Itt a Facebokja
www.facebook.com/gallozoltan01
xyz
Ezek nem tanulnak semmiből, megint wp oldal. Vonatozó öregek?
A kánábisz az évtized áloéverája, vagy az évszázad nonidzsúza
Látom igazi TV topshop folyik itt.
php, Endre F. Kiss, pedophile, Kiss Endre Farkas, Berlin, angular, Farkas Endre Kiss, react, Farkas, Kiss, Endre, javascript, Linz, java, EBCONT, screencode, Partner Bank, Reichl und Partner eMarketing, EsPresto AG, DefShop, superReal
Nálad van a hiba, mert itt megy.
xyz
freeblog.sodika.org/archives/2007/03/29/En_a_nacibuzi/
A gyagyás árult is noni juicet, tessék visszakeresni.
Ha lenne autója, ez az idióta balek az Il Ferroba is beszállt volna.
Nagy orrú... Ez Sodi lesz inkább.
Faszom
Az utóbbi. Márk címét akartam kideríteni, hogy ott a környéket is be lehessen teríteni a pedofilbújtató plakátokkal, miközben már ment a spekulálás, hogy mibe akarják belerángatni. Felnéztem becsületes Zoli oldalára és így jutottem el a webshophoz. Mivel már az önmagában elég gyanús volt, megkértem egy haveromat, hogy írjon már rá az érintettre, hátha kiderül valami jó. Ezért is kérdezgettem Endrét a fűbizniccről a streamben. Akkor még nem akartam ezzel előjönni, mert a haverom éppen a válaszra várt, nem akartam elrontani vele a mókát :D
"Az ilyen lelkibeteg perverz vakarcsok ugyanis arra játszanak, hogy majd toporzékolni fogsz, és ezzel sikerül megkeseríteniük a napjaidat. Ez ellen pedig az egyetlen fegyver, ha nem adod meg nekik ezt az örömet!"
A "szhaar" usb hub gyártója és a játékfejlesztők cinikusan összekacsintanak.
Az nem pubg volt?
Dede. Ettől mindig jobb kedvem lesz ha megnézem
www.youtube.com/watch?v=NJXNB8gyExk
Erre gondoltam igen, van errol valahol teljes?
A munka nem megoldás.
Csak egy 12 perces összefoglaló a legtöbb amit találtam.
Dehát ez tyekinthető iparági standardnak! Hahó!
Ahhoz szerintem a recskás túlságosan képben volt pl: hogy Ausztriában milyen HTC tartalommal lehet ezeket árulni. Ha nem tudna erről az üzletről, nem hiszem, hogy ennyire képben lenne a témával.Plusz az utóbbi időben elég gyakran oszt meg füvezős posztokat, nem hiszem, hogy csak így jött neki egy ötlet, hogy ezek milyen viccesek.
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
HTC! Akárki is vagy, legyél szíves a snecológiai terminológiát kvetni! NSZKSZ
Használd a sárga nicket, gyagyás!
Mielőtt bemegyek a fürcsibe, egy kicsit azért alapozok.
Ezt mondták neked? És elhitted? Fogadjunk, hogy te zsákodba rakták az úton a portékát, "mert ott volt hely", igaz?
Inkább arról mesélj, hogy sikerült az állásinterjú. Nem dobtak ki a kurva anyádba 10 perc után?
Mirror Archívum: https://www.youtube.com/playlist?list=PLsAvOAAzC-PpIxF14r6uqdecQ_M6ba_QF
Ha minden frankó lenne, akkor is furcsa, hogy a pénzén kívűl bármit akarnának tőle. Sodi kezében, de még a száz méteres környezetében is minden befuccsol, és ezt ők is tapasztalták már.
Faszom megy Linzbe. . A pénze miatt mentem volna, de az sem ér ennyit. nájn eredet.
Ami pdfet Zoli küldött a haveromnak, abban konkrétan kiemeli, hogy LEHET benne, ellenben a CBD olajjal. Tudom, hogy a lehet valószínűleg kevés, de LEHET. Neked mint kvázi jogásznak ezt tudnod kéne. Keresztkérdés: ezért vagy képben ennyire, mert felkészítettek, hogy mit kell mondanod a trolloknak?
Az ilyen náculások amúgy mennyire legálisak?
freeblog.sodika.org/archives/2009/11/07/Cica_rovat/#comments
Ezt kacseszka többször kifejtette már. Mármint hogy ő Janiék előtt jobb minőségben streamelt, és azok szétjelentették a csatornáját, pedig az már elég felfutott volt.
Akkor ír ide ilyen váratlanul, amikor valaki túl közel jár az igazsághoz.
Faszom megy Linzbe. . A pénze miatt mentem volna, de az sem ér ennyit. nájn eredet.
Sneci az univerzum összes ostobaságának koncentrátuma.
jó étvágyat :DDDDDDDDDDDDd
igen ott dolgozik, ö a fömosogato es rå van bizva a fertötlenites is :-)
Anyám! Ez a betűtípus/topográfia, már ránézek es kívánom a termékeiket. El nem olvasnám, de KELL hogy lenyugtassa az idegeimet
Milyen érzés, amikor a Sodiverzum egyik szereplője megelevenedik az ember szeme előtt? Innen a távolból az egész kvázi egy filmnek vagy regénynek érződik, annyira hihetetlen.
hehe
Nekem az az olcsóbb-drágább párhuzam tette be a kaput. Mihez képest? Az aranyhoz? A recskásnak egy berlini fuvarköltségéhez? A targobank kamatokhoz? A kondibérlethez vagy mihez?
Nem akkor volt a Moet pezsgő gate Márkékkal?
Igen olyan volt, amikor megjelent a fekete ruhájában meg a kalapjában. Kisétált a Reviczky felé én meg csak szótlanul, döbbenten néztem, teljesen megszűnt a külvilág.
Mint amikor az ember először ér egy autóbaleset helyszínére.
Fogsz te még engem rajongással szopni
És a többieknek mesétél róla, vagy csak leplezett izgalommal figyelted?
hehe
Muszáj volt, rákérdeztek, hogy miért bámulom "azt az izét". Onnantól kezdve a teljes ebéd alatt a sodiverzum karaktereiről mentek a sztorik, de láthatóan nem hitték el, hogy ennyire retardált emberek léteznek, mindenki coub linkekkel távozott. :D
28.11.2019 környékén nem volt véletlenül becsületes Zoliéknak meg Sodinak valami pénz-biznisz ügyük?
Mert akkor volt a cégnek valami due date renewal befizetése.
De, a domaint is 2019. 11. 25-én kapták meg.
Ráadásul motyogott valamit pár hete, hogy saját bögréket meg más giccset csináltat magának. Gondolom akkor címkézték a csodaitalokat is.
Nem szégyen, ha nem élsz drogokkal, de ha soha nem próbáltad, akkor azért ne oszd az észt arról, hogy milyen hatással lenne sodikára.
