|__o__|
Bittner mi a kurva anyádat ártott neked? a te meg az öreg szeretőd ügye volt, amibe belekevertétek ezt a szerencsétlen nyugdíjast. Egy magyar nyugdíjast fosztogatsz mnden hónapban te geciláda, miközben a milliós fizetésedre vered magadat. A kurva anyádat tényleg, hogy ekkora egy utolsó féreg faszszopót nevelt belőled. görény!
Bár így lenne, de ilyen viszonylag lájtos sörikézők, tehát a nem hardcore alkoholisták évtizedekig elvannak anélkül, hogy bármi bajuk lenne.
Csak abban lehet reménykedni, hogy púp hikomat teste hamarabb feladja.
magyaroktól, és ahol csoportosulnak, vagy akár csak egy is van, óvakodni kell, mint a büdös szartól!
jöfő héten
tényleg zseniális az hogy abban a pillanatban abbahagyja a sztrímelést, amikor semmi nem zavarná meg a gyakorlatban
..bezzeg a terrorogre alatt csakaszéjtish ragaszkodott hozzá.
ebből arra következtetnék, hogy a sztrímelés volt az egyetlen kiútja a depresszióból, ogreterrorból stb.
a költekezéssel nem tud leállni, sztrímelni viszont nem akar.
ugye púp? lesz még sztrím? mi van a flokkal? :)
Pár anekdotát elejthetne róla, kedves elvtárs, faszom kivan a retardhülyítő geciládákkal. Már jófej, de sajna nem túl okos ismerőseim egy része is átvette a faszságait, elképesztően kártékonyak a rohadékok.
Azt a hatalmas kegyet gyakoroltam az adóhivatal felé, hogy nem mentem be gépfegyverrel mészárolni.
plusz ha jól emlékszem fizet valamilyen VR előfizut is ha már van Válv Indeksz
#50euro + kamatok
Az, hogy tiltott teljesítményfokozókkal, anabolikus szteroidokkal és mindenféle ezekhez köthető okosságokból alapozta meg a vagyonát (még jóval a kamupártos balhéja előtt) az nyílt titok. Aztán az is elég szép történet ahogy a kállói patikát annak idején megszerezte. Hát kb. mint Vizó a szórakozóhelyeket.
Az összes szar nyírségi bűnöző el jóban volt/van mert hát nyilván tőle kapták a gyúrós cuccokat. Az egyik tanítványa (mert persze edző is) keletmatyi legnagyobb stricije.
Neki személy szerint is volt már doppingos balhéja, valami amerikai foci csapat tagjaként nyomta ezerrel a motyót. Aztán persze ő hardcore zsidó, erre hivatkozva megtagadta a minta adást. A sztori vicces része az, hogy amikor a WADA ellenőrök megjelentek a csapat több tagja szó szerint futva, sportcuccban menekült.
Egyébként imádja magát iszonyatosan nagy zsidóként beállítani de nem hisz az csak a pénzben.
Semmit nem lehet rajta behajtani, minden a kölkei és még két-három vilagtalan stróman nevén van.
Velem szemèly szerint nagyon gusztustalanul viselkedett egy föld adás-vétel kapcsán. Nem mentem bele akkor a harcba meg már sztem nem is fogok de amikor látom a neten vagy hallok róla akkor kicsit ideges leszek.
Egy gátlástalan szarházi, még csak nem is a csibész szabályok szerint játszik.
Ezért mondtam, hogy egyszer valaki el fogja ásni. Tudom, hogy van rá akarat, egyelőre kapacitás az nincs. Egyelőre.
Igazi udvari bolond.
Van akinek a VV, big brother vagy fasztudja mi kell. Nekem itt a sodiverzum. A legjobb, ingyenes valóságshow az interneten.
Kütyütök meg utaugatok // A SoDI fényhozó, geci.
Még az első heti feladata sincs kész ? LOL
Hogy a picsába nem rúgták még ki ?
