-Oma 400 eurós vízkáros képe
-Festett néger ork szétfürdött ablaka
-1000 eurós parketta Shreknél
-250 Eurós antik asztal
-600 eurós szifon
-összevérzett szőnyeg, már nem emlékszem, mennyiért
-3000 Eurós twitch-ól
Hogy ki a kurva anyádnak ugrándozol te a véres torkán? :D :D :D
Remélem sirva maszturbálod magad álomba.
SEO - gay sauna, php, düsseldorf, Endre F. Kiss, pedophile, rhinotillexis, Kiss Endre Farkas, Berlin
Ha nem akarod hogy megint kilazítsam a biciklid kormányát, akkor befogod a szádat és nem pattogsz
így így, jártasd csak a rothadó pofádat, meg szemtelenkedj. Ott fogsz nyüszíteni a kábelek között fetrengve hónapokon belül, te nagy streamer :))))
Mirror Archívum: https://www.youtube.com/playlist?list=PLsAvOAAzC-PpIxF14r6uqdecQ_M6ba_QF
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
"because if it try it"
Tologasd, bazmeg, te a kosarat a Tesco-ban.
Szerintem félelmetesek a pedofilok
Mifaaaaaaaaaaaan
Jó kis adások voltak ezek. A chaten pörög a trollfasz, felette hirdetve a pedofil telefonszáma, ő maga meg azt sem tudja hogy mit csinál, vagy hogy mi történik körülötte.
Ha a munkádban lenne bizonyítási kényszered, talán nem basznának ki mindenhonnan ...
De a németcsibe vadászatban is előtörhetne a bizonyítási kényszer mert ha ijesztőnek nem is de homokos szazírnak néz téhed mindenki.
Hány sört ittál tegnap este? Csak írd meg a számot, pl.: 6. Többen kérdezik.
Rettegnek is tőled az adósaid, te kis Scarface.
Fifi, hidd már el, hogy semmi értelme ilyen csatakra bebasznod, ha utána nem streamelsz. Lerészegedsz aztán csak írod ide a faszságaidat. Nem para ha alkesz vagy, mondtuk már, hogy donételnénk is piára, de ehhez nyomatnod kéne a showt.

F É L E L M E T E S
Egyébként tényleg ez az egyetlen járható út a Púposnak.
Turbó Titán is le volt szarva ameddig nem ivott Rivora liveba, meg szopta le a buzi haverja.
Utánna jött neki a cash meg a néző. Tehát ennyire még talán a véjpjofi pjogjamozó is képes. Márk majd segít. Na meló, csá. Soha többet nem írok ide.
mifan?! most nem! éppen nem! mivan?!
Jesszus. Egy Karl Lagerfeld veszett el bennw. LOL
Aztán meg csúfoljuk, hogy 10 évesekkel akar lógni!
Mifaaaaaaaaaaaan
Én is kb. 5400 eurót számoltam azok alapján amit az összes kintlévőségéről mondott. Ha becsületes zoli már csak 3 ezerrel tartozik a 8 ezerből, akkor piszony az általa megadott pénz márkhoz csordogált.
És ezen felül van a karakszoba 3 ezer eurója. Vagyis márknál van kb 8400 eurója.
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
Ha Márk a jövőben visszaadja a pénzt, akkor igazából nincs is nála hahó!
Mifaaaaaaaaaaaan
Nem pénz van nála, csak egyenleg.
Ez nagyon jó! Tényleg kinézem a gnómból, hogy így gondolja :D
Kütyütök meg utaugatok // A SoDI fényhozó, geci.
Szerinted egy infós állásban háttérszínezésre adnak havi szinten millió feletti nettót?
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
Pontosan. Főleg külföldön.
Mirror Archívum: https://www.youtube.com/playlist?list=PLsAvOAAzC-PpIxF14r6uqdecQ_M6ba_QF
Az Angulart én is megtanultam az EsPresto-nál.
Bele is írtam az önéletrajzomba.
De én azért az állásinterjúkon sokkal szerényebben fogalmazok. A jelenlegi helyen is világosan elmeséltem, hogy "pár évente megpróbálok fullstackt fejlesztővé, és nagyon hálás is vagyok, hogy az előző munkahelyemen lehetőséget kaptam arra, hogy pl. Angular-ban dolgozzak, és ment is jól, de ennek ellenére még mindig nem tudom határozottan állítani, hogy ez sikerült is, az erősségem továbbra is a backend maradt".
A Dunning–Kruger-hatás az a jelenség, amikor minél kevesebbet tud valaki egy adott dologról, annál inkább hajlamos túlbecsülni a saját tudását.
A jelenséget a Cornell Egyetem két kutatója, Justin Kruger és David Dunning mutatta ki. Az eredményeiket 1999 decemberében publikálták a Journal of Personality and Social Psychology folyóiratban.
Kruger és Dunning szerint számos tanulmány sugallja, hogy a legkülönfélébb területeken, az olvasott szöveg megértésétől a gépjárművek használatán át a sakkozásig és teniszezésig, az amatőrök magabiztosabbak a szakértőknél. Azt feltételezték, hogy egy tipikus jártasság esetében a hozzánemértők
hajlamosak túlbecsülni a saját képzettségüket,
nem képesek felismerni, ha más ért hozzá,
nem képesek felismerni, hogy ők maguk mennyire nem értenek hozzá,
ha fejlesztenek a saját szakértelmükön, képessé válnak annak felismerésére, hogy korábban nem értettek hozzá.
Figyelj, egy ilyen állásinterjún PONT EZÉRT beszélek sokkal többet arról, mit nem tudok, mint arról, hogy mit tudok. :)
Ez is tudatos technika. Ha folyamatosan a gyengeségeimet hangoztatom, az szerénykedésnek tűnik (lásd: folyton kudarc, hogy fullstack fejlesztővé váljak, de azért voltak sikeres Angular projektjeim az előző melóhelyen).
Devopot is írtam az önéletrajzba én is.
Majd megmutatom.
sodi inkább arról beszélj hogy jól értették a trollegák hogy a "Márk most a jövőbeli fizetését költi" meg "áthidalás" duma valójában azt jelenti hogy már megint kölcsön adtál neki?
Persze, ez is tökéletesen Dunning-Kruger, hogy te mindent technikának, minden tevékenységed mesteri szinten való véghezviteléről szól.
A Dunning-Kruger tökéletesen alkalmazható a Sodi és a többi ostoba retardált konspiráció gyártó covidot+maszkot tagadó, magukat krónikás tényfeltárónak kikiáltó szerencsétlen lúzerekre.
Életem legelső Symfony parancsa az volt, amit ott a próbanapon dobtam össze. Életem első saját Doctrine Entity-i szintén azok voltak. Symfony-alapú rendszerekben fejlesztettem már kész dolgokat, de nulláról ott és akkor hoztam össze bármit is.
Életemben először.
Lusta voltam a próbanap előtt gyakorolni, csak elméleti tudással mentem ode. De ezt már meséltem. :)
és ezt az interlutionsnél is tudják ahova direkt symfony gányolásra vettek fel te retard?
A Junior meló Hamburgban volt 1900 nettóért.
A mostani helyemen több mint 950 euróval több lesz a havi.
kamionsofőr is keres millió felett nyugaton, sőt angliában, hollandiában 4000 euró is meglehet nemzetköziben.
Szerintem, hogy tiszta Symfony projektekben sose dolgoztam, csak Symfony-alapú keretrendszerre épülőben, világosan kiderült az önéletrajzomból.
Az azért felelősségteljesebb meló. :)
tehát nem. és azt se tagadod, hogy az interlutions berlini irodájába vettek fel.
A hozzászólás nem azon részére válaszoltam.
mert nem akartál hazudni és ignorálod a kellemetlen részt. így működtél eddig is te fogyatékos. interlutoins confirmed.
whatandi?
milyen kolosy tér?
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
Most már elmesélheted, mit csináltál az esprestonál? Gyártottál legalább egy saját java class-t vagy nem sikerült eddig eljutnod fél év tanulás során?
