Géntolvaj református
Jul 06, 2013 19:15:47
Sodi, most, hogy visszatértél, válaszolhatnál. Milyen érzés Berlinben netezni. Jobb, mint Budapesten? Megérte a vonatjegy árát?
Jul 06, 2013 19:15:47
Haim
Jul 06, 2013 19:16:03
<div class="quote"><div class="author">tigris</div>le is írta, direkt azért ment oda, mert az egy liberális város. nem lenne csoda, ha kiköltözne.
figyu endre, menj oda egy törökhöz és mond azt neki, hoy
Mohamed hat eine kleine schweine gegessen. ez azt jelenti, hogy éljen mohamed a világ profétája!
ezután biztos a szívükbe fogadnak majd.</div>
Vagy azt is mondhatnà : mohamed war jude und ich bin auch und wenn du gibst mir ein gyros kostelos ich zeige dir mein riesengrosse schwanz.
figyu endre, menj oda egy törökhöz és mond azt neki, hoy
Mohamed hat eine kleine schweine gegessen. ez azt jelenti, hogy éljen mohamed a világ profétája!
ezután biztos a szívükbe fogadnak majd.</div>
Vagy azt is mondhatnà : mohamed war jude und ich bin auch und wenn du gibst mir ein gyros kostelos ich zeige dir mein riesengrosse schwanz.
Jul 06, 2013 19:16:03
Géntolvaj református
Jul 06, 2013 19:16:55
Sodi, milyen Berlinben a sávszélesség?
Jul 06, 2013 19:16:55
Haim
Jul 06, 2013 19:19:35
<div class="quote"><div class="author">tigris</div><div class="quote"><div class="author">Haim</div><div class="quote"><div class="author">Géntolvaj református</div>Sodi ma tartalmas napot zárt. Egész nap Berlinben netezett a négy fal között. Ezért érdemes volt kimenni.</div>
Én megértem. Amikor a berlini Radissonban laktam én is sokat időztem a szàllodàban, tetszett a több emelet magas akvárium, jópofa dolog a bàrban iszogatni,amikor tőled pàr méterre egy cápa úszik. Sodi is biztos ott lakik.</div>
én megyek minden évben berlinbe, szeptember első napjaiban, mindig vendégként, de egyszerűen el se tudom képzelni, hogy ne bandukoljak egy csomót a környéken. laktam már mindenfelé a városban, egyszer még a siemens negyedben is északnyugaton, és mindig kurvajó volt ismerkedni a környékkel. akkora ostoba barom vagy enndre, hogy az nemi is igaz.</div>
Berlin érdekes hely, én is lejàrtam a làbamat. Rengeteg a làtnivaló. Mondjuk legutóbb az alexander platzon laktam ,kellemes kilátás volt a 34 emeletről. Viszont életem legdrágább parolási díjját is ott fizettem. De a szálloda kurva jó volt.
Én megértem. Amikor a berlini Radissonban laktam én is sokat időztem a szàllodàban, tetszett a több emelet magas akvárium, jópofa dolog a bàrban iszogatni,amikor tőled pàr méterre egy cápa úszik. Sodi is biztos ott lakik.</div>
én megyek minden évben berlinbe, szeptember első napjaiban, mindig vendégként, de egyszerűen el se tudom képzelni, hogy ne bandukoljak egy csomót a környéken. laktam már mindenfelé a városban, egyszer még a siemens negyedben is északnyugaton, és mindig kurvajó volt ismerkedni a környékkel. akkora ostoba barom vagy enndre, hogy az nemi is igaz.</div>
Berlin érdekes hely, én is lejàrtam a làbamat. Rengeteg a làtnivaló. Mondjuk legutóbb az alexander platzon laktam ,kellemes kilátás volt a 34 emeletről. Viszont életem legdrágább parolási díjját is ott fizettem. De a szálloda kurva jó volt.
Jul 06, 2013 19:19:35
sodika
Jul 06, 2013 19:21:31
<div class="quote"><div class="author">Géntolvaj református</div>Sodi, most, hogy visszatértél, válaszolhatnál. Milyen érzés Berlinben netezni. Jobb, mint Budapesten? Megérte a vonatjegy árát?</div>
Menj a picsába :D
Menj a picsába :D
Jul 06, 2013 19:21:31
Géntolvaj református
Jul 06, 2013 19:23:03
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Géntolvaj református</div>Sodi, most, hogy visszatértél, válaszolhatnál. Milyen érzés Berlinben netezni. Jobb, mint Budapesten? Megérte a vonatjegy árát?</div>
Menj a picsába :D</div>
Miért? Ott a legjobb netezni?
Miért? Ott a legjobb netezni?
Jul 06, 2013 19:23:03
tigris
Jul 06, 2013 19:23:46
<div class="quote"><div class="author">Haim</div><div class="quote"><div class="author">tigris</div><div class="quote"><div class="author">Haim</div><div class="quote"><div class="author">Géntolvaj református</div>Sodi ma tartalmas napot zárt. Egész nap Berlinben netezett a négy fal között. Ezért érdemes volt kimenni.</div>
Berlin érdekes hely, én is lejàrtam a làbamat. Rengeteg a làtnivaló. Mondjuk legutóbb az alexander platzon laktam ,kellemes kilátás volt a 34 emeletről. Viszont életem legdrágább parolási díjját is ott fizettem. De a szálloda kurva jó volt.</div>
hát szerintem bombajó hangulata van, a látnivalókat nem is szeretem annyira sehol, de csak ideoda baktatni is nagyon király. de tényleg kár mondani ennek a fasznak. ez még az utcára lemenni is fél!
Berlin érdekes hely, én is lejàrtam a làbamat. Rengeteg a làtnivaló. Mondjuk legutóbb az alexander platzon laktam ,kellemes kilátás volt a 34 emeletről. Viszont életem legdrágább parolási díjját is ott fizettem. De a szálloda kurva jó volt.</div>
hát szerintem bombajó hangulata van, a látnivalókat nem is szeretem annyira sehol, de csak ideoda baktatni is nagyon király. de tényleg kár mondani ennek a fasznak. ez még az utcára lemenni is fél!
Jul 06, 2013 19:23:46
Géntolvaj református
Jul 06, 2013 19:24:23
Tisztelt Bata Gyöngyi! Az Ön picsájában milyen a sávszélesség?
Jul 06, 2013 19:24:23
sodilegnagyobbrajongoja
Jul 06, 2013 19:25:06
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Géntolvaj református</div>Sodi, most, hogy visszatértél, válaszolhatnál. Milyen érzés Berlinben netezni. Jobb, mint Budapesten? Megérte a vonatjegy árát?</div>
Ezek szerint jobb Budapesten netezni? szar a szávszélesség Andinál, vagy mi van?
Ezek szerint jobb Budapesten netezni? szar a szávszélesség Andinál, vagy mi van?
Jul 06, 2013 19:25:06
Csak egy olvasó
Jul 06, 2013 19:27:58
<div class="quote"><div class="author">sodilegnagyobbrajongoja</div><div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Géntolvaj református</div>Sodi, most, hogy visszatértél, válaszolhatnál. Milyen érzés Berlinben netezni. Jobb, mint Budapesten? Megérte a vonatjegy árát?</div>
Ezek szerint jobb Budapesten netezni? szar a szávszélesség Andinál, vagy mi van?</div>
Rossz a dőlésszög.
Ezek szerint jobb Budapesten netezni? szar a szávszélesség Andinál, vagy mi van?</div>
Rossz a dőlésszög.
