Fejezd be az angolnázást! Inkább vallj színt és tanúsíts mélységes megbánást a trollok felé. Akkor nem feltétlen nem fog annyira fájni. Jobb ezen előbb túlesni. Te is tudod
"Nem tudunk kenyeret venni. Éhezünk"
Ismeretlen számokra mindig magyarul szólalok meg.
Egyszerűen mert a trollokon kívül miért hívna engem bárki is?
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
Belőlem ne feltételezz jóindulatot. Az első adandó alkalommal ahogy meglátlak arcon foglak baszni, felebaráti szeretetből.
Sneci, te nem vagy jóhiszemű, te egy gonosz féreg vagy.
Segítőkész sem vagy, egy számító pióca vagy, mindent leszarsz és mindenkit, akit nem tudsz valamire lehúzni!
Ezt kapod vissza a kölcsönösség jegyében. Bizony!
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
Értem. Akkor vegyük újra, mifelé haladsz villanysebességgel? Mi is lett az összes korábbi hely vége?
nem is gondolod kik es miert csärgettek meg , remelem jol alszol az ejjel!
Semmivel nem találatok be, csak tényleg az van, hogy itt állnak körülöttem a ki sem csomagolt zsákok, még bútoraim sincsenek, nincsen hova felakasztani a vállfáimat, még be se vagyok jelentkezve az új lakcímre, még internetet sem rendeltem, még az új konditerembe sem iratkoztam be, a melóban még az első commit-om se volt meg, az első pizzát sem sütöttem még meg az új sütőmben, az első sört sem pakoltam még be a az új hűtőmbe, még a laptopot sem raktam fel az új lakásban az íróasztalra, de ti már rögtön a régi szarságokat akanátok folytatni.
Lesz is, de előbb kicsomagolnék, basszus.
Na, megyek le a boltba, mielőtt bezár.
Mert egy undorító szardarab patkány vagy?
Mifaaaaaaaaaaaan
Én nem látok ebben problémát.
Tologasd, bazmeg, te a kosarat a Tesco-ban.
- Jelentsd fel magad a rendőrségen a pedofil képeiddel
- Jelentkezz be terápiára
- Ismerd el a bűneidet, és mutass őszinte megbánást
- Fizesd ki a magyar adósságaidat
- Mutasd be az úszómellényes videót
Ha ez mind megvan, leszállunk rólad. Te pedofil geci.
Pontosan eltalálták a trollok a dolgokat, azért sipákolsz itt, te hazug patkány! Ne sajnáltasd magad, a geciségedre vagyunk mi a válasz, az Univerzum és a Vonzás Törvénye küldött minket, hogy addig űzzünk téged, amíg meg nem döglesz végre! Szerinted ki fogja behajtani rajtad a sok ellopott pénzt? Senki? Ne félj, mi ezért vagyunk itt!
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem

Integess pedofil, hátha látszik a képen!
igyekezz a kisbolt zár!
Apropos. Was für ein Laden schließt gegen sieben?
#50euro + kamatok
Ha jól akartam úgy gondoltad, hogy Linzben újra fehér lappal indulsz majd?
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
Video nelkul nem szamit a pekujjunki
https://www.youtube.com/watch?v=RgCJB5kUR5g
Szegény Sodit mindenki bántja, brühühü
Ja, egy jó kis péküjjünki videóért cserébe biztos megkegyelmeznének pár napig neked a trollok gyagyás!
Mifaaaaaaaaaaaan
Az is való igaz, hogy zsigeri félelmem, hogy valamit akaratlanul is rosszul csinálok, anélkül, hogy tudnék róla. A túlzott magabiztosságra párszor régebben rábasztam már, ezért teljesen természetes, hogy igyekszem nagyon odafigyelni a dolgokra. Berlinben azért volt évekig minden a legnagyobb rendben, mert a legapróbb kétség esetén is szoros review-t kértem mindig.
Hahó, mi nem a főnököd vagyunk baszod. Velünk ezt teljesen kár megpróbálni mert pontosan tudjuk, hogy szarsz rá.
2 nap alig telt el azóta, hogy arról értekeztél, hogyan fogod megpróbálni átbaszni a munkáltatóidat, meg hogyan basztad át eddig.
Azt meg végképp hagyjuk már, hogy bármilyen szinten igényes lennél a "munkára" amit kiadsz a kezedből. Még a streamjeid is csöpögnek az igénytelenségtől, pedig abból akarsz megélni, és az az a hobbid amibe ha valaki beleszól, akkor semmilyen moralitás nem védi meg tőle, hogy asodi az elvágott torkán ugráljon * ásít *
Milyen sört veszel a kisboltban gnóm? Berlini kisfiúst lehet nem tartanak.
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
Helyes helyes. Alig várjuk, hogy elbeszélgess velük az iparági sztenderdekről. Bár ahogy én téged ismerlek zsidó, leginkább nekiállsz majd szidni a gémeskút országbeli etyetemeket. Remélem Herr Adam hallani fogja.
És milyen kishitűséget plántálunk mi beléd bazmeg? Nyilván megint valaki más a hibás. Anyádék a hibásak, mert te idehaza lecsúsztál mi? SOHA nem hallgattál a jótanácsokra. Mindig kibaszott nagy volt a pofád, és te jobban tudtad. Ez nálad a kishitűség? Takarodjál már a hapcidübbentő jókurva anyádba
azzal mi a baj? vegre valamit megtanult az egyetemen. a villany az tenyleg eleg gyors
Van pofád itt angolnázni, amikor a több millióra lehúzott Vera nénéddel
Nem húztam én le senkit.
Egyszerűen fogalmam se volt, mit tudnék csinálni.
Ő pedig a megfelelő útra terelt engem, de ezzel együtt is az volt a vele megbeszélt terv, hogy mindezt a jóindulatot nyugatról majd törlesztgetem neki. Az egészen más kérdés, hogy a sors közbeszólt, és erre már nem volt alkalmam, de azért ő is azzal a tudattal halt meg, hogy tudott segíteni nekem.
Pont az ő emléke miatt tartozom annyival a sorsnak, hogy ne adjam fel.
Ebben a sztoriban is csak magadra tudsz gondolni. Vittél akár egy szál virágot is a sírjára?
Mocskos büdös kobold! Szádra ne merd venni többet a nevemet, mert megkereslek és az örökkévalóságig kísérteni foglak! Végre együtt leszünk megint, de azt garantálom, hogy most nem fogod élvezni!
meg az 50k euro hitellel is tartozol.. meg Zsery meg az elmaradt Flokkok meg a hétfő-péntek 21:30-tól kezdődő streamekkel is... de hát ilyen SoDi a SoDi... szavát betartós véres torkokon ugrálós..
#50euro + kamatok
Nagy kár hogy nincsen már sodézetek és ezek elvesznek
Törleszd akkor Gerinek.
Remélem a német szociális ellátórendszer és a német zsidó bankok is jól felfogott önvédelemből hatékony érdekérvényesítésbe kezdenek.
Meglátod nemsokára milyen az, amikor a te véres torkodon ugrálnak. Balek!
És érthető az is, hogy miért érzi magát ennyire kétséégbe esve.
Alapvetően az a helyzet, hogy próbálom magam jól érezni abban a környezetben, amiben vagyok, mert mindent összevetve az álommeló az álomlakás közelében.
A para meg jó, mert ez az ösztön a túlélést segíti. Az ésszerű teljesítmény elvárható tőlem, de az az érzékem, hogy csodákat ezzel együtt sem várnak.
Tehát most nagyon keményen dolgozol azon, hogy a pénzt meg tudd adni Vera néni örököseinek? Jani bának, meg Gergőnek?
