Bocsánat, én valamiért azt hittem, hogy az a köcsög a tibiatya, aki ezzel rodázott mindenféle tévéműsorban, hogy ő áll a brand mögött.
en.wikipedia.org/wiki/Marsh_v._Alabama
Anno három kiscsíra csinálta, lehet, hogy most már csak a Tóth Máté nevű retard van mögötte. Mindegy is. A lényeg, hogy a cigányként menekülő malac visít az autóroncsban LOOOOOLLLLLLLLLLLLLLL
Bocs az offért, de álljunk meg egy pillanatra.
Azt akarod mondani, hogy ez a Tóth Máté még csak nem is az eredeti stáb tagja, hanem csak megvette a brandet pénzért?
index.hu/gazdasag/2019/10/24/tibi_atya_eloadas_marketing/
TM húzta fel az eredeti projectet is, semmiféle tulajdonosváltás nem volt.
nagyon jo, de szerintem nem hahota hanem kreten magazin
Amikor Toroczkai kihívta egy bokszmeccsre, egyből jött a hetyetyézés, hogy az erőszak nem megoldás. Ahogy akkor is a kunkori farkát behúzva szaladt a rendőrbácsikhoz, amikor egy zsidó felborította a biciklijét egy tüntetésen, ahol szemtelenkedett.
Ahogy a cigányok, ő is csak nőkkel és gyerekekkel szemben kemény, vagy ha túlerőben van. Mondjuk a sörösüveg vállát, pálcika karjait és pókhasát elnézve ezt meg is tudom érteni LOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLL
No, ha már ilyen kemény vagy, hogy bedrogozva csak úgy becsengetsz ide-oda, gondolom lesz bátorságod válaszolni az alábbi kérdésekre is.
Egészen pontosan hová jöttök, melyik "tóhoz"?
Hányan lesztek?
Milyen szinű, rendszámú autók?
Milyen színű sátor?
Mi lesz az öltözéked?
Ha nem vagy nyuszi, McFly és válaszolsz a fenti kérdésekre, megígérem, hogy cserébe kinézek hozzátok valamelyik éjszaka... egyedül... a többit a fantáziádra bízom.
Móriczka lesz az.
Inkább anyádnak segítenél hordani a szatyrokat, mint hogy éjszakai nemi erőszakról álmodozzál te mocskos szexuális ragadozó, geci...
Kérném a homoerotikus tartalom törlését!
2 napig csicskultam.
Maximum lehuggyozza a kereküket...
Mindenhol ott vagyunk, kisbolond. A Jabilban, a boltban, a parkolókban, az ablakod alatt és a háztetőn is. Mikor éjjelente remegve izzadsz a kisszobában, mert neszeket hallottál, ne baszd át magad macskákkal meg nyestekkel, mi vagyunk azok is.
Hányan lesztek?
Amennyit csak akarsz. A kakast otthon hagyjuk, ha szépen kéred. Viccet félretéve, az egész utcádat megkerestük már. Nem furcsa, hogy mindenki olyan érdekesen néz rád? Számunk egyre csak nő, te pedig tehetetlen vagy ellenünk.
Céges autó lesz az, ilyened sosem lesz, ahogy vállalkozásod sem. Meg csajod sem. A színe sötét, de ha nem éjjel nézed, akkor akár világosnak is tűnhet. Fel fogod ismerni, gyakran járunk vele a házad előtt.
Milyen színű sátor?
Te barom, szerinted sátorban alszunk?! Jó hogy nem gödörben, te fasz. Rendes szálláson leszünk, ide téged nem engednek be. Face kontroll tudod. Rád néznek és azonnal megmondják, hogy még annyi pénzed sincs, hogy egy kávét igyál a hallban. Ilyen helyre téged max takarítónőnek vagy wc-és néninek vesznek fel.
Mi lesz az öltözéked?
Sportosan elegáns. Kényelmes, méregdrága és lezser. Miután kitekertük a kezedből a lopott csavarhúzót és egyenként a pofádba hugyoztunk, talán megengedem, hogy a balettcipődet szorongatva totyogj hazáig anyád vigasztaló karjai közé. Te zokogó gyenge nő.
Ha nem vagy nyuszi, McFly és válaszolsz a fenti kérdésekre, megígérem, hogy cserébe kinézek hozzátok valamelyik éjszaka... egyedül... a többit a fantáziádra bízom.
Ne fantáziálj sokat, kisboros. Mi nem azok vagyunk, akik csak pofáznak és álmodoznak. Keress csak minket bátran, háthaa végén megtalálsz. De ha eddig a tápkieges mutatványt is balfasz voltál leleplezni, ehhez is nulla leszel. Na vedd elő azt a kibaszott trollexcelt, aztán dübbentsed anyádat.
Büszke vagyok az öregre!!!
De miért mész ki, Bori? A fantáziám azt súgja, hogy buzulni akarsz a srácokkal, mert minden máshoz kripli vagy. Eltaláltam?

Ez valószínűleg Sherlock Porks lesz!
Gratulálok, hogy sikerült (1 nap alatt?) munkát találnod!
Mifaaaaaaaaaaaan
Hát azért hetyetye
én sem értem: döglött kutya nem tud szülni!
hát azért hetyetye
Malacunk agyát valószínűleg mindennél jobban bassza, hogy a trollokon, pár gurulkán meg toroczkain kívűl már senkit nem érdekel.
Alig 10 éve még nagy tv csatornákon volt látható, György Péterek meg Mérő Lászlók ültek le vele "beszélgetni". Most meg még a youtubera se meri elmondani a véleményét mert letiltják a faszba :)
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
Rend van, na!
hát azért hetyetye
Masztiparty. Evidenciákat.
Kenyér és víz.
Ratyi zenére vonaglani, ez lenne a közös program, úgy tűnik.
a kis eszmeralda?
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
há de dikk mán! nem mertünk bemenni a próbafülkébe, mert egy magyar zsíroshajú buzigyerek utánunk akart gyönni, hogy lepippantson ott helybe'
"tesa, nem tudtok olcsón döglött kutyákat?"
Erről kérhetnénk idézetet?
Azt a hatalmas kegyet gyakoroltam az adóhivatal felé, hogy nem mentem be gépfegyverrel mészárolni.
Már 23!!! Érted, HUSZONHÁROOOOM!
* ásít *
hát azért hetyetye
Ez az ember ugy nez ki, mintha mindig retkes lenne.
Kisboros maga szerint szép.
Azt a hatalmas kegyet gyakoroltam az adóhivatal felé, hogy nem mentem be gépfegyverrel mészárolni.
Azt a kurva, mekkora coming out. Kisboros konkrétan cross-dresser, aki női rucikban vonaglik :D Ez megmagyarázza a női dezodort meg a női hajfestéket is.
40 éves szűz transzi mamahotellakó bolond aki női ruhákban pózol.
Ed Gein keci.
Nekem is egyből ő jutott eszembe.
Vagy mint Chris-chan. Kíváncsi leszek mikor fog Hasselhoff fanfic képregényt rajzolni, amiben ő a mellékszereplő, Borichu.
XDDDDDDDDDDDD Bazmeg hangosan felröhögtem :D
Azt a genderfluid mindenedet, Lackó!
Öt perc sem telt el a reggeli kommentem óta és te már reagáltál rá. Ennyire shikeres a te életed, hogy 0-24-ben nyomkodod az F5-öt egy anonim fórumon és várod, hogy reagálhass valamit, amivel felvághatsz a többi, magánéletében szintén sikertelen hülyegyereknek.
Te valójában elismerésért koldulsz ezen a fórumon, mert a való életben mindenki más lenéz.
Azt a "vezélyességi listát" is azért követelted tegnap, mert azt reméleted, te vagy az 1. helyen, amivel szintén felvághattál volna a "haveroknak".
Neeem, ezt rajtad kívül senki se tudta, csak te vagy ekkora kibaszott mesterkém :DDDDDD
Te hülye fasz :D
Sorold nyugodtan a neveket, kisbuzi, semmire se mész vele, senkinek semmi kára nem származik belőle, csak lesz pár új sor a trollexceledben, amire anyád ruháiba bújva kiverheted. Ennyit érsz el, egy cseppnyi kis örömöd lesz a szánalmas létezésedben.
Laci, én is megnéztem a profilod, de természetesen egy fake accounttal, és most rettentően sajnállak, forever alone az egész cucc, ahogy van. A saját posztjaid alá írsz magadnak kommenteket..?? Szánalom az egész, és tényleg minden fotódon kibaszott zsíros a hajad, ez miért jó? Full nárcisztikus vagy te is, beírod a képed alá, hogy micsoda csípőd van? :D Mit akarsz ezzel elérni? Várod, hogy valaki felkaroljon férfimodellként?
