megegyezünk tesa :D
ugyanitt samsung teló töltő nélkül eladó
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
2 hetente keddenként 22körül szoktam tankolni, a Linzi shell kuton, a pályánál.
Ott nyélbe üthetjük a dolgot.
Esetleg hozott magával más érdekesebb cuccot is, a digitális putribol? XD
így van!
nyemtudom

Nagyon szépen köszönöm szépen a figyelmet!

Na, ez meg a másik, hogy számodra egy nő csak lotyó lehet. 38 évesen még szűz vagy, neked semmi, de semmi közöd nincsen a másik nemhez. Egyszerűen nincs jogod róluk véleményt formálni, mert anyádon kívül nem ismersz más nőt.
Aki nem dolgozik, ne basszon, ez a törvény. Ezért szűz még a borika.
Szépvok xD
Kilóg a kanóc, bazmeg
Bori dolgozik, Tajgival ellentétben. Ezért emelkedik ki a retardok közül, mint az egyetlen, akinek reális esélye lenne leszálmolni a retardságával. Neki nem ez a baja, hanem a kezeletlen skizofréniája.
Engem meggyőztél, nagyon sármos vagy. Igazi alfahím xD
Kilóg a kanóc, bazmeg
Én úgy tudom, hogy kirúgták a szalag mellől, anyja nyugdíjából élnek.
Kilóg a kanóc, bazmeg
Nekem is az rémlik, hogy kirúgták, ráadásul azért mert ellopott egy balettcipőt az öltözőből, amit a random táska ellenőrzésnél szúrtak ki nála.
xyz
Te el sem tudod képzelni, hogy párkapcsolatban élő emberek nem egymásra főznek, hanem együtt? A házimunka is csak nálatok anyád dolga, a normális emberek elosztják egymás között. Elég furcsa elképzeléseid vannak a párokról, Bori. Talán pont azért, mert neked soha nem volt, csak az anyáddal meglévő toxikus kapcsolatból tudsz kiindulni.
Vigyél otthonról kaját, anyád biztos csomagol szendvicset.
A legújabb szivatás a munkanapáthelyezés, "kötelező jelleggel". Nem jár érte pótlék, mint túlóránál. SOkan ezért szerették a hétvégi túlórákat, mert akkor kb. a dupláját tudták hazavinni, most nincs ilyen, hanem berendelik 'kötelező jelleggel' munkanapáthelyezés címen. Mindenki morgolódik, ez lesz az oka, amiért még a hónapban húzok onnan.
A másik. Elküldték a két korábbi kajárdát, és odahozták a helyükre Mészáros Lőrinczét.
Különbség? A korábbinál egy csoki 160 volt, Lölönél 200. Ezért is morgolódik mindenki. Nem elég, hogy évek óta nem emelik a Cafeteriát, most még kevesebbet is visz haza mindenki a túlóra helyett kitalált munkanapáthelyezéssel, és erre rá még Mészáros méregdrága kajárdájával is lehúzzák az embereket.
Hát ez van most a "soron".
Ez van, ha az ember a ranglétra alján van. Hogy kicsit hergeljelek: nálunk ingyen van a reggeli + nap közben a gyümölcs + céges masszőr szintén ingyen.
Mi az a kajárda?
Kilóg a kanóc, bazmeg
A tanszékre jellemző elfogulatlan tudományossággal megvizsgálva az irományodat arra a tudományos eredményre jutottam, hogy te egy köcsög vagy, abból is egy rettenetesen, reménytelenül elbaszott fajta.
de a GUMIBOTOT NEM SEGGBE FELDUGVA KELL HORDANI, hahó
hát azért hetyetye
És akkor mit fogsz csinálni zsír? Megint a fideszre szavazol, hogy kiszúrj a trollokkal?
nyemtudom
Az embert 14 éves koráig basztatjak családtagok hogy mikor mit és mennyit egyen. Aztán felnő.
Meg vagy te.
köszönjük a beszámolót a vidéki proletárok napi problémáiról a Kajárdaszigetek fonatkozásában!
hát azért hetyetye
Nekem az Uzsorás Banánok stílusa a Magyarósi Csaba néven futó trollra hasonlít. Ő volt ilyen félretard, a szövegei is hasonlítanak, hogy minden szövegkörnyezet nélkül beilleszt egy-egy sneci montázst, az meg pláne.
Lacika, visszarakjuk a szócikket?? Vigyázz hogyan beszélsz! De inkább ne beszélj itt sehogy.
Már az elején mondtam hogy beépülő retard elsz, de utána csak felpontozták a többiek valami 250 pont környékéig. Utána beindult a retardcunami pár napja
xyz
Miért vagyok én képmutató senkiházi azért, mert a kantinban 440 a torta? Soha nem szavaztam a felcsúti cigányra. Neked se kellett volna.
Most engedd meg, hogy elképzeljem azt a döntési folyamatot, ami kizárólag racionális érvek alapján zajlik és nincsenek benne érzelmek, csupán számítás, hiszen a libsik képtelenek érezni a te interpretációdban.
Szóval a mérleg egyik serpenyőjében ott van egy 45-nek kinéző zsíroshajú, bezárkózott, incel művészlélek. Ez a pasi életében nem szólt még egy kedves szót senkihez, napjai azzal telnek, hogy egy kilátástalan keletmagyarországi városban fotózgatja magát mindenféle idióta kalapokban meg 1982-t idéző hawaii ingekben. Barátai nincsenek, az ismerősei utálják, az anyja inkább nem beszél róla mert szégyelli, az apja meg inkább külföldön dolgozik csak, hogy ne szólják meg a környéken a hülye gyereke miatt. A fickónak a fotózáson kívül hobbija a csendes politikai aktivizmus, ami leginkább a neten, álnéven elkövetett gyűlölködő kommentekben nyilvánul meg, néha emiatt felkérdezik néha a helyi politikai erők, de akkor csak lapít mint a szar. A szexuális orientációját tekintve sem vagy meggyőződve arról, hogy képes lenne neked örömet okozni, hiszen a gyerekszobája hasselhoff poszterekkel van tele. Szóval ha beszélgetni is akarna velem, inkább lekoptatnám, abból nem lehet baj, nem végezhetem egy vasvári környéki erődben, kibelezve, megkínozva.