Kinek fogod először megadni a tartozást? Zsery előtt, de már a diákhitel után? Vagy ők is eltrollkodták?
te mindenkit lehuztål akit tudtål, råadåsul hazudsz is. itt van pl. a forizs, mikor leirtam neki, hogy azt hazudtad, te adtål neki kölcsön, nem kicsit lett ideges. az eleted egy hazugsåg! vagy vegyuk vera nenedet, hånyszor jårtål pesten az eltemetese utån, hånyszor voltål a temetöben? mondjuk azt megertem, hogy rocskait kerulöd XD
Hiába adod elő a péküjjünkki műsort, Andinál se működött, itt meg akkor pláne nem fog :D
Még mindig nem fogod fel, te retardált, hogy mi pontosan tudjuk, miféle egy rohadt, aljas, szemét féreg vagy? :D
Nem ülök fel a provokációnak.
Az első este a Vera azzal kezdte, hogy ne nagyon használjam az ő törölközüiket, és ehhez képest alakult ki a teljes szimpátia, amikor látta, hogy mi a helyzetem. Nevezetesem hogy a sok egyetem után próbálkozom én, és teljesen hülye sem vagyok, de a valóság lecsap rám.
sok egyetemi félév mármint.
Mifaaaaaaaaaaaan
Pont az el nem végzett egyetemek bizonyítják, hogy teljesen hülye vagy.
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
Ki se mentél a sírjához soha. Nálunk hiába próbálsz szánalomkeltésre játszani, mi tudjuk, hogy egy pszichopata pedofil vagy, akinek az egyetlen örömöt az jelenti, ha más kárán röhöghet, na meg ha pucér kisgyerekekre verheti a faszát.
Olyan vagy mint egy különösen szánalmasra sikerült főgonosz egy mesefilmből, aki másodpercek alatt alakul át pökhendi, beképzelt gonoszból szánalomra érdemes, megalázkodó nyomorulttá, ha épp attól remél hasznot.
Remélem fájdalmas halálod lesz, te pedofil geci!
Mármint miért használtad volna az ő törölközőiket, te büdös pedofil kretén?
Megint hazudsz! Nem végeztél el egyetlen egyetemet sem! Soha nem kerestél munkát! A valóság az, hogy te szánalmat ébresztettél benne a magad hazug módján, utána pedig zabáltad a krumplit, lelaktad a lakást, beleszartál a szájuk közepébe, MINDENT ők fizettek neked, cipeltetted a rákos Verával a szemetedet, és mikor meghalt, azóta szarsz rájuk magasról. Undorító pióca vagy, Hahó! És ezzel Recskai Geri is egyet ért, olvasd csak el az emailt, amit küldött!!!
Karácsonykor se vót meg? Mióta nincs meg?
On the contrary, pedofil
Csak az nem utal aki nem ismer igazan
Mármint provokáció, ha valaki megkérdezi, hogy mikor adod meg a tartozást?
Ne mondd már, hogy szarul érzed magad miatta, tudjuk, hogy nem...
Nem kell az autista katekizmus, Márk biztos elmondta mi ennek a rövid neve.
Öregezés.
oké, és most hol a faptop? van áram? ha igen akkor hol a médiabirodalom tartalma? vagy nincsenek meg a kábelek mert költözés közben ritkult? le lettek égetve és leadva valahol?
#50euro + kamatok
Na jó, abból, hogy egy szenilis, haldokló öreg nőnek beadtad, hogy azzal bántanak a gonosz trollok, hogy náci vagy, meg azzal, hogy buszjegyért vered a faszod idősödő párok előtt, nem vonnék le messzemenő következtetéseket.
Abból már inkább, hogy a saját anyád se visel el újszászon, hogy Márk is csak addig haverkodik veled, amíg fizetsz, hogy Vera egész családja egy emberként gyűlöl téged, vagy hogy minden egyes munkahelyedről kibasztak, ahol csak dolgoztál valaha, vagy hogy PUCÉR KISGYEREKEKRE VERED A FASZOD.
Ha valaki engem tényleg kiismer személyesen, nem képes utálni. Kivéve Andi, de ő baszódjon meg. :DRocskai is csak a tiszteletét fejezte ki amikor veknin köpött :D
Havi átlagban 100 ezer forint felett volt a homeoffice programozásom a bevételem, és ez nem volt titok. Tudták.
(Mint ahogy az sem, hogy az szarra sem elég.)
Vera néni látta a pitont?
Ilyen nem volt.
BAZDMEG TE SZERENCSÉTLEN PEDOFIL ÁLLAT!
Elösszöris mi a faszomért rakosgatsz ki a putris lakásról képeket? Nem volt elég több évnyi szopatás? Semmiből nem tanulsz Endre?
Másodszor, neked az az egy lehetőséged van, hogy elfelejted ezt a SoDi nevet, és állnéven visszafogodtan, meggondolva cselekszel, országot, sőt kontinenst, és munkahelyet váltasz!
de erre mint tudjuk, képtelen vagy, te exhibicionista pedofil náci!
Feltörést tagadni!
Most éppen még Linzben is biztonságban lennék, mert koronalezárások vannak, LOL.
Újabb snecológusoknak: Természetesen ez nem igaz, egy 2-3 éves időszakról beszélünk, amikor majdnem egymillió forint kártérítést ítéltek meg neki a 2006-os sérelmeiért. Ezeket a bevételeket mindig beleszámolta az átlagfizetésébe, és így jött ki a 100k feletti átlag. Valójában 60-80k körül volt.
Elösszöris mi a faszomért rakosgatsz ki a putris lakásról képeket? Nem volt elég több évnyi szopatás? Semmiből nem tanulsz Endre?
Ebben most megkövetlek.
Ha kész, és aranyosan, meg ízlésesen lesz berendezve ez a lakást, majd nézni fogsz.
Semmilyen bútort nem fogsz venni, két év múlva is a kibaszott felfújható szarodon fogsz aludni.
Ja nem, mert hamarabb kibasznak a munkahelyről, és marad púpszász.
Hazudsz, láttuk az Excelt!! A kárpival együtt se volt ennyi, de te ebből EGY FILLÉRT SEM adtál a közösbe, elverted magadra, Hahó! És hány évig élősködtél ott? Ne hazudj, recskás! Te ott csak faszt vertél, soha sem akartál elköltözni. Ha Vera nénit nem viszi el a rák (hála az égnek!!), még mindig ott rohadnál! Dögölj már meg, hazug féreg!
nemigaz, volt a probahet, ahonnan onkent jott el, miutan nem tudta beallitani a wifit se
te meg akkor fogsz nézni mikor jön a behajtó a hitelek miatt.
#50euro + kamatok
Amikor meg volt mersze kirakni az excelt es le lettek bontva a masnik mint karpi es tarsai valami egeszen nevetseges oraber jott ki. 72 forint vagy hasonlo.
Lundarttól? Nem.
Indectől? Nem.
Groteszktől? Nem.
De még az EsPrestonál is csak csoportos leépítés volt azzal együtt, hogy a Mohamed még a haragos levélváltásokban is kihangsúlyozta, hogy amúgy a munkámmal maximálisan meg voltak elégedve.
Volt eddig olyan hely, amit nem laktál látványosan le? Egy szobát "nem tudsz" kitakarítani.
Nyugi van házhozszállítás :D
Bejlin
(
x8)
Sep 22, 2020 18:44:48
x8)
Nem érted a lényeget.
Pedig ez a lényeg.