Amit el akartam érni vele, azt elértem...
Takarodj már, te súlytalan seggtojás!
Évek óta ez megy! Súlytalan, fogyatékos fenyegetőzés.
Gecire unom. Más is. Mindenki unja.
Nem érted, te gyáva szar?!
Nincs jobb dolgod, mint mások életét figyelgetni, mások után szaglászni? Ennyire nincs a te életedből sem semmi?!
Amikor emeletesben laktunk, a legrosszabb vénassszonyok voltak ilyenek, akik összegyűltek a parkban és kidumálták a fél lakótelepet. Ti vagytok az internet pletykás lakótelepi vénasszonyai.
A legrosszabb fajta embertípus vagytok. Az ilyen sajna mindenhol megtalálható, még a munkahelyeken is. Ott is csak a szart kavarja és mással foglalkozik maga és a munkája helyett. Az ilyenek teszik tönkre kíváncsiskodásaikkal, pletykáikkal és hazugságaikkal a közösségi életeket, és a legrosszabb, hogy mindezt még újságírás szintjén is művelitek, ezzel jóval nagyobb kárt okozva...
A képeimmel az volt a célom amúgy, hogy "odabenn" én legyek a téma, énrám figyeljenek, és ezt elértem.
Hogy miért, az maradjon az én titkom.
Bori! Amióta Sodi nincs itt te vagy terítéken. Régen kielemeztük, feltérképeztük az életed összes kis mozzanatát. Mindenhol ott vagyunk, mindent látunk, sokan vagyunk és semmi nem kerüli el a figyelmünket. Ott vagyunk a szobásban, ott vagyunk a gyárban, látunk amikor hazafelé mész, bármit amit csinálsz! Nagyon vigyázzál, mert soha nem tévesztünk szem elől!
Semmit nem tudtok rólam, csak gyártjátok a beteg elméleteiteket. MÉg azt sem tudjátok, mivel foglalkozom a gyárban...
Amúgy elgondolkodtam Lukasnekoval kapcsolatban, hogy mi is nálatok ez a nagy Orbán-ellenesség, mert hát végülis belőle éltek...
Itt ez a trendbeli, aki maga írta le, hogy fideszes korrupciós ügyekben, sokszorosan túlárazott projektekben van benne, mint például a Liget-projektben. Ki is fizeti itt a többletpénzt? Az olyanok, ugye, mint én is, a nép, a többség. Trendbeli pedig ahelyett, hogy feljelentést tenni, amiért meglopják a népet, inkább elteszi a kenőpénzt, hazaviszi,aztán megeteti belőle a kurváját.
Vagy nézzük a 444-et. Ha nem tudnának Orbánnal riogatni, tudnának mire fel tarhálni sem. Valójába ők is Orbánból élnek.
Amikro Lukasenko szétvereti az fél százalékot, akkor ti valójában nem őket siratjátok, hanem kamuból sírtok, majd jöttök, hogy ott is el van nyomva minden, újabb ok, hogy küldjenek nektek adományt a "vidéki parasztok".
Mégis kit érdekel szerinted?
Ezt speciel jól látod, ez az egész Orbán rendszer, meg előtte a Fletóék és a többi szerencsétlen ez csak az újságíróknak jó. Mindig van téma, lehet szabadságharcolni is, meg pénzért-lovagkeresztért propagandistának lenni, stb.
Ez téged miben érint? Pl hogy ki miniszterelnök, sokat változott az életed? :)
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
te ezeket honnan veszed, te rühes ukrán bűnöző, te szar wannabe gyilkos?
annyival feletted állok mindenben, és annyira lenézlek, hogy arra nincsenek szavak. semmi szükség elismerésre, mert a tények magukért beszélnek. csak annyit említenék, hogy én 18 éves korom óta önálló vagyok, azóta nem lakok mamahotelben, és felnőtt életemben szinte végig párkapcsolatban éltem.
hol vannak a videók a színészi produkciódról? még mindig semmi? legalább egy verset mondjál el nekünk, hadd csodálhassuk a tehetségedet, te ukránok harrison fordja.
Mortal Danger
Aug 18, 2020 15:00:06
Tibi atya = Tóth Máté aka. #igazsagottothmatenak
Aug 18, 2020 15:00:06
töppedt buzigolyók
(
x37)
Aug 18, 2020 15:02:20
x37)
Tibi atya több ember, nem egy. A gurulkáknál pár évvel idősebb, régebben jobbikos, hímsoviniszta, keménykedő idióták. A tokást és Puzsért is imádják, ahogy az összes retard.
Bocsánat, én valamiért azt hittem, hogy az a köcsög a tibiatya, aki ezzel rodázott mindenféle tévéműsorban, hogy ő áll a brand mögött.
Jövő héten
Aug 18, 2020 15:18:03
ezek után ha berontanak magánterületre, ahol a tulaj fegyverrel próbálja védeni birtokát, magát és családját, onnantól ha az fel mer szólalni politikai rendezvényen, akkor mindenki meg van bolondulva.
Nyomatékosan megkérem "démoncimbit", hogy takarítsa el Új Pétert és a szarját a gecibe.
Nyomatékosan megkérem "démoncimbit", hogy takarítsa el Új Pétert és a szarját a gecibe.
en.wikipedia.org/wiki/Marsh_v._Alabama
Aug 18, 2020 15:18:03
trendbeli garázdaság
Aug 18, 2020 15:23:38
Anno három kiscsíra csinálta, lehet, hogy most már csak a Tóth Máté nevű retard van mögötte. Mindegy is. A lényeg, hogy a cigányként menekülő malac visít az autóroncsban LOOOOOLLLLLLLLLLLLLLL
Aug 18, 2020 15:23:38
Schwezoff Dávid
(
x6)
Aug 18, 2020 15:32:32
x6)
Ez Tex faterja vót!
Kiosztotta a polgármestert, majd elénekelte a szószékről az Internacionálét a balatonalmádi katolikus templomban
24.hu/belfold/2020/08/18/balatonalmadi-templom-internacionale/
hát azért hetyetye
Kiosztotta a polgármestert, majd elénekelte a szószékről az Internacionálét a balatonalmádi katolikus templomban
Hahota Magazin
Aug 18, 2020 15:50:36
A monitortolvaj Malacz, a nőverő proland és a pedofil sodi horgászni mennek.
Egyszer csak kifognak egy aranyhalat. Mondja az aranyhal:
- Ha visszadobtok engem a vízbe, mindannyiótoknak teljesítem egy-egy kívánságát!
A három féreg elfogadja az ajánlatot.
Először Sherlock Porks kíván:
- Én szeretnék újra gyermek lenni, hogy újrakezdhessem az életem, hátha most nem válok majd zsíros bűnözővé, aki magányosan halőrködik Kanadában.
Utána a cselkirály kíván:
- Én is ismét gyerek szeretnék lenni, talán most felnőve elkerülhetném, hogy sittes nyomorult legyek, akit asszonnyá tettek a börtönben.
Végül a sedofil kíván:
- Akkor én már csak egy viagrát kérnék.
- Ha visszadobtok engem a vízbe, mindannyiótoknak teljesítem egy-egy kívánságát!
- Én szeretnék újra gyermek lenni, hogy újrakezdhessem az életem, hátha most nem válok majd zsíros bűnözővé, aki magányosan halőrködik Kanadában.
- Én is ismét gyerek szeretnék lenni, talán most felnőve elkerülhetném, hogy sittes nyomorult legyek, akit asszonnyá tettek a börtönben.
Végül a sedofil kíván:
Aug 18, 2020 15:50:36
-
Aug 18, 2020 18:14:16
Sőt, tibiatya még tulajdonost is váltott, nem is egyszer. Azért voltak ekkora pálfordulások benne.
Azt akarod mondani, hogy ez a Tóth Máté még csak nem is az eredeti stáb tagja, hanem csak megvette a brandet pénzért?
Aug 18, 2020 18:14:16
Aug 18, 2020 18:47:50
Aug 18, 2020 18:47:50
-
Aug 18, 2020 19:06:42
Csak a szokásos történt,hol jobb hol bal kézből kapja a korpát.Ha nem marad elég proli a show akkor majd bedarálják vagy kiszaervezik. Aug 18, 2020 19:06:42
Öreg producerek
Aug 18, 2020 19:15:33
Boros azt a 4 millát költsd kokainra, meg buzikurvákra!! Most!