Más szakmában pl hegesztő már a próbamunka után elküldenek ha nem tudom megcsinálni...
Egy dolgot hadd szögezzek le rögtön az elején: se te, se az a falon lakó zöld rohadék nem zabáltok egy falatot se, míg én jól nem laktam.
Konyhafelgyújtós live lesz az!
Ingatkanügyek
Tényleg, megvan még valakinek az a fotó, amikor stream közben bevillan egyszer a hitelkártya száma?
Fel kéne iratkozni vele minden fiszem-faszom oldalra. Ha valami kínai adathalász szar, annál jobb. Majd rárúgná az ajtót a Polizei, hogy miért támogatja az ISIS-t.
Bár ki tudja, megvan-e még neki az a kártya, lehet Targo Nagyúr már letiltotta.
NSZKSZ, akkor tényleg egy okádék szarházi ez is. A tanszék kicsit rászállhatna mint annak idején Bécigányra, úgyis jók a sajtós kapcsolatok ;)
Azt a hatalmas kegyet gyakoroltam az adóhivatal felé, hogy nem mentem be gépfegyverrel mészárolni.
Rá lehet szállni, segítek is amit tudok ha látok szándékot erre. De ő azért más súlycsoport mint Bécigány vagy retardok úgy általában.
Egyébként nem hülye (sőt) hanem szar ember.
A nem hülye, de szar emberek szerintem még jobban megérdemlik a faszerdőt, mint az ostoba retardok...
Ezt nem vitattam.
ezen az erkélyen készült még sodihoz képest is ritkagusztustalan fotó?
Te vagy az, Márk?
Az egyik twitch beállítós liveban Anikó(a trollok) tanácsára megvett éves streamlabs előfizetést sem!
Professzor úr, talán honvágyat ébreszt a bozgor farmakológus raszputyin arcszôrzete egyes román nemeshölgyek talpa iránt?
🕎Endigame🕎
A bankok pénze azért van, hogy használd, hahó!
Remélem Anikó még visszatér. A gnómmal közös streamek aranyat értek. Meg amúgy is, szívesen megdöngetném a kis ribit.
Gattyán Gyuri pont most liveol az instán.
Valamiért eszembe jutott Anikó is. XD
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
Mehmet pasa közbeszólhatott
🕎Endigame🕎
Instán még nyomja, volt egy jó fotója valami arcképes polóban, gondoltam rámontírozom a veknit, de lusta voltam :(
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
látnád az igazi román pinát, térdig ér a szőre, azt a király nyalni.
Állítólag csak supportos volt. Vagy igaz, vagy nem. Belőle simán kinézem, hogy volt ott más is.
Nszksz
🕎Endigame🕎
Nekem is volt egy csajom 20 éve, az is azt mondta, hogy ő csak pultos azon a bizonyos helyen.
Aztán kiderült, hogy nincs is bár.
Az egy másik ugyanolyan hely
Plusz a fejed sem fázik, ha a fejed köré csavarod a szőrt.
Vitán felül áll, hogy ellopta a monitort.
Ilyen monitort csak iroda vesz. Nekem is úgy van, hogy a cég selejtezte (eladta kedvezményesen a dolgozóknak) mert mindenki rinyált, hogy nincs rajta HDMI, az újabb laptopokon meg csak az van :)
SoDI einstandolta azt az esprestos monitort, az a helyzet. De ennél biztos sokkal jobban megkárosította a céget.
A masztipartis kommentet is egy másik SoDI írta.
Faszom
Mindenesetre, ha lehetőségem adódna rá, tuti keményen megdöngetném. Mondjuk az orrában az a karika elég közönségesen néz ki. Az ilyen típusú nőket keményen kell fogni, mert ha nem érzik a határozottságot, akkor a fejedre nőnek és elkanászodnak. Azt nem tudom, hogy ebből a janicsár mit tud megvalósítani, elég teszetosza alaknak tűnt. Nem kizárt hogy Anikó hordja a nadrágot.
