« 6351 6352 6353 6354 6355 6356 6357 6358 6359 6360 »
1733529 komment.

Szerző: takarító Aug 26, 2020 07:40:27
Válasz
(1)
sodika
Nem vok pedofil.
Viszont egymillió a fütyi.

Keresel te annyit nettóban?

Egyik magyar hölgy ismerősöm, akivel 15 éve tartom a kapcsolatot Bécsben él. Nyugdíjas. Mióta ismerem folyamatosan odakinn dolgozott. Néha a Hofernél árufeltöltőként, néha reptéri takarításon, néha étteremben. Ezek bejelentett melók. Szépen le is húzta a sógorékat, volt már rokkantnyugdíjas, de visszatapsolták, egyetemista gyerek után vett fel családi pótlékot, sikeresen igényelt Bécsben önkormányzati bérlakást. Most kap 1000-1100 EUR min. nyugdíjat, amiből 700-at elvisz a lakbér+rezsi, az autóbiztosítás stb. 300-400 EUR-ból csak idehaza lehet megélni...
Csakhogy a hölgy már 15 éve sem ezért ment ki. Ő a mellékjövedelméből él.Feketén takarít. Gazdag Bécs környéki házaknál. Olyan idős, gyakran magányos embereknél, akik szépen el vannak engedve anyagilag (H-nak pl. 5 görögországi ingatlana van). A nyugdíja mellett (nyilván nem 12 EUR órabérben) még megkeres havi 4000 EUR-t. Ennyit biztosan, mert nálam váltja át Ft-ra. Igaz utazással együtt napi 9 órát dolgozik.
Ebből a nettóból idehaza szó szerint milliomosként él. Volt, hogy havi 180 fütyit költött a kutyáira (orvosi ellátás), másfél misit a kerítés felújításra. Szép családi háza van vidéken, a Balatonnál meg olyan nyaralója, amilyent Sodrák meg haverja nem is álmodhat.
És nincs egy fillér adóssága!

Endy, mikor lesz ilyen sikertörténeted?
Biztos állásod 15-20 évre, ahol megbecsülnek?
Magyarországi ingatlanjaid, de nem romház egy porfészekben?
Banki egyenleged milliós... NEM adóssággal.
Családod (két felnőtt gyerek biztos megélhetéssel, unokákkal), barátaid?
Aug 26, 2020 07:40:27

Szerző: Púpszász réme (Snecológus-pontszám: 2218x1) Aug 26, 2020 07:51:29
Válasz
(3)
-
Infós trollok! A nulláról (felhasználói szintről) kb. hány hét / hónap eljutni Recskaboy informatikai szintjére egy átlagos képességű embernek? Tényleg elképesztő, hogy egy ilyen ránézésre szefós hülyegyereknek a turbóliberális németek ennyi pénzt adnak. Aztán ez szidja a liberalizmust.

Az ő szintjére? Ha tudsz angolul két nap, lol.

Ha értékelhető tudást akarsz és nem akarsz fhosni attól hogy kibasznak akkor minimum egy fél év tanulással már egy jobb junior pozit belehet cserkészni.

Ha komolyan érdekel simán nekieshetsz egy MERN Stacknek (Mongo, Express, React, Node). Van hozzá bőven tutorial, ha van 1-2 értékelhető saját projected már itthol is szeretni fognak. Ha emellé egy Spring - Angular - MySQL/Oracle kombinációra is rászánod magad már mehetsz is ki minimum 800 fütyiért
SEO - gay sauna, php, düsseldorf, Endre F. Kiss, pedophile, rhinotillexis, Kiss Endre Farkas, Berlin
Aug 26, 2020 07:51:29

Szerző: Winkowitch Aug 26, 2020 08:01:51
Válasz
(0)
Ez engem is érdekelne, hogy mennyi idő és energia befektetése lenne eljutni junior programozó szintre eljutni, hogy felvegyen valami cég, ráadásul úgy, hogy papírom sincs. Egyelőre csak a grasshopper appot szedtem le tanulni, de mivel lehet, hogy karriert váltok, engem egészen érdekel most, mit lehet kihozni a coder világból mondjuk egy év otthoni tanulással. A matek az viszont nem tudom, mennyire kell, sajnos ahhoz full hülye vagyok, bár a kettes csatornán Tamásmacska azt mondta, hogy nem feltétlenül kell hozzá, igaz ez? Ja, és arra sincs idő, hogy kifizessek és elmenjek pár hónapos coder képzésre, mindent magamtól oldanék meg. NSZKSZ
Aug 26, 2020 08:01:51

Szerző: Dzsibuti térdeltetős Aug 26, 2020 08:21:42
Válasz
(0)
Púpszász réme
Az ő szintjére? Ha tudsz angolul két nap, lol.

Ha értékelhető tudást akarsz és nem akarsz fhosni attól hogy kibasznak akkor minimum egy fél év tanulással már egy jobb junior pozit belehet cserkészni.

Ha komolyan érdekel simán nekieshetsz egy MERN Stacknek (Mongo, Express, React, Node). Van hozzá bőven tutorial, ha van 1-2 értékelhető saját projected már itthol is szeretni fognak. Ha emellé egy Spring - Angular - MySQL/Oracle kombinációra is rászánod magad már mehetsz is ki minimum 800 fütyiért

Azért ne vicceljünk már, két nap alatt semmit nem lehet megtanulni, még egy lecsót sütni se, nemhogy programozni bármit, ami egy hello world-nél komolyabb dolog.
Egy teljesen laikusnak recskás szintjét hónapokba/fél évbe telne elérni, feltéve hogy van érzéke a szakmához, és sok időt és energiát rááldoz.
Ha nincs hozzá érzéke, akkor ugyanúgy elbaszhat rá éveket, mint a recskás, és ugyanúgy csak egy gányoló lesz belőle.

Értem én, hogy manapság népszerű ez a nézet, hogy fél éves gyorstalpalókon meg autodidakta módon lehetséges használható fejlesztőket képezni, meg hogy nem kell a matek, de az ilyenek az első komolyabb szakmai kihívásnál elvéreznek, és segítséget kell kérniük egy valódi szakembertől.
Persze nem mondom, hogy lehetetlen, hogy jó szakember legyen valakiből, aki ezt az utat járja be, de átlagon felüli intelligencia, tehetség, szorgalom és kitartás kell hozzá. Az intelligencia meg a tehetség ráadásul nem is fejleszthető, vagy van, vagy nincs.
És az emberek 10-15%-ában talán ha megvan, de lehet már sokat mondtam.

Aug 26, 2020 08:21:42

Szerző: Púpszász réme (Snecológus-pontszám: 2218x1) Aug 26, 2020 08:22:54
Válasz
(1)
Winkowitch
Ez engem is érdekelne, hogy mennyi idő és energia befektetése lenne eljutni junior programozó szintre eljutni, hogy felvegyen valami cég, ráadásul úgy, hogy papírom sincs. Egyelőre csak a grasshopper appot szedtem le tanulni, de mivel lehet, hogy karriert váltok, engem egészen érdekel most, mit lehet kihozni a coder világból mondjuk egy év otthoni tanulással. A matek az viszont nem tudom, mennyire kell, sajnos ahhoz full hülye vagyok, bár a kettes csatornán Tamásmacska azt mondta, hogy nem feltétlenül kell hozzá, igaz ez? Ja, és arra sincs idő, hogy kifizessek és elmenjek pár hónapos coder képzésre, mindent magamtól oldanék meg. NSZKSZ

Munkától függ, ha grafikus enginet akarsz irni, esetleg computer visionnel foglalkozni akkor elengethetetlen. De egy átlagos webfejlesztőnek tényleg nincs komoly szüksége rá. Csak ha a project megköveteli.

Ha tudsz angolul es van önszorgalmad kifizetsz (vagy torrentezel) egy normális UDemy kurzust es abból feltudod szedni az alapokat. Csinálsz egy kettő képességedet meghaladó (igy tanulsz belőle) saját projectet és közben ráérzel a stackoverflow, dokumentációk használatára is.
SEO - gay sauna, php, düsseldorf, Endre F. Kiss, pedophile, rhinotillexis, Kiss Endre Farkas, Berlin
Aug 26, 2020 08:22:54

Szerző: Púpszász réme (Snecológus-pontszám: 2218x1) Aug 26, 2020 08:28:10
Válasz
(0)
Dzsibuti térdeltetős
Azért ne vicceljünk már, két nap alatt semmit nem lehet megtanulni, még egy lecsót sütni se, nemhogy programozni bármit, ami egy hello world-nél komolyabb dolog.
Egy teljesen laikusnak recskás szintjét hónapokba/fél évbe telne elérni, feltéve hogy van érzéke a szakmához, és sok időt és energiát rááldoz.
Ha nincs hozzá érzéke, akkor ugyanúgy elbaszhat rá éveket, mint a recskás, és ugyanúgy csak egy gányoló lesz belőle.

