Szerintem élő faszverőshowt streamelnek vele a cigók napi 20 órában, fizetőképes vén buziknak. A pitonból mostanra csak meleg levegő jön.
Úgy tudom, hogy a zsidó anyját akarta vele bosszantani.
Amikor a csúnyánbeszélés és az asztalnál csámcsogás nem hozta a kívánt hatást, elkezdett zsidózni.
gondolom a home office rengeteg munkåt azon intezne, a bank online azonosito nem tudom melyik szåmåhoz van csatolva.
Van egy 300 euróért vett mobilroutere, direkt az új net miatt vette. Teljesen biztos, hogy nem cserélgette a SIM-kártyát a telefon és a router között, hanem a routerben is volt egy sim kártya, ami elvileg még mindig megvan neki.
annyira nem ertek hozzå, de a routerhoz nem a nagyobb meretu sim kell?
Nanosimes a legtöbb már.
Endre,kifizetem az össszes adósságod, ha levágod a faszodat tőböl!
Nincs kizárva, de cserébe valószínűleg tud SMS fogadni/küldeni. Hívásban nem vagyok biztos, de a nagyobb SIM-ek közül sokat triviális kisebbre alakítani, mert eleve perforálva van.
Fost nem veszek. Én már elhoztam a shaját VW-met. Irigykedhettek:
youtu.be/yeHnUzXOpQc
Dehogy :)
2000-2500 eddig.
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról

Páty? Le vagy maradva néhány epizóddal, nem akarok szpojlerezni, de már nincs dolga ott a púposnak! :)
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
Valoszinuleg a miskolci tesok rutinbol ajanlottak fel neki ezt a megoldast (magatol sose tervelte volna igy ki...) azert jon veluk.
Ennyire okos lenne a púpos? Minden ki volt tervelve?
Köddé akar válni?
Nem hiszem, hogy ennyire rafinált lenne. Ellenben trehány és tökéletesen hülye. Persze ebben benne van a németek faszsága is. Nem hiszem, hogy a melóból kirúgták/kirúgják, a legutolsó streamben is végig azt bizonygatta, hogy "ő dolgozó ember", meg "be kell pótolnia", meg meló utána szabi. Itt leginkább a cigók döntése lehet most már, hogy Sodival mit kezdenek, hogy fejik-e még vagy megunták a hülyeségeit. Illetve az Ogrén múlik hogy visszaengedi-e a lyukába, de a melója az elég stabilnak látszik, megkérdezték tőle, hogy kirúgták-e, egyértelmű nemmel válaszolt.
kell hogy legyen bejelentett nemet cime, mert egyebkent sem az adohivatal sem a bank nem muködne, itt verte magåt, hogy adovisszateritest ker, ha igaz ez es kert volna, oda cim kell, vagy online intezesnel a regisztråcionål kell. a bankot lehet intezni online, de a szåmla nyitåsånål kellett legyen nemet cim.
Bár a magyarországi hivatalos lakcíme valóban a nándorfejérvár utcai, a levelek az ogréhez fognak menni, mert a bankoknak megadta a berlini címét.
Lehet, hogy egyes német hivataloknak pedig a hamburgi címet adta meg, de nem tudom, hogy ezzel pontosan hogy áll.
Bocsánat, Újszász. Észre sem vettem. Az is öt óra.
A külföldi munkavállaláshoz és tartós kint tartózkodáshoz le kell adni a lakcimkártyádat és a személyidet. Csak igy állitja ki az igazolást a külügy, amivel dolgozhat/lakhat EU-s országban.
Nincs ilyen. Megis milyen kulugyi (!) igazolasra lenne szukseged ahhoz, hogy unios polgarkent egy unios orszagban dolgozz?
Lakcíme Nándorfejérvár köz, személyije meg konkrétan nincs. De most a külügynek miért kellene kiállítani bármit is az EU-n belül?
Bebaszna, ha le kéne adni.
5X forgalmi bukás+2 személyiségzavar (F6090,F4320) +6 hónap börtön = papíros elmebeteg
Maga mondta az egyik fatyarászós lájvban, hogy a bejelentett címe még mindig a festett négernél van Hamburgban, és hogy szerencsére a négus nem kért érte pénzt, hogy ez így is maradhasson. Gondolom tartózkodási címet ad meg mindenütt a postai kommunikációhoz, mint ahogy azt itthon is tenné bárki. Tehát a banki küldemények az ogrénál fognak landolni, viszont Shrek nem tudja, hová kell őket továbbítani, így Endre ezen a vonalon elérhetetlenné válik. Nem tudom, hogy a német jogszabályokban ez hogy van, de X át nem vett küldemény után megáll a kézhez vétel, és robog tovább az análvonat. Ideig-óráig lehet bujkálni így, de ne gondoljuk, hogy Endre az első fehércigány migráns, aki külföldre szökik a tartozásai elől. Valamilyen nemzetközi faktor cégnek el fogják adni a követelést, azok meg szürke eszközökkel felkutatják a fatászpikát, és pár markos ukrán keretlegény kimegy hozzá Pátyra. Nagyon nehéz úgy élni, hogy ne hagyjál semmilyen nyomot magad után, főleg ha egy egész fórumnyi rosszakaród van.

Á igen. A techmogul.
Huawei = "kínai izé"
Endre, te akartál techvolgger lenni? Még ezzel se vagy tisztában?
Kütyütök meg utaugatok // A SoDI fényhozó, geci.
Olcsó kínai izét vett mindössze 225ezer forintért! Akciós volt! Megérte!!
Púpos búbánat
mivel ez a korcs nem ållampolgår, ezert gondolom nem muködik az, hogy az összes hivatalos meg ceg åltal kuldött levelet interaktiv cimre kapja meg. ha viszont a regisztråcioja elö, akkor kulföldikent talån joga van neki is ezt hasznålni. nekem pl. hosszu evek ota nincs papiralapu levelem, csak egy cimre jön, ahova a bank pin kodommal azonositom magam es olvasom a leveleimet, gondolom ez a nemeteknel is muködik.
Koreai az, nem?
5X forgalmi bukás+2 személyiségzavar (F6090,F4320) +6 hónap börtön = papíros elmebeteg
de :D
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
Még csak az kéne, attól koronás lesz.
Igaz igaz elnézést!
Zsidó vagyok!
Egyáltalán van lázmérőd vagy az is úri huncutság?SoDI-Nincs az veszélyes a higany miatt.
Akkor izraelit írtál volna.