Alapvetően személyesen mindennél a jóindulatot feltételezem, és hogy az esetleges terhelésemre is csupán végső kényszerűségből, ugyanakkor jóhiszeműen kényszerül bárki is.
De ehhez hozzátartozik, hogy ha jóhiszeműség és segítőkészség hiányára visszacsatoljam, hogy mindent a kölcsönösség jegyében képzelek el. A fentiek hiányát is kénytelen vagyok.
Pedig ez a lényeg.
Alapvetően személyesen mindennél a jóindulatot feltételezem, és hogy az esetleges terhelésemre is csupán végső kényszerűségből, ugyanakkor jóhiszeműen kényszerül bárki is.
De ehhez hozzátartozik, hogy ha jóhiszeműség és segítőkészség hiányára visszacsatoljam, hogy mindent a kölcsönösség jegyében képzelek el. A fentiek hiányát is kénytelen vagyok.
Fejezd be az angolnázást! Inkább vallj színt és tanúsíts mélységes megbánást a trollok felé. Akkor nem feltétlen nem fog annyira fájni. Jobb ezen előbb túlesni. Te is tudod
sodika
Sep 22, 2020 18:45:29
milyen erdekes, mintha te szoltål volna bele mindig råadåsul magyarul. hazudsz keci. XD
Gyagyås javitsd mår ki unom a keknelkuliseget a kurva anyåd!
Gyagyås javitsd mår ki unom a keknelkuliseget a kurva anyåd!
Sep 22, 2020 18:45:29
aniko_titkos_szerelme
(
x2)
Sep 22, 2020 18:45:35
x2)
Nem érted a lényeget.
Pedig ez a lényeg.
Pedig ez a lényeg.
Belőlem ne feltételezz jóindulatot. Az első adandó alkalommal ahogy meglátlak arcon foglak baszni, felebaráti szeretetből.
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Sep 22, 2020 18:46:46
x38)
Nem érted a lényeget.
Pedig ez a lényeg.
Pedig ez a lényeg.
Sneci, te nem vagy jóhiszemű, te egy gonosz féreg vagy.
Segítőkész sem vagy, egy számító pióca vagy, mindent leszarsz és mindenkit, akit nem tudsz valamire lehúzni!
Ezt kapod vissza a kölcsönösség jegyében. Bizony!
-
Sep 22, 2020 18:46:56
Nézd, minden korábbi helyhez képest villanysebeséggel haladunk előre
Értem. Akkor vegyük újra, mifelé haladsz villanysebességgel? Mi is lett az összes korábbi hely vége?
Sep 22, 2020 18:46:56
Ásó27
(
x68)
Sep 22, 2020 18:48:01
x68)
Sodi te jó embernek hiszed magadat?
Mifaaaaaaaaaaaan
rBali
(
x24)
Sep 22, 2020 18:49:30
x24)
Jóhiszeműség persze. Remélem tudod ha meglátlak akkor ott helyben beszélgetünk el arról, hogy én mikor basztam meg az anyámat szerinted :) Budapest területén biztosan meg fog történni. GYERE HAZA FIATAL!
Mirror Archívum: https://www.youtube.com/playlist?list=PLsAvOAAzC-PpIxF14r6uqdecQ_M6ba_QF
Örebro
Sep 22, 2020 18:49:31
nem is gondolod kik es miert csärgettek meg , remelem jol alszol az ejjel!
Sep 22, 2020 18:49:31
Twiccs Chat
(
x5)
Sep 22, 2020 18:50:28
x5)
szerintem eljött az ideje a várva várt nyári-őszi-kitudjamikori-jővőheti felpörgésnek... kezdve egy kibebaszott tisztázós live-al. ha ugysincs mit titkolnod akkor ne a klaviatúra füstöljön Herr Púp hanem gyakorold a védőbeszédedet közönség elött... hamarosan szükség lesz rá úgy érzem.
ha esetleg elfelejtetted akkor mondom hogy hol tudnád gyakorolni:
twitch.tv/sodivlog
#50euro + kamatok
ha esetleg elfelejtetted akkor mondom hogy hol tudnád gyakorolni:
twitch.tv/sodivlog
sodika
Sep 22, 2020 18:50:48
Hú, bmeg, nagyon betaláltak a kiváló kollégák, ha ekkora önsajnáltató, angolnázó csúszómászást előadtál itt.
Semmivel nem találatok be, csak tényleg az van, hogy itt állnak körülöttem a ki sem csomagolt zsákok, még bútoraim sincsenek, nincsen hova felakasztani a vállfáimat, még be se vagyok jelentkezve az új lakcímre, még internetet sem rendeltem, még az új konditerembe sem iratkoztam be, a melóban még az első commit-om se volt meg, az első pizzát sem sütöttem még meg az új sütőmben, az első sört sem pakoltam még be a az új hűtőmbe, még a laptopot sem raktam fel az új lakásban az íróasztalra, de ti már rögtön a régi szarságokat akanátok folytatni.
Sep 22, 2020 18:50:48
sodika
Sep 22, 2020 18:51:13
szerintem eljött az ideje a várva várt nyári-őszi-kitudjamikori-jővőheti felpörgésnek...
Sep 22, 2020 18:51:13
Ásó27
(
x68)
Sep 22, 2020 18:51:37
x68)
Mert egy undorító szardarab patkány vagy?
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Sep 22, 2020 18:52:19
x38)
Elmondom neked a titkot:
Az univerzum is hisz a kölcsönösségben, a Vonzás Törvénye is így működik.
Te folyamatosan gazdatesteket keresel, akiket kizsigerelsz pénzügyileg, érzelmileg és minden lehetséges módon.
Ugyanezt kapod vissza a kölcsönösség jegyében, hiszen a Barátaid pont úgy szarnak le téged, ahogy te is a gazdatesteket, és pont úgy húztak le több millióra, ahogy te a gazdatesteket.
Van pofád itt angolnázni, amikor a több millióra lehúzott Vera nénéddel végstádiumosként cipeltetted a cuccaidat, majd amikor a vén komcsi megdöglött, a temetésére sem mentél el, a sírjára sem tettél egy ötcentest, és úgy szarod őket keresztbe, ahogy vannak!
Apádat leszarod, anyádat leszarod, te korcs!
Ezt kapod vissza! Ezt érdemled! Te undorító sikamlós angolna, te hazug patkány! Fórizsnak mit mondtál? "Leszarlak". Törpapától csak a kaja kellett, Rószától csak a palacsinta (meg az odva) kellett, Balog Bélától csak a nézettség kellett, senkinek sem adsz vissza semmit! DÖGÖLJ MEG!
Az univerzum is hisz a kölcsönösségben, a Vonzás Törvénye is így működik.
Te folyamatosan gazdatesteket keresel, akiket kizsigerelsz pénzügyileg, érzelmileg és minden lehetséges módon.
Ugyanezt kapod vissza a kölcsönösség jegyében, hiszen a Barátaid pont úgy szarnak le téged, ahogy te is a gazdatesteket, és pont úgy húztak le több millióra, ahogy te a gazdatesteket.
Van pofád itt angolnázni, amikor a több millióra lehúzott Vera nénéddel végstádiumosként cipeltetted a cuccaidat, majd amikor a vén komcsi megdöglött, a temetésére sem mentél el, a sírjára sem tettél egy ötcentest, és úgy szarod őket keresztbe, ahogy vannak!
Apádat leszarod, anyádat leszarod, te korcs!
Ezt kapod vissza! Ezt érdemled! Te undorító sikamlós angolna, te hazug patkány! Fórizsnak mit mondtál? "Leszarlak". Törpapától csak a kaja kellett, Rószától csak a palacsinta (meg az odva) kellett, Balog Bélától csak a nézettség kellett, senkinek sem adsz vissza semmit! DÖGÖLJ MEG!