Értem én, hogy manapság népszerű ez a nézet, hogy fél éves gyorstalpalókon meg autodidakta módon lehetséges használható fejlesztőket képezni, meg hogy nem kell a matek, de az ilyenek az első komolyabb szakmai kihívásnál elvéreznek, és segítséget kell kérniük egy valódi szakembertől.
Persze nem mondom, hogy lehetetlen, hogy jó szakember legyen valakiből, aki ezt az utat járja be, de átlagon felüli intelligencia, tehetség, szorgalom és kitartás kell hozzá. Az intelligencia meg a tehetség ráadásul nem is fejleszthető, vagy van, vagy nincs.
És az emberek 10-15%-ában talán ha megvan, de lehet már sokat mondtam.

A két nap csak szarkazmus volt. Laikusból fél év alatt pedig lehet junior webfejlesztő ha van elég szorgalma. Nekem is van ilyen ismerősöm, több is. A junior pedig persze hogy kér medior-senioroktól segitséget, nem hiába junior. Azért mondtam a webfejlesztést is mert elsőre szerintem sokkal emészthetőbb mint egy C/C++ ahol az emberek nagy része már a pointereknél abbahagyja
Aug 26, 2020 08:28:10

Szerző: Dzsibuti térdeltetős Aug 26, 2020 08:55:10
Válasz
(0)
Púpszász réme
A két nap csak szarkazmus volt. Laikusból fél év alatt pedig lehet junior webfejlesztő ha van elég szorgalma. Nekem is van ilyen ismerősöm, több is. A junior pedig persze hogy kér medior-senioroktól segitséget, nem hiába junior. Azért mondtam a webfejlesztést is mert elsőre szerintem sokkal emészthetőbb mint egy C/C++ ahol az emberek nagy része már a pointereknél abbahagyja

Sejtettem :) De vannak itt olyan laikusok, akik simán komolyan veszik, mert semmit nem tudnak a szakmáról, főleg nekik szólt, hogy ne éljék magukat bele, hogy fél évet pötyörögnek otthon, és utána már 800 fütyit fognak keresni.
Nem fognak.
És, mint mondtam, ez nem is csak idő kérdése, hanem képességeké is.
Bőven átlagon felüli kognitív képességek kellenek ahhoz, hogy valakiből jó fejlesztő legyen.

És mondok egy még ijesztőbb dolgot: átlagos képességekkel rendelkező átlag web-kókányolónak elmenni nem lesz biztos megélhetés hosszú távon. Pesszimista becsléssel is legfeljebb 10 évet adok, hogy ez a szakmai szint feleslegessé váljon, és átvegye az ilyen fejlesztők szerepét egy erre kifejlesztett AI.

Aki régóta van a szakmában, az pontosan tudja, ha visszaemlékszik 15-20 évvel ezelőttre, hogy mennyi kódolással járt akkor csak egy szimpla adatkapcsolati réteg lefejlesztése, ma meg bármilyen nyelven és környezetben 3 kattintással teljesen automatizáltan generálva megkapod ugyanazt. És ez csak egyetlen példa, ráadásul sima templating, semmi köze az AI-hoz.

Szvsz ha ma valaki jól akar keresni, hosszú távon is biztos megélhetést akar, de nem egy 140 IQ-s majdnem zseni szint körüli elme, akkor ne fejlesztőnek képezze magát. Inkább villanyszerelőnek, épületgépésznek, specializálja magát azon belül megújuló energiás rendszerekre, okosotthonokra.
Mert olyan robot még 10 év múlva sem lesz, amelyik besétál a házba, és tokkal-vonóval elvégzi mondjuk a vezetékrendszer cseréjét, vagy felpakolja a tetőre és beüzemeli a napelemeket. A robotika az ennyire kifinomult vezérléstől még kurva messze van.
Aug 26, 2020 08:55:10

Szerző: törpséf Aug 26, 2020 09:00:06
Válasz
(2)
Dzsibuti térdeltetős
Azért ne vicceljünk már, két nap alatt semmit nem lehet megtanulni, még egy lecsót sütni se

A leccsótt nemiss kel süttni!
Aug 26, 2020 09:00:06

Szerző: Dzsibuti térdeltetős Aug 26, 2020 09:08:56
Válasz
(-1)
törpséf
A leccsótt nemiss kel süttni!

Na látod, ezért nem sikerült nekem 2 nap alatt még ennyit sem megtanulni.
Autodidaktizmus+nincs hozzá érzékem.
Aug 26, 2020 09:08:56

Szerző: Mikrocsip Aug 26, 2020 09:14:12
Válasz
(2)
-
Infós trollok! A nulláról (felhasználói szintről) kb. hány hét / hónap eljutni Recskaboy informatikai szintjére egy átlagos képességű embernek? Tényleg elképesztő, hogy egy ilyen ránézésre szefós hülyegyereknek a turbóliberális németek ennyi pénzt adnak. Aztán ez szidja a liberalizmust.

Kérdezd meg Gery-t, nulláról símán lenyomta a gyagyást, ki se mert állni ellene xD
Aug 26, 2020 09:14:12

Szerző: xray (Snecológus-pontszám: 43444x21) Aug 26, 2020 09:24:55
Válasz
(0)
tessék hvg:
hvg.hu/tudomany/20200826_google_kepzes_tanusitvany_karrier_diploma
Az újítás lényege a Google által biztosított karrier-tanúsítványok (Google Learning Certificates) népszerűsítése. A keresőcég közlése szerint mindazok, akik jelentkeznének a vállalathoz, egy 6 hónapos képzésen kell, hogy részt vegyenek, amely az egyetemi/főiskolai tanulmányok töredéke alatt biztosít a munkába álláshoz szükséges tudást. Feltéve, hogy az illető a Google-nél tervez elhelyezkedni.
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
Aug 26, 2020 09:24:55

Szerző: Nulladikos Snecológus Aug 26, 2020 09:32:07
Válasz
(0)
Dzsibuti térdeltetős
....

Igy igy, digitalis szakmunkasokra van es lesz kereslet.
Aug 26, 2020 09:32:07

Szerző: xray (Snecológus-pontszám: 43444x21) Aug 26, 2020 09:36:12
Válasz
(0)
Nulladikos Snecológus
Igy igy, digitalis szakmunkasokra van es lesz kereslet.
és háttér színezőkre? :)
Aug 26, 2020 09:36:12

Szerző: Azmás Aug 26, 2020 09:43:17
Válasz
(0)
Nyilván garantált gugli állás lol, amúgy én lebeszelek mindenkit hogy "belevagjon" van elég szar kód odakint köszi, tényleg nem kell több, és az AI pár éven belül minden ilyen alap webfejlesztős ganyoldat letarol. A kép és jel analizist már keresztbe baszta, ha nem kodolsz python ban, meg nem fujod kívülről a machine learninget szoba se állnak veled és még akkor is inkább egy "igazi" programozót alkalmaznak.

xray
tessék hvg:
hvg.hu/tudomany/20200826_google_kepzes_tanusitvany_karrier_diploma
Az újítás lényege a Google által biztosított karrier-tanúsítványok (Google Learning Certificates) népszerűsítése. A keresőcég közlése szerint mindazok, akik jelentkeznének a vállalathoz, egy 6 hónapos képzésen kell, hogy részt vegyenek, amely az egyetemi/főiskolai tanulmányok töredéke alatt biztosít a munkába álláshoz szükséges tudást. Feltéve, hogy az illető a Google-nél tervez elhelyezkedni.
Aug 26, 2020 09:43:17

Szerző: C64korszak (Snecológus-pontszám: 5277x2) Aug 26, 2020 10:36:24
Válasz
(3)
Összefoglalva:

Megtanulok 'programozni' és megkapom a 'milliót': Nem ilyen nincs, eleve nem mindegy, mekkora affinitással és kezdeti IT tudással állsz neki. A programozás, mint minden más, nem egy "tudok-nemtudok" dolog, a boci-boci tarkát bárki hallás és kottaolvasás nélkül tudja klimpírozni ,hogy "zongorista" legyél, az máshol kezdődik. Na ilyesmi a programozás is.

Példák és "összekapart" kód alapján létrehozol valami "önállót", ami még működik is, de alig érted mi van a 'gépházban', mi mitől működik, na ez a kókler háttérszínező szint..itt könnyű átbaszni magad, hogy te már "tudsz programozni"...nem. Elkezdtél tanulni. Esetleg.

Az angolod erős közepes kell legyen, mert ha érdemben akarsz tanulni, beszélgetéseket olvasni, videókat nézni, problémákra komplex megoldást keresni, az 99%-ban angolul lesz.

Mindezzel nem kapsz 1millió fütyit, mert idehaza ennyi nettó a seniorok szerencsésebbjeinek jut csak, angol nyelvterületre pedig annyi (táv)gányoló tolong indiától a volt keleti blokkig, nagyon magasak a minimum elvárások

Készen állsz rá, hogy legalább makogás szinten (>recskás) megtanulj németül IS és oda költözz? Ha ezt a döntést meghoztad, akkor miért webfejlesztés?

Egy klímaszerelő tanfolyammal könnyű-közepes fizikai munkával napi 2-3 telepítéssel meglesz a 3000 euród, de volt itt takarítástól napelem szerelésig minden, és igen, a dolgozni akaró jómunkásembernek ott ez nem egy álomfizetés.

