Bármikor hamisít bárki neked érvényesnek tűnő telekkönyvet
Majd. Persze. Indul. Megbízható barátaid eddig is mindig tartották a szavukat. xDDDD
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
mióta is "indul"? karak is karanténban volt, eddig azért nem indulhatott? gondolom majd jövő héten indul.
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
🕎Endigame🕎
mit kacsingatsz te rossz homokos, pont úgy csinálsz mintha a vergődésen kívül bármit is tudnál tenni hajdú ellen, ha nem fizet, a wu-s sajtpapírokkal meg kitörölheted a szaros picsádat. profi élősködő a csávó, majd pont te a hikomat fogod beforgatni. A saját lányának nem fizet semmit, pont nálad kezdi el, vess keresztet arra a pénzre te balfasz.
3000 euróból nem fog kijönnai a karakszoba. Ennél nagyobb befektetés kell! Ezért vársz most megint az ezer eurós hitelre?
4k már elég lesz talán talán
A geci orbán pedig segélyt sem ad.
|__o__|
A deficás Hajdúnak nincsen kocsija, cserébe van két vidéki háza, egy Nógrádban, egy Somogyban. Ha ezek bármit is érnének, rég pénzzé tette volna. Lejárni nem akar, nem tud, úgyhogy két szétlopott, düledező putrit kell elképzelni, nagy valószínűséggel masszív közműtartozásokkal megfejelve. Rég eladta volna őket, ha tudja. A nógrádit árulta is, ezt Soditól tudjuk. Úgyhogy remélem, pár száz euróért beköltöztet valamelyik kalyibába, hatalmas show lenne! LOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL
Figyelj már te fasz! Hiába nagyképűsködsz itt, hogy mekkora faszagyerek vagy Németországban, amikor ott is úgy élsz mint egy hajléktalan! Hidd el, egyesek az itthoni pénzből is normálisan élnek, a te fizetésedből családot tartanának el ott kint. Itt vered magad, hogy mennyi a pénzed, mégis hajléktalanként élsz. Szóval én leszállnék erről a témáról, hogy "höhö, Orbán mindenkit átver a statisztikákkal, és én ezen a röhögök a havi 800k fütyimmel", mert még így sem élsz jobban mint a legutolsó csöves.
Végülis, ha magadat ezzel meg tudod győzni, akkor minden rendben. Mindenki más meg teli torokból röhög rajta, mekkora balek voltál megint :D
Na meló, csá. Zsidók vagytok.
Pontosan. Minden lepukkant,d e még lakható falusi viskót megvettek az elmúlt években 5-10 millákért az elmúlt években amelyik nem egy cigánytelep közepén volt. A balatonhoz közel még az üres telek is ér valamennyit.
Csak épp annyit nem, amiből ki tudja fizetni új tulajdonos a tartozásokat, és el tudja bontani az önkormányzat által már rég életveszélyesnek nyilvánított, lakhatatlan, komfort nélküli düledező putrit.
Ez az egyetlen elképzelhető ok arra, hogy még nem ment el.
a szomszéd tulajdoni lapja volt, hetyetye.
Igazad van, nem kell elsietni a dolgokat.
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
Ha van egy csepp esze markeknak, az lesz a shajat megoldasuk, hogy penzert berbeadjak a koboldot, a pinceben meg lehet dugni verni csicskaztatni, senkit nem fog erdekelni a pupos nyivakolasa. Fhosni fogja. En fizetnek ezert.
Érdemes megnézni Till Attila rövidfilmjét a Csicskát.
Kb oda jutna endre.
Endre,kifizetem az össszes adósságod, ha levágod a faszodat tőböl!
Kurva autikorrekt, sodi ne almodozz nem lesz masztiparti.
Honnan tudod ezt ennyire pontosan? :)
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
Ha anyagi segítség kellene van olyan aki adni pénzt neked?
Felesleges.
Elég, ha mindenki törleszgeti rendben a tartozásait.
NÍÍÍNÓÓÓ NÍÍÍÍNÓÓÓÓ
sodi zavarban van vagy hazudik
Most zavarban van feszegessük még a témát
nem fogják. :)
Hány kütyüt viszel magaddal?
Ki fogja felsegíteni a vonatra?

szerintem:
- ugrálórobot
- szoligép
- rajztábla
- porszívórobot
- máriókormány
- 2 elgato
- okosóra
- mikrofon
- briós kamera
- faptop
- tablet
- okoslámpák
- legobusz, ha unatkozna
valorant, a taktikai fps neked???? majd ilyen 0 kill 30 halállal fejezed be a kört most megmondom, megalszik az ogre tej a szádban olyan lassú agyú balfasz vagy nulla szem-kéz koordinációval. aztán majd megy a szokásos dünnyögés, meg a szájhúzás hogy eszt nyem éjtem ez egy szar.
neked a baby shark való baszkikám, bebaszva dülöngélni a dedós zenére, az a te világod.
* Magányosan ül a mosószobában egy hónapig *
Orge meglátja, kinyitja az elgátókat belép sodi ticcs akkountjába, mert az informaikusok gyöngye nem jelentkezik ki sehonnan, összeszed 500 euró donétet egy hóna palatt.
Az Ogre belemerül a streamelésbe és a felső zár soha többet nem nyílik ki
Segítek te pedofil buzi: A devizáshavernek pont nem lesz alkalmas, "majd talán augusztusban", valami ilyesmit fog hazudni, te pedig nem fogsz menni sehova, maradsz az ogréval nyárra, ha ki nem basz az utcára.
Ide a rozsdás bökőt, hogy a devizás haciendája az enyingi cigányriviérán van.
Valami cigányok miatt forgalomképtelen, de egyébként gyönyörű környéken, igen.
:D
Tehát van egy háza, amit nem tud kiadni, mert egy cigánytelep szélén áll. Mivel se kocsija, se pénze, ezért nem is nagyon járogat le. Innentől teljesen nyilvánvaló, mi lett a ház sorsa. Az, hogy nincsenek nyílászárók és csövek a falban gyakorlatilag alapvetés. Ha rendesek a cigók, talán a tetőt meghagyták.
Nem baj, Púp, az ogre sem engedi használni a fürdőt, úgyhogy megleszel vezetékes víz nélkül is, az ablakok hiánya pedig garantálja, hogy legalább nem penészedsz be ott is. LOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL
Ez teljesen teoretikus, mert úgysem fog visszafizetni semmit. Aki a saját gyerekétől sajnálja a pénzt, az nem fog koboldtartást fizetni neked. Köszönettel eltette a pénzedet, és beállhatsz a sor végére a többi hitelező mögé. A devizás Hajdú támogatása konkrétan a legbalfaszabb döntésed volt az összes közül. Még a Dörppe is nagyobb eséllyel fog valamit fizenti, mint a fekete öves munkakerülő Hajdú. Mikor is adtál neki pénzt? Másfél éve? Na erről beszélünk. Már rég vissza kellett volna adnia, de te megteszed neki azt a szívességet, hogy TE gyártod neki a kifogásokat, hogy miért ne kelljen fizetnie, mert nem bírod elismerni, hogy RÁBASZTÁL.
Nem. Az még nem elcigányosodott környék (kisebbségben vannak), de vannak erre utaló aggasztó jelek, és ugye ingatlansárlásnál a legtöbben a hosszútávú kilátásokat mérlegelik.