Amúgy külsőre sem csúnya, közel sem fullos, de van egy jól érezhető kisugárzása, ami hatalmas plusz pont.
Amúgy külsőre sem csúnya, közel sem fullos, de van egy jól érezhető kisugárzása, ami hatalmas plusz pont.
A legjobb nő akivel a fórumnak dolga volt :) meg aki szóba állt sodival.
Az a cserfes, nagydumás vidéki csaj típus.
Khm.. "Extrákkal" :)
Egyébként tényleg kár érte, az az időszak volt a sztrímek csúcsa. Többször beugrottam a saját streamjébe is csak úgy.
Gondolom, mert üzletet lát benne. Országosan ismert akar lenni, hogy minél több emberre tudja rásózni a vackait. Ebbe sokkal több pénz van, mintha csak a környezetében terítené az étrendkiegészítőket, meg a lumpen haverjait látná el kétes eredetű/hatású szerekkel. Valószínűleg olyan akar lenni, mint az update Norbi, csak ő ilyen gyúrós vackokkal akar üzletelni.
Isten áldja Anikót! Na meg a csöcseit.
"Nem tudunk kenyeret venni. Éhezünk"
ámen
A twitch csatiján ott van
Mifaaaaaaaaaaaan
Valahol vissza lehet nézni?
Persze a Sodi vlogja Twitch hetem#1-től kezdve.
Tycoon trolléga is töltött fel.
Sajnos akkor még nem volt tanszéki YouTube, de biztos vagyok benne, hogy többen mentették itt is.
Pont úgy csinálja, ahogy te, nem? Te is várod mindig, hogy törlesszenek az adósaid, előre költekezel, hiteleket veszel fel, mert úgy kalkulálsz, hogy befolynak a pénzeid, aztán közben kurvára nem.
Az ilyen ellentmondásaid miatt is megérdemelnél egy púponbaszást, te pénzügyi tanácsadó.
hehe
Van néhány tanszéki iktatócsatorna,
🕎Endigame🕎
Nagyon szépen köszönöm szépen..
Van ilyen? :-)))
ejj de öreg vagyok már
közben rejszolni a férfi szereplőre.
www.facebook.com/profile.php?id=100010167520343
Hianyoznak a gyerekek, pedofil?
https://www.youtube.com/watch?v=RgCJB5kUR5g
Most értél haza, buzidémon?
Akkor a Rómában mint a rómaiak-elv alapján nem lesz pitonmutogató buziszaunázás Österreichban.
Az egy másik ország, mit érdekel az engem?
Már öt éve külföldön élek, ahol mindent fizettem.
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
Szerző:
púp-orr-sérv-fogász
(
x7)
Oct 04, 2020 19:13:35
Válasz
(4)
x7)
Oct 04, 2020 19:13:35
Válasz
(4)
Mondom anyámnak a Media Markt-ból kijőve, hogy hétfőn menjen be a Saturnba, vegyen webkamerát, hogy tudjon segíteni nekem Skype-on kinyitni, erre letette.
neki adtad az acer faptopot, amiben van beépített fütyikamera. Talán a telefonjában is van. Ezért tette le. Oct 04, 2020 19:13:35
Többen kérdezik
Oct 04, 2020 19:20:26
Vlognál technikai probléma pederaszta?