Csakhogy ehhez kint kell élned, ahol a 3ezer euró (~1millió fütyi) nem egy űberkomoly fizetés, mert ilyen "könnyű" megkeresni, ezért az emberhez méltó (nem recskás igényszint) életre talán épp elég, kinti családra, tartós kinti megkapaszkodásra, saját ingatlanra, stb, itt még ne is gondolj.

A pedofilra visszatérve, nem lehetetlen ezek miatt, hogy ennyit kap, de nem szabad elfelejteni, a recskás mindig hazudozik, egyáltalán akkor lett volna érdemes ennyire rápörögni erre, ha vagy ő maga mondja hitelesen, streamben, videóban, vagy a sárga nickjével írja be.

Btw én nem hiszek ebben az "AI fog programozni" témában, aki fejlesztő, annak mindig lesz munka. Amikor az első sablonok, keretrendszerek, ingyenes testreszabható kész modulok elterjedtek, minden ettől visszhangzott, a webfejlesztés kifújt, kellenek grafikusok, és ennyi, bármely komoly cég is kicsit átkattintat pistikével egy sablont, kitölti a saját profi grafikai elemeivel, és kész a weboldala, fórummal, működő webbolttal, stb, a "webfejlesztés halott".

Na, ennyire halott, idehaza is mindenki webfejlesztőt keres egyfolytában..
Aki nem értené mi ez, annak elárulom mitől van.

Azóta "a web" nem egy szép szines szagos játszóház, ahol elbasszuk az időt és oldalakat nézegetünk, meg trollfórumon lógunk, hanem egy olyan platform, amire komplett euro multimilliárdos cégcsoportok és folyamataik költöztek át.

A cégek belső rendszerei ugyanúgy webportál alapúak, de erre nincs semmiféle "kész sablon" (ma már ez sem teljesen igaz, de mindegy) hatalmas igény van egyedi megoldásokra.

Aug 26, 2020 10:36:24

Szerző: poszdoc Aug 26, 2020 11:02:51
Válasz
(2)
Snecológia Tanszék
Lackó, elszemtelenedtél megint!

Ha ez a komment legalább 23 like-ot kap, azzal snecológus professzorok döntése értelmében felhatalmazva érezzük magunkat abban, hogy visszaállítsuk a szócikkedet. Esetleg aktualizálva.

Aztán írogathatod a habzó szájú kaszablokkákat a 444 meg a HVG szerkesztőségének, hogy emiatt (nyilván kizárólag emiatt...) nem vesznek fel sehova.

Vagy takarodj a kurva anyádba és soha többet ne írj ide, vagy köszönd magadnak, amit kapni fogsz. Én szóltam!

Megvan a 23 like, várjuk a cikket!
nyemtudom
Aug 26, 2020 11:02:51

Szerző: töppedt buzigolyók Aug 26, 2020 11:04:23
Válasz
(3)
Elég lesz már a szakmázásból srácok. Még a végén elkergetitek a kontár buzi pedofilt.
Aug 26, 2020 11:04:23

Szerző: Nulladikos Snecológus Aug 26, 2020 12:07:42
Válasz
(-1)
xray
és háttér színezőkre? :)

Azert egy hatterszinezio es egy okosotthon szerelo nagyon nem ugyanaz a kategoria, a szerelo javara.
Aug 26, 2020 12:07:42

Szerző: Elsőéves (Snecológus-pontszám: 7420x3) Aug 26, 2020 12:26:07
Válasz
(0)
C64korszak
....
Azóta "a web" nem egy szép szines szagos játszóház, ahol elbasszuk az időt és oldalakat nézegetünk, meg trollfórumon lógunk, hanem egy olyan platform, amire komplett euro multimilliárdos cégcsoportok és folyamataik költöztek át.

A cégek belső rendszerei ugyanúgy webportál alapúak, de erre nincs semmiféle "kész sablon" (ma már ez sem teljesen igaz, de mindegy) hatalmas igény van egyedi megoldásokra.

Ebben 100%-ig egyetértek. Én ugyan csak kívülről látom ezt a világot, de az ilyen fejlesztések nyomán nagyon jól látszik, hogy pl. egy cég online üzleti stratégiája mennyire sikeres vagy sikertelen.

Mennyire tudják monitorozni a felhasználót, a potenciális ügyfelet, aki az oldalukra téved. Hogy tudják kategorizálni a "perszónát" - Hova kattint, hol kattint el, mit nem ért.. mitől menekül. Ezek pedig legtöbb esetben olyan intuitív dolgok, amiket egy AI talán soha sem fog tudni megoldani, mert nem tud érzelmi döntéseket hozni, mint az ember.

Nagyon érdekes volt látni közelről, hogy egy 8-10 főből álló csapat hogy alakítja át a UPC online stratégiáját egy olyan egyedi monitorozási knowhow nyomán, amit az Inviteltől átcsábított head of online "hozott magával". Ezek még nekem is baromi érdekes dolgok, pedig tök más területen dolgozom.
Fogsz te még engem rajongással szopni
Aug 26, 2020 12:26:07

Szerző: - Aug 26, 2020 12:27:30
Válasz
(4)
*ahogy a kollégák elindultak ebédszünetre, a linzi javaszobában önfeledt fütyizés kezdődik*
Aug 26, 2020 12:27:30

Szerző: Nulladikos Snecológus Aug 26, 2020 12:33:34
Válasz
(1)
-
*ahogy a kollégák elindultak ebédszünetre, a linzi javaszobában önfeledt fütyizés kezdődik*

*jáfaszhobhaban, elfojtott kohoggessel feutve*
Aug 26, 2020 12:33:34

Szerző: töppedt buzigolyók (Snecológus-pontszám: 74134x37) Aug 26, 2020 12:42:50
Válasz
(1)
Vajon a dzsipszik már tudják, hogy Sodira nem szabad rányitni este 6 és 10 között, ha nem akarják a féldöglött túrós pitont látni? Vajon a miskolci cigók előtt is kivont fasszal mászkál a lakásban?
Aug 26, 2020 12:42:50

Szerző: xray (Snecológus-pontszám: 43444x21) Aug 26, 2020 12:44:38
Válasz
(2)
töppedt buzigolyók
Vajon a dzsipszik már tudják, hogy Sodira nem szabad rányitni este 6 és 10 között, ha nem akarják a féldöglött túrós pitont látni? Vajon a miskolci cigók előtt is kivont fasszal mászkál a lakásban?
tuti nem mer, mert a kezébe adják.
Aug 26, 2020 12:44:38

Szerző: Klímás Aug 26, 2020 12:50:08
Válasz
(3)
C64korszak

Egy klímaszerelő tanfolyammal könnyű-közepes fizikai munkával napi 2-3 telepítéssel meglesz a 3000 euród, de volt itt takarítástól napelem szerelésig minden, és igen, a dolgozni akaró jómunkásembernek ott ez nem egy álomfizetés.

Napi 2 telepítes az havi 40 telepités.
3000 EUR az 1,0-1,1 millió.
Ne haragudj, de Te buktál matekból?
Ha én 40 klímaszereléssel idehaza nem keresem meg tisztán a 2,0-2,5 millió Ft-ot, akkor leszarom a kezem!!!!! Ne legyél már akkora balfasz, mint a gnóm!
Aug 26, 2020 12:50:08

Szerző: - Aug 26, 2020 12:53:48
Válasz
(9)
Gratulálunk Endre az 1 millió fütyihez!

Aug 26, 2020 12:53:48

Szerző: C64korszak (Snecológus-pontszám: 5277x2) Aug 26, 2020 13:22:29
Válasz
(0)
Klímás

Ne haragudj, de Te buktál matekból?
Ha én 40 klímaszereléssel idehaza nem keresem meg tisztán a 2,0-2,5 millió Ft-ot, akkor leszarom a kezem!!!!! Ne legyél már akkora balfasz, mint a gnóm!

Alkalmazottként max. teljesítmény ösztönzést kapsz a telepítések után, fix alapbéred van. Kint is.
Én erről írtam, nem arról, hogy vállalkozásba kezdj.

Kint te leszel a k. európai "brazilgépsor", nem fognak felszerelő melósként túlfizetni...de, ha többet lehet skálázni(elképzelhető), épp a gondolatmenetemnek ezt a részét támasztod még jobban alá, .... mindegy.... peace :)

Aug 26, 2020 13:22:29

Szerző: Szivárványos pisztráng Aug 26, 2020 13:47:08
Válasz
(-2)
Szopd ki snecit pedósodi!
Aug 26, 2020 13:47:08

Szerző: rBali (Snecológus-pontszám: 49426x24) Aug 26, 2020 15:05:51
Válasz
(5)
majd ha belép a narancssárga nickjével akkor esetleg lesz itt egymillió fütyi. Jelenleg viszont még az sem biztos, hogy azért örömködött mert talált egy új melót, HAHÓ.