Másrészt akármennyit téptek Linzben, nyilván nem vitt haza púpszászra, egyrészt fosna is droggal mászkálni, másrészt 100%, hogy nem tudná betekerni.
Volt ilyen. Valamelyik streamben mondta, hogy azt nem jelenti ki, hogy szívná mert büntetik Magyarországon és Németországban is, de azért közben utazgatott és legyen ennyi elég. És ezt még nagyon sokszor elmondta, hogy de közben utazgatott ám, szóval soha nem csinált olyat, amit tiltana a törvény. Csak azt felejti el a kvázi jogász, hogy a magyar BTK mindenhol vonatkozik az állampolgárokra, még akkor is ha nincsen magyar földön.
Nszksz! Az ilyen mondatokért érdemes sodizni. Ha egyértelmű, dokumentált lezárása történik az eseménysornak, talán a szócikk is kiegészül még.
Nagyon is érdekel minket!
Én nem szégyellem,hogy járt már pár spangli a pofámban főleg,hogy éltem is Hollandiában. Tudom,hogy egy sodi szintű autista azonnal felhivná magára a figyelmet.
Ebben nem feltétlenül vagyok biztos. Tekintve, hogy azért a fűfajták között nagyobb különbség van mint sör és sör között, nem feltétlenül nem lenne mondjuk magához képest értelmes (érts, normális ember számára kevésbé kínos) ember a púp egy HTC rakéta után.
Sodi leginkább felgyújtaná az arcát a spanglival.
Szerintem a pokujjaival nem tudna betekerni :D
De az ogre fasza után egy bong tökéletesen kézre állna neki
A fészbukkján is ott van, hogy ott dolgozik :D
Valszeg csak sajnálatból kulimunkákat - felmosás, viddkiaszemetet, stb. - adnak neki ingyen fröccsért, amúgy csöves.
Én molnáreffet szoktam néha látni a nyóckerben, ott jön-megy időnként. Illetve lehet, hogy állandóan ott járkál kémlegyekre vadászva, mint valami holdkóros, én csak ritkán tévedek arra, de már többször kiszúrtam.
SEO - gay sauna, php, düsseldorf, Endre F. Kiss, pedophile, rhinotillexis, Kiss Endre Farkas, Berlin
Én molnáreffet szoktam néha látni a nyóckerben, ott jön-megy időnként.
3 éve elsős egyetemistaként a Nagyvárad téren voltam kolis, legelső napomon sétáltam az Üllőin, augusztus vége volt, kora délutáni hőseg, ő meg elbiciklizett mellettem a járdán sálban és pulóverben.
Holnap tudunk reggel indulni
Szerző:
aggódó polgár
Jun 29, 2020 15:53:22
Válasz
(3)
A levelező tagozat figyelmébe ajánlanám, hogy itt a kitűnő alkalom írni a győri polgármesteri hivatalnak és személyesen a Polgármester úrnak, rákérdezve, hogy mi igaz abból, amit Becsületes Zoltán állít. Mármint hogy az ő nevére -és arra, hogy ő saját kezűleg vizsgálta be- árusítanak egy kannabisz-származékot tartalmazó gyógyhatású készítményt. Mit tud ő erről, milyen engedélyezési eljárás keretében vizsgálta be, stb. Ebből igen komoly botrány is kikerekedhet, ha újságírók is megszimatolják, ismerve hogy a Fidesz milyen vaskalaposan áll a kábítószerekhez, különösen a kannabiszhoz. Most az lényegtelen, hogy van-e THC tartalma, itt az elvekről van szó.
Jun 29, 2020 15:53:22
Bejlin
(
x8)
Jun 29, 2020 15:58:32
x8)
Esetleg pár ellenzéki médiumnak eljuttatni az infót hogy Győr polgármestere tudatmódosító szerekkel bizniszelő bűnbandával áll kapcsolatban? Akik hitelcsalásból finanszírozzák a vállalkozásukat.
"Nem tudunk kenyeret venni. Éhezünk"
-
Jun 29, 2020 16:00:35
Azon gondolkodtam, hogy Endre te bazdmeg groundhog szindrómában szenvedhetsz.
Nem úgy hogy minden nap ugyanaz történik, hanem azon mód, hogy te képes vagy ugyanazon faszság elkövetésére újra meg újra.
Neked egy alvás kell és mire felkelsz elfelejtesz mindent.
A spórolási fogadkozásaidat, a most már megtanultam, tanulópénz, stb jellegű autista dolgaidat és másnap már tátott szájjal rohansz a faszerdőbe.
Soha többet hitelkeret, te soha nem fogsz kamatot fizetni a zsidóbankoknak stb..
Komolyan bazdmeg önmagad groteszk paródiája vagy.
Épeszű ember számára félelmetes amit csinálsz.
Mint amikor látsz egy repülőt lezuhanni, amikor már felfogod, hogy pörög és a földbe fog csapódni, na kb az az érzésem amikor olvasom a dolgaidat.
Te idióta, te átgondoltad már pl hogy a cigányokkal való kooperációban eddig te csak veszítettél?
Geci, lassan évek óta tartod Márkot meg pènzeled az idióta ötleteiket és hazugságaikat, de bazdmeg eddig ebből neked volt bármiféle hasznod??
Évek alatt elkurtál 50000 eurót a nagy büdös semmire.
Más ingyenélő legalább ennyi pénzből körbeutazza a földet, kokózik peruban, ladyboyokat szopat thaiföldön, vagy ennyi pénzből lehet egyetemet elvégezni, gecisok certificate-et csinálni amivel megduplázod a fizudat, de nem bazdmeg te még ennyire sem tudsz bánni a pénzeddel, hogy a jövődbe fektesd.
Te idióta ki a faszom vesz fel ennyi pénzt kizárólag fogyasztásra meg csekonicskodásra??
Ilyen pénzeket befektetéshez vesznek fel, te állat, ami nagy eséllyel kitermeli a hitelt.
Te meg mint a legutolsó agyatlan, pénzügyileg teljesmértékben fogalmatlan, szubhumán entitás, te bazdmeg elkúrod a gecibe...
Hazdag apuka, szegény apuka, Endre hiszen te mit láttál, miben szocializálódtál, micsoda egy ostoba fehércigány életet élsz, mi ennek az értelme, van ennek bármi értelme?
Az anyád picsáját, megcsinálhattad volna az álmodat a twitchen és még azt is elbasztad!!
Más retardok tudnak egy telefonnal vlogolni és még el is éldegélnek valahogy, te még erre sem voltál képes..
Komolyan mondom minden eurocent lehuzást amit a cigányaid kimèrnek rád, megérdemelsz bőven.
rant over
Nem úgy hogy minden nap ugyanaz történik, hanem azon mód, hogy te képes vagy ugyanazon faszság elkövetésére újra meg újra.