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
Te pedofil fasz, fogd már fel hogy az a 2700 euró amit kapsz kint szarnak számit, a te korodban már a dupláját kéne keresni, de te segghülye vagy az egészhez és még mindig junior vagy.
SEO - gay sauna, php, düsseldorf, Endre F. Kiss, pedophile, rhinotillexis, Kiss Endre Farkas, Berlin
Teljesen mindegy, mert az elmúlt 3 évben fixen minden hónapban többet költöttél, mint amennyi bevételed volt. Ha már kezdésnek 1000 euróval lehúzott az ingatlanos, mennyit fog még leszedni rólad szerinted? Főleg ha 1-2 troll informálja miután kiderül, hogy hol is laksz?
Oda kell figyelni.
Akkor szállt el velem a ló, amikor megrészegültem arról, hogy Hamburghoz képest Berlinben 200 eurót ugrik a nettó, és a második berlini helyen még további 200 euróval. Ebből az a tanulság, hogy most ettől az 500 eurós további ugrástól nem szabad megrészegülnöm, hanem óvatosnak kell lennem.
Én is azt írtam, hogy az ingatlanos. De majd megtudják előbb utóbb úgyis, hogy ki vagy te és akkor beindul a lehúzás, lásd oma eredeti van gogh-ja a fürdőben, ablakcsere hamburgban, parketta, asztal, légy a hűtőben, szolárium (az megvan még, vagy otthagytad az ogrénál?) stb berlinben. Mit saccolsz ez mikor történik meg és kb mennyi lesz az első? Decemberben amikor jönnek először ellenőrizni, hogy mégis hogy vigyázol a lakásra, és egy havi kaució? Aztán majd szépen egyre több lesz. Takarítónő meg azt fogja mondani hogy egy egész nap utánad rendet rakni szóval az is lesz 200 euró... Takarítani biztos nem fogsz, nem is tudod hogy kell, nem tanították az egyetemen.
Egészen biztosan nem fog sikerülni, hiszen az agyatlan költekezéseiddel mindig is az életedből hiányzó dolgokat próbáltad pótolgatni (lásd maslow piramis) és mivel az égvilágon semmi nem változott azóta, úgy a fogyasztói szokásaid sem fognak, maximum csak más baromságra fogsz költeni, piszony. Ez elkerülhetetlen, törvényszerű. 40 év környékén még egy alapvetően progresszív (nem politikai értelemben) ember is csak nehezen változik, ezért te garantáltan nem fogsz.
5X forgalmi bukás+2 személyiségzavar (F6090,F4320) +6 hónap börtön = papíros elmebeteg
A lényeg hogy megint lelettél húzva te csicska :D
Egyáltalán van lázmérőd vagy az is úri huncutság?SoDI-Nincs az veszélyes a higany miatt.
Jó, ha tudsz róla, hogy az ingatlanközvetítők mindig kizárólag a bérbeadói oldalt sarcolják, ez alól maximum a kizárólag a bérlő számára előnyös szolgáltatások lehetnének kivételek, de ilyet meg nehéz elképzelni.
Tehát a jutalékot, és minden, a szerződéskötéssel kapcsolatos költséget is a lakástulajdonosnak szokás fizetnie. Ennek konkrét okai vannak, amit szívesen elmagyaráznék, de akkor túl hosszú lenne a hozzászólás, és nem olvasnád el.
Tehát maradjunk annyiban, hogy téged kegyetlenül lehúztak. Az ingatlanos cégnek kifizettél 1000 eurót, ami ezért az összegért cserébe az egyik társult cégének - amúgy nyilvános, tehát általad is elérhető - adatbázisából átdobtak neked három ingatlant, hogy válassz, és ezután te még boldogan fizetsz 144 euró "szerződéskötési díjat". Gratulálok!
De minek? Dockert felimádkoztad már Windowsra? Milyen projektet raktál már benne össze?
A jó portás csak baszik!
Ezt mar eldobhatnad igazan snecko, pechedre kb 5000 hozzaszolassal ezelott raneztem a soditanul blogos orarendedre, es elso eves targyakat csinaltal kb egy evvel a kapitulacio elott.
Meg egyszer, aki nem tanult az osztatlan rendszerben az elten itthon, az elvegzett szemeszter kriteriuma 6 kredit volt, ami ket vagy harom targy. Sodinak a 300-bol (ill 320, mert tanarszak) kb 140-160 hianyzott tiz felev utan.
Hol az "abszolutum", zsido? Nyelvvizsga sem kell mar, hol a diploma?
https://www.youtube.com/watch?v=RgCJB5kUR5g
Devopsot beírtad, ügyesen masniztál, de nem volt bátor egy kicsit tőled?
Mit értesz pontosan alatta? Csak mert tudomásommal linuxot még életedben nem láttál, a devops pedig nagyjából 100%-ban linux szerverek kezelését jelenti.
Te simán behazudtál egy skillt, amihez olyan szinten nem értesz, hogy valószínűleg azt se tudod, hogy miről szól?
ezt valaki lefordítaná magyarra?
hát azért hetyetye
Sajnos a hanyatló nyugaton ez valóban így van ahogy a gyagyás mondja. Ott a bérbe vevőnek kell jutalékot fizetni.
De miért kéne, hát nincs meghirdetve az interneten? Vagy lehúznak 1000 euróra, mert egy hirdetésre jelentkezel?
Sodika megkeresett egy ingatlanos céget, szerződött velük, akik szállították a - szinte biztosan nyilvánosan meghirdetett - ingatlanokat. Ennyi történt.
A szerződéskötési díjat el tudom képzelni, hogy normális, de az is fura egy kicsit.
:D A nemfizető vendégeket pedig kemény, ellentmondást nem tűrő zokogásoddal bírhatnád jobb belátásra.
🕎Endigame🕎
Van Makler Provision-os és Provisionfrei ingatlan. Éltem ott ez így van és kész akkor is ha nehéz megérteni a miértjét.
Nyilván lehet találni jutalék nélkül is lakást de endy egy kompltett retardált, ne lepődjünk már meg azon, hogy inkább fizet a semmiért minthogy maga keressen lakást.
Két külön cégről beszélünk.
Van az ingatlanos cég, aki az ingatlan kiadását intézi. Ezek bunkó módon áttoltak 144 euró szerződéskötési díjat sodikára. El tudom hinni neked, hogy ez így megy, lakáshiány van.
Sodika viszont egy másik cégnek, egy ingatlanközvetítőnek fizetett ki 1000 eurót, akik még background checket sem csináltak, mert a munkaszerződést se nekik vitte, hanem az ingatlanos cégnek.
Ez nem lehet normális, már csak azért sem, mert sodika elmondásából is nyilvánvaló, hogy sodika üzletelhetett volna egyből az ingatlant kiadó céggel is, és akkor megvan 144 euróból 1000+ helyett.
D.Dezsö
Sep 06, 2020 23:30:28
Május óta szilemciumot tartottam de ez már mindennek az alja amit itt összehazudozik.
Sodika amit te erőszakos érdekérvényesítésnek hiszel valójában csak eszetlen hiszti. Főleg a szefós gyerekek meg iskolázatlan nők fegyvere.
A buta hiszti fő jellemzője, hogy bár egy kissebb impulzus “csatát” megnyer vele de hosszabb távon nagyobb kárt okoz magának az egyén.
Pl. A szefós gyerek kihisztizi, hogy több időt kapjon a konzol előtt mint a barátai egy gyerek zsúron. A csatát megnyeri mert a barátai szülei ráhagyják csak ne nyivákoljon, fél órával többet játszik mint mások cserébe többet nem hívják át sehova játszani.