Vagy csak én élek alternatív univerzumban?
Mirror Archívum: https://www.youtube.com/playlist?list=PLsAvOAAzC-PpIxF14r6uqdecQ_M6ba_QF
Aug 26, 2020 15:05:51

Szerző: Dzsibuti térdeltetős Aug 26, 2020 15:17:19
Válasz
(0)
Elsőéves
Ebben 100%-ig egyetértek. Én ugyan csak kívülről látom ezt a világot, de az ilyen fejlesztések nyomán nagyon jól látszik, hogy pl. egy cég online üzleti stratégiája mennyire sikeres vagy sikertelen.

Mennyire tudják monitorozni a felhasználót, a potenciális ügyfelet, aki az oldalukra téved. Hogy tudják kategorizálni a "perszónát" - Hova kattint, hol kattint el, mit nem ért.. mitől menekül. Ezek pedig legtöbb esetben olyan intuitív dolgok, amiket egy AI talán soha sem fog tudni megoldani, mert nem tud érzelmi döntéseket hozni, mint az ember.

Nagyon érdekes volt látni közelről, hogy egy 8-10 főből álló csapat hogy alakítja át a UPC online stratégiáját egy olyan egyedi monitorozási knowhow nyomán, amit az Inviteltől átcsábított head of online "hozott magával". Ezek még nekem is baromi érdekes dolgok, pedig tök más területen dolgozom.

De ezeket nem a fejlesztők találják ki. Egy architect esetleg már belefolyik, hogy a business-el/tanácsadókkal együtt kidolgozza az ilyen eljárásokat, de nem a mezei fejlesztő.

És igen, igaz, hogy MOST marha nagy igény van webfejlesztőkre. De drága erőforrás. Épp ezért marha nagy igény van olyan megoldásokra is, ami az átlag webfejlesztőt kiváltja, mert iszonyat nagyot lehet vele spórolni.

Azt látni kell, hogy a webfejlesztést generáló kereslet 99%-ban semmiféle innovációt nem tartalmaz, így aztán különösebb kreativitás sem kell hozzá, a fejlesztők alig írnak algoritmusokat, leginkább csak összelegózzák a rendszert.

Szűk látókörű, vagy csak magát nyugtatja, aki azt hiszi, hogy ezen folyamat nagy része nem lesz automatizálható a közeljövőben egy AI segítségével.
Iszonyat pénzeket ölnek a legnagyobb cégek ilyen irányú kutatásokra és fejlesztésekre, mert kurva sokat spórolhatnak, ezáltal elképesztő versenyelőnyhöz juthatnak. És ennek belátható időn belül látványos eredményei lesznek.

Pl. 10 éve még a banki szektorban dolgozó jogászok, pénzügyesek is csak röhögtek volna rajta, ha azt mondják nekik, hogy a munkájukat el fogja végezni egy szoftverágens, el sem tudták volna képzelni, hogy egy hitelbírálat jogi/pénzügyi folyamata, a hitelszerződés előállítása lehetséges AI-val. De ma már ez valóság. Nem csak hogy sokkal olcsóbban, de sokkal jobban is végzi a dolgát az AI ezen a területen, mint egy átlag pénzügyes vagy jogász.
Aug 26, 2020 15:17:19

Szerző: - Aug 26, 2020 16:51:42
Válasz
(0)
Dzsibuti térdeltetős
De ezeket nem a fejlesztők találják ki. Egy architect esetleg már belefolyik, hogy a business-el/tanácsadókkal együtt kidolgozza az ilyen eljárásokat, de nem a mezei fejlesztő.

És igen, igaz, hogy MOST marha nagy igény van webfejlesztőkre. De drága erőforrás. Épp ezért marha nagy igény van olyan megoldásokra is, ami az átlag webfejlesztőt kiváltja, mert iszonyat nagyot lehet vele spórolni.

Azt látni kell, hogy a webfejlesztést generáló kereslet 99%-ban semmiféle innovációt nem tartalmaz, így aztán különösebb kreativitás sem kell hozzá, a fejlesztők alig írnak algoritmusokat, leginkább csak összelegózzák a rendszert.

Szűk látókörű, vagy csak magát nyugtatja, aki azt hiszi, hogy ezen folyamat nagy része nem lesz automatizálható a közeljövőben egy AI segítségével.
Iszonyat pénzeket ölnek a legnagyobb cégek ilyen irányú kutatásokra és fejlesztésekre, mert kurva sokat spórolhatnak, ezáltal elképesztő versenyelőnyhöz juthatnak. És ennek belátható időn belül látványos eredményei lesznek.

Pl. 10 éve még a banki szektorban dolgozó jogászok, pénzügyesek is csak röhögtek volna rajta, ha azt mondják nekik, hogy a munkájukat el fogja végezni egy szoftverágens, el sem tudták volna képzelni, hogy egy hitelbírálat jogi/pénzügyi folyamata, a hitelszerződés előállítása lehetséges AI-val. De ma már ez valóság. Nem csak hogy sokkal olcsóbban, de sokkal jobban is végzi a dolgát az AI ezen a területen, mint egy átlag pénzügyes vagy jogász.
* ásít *
Aug 26, 2020 16:51:42

Szerző: töppedt buzigolyók (Snecológus-pontszám: 74134x37) Aug 26, 2020 17:02:18
Válasz
(0)
Endre, hallod, itt szakmázás megy! Nem akarsz állást foglalni esetleg? Elvégre senior fejlesztőként te kened-vágod ezt az egészet, nem?

Tényleg, mikor akarod lealázni Zseryt programozásban?
Aug 26, 2020 17:02:18

Szerző: töppedt buzigolyók (Snecológus-pontszám: 74134x37) Aug 26, 2020 17:07:07
Válasz
(3)
Hallod, mennyire kínos már, hogy egymillió fütyit keresel nettóban programozóként, és nincs merszed kiállni szakmai versenyre egy hobbistával :D A kollégáid sikítva röhögnének, ha meghallanák, hogy mekkora egy kifordulós faszszopó vagy.
Aug 26, 2020 17:07:07

Szerző: Dzsibuti térdeltetős Aug 26, 2020 17:08:04
Válasz
(1)
töppedt buzigolyók
Endre, hallod, itt szakmázás megy! Nem akarsz állást foglalni esetleg? Elvégre senior fejlesztőként te kened-vágod ezt az egészet, nem?

Tényleg, mikor akarod lealázni Zseryt programozásban?

Púp szerintem már most is kiváltható lenne egy közepesen fejlett AI-val.
Aug 26, 2020 17:08:04

Szerző: - Aug 26, 2020 17:19:28
Válasz
(1)
Dzsibuti térdeltetős
Púp szerintem már most is kiváltható lenne egy közepesen fejlett AI-val.

Egy egyszerű script is megteszi.
Aug 26, 2020 17:19:28

Szerző: Hiénaverő (Snecológus-pontszám: 34478x17) Aug 26, 2020 17:22:46
Válasz
(5)
-
Egy egyszerű script is megteszi.

Volt ilyen régen üzemben a fórumon, Sodi-generátornak nevezték azt az egyszerű AI-t ami tökéletesen kiváltotta Recskaboyt ha épp STNIÍ-időszakot tartott.
Azt a hatalmas kegyet gyakoroltam az adóhivatal felé, hogy nem mentem be gépfegyverrel mészárolni.
Aug 26, 2020 17:22:46

Szerző: Hahó (Snecológus-pontszám: 272108x136) Aug 26, 2020 17:23:46
Válasz
(1)
A pedofil magára ismert Szíjjártóban, aki úgy ismételgette a magánügy szót, mint a pedofil a családi képek kifejezést.
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
Aug 26, 2020 17:23:46

Szerző: - Aug 26, 2020 17:28:47
Válasz
(3)
Hiénaverő
Volt ilyen régen üzemben a fórumon, Sodi-generátornak nevezték azt az egyszerű AI-t ami tökéletesen kiváltotta Recskaboyt ha épp STNIÍ-időszakot tartott.

A fórumon sosem volt gépisodi, azok igenis fairtrade, bio, kézműves generátorok voltak, szakavatott mesteremberek által készítve!
Aug 26, 2020 17:28:47

Szerző: Nulladikos Snecológus Aug 26, 2020 17:29:49
Válasz
(0)
Sneci, asz iparagisztenderdek fonatkoszasaban a feher teglalapok tekinteteben maganugy-e nem feltetlenul nem? Tobben kerdeztek.
Aug 26, 2020 17:29:49

Szerző: Hiénaverő (Snecológus-pontszám: 34478x17) Aug 26, 2020 17:34:25
Válasz
(0)
-
A fórumon sosem volt gépisodi, azok igenis fairtrade, bio, kézműves generátorok voltak, szakavatott mesteremberek által készítve!
Nem mondja, komolyan? Pedig azt hittem hogy Recskaboy shaját kezűleg pjogjamozta le ezen generátorokat, hogy a trollok addig se unatkozzanak míg ő tyúkperekre járkál. Mik vannak!
Azt a hatalmas kegyet gyakoroltam az adóhivatal felé, hogy nem mentem be gépfegyverrel mészárolni.
Aug 26, 2020 17:34:25

Szerző: - Aug 26, 2020 17:40:15
Válasz
(0)
Hiénaverő
Nem mondja, komolyan? Pedig azt hittem hogy Recskaboy shaját kezűleg pjogjamozta le ezen generátorokat, hogy a trollok addig se unatkozzanak míg ő tyúkperekre járkál. Mik vannak!

