük eme remek hajszerkezetet:
Varjúszelet
xray
(
x21)
Mar 14, 2020 22:29:40
x21)
kurva jól néz ki gyagyás a pótfejjel és 2 világító gömbbel a kezében. kurvára röhögök.
Herbáldübbentő Hapcilaci
Mar 14, 2020 22:30:41
Endre milyen kigyúrt! Csak záróizomra edz?
Mar 14, 2020 22:30:41
Hahó
(
x136)
Mar 14, 2020 22:33:22
x136)
Ez már a 2000 eurós vr cucc?
Zsénó
(
x22)
Mar 14, 2020 22:35:12
x22)
Ez már a 2000 eurós vr cucc?
Nem, ez még a PS4-es VR. Abból is a második példány, mert az elsőt eltörte és KELLETT!!! venni egy újat.
Big Daddy T0mcat
Mar 14, 2020 22:42:59
"Én viszont egy huszonsok év gyakorlattal rendelkező senior fejlesztő vagyok, aki órák alatt talál másik munkahelyet, ha akar."
Ez keményebbet ütött, mint nagyapám meggypálinkája....
Mar 14, 2020 22:42:59
Zsénó
(
x22)
Mar 14, 2020 22:43:44
x22)
Penzmento
(
x6)
Mar 14, 2020 22:52:02
x6)
Fú de perverz
🕎Endigame🕎
Galla Miki
Mar 14, 2020 22:55:03
A malacz új játéka: revenge on labour market.
Trudeaugyulladást fog kapni a CoVidtól. Ééértik! Trudeaugyulladást! HAHAHAHAHAHA
Mar 14, 2020 22:55:03
Szteppen
(
x3)
Mar 14, 2020 22:58:07
x3)
Eszméletlen jó live megy itt. Tekerjétek vissza
www.youtube.com/watch?v=tJ9FrHSdcHA
Ez ety fosh!
www.youtube.com/watch?v=tJ9FrHSdcHA
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Mar 14, 2020 22:58:16
x38)
"Én viszont egy huszonsok év gyakorlattal rendelkező senior fejlesztő vagyok, aki órák alatt talál másik munkahelyet, ha akar."
Jabazdmeg, ha halakat kell pesztrálni...
C64korszak
(
x2)
Mar 14, 2020 23:15:49
x2)
Ne felejtsük el (főleg az ifjabb trollok végezzenek porksológus előtanulmányokat!), amit a malacz összehadovál, annak az inverzének, a felének a harmadából köbgyököt kell vonni, és akkor talán van egy icike-picike igazság-magja.
Az írás ráadásul egy felütött, hígított felújított verziója a 15éves droidzónás multis kalandjainak.
Ezeken még végülis szórakozni is lehetne, azonosulni, sőt, akár el is hinnénk a képzelt(!) főszereplő srácról, hogy mekkora fasza arcz, ha lenne bármi vicces, fordulatos, gunyoros kifigurázás, stílus az írásban.
De minden sorból süt az a fajta nagypofa, agresszió, okoskodás és roppant frusztráció, ami csak egy bűncselekményekért többszörösen elitélt, szélsőséges szociopata, pszichopata nárcisztikus náci elmebeteg sajátja lehet.
Ha tompika ekkora kan-ász és ilyen mindent 2mp alatt senior szintre megtanuló tech. mágus lenne, ma a volt csicskásához hasonlóan egy sokszáz nm-es ház medencés irodájából oszthatná az eszet országosan.
Számilliókkal a bankszámláján, miközben a garázsban luxuskosik porosodnak, ahol önkéntes és közepesen drága alkalmi lányok és top kategóriás prostik adnák egymásnak a kilincset...
Nem pedig magányosan fantáziálna a szánalmas kis élete helyett, a hideg búskomor északon, valahol a halál faszán ilyen kicsinyes hülyeségekről.