Oct 04, 2020 19:20:26
töppedt buzigolyók
(
x37)
Oct 04, 2020 19:21:13
x37)
Kíváncsi vagyok, mennyi idő után fog olyan mértékben elhatalmasodni Púp alkoholizmusa, ami már komoly problémát okoz. Napi 3-4 liter sör az ő fizikumának olyan lehet, mint a ciánkáli. Nem eszik rendesen, nem alszik rendesen, sosem mozog, csak piál. Egyszer vagy összehányja magát a munkahelyen, vagy elájul és lefordul a székről. Beviszi a mentő, akárhogy hetyetyézik, és a labor kihozza, hogy be van pácolva a mája alkoholba, mint a konyakmeggy. Akkor még be tudja adni, hogy szülinap volt encsuldikunk, de a második esetnél úgy fog repülni, mint a picsa. Jövő ilyenkorra ez megtörténik mindenképp, akár ezen a munkahelyen marad, akár továbbáll valahova.
tigris
Oct 04, 2020 19:22:01
Most is lennének bizonyítékaim mindenki részéről.
De ez irreleváns, mert nem azt jelenti, hogy fel akarnám használni.
Csak azt, hogy mindenkinél ugyanazt a segítkészséget és előzékenységet feltételezem, melyen én magam is nyújtottam. A kölcsönösség jegyzében ez így tesztességes.
És én egy tisztességes embert sose támadnék meg.
De ez irreleváns, mert nem azt jelenti, hogy fel akarnám használni.
Csak azt, hogy mindenkinél ugyanazt a segítkészséget és előzékenységet feltételezem, melyen én magam is nyújtottam. A kölcsönösség jegyzében ez így tesztességes.
És én egy tisztességes embert sose támadnék meg.
Bittner mi a kurva anyádat ártott neked? a te meg az öreg szeretőd ügye volt, amibe belekevertétek ezt a szerencsétlen nyugdíjast. Egy magyar nyugdíjast fosztogatsz mnden hónapban te geciláda, miközben a milliós fizetésedre vered magadat. A kurva anyádat tényleg, hogy ekkora egy utolsó féreg faszszopót nevelt belőled. görény!
Oct 04, 2020 19:22:01
-
Oct 04, 2020 19:29:33
Szarok az egészre, de stream mikor lesz???
Oct 04, 2020 19:29:33
Egy szörnyeteg krónikája
Oct 04, 2020 19:36:18
Kíváncsi vagyok, mennyi idő után fog olyan mértékben elhatalmasodni Púp alkoholizmusa, ami már komoly problémát okoz. Napi 3-4 liter sör az ő fizikumának olyan lehet, mint a ciánkáli. Nem eszik rendesen, nem alszik rendesen, sosem mozog, csak piál. Egyszer vagy összehányja magát a munkahelyen, vagy elájul és lefordul a székről. Beviszi a mentő, akárhogy hetyetyézik, és a labor kihozza, hogy be van pácolva a mája alkoholba, mint a konyakmeggy. Akkor még be tudja adni, hogy szülinap volt encsuldikunk, de a második esetnél úgy fog repülni, mint a picsa. Jövő ilyenkorra ez megtörténik mindenképp, akár ezen a munkahelyen marad, akár továbbáll valahova.
Bár így lenne, de ilyen viszonylag lájtos sörikézők, tehát a nem hardcore alkoholisták évtizedekig elvannak anélkül, hogy bármi bajuk lenne.
Csak abban lehet reménykedni, hogy púp hikomat teste hamarabb feladja.
Oct 04, 2020 19:36:18
again mine the refund
(
x6)
Oct 04, 2020 19:37:58
x6)
Szarok az egészre, de stream mikor lesz???
jöfő héten
tényleg zseniális az hogy abban a pillanatban abbahagyja a sztrímelést, amikor semmi nem zavarná meg a gyakorlatban
..bezzeg a terrorogre alatt csakaszéjtish ragaszkodott hozzá.
ebből arra következtetnék, hogy a sztrímelés volt az egyetlen kiútja a depresszióból, ogreterrorból stb.
a költekezéssel nem tud leállni, sztrímelni viszont nem akar.
ugye púp? lesz még sztrím? mi van a flokkal? :)
Hiénaverő
(
x17)
Oct 04, 2020 19:38:18
x17)
off
Ismerem személyesen. Egy igazi féreg.
Egyszer valaki el fogja ásni.