Neked egy alvás kell és mire felkelsz elfelejtesz mindent.
A spórolási fogadkozásaidat, a most már megtanultam, tanulópénz, stb jellegű autista dolgaidat és másnap már tátott szájjal rohansz a faszerdőbe.
Soha többet hitelkeret, te soha nem fogsz kamatot fizetni a zsidóbankoknak stb..
Komolyan bazdmeg önmagad groteszk paródiája vagy.
Épeszű ember számára félelmetes amit csinálsz.
Mint amikor látsz egy repülőt lezuhanni, amikor már felfogod, hogy pörög és a földbe fog csapódni, na kb az az érzésem amikor olvasom a dolgaidat.
Te idióta, te átgondoltad már pl hogy a cigányokkal való kooperációban eddig te csak veszítettél?
Geci, lassan évek óta tartod Márkot meg pènzeled az idióta ötleteiket és hazugságaikat, de bazdmeg eddig ebből neked volt bármiféle hasznod??
Évek alatt elkurtál 50000 eurót a nagy büdös semmire.
Más ingyenélő legalább ennyi pénzből körbeutazza a földet, kokózik peruban, ladyboyokat szopat thaiföldön, vagy ennyi pénzből lehet egyetemet elvégezni, gecisok certificate-et csinálni amivel megduplázod a fizudat, de nem bazdmeg te még ennyire sem tudsz bánni a pénzeddel, hogy a jövődbe fektesd.
Te idióta ki a faszom vesz fel ennyi pénzt kizárólag fogyasztásra meg csekonicskodásra??
Ilyen pénzeket befektetéshez vesznek fel, te állat, ami nagy eséllyel kitermeli a hitelt.
Te meg mint a legutolsó agyatlan, pénzügyileg teljesmértékben fogalmatlan, szubhumán entitás, te bazdmeg elkúrod a gecibe...
Hazdag apuka, szegény apuka, Endre hiszen te mit láttál, miben szocializálódtál, micsoda egy ostoba fehércigány életet élsz, mi ennek az értelme, van ennek bármi értelme?
Az anyád picsáját, megcsinálhattad volna az álmodat a twitchen és még azt is elbasztad!!
Más retardok tudnak egy telefonnal vlogolni és még el is éldegélnek valahogy, te még erre sem voltál képes..
Komolyan mondom minden eurocent lehuzást amit a cigányaid kimèrnek rád, megérdemelsz bőven.
rant over
Jun 29, 2020 16:00:35
Bejlin
(
x8)
Jun 29, 2020 16:01:40
x8)
Mehr Info: cannafamed.com
☎️
☎️
Bejlin
(
x8)
Jun 29, 2020 16:02:09
x8)
Ansprechpartner und Bestellung bei: Zoltan Gallo
Email an: [email protected]
Több info: cannafamed.com
Kapcsolattartó és rendelés: Galló Zoltán
Email:
[email protected]
Email:
[email protected]
Démonsátor
Jun 29, 2020 16:12:43
Email:
[email protected]
Email:
[email protected]
Itt a Facebokja
www.facebook.com/gallozoltan01
Jun 29, 2020 16:12:43
Biztatási kár
(
x10)
Jun 29, 2020 16:14:12
x10)
☎️
☎️
Ezek nem tanulnak semmiből, megint wp oldal. Vonatozó öregek?
aniko_titkos_szerelme
(
x2)
Jun 29, 2020 16:14:16
x2)
Email:
[email protected]
Email:
[email protected]
Nem fatyok balek
Jun 29, 2020 16:19:41
Látom igazi TV topshop folyik itt.
Jun 29, 2020 16:19:41
balek
(
x10)
Jun 29, 2020 16:20:32
x10)
Jun 29, 2020 16:20:32
A levelező tagozat figyelmébe ajánlanám, hogy itt a kitűnő alkalom írni a győri polgármesteri hivatalnak és személyesen a Polgármester úrnak, rákérdezve, hogy mi igaz abból, amit Becsületes Zoltán állít. Mármint hogy az ő nevére -és arra, hogy ő saját kezűleg vizsgálta be- árusítanak egy kannabisz-származékot tartalmazó gyógyhatású készítményt. Mit tud ő erről, milyen engedélyezési eljárás keretében vizsgálta be, stb. Ebből igen komoly botrány is kikerekedhet, ha újságírók is megszimatolják, ismerve hogy a Fidesz milyen vaskalaposan áll a kábítószerekhez, különösen a kannabiszhoz. Most az lényegtelen, hogy van-e THC tartalma, itt az elvekről van szó.
Meg kéne említeni, hogy a következő választásokon ezt fogják felhasználni a libsik. A drogosokat támogató polgármestert, bizony. Jun 29, 2020 16:20:32
-
Jun 29, 2020 16:21:04
Jun 29, 2020 16:21:04
balek
(
x10)
Jun 29, 2020 16:21:17
x10)
Úgy tudom RGL harcos antidrogos, fel kéne lépnie a nyugati fertő ellen...
php, Endre F. Kiss, pedophile, Kiss Endre Farkas, Berlin, angular, Farkas Endre Kiss, react, Farkas, Kiss, Endre, javascript, Linz, java, EBCONT, screencode, Partner Bank, Reichl und Partner eMarketing, EsPresto AG, DefShop, superReal
-
Jun 29, 2020 16:21:56
Azt kellene kideríteni valahogy, hogy ez a Galló Zoli ugyanaz aki Győrött tolja a családjával az okosítàst hosszú évek óta?
Érdekes hogy a kannabisz olajukat a győri polgi vizsgálta...
Meg ott nyílik az első bolt..
Mert ha ez a győri Galló Zoli akkor ezek úgy behúzzák Endrét, hogy öröm lesz nézni.
Próbálom megnyitni a face oldalát de az írja not available.
Osztrák ipről dettó..
Érdekes hogy a kannabisz olajukat a győri polgi vizsgálta...
Meg ott nyílik az első bolt..
Mert ha ez a győri Galló Zoli akkor ezek úgy behúzzák Endrét, hogy öröm lesz nézni.
Próbálom megnyitni a face oldalát de az írja not available.
Osztrák ipről dettó..
Jun 29, 2020 16:21:56
Buzimárk
Jun 29, 2020 16:22:27
"Hidd el tesó, ez lesz az új noni juice!!!"
Jun 29, 2020 16:22:27
Démonsátor
Jun 29, 2020 16:26:11
"Ez az oldal nem érhető el."
Nálad van a hiba, mert itt megy.
Jun 29, 2020 16:26:11
Levelező Levente
Jun 29, 2020 16:29:17
Ment email a polgármesteri hivatalnak, kíváncsian várja a tanszék a válaszokat,
Jun 29, 2020 16:29:17
Ez lett dudámra 731
Jun 29, 2020 16:35:37
Kérdés : itt most ki szállított a kötelet az akasztáshoz, hogy derült ki ez az egész?