Okosabb nem leszel, az életed sem lesz jobb, de ha bevisznek a diliházba, vagy megmördelsz, legalább lesz Valami amire érdemes lesz visszaemlékezned.
Vagy te a halálos ágyadig trollozni akarsz?
Okosabb nem leszel, az életed sem lesz jobb, de ha bevisznek a diliházba, vagy megmördelsz, legalább lesz Valami amire érdemes lesz visszaemlékezned.
Vagy te a halálos ágyadig trollozni akarsz?
Aug 18, 2020 19:15:33
Setőfi Pándor
Aug 18, 2020 19:28:27
Nem ért engem a világ!
Nem fér a fejébe,
Egy embernek éneke
Hogy lehet kétféle?
Hogy dalolhat az jelenleg
Szívrepesztő bánatot,
Ki elébb egy pillanattal
Úgy örűlt, ugy vígadott?
Incel és pedo vagyok.
Mint retard mi boldog!
És mint flokker, lelkemen
Mily keservet hordok!
Az örömnek könnyét sírom,
Ha pitonomra gondolok;
Fájdalomnak könnyét sírom,
Ha tviccsemhez fordulok.
Keblemen a jobberek
Virágbokrétája,
Fejemen a honszeretet
Töviskoronája;
Igy tabletemre majd kifacsart
Kígyóm vércseppje hull,
Majd egy áporodott levelke
Bokrétám virágibul
Nem fér a fejébe,
Egy embernek éneke
Hogy lehet kétféle?
Hogy dalolhat az jelenleg
Szívrepesztő bánatot,
Ki elébb egy pillanattal
Úgy örűlt, ugy vígadott?
Incel és pedo vagyok.
Mint retard mi boldog!
És mint flokker, lelkemen
Mily keservet hordok!
Az örömnek könnyét sírom,
Ha pitonomra gondolok;
Fájdalomnak könnyét sírom,
Ha tviccsemhez fordulok.
Keblemen a jobberek
Virágbokrétája,
Fejemen a honszeretet
Töviskoronája;
Igy tabletemre majd kifacsart
Kígyóm vércseppje hull,
Majd egy áporodott levelke
Bokrétám virágibul
Aug 18, 2020 19:28:27
Penzmento
(
x6)
Aug 18, 2020 19:34:39
x6)
🕎Endigame🕎
Öreg producerek
Aug 18, 2020 19:37:29
Te miafaszom számlát állsz te kisdilis?
Mennyit adóztál azóta amióta "dolgozol" ?
Meg vagy te dübbenve kisfaszos, szerintem egyedül én több adót fizettem ebben az évben mint te életedben te gumiszobaszökevény retardált!
Na mondjad mennyi sok számlát fizetsz te a szalagbéredből kisretard?
Fidesz meg újságírók, meg a többi szar amit idehánysz te kis geci, mit képzelsz te magadról furabuzi?
Kisgeci tényleg kihúzod a gyufát, megyünk hosszúhétvégén a csapattal a Tiszatóra horgászni meg meszkalinozni, benézzünk hozzád kisretard?
Nagy a pofád de ha becsöngetünk akkor anyád nem fog letagadni igaz?
Most legyen nagy a pofád te kis anyaszomorító geci, direkt nem szóltam eddig, de összehugyozod te hamar magad ha meglátod a brigádot.
Mit csinálsz, kihívod a rendőröket, mert becsöngettek hozzád te darab reszkető szar hm?
Azthiszed ez a csapat befosik a tiszafaszomi körzeti megbízottól?
Benézzünk visszafelé is hugyosgatya?
Meg vagy te dübbenve kisfaszos, szerintem egyedül én több adót fizettem ebben az évben mint te életedben te gumiszobaszökevény retardált!
Fidesz meg újságírók, meg a többi szar amit idehánysz te kis geci, mit képzelsz te magadról furabuzi?
Kisgeci tényleg kihúzod a gyufát, megyünk hosszúhétvégén a csapattal a Tiszatóra horgászni meg meszkalinozni, benézzünk hozzád kisretard?
Most legyen nagy a pofád te kis anyaszomorító geci, direkt nem szóltam eddig, de összehugyozod te hamar magad ha meglátod a brigádot.
Mit csinálsz, kihívod a rendőröket, mert becsöngettek hozzád te darab reszkető szar hm?
Aug 18, 2020 19:37:29
Ételfutár
Aug 18, 2020 20:08:53
Erősen off már de akkora kontentínség van hogy a harmadik csatornán se megy semmi. TM már akkor is csak stróman volt, csak az fajta aki el is hiszi magáról hogy ő itt az ész, ezért bármilyen súgást kap a valódi tulajdonostól, boldogan teljesíti és adja elő saját ötletként, aztán még büszke is rá. Így sikerült a 2012es Milla egyik lelkes támogatójából, jobbik-közelivé válni, aztán most araszolni a Fidelitas felé. Tudják hogyan kell helyezkedni, na. Fiatalokat akiknek meg 2-3 évig vicces ez a szar nem fogja érdekelni.
Sertés meg hiába reménykedik, őt nem fogják soha elővenni még pót-pót-mellék-altáskahordozósegédnek sem, még a gurulkák sem olyan hülyék, hiába igyekszik folyamatosan sertepertélni meg küldözgeti az emaileket mindenhová. Senkinem sem kell egy olyan káder akivel mindenkivel összerúgja a port, kifecseg mindent aztán még verekszik is. Pedig ha nem lenne ekkora balfasz a zsírtartály és nem kezd el kekeckedni akkor komfortosan ellehetett volna a jobbik holdudvarában tizenöt évig háziíróként, amolyan saját tótawként. De ő inkább árult a cigányok között az aluljáróban illegálisan nyomott WoWos pólót, bocsánat polót
Sertés meg hiába reménykedik, őt nem fogják soha elővenni még pót-pót-mellék-altáskahordozósegédnek sem, még a gurulkák sem olyan hülyék, hiába igyekszik folyamatosan sertepertélni meg küldözgeti az emaileket mindenhová. Senkinem sem kell egy olyan káder akivel mindenkivel összerúgja a port, kifecseg mindent aztán még verekszik is. Pedig ha nem lenne ekkora balfasz a zsírtartály és nem kezd el kekeckedni akkor komfortosan ellehetett volna a jobbik holdudvarában tizenöt évig háziíróként, amolyan saját tótawként. De ő inkább árult a cigányok között az aluljáróban illegálisan nyomott WoWos pólót, bocsánat polót
Aug 18, 2020 20:08:53
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Aug 18, 2020 20:20:16
x38)
Azért erősen Hahó kategória, hogy egy jobbikos, elvileg keresztény hazafi egy PAP bőrébe bújva alkoholizál és legalja napiszar szintű vicceket nyom (persze tudjuk, hogy a napiszar is a kisnyivákék brandje, de azokról tudjuk, hogy a pénzért a kurva anyjukat is megbasznák). Bezzeg ha ezt egy lipcsi vagy egy maszopos csinálná, ezek már őrjöngve vergődnének vasvillával a kezükben a zsinagóga előtt...
Képmutató féreg az összes okádék jobbikos és mitanyánkos patkány, bizony! Ezek Jézust is seggbe basznák, ha kapnának érte egy kis pénzt, utána meg feltennék a kurucra, hogy nézdmár, a hosszú hajú buzi zsidó hogy élvezte.
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
Képmutató féreg az összes okádék jobbikos és mitanyánkos patkány, bizony! Ezek Jézust is seggbe basznák, ha kapnának érte egy kis pénzt, utána meg feltennék a kurucra, hogy nézdmár, a hosszú hajú buzi zsidó hogy élvezte.
kémkakas
Aug 18, 2020 21:17:07
Gecis bugyi,
Szaros fasz,
Sokáig éljen
A kémkakas!
Kukurikú kis félnótás, hová lett a fél herbálom!!
Szaros fasz,
Sokáig éljen
A kémkakas!
Kukurikú kis félnótás, hová lett a fél herbálom!!
Aug 18, 2020 21:17:07
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Aug 18, 2020 21:33:02
x38)
Tikkel a szemem, remeg a kezem,
Állandóan az ablakot lesem.
Már az anyám is egyre gyanúsabb,
Minden sarokban zsidó troll kushad.
A szalag mellett lapítok reggel,
Délután engem a macska hergel.
Estére beverem a brain-boostert,
Éjjel ölelem a BRAVO posztert.
Hét éve már a fórumon élek,
Válaszolni nekem túl nagy vétek.
Soha nem jutok egyről kettőre,
Bárcsak valaki ma agyonlőne!
A nevem Lackó, falu bolondja,
Mindenkinek csak velem van gondja!