Ismerem személyesen. Egy igazi féreg.
Egyszer valaki el fogja ásni.
Pár anekdotát elejthetne róla, kedves elvtárs, faszom kivan a retardhülyítő geciládákkal. Már jófej, de sajna nem túl okos ismerőseim egy része is átvette a faszságait, elképesztően kártékonyak a rohadékok.
Aczél elvtárs
(
x3)
Oct 04, 2020 19:40:59
x3)
Endre kommunista lett? Miért gyűlöli ennyire az egészségügyi dolgozókat, hogy egy Rákosi idézettel minősíti a jogos követeléseiket?
Azt a munkát 2 percig nem lenne képes elvégezni, amit akár egy segédápoló csinál. Ott nincs hetyetye meg a ráhangolódási időszakra való felkészülés.
Azt most hagyjuk, hogy mivel humán hulladék fizikailag nem bírná. De egyébként is? Hogy jön ahhoz egy adatrögzítő szinten mozgó, megtűrt irodai patkány, hogy iszonyatosan nehéz melót végző emberekről ilyen véleményt nyilvánítson?
Figyelj Sodi, ezért akarja a téged így vagy úgy ismerők többsége a szörnyen lassú kínhalálod. Ezért élvezzük amikor szopsz, amikor ver az isten és ezért baszunk ki veled ha lehetőség van rá.
Azt a munkát 2 percig nem lenne képes elvégezni, amit akár egy segédápoló csinál. Ott nincs hetyetye meg a ráhangolódási időszakra való felkészülés.
Azt most hagyjuk, hogy mivel humán hulladék fizikailag nem bírná. De egyébként is? Hogy jön ahhoz egy adatrögzítő szinten mozgó, megtűrt irodai patkány, hogy iszonyatosan nehéz melót végző emberekről ilyen véleményt nyilvánítson?
Figyelj Sodi, ezért akarja a téged így vagy úgy ismerők többsége a szörnyen lassú kínhalálod. Ezért élvezzük amikor szopsz, amikor ver az isten és ezért baszunk ki veled ha lehetőség van rá.
-
Oct 04, 2020 19:41:52
Egy napra ugrok ki, és mit látok?
20 évvel a példaképe után, a gyagyás is monitortolvajjá avanzsált.
Ha ezt az index topicok megérhették volna.
20 évvel a példaképe után, a gyagyás is monitortolvajjá avanzsált.
Ha ezt az index topicok megérhették volna.
Oct 04, 2020 19:41:52
Bejlin
(
x8)
Oct 04, 2020 19:49:57
x8)
Sneci! Hiba van a havi 2000 euros havi kiadás excelben. Az éves Just dance bérletet nem számoltad bele. Pedig az se volt olcsó, de legalább azt is úgy kihasználod mint a kondibérletet. :D
"Nem tudunk kenyeret venni. Éhezünk"
Twiccs Chat
(
x5)
Oct 04, 2020 19:51:38
x5)
Sneci! Hiba van a havi 2000 euros havi kiadás excelben. Az éves Just dance bérletet nem számoltad bele. Pedig az se volt olcsó, de legalább azt is úgy kihasználod mint a kondibérletet. :D
plusz ha jól emlékszem fizet valamilyen VR előfizut is ha már van Válv Indeksz
Aczél elvtárs
(
x3)
Oct 04, 2020 19:58:40
x3)
Az, hogy tiltott teljesítményfokozókkal, anabolikus szteroidokkal és mindenféle ezekhez köthető okosságokból alapozta meg a vagyonát (még jóval a kamupártos balhéja előtt) az nyílt titok. Aztán az is elég szép történet ahogy a kállói patikát annak idején megszerezte. Hát kb. mint Vizó a szórakozóhelyeket.
Az összes szar nyírségi bűnöző el jóban volt/van mert hát nyilván tőle kapták a gyúrós cuccokat. Az egyik tanítványa (mert persze edző is) keletmatyi legnagyobb stricije.