A mérleg másik serpenyőjében meg ott van egy másik ember, akiről nem tudok semmit, de 15 kommentje alapján gondolkodás nélkül leülnék vele dumálni, iszogatni "bármi is lehet alapon" - Ehhez nem lenne szüksége semmilyen ellopott közpénzre. Sőt, még pénzre sem, mert jó arc vagyok és meghívom... :D
Szóval bori sajnos ez a dübbenetes igazság. Ezért fogsz egy magányos elmebeteg buziként, teljesen tök egyedül meghalni. Siratni max a démoncimbid fog, hogy most kereshet másik gazdatestet.
Fogsz te még engem rajongással szopni
Nekem is van éléskamrám, csak nem olyan, mint a tiétek...
ebből fakadóan nem is rohadok szét már huszonévesen, mint ti, meg nem is döglődöm mindenféle nyavalyában, mint ti...
És ezen még rajta sincs minden..

Az első képen úgy néz ki, mint egy mexikói vaquero El Paso mellől az 1860-as években, az indiánok fogságában, aki most csodálkozik rá a pinaszájával a kínzócölöpre, amihez pár perc múlva kötözni fogják.
Bazmeg, mik ezek a női hajfestékek? Fested a hajad? xD
Mit tartalmaz a "SOD" kezdetű kapszula? Púp szárított és porított ondóját? Hallottál már Endre új üzletéről? Kipróbálod a cannabis olajukat? Rákenhetnéd a hajadra.
Kilóg a kanóc, bazmeg
Le a kalappal.
Mielőtt bemegyek a fürcsibe, egy kicsit azért alapozok.
Kisruszki, ezeket a tvshopban vetted?
Nekem a legnagyobb kedvencem ez a "trendbeli eteti a lotyóját" szöveg :) Ez valamiért iszonyúan beakadt neki, és évek óta ezt a terminus technicust hörgi.
Sosem azt, hogy trendbeli túrázni ment a csajával, vagy wellness szállóba mentek, vagy rokonokkal találkoztak, edzőterembe mentek, vagy külföldre utaztak, vagy szexeltek egy nagyot. Hanem állandóan a lotyóját zabáltatja.
Lelki szemeim előtt az van, mintha 0-24-ben egy puccos étteremben ülnének, már 260 kilós mindegyikük, csorog le a zsír a szájukon, de még mindig tömik magukat, mint a libák :D

Lacika.
Férfiember nem vasalja a haját.
Endre,kifizetem az össszes adósságod, ha levágod a faszodat tőböl!
Lacika.
csak a herezacskóját!
Ez nem volt buzis felvetés, mi? Kicsit se.
hát azért hetyetye
balettcipőhöz mi mást használna..,?
hát azért hetyetye
Egyébként mitől lesz egy illat női vagy férfi?
Attól, hogy női illatok vannak benne, a férfiakat vonzza, ezért fordul utánad ennyi férfi az utcán, baszod!
Kilóg a kanóc, bazmeg
Nincs semmi gond az ánuszommal.
Márk se panaszkodott rá.
Trollzers Contract Twinkboy since 2020.
Mindent értek. Tehát i vagyunk a lepukkant igénytelen külsejűek csak mert nem úgy nézünk ki, mint egy tüdőbeteg 40-es buzi, aki attól egészséges, hogy több polcnyi táplálékkiegészítő meg kollagén meg HAJVASALÓ meg női parfüm van a repertoárjában.
Mi vagyunk az elmebetegek, de neked azért van női parfüm a polcodon, mert tetszik a cimkéje.
Illetve mi élünk itt, te nem, de valahogy még is csak te kommentelsz ide elmebeteg faszságokat nem mi.
Ha téged taszít ez a minőség az nem meglepő, hiszen láthatóan mindenféle minőség taszít téged.. ennek örömére dübbenj innen a legközelebbi pipacsmezőre, amíg szépen beszélünk veled. :D
"Nekem is van éléskamrám, csak nem olyan, mint a tiétek..."
Ebben igazat mondott bori, tényleg nem.
Kilóg a kanóc, bazmeg
Szerző:
Uzsorás Banánok
Jul 10, 2020 07:32:47
Válasz
(-27)
faszra huzom anyatokat
Jul 10, 2020 07:32:47
Uzsorás Banánok
Jul 10, 2020 07:43:06
minuszozol minusz? megbaszlak.
Jul 10, 2020 07:43:06
Uzsorás Banánok
Jul 10, 2020 07:43:41
sodikarol kopjatok le. mert bajok lesznek.
Jul 10, 2020 07:43:41
törpspa
Jul 10, 2020 07:50:50
Na, csak kibújt megint a retard a zsákból
Jul 10, 2020 07:50:50
exberliner exvlogger
Jul 10, 2020 08:22:34
sneci, így képzelted a stressznélküli nyugit anyádnál púpszászon, filmnézéssel, sörözéssel miközben kapod a kurzarbeitet? erre linz, austria környékén szopod a faszt hetyetye és melót kell nézz, hogy a cigányok ne basszanak ki? mert még anyád is utál és kizár? nattyon irity fatyok. ha hallgat a sodi, akkor a faszerdőben téved el éppen lol és már a faceen sem aktív, komoly gondok vannak muhaha
Jul 10, 2020 08:22:34
töppedt buzigolyók
(
x37)
Jul 10, 2020 09:46:41
x37)
Uzsorás banánok = Cvi, ha jól sejtem. Ban pls.
echelon mérnök
Jul 10, 2020 09:57:48
Hamarosan évforduló gyagyás: 2014. július 31.
Lesz visszatekintő YT videó az elmúlt 6 év eredményeiről?
Ne felejtsd el, hogy legalább 5 másodperces videót kell feltöltened, hogy élvezhető legyen.
Van már midlife crisis? Eszedbe jut néha, hogy semmit de tényleg semmit nem értél el az életben?
De még mindig nem késő, keress valami hozzád passzoló munkát Újszász közelében, Hungary.
Mivel a fizikai munkához és a szellemi munkához is alkalmatlan vagy, a legjobb megoldás ha leszázalékoltatod magad és elmész gátőrnek vagy halőrnek...