De mondjuk garantáltan nincs a környéken.
A plusz 1000 eurót nem tudom még, tényleg megkapom-e.
Egy hete adtam postára, 28-án kellett hogy odaérjen.
Mondjuk 29-én iktatták, utána meg 3 nap szünet volt ugye.
Ez azt jelenti, hogy ha se holnap, se holnapután nem jön meg, akkor azt mégsem kapom meg szerintem.
Igen-igen, de pesti lakásban ül, nem engedhet meg magának olyan kezeletlen végrehajtást, aminél a bankot megkérdezik, hogy nem szeretne-e csatlakozni.
Ismétlem, TE GYÁRTOD NEKIK A KIFOGÁSOKAT, hogy miért ne fizessenek, mert amint a sarkadra állnál, rögtön szembesülnél azzal, hogy nincs pénz. Ezt úgy hívják, hogy kognitív disszonancia redukció, de úgysem érted, te autista csimpánzivadék. Anyád ha megtudná, hogy állsz anyagilag, szétbaszná a hátadon a sodrófát. Mennyit árultál el neki? A dörppét?
No para sodi, ha villanyt kell újra bekötni nem drága, segítünk bekötni neked biztonságos lesz!
A csövek hiánya miatt ne aggódj, simán megoldod csöveztél te már az Ogrénél eleget!
ne relativizáljál, hanem mondd ki hangosan, hogy lumpennek adtál pénzt, aki a saját családjától sajnálja. Ganaj szar prolikat pénzeltél, és most remegő segglyukkal számolgatod, hogy 10 év alatt mennyi fog forintonként bejönni tőlük, ha méltóztatnak valami alamizsnát feléd dobni. Munkája hosszú távon egyiknek sincs, csak Provident meg bírósági behajtók hosszú tömött sorokban. Devizásnak mi a fedezete? Márkéknak mi a fedezete?
Ezt már meséltem.
- Kislányom, és mikor lesz a ballagásod?
- Ja, az a múlt héten volt.
Ehhez nem kell mit hozzáfűzni.
Mikor lesz CODERWARS stream?
Nemzetközi shikerhez előfeltétel lett volna nemzetközi nyelven beszélni, de sodi már közel van a szellemi teljesítőképességének csúcsához (saját bevallása szerint). Ha eddig nem tudott megszólalni németül meg angolul, akkor ez után meg még úgy sem fog!
Következő terv: Megtanulni a jelbeszédet, és foshni fogja a nagyothalló gémer közösség a donéteket! sodi nehogy ellopd az ötletemet!!
a saját butaságodat mesélted el. a gyermek attól nem érdemtelen a tartásra, mert nem hívja meg a ballagásra az apját. ha esetleg éveken át nem tartaná a kapcsolatot az apjával, akkor lehetne érdemtelenségről beszélni. de ne kelljen már jogi evidenciákat magyarázni egy jogi idiótának.
Holnaptol johetsz a defizashaver nyaralojaba
Nem biztos. Nem tudom, hogy idefele mi a helyzet, osztrák irányból eljut-e Berlinig egy autó.
Plusz nem válaszol az üzenetire, plusz nagykorú.
Ez így együtt már jó ok.
Ki fog felmenni érted autóval? Te fizeted a benzint? Arra kell az újabb 1000 euró? Valld már be!
Többen kérdezik, Hahó!
Ó helló, ez itt most egy technikai próba! http://sohatobbetnemirokide.no-ip.hu
Még nem tudom, de részletkérdés.
honnan veszed ezeket a faszságokat? hány gyermektartásdíj megszüntetése iránti perben jártál el? ne fárasszál a jogi idiotizmusoddal, mert szólok czenki mamának, és elkeni a szádat.
Ahh igaz autivilágban csak a képzelet számít. Legrosszabb esetben veszel egy autót a deficásnak a kégliért cserébe és akkor lesz újra egy saját lakásod! win-win. Tele vagyok ma jó ötletekkel, nem is tudom miért nem én vagyok a sodi.
apuka éveken át baszott a lányára. hiányzott minden szülinapról, minden karácsonyról. Más nőkkel hetyegett, gyerektartást nem fizetett. mikor egyszer méltóztatik neki üzenetet küldeni, akkor miért is kéne ettől bárkinek térdre borulnia. a kurva anyádat már te faszszopó szar!
A magyar jogrendszerben egyedül a szülő sérelmére elkövetett bűntett sztornó tényező a gyerektartás esetében.
Alapvetően a jogszabály úgy áll hozzá,hogy a szülőnek a kötelessége foglalkozni a gyerekkel.
Szóval amíg nappalin nem önköltségen tanul a gyerek,köteles gyerektartást fizetni.
Ha kíváncsi a pofájára a gyerek, ha nem.
nem így van, de ne menjünk bele, XXIX. PED. az a lényeg, hogy amit a berlini pedofil jogászisten mond, az totális jogi idiotizmus.
de bárcsak pert indítana hajdú, legalább a bíróság a pofájába vágná, hogy ő volt az aki nem tartotta a kapcsolatot a lányával.
A második hullám olyan október-november környékén fog jönni a legtöbb virológus számítása szerint. Tehát végleg hazaköltözöl?
Endre, felhatalmazol minket arra, hogy ha másfél hónap után még mindig itthon leszel, akkor felkeressük az adóhatóságot mind Magyarországon, mind Németországban, és megadjuk nekik a tartózkodási helyedet? Ugyanis a hazamenekülés csak úgy tisztességes, ha létrehozod a "fehér lapot" itthon, elszámolsz minden tartozásoddal. Megbeszéltük?
Se fürcsik.
Most azt hiszed, hogy a trollokat idegesíted, pedig csak magadat járatod le még jobban. Úgy konkrétan kezdesz begolyózni, gügyögsz, gyermeteg nyelven beszélsz csakhogy felhívd magadra a figyelmet. Nézz már szét magad körül! Hol vagy? Valami kisszobában egyedül? Vagy egy irodában szintén egyedül? Esetleg egy parkban a mókusok között? Nincs fizikai emberi kapcsolatod! Az egyedüli kapocs a külvilággal számodra pár tucat troll az INTERNETEN!!!!444! Ide írhatsz akármit, mindig lesz aki elolvassa, válaszolni is fogunk. Viszont ez a fizikai életedet akkor sem fogja jobbá tenni.
Milyen szép lenne ha a német biztonság magyar törlesztéssé alakulna, nagyot nyerne vele a nemzet!
Dehogynem. Azt, hogy legyél a gyerekeddel olyan viszonyban, hogy elmondja, mikor van a ballagása. A szopott gombóc fejű lumpen Hajdú gondolom pont úgy viszonyul a gyerekkérdéshez, mint a metélt Kaufmann: azaz enyhe undorral, és csakis a volt feleséggel való kibaszási lehetőséget keresve.
Ez az ember neked nemhogy fizetni nem fog, de ha lángolnál, le se pisálna, elhiszed? Ugyanolyan szociopata retard, mint te vagy.
hogy hol van? elmondom!
útban az átütő nemzetközi shiker felé.