érdekelne a vká-s poszt forrása
tetőszimulátor
most láttam, hogy a poopfal megint aktivizálta magát, így a fentebbi kommentem még jobban érvényét veszti
Pedig le kell adni, kapsz újat, az lesz rajta: "Lakóhely: külföldi cím". Nagyon vicces, lefotózom neked ha nem hiszed :)
Külügyi igazolásról nem hallottam, de Apostille pecsét pl. kellhet onnan, gyerekek-házasság igazolásához.
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
Na ezzel a buzival pont fasztrázhatna a kobold...
Vannak azért a náculásnak szép oldalai is.
Az hagyján, de van ezen még Play Store? Már nincs, mi?
Ez a retardált 225 ezer forintért vett egy Android telefont, amin nem elérhető az android alkalmazások jelentős része?
Ennyire hülye nem lehet valaki, még ő sem... nem tudom elhinni...
p30 még okés, p40 től van szopás
P30 Pro-ban még benne vannak a google play services.
P40-re talán termux-al és git cloneval meg lehet talán oldani.
Picsába.
Nekem a szopós kell.
Trollzers Contract Twinkboy since 2020.
"...mert Márk azt mondta, hogy jó a kamerája, lehet vele zoom-olni, meg minden." -sodika 2020,4 egyetem, 4 szak
Ő csak egy kütyümániás programozó, nyilván egy 8 általánost végzett büntetett előéletű borsodi roma csávótól kérdezi meg, hogy milyen telefont vegyen.
Egy borsodi influencer tanácsát fogadta meg asodi.
Visìtok:D
Ne csak kaját számolj, van még rengeteg dolog. Nem értem, mit keresnek még ott.
bányába dolgozni, snecire rázárják az ajtót, h el ne kóboroljon. szerintem péntek du-tól hamarabb nem indulnak púpszászra.
-
Jun 22, 2020 16:01:54
De mire használják?! Munkára fizikailag és szellemileg alkalmatlan!
Szexjáték? Vagy freakshow keretében járják az ország keleti felét a házicirkuszukkal?
"Porondra Sodi! Hölgyeim és uraim, csak itt csak önöknek fogtunk egy Sodit, aki programizni fog" (Fráter betol egy számítógépet, a habzószájű Sodit odaültetik, dobpergés hallatszik)
Sodi elkezdi ököllel ütni a billentyűket majd fókahangokat hallat és végül süsüzik.
Hatalmas tapsvihar.
Szexjáték? Vagy freakshow keretében járják az ország keleti felét a házicirkuszukkal?
"Porondra Sodi! Hölgyeim és uraim, csak itt csak önöknek fogtunk egy Sodit, aki programizni fog" (Fráter betol egy számítógépet, a habzószájű Sodit odaültetik, dobpergés hallatszik)
Sodi elkezdi ököllel ütni a billentyűket majd fókahangokat hallat és végül süsüzik.
Hatalmas tapsvihar.
Szerintem élő faszverőshowt streamelnek vele a cigók napi 20 órában, fizetőképes vén buziknak. A pitonból mostanra csak meleg levegő jön.
Jun 22, 2020 16:01:54
-
Jun 22, 2020 16:02:42
Púp, mi vonzott annak idején a nácikhoz?
Úgy tudom, hogy a zsidó anyját akarta vele bosszantani.
Amikor a csúnyánbeszélés és az asztalnál csámcsogás nem hozta a kívánt hatást, elkezdett zsidózni.
Jun 22, 2020 16:02:42
púp-orr-sérv-fogász
(
x7)
Jun 22, 2020 16:10:09
x7)
Milyen érzés fizetni a korlátlan netet úgy, hogy nincs SIM-kártya hozzá? (és az ogrelukbak levő gitanetet)
Van lementett gyerekek video kitakarás nélkül?
|__o__|
Van lementett gyerekek video kitakarás nélkül?
xray
(
x21)
Jun 22, 2020 16:17:32
x21)
sneci, volt rendőrségre telefonálás, hátha "megtalálták". mondjuk, ezen nagyon röhögök.
Ásó27
(
x68)
Jun 22, 2020 16:19:00
x68)
Sodi mivel telnek most a napjaid?
A kis barátaiddal sétálgattok és beültök minden drága helyre, ahol természetesen meghívod őket?
Mifaaaaaaaaaaaan
A kis barátaiddal sétálgattok és beültök minden drága helyre, ahol természetesen meghívod őket?
xray
(
x21)
Jun 22, 2020 16:22:38
x21)
az is világszám lesz, ha megveszed az új telefont, aztán rá egy hétre a haverjaid "megtalálják". akkor eladod nekik 50 euróért vízbe fúlt régit , mert már nincs rá szükséged, meg amúgy is szar. xd
Troll
Jun 22, 2020 16:27:25
az is világszám lesz, ha megveszed az új telefont, aztán rá egy hétre a haverjaid "megtalálják". akkor eladod nekik 50 euróért vízbe fúlt régit , mert már nincs rá szükséged, meg amúgy is szar. xd
leír ötven eurót a tartozásukból Jun 22, 2020 16:27:25
Nem fatyok balek
Jun 22, 2020 16:33:35
PedoSodi a verebek királya.
Jun 22, 2020 16:33:35
Örebro
(
x17)
Jun 22, 2020 16:54:38
x17)
gyagyås, miert az az erzesem, hogy I S M E T hazudsz. ha eltunt volna a telefonod akkor uj sim kårtyåt csak a nemet szolgåltatol kaphatnål, igaz poståzhatnåk is, de austriåban nincs cimed. tehåt az okåt nem tudom miert, de hogy valami nem stimmel ezzel a telefonelhagyåssal az tuti, te mår örjöngenel, hogy nem tudsz telefonålni. hazug keci!
Sodilegnagyobbrajongoja
Jun 22, 2020 16:57:24
“ te mår örjöngenel, hogy nem tudsz telefonålni. hazug keci”
Mégis kivel telefonálna?
Mégis kivel telefonálna?
Jun 22, 2020 16:57:24
Örebro
(
x17)
Jun 22, 2020 16:59:19
x17)
“ te mår örjöngenel, hogy nem tudsz telefonålni. hazug keci”
Mégis kivel telefonálna?
Mégis kivel telefonálna?
gondolom a home office rengeteg munkåt azon intezne, a bank online azonosito nem tudom melyik szåmåhoz van csatolva.
Csengőfrász
(
x1)
Jun 22, 2020 17:02:11
x1)
Az éjjel soha nem érhet véget.