Ugyan ez vagy te is, kihisztized, kizsarolod az ajánlólevelet cserébe jól beleégeted a főnökúr fejébe, hogy egy aljas kis szarházi vagy. Na már most az ajánlólevélnek 2020-ban már csak az egyetemi és tudományos életben van jelentősége. IT-ben szerintem kifejezetten égő ilyesmivel házalni. Jó, hogy nem faxon küldesz Cv-t :)
Szóval meg van az ajánlóleveled, cserébe ha felfogja hívni egy cég a jövőben az espresszót’ akkor nem nagyon fognak kertelni mekkora semmirekellő vagy.
Másrészt te azt hiszed erőszakos vagy meg ijesztő de hidd el a normális emberek inkább csak kellemetlennek tartják az ilyen helyzeteket és rád hagyják a hülyeséged úgy sincs súlya a dolognak.
De amúgy nem hiszem, hogy te valaha nagyon keménykedtél volna az interneten kívül ... az eszpreszzóba sem mertél bemenni csak arcoskodtál Mohameddel emailben :)
Amúgy kurva jól ráéreztem, hogy ver téged az ogre, még írtam is, hogy valld be nyugodtan. Mondjuk nem volt nehéz kitalálni, adott egy alkoholista kelet német nyugger meg egy végtelenül irritáló szefós migri ... nem menekülsz el púpszászra lehet meg is szurkált volna, viccen kívül.
Sodika amit te erőszakos érdekérvényesítésnek hiszel valójában csak eszetlen hiszti. Főleg a szefós gyerekek meg iskolázatlan nők fegyvere.
A buta hiszti fő jellemzője, hogy bár egy kissebb impulzus “csatát” megnyer vele de hosszabb távon nagyobb kárt okoz magának az egyén.
Pl. A szefós gyerek kihisztizi, hogy több időt kapjon a konzol előtt mint a barátai egy gyerek zsúron. A csatát megnyeri mert a barátai szülei ráhagyják csak ne nyivákoljon, fél órával többet játszik mint mások cserébe többet nem hívják át sehova játszani.
Ugyan ez vagy te is, kihisztized, kizsarolod az ajánlólevelet cserébe jól beleégeted a főnökúr fejébe, hogy egy aljas kis szarházi vagy. Na már most az ajánlólevélnek 2020-ban már csak az egyetemi és tudományos életben van jelentősége. IT-ben szerintem kifejezetten égő ilyesmivel házalni. Jó, hogy nem faxon küldesz Cv-t :)
Szóval meg van az ajánlóleveled, cserébe ha felfogja hívni egy cég a jövőben az espresszót’ akkor nem nagyon fognak kertelni mekkora semmirekellő vagy.
Másrészt te azt hiszed erőszakos vagy meg ijesztő de hidd el a normális emberek inkább csak kellemetlennek tartják az ilyen helyzeteket és rád hagyják a hülyeséged úgy sincs súlya a dolognak.
De amúgy nem hiszem, hogy te valaha nagyon keménykedtél volna az interneten kívül ... az eszpreszzóba sem mertél bemenni csak arcoskodtál Mohameddel emailben :)
Amúgy kurva jól ráéreztem, hogy ver téged az ogre, még írtam is, hogy valld be nyugodtan. Mondjuk nem volt nehéz kitalálni, adott egy alkoholista kelet német nyugger meg egy végtelenül irritáló szefós migri ... nem menekülsz el púpszászra lehet meg is szurkált volna, viccen kívül.
Sep 06, 2020 23:30:28
töppedt buzigolyók
(
x37)
Sep 06, 2020 23:32:18
x37)
Engem még nem húzott le senki, mert Bittnernek is két éve ugrálok a véres torkán, LOL :D
-Oma 400 eurós vízkáros képe
-Festett néger ork szétfürdött ablaka
-1000 eurós parketta Shreknél
-250 Eurós antik asztal
-600 eurós szifon
-összevérzett szőnyeg, már nem emlékszem, mennyiért
-3000 Eurós twitch-ól
Hogy ki a kurva anyádnak ugrándozol te a véres torkán? :D :D :D
Közös megegyezés esetén s
Sep 06, 2020 23:40:13
Sep 06, 2020 23:40:13
kripli figyelő
(
x12)
Sep 06, 2020 23:44:04
x12)
Pont éjfélkor stream?Van egy új lágerőr vagy hazudik a sodi és még mindig az ogrénál van.
Sodigyűlölő
Sep 06, 2020 23:45:51
Ma nem streamel a pedó, de jövő héten már ígéri
Sep 06, 2020 23:45:51
Ásó27
(
x68)
Sep 06, 2020 23:50:58
x68)
Még fél óra sem kellett, hogy meggondolja magát a pedofil :D
Mifaaaaaaaaaaaan
rBali
(
x24)
Sep 06, 2020 23:56:51
x24)
Pedig a Mirror már készült. Na de majd holnaptól ;)
(itt leszek még egy darabig te pedofil faszfej, ha esetleg mégis elindítanád)
(itt leszek még egy darabig te pedofil faszfej, ha esetleg mégis elindítanád)
sodika
Sep 06, 2020 23:59:25
Aki nem tart elég félelmetesnek, azzal szemben bizonyítási kényszerem ébred, LOL.
na alszom, csá
na alszom, csá
Sep 06, 2020 23:59:25
Púpszász réme
(
x1)
Sep 07, 2020 00:01:40
x1)
Aki nem tart elég félelmetesnek, azzal szemben bizonyítási kényszerem ébred, LOL.
na alszom, csá
na alszom, csá
Remélem sirva maszturbálod magad álomba.
Bokorban bujkáló troll
Sep 07, 2020 00:02:11
na alszom, csá
na alszom, csá
Ha nem akarod hogy megint kilazítsam a biciklid kormányát, akkor befogod a szádat és nem pattogsz
Sep 07, 2020 00:02:11
rBali
(
x24)
Sep 07, 2020 00:02:21
x24)
na alszom, csá
na alszom, csá
így így, jártasd csak a rothadó pofádat, meg szemtelenkedj. Ott fogsz nyüszíteni a kábelek között fetrengve hónapokon belül, te nagy streamer :))))
xray
(
x21)
Sep 07, 2020 00:02:25
x21)
na alszom, csá
aztán nyitott tenyérrel helyre teszik a félelmetes fejedet. na alszom, csá
Sodipatkány
(
x1)
Sep 07, 2020 00:04:46
x1)
Annyira félelmetes vagy sodi, hogy egy öregasszony megbaszott téged a bíróságon.
rBali
(
x24)
Sep 07, 2020 00:05:49
x24)
Lefekvéshez mindenki nézze meg ezt az ortó nagy balfaszt, ahogy majdnem levágja a kezét a Vive zsinórjával, majd pedig 1 órán keresztül próbál MEGKÖTNI EGY CSOMÓT:
youtu.be/Kf5WfnQQxC8?t=3773
Sodipatkány
(
x1)
Sep 07, 2020 00:15:25
x1)
Lefekvéshez mindenki nézze meg ezt az ortó nagy balfaszt, ahogy majdnem levágja a kezét a Vive zsinórjával, majd pedig 1 órán keresztül próbál MEGKÖTNI EGY CSOMÓT:
"because if it try it"
Sodipatkány
(
x1)
Sep 07, 2020 00:44:39
x1)
Sokkal menőbb lennél sodi, ha elkezdenél dohányozni.
kirakottLegoBusz
(
x1)
Sep 07, 2020 00:55:49
x1)
SoDi, a Brit tudósok megállapították, hogy a rendszeres Kaufmanndil fogyasztók jobbak lesznek a cyberpunk 2077-ben! Szerintem, próbáld ki! :)
Ásó27
(
x68)
Sep 07, 2020 01:00:14
x68)
na alszom, csá
na alszom, csá
Szerintem félelmetesek a pedofilok
Karib
Sep 07, 2020 01:13:02
Jó kis adások voltak ezek. A chaten pörög a trollfasz, felette hirdetve a pedofil telefonszáma, ő maga meg azt sem tudja hogy mit csinál, vagy hogy mi történik körülötte.
Sep 07, 2020 01:13:02
D.Dezsö
Sep 07, 2020 01:21:38
na alszom, csá
na alszom, csá
Ha a munkádban lenne bizonyítási kényszered, talán nem basznának ki mindenhonnan ...