Majdnem 100%-ig biztos vagyok benne, hogy konkrétan Golda Meir javasolta Sodinak, hogy vegyen fel minden létező hitelt, amit még megkap, merítse le az összes hitelkeretét, utalja őket egy számlára vagy vegye fel kápéban és húzzon el vele Magyarországra. Majd ő bújtatja, és jogászkodva letagadja a fizetési meghagyások átvételét, stb. Attól még, hogy nem kamarai tag, egykét jogi kiskaput nyilván ismer.
Igazmondó Juhász
(
x2)
Jun 03, 2020 14:31:19
x2)
Fényképeken, és ami fontosabb: telekkönyvön is. ;)
Bármikor hamisít bárki neked érvényesnek tűnő telekkönyvet
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Jun 03, 2020 14:31:41
x38)
????
Miért kéne törlesztenie?
Az egy projekt. Majd indul.
Miért kéne törlesztenie?
Majd. Persze. Indul. Megbízható barátaid eddig is mindig tartották a szavukat. xDDDD
Hahó
(
x136)
Jun 03, 2020 14:32:07
x136)
????
Miért kéne törlesztenie?
Miért kéne törlesztenie?
mióta is "indul"? karak is karanténban volt, eddig azért nem indulhatott? gondolom majd jövő héten indul.
Penzmento
(
x6)
Jun 03, 2020 14:32:41
x6)
Akkor add meg a címét!
-
Jun 03, 2020 14:33:24
mit kacsingatsz te rossz homokos, pont úgy csinálsz mintha a vergődésen kívül bármit is tudnál tenni hajdú ellen, ha nem fizet, a wu-s sajtpapírokkal meg kitörölheted a szaros picsádat. profi élősködő a csávó, majd pont te a hikomat fogod beforgatni. A saját lányának nem fizet semmit, pont nálad kezdi el, vess keresztet arra a pénzre te balfasz.
Jun 03, 2020 14:33:24
Márk a társ
Jun 03, 2020 14:33:48
????
Miért kéne törlesztenie?
Miért kéne törlesztenie?
3000 euróból nem fog kijönnai a karakszoba. Ennél nagyobb befektetés kell! Ezért vársz most megint az ezer eurós hitelre?
4k már elég lesz talán talán
Jun 03, 2020 14:33:48
-
Jun 03, 2020 14:35:12
a szoba be van rendezve, beállítod a kamerát meg a kutyát aztán rányomsz a felvételre és indul a műsor. mit nem lehet ezen elindítani? fogyatékos barom vagy ha még mindig azt hiszed hogy ebből lesz bármi értékelhető, nemhogy tesla..
Jun 03, 2020 14:35:12
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Jun 03, 2020 14:35:20
x38)
Törpapa hamarabb fog fizetni, mint ez a féreg Hajdú, de te csak bizakodjál a semmire. Pont úgy fog fizetni, ahogy te adtad meg a tartozásaidat (Krucsió 2000Ft-ja!!!!)
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
Igazmondó Juhász
(
x2)
Jun 03, 2020 14:36:45
x2)
Sodi akkor jössz haza Jún 15-én? Ja hogy csak akarsz, mert akkora geci vagy hogy még anyád sem lát szívesen
púp-orr-sérv-fogász
(
x7)
Jun 03, 2020 14:38:31
x7)
Egyébként most olvasom, hogy a budapesti átlagbér 317 ezer forint nettó. Felfoghatatlan, hogy még a korona idején is növedekedett az átlag havi 11 ezer forinttal.
A turizmusban dolgozókat rúgták ki a virus miatt, ők átlag alatt kerestek, ettől mozdult felfele az átlag. A te agyaddal felfoghatatlan. A geci orbán pedig segélyt sem ad.
trendbeli garázdaság
Jun 03, 2020 14:44:24
Sodiól magyarra fordítva ez azt jelenti, hogy az anyád nem engedi, hogy hazamenekülj hozzá az ogre elől. Hajdúnak természetesen még nem szóltál arról, hogy nála akarsz lébecolni 2 hetet, tehát ezt a tervet még te sem gondolod komolyan. Arról nem is beszélve, hogy az a ház nyilvánvalóan vagy lakhatatlan, vagy használja aktívan Hajdú, máskülönben már eladta volna.
A lényeg, hogy nem lesz semmiféle hazaköltözés, ez mostanra egyértelművé vált.
Gondolj bele recskás: Nem tudsz elmenekülni a gonosz ogre elől, mert nem kellesz anyádnak sem, és sehova nem tudsz menni. Ez aztán élet. Csak a streamelés mehessen nyugiban, mi? Te pedofil szar!
A lényeg, hogy nem lesz semmiféle hazaköltözés, ez mostanra egyértelművé vált.
Gondolj bele recskás: Nem tudsz elmenekülni a gonosz ogre elől, mert nem kellesz anyádnak sem, és sehova nem tudsz menni. Ez aztán élet. Csak a streamelés mehessen nyugiban, mi? Te pedofil szar!
A deficás Hajdúnak nincsen kocsija, cserébe van két vidéki háza, egy Nógrádban, egy Somogyban. Ha ezek bármit is érnének, rég pénzzé tette volna. Lejárni nem akar, nem tud, úgyhogy két szétlopott, düledező putrit kell elképzelni, nagy valószínűséggel masszív közműtartozásokkal megfejelve. Rég eladta volna őket, ha tudja. A nógrádit árulta is, ezt Soditól tudjuk. Úgyhogy remélem, pár száz euróért beköltöztet valamelyik kalyibába, hatalmas show lenne! LOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL
Jun 03, 2020 14:44:24
-
Jun 03, 2020 14:44:44
Egyébként most olvasom, hogy a budapesti átlagbér 317 ezer forint nettó. Felfoghatatlan, hogy még a korona idején is növedekedett az átlag havi 11 ezer forinttal.
Figyelj már te fasz! Hiába nagyképűsködsz itt, hogy mekkora faszagyerek vagy Németországban, amikor ott is úgy élsz mint egy hajléktalan! Hidd el, egyesek az itthoni pénzből is normálisan élnek, a te fizetésedből családot tartanának el ott kint. Itt vered magad, hogy mennyi a pénzed, mégis hajléktalanként élsz. Szóval én leszállnék erről a témáról, hogy "höhö, Orbán mindenkit átver a statisztikákkal, és én ezen a röhögök a havi 800k fütyimmel", mert még így sem élsz jobban mint a legutolsó csöves.
Jun 03, 2020 14:44:44
Dzsibuti térdeltetős
Jun 03, 2020 14:46:35
????
Miért kéne törlesztenie?
Miért kéne törlesztenie?
Végülis, ha magadat ezzel meg tudod győzni, akkor minden rendben. Mindenki más meg teli torokból röhög rajta, mekkora balek voltál megint :D
Na meló, csá. Zsidók vagytok.
Jun 03, 2020 14:46:35
Csengőfrász
(
x1)
Jun 03, 2020 14:48:34
x1)
Endre nem akart öngyilkos lenni.
Szimplán úgy járt mint VKá a játszótérnél...
Szimplán úgy járt mint VKá a játszótérnél...
Hahó
(
x136)
Jun 03, 2020 14:50:19
x136)
az első fosni fogja majdnem egy éve volt. de most már tényleg hamarosan indul a projekt. Jövő héten.
Szerző: sodika Jul 29, 2019 18:43:06
Fosni fogja.
Szerző: sodika Jul 29, 2019 18:43:06
Fosni fogja.