Vegyél még nekünk valami szépet.
Feküdj velünk,ez egy buzulós szállás.
Csicskulós utazás,csak erre vártál!
Vegyél még nekünk valami szépet.
Feküdj velünk,ez egy buzulós szállás.
Csicskulós utazás,csak erre vártál!
-
Jun 22, 2020 17:03:17
Van egy 300 euróért vett mobilroutere, direkt az új net miatt vette. Teljesen biztos, hogy nem cserélgette a SIM-kártyát a telefon és a router között, hanem a routerben is volt egy sim kártya, ami elvileg még mindig megvan neki.
Jun 22, 2020 17:03:17
Örebro
(
x17)
Jun 22, 2020 17:04:47
x17)
Csengőfrász
(
x1)
Jun 22, 2020 17:05:59
x1)
Nanosimes a legtöbb már.
+49 176 4716 8213
Jun 22, 2020 17:09:02
Elvesztem!!!!
Jun 22, 2020 17:09:02
-
Jun 22, 2020 17:14:06
Nincs kizárva, de cserébe valószínűleg tud SMS fogadni/küldeni. Hívásban nem vagyok biztos, de a nagyobb SIM-ek közül sokat triviális kisebbre alakítani, mert eleve perforálva van.
Jun 22, 2020 17:14:06
Csodika
Jun 22, 2020 17:15:47
nyoccaz ojroert mar vehetett volna maganak egy olcsobb szuperbe-t.
suchen.mobile.de/fahrzeuge/details.html?id=301364125&damageUnrepaired=NO_DAMAGE_UNREPAIRED&grossPrice=true&isSearchRequest=true&makeModelVariant1.makeId=22900&makeModelVariant1.modelId=12&maxPrice=2000&pageNumber=1&scopeId=C&sfmr=false&searchId=f1d081fa-d2a4-bba9-bdf7-545d716edc82&lang=en
suchen.mobile.de/fahrzeuge/details.html?id=301364125&damageUnrepaired=NO_DAMAGE_UNREPAIRED&grossPrice=true&isSearchRequest=true&makeModelVariant1.makeId=22900&makeModelVariant1.modelId=12&maxPrice=2000&pageNumber=1&scopeId=C&sfmr=false&searchId=f1d081fa-d2a4-bba9-bdf7-545d716edc82&lang=en
Fost nem veszek. Én már elhoztam a shaját VW-met. Irigykedhettek:
youtu.be/yeHnUzXOpQc
Jun 22, 2020 17:15:47
Kacseszka
Jun 22, 2020 17:19:12
Elvesztem!!!!
Dehogy :)
Jun 22, 2020 17:19:12
SoDie Rotten
Jun 22, 2020 17:36:01
Elvették a telefonom.
Jun 22, 2020 17:36:01
Ogréban Lakó Buzidémon
Jun 22, 2020 17:37:56
Nem basztam már 9 napja.
Remélek a cigók etetik virslivel a koboldom.
Endre által ki nem fizetett lakhatási intervallum:8:00-18:30
Remélek a cigók etetik virslivel a koboldom.
Jun 22, 2020 17:37:56
Demonstrator
Jun 22, 2020 17:44:01
Valaki amugy osszeszamolta mar, hogy mennyit sporolt most a sodi a hazauton?
Jun 22, 2020 17:44:01
Hahó
(
x136)
Jun 22, 2020 17:49:14
x136)
Valaki amugy osszeszamolta mar, hogy mennyit sporolt most a sodi a hazauton?
2000-2500 eddig.
nyakaskálvinista
Jun 22, 2020 17:49:31
A mobilrouterben is biztos van SIM, de ne feledkezzünk meg a tabletről sem, abban is külön SIM van, nem?
Jun 22, 2020 17:49:31
Csengőfrász
(
x1)
Jun 22, 2020 18:05:59
x1)

púp-orr-sérv-fogász
(
x7)
Jun 22, 2020 18:08:45
x7)
A sokat vert tabletben soha nem volt SIM, WiFi-ről mutatja a cumshot videokat.
Az LTE routert már nem használja, és lemondta a korlátolt netes német SIM-et, valószínű a harmadik német SIM-et is.
Ezen kívül van még egy magyar vodafone száma.
Időközben megtanult SMS-t fogadni okostelefonnal, ezért a butatelefont nem biztos, hogy hozta.
|__o__|
Az LTE routert már nem használja, és lemondta a korlátolt netes német SIM-et, valószínű a harmadik német SIM-et is.
Ezen kívül van még egy magyar vodafone száma.
Időközben megtanult SMS-t fogadni okostelefonnal, ezért a butatelefont nem biztos, hogy hozta.
Egyébként tök jó, megjött az új SIM kártyám, a második amellé, amelyik a routerben van. Elintézem a számhordozást, és többé nem kell a 4 éves hotspottal szarakodni, a mobilomban lesz a korlátlan mobilnetes SIM (addig nem tudom, mert minden fontos SMS erre érkezik).
Mert persze a meglévőt ettől függetlenül lemondom, és áthozom a számomat. Nem fizetek tovább havi 31 eurót a 15 gigás netére, ha van egy előfizetésem havi 50 euróért korlátlan netre.
De most pár hétig el fog férni a kettő, és mehet a profi kinti stream máris. :)
De most pár hétig el fog férni a kettő, és mehet a profi kinti stream máris. :)
púp-orr-sérv-fogász
(
x7)
Jun 22, 2020 18:11:15
x7)
P.S.: A "fontos SMS" pedig nem a barátaiotól, szeretteitől érkezik, hanem banki belépés, online kártyás vásárlás, egyéb two-factor accountok.
|__o__|
töppedt buzigolyók
(
x37)
Jun 22, 2020 18:29:35
x37)
8 órája néma a púpfal. Szerintem már nem nagyon engedik netezni a fadászpikát a cigányok. Az út Linz és Páty között öregurasan vezetve sem több, mint 5 óra szerintem, úgyhogy azt kizárhatjuk, hogy amiatt nem pörög a púpfal. Otthon első dolga lenne rászívódni a netre, és nyomni a mindenegybe szintű fost. Valami óriási variálást nyomhatnak a dzsipszik a hazaúttal kapcsolatban. A fasz Sodika meg csicskul, ahelyett, hogy a szarjait feladná a GLS-sel, ő maga meg felszállna a Railjetre, amivel 3,5 óra alatt van itthon. 39 Euróért. A faptopot meg a drónt hozza a púpján, a többi ráér 1-2 nap múlva, mikor megjön. Szerintem hihetetlen röhögések lesznek itt, amikor kiderül, hogy milyen kalandokba keveredett :D
trendbeli garázdaság
Jun 22, 2020 18:43:34
Legalább egy tucat magyar cég fuvaroz hosszú évek óta csomagokat Berlin és Magyarország között. Nevetséges összegért elvitték volna a recskás összes játékát Púpszászra. Neki csak egy fapados repjegyet kellett volna vennie. Elsőre teljesen érthetetlen, hogy miért a cigányokat szervezte be az exodusra, pedig megvan ennek az oka.