Neki személy szerint is volt már doppingos balhéja, valami amerikai foci csapat tagjaként nyomta ezerrel a motyót. Aztán persze ő hardcore zsidó, erre hivatkozva megtagadta a minta adást. A sztori vicces része az, hogy amikor a WADA ellenőrök megjelentek a csapat több tagja szó szerint futva, sportcuccban menekült.
Egyébként imádja magát iszonyatosan nagy zsidóként beállítani de nem hisz az csak a pénzben.
Semmit nem lehet rajta behajtani, minden a kölkei és még két-három vilagtalan stróman nevén van.
Velem szemèly szerint nagyon gusztustalanul viselkedett egy föld adás-vétel kapcsán. Nem mentem bele akkor a harcba meg már sztem nem is fogok de amikor látom a neten vagy hallok róla akkor kicsit ideges leszek.
Egy gátlástalan szarházi, még csak nem is a csibész szabályok szerint játszik.
Ezért mondtam, hogy egyszer valaki el fogja ásni. Tudom, hogy van rá akarat, egyelőre kapacitás az nincs. Egyelőre.
Oct 04, 2020 20:01:35
Nincs pénzed streamer felszerelésre bejlini streamer? Évtizedek tapasztalata megy a kuká ba csak mert nincs pénzed netre kamerákra?? Ez már a vég ha nem tudod mutogatni magad bizony
Oct 04, 2020 20:01:35
-
Oct 04, 2020 20:02:26
Sokan, sokféle indokkal szidjátok a pedofil korcsot - túlnyomórészt nem is alaptalanul. De azért azt el kell ismerni, hogy elenyésző azon emberek(?) száma, akik ilyen gyalázatos teljesítmény mellett, ennyire szórakoztatóak tudnak lenni. Legyen az bármilyen platform, ahol Endre feltűnik, ott rögtön a figyelem középpontjába kerül, és bohócot csinál magából. A közönség jól szórakozik, a korcs megszégyenül, de ez úgysem számít, hisz nem jut el ebből semmi a pedofil tudatáig. Ha esetleg mégis, az autista önvédelmi rendszerek beindulnak, és sűrű hetyetyézés közepette a tények semmivé válnak a púpos fejében.
Kénytelen vagyok levonni a következtetést: a retardált egy igazi showman. Nagyon elbaszott formája ez ennek a tevékenységnek, de attól még igaz.
Kénytelen vagyok levonni a következtetést: a retardált egy igazi showman. Nagyon elbaszott formája ez ennek a tevékenységnek, de attól még igaz.
Oct 04, 2020 20:02:26
Aczél elvtárs
(
x3)
Oct 04, 2020 20:04:09
x3)
Sokan, sokféle indokkal szidjátok a pedofil korcsot - túlnyomórészt nem is alaptalanul. De azért azt el kell ismerni, hogy elenyésző azon emberek(?) száma, akik ilyen gyalázatos teljesítmény mellett, ennyire szórakoztatóak tudnak lenni. Legyen az bármilyen platform, ahol Endre feltűnik, ott rögtön a figyelem középpontjába kerül, és bohócot csinál magából. A közönség jól szórakozik, a korcs megszégyenül, de ez úgysem számít, hisz nem jut el ebből semmi a pedofil tudatáig. Ha esetleg mégis, az autista önvédelmi rendszerek beindulnak, és sűrű hetyetyézés közepette a tények semmivé válnak a púpos fejében.
Igazi udvari bolond.
Oct 04, 2020 20:14:44
Lesz vasalós flog pedofil?
Oct 04, 2020 20:14:44
*Társadalmi célú hirdetés
Oct 04, 2020 20:17:07
A hitel ajándék! Csak telefonálnia kell! Hívjon most! 24 órán belül folyósítjuk ajándékát! Szeretnénk önnek pénzt adni! Piszony! 0211 - 900 20 444
Társadalmi célú hirdetésünket olvashatták!