Mindig azonos "tanulsággal", végső kicsengéssel, miszerint mindenki hülye, szolga, droid, idióta és manipulálható, bezzeg ő, a nagy Tompika, egyedül a világ és a gonosz zsidók, feministák, stb,stb ellen. Loll.
Az írás ráadásul egy felütött, hígított felújított verziója a 15éves droidzónás multis kalandjainak.
Ezeken még végülis szórakozni is lehetne, azonosulni, sőt, akár el is hinnénk a képzelt(!) főszereplő srácról, hogy mekkora fasza arcz, ha lenne bármi vicces, fordulatos, gunyoros kifigurázás, stílus az írásban.
De minden sorból süt az a fajta nagypofa, agresszió, okoskodás és roppant frusztráció, ami csak egy bűncselekményekért többszörösen elitélt, szélsőséges szociopata, pszichopata nárcisztikus náci elmebeteg sajátja lehet.
Ha tompika ekkora kan-ász és ilyen mindent 2mp alatt senior szintre megtanuló tech. mágus lenne, ma a volt csicskásához hasonlóan egy sokszáz nm-es ház medencés irodájából oszthatná az eszet országosan.
Számilliókkal a bankszámláján, miközben a garázsban luxuskosik porosodnak, ahol önkéntes és közepesen drága alkalmi lányok és top kategóriás prostik adnák egymásnak a kilincset...
Nem pedig magányosan fantáziálna a szánalmas kis élete helyett, a hideg búskomor északon, valahol a halál faszán ilyen kicsinyes hülyeségekről.
Mindig azonos "tanulsággal", végső kicsengéssel, miszerint mindenki hülye, szolga, droid, idióta és manipulálható, bezzeg ő, a nagy Tompika, egyedül a világ és a gonosz zsidók, feministák, stb,stb ellen. Loll.
xray
(
x21)
Mar 14, 2020 23:16:10
x21)
gyagyás, ebből mi igaz?
Kovács Márk
de amugy midne honapba kap a karakszobára töllem 230 eurot már 2őt adott
Kovács Márk
zoli meg elkuldte neki az egészet
Kovács Márk
de amugy midne honapba kap a karakszobára töllem 230 eurot már 2őt adott
Kovács Márk
zoli meg elkuldte neki az egészet
Tycoon
(
x2)
Mar 14, 2020 23:18:26
x2)
Ennek a mercikének csöcsei nőttek a sörtöl?IStenem soha nem alszok többet rémálmok nélkül....
M.Ország rémálma
Mar 14, 2020 23:22:28
Ne felejtsük el (főleg az ifjabb trollok végezzenek porksológus előtanulmányokat!), amit a malacz összehadovál, annak az inverzének, a felének a harmadából köbgyököt kell vonni, és akkor talán van egy icike-picike igazság-magja.
Most éppen hol dolgozik ez az ember?
Mar 14, 2020 23:22:28
Zokszigénhiányos Sneci
Mar 14, 2020 23:22:51
Ez a Tyomkety ety fadásbikagép?
Mar 14, 2020 23:22:51
Vlognélküli Vlogger
Mar 14, 2020 23:27:00
Elolvastam a malac linkedin sztoriját, valamint ezen felbuzdulva átnéztem a linkedinen a CN-nél dolgozó scrum mastereket, és egyetlen egyedet se találtam aki a leírásának megfelelt volna. Valahol már megint csúsztat a malac
Mar 14, 2020 23:27:00
Magyarósi Csaba
(
x3)
Mar 14, 2020 23:30:21
x3)
hany byte van egy egybites droidba?
Én semmit nem csináltam rosszul soha, minden eleve így volt determinálva. -Kiss Endre Farkas
Löwenbräu Oktoberfestbier
Mar 14, 2020 23:39:53
Hány sört kell beverni, hogy a mai produkció visszanézhető legyen?