A gépi generátorok használatának már az ötlete ellen is tiltakozom a szakma nevében!
Aug 26, 2020 17:40:15

Szerző: - Aug 26, 2020 17:49:29
Válasz
(3)
Dzsibuti térdeltetős

Tudom, hogy off, de mivel nincs itt a gnóm, megengedem magamnak, hogy megmutassam a klasszikust, amit az ilyen okoskodra reagálni szoktak:

(Természetesen nem mondom, hogy nem lesz vége a mostani, fejlesztők számára egészen jó világnak, de az biztos, hogy az önmegíró kódok, és fejlesztőbotok nem fognak komoly fejfájást okozni a piacon.)

Aug 26, 2020 17:49:29

Szerző: Dzsibuti térdeltetős Aug 26, 2020 19:11:12
Válasz
(-1)
-
Tudom, hogy off, de mivel nincs itt a gnóm, megengedem magamnak, hogy megmutassam a klasszikust, amit az ilyen okoskodra reagálni szoktak:

(Természetesen nem mondom, hogy nem lesz vége a mostani, fejlesztők számára egészen jó világnak, de az biztos, hogy az önmegíró kódok, és fejlesztőbotok nem fognak komoly fejfájást okozni a piacon.)

Nincs értelme ezen vitázni, pláne nem mémekkel. Érvek elhangzottak pro és kontra, majd ~10 év múlva kiderül.
Én személy biztos vagyok benne, hogy a sodrák-féle, meg a nála pár hajszállal jobb, de még mindig csak mezei kóderek munkáját 10 év múlva már automatizmusok fogják elvégezni.
Aug 26, 2020 19:11:12

Szerző: - Aug 26, 2020 19:24:14
Válasz
(11)
Szerintem kicsit elterelődött a figyelem arról, hogy

KISS ENDRE FARKAS EGY PEDOFIL SZEXRAGADOZÓ NYILVÁNOS FASZKIVERŐ FÉREG
Aug 26, 2020 19:24:14

Szerző: Autismus Maximus (Snecológus-pontszám: 33224x16) Aug 26, 2020 19:27:18
Válasz
(11)
Nagyon kérem a tisztelt trollégákat, hogy a fejlesztő, webfejlesztő, meg hasonló kifejezéseket és púpot nem hogy egy mondaton, de egy hsz-n belül is mellőzni szíveskedjenek, mert a tanszék büntetéseket lesz kénytelen foganatosítani.

Az alkalmazandó kifejezés: manuális teszter.
Aug 26, 2020 19:27:18

Szerző: töppedt buzigolyók (Snecológus-pontszám: 74134x37) Aug 26, 2020 19:30:06
Válasz
(7)
Az alkalmazandó kifejezés: homoszexuális pedofil.
Aug 26, 2020 19:30:06

Szerző: leendő devizás haver Aug 26, 2020 19:40:43
Válasz
(3)
Az alkalmazandó kifejezés: rothadó testű szexuálisan abberált patkány.
Mielőtt bemegyek a fürcsibe, egy kicsit azért alapozok.
Aug 26, 2020 19:40:43

Szerző: broni (Snecológus-pontszám: 91930x45) Aug 26, 2020 20:15:57
Válasz
(0)
sodi nem ember!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!napokig kell kínozni iszonyatosan, aztán élve disznókkkal megetetni!!!!!!!!!!!
Aug 26, 2020 20:15:57

Szerző: broni (Snecológus-pontszám: 91930x45) Aug 26, 2020 20:22:09
Válasz
(-2)
free tarrant!!!!!!!!!!!!!!!
Aug 26, 2020 20:22:09

Szerző: Érdeklődő (Snecológus-pontszám: 12099x6) Aug 26, 2020 20:26:03
Válasz
(3)
Lackó nagyon eltűnt, mióta Endre tegnap kijelentette, hogy bejön neki. Azóta szerintem vad sexting van, emiatt hál' istennek nincs ideje ide írni.

Sok boldogságot kívánunk nektek!
Aug 26, 2020 20:26:03

Szerző: broni (Snecológus-pontszám: 91930x45) Aug 26, 2020 20:49:34
Válasz
(1)
Bronit vízóra!
Dögölj meg broni! Anyád se szeret!

kit érdekelsz te mocskos állat. felgyuttalak.
Aug 26, 2020 20:49:34

Szerző: broni (Snecológus-pontszám: 91930x45) Aug 26, 2020 20:53:59
Válasz
(1)
plusszoljátok kékre mindem kommentem!!!!!!!!!!!!!!!!free bene lajos, hejjj donászi!!!!!!!!!!!!!
Aug 26, 2020 20:53:59

Szerző: broni (Snecológus-pontszám: 91930x45) Aug 26, 2020 20:58:48
Válasz
(3)
broni
plusszoljátok kékre mindem kommentem!!!!!!!!!!!!!!!!free bene lajos, hejjj donászi!!!!!!!!!!!!!

kékre, hahó!!!!!!!!!!!!!!!!hejj magda marinko!!!!!!!!!!!!!!
Aug 26, 2020 20:58:48

Szerző: Budai-úrifiú (Snecológus-pontszám: 18529x9) Aug 26, 2020 21:11:27
Válasz
(2)
Gnóm
Kütyütök meg utaugatok // A SoDI fényhozó, geci.
Aug 26, 2020 21:11:27

Szerző: broni (Snecológus-pontszám: 91930x45) Aug 26, 2020 21:28:47
Válasz
(-3)
csikatiló the king!!!!!!!!!!!!!!!!plusszott neki !!!!!!!!!!!!!!!!
Aug 26, 2020 21:28:47

Szerző: Hahó (Snecológus-pontszám: 272108x136) Aug 26, 2020 21:30:57
Válasz
(2)
Hehe, betiltották a berlini retardtüntit, auticunami lesz a pedófalon.
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
Aug 26, 2020 21:30:57

Szerző: broni (Snecológus-pontszám: 91930x45) Aug 26, 2020 21:31:16
Válasz
(-1)
sodi a következő csikatiló!!!!!!!!!!!!
Aug 26, 2020 21:31:16

Szerző: bolgár jeti (Snecológus-pontszám: 60136x30) Aug 26, 2020 21:32:32
Válasz
(4)
Autismus Maximus
Nagyon kérem a tisztelt trollégákat, hogy a fejlesztő, webfejlesztő, meg hasonló kifejezéseket és púpot nem hogy egy mondaton, de egy hsz-n belül is mellőzni szíveskedjenek, mert a tanszék büntetéseket lesz kénytelen foganatosítani.

Az alkalmazandó kifejezés: manuális teszter.

Tesztelő ám a lófaszt! Az egy komoly szakma. Gánymester
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
Aug 26, 2020 21:32:32

Szerző: broni (Snecológus-pontszám: 91930x45) Aug 26, 2020 21:33:19
Válasz
(0)
nemcsák károly, a rák rohasszon el!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Aug 26, 2020 21:33:19

Szerző: sittessanyi Aug 26, 2020 21:35:33
Válasz
(2)
pont ez a modors fontoskodoás a legidegesítőbb a programozói társadalomban. egy durva munkaerőpiaci torzulás miatt vannak túlfizetve, amit ők úgy adnak el mintha világmegváltást csinálnának nap mint nap.

ehelyett inkább a púpos új munkáltatója kapcsán (úgyis csak idő kérdése míg kiderül hol gányol) kéne egyeztetni hogy milyen hibákat ne kövessünk el megint - amik a seggpresztó esetében sajnos megtörténtek.

Aug 26, 2020 21:35:33

Szerző: Budai-úrifiú (Snecológus-pontszám: 18529x9) Aug 26, 2020 21:37:26
Válasz
(4)
broni

Azért óvatosan ezekkel a hipotézisekkel Professzor úr! Csikatoló elvégzett egy egyetemet!
Kütyütök meg utaugatok // A SoDI fényhozó, geci.
Aug 26, 2020 21:37:26

Szerző: Ásó27 (Snecológus-pontszám: 137148x68) Aug 26, 2020 21:38:50
Válasz
(1)
Még több ilyen szar informatikus mémet pls!
Mifaaaaaaaaaaaan
Aug 26, 2020 21:38:50

Szerző: sittessanyi Aug 26, 2020 21:48:05
Válasz
(3)
bátorra itt magát a korcs a facebookon és elfelejtette az óvatosságot.

www.facebook.com/kissendrefarkas/posts/10223596583090510

repülhetnek a reportok!
Aug 26, 2020 21:48:05

Szerző: Dzsibuti térdeltetős Aug 26, 2020 22:00:33
Válasz
(3)
sittessanyi
pont ez a modors fontoskodoás a legidegesítőbb a programozói társadalomban. egy durva munkaerőpiaci torzulás miatt vannak túlfizetve, amit ők úgy adnak el mintha világmegváltást csinálnának nap mint nap.

ehelyett inkább a púpos új munkáltatója kapcsán (úgyis csak idő kérdése míg kiderül hol gányol) kéne egyeztetni hogy milyen hibákat ne kövessünk el megint - amik a seggpresztó esetében sajnos megtörténtek.