Jul 06, 2013 19:27:58
tigris
Jul 06, 2013 19:30:24
a titángeci miér enekült haza? az kiderült?
Jul 06, 2013 19:30:24
Haim
Jul 06, 2013 19:33:02
Figyelj!
A reichstag egy ÉPÜLET és nem egy nap,amikor mindenki a farkàt veri. Gondoltam szólok,nehogy csalódj.
Figyelj!
A reichstag egy ÉPÜLET és nem egy nap,amikor mindenki a farkàt veri. Gondoltam szólok,nehogy csalódj.
Jul 06, 2013 19:33:02
Géntolvaj református
Jul 06, 2013 19:33:41
Szerintem Titán nem jött haza. Továbbra is Udinében van. Csak a régi rakétasilós videót osztotta meg.
Jul 06, 2013 19:33:41
sodilegnagyobbrajongoja
Jul 06, 2013 19:52:15
Te Endre, ugye tudod, hogy amikor Titán félévig Brazíliában lakott Vanice-nál, akkor a kosztért és kvártélyért cserébe rendszeresen kúrogatnia kellett az öreg csajt?
Csak, hogy ne csodálkozz, ha Andi ma este néhány kéréssel áll elő.
Csak, hogy ne csodálkozz, ha Andi ma este néhány kéréssel áll elő.
Jul 06, 2013 19:52:15
Sam
Jul 06, 2013 19:56:15
<div class="quote"><div class="author">sodilegnagyobbrajongoja</div>Te Endre, ugye tudod, hogy amikor Titán félévig Brazíliában lakott Vanice-nál, akkor a kosztért és kvártélyért cserébe rendszeresen kúrogatnia kellett az öreg csajt?
Csak, hogy ne csodálkozz, ha Andi ma este néhány kéréssel áll elő.</div>
És nem hivatkozhatsz majd arra, hogy milyen nagyon kifáradtál a városnézésben, szóval jól gondold meg a sétát. Lehetne Sodi-live in Berlin és a helyiek is biztosan nagyon szeretet teljes mosolyt ajándékoznának a kis fogyatékos folyton mosolygós kedves ám ártalmatlan elmebeteg kampós orrú zsidó srácnak.
Magyarul kérünk óheló-technikai próba videót, lehet az ágyról is.
Apropó... kanapét felavattad már?
Csak, hogy ne csodálkozz, ha Andi ma este néhány kéréssel áll elő.</div>
És nem hivatkozhatsz majd arra, hogy milyen nagyon kifáradtál a városnézésben, szóval jól gondold meg a sétát. Lehetne Sodi-live in Berlin és a helyiek is biztosan nagyon szeretet teljes mosolyt ajándékoznának a kis fogyatékos folyton mosolygós kedves ám ártalmatlan elmebeteg kampós orrú zsidó srácnak.
Magyarul kérünk óheló-technikai próba videót, lehet az ágyról is.
Apropó... kanapét felavattad már?
Jul 06, 2013 19:56:15
Sam
Jul 06, 2013 19:58:43
Azért milyen durva, hogy amikor a Nemzet Krónikása új helyre érkezik akkor az alábbi három kérdés mindig felvetődik és hát joggal.
1. kimozdul-e felfedezni vagy csak poggyászként vitték magukkal
2. lesz-e az ételnél is fontosabb internet elérés
3. kiverte-e már a farkát
1. kimozdul-e felfedezni vagy csak poggyászként vitték magukkal
2. lesz-e az ételnél is fontosabb internet elérés
3. kiverte-e már a farkát
Jul 06, 2013 19:58:43
Géntolvaj református
Jul 06, 2013 19:58:48
"<b>Strausz János</b> ennyi félresikerült gnómot egy rakáson máshol nem lehet látni. ez az emberiség selejtje"
Akkor ez az ember még nem járt koppányos rendezvényen.
Akkor ez az ember még nem járt koppányos rendezvényen.
Jul 06, 2013 19:58:48
gennyes féregzsidó
Jul 06, 2013 20:01:51
<div class="quote"><div class="author">Géntolvaj református</div>"<b>Strausz János</b> ennyi félresikerült gnómot egy rakáson máshol nem lehet látni. ez az emberiség selejtje"
Akkor ez az ember még nem járt koppányos rendezvényen.</div>
lehet, hogy a törpegecire gondolt.
Akkor ez az ember még nem járt koppányos rendezvényen.</div>
lehet, hogy a törpegecire gondolt.
Jul 06, 2013 20:01:51
snecigeci
Jul 06, 2013 20:03:31
Zsodikám, látod mennyit változott a világ? 70 évvel ezelőtt ezzel a fejszerkezettel, orral, szakállal nem sétálgattál volna ilyen vígan a németek közt xD
Jul 06, 2013 20:03:31
Sam
Jul 06, 2013 20:06:53
<div class="quote"><div class="author">snecigeci</div>Zsodikám, látod mennyit változott a világ? 70 évvel ezelőtt ezzel a fejszerkezettel, orral, szakállal nem sétálgattál volna ilyen vígan a németek közt xD</div>
Plusz ilyen hajlamokkal.
Plusz ilyen hajlamokkal.
Jul 06, 2013 20:06:53
snecigeci
Jul 06, 2013 20:11:03
Zsodi, ha meglátsz egy 2m magas, sportosra gyúrt szőke németet, majd magadra nézel, akkor mit érzel?
Jul 06, 2013 20:11:03
sodilegnagyobbrajongoja
Jul 06, 2013 20:11:41
<div class="quote"><div class="author">snecigeci</div>Zsodikám, látod mennyit változott a világ? 70 évvel ezelőtt ezzel a fejszerkezettel, orral, szakállal nem sétálgattál volna ilyen vígan a németek közt xD</div>
Most se mer kimenni az utcára.
Endre, ne félj! Nem kergetik már meg a berlini utcákon a zsidókat!
Endre, ne félj! Nem kergetik már meg a berlini utcákon a zsidókat!
Jul 06, 2013 20:11:41
keresd a hibát
Jul 06, 2013 20:14:55
<div class="quote"><div class="author">snecigeci</div>Zsodi, ha meglátsz egy 2m magas, sportosra gyúrt szőke németet, majd magadra nézel, akkor mit érzel?</div>
"gye mostyh miéjt keszgyett el púpossodnyi a nyadjágom..."
"gye mostyh miéjt keszgyett el púpossodnyi a nyadjágom..."
Jul 06, 2013 20:14:55
Géntolvaj református
Jul 06, 2013 20:16:09
<div class="quote"><div class="author">sodilegnagyobbrajongoja</div><div class="quote"><div class="author">snecigeci</div>Zsodikám, látod mennyit változott a világ? 70 évvel ezelőtt ezzel a fejszerkezettel, orral, szakállal nem sétálgattál volna ilyen vígan a németek közt xD</div>
Endre, ne félj! Nem kergetik már meg a berlini utcákon a zsidókat!</div>
Vagy ha mégis, azok nem a nácik lesznek, hanem a buzulmánok.
Endre, ne félj! Nem kergetik már meg a berlini utcákon a zsidókat!</div>
Vagy ha mégis, azok nem a nácik lesznek, hanem a buzulmánok.