A telefonját nem veszetette el, csak kidobta a SIM-kártyát, és azért telefonál be a rendőrségre, hogy ennek a facebookon kívül máshol is nyoma legyen. Az értesítési címe Stromskinál van, a bejelentett lakcíme a hamburgi négernél, a telefonja meg most "elveszett". Egészen biztos, hogy a bankoknak megadott email címe is egy olyan, amit kint regisztrált erre a célra. Az egész mutatvány lényege, hogy minden szinten elérhetetlenné váljon Targo nagyúr és a többi hitelező számára, miután lenullázta a hitelkeretet az összes kártyán.
Ez bizony a végleges hazamenekülés. Nem hagyott semmit az ogrénál, vagy ha igen, csak pár kacatot, amit úgysem fog soha használni, például a rajztáblát és a húgyfoltos mackónadrágot. Ezeket is elterelés céljából. Mivel nem vett jegyet sem vonatra, sem repülőre, így elméletben tényleg lekövethetetlen, mikor és hogyan hagyta el az országot.
A púpos pedofil terve az, hogy bujkál a német végrehajtók elől, amíg el nem évül a tartozása, addig meg szépen elkaristol a lopott pénzből. Persze ez nem fog összejönni egyrészt a saját végtelen ostobasága és figyelemkurvulása miatt, másrészt mert Márkék minden eurót ki fognak sajtolni belőle.
Ezért akart a deficás haver nyaralójába menni vagy bárhova, csak ne az anyjához. Nem csak Golda gecizésétől fél, hanem attól, hogy megtalálja a Császtiszunics. Végső soron simán lehet, hogy az a szoba mindvégig Sodinak épült. És a cél az, hogy elrejtőzzön Mályiban a torzszülött.
A telefonját nem veszetette el, csak kidobta a SIM-kártyát, és azért telefonál be a rendőrségre, hogy ennek a facebookon kívül máshol is nyoma legyen. Az értesítési címe Stromskinál van, a bejelentett lakcíme a hamburgi négernél, a telefonja meg most "elveszett". Egészen biztos, hogy a bankoknak megadott email címe is egy olyan, amit kint regisztrált erre a célra. Az egész mutatvány lényege, hogy minden szinten elérhetetlenné váljon Targo nagyúr és a többi hitelező számára, miután lenullázta a hitelkeretet az összes kártyán.
Ez bizony a végleges hazamenekülés. Nem hagyott semmit az ogrénál, vagy ha igen, csak pár kacatot, amit úgysem fog soha használni, például a rajztáblát és a húgyfoltos mackónadrágot. Ezeket is elterelés céljából. Mivel nem vett jegyet sem vonatra, sem repülőre, így elméletben tényleg lekövethetetlen, mikor és hogyan hagyta el az országot.
A púpos pedofil terve az, hogy bujkál a német végrehajtók elől, amíg el nem évül a tartozása, addig meg szépen elkaristol a lopott pénzből. Persze ez nem fog összejönni egyrészt a saját végtelen ostobasága és figyelemkurvulása miatt, másrészt mert Márkék minden eurót ki fognak sajtolni belőle.
Ezért akart a deficás haver nyaralójába menni vagy bárhova, csak ne az anyjához. Nem csak Golda gecizésétől fél, hanem attól, hogy megtalálja a Császtiszunics. Végső soron simán lehet, hogy az a szoba mindvégig Sodinak épült. És a cél az, hogy elrejtőzzön Mályiban a torzszülött.
Jun 22, 2020 18:43:34
bolgár jeti
(
x30)
Jun 22, 2020 18:44:40
x30)
8 órája néma a púpfal. Szerintem már nem nagyon engedik netezni a fadászpikát a cigányok. Az út Linz és Páty között öregurasan vezetve sem több, mint 5 óra szerintem, úgyhogy azt kizárhatjuk, hogy amiatt nem pörög a púpfal. Otthon első dolga lenne rászívódni a netre, és nyomni a mindenegybe szintű fost. Valami óriási variálást nyomhatnak a dzsipszik a hazaúttal kapcsolatban. A fasz Sodika meg csicskul, ahelyett, hogy a szarjait feladná a GLS-sel, ő maga meg felszállna a Railjetre, amivel 3,5 óra alatt van itthon. 39 Euróért. A faptopot meg a drónt hozza a púpján, a többi ráér 1-2 nap múlva, mikor megjön. Szerintem hihetetlen röhögések lesznek itt, amikor kiderül, hogy milyen kalandokba keveredett :D
Páty? Le vagy maradva néhány epizóddal, nem akarok szpojlerezni, de már nincs dolga ott a púposnak! :)
-
Jun 22, 2020 18:45:35
A malac egy bizonyos, facebook-os fröccsárus hátán próbál népszerűséget nyerni.
A közös metszet egy videó, amiben a feketéket macskákkal, a BLM mozgalmat pedig őrült, kutya és plüssállat-gyűlölő állatvédőkkel azonosítja.
Hogy ne maradjon kérdés afelől, hogy ki a célközönség, és mit akar valójában mondani, nem győzi hangsúlyozni, hogy mennyire utálja a "macskákat".
Szóval ha valakinek van ideje az ilyesmire, jelentse gyűlöletbeszédért, mielőtt jön a legközelebbi tarhálós videója az újdönsült követői számára: www.youtube.com/watch?v=a1h-f1ymzYY
(itt pedig a tibiatyás poszt)
tibiatya.blogstar.hu/2020/06/22/Sherlock Porks-nem-szeretem-a-macskakat/96643/
A közös metszet egy videó, amiben a feketéket macskákkal, a BLM mozgalmat pedig őrült, kutya és plüssállat-gyűlölő állatvédőkkel azonosítja.
Hogy ne maradjon kérdés afelől, hogy ki a célközönség, és mit akar valójában mondani, nem győzi hangsúlyozni, hogy mennyire utálja a "macskákat".