Mar 14, 2020 23:39:53
max5enutálnak
(
x47)
Mar 14, 2020 23:40:37
x47)
endykeh, ez igen! volt pillanat, amikor elérted a 25 nézőt is. már mirroron sem néznek, annyira szar vagy :D soha nem lesz ticcskárrier te gnóóóóóóóóm
Diagnózis: Nem meghatározott személyiségzavar - F6090
Tycoon
(
x2)
Mar 14, 2020 23:41:30
x2)
Hát sodi ez igen,ez a mélypont,mirroron is csak azért voltunk mert beszélgettünk szinte szóba sem kerültél
Hahó!
Hahó!
Hahó!
Hahó!
Hahó!
Hahó!
Hahó!
Hahó!
xray
(
x21)
Mar 14, 2020 23:56:10
x21)
sneci, a környéteken úgy látom 16 fertőzött van
www.bild.de/ig/1ba533b9-26b3-4149-932c-aa6bbe16e545/mobile/mobile.gif
www.bild.de/ig/1ba533b9-26b3-4149-932c-aa6bbe16e545/mobile/mobile.gif
Záhonyi Pista bácsi
Mar 15, 2020 00:02:02
malacot a vasúttól rúgták ki.
Mar 15, 2020 00:02:02
xray
(
x21)
Mar 15, 2020 00:07:25
x21)
Mar 15, 2020 00:07:25
Pista bácsi, hogy telnek a nyugdíjas évek, kosárfonás még megy? Mar 15, 2020 00:07:25
Német Tanácsadó
Mar 15, 2020 00:15:24
Elolvastam a malac linkedin sztoriját, valamint ezen felbuzdulva átnéztem a linkedinen a CN-nél dolgozó scrum mastereket, és egyetlen egyedet se találtam aki a leírásának megfelelt volna. Valahol már megint csúsztat a malac
Szerintem a CN-nek joga van a jó híréhez, az ilyen alaptalan vádaskodások a jó hír rontását jelentik. Nem vagyok ütyvéd, de szerintem itt megáll egy Polgár-jogi per. Sodi, te mint ütyvéd aspiráns, mit szólsz hozzá?
Mar 15, 2020 00:15:24
Dr. Kátrány
Mar 15, 2020 00:26:46
csodálkoznék ha bárki megtalálná.
Mar 15, 2020 00:26:46
Kémlégy
(
x2)
Mar 15, 2020 00:53:47
x2)
Sodi az első alkoholista kiborg.
Az Ogréban Lakó Buzidémon
Mar 15, 2020 01:16:48
Na,beájult.
Ma este is rámegyek.
Zárni kéne a recskaodut,hahó!
Ma este is rámegyek.
Zárni kéne a recskaodut,hahó!
Mar 15, 2020 01:16:48
Porosodó JAVA tankönyv
Mar 15, 2020 01:17:59
Szegény Tc!
Pedig ő sokkal inkább lehett volna egy átlagos negyvenes programozó.
Örök lázadó marad, mondjuk legalább nem unatkozik.
Pedig ő sokkal inkább lehett volna egy átlagos negyvenes programozó.
Örök lázadó marad, mondjuk legalább nem unatkozik.
Mar 15, 2020 01:17:59
Ooaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhh
Mar 15, 2020 01:31:40
A kódoláshoz ész kell, jó elvonatkoztatási képesség szorgalom és egyfajta elhivatott alázat.
A gyesznyónak egyik sincs, a lázadása is képzelt...
Na BASZÁS!! ...csá!
A gyesznyónak egyik sincs, a lázadása is képzelt...
Na BASZÁS!! ...csá!
Mar 15, 2020 01:31:40
G.
Mar 15, 2020 02:09:51
Megmostam a hajamat es kiruzsoztam a szamat, de az alfahim programozo nem akart megdugni.
Mar 15, 2020 02:09:51
Porosodó JAVA tankönyv
Mar 15, 2020 02:20:51
Mondjuk engem kifejezetten zavar, hogy érezhetően alul vannak reprezentálva a nők a fórumon.
