Pontosan egy hete még aggódtál. Mint kiderült, magad miatt. Remélem anyád kivégzése után megdöglesz te is.
Diagnózis: Nem meghatározott személyiségzavar - F6090
Persze, hogy remeg a szarházi. Mindig is egy utolsó gyáva geci volt.
ezt nyeméjtem, a határok nyitva vannak, mennyit is fogyaszt a Ducató? Szerintem Úszó, üzemeld be a drónod automata követő üzemmódra és egy titkos szerverre archiválj, sure what sure alapon, mert hát ugye szerinted is jobb félni, mint megijedni, oder nein?
Mindegy Andrea
Meg se írja neki. Csak lenyeli az ezrest, a kauciót és lecseréli az alsó zárat. Ha sneci nem pattog, visszakaphatja a cuccait, ha igen, akkor azoknak is annyi. Amikor sneci meg fogja pendíteni, hogy menne vissza, akkor majd elmeséli neki, hogy sajnos nincs szerződés, és már van új bérlő, a pénz elment a felújításra és a szemét raktározására. Lehet jönni a buzigurtnis dobozzal, és elvinni a picsába a kacatokat 24 órán belül.
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
Cuccait majd visszaveheti a nemet jofogason barati (dupla) aron.
100%, hogy ez lesz a helyzet. Másfél-két hónapig nem lesz ott a szörny, az ogre nagyon bele fog szokni a kényelembe újra, és nem fogja visszaengedni. Félidőben írni fog neki, hogy 30 napos felmondás, kezdjen el keresni albit. Így mikor visszajön, már csak a cuccait kell felvennie, és mehet Isten hírével. Teljesen törvényes, semmi kivetnivaló nincs benne. Nem hiszem, hogy a fordos tanárnéni annyira rá tudna hatni az öregre, hogy két hónap után visszavetesse vele a szarszagú, hetyetyéző koboldot. Ha (ex)feleség, akkor sem.
Az újszászi címe ismert. Szerintem könnyebb eltalálni egy vízen ülő mint egy repülő kacsát.
az az csak vicc volt. haha, mert vicces a sodi haha, ilyen sodi a sod... nye nye, nye bánytsd a sodit, nye.
ez igaz, de a repülő tripla XP-t ad.
Mindegy Andrea
Pontosan egy hete még aggódtál. Mint kiderült, magad miatt. Remélem anyád kivégzése után megdöglesz te is.
Nyelvtanilag pontosan fogalmazott.
Leszarja, ha meghal az anyja, de nem akarja, hogy felelősségre vonhassák emiatt.
800+ fütyiből csak erre futotta :(((
ha megölöd anyádat az nem gond, csak ha büntetik.
értem.
te minden férgek legalja vagy. Gyűlöllek.
hát azért hetyetye
Wir sind keine paedophilen. Nur Geld zurück, herr Klein!2
Az ogre is elfogadja ezt a fizetési módot?
Mifaaaaaaaaaaaan
Film nezesre igen. Stream és játékra azért kell új, mert szebb lesz a játék. Nem fog annyira fáradni a szemed a képfrissités miatt, meg jobban tudsz reagálni lövöldözös játékoknál.. tehát előnyös lesz más játékosokkal szemben
Szóval olcsó Nagy TV és egy 32 colos gaming monitor
Ez ety fosh!
Egy baj van: ő is pontosan tudja, hogy mi vár rá. Épp ezért ha egyszer épségben elér púpszászra, onnan ki sem fogja tenni a lábát.
Erre a 800+ fütyire (főleg a 800+-ra) van valami kézzel fogható bizonyíték? Vagy ezt csak sodika állítja magáról? Nem tartanám elképzelhetetlennek azt sem, hogy azért veszi fel ezeket a hiteleket, hogy a trolloknak jól megmutassa, hogy ő mennyire shikeres programozó
Ha más nem is, ennyi megmaradt a Budai Dandy időszakból.
Magyar Youtube trash rajongó | hete
jól megmutatta. zserynek is!
Ha pedig soha többé nem jössz vissza, csak havi 100 eurót kérek a szobáért. Szerintem gondold meg.
Jó hát arra nem készült, hogy a tudását is be kéne mutatni. 800+ fütyi nem elég? Meg a vérprofi streamer setup? 50ezres hal be a szájba? A Moet pezsgők vödörszámra? Mi ez ha nem a shikeres ember ismérve? Olyan részletekkel, mint szaktudás felesleges foglalkozni
Nekem nincs túl messze, idén úgyse megyek külföldre nyaralni szval lehet lenézek az alföldre!
ha fel akarsz zárkózni baszóhoz, akkor neked is kell olyan piros futó fényreklám fostam felirattal.
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
lebuktál budapesti troll! Lenézek, mi? Ha haha ha!!4!4
Ravasz vagy excel koma.
"agyják"?
Neked agynak hitelt?
Megint csak a műveletlenséged bizonyítod!
Kikapcsolt intelligenciával vetette papírra magvas gondolatait.
Ott a cím, a levelet elolvassa. Biztos régimódi na.
Sodika nagyon gyáva, sokkal jobban fél, mint ahogy mutatja.
Azt akarom ezzel mondani, hogy amit írsz, reális lehetőség, de az is, hogy az itt meghirdetett csoporthoz, stb. megpróbál álnéven csatlakozni.
Egyszer volt egy sikereltelen - de magához képest egészen ügyes- beépülési kísérlete a trollok titkos levlistája. Később pedig sikeresen be is épült, bár akkor megborult troll (a snecológia veszélyes a mentális egészségre!) adta oda neki titokban az accountját.
Pár faszverős(pedofil?) videót el is vesztettünk emiatt, mert ahogy elkezdtük kitárgyalni a buzioldalait a listán, egyből letörölte őket.
Szóval ésszel és óvatosan, trolléga.
A Sodipedián nincs fent, vagy nem találtam.
Mindegy, szerintem első körben az lenne a legjobb, ha a magyarországi szállásadóját informálnánk Sodika viselt dolgairól, elvégre abban nincsen semmi törvénybeütköző.
Már leírta. Eddig se érdekelte, hogy belehalhat az anyja, csak nem akarta, hogy a szabályszegés miatt elővegyék, hogy miatta halt meg.
asodi gyűlöli az anyját amiért anno félrekúrt..
Én is így gondolom, de ha kiplakátolja púpszászt az intervenciós tagozat a pedofil képével, nevével, címével, és egy linkkel a tényfeltáró videóra, és egy felhívással, hogy gyermekes szülők vigyázzanak, internetes pedofil bűnöző költözött a környékre, akkor a helyi lakosok/rendőrség megoldják majd a felkérdezést.
Akkor a retardok tényfeltáró kampányt indítanak, ahol az utcakamera nénik beazonosítják a plakátolókat a troll xls alapján és sodimama könyörtelen rágalmazási pert indít ellenük Hahó
a dácsiás troll is megúszta Hahó!
Náluk családi hagyomány a hajléktalanság felé való lassú tendálás, szóval valamennyire még büszke is lehet rá.
egy átlagcsalád kitagadta volna, csakhogy a kiss-bata család nem ilyen. ezek ilyen férgek, akik nem fizetik vissza az adósságaikat, nem adóznak. a kis pedofil endike otthon tanulta a féregséget. az anyja tud az adósságokról, legalábbis a pedofil ezt állítja.