Szóval ha valakinek van ideje az ilyesmire, jelentse gyűlöletbeszédért, mielőtt jön a legközelebbi tarhálós videója az újdönsült követői számára: www.youtube.com/watch?v=a1h-f1ymzYY
(itt pedig a tibiatyás poszt)
tibiatya.blogstar.hu/2020/06/22/Sherlock Porks-nem-szeretem-a-macskakat/96643/
Jun 22, 2020 18:45:35
FuhrerBiersack
Jun 22, 2020 18:48:02
Legalább egy tucat magyar cég fuvaroz hosszú évek óta csomagokat Berlin és Magyarország között. Nevetséges összegért elvitték volna a recskás összes játékát Púpszászra. Neki csak egy fapados repjegyet kellett volna vennie. Elsőre teljesen érthetetlen, hogy miért a cigányokat szervezte be az exodusra, pedig megvan ennek az oka.
Valoszinuleg a miskolci tesok rutinbol ajanlottak fel neki ezt a megoldast (magatol sose tervelte volna igy ki...) azert jon veluk.
Jun 22, 2020 18:48:02
az újsulis snecológus kut
Jun 22, 2020 18:49:03
Köddé akar válni?
Jun 22, 2020 18:49:03
raszberszky
Jun 22, 2020 18:54:03
honnan szedte a tanszék, hogy márk mályiban él? én semmi bizonyítékot nem találtam rá.
Jun 22, 2020 18:54:03
-
Jun 22, 2020 19:25:30
Köddé akar válni?
Köddé akar válni?
Nem hiszem, hogy ennyire rafinált lenne. Ellenben trehány és tökéletesen hülye. Persze ebben benne van a németek faszsága is. Nem hiszem, hogy a melóból kirúgták/kirúgják, a legutolsó streamben is végig azt bizonygatta, hogy "ő dolgozó ember", meg "be kell pótolnia", meg meló utána szabi. Itt leginkább a cigók döntése lehet most már, hogy Sodival mit kezdenek, hogy fejik-e még vagy megunták a hülyeségeit. Illetve az Ogrén múlik hogy visszaengedi-e a lyukába, de a melója az elég stabilnak látszik, megkérdezték tőle, hogy kirúgták-e, egyértelmű nemmel válaszolt.
Jun 22, 2020 19:25:30
Bejlin
(
x8)
Jun 22, 2020 19:26:30
x8)
Ha jobban belegondolunk a kobold és a bank közötti egyetlen kapcsolat az a virtuális térben valósul meg ami a telefon elvesztésével kvázi megszűnt. Ha jól tudom akkor Sneci még mindig a Nándorfejérvár közbe van bejelentve lakcím szerint, (javítsatok ki ha tévednék) tehát ha a bank küld is levelet akkor azok oda fognak menni.
Nem utolsó sorban a recskásnak semmilyen ingóság, lakás, kocsi, egyéb értéktárgy nincs a nevén amit lefoglalhatna a bank leszámítva a több kilométernyi kábelt, válvindexet és a többi elektronikai kacatot amik csak porfogóként funkcionálnak.
A koboldot ismerve ugyanúgy fog majd kitérni a Németországi tartozásai megfizetése elől mint a Magyarországon felhalmozott tartozásai elől. Szép csendesen felszívódik.
Szinte biztos hogy a nemcigány patrónusai felajánlották neki hogy segítenek "eltűnni" + beveszik valami tuti shiker bizniszbe ami fosni fogja. Az osztrák melót meg valószínűleg azért erőltetik Márkék hogy ott is tudjon hiteleket felvenni valamelyik pénzintézettől. Bár ez csak az én saját konspirációm.
"Nem tudunk kenyeret venni. Éhezünk"
Nem utolsó sorban a recskásnak semmilyen ingóság, lakás, kocsi, egyéb értéktárgy nincs a nevén amit lefoglalhatna a bank leszámítva a több kilométernyi kábelt, válvindexet és a többi elektronikai kacatot amik csak porfogóként funkcionálnak.
A koboldot ismerve ugyanúgy fog majd kitérni a Németországi tartozásai megfizetése elől mint a Magyarországon felhalmozott tartozásai elől. Szép csendesen felszívódik.
Szinte biztos hogy a nemcigány patrónusai felajánlották neki hogy segítenek "eltűnni" + beveszik valami tuti shiker bizniszbe ami fosni fogja. Az osztrák melót meg valószínűleg azért erőltetik Márkék hogy ott is tudjon hiteleket felvenni valamelyik pénzintézettől. Bár ez csak az én saját konspirációm.
Örebro
(
x17)
Jun 22, 2020 19:32:06
x17)
Ha jobban belegondolunk a kobold és a bank közötti egyetlen kapcsolat az a virtuális térben valósul meg ami a telefon elvesztésével kvázi megszűnt. Ha jól tudom akkor Sneci még mindig a Nándorfejérvár közbe van bejelentve lakcím szerint, (javítsatok ki ha tévednék) tehát ha a bank küld is levelet akkor azok oda fognak menni.
kell hogy legyen bejelentett nemet cime, mert egyebkent sem az adohivatal sem a bank nem muködne, itt verte magåt, hogy adovisszateritest ker, ha igaz ez es kert volna, oda cim kell, vagy online intezesnel a regisztråcionål kell. a bankot lehet intezni online, de a szåmla nyitåsånål kellett legyen nemet cim.
-
Jun 22, 2020 19:33:15
Endre!
Emlékszel arra amikor fiatal voltál és apád hurcolta haza a csöves, alkoholista, herkás haverjait?
Na, te azzal amit most csinálsz, kb azon a szinten tartasz.
Minden lehetősèged megvolt bazdmeg, te hova jutottál?!
Egy 'normális' ember ilyenkor kibaszottul kétségbeesik és beparázik ès vannak olyanok akik bazdmeg pármillió miatt is felakasztják magukat.
Te bazdmeg azt a sakálvonítást és hiénaüvöltést amit féktelen őrületedben kiadsz magadból, kibaszott őrült láng ég a szemeidben.
Márkkal úgy beszélsz, azt a vihogást és embertelen höhhörészést bazdmeg amikor már azoknak is ég a pofájukról a bőr akik épp meglopnak és kirabolnak Linzben.
Meg bazdmeg Karak!
Stream közben geci!
Őrült vagy de amíg még szabadlábon vagy, legalább egy kibaszott fütyikamerát basszál a faptopra te kikockázós geci és takarodj liveolni a youtubera.