Aki csak ismer kiröhög, gyűlöl,
Szomszédban baszandó kutya szűköl.
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
Állandóan az ablakot lesem.
Már az anyám is egyre gyanúsabb,
Minden sarokban zsidó troll kushad.
A szalag mellett lapítok reggel,
Délután engem a macska hergel.
Estére beverem a brain-boostert,
Éjjel ölelem a BRAVO posztert.
Hét éve már a fórumon élek,
Válaszolni nekem túl nagy vétek.
Soha nem jutok egyről kettőre,
Bárcsak valaki ma agyonlőne!
A nevem Lackó, falu bolondja,
Mindenkinek csak velem van gondja!
Aki csak ismer kiröhög, gyűlöl,
Szomszédban baszandó kutya szűköl.
Metélt gondolatjel
Aug 18, 2020 21:58:42
Jelen pillanatban több rabbi is azon fáradozik, hogy okkult zsidó tanokat felhasználva beszervezzék Démoncimbit.
Ha jól tudom hajlik rá a tag, cserébe a Jabilos gójok lelkét, egy 10 éves Netflix előfizetést, valamint broni ex barátnőinek a mobilszámát kéri.
Ha jól tudom hajlik rá a tag, cserébe a Jabilos gójok lelkét, egy 10 éves Netflix előfizetést, valamint broni ex barátnőinek a mobilszámát kéri.
Aug 18, 2020 21:58:42
-
Aug 18, 2020 22:39:56
A monitortolvaj Malacz, a nőverő proland és a pedofil sodi horgászni mennek.
Végül a sedofil kíván:
Végül a sedofil kíván:
Aug 18, 2020 22:39:56
Archer Dark
Aug 18, 2020 22:41:12
Ártiról jut eszembe, hogy van egy kérdésem a rutinosabb professzorok felé:
A malacot eddig én csak kétféle pózban láttam. Amikor kötekedett/verekedett azokkal, akikben az ellenséget látta, illetve amikor okoskodott és fennhéjázott azokkal akiket a szövetségeseinek (bár erre inkább jobb szó a szolgáinak)tekintett. Volt már olyan, hogy valaha fülét farkát behúzva meghunyászkodott, megverték vagy csak piroslott neki a feje a tehetetlenség szülte idegességtől?
Akkorát tudnák röhögni egy olyan történeten/képen/videón ahol jól elintézik vagy csak feldühítik valakik a röfit :)
Veritas Omnia Vincit
A malacot eddig én csak kétféle pózban láttam. Amikor kötekedett/verekedett azokkal, akikben az ellenséget látta, illetve amikor okoskodott és fennhéjázott azokkal akiket a szövetségeseinek (bár erre inkább jobb szó a szolgáinak)tekintett. Volt már olyan, hogy valaha fülét farkát behúzva meghunyászkodott, megverték vagy csak piroslott neki a feje a tehetetlenség szülte idegességtől?
Akkorát tudnák röhögni egy olyan történeten/képen/videón ahol jól elintézik vagy csak feldühítik valakik a röfit :)
Aug 18, 2020 22:41:12
trendbeli garázdaság
Aug 18, 2020 22:54:17
Ártiról jut eszembe, hogy van egy kérdésem a rutinosabb professzorok felé:
Amikor Toroczkai kihívta egy bokszmeccsre, egyből jött a hetyetyézés, hogy az erőszak nem megoldás. Ahogy akkor is a kunkori farkát behúzva szaladt a rendőrbácsikhoz, amikor egy zsidó felborította a biciklijét egy tüntetésen, ahol szemtelenkedett.
Ahogy a cigányok, ő is csak nőkkel és gyerekekkel szemben kemény, vagy ha túlerőben van. Mondjuk a sörösüveg vállát, pálcika karjait és pókhasát elnézve ezt meg is tudom érteni LOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLL
Aug 18, 2020 22:54:17
-
Aug 18, 2020 23:38:40
Kár, hogy nem ír a gyagyás mostanság, engem érdekelne, hogy milyen szuper üzlettel szopatják be a cigányok.
Aug 18, 2020 23:38:40
Jehova
Aug 18, 2020 23:50:00
Aug 18, 2020 23:50:00
Baromarc
(
x1)
Aug 19, 2020 00:05:03
x1)
Becsületes Zoli facebookjáról egy megosztás 5 nappal ezelőttről. Rávehették vajon ezt a barom recskást arra, hogy sokkal jobban megéri apartmanban lakni, mert lehet egy kicsitt drágább de legalább nem kell baszakodni a főzéssel meg takarítással? Lenne még erre hitelkerete ennek a fasznak?
www.google.com/search?sxsrf=ALeKk01iT2U1MVOXVHmIR-mx6aQf8W0jBw:1596295024215&q=Amtmannhaus+Ferienunterkunft&ludocid=16008375363484328262&lsig=AB86z5WSbcaXANhTtcQJZio6k3yo&kgs=7093edde3de452bd&shndl=-1&source=sh/x/kp/local&entrypoint=sh/x/kp/local
www.google.com/search?sxsrf=ALeKk01iT2U1MVOXVHmIR-mx6aQf8W0jBw:1596295024215&q=Amtmannhaus+Ferienunterkunft&ludocid=16008375363484328262&lsig=AB86z5WSbcaXANhTtcQJZio6k3yo&kgs=7093edde3de452bd&shndl=-1&source=sh/x/kp/local&entrypoint=sh/x/kp/local
töppedt buzigolyók
(
x37)
Aug 19, 2020 00:52:25
x37)
Az 100%, hogy bármire, de szó szerint bármire rá lehet venni a koboldot a hízelgésnek és a fenyegetésnek a megfelelő arányú vegyítésével. Valószínűleg anno az anyja is így idomította, aztán Fórizs csicskította és Vera néni, utána Oma, a festett négus és Shrek. Mostanra valószínűleg tudat alatt igényli is a folyamatos szopatást, korlátozást. Azt a fajta "törődést", irányítást, amit gyerekkorában soha nem kapott meg a szülőktől. Ezért nem tud létezni gazdatest nélkül.
nagy vilma
Aug 19, 2020 08:03:39
Te miafaszom számlát állsz te kisdilis?
No, ha már ilyen kemény vagy, hogy bedrogozva csak úgy becsengetsz ide-oda, gondolom lesz bátorságod válaszolni az alábbi kérdésekre is.
Hányan lesztek?
Milyen színű sátor?
Mi lesz az öltözéked?
Aug 19, 2020 08:03:39
Hete Kisboros!
Aug 19, 2020 08:10:42
Takarodj a szalag mellé dolgozni, ne itt baszd a rezet, te retkes buzi kisboros!
Aug 19, 2020 08:10:42
Hahó
(
x136)
Aug 19, 2020 08:12:26
x136)
Megint itt vagy kisrühes? Jöttél rinyálni, hogy milyen szar az életed? Vagy éppen töltöd fel a színészi videóidat? Szeretnénk csodálni a tehetségedet. Vagy mutasd meg a rajzaidat.
-
Aug 19, 2020 08:15:13
Móriczka lesz az.
Aug 19, 2020 08:15:13
Kisegítős Snecológus
(
x2)
Aug 19, 2020 08:18:54
x2)
LOOOOOL! KI akar menni éjszaka egy csapat faszihoz egyedül és a fantáziánkra bízza:D mi ez kisboros? A túl a barátságon hardcore változata?
Hetyetye
Seo mester
Aug 19, 2020 08:19:08
Hányan lesztek?
Milyen színű sátor?
Mi lesz az öltözéked?
Hányan lesztek?
Milyen színű sátor?
Mi lesz az öltözéked?
Inkább anyádnak segítenél hordani a szatyrokat, mint hogy éjszakai nemi erőszakról álmodozzál te mocskos szexuális ragadozó, geci...
Aug 19, 2020 08:19:08
Gólya
(
x2)
Aug 19, 2020 08:36:52
x2)
cserébe kinézek hozzátok valamelyik éjszaka... egyedül... a többit a fantáziádra bízom.
Kérném a homoerotikus tartalom törlését!
Brian
(
x2)
Aug 19, 2020 08:44:33
x2)
A buzeráns kisruszki férfiakat akar erőszakolni éjjelente, lol. Elfogytak a döglött kutyák tiszafaszomban?
törpspa
Aug 19, 2020 09:21:39
Kocsikat akarna tönkrebaszni(nem úgy), aztán iszkolna a bátor hős.
Aug 19, 2020 09:21:39
--
Aug 19, 2020 09:35:50
Maximum lehuggyozza a kereküket...