Ha eltakarodsz a netről élhetsz egy stressznélküli nyugis életet, de be kell ismerned magadnak, hogy benned ennyi van. Hiába vágysz mindennél jobban az elismerésre és hírnévre, neked túl magas a léc.
Ha mernél kiállni a trollok elé és elismernéd, hogy mindenben igazuk volt, az erkölcsi győzelem is a tiéd lehetne az autista ködben... De egy gerinctelen szar vagy.
Részemről még egy nagy faszerdő telepítés lesz: cél a mainstream média, készülj a magamutogatásra.
Eddig csak röhögtem egy buta nácin, de a pedo hajlamaid kinyírták a viccrelém...
Boldog karácsonyt Endre!
Soha többet nem írok ide
Na meló, csá.
Lesz visszatekintő YT videó az elmúlt 6 év eredményeiről?
Ne felejtsd el, hogy legalább 5 másodperces videót kell feltöltened, hogy élvezhető legyen.
Van már midlife crisis? Eszedbe jut néha, hogy semmit de tényleg semmit nem értél el az életben?
De még mindig nem késő, keress valami hozzád passzoló munkát Újszász közelében, Hungary.
Mivel a fizikai munkához és a szellemi munkához is alkalmatlan vagy, a legjobb megoldás ha leszázalékoltatod magad és elmész gátőrnek vagy halőrnek...
Ha eltakarodsz a netről élhetsz egy stressznélküli nyugis életet, de be kell ismerned magadnak, hogy benned ennyi van. Hiába vágysz mindennél jobban az elismerésre és hírnévre, neked túl magas a léc.
Ha mernél kiállni a trollok elé és elismernéd, hogy mindenben igazuk volt, az erkölcsi győzelem is a tiéd lehetne az autista ködben... De egy gerinctelen szar vagy.
Részemről még egy nagy faszerdő telepítés lesz: cél a mainstream média, készülj a magamutogatásra.
Eddig csak röhögtem egy buta nácin, de a pedo hajlamaid kinyírták a viccrelém...
Boldog karácsonyt Endre!
Soha többet nem írok ide
Na meló, csá.
Jul 10, 2020 09:57:48
cigánymárk
Jul 10, 2020 09:59:14
a Vávindexet,korrekt áron megveszem:-D
Jul 10, 2020 09:59:14
símanó
(
x3)
Jul 10, 2020 10:00:03
x3)
ugyanitt samsung teló töltő nélkül eladó
Hahó
(
x136)
Jul 10, 2020 10:20:10
x136)
sneci, ha márkékkal nem jönne össze a kábszerolajos shaját megoldás, és karak sem akarná foshni, ne csüggedj, mire teljesen lekopasztanak a miskolcigók, addigra kijön a börtönből lakatos brendon, majd összehozunk vele, és ketten együtt foshni fogjátok.
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
Hahó
(
x136)
Jul 10, 2020 10:31:35
x136)
az ogre fala is fossa. még nem hirdeti a lyukat?
Hahó
(
x136)
Jul 10, 2020 10:34:26
x136)
a pedófal nem fossa. nincsenek rajta győzelmi jelentések. mi lett a legyőzhetetlen szuperentitással? :(
xray
(
x21)
Jul 10, 2020 10:35:02
x21)
Jul 10, 2020 10:35:02
az ogre fala is fossa. még nem hirdeti a lyukat?
majd 2 héttel a sneci által kifizetett bérlet lejárat előtt fogja. Jul 10, 2020 10:35:02
szellem embere
Jul 10, 2020 10:35:56
Csepegtetik a cannabisz olajat a sörikéjébe, öröm-bódottá'.
Jul 10, 2020 10:35:56
töppedt buzigolyók
(
x37)
Jul 10, 2020 10:39:22
x37)
Endre, hogy állsz most anyagilag? Mennyi van még meg a 10.000 új hitelből? Lesz munkád ha lejár a szabadságod?
Egyébként hadd kérdezzem már meg, hogy miért ígérgettél mindenféle élő bejelentkezéseket meg streameket Magyarországról, ha utána baszol teljesíteni? Azt ne mondjad nekem, hogy a szabadságod alatt olyan sok a tennivaló, hogy nem érsz rá napi fél órát ülni a kibaszott gép előtt.
Egyébként hadd kérdezzem már meg, hogy miért ígérgettél mindenféle élő bejelentkezéseket meg streameket Magyarországról, ha utána baszol teljesíteni? Azt ne mondjad nekem, hogy a szabadságod alatt olyan sok a tennivaló, hogy nem érsz rá napi fél órát ülni a kibaszott gép előtt.
-Makiverem
Jul 10, 2020 10:52:58
2 hetente keddenként 22körül szoktam tankolni, a Linzi shell kuton, a pályánál.
Ott nyélbe üthetjük a dolgot.
Esetleg hozott magával más érdekesebb cuccot is, a digitális putribol? XD
Jul 10, 2020 10:52:58
rBali
(
x24)
Jul 10, 2020 10:58:53
x24)
Engem is nagyon érdekelne a budget excel jelenlegi állása. Mennyire vörösek a számok gyagya? Ignorálod már a problémákat, hogy azok ne létezzenek? :)))))
Mirror Archívum: https://www.youtube.com/playlist?list=PLsAvOAAzC-PpIxF14r6uqdecQ_M6ba_QF
poszdoc
Jul 10, 2020 11:07:07
Nem annyira ismerem a német jogot, de felteszem, hogy te sem, ezért a magyar alapján indulok ki: A lakcím létesítése és a bérleti szerződés két, egymástól szinte teljesen független jogviszony.
Szóval teljesen mindegy, hogy be volt, vagy van-e jelentve oda sodika, ez önmagában nem formál jogot semmire az Ogréval szemben.
Ők írtak egy fecnit, amit az ogre - állítólag nem szabályosan - felmodott, de azt, hogy sodika végülis kiköltözött, simán lehet úgy értelmezni, hogy tudomásul vette a felmondást.
Ha vissza próbál költözni, de az ogre nem engedi vissza, akkor érdekes kérdés, hogy mi fog történni - itthon a jegyzőhöz kell fordulni, és birtokvédelmi eljárást kérni.