Emlékszel arra amikor fiatal voltál és apád hurcolta haza a csöves, alkoholista, herkás haverjait?
Na, te azzal amit most csinálsz, kb azon a szinten tartasz.
Minden lehetősèged megvolt bazdmeg, te hova jutottál?!
Egy 'normális' ember ilyenkor kibaszottul kétségbeesik és beparázik ès vannak olyanok akik bazdmeg pármillió miatt is felakasztják magukat.
Te bazdmeg azt a sakálvonítást és hiénaüvöltést amit féktelen őrületedben kiadsz magadból, kibaszott őrült láng ég a szemeidben.
Márkkal úgy beszélsz, azt a vihogást és embertelen höhhörészést bazdmeg amikor már azoknak is ég a pofájukról a bőr akik épp meglopnak és kirabolnak Linzben.
Meg bazdmeg Karak!
Stream közben geci!
Őrült vagy de amíg még szabadlábon vagy, legalább egy kibaszott fütyikamerát basszál a faptopra te kikockázós geci és takarodj liveolni a youtubera.
Jun 22, 2020 19:33:15
-
Jun 22, 2020 19:39:04
Ha jól tudom akkor Sneci még mindig a Nándorfejérvár közbe van bejelentve lakcím szerint, (javítsatok ki ha tévednék) tehát ha a bank küld is levelet akkor azok oda fognak menni.
Bár a magyarországi hivatalos lakcíme valóban a nándorfejérvár utcai, a levelek az ogréhez fognak menni, mert a bankoknak megadta a berlini címét.
Lehet, hogy egyes német hivataloknak pedig a hamburgi címet adta meg, de nem tudom, hogy ezzel pontosan hogy áll.
Jun 22, 2020 19:39:04
töppedt buzigolyók
(
x37)
Jun 22, 2020 19:52:37
x37)
Bocsánat, Újszász. Észre sem vettem. Az is öt óra.
sodilegnagyobbrajongoja
Jun 22, 2020 19:52:58
Biztos, hogy van nemet cime. A kerdes legfeljebb az, hogy hivatalosan meg a hamburgi festett negerhez van bejelentve, vagy az ogrehoz.
A bankoknak levelezesi cimkent biztos az ogret adta meg.
A bankoknak levelezesi cimkent biztos az ogret adta meg.
Jun 22, 2020 19:52:58
-
Jun 22, 2020 19:53:17
A külföldi munkavállaláshoz és tartós kint tartózkodáshoz le kell adni a lakcimkártyádat és a személyidet. Csak igy állitja ki az igazolást a külügy, amivel dolgozhat/lakhat EU-s országban.
Jun 22, 2020 19:53:17
sodilegnagyobbrajongoja
Jun 22, 2020 19:56:36
Nincs ilyen. Megis milyen kulugyi (!) igazolasra lenne szukseged ahhoz, hogy unios polgarkent egy unios orszagban dolgozz?
Jun 22, 2020 19:56:36
-
Jun 22, 2020 19:57:25
Lakcíme Nándorfejérvár köz, személyije meg konkrétan nincs. De most a külügynek miért kellene kiállítani bármit is az EU-n belül?
Jun 22, 2020 19:57:25
Kovács Péter azaz Kancsi
(
x13)
Jun 22, 2020 19:58:08
x13)
töppedt buzigolyók
(
x37)
Jun 22, 2020 19:59:44
x37)
Maga mondta az egyik fatyarászós lájvban, hogy a bejelentett címe még mindig a festett négernél van Hamburgban, és hogy szerencsére a négus nem kért érte pénzt, hogy ez így is maradhasson. Gondolom tartózkodási címet ad meg mindenütt a postai kommunikációhoz, mint ahogy azt itthon is tenné bárki. Tehát a banki küldemények az ogrénál fognak landolni, viszont Shrek nem tudja, hová kell őket továbbítani, így Endre ezen a vonalon elérhetetlenné válik. Nem tudom, hogy a német jogszabályokban ez hogy van, de X át nem vett küldemény után megáll a kézhez vétel, és robog tovább az análvonat. Ideig-óráig lehet bujkálni így, de ne gondoljuk, hogy Endre az első fehércigány migráns, aki külföldre szökik a tartozásai elől. Valamilyen nemzetközi faktor cégnek el fogják adni a követelést, azok meg szürke eszközökkel felkutatják a fatászpikát, és pár markos ukrán keretlegény kimegy hozzá Pátyra. Nagyon nehéz úgy élni, hogy ne hagyjál semmilyen nyomot magad után, főleg ha egy egész fórumnyi rosszakaród van.
Örebro
(
x17)
Jun 22, 2020 20:03:04
x17)
ha viszont van nemet cime, akkor a "tb-t" ott fizeti azaz magyarorszågra kellett igenyelnie az e101 kårtyåt, ha valami baja lenne. magyar cime tuti nincs, legalåbbis bejelentett, mert csak egy helyen fizethet tb-t.
fruzs1
(
x1)
Jun 22, 2020 20:05:34
x1)

kikockázott kèpek
Jun 22, 2020 20:06:45
Endre te mint jogászpápa és száraz 23 cm+fütyivel jogilag màsokat szodomizáló influenszerpalánta, vajon mit gondolsz a trollok spekulációjáról?
Pénzügyi csalàst hajtasz vègre?
A trollok már megint képzelődnek?
Tanulópénz?
Variálás?
Stressznèlküli nyugi?
Egy elemzésre volna szüksègünk, az sem baj ha egy bizarr pornó oldalon liveols nekünk, de azèrt valamit reagálni kellene a feltevésekre!!!
Pénzügyi csalàst hajtasz vègre?
A trollok már megint képzelődnek?
Tanulópénz?
Variálás?
Stressznèlküli nyugi?
Egy elemzésre volna szüksègünk, az sem baj ha egy bizarr pornó oldalon liveols nekünk, de azèrt valamit reagálni kellene a feltevésekre!!!
Budai-úrifiú
(
x9)
x9)
Á igen. A techmogul.
Huawei = "kínai izé"
Endre, te akartál techvolgger lenni? Még ezzel se vagy tisztában?
GamerPC
Jun 22, 2020 20:07:21
Olcsó kínai izét vett mindössze 225ezer forintért! Akciós volt! Megérte!!