-
Jun 03, 2020 14:52:08
Pontosan. Minden lepukkant,d e még lakható falusi viskót megvettek az elmúlt években 5-10 millákért az elmúlt években amelyik nem egy cigánytelep közepén volt. A balatonhoz közel még az üres telek is ér valamennyit.
Csak épp annyit nem, amiből ki tudja fizetni új tulajdonos a tartozásokat, és el tudja bontani az önkormányzat által már rég életveszélyesnek nyilvánított, lakhatatlan, komfort nélküli düledező putrit.
Jun 03, 2020 14:52:08
Hahó
(
x136)
Jun 03, 2020 14:54:14
x136)
a szomszéd tulajdoni lapja volt, hetyetye.
kétórás napszámos
Jun 03, 2020 14:56:19
????
Miért kéne törlesztenie?
Miért kéne törlesztenie?
Igazad van, nem kell elsietni a dolgokat.
Jun 03, 2020 14:56:19
Karak
Jun 03, 2020 14:59:16
Fhosni fogom xD
Jun 03, 2020 14:59:16
mifaaan
(
x1)
Jun 03, 2020 15:01:45
x1)
Akkor június 15-től két hétig nem lesz stream? Mire fogják a trollok esténként verni? /s
Rájött Games
Jun 03, 2020 15:07:29
Zsödi! Mi lenne ha ma este Valorantot streamelnél? Új online shooter, minden sikeres magyar streamer jelenleg azt nyomja! Gondolom, hülye lennél nem kihasználni az alkalmat! Nézettség az egekben lenne, főleg mivel többször is bizonyitottad már, hogy milyen skilles FPS gamer vagy!
Nem lehet kifogás a "most nem költök" érv sem, mert free-to-play! ;D
Nem lehet kifogás a "most nem költök" érv sem, mert free-to-play! ;D
Jun 03, 2020 15:07:29
xray
(
x21)
Jun 03, 2020 15:13:13
x21)
Jun 03, 2020 15:13:13
Nem a faszságra reagáltam, hanem arra, hogy azért jobb az óvatosság. Valószínűleg nincs is vírus, meg minden, és különben is az 5G okozza, de azért az óvatosság akkor sem árt.
igazi isten barma vagy. még a szart is ki kéne verni belőled. Jun 03, 2020 15:13:13
kétórás napszámos
Jun 03, 2020 15:16:53
Sodi, ha magányosnak érzed magad, gondolj az adósságaidra, ők mindig ott lesznek neked, mint hűséges társak!
Jun 03, 2020 15:16:53
Ételfutár
Jun 03, 2020 15:17:17
Ordítva röhögök hogy ez a marha azt hiszi pénzt fog kifacsarni egy miskolci cigányból vagy egy professzionális lehúzós szélhámosból akiből a saját lánya se tud semmit kihúzni.
Kíváncsi vagyok nagyon arra is mit válaszolt a miskolcigány mikor próbáltad adagolni neki hogy odaköltöznél hozzá a karakszobába. Elég hamar csicskahopp lennne ott neked, összes ketyerédtől is meg lennél szabadítva hamar, csak azt látnánk hogy sodika eltűnik az internetről, ahogy egy lyukói disznóólba zárják be csicskásnak.
Kíváncsi vagyok nagyon arra is mit válaszolt a miskolcigány mikor próbáltad adagolni neki hogy odaköltöznél hozzá a karakszobába. Elég hamar csicskahopp lennne ott neked, összes ketyerédtől is meg lennél szabadítva hamar, csak azt látnánk hogy sodika eltűnik az internetről, ahogy egy lyukói disznóólba zárják be csicskásnak.
Jun 03, 2020 15:17:17
Vonzas torvenye
Jun 03, 2020 15:31:20
Ordítva röhögök hogy ez a marha azt hiszi pénzt fog kifacsarni egy miskolci cigányból vagy egy professzionális lehúzós szélhámosból akiből a saját lánya se tud semmit kihúzni.
Ha van egy csepp esze markeknak, az lesz a shajat megoldasuk, hogy penzert berbeadjak a koboldot, a pinceben meg lehet dugni verni csicskaztatni, senkit nem fog erdekelni a pupos nyivakolasa. Fhosni fogja. En fizetnek ezert.
Jun 03, 2020 15:31:20
Csengőfrász
(
x1)
Jun 03, 2020 15:32:30
x1)
Érdemes megnézni Till Attila rövidfilmjét a Csicskát.
Kb oda jutna endre.
Csengőfrász
(
x1)
Jun 03, 2020 15:33:02
x1)
mifaaan
(
x1)
Jun 03, 2020 15:33:46
x1)
Hogy fogod tölteni a kütyüket a putriban?
Miért veszel fel megint 1000 euró hitelt?
A 9000-et megkaptad végül?
Ne hazudj, úgyis ki fog derülni!!
Miért veszel fel megint 1000 euró hitelt?
A 9000-et megkaptad végül?
Ne hazudj, úgyis ki fog derülni!!
Khmm...
Jun 03, 2020 15:33:51
Jun 03, 2020 15:33:51
Vonzas torvenye
Jun 03, 2020 15:35:07
Kurva autikorrekt, sodi ne almodozz nem lesz masztiparti.
Jun 03, 2020 15:35:07
sodika
Jun 03, 2020 15:35:35
A deficásnak nincsen kocsija, cserébe van két vidéki háza, egy Nógrádban, egy Somogyban.
Jun 03, 2020 15:35:35
sodika
Jun 03, 2020 15:36:40
Felesleges.
Jun 03, 2020 15:36:40
sodika
Jun 03, 2020 15:37:19
Valorant jó ötlet.
Holan meg az Amazon FPS-t, ezt is letöltöttem már.
Jun 03, 2020 15:37:19
sodika
Jun 03, 2020 15:37:24
holnap, na
Jun 03, 2020 15:37:24
Emojipolice
Jun 03, 2020 15:37:35
NÍÍÍNÓÓÓ NÍÍÍÍNÓÓÓÓ
sodi zavarban van vagy hazudik
Most zavarban van feszegessük még a témát
Jun 03, 2020 15:37:35
kirakottLegoBusz
(
x1)
Jun 03, 2020 15:37:48
x1)
nem fogják. :)
Csengőfrász
(
x1)
Jun 03, 2020 15:38:31
x1)

Sodi szuicid hajlama
Jun 03, 2020 15:38:34
Hmm.. Elő kéne jönnöm megint.
Jun 03, 2020 15:38:34
Hahó
(
x136)
Jun 03, 2020 15:40:10
x136)
szerintem:
- ugrálórobot
- szoligép
- rajztábla
- porszívórobot
- máriókormány
- 2 elgato
- okosóra
- mikrofon
- briós kamera
- faptop
- tablet
- okoslámpák
- legobusz, ha unatkozna
Csengőfrász
(
x1)
Jun 03, 2020 15:41:34
x1)
Egyébként bármilyen rosszindulat nélkül kérdem Endre.
Tényleg nem félsz hogy elveszik mindened és bezárnak egy sufniba valahol az alföldön?
Tényleg nem félsz hogy elveszik mindened és bezárnak egy sufniba valahol az alföldön?