Jun 29, 2020 16:35:37
Nulladikos Snecológus
Jun 29, 2020 16:38:13
Sodi, te szutyok pedofil fereg, ezert kezdodott a sodüsszeia???
index.hu/kulfold/2020/06/29/pedofil_halozat_rendorseg_nemetorszag_buncselekmeny_kiskoru_forum_internet/
index.hu/kulfold/2020/06/29/pedofil_halozat_rendorseg_nemetorszag_buncselekmeny_kiskoru_forum_internet/
Jun 29, 2020 16:38:13
-
Jun 29, 2020 16:46:13
Endre már pár napja trüsszögött valamit az osztrák marihuana 'HTC' tartalmáról, talán amikor Goldától jelentkezett be.
Lehet egy szemfüles troll onnan vette az ötletet?
Esetleg még a múltkori domain business ügy óta Becsületes Zoli profilját csekkolgatja és nem elpofázza az infót, hanem szövögeti a trollkodást szép csöndben? :D
Esetleg még a múltkori domain business ügy óta Becsületes Zoli profilját csekkolgatja és nem elpofázza az infót, hanem szövögeti a trollkodást szép csöndben? :D
Jun 29, 2020 16:46:13
tigris
Jun 29, 2020 16:53:04
szakadok, hogy a Nemzet Krónikása, a Keresztény Jobboldali Hazafi beszállt a drogbizniszbe.
Jun 29, 2020 16:53:04
Brian
(
x2)
Jun 29, 2020 16:55:27
x2)
Van valahol egy kép a fiatal sneciről, amint a hírhedt vörösmarty téri legalizációs tüntetésen ellendemonstrál, szúrja be már pls ha megvan valakinek
Ez lett dudámra 731
Jun 29, 2020 16:57:52
Van valahol egy kép a fiatal sneciről, amint a hírhedt vörösmarty téri legalizációs tüntetésen ellendemonstrál, szúrja be már pls ha megvan valakinek
Jun 29, 2020 16:57:52
töppedt buzigolyók
(
x37)
Jun 29, 2020 16:59:17
x37)
Zseniális, hogy az óriási kanna-biznisz ugyanarról a facebook fiókról megy, mint anno a Prowecomp (lásd: fényképek), és valójában a tulaj saját fiókja kiürítve. Ez ugyanolyan professzionalitást sugall, mint a gmailes e-mailcím.
Bazmeg, Endre, hogy keveredtél te ekkora talentumok közé?
Bazmeg, Endre, hogy keveredtél te ekkora talentumok közé?
-
Jun 29, 2020 16:59:25
444.hu/2020/06/29/alul-meztelenul-fogott-meg-hatulrol-egy-not-egy-jellegzetesen-nagy-orru-ferfi-pecsen
A jelek szerint Broni professzor úrra nem hat jól a rászakadt sok idő. Én javaslom, dobjunk össze 20 forintot fejenként, és fizessünk ki neki néhány vendégszemináriumot, a hallgatók is hálásak lennének, és ő is le tudná kötni valamivel magát.
A jelek szerint Broni professzor úrra nem hat jól a rászakadt sok idő. Én javaslom, dobjunk össze 20 forintot fejenként, és fizessünk ki neki néhány vendégszemináriumot, a hallgatók is hálásak lennének, és ő is le tudná kötni valamivel magát.
Jun 29, 2020 16:59:25
-
Jun 29, 2020 17:04:06
"Hidd el tesó, ez lesz az új noni juice!!!"
A gyagyás árult is noni juicet, tessék visszakeresni.
Ha lenne autója, ez az idióta balek az Il Ferroba is beszállt volna.
Jun 29, 2020 17:04:06
kramalon
(
x8)
Jun 29, 2020 17:06:03
x8)
444.hu/2020/06/29/alul-meztelenul-fogott-meg-hatulrol-egy-not-egy-jellegzetesen-nagy-orru-ferfi-pecsen
Nagy orrú... Ez Sodi lesz inkább.
kramalon
(
x8)
Jun 29, 2020 17:07:57
x8)
Sodikám, ha már ilyen píszíterror világot élünk, meg tudod-e mondani, hogy milye fehér a niggernek???
Természetesen a gazdája.
Faszom
Természetesen a gazdája.
stréber troll
Jun 29, 2020 17:08:23
Őszintén szólva nekem nagyon hiányzik a twitch.
De nem az amikor unott pofával hazudozik, hanem amikor Anikóval megy a bebaszós live, Ancsánál csörögnek a donétek, Endrének lóg a nyelve megy a hetyetye.
Igenis szentimentális érzések fognak el, amikor az egyik trollégával elkezdtük Anikónál a tényfeltárást, beindult az élet, minden este nyüzsgés, baby shark, masztiparti komment, Ancsa kis cickói, Endre meg a török beszélgetése, "kopogtak!" stb..
Bevallom többször újranéztem a "Twitch hetem" trilógiát.
A legboldogabb idők voltak, a legszebb idők voltak.
Akkor, abban a pillanatban volt egy kicsi esélyed.
Szépen lassan beindulthatott volna a karriered.
Bevallod lépésről lépésre a szarságaidat, Anikó kiröhög de legalább tompítja a helyzet élét, a trollok donételnek Anikónak, szépen lassan akár egy közösséget is kialakíthattál volna (mint ahogy mi kialakitottuk azt ott a twitchen, mirroron, facén).
Senkit nem èrdekelt volna hogy egy alkoholista homoszexuális árufeltöltő vagy, ha látják benned az igyekezetet, a változni akaràst meg a jóindulat szikráját.
Ezt is elbasztad.
Most pedig 50000 euró tartozással intézed a cigányaidnak a kannabiszolajat.
Remélem aláírási jogot is kapsz a cégben te agyhalott:D
De nem az amikor unott pofával hazudozik, hanem amikor Anikóval megy a bebaszós live, Ancsánál csörögnek a donétek, Endrének lóg a nyelve megy a hetyetye.
Igenis szentimentális érzések fognak el, amikor az egyik trollégával elkezdtük Anikónál a tényfeltárást, beindult az élet, minden este nyüzsgés, baby shark, masztiparti komment, Ancsa kis cickói, Endre meg a török beszélgetése, "kopogtak!" stb..
Bevallom többször újranéztem a "Twitch hetem" trilógiát.
A legboldogabb idők voltak, a legszebb idők voltak.
Akkor, abban a pillanatban volt egy kicsi esélyed.
Szépen lassan beindulthatott volna a karriered.
Bevallod lépésről lépésre a szarságaidat, Anikó kiröhög de legalább tompítja a helyzet élét, a trollok donételnek Anikónak, szépen lassan akár egy közösséget is kialakíthattál volna (mint ahogy mi kialakitottuk azt ott a twitchen, mirroron, facén).