Jun 22, 2020 20:07:21
Örebro
(
x17)
Jun 22, 2020 20:07:28
x17)
mivel ez a korcs nem ållampolgår, ezert gondolom nem muködik az, hogy az összes hivatalos meg ceg åltal kuldött levelet interaktiv cimre kapja meg. ha viszont a regisztråcioja elö, akkor kulföldikent talån joga van neki is ezt hasznålni. nekem pl. hosszu evek ota nincs papiralapu levelem, csak egy cimre jön, ahova a bank pin kodommal azonositom magam es olvasom a leveleimet, gondolom ez a nemeteknel is muködik.
Uzsorás Banánok
Jun 22, 2020 20:15:06
Jun 22, 2020 20:15:06
Gólya
(
x2)
Jun 22, 2020 20:16:49
x2)
Le van fogyva a vekni.
Van hús a térded mellett recskás? Idegeskedsz? Vagy csak nem adnak ételt a cigók?
2 napig csicskultam.
Van hús a térded mellett recskás? Idegeskedsz? Vagy csak nem adnak ételt a cigók?
reqviem4
Jun 22, 2020 20:18:33
Márkéknál is kivagy tiltva a fürdőből gyagyás ?
Jun 22, 2020 20:18:33
Dzsibuti térdeltetős
Jun 22, 2020 20:18:41
Elég vad teóriák mennek itt a telefon-gate kapcsán.
De őszintén szólva én egyáltalán nem nézem ki ezt Púpból. Na nem mintha nem lenne szándéka ilyesmiket csinálni, hanem szimplán csak túl hülye az ilyesmikhez.
De őszintén szólva én egyáltalán nem nézem ki ezt Púpból. Na nem mintha nem lenne szándéka ilyesmiket csinálni, hanem szimplán csak túl hülye az ilyesmikhez.
Jun 22, 2020 20:18:41
Penzmento
(
x6)
Jun 22, 2020 20:21:51
x6)
Jó, hogy a konteóretard egy Huawei készülékkel pózol. Szerencsétlen kínai állami phising hivatalnokok, akik sneci tenyérméretü poloskájának tartalmát kell elemezniük...
🕎Endigame🕎
Tyodó
Jun 22, 2020 20:21:59
Én nyem fatyok hajlandó olyan jendszertől átfenni a diplomát, amely az életemre tört és külföldre kényszerített.
Jun 22, 2020 20:21:59
Tycoon
(
x2)
Jun 22, 2020 20:25:21
x2)
Te nagyon agyhalott a Samsung is kínai..
Egyáltalán van lázmérőd vagy az is úri huncutság?SoDI-Nincs az veszélyes a higany miatt.
Kovács Péter azaz Kancsi
(
x13)
Jun 22, 2020 20:26:26
x13)
Te nagyon agyhalott a Samsung is kínai..
Koreai az, nem?
Hahó
(
x136)
Jun 22, 2020 20:26:52
x136)
Márk: ne vegyél 900 euróért telót, jó ez a 650 eurós neked. (Inkább költsd rám azt a 250 eurót)
A Beast
Jun 22, 2020 20:27:20
Koreai az, nem?
de :D
Jun 22, 2020 20:27:20
xray
(
x21)
Jun 22, 2020 20:28:09
x21)
és ez a hüvely tudja a g5-t?
Hahó
(
x136)
Jun 22, 2020 20:30:07
x136)
és ez a hüvely tudja a g5-t?
Tycoon
(
x2)
Jun 22, 2020 20:30:12
x2)
Koreai az, nem?
Igaz igaz elnézést!
Zsidó vagyok!
Hahó
(
x136)
Jun 22, 2020 20:30:53
x136)
Igaz igaz elnézést!
Zsidó vagyok!
Zsidó vagyok!
Akkor izraelit írtál volna.
-
Jun 22, 2020 20:31:02
És mit csinál az új telóval sim kártya nélkül?
Jun 22, 2020 20:31:02
Newton-Leibniz
(
x1)
Jun 22, 2020 20:32:14
x1)
trollégák trollégák
dehogy van kitervelve ez a köddé válás
a twitch tiltás ugyanis fixen nem volt belekalkulálva, márpedig anélkül még mindig bebaszva és óbégatva tolná a nyeméjtyemet
a twitch tiltás ugyanis fixen nem volt belekalkulálva, márpedig anélkül még mindig bebaszva és óbégatva tolná a nyeméjtyemet
Őszülő Pajesz
Jun 22, 2020 20:32:23
érdekelne a vká-s poszt forrása
Jun 22, 2020 20:32:23
xray
(
x21)
Jun 22, 2020 20:32:42
x21)
Jun 22, 2020 20:32:42
pedig ebben reménykedtem. Jun 22, 2020 20:32:42
Newton-Leibniz
(
x1)
Jun 22, 2020 20:35:27
x1)
trollégák trollégák
most láttam, hogy a poopfal megint aktivizálta magát, így a fentebbi kommentem még jobban érvényét veszti
Hahó
(
x136)
Jun 22, 2020 20:42:51
x136)
Ezek szerint még mindig traunban van. Nem tudta annyira idegesíteni márkot, hogy elinduljon vele haza.
-
Jun 22, 2020 20:52:14
Eléggé kétségbeesett tekintete van, szerintem foglyul ejtették a cigányok.
Jun 22, 2020 20:52:14
Vén Diák
Jun 22, 2020 20:55:55
Endre, én szívesen elmennék a diplomaosztódra!
Jun 22, 2020 20:55:55
bolgár jeti
(
x30)
Jun 22, 2020 21:07:15
x30)
Pedig le kell adni, kapsz újat, az lesz rajta: "Lakóhely: külföldi cím". Nagyon vicces, lefotózom neked ha nem hiszed :)
Külügyi igazolásról nem hallottam, de Apostille pecsét pl. kellhet onnan, gyerekek-házasság igazolásához.
xray
(
x21)
Jun 22, 2020 21:09:36
x21)
Jun 22, 2020 21:09:36
Endre, én szívesen elmennék a diplomaosztódra!
hamarabb fogsz a temetésére menni, mint diplomaosztójára. Jun 22, 2020 21:09:36
xray
(
x21)
Jun 22, 2020 21:15:11
x21)
Jun 22, 2020 21:15:11
Eléggé kétségbeesett tekintete van, szerintem foglyul ejtették a cigányok.
ezt a képet egy szekrényben csinálta? Jun 22, 2020 21:15:11
Fekete bikapata
Jun 22, 2020 21:16:06
Gyagyás, a magyar Bozont, Karak meg Scooby-Doo...