De a németcsibe vadászatban is előtörhetne a bizonyítási kényszer mert ha ijesztőnek nem is de homokos szazírnak néz téhed mindenki.
Sep 07, 2020 01:21:38
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Sep 07, 2020 01:30:18
x38)
A mai autibomba brutális volt, de azért látszik, hogy az adósságok felfelé mentek, az NPC-k szopatják ASODI-t, és a nagy októberi nullázódás is közeleg, szóval nagyon várom a második munkahét végét, amikorra a felkérdezés utáni sírás van beütemezve... iksz dé lol
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
Bejlin
(
x8)
Sep 07, 2020 01:43:09
x8)
Kemény volt a mai nap de azért csak megúsztuk. Hatalmas autista zárótűzzel kezdődött, de a trollok védelmi vonalai egy percre sem ingottak meg. A támadó kobold többször is megfutamodott majd ismét támadott sikertelenül. Minden próbálkozása kudarcot vallott. A következő nagy támadás október közepére várható amikor ugyanis elfogynak a készletei és egy mindent vagy semmit alapon történő autista támadás várható majd.
Recskás! Jó úton haladsz hogy a karácsonyi menüd idén peroni pizzából meg néhány szem krumpliból álljon majd.
"Nem tudunk kenyeret venni. Éhezünk"
Recskás! Jó úton haladsz hogy a karácsonyi menüd idén peroni pizzából meg néhány szem krumpliból álljon majd.
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Sep 07, 2020 01:50:35
x38)
Ja, nyomikám hiába masnizod ezt a nagy tudásodat meg a melócsákat, te egy Örök Junior (c) vagy, Hahó! A disnyó azért nem kap munkát olyan könnyen, mint te, mert nem háttérszínező melókra jelenkezik, hanem elhiszi magáról, hogy expert. Ami persze kurvára nem igaz, de azért ő önszorgalomból megtanulta a Reactot, az Angulart, és most fullstacknek képzeli magát. Ez becsülendő, de nem expert. Főleg, hogy ha megnézzük, mire jutott önszorgalomból (plain text jelszavak, ementáli-PHP kód, stb.). Szart csinál, nagy pofával. Ha eltakarodna egy rendes céghez, meghúzná magát, felszívná a devopsot, amire szüksége van (ami amúgy lófasz szint, mert a fejlesztőtől csak azt várják el), és ütné az Angulart meg a Node-ot két évig, akkor tényleg elhitethetné magáról, hogy expert (nem az!). De ehhez túl nagy az egója, és ezért nem kap állást. Meg persze azért, mert emberek közé nem engedné senki, főleg a gyűlölt HR-esek.
Te viszont lófaszt sem fejlődtél, egy faék egyszerűségű nyelvvel nem boldogulsz, egy faék egyszerűségű keretrendszert több év munkatapasztalat(!!) után is tutorialból meg manualból kezelsz, szóval a TE szinted a béka segge alatt van! Ezért kapsz csak junior melókat, és ezért rúgnak ki mindenhonnan. 40 évesen, 1000 félévvel, több céggel a hátad mögött MINIMUM seniornak, team leadernek vagy valaminek kéne lenned. Szóval a kurvanagy masni csak a te autista fejedben ér valamit, a valóságban te vagy a legrosszabb munkaerő, akin csak buknak a cégek hosszú távon. Bizony!
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
Te viszont lófaszt sem fejlődtél, egy faék egyszerűségű nyelvvel nem boldogulsz, egy faék egyszerűségű keretrendszert több év munkatapasztalat(!!) után is tutorialból meg manualból kezelsz, szóval a TE szinted a béka segge alatt van! Ezért kapsz csak junior melókat, és ezért rúgnak ki mindenhonnan. 40 évesen, 1000 félévvel, több céggel a hátad mögött MINIMUM seniornak, team leadernek vagy valaminek kéne lenned. Szóval a kurvanagy masni csak a te autista fejedben ér valamit, a valóságban te vagy a legrosszabb munkaerő, akin csak buknak a cégek hosszú távon. Bizony!
Fakenguru
(
x5)
Sep 07, 2020 04:11:29
x5)
Meg bőven nem értem az auticunami végére, de számoljunk csak azzal amit a recskas beangolnazott Márk tartozasarol. 2022 nyaráig felé az alberletenek állva lesz belőle. Az 24*250 euró legalább, vagyis 6000 euró a karakszoban felül.
Tapsvihar gyagyás, az két misi egy Miskolcon ücsörgő munkanélküli cigány gyereknek.
Hát azért hetyetye.
Tapsvihar gyagyás, az két misi egy Miskolcon ücsörgő munkanélküli cigány gyereknek.
Fuvolázó Kobold
Sep 07, 2020 08:20:04
na alszom, csá
na alszom, csá
Hány sört ittál tegnap este? Csak írd meg a számot, pl.: 6. Többen kérdezik.
Sep 07, 2020 08:20:04
-
Sep 07, 2020 08:26:15
na alszom, csá
na alszom, csá
Rettegnek is tőled az adósaid, te kis Scarface.
Sep 07, 2020 08:26:15
Ásó27
(
x68)
Sep 07, 2020 08:37:48
x68)
Sodika, az E kategóriás Junior Terminátor
Mifaaaaaaaaaaaan
Fuvolázó Kobold
Sep 07, 2020 09:00:29
Nem finanszíroztam az életét. Egy fillérrem sem. Átidaltam, mint a Tenetben, vagy mi a faszom. Hogy a jövőbeli pénzét külthettő 2-3 évvel korábban.
Fifi, hidd már el, hogy semmi értelme ilyen csatakra bebasznod, ha utána nem streamelsz. Lerészegedsz aztán csak írod ide a faszságaidat. Nem para ha alkesz vagy, mondtuk már, hogy donételnénk is piára, de ehhez nyomatnod kéne a showt.
Sep 07, 2020 09:00:29
sodrák
Sep 07, 2020 09:01:34
na alszom, csá
na alszom, csá

Sep 07, 2020 09:01:34
sodrák
Sep 07, 2020 09:02:43

F É L E L M E T E S
Sep 07, 2020 09:02:43
zsidókvagytok
Sep 07, 2020 09:12:27
Egyébként tényleg ez az egyetlen járható út a Púposnak.
Turbó Titán is le volt szarva ameddig nem ivott Rivora liveba, meg szopta le a buzi haverja.
Utánna jött neki a cash meg a néző. Tehát ennyire még talán a véjpjofi pjogjamozó is képes. Márk majd segít. Na meló, csá. Soha többet nem írok ide.
Sep 07, 2020 09:12:27
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Sep 07, 2020 09:18:05
x38)
Ogrebácsi is úgy megijedt, hogy lepofozott...
Eszterbácsi is úgy megijedt, hogy lepofozott...
A berlini csöves is úgy megijedt, hogy lepofozott...
Topket is úgy megijedt, hogy lepofozott...
.
.
.
.
Te egy lepkefing vagy, Hahó!
Eszterbácsi is úgy megijedt, hogy lepofozott...
A berlini csöves is úgy megijedt, hogy lepofozott...
Topket is úgy megijedt, hogy lepofozott...
.
.
.
.
Te egy lepkefing vagy, Hahó!
töppedt buzigolyók
(
x37)
Sep 07, 2020 09:54:08
x37)
Az a félelmetes, hogy Endre egy kisgyerek testarányaival rendelkezik. Konkrétan úgy néz ki, mint egy szakállas 10 éves.
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Sep 07, 2020 10:54:52
x38)
Tanuljunk együtt ASODI-tól, hogyan kell erélyesen beszólni, érdeket érvényesíteni:
Meine kabel! - Puff, egy saller!
Leszajlak! - Puff, egy saller!
Entschuldihetyetye, Fahrrad! - Puff, egy saller!
Zacskócsörgés - Puff, egy saller!
.
.
.
.