A hitel ajándék! Csak telefonálnia kell! Hívjon most! 24 órán belül folyósítjuk ajándékát! Szeretnénk önnek pénzt adni! Piszony! 0211 - 900 20 444
Társadalmi célú hirdetésünket olvashatták!
Oct 04, 2020 20:17:07
Ásó27
(
x68)
Oct 04, 2020 20:17:35
x68)
Korcs, alszol már, mi?
Nem baj, majd éjszaka felkelsz :DD
Mifaaaaaaaaaaaan
Nem baj, majd éjszaka felkelsz :DD
p00p
(
x2)
Oct 04, 2020 20:22:24
x2)
Púp, Jövő héten végre kész leszel az első feladattal a melóhelyen? Vagy több hónapos projekt lesz azt a mailchimp formot berakni?
Kilóg a kanóc, bazmeg
Budai-úrifiú
(
x9)
Oct 04, 2020 20:23:42
x9)
Van akinek a VV, big brother vagy fasztudja mi kell. Nekem itt a sodiverzum. A legjobb, ingyenes valóságshow az interneten.
reqviem4
Oct 04, 2020 20:27:05
Púp, Jövő héten végre kész leszel az első feladattal a melóhelyen? Vagy több hónapos projekt lesz azt a mailchimp formot berakni?
Más szakmában pl hegesztő már a próbamunka után elküldenek ha nem tudom megcsinálni...
Oct 04, 2020 20:27:05
Patkány Peti
Oct 04, 2020 20:33:57
Hangulatos kis lakást rendeztünk be a szemetes zsákokban, már találkoztam Penész Pityu trollégával is!
Egy dolgot hadd szögezzek le rögtön az elején: se te, se az a falon lakó zöld rohadék nem zabáltok egy falatot se, míg én jól nem laktam.
Oct 04, 2020 20:33:57
Aczél elvtárs
(
x3)
Oct 04, 2020 20:38:18
x3)
Mínusz Manó minifasza most sem áll fel s már nem is soha
Mélytorkozó kurva anyját megviselte a sok roda.
De a hajtós strapakanca bírja ám a cigányfaszt,
Mínusznyomó Minimanó sírva várja haza azt.
Ha nem megy haza kurva anyja nincs vacsora, nincs ebéd,
Nyomimanó felnőttként is kisveréb.
Mélytorkozó kurva anyját megviselte a sok roda.
De a hajtós strapakanca bírja ám a cigányfaszt,
Mínusznyomó Minimanó sírva várja haza azt.
Ha nem megy haza kurva anyja nincs vacsora, nincs ebéd,
Nyomimanó felnőttként is kisveréb.
Berliner Kindl
Oct 04, 2020 20:38:31
Endi a főzős lájvokat támogatom ! , csinálhatnál olyat hogy a nézők megszavazzák mit készíts el, és amire jön a legtöbb, azt csinálnád meg, de ne csalj!
te ugye bízol a SoDi-ban , ugye bízol? háp háp háp
Oct 04, 2020 20:38:31
seymour schwartz
(
x6)
Oct 04, 2020 20:40:23
x6)
Endi a főzős lájvokat támogatom ! , csinálhatnál olyat hogy a nézők megszavazzák mit készíts el, és amire jön a legtöbb, azt csinálnád meg, de ne csalj!
Konyhafelgyújtós live lesz az!
Laci
Oct 04, 2020 20:41:43
Sztem igyon, csak a buzik főzőcskéznek
Oct 04, 2020 20:41:43
p00p
(
x2)
Oct 04, 2020 20:41:51
x2)
Ennek jöhetne a folytatása:
sodipedia.sodika.org/index.php?title=Csirkemell_a%27la_Sneci
Kilóg a kanóc, bazmeg
sodipedia.sodika.org/index.php?title=Csirkemell_a%27la_Sneci
-
Oct 04, 2020 20:44:30
Minuszozót szarjuk le, ha nem kap figyelmet, előbb utóbb megunja.