Jul 06, 2013 20:16:09
gennyes féregzsidó
Jul 06, 2013 20:22:45
<div class="quote"><div class="author">Géntolvaj református</div>Krizsai címét kéne kiderítenünk, hogy odaküldhessük a német zsarukat. Pillanatnyilag ez a legfontosabb lépés.</div>
Gneisenaustraße 12, Berlin
Gneisenaustraße 12, Berlin
Jul 06, 2013 20:22:45
Géntolvaj református
Jul 06, 2013 20:24:36
<div class="quote"><div class="author">gennyes féregzsidó</div><div class="quote"><div class="author">Géntolvaj református</div>Krizsai címét kéne kiderítenünk, hogy odaküldhessük a német zsarukat. Pillanatnyilag ez a legfontosabb lépés.</div>
Gneisenaustraße 12, Berlin</div>
Köszönjük! Most ugrott meg Sodi vérnyomása.
Gneisenaustraße 12, Berlin</div>
Köszönjük! Most ugrott meg Sodi vérnyomása.
Jul 06, 2013 20:24:36
Karalábé Hadnagy
Jul 06, 2013 20:35:42
Ezt a szoknyapecért! Azért buzisága ellenére is tudja, hol kell megszállni. 20 méterre van tőle a Zwanglos III swinger club!
<a href="http://bit.ly/16VUmRI" rel="nofollow" target="_blank">http://bit.ly/16VUmRI</a>
<a href="http://bit.ly/16VUmRI" rel="nofollow" target="_blank">http://bit.ly/16VUmRI</a>
Jul 06, 2013 20:35:42
Karalábé Hadnagy
Jul 06, 2013 20:36:56
Azzal szemben meg Internet Café. Mi kell még, kocsonya?
Jul 06, 2013 20:36:56
BUNDESPOLIZEI
Jul 06, 2013 20:43:02
*elindultak a Gneisenaustraße 12-be letartóztatni egy <s>magyar</s> zsidó rezsibűnözőt*
Jul 06, 2013 20:43:02
gennyes féregzsidó
Jul 06, 2013 20:45:02
<div class="quote"><div class="author">Karalábé Hadnagy</div>Azzal szemben meg Internet Café. Mi kell még, kocsonya?</div>
netért fizetni amikor a gazdatestnél van ingyen? te teljesen hülye vagy?
netért fizetni amikor a gazdatestnél van ingyen? te teljesen hülye vagy?
Jul 06, 2013 20:45:02
sodilegnagyobbrajongoja
Jul 06, 2013 20:49:18
Kreuzberg? Török negyed?
És hogyan tévednél itt el? Kilépsz az ajtón, egyszer jobbra, majd végig egyenesen, és a Brandenburgi Kapunál kötsz ki.
A metrómegálló meg 50 méterre van.
És hogyan tévednél itt el? Kilépsz az ajtón, egyszer jobbra, majd végig egyenesen, és a Brandenburgi Kapunál kötsz ki.
A metrómegálló meg 50 méterre van.
Jul 06, 2013 20:49:18
Zulu
Jul 06, 2013 21:05:32
En nem akarok hiu abrandokat taplalni, de ha sodi osszeveszik a gazdatesttel, es az kidobja, nem tudom, hogy fog hazajutni...
Jul 06, 2013 21:05:32
sodilegnagyobbrajongoja
Jul 06, 2013 21:14:15
<div class="quote"><div class="author">Zulu</div>En nem akarok hiu abrandokat taplalni, de ha sodi osszeveszik a gazdatesttel, es az kidobja, nem tudom, hogy fog hazajutni...</div>
Nem figyeltél? Befejezi a munkát, küldenek pénzt a kölcsön-bankkártyára, és abból haza utazik.
Nem figyeltél? Befejezi a munkát, küldenek pénzt a kölcsön-bankkártyára, és abból haza utazik.
Jul 06, 2013 21:14:15
?
Jul 06, 2013 21:14:44
<div class="quote"><div class="author">Karalábé Hadnagy</div>Ezt a szoknyapecért! Azért buzisága ellenére is tudja, hol kell megszállni. 20 méterre van tőle a Zwanglos III swinger club!
<a href="http://bit.ly/16VUmRI" rel="nofollow" target="_blank">http://bit.ly/16VUmRI</a></div>
A swinger a világ egyik legunalmasabb dolga Sodi szerint.
<a href="http://bit.ly/16VUmRI" rel="nofollow" target="_blank">http://bit.ly/16VUmRI</a></div>
A swinger a világ egyik legunalmasabb dolga Sodi szerint.
Jul 06, 2013 21:14:44
Géntolvaj református
Jul 06, 2013 21:16:03
<div class="quote"><div class="author">Zulu</div>En nem akarok hiu abrandokat taplalni, de ha sodi osszeveszik a gazdatesttel, es az kidobja, nem tudom, hogy fog hazajutni...</div>
Bemegy a pátyi konzulátusra, nekik kötelességük hazahozni azt, aki kint rekedt.
Bemegy a pátyi konzulátusra, nekik kötelességük hazahozni azt, aki kint rekedt.
Jul 06, 2013 21:16:03
Zulu
Jul 06, 2013 21:22:14
<div class="quote"><div class="author">sodilegnagyobbrajongoja</div><div class="quote"><div class="author">Zulu</div>En nem akarok hiu abrandokat taplalni, de ha sodi osszeveszik a gazdatesttel, es az kidobja, nem tudom, hogy fog hazajutni...</div>
Nem figyeltél? Befejezi a munkát, küldenek pénzt a kölcsön-bankkártyára, és abból haza utazik.</div>
Nem figyeltem. Miafasz? Ha nem lesz kesz, kint marad?
Nem figyeltél? Befejezi a munkát, küldenek pénzt a kölcsön-bankkártyára, és abból haza utazik.</div>
Nem figyeltem. Miafasz? Ha nem lesz kesz, kint marad?
Jul 06, 2013 21:22:14
Géntolvaj református
Jul 06, 2013 21:24:35
<div class="quote"><div class="author">Zulu</div>Nem figyeltem. Miafasz? Ha nem lesz kesz, kint marad?</div>
Kész lesz. Holnap indulnak, ez 100%. Nem alszik éjszaka.
Kész lesz. Holnap indulnak, ez 100%. Nem alszik éjszaka.
Jul 06, 2013 21:24:35
sodilegnagyobbrajongoja
Jul 06, 2013 21:28:55
<div class="quote"><div class="author">Zulu</div>Nem figyeltem. Miafasz? Ha nem lesz kesz, kint marad?</div>
"sodika (Jul 06, 2013 14:39:50) Könyvjelző Válasz vote up vote down (1)
Géntolvaj református
Tehát nincs pénzed a hazaútra?:D
Majd küldenek rá, ha befejeztem egy másik melót.
Most a hétvégén fejezem be. Van nálam bankkártya.
Nyugi."
Sajnos Fórizs bankkártyája van nála, szóval biztos hazajut.
Géntolvaj református
Nyugi."
Sajnos Fórizs bankkártyája van nála, szóval biztos hazajut.
Jul 06, 2013 21:28:55
Haim
Jul 06, 2013 21:29:43
Túlélés hahó!
Bármit, igen bármit képes lesz megtenni és elviselni,csak hogy a gazdatest ne hagyja magára.
Túlélés hahó!
Bármit, igen bármit képes lesz megtenni és elviselni,csak hogy a gazdatest ne hagyja magára.
Jul 06, 2013 21:29:43
Haim
Jul 06, 2013 21:30:47
<div class="quote"><div class="author">sodilegnagyobbrajongoja</div><div class="quote"><div class="author">Zulu</div>Nem figyeltem. Miafasz? Ha nem lesz kesz, kint marad?</div>
Géntolvaj református
Nyugi."
Sajnos Fórizs bankkártyája van nála, szóval biztos hazajut.</div>
Más bankkártyájával nem lehet legálisan fizetni.