Pupos gyava fereg, de a rendorseg nem fog kijonni, mert becsengettek Bata Gyongyihez. Legrosszabb esetben is max megkerdezik mit keresel ott es igazoltatnak.
Most mit csináljon vele, ő az egyetlen gyereke. A pedofíliáról nyilvánvalóan nem tud, de ha sodika személyesen dicsekedne el vele neki a nudista családi képeiről, azt se hinné el - lásd kognitív disszonancia redukció, szóval ebben a formában kár is megírni megírni neki.
Tudja, hogy a fia egy pimasz semmirekellő alkoholista, és azt is, hogy hülye. Örül, hogy kint dolgozik Németországban, de tud a hitelekről és aggódik miatta.
Azt is elnézte neki, amikor ezerrel nyomta a zsidózást, pedig ő maga is zsidó családból származik, biztos, hogy nem az ócska streamje, és az adósságai miatt fog megharagudni rá.
Ha nem lenne sodika különleges internetes tevékenysége ez bizony csak egy átlagos családi történet lenne Magyarországon.
Két dolog bonyolítja egy kicsit a helyzetet, de túlzott reményre egyik sem ad okot:
- Sodika és az anyja nem képesek elviselni egymást hosszabb távon, 1 évnél hosszabb ideig utoljára 25 éve éltek együtt, pedig azóta többször megpróbálták, de sosem tartott sokáig.
- Sodikát nagyon keményen elhanyagolta az anyja, talán bántalmazta is, bár ez utóbbi csak spekuláció. Elképzelhető, hogy ő maga is elég nagy geci, és simán kibaszná az árokpartra a semmirekellő kölykét, ha az érdekei úgy kívánnák - ezt csak a jövő fogja eldönteni.
Na ez az, kijön a yard, elzavar, utána próbálkozol tovább?
Amúgy a Nyugati/Keleti járható út, múltkor is Zseritől méterekre volt a púpos. Tudtommal a Keletiből indul Púpszászra vonat, most nem lesz olyan, hogy iszkol a két állomás közt. Van egy zónázó, ami a Keleti egyik oldaláról megy Szolnokra, a kínai étterem közelében. Ha épp azzal menne utána, egy jó 5 percet gyalogolni fog, és ott fog várakozni a peron környékén
Ha pl már júni 13án jönne, az a vonat pont 22:20ra ér be a Keletibe, és ezúttal nem lesz annyi ember rajta.
Ezért csináltunk egy dc csoportot,már 100an vagyunk,vannak privát szobák ahova sneci nem lát be.
discord.gg/eHuYytf
Egyáltalán van lázmérőd vagy az is úri huncutság?SoDI-Nincs az veszélyes a higany miatt.
Ha rágalmazazási pert indít Sodimama, nem lesz nehéz a rendelkezésre álló bizonyítékok alapján igazolni, hogy nincs szó rágalmazásról, hanem Sodi tényszerűen internetes pedofil bűnöző.
Ugyanis letöltött és tárolt pedofil tartalmakat a gépén, ez a fehérnégyzetes videója alapján tény.
* ásít * tex * ásít *
Milyen streamlabs szerverek a hazudozó jó kurva anyád? Fasznak olyannal próbálsz kamuzni, amiről amúgy fingod nincsen?
A streamlabsnak vannak szerverei, de annak a világon semmi köze a te streamedhez nyomorult. Az adataid vannak csak rajta meg az overlay-ek. Attól te még a twitch felé küldöd az adatot mesterinformatikus
nem figyelsz. kirúgták.
Vagy ha kibasszák a púpját, mert hónapokig nem dolgozik, amikor meg elméletileg igen, akkor meg kvázi mégsem.
Mint a kormány?
Nem a kormány. Az USB 2-es elosztóm.
Billentyűzethez meg egérez biztos jó még, de egyébként felejtős.
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
Jaaaaj ne tereeeeelj, A meg TC nem ért semmihez, a JS-en kívül. Ha bármi szakmait kérdeznek tőle, normális helyeken egyből levágják, hogy még ha szakmailag lenne is valaki, emberileg hulladék. Nem a libsi kanadába való az ilyen
Akkor miért nem keresel magadnak itt egy jólfizető állást?
Ez megint egy hatalmas öngól volt már lassan statisztikus sanyi öngól countert is csinál
hát akkor linkeld be a malacnak a videója alá.
youtu.be/C-HiD_RkOHc
csak aztán nehogy védelmi pénzt kelljen fizetned neki is a pimaszkodásért.
medium.com/@tamas.polgar.pixeldog/i-was-at-toptal-in-2017-and-it-was-a-great-disappointment-cd0cab5a022a
Próbált ő munkát keresni, de elhajtották, 5%-ot ért el a beugró teszten, úgyhogy faszparaszt a cég stbstbstb.
Ezt is elmondtam már.
Nem vagyok hülye, nekem most az igazolható Java gyakorlat értékesebb.
Csak tisztázzunk valamit, mielőtt válaszolok.
Te tényleg nem tudod, hogy kirúgták, mert egy szexista fasz volt, vagy csak tetteted a hülyét, mert reméled, hogy ha benyalsz neki megbocsát, és nem fog felképelni, ha egyszer valamiért a szeme elé kerülsz?
Meg egy taxisofőr nem tudhat autós kaszkadőrködést.
Vágom, ok.
Szerző:
Hahó
(
x136)
Jun 10, 2020 12:24:35
Válasz
(4)
x136)
Válasz
(4)
mit saccolsz, pedofil, a púpszászi másfél hónap alatt hány kellemetlen élményed lesz a trollok látogatása miatt?
Hahó
(
x136)
Jun 10, 2020 12:25:42
x136)
lesz bepisilés, pedofil?
Bannolt magyarosi
Jun 10, 2020 12:26:32
Minek neki medence ha nem tud úszni?
Jun 10, 2020 12:26:32
max5enutálnak
(
x47)
Jun 10, 2020 12:26:57
x47)

max5enutálnak
(
x47)
Jun 10, 2020 12:28:28
x47)
ez a legjobb ilyenkor, hogy a megválaszolatlan kérdésekből pontosan lehet látni, hogy mitől fél és mi a kellemetlen neki.
kurvára fosik egy esetleges irl felkérdezéstől.
Persze, hogy remeg a szarházi. Mindig is egy utolsó gyáva geci volt.
Kisegítős Snecológus
(
x2)
Jun 10, 2020 12:29:29
x2)
púp!
Felfogod az autista agyaddal, hogy te most azért vered sok eurós plusz költségbe, mert a vén ogre gyűlöl mint a szart?
Fizeted a patkány lyukat, és NEM lehetsz ott!!! Ezért el kell utaznod anyádhoz. Tudom h esélye sincs átütnie az auti páncélod, de azért a kedves trolltársak folyamatosan bombázzák.
Ennél csicskább dolgot szerintem még életembe nem hallottam.
Valszeg maga az ogre se hiszi el, hogy ezt beszoptad.
popcorn bekészítve, várunk itthon
Hetyetye
Felfogod az autista agyaddal, hogy te most azért vered sok eurós plusz költségbe, mert a vén ogre gyűlöl mint a szart?