Aug 19, 2020 09:35:50
Fuvolázó Kobold
Aug 19, 2020 09:45:29
Mindenhol ott vagyunk, kisbolond. A Jabilban, a boltban, a parkolókban, az ablakod alatt és a háztetőn is. Mikor éjjelente remegve izzadsz a kisszobában, mert neszeket hallottál, ne baszd át magad macskákkal meg nyestekkel, mi vagyunk azok is.
Hányan lesztek?
Amennyit csak akarsz. A kakast otthon hagyjuk, ha szépen kéred. Viccet félretéve, az egész utcádat megkerestük már. Nem furcsa, hogy mindenki olyan érdekesen néz rád? Számunk egyre csak nő, te pedig tehetetlen vagy ellenünk.
Céges autó lesz az, ilyened sosem lesz, ahogy vállalkozásod sem. Meg csajod sem. A színe sötét, de ha nem éjjel nézed, akkor akár világosnak is tűnhet. Fel fogod ismerni, gyakran járunk vele a házad előtt.
Milyen színű sátor?
Te barom, szerinted sátorban alszunk?! Jó hogy nem gödörben, te fasz. Rendes szálláson leszünk, ide téged nem engednek be. Face kontroll tudod. Rád néznek és azonnal megmondják, hogy még annyi pénzed sincs, hogy egy kávét igyál a hallban. Ilyen helyre téged max takarítónőnek vagy wc-és néninek vesznek fel.
Mi lesz az öltözéked?
Sportosan elegáns. Kényelmes, méregdrága és lezser. Miután kitekertük a kezedből a lopott csavarhúzót és egyenként a pofádba hugyoztunk, talán megengedem, hogy a balettcipődet szorongatva totyogj hazáig anyád vigasztaló karjai közé. Te zokogó gyenge nő.
Ne fantáziálj sokat, kisboros. Mi nem azok vagyunk, akik csak pofáznak és álmodoznak. Keress csak minket bátran, háthaa végén megtalálsz. De ha eddig a tápkieges mutatványt is balfasz voltál leleplezni, ehhez is nulla leszel. Na vedd elő azt a kibaszott trollexcelt, aztán dübbentsed anyádat.
Aug 19, 2020 09:45:29
tex
Aug 19, 2020 10:08:51
Ez Tex faterja vót!
Büszke vagyok az öregre!!!
Aug 19, 2020 10:08:51
töppedt buzigolyók
(
x37)
Aug 19, 2020 10:46:00
x37)
Hányan lesztek?
Milyen színű sátor?
Mi lesz az öltözéked?
Hányan lesztek?
Milyen színű sátor?
Mi lesz az öltözéked?
De miért mész ki, Bori? A fantáziám azt súgja, hogy buzulni akarsz a srácokkal, mert minden máshoz kripli vagy. Eltaláltam?
töppedt buzigolyók
(
x37)
Aug 19, 2020 10:54:36
x37)
Meg milyen hülyeség ez már, hogy "mi lesz az öltözéked"?
Kisruszki, egy normális ember nem tudja megmondani hetekre előre, hogy mit fog felvenni, mivel nem bevetési kesztyűben és tökig kigombolt hasselhoff-ingben jár folyamatosan.
Kisruszki, egy normális ember nem tudja megmondani hetekre előre, hogy mit fog felvenni, mivel nem bevetési kesztyűben és tökig kigombolt hasselhoff-ingben jár folyamatosan.
Ásó27
(
x68)
Aug 19, 2020 11:07:19
x68)

K.I.T.T.
Aug 19, 2020 11:17:54
Hát azért hetyetye
Aug 19, 2020 11:17:54
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Aug 19, 2020 11:19:34
x38)
Turbo brain-boost???
púp-orr-sérv-fogász
(
x7)
Aug 19, 2020 11:35:40
x7)
A recskás azóta kussol a visszakapott csatornáin. Sodi, mi ütött be?
|__o__|
Penzmento
(
x6)
Aug 19, 2020 11:38:06
x6)
Barbi töltött fel szarós videót broninak
velvet.hu/gumicukor/2020/08/19/hirek_kave_melle_kijott_palvin_barbara_online_sorozatanak_elso_resze/?utm_source=index.hu&utm_medium=doboz&utm_campaign=link
🕎Endigame🕎
velvet.hu/gumicukor/2020/08/19/hirek_kave_melle_kijott_palvin_barbara_online_sorozatanak_elso_resze/?utm_source=index.hu&utm_medium=doboz&utm_campaign=link
Schwezoff Dávid
(
x6)
Aug 19, 2020 12:02:51
x6)
Broni Menni Japppánba!
index.hu/mindekozben/poszt/2020/08/18/atlatszo_nyilvanos_veceket_helyeztek_uzembe_tokioban/
hát azért hetyetye
index.hu/mindekozben/poszt/2020/08/18/atlatszo_nyilvanos_veceket_helyeztek_uzembe_tokioban/
Seo mester
Aug 19, 2020 12:12:27
Zsírfalról...
Ha lesz majd lányom, remélem ilyen lesz... a közös program meglenne...
Elmomdásod szerint aszexuáljs vag és elmebeteg. Milyen lányod?
Aug 19, 2020 12:12:27
Schwezoff Dávid
(
x6)
Aug 19, 2020 12:13:17
x6)
Zsírfalról...
én sem értem: döglött kutya nem tud szülni!
bolgár jeti
(
x30)
Aug 19, 2020 12:35:56
x30)
Malacunk agyát valószínűleg mindennél jobban bassza, hogy a trollokon, pár gurulkán meg toroczkain kívűl már senkit nem érdekel.
Alig 10 éve még nagy tv csatornákon volt látható, György Péterek meg Mérő Lászlók ültek le vele "beszélgetni". Most meg még a youtubera se meri elmondani a véleményét mert letiltják a faszba :)
Schwezoff Dávid
(
x6)
Aug 19, 2020 12:43:49
x6)
Rend van, na!
stressznélküli nyugi
(
x2)
Aug 19, 2020 12:44:41
x2)
LOOOOOL! KI akar menni éjszaka egy csapat faszihoz egyedül és a fantáziánkra bízza:D
Masztiparty. Evidenciákat.
töppedt buzigolyók
(
x37)
Aug 19, 2020 13:23:11
x37)
Zsírfalról...
Ratyi zenére vonaglani, ez lenne a közös program, úgy tűnik.
Gólya
(
x2)
Aug 19, 2020 13:40:59
x2)
Bori, olvasgattam a facebookodat.
Miért próbálgattál miniszoknyákat? Miért álmodozol arról, hogy veszel harisnyát is?
Netán homár vagy?
2 napig csicskultam.
Miért próbálgattál miniszoknyákat? Miért álmodozol arról, hogy veszel harisnyát is?
Netán homár vagy?
Hahó
(
x136)
Aug 19, 2020 13:42:58
x136)
Zsírfalról...
a kis eszmeralda?
Schwezoff Dávid
(
x6)
Aug 19, 2020 13:49:28
x6)
Boros László, látensbuzi is CIGÁNYIDOMÁRSÁGRA és pedofilkodásra vágyik:
László Boros
4 napja
"
...
Aztán bejön négy cigánykölyök (olyan 16-17 évesek, nem a keménykedő, agresszív fajtából), szintén maszk nélkül, ők ráadásul nem is a fülkében próbálnak, hanem ott helyben felhúzzák a cuccot. Velük lespanoltam, mondva, hátha ellesek tőlük valamit, bár az a valami biztos nem a bőrkabát+hawaii ing+sportcipő kombó lesz. Meg kölykökkel el lehet hülyülni, így 38 évesen is... szerintem jó tanár lennék, bár sok tanulás abból nem lenne. "
hát azért hetyetye
László Boros
4 napja
"
...
Aztán bejön négy cigánykölyök (olyan 16-17 évesek, nem a keménykedő, agresszív fajtából), szintén maszk nélkül, ők ráadásul nem is a fülkében próbálnak, hanem ott helyben felhúzzák a cuccot. Velük lespanoltam, mondva, hátha ellesek tőlük valamit, bár az a valami biztos nem a bőrkabát+hawaii ing+sportcipő kombó lesz. Meg kölykökkel el lehet hülyülni, így 38 évesen is... szerintem jó tanár lennék, bár sok tanulás abból nem lenne. "
törpspa
Aug 19, 2020 14:08:13
Ez mi?
Lespanol a ruhaboltban random romákokkal, hogy divattanácsokat kérjen tőlük, illetve ellessen?
Jól értem?
Lespanol a ruhaboltban random romákokkal, hogy divattanácsokat kérjen tőlük, illetve ellessen?