Sodipatkány
(
x1)
Sep 22, 2020 18:52:59
x1)
Én nem látok ebben problémát.
Trolltudat
Sep 22, 2020 18:53:31
- Jelentsd fel magad a rendőrségen a pedofil képeiddel
- Jelentkezz be terápiára
- Ismerd el a bűneidet, és mutass őszinte megbánást
- Fizesd ki a magyar adósságaidat
- Mutasd be az úszómellényes videót
Ha ez mind megvan, leszállunk rólad. Te pedofil geci.
Sep 22, 2020 18:53:31
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Sep 22, 2020 18:54:15
x38)
Pontosan eltalálták a trollok a dolgokat, azért sipákolsz itt, te hazug patkány! Ne sajnáltasd magad, a geciségedre vagyunk mi a válasz, az Univerzum és a Vonzás Törvénye küldött minket, hogy addig űzzünk téged, amíg meg nem döglesz végre! Szerinted ki fogja behajtani rajtad a sok ellopott pénzt? Senki? Ne félj, mi ezért vagyunk itt!
Képek a világból
Sep 22, 2020 18:56:30

Integess pedofil, hátha látszik a képen!
Sep 22, 2020 18:56:30
Twiccs Chat
(
x5)
Sep 22, 2020 18:56:36
x5)
igyekezz a kisbolt zár!
Apropos. Was für ein Laden schließt gegen sieben?
Bejlin
(
x8)
Sep 22, 2020 18:56:42
x8)
Kritikus találatot kaphatott az autipáncél ha ennyire védekező állást vesz fel a kobold.
bolgár jeti
(
x30)
Sep 22, 2020 18:56:45
x30)
Ha jól akartam úgy gondoltad, hogy Linzben újra fehér lappal indulsz majd?
Ártányölö Vitéz
(
x1)
Sep 22, 2020 18:58:29
x1)
Akár még a Márk is lehetett nálam Berlinben vendégségben, vagy lehet, hogy a hétvégén régi képekkel konspiráltam, hogy teszteljem a társaságot.
Akárhogy is, ez a fajta gonoszság, hogy még szó szerint ki se pakoltam, de már ártani szeretnétek, megint csak arra indít, hogy egyszerűen próbáljam jól érezni magam, és értékelni azt, ami körülvesz.
Az elmúlt napokban elsősorban a félelmeimet írtam ki itt magamból, mert nem igazán van olyan, akinek elmesélhetném a dolgaimat, aki az ezzel járó nehézségeket is őszinte átérzéssel fogadná, ahelyett hogy azt hallanám, hogy "te legalább rendben vagy", mint amit évek óta minden ismerősöm nyom nekem.
Akárhogy is, ez a fajta gonoszság, hogy még szó szerint ki se pakoltam, de már ártani szeretnétek, megint csak arra indít, hogy egyszerűen próbáljam jól érezni magam, és értékelni azt, ami körülvesz.
Az elmúlt napokban elsősorban a félelmeimet írtam ki itt magamból, mert nem igazán van olyan, akinek elmesélhetném a dolgaimat, aki az ezzel járó nehézségeket is őszinte átérzéssel fogadná, ahelyett hogy azt hallanám, hogy "te legalább rendben vagy", mint amit évek óta minden ismerősöm nyom nekem.
aniko_titkos_szerelme
(
x2)
Sep 22, 2020 18:58:42
x2)
Kritikus találatot kaphatott az autipáncél ha ennyire védekező állást vesz fel a kobold.
Szegény Sodit mindenki bántja, brühühü
Ásó27
(
x68)
Sep 22, 2020 19:00:32
x68)
Ja, egy jó kis péküjjünki videóért cserébe biztos megkegyelmeznének pár napig neked a trollok gyagyás!
kábító pitonszag
(
x1)
Sep 22, 2020 19:01:42
x1)
nem kell aggódni, szisszen pár sörike, esetleg snapsz, 2-3 óra múlva már fenyegetőzni fog
ha nem bénázza el, kapunk bebaszós lájvot is
ha nem bénázza el, kapunk bebaszós lájvot is
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Sep 22, 2020 19:02:29
x38)
Azt hitte, kaphat pár napig levegőt, mert Linzben csatornapatkánykodik. De ASODI, az Univerzum nem ilyen! Folyamatosan ott lihegünk a sarkadban, és addig űzünk, amíg meg nem döglesz! És ezt csak magadnak köszönheted, bizony! A bűnlajstromod olyan hosszú, hogy évekig kellene törlesztened mindenfelé, hogy egyáltalán azt megérdemelt, hogy életben maradhass! Mit gondoltál, büntetlenül Szeteyzhetsz? Bándikatázhatsz? Kicsinálhatod a szüleidet? Megölheted Vera nénit? Meglophatod az országot? Meglophatod Tündérmeseországot? Kisfiúkra verheted a faszod? Nem-nem, ASODI! Ezekért te kamatos kamatot fogsz fizetni! Minden bűnödért meg fogsz bűnhődni, ne aggódj! Erre jelölt ki minket az Univerzum, ezt vonzottad be a viselkedéseddel! Készülj a végítéletre, púp!
berlini_vlogger
(
x1)
Sep 22, 2020 19:03:31
x1)
Az is való igaz, hogy zsigeri félelmem, hogy valamit akaratlanul is rosszul csinálok, anélkül, hogy tudnék róla. A túlzott magabiztosságra párszor régebben rábasztam már, ezért teljesen természetes, hogy igyekszem nagyon odafigyelni a dolgokra. Berlinben azért volt évekig minden a legnagyobb rendben, mert a legapróbb kétség esetén is szoros review-t kértem mindig.
Hahó, mi nem a főnököd vagyunk baszod. Velünk ezt teljesen kár megpróbálni mert pontosan tudjuk, hogy szarsz rá.
2 nap alig telt el azóta, hogy arról értekeztél, hogyan fogod megpróbálni átbaszni a munkáltatóidat, meg hogyan basztad át eddig.
Azt meg végképp hagyjuk már, hogy bármilyen szinten igényes lennél a "munkára" amit kiadsz a kezedből. Még a streamjeid is csöpögnek az igénytelenségtől, pedig abból akarsz megélni, és az az a hobbid amibe ha valaki beleszól, akkor semmilyen moralitás nem védi meg tőle, hogy asodi az elvágott torkán ugráljon * ásít *
bolgár jeti
(
x30)
Sep 22, 2020 19:03:56
x30)
Milyen sört veszel a kisboltban gnóm? Berlini kisfiúst lehet nem tartanak.
Ásó27
(
x68)
Sep 22, 2020 19:05:22
x68)
Nagyon sok alkoholt vesz ma a sodi, pedig még csak kedd van!
Mifaaaaaaaaaaaan
Don Trolleone
Sep 22, 2020 19:07:08
Sneci, velünk lehet beszélni. Kolosy téri trollszafari + mentőmellényes videó, és tabu lesz a mostani munkáltatód.
Ha ignorálod a kérdést, azt nemleges válasznak vesszük.
Ha ignorálod a kérdést, azt nemleges válasznak vesszük.
Sep 22, 2020 19:07:08
nick kiadó
Sep 22, 2020 19:07:13
Nézd, minden korábbi helyhez képest villanysebeséggel haladunk előre, mindenhol máshol hónapokat kaptam az önálló felkészülésre, míg itt szorosabb a támogatás, de ez a legkevésbé sem zavar, mert tudom, hogy ennek a hiányába könnyebb bajban csúcsosodhat ki.