Fizeted a patkány lyukat, és NEM lehetsz ott!!! Ezért el kell utaznod anyádhoz. Tudom h esélye sincs átütnie az auti páncélod, de azért a kedves trolltársak folyamatosan bombázzák.
Ennél csicskább dolgot szerintem még életembe nem hallottam.
Valszeg maga az ogre se hiszi el, hogy ezt beszoptad.
popcorn bekészítve, várunk itthon
RecskaBoy_SquareWhite
Jun 10, 2020 12:30:26
ez a legjobb ilyenkor, hogy a megválaszolatlan kérdésekből pontosan lehet látni, hogy mitől fél és mi a kellemetlen neki.
ezt nyeméjtem, a határok nyitva vannak, mennyit is fogyaszt a Ducató? Szerintem Úszó, üzemeld be a drónod automata követő üzemmódra és egy titkos szerverre archiválj, sure what sure alapon, mert hát ugye szerinted is jobb félni, mint megijedni, oder nein?
Jun 10, 2020 12:30:26
Hahó
(
x136)
Jun 10, 2020 12:32:00
x136)
az ogre nyilvánvalóan új bérlőt fog keresni. nem kell törődnie a felmondással, kiköltöztetéssel, egyszerűen csak megírja a pedofilnak, hogy már új bérlője van, a cuccait levitte a pincébe, majd vigye el.
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Jun 10, 2020 12:34:46
x38)
az ogre nyilvánvalóan új bérlőt fog keresni. nem kell törődnie a felmondással, kiköltöztetéssel, egyszerűen csak megírja a pedofilnak, hogy már új bérlője van, a cuccait levitte a pincébe, majd vigye el.
Meg se írja neki. Csak lenyeli az ezrest, a kauciót és lecseréli az alsó zárat. Ha sneci nem pattog, visszakaphatja a cuccait, ha igen, akkor azoknak is annyi. Amikor sneci meg fogja pendíteni, hogy menne vissza, akkor majd elmeséli neki, hogy sajnos nincs szerződés, és már van új bérlő, a pénz elment a felújításra és a szemét raktározására. Lehet jönni a buzigurtnis dobozzal, és elvinni a picsába a kacatokat 24 órán belül.
Behajtó Brumi
Jun 10, 2020 12:34:54
Lassan jön a végső shaját megoldás pedofil, szerintem ez érthető.
Jun 10, 2020 12:34:54
max5enutálnak
(
x47)
Jun 10, 2020 12:38:06
x47)
Devizás gondolom fizetni fogja az autista agyadból kipattant kamatot, ugye? Vagy az is lehet, hogy válaszra sem méltat egy ilyen jelentéktelen balfaszt?
FuhrerBiersack
Jun 10, 2020 12:39:28
Cuccait majd visszaveheti a nemet jofogason barati (dupla) aron.
Jun 10, 2020 12:39:28
Hahó
(
x136)
Jun 10, 2020 12:42:37
x136)
Segítsünk az ogrénak, adjunk fel egy hirdetést, fix megtekintési időpontokkal.
Ásó27
(
x68)
Jun 10, 2020 12:43:27
x68)
Jajj csak nem valami szar vásárlás miatt jöttél megint vissza a fórumra mutogatni, hogy mi mennyibe kerül??
Mifaaaaaaaaaaaan
töppedt buzigolyók
(
x37)
Jun 10, 2020 12:44:57
x37)
100%, hogy ez lesz a helyzet. Másfél-két hónapig nem lesz ott a szörny, az ogre nagyon bele fog szokni a kényelembe újra, és nem fogja visszaengedni. Félidőben írni fog neki, hogy 30 napos felmondás, kezdjen el keresni albit. Így mikor visszajön, már csak a cuccait kell felvennie, és mehet Isten hírével. Teljesen törvényes, semmi kivetnivaló nincs benne. Nem hiszem, hogy a fordos tanárnéni annyira rá tudna hatni az öregre, hogy két hónap után visszavetesse vele a szarszagú, hetyetyéző koboldot. Ha (ex)feleség, akkor sem.
Nulladikos Snecológus
Jun 10, 2020 12:49:27
Figyelj pup, megmutattam nehany apukanak az iparagi standardos matyaraszkodos live-t. Azt a bizonyos feher negyzetest. Nagyon szeretnenek veled talakozni es neszelgetni veled az iparagi standardokrol. Hol es mikor tehetik meg? Budapest-Keleti pu. kornyeken? Pupszasz hungari kornyeken? Na?
Jun 10, 2020 12:49:27
balfasz-figyelő
Jun 10, 2020 12:53:40
Figyelj pup, megmutattam nehany apukanak az iparagi standardos matyaraszkodos live-t. Azt a bizonyos feher negyzetest. Nagyon szeretnenek veled talakozni es neszelgetni veled az iparagi standardokrol. Hol es mikor tehetik meg? Budapest-Keleti pu. kornyeken? Pupszasz hungari kornyeken? Na?
Az újszászi címe ismert. Szerintem könnyebb eltalálni egy vízen ülő mint egy repülő kacsát.
Jun 10, 2020 12:53:40
sodigen
Jun 10, 2020 12:54:38
az az csak vicc volt. haha, mert vicces a sodi haha, ilyen sodi a sod... nye nye, nye bánytsd a sodit, nye.
Jun 10, 2020 12:54:38
max5enutálnak
(
x47)
Jun 10, 2020 12:55:27
x47)
Szerintem kezdjünk sorszámot húzni
RecskaBoy_SquareWhite
Jun 10, 2020 12:57:22
ez igaz, de a repülő tripla XP-t ad.
Jun 10, 2020 12:57:22
Ásó27
(
x68)
Jun 10, 2020 12:58:49
x68)
Sodi nem félsz, hogy tényleg megkeresnek majd páran?
Mifaaaaaaaaaaaan
Nulladikos Snecológus
Jun 10, 2020 13:02:15
O helo, pont akkor leszek budapest hungari kornyeken, siman elkanyarodok pupszasz hungari kornyekere felkerdezni ezt a szutykot.
Jun 10, 2020 13:02:15
Hahó
(
x136)
Jun 10, 2020 13:11:17
x136)
a tanszék várja a felkérdezésről készült videókat, de az csak a pedofilt erősíti, ha mennek a nagy fogadkozások, és a végén elsodikázódik minden. ezért azt javaslom, hogy mindenki tartsa titokban mire készül. a púpszászi cím ismert, az nincs is bekamerázva mint a pályaudvarok.
-
Jun 10, 2020 13:14:05
Nyelvtanilag pontosan fogalmazott.
Leszarja, ha meghal az anyja, de nem akarja, hogy felelősségre vonhassák emiatt.
Jun 10, 2020 13:14:05
Mikrocsip
Jun 10, 2020 13:15:11
Igen, idén sajnálom rá.
Spórolás van.
Spórolás van.
Jun 10, 2020 13:15:11
Schwezoff Dávid
(
x6)
Jun 10, 2020 13:18:28
x6)
Nyitva a határok, meg vicc az egész már.
Akkor lettem az indokoltnál is sokkal óvatosabb, ha csak cigánykodós trükközéssel tudom becsempészni magam az országba, mert akkor a következményeiért börtön járt volna.