Jól értem?
Aug 19, 2020 14:08:13
Cigány tinisrácok
Aug 19, 2020 14:10:21
Ez mi?
Jól értem?
Jól értem?
há de dikk mán! nem mertünk bemenni a próbafülkébe, mert egy magyar zsíroshajú buzigyerek utánunk akart gyönni, hogy lepippantson ott helybe'
Aug 19, 2020 14:10:21
Hahó
(
x136)
Aug 19, 2020 14:10:29
x136)
Ez mi?
Jól értem?
Jól értem?
Ételfutár
Aug 19, 2020 14:15:51
Kisrühes, valahogy elkussoltál arról hogyan vagyok sorosbérenc indexes firkász? Esetleg beütött mikor megkérdeztem élvezed-e a munkád?
Ne buzirandikat szervezz, válaszolj arra ha kérdeznek
Ne buzirandikat szervezz, válaszolj arra ha kérdeznek
Aug 19, 2020 14:15:51
Hahó
(
x136)
Aug 19, 2020 14:21:50
x136)
Hiénaverő
(
x17)
Aug 19, 2020 14:30:05
x17)
Bori, olvasgattam a facebookodat.
Erről kérhetnénk idézetet?
-Makiverem
Aug 19, 2020 14:41:42
Aug 19, 2020 14:41:42
Gólya
(
x2)
Aug 19, 2020 14:51:47
x2)
xray
(
x21)
Aug 19, 2020 14:55:28
x21)
19 látogató online.
régen volt ilyen alacsony szám, igaz mindenki nyaral.
sneci, neked mi a programod, álláskeresés, recskaodú utáni mászkálás?
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
Hiénaverő
(
x17)
Aug 19, 2020 15:00:54
x17)
Bori a shaját képei alá kommentel egyedül. 40 évesen. Mennyire kell ehhez szánalmasnak lenni?
A "Megyek a Tinderre, nemcsak meleg van hanem még tüzelek is" sor szintén magáért beszél.
A "Megyek a Tinderre, nemcsak meleg van hanem még tüzelek is" sor szintén magáért beszél.
Boroslaci Jövője
Aug 19, 2020 15:39:22
"A gyanú szerint hétfő este direkt tüzet okozott otthonában, majd elmenekült, hátrahagyva a mozgáskorlátozott édesanyját, aki meghalt a lakástűzben. A nyomozók a 47 éves nőt – aki az MTI információi szerint öngyilkos akart lenni, ezért okozott tüzet – őrizetbe vették, kihallgatták, és kezdeményezték a letartóztatását. (MTI)"
Aug 19, 2020 15:39:22
Schwezoff Dávid
(
x6)
Aug 19, 2020 15:40:06
x6)
19 látogató online.
Már 23!!! Érted, HUSZONHÁROOOOM!
* ásít *
M.Ország rémálma
Aug 19, 2020 15:44:07
m.facebook.com/story.php?story_fbid=1170608923331968&id=100011486131935
m.facebook.com/story.php?story_fbid=1161499754242885&id=100011486131935
m.facebook.com/story.php?story_fbid=1156700121389515&id=100011486131935
m.facebook.com/story.php?story_fbid=1161499754242885&id=100011486131935
m.facebook.com/story.php?story_fbid=1156700121389515&id=100011486131935
Aug 19, 2020 15:44:07
Hiénaverő
(
x17)
Aug 19, 2020 15:55:54
x17)
Kisboros maga szerint szép.
töppedt buzigolyók
(
x37)
Aug 19, 2020 16:00:21
x37)
"Vettem ma egy kalapot, az még úgysincs... Meg leakasztottam két miniszoknyát a női részlegen - egy világoskéket és egy rózsaszínt -, majd méregettem magamhoz a tükör előtt, gondoltam polgárpukkasztok egy kicsit. Két nyanya megdöbbenve bámult, aztán odafordultam hozzáju és bazsalyogva megkérdeztem: "Melyiket vegyem? Fűnyíráshoz kell." Épp csak a Biblia nem esett ki a tátott szájukból..."
Azt a kurva, mekkora coming out. Kisboros konkrétan cross-dresser, aki női rucikban vonaglik :D Ez megmagyarázza a női dezodort meg a női hajfestéket is. :D Hallod, Bori, vár a buzikamion a Pride-on :D LOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLL
Ez kurva nagy találat volt, zsidók! :D :D :D
Azt a kurva, mekkora coming out. Kisboros konkrétan cross-dresser, aki női rucikban vonaglik :D Ez megmagyarázza a női dezodort meg a női hajfestéket is. :D Hallod, Bori, vár a buzikamion a Pride-on :D LOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLL
töppedt buzigolyók
(
x37)
Aug 19, 2020 16:04:03
x37)
Basszus, képzeljétek bele magatokat Boros anyuka helyébe. Egyedül van otthon a félresikerült flepnissel, aki ha nem őrjöng, akkor női ruhákban illegeti magát.
Bori bazmeg, EZÉRT nevez mindenki buzeránsnak, nem azért, mert nincs barátnőd.
Bori bazmeg, EZÉRT nevez mindenki buzeránsnak, nem azért, mert nincs barátnőd.
Hiénaverő
(
x17)
Aug 19, 2020 16:05:26
x17)
Azt a kurva, mekkora coming out. Kisboros konkrétan cross-dresser, aki női rucikban vonaglik :D Ez megmagyarázza a női dezodort meg a női hajfestéket is.
Ed Gein keci.
Hiénaverő
(
x17)
Aug 19, 2020 16:09:04
x17)
Kisboros néztek már buzinak?
töppedt buzigolyók
(
x37)
Aug 19, 2020 16:10:40
x37)
Ed Gein keci.
Ed Gein keci.
Hiénaverő
(
x17)
Aug 19, 2020 16:13:22
x17)
Mindjárt jön újságírózni hogy micsoda rohadékok vagyunk, amikor a női ruhát próbálgató, magát sminkelő 40 éves hímneműt (direkt nem férfit írtam) transzi buzinak nevezzük.
Bori te milyen definíciót alkalmaznál magadra a fenti tények ismeretében?
Bori te milyen definíciót alkalmaznál magadra a fenti tények ismeretében?
szellem embere
Aug 19, 2020 16:15:42
Vagy mint Chris-chan. Kíváncsi leszek mikor fog Hasselhoff fanfic képregényt rajzolni, amiben ő a mellékszereplő, Borichu.
Aug 19, 2020 16:15:42
Hiénaverő
(
x17)
Aug 19, 2020 16:16:56
x17)
Borichu.
XDDDDDDDDDDDD Bazmeg hangosan felröhögtem :D
Szigfrid Berger
Aug 19, 2020 16:19:48
Sziasztok spanok. Mit klappolt a kleppentyű? Hogy feljelent engem? Csácsumi testvéreim.
Aug 19, 2020 16:19:48
Dzsibuti térdeltetős
Aug 19, 2020 16:36:44
boriska, én egészen biztos vagyok benne, hogy téged kezelt, vagy kezel most is pszichiáter.
És egyúttal abban is biztos vagyok, hogy a felírt gyógyszereidet nem szeded.
Van néhány orvos jóbarátom, szólok nekik, hogy nézzenek utánad. Ki kezel, és milyen gyógyszereket kellene szedned. Aztán értesítve lesz az orvosod a viselt dolgaidról, majd ő a körmödre néz, hogy mit művelsz.
És egyúttal abban is biztos vagyok, hogy a felírt gyógyszereidet nem szeded.
Van néhány orvos jóbarátom, szólok nekik, hogy nézzenek utánad. Ki kezel, és milyen gyógyszereket kellene szedned. Aztán értesítve lesz az orvosod a viselt dolgaidról, majd ő a körmödre néz, hogy mit művelsz.
Aug 19, 2020 16:36:44
Ételfutár
Aug 19, 2020 17:33:30
Jár a kóserszilva a zsidóknak, konkrétan felfordult a gyomrom.
Legalább vállalnád fel hogy buzibori vagy, sneci féle angolnázás helyett.
Legalább vállalnád fel hogy buzibori vagy, sneci féle angolnázás helyett.
Aug 19, 2020 17:33:30
George Soros
Aug 19, 2020 18:10:48
"Vettem ma egy kalapot, az még úgysincs... Meg leakasztottam két miniszoknyát a női részlegen - egy világoskéket és egy rózsaszínt -, majd méregettem magamhoz a tükör előtt, gondoltam polgárpukkasztok egy kicsit. Két nyanya megdöbbenve bámult, aztán odafordultam hozzáju és bazsalyogva megkérdeztem: "Melyiket vegyem? Fűnyíráshoz kell." Épp csak a Biblia nem esett ki a tátott szájukból..."