Sep 22, 2020 19:07:13
berlini_vlogger
(
x1)
Sep 22, 2020 19:07:48
x1)
Nem igaz. Egyszerűen a repo-ból nem is építhető fel a cucc.
Csak ti is itt belém plántáljátok a kishitűséget, ami miatt magamban se merek eléggé hinni.
Szerintem ezt a kommunkációképtelenséget is csupán bemesélem magamnak. Holnap ebéd környékén talán megpróbálok ezen is változtatni.
Csak ti is itt belém plántáljátok a kishitűséget, ami miatt magamban se merek eléggé hinni.
Szerintem ezt a kommunkációképtelenséget is csupán bemesélem magamnak. Holnap ebéd környékén talán megpróbálok ezen is változtatni.
Helyes helyes. Alig várjuk, hogy elbeszélgess velük az iparági sztenderdekről. Bár ahogy én téged ismerlek zsidó, leginkább nekiállsz majd szidni a gémeskút országbeli etyetemeket. Remélem Herr Adam hallani fogja.
És milyen kishitűséget plántálunk mi beléd bazmeg? Nyilván megint valaki más a hibás. Anyádék a hibásak, mert te idehaza lecsúsztál mi? SOHA nem hallgattál a jótanácsokra. Mindig kibaszott nagy volt a pofád, és te jobban tudtad. Ez nálad a kishitűség? Takarodjál már a hapcidübbentő jókurva anyádba
Fakenguru
(
x5)
Sep 22, 2020 19:08:19
x5)
Meg csak most olvastam bele a mai fejlemenyekbe az ausztriai tényfeltáró után, vagy 400 komment előttem van. Egyrészt örülök, hogy segithettem a tenyfeltarasban, másrészt két nap múlva Linzben leszek, és gyakorlatilag egész nap szabad, szóval kérem a tippeket melyik vendéglátóhely teraszáról figyelj meg asodit, és kövessem haza.
Shiker!!!
Hát azért hetyetye.
Shiker!!!
IT troll
Sep 22, 2020 19:08:29
azzal mi a baj? vegre valamit megtanult az egyetemen. a villany az tenyleg eleg gyors
Sep 22, 2020 19:08:29
sodimia
Sep 22, 2020 19:09:40
kicsomagolni sem mer a zsáklakó!
Sep 22, 2020 19:09:40
sodika
Sep 22, 2020 19:10:09
Van pofád itt angolnázni, amikor a több millióra lehúzott Vera nénéddel
Nem húztam én le senkit.
Ő pedig a megfelelő útra terelt engem, de ezzel együtt is az volt a vele megbeszélt terv, hogy mindezt a jóindulatot nyugatról majd törlesztgetem neki. Az egészen más kérdés, hogy a sors közbeszólt, és erre már nem volt alkalmam, de azért ő is azzal a tudattal halt meg, hogy tudott segíteni nekem.
Sep 22, 2020 19:10:09
Ásó27
(
x68)
Sep 22, 2020 19:11:44
x68)
"A jó út fiam vaskos német hitelekkel van kikövezve" - Vera néni
Mifaaaaaaaaaaaan
aniko_titkos_szerelme
(
x2)
Sep 22, 2020 19:12:27
x2)
Nem húztam én le senkit.
Ebben a sztoriban is csak magadra tudsz gondolni. Vittél akár egy szál virágot is a sírjára?
Veja nyényi szelleme
Sep 22, 2020 19:12:47
Mocskos büdös kobold! Szádra ne merd venni többet a nevemet, mert megkereslek és az örökkévalóságig kísérteni foglak! Végre együtt leszünk megint, de azt garantálom, hogy most nem fogod élvezni!
Sep 22, 2020 19:12:47
-
Sep 22, 2020 19:12:57
Azért ez kegyetlen, hogy Márkék egész nyáron oltották, hogy keressen Linzben állást.
A pedofil kobold meg felült neki, és keresett. Aztán mire talált melót, Márkék hazahúztak. Még megígérték neki, hogy visszaveszik tőle a lakást, ők adják vissza a bérbeadónak, és hogy segítenek költözni, de persze ebből sem lett semmi, hanem ott hagyták egyes-egyedül egy idegen városban.
Így már érthető, hogy miért hitte azt, hogy segítenek neki költözni, érthető, hogy miért hiszi azt, hogy az öt éves bérleti szerződést majd átadja valaki másnak.
A pedofil kobold meg felült neki, és keresett. Aztán mire talált melót, Márkék hazahúztak. Még megígérték neki, hogy visszaveszik tőle a lakást, ők adják vissza a bérbeadónak, és hogy segítenek költözni, de persze ebből sem lett semmi, hanem ott hagyták egyes-egyedül egy idegen városban.
Így már érthető, hogy miért hitte azt, hogy segítenek neki költözni, érthető, hogy miért hiszi azt, hogy az öt éves bérleti szerződést majd átadja valaki másnak.
Twiccs Chat
(
x5)
x5)
meg az 50k euro hitellel is tartozol.. meg Zsery meg az elmaradt Flokkok meg a hétfő-péntek 21:30-tól kezdődő streamekkel is... de hát ilyen SoDi a SoDi... szavát betartós véres torkokon ugrálós..
-
Sep 22, 2020 19:13:17
Nagy kár hogy nincsen már sodézetek és ezek elvesznek
Sep 22, 2020 19:13:17
Sodipatkány
(
x1)
Sep 22, 2020 19:13:39
x1)
Nem húztam én le senkit.
Törleszd akkor Gerinek.
Kruger
Sep 22, 2020 19:15:49
Az a mondat arról szólt, hogy néha kénytelen vagyok a hatékony érdekérvényesítésre koncentrálni, jól felfogott önvédelemből, mert valamiért sokszor tényleg egy szerencsétlen balek benyomását kelthetem, és enélkül sokan úgy érzik, hogy ellenállás hiányában akár a falig is elmehetnek.
Remélem a német szociális ellátórendszer és a német zsidó bankok is jól felfogott önvédelemből hatékony érdekérvényesítésbe kezdenek.
Meglátod nemsokára milyen az, amikor a te véres torkodon ugrálnak. Balek!
Sep 22, 2020 19:15:49
sodika
Sep 22, 2020 19:16:38
Nem, a legnagyobb bajom jelenleg tényleg az, hogy parázok attól, hogy helyesen értelmezem-e, hogy milyen szinten kell parázni a melóban.
És ezzel kapcsolatban eddig kizárólag pozitív visszacsatolással találkoztam, mert reggelente rendre kiderült, hogy alapvetően mindent jól csináltam.
Egyrészt tényleg egy gyakorlott szakember volnék, ezért talán illetlenség lenne ötpercenként a kollégákhoz rohani, másrészt viszont el akarom kerülni a beképzelt, illetve egyéb okból bezárkózott ember látszatát. Erre most jó, és az értelmes haladást garantáló megoldásnak tűnik, hogy reggelente rákérdezek az előző nap tapasztalataira.
Ami pedig a csevegést illeti, néma gyereknek anyja se érti a szavát. Ha őszintén kifejtem, hogy ebben egyszerűen hiányzik a gyakorlatom, az nem feltétlenül égő.
És ezzel kapcsolatban eddig kizárólag pozitív visszacsatolással találkoztam, mert reggelente rendre kiderült, hogy alapvetően mindent jól csináltam.
Egyrészt tényleg egy gyakorlott szakember volnék, ezért talán illetlenség lenne ötpercenként a kollégákhoz rohani, másrészt viszont el akarom kerülni a beképzelt, illetve egyéb okból bezárkózott ember látszatát. Erre most jó, és az értelmes haladást garantáló megoldásnak tűnik, hogy reggelente rákérdezek az előző nap tapasztalataira.