Mar 15, 2020 02:20:51
Mar 15, 2020 02:22:23
Megmostam a hajamat es kiruzsoztam a szamat, de az alfahim programozo nem akart megdugni.
Neki a csupasz,izmos elváltapuka-hát és a borosta jön be, Hahó!
Mar 15, 2020 02:22:23
Goldfish Géza
Mar 15, 2020 02:47:51
Azért az mindenképpen shiker, hogy a negyvenes potrohos kvázi első igazi, elmondása szerint szakmájába vágó állásából fél év után repült, mert nem elég, hogy lamer, még bunkó faszkalap is. Tanulhatna a púpostól, ő még kevesebb tudással is meg tudott kapaszkodni a gazdatest-cégen, mert a főmérnök úrral ellentétben ő be tudja fogni a bűzlő pofáját, és el tud lavírozni a konfliktos kommitjai és a parse errorjai között anélkül, hogy bárki felfigyelne rá. Mert a retard, ha dolgozik, akkor kussban legyen! Csak otthon lehet retardkodni, vlogolni, tviccselni, normális emberek között ez nem pálya, Hahó! Ezt nem tanították azon a világhírű egyetemen?
Puhos! Hagyd azokat a buta embereket és bonyolult számítógépeket, és gyere csak vissza hozzánk, velünk olyan jól bántál!
Goldfish Család
23 rue de Salaud,
Lammerville
Peru
Puhos! Hagyd azokat a buta embereket és bonyolult számítógépeket, és gyere csak vissza hozzánk, velünk olyan jól bántál!
Goldfish Család
23 rue de Salaud,
Lammerville
Peru
Mar 15, 2020 02:47:51
Tycoon
(
x2)
Mar 15, 2020 02:52:20
x2)
Hát sajnálom hogy ez a tv,trágya,pizza,bútor,meg minden is rendelés csak süket duma volt sokak részéről...örültem volna ha tényleg kibaszta volna az ogre a púpját emiatt
Kaleta Gábor
Mar 15, 2020 03:18:25
Azért az mindenképpen shiker, hogy a negyvenes potrohos kvázi első igazi, elmondása szerint szakmájába vágó állásából fél év után repült, mert nem elég, hogy lamer, még bunkó faszkalap is. Tanulhatna a púpostól, ő még kevesebb tudással is meg tudott kapaszkodni a gazdatest-cégen, mert a főmérnök úrral ellentétben ő be tudja fogni a bűzlő pofáját, és el tud lavírozni a konfliktos kommitjai és a parse errorjai között anélkül, hogy bárki felfigyelne rá. Mert a retard, ha dolgozik, akkor kussban legyen! Csak otthon lehet retardkodni, vlogolni, tviccselni, normális emberek között ez nem pálya, Hahó! Ezt nem tanították azon a világhírű egyetemen?
Goldfish Család
23 rue de Salaud,
Lammerville
Peru
Goldfish Család
23 rue de Salaud,
Lammerville
Peru
Én mennék!
Remélem hogy bőven akad 18 éven aluli éretlen gyermek abban a családban.
Mar 15, 2020 03:18:25
Mar 15, 2020 04:08:06
Azon kevés alkalmak egyike, amikor Sodi becsajozott:
(NSFW!!!!)
66.media.tumblr.com/f6d44d3198ec47e58b641a4fe0229990/tumblr_pielu1T1eF1v5t0cl_540.gif
(NSFW!!!!)
66.media.tumblr.com/f6d44d3198ec47e58b641a4fe0229990/tumblr_pielu1T1eF1v5t0cl_540.gif
Mar 15, 2020 04:08:06
Porosodó JAVA tankönyv
Mar 15, 2020 05:05:32
Verjetek meg, de nekem nem igazán van bajom ezzel Tc gyerekkel.
Az vele a baj, hogy szembe mert menni azzal a gigantikus (javarészt balos) képmutatással amivel nekünk is tele a faszunk?
És amiért nem lehet a Fideszt leváltani.