Gyanítom Németországban is van ennek valamilyen formális módja, ami kötve hiszem, hogy sodika végig fog járni, arról nem beszélve, hogy ha végül rendőrök raknák vissza az albérletébe, akkor a következő beruházása mobilwc kell, hogy legyen.
Azzal, hogy sodika elhagyta a lakást, nagyon rossz helyzetbe került, és nála pattog a labda, ha az ogre nem akarja, hogy tovább rontsa nála a levegőt.
Szóval teljesen mindegy, hogy be volt, vagy van-e jelentve oda sodika, ez önmagában nem formál jogot semmire az Ogréval szemben.
Ők írtak egy fecnit, amit az ogre - állítólag nem szabályosan - felmodott, de azt, hogy sodika végülis kiköltözött, simán lehet úgy értelmezni, hogy tudomásul vette a felmondást.
Ha vissza próbál költözni, de az ogre nem engedi vissza, akkor érdekes kérdés, hogy mi fog történni - itthon a jegyzőhöz kell fordulni, és birtokvédelmi eljárást kérni.
Gyanítom Németországban is van ennek valamilyen formális módja, ami kötve hiszem, hogy sodika végig fog járni, arról nem beszélve, hogy ha végül rendőrök raknák vissza az albérletébe, akkor a következő beruházása mobilwc kell, hogy legyen.
Azzal, hogy sodika elhagyta a lakást, nagyon rossz helyzetbe került, és nála pattog a labda, ha az ogre nem akarja, hogy tovább rontsa nála a levegőt.
így van!
Jul 10, 2020 11:07:07
-
Jul 10, 2020 11:08:49
Kisboros szépvok képei a legjobbak, megkeni a fejét egy vödör disznózsírral, szed egy pár szál pipacsot a vasúti töltésről, aztán hadd szóljon.

Jul 10, 2020 11:08:49
Mortal Danger
Jul 10, 2020 11:22:02
Szia Lackó!
Mitől ilyen pinaszád, baszod?
Mitől ilyen pinaszád, baszod?
Jul 10, 2020 11:22:02
-
Jul 10, 2020 11:22:24

Jul 10, 2020 11:22:24
Sodilegnagyobbrajongoja
Jul 10, 2020 11:35:08
Szerintem iskolaőrnek pont jó lesz Sodi Újszászon.
Szeret gyerekek körében lenni, és egyben ismert jogvédő.
Jul 10, 2020 11:35:08
Boros László Tiszafaszvár
Jul 10, 2020 11:58:44
Ma telt be a pohár. Pontosan ma 7 éve, hogy megígérted nekem a hawaii mintás inget amit a mai napig nem küldtél el! Végeztünk, elegem volt!
Jul 10, 2020 11:58:44
Elsőéves
(
x3)
Jul 10, 2020 11:59:00
x3)
Kisborosnál mi ez a kalapmánia? Amióta írja a trollaktak.xls-t, azóta Poirotnak képzeli magát vagy mi a fasz? :DDDD
Boros László Tiszafaszvár
Jul 10, 2020 11:59:47
Mind a 49 db szerelmes levelet elégettem amit nekem küldtél az évek alatt, és te sem kapsz tőlem többet Eszmeralda!
Jul 10, 2020 11:59:47
Lakatos Márk divattippek
Jul 10, 2020 12:00:48
Kisborosnál mi ez a kalapmánia? Amióta írja a trollaktak.xls-t, azóta Poirotnak képzeli magát vagy mi a fasz? :DDDD
Kalapban nem látszik, ha nem mosott hajat. Ez olyan, mint az útszéli prostiknál a lófarok. Jul 10, 2020 12:00:48
Lakatos Márk divattippek
Jul 10, 2020 12:02:27
Az is lehet, hogy felül már teljesen kopasz, ezt takarja a kalappal, a szemébe pedig a tarkójáról fésüli azt a pár pillanatragasztóval rögzített tincset. Jul 10, 2020 12:02:27
töppedt buzigolyók
(
x37)
Jul 10, 2020 12:10:32
x37)
Szia, Bori!
Ezek szerint napi 24 órában olvasod már a fórumot, hogy azonnal tudsz reagálni?
Mesélj nekünk, kérlek, hogy megy a sorod?
És mi a véleményed Endre pedofilíájáról? Itt is a sorosista balliberális újságírók a hibásak megint? Rákényszerítették szegény srácot, hogy kisfiúkra verje a faszát?
Retard.
Ezek szerint napi 24 órában olvasod már a fórumot, hogy azonnal tudsz reagálni?
Mesélj nekünk, kérlek, hogy megy a sorod?
És mi a véleményed Endre pedofilíájáról? Itt is a sorosista balliberális újságírók a hibásak megint? Rákényszerítették szegény srácot, hogy kisfiúkra verje a faszát?
Retard.
töppedt buzigolyók
(
x37)
Jul 10, 2020 12:11:49
x37)
Szeretnél te ilyen hapsit, de be kell érned valami trendbeli-féle közpénztolvajjal, aki az adófizetők pénzén eteti a bizonyára elégedett lotyóját.
Na, ez meg a másik, hogy számodra egy nő csak lotyó lehet. 38 évesen még szűz vagy, neked semmi, de semmi közöd nincsen a másik nemhez. Egyszerűen nincs jogod róluk véleményt formálni, mert anyádon kívül nem ismersz más nőt.
töppedt buzigolyók
(
x37)
Jul 10, 2020 12:13:49
x37)
Nőkről csak az beszéljen, aki már baszott. Ez a természet törvénye. Az ilyen incelek meg kussoljanak szépen anyu kisszobájában. Bizony.
p00p
(
x2)
Jul 10, 2020 12:15:18
x2)
Nőkről csak az beszéljen, aki már baszott. Ez a természet törvénye. Az ilyen incelek meg kussoljanak szépen anyu kisszobájában. Bizony.