-
Jun 03, 2020 15:43:41
Valorant jó ötlet.
valorant, a taktikai fps neked???? majd ilyen 0 kill 30 halállal fejezed be a kört most megmondom, megalszik az ogre tej a szádban olyan lassú agyú balfasz vagy nulla szem-kéz koordinációval. aztán majd megy a szokásos dünnyögés, meg a szájhúzás hogy eszt nyem éjtem ez egy szar.
neked a baby shark való baszkikám, bebaszva dülöngélni a dedós zenére, az a te világod.
Jun 03, 2020 15:43:41
GamerPC
Jun 03, 2020 15:45:15
szerintem:
- ugrálórobot
- szoligép
- rajztábla
- porszívórobot
- máriókormány
- 2 elgato
- okosóra
- mikrofon
- briós kamera
- faptop
- tablet
- okoslámpák
- legobusz, ha unatkozna
- ugrálórobot
- szoligép
- rajztábla
- porszívórobot
- máriókormány
- 2 elgato
- okosóra
- mikrofon
- briós kamera
- faptop
- tablet
- okoslámpák
- legobusz, ha unatkozna
* Magányosan ül a mosószobában egy hónapig *
Orge meglátja, kinyitja az elgátókat belép sodi ticcs akkountjába, mert az informaikusok gyöngye nem jelentkezik ki sehonnan, összeszed 500 euró donétet egy hóna palatt.
Az Ogre belemerül a streamelésbe és a felső zár soha többet nem nyílik ki
Jun 03, 2020 15:45:15
sodika
Jun 03, 2020 15:52:06
PS4, és asztali gép is.
Vagy megoldom valahogy, hogy kocsival tudjak menni, vagy inkább maradok. Amíg home office van, mindenképp. Majd ha már se home office, se Kurzarbeit nincs, visszajövök.
A melóba járás és a fürcsik miatt vagyok itt Berlinben. Több hónapja az első van ugyan, de értelmetlen, a második meg nincs.
Három hónapig még adójogi vonzata sincs a magyar home office-nak.
Vagy megoldom valahogy, hogy kocsival tudjak menni, vagy inkább maradok. Amíg home office van, mindenképp. Majd ha már se home office, se Kurzarbeit nincs, visszajövök.
A melóba járás és a fürcsik miatt vagyok itt Berlinben. Több hónapja az első van ugyan, de értelmetlen, a második meg nincs.
Három hónapig még adójogi vonzata sincs a magyar home office-nak.
Jun 03, 2020 15:52:06
sodika
Jun 03, 2020 15:53:27
Se melóba járás.
Se kényelmesen sok bevétel.
Se fürcsik.
A korona az idei évre elbaszta a Berlint.
Se kényelmesen sok bevétel.
Se fürcsik.
A korona az idei évre elbaszta a Berlint.
Jun 03, 2020 15:53:27
sodika
Jun 03, 2020 15:55:35
Úgyhogy ma elkezdem szervezni, mi történjen jövő utáni héttől.
Még nem tudom, megyek-e egyáltalán, ha igen, hova.
Abszolút semmi sincs eldöntve.
De ma elkezdem megszervezni.
Ezért jó az új router meg net. Gyakorlatilag bárhova magammal tudom vinni a legalább 100 megabites netet az EU-n belül, és korlátlan.
Abszolút semmi sincs eldöntve.
De ma elkezdem megszervezni.
Ezért jó az új router meg net. Gyakorlatilag bárhova magammal tudom vinni a legalább 100 megabites netet az EU-n belül, és korlátlan.
Jun 03, 2020 15:55:35
-
Jun 03, 2020 15:58:07
Úgyhogy ma elkezdem szervezni, mi történjen jövő utáni héttől.
Segítek te pedofil buzi: A devizáshavernek pont nem lesz alkalmas, "majd talán augusztusban", valami ilyesmit fog hazudni, te pedig nem fogsz menni sehova, maradsz az ogréval nyárra, ha ki nem basz az utcára.
Jun 03, 2020 15:58:07
sodika
Jun 03, 2020 16:01:11
Nem, nem. Ha nyílik a határ, igyekszem húzni.
Június 15-étől szabad a dolog.
Aztán ha jön a második hullám, otthon vészelem át.
Június 15-én pontosan azon a napon tervezek visszajönni a berlini irodába, amikor mindenki más is. (Mert ugye két hónapja üres helyiségben dolgozom, és szándékom szerint én se lennék itt fizikailag már régen.)
Június 15-én pontosan azon a napon tervezek visszajönni a berlini irodába, amikor mindenki más is. (Mert ugye két hónapja üres helyiségben dolgozom, és szándékom szerint én se lennék itt fizikailag már régen.)
Jun 03, 2020 16:01:11
sodika
Jun 03, 2020 16:02:42
Ráadásul ha 5 napot hagyok karácsonyra, akkor is van másfél hónap szabim. Az a reményem, hogy nyár végére minden visszaáll a faszaságba.
Jun 03, 2020 16:02:42
kétórás napszámos
Jun 03, 2020 16:04:39
Jun 03, 2020 16:04:39
sodika
Jun 03, 2020 16:05:22
De a lényeg: ha nem, akkor is jó.
A legalább 600 ezres fizu, ami szabi alatt 800 fölött van, és a negyedik hónaptól inkább 700 körül van még a legrosszabb esetben, Kurzarbeit közben is, akkor is jó Újszászi home office-ban, ha 115 ezret a berlini szoba fenntartására fizetek (ha három hónapot maradok, 2 hónapot kell csak fizetnem, vagyis az 500 eurót 0.67-tel kell szorozni).
A legalább 600 ezres fizu, ami szabi alatt 800 fölött van, és a negyedik hónaptól inkább 700 körül van még a legrosszabb esetben, Kurzarbeit közben is, akkor is jó Újszászi home office-ban, ha 115 ezret a berlini szoba fenntartására fizetek (ha három hónapot maradok, 2 hónapot kell csak fizetnem, vagyis az 500 eurót 0.67-tel kell szorozni).
Jun 03, 2020 16:05:22
sodika
Jun 03, 2020 16:06:10
Jun 03, 2020 16:06:10
Fuvolázó Kobold
Jun 03, 2020 16:09:24
:D
Jun 03, 2020 16:09:24
sodika
Jun 03, 2020 16:10:29
A legjobb persze az lenne, ha minden visszaállna a régi kerékvágásba, ami ferbruárig volt, de a lényeg, hogy a bizonytalanságot úgy akarom megélni, hogy magyarban mászkálva így is jó, meg úgy is jó, bárhogy is alakul a korona meg a home office, meg a Kurzarbeit.
Jun 03, 2020 16:10:29
trendbeli garázdaság
Jun 03, 2020 16:13:18
Tehát van egy háza, amit nem tud kiadni, mert egy cigánytelep szélén áll. Mivel se kocsija, se pénze, ezért nem is nagyon járogat le. Innentől teljesen nyilvánvaló, mi lett a ház sorsa. Az, hogy nincsenek nyílászárók és csövek a falban gyakorlatilag alapvetés. Ha rendesek a cigók, talán a tetőt meghagyták.
Nem baj, Púp, az ogre sem engedi használni a fürdőt, úgyhogy megleszel vezetékes víz nélkül is, az ablakok hiánya pedig garantálja, hogy legalább nem penészedsz be ott is. LOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL
Jun 03, 2020 16:13:18
mifaaan
(
x1)
Jun 03, 2020 16:13:59
x1)
Ezt az auticunamit öcsém!