Géntolvaj református
Nyugi."
Sajnos Fórizs bankkártyája van nála, szóval biztos hazajut.</div>
Más bankkártyájával nem lehet legálisan fizetni.
Jul 06, 2013 21:30:47
Géntolvaj református
Jul 06, 2013 21:33:05
<div class="quote"><div class="author">Haim</div>Más bankkártyájával nem lehet legálisan fizetni.</div>
Erről is értesítenünk kell a német hatóságokat.
Erről is értesítenünk kell a német hatóságokat.
Jul 06, 2013 21:33:05
sodilegnagyobbrajongoja
Jul 06, 2013 21:36:44
Fórizs is hülyébb mint hittem, hogy megadja Sodinak a bankkártyája kódját.
Jul 06, 2013 21:36:44
Faptoptörő Ferdinánd
Jul 06, 2013 21:39:14
<div class="quote"><div class="author">sodilegnagyobbrajongoja</div>Fórizs is hülyébb mint hittem, hogy megadja Sodinak a bankkártyája kódját.</div>
Vagy alig lehet rajta valamennyi, és miután hazajön a púpos, megváltoztatja.
Vagy alig lehet rajta valamennyi, és miután hazajön a púpos, megváltoztatja.
Jul 06, 2013 21:39:14
ál-sodika
Jul 06, 2013 21:40:33
<div class="quote"><div class="author">sodilegnagyobbrajongoja</div>Fórizs is hülyébb mint hittem, hogy megadja Sodinak a bankkártyája kódját.</div>
Jaj már! Csak annyit költök, amennyit előre megbeszéltünk. A váratlan kiadások kivételével. Nyugi.
Jaj már! Csak annyit költök, amennyit előre megbeszéltünk. A váratlan kiadások kivételével. Nyugi.
Jul 06, 2013 21:40:33
Karalábé Hadnagy
Jul 06, 2013 21:43:56
<div class="quote"><div class="author">Géntolvaj református</div><div class="quote"><div class="author">Haim</div>Más bankkártyájával nem lehet legálisan fizetni.</div>
Erről is értesítenünk kell a német hatóságokat.</div>
Méghozzá sürgősen, hiszen az a bankkártya egy nem családtag nő nevére szól, valószínűleg lopott.
Erről is értesítenünk kell a német hatóságokat.</div>
Méghozzá sürgősen, hiszen az a bankkártya egy nem családtag nő nevére szól, valószínűleg lopott.
Jul 06, 2013 21:43:56
GreySneci
Jul 06, 2013 21:50:01
363 új komment érkezett reggel óta. Ez snecológiai rekord? Valaki összefoglalhatná röviden mi volt :)
Jul 06, 2013 21:50:01
Haim
Jul 06, 2013 21:53:10
<div class="quote"><div class="author">GreySneci</div>363 új komment érkezett reggel óta. Ez snecológiai rekord? Valaki összefoglalhatná röviden mi volt :)</div>
A rejszführer Berlinbe látogatott.
A rejszführer Berlinbe látogatott.
Jul 06, 2013 21:53:10
tigris
Jul 06, 2013 21:53:13
<div class="quote"><div class="author">GreySneci</div>363 új komment érkezett reggel óta. Ez snecológiai rekord? Valaki összefoglalhatná röviden mi volt :)</div>
szerencsétlen alany kijutott külföldre, de nem tudta megállni, hogy ne dicsekedjen el vele, így kiderült, hogy fél (!!!) kimenni (!!!!) az utcára (!!!!!), elektronikus térkép nélkül még budapesten (!!!) is eltéved. egy valószínűleg perverz hölgy lakásba bezárkózva retteg, aki most minden bizonnyal elvitte egy swinger klubba mutogatni a torz kutyusát.
szerencsétlen alany kijutott külföldre, de nem tudta megállni, hogy ne dicsekedjen el vele, így kiderült, hogy fél (!!!) kimenni (!!!!) az utcára (!!!!!), elektronikus térkép nélkül még budapesten (!!!) is eltéved. egy valószínűleg perverz hölgy lakásba bezárkózva retteg, aki most minden bizonnyal elvitte egy swinger klubba mutogatni a torz kutyusát.
Jul 06, 2013 21:53:13
GreySneci
Jul 06, 2013 21:55:27
Köszi,
mennyi egy vonatjegy Berlinbe? Remélem retúrra nem futotta.
mennyi egy vonatjegy Berlinbe? Remélem retúrra nem futotta.
Jul 06, 2013 21:55:27
Zulu
Jul 06, 2013 21:55:41
Megprobalhatna valaki felhivni a bankot, es letiltatni a kartyat, hatha nem kernek kartyaszamot es szemelyit :D
Jul 06, 2013 21:55:41
Off
Jul 06, 2013 21:56:26
Árpi tárgyalásáról van valami infó?
Jul 06, 2013 21:56:26
Haim
Jul 06, 2013 22:01:57
<div class="quote"><div class="author">Zulu</div>Megprobalhatna valaki felhivni a bankot, es letiltatni a kartyat, hatha nem kernek kartyaszamot es szemelyit :D</div>
De kérnek :-) nekem is átfutott a fejemen a letiltàs,de az nem olyan egyszerű. Ellenben sodit bíztathatnánk,hogy mulassa el a krampusz pénzét. Vegyen valami kütyüt. Vagy egyen étteremben. Tényleg, elmehetne a kdw-be burzsujkodni. Van pezsgőbár is..
De kérnek :-) nekem is átfutott a fejemen a letiltàs,de az nem olyan egyszerű. Ellenben sodit bíztathatnánk,hogy mulassa el a krampusz pénzét. Vegyen valami kütyüt. Vagy egyen étteremben. Tényleg, elmehetne a kdw-be burzsujkodni. Van pezsgőbár is..
Jul 06, 2013 22:01:57
Sodilegnagyobbrajongoja
Jul 06, 2013 22:02:17
<div class="quote"><div class="author">GreySneci</div>Köszi,
mennyi egy vonatjegy Berlinbe? Remélem retúrra nem futotta.</div>
Természetesen nem futotta retúrra. Hétvégén befejez egy munkát (LOL), azt ráutalják Fórizs számlájára, és Fórizs nála levő bankkártyájával vesz jegyet haza.
Eleve jegyre csak azért volt pénze, mert hetekkel előre odaadták a heti 2000 Ft-ot, amit valami hírlevél összegányolásáért kap.
Természetesen nem futotta retúrra. Hétvégén befejez egy munkát (LOL), azt ráutalják Fórizs számlájára, és Fórizs nála levő bankkártyájával vesz jegyet haza.
Eleve jegyre csak azért volt pénze, mert hetekkel előre odaadták a heti 2000 Ft-ot, amit valami hírlevél összegányolásáért kap.
Jul 06, 2013 22:02:17
tigris
Jul 06, 2013 22:06:15
<div class="quote"><div class="author">Sodilegnagyobbrajongoja</div><div class="quote"><div class="author">GreySneci</div>Köszi,
Eleve jegyre csak azért volt pénze, mert hetekkel előre odaadták a heti 2000 Ft-ot, amit valami hírlevél összegányolásáért kap.</div>
nagyon nagy bukta lesz ebből, ez benne van a pakliban. simán kinézem ebből a baromból, hogy leitatja egy kedves idegen, és kifosztva ébred egy utcasarkon. köztudott, hogy alkoholista, valószínűleg bátorra issza magát egyik nap egyedül a pecóban, és onnantól kalap-kabát.