Senkit nem èrdekelt volna hogy egy alkoholista homoszexuális árufeltöltő vagy, ha látják benned az igyekezetet, a változni akaràst meg a jóindulat szikráját.
Ezt is elbasztad.
Most pedig 50000 euró tartozással intézed a cigányaidnak a kannabiszolajat.
Remélem aláírási jogot is kapsz a cégben te agyhalott:D
Jun 29, 2020 17:08:23
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Jun 29, 2020 17:19:19
x38)
A kukkoló koboldot, a hírhedt bunkibankárt is keresik?
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
A kukkoló koboldot, a hírhedt bunkibankárt is keresik?
Démonsátor
Jun 29, 2020 17:20:36
Btw, miért nem törölte a freeblogot? Csak azért, hogy az orra alá dörgölhessük?
xyz
Jun 29, 2020 17:20:36
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Jun 29, 2020 17:22:15
x38)
Mert ASODI soha semmit sem töröl! (Kivéve a masztipartis kommentet...)
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
Bejlin
(
x8)
Jun 29, 2020 17:22:26
x8)
[URL=https://imageshack.com/i/poODdAyap][IMG]https://imagizer.imageshack.com/v2/xq90/924/ODdAya.png[/IMG][/URL]
Bejlin
(
x8)
Jun 29, 2020 17:22:49
x8)
Baromarc
(
x1)
Jun 29, 2020 17:24:37
x1)
Endre már pár napja trüsszögött valamit az osztrák marihuana 'HTC' tartalmáról, talán amikor Goldától jelentkezett be.
Az utóbbi. Márk címét akartam kideríteni, hogy ott a környéket is be lehessen teríteni a pedofilbújtató plakátokkal, miközben már ment a spekulálás, hogy mibe akarják belerángatni. Felnéztem becsületes Zoli oldalára és így jutottem el a webshophoz. Mivel már az önmagában elég gyanús volt, megkértem egy haveromat, hogy írjon már rá az érintettre, hátha kiderül valami jó. Ezért is kérdezgettem Endrét a fűbizniccről a streamben. Akkor még nem akartam ezzel előjönni, mert a haverom éppen a válaszra várt, nem akartam elrontani vele a mókát :D
echelon mérnök
Jun 29, 2020 17:25:56
"Az ilyen lelkibeteg perverz vakarcsok ugyanis arra játszanak, hogy majd toporzékolni fogsz, és ezzel sikerül megkeseríteniük a napjaidat. Ez ellen pedig az egyetlen fegyver, ha nem adod meg nekik ezt az örömet!"
A "szhaar" usb hub gyártója és a játékfejlesztők cinikusan összekacsintanak.
Jun 29, 2020 17:25:56
egyik olvasó
Jun 29, 2020 17:30:52
Most olvastam az office home háborúkat.
De úgy röhögök percek óta hogy a taknyom-nyálam egybefolyik és bizonyos mondatokat ùjraolvasva egyre csak elkap a röhögőgörcs.
Remélem ugyanez a szerző meg fogja írni a memoárokat a legutóbbi történésekről, a hàborúk lezárásáról, hadisarcok összegzése stb.
Előre is köszönöm!!
Egy állat vagy :D
De úgy röhögök percek óta hogy a taknyom-nyálam egybefolyik és bizonyos mondatokat ùjraolvasva egyre csak elkap a röhögőgörcs.
Remélem ugyanez a szerző meg fogja írni a memoárokat a legutóbbi történésekről, a hàborúk lezárásáról, hadisarcok összegzése stb.
Előre is köszönöm!!
Jun 29, 2020 17:30:52
miskolcigány
(
x5)
Jun 29, 2020 17:33:56
x5)
A januar elotti streamek megvannak valahol? A mirroron csak januartol van, es egyik archive-os accounton sem latom feltoltve oket. Azt a videot keresnem ahigy a ciganyok foetnite kozben taknyosra alazzak a recskast
Nszksz
A munka nem megoldás.
Nszksz
kirakottLegoBusz
(
x1)
Jun 29, 2020 17:40:23
x1)
A januar elotti streamek megvannak valahol? A mirroron csak januartol van, es egyik archive-os accounton sem latom feltoltve oket. Azt a videot keresnem ahigy a ciganyok foetnite kozben taknyosra alazzak a recskast
Nszksz
Nszksz
Az nem pubg volt?
Baromarc
(
x1)
Jun 29, 2020 17:44:29
x1)
Az nem pubg volt?
www.youtube.com/watch?v=NJXNB8gyExk
Trash csoportos haver
(
x19)
Jun 29, 2020 17:48:54
x19)
Ajaj sodikám, csak vki fel ne adjin kamu linzi álláshirdetéseket programozói munkára, hogy aztán kamu cimekre kelljen eltaxizgatni a kedves bank hitelét.
Nehogy vki ilyem szemét legyen. Imádkozom érted.
Nehogy vki ilyem szemét legyen. Imádkozom érted.
miskolcigány
(
x5)
Jun 29, 2020 17:51:57
x5)
youtube.com/watch?v=NJXNB8gyExk
youtube.com/watch?v=NJXNB8gyExk
xray
(
x21)
Jun 29, 2020 17:53:29
x21)
Baromarc
(
x1)
Jun 29, 2020 17:55:21
x1)
Csak egy 12 perces összefoglaló a legtöbb amit találtam.
Andi
(
x13)
Jun 29, 2020 17:55:56
x13)
Előfordulhat, hogy az egész csak egy látványterv. Honlapostúl, polgármesterestűl, és az egész csak a régi-új szponzornak lett kitalálva. Annyira nem lehetnek balfaszok a miskolciak, hogy egy kétballábas, mindent kikotyogó, alkoholista szerencsétlenre bízzák az évszázad bombaüzletét, és a kiskapuinak a kulcsait.
kirakottLegoBusz
(
x1)
Jun 29, 2020 17:58:41
x1)
hallod sneci?
24.hu/kulfold/2020/06/29/tobb-mint-30-ezer-gyanusitottra-bukkantak-a-hatalmas-pedofil-ugyben-nemetorszagban/
24.hu/kulfold/2020/06/29/tobb-mint-30-ezer-gyanusitottra-bukkantak-a-hatalmas-pedofil-ugyben-nemetorszagban/
Baromarc
(
x1)
Jun 29, 2020 17:59:59
x1)
Előfordulhat, hogy az egész csak egy látványterv. Honlapostúl, polgármesterestűl, és az egész csak a régi-új szponzornak lett kitalálva. Annyira nem lehetnek balfaszok a miskolciak, hogy egy kétballábas, mindent kikotyogó, alkoholista szerencsétlenre bízzák az évszázad bombaüzletét, és a kiskapuinak a kulcsait.