Akkor lettem az indokoltnál is sokkal óvatosabb, ha csak cigánykodós trükközéssel tudom becsempészni magam az országba, mert akkor a következményeiért börtön járt volna.
ha megölöd anyádat az nem gond, csak ha büntetik.
értem.
te minden férgek legalja vagy. Gyűlöllek.
Hahó
(
x136)
Jun 10, 2020 13:19:27
x136)
pedofil, miért nem fizetsz az útszéli német zsidó bankoknak népszerűséggel, nézettséggel?
sodika Jan 02, 2020 15:41:27
Mindenkire ugyanaz vonatkozik 2020-ról, ami Geryre. A koszos pénz helyett sokkal értékesebb portékával: népszerűséggel, nézettséggel, és ismertséggel fizetek mindenkinek.
Ez a terv.
Mindenkire ugyanaz vonatkozik 2020-ról, ami Geryre. A koszos pénz helyett sokkal értékesebb portékával: népszerűséggel, nézettséggel, és ismertséggel fizetek mindenkinek.
Ez a terv.
Targo Bank
Jun 10, 2020 13:22:03
pedofil, miért nem fizetsz az útszéli német zsidó bankoknak népszerűséggel, nézettséggel?
Ez a terv.
Ez a terv.
Wir sind keine paedophilen. Nur Geld zurück, herr Klein!2
Jun 10, 2020 13:22:03
Hahó
(
x136)
Jun 10, 2020 13:22:16
x136)
jan.2-án még nem sejtette, hogy mennyire népszerű lesz a pedofil matyarázkodás miatt. ismeretlen, nem troll emberek vadásznak rá.
Ásó27
(
x68)
Jun 10, 2020 13:22:58
x68)
Ez a terv.
Ez a terv.
Az ogre is elfogadja ezt a fizetési módot?
Szteppen
(
x3)
Jun 10, 2020 13:23:24
x3)
A legvalószínűbb nyertes ez lesz 400 euróért.
amazon.de/Sony-Bravia-Full-Smart-black/dp/B07BVNSF6Y/
amazon.de/Sony-Bravia-Full-Smart-black/dp/B07BVNSF6Y/
Film nezesre igen. Stream és játékra azért kell új, mert szebb lesz a játék. Nem fog annyira fáradni a szemed a képfrissités miatt, meg jobban tudsz reagálni lövöldözös játékoknál.. tehát előnyös lesz más játékosokkal szemben
Szóval olcsó Nagy TV és egy 32 colos gaming monitor
Dzsibuti térdeltetős
Jun 10, 2020 13:23:31
a tanszék várja a felkérdezésről készült videókat, de az csak a pedofilt erősíti, ha mennek a nagy fogadkozások, és a végén elsodikázódik minden. ezért azt javaslom, hogy mindenki tartsa titokban mire készül. a púpszászi cím ismert, az nincs is bekamerázva mint a pályaudvarok.
Egy baj van: ő is pontosan tudja, hogy mi vár rá. Épp ezért ha egyszer épségben elér púpszászra, onnan ki sem fogja tenni a lábát.
Jun 10, 2020 13:23:31
-
Jun 10, 2020 13:24:16
igazi dandy asodi, 2 havi rezsit úgy kifizet,hogy nem is használja xD
Jun 10, 2020 13:24:16
Baromarc
(
x1)
Jun 10, 2020 13:24:50
x1)
Erre a 800+ fütyire (főleg a 800+-ra) van valami kézzel fogható bizonyíték? Vagy ezt csak sodika állítja magáról? Nem tartanám elképzelhetetlennek azt sem, hogy azért veszi fel ezeket a hiteleket, hogy a trolloknak jól megmutassa, hogy ő mennyire shikeres programozó
Facebook csop tag
(
x1)
Jun 10, 2020 13:25:38
x1)
igazi dandy asodi, 2 havi rezsit úgy kifizet,hogy nem is használja xD
Ha más nem is, ennyi megmaradt a Budai Dandy időszakból.
símanó
(
x3)
Jun 10, 2020 13:27:00
x3)
azért veszi fel ezeket a hiteleket, hogy a trolloknak jól megmutassa, hogy ő mennyire shikeres programozó
ogre
Jun 10, 2020 13:32:39
A főbérlőnél azért 1000 eurót hagyok: júliusra és augusztusra is, hátha mégse jövök vissza olyan hamar. Ha három hónapig nem, elvileg október elejéig is elég, mert távollétemben ezt amolyan akcióként felkínálta.
Ha pedig soha többé nem jössz vissza, csak havi 100 eurót kérek a szobáért. Szerintem gondold meg.
Jun 10, 2020 13:32:39
Baromarc
(
x1)
Jun 10, 2020 13:33:35
x1)
Jó hát arra nem készült, hogy a tudását is be kéne mutatni. 800+ fütyi nem elég? Meg a vérprofi streamer setup? 50ezres hal be a szájba? A Moet pezsgők vödörszámra? Mi ez ha nem a shikeres ember ismérve? Olyan részletekkel, mint szaktudás felesleges foglalkozni
Karak
Jun 10, 2020 13:35:54
Mikor indulunk kis gazdám? Már nagyon foshatnékom van.
Jun 10, 2020 13:35:54
aniko_titkos_szerelme
(
x2)
Jun 10, 2020 13:36:11
x2)
Nekem nincs túl messze, idén úgyse megyek külföldre nyaralni szval lehet lenézek az alföldre!
Ásó27
(
x68)
Jun 10, 2020 13:36:23
x68)
Rögtön 2 tévét is vesz majd a sodi! Sikeres sodi a sodi!
Mifaaaaaaaaaaaan
Hahó
(
x136)
Jun 10, 2020 13:38:49
x136)
Mikor indulunk kis gazdám? Már nagyon foshatnékom van.
ha fel akarsz zárkózni baszóhoz, akkor neked is kell olyan piros futó fényreklám fostam felirattal.
Bannolt magyarosi
Jun 10, 2020 13:42:16
Shortingolni kell a szaturnt.Sodi pár hónapig itthon lesz.
Jun 10, 2020 13:42:16
Tiszavasvárii.xls
Jun 10, 2020 13:51:27
Jun 10, 2020 13:51:27
aniko_titkos_szerelme
(
x2)
Jun 10, 2020 13:56:58
x2)
Ravasz vagy excel koma.
-
Jun 10, 2020 13:58:29
Azt erre a zűrzavarra, hogy egyik felfüggesztve, jött egy másik, hitelkártyákat fizettem vissza megint, miegymás, mégse agyják oda, de nem gáz. Túlélem. Így is kaptam 10 ezret.
"agyják"?
Neked agynak hitelt?
Jun 10, 2020 13:58:29
aniko_titkos_szerelme
(
x2)
Jun 10, 2020 14:01:09
x2)
"agyják"?
Neked agynak hitelt?
Neked agynak hitelt?
Kikapcsolt intelligenciával vetette papírra magvas gondolatait.
SoDie Rotten
Jun 10, 2020 14:01:11
Veszek majd olyan brávia éces tévét.
Az újszászi cigó nyunyókákat majd betudom azzal csábítani a koboldlyukba.
Nem láttak még lapos tévét,de hát ha ez kell a bunkibank 2.0-hoz, hát gáláns sodi a sodi.