Azt a genderfluid mindenedet, Lackó!
Aug 19, 2020 18:10:48
Boris Johnson
Aug 19, 2020 18:22:25
Minek neked kalap, kisbuzi?
Ascotba készülsz a derbire?
Ascotba készülsz a derbire?
Aug 19, 2020 18:22:25
nagy vilma
Aug 19, 2020 18:38:37
Azt amúgy tudtátok, hogy amikor valaki feltünően lesi a Facebook-profilod, a FB bedobja a profilját a "Kit ismerhetek?" sávba?
Soroljam a mai új arcokat, akikkel semmiféle közös ismerősöm nincs? Muhaha.
Braunmüller, te meg mire vered magad a széles arcoddal és a kopaszodó fejeddel? Te vagy a menő, mert Orbán egyszer kezet fogott veled? Hülye balfasz.
Braunmüller, te meg mire vered magad a széles arcoddal és a kopaszodó fejeddel? Te vagy a menő, mert Orbán egyszer kezet fogott veled? Hülye balfasz.
Aug 19, 2020 18:38:37
nagy vilma
Aug 19, 2020 18:51:23
Öt perc sem telt el a reggeli kommentem óta és te már reagáltál rá. Ennyire shikeres a te életed, hogy 0-24-ben nyomkodod az F5-öt egy anonim fórumon és várod, hogy reagálhass valamit, amivel felvághatsz a többi, magánéletében szintén sikertelen hülyegyereknek.
Te valójában elismerésért koldulsz ezen a fórumon, mert a való életben mindenki más lenéz.
Azt a "vezélyességi listát" is azért követelted tegnap, mert azt reméleted, te vagy az 1. helyen, amivel szintén felvághattál volna a "haveroknak".
Aug 19, 2020 18:51:23
Dzsibuti térdeltetős
Aug 19, 2020 18:55:02
Azt amúgy tudtátok, hogy amikor valaki feltünően lesi a Facebook-profilod, a FB bedobja a profilját a "Kit ismerhetek?" sávba?
Neeem, ezt rajtad kívül senki se tudta, csak te vagy ekkora kibaszott mesterkém :DDDDDD
Te hülye fasz :D
Sorold nyugodtan a neveket, kisbuzi, semmire se mész vele, senkinek semmi kára nem származik belőle, csak lesz pár új sor a trollexceledben, amire anyád ruháiba bújva kiverheted. Ennyit érsz el, egy cseppnyi kis örömöd lesz a szánalmas létezésedben.
Aug 19, 2020 18:55:02
M.Ország rémálma
Aug 19, 2020 18:55:18
Laci, én is megnéztem a profilod, de természetesen egy fake accounttal, és most rettentően sajnállak, forever alone az egész cucc, ahogy van. A saját posztjaid alá írsz magadnak kommenteket..?? Szánalom az egész, és tényleg minden fotódon kibaszott zsíros a hajad, ez miért jó? Full nárcisztikus vagy te is, beírod a képed alá, hogy micsoda csípőd van? :D Mit akarsz ezzel elérni? Várod, hogy valaki felkaroljon férfimodellként?
Aug 19, 2020 18:55:18
nagy vilma
Aug 19, 2020 19:02:49
Aug 19, 2020 19:02:49
törpspa
Aug 19, 2020 19:04:56
Takarodj már, te súlytalan seggtojás!
Évek óta ez megy! Súlytalan, fogyatékos fenyegetőzés.
Gecire unom. Más is. Mindenki unja.
Nem érted, te gyáva szar?!
Aug 19, 2020 19:04:56
Meszkal horgászok
Aug 19, 2020 19:18:22
Felkészül: Kisboros
Aug 19, 2020 19:18:22
Gólya
(
x2)
Aug 19, 2020 19:24:36
x2)
Na bori,én ma hosszasan pörgettem a facebookodat. Nagyon szanalmas posztokat, hozzászólásokat láttam.
Amúgy a természetfotóid, nekem mint laikusnak, tetszettek
Na, én szerinted ki lehetek? Xd
2 napig csicskultam.
nagy vilma
Aug 19, 2020 19:41:57
Na bori,én ma hosszasan pörgettem a facebookodat. Nagyon szanalmas posztokat, hozzászólásokat láttam.
Nincs jobb dolgod, mint mások életét figyelgetni, mások után szaglászni? Ennyire nincs a te életedből sem semmi?!
Amikor emeletesben laktunk, a legrosszabb vénassszonyok voltak ilyenek, akik összegyűltek a parkban és kidumálták a fél lakótelepet. Ti vagytok az internet pletykás lakótelepi vénasszonyai.
A legrosszabb fajta embertípus vagytok. Az ilyen sajna mindenhol megtalálható, még a munkahelyeken is. Ott is csak a szart kavarja és mással foglalkozik maga és a munkája helyett. Az ilyenek teszik tönkre kíváncsiskodásaikkal, pletykáikkal és hazugságaikkal a közösségi életeket, és a legrosszabb, hogy mindezt még újságírás szintjén is művelitek, ezzel jóval nagyobb kárt okozva...
A képeimmel az volt a célom amúgy, hogy "odabenn" én legyek a téma, énrám figyeljenek, és ezt elértem.
Hogy miért, az maradjon az én titkom.
Aug 19, 2020 19:41:57
-
Aug 19, 2020 19:51:56
Nincs jobb dolgod, mint mások életét figyelgetni, mások után szaglászni?
Bori! Amióta Sodi nincs itt te vagy terítéken. Régen kielemeztük, feltérképeztük az életed összes kis mozzanatát. Mindenhol ott vagyunk, mindent látunk, sokan vagyunk és semmi nem kerüli el a figyelmünket. Ott vagyunk a szobásban, ott vagyunk a gyárban, látunk amikor hazafelé mész, bármit amit csinálsz! Nagyon vigyázzál, mert soha nem tévesztünk szem elől!
Aug 19, 2020 19:51:56
öreg producerek
Aug 19, 2020 19:58:39
Lackóhergelès, kis énblog,előre is elnézést ha valakit triggerel.
Bizony Lackó, van aki nem a megszokott módokon üti magát.
Nem kapkodok nyugtatót, altatót, nem tartozom a funkcionâló alkoholisták közè sem, nem remegek a reggeli kávéért és dohányt is csak akkor szivok amikor spanglizom, bár én a green peace híve vagyok...
Én a füvet meg alkalmanként az lsd-t és a meszkalint szeretem, néha kis kokó, de csak ha jó helyről jön.
17 évesen "elengedték a kezem" a szüleim, s még neked sem kívánom azt a szívást amin végigmentem...haveroknál kanapèszörf, szaros albérletek, néha totál bizonytalanság hogy következő hónapban hol fogok lakni...
A fél családom odalett fiatalon a túlzott folyadékbevitelből fakadó korai komplikációk miatt.
Aki megmaradt az megdübbent mint anyád.
Namost ehhez képest soha nem voltam büntetve semmiért, kibaszottul folyamatos munkaviszonyom van több évtizede, kb 3 hónapot nem dolgoztam életemben összvissz amikor melók között voltam, egyetem mellett nem trolloztam, meg konteóztam, hanem dolgoztam, méghozzá egy budapesti szórakozóhelyen liftesként, aztán mosiként, majd bekerültem a pultba.
Tinédzser korom óta fogyasztok tudatmódosító szereket, mindent kipróbáltam amit nem kell beszúrni.
Volt hogy full kólán 2 nap bulizás után tárgyaltam a General Electrics Power&generators üzletág főfejesével és megkaptuk a businesst 5 évre..
Felfogod egy 5 éves szerződés mit jelent egy magyar garázscégnek??
Mára megnyugodtam oda jutottam, hogy csak a család meg a meló, hajtom a 6-7 számjegyet havonta, hogy otthon mindenki biztonságban legyen, anyunak is meg a kölköknek is bármit megtennék annyira imádom őket.
Amikor évente kétszer alkalmam van a barátaimmal elmenni kicsit a vízre akkor bizony megeszek amit tudok és vonyítok a holdra.
60+ kilós harcsákat fogunk és engedünk vissza bazdmeg, órákig fárasztjuk csónakból!!
Milyen kocsival megyünk?
Egy range roverrel, fehér faszom sem tudja a rendszámot, meg egy piros citroen jumperral.
Sarudon van a pecó de kimegyünk a szigetre nem vagyunk mi buzik, hogy a partról dobáljunk.