Ahhoz szerintem a recskás túlságosan képben volt pl: hogy Ausztriában milyen HTC tartalommal lehet ezeket árulni. Ha nem tudna erről az üzletről, nem hiszem, hogy ennyire képben lenne a témával.Plusz az utóbbi időben elég gyakran oszt meg füvezős posztokat, nem hiszem, hogy csak így jött neki egy ötlet, hogy ezek milyen viccesek.
xray
(
x21)
Jun 29, 2020 18:01:31
x21)
Jun 29, 2020 18:01:31
ezek szerint a hatóságok leszarják az iparági standard-et. Jun 29, 2020 18:01:31
sodika
Jun 29, 2020 18:02:33
Annak a szarnak, amivel ott foglalkoznak, nincs THC tartalma. Nem az eredeti növény, hanem ilyen kiherélt, legális szár. Ennek megfelelően nem is titok.
Jun 29, 2020 18:02:33
mifaaan
(
x1)
Jun 29, 2020 18:07:12
x1)
Annak a szarnak, amivel ott foglalkoznak, nincs THC tartalma. Nem az eredeti növény, hanem ilyen kiherélt, legális szár. Ennek megfelelően nem is titok.
HTC! Akárki is vagy, legyél szíves a snecológiai terminológiát kvetni! NSZKSZ
leendő devizás haver
Jun 29, 2020 18:08:40
Használd a sárga nicket, gyagyás!
Jun 29, 2020 18:08:40
-
Jun 29, 2020 18:10:50
Ezt mondták neked? És elhitted? Fogadjunk, hogy te zsákodba rakták az úton a portékát, "mert ott volt hely", igaz?
Jun 29, 2020 18:10:50
rBali
(
x24)
Jun 29, 2020 18:11:58
x24)
Inkább arról mesélj, hogy sikerült az állásinterjú. Nem dobtak ki a kurva anyádba 10 perc után?
Andi
(
x13)
Jun 29, 2020 18:13:58
x13)
Ha minden frankó lenne, akkor is furcsa, hogy a pénzén kívűl bármit akarnának tőle. Sodi kezében, de még a száz méteres környezetében is minden befuccsol, és ezt ők is tapasztalták már.
tyodika
Jun 29, 2020 18:15:02
Nem feltétlenül nem hívtam sírva a Márkot Jun 29, 2020 18:15:02
Baromarc
(
x1)
Jun 29, 2020 18:15:30
x1)
Ami pdfet Zoli küldött a haveromnak, abban konkrétan kiemeli, hogy LEHET benne, ellenben a CBD olajjal. Tudom, hogy a lehet valószínűleg kevés, de LEHET. Neked mint kvázi jogásznak ezt tudnod kéne. Keresztkérdés: ezért vagy képben ennyire, mert felkészítettek, hogy mit kell mondanod a trolloknak?
-
Jun 29, 2020 18:17:20
Endre, nem érzitek a kisvállalkozó haverjaiddal, hogy egy évtizedet késtetek?
Azt megnéztétek, hogy ezt a szart más oldalakon mennyiért árulják?
Fullspektrum CBD olaj 3,8%os (!), 30 mililiter 42.9 euro és feltüntetik a gyógyászati számot plusz adagolást stb.
Ott van a link alatta a ccertificate-hez amit a német állam adott ki.
Ott vannaz adagolás minden.
Ti (elvileg)ugyanezt a szart áruljátok csak a gyengébbet, dupla áron, semmi engedély, semmi hivatalos megerősítés a győri polgármestertől, full amatőr oldal, tuti te basztad össze te idióta.
Na ezek vagytok te meg a cigány haverjaid. Ez nálatok az iparági standard.
Azt megnéztétek, hogy ezt a szart más oldalakon mennyiért árulják?
Fullspektrum CBD olaj 3,8%os (!), 30 mililiter 42.9 euro és feltüntetik a gyógyászati számot plusz adagolást stb.
Ott van a link alatta a ccertificate-hez amit a német állam adott ki.
Ott vannaz adagolás minden.
Ti (elvileg)ugyanezt a szart áruljátok csak a gyengébbet, dupla áron, semmi engedély, semmi hivatalos megerősítés a győri polgármestertől, full amatőr oldal, tuti te basztad össze te idióta.
Na ezek vagytok te meg a cigány haverjaid. Ez nálatok az iparági standard.
Jun 29, 2020 18:17:20
Trash csoportos haver
(
x19)
Jun 29, 2020 18:20:02
x19)
Nah a buzi zsidó pedofil még a drogbizniszbe is belefolyik.
A Bukott
Jun 29, 2020 18:21:13
Az ilyen náculások amúgy mennyire legálisak?
freeblog.sodika.org/archives/2009/11/07/Cica_rovat/#comments
Jun 29, 2020 18:21:13
xray
(
x21)
Jun 29, 2020 18:25:25
x21)
mifan gyagyás, nagyon gyorsan elmúlt a stnii időszak, tehát befostál.
Trash csoportos haver
(
x19)
Jun 29, 2020 18:27:08
x19)
Most olvasom vissza, hogy Győr polgármestere vizsgálta be a cannabiszukat.
Akkor az tuti a borkai volt a hajóúton.
Akkor az tuti a borkai volt a hajóúton.
xray
(
x21)
Jun 29, 2020 18:27:35
x21)
Jun 29, 2020 18:27:35
a haverjaid ki fognak csontozni. Jun 29, 2020 18:27:35
berlini_vlogger
(
x1)
Jun 29, 2020 18:27:56
x1)
Sneci bazdmeg :D a pedofil hetyetyéző kurva anyád :D most hallgatom milyen marhaságokat hordtál össze a szombati liveban. Hogy a te cigánymárkod felhívta VR Pistit aki jelentette Márk profi videóit mert féltek a konkurenciától
Ezt kacseszka többször kifejtette már. Mármint hogy ő Janiék előtt jobb minőségben streamelt, és azok szétjelentették a csatornáját, pedig az már elég felfutott volt.
Andi
(
x13)
Jun 29, 2020 18:28:11
x13)
Akkor ír ide ilyen váratlanul, amikor valaki túl közel jár az igazsághoz.
-
Jun 29, 2020 18:35:46
Ha rákeresel a Canna Famed-re tubeon kijön 2 videó, 7 hónapja töltötte fel egy derék polgár lasvegasfunproduction nevű csatornáján.
A bemutatóban egy arc beszél a készítmény áldásos hatásáról, bár a címkéje teljesen más, maga a tubus és minden ugyanaz.
Később feltűnnek német polgárok akik meg vannak elégedve a termékkel.
Bravo zsenikéim.
Fosni fogja.
Gondolom lasvegasfunproduction örül hogy valami balek átvette a kamukészítmènyét, ti meg átcimkéztétek mint J.E.Prammer receptje.
Mégis ki a faszom az a JE Prammer?
Wolk Klug egyik rokona?
Nagyon hangosan nevetek àm.