Du bist ein Trottel, Hahó!
Meine kabel! - Puff, egy saller!
Leszajlak! - Puff, egy saller!
Entschuldihetyetye, Fahrrad! - Puff, egy saller!
Zacskócsörgés - Puff, egy saller!
.
.
.
.
Du bist ein Trottel, Hahó!
Ahmed von der Wu kasse
Sep 07, 2020 10:55:00
Jesszus. Egy Karl Lagerfeld veszett el bennw. LOL
Sep 07, 2020 10:55:00
Ásó27
(
x68)
Sep 07, 2020 10:59:50
x68)
Az a félelmetes, hogy Endre egy kisgyerek testarányaival rendelkezik. Konkrétan úgy néz ki, mint egy szakállas 10 éves.
Aztán meg csúfoljuk, hogy 10 évesekkel akar lógni!
Ásó27
(
x68)
Sep 07, 2020 11:02:43
x68)
Sodi annyira félelmetes, hogy ijedtében mindenki lekever neki egyet vagy lefejeli.
Mifaaaaaaaaaaaan
Hahó
(
x136)
Sep 07, 2020 11:03:23
x136)
Meg bőven nem értem az auticunami végére, de számoljunk csak azzal amit a recskas beangolnazott Márk tartozasarol. 2022 nyaráig felé az alberletenek állva lesz belőle. Az 24*250 euró legalább, vagyis 6000 euró a karakszoban felül.
Én is kb. 5400 eurót számoltam azok alapján amit az összes kintlévőségéről mondott. Ha becsületes zoli már csak 3 ezerrel tartozik a 8 ezerből, akkor piszony az általa megadott pénz márkhoz csordogált.
És ezen felül van a karakszoba 3 ezer eurója. Vagyis márknál van kb 8400 eurója.
Hahó
(
x136)
Sep 07, 2020 11:05:46
x136)
Sneci erősítsd meg, hogy ami pénzeket most nyáron adtál márknak, annak nagy része kp volt, és nincs is nyoma az átadásnak.
Ásó27
(
x68)
Sep 07, 2020 11:06:30
x68)
Hahó
(
x136)
Sep 07, 2020 11:07:36
x136)
Sneci ha nem pénzelnéd márkot és nem tudna fordításnál használni, szerinted barátkozna veled?
Hahó
(
x136)
Sep 07, 2020 11:08:18
x136)
Nem pénz van nála, csak egyenleg.
Vén Diák
Sep 07, 2020 11:13:52
A penz nem is letezik
Sep 07, 2020 11:13:52
Budai-úrifiú
(
x9)
Sep 07, 2020 11:17:48
x9)
Ez nagyon jó! Tényleg kinézem a gnómból, hogy így gondolja :D
Budai-úrifiú
(
x9)
Sep 07, 2020 11:18:14
x9)
Miltoni közgazdaságtan? Lófaszt, Sodikai unortodox pénzelmélet :D
Kütyütök meg utaugatok // A SoDI fényhozó, geci.
sodika
Sep 07, 2020 11:19:46
Valaki még Szolnokon is észrevett minket?
Nézz oda :-)
Nézz oda :-)
Sep 07, 2020 11:19:46
sodika
Sep 07, 2020 11:21:22
A disnyó azért nem kap munkát olyan könnyen, mint te, mert nem háttérszínező melókra jelenkezik, hanem elhiszi magáról, hogy expert.
Szerinted egy infós állásban háttérszínezésre adnak havi szinten millió feletti nettót?
Sep 07, 2020 11:21:22
rBali
(
x24)
Sep 07, 2020 11:22:23
x24)
Pontosan. Főleg külföldön.
sodika
Sep 07, 2020 11:24:41
azért ő önszorgalomból megtanulta a Reactot, az Angulart, és most fullstacknek képzeli magát.
Az Angulart én is megtanultam az EsPresto-nál.
Bele is írtam az önéletrajzomba.
De én azért az állásinterjúkon sokkal szerényebben fogalmazok. A jelenlegi helyen is világosan elmeséltem, hogy "pár évente megpróbálok fullstackt fejlesztővé, és nagyon hálás is vagyok, hogy az előző munkahelyemen lehetőséget kaptam arra, hogy pl. Angular-ban dolgozzak, és ment is jól, de ennek ellenére még mindig nem tudom határozottan állítani, hogy ez sikerült is, az erősségem továbbra is a backend maradt".
rBali
(
x24)
x24)
A Dunning–Kruger-hatás az a jelenség, amikor minél kevesebbet tud valaki egy adott dologról, annál inkább hajlamos túlbecsülni a saját tudását.
A jelenséget a Cornell Egyetem két kutatója, Justin Kruger és David Dunning mutatta ki. Az eredményeiket 1999 decemberében publikálták a Journal of Personality and Social Psychology folyóiratban.
Kruger és Dunning szerint számos tanulmány sugallja, hogy a legkülönfélébb területeken, az olvasott szöveg megértésétől a gépjárművek használatán át a sakkozásig és teniszezésig, az amatőrök magabiztosabbak a szakértőknél. Azt feltételezték, hogy egy tipikus jártasság esetében a hozzánemértők
hajlamosak túlbecsülni a saját képzettségüket,
nem képesek felismerni, ha más ért hozzá,
nem képesek felismerni, hogy ők maguk mennyire nem értenek hozzá,
ha fejlesztenek a saját szakértelmükön, képessé válnak annak felismerésére, hogy korábban nem értettek hozzá.
sodika
Sep 07, 2020 11:26:20
Figyelj, egy ilyen állásinterjún PONT EZÉRT beszélek sokkal többet arról, mit nem tudok, mint arról, hogy mit tudok. :)
Ez is tudatos technika. Ha folyamatosan a gyengeségeimet hangoztatom, az szerénykedésnek tűnik (lásd: folyton kudarc, hogy fullstack fejlesztővé váljak, de azért voltak sikeres Angular projektjeim az előző melóhelyen).
Sep 07, 2020 11:26:20
sodika
Sep 07, 2020 11:27:24
eltakarodna egy rendes céghez, meghúzná magát, felszívná a devopsot
Majd megmutatom.
Sep 07, 2020 11:27:24
sodrák
Sep 07, 2020 11:28:45
sodi inkább arról beszélj hogy jól értették a trollegák hogy a "Márk most a jövőbeli fizetését költi" meg "áthidalás" duma valójában azt jelenti hogy már megint kölcsön adtál neki?
Sep 07, 2020 11:28:45
rBali
(
x24)
Sep 07, 2020 11:29:11
x24)
Ez is tudatos technika.
Persze, ez is tökéletesen Dunning-Kruger, hogy te mindent technikának, minden tevékenységed mesteri szinten való véghezviteléről szól.
A Dunning-Kruger tökéletesen alkalmazható a Sodi és a többi ostoba retardált konspiráció gyártó covidot+maszkot tagadó, magukat krónikás tényfeltárónak kikiáltó szerencsétlen lúzerekre.
Hahó
(
x136)
Sep 07, 2020 11:29:16
x136)
Szart sem érnek a technikáid, háromszor rúgtak ki 4 év alatt. Most is ez vár rád.
sodika
Sep 07, 2020 11:29:34
gy faék egyszerűségű nyelvvel nem boldogulsz, egy faék egyszerűségű keretrendszert több év munkatapasztalat(!!) után is tutorialból meg manualból kezelsz
Életem legelső Symfony parancsa az volt, amit ott a próbanapon dobtam össze. Életem első saját Doctrine Entity-i szintén azok voltak. Symfony-alapú rendszerekben fejlesztettem már kész dolgokat, de nulláról ott és akkor hoztam össze bármit is.
Életemben először.
Lusta voltam a próbanap előtt gyakorolni, csak elméleti tudással mentem ode. De ezt már meséltem. :)
Sep 07, 2020 11:29:34
sodrák
Sep 07, 2020 11:31:18
Életemben először.
Életemben először.
és ezt az interlutionsnél is tudják ahova direkt symfony gányolásra vettek fel te retard?