Trollzers Contract Twinkboy since 2020.
Az újszászi cigó nyunyókákat majd betudom azzal csábítani a koboldlyukba.
Nem láttak még lapos tévét,de hát ha ez kell a bunkibank 2.0-hoz, hát gáláns sodi a sodi.
Jun 10, 2020 14:01:11
max5enutálnak
(
x47)
Jun 10, 2020 14:25:15
x47)
Mivel nemsokára Magyarországra menekül ez a geci pedofil, így elevenítsük fel a tanultakat:
- faszveréshez olyan nudista oldalakat látogat, ahol hemzsegnek a meztelen gyerekekről készült fotók
- saját bevallása szerint, azért néz ilyeneket, mert aberrált módon az orgazmusához elengedhetetlen, hogy elképzelje magát egy családi környezetben. azaz arról fantáziál, hogy a soha létre nem jövő családjában nemre,korra való tekintet nélkül szexuálisan bántalmaz mindenkit
- a netes pornó aranykorában természetesen minden, de minden létező beteges fantáziát kiszolgálnak, így a családon belüli erőszakot is lemodellező filmeket is elkészítik. nyugodtan verhetné a faszát az ilyen filmekre, de nem teszi, mert egyetlenegy dolog hiányzik a pornóoldalakról. A meztelen gyerek. Ezt csak és kizárólag az elbaszott nudista oldalain találja meg, így kikezdhetetlenül logikus az, hogy a meztelen gyerekekre veri a faszát ezeken az oldalakon.
- teljesen véletlenül olyan szaunákat látogat, ahol élőben is láthat meztelen gyerekeket. Mehetne 1000 olyan helyre, ahol nincsenek, de ez még haverját is odaráncigálja, hogy rávezesse a pedofil útra.
Ezt a kis összefoglalót javaslom minden környezetben fellelhető apukának megmutatni.
Halj meg endre, lassan és fájdalmasan.
- faszveréshez olyan nudista oldalakat látogat, ahol hemzsegnek a meztelen gyerekekről készült fotók
- saját bevallása szerint, azért néz ilyeneket, mert aberrált módon az orgazmusához elengedhetetlen, hogy elképzelje magát egy családi környezetben. azaz arról fantáziál, hogy a soha létre nem jövő családjában nemre,korra való tekintet nélkül szexuálisan bántalmaz mindenkit
- a netes pornó aranykorában természetesen minden, de minden létező beteges fantáziát kiszolgálnak, így a családon belüli erőszakot is lemodellező filmeket is elkészítik. nyugodtan verhetné a faszát az ilyen filmekre, de nem teszi, mert egyetlenegy dolog hiányzik a pornóoldalakról. A meztelen gyerek. Ezt csak és kizárólag az elbaszott nudista oldalain találja meg, így kikezdhetetlenül logikus az, hogy a meztelen gyerekekre veri a faszát ezeken az oldalakon.
- teljesen véletlenül olyan szaunákat látogat, ahol élőben is láthat meztelen gyerekeket. Mehetne 1000 olyan helyre, ahol nincsenek, de ez még haverját is odaráncigálja, hogy rávezesse a pedofil útra.
Ezt a kis összefoglalót javaslom minden környezetben fellelhető apukának megmutatni.
Halj meg endre, lassan és fájdalmasan.
Hiénaverő
(
x17)
Jun 10, 2020 14:27:32
x17)
Sneci jó is hogy visszatérsz a gémeskutas mucsára, az elmaradott bőgatyás szarmagyarok közül sokan örülni fognak a hazatérésednek.
Azt a hatalmas kegyet gyakoroltam az adóhivatal felé, hogy nem mentem be gépfegyverrel mészárolni.
ELTE Snecológia Tanszék
Jun 10, 2020 14:31:24
Tisztelt hallgatók!
A tanszék büntetőexpedíciót szervez Újszászra, melyért hallgatóinknak 10 ECTS kreditet ajánlunk meg. Mivel a tanszéki Ducato befogadóképessége 6 fő, a helyek erősen korlátozottak, kérjük igyekezzenek a jelentkezéssel. A gyakorlathoz szükséges munkaeszközöket (harapófogó, gumibot, lángvágó, bikakábel a herevillanyoztatáshoz) a tanszék biztosítja.
Jó kutatást kíván a tanszék vezetősége!
A tanszék büntetőexpedíciót szervez Újszászra, melyért hallgatóinknak 10 ECTS kreditet ajánlunk meg. Mivel a tanszéki Ducato befogadóképessége 6 fő, a helyek erősen korlátozottak, kérjük igyekezzenek a jelentkezéssel. A gyakorlathoz szükséges munkaeszközöket (harapófogó, gumibot, lángvágó, bikakábel a herevillanyoztatáshoz) a tanszék biztosítja.
Jó kutatást kíván a tanszék vezetősége!
Jun 10, 2020 14:31:24
Winkowitch
Jun 10, 2020 14:36:28
Amúgy viccen kívül, ha többen egyszerre akarjátok meglátogatni, kell valami külön csatorna a kommunikációhoz, mert ha itt látja a megbeszélt időpontot, rendőrt hív, vagy csak simán kimegy csövezni egész nap a pusztaságba.
Jun 10, 2020 14:36:28
Dzsibuti térdeltetős
Jun 10, 2020 14:39:04
Jó lenne kiplakátolni újszászt ennek a pedofilnak a nevével, lakcímével, arcképével, és egy felhívással, hogy kisgyermekes szülők vigyázzanak, internetes pedofil bűnöző költözött a környékre.
Ne engedjék el kiskorú, vagy fiatalkorú gyermekeiket egyedül boltba, játszótérre, az utcára játszani, tartsák szemmel őket, és ha meglátják nevezett személyt játszóterek, óvodák, iskolák környékén, vagy bárhol gyerekek közelében ólálkodni, akkor értesítsék a rendőrséget.
Plusz, mehet egy link egy összefoglaló, tényfeltáró videóra.
Még ha nem is ítélik el érte, egy jó kis verést minimum kapni fog a rendőröktől.
Ne engedjék el kiskorú, vagy fiatalkorú gyermekeiket egyedül boltba, játszótérre, az utcára játszani, tartsák szemmel őket, és ha meglátják nevezett személyt játszóterek, óvodák, iskolák környékén, vagy bárhol gyerekek közelében ólálkodni, akkor értesítsék a rendőrséget.
Plusz, mehet egy link egy összefoglaló, tényfeltáró videóra.
Még ha nem is ítélik el érte, egy jó kis verést minimum kapni fog a rendőröktől.
Jun 10, 2020 14:39:04
-
Jun 10, 2020 14:42:55
Korábban már írtam, hogy nem ártana informálni Endre anyját Sodika adósság halmozásáról és a pedofiliájáról.
Valaki tudja Sodimama újszászi lakcímét?
Jun 10, 2020 14:42:55
aniko_titkos_szerelme
(
x2)
Jun 10, 2020 14:45:38
x2)
Korábban már írtam, hogy nem ártana informálni Endre anyját Sodika adósság halmozásáról és a pedofiliájáról.