Eleve jegyre csak azért volt pénze, mert hetekkel előre odaadták a heti 2000 Ft-ot, amit valami hírlevél összegányolásáért kap.</div>
nagyon nagy bukta lesz ebből, ez benne van a pakliban. simán kinézem ebből a baromból, hogy leitatja egy kedves idegen, és kifosztva ébred egy utcasarkon. köztudott, hogy alkoholista, valószínűleg bátorra issza magát egyik nap egyedül a pecóban, és onnantól kalap-kabát.
Jul 06, 2013 22:06:15
Karalábé Hadnagy
Jul 06, 2013 22:06:56
<div class="quote"><div class="author">Zulu</div>Megprobalhatna valaki felhivni a bankot, es letiltatni a kartyat, hatha nem kernek kartyaszamot es szemelyit :D</div>
Egyátalán tudjuk, melyik bankot kell hívni?
Egyátalán tudjuk, melyik bankot kell hívni?
Jul 06, 2013 22:06:56
Haim
Jul 06, 2013 22:08:06
Az mekkora lenne, ha a recskás, egyszer élünk jelszóval elmulatnà a krampusz pénzét. Fàjó fejjel, üres pezsgősüvegek között ébredne egy hotel lakosztàlyàban. Az egyik üveget egy halk cuppanàssal kihúzza a seggéből,majd elindul a fürdő felé. Vízcsobogàst hall. Valaki van bent? Egy szlàv tinifiú mosakszik éppen. Aaron??? Igen, kacsint. És nyom egy búcsúcsókot,majd felmarkolja a pénzét. Ekkor csörög a telefon. A recepciós egy ideges magyar hölgyről beszél,aki lent okoz botrányt és valami kártyacsalást emleget.
Jul 06, 2013 22:08:06
Zulu
Jul 06, 2013 22:10:00
<div class="quote"><div class="author">Karalábé Hadnagy</div><div class="quote"><div class="author">Zulu</div>Megprobalhatna valaki felhivni a bankot, es letiltatni a kartyat, hatha nem kernek kartyaszamot es szemelyit :D</div>
Egyátalán tudjuk, melyik bankot kell hívni?</div>
Nem, es noi hang kene...
Nyilvan azt kell mondani, hogy a szemelyivel egyutt loptak el, de szuletesi idot, anyja nevet, ilyesmit tuti ker a legjoindulatubb ugyintezo is, mar csak azert, hogy mero veletlensegbol nehogy rossz kartyat tiltson le.
Nem, es noi hang kene...
Nyilvan azt kell mondani, hogy a szemelyivel egyutt loptak el, de szuletesi idot, anyja nevet, ilyesmit tuti ker a legjoindulatubb ugyintezo is, mar csak azert, hogy mero veletlensegbol nehogy rossz kartyat tiltson le.
Jul 06, 2013 22:10:00
Haim
Jul 06, 2013 22:10:37
<div class="quote"><div class="author">Karalábé Hadnagy</div><div class="quote"><div class="author">Zulu</div>Megprobalhatna valaki felhivni a bankot, es letiltatni a kartyat, hatha nem kernek kartyaszamot es szemelyit :D</div>
Nem tudod letiltani. Túl sok adat kell.
Nem tudod letiltani. Túl sok adat kell.
Jul 06, 2013 22:10:37
gennyes féregzsidó
Jul 06, 2013 22:17:43
az anyjáé a bankkártya.
az anyjáé a bankkártya.
Jul 06, 2013 22:17:43
gennyes féregzsidó
Jul 06, 2013 22:18:40
megjöttél a városnézésből, kocsonya?
Jul 06, 2013 22:18:40
gennyes féregzsidó
Jul 06, 2013 22:20:01
kocsonya, csinálj élő közvetítést berlinből, Hahó!
Jul 06, 2013 22:20:01
MTI
Jul 06, 2013 22:20:22
S. József éjszakai telefonhívásának sugallatára K. Endre Farkas egy Bibliával leütötte a másik szobában alvó F. Esztert, akit aztán az ágyhoz kötözött.
Miután kínzással sikerült kierőszakolnia a bankkártyája PIN kódját, K. Endre Farkas a hajnali órákban egy kb. 20 centiméres tompa tárggyal többször megszúrta, majd magára hagyta az áldozatot.
A férfi ezután vonatra ült, és elmenekült az országból, jelenleg valószínűsíthetően Berlinben tartózkodik. Nagy erőkkel keresik, vélhetően még mindig nála a fegyver, különösen veszélyesként kezelendő!
Miután kínzással sikerült kierőszakolnia a bankkártyája PIN kódját, K. Endre Farkas a hajnali órákban egy kb. 20 centiméres tompa tárggyal többször megszúrta, majd magára hagyta az áldozatot.
A férfi ezután vonatra ült, és elmenekült az országból, jelenleg valószínűsíthetően Berlinben tartózkodik. Nagy erőkkel keresik, vélhetően még mindig nála a fegyver, különösen veszélyesként kezelendő!
Jul 06, 2013 22:20:22
GreySneci
Jul 06, 2013 22:29:38
ennyit még nem röhögtem itt, kurva jó kommentek vannak.
Az hogy csak az odaútra volt pénze, megfizethetetlen. :)
Már várom a percet amikor szarban lesz és lehet majd pitiztetni 100 ft-os utalásokért. Mert, hogy a hazaútra nem lesz pénze, az tuti. Titán (vagy ahol csövezik) tisztában van vele, hogy Sodi közel sem 3 napig lesz ott? Hetekig kell etetni-itatni és recskáztani, amire a visszaúthoz szükséges 20 ezer forintot előteremti. (Természetesen kölcsönökből.)
Az hogy csak az odaútra volt pénze, megfizethetetlen. :)
Már várom a percet amikor szarban lesz és lehet majd pitiztetni 100 ft-os utalásokért. Mert, hogy a hazaútra nem lesz pénze, az tuti. Titán (vagy ahol csövezik) tisztában van vele, hogy Sodi közel sem 3 napig lesz ott? Hetekig kell etetni-itatni és recskáztani, amire a visszaúthoz szükséges 20 ezer forintot előteremti. (Természetesen kölcsönökből.)
Jul 06, 2013 22:29:38
sodilegnagyobbrajongoja
Jul 06, 2013 22:33:05
<div class="quote"><div class="author">gennyes féregzsidó</div><div class="quote"><div class="author">sodilegnagyobbrajongoja</div>Fórizs is hülyébb mint hittem, hogy megadja Sodinak a bankkártyája kódját.</div>
az anyjáé a bankkártya.</div>
Hmm, lehet, Azt hittem, hogy írta a bankkártyára, hogy Fórizsé. De most visszanéztem, és a SIM kártyára és a fényképezőgépre mondta, hogy Fórizstól kapott kölcsön.
Mondjuk nem értem, az anyja miért adna neki kölcsön bankkártyát.
Persze lehet, hogy már alig várta, hogy pár napra megszabaduljon Autistaboytól.
Hmm, lehet, Azt hittem, hogy írta a bankkártyára, hogy Fórizsé. De most visszanéztem, és a SIM kártyára és a fényképezőgépre mondta, hogy Fórizstól kapott kölcsön.
Persze lehet, hogy már alig várta, hogy pár napra megszabaduljon Autistaboytól.