Megkaptad a 9k hitelt?
Minek kértél még 1000-et? Nincs annyi a hitelkártyákom már?
Hazudj még valamit nekünk szépen
Megkaptad a 9k hitelt?
Minek kértél még 1000-et? Nincs annyi a hitelkártyákom már?
Hazudj még valamit nekünk szépen
SoDie Rotten
Jun 03, 2020 16:14:40
Egy festői cigánynyunyókákkal teli faluban töltöm a nyarat.
Remélem olyan jó nyaram lesz mint a Szólíts a neveden című filmben.
Trollzers Contract Twinkboy since 2020.
Remélem olyan jó nyaram lesz mint a Szólíts a neveden című filmben.
Jun 03, 2020 16:14:40
töppedt buzigolyók
(
x37)
Jun 03, 2020 16:14:50
x37)
Utólag nem. Ezért mondom, hogy mostantól, ha túl sok neki a havi 100 51 hónapon át, akkor lehet havi 80 72 hónapon át 5 év alatt összesen 660 euróért.
Majd eldönteni, melyik tetszik neki jobban. A havi 20 ezer forinttal több vagy a kevesebb teher.
Majd eldönteni, melyik tetszik neki jobban. A havi 20 ezer forinttal több vagy a kevesebb teher.
Ez teljesen teoretikus, mert úgysem fog visszafizetni semmit. Aki a saját gyerekétől sajnálja a pénzt, az nem fog koboldtartást fizetni neked. Köszönettel eltette a pénzedet, és beállhatsz a sor végére a többi hitelező mögé. A devizás Hajdú támogatása konkrétan a legbalfaszabb döntésed volt az összes közül. Még a Dörppe is nagyobb eséllyel fog valamit fizenti, mint a fekete öves munkakerülő Hajdú. Mikor is adtál neki pénzt? Másfél éve? Na erről beszélünk. Már rég vissza kellett volna adnia, de te megteszed neki azt a szívességet, hogy TE gyártod neki a kifogásokat, hogy miért ne kelljen fizetnie, mert nem bírod elismerni, hogy RÁBASZTÁL.
tigris
Jun 03, 2020 16:16:22
eladhatatlan balatoni nyaraló? :DDD
Jun 03, 2020 16:16:22
sodika
Jun 03, 2020 16:16:45
Tehát van egy háza, amit nem tud kiadni, mert egy cigánytelep szélén áll
Nem. Az még nem elcigányosodott környék (kisebbségben vannak), de vannak erre utaló aggasztó jelek, és ugye ingatlansárlásnál a legtöbben a hosszútávú kilátásokat mérlegelik.
De mondjuk garantáltan nincs a környéken.
A plusz 1000 eurót nem tudom még, tényleg megkapom-e.
Egy hete adtam postára, 28-án kellett hogy odaérjen.
Mondjuk 29-én iktatták, utána meg 3 nap szünet volt ugye.
Ez azt jelenti, hogy ha se holnap, se holnapután nem jön meg, akkor azt mégsem kapom meg szerintem.
Jun 03, 2020 16:16:45
Csengőfrász
(
x1)
Jun 03, 2020 16:17:44
x1)
Koboldtartás nick kiadó!
sodika
Jun 03, 2020 16:17:52
Ez teljesen teoretikus, mert úgysem fog visszafizetni semmit. Aki a saját gyerekétől sajnálja a pénzt
Igen-igen, de pesti lakásban ül, nem engedhet meg magának olyan kezeletlen végrehajtást, aminél a bankot megkérdezik, hogy nem szeretne-e csatlakozni.
Jun 03, 2020 16:17:52
töppedt buzigolyók
(
x37)
Jun 03, 2020 16:17:56
x37)
????
Miért kéne törlesztenie?
Miért kéne törlesztenie?
Ismétlem, TE GYÁRTOD NEKIK A KIFOGÁSOKAT, hogy miért ne fizessenek, mert amint a sarkadra állnál, rögtön szembesülnél azzal, hogy nincs pénz. Ezt úgy hívják, hogy kognitív disszonancia redukció, de úgysem érted, te autista csimpánzivadék. Anyád ha megtudná, hogy állsz anyagilag, szétbaszná a hátadon a sodrófát. Mennyit árultál el neki? A dörppét?
mifaaan
(
x1)
Jun 03, 2020 16:18:27
x1)
No para sodi, ha villanyt kell újra bekötni nem drága, segítünk bekötni neked biztonságos lesz!
A csövek hiánya miatt ne aggódj, simán megoldod csöveztél te már az Ogrénél eleget!
töppedt buzigolyók
(
x37)
Jun 03, 2020 16:19:57
x37)
ne relativizáljál, hanem mondd ki hangosan, hogy lumpennek adtál pénzt, aki a saját családjától sajnálja. Ganaj szar prolikat pénzeltél, és most remegő segglyukkal számolgatod, hogy 10 év alatt mennyi fog forintonként bejönni tőlük, ha méltóztatnak valami alamizsnát feléd dobni. Munkája hosszú távon egyiknek sincs, csak Provident meg bírósági behajtók hosszú tömött sorokban. Devizásnak mi a fedezete? Márkéknak mi a fedezete?
Kiss Endre Farkas vagyok
Jun 03, 2020 16:23:17
es vilagi balfasz
Jun 03, 2020 16:23:17
Érdeklődő
Jun 03, 2020 16:25:36
Szeretném kérdezni a tisztelt közösségtől, hogy Endre német nyelvű blogját hol találom meg?
sodika 2015-10-05 22:04:35(68)
Egyébként meg a franc fogja pont veletek kitárgyalni a munkakeresésemet. Nem azért nem, mert amúgy ne lenne érdekes téma, és ne lenne vele kapcsolatban erős közléskényszerem, hanem azért nem itt fogom, mert ez megint tipikusan az a téma, amely blog után kiált. Elkezdek írni róla egy német nyelvű blogot.
sodika 2015-10-05 22:04:35(68)
Egyébként meg a franc fogja pont veletek kitárgyalni a munkakeresésemet. Nem azért nem, mert amúgy ne lenne érdekes téma, és ne lenne vele kapcsolatban erős közléskényszerem, hanem azért nem itt fogom, mert ez megint tipikusan az a téma, amely blog után kiált. Elkezdek írni róla egy német nyelvű blogot.
Jun 03, 2020 16:25:36
Hahó
(
x136)
Jun 03, 2020 16:29:19
x136)
sneci mikor indul a shaját megoldás?
sodika
Jun 03, 2020 16:29:38
ne relativizáljál, hanem mondd ki hangosan, hogy lumpennek adtál pénzt, aki a saját családjától sajnálja.
Ezt már meséltem.
Jun 03, 2020 16:29:38
Hahó
(
x136)
Jun 03, 2020 16:30:26
x136)
miért várat magára az átütő nemzetközi shiker, amire predesztinálva vagy? hol a pimaszul egyszerű, mégis zseniális shaját megoldás?
aniko_titkos_szerelme
(
x2)
Jun 03, 2020 16:31:16
x2)
Ezt már meséltem.