Egyetlen programozót sem ismerek, aki világmegváltónak képzeli magát. Ez legfeljebb az egyetemista kis hátulgombolósokra jellemző.
Viszont az tény, hogy olyan képességeink vannak, ami kevés embernek, és amire mostanában nagy a kereslet. Emiatt aránylag jól keresünk.
Ez nem torzulás, a munkaerőpiac így működik, minél nehezebben pótolhatóak a képességeid és minél nagyobb szükség van rájuk, annál többet fizetnek.
Ha már mindenáron torzulást keresel, akkor inkább a brókerek meg mindenféle pénzmágusok körében nézelődj, akik még úgy is dollármilliós bónuszokat kapnak, hogy csődbe viszik a cégüket, lásd Lehman Brothers 2008-ban. Na AZ torzulás.
Aug 26, 2020 22:00:33

Szerző: nszksz Aug 26, 2020 22:37:04
Válasz
(0)
Na negyedik talalat, nem rossz.

[img src=http://i.imgur.com/a/etY66db]

Szo-szo-szórakoznak a nézők
Aug 26, 2020 22:37:04

Szerző: C64korszak (Snecológus-pontszám: 5277x2) Aug 26, 2020 22:51:32
Válasz
(5)
nszksz
Na negyedik talalat, nem rossz.

Aug 26, 2020 22:51:32

Szerző: nagy vilma Aug 26, 2020 22:59:12
Válasz
(0)
Dzsibuti térdeltetős

sittessanyipont ez a modors fontoskodoás a legidegesítőbb a programozói társadalomban. egy durva munkaerőpiaci torzulás miatt vannak túlfizetve, amit ők úgy adnak el mintha világmegváltást csinálnának nap mint nap.ehelyett inkább a púpos új munkáltatója kapcsán (úgyis csak idő kérdése míg kiderül hol gányol) kéne egyeztetni hogy milyen hibákat ne kövessünk el megint - amik a seggpresztó esetében sajnos megtörténtek.Egyetlen programozót sem ismerek, aki világmegváltónak képzeli magát. Ez legfeljebb az egyetemista kis hátulgombolósokra jellemző.Viszont az tény, hogy olyan képességeink vannak, ami kevés embernek, és amire mostanában nagy a kereslet. Emiatt aránylag jól keresünk.Ez nem torzulás, a munkaerőpiac így működik, minél nehezebben pótolhatóak a képességeid és minél nagyobb szükség van rájuk, annál többet fizetnek.Ha már mindenáron torzulást keresel, akkor inkább a brókerek meg mindenféle pénzmágusok körében nézelődj, akik még úgy is dollármilliós bónuszokat kapnak, hogy csődbe viszik a cégüket, lásd Lehman Brothers 2008-ban. Na AZ torzulás.

Csicska!

Azért vicces ez az arcoskodás, ahogy a tanfolyamot végzett pjogjamozók lenézik azokat, akik fősikolát vagy egyetemet végeztek.
Na de most komolyan, mit lehet megtanulni egy féléves tanfolyamon. Egy programnyelv szintaktikáját, amihez amúgy nem kell tanfolyam, mert veszel egy könyvet és ugyanazt megtanulod.
Olyanról, hogy programozáselmélet, hallottál már?
Adatszerkezetekről hallottál már? Hányat ismersz a tömbön kívül?
Algoritmusokról hallottál már? Ha le kell programoznod egy útkeresési feladatot, hogy állsz neki? Mert egy programnyelv ismerete ehhez kevés...
Egyetemen ezen kívül van még adatbázisismeret, és nem select nev from faszomtudja szintű lekérdezésekkel, hanem sokkal bonyolultabbakkal. Operációs rendszert is sokkal mélyebb szinten ismerik meg. Aztán ott a rengeteg matek, ami nélkül nem tudsz megoldani bizonyos feladatokat. Statisztika, valószínűségszámítás, lineáris algebrea stb.
Aztán van kriptográfia, mesterséges intelligencia, meg még egy csomó minden.

Tanfolyamon te lófaszt nem tanulsz meg, legfeljebb egy programnyelvet, de az mire elég?
Meg amilyen programnyelvek vannak manapság.
Nemrég belenéztem a Python-ba, ahol már változót sem kell deklarálni.
Vagy 15 éve nem követem, de komoly lehet a mai programozás. Gondolom az algoritmusok készen vannak, ti csak mint a legót, összerakjátok, aztán arcoskodtok, hogy milyen véjpjofi pjogjamozók vagytok.

Aug 26, 2020 22:59:12

Szerző: Érdeklődő (Snecológus-pontszám: 12099x6) Aug 26, 2020 23:00:53
Válasz
(1)
Blabla, Lackó, arról beszélj, hogy megmozdult a kukac, mikor olvastad itt, hogy bejössz Sodinak? Anyukád elenged Linzbe?
Aug 26, 2020 23:00:53

Szerző: -frisssoditudakozo Aug 26, 2020 23:05:51
Válasz
(-3)
Valaki válsszol nekem arra hogy sodi pontosan mióta van úgy köztudatban hogy már utálói is vannak? Hogyan indult ez az egesz?
Aug 26, 2020 23:05:51

Szerző: nagy vilma Aug 26, 2020 23:14:50
Válasz
(-1)
sittessanyi
pont ez a modors fontoskodoás a legidegesítőbb a programozói társadalomban. egy durva munkaerőpiaci torzulás miatt vannak túlfizetve, amit ők úgy adnak el mintha világmegváltást csinálnának nap mint nap.ehelyett inkább a púpos új munkáltatója kapcsán (úgyis csak idő kérdése míg kiderül hol gányol) kéne egyeztetni hogy milyen hibákat ne kövessünk el megint - amik a seggpresztó esetében sajnos megtörténtek.

Ha már kókler szakmákat keresel, kérdezd az itteni zsidókat, mert azokhoz pont ők "értenek".
Marketinges, jogász, firkász, HR-es stb., ja meg a kedvencem: a "művész", aki a piacról nem tud megélni, mert nincs igény arra, amit csinál, de a támogatást, a közpénzt követeli magának
Aug 26, 2020 23:14:50

Szerző: nyilvános faszkiverő (Snecológus-pontszám: 76925x38) Aug 26, 2020 23:23:20
Válasz
(2)
Ne vergődj már, te diplomás szalagmunkás! Egy junior szintet simán lehet vinni fél év / egy év otthoni mókolással, és ha van hozzá érzéked, akkor a nóháu és a beszt prektisz összejön begyakorolva két év juniorkodás alatt, utána mehetsz is seniornak. Ha pedig értelmesebb vagy egy átlagos kóder nördnél, akkor inkább csoportvezetőnek tesznek meg, mert az is fontos, Hahó! Ha pedig tudsz beszélni a nem tech-esek nyelvén, akkor hamar technical project manager lehet belőled. Utána meg jöhet az architect, VP, satöbbi. Nem egy olyan kurva nagy tétel, csak el kell tölteni 5-10 évet egy nagyobb cégnél. És a harmadik év után már többet fogsz keresni, mint nettó 1 misi. De az ilyen örök-juniorok, mint ASODI, vagy a hozzád hasonló szalagcsicskák ezt sohasem fogják elérni/megérteni. Ha tudsz angolul, értelmes vagy, és van egy kis érzéked a programozáshoz, akkor elég sokat lehet keresni, és nem programozással. Akik benne maradnak a fejlesztő-mókuskerékben, azok soha nem fogják átlépni az 1-2 misit, mert nincs hozzáadott értékük. Fejlesztőből sok van. Jó érzékű emberből is. Szóval hiába vagy a legkirályabb programozó, ha retard vagy, akkor nem fogsz előre lépni. Ezt sneci még nem tudja, mert ő egy junior fosdarab, de ez így van.
Többek között ezért nem programozok már évek óta, és ezért keresem a többszörösét annak, amire most ez a betanított majom veri magát. Ja, és nincs főnököm sem, mert az egy idő után uncsi... De mi a faszt magyarázzak neked, retard, amikor te a SZALAG MELLETT ROBOTOLSZ!!!
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
Aug 26, 2020 23:23:20

Szerző: nagy vilma Aug 26, 2020 23:35:50
Válasz
(-4)
nyilvános faszkiverő
Ne vergődj már, te diplomás szalagmunkás! Egy junior szintet simán lehet vinni fél év / egy év otthoni mókolással, és ha van hozzá érzéked, akkor a nóháu és a beszt prektisz összejön begyakorolva két év juniorkodás alatt, utána mehetsz is seniornak. Ha pedig értelmesebb vagy egy átlagos kóder nördnél, akkor inkább csoportvezetőnek tesznek meg, mert az is fontos, Hahó! Ha pedig tudsz beszélni a nem tech-esek nyelvén, akkor hamar technical project manager lehet belőled. Utána meg jöhet az architect, VP, satöbbi. Nem egy olyan kurva nagy tétel, csak el kell tölteni 5-10 évet egy nagyobb cégnél. És a harmadik év után már többet fogsz keresni, mint nettó 1 misi. De az ilyen örök-juniorok, mint ASODI, vagy a hozzád hasonló szalagcsicskák ezt sohasem fogják elérni/megérteni. Ha tudsz angolul, értelmes vagy, és van egy kis érzéked a programozáshoz, akkor elég sokat lehet keresni, és nem programozással. Akik benne maradnak a fejlesztő-mókuskerékben, azok soha nem fogják átlépni az 1-2 misit, mert nincs hozzáadott értékük. Fejlesztőből sok van. Jó érzékű emberből is. Szóval hiába vagy a legkirályabb programozó, ha retard vagy, akkor nem fogsz előre lépni. Ezt sneci még nem tudja, mert ő egy junior fosdarab, de ez így van.Többek között ezért nem programozok már évek óta, és ezért keresem a többszörösét annak, amire most ez a betanított majom veri magát. Ja, és nincs főnököm sem, mert az egy idő után uncsi... De mi a faszt magyarázzak neked, retard, amikor te a SZALAG MELLETT ROBOTOLSZ!!!