Jul 06, 2013 22:33:05
gennyes féregzsidó
Jul 06, 2013 22:36:38
<div class="quote"><div class="author">sodilegnagyobbrajongoja</div><div class="quote"><div class="author">gennyes féregzsidó</div><div class="quote"><div class="author">sodilegnagyobbrajongoja</div>Fórizs is hülyébb mint hittem, hogy megadja Sodinak a bankkártyája kódját.</div>
Persze lehet, hogy már alig várta, hogy pár napra megszabaduljon Autistaboytól.</div>
ugyanaz a számla lehet, amire zsery utalta a gányolási pénzt.
zsery, ki a számla jogosultja?
Persze lehet, hogy már alig várta, hogy pár napra megszabaduljon Autistaboytól.</div>
ugyanaz a számla lehet, amire zsery utalta a gányolási pénzt.
zsery, ki a számla jogosultja?
Jul 06, 2013 22:36:38
sodilegnagyobbrajongoja
Jul 06, 2013 22:39:49
<a href="http://index.hu/belfold/2013/07/06/ezt_meg_a_joisten_is_penzert_nezi/" rel="nofollow" target="_blank">http://index.hu/belfold/2013/07/06/ezt_meg_a_joisten_is_penzert_nezi/</a>
"Miért nevetnek a Moszkva téri hajléktalanok, ha egyszer külső szemlélőként nézve leginkább sírni lenne okuk? Pőcze Flóra még alapszakos egyetemistaként ezt szerette volna megtudni. Ezért aztán 2009 nyarán két hónapra kiköltözött a térre, és az ott élő galerivel evett, ivott, aludt, osztozott a bánatukban, amikor egy társuk meghalt vagy lecsukták. "
Ezt a csajt ősszel mindenképpen meg kell hívni vendég előadónak a tanszékre.
"Miért nevetnek a Moszkva téri hajléktalanok, ha egyszer külső szemlélőként nézve leginkább sírni lenne okuk? Pőcze Flóra még alapszakos egyetemistaként ezt szerette volna megtudni. Ezért aztán 2009 nyarán két hónapra kiköltözött a térre, és az ott élő galerivel evett, ivott, aludt, osztozott a bánatukban, amikor egy társuk meghalt vagy lecsukták. "
Ezt a csajt ősszel mindenképpen meg kell hívni vendég előadónak a tanszékre.
Jul 06, 2013 22:39:49
üregi zsidó
Jul 06, 2013 22:41:04
Ismét új fejezet nyílt a snecológia történelmében. A ma kezdődött eseménysorozat utóbb "berlini szobafogság" néven vonul majd be a szakirodalomba és a Sodipédiára. Hacsak nem tartóztatják le, mert az lesz ám csak a hetyetye.
Jul 06, 2013 22:41:04
GreySneci
Jul 06, 2013 22:42:24
Visszafelé 145,80 EUR a jegy. Sodi, honnan a picsából lesz ennyi pénzed? Ennyiért már kapsz okostelefont meg repcsit.
Jul 06, 2013 22:42:24
üregi zsidó
Jul 06, 2013 22:42:42
Krizsai Andit is meg kell hívni, miután rájött Sneci valódi énjének rejtelmeire... ő lesz itt az új Péter.
Jul 06, 2013 22:42:42
sodilegnagyobbrajongoja
Jul 06, 2013 22:46:23
<div class="quote"><div class="author">GreySneci</div>Visszafelé 145,80 EUR a jegy. Sodi, honnan a picsából lesz ennyi pénzed? Ennyiért már kapsz okostelefont meg repcsit.</div>
Hát annál már easyjettel is olcsóbb.
Megint ügyes voltál Endre?
Megint ügyes voltál Endre?
Jul 06, 2013 22:46:23
GreySneci
Jul 06, 2013 22:49:26
<div class="quote"><div class="author">sodilegnagyobbrajongoja</div><div class="quote"><div class="author">GreySneci</div>Visszafelé 145,80 EUR a jegy. Sodi, honnan a picsából lesz ennyi pénzed? Ennyiért már kapsz okostelefont meg repcsit.</div>
Megint ügyes voltál Endre?</div>
Easyjettel 79EUR, Endrének még ez is nagyon magas, túllépi a havi 20 ezer limitet.
Megint ügyes voltál Endre?</div>
Easyjettel 79EUR, Endrének még ez is nagyon magas, túllépi a havi 20 ezer limitet.
Jul 06, 2013 22:49:26
sodilegnagyobbrajongoja
Jul 06, 2013 22:54:07
Milyen vonattal mentél különben Endre? Vonaton aludtál, vagy mi?
Jul 06, 2013 22:54:07
gennyes féregzsidó
Jul 06, 2013 23:10:13
<div class="quote"><div class="author">sodilegnagyobbrajongoja</div>Milyen vonattal mentél különben Endre? Vonaton aludtál, vagy mi?</div>
szerintem a reggel 5.25-kor induló ec-vel ment, 39 euróba került a jegy.
szerintem a reggel 5.25-kor induló ec-vel ment, 39 euróba került a jegy.
Jul 06, 2013 23:10:13
GreySneci
Jul 06, 2013 23:11:00
Sodi, mennyi ideig tart egy szaros hírlevelet megcsinálni? 8 órája dolgozol 2 ezerért.
Jul 06, 2013 23:11:00
gennyes féregzsidó
Jul 06, 2013 23:14:04
kocsonya, a pátyi szippantós hírlevele miről szól egyébként? arról, hogy mennyi szart szippantottak a múlt héten? ezt szerkeszted az állandó megbízás keretében?
Jul 06, 2013 23:14:04
sodilegnagyobbrajongoja
Jul 06, 2013 23:19:08
<div class="quote"><div class="author">gennyes féregzsidó</div><div class="quote"><div class="author">sodilegnagyobbrajongoja</div>Milyen vonattal mentél különben Endre? Vonaton aludtál, vagy mi?</div>
szerintem a reggel 5.25-kor induló ec-vel ment, 39 euróba került a jegy.</div>
Az nem lehet, mert az a vonat 17:15-kor ér Berlinbe, ő meg már déltájt ott volt. Egykor tette fel a videót, amin a berlini pályaudvaron beszél.
Szerintem kizárásos alapon a 20:05-ös EuroNight lehet, az 9:10-re ér be Berlinbe.
Tegnap este 21:00-kor írta ki a Facebookra, hogy hamarosan kiderül, miért nem megy a melegfelvonulásra. Ott hagyhatta el Magyarországot, és még gyorsan posztolt egyet a mobilnetjével.
Ma 11:00-kor panaszkodott, hogy nem működik a roaming. Ekkor érhetett Andi lakásába.
Az nem lehet, mert az a vonat 17:15-kor ér Berlinbe, ő meg már déltájt ott volt. Egykor tette fel a videót, amin a berlini pályaudvaron beszél.
Szerintem kizárásos alapon a 20:05-ös EuroNight lehet, az 9:10-re ér be Berlinbe.
Tegnap este 21:00-kor írta ki a Facebookra, hogy hamarosan kiderül, miért nem megy a melegfelvonulásra. Ott hagyhatta el Magyarországot, és még gyorsan posztolt egyet a mobilnetjével.
Ma 11:00-kor panaszkodott, hogy nem működik a roaming. Ekkor érhetett Andi lakásába.
Jul 06, 2013 23:19:08
gennyes féregzsidó
Jul 06, 2013 23:29:17
arra lennék kíváncsi, hogy mennyi kp. lehet nála? ez fogja meghatározni, hogy milyen mértékben van ráutalva a gazdatestre.
olyan 10-20 euróra tippelek. de nyitott vagyok a tudományos vitára.
olyan 10-20 euróra tippelek. de nyitott vagyok a tudományos vitára.