Szépvok xD
töppedt buzigolyók
(
x37)
Jul 10, 2020 12:19:20
x37)
Szépvok xD
Szépvok xD
Bori dolgozik, Tajgival ellentétben. Ezért emelkedik ki a retardok közül, mint az egyetlen, akinek reális esélye lenne leszálmolni a retardságával. Neki nem ez a baja, hanem a kezeletlen skizofréniája.
p00p
(
x2)
Jul 10, 2020 12:19:49
x2)
Engem meggyőztél, nagyon sármos vagy. Igazi alfahím xD
Démonsátor
Jul 10, 2020 12:20:16
Bori még mindig kemény vagy látom. Anyád megdübbent már? Tied már a tiszafaszomi hacienda? Apád hogy van a Recihben? Küldi még a tartási pénzt, vagy már csak anyád nyugdíjából héderelsz te is a kisszobában mint a seggbebaszott tajgi?
xyz
Jul 10, 2020 12:20:16
p00p
(
x2)
Jul 10, 2020 12:20:56
x2)
Bori dolgozik, Tajgival ellentétben.
rBali
(
x24)
Jul 10, 2020 12:21:41
x24)
Bori jó lenne twinky boynak. Nem feküdtetek még össze Endrével?
Mirror Archívum: https://www.youtube.com/playlist?list=PLsAvOAAzC-PpIxF14r6uqdecQ_M6ba_QF
Démonsátor
Jul 10, 2020 12:22:20
Nekem is az rémlik, hogy kirúgták, ráadásul azért mert ellopott egy balettcipőt az öltözőből, amit a random táska ellenőrzésnél szúrtak ki nála.
Jul 10, 2020 12:22:20
töppedt buzigolyók
(
x37)
Jul 10, 2020 12:25:46
x37)
Néznél nagyot, ha látnád, hányan fordulnak meg újabban utánam, és még meg sem jött a kék kontaktlencsém és be sem festettem szőkére a hajam...
Hogy mi van a gyárban?
Írok róla egy kicsit, mert ezek azok a dolgok, amelyekről mondjuk sem a 888-on, sem a 444-en, sem az Origon, sem az Indexen nem fogsz olvasni, mert ugye van, amiben ezek egyetértenek... azon felül, hogy ugrasztják egymásnak az embereket, hogy megkapják Sorostól a szaros krumplijukat.
A legújabb szivatás a munkanapáthelyezés, "kötelező jelleggel". Nem jár érte pótlék, mint túlóránál. SOkan ezért szerették a hétvégi túlórákat, mert akkor kb. a dupláját tudták hazavinni, most nincs ilyen, hanem berendelik 'kötelező jelleggel' munkanapáthelyezés címen. Mindenki morgolódik, ez lesz az oka, amiért még a hónapban húzok onnan.
A másik. Elküldték a két korábbi kajárdát, és odahozták a helyükre Mészáros Lőrinczét.
Különbség? A korábbinál egy csoki 160 volt, Lölönél 200. Ezért is morgolódik mindenki. Nem elég, hogy évek óta nem emelik a Cafeteriát, most még kevesebbet is visz haza mindenki a túlóra helyett kitalált munkanapáthelyezéssel, és erre rá még Mészáros méregdrága kajárdájával is lehúzzák az embereket.
És veled mivan? Még mindig a csajod mos, főz rád, és fizeti a lakbért, amíg próbálsz befutni a rajzolgatással?
Hogy mi van a gyárban?
Írok róla egy kicsit, mert ezek azok a dolgok, amelyekről mondjuk sem a 888-on, sem a 444-en, sem az Origon, sem az Indexen nem fogsz olvasni, mert ugye van, amiben ezek egyetértenek... azon felül, hogy ugrasztják egymásnak az embereket, hogy megkapják Sorostól a szaros krumplijukat.
És veled mivan? Még mindig a csajod mos, főz rád, és fizeti a lakbért, amíg próbálsz befutni a rajzolgatással?
Te el sem tudod képzelni, hogy párkapcsolatban élő emberek nem egymásra főznek, hanem együtt? A házimunka is csak nálatok anyád dolga, a normális emberek elosztják egymás között. Elég furcsa elképzeléseid vannak a párokról, Bori. Talán pont azért, mert neked soha nem volt, csak az anyáddal meglévő toxikus kapcsolatból tudsz kiindulni.
p00p
(
x2)
Jul 10, 2020 12:28:30
x2)
Ez van, ha az ember a ranglétra alján van. Hogy kicsit hergeljelek: nálunk ingyen van a reggeli + nap közben a gyümölcs + céges masszőr szintén ingyen.
Mi az a kajárda?
-
Jul 10, 2020 12:28:49
A legjobb a nagykarimás kalap!
Borojov erre tuti bukna valami zsidó holywoodi producer.
[email protected]
Borojov erre tuti bukna valami zsidó holywoodi producer.
[email protected]
Jul 10, 2020 12:28:49
Dzsibuti térdeltetős
Jul 10, 2020 12:30:40
Néznél nagyot, ha látnád, hányan fordulnak meg újabban utánam, és még meg sem jött a kék kontaktlencsém és be sem festettem szőkére a hajam...
Hogy mi van a gyárban?
Hogy mi van a gyárban?
A tanszékre jellemző elfogulatlan tudományossággal megvizsgálva az irományodat arra a tudományos eredményre jutottam, hogy te egy köcsög vagy, abból is egy rettenetesen, reménytelenül elbaszott fajta.
Jul 10, 2020 12:30:40
Hahó
(
x136)
Jul 10, 2020 12:30:59
x136)
Kajárda.:))))
xray
(
x21)
Jul 10, 2020 12:31:24
x21)
bori, a fasznak írsz ide, megint rohamot fogsz kapni! ignoráld a neked címzett hergelést, jobban jár mindenki!
Schwezoff Dávid
(
x6)
Jul 10, 2020 12:33:48
x6)
Szerintem iskolaőrnek pont jó lesz Sodi Újszászon.
de a GUMIBOTOT NEM SEGGBE FELDUGVA KELL HORDANI, hahó
Információs központ
Jul 10, 2020 12:36:40
Kaja - kajál - kajálda
Örülök hogy segithettem
Örülök hogy segithettem
Jul 10, 2020 12:36:40
p00p
(
x2)
Jul 10, 2020 12:36:45
x2)
Mennyire néznek furán a kollégák a soron, amikor bejelented, hogy mész a kajárdába?