Sep 07, 2020 11:31:18
Hahó
(
x136)
Sep 07, 2020 11:31:46
x136)
Sneci mi megmondtuk neked már márciusban. Most is szólunk. Ki fognak rúgni innen is. Ez csak idő kérdése.
sodika
Sep 07, 2020 11:32:11
Ezért kapsz csak junior melókat
A Junior meló Hamburgban volt 1900 nettóért.
A mostani helyemen több mint 950 euróval több lesz a havi.
Sep 07, 2020 11:32:11
Trash csoportos haver
(
x19)
Sep 07, 2020 11:32:17
x19)
kamionsofőr is keres millió felett nyugaton, sőt angliában, hollandiában 4000 euró is meglehet nemzetköziben.
sodika
Sep 07, 2020 11:32:56
ahova direkt symfony gányolásra vettek fel te retard?
Szerintem, hogy tiszta Symfony projektekben sose dolgoztam, csak Symfony-alapú keretrendszerre épülőben, világosan kiderült az önéletrajzomból.
Sep 07, 2020 11:32:56
sodika
Sep 07, 2020 11:33:28
kamionsofőr is keres millió felett nyugaton
Sep 07, 2020 11:33:28
sodrák
Sep 07, 2020 11:34:27
tehát nem. és azt se tagadod, hogy az interlutions berlini irodájába vettek fel.
Sep 07, 2020 11:34:27
sodika
Sep 07, 2020 11:34:57
Sep 07, 2020 11:34:57
sodrák
Sep 07, 2020 11:36:12
mert nem akartál hazudni és ignorálod a kellemetlen részt. így működtél eddig is te fogyatékos. interlutoins confirmed.
Sep 07, 2020 11:36:12
bolgár jeti
(
x30)
Sep 07, 2020 11:37:47
x30)
whatandi?
milyen kolosy tér?
bolgár jeti
(
x30)
Sep 07, 2020 11:39:00
x30)
Most már elmesélheted, mit csináltál az esprestonál? Gyártottál legalább egy saját java class-t vagy nem sikerült eddig eljutnod fél év tanulás során?
trendbeli garázdaság
Sep 07, 2020 11:39:48
A Sodi testarányai félelmetesek. A magassága olyan 175 centi lehet, de a púpossága miatt nem tud teljesen kiegyenesedni. Viszont a teste egy normális méretű fejjel maximum 165 centis magasságot eredményezne. A képen is látszik, hogy a válla alig van feljebb az anyjáénál. A gigantikus, torz veknii miatt viszont jól magasabb nála. A minimális izomzata a legendás egynapos nyaralás óta is látványosan visszafejlődött, mindehhez jön hozzá a szétkaszabolt pókhas. Képregényekben láttam gyerekkoromban ilyen torz, gonosz figurákat. Az anyja pedig akkor nem zsidó, ha a jeruzsálemi főrabbi sem az LOOOOOLLLLLLLLLLLLLLL
Sep 07, 2020 11:39:48
Púpszász réme
(
x1)
Sep 07, 2020 11:40:23
x1)
Te pedofil fasz, fogd már fel hogy az a 2700 euró amit kapsz kint szarnak számit, a te korodban már a dupláját kéne keresni, de te segghülye vagy az egészhez és még mindig junior vagy.
sodika
Sep 07, 2020 11:43:34
Pontosan annyit kaptam, amennyit kértem.
Lehet, hogy többet kellett volna, de egyelőre jó lesz ez.
Lehet, hogy többet kellett volna, de egyelőre jó lesz ez.
Sep 07, 2020 11:43:34
sodika
Sep 07, 2020 11:46:13
Hát azért az, hogy 2300 euró feletti nettót kértem két éve, annyira megviselt mindenkit, hogy mindenki folyton alkudozni próbált, és kerek öt hétig tartott melót találni, pedig folyamatosan jártam interjúkra. Ehhez képest ez a 2869 Euró, emire a havi nettóm kijön, szép nagy ugrás.
Kb. egy 500-as havonta. Az albi megvan a különbözetből.
Sep 07, 2020 11:46:13
bolgár jeti
(
x30)
Sep 07, 2020 11:50:04
x30)
Hát azért az, hogy 2300 euró feletti nettót kértem két éve, annyira megviselt mindenkit, hogy mindenki folyton alkudozni próbált, és kerek öt hétig tartott melót találni, pedig folyamatosan jártam interjúkra. Ehhez képest ez a 2869 Euró, emire a havi nettóm kijön, szép nagy ugrás.
Teljesen mindegy, mert az elmúlt 3 évben fixen minden hónapban többet költöttél, mint amennyi bevételed volt. Ha már kezdésnek 1000 euróval lehúzott az ingatlanos, mennyit fog még leszedni rólad szerinted? Főleg ha 1-2 troll informálja miután kiderül, hogy hol is laksz?
sodika
Sep 07, 2020 11:51:33
Az 1000 euróval nem a kiadó húz le (ő csak 144 eurót kér a szerződés elkészítésért), hanem az ingatlanközvetítő, aki összehozott vele.
Sep 07, 2020 11:51:33
sodika
Sep 07, 2020 11:52:57
Teljesen mindegy, mert az elmúlt 3 évben fixen minden hónapban többet költöttél, mint amennyi bevételed volt.
Oda kell figyelni.
Akkor szállt el velem a ló, amikor megrészegültem arról, hogy Hamburghoz képest Berlinben 200 eurót ugrik a nettó, és a második berlini helyen még további 200 euróval. Ebből az a tanulság, hogy most ettől az 500 eurós további ugrástól nem szabad megrészegülnöm, hanem óvatosnak kell lennem.
Sep 07, 2020 11:52:57
sodrák
Sep 07, 2020 11:56:24
de sodi ez még mindig wishful thinking, arra alapozol hogy több mint pár hétig/hónapig bent maradsz az interlutionsnél.
Sep 07, 2020 11:56:24
bolgár jeti
(
x30)
Sep 07, 2020 11:57:34
x30)
Az 1000 euróval nem a kiadó húz le (ő csak 144 eurót kér a szerződés elkészítésért), hanem az ingatlanközvetítő, aki összehozott vele.
Én is azt írtam, hogy az ingatlanos. De majd megtudják előbb utóbb úgyis, hogy ki vagy te és akkor beindul a lehúzás, lásd oma eredeti van gogh-ja a fürdőben, ablakcsere hamburgban, parketta, asztal, légy a hűtőben, szolárium (az megvan még, vagy otthagytad az ogrénál?) stb berlinben. Mit saccolsz ez mikor történik meg és kb mennyi lesz az első? Decemberben amikor jönnek először ellenőrizni, hogy mégis hogy vigyázol a lakásra, és egy havi kaució? Aztán majd szépen egyre több lesz. Takarítónő meg azt fogja mondani hogy egy egész nap utánad rendet rakni szóval az is lesz 200 euró... Takarítani biztos nem fogsz, nem is tudod hogy kell, nem tanították az egyetemen.
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Sep 07, 2020 12:00:09
x38)
Sneci, ez egy Junior fizetés, ne masnizd, mi is pontosan tudjuk. Tisztában vagyunk a nyugati fizetésekkel, Hahó!
Annyira jó vagy devopsban, majd megmutatod, hogy a VPN-t se tudtad feltenni a gépedre...
Annyira jó lehetsz Angularban, hogy inkább átraktak a Java gányolóba, mert nem elég, hogy lófaszt se értesz belőle, még a PHP kódod is egy darab fos.
Annyira jó sokat dolgoztál Symfonyban, hogy bevallottan nem értesz hozzá.
MI FAAAN??? Te egy kókler vagy, Hahó! És még részletezed is...
Annyira jó vagy devopsban, majd megmutatod, hogy a VPN-t se tudtad feltenni a gépedre...
Annyira jó lehetsz Angularban, hogy inkább átraktak a Java gányolóba, mert nem elég, hogy lófaszt se értesz belőle, még a PHP kódod is egy darab fos.