Sátrunk nincsen.
Az öltözék általában terepszin, rajtam is az lesz, a többieken is gondolom.
Heten megyünk a kocsikkal és helyszinen lesz még 2 arc, ők már hangolnak.
Ha tènyleg kijönnél, jelezz ide és akár fel is veszünk, kapsz egy fél hoffmannt, hátha az helyrerak.
1.Herbált ne hozz!
2.NYomatékosan kijelentem, hogy semmi buzulásra ne számíts, mégegyszer mondom, buzulás az nuku.
3.Ha felveszed a buzikalapodat akkor szarrá fogunk cikizni.
4.Ha okoskodsz, vagy démoncimbizel, esetleg a helyi erőket akarod ránk küldeni, akkor csalódni fogsz..
5.Ha ki mersz jönni, vagy akarod hogy felvegyünk, akkor garantálom, hogy semmi bántódàsod nek fog esni, hajad szála sem fog görbülni, viszont párbeszédet fogunk folytatni és te elmagyarázol nekem dolgokat, amikey nem is értem honnan szedsz.
Wanna play Kisboros?
Bizony Lackó, van aki nem a megszokott módokon üti magát.
Nem kapkodok nyugtatót, altatót, nem tartozom a funkcionâló alkoholisták közè sem, nem remegek a reggeli kávéért és dohányt is csak akkor szivok amikor spanglizom, bár én a green peace híve vagyok...
Én a füvet meg alkalmanként az lsd-t és a meszkalint szeretem, néha kis kokó, de csak ha jó helyről jön.
17 évesen "elengedték a kezem" a szüleim, s még neked sem kívánom azt a szívást amin végigmentem...haveroknál kanapèszörf, szaros albérletek, néha totál bizonytalanság hogy következő hónapban hol fogok lakni...
A fél családom odalett fiatalon a túlzott folyadékbevitelből fakadó korai komplikációk miatt.
Aki megmaradt az megdübbent mint anyád.
Namost ehhez képest soha nem voltam büntetve semmiért, kibaszottul folyamatos munkaviszonyom van több évtizede, kb 3 hónapot nem dolgoztam életemben összvissz amikor melók között voltam, egyetem mellett nem trolloztam, meg konteóztam, hanem dolgoztam, méghozzá egy budapesti szórakozóhelyen liftesként, aztán mosiként, majd bekerültem a pultba.
Tinédzser korom óta fogyasztok tudatmódosító szereket, mindent kipróbáltam amit nem kell beszúrni.
Volt hogy full kólán 2 nap bulizás után tárgyaltam a General Electrics Power&generators üzletág főfejesével és megkaptuk a businesst 5 évre..
Felfogod egy 5 éves szerződés mit jelent egy magyar garázscégnek??
Mára megnyugodtam oda jutottam, hogy csak a család meg a meló, hajtom a 6-7 számjegyet havonta, hogy otthon mindenki biztonságban legyen, anyunak is meg a kölköknek is bármit megtennék annyira imádom őket.
Amikor évente kétszer alkalmam van a barátaimmal elmenni kicsit a vízre akkor bizony megeszek amit tudok és vonyítok a holdra.
60+ kilós harcsákat fogunk és engedünk vissza bazdmeg, órákig fárasztjuk csónakból!!
Milyen kocsival megyünk?
Egy range roverrel, fehér faszom sem tudja a rendszámot, meg egy piros citroen jumperral.
Sarudon van a pecó de kimegyünk a szigetre nem vagyunk mi buzik, hogy a partról dobáljunk.
Sátrunk nincsen.
Az öltözék általában terepszin, rajtam is az lesz, a többieken is gondolom.
Heten megyünk a kocsikkal és helyszinen lesz még 2 arc, ők már hangolnak.
Ha tènyleg kijönnél, jelezz ide és akár fel is veszünk, kapsz egy fél hoffmannt, hátha az helyrerak.
1.Herbált ne hozz!
2.NYomatékosan kijelentem, hogy semmi buzulásra ne számíts, mégegyszer mondom, buzulás az nuku.
3.Ha felveszed a buzikalapodat akkor szarrá fogunk cikizni.
4.Ha okoskodsz, vagy démoncimbizel, esetleg a helyi erőket akarod ránk küldeni, akkor csalódni fogsz..
5.Ha ki mersz jönni, vagy akarod hogy felvegyünk, akkor garantálom, hogy semmi bántódàsod nek fog esni, hajad szála sem fog görbülni, viszont párbeszédet fogunk folytatni és te elmagyarázol nekem dolgokat, amikey nem is értem honnan szedsz.
Wanna play Kisboros?
Aug 19, 2020 19:58:39
nagy vilma
Aug 19, 2020 20:03:05
Semmit nem tudtok rólam, csak gyártjátok a beteg elméleteiteket. MÉg azt sem tudjátok, mivel foglalkozom a gyárban...
Amúgy elgondolkodtam Lukasnekoval kapcsolatban, hogy mi is nálatok ez a nagy Orbán-ellenesség, mert hát végülis belőle éltek...
Itt ez a trendbeli, aki maga írta le, hogy fideszes korrupciós ügyekben, sokszorosan túlárazott projektekben van benne, mint például a Liget-projektben. Ki is fizeti itt a többletpénzt? Az olyanok, ugye, mint én is, a nép, a többség. Trendbeli pedig ahelyett, hogy feljelentést tenni, amiért meglopják a népet, inkább elteszi a kenőpénzt, hazaviszi,aztán megeteti belőle a kurváját.
Vagy nézzük a 444-et. Ha nem tudnának Orbánnal riogatni, tudnának mire fel tarhálni sem. Valójába ők is Orbánból élnek.
Amikro Lukasenko szétvereti az fél százalékot, akkor ti valójában nem őket siratjátok, hanem kamuból sírtok, majd jöttök, hogy ott is el van nyomva minden, újabb ok, hogy küldjenek nektek adományt a "vidéki parasztok".
Aug 19, 2020 20:03:05
Brian
(
x2)
Aug 19, 2020 20:25:15
x2)
lackó te nem a nép vagy, hanem egy magányos buzi, akitől mindenki undorodik a zsíros haja meg az elmebetegségei miatt.
bolgár jeti
(
x30)
Aug 19, 2020 20:32:42
x30)
MÉg azt sem tudjátok, mivel foglalkozom a gyárban...
Mégis kit érdekel szerinted?
Ezt speciel jól látod, ez az egész Orbán rendszer, meg előtte a Fletóék és a többi szerencsétlen ez csak az újságíróknak jó. Mindig van téma, lehet szabadságharcolni is, meg pénzért-lovagkeresztért propagandistának lenni, stb.
Ez téged miben érint? Pl hogy ki miniszterelnök, sokat változott az életed? :)
öreg producerek
Aug 19, 2020 20:35:18
Idáig hallatszik ahogy füstöl a trollok.xlsx, Borojov a fenti infókból lószart sem tudsz kideríteni, de ha lejössz holnap akkor szemtől szembe beszélhetünk.
Erre válaszolj, felvegyünk?
Akarsz trollt látni?
Erre válaszolj, felvegyünk?
Akarsz trollt látni?
Aug 19, 2020 20:35:18
Hahó
(
x136)
Aug 19, 2020 20:52:56
x136)
te ezeket honnan veszed, te rühes ukrán bűnöző, te szar wannabe gyilkos?
annyival feletted állok mindenben, és annyira lenézlek, hogy arra nincsenek szavak. semmi szükség elismerésre, mert a tények magukért beszélnek. csak annyit említenék, hogy én 18 éves korom óta önálló vagyok, azóta nem lakok mamahotelben, és felnőtt életemben szinte végig párkapcsolatban éltem.
hol vannak a videók a színészi produkciódról? még mindig semmi? legalább egy verset mondjál el nekünk, hadd csodálhassuk a tehetségedet, te ukránok harrison fordja.
104 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Viszont hiába irritáló a malac önszopása az oldalukon, engem mégis örömmel tölt el. Mert azt jelenti, hogy a dagadék 45 évesen magányosan és sikertelenül éli a napjait Peru Kanada környékén. Ha nem így lenne, nem lenne szüksége arra, hogy Tibi atya agyhalott követőinek fényezze magát. Minden ilyen írás nem más, mint egy középkorú lúzer segélykiáltása. Fincsi.
Bezony, a 45 éves hájhitler a mai napig a 10-15 évvel ezelőtti fasságait fényezi a tizen-korahuszonéves korosztálynak. Kár hogy le se fossák már a röfit.
Árti lejárt lemez vagy, kutya nem kíváncs irád. Ennyikeh :DD