Jul 06, 2013 23:29:17
gennyes féregzsidó
Jul 06, 2013 23:29:39
<div class="quote"><div class="author">sodilegnagyobbrajongoja</div><div class="quote"><div class="author">gennyes féregzsidó</div><div class="quote"><div class="author">sodilegnagyobbrajongoja</div>Milyen vonattal mentél különben Endre? Vonaton aludtál, vagy mi?</div>
Ma 11:00-kor panaszkodott, hogy nem működik a roaming. Ekkor érhetett Andi lakásába.</div>
elfogadom.
Ma 11:00-kor panaszkodott, hogy nem működik a roaming. Ekkor érhetett Andi lakásába.</div>
elfogadom.
Jul 06, 2013 23:29:39
Faptoptörő Ferdinánd
Jul 06, 2013 23:47:37
De ez a fasz azért ment el Berlinbe hogy ott <s>melózzon</s>gányoljon?
Jul 06, 2013 23:47:37
Faptoptörő Ferdinánd
Jul 06, 2013 23:50:35
<div class="quote"><div class="author">gennyes féregzsidó</div>arra lennék kíváncsi, hogy mennyi kp. lehet nála? ez fogja meghatározni, hogy milyen mértékben van ráutalva a gazdatestre.
olyan 10-20 euróra tippelek. de nyitott vagyok a tudományos vitára.</div>
Összekaparhatott olyan 100 eurót, abból elment vonatjegyre, roamingra, lehet vett belőle némi kaját meg innivalót a pályaudvaron, az maradék 20 eurónak kicsit sok, még a 10 -et is alulról súrolja.
olyan 10-20 euróra tippelek. de nyitott vagyok a tudományos vitára.</div>
Összekaparhatott olyan 100 eurót, abból elment vonatjegyre, roamingra, lehet vett belőle némi kaját meg innivalót a pályaudvaron, az maradék 20 eurónak kicsit sok, még a 10 -et is alulról súrolja.
Jul 06, 2013 23:50:35
ál-sodika
Jul 06, 2013 23:51:13
Materialista szarok vagytok. Természetesen azért jöttem ide, mert a barátnőm meghívott. Bizony.
Jul 06, 2013 23:51:13
sodilegnagyobbrajongoja
Jul 06, 2013 23:52:47
Kajára biztos nem költött, arra ott a gazdatest. Gazdatest biztos van.
Jul 06, 2013 23:52:47
gennyes féregzsidó
Jul 06, 2013 23:53:02
amúgy már nagyon várom az első berlini élősködésről szóló képeket, erre gondolva tudományos megfontolásra ajánlom az alábbiakat.
létrehozhatnánk egy rászorultsági vagy élősködési hányadost, amely megmutatja, hogy kocsonya milyen mértékben van kiszolgáltatva a külső helyszínen, és mennyire van rászorulva az élősködésre a gazdatest irányában. javasolt értékelési szempontok: zsebben lévő készpénz, előző étkezések, útravaló elemózsia, helyszínen eltöltött idő, hazajutási lehetőségek (állandó gazdatestre kapcsolódás).
ezzel a hányadossal még árnyaltabban értékelhetnénk az élősködéseket. mondjuk itt is lehetne 10 pontos rendszer, pl. most berlinben van, ez 9 pontról indul(brazília 10 lenne), ha 20 eur van nála, és nincs pénze hazaútra, de van bankkártyája, ez olyan 7 pont, tehát 8 pontra csökken a hányados, és így tovább.
így végül 2 pontszámot adnánk az élősködésre, egy abszolút értéket, és egy hányadost amihez képest kialakulhat a végleges érték.
létrehozhatnánk egy rászorultsági vagy élősködési hányadost, amely megmutatja, hogy kocsonya milyen mértékben van kiszolgáltatva a külső helyszínen, és mennyire van rászorulva az élősködésre a gazdatest irányában. javasolt értékelési szempontok: zsebben lévő készpénz, előző étkezések, útravaló elemózsia, helyszínen eltöltött idő, hazajutási lehetőségek (állandó gazdatestre kapcsolódás).
ezzel a hányadossal még árnyaltabban értékelhetnénk az élősködéseket. mondjuk itt is lehetne 10 pontos rendszer, pl. most berlinben van, ez 9 pontról indul(brazília 10 lenne), ha 20 eur van nála, és nincs pénze hazaútra, de van bankkártyája, ez olyan 7 pont, tehát 8 pontra csökken a hányados, és így tovább.
így végül 2 pontszámot adnánk az élősködésre, egy abszolút értéket, és egy hányadost amihez képest kialakulhat a végleges érték.
Faptoptörő Ferdinánd
Már az Andi lett a Csodálatos Asszony?
Milyen a győlésszöge?
Milyen a győlésszöge?
=
Jul 06, 2013 23:53:30
Berlin Hauptbahnhof, 10:02
Jul 06, 2013 23:53:30
Faptoptörő Ferdinánd
Jul 06, 2013 23:55:36
<div class="quote"><div class="author">gennyes féregzsidó</div>amúgy már nagyon várom az első berlini élősködésről szóló képeket, erre gondolva tudományos megfontolásra ajánlom az alábbiakat.
így végül 2 pontszámot adnánk az élősködésre, egy abszolút értéket, és egy hányadost amihez képest kialakulhat a végleges érték.</div>
Ha meg kellett dugnia az Andit, az hány pont levonás?
így végül 2 pontszámot adnánk az élősködésre, egy abszolút értéket, és egy hányadost amihez képest kialakulhat a végleges érték.</div>
Ha meg kellett dugnia az Andit, az hány pont levonás?
Jul 06, 2013 23:55:36
sodilegnagyobbrajongoja
Jul 07, 2013 00:00:59
Én különben arra tippelek, hogy Titánnak kellett kivinni valamit, mert Titán nem mer visszajönni Magyarországra. Azt mondjuk nem tudom, ez mi lehet.
Azt se tudom, Titán mit kereshet Berlinben. Sodi kábé két hete mondta először, hogy most pörgés van, mert gyűjt valami akcióra. Most már tudjuk, hogy ez a berlini út volt.
Viszont két hete Titán még Olaszországban volt. Szóval valami konkrét okból ment Berlinbe? Mi lehet ez? És RGL azért zárta ki az Ultimátumból, mert lelépett egyedül Berlinbe?
Persze azt nem értem, hogyha Titán miatt kellett kimenni, akkor miért nem tudta Fórizst lehúzni egy vonatjegyre.
Azt se tudom, Titán mit kereshet Berlinben. Sodi kábé két hete mondta először, hogy most pörgés van, mert gyűjt valami akcióra. Most már tudjuk, hogy ez a berlini út volt.
Viszont két hete Titán még Olaszországban volt. Szóval valami konkrét okból ment Berlinbe? Mi lehet ez? És RGL azért zárta ki az Ultimátumból, mert lelépett egyedül Berlinbe?
Persze azt nem értem, hogyha Titán miatt kellett kimenni, akkor miért nem tudta Fórizst lehúzni egy vonatjegyre.
Jul 07, 2013 00:00:59
gennyes féregzsidó
Jul 07, 2013 00:01:15
<div class="quote"><div class="author">Faptoptörő Ferdinánd</div><div class="quote"><div class="author">gennyes féregzsidó</div>amúgy már nagyon várom az első berlini élősködésről szóló képeket, erre gondolva tudományos megfontolásra ajánlom az alábbiakat.