Engem a programozás ugyanezért nem érdekel, mert csak egy alkalmazotti munka, amely jobban fizet, mint a "szalag melletti robotolás", szóval nem kell azt képzelned, hogy erre csak te jöttél rá.
Ha programoznék is, legfeljebb valami app-ot telóra, ami még nincs, és amit sokan vennének meg.

Aug 26, 2020 23:35:50

Szerző: nyilvános faszkiverő (Snecológus-pontszám: 76925x38) Aug 26, 2020 23:39:58
Válasz
(4)
De bazdmeg, te retard! Szerinted melyik alkalmazottnak jobb az élete és vastagabb a pénztárcája? A szalagcsicskának, vagy a junior programozónak? Vagy te direkt szopatod magad, akkor elnézést... Programozzál appot telóra, ami még nincs, hajrá! De nem értesz hozzá, mert nem képezed magadat, hanem szalagrobot vagy, Hahó! Akkor meg mit okoskodsz? Inkább tényleg takarodj innen a dübbenő kurva anyádba, és akaszd már fel magad a döglött kutya mellé az erdőben. Eszem megáll bazdmeg, hogy neked van pofád ugatni, amikor diplomával, sakktudással, mamahotelből nem értelmes dolgot csinálsz, hanem egy málészájú ukrán cigány munkáját veszed el. De persze ugatni, azt tudsz...
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
Aug 26, 2020 23:39:58

Szerző: Ásó27 (Snecológus-pontszám: 137148x68) Aug 26, 2020 23:47:33
Válasz
(2)
nagy vilma
Ha programoznék is, legfeljebb valami app-ot telóra, ami még nincs, és amit sokan vennének meg.

Ilyen tervekkel sodi szokot előrukkolni! Brava!
Mifaaaaaaaaaaaan
Aug 26, 2020 23:47:33

Szerző: poszdoc Aug 26, 2020 23:48:22
Válasz
(4)
broni

Aki lepontozza a professzor urat, az nálam is tuti bukás félévkor "Generatív jiddis szintaxis"-ból!
nyemtudom
Aug 26, 2020 23:48:22

Szerző: sittessanyi Aug 26, 2020 23:48:43
Válasz
(2)
bori, kérlek, ne szóljál bele a felnőttek dolgába.
mármint tudom h majdnem 40 éves vagy, de értelmileg felnőtt emberekre gondoltam.

itt vergődsz már hetek óta azon h lenézik a kétkezi munkásokat itt a fórumon, de annó pont azért evett ide a fene, hogy bevéd az a sodit, aki már akkor is lenézte az alsóbb társ-i osztályokat és most is.

a trollok _többsége_ pont az ilyen szarságai miatt gyűlölték meg a púpost és kívánják a ducatoba. nem tudom innen össze tudja-e rakni a nagy sakkmester a logikai következtetést a trollok morális referenciarendszeréről. (átlagról beszélek, nem mindenkiről)
Aug 26, 2020 23:48:43

Szerző: nagy vilma Aug 26, 2020 23:56:39
Válasz
(-2)
nyilvános faszkiverő
De bazdmeg, te retard! Szerinted melyik alkalmazottnak jobb az élete és vastagabb a pénztárcája? A szalagcsicskának, vagy a junior programozónak? Vagy te direkt szopatod magad, akkor elnézést... Programozzál appot telóra, ami még nincs, hajrá! De nem értesz hozzá, mert nem képezed magadat, hanem szalagrobot vagy, Hahó! Akkor meg mit okoskodsz? Inkább tényleg takarodj innen a dübbenő kurva anyádba, és akaszd már fel magad a döglött kutya mellé az erdőben. Eszem megáll bazdmeg, hogy neked van pofád ugatni, amikor diplomával, sakktudással, mamahotelből nem értelmes dolgot csinálsz, hanem egy málészájú ukrán cigány munkáját veszed el. De persze ugatni, azt tudsz...

Elég világosan leírtam korábban, hogy kiesett az életemből úgy 15 év, az egyetemen is csak vegetáltam, a ranglétra megmászásához meg már "koros" vagyok.
A púpos meg hiába keres 6-szor többet nálam, szerintem több pénz van a számlámon, mint az övén, és tartozásaim sincsenek.

Sitteském, ha védtem is valakit ezen a fórumon, az nem sodi volt, hanem tc.
Sodi ugyanaz a kategória, mint ti vagytok.
Aug 26, 2020 23:56:39

Szerző: töppedt buzigolyók (Snecológus-pontszám: 74134x37) Aug 27, 2020 00:02:28
Válasz
(4)
De mi ért esett ki 15 év, Bori? Csak nem kezelés alatt álltál?
Aug 27, 2020 00:02:28

Szerző: ok, lebukott Aug 27, 2020 00:03:23
Válasz
(0)
a kisbőrös generátor, ez tuti nem lacika

ö isteníti a recskást a "nemzeti" meleg faszverőt, és örök példaképe és etalonja az elmebeteg, ostoba, pszichopata agresszív, nőgyűlölő porks a kettesről
Aug 27, 2020 00:03:23

Szerző: sittessanyi Aug 27, 2020 00:17:07
Válasz
(0)
nagy vilma

wanna play, kisboros? tudjuk, hogy hazudsz. dokumentálva van.

egyébként azt is tudjuk, hogy szerelmes vagy tc-be.
egy mindenkire dühös, önreflexióra képtelen incel számára az ilyen agresszív, pszichopaták mint a malac igazi hősnek számítanak. csak hát az ember idővel felnő. nálad ez kimaradt. te örök gyerek maradsz, aki mindig kapni akar, de sosem tud adni, aki mindig mást hibáztat, míg önmagát hibátlannak tartja.
Aug 27, 2020 00:17:07

Szerző: Szivárványos pisztráng Aug 27, 2020 00:19:19
Válasz
(1)
Buzi vagy kisboros!
Szopd le magad!
Aug 27, 2020 00:19:19

Szerző: nyilvános faszkiverő (Snecológus-pontszám: 76925x38) Aug 27, 2020 00:31:47
Válasz
(0)
nagy vilma
Elég világosan leírtam korábban, hogy kiesett az életemből úgy 15 év, az egyetemen is csak vegetáltam, a ranglétra megmászásához meg már "koros" vagyok.
A púpos meg hiába keres 6-szor többet nálam, szerintem több pénz van a számlámon, mint az övén, és tartozásaim sincsenek.

Akkor tényleg nem értem, hogy miért nem akasztod fel már magadat. Kiesett 15 év, felesleges bármit csinálni, inkább szalagrobotolsz. Komolyan öld már meg magad, kell az oxigéned másnak, kell a szalag mellett a helyed valakinek, akinek tényleg csak ennyire futja, nem pedig diplomával közmunkázik, és legfőképpen anyádnak kellene már a szabadság! ÖLD MEG MAGAD, MOST!!!!!
Aug 27, 2020 00:31:47

Szerző: Hiénaverő (Snecológus-pontszám: 34478x17) Aug 27, 2020 00:56:03
Válasz
(0)
Borbála, mostmár mindig a kiesett 15 évre fogsz hivatkozni? Mint Recskaboy akinek a forradalom tett keresztbe? :D
Aug 27, 2020 00:56:03

Szerző: Hiénaverő (Snecológus-pontszám: 34478x17) Aug 27, 2020 00:58:00
Válasz
(1)
Az etyetemen vegetáltál? Nem úgy volt hogy te tartottad el a spanokat a pókeres keresetből és mentetek bulizni? Vagy csak lehúztek azok is? Azóta zsidó ügynökké avanzsáltak?
Aug 27, 2020 00:58:00

Szerző: nagy vilma Aug 27, 2020 01:58:17
Válasz
(-3)
nyilvános faszkiverő

nagy vilmaElég világosan leírtam korábban, hogy kiesett az életemből úgy 15 év, az egyetemen is csak vegetáltam, a ranglétra megmászásához meg már "koros" vagyok.A púpos meg hiába keres 6-szor többet nálam, szerintem több pénz van a számlámon, mint az övén, és tartozásaim sincsenek.Sitteském, ha védtem is valakit ezen a fórumon, az nem sodi volt, hanem tc.Sodi ugyanaz a kategória, mint ti vagytok.Akkor tényleg nem értem, hogy miért nem akasztod fel már magadat. Kiesett 15 év, felesleges bármit csinálni, inkább szalagrobotolsz. Komolyan öld már meg magad, kell az oxigéned másnak, kell a szalag mellett a helyed valakinek, akinek tényleg csak ennyire futja, nem pedig diplomával közmunkázik, és legfőképpen anyádnak kellene már a szabadság! ÖLD MEG MAGAD, MOST!!!!!