Ami pedig a csevegést illeti, néma gyereknek anyja se érti a szavát. Ha őszintén kifejtem, hogy ebben egyszerűen hiányzik a gyakorlatom, az nem feltétlenül égő.
Sep 22, 2020 19:16:38
kripli figyelő
(
x12)
Sep 22, 2020 19:17:28
x12)
Sep 22, 2020 19:17:28
Nyugi te is tudod hogy a trollok ártalmatlanok.Egyébként is mi baj lehet,a melóban csak megmutatod a kódodat elmondod a szerény véleményed hogyan duplázhatná meg a cég a nyereségét,megmondod hogy mától dupla fizetést kapsz céges autóval meg egy medencét rakjanak az irodádba,a profi seniortól átveszed a projecktet és kiteszed az asztalra a fütyit.A pizzafutárokat meg dupla borravalóval várod majd és live streamben röhögve húzod le a budin minden néző ajándékát. Sep 22, 2020 19:17:28
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Sep 22, 2020 19:18:22
x38)
Törlesztettél Vera néninek, te csatornapatkány? Még a sírját se hugyoztad le! Vagy Gergőnek küldtél pénzt? A kurva anyádat, te féreg! Amikor végstádiumban haldoklott, akkor is a szarjaidat cipelte a vonathoz! Hogy van pofád itt hazudozni, te aljadék!? Pont ahogy vele viselkedtél, azért kéne már réges régen megdöglened! És ez csak egy a sorban!
Ásó27
(
x68)
Sep 22, 2020 19:18:34
x68)
Tesla mikor lesz?
Mifaaaaaaaaaaaan
Sodipatkány
(
x1)
Sep 22, 2020 19:19:19
x1)
Amúgy nem tudom, hogy feltűnt-e neked az évek alatt kedves Sodi, de a trollok utálnak téged.
Tehát feleslegesen vered itt a nyáladat, hogy brühühü.
Tehát feleslegesen vered itt a nyáladat, hogy brühühü.
sodika
Sep 22, 2020 19:19:48
Alapvetően az a helyzet, hogy próbálom magam jól érezni abban a környezetben, amiben vagyok, mert mindent összevetve az álommeló az álomlakás közelében.
A para meg jó, mert ez az ösztön a túlélést segíti. Az ésszerű teljesítmény elvárható tőlem, de az az érzékem, hogy csodákat ezzel együtt sem várnak.
Sep 22, 2020 19:19:48
bolgár jeti
(
x30)
Sep 22, 2020 19:19:57
x30)
Az egészen más kérdés, hogy a sors közbeszólt, és erre már nem volt alkalmam, de azért ő is azzal a tudattal halt meg, hogy tudott segíteni nekem.
Tehát most nagyon keményen dolgozol azon, hogy a pénzt meg tudd adni Vera néni örököseinek? Jani bának, meg Gergőnek?
Kinek fogod először megadni a tartozást? Zsery előtt, de már a diákhitel után? Vagy ők is eltrollkodták?
Örebro
Sep 22, 2020 19:20:47
Nem húztam én le senkit.
te mindenkit lehuztål akit tudtål, råadåsul hazudsz is. itt van pl. a forizs, mikor leirtam neki, hogy azt hazudtad, te adtål neki kölcsön, nem kicsit lett ideges. az eleted egy hazugsåg! vagy vegyuk vera nenedet, hånyszor jårtål pesten az eltemetese utån, hånyszor voltål a temetöben? mondjuk azt megertem, hogy rocskait kerulöd XD
Sep 22, 2020 19:20:47
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Sep 22, 2020 19:21:08
x38)
Akkor vagy a legundorítóbb, amikor sajnáltatod magad. Pontosan tudjuk, hogy egy gonosz pióca vagy, aki mindenkinek hazudik, aki átveri a munkáltatóját, aki gond halálba kergeti a gazdatestjeit, aki a családjával úgy viselkedik, ahogy. Nekünk hiába hazudsz! A te osztályrészed egyedül a kínhalál lehet Linz, Ausztria környékén!
Dzsibuti térdeltetős
Sep 22, 2020 19:21:19
Hiába adod elő a péküjjünkki műsort, Andinál se működött, itt meg akkor pláne nem fog :D
Még mindig nem fogod fel, te retardált, hogy mi pontosan tudjuk, miféle egy rohadt, aljas, szemét féreg vagy? :D
Sep 22, 2020 19:21:19
sodika
Sep 22, 2020 19:22:20
Az első este a Vera azzal kezdte, hogy ne nagyon használjam az ő törölközüiket, és ehhez képest alakult ki a teljes szimpátia, amikor látta, hogy mi a helyzetem. Nevezetesem hogy a sok egyetem után próbálkozom én, és teljesen hülye sem vagyok, de a valóság lecsap rám.
Sep 22, 2020 19:22:20
Ásó27
(
x68)
Sep 22, 2020 19:22:51
x68)
sok egyetemi félév mármint.
Sodipatkány
(
x1)
Sep 22, 2020 19:23:08
x1)
Pont az el nem végzett egyetemek bizonyítják, hogy teljesen hülye vagy.
xray
(
x21)
Sep 22, 2020 19:23:28
x21)
Nem húztam én le senkit.
hát a jó kurva anyádat! Egyszerűen fogalmam se volt, mit tudnék csinálni.
sodika
Sep 22, 2020 19:23:36
A Kolosy téren eltöltött öt év elég "jézusom, mi a fasz" hangulatban telt, és a körülményeim pontos ismerete vezetett a teljes támogatásig.
Sep 22, 2020 19:23:36
Ásó27
(
x68)
Sep 22, 2020 19:23:43
x68)
Mesélj apádról Endre
Mifaaaaaaaaaaaan
-
Sep 22, 2020 19:23:53
Ki se mentél a sírjához soha. Nálunk hiába próbálsz szánalomkeltésre játszani, mi tudjuk, hogy egy pszichopata pedofil vagy, akinek az egyetlen örömöt az jelenti, ha más kárán röhöghet, na meg ha pucér kisgyerekekre verheti a faszát.
Olyan vagy mint egy különösen szánalmasra sikerült főgonosz egy mesefilmből, aki másodpercek alatt alakul át pökhendi, beképzelt gonoszból szánalomra érdemes, megalázkodó nyomorulttá, ha épp attól remél hasznot.
Remélem fájdalmas halálod lesz, te pedofil geci!
Sep 22, 2020 19:23:53
-
Sep 22, 2020 19:24:54
Mármint miért használtad volna az ő törölközőiket, te büdös pedofil kretén?
Sep 22, 2020 19:24:54
Ásó27
(
x68)
Sep 22, 2020 19:25:08
x68)
Jajj Endre, én annyira megsajnáltalak most :(((
Légyszi írd le a pontos címedet, hogy vehessek neked egy ajándékcsomagot!
Mifaaaaaaaaaaaan
Légyszi írd le a pontos címedet, hogy vehessek neked egy ajándékcsomagot!
sodika
Sep 22, 2020 19:25:23
Onnan indultunk, hogy azok ott az törölködőik, most, hogy itt vagyok pár éjszakát, hogy be tudjam fejezni az aktuális programozási projektet, és le tudja, adni, mert határidős, ahhoz azért ne nagyon nyúljak.