Annyira jó sokat dolgoztál Symfonyban, hogy bevallottan nem értesz hozzá.
MI FAAAN??? Te egy kókler vagy, Hahó! És még részletezed is...
Kovács Péter azaz Kancsi
(
x13)
Sep 07, 2020 12:14:41
x13)
Oda kell figyelni.
Egészen biztosan nem fog sikerülni, hiszen az agyatlan költekezéseiddel mindig is az életedből hiányzó dolgokat próbáltad pótolgatni (lásd maslow piramis) és mivel az égvilágon semmi nem változott azóta, úgy a fogyasztói szokásaid sem fognak, maximum csak más baromságra fogsz költeni, piszony. Ez elkerülhetetlen, törvényszerű. 40 év környékén még egy alapvetően progresszív (nem politikai értelemben) ember is csak nehezen változik, ezért te garantáltan nem fogsz.
Tycoon
(
x2)
Sep 07, 2020 12:18:47
x2)
A lényeg hogy megint lelettél húzva te csicska :D
-
Sep 07, 2020 12:37:48
Jó, ha tudsz róla, hogy az ingatlanközvetítők mindig kizárólag a bérbeadói oldalt sarcolják, ez alól maximum a kizárólag a bérlő számára előnyös szolgáltatások lehetnének kivételek, de ilyet meg nehéz elképzelni.
Tehát a jutalékot, és minden, a szerződéskötéssel kapcsolatos költséget is a lakástulajdonosnak szokás fizetnie. Ennek konkrét okai vannak, amit szívesen elmagyaráznék, de akkor túl hosszú lenne a hozzászólás, és nem olvasnád el.
Tehát maradjunk annyiban, hogy téged kegyetlenül lehúztak. Az ingatlanos cégnek kifizettél 1000 eurót, ami ezért az összegért cserébe az egyik társult cégének - amúgy nyilvános, tehát általad is elérhető - adatbázisából átdobtak neked három ingatlant, hogy válassz, és ezután te még boldogan fizetsz 144 euró "szerződéskötési díjat". Gratulálok!
Sep 07, 2020 12:37:48
Trash csoportos haver
(
x19)
Sep 07, 2020 12:40:28
x19)
1000 euró megy a kukába, mert már nincs veja vagy a fojdos néni aki keresne neki lakást németben XD
kibaszott lúzer vagy
kibaszott lúzer vagy
Bódi Ábel Ánuszrózsája
(
x7)
Sep 07, 2020 12:48:22
x7)
Majd megmutatom.
Majd megmutatom.
De minek? Dockert felimádkoztad már Windowsra? Milyen projektet raktál már benne össze?
trendbeli garázdaság
Sep 07, 2020 12:50:25
Én már béreltem melócsá miatt külföldön lakást, és germán országokban, beleértve Skandináviát is, általában benne van az ingatlanos bére is a szerződésben. Volt, hogy magamnak béreltem, volt, hogy céges partnernek, hosszabb és rövidebb távra is, de az ingatlanos jutaléka soha nem haladta meg az egy havi lakbért. Rezsi nélkül, természetesen. És soha, de tényleg soha nem számoltak fel ezen felül szerződésírásért díjat. Mi a faszra van az ingatlanos, ha nem biztosítja a szerződést a szerződő felek számára? A tulaj többek között ezért is fizet az irodának, hogy profi jogászok által írt anyaggal védve legyen a segge.
Púpnál viszont külön felszámol ezért 144 év eurót az új ogre. Ez olyan szintű lehúzás, hogy el sem tudom mondani. Fincsi lehúzásoknak nézünk elébe az új évadban is, juhú!
Púpnál viszont külön felszámol ezért 144 év eurót az új ogre. Ez olyan szintű lehúzás, hogy el sem tudom mondani. Fincsi lehúzásoknak nézünk elébe az új évadban is, juhú!
Sep 07, 2020 12:50:25
púp-orr-sérv-fogász
(
x7)
Sep 07, 2020 12:53:37
x7)
Egy magyar munkahelyen egyszer jelentkezett egy snecihez hasonló román migráns. Egy hétig bejárt dolgozni. Messziről bűzlött, ezért senki nem segített neki kiigazodni a projektben, mint a többi újjoncnak. Egy hét szabit kért, hogy összes cuccával költözzön Romániából. Befizette a kauciót, aláírta egy évre a lakásbérlést, előre elköltötte a fizut. Közben már minden kolega tudta, hogy ki lesz rúgva, mert mindent elbasz. Amikor visszatért, mindenki azt várta, hogy bejöjjön a főnök és közölje a döntést, mert gányolt szét mindent. Amikor kiment WC-re valaki lehúzta a HDD kábelt a gépében, hogy ne akadályozza a munkát addig sem. Utána ha elromlott egy hardware, azzal vicceltünk, hogy ez a kirúgás első jele.
|__o__|
kripli figyelő
(
x12)
Sep 07, 2020 12:58:10
x12)
Szerintem abban a jutalékban benne van a kaució is,csak áldozat szerepet akar a gyagyás.
púp-orr-sérv-fogász
(
x7)
Sep 07, 2020 13:04:35
x7)
Németországban az ingatlanos jutaléka (Makler Provision) 2 havi (500*2 = 1000), amit a bérlő fizet. A kaució 2 vagy 3 havi. Tehát 3000 euro-t kell rögtön fizetnie.
Közvetlen tulajdonos által hirdetett lakást is lehet találni (Provisionsfrei), nekem ez volt a logikus választás.
|__o__|
Közvetlen tulajdonos által hirdetett lakást is lehet találni (Provisionsfrei), nekem ez volt a logikus választás.
D.Dezsö
Sep 07, 2020 13:24:11
Kár ezen az ingatlanos pénzen rúgózni, veszett már több is Linznél :)
Viszont parádés évadnak nézünk elébe. Most még nagyon magabiztos, hogy áttudott verni egy újabb gányoldát de pár hét múlva jönnek az első review-k, akkor lesz nagy makogás, hogy “tyhe ény cshak a dokumentációt olvasgattam az elmúlty hónyapban”.
Aztán a külön lakás is parádés lesz :) Eddig az Ogre nagyjából elintézte amit elbaszott de most egyedül fog szembenézni a leszagatott redőnnyel, a zárba tört kulcsal, a vélig leégett konyhával.
És akkor még a teljes fordulatszámra kapcsolt miskolci kullancsokról nem is beszéltünk :)
Amúgy gondolkodtál már azon Sodi, hogy azért tart mindenki buzinak mert amikor prosti-Szandi akart veled összeköltözni akkor kategórikusan nemet tudtál mondani. Viszont most két hónap alatt több mint 5000 eurót adtál puszira a kis wannabe cigány szerelmednek.
Hogy van ez Sodi, buzi Sodi a Sodi?
Viszont parádés évadnak nézünk elébe. Most még nagyon magabiztos, hogy áttudott verni egy újabb gányoldát de pár hét múlva jönnek az első review-k, akkor lesz nagy makogás, hogy “tyhe ény cshak a dokumentációt olvasgattam az elmúlty hónyapban”.
Aztán a külön lakás is parádés lesz :) Eddig az Ogre nagyjából elintézte amit elbaszott de most egyedül fog szembenézni a leszagatott redőnnyel, a zárba tört kulcsal, a vélig leégett konyhával.
És akkor még a teljes fordulatszámra kapcsolt miskolci kullancsokról nem is beszéltünk :)
Amúgy gondolkodtál már azon Sodi, hogy azért tart mindenki buzinak mert amikor prosti-Szandi akart veled összeköltözni akkor kategórikusan nemet tudtál mondani. Viszont most két hónap alatt több mint 5000 eurót adtál puszira a kis wannabe cigány szerelmednek.
Hogy van ez Sodi, buzi Sodi a Sodi?
Sep 07, 2020 13:24:11
Ártányölö Vitéz
(
x1)
Sep 07, 2020 13:25:12
x1)
10 félév ELTE és 6 félév Corvinus azért elég meggyőző.