Mindegy, ebben a világban az a lényeg, hogy be lehessen bújni az előregyártott kommersz sablonok mögé és azt hinni, hogy ettől már elég jó vagy.
Pedig mennyivel gazdagabb lenne ez az ország, ha Orbánt Tc csicskítaná a Parlamentben!
Az vele a baj, hogy szembe mert menni azzal a gigantikus (javarészt balos) képmutatással amivel nekünk is tele a faszunk?
Mindegy, ebben a világban az a lényeg, hogy be lehessen bújni az előregyártott kommersz sablonok mögé és azt hinni, hogy ettől már elég jó vagy.
Pedig mennyivel gazdagabb lenne ez az ország, ha Orbánt Tc csicskítaná a Parlamentben!
Mar 15, 2020 05:05:32
Brian
(
x2)
Mar 15, 2020 05:41:57
x2)
Verjetek meg, de nekem nem igazán van bajom ezzel Tc gyerekkel.
Na gurulj le a dombról. Ez a társaság első körben a hájhitler kiröhögésére gyűlt össze, csak amikor a malac bebukta a projetjeit SoDI önként és dalolva vette át a főretard szerepét. Tc annyiban rosszabb a púposnál, hogy nemcsak egy kisstobában veri a faszát, hanem IRL is egy agresszív, napóleon-komplexusos szociopata, és a trolloknak nem kis szerepe volt abban, hogy eltakarodott az országból.
M.Ország rémálma
Mar 15, 2020 06:54:43
Mondjuk engem kifejezetten zavar, hogy érezhetően alul vannak reprezentálva a nők a fórumon.
Te is ilyen körmondatos éjtelmiségi vagy? Konkrétan itt nincsenek nők, meg lehet ezt egyszerűen, normálisan is fogalmazni, hogy a magamfajta gyári melós is értse.
Azt viszont nem értem, hogy téged miért zavar ez kifejezetten? Ez a sneci fóruma, ahol a közösség organikusan így alakult ki köré. Úgy beszélsz, mintha egy multinál ülnél egy meetingen és nehezményeznéd, hogy nem vett fel a vezetés nőket. Szűzfaszú vagy?
Mar 15, 2020 06:54:43
-
Mar 15, 2020 07:19:13
Itt minden kommentelő SoDi egyik személyisége. Hogy lennének már nők? (A látens és konkrét buzi személyiségeket nem számolva)
Mar 15, 2020 07:19:13
Herbáldübbentő Hapcilaci
Mar 15, 2020 07:28:24
RGL-nél jól bekattant a Satansystem. Csak akkor kedves ha kunyerálni kell. Sodi fogadja be, lakjanak együtt a recskaoduban, egy dühöngő őrült feldobná a mirrort!
Mar 15, 2020 07:28:24
-
Mar 15, 2020 07:28:27
Elkényelmesedtunk vagy mindenki baszott tegnap este?
Endi, mi igaz abbôl, hogy what andinak anno te hordtad a füvet, amit ő pitonpátyolgatással honorált volna, ha működne a faszod?
Endi, mi igaz abbôl, hogy what andinak anno te hordtad a füvet, amit ő pitonpátyolgatással honorált volna, ha működne a faszod?
Mar 15, 2020 07:28:27
xray
(
x21)
Mar 15, 2020 07:29:37
x21)
Nulladikos Snecologus
Mar 15, 2020 08:01:08
Sherlock Porks, urlyezus... mentsegere legyen szolva, neki legalabb volt csaja.
Mar 15, 2020 08:01:08
GamerPC
Mar 15, 2020 08:07:03
Éljenek a zsidók, a muszlimok, a keresztények, az arabok, a cigányok, a szlovákok, a románok, a magyarok, a buzik, a heterók, a fehérek, a négerek.
Vesszen sodi!
Púpos búbánat
Vesszen sodi!