Ha valaki engem tényleg kiismer személyesen, nem képes utálni. Kivéve Andi, de ő baszódjon meg. :D
Ha valaki engem tényleg kiismer személyesen, nem képes utálni. Kivéve Andi, de ő baszódjon meg. :D
Sep 22, 2020 19:25:23
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Sep 22, 2020 19:25:32
x38)
Megint hazudsz! Nem végeztél el egyetlen egyetemet sem! Soha nem kerestél munkát! A valóság az, hogy te szánalmat ébresztettél benne a magad hazug módján, utána pedig zabáltad a krumplit, lelaktad a lakást, beleszartál a szájuk közepébe, MINDENT ők fizettek neked, cipeltetted a rákos Verával a szemetedet, és mikor meghalt, azóta szarsz rájuk magasról. Undorító pióca vagy, Hahó! És ezzel Recskai Geri is egyet ért, olvasd csak el az emailt, amit küldött!!!
sodika
Sep 22, 2020 19:25:43
...le tudjam adni...
Sep 22, 2020 19:25:43
Helyes idézet
Sep 22, 2020 19:25:57
A Kolosy téren eltöltött öt év elég "fasz" hangulatban telt, és a körülményeim pontos ismerete vezetett a recskagate-ig.
Sep 22, 2020 19:25:57
kripli figyelő
(
x12)
Sep 22, 2020 19:26:22
x12)
Pedoboy,ennél a cégnél a trollmeetingen a fehér téglalapos videót fogják kirakni a projectorra,aztán az egész team közösen fogja keresni hol van a gyerek.
Márky
Sep 22, 2020 19:26:34
Mesélj apádról Endre
Karácsonykor se vót meg? Mióta nincs meg?
Sep 22, 2020 19:26:34
Ártányölö Vitéz
(
x1)
Sep 22, 2020 19:27:58
x1)
Onnan indultunk, hogy azok ott az törölködőik, most, hogy itt vagyok pár éjszakát, hogy be tudjam fejezni az aktuális programozási projektet, és le tudja, adni, mert határidős, ahhoz azért ne nagyon nyúljak.
On the contrary, pedofil
Csak az nem utal aki nem ismer igazan
sodika
Sep 22, 2020 19:28:20
Jó? Onnan indultunk, hogy ez mi az isten, jó, persze, villany kikapcsolva, hiába volt a 2006-os kártérítés, és nekem be kell fejeznem a projektet, amin dolgozom éppen, mert határidős, és várják, ott van a laptopomon, de a törölkezőktől tartsam távol bakker távol magam.
Nagyon hűvűsen. És akkor minden körülményt pontosan megismert, ez változott át mély szimpátiává.
Ez a történet.
Nagyon hűvűsen. És akkor minden körülményt pontosan megismert, ez változott át mély szimpátiává.
Ez a történet.
Sep 22, 2020 19:28:20
bolgár jeti
(
x30)
Sep 22, 2020 19:29:02
x30)
Mármint provokáció, ha valaki megkérdezi, hogy mikor adod meg a tartozást?
Ne mondd már, hogy szarul érzed magad miatta, tudjuk, hogy nem...
Ártányölö Vitéz
(
x1)
Sep 22, 2020 19:30:03
x1)
Jó? Onnan indultunk, hogy ez mi az isten, jó, persze, villany kikapcsolva, hiába volt a 2006-os kártérítés, és nekem be kell fejeznem a projektet, amin dolgozom éppen, mert határidős, és várják, ott van a laptopomon, de a törölkezőktől tartsam távol bakker távol magam.
Ez a történet.
Ez a történet.
Nem kell az autista katekizmus, Márk biztos elmondta mi ennek a rövid neve.
Öregezés.
Twiccs Chat
(
x5)
Sep 22, 2020 19:30:10
x5)
Ez a történet.
Ez a történet.
oké, és most hol a faptop? van áram? ha igen akkor hol a médiabirodalom tartalma? vagy nincsenek meg a kábelek mert költözés közben ritkult? le lettek égetve és leadva valahol?
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Sep 22, 2020 19:30:30
x38)
Vera néninél te piócaként viselkedtél, nem dolgoztál, csak a faszod verted a kamerába az interneten és pereket provokáltál magad ellen. Mindezt csak azért tehetted meg, mert az ostoba Recskaiék fizettek neked mindent. Kosztot, kvártélyt, nyelvtanfolyamot, MINDENT! Te pedig nem képezted magad, nem kerestél munkát, hanem a FASZOD VERTED a kamerába EGÉSZ NAP!!! Ne hazudj, recskás!
Miután a családodat lenulláztad, rászívtad magad a Recskaiékra, kérdezd csak meg a Gerit, mit gondol rólad! Mennyit fektettek beléd, hány milliót? Azóta a sírját se látogattad meg, te hálátlan féreg! És van pofád itt sajnáltatni magad előttünk!? Kínhalált érdemelsz, Hahó!
Miután a családodat lenulláztad, rászívtad magad a Recskaiékra, kérdezd csak meg a Gerit, mit gondol rólad! Mennyit fektettek beléd, hány milliót? Azóta a sírját se látogattad meg, te hálátlan féreg! És van pofád itt sajnáltatni magad előttünk!? Kínhalált érdemelsz, Hahó!
sodika
Sep 22, 2020 19:30:32
Jó, és ez egy olyan ember, aki igazán kiismerte magát a magyar kapitalizmusban, mert sikeres vállalkozásokat vitt. És ebből a mélyen piacelvű szemléletből és valóságismeretből ismerte fel, hogy sem a szorgalmammal, se más személyiségjeggyel nincs olyasfajta baj, ami a Magyarországon való érvényesülésemet gátolná, egyszerűen a körülmények játszanak össze kedvezőtlenül.
Sep 22, 2020 19:30:32
Don Trolleone
Sep 22, 2020 19:30:59
Látom, ignorálod a kérdést, rendben.
Viszont ne feledd: Hamburgban és Berlinben viszonylagos biztonságban voltál, mert az a halál faszán van. Linzben viszont több trollnak is kéznél leszel.
Viszont ne feledd: Hamburgban és Berlinben viszonylagos biztonságban voltál, mert az a halál faszán van. Linzben viszont több trollnak is kéznél leszel.
Sep 22, 2020 19:30:59
xray
(
x21)
Sep 22, 2020 19:31:03
x21)
109 látogató, rendesen pörög a fórum
-
Sep 22, 2020 19:31:06
Na jó, abból, hogy egy szenilis, haldokló öreg nőnek beadtad, hogy azzal bántanak a gonosz trollok, hogy náci vagy, meg azzal, hogy buszjegyért vered a faszod idősödő párok előtt, nem vonnék le messzemenő következtetéseket.
Abból már inkább, hogy a saját anyád se visel el újszászon, hogy Márk is csak addig haverkodik veled, amíg fizetsz, hogy Vera egész családja egy emberként gyűlöl téged, vagy hogy minden egyes munkahelyedről kibasztak, ahol csak dolgoztál valaha, vagy hogy PUCÉR KISGYEREKEKRE VERED A FASZOD.
Sep 22, 2020 19:31:06
kripli figyelő
(
x12)
Sep 22, 2020 19:31:17
x12)
sodika
Sep 22, 2020 19:31:22
Vera néninél te piócaként viselkedtél, nem dolgoztál, csak a faszod verted a kamerába
Havi átlagban 100 ezer forint felett volt a homeoffice programozásom a bevételem, és ez nem volt titok. Tudták.
Sep 22, 2020 19:31:22
Bejlin
(
x8)
Sep 22, 2020 19:31:30
x8)
Ez a történet.
Ez a történet.
Vera néni látta a pitont?
Örebro
Sep 22, 2020 19:31:38
rosszul fogalmazol gyagyås, helyesen igy van: aki kiismer teged az utål is mint a szart!