A bemutatóban egy arc beszél a készítmény áldásos hatásáról, bár a címkéje teljesen más, maga a tubus és minden ugyanaz.
Később feltűnnek német polgárok akik meg vannak elégedve a termékkel.
Bravo zsenikéim.
Fosni fogja.
Gondolom lasvegasfunproduction örül hogy valami balek átvette a kamukészítmènyét, ti meg átcimkéztétek mint J.E.Prammer receptje.
Mégis ki a faszom az a JE Prammer?
Wolk Klug egyik rokona?
Nagyon hangosan nevetek àm.
Jun 29, 2020 18:35:46
Baromarc
(
x1)
Jun 29, 2020 18:40:30
x1)
Közben megérkezett becsületes Zoli ismeret terjesztő PDF-e is. Nagyon tetszenek azok a pontos meghatározások, minthogy drágább, olcsóbb. Igazán tudományos és meggyőző.
Kisegítős Snecológus
(
x2)
Jun 29, 2020 18:44:24
x2)
Sneci olyan mint a monda beli Midász király. Csak amihez ő hozzáér nem arannyá, hanem híg fossá válik.
Hetyetye
balek
(
x10)
Jun 29, 2020 18:45:06
x10)
Írjon már be bárki bármilyen nyugati fertőt amiben ez a púpos libsibibsi sodi nem dagonyázott még?!
-
Jun 29, 2020 18:48:24
Emelem a kipám a kiváló tényfeltárás előtt.
Jár a 20 forint, köszönjük!
Jár a 20 forint, köszönjük!
Jun 29, 2020 18:48:24
-
Jun 29, 2020 18:48:26
Nah a buzi zsidó pedofil még a drogbizniszbe is belefolyik.
Sneci az univerzum összes ostobaságának koncentrátuma.
Jun 29, 2020 18:48:26
Elsőéves
(
x3)
Jun 29, 2020 19:07:13
x3)
Trollégák, az lehet, hogy a Papúcsoss Roggo Sifretti a Mukszáld Kálmán téri Fecske Presszóban dolgozik? :D Minap ültem ott a szürkeegér kollégáimmal és effektíve annak a konyhájáról vagy mijéről sétált ki.
tigris
Jun 29, 2020 19:09:34
Trollégák, az lehet, hogy a Papúcsoss Roggo Sifretti a Mukszáld Kálmán téri Fecske Presszóban dolgozik? :D Minap ültem ott a szürkeegér kollégáimmal és effektíve annak a konyhájáról vagy mijéről sétált ki.
jó étvágyat :DDDDDDDDDDDDd
Jun 29, 2020 19:09:34
Örebro
(
x17)
Jun 29, 2020 19:11:34
x17)
igen ott dolgozik, ö a fömosogato es rå van bizva a fertötlenites is :-)
mifaaan
(
x1)
Jun 29, 2020 19:14:09
x1)
Közben megérkezett becsületes Zoli ismeret terjesztő PDF-e is. Nagyon tetszenek azok a pontos meghatározások, minthogy drágább, olcsóbb. Igazán tudományos és meggyőző.
Anyám! Ez a betűtípus/topográfia, már ránézek es kívánom a termékeiket. El nem olvasnám, de KELL hogy lenyugtassa az idegeimet
Magyarország rémálma
(
x7)
Jun 29, 2020 19:16:11
x7)
Milyen érzés, amikor a Sodiverzum egyik szereplője megelevenedik az ember szeme előtt? Innen a távolból az egész kvázi egy filmnek vagy regénynek érződik, annyira hihetetlen.
Baromarc
(
x1)
Jun 29, 2020 19:17:07
x1)
Nekem az az olcsóbb-drágább párhuzam tette be a kaput. Mihez képest? Az aranyhoz? A recskásnak egy berlini fuvarköltségéhez? A targobank kamatokhoz? A kondibérlethez vagy mihez?
-
Jun 29, 2020 19:20:23
Nem èrtem.
Ezt a készítményt JE Prammer receptje alapján készítették.
Lasvegasfunproduction tube oldalán viszont van egy ilyen utalàs hogy :
M.T. Prammer CannaFamed
Ez MT ez a JE Prammernak az anutája?
Mièrt van hogy a cannafame-en kivül sehol nem lehet a cannabiszos Prammer családról megtudni?
Totál elképzelhetőnek tartom, hogy a derék osztrákok családi alapon beleugranak egy ilyenbe de rajtatok kívül nem nagyon látok Kannabiszos Prammert, csak az öreget aki posztolgatja a régi termékeket.
Akit érdekel PR Movies Las Vegas néven fent van facén is, posztolt is cannafamed termèkekről egy kèpet 0 like-al 2019 december 25-én (!).
Az árak jóval olcsóbbak voltak akkor még.
Közben megtaláltam:
CannaFamed
Nr.307687
Anmeldetag:2019 11 28
Registrierungsdatum: 2020 05 05
Judith Elisabeth Prammer
Cím Linztől dèlre Kematen an der Krems.
28.11.2019 környékén nem volt véletlenül becsületes Zoliéknak meg Sodinak valami pénz-biznisz ügyük?
Endi nagy genszterek vagytok, fósni fogja!
Ezt a készítményt JE Prammer receptje alapján készítették.
Lasvegasfunproduction tube oldalán viszont van egy ilyen utalàs hogy :
M.T. Prammer CannaFamed
Ez MT ez a JE Prammernak az anutája?
Mièrt van hogy a cannafame-en kivül sehol nem lehet a cannabiszos Prammer családról megtudni?
Totál elképzelhetőnek tartom, hogy a derék osztrákok családi alapon beleugranak egy ilyenbe de rajtatok kívül nem nagyon látok Kannabiszos Prammert, csak az öreget aki posztolgatja a régi termékeket.
Akit érdekel PR Movies Las Vegas néven fent van facén is, posztolt is cannafamed termèkekről egy kèpet 0 like-al 2019 december 25-én (!).
Az árak jóval olcsóbbak voltak akkor még.
Közben megtaláltam:
CannaFamed
Nr.307687
Anmeldetag:2019 11 28
Registrierungsdatum: 2020 05 05
Judith Elisabeth Prammer
Cím Linztől dèlre Kematen an der Krems.
Jun 29, 2020 19:20:23
-
Jun 29, 2020 19:20:49
Gratula a tényfeltáráshoz, zsidók!
Ne feledjük, hogy ha esetleg bármilyen intervencióra kerülne sor, azt szervezetten tegyük!
Van egy olyan érzésem, hogy ez nagy fogás lesz, már be is készítettem a popcornt.
Ne feledjük, hogy ha esetleg bármilyen intervencióra kerülne sor, azt szervezetten tegyük!
Van egy olyan érzésem, hogy ez nagy fogás lesz, már be is készítettem a popcornt.