Vonzas torvenye
Jun 03, 2020 16:31:27
www.portfolio.hu/gazdasag/20200603/itt-a-nagy-hir-minden-hatarellenorzes-megszunik-az-osztrak-magyar-hataron-435252
Holnaptol johetsz a defizashaver nyaralojaba, majd ogre utanad kuldi a szemetedet. A cimet ugyis kideritjuk, ugyhogy maganyos sem leszel.
Holnaptol johetsz a defizashaver nyaralojaba, majd ogre utanad kuldi a szemetedet. A cimet ugyis kideritjuk, ugyhogy maganyos sem leszel.
Jun 03, 2020 16:31:27
mifaaan
(
x1)
Jun 03, 2020 16:33:37
x1)
miért várat magára az átütő nemzetközi shiker, amire predesztinálva vagy? hol a pimaszul egyszerű, mégis zseniális shaját megoldás?
Nemzetközi shikerhez előfeltétel lett volna nemzetközi nyelven beszélni, de sodi már közel van a szellemi teljesítőképességének csúcsához (saját bevallása szerint). Ha eddig nem tudott megszólalni németül meg angolul, akkor ez után meg még úgy sem fog!
Következő terv: Megtanulni a jelbeszédet, és foshni fogja a nagyothalló gémer közösség a donéteket! sodi nehogy ellopd az ötletemet!!
-
Jun 03, 2020 16:35:50
Ezt már meséltem.
a saját butaságodat mesélted el. a gyermek attól nem érdemtelen a tartásra, mert nem hívja meg a ballagásra az apját. ha esetleg éveken át nem tartaná a kapcsolatot az apjával, akkor lehetne érdemtelenségről beszélni. de ne kelljen már jogi evidenciákat magyarázni egy jogi idiótának.
Jun 03, 2020 16:35:50
sodika
Jun 03, 2020 16:38:04
Holnaptol johetsz a defizashaver nyaralojaba
Nem biztos. Nem tudom, hogy idefele mi a helyzet, osztrák irányból eljut-e Berlinig egy autó.
Jun 03, 2020 16:38:04
-
Jun 03, 2020 16:38:38
tudod mi a jogtechnikai kísérlet? hogy anyád kísérleti jelleggel nem indította el a gondnokság alá helyezési pert ellened. most látható hova vezetett ez a kísérlet: 15 milliós adósság.
Jun 03, 2020 16:38:38
sodika
Jun 03, 2020 16:38:39
a saját butaságodat mesélted el. a gyermek attól nem érdemtelen a tartásra, mert nem hívja meg a ballagásra az apját
Ez így együtt már jó ok.
Jun 03, 2020 16:38:39
mifaaan
(
x1)
Jun 03, 2020 16:40:00
x1)
Ki fog felmenni érted autóval? Te fizeted a benzint? Arra kell az újabb 1000 euró? Valld már be!
Statisztikus Sanyi
(
x2)
Jun 03, 2020 16:40:15
x2)
Többen kérdezik, Hahó!
sodika
Jun 03, 2020 16:42:17
Ki fog felmenni érted autóval?
Jun 03, 2020 16:42:17
-
Jun 03, 2020 16:42:18
Ez így együtt már jó ok.
Ez így együtt már jó ok.
honnan veszed ezeket a faszságokat? hány gyermektartásdíj megszüntetése iránti perben jártál el? ne fárasszál a jogi idiotizmusoddal, mert szólok czenki mamának, és elkeni a szádat.
Jun 03, 2020 16:42:18
mifaaan
(
x1)
Jun 03, 2020 16:44:27
x1)
Ahh igaz autivilágban csak a képzelet számít. Legrosszabb esetben veszel egy autót a deficásnak a kégliért cserébe és akkor lesz újra egy saját lakásod! win-win. Tele vagyok ma jó ötletekkel, nem is tudom miért nem én vagyok a sodi.
tigris
Jun 03, 2020 16:45:07
Ez így együtt már jó ok.
Ez így együtt már jó ok.
apuka éveken át baszott a lányára. hiányzott minden szülinapról, minden karácsonyról. Más nőkkel hetyegett, gyerektartást nem fizetett. mikor egyszer méltóztatik neki üzenetet küldeni, akkor miért is kéne ettől bárkinek térdre borulnia. a kurva anyádat már te faszszopó szar!
Jun 03, 2020 16:45:07
Kisegítős Snecológus
(
x2)
Jun 03, 2020 16:45:08
x2)
Bazd+ púp!
2 napot nem voltam fórumon, kb 450 kommentet kellet elvolvasnom h up-to-date legyek snecológiából.
1-10-es skálán mennyire szégyelled magad a Zsery féle kihívás elsodikázásán? Én a helyedben megtanulnám azt a hurkot, vagy felmennék egy magas ház tetejére nézelődni....
Azt az egyet mond már meg nekem korcs (v bármelyik kedves trolléga), h téged mi a kurva anyádért járattak a szüleid egyetemre 10 évig? Ha bármelyik családban van egy olyan testi/lelki fogyatékos gyerek mint te, örül a család ha esetleg leérettségizik. Ha valami szakmát is megcsinál, akkor pezsgőt is bontanak.
A mérnők apádnak és az ügyvéd anyádnak, hogy nem esett le h téged teljesen fölöslegs bárhova beiratni? Annak a pénznek még a dörpénél is jobb helye lett volna mint rádkölteni.
Kajak elhitték anyádék h te valaha is elvégzel egy komoly iskolát??????
Hetyetye
2 napot nem voltam fórumon, kb 450 kommentet kellet elvolvasnom h up-to-date legyek snecológiából.
1-10-es skálán mennyire szégyelled magad a Zsery féle kihívás elsodikázásán? Én a helyedben megtanulnám azt a hurkot, vagy felmennék egy magas ház tetejére nézelődni....
Azt az egyet mond már meg nekem korcs (v bármelyik kedves trolléga), h téged mi a kurva anyádért járattak a szüleid egyetemre 10 évig? Ha bármelyik családban van egy olyan testi/lelki fogyatékos gyerek mint te, örül a család ha esetleg leérettségizik. Ha valami szakmát is megcsinál, akkor pezsgőt is bontanak.
A mérnők apádnak és az ügyvéd anyádnak, hogy nem esett le h téged teljesen fölöslegs bárhova beiratni? Annak a pénznek még a dörpénél is jobb helye lett volna mint rádkölteni.
Kajak elhitték anyádék h te valaha is elvégzel egy komoly iskolát??????
-
Jun 03, 2020 16:45:12
tényleg, a cégvisszadobás sikerült végül, te jogászisten?
Jun 03, 2020 16:45:12
-
Jun 03, 2020 16:50:14
azt a peredet megnyerted, amelyiken fehér cigányöltönyben jelentél meg, és a videón kitakartad a púpodat?
Jun 03, 2020 16:50:14
Koboldtartás
Jun 03, 2020 16:55:10
Púp eladó, vagy cserélem jogászdiplomáért.
Jun 03, 2020 16:55:10
-
Jun 03, 2020 16:58:11
ha megtudja valaki hajdú címét, írhatnánk egy feljelentést tartás elmulasztása miatt. természetesen a berlini pedofil nevében. így legalább lenne hajdúnak egy indoka, hogy miért nem törleszt a pedofilnak, mert csak úgy tudna menekülni a büntetőjogi felelősség alól, ha kifizetné a tartásdíj tartozását. három legyet ütnénk egy csapásra. hajdú gyereke megkapná a jogos tartásdíjat, hajdú szopóágra kerülne, a pedofil nem kapná vissza a pénzét. win-win-win.