Főleg több év info suli után.
Főleg hogy csak a nyelvvizsga hiányzott a végén.
Ennyi év távlatából, azok után, hogy ennyi helyen bizonyítottam, a papír már irreleváns kérdés.
Arról már nem is beszélve, hogy 2020-ban az IT terén a viszonylag sűrű állásváltás egyáltalán nem szokatlan. Egyrészt.
Másrészt az utolsó helyemen több mint 2 év félen át voltam egyhuzamban. Az utolsó pesti helyen meg 4 évet. Mi a franc túl gyors azon?
Főleg több év info suli után.
Főleg hogy csak a nyelvvizsga hiányzott a végén.
Ennyi év távlatából, azok után, hogy ennyi helyen bizonyítottam, a papír már irreleváns kérdés.
Arról már nem is beszélve, hogy 2020-ban az IT terén a viszonylag sűrű állásváltás egyáltalán nem szokatlan. Egyrészt.
Másrészt az utolsó helyemen több mint 2 év félen át voltam egyhuzamban. Az utolsó pesti helyen meg 4 évet. Mi a franc túl gyors azon?
Ezt mar eldobhatnad igazan snecko, pechedre kb 5000 hozzaszolassal ezelott raneztem a soditanul blogos orarendedre, es elso eves targyakat csinaltal kb egy evvel a kapitulacio elott.
Meg egyszer, aki nem tanult az osztatlan rendszerben az elten itthon, az elvegzett szemeszter kriteriuma 6 kredit volt, ami ket vagy harom targy. Sodinak a 300-bol (ill 320, mert tanarszak) kb 140-160 hianyzott tiz felev utan.
Hol az "abszolutum", zsido? Nyelvvizsga sem kell mar, hol a diploma?
-
Sep 07, 2020 13:33:26
Majd megmutatom.
Majd megmutatom.
Devopsot beírtad, ügyesen masniztál, de nem volt bátor egy kicsit tőled?
Mit értesz pontosan alatta? Csak mert tudomásommal linuxot még életedben nem láttál, a devops pedig nagyjából 100%-ban linux szerverek kezelését jelenti.
Te simán behazudtál egy skillt, amihez olyan szinten nem értesz, hogy valószínűleg azt se tudod, hogy miről szól?
Sep 07, 2020 13:33:26
Schwezoff Dávid
(
x6)
Sep 07, 2020 13:41:49
x6)
RGL Takács Rózsa mellett az egyetlen ismerősöm, akinél mentálhigiénés nem feltétlenül égből kapottak. Mindezek mellett én kifejezett sértésnek érzem, hogy szar cigányoknak, vagy egyéb semmirekellőknek szórnám ki a pénzemet, a bizalmam ugyanis előbb-utóbb mindenkinél kivirágzik. Az, hogy Márk pl. amiatt szív, mert az ő magad színvonalú szerelése vitatható tervek alapján lett kimagaslóan professzionális, az erőfeszítései elvi értékből semmit nem von le. Csak a piaciból ugye, és azért adnak kenyeret, de nem nem erkölcsi kérdés már.
ezt valaki lefordítaná magyarra?
Púpszászi Mrs. Levander
Sep 07, 2020 13:44:57
Sajnos a hanyatló nyugaton ez valóban így van ahogy a gyagyás mondja. Ott a bérbe vevőnek kell jutalékot fizetni.
Sep 07, 2020 13:44:57
Penzmento
(
x6)
Sep 07, 2020 13:45:39
x6)
Vajon hány hét után fogja először felképelni a púpszörnyet a takker?
🕎Endigame🕎
-
Sep 07, 2020 13:51:38
De miért kéne, hát nincs meghirdetve az interneten? Vagy lehúznak 1000 euróra, mert egy hirdetésre jelentkezel?
Sodika megkeresett egy ingatlanos céget, szerződött velük, akik szállították a - szinte biztosan nyilvánosan meghirdetett - ingatlanokat. Ennyi történt.
A szerződéskötési díjat el tudom képzelni, hogy normális, de az is fura egy kicsit.
Sep 07, 2020 13:51:38
D.Dezsö
Sep 07, 2020 13:54:42
Figyelj Sodi, most itt a nagy alkalom, saját lakásba költözhetsz. Hívd fel a Szandit, hogy szökjön el a Bécsi bordélyból és menjen Berlinbe.
Simán megcsinálna 3-4 arabot egy délelőtt amíg te szürkeegékedsz, aztán szépen kiskálázza az egész bérleti díjat. Így havi 500 euróval több pénzt tudnál küldeni az élősködő “barátaidnak”.
De ezen felül esténként simán kirázná neked is a pitont miközben te Márk facebookját lapozgatod ;)
Gondold meg! Hétvégenként mennyit leskelődhetnél a szekrényből, izmos török srácok nyami nyami ... tudom, hogy most elgondolkodtál nem is olyan faszság ez ;)
Hogy írigykednének a trollok, hogy a Sodiból strici lett, nem basztatnának a homokosságod miatt sem hiszen te nővel élsz.
Szemtelenül egyszerű de zseniális ötlet, nem?
Simán megcsinálna 3-4 arabot egy délelőtt amíg te szürkeegékedsz, aztán szépen kiskálázza az egész bérleti díjat. Így havi 500 euróval több pénzt tudnál küldeni az élősködő “barátaidnak”.
De ezen felül esténként simán kirázná neked is a pitont miközben te Márk facebookját lapozgatod ;)
Gondold meg! Hétvégenként mennyit leskelődhetnél a szekrényből, izmos török srácok nyami nyami ... tudom, hogy most elgondolkodtál nem is olyan faszság ez ;)
Hogy írigykednének a trollok, hogy a Sodiból strici lett, nem basztatnának a homokosságod miatt sem hiszen te nővel élsz.
Sep 07, 2020 13:54:42
Penzmento
(
x6)
Sep 07, 2020 13:56:36
x6)
Figyelj Sodi, most itt a nagy alkalom, saját lakásba költözhetsz. Hívd fel a Szandit, hogy szökjön el a Bécsi bordélyból és menjen Berlinbe.
:D A nemfizető vendégeket pedig kemény, ellentmondást nem tűrő zokogásoddal bírhatnád jobb belátásra.
Púpszászi Mrs. Levander
Sep 07, 2020 13:57:07
Van Makler Provision-os és Provisionfrei ingatlan. Éltem ott ez így van és kész akkor is ha nehéz megérteni a miértjét.
Nyilván lehet találni jutalék nélkül is lakást de endy egy kompltett retardált, ne lepődjünk már meg azon, hogy inkább fizet a semmiért minthogy maga keressen lakást.
Sep 07, 2020 13:57:07
álsodomány
Sep 07, 2020 13:58:48
új Tony Hawk + béna Sodi epic lenne
Sep 07, 2020 13:58:48
-
Sep 07, 2020 14:00:38
Két külön cégről beszélünk.
Van az ingatlanos cég, aki az ingatlan kiadását intézi. Ezek bunkó módon áttoltak 144 euró szerződéskötési díjat sodikára. El tudom hinni neked, hogy ez így megy, lakáshiány van.
Sodika viszont egy másik cégnek, egy ingatlanközvetítőnek fizetett ki 1000 eurót, akik még background checket sem csináltak, mert a munkaszerződést se nekik vitte, hanem az ingatlanos cégnek.
Ez nem lehet normális, már csak azért sem, mert sodika elmondásából is nyilvánvaló, hogy sodika üzletelhetett volna egyből az ingatlant kiadó céggel is, és akkor megvan 144 euróból 1000+ helyett.
Sep 07, 2020 14:00:38
Fordos Néni
Sep 07, 2020 14:00:48
Az ezer euróból mentem el egy hétre Gran Canariára, irigy trollok.
* ásít *
* ásít *
Sep 07, 2020 14:00:48
83 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Ő is.
Ez működik.
Tehát sírtál az ajtóban, te fogyatékos gyernőtt!