Mar 15, 2020 08:07:03
Penzmento
(
x6)
Mar 15, 2020 08:24:41
x6)
Palvin Barbi azt nyitlatkozta, ha elfogy a wc-papír, muszáj lesz broni szájába szarnia higiéniai okok miatt.
🕎Endigame🕎
broni
Mar 15, 2020 09:31:22
Palvin Barbi azt nyitlatkozta, ha elfogy a wc-papír, muszáj lesz broni szájába szarnia higiéniai okok miatt.
nem kamu??????????
Mar 15, 2020 09:31:22
Gólya
(
x2)
Mar 15, 2020 10:00:59
x2)
Teljesen mindegy.
Az itteni csajok pár éven belül úgy is rajongással szopják majd asodit.
Ezt megmondta a vadászbika
Herbáldübbentő Hapcilaci
Mar 15, 2020 10:34:33
Sodi te sörösüveg cuclizó hazaáruló pedofil! Hol a kokárda és a kereszt?!
Mar 15, 2020 10:34:33
broni
Mar 15, 2020 10:38:35
Sodi te sörösüveg cuclizó hazaáruló pedofil! Hol a kokárda és a kereszt?!
ez egy kutya migri pogány!!!!!!!!!!!!!!átkozott vagy, sodi!!!!!!!!!!!!!!
Mar 15, 2020 10:38:35
Német Jeti
Mar 15, 2020 10:52:11
szombathelyikalvaria.blogspot.com/ A szarszagú hajléktalan, kancsal cigány megy a sittre, a buzi mellé! XD
Mar 15, 2020 10:52:11
Schwezoff Dávid
(
x6)
Mar 15, 2020 11:01:46
x6)
Mink ide nem ismerkedni, hanem röhögni járunk, hahó!
Schwezoff Dávid
(
x6)
Mar 15, 2020 11:02:40
x6)
Sherlock Porks, urlyezus... mentsegere legyen szolva, neki legalabb volt csaja.
Blogina!
Herbáldübbentő Hapcilaci
Mar 15, 2020 11:19:46
Már nem azért, de Endre baszki hogy lehet, hogy te, mint 2006-os hős, magyarok megmentője, idén se kaptál állami kitüntetést? Meddig kell még száműzetésben élned a patkánylyukban? Mikor térsz már végre haza, igaz magyar gyerekeket megrontani?
Mar 15, 2020 11:19:46
devizas haver
Mar 15, 2020 11:20:49
Blogina!
Meg a jeti meg a szaros nyuszi
Mar 15, 2020 11:20:49
Penzmento
(
x6)
Mar 15, 2020 11:50:10
x6)
nem kamu??????????
broni
Mar 15, 2020 12:51:06
hejjj, a bedes gyapotszedő hamilton!!!!!!!!!!!!!!!!
Mar 15, 2020 12:51:06
broni
Mar 15, 2020 13:02:24
na, nemakarok meghalni homoerotikus kapcsolat nélkül, melyik kedves troll vállalllkozik????????????
sodi, te ne!!!!!!!!!!!
sodi, te ne!!!!!!!!!!!
Mar 15, 2020 13:02:24
Tycoon
(
x2)
Mar 15, 2020 13:11:05
x2)
na, nemakarok meghalni homoerotikus kapcsolat nélkül, melyik kedves troll vállalllkozik????????????
sodi, te ne!!!!!!!!!!!
sodi, te ne!!!!!!!!!!!
Majd a márkica
pocokarcú fiú
Mar 15, 2020 13:14:25
sodi, te ne!!!!!!!!!!!
sodi, te ne!!!!!!!!!!!
Zsery, Hahó!
Mar 15, 2020 13:14:25
Herbáldübbentő Hapcilaci
Mar 15, 2020 13:15:18
Sodi állítólag a neten hirdeti, hogy ebben a nehéz időszakban ingyen vállal gyermekfelügyeletet mint ex tanítóbácsi! Ugyanitt textilmentes lakótelepi szaunaszeánsz!
Mar 15, 2020 13:15:18
69 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™