Jun 03, 2020 16:58:11
Csengőfrász
(
x1)
Jun 03, 2020 16:59:33
x1)
A magyar jogrendszerben egyedül a szülő sérelmére elkövetett bűntett sztornó tényező a gyerektartás esetében.
Alapvetően a jogszabály úgy áll hozzá,hogy a szülőnek a kötelessége foglalkozni a gyerekkel.
Szóval amíg nappalin nem önköltségen tanul a gyerek,köteles gyerektartást fizetni.
Ha kíváncsi a pofájára a gyerek, ha nem.
-
Jun 03, 2020 17:10:05
nem így van, de ne menjünk bele, XXIX. PED. az a lényeg, hogy amit a berlini pedofil jogászisten mond, az totális jogi idiotizmus.
de bárcsak pert indítana hajdú, legalább a bíróság a pofájába vágná, hogy ő volt az aki nem tartotta a kapcsolatot a lányával.
Jun 03, 2020 17:10:05
Gucci-senpai
Jun 03, 2020 17:17:21
CODEWARS streamet akarunk sodi! Hát nem hallgatsz a nézőidre? Hogy fogja így fhosni?
Gyerünk gyalázd le a Zsery-t programozásban!
Gyerünk gyalázd le a Zsery-t programozásban!
Jun 03, 2020 17:17:21
töppedt buzigolyók
(
x37)
Jun 03, 2020 17:25:51
x37)
Nem, nem. Ha nyílik a határ, igyekszem húzni.
A második hullám olyan október-november környékén fog jönni a legtöbb virológus számítása szerint. Tehát végleg hazaköltözöl?
Endre, felhatalmazol minket arra, hogy ha másfél hónap után még mindig itthon leszel, akkor felkeressük az adóhatóságot mind Magyarországon, mind Németországban, és megadjuk nekik a tartózkodási helyedet? Ugyanis a hazamenekülés csak úgy tisztességes, ha létrehozod a "fehér lapot" itthon, elszámolsz minden tartozásoddal. Megbeszéltük?
púp-orr-sérv-fogász
(
x7)
Jun 03, 2020 17:26:38
x7)
Gyagyás, emlékszel még, amikor Romániában egyszercsak elromlott a bankkártya és miskolciak elkezdtek aggódni, hogy nem tudnak majd lehúzni? Mert az ogre lekaparta a postaládáról a neved, és visszapattantak a bankos levelek, ő meg röhögött a markába.
Újszász melletti tanyán lehetsz majd cigányok csicskája. Betanítanak tehént fejni, csak nem simogatják a buksidat közben, mint az Esprestoban.
Szerintem is faszaság lesz a nyáron.
|__o__|
Újszász melletti tanyán lehetsz majd cigányok csicskája. Betanítanak tehént fejni, csak nem simogatják a buksidat közben, mint az Esprestoban.
Szerintem is faszaság lesz a nyáron.
Fekete bikapata
Jun 03, 2020 17:29:08
Gyagyás, az megvan, hogy te csak a balfaszokat vonzod magadhoz?
Illetve miket is beszélek, mindenki lehúzott bizonyos összeggel, még az IQ light Dörpe is, pasztmek!
Ergo: te vagy a balfaszok balfasza, a FŐ Balfasz!
Egy emberméretű farok jelmezben kéne rohangálnod mindenhova, de komolyan...
Az emberek legalább nem látnák az undorító pofádat! ;)
Szerintem gondold át, Sodikutya!
Illetve miket is beszélek, mindenki lehúzott bizonyos összeggel, még az IQ light Dörpe is, pasztmek!
Ergo: te vagy a balfaszok balfasza, a FŐ Balfasz!
Egy emberméretű farok jelmezben kéne rohangálnod mindenhova, de komolyan...
Az emberek legalább nem látnák az undorító pofádat! ;)
Szerintem gondold át, Sodikutya!
Jun 03, 2020 17:29:08
-
Jun 03, 2020 17:32:50
Se fürcsik.
Most azt hiszed, hogy a trollokat idegesíted, pedig csak magadat járatod le még jobban. Úgy konkrétan kezdesz begolyózni, gügyögsz, gyermeteg nyelven beszélsz csakhogy felhívd magadra a figyelmet. Nézz már szét magad körül! Hol vagy? Valami kisszobában egyedül? Vagy egy irodában szintén egyedül? Esetleg egy parkban a mókusok között? Nincs fizikai emberi kapcsolatod! Az egyedüli kapocs a külvilággal számodra pár tucat troll az INTERNETEN!!!!444! Ide írhatsz akármit, mindig lesz aki elolvassa, válaszolni is fogunk. Viszont ez a fizikai életedet akkor sem fogja jobbá tenni.
Jun 03, 2020 17:32:50
CODEWARS
Jun 03, 2020 17:33:18
Milyen szép lenne ha a német biztonság magyar törlesztéssé alakulna, nagyot nyerne vele a nemzet!
Jun 03, 2020 17:33:18
töppedt buzigolyók
(
x37)
Jun 03, 2020 17:36:46
x37)
Ezt már meséltem.
Dehogynem. Azt, hogy legyél a gyerekeddel olyan viszonyban, hogy elmondja, mikor van a ballagása. A szopott gombóc fejű lumpen Hajdú gondolom pont úgy viszonyul a gyerekkérdéshez, mint a metélt Kaufmann: azaz enyhe undorral, és csakis a volt feleséggel való kibaszási lehetőséget keresve.
Ez az ember neked nemhogy fizetni nem fog, de ha lángolnál, le se pisálna, elhiszed? Ugyanolyan szociopata retard, mint te vagy.
Örebro
(
x17)
Jun 03, 2020 17:37:46
x17)
gyagyås, mostogy lassan visszatersz magyarorszågra, ezek közul kit neveznel meg baratodnak, ki az aki adna neked kölcsön 10.000 forintot, vagy peströl videkre fuvarozna?
gonda
becigany
mr. forisz
rgl
törpegnom
poka
aniko
hogy erzed, van neked baråtod?
gonda
becigany
mr. forisz
rgl
törpegnom
poka
aniko
hogy erzed, van neked baråtod?
Hahó
(
x136)
Jun 03, 2020 17:38:33
x136)
Nézz már szét magad körül! Hol vagy? Valami kisszobában egyedül?
hogy hol van? elmondom!
útban az átütő nemzetközi shiker felé.
töppedt buzigolyók
(
x37)
Jun 03, 2020 17:41:22
x37)
tudod mi a jogtechnikai kísérlet? hogy anyád kísérleti jelleggel nem indította el a gondnokság alá helyezési pert ellened. most látható hova vezetett ez a kísérlet: 15 milliós adósság.
Majdnem 100%-ig biztos vagyok benne, hogy konkrétan Golda Meir javasolta Sodinak, hogy vegyen fel minden létező hitelt, amit még megkap, merítse le az összes hitelkeretét, utalja őket egy számlára vagy vegye fel kápéban és húzzon el vele Magyarországra. Majd ő bújtatja, és jogászkodva letagadja a fizetési meghagyások átvételét, stb. Attól még, hogy nem kamarai tag, egykét jogi kiskaput nyilván ismer.
57 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Akkor add meg a címét!