Ha meg kellett dugnia az Andit, az hány pont levonás?</div>
a magam részéről azon a tudományos állásponton vagyok, hogy andi megdugása nagy shiker lenne, amely újabb trollkodási lehetőségeket hozna a tanszéknek. kurva nagy dilemma lenne kocsonyának, hogy megossza-e ezt az infót a külvilággal. mert ugye eldicsekedne vele, de ezzel rászabadítaná a trollokat andira.
Ha meg kellett dugnia az Andit, az hány pont levonás?</div>
a magam részéről azon a tudományos állásponton vagyok, hogy andi megdugása nagy shiker lenne, amely újabb trollkodási lehetőségeket hozna a tanszéknek. kurva nagy dilemma lenne kocsonyának, hogy megossza-e ezt az infót a külvilággal. mert ugye eldicsekedne vele, de ezzel rászabadítaná a trollokat andira.
Jul 07, 2013 00:01:15
sodilegnagyobbrajongoja
Jul 07, 2013 00:02:56
A másik ötletem az, hogy tényleg összejött ezzel a nővel, és most abban reménykedik, hogy pár hétig úri dolga lesz Berlinben.
Hogy Titán ebben a szcenárióban hogyan jön képbe, azt nem tudom.
Hogy Titán ebben a szcenárióban hogyan jön képbe, azt nem tudom.
Jul 07, 2013 00:02:56
keresd a hibát
Jul 07, 2013 00:05:04
szerintem Andy dugja seggbe Sodit, de ezt talán nem fogja kiteregetni, max. kicsit "elferdítve"
Jul 07, 2013 00:05:04
gennyes féregzsidó
Jul 07, 2013 00:06:02
<div class="quote"><div class="author">sodilegnagyobbrajongoja</div>Én különben arra tippelek, hogy Titánnak kellett kivinni valamit, mert Titán nem mer visszajönni Magyarországra. Azt mondjuk nem tudom, ez mi lehet.
Persze azt nem értem, hogyha Titán miatt kellett kimenni, akkor miért nem tudta Fórizst lehúzni egy vonatjegyre.</div>
az is lehet, hogy kamu a titán berlinben van című sztori, és a videó bp-en készült. berlinbe szerintem andi meghívására ment, és ez korábbi történet, mint titán feltételezett bp-t tartózkodása. a két történet nem függ össze. ezt támasztja alá, hogy már csepegtetett némi infót a vonaton arról, hogy mit mondott titán.
Persze azt nem értem, hogyha Titán miatt kellett kimenni, akkor miért nem tudta Fórizst lehúzni egy vonatjegyre.</div>
az is lehet, hogy kamu a titán berlinben van című sztori, és a videó bp-en készült. berlinbe szerintem andi meghívására ment, és ez korábbi történet, mint titán feltételezett bp-t tartózkodása. a két történet nem függ össze. ezt támasztja alá, hogy már csepegtetett némi infót a vonaton arról, hogy mit mondott titán.
Jul 07, 2013 00:06:02
gennyes féregzsidó
Jul 07, 2013 00:07:37
egyébként azért nem árulta el, hogy hova és kinek a meghívására utazik, mert attól tartott, hogy andit trollkodva megakadályoznánk.
Jul 07, 2013 00:07:37
Zulu
Jul 07, 2013 00:10:17
<div class="quote"><div class="author">sodilegnagyobbrajongoja</div>A másik ötletem az, hogy tényleg összejött ezzel a nővel, és most abban reménykedik, hogy pár hétig úri dolga lesz Berlinben.
Hogy Titán ebben a szcenárióban hogyan jön képbe, azt nem tudom.</div>
Abban a kappányos videóban, amelyikben Andi feltűnt, szabályosan elkezdett flörtölni snecivel.
Ki tudja, milyen beteg lény lehet ez az Andi. Lehet, hogy a szerencsétlen púpos korcsokra gerjed. Talán már épp most tekeri fel kettesről hármasra a sneci ánuszába feldugott porszívó szíváserősség-szabályzóját. De lehet, hogy el akarja adni snecit csicskáztatóknak, vagy ukrán szervkereskedőknek.
Idővel minden ki fog derülni.
Abban a kappányos videóban, amelyikben Andi feltűnt, szabályosan elkezdett flörtölni snecivel.
Ki tudja, milyen beteg lény lehet ez az Andi. Lehet, hogy a szerencsétlen púpos korcsokra gerjed. Talán már épp most tekeri fel kettesről hármasra a sneci ánuszába feldugott porszívó szíváserősség-szabályzóját. De lehet, hogy el akarja adni snecit csicskáztatóknak, vagy ukrán szervkereskedőknek.
Idővel minden ki fog derülni.
Jul 07, 2013 00:10:17
Géntolvaj református
Jul 07, 2013 00:10:26
Sodi fb-n már megint valakinek a kinézetén röhögcsél. Andi lakásán sincs egy kurva tükör?
Jul 07, 2013 00:10:26
gennyes féregzsidó
Jul 07, 2013 00:10:51
egyébként andi kozmopolita nő, kíváncsi vagyok mit hoz ki kocsonyából ez az élősködés. azért az durva lenne, ha andi magára engedné kocsonyát. semmi oka rá, hogy ennyire igénytelen legyen.
Jul 07, 2013 00:10:51
gennyes féregzsidó
Jul 07, 2013 00:12:01
<div class="quote"><div class="author">Zulu</div><div class="quote"><div class="author">sodilegnagyobbrajongoja</div>A másik ötletem az, hogy tényleg összejött ezzel a nővel, és most abban reménykedik, hogy pár hétig úri dolga lesz Berlinben.
Idővel minden ki fog derülni.</div>
fétisfotózásra tippelek.
Idővel minden ki fog derülni.</div>
fétisfotózásra tippelek.
Jul 07, 2013 00:12:01
falscher Schodika
Jul 07, 2013 00:16:26
<div class="quote"><div class="author">gennyes féregzsidó</div>egyébként andi kozmopolita nő, kíváncsi vagyok mit hoz ki kocsonyából ez az élősködés. azért az durva lenne, ha andi magára engedné kocsonyát. semmi oka rá, hogy ennyire igénytelen legyen.</div>
Der Schlüssel zum Geheimniss ist meine überdurchschnittliche Intimgröße.
Der Schlüssel zum Geheimniss ist meine überdurchschnittliche Intimgröße.
Jul 07, 2013 00:16:26
sodilegnagyobbrajongoja
Jul 07, 2013 00:17:21
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Egyébként meg nyomok be német nyelvleckét meló után, szerencsére épp van a gépemen Kreatív német oktató cucc. Több éven át verték általánosban és gimiben is a fejembe a nyelvet, csak fel kell frissítenem szerintem a tudásomat.
Na meló, csá.</div>
Tényleg Sodi, sikerült már megtanulni németül?
Na meló, csá.</div>
Tényleg Sodi, sikerült már megtanulni németül?
Jul 07, 2013 00:17:21
sodilegnagyobbrajongoja
Jul 07, 2013 00:18:44
Persze lehet, hogy Titán nincs Berlinben.
Majd a videóból talán okosabbak leszünk.
Majd a videóból talán okosabbak leszünk.
Jul 07, 2013 00:18:44
91 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

én megyek minden évben berlinbe, szeptember első napjaiban, mindig vendégként, de egyszerűen el se tudom képzelni, hogy ne bandukoljak egy csomót a környéken. laktam már mindenfelé a városban, egyszer még a siemens negyedben is északnyugaton, és mindig kurvajó volt ismerkedni a környékkel. akkora ostoba barom vagy enndre, hogy az nemi is igaz.