Kilóg a kanóc, bazmeg
poszdoc
Jul 10, 2020 12:36:55
Naponta úgy egyszer szoktam enni...
Anyámék pont ezért basztatnak folyton, hogy sosem eszem. Minek ha nem vagyok éhes?
Lölö etetőjénél a tortaszelet a legjobb. Ugyanaz a torta, mint a korábbi cégnél, nade mi a különbség?
A korábbinál egy szelet 350 volt, Lölönél 440, DE a korábbi szeletet még egyszer kettévágták, tehát ami korábban 350 volt, az most 2x440...
Ilyenek ezek a Trianont sirató nemzetikeresztények. Járnak ide tőlük is, ha nem tévedek... 888 meg PestiSrácok. Képmutató senkiháziak vagytok ti is mind.
Anyámék pont ezért basztatnak folyton, hogy sosem eszem. Minek ha nem vagyok éhes?
Lölö etetőjénél a tortaszelet a legjobb. Ugyanaz a torta, mint a korábbi cégnél, nade mi a különbség?
A korábbinál egy szelet 350 volt, Lölönél 440, DE a korábbi szeletet még egyszer kettévágták, tehát ami korábban 350 volt, az most 2x440...
Ilyenek ezek a Trianont sirató nemzetikeresztények. Járnak ide tőlük is, ha nem tévedek... 888 meg PestiSrácok. Képmutató senkiháziak vagytok ti is mind.
És akkor mit fogsz csinálni zsír? Megint a fideszre szavazol, hogy kiszúrj a trollokkal?
Jul 10, 2020 12:36:55
Retardinfó
Jul 10, 2020 12:38:30
Az embert 14 éves koráig basztatjak családtagok hogy mikor mit és mennyit egyen. Aztán felnő.
Meg vagy te.
Jul 10, 2020 12:38:30
Schwezoff Dávid
(
x6)
Jul 10, 2020 12:38:36
x6)
köszönjük a beszámolót a vidéki proletárok napi problémáiról a Kajárdaszigetek fonatkozásában!
Autismus Maximus
(
x16)
Jul 10, 2020 12:42:03
x16)
Uzsorás banánok = Cvi, ha jól sejtem. Ban pls.
Nekem az Uzsorás Banánok stílusa a Magyarósi Csaba néven futó trollra hasonlít. Ő volt ilyen félretard, a szövegei is hasonlítanak, hogy minden szövegkörnyezet nélkül beilleszt egy-egy sneci montázst, az meg pláne.
p00p
(
x2)
Jul 10, 2020 12:42:17
x2)
Bori, most nem kellene dolgoznod? Vagy éjszakás vagy?
Kilóg a kanóc, bazmeg
Autismus Maximus
(
x16)
Jul 10, 2020 12:45:49
x16)
Látod, Eszmeralda? Ők a te közeged. Ők a te minőséged.
Őket keresd ezentúl...
Őket keresd ezentúl...
Lacika, visszarakjuk a szócikket?? Vigyázz hogyan beszélsz! De inkább ne beszélj itt sehogy.
Démonsátor
Jul 10, 2020 12:46:16
Már az elején mondtam hogy beépülő retard elsz, de utána csak felpontozták a többiek valami 250 pont környékéig. Utána beindult a retardcunami pár napja
Jul 10, 2020 12:46:16
töppedt buzigolyók
(
x37)
Jul 10, 2020 12:47:01
x37)
Miért vagyok én képmutató senkiházi azért, mert a kantinban 440 a torta? Soha nem szavaztam a felcsúti cigányra. Neked se kellett volna.
Elsőéves
(
x3)
Jul 10, 2020 12:48:54
x3)
Szeretnél te ilyen hapsit, de be kell érned valami trendbeli-féle közpénztolvajjal, aki az adófizetők pénzén eteti a bizonyára elégedett lotyóját.
Most engedd meg, hogy elképzeljem azt a döntési folyamatot, ami kizárólag racionális érvek alapján zajlik és nincsenek benne érzelmek, csupán számítás, hiszen a libsik képtelenek érezni a te interpretációdban.
Szóval a mérleg egyik serpenyőjében ott van egy 45-nek kinéző zsíroshajú, bezárkózott, incel művészlélek. Ez a pasi életében nem szólt még egy kedves szót senkihez, napjai azzal telnek, hogy egy kilátástalan keletmagyarországi városban fotózgatja magát mindenféle idióta kalapokban meg 1982-t idéző hawaii ingekben. Barátai nincsenek, az ismerősei utálják, az anyja inkább nem beszél róla mert szégyelli, az apja meg inkább külföldön dolgozik csak, hogy ne szólják meg a környéken a hülye gyereke miatt. A fickónak a fotózáson kívül hobbija a csendes politikai aktivizmus, ami leginkább a neten, álnéven elkövetett gyűlölködő kommentekben nyilvánul meg, néha emiatt felkérdezik néha a helyi politikai erők, de akkor csak lapít mint a szar. A szexuális orientációját tekintve sem vagy meggyőződve arról, hogy képes lenne neked örömet okozni, hiszen a gyerekszobája hasselhoff poszterekkel van tele. Szóval ha beszélgetni is akarna velem, inkább lekoptatnám, abból nem lehet baj, nem végezhetem egy vasvári környéki erődben, kibelezve, megkínozva.
A mérleg másik serpenyőjében meg ott van egy másik ember, akiről nem tudok semmit, de 15 kommentje alapján gondolkodás nélkül leülnék vele dumálni, iszogatni "bármi is lehet alapon" - Ehhez nem lenne szüksége semmilyen ellopott közpénzre. Sőt, még pénzre sem, mert jó arc vagyok és meghívom... :D
Szóval bori sajnos ez a dübbenetes igazság. Ezért fogsz egy magányos elmebeteg buziként, teljesen tök egyedül meghalni. Siratni max a démoncimbid fog, hogy most kereshet másik gazdatestet.
-
Jul 10, 2020 12:49:28
Nem takarodnátok el az aktuálpolitikai faszságaitokkal a retard kurva anyátokba végre? Hányszor kell még szólni?
Jul 10, 2020 12:49:28
-
Jul 10, 2020 12:50:38
Meg vagy te.