Hétpróbás troll
Jun 10, 2020 14:48:03
Amúgy viccen kívül, ha többen egyszerre akarjátok meglátogatni, kell valami külön csatorna a kommunikációhoz, mert ha itt látja a megbeszélt időpontot, rendőrt hív, vagy csak simán kimegy csövezni egész nap a pusztaságba.
Sodika nagyon gyáva, sokkal jobban fél, mint ahogy mutatja.
Azt akarom ezzel mondani, hogy amit írsz, reális lehetőség, de az is, hogy az itt meghirdetett csoporthoz, stb. megpróbál álnéven csatlakozni.
Egyszer volt egy sikereltelen - de magához képest egészen ügyes- beépülési kísérlete a trollok titkos levlistája. Később pedig sikeresen be is épült, bár akkor megborult troll (a snecológia veszélyes a mentális egészségre!) adta oda neki titokban az accountját.
Pár faszverős(pedofil?) videót el is vesztettünk emiatt, mert ahogy elkezdtük kitárgyalni a buzioldalait a listán, egyből letörölte őket.
Szóval ésszel és óvatosan, trolléga.
Jun 10, 2020 14:48:03
xray
(
x21)
Jun 10, 2020 14:55:37
x21)
sbeci, mifan a 2 hetes önkéntes karanténnal, amit az balatoni üdülődben akartál eltölteni? vagy megint egy orbitálisat hazudtál?
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
Hahó
(
x136)
Jun 10, 2020 14:56:07
x136)
szerintem egy púpon baszós felkérdezés nehezen kivitelezhető. nem fogja elárulni melyik vonattal jön, de valószínű, hogy inkább telekocsival fog jönni. ez a vonal tehát felejtős. púpszászon besáncolja magát az anyja házába, és nem fog kijönni onnan. ha valaki odamegy, és becsenget, kijön az anyja, aztán ott annyi is a próbálkozásnak. a következő csengetésnél már a rendőröket fogja kihívni. ebből következően csak márkékkal lehet kooperálni, de azok megbízhatatlanok.
-
Jun 10, 2020 14:57:06
A Sodipedián nincs fent, vagy nem találtam.
Mindegy, szerintem első körben az lenne a legjobb, ha a magyarországi szállásadóját informálnánk Sodika viselt dolgairól, elvégre abban nincsen semmi törvénybeütköző.
Jun 10, 2020 14:57:06
-
Jun 10, 2020 14:58:39
sbeci, mifan a 2 hetes önkéntes karanténnal, amit az balatoni üdülődben akartál eltölteni? vagy megint egy orbitálisat hazudtál?
Már leírta. Eddig se érdekelte, hogy belehalhat az anyja, csak nem akarta, hogy a szabályszegés miatt elővegyék, hogy miatta halt meg.
Jun 10, 2020 14:58:39
-
Jun 10, 2020 15:02:23
asodi gyűlöli az anyját amiért anno félrekúrt..
Jun 10, 2020 15:02:23
Dzsibuti térdeltetős
Jun 10, 2020 15:06:33
szerintem egy púpon baszós felkérdezés nehezen kivitelezhető. nem fogja elárulni melyik vonattal jön, de valószínű, hogy inkább telekocsival fog jönni. ez a vonal tehát felejtős. púpszászon besáncolja magát az anyja házába, és nem fog kijönni onnan. ha valaki odamegy, és becsenget, kijön az anyja, aztán ott annyi is a próbálkozásnak. a következő csengetésnél már a rendőröket fogja kihívni. ebből következően csak márkékkal lehet kooperálni, de azok megbízhatatlanok.
Én is így gondolom, de ha kiplakátolja púpszászt az intervenciós tagozat a pedofil képével, nevével, címével, és egy linkkel a tényfeltáró videóra, és egy felhívással, hogy gyermekes szülők vigyázzanak, internetes pedofil bűnöző költözött a környékre, akkor a helyi lakosok/rendőrség megoldják majd a felkérdezést.
Jun 10, 2020 15:06:33
RecskaBoy_SquareWhite
Jun 10, 2020 15:15:52
A Hajlesz-Tagozat a következőket kívánja a Tisztelt Tanszék tudomására hozni:
- figyelembe véve a 2010 elötti, a munkából élők elleni véleményét,
valamint,
- a Honadósságtörlesztési-fehérlap elmaradásának tényálladékát,
valamint,
- a gémeskutas-bőgatyás-szürkemarházozást bárminemű jellegű ellenkompenzáció nélküli életvitelét,
itt és ehelyütt meg sem említve ezen utalásjellegű kitételen kívűl bármi, számára de jure illetve de facto jóerkölcsbe illetve a hatályos büntető illetve polgári törvénykönyvbe ütköző cselekedetét, akár valós, akár virtuális tér(idő)ben,
Mi, a magyarországi hajlék(ok)kal kihívásokkal küzködők,
nem tudunk mást mondani, mint, hogy:
legyen meg a Tanszék akarata, amint a mennyekben, azonképpen Berlin, Germany környékén is!
dátum,
aláírás,
két konyak.
Záradék:
- Hejjjj indymédia, a Tiszáig!
- Által mennék, én, a Tiszán ladikon, ladikon, de ladikon!
Mindegy Andrea
- figyelembe véve a 2010 elötti, a munkából élők elleni véleményét,
valamint,
- a Honadósságtörlesztési-fehérlap elmaradásának tényálladékát,
valamint,
- a gémeskutas-bőgatyás-szürkemarházozást bárminemű jellegű ellenkompenzáció nélküli életvitelét,
itt és ehelyütt meg sem említve ezen utalásjellegű kitételen kívűl bármi, számára de jure illetve de facto jóerkölcsbe illetve a hatályos büntető illetve polgári törvénykönyvbe ütköző cselekedetét, akár valós, akár virtuális tér(idő)ben,
Mi, a magyarországi hajlék(ok)kal kihívásokkal küzködők,
nem tudunk mást mondani, mint, hogy:
legyen meg a Tanszék akarata, amint a mennyekben, azonképpen Berlin, Germany környékén is!
dátum,
aláírás,
két konyak.
Záradék:
- Hejjjj indymédia, a Tiszáig!
- Által mennék, én, a Tiszán ladikon, ladikon, de ladikon!
Jun 10, 2020 15:15:52
mifaaan
(
x1)
Jun 10, 2020 15:16:58
x1)
Akkor a retardok tényfeltáró kampányt indítanak, ahol az utcakamera nénik beazonosítják a plakátolókat a troll xls alapján és sodimama könyörtelen rágalmazási pert indít ellenük Hahó
-
Jun 10, 2020 15:18:59
Egyébként érdekelne, hogy Endike anyukája mit tud, mit sejthet a kisfia internetes tevékenységéről, valamint az adóssághalmozásáról?
Egy átlag embert, már negyed ennyi hitványságért kitagadta volna a családja.
Jun 10, 2020 15:18:59
Hahó
(
x136)
Jun 10, 2020 15:19:13
x136)
a dácsiás troll is megúszta Hahó!
-
Jun 10, 2020 15:22:37
Egyébként érdekelne, hogy Endike anyukája mit tud, mit sejthet a kisfia internetes tevékenységéről, valamint az adóssághalmozásáról?
Náluk családi hagyomány a hajléktalanság felé való lassú tendálás, szóval valamennyire még büszke is lehet rá.