Jun 22, 2020 21:16:06
SoDie Rotten
Jun 22, 2020 21:16:25
Pokolbéli víg napjaim.
Kövérít a csíkos?

Kövérít a csíkos?

Jun 22, 2020 21:16:25
Soderátor
Jun 22, 2020 21:18:01
GTA RP-ben feltünt Sodi :D
Jun 22, 2020 21:18:01
Nulladikos Snecológus
Jun 22, 2020 21:19:29
Gyagyas, egyetlen alkalom, hogy jo tanacsot adok neked:
A kovetkezo live/flokkban morzejeleket pislogjal, ha fogvatartanak a cigok.
Szivesen es dogolj meg.
A kovetkezo live/flokkban morzejeleket pislogjal, ha fogvatartanak a cigok.
Szivesen es dogolj meg.
Jun 22, 2020 21:19:29
Csengőfrász
(
x1)
Jun 22, 2020 21:19:38
x1)
GTA RP-ben feltünt Sodi :D
Na ezzel a buzival pont fasztrázhatna a kobold...
Ernst Röhm
Jun 22, 2020 21:21:23
Púp, mi vonzott annak idején a nácikhoz?
Az alárendelt, csicska, balfasz lényed és beteges, gyenge, férfiatlan szar fizikumod kompenzálása? Úgy gondoltad, hogy ezeknek az embereknek a - hozzád képest mért - határozottsága, férfiassága, keménysége rád is átragad majd egy idő után?
Vagy valami homoerotikus töltete volt inkább a dolognak? Gerjesztett ez a militáns, akolmeleg, bajtársias közeg? Mintha csak egy kaszárnyába lennétek összezárva, sok-sok férfi egy helyen, egymás előtt vetkőznek, öltöznek, zuhanyoznak, ahol akár még egy közös masztiparty is előfordulhat?
Az alárendelt, csicska, balfasz lényed és beteges, gyenge, férfiatlan szar fizikumod kompenzálása? Úgy gondoltad, hogy ezeknek az embereknek a - hozzád képest mért - határozottsága, férfiassága, keménysége rád is átragad majd egy idő után?
Vagy valami homoerotikus töltete volt inkább a dolognak? Gerjesztett ez a militáns, akolmeleg, bajtársias közeg? Mintha csak egy kaszárnyába lennétek összezárva, sok-sok férfi egy helyen, egymás előtt vetkőznek, öltöznek, zuhanyoznak, ahol akár még egy közös masztiparty is előfordulhat?
Vannak azért a náculásnak szép oldalai is.
Jun 22, 2020 21:21:23
-
Jun 22, 2020 21:29:54
Jó, hogy a konteóretard egy Huawei készülékkel pózol. Szerencsétlen kínai állami phising hivatalnokok, akik sneci tenyérméretü poloskájának tartalmát kell elemezniük...
Ez a retardált 225 ezer forintért vett egy Android telefont, amin nem elérhető az android alkalmazások jelentős része?
Jun 22, 2020 21:29:54
aniko_titkos_szerelme
(
x2)
Jun 22, 2020 21:31:09
x2)
-
Jun 22, 2020 21:32:45
P30 Pro-ban még benne vannak a google play services.
P40-re talán termux-al és git cloneval meg lehet talán oldani.
Jun 22, 2020 21:32:45
SoDie Rotten
Jun 22, 2020 21:51:00
Picsába.
Nekem a szopós kell.
Jun 22, 2020 21:51:00
xray
(
x21)
Jun 22, 2020 21:57:08
x21)
márk ajánlotta neki ezt a kütyüt. xd
gyagyás, te egyre hülyébb vagy, pedig nagyon nehéz alulmúlnod magadat.
Uzsorás Banánok
Jun 22, 2020 21:58:59
"...mert Márk azt mondta, hogy jó a kamerája, lehet vele zoom-olni, meg minden." -sodika 2020,4 egyetem, 4 szak
Jun 22, 2020 21:58:59
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Jun 22, 2020 21:59:14
x38)
Pedig csak vicceltem, de ez tényleg megkérdezte Márktól, hogy kvázi milyen telefont szeretne. Sneci, te idiótább vagy a szokásosnál, nem kevertek valamit a "barátaid" a sörikédbe?
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
-
Jun 22, 2020 22:28:43
Pedig csak vicceltem, de ez tényleg megkérdezte Márktól, hogy kvázi milyen telefont szeretne. Sneci, te idiótább vagy a szokásosnál, nem kevertek valamit a "barátaid" a sörikédbe?
Ő csak egy kütyümániás programozó, nyilván egy 8 általánost végzett büntetett előéletű borsodi roma csávótól kérdezi meg, hogy milyen telefont vegyen.
Jun 22, 2020 22:28:43
Molnár F Árpád
Jun 22, 2020 22:36:40
Dobd el gyorsan Sodi a telefont, mert lehallgat a chemtrail csapat!!!!4
Jun 22, 2020 22:36:40
Hahó
(
x136)
Jun 22, 2020 22:40:40
x136)
A 650 eurón kívül ma is elment 50 euró kajára és piára, ha márknak is ő fizetett, márpedig ebben szinte biztosak lehetünk, akkor a duplája. És ez holnap is így lesz.
echelon mérnök
Jun 22, 2020 22:42:18
Endre vett egy szaros Huaweit a depi ellen. Vka meg egy iphone prot.
Bazmeg Sodi, hogy bírtál ennyi idő alatt ennyire lecsúszni? :DD Hát neked még a tökfőzelék is túl jó lenne bazmeg :DD
Bazmeg Sodi, hogy bírtál ennyi idő alatt ennyire lecsúszni? :DD Hát neked még a tökfőzelék is túl jó lenne bazmeg :DD
Jun 22, 2020 22:42:18
A kombájn elüt
(
x1)
Jun 22, 2020 22:47:08
x1)
-
Jun 22, 2020 22:48:43
Egy borsodi influencer tanácsát fogadta meg asodi.
Visìtok:D
Jun 22, 2020 22:48:43
-
Jun 22, 2020 22:49:32
A 650 eurón kívül ma is elment 50 euró kajára és piára, ha márknak is ő fizetett, márpedig ebben szinte biztosak lehetünk, akkor a duplája. És ez holnap is így lesz.
Jun 22, 2020 22:49:32
xray
(
x21)
Jun 22, 2020 22:53:39
x21)
Jun 22, 2020 22:53:39
reggel a csipetcsapat elmegy Jun 22, 2020 22:53:39
107 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™