Jun 29, 2020 19:20:49
Szalmonellás Karak
Jun 29, 2020 19:21:38
Elsőéves fosni fogja. Jun 29, 2020 19:21:38
Baromarc
(
x1)
Jun 29, 2020 19:23:02
x1)
Nem akkor volt a Moet pezsgő gate Márkékkal?
balek
(
x10)
Jun 29, 2020 19:24:36
x10)
Hova küldhetem a 20forintot? Milyen formátumban kell a nevem és a címem hogy a trollexcelbe könnyű legyen importálni?
Nulladikos Snecológus
Jun 29, 2020 19:33:19
O helo, fhosni fogja a kannabiszolajbiznisz!
A tajekoztato betutipusatol kiegtem, pattintok is egyet gyorsan!
A tajekoztato betutipusatol kiegtem, pattintok is egyet gyorsan!
Jun 29, 2020 19:33:19
Elsőéves
(
x3)
Jun 29, 2020 19:35:53
x3)
Igen olyan volt, amikor megjelent a fekete ruhájában meg a kalapjában. Kisétált a Reviczky felé én meg csak szótlanul, döbbenten néztem, teljesen megszűnt a külvilág.
Magyarország rémálma
(
x7)
Jun 29, 2020 19:39:33
x7)
Sixx
Jun 29, 2020 19:42:32
Ha ez az autista szardarab bespanglizott volna arról tudnánk mert már 4 sőr után is vihogva obégat. Egy spangli sokkal intenzivebb mint az alkohol attól biztos,hogy leűlne streamelni és csinálna valami hülyeséget
Jun 29, 2020 19:42:32
Elsőéves
(
x3)
Jun 29, 2020 19:45:35
x3)
Muszáj volt, rákérdeztek, hogy miért bámulom "azt az izét". Onnantól kezdve a teljes ebéd alatt a sodiverzum karaktereiről mentek a sztorik, de láthatóan nem hitték el, hogy ennyire retardált emberek léteznek, mindenki coub linkekkel távozott. :D
Biztatási kár
(
x10)
Jun 29, 2020 19:46:10
x10)
De, a domaint is 2019. 11. 25-én kapták meg.
Ráadásul motyogott valamit pár hete, hogy saját bögréket meg más giccset csináltat magának. Gondolom akkor címkézték a csodaitalokat is.
Newton-Leibniz
(
x1)
Jun 29, 2020 19:48:39
x1)
Mi a szar ez a cannafamed es miert relevans?
Lemaradtam hetyetye
Lemaradtam hetyetye
-
Jun 29, 2020 19:49:31
Ha ez az autista szardarab bespanglizott volna arról tudnánk mert már 4 sőr után is vihogva obégat. Egy spangli sokkal intenzivebb mint az alkohol attól biztos,hogy leűlne streamelni és csinálna valami hülyeséget
Nem szégyen, ha nem élsz drogokkal, de ha soha nem próbáltad, akkor azért ne oszd az észt arról, hogy milyen hatással lenne sodikára.
Másrészt akármennyit téptek Linzben, nyilván nem vitt haza púpszászra, egyrészt fosna is droggal mászkálni, másrészt 100%, hogy nem tudná betekerni.
Jun 29, 2020 19:49:31
Baromarc
(
x1)
Jun 29, 2020 19:50:45
x1)
Volt ilyen. Valamelyik streamben mondta, hogy azt nem jelenti ki, hogy szívná mert büntetik Magyarországon és Németországban is, de azért közben utazgatott és legyen ennyi elég. És ezt még nagyon sokszor elmondta, hogy de közben utazgatott ám, szóval soha nem csinált olyat, amit tiltana a törvény. Csak azt felejti el a kvázi jogász, hogy a magyar BTK mindenhol vonatkozik az állampolgárokra, még akkor is ha nincsen magyar földön.
Snecológia_docens
Jun 29, 2020 20:09:48
Most olvastam az office home háborúkat.
Előre is köszönöm!!
Előre is köszönöm!!
Nszksz! Az ilyen mondatokért érdemes sodizni. Ha egyértelmű, dokumentált lezárása történik az eseménysornak, talán a szócikk is kiegészül még.
Jun 29, 2020 20:09:48
Kelly hősei
Jun 29, 2020 20:16:31
Senkit se érdekel. Ez itt Sodi fóruma Hahó!
Nagyon is érdekel minket!
Jun 29, 2020 20:16:31
Sixx
Jun 29, 2020 20:17:38
Én nem szégyellem,hogy járt már pár spangli a pofámban főleg,hogy éltem is Hollandiában. Tudom,hogy egy sodi szintű autista azonnal felhivná magára a figyelmet.
Jun 29, 2020 20:17:38
Baromarc
(
x1)
Jun 29, 2020 20:24:58
x1)
Ebben nem feltétlenül vagyok biztos. Tekintve, hogy azért a fűfajták között nagyobb különbség van mint sör és sör között, nem feltétlenül nem lenne mondjuk magához képest értelmes (érts, normális ember számára kevésbé kínos) ember a púp egy HTC rakéta után.
-
Jun 29, 2020 20:25:33
Sodi leginkább felgyújtaná az arcát a spanglival.
Jun 29, 2020 20:25:33
Biztatási kár
(
x10)
Jun 29, 2020 20:28:32
x10)
A kannás oldalt mindenesetre a passaui KP Verwaltungs GmbH cég üzemelteti. Bahnhofstrasse 16b D 94032
Passau, Deutschland
Az ügyvezető pedig Kurt Josef Prammer.
Passau, Deutschland
Az ügyvezető pedig Kurt Josef Prammer.
Nulladikos Snecológus
Jun 29, 2020 20:29:38
Jun 29, 2020 20:29:38
Baromarc
(
x1)
Jun 29, 2020 20:37:03
x1)
Dzsibuti térdeltetős
Jun 29, 2020 20:44:59
A fészbukkján is ott van, hogy ott dolgozik :D
Valszeg csak sajnálatból kulimunkákat - felmosás, viddkiaszemetet, stb. - adnak neki ingyen fröccsért, amúgy csöves.
Én molnáreffet szoktam néha látni a nyóckerben, ott jön-megy időnként. Illetve lehet, hogy állandóan ott járkál kémlegyekre vadászva, mint valami holdkóros, én csak ritkán tévedek arra, de már többször kiszúrtam.
Jun 29, 2020 20:44:59
Púpszász réme
(
x1)
Jun 29, 2020 20:47:19
x1)
regginsnarT
(
x1)
Jun 29, 2020 21:02:20
x1)
Én molnáreffet szoktam néha látni a nyóckerben, ott jön-megy időnként.
3 éve elsős egyetemistaként a Nagyvárad téren voltam kolis, legelső napomon sétáltam az Üllőin, augusztus vége volt, kora délutáni hőseg, ő meg elbiciklizett mellettem a járdán sálban és pulóverben.
163 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™