Jun 10, 2020 15:22:37
Hahó
(
x136)
Jun 10, 2020 15:23:22
x136)
egy átlagcsalád kitagadta volna, csakhogy a kiss-bata család nem ilyen. ezek ilyen férgek, akik nem fizetik vissza az adósságaikat, nem adóznak. a kis pedofil endike otthon tanulta a féregséget. az anyja tud az adósságokról, legalábbis a pedofil ezt állítja.
Vonzas torvenye
Jun 10, 2020 15:28:51
Pupos gyava fereg, de a rendorseg nem fog kijonni, mert becsengettek Bata Gyongyihez. Legrosszabb esetben is max megkerdezik mit keresel ott es igazoltatnak.
Jun 10, 2020 15:28:51
-
Jun 10, 2020 15:35:31
Most mit csináljon vele, ő az egyetlen gyereke. A pedofíliáról nyilvánvalóan nem tud, de ha sodika személyesen dicsekedne el vele neki a nudista családi képeiről, azt se hinné el - lásd kognitív disszonancia redukció, szóval ebben a formában kár is megírni megírni neki.
Tudja, hogy a fia egy pimasz semmirekellő alkoholista, és azt is, hogy hülye. Örül, hogy kint dolgozik Németországban, de tud a hitelekről és aggódik miatta.
Azt is elnézte neki, amikor ezerrel nyomta a zsidózást, pedig ő maga is zsidó családból származik, biztos, hogy nem az ócska streamje, és az adósságai miatt fog megharagudni rá.
Ha nem lenne sodika különleges internetes tevékenysége ez bizony csak egy átlagos családi történet lenne Magyarországon.
Két dolog bonyolítja egy kicsit a helyzetet, de túlzott reményre egyik sem ad okot:
- Sodika és az anyja nem képesek elviselni egymást hosszabb távon, 1 évnél hosszabb ideig utoljára 25 éve éltek együtt, pedig azóta többször megpróbálták, de sosem tartott sokáig.
- Sodikát nagyon keményen elhanyagolta az anyja, talán bántalmazta is, bár ez utóbbi csak spekuláció. Elképzelhető, hogy ő maga is elég nagy geci, és simán kibaszná az árokpartra a semmirekellő kölykét, ha az érdekei úgy kívánnák - ezt csak a jövő fogja eldönteni.
Jun 10, 2020 15:35:31
Winkowitch
Jun 10, 2020 15:40:14
Na ez az, kijön a yard, elzavar, utána próbálkozol tovább?
Amúgy a Nyugati/Keleti járható út, múltkor is Zseritől méterekre volt a púpos. Tudtommal a Keletiből indul Púpszászra vonat, most nem lesz olyan, hogy iszkol a két állomás közt. Van egy zónázó, ami a Keleti egyik oldaláról megy Szolnokra, a kínai étterem közelében. Ha épp azzal menne utána, egy jó 5 percet gyalogolni fog, és ott fog várakozni a peron környékén
Ha pl már júni 13án jönne, az a vonat pont 22:20ra ér be a Keletibe, és ezúttal nem lesz annyi ember rajta.
Jun 10, 2020 15:40:14
Hiénaverő
(
x17)
Jun 10, 2020 15:41:55
x17)
[quote=-]
- Sodika és az anyja nem képesek elviselni egymást hosszabb távon, 1 évnél hosszabb ideig utoljára 25 éve éltek együtt, pedig azóta többször megpróbálták, de sosem tartott sokáig./quote]
EZ! Remélem lesznek púpszászi lájvok, Golda már a múltkor is élőonlájn kérdezte fel Recskaboyt hogy mi a fasznak óbégat egész este részegen a monitornak.
Azt a hatalmas kegyet gyakoroltam az adóhivatal felé, hogy nem mentem be gépfegyverrel mészárolni.
- Sodika és az anyja nem képesek elviselni egymást hosszabb távon, 1 évnél hosszabb ideig utoljára 25 éve éltek együtt, pedig azóta többször megpróbálták, de sosem tartott sokáig./quote]
EZ! Remélem lesznek púpszászi lájvok, Golda már a múltkor is élőonlájn kérdezte fel Recskaboyt hogy mi a fasznak óbégat egész este részegen a monitornak.
Tycoon
(
x2)
Jun 10, 2020 15:44:12
x2)
Ezért csináltunk egy dc csoportot,már 100an vagyunk,vannak privát szobák ahova sneci nem lát be.
discord.gg/eHuYytf
Dzsibuti térdeltetős
Jun 10, 2020 15:53:45
Ha rágalmazazási pert indít Sodimama, nem lesz nehéz a rendelkezésre álló bizonyítékok alapján igazolni, hogy nincs szó rágalmazásról, hanem Sodi tényszerűen internetes pedofil bűnöző.
Ugyanis letöltött és tárolt pedofil tartalmakat a gépén, ez a fehérnégyzetes videója alapján tény.
Jun 10, 2020 15:53:45
RecskaBoy_SquareWhite
Jun 10, 2020 15:57:27
nem mintha a log, az IP, a MAC-address, a stilisztika, vagy bármely, tudományos metódus alapján nem lehetnék azonosítható, de:
prolesz:=hajlesz:=RB_SW:=Olt' Blooming:=yekesrác és még majd ezer más, alkalomszülte-alias,
- aki viszont (!) nem (!):
- S. F.,
- Tex,
- Mandy Lane,
csak egy yeke-ke-yuka-yeke-yeke...
dátum,
aláírás,
két konyak.
Záradék:
- schneider egy pöcs. Tényleg.
Mindegy Andrea
prolesz:=hajlesz:=RB_SW:=Olt' Blooming:=yekesrác és még majd ezer más, alkalomszülte-alias,
- S. F.,
- Tex,
- Mandy Lane,
dátum,
aláírás,
két konyak.
Záradék:
Jun 10, 2020 15:57:27
mifaaan
(
x1)
Jun 10, 2020 15:59:27
x1)
Erre csak azt szabad mondani, hogy:
A Májió sem szexuális célzattal készült, mégis sokan verik rá. A családi kép sem olyan célzattal készült! És eme logika alapján nem elítélendő, elítélhető cselekedet.
A Májió sem szexuális célzattal készült, mégis sokan verik rá. A családi kép sem olyan célzattal készült! És eme logika alapján nem elítélendő, elítélhető cselekedet.
Hahó
(
x136)
Jun 10, 2020 16:01:14
x136)
nem mintha a log, az IP, a MAC-address, a stilisztika, vagy bármely, tudományos metódus alapján nem lehetnék azonosítható, de:
- S. F.,
- Tex,
- Mandy Lane,
dátum,
aláírás,
két konyak.
Záradék:
- S. F.,
- Tex,
- Mandy Lane,
dátum,
aláírás,
két konyak.
Záradék:
* ásít * tex * ásít *
berlini_vlogger
(
x1)
Jun 10, 2020 16:12:30
x1)
A műsor nap a netem, hanem a streamlabs szerverei miatt szakadt meg. Mindkét netről szar volt, de közvetlenül Twitch-re küldve jó.
Milyen streamlabs szerverek a hazudozó jó kurva anyád? Fasznak olyannal próbálsz kamuzni, amiről amúgy fingod nincsen?