Neked amúgy nincs ezen a fórumon egyetlen olyan kommented sem, amelyben ne őrjöngenél.
Egy erőszakos skizofrén őrült vagy, az a fajta, akinek ha van családja, minden nap jól elveri.
Aug 27, 2020 01:58:17

Szerző: Autismus Maximus (Snecológus-pontszám: 33224x16) Aug 27, 2020 02:05:05
Válasz
(6)
-frisssoditudakozo
Valaki válsszol nekem arra hogy sodi pontosan mióta van úgy köztudatban hogy már utálói is vannak? Hogyan indult ez az egesz?

Üdv itt újoncként!

Ha hiszed, ha nem, Sodi már a 2000-es évek legeleje óta (!!!) köztudatban van, azóta rühellik annyian a nagypofájú, gusztustalan arcoskodásai miatt. Sőt, ezt lehet hogy még durvább elhinni, de az ide íróknak is az 50-60%-a ugyanilyen rég óta (!!!), a 2000-es évektől követi és kommentálja a recskás életét.

Jellemző módon az interneten fellelt legelső kommentje a masztipartis komment, amiben férfikkal való masztipartira vágyakozik. Egyenesen 2000-ből (!!!)

De ekkoriban vitatkoztak már vele sokan az sg.hu fórumon, később az index fórumon, majd Sodi saját freeblogos oldalán. A legtöbb snecológusnak ezek voltak a költőhelyei.

Eleinte azért utáltatta meg mindenkivel pillanatok alatt, mert nagypofájú, lenéző, arrogáns volt ezeken a fórumokon. A segge alá volt tolva minden, ez meg undorító módon lenézett mindenkit maga körül.
Ironikus módon manapság ugyanígy nyilvánul meg, csak akkor még volt saját lakás, autó, bejárónő, főztek-mostak rá, a Groby pakolt be egyenesen a hűtőbe, ma meg egy hajléktalan, elkorcsosult, mentálisan, dentálisan, fizikailag leépült, végstádiumos kinézetű nyomorult életű alkesz büfögi föl ugyanezeket a lenéző szövegeket.

2012-ben pedig kirobbant a Recskagate, vagyis faszverő videók és buzihirdetések garmadája került napvilágra. Akkortájt alakult ez a fórum is. Szóval ha az első oldalaktól visszaolvasol, mindössze 635.000 kommenten kell átvergődni hogy megtudd, mi történt azóta. És hogy miért rühellik továbbra is ennyien, sőt egyre többen. Pláne a legfrisebb pedofil botrány óta.

De ha ezt sokallod, olvasgasd a Sodipediát, ott nagyjából képbe lehet jönni, Sodi dolgaival.
Aug 27, 2020 02:05:05

Szerző: Dzsibuti térdeltetős Aug 27, 2020 09:14:43
Válasz
(0)
nagy vilma

Boriska, te 40 évesen egy fosrakás vagy. Hogy ez a gonosz gyíkemberzsidók műve, vagy saját magadé, azon lehet vitatkozni évekig, viszont ami tény, hogy egészen pontosan olyan életed van, amilyet megérdemelsz.
Az Univerzum igazságos volt veled.
Aug 27, 2020 09:14:43

Szerző: nszksz Aug 27, 2020 09:27:52
Válasz
(2)
Uj polo??

Szo-szo-szórakoznak a nézők
Aug 27, 2020 09:27:52

Szerző: stressznélküli nyugi (Snecológus-pontszám: 5773x2) Aug 27, 2020 09:30:09
Válasz
(2)
Borbála én csak egyet nem értek. Ha ennyire vágtál mindent az egyetemen, kenterbe verted minden évfolyamtársadat, akkor miért vagy BIODROID A SZALAG MELLETT? Miért olyan munkát végzel, amit a te megfogalmazásod szerint is már csak az ócska cigányok csinálnak? Miért nem dolgoztál soha a szakmádban? Mert nem volt kedved hozzá? Vagy a 444-es indexes libsi újságírók tettek keresztbe folyamatosan?
Kenyér és víz.
Aug 27, 2020 09:30:09

Szerző: rBali (Snecológus-pontszám: 49426x24) Aug 27, 2020 09:36:12
Válasz
(1)
nagy vilma
Csicska!

Azért vicces ez az arcoskodás, ahogy a tanfolyamot végzett pjogjamozók lenézik azokat, akik fősikolát vagy egyetemet végeztek.
Na de most komolyan, mit lehet megtanulni egy féléves tanfolyamon...

Bori, figyelj csak ide:
qubit.hu/2020/08/25/a-google-feleves-oktatasi-programokkal-valtana-ki-a-felesleges-egyetemi-diplomakat

Te nyilván majd megfejted itt a világot, de az IT cégek (megfordultam már én is ilyesmiben) saját maguk indítanak akadémiákat amikkel specializálják az embereiket. Itt magyarázol, hogy 15 éve nem nézel utána dolgoknak, csak puffogtatod a vaktöltényeidet, miközben a világ elhúzott mellőled már kb 10 éve. Fogalmad sincs az egészről, töröld meg az orrodat és takarodj a kurva anyádba innen.

Egy sikeres IT szakembernek nem kell főiskolai végzettség, kitörölheted a papírral a seggedet, hogyha nincsen meg az aktuális projekthez a releváns tudásod. Pláne egy olyan szektorban ami szó szerint félévente át tud fordulni és megváltozni.

Kibaszott ovis hülyegyerek vagy 40 éves vénember létedre.
Mirror Archívum: https://www.youtube.com/playlist?list=PLsAvOAAzC-PpIxF14r6uqdecQ_M6ba_QF
Aug 27, 2020 09:36:12

Szerző: rBali (Snecológus-pontszám: 49426x24) Aug 27, 2020 09:37:33
Válasz
(4)
Ja és fejezd be a zsidózást mert Jahve-ra esküszöm szájba foglak baszni.
Aug 27, 2020 09:37:33

Szerző: Ásó27 (Snecológus-pontszám: 137148x68) Aug 27, 2020 09:41:32
Válasz
(1)
nszksz
Uj polo??

Á ha ez a Tekkenes póló, akkor már rég megvan neki!

Tekkenes póló, bögre, talán kulcstartó is - aztán amikor ezeket mutogatta, még azt sem tudta megmondani biztosan, hogy milyen játék is az a Tekken :DDDD - valami verekedős???
Mifaaaaaaaaaaaan
Aug 27, 2020 09:41:32

Szerző: stressznélküli nyugi (Snecológus-pontszám: 5773x2) Aug 27, 2020 10:04:15
Válasz
(1)
nszksz
Uj polo??

Sneci ezen a képen úgy néz ki, mint egy pedofil zsidó. Oh, wait...
Kenyér és víz.
Aug 27, 2020 10:04:15

Szerző: Nulladikos Snecológus Aug 27, 2020 10:12:26
Válasz
(0)
Sodi, te pedofil fereg, igazan megdogolhetnel mar vegre.
Aug 27, 2020 10:12:26

Szerző: sodika Aug 27, 2020 10:16:46
Válasz
(-6)
Tegnap viszont jó idő volt, ezért tudtam napozni meztelen fütyivel napozni a strandon.
Aug 27, 2020 10:16:46

Szerző: - Aug 27, 2020 10:17:22
Válasz
(1)
Szivárványos pisztráng
Buzi vagy kisboros!
Szopd le magad!

És takarodj innen!
Aug 27, 2020 10:17:22

Szerző: rBali (Snecológus-pontszám: 49426x24) Aug 27, 2020 10:24:07
Válasz
(3)
sodika
Tegnap viszont jó idő volt, ezért tudtam napozni meztelen fütyivel napozni a strandon.

Nagyon akkurátus ez az ál pedofil, le a kalappal
Aug 27, 2020 10:24:07

Szerző: -frisssoditudakozo Aug 27, 2020 10:34:05
Válasz
(4)
Vissza néztem 1-2 liveot. Ez az ember kajakra nem tudja mi az az imbusz kulcs és egy imbuszos csavart csillag illetve lapos csavarhúzókkal akart kicsavarni?
Aug 27, 2020 10:34:05

Szerző: stressznélküli nyugi (Snecológus-pontszám: 5773x2) Aug 27, 2020 10:40:58
Válasz
(1)
A lego összerakó lájvokat is érdemes megnézni.
Kenyér és víz.
Aug 27, 2020 10:40:58
« 6351 6352 6353 6354 6355 6356 6357 6358 6359 6360 »
1733529 komment.

125 látogató online.

A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™