Sep 22, 2020 19:31:38
sodika
Sep 22, 2020 19:31:41
Rocskai is csak a tiszteletét fejezte ki amikor veknin köpött :D
Ilyen nem volt.
Sep 22, 2020 19:31:41
kirakottLegoBusz
(
x1)
Sep 22, 2020 19:32:14
x1)
BAZDMEG TE SZERENCSÉTLEN PEDOFIL ÁLLAT!
Másodszor, neked az az egy lehetőséged van, hogy elfelejted ezt a SoDi nevet, és állnéven visszafogodtan, meggondolva cselekszel, országot, sőt kontinenst, és munkahelyet váltasz!
de erre mint tudjuk, képtelen vagy, te exhibicionista pedofil náci!
Ártányölö Vitéz
(
x1)
Sep 22, 2020 19:32:54
x1)
Ilyen nem volt.
Feltörést tagadni!
sodika
Sep 22, 2020 19:32:56
Látom, ignorálod a kérdést, rendben.
Most éppen még Linzben is biztonságban lennék, mert koronalezárások vannak, LOL.
Sep 22, 2020 19:32:56
-
Sep 22, 2020 19:33:25
Újabb snecológusoknak: Természetesen ez nem igaz, egy 2-3 éves időszakról beszélünk, amikor majdnem egymillió forint kártérítést ítéltek meg neki a 2006-os sérelmeiért. Ezeket a bevételeket mindig beleszámolta az átlagfizetésébe, és így jött ki a 100k feletti átlag. Valójában 60-80k körül volt.
Sep 22, 2020 19:33:25
sodika
Sep 22, 2020 19:34:04
Ebben most megkövetlek.
Ha kész, és aranyosan, meg ízlésesen lesz berendezve ez a lakást, majd nézni fogsz.
Sep 22, 2020 19:34:04
-
Sep 22, 2020 19:35:01
Ebben most megkövetlek.
Semmilyen bútort nem fogsz venni, két év múlva is a kibaszott felfújható szarodon fogsz aludni.
Ja nem, mert hamarabb kibasznak a munkahelyről, és marad púpszász.
Sep 22, 2020 19:35:01
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Sep 22, 2020 19:35:09
x38)
Hazudsz, láttuk az Excelt!! A kárpival együtt se volt ennyi, de te ebből EGY FILLÉRT SEM adtál a közösbe, elverted magadra, Hahó! És hány évig élősködtél ott? Ne hazudj, recskás! Te ott csak faszt vertél, soha sem akartál elköltözni. Ha Vera nénit nem viszi el a rák (hála az égnek!!), még mindig ott rohadnál! Dögölj már meg, hazug féreg!
IT troll
Sep 22, 2020 19:35:13
minden egyes munkahelyedről kibasztak, ahol csak dolgoztál valaha
nemigaz, volt a probahet, ahonnan onkent jott el, miutan nem tudta beallitani a wifit se
Sep 22, 2020 19:35:13
Twiccs Chat
(
x5)
Sep 22, 2020 19:36:09
x5)
Ebben most megkövetlek.
te meg akkor fogsz nézni mikor jön a behajtó a hitelek miatt.
xray
(
x21)
Sep 22, 2020 19:36:28
x21)
Vera néninél te piócaként viselkedtél, nem dolgoztál, csak a faszod vertedh a kamerába az interneten és pereket provokáltál magad ellen. Mindezt csak azért tehetted meg, mert az ostoba Recskaiék fizettek neked mindent. Kosztot, kvártélyt, nyelvtanfolyamot, MINDENT! Te pedig nem képezted magad, nem kerestél munkát, hanem a FASZOD VERTED a kamerába EGÉSZ NAP!!! Ne hazudj, recskás!
bocs a mínuszért Miután a családodat lenulláztad, rászívtad magad a Recskaiékra, kérdezd csak meg a Gerit, mit gondol rólad! Mennyit fektettek beléd, hány milliót? Azóta a sírját se látogattad meg, te hálátlan féreg! És van pofád itt sajnáltatni magad előttünk!? Kínhalált érdemelsz, Hahó!
Ártányölö Vitéz
(
x1)
Sep 22, 2020 19:36:33
x1)
Amikor meg volt mersze kirakni az excelt es le lettek bontva a masnik mint karpi es tarsai valami egeszen nevetseges oraber jott ki. 72 forint vagy hasonlo.
Dzsibuti térdeltetős
Sep 22, 2020 19:36:55
Elbaszottul zseniális a műsor :D
Egészen emlékeztet a régi szép Andiba szerelmes időkre :D
Terelős okoskodások a trolloknak, hogy úgyse találják meg, mellélőttek a lakhelyével, sose derül ki, hol lakik - megtalálták.
Ódák zengése Andikáról, meg hogy minden fasza - epikus faszvihar lett a vége.
El is fogott a nosztalgia, ifjoncok figyelmébe ajánlom, hogy a gyagyás mennyire ugyanazokat a köröket futja újra és újra, 3205. oldal környékén keresgéljék ezt az epikus szopás-sorozatot :D
Púp, te meg ugye nem gondolod, hogy most másképp fog történni? :D
Ez persze költői kérdés, te pontosan azt gondolod/reméled, hogy ezegyszer nem te leszel a vesztes szardarab, mert elmebajos vagy, nem vagy képes tanulni :D
Egészen emlékeztet a régi szép Andiba szerelmes időkre :D
Terelős okoskodások a trolloknak, hogy úgyse találják meg, mellélőttek a lakhelyével, sose derül ki, hol lakik - megtalálták.
Ódák zengése Andikáról, meg hogy minden fasza - epikus faszvihar lett a vége.
El is fogott a nosztalgia, ifjoncok figyelmébe ajánlom, hogy a gyagyás mennyire ugyanazokat a köröket futja újra és újra, 3205. oldal környékén keresgéljék ezt az epikus szopás-sorozatot :D
Púp, te meg ugye nem gondolod, hogy most másképp fog történni? :D
Ez persze költői kérdés, te pontosan azt gondolod/reméled, hogy ezegyszer nem te leszel a vesztes szardarab, mert elmebajos vagy, nem vagy képes tanulni :D
Sep 22, 2020 19:36:55
Szteppen
(
x3)
Sep 22, 2020 19:37:24
x3)
Engem meggyőztél Endre. Megérdemled a második esélyt. Szívesen látunk exkluzív flokkokért cserébe újra a csoportban.
Ez ety fosh!
sodika
Sep 22, 2020 19:37:31
minden egyes munkahelyedről kibasztak, ahol csak dolgoztál valaha
Lundarttól? Nem.
Indectől? Nem.
Groteszktől? Nem.
De még az EsPrestonál is csak csoportos leépítés volt azzal együtt, hogy a Mohamed még a haragos levélváltásokban is kihangsúlyozta, hogy amúgy a munkámmal maximálisan meg voltak elégedve.
Sep 22, 2020 19:37:31
bolgár jeti
(
x30)
Sep 22, 2020 19:37:42
x30)
Ebben most megkövetlek.
Volt eddig olyan hely, amit nem laktál látványosan le? Egy szobát "nem tudsz" kitakarítani.
reqviem4
Sep 22, 2020 19:38:17
Nyugi van házhozszállítás :D
Sep 22, 2020 19:38:17
104 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Nézd, minden korábbi helyhez képest villanysebeséggel haladunk előre, mindenhol máshol hónapokat kaptam az önálló felkészülésre, míg itt szorosabb a támogatás, de ez a legkevésbé sem zavar, mert tudom, hogy ennek a hiányába könnyebb bajban csúcsosodhat ki.