A streamlabsnak vannak szerverei, de annak a világon semmi köze a te streamedhez nyomorult. Az adataid vannak csak rajta meg az overlay-ek. Attól te még a twitch felé küldöd az adatot mesterinformatikus
Hahó
(
x136)
Jun 10, 2020 16:18:40
x136)
Bence Molnár
2 napja
Még mindig nincs munkád? Azt hittem, hogy ott két kézzel kapkodnak a tapasztalt programozók után.
Nem a Tolvajkéregetők
1 napja
Kapkodnak, csak nem akkor, amikor a fél ország leállt. Kanada 30%-a munka nélkül van, és igen kevesen bővítenek.
2 napja
Még mindig nincs munkád? Azt hittem, hogy ott két kézzel kapkodnak a tapasztalt programozók után.
Nem a Tolvajkéregetők
1 napja
Kapkodnak, csak nem akkor, amikor a fél ország leállt. Kanada 30%-a munka nélkül van, és igen kevesen bővítenek.
sodika
Jun 10, 2020 16:23:04
De egyáltalán miért lépett ki a cégtől, amíg nincs új munkahelye? Itt németben, ahogy látom, csak akkor lép le valaki bérhonnan is, amikor új helyre megy.
Jun 10, 2020 16:23:04
mifaaan
(
x1)
Jun 10, 2020 16:23:33
x1)
Azér nem fizeti ki a hitelkártyákat a gyagyás, mert tudja, hogy az adósoktól nem jön be majd a pénz.
Soditól beszedték a védelmidíjat, így le van tudva az adósság, sőt ha incidens van, akkor fejenként 100 eurót fizet az irl moderátoroknak
Soditól beszedték a védelmidíjat, így le van tudva az adósság, sőt ha incidens van, akkor fejenként 100 eurót fizet az irl moderátoroknak
Hahó
(
x136)
Jun 10, 2020 16:24:13
x136)
De egyáltalán miért lépett ki a cégtől, amíg nincs új munkahelye? Itt németben, ahogy látom, csak akkor lép le valaki bérhonnan is, amikor új helyre megy.
nem figyelsz. kirúgták.
sodika
Jun 10, 2020 16:24:19
A streamlabs OBS alapból nem közvetlenül nyom a cuccot Twitch-re, hanem van egy multistream szolgáltatása, ha előfizető vagy, mint én, amivel párhuzamosan nyomhatod Facebook-ra is.
Na, ez a legtöbbször jól működik, csak tegnap este beszart.
Jun 10, 2020 16:24:19
mifaaan
(
x1)
Jun 10, 2020 16:24:31
x1)
Vagy ha kibasszák a púpját, mert hónapokig nem dolgozik, amikor meg elméletileg igen, akkor meg kvázi mégsem.
mifaaan
(
x1)
Jun 10, 2020 16:25:18
x1)
A streamlabs OBS alapból nem közvetlenül nyom a cuccot Twitch-re, hanem van egy multistream szolgáltatása, ha előfizető vagy, mint én, amivel párhuzamosan nyomhatod Facebook-ra is.
Mint a kormány?
sodika
Jun 10, 2020 16:26:01
Csak Torontóban 645 hozzávaló állás van.
www.careerjet.hu/kereses/allasok?s=javascript&l=toronto
Nem vágom.
www.careerjet.hu/kereses/allasok?s=javascript&l=toronto
Nem vágom.
Jun 10, 2020 16:26:01
sodika
Jun 10, 2020 16:27:07
Mint a kormány?
Nem a kormány. Az USB 2-es elosztóm.
Billentyűzethez meg egérez biztos jó még, de egyébként felejtős.
Jun 10, 2020 16:27:07
sodika
Jun 10, 2020 16:28:25
Amikor bárkinak, bármikor, bárhol sír a szája, hogy nincs hozzávaló meló, mindig a careerJET-et linkelem, hogy dehogy nincs.
Jun 10, 2020 16:28:25
mifaaan
(
x1)
Jun 10, 2020 16:28:38
x1)
Csak Torontóban 645 hozzávaló állás van.
careerjet.hu/kereses/allasok?s=javascript&l=toronto
Nem vágom.
careerjet.hu/kereses/allasok?s=javascript&l=toronto
Nem vágom.
Jaaaaj ne tereeeeelj, A meg TC nem ért semmihez, a JS-en kívül. Ha bármi szakmait kérdeznek tőle, normális helyeken egyből levágják, hogy még ha szakmailag lenne is valaki, emberileg hulladék. Nem a libsi kanadába való az ilyen
mifaaan
(
x1)
Jun 10, 2020 16:29:44
x1)
Amikor bárkinak, bármikor, bárhol sír a szája, hogy nincs hozzávaló meló, mindig a careerJET-et linkelem, hogy dehogy nincs.
Ez megint egy hatalmas öngól volt már lassan statisztikus sanyi öngól countert is csinál
Herr Orge
Jun 10, 2020 16:30:57
Csuldikunk ma véletlen nem zártam be a felső zárat és beszökött 6 előtt a parazita
Jun 10, 2020 16:30:57
Ogréban Lakó Buzidémon
Jun 10, 2020 16:34:13
Ezer jurós kakukkció landolt a tárcámba.
Beszökött a kobold,faszom verjem a szájába.
Endre által ki nem fizetett lakhatási intervallum:8:00-18:30
Beszökött a kobold,faszom verjem a szájába.
Jun 10, 2020 16:34:13
FKK ficken kleiner kinder
Jun 10, 2020 16:35:47
megnyugtató a tudat miszerint a miskolci cigányok törlesztési hajlandóságától függ az egzisztenciád..meg amúgy is horror spórolások lesznek mert a nyaralóba is rendelhet majd mindent amit hiányolni fog!
Jun 10, 2020 16:35:47
Hahó
(
x136)
Jun 10, 2020 16:36:16
x136)
hát akkor linkeld be a malacnak a videója alá.
youtu.be/C-HiD_RkOHc
csak aztán nehogy védelmi pénzt kelljen fizetned neki is a pimaszkodásért.
árti
Jun 10, 2020 16:38:11
medium.com/@tamas.polgar.pixeldog/i-was-at-toptal-in-2017-and-it-was-a-great-disappointment-cd0cab5a022a
Próbált ő munkát keresni, de elhajtották, 5%-ot ért el a beugró teszten, úgyhogy faszparaszt a cég stbstbstb.
Jun 10, 2020 16:38:11
sodika
Jun 10, 2020 16:46:50
Ezt is elmondtam már.
Nem vagyok hülye, nekem most az igazolható Java gyakorlat értékesebb.
Jun 10, 2020 16:46:50
-
Jun 10, 2020 16:47:48
Csak tisztázzunk valamit, mielőtt válaszolok.
Te tényleg nem tudod, hogy kirúgták, mert egy szexista fasz volt, vagy csak tetteted a hülyét, mert reméled, hogy ha benyalsz neki megbocsát, és nem fog felképelni, ha egyszer valamiért a szeme elé kerülsz?
Jun 10, 2020 16:47:48
sodika
Jun 10, 2020 16:49:03
5%-ot ért el a beugró teszten, úgyhogy faszparaszt a cég stbstbstb.
Meg egy taxisofőr nem tudhat autós kaszkadőrködést.
Vágom, ok.
Jun 10, 2020 16:49:03
148 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™