Meg vagy te.
ebből fakadóan nem is rohadok szét már huszonévesen, mint ti, meg nem is döglődöm mindenféle nyavalyában, mint ti...

Jul 10, 2020 12:50:38
Autismus Maximus
(
x16)
Jul 10, 2020 12:52:53
x16)
Az első képen úgy néz ki, mint egy mexikói vaquero El Paso mellől az 1860-as években, az indiánok fogságában, aki most csodálkozik rá a pinaszájával a kínzócölöpre, amihez pár perc múlva kötözni fogják.
p00p
(
x2)
Jul 10, 2020 12:55:27
x2)
Bazmeg, mik ezek a női hajfestékek? Fested a hajad? xD
Mit tartalmaz a "SOD" kezdetű kapszula? Púp szárított és porított ondóját? Hallottál már Endre új üzletéről? Kipróbálod a cannabis olajukat? Rákenhetnéd a hajadra.
leendő devizás haver
Jul 10, 2020 12:58:09
Le a kalappal.
Jul 10, 2020 12:58:09
Aggódó Troll
Jul 10, 2020 12:58:40
Bori, én nem szoktalak bántani, de ez már durva. Miért nem tudsz te is olyan lenni mint egy átlagos buzi?
Jul 10, 2020 12:58:40
-
Jul 10, 2020 13:01:19
Kisruszki, ezeket a tvshopban vetted?
Jul 10, 2020 13:01:19
xray
(
x21)
Jul 10, 2020 13:04:33
x21)
bori, majd a kék kontaktlencsés képedet rakd fel ide is, röhögni akarunk!
Autismus Maximus
(
x16)
Jul 10, 2020 13:05:39
x16)
Nekem a legnagyobb kedvencem ez a "trendbeli eteti a lotyóját" szöveg :) Ez valamiért iszonyúan beakadt neki, és évek óta ezt a terminus technicust hörgi.
Sosem azt, hogy trendbeli túrázni ment a csajával, vagy wellness szállóba mentek, vagy rokonokkal találkoztak, edzőterembe mentek, vagy külföldre utaztak, vagy szexeltek egy nagyot. Hanem állandóan a lotyóját zabáltatja.
Lelki szemeim előtt az van, mintha 0-24-ben egy puccos étteremben ülnének, már 260 kilós mindegyikük, csorog le a zsír a szájukon, de még mindig tömik magukat, mint a libák :D
Csengőfrász
(
x1)
Jul 10, 2020 13:06:17
x1)

Lacika.
p00p
(
x2)
Jul 10, 2020 13:09:56
x2)
Kilóg a kanóc, bazmeg
Hahó
(
x136)
Jul 10, 2020 13:11:17
x136)
"még a hónapban húzok onnan"
miért nem Jövő héten? öt éve húzol el onnan. nem tűnt fel?
miért nem Jövő héten? öt éve húzol el onnan. nem tűnt fel?
p00p
(
x2)
Jul 10, 2020 13:12:40
x2)
Bazmeg női tusfürdő is ott van. Szakadok.
www.emag.hu/love-beauty-and-planet-tusfurdo-murumuru-vajjal-rozsa-illattal-2x500-ml-2x-8717163717035/pd/D1D1S5BBM/
"Ajánlott: Női"
Kilóg a kanóc, bazmeg
www.emag.hu/love-beauty-and-planet-tusfurdo-murumuru-vajjal-rozsa-illattal-2x500-ml-2x-8717163717035/pd/D1D1S5BBM/
"Ajánlott: Női"
p00p
(
x2)
Jul 10, 2020 13:13:20
x2)
Nem vagy te egy cseppet buzi, Lacikám?
Kilóg a kanóc, bazmeg
Andi
(
x13)
Jul 10, 2020 13:15:04
x13)
Egy kicsit megalázónak tartom, hogy a legalsó polcra kerültek a trollakták.
Faszom megy Linzbe. . A pénze miatt mentem volna, de az sem ér ennyit. nájn eredet.
Mortal Danger
Jul 10, 2020 13:20:13
Érdekes, sampon nincs a polcon!
Jul 10, 2020 13:20:13
p00p
(
x2)
Jul 10, 2020 13:20:30
x2)
Anyád mit szól, hogy női kozmetikumokat használsz? Ezekre már csak legyint, mi?
Kilóg a kanóc, bazmeg
Berki
Jul 10, 2020 13:20:58
Lacika.
csak a herezacskóját!
Jul 10, 2020 13:20:58
Dzsibuti térdeltetős
Jul 10, 2020 13:21:39
Boriska, az hogy lehet, hogy egy ilyen fasza gyerek, mint te, majd' 40 évesen még mindig az anyjával lakik?
Jul 10, 2020 13:21:39
Penzmento
(
x6)
Jul 10, 2020 13:21:49
x6)
Amúgy fasza veseköved lesz a sok szartól. Mondjuk látok pár zsírban oldódó vitamint is. *kacsint*
🕎Endigame🕎
xray
(
x21)
Jul 10, 2020 13:22:07
x21)
bori, legalább magadnak bevallottad, h buzi vagy? valamikor azt írtad ide, h aszexuális vagy. lehet, h a buzidémon elnyomása idézi elő nálad?
Schwezoff Dávid
(
x6)
Jul 10, 2020 13:22:18
x6)
Tetszett a címkéje, ezért nem a fürdőszobában van, hanem dísznek tettem ki a polcomra...
Mi dönti el??
Mi dönti el??
Ez nem volt buzis felvetés, mi? Kicsit se.
Schwezoff Dávid
(
x6)
Jul 10, 2020 13:23:06
x6)
Anyád mit szól, hogy női kozmetikumokat használsz? Ezekre már csak legyint, mi?
balettcipőhöz mi mást használna..,?
Ogréban Lakó Buzidémon
Jul 10, 2020 13:23:52
Kedvemre való nyunyó ez a lacika.
Egy baráti összeget fizetnék a kedves trolloknak, ha a tanszéki ducatóval leszállítanák nekem berlin germany térségébe.
A koboldot már megtarthatják a dzsipszi barátai,ánusza már nem olyan mint rég.
Viszont ez a lacika nagyon vadít a lányos arcával.Lehet még az öklözőgépet is felhoznám a kobold cuccai közül a pincéből.
Endre által ki nem fizetett lakhatási intervallum:8:00-18:30
Egy baráti összeget fizetnék a kedves trolloknak, ha a tanszéki ducatóval leszállítanák nekem berlin germany térségébe.
Viszont ez a lacika nagyon vadít a lányos arcával.Lehet még az öklözőgépet is felhoznám a kobold cuccai közül a pincéből.
Jul 10, 2020 13:23:52
p00p
(
x2)
Jul 10, 2020 13:24:07
x2)
Attól, hogy női illatok vannak benne, a férfiakat vonzza, ezért fordul utánad ennyi férfi az utcán, baszod!
SoDie Rotten
Jul 10, 2020 13:31:01
Kedvemre való nyunyó ez a lacika.
Nincs semmi gond az ánuszommal.
Márk se panaszkodott rá.
Jul 10, 2020 13:31:01
Andi
(
x13)
Jul 10, 2020 13:36:38
x13)
Amúgy azt ritkán szokták éléskamrának hívni, ha valakit rákényszerítenek a szülei, hogy ürítse ki a kisszobája egyik falát, becipelnek egy gagyi polcot, és azt mondják, hogy mától itt tartod a kacatjaidat.
Faszom megy Linzbe. . A pénze miatt mentem volna, de az sem ér ennyit. nájn eredet.
Elsőéves
(
x3)
Jul 10, 2020 13:38:56
x3)
Amiről te beszélsz, az egyszerű fizika: hasonló rezgések hasonlót rezgéseket vonzanak magukhoz.
Nézzük ezt a fórumot például.
Az ide irogatók zöme igénytelen külsejű, lepukkant, frusztrált, panaszkodó, örömüket mások zaklatásában és tönkretételében lelő, másokról hazugságokat kitaláló és azokat terjesztő elmebetegek.
Téged a fizika valamiért ide vonz ezek közé, ezért vagy itt velük. Én meg ezért nem vagyok itt velük, mert én a másik véglet vagyok, amelyet ez a "minőség" taszít...
Ezért nem lesz nekünk soha közünk egymáshoz, nemcsak azért, mert én ennek marhára örülök, hanem mert a fizika törvényei sem akarják így...
Ilyen nagyon egyszerű ez!
Nézzük ezt a fórumot például.
Az ide irogatók zöme igénytelen külsejű, lepukkant, frusztrált, panaszkodó, örömüket mások zaklatásában és tönkretételében lelő, másokról hazugságokat kitaláló és azokat terjesztő elmebetegek.
Téged a fizika valamiért ide vonz ezek közé, ezért vagy itt velük. Én meg ezért nem vagyok itt velük, mert én a másik véglet vagyok, amelyet ez a "minőség" taszít...
Ezért nem lesz nekünk soha közünk egymáshoz, nemcsak azért, mert én ennek marhára örülök, hanem mert a fizika törvényei sem akarják így...
Ilyen nagyon egyszerű ez!
Mindent értek. Tehát i vagyunk a lepukkant igénytelen külsejűek csak mert nem úgy nézünk ki, mint egy tüdőbeteg 40-es buzi, aki attól egészséges, hogy több polcnyi táplálékkiegészítő meg kollagén meg HAJVASALÓ meg női parfüm van a repertoárjában.
Mi vagyunk az elmebetegek, de neked azért van női parfüm a polcodon, mert tetszik a cimkéje.
Illetve mi élünk itt, te nem, de valahogy még is csak te kommentelsz ide elmebeteg faszságokat nem mi.
Ha téged taszít ez a minőség az nem meglepő, hiszen láthatóan mindenféle minőség taszít téged.. ennek örömére dübbenj innen a legközelebbi pipacsmezőre, amíg szépen beszélünk veled. :D
p00p
(
x2)
Jul 10, 2020 13:39:34
x2)
Amúgy azt ritkán szokták éléskamrának hívni, ha valakit rákényszerítenek a szülei, hogy ürítse ki a kisszobája egyik falát, becipelnek egy gagyi polcot, és azt mondják, hogy mától itt tartod a kacatjaidat.
"Nekem is van éléskamrám, csak nem olyan, mint a tiétek..."
Ebben igazat mondott bori, tényleg nem.
Festett szőke vasvári boh
Jul 10, 2020 13:40:50
A flokkokból jól látszott hogy sodi után is mindig megfordultak az emberek. Összenéztek, kacagtak. Rád gondolom mutogatnak ujjal is, te falu bolondja.
Jul 10, 2020 13:40:50
Ogréban Lakó Buzidémon
Jul 10, 2020 13:42:00
Félreértik a trollok lacikát.
Béléskamrát akart írni.
Hiszen a hajlakkos flakont a legjobb feldugni a fenékbe.
Endre által ki nem fizetett lakhatási intervallum:8:00-18:30
Béléskamrát akart írni.
Hiszen a hajlakkos flakont a legjobb feldugni a fenékbe.
Jul 10, 2020 13:42:00
Dzsibuti térdeltetős
Jul 10, 2020 13:42:41
Boriska, azt azért ugye sejted, hogy ha valakinek a te korodban még semmiféle egzisztenciája nincs, akkor azt úgy hívják, hogy vesztes?
(Ha meg még ráadásul az anyjával is lakik, akkor örök vesztes.)
(Ha meg még ráadásul az anyjával is lakik, akkor örök vesztes.)
Jul 10, 2020 13:42:41
p00p
(
x2)
Jul 10, 2020 13:46:13
x2)
Nekem is van ilyen polcom bori, csak nem hajfesték, női tusfürdő meg kollagén van rajta, hanem tejsavó fehérje (5kg), kreatin, meg 2kg szőlőcukor.
Kilóg a kanóc, bazmeg
Hahó
(
x136)
Jul 10, 2020 13:47:15
x136)
Nagyon csalódott vagyok. Azt hittem bori már hollywoodban szopja öreg zsidó producerek faszát a színész karrier reményében. Erre kiderül, hogy még mindig a jabilban robotol. Mi történt, alexander? Miért sodikáztad el? Vagy jövő héten indulsz?
142 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™