Oct 04, 2020 20:44:30
p00p
(
x2)
Oct 04, 2020 20:44:50
x2)
sneci főzőcskézik: www.youtube.com/watch?v=ykkYzQNP_ts
Kilóg a kanóc, bazmeg
Autismus Maximus
(
x16)
Oct 04, 2020 20:44:53
x16)
es meg håny helyre feliratkoztål, ha te azt tudnåd XD
Tényleg, megvan még valakinek az a fotó, amikor stream közben bevillan egyszer a hitelkártya száma?
Fel kéne iratkozni vele minden fiszem-faszom oldalra. Ha valami kínai adathalász szar, annál jobb. Majd rárúgná az ajtót a Polizei, hogy miért támogatja az ISIS-t.
Bár ki tudja, megvan-e még neki az a kártya, lehet Targo Nagyúr már letiltotta.
Hiénaverő
(
x17)
Oct 04, 2020 20:45:31
x17)
Az, hogy tiltott teljesítményfokozókkal, anabolikus szteroidokkal és mindenféle ezekhez köthető okosságokból alapozta meg a vagyonát stb...
NSZKSZ, akkor tényleg egy okádék szarházi ez is. A tanszék kicsit rászállhatna mint annak idején Bécigányra, úgyis jók a sajtós kapcsolatok ;)
Aczél elvtárs
(
x3)
Oct 04, 2020 20:55:14
x3)
Rá lehet szállni, segítek is amit tudok ha látok szándékot erre. De ő azért más súlycsoport mint Bécigány vagy retardok úgy általában.
-
Oct 04, 2020 20:58:06
A nem hülye, de szar emberek szerintem még jobban megérdemlik a faszerdőt, mint az ostoba retardok...
Oct 04, 2020 20:58:06
Aczél elvtárs
(
x3)
Oct 04, 2020 20:59:26
x3)
Ezt nem vitattam.
Dr. Marossy Endre
Oct 04, 2020 21:00:45
Ne haragudjon Endre, de mikor jó tíz éve elváltunk, tőlünk is vitt el monitorokat vagy csak azt a 200 méternyi patch kábelt, amit a kollégák jeleztek is?
Oct 04, 2020 21:00:45
Aczél elvtárs
(
x3)
Oct 04, 2020 21:14:58
x3)
Két nap csicskulás
Oct 04, 2020 21:16:46
Az ogrés streamek csak segélykiáltások voltak. Ki is mentették onnan a miskolciak. Látszott rajta, hogy utálja az egészet, telibe is szarta. Baromállat ez.
Oct 04, 2020 21:16:46
broni
(
x45)
Oct 04, 2020 21:21:16
x45)
én szeretem gödényt.
technikai_proba
(
x1)
Oct 04, 2020 21:21:32
x1)
A szókártyás időszak :)))
ezen az erkélyen készült még sodihoz képest is ritkagusztustalan fotó?
broni
(
x45)
Oct 04, 2020 21:21:54
x45)
nincs is járvány, csak szoptaják a népet.
M.Ország rémálma
Oct 04, 2020 21:22:31
Te vagy az, Márk?
Oct 04, 2020 21:22:31
bolgár jeti
(
x30)
Oct 04, 2020 21:28:23
x30)
SoDI, milyen volt az osztrák buziszauna? Hitelkártyával fizetted? :)
-
Oct 04, 2020 21:35:54
Az egyik twitch beállítós liveban Anikó(a trollok) tanácsára megvett éves streamlabs előfizetést sem!
Oct 04, 2020 21:35:54
Néző
Oct 04, 2020 21:38:34
Ki az a hülye aki hitelből alapozza meg az anyagi biztonságát?
Oct 04, 2020 21:38:34
Penzmento
(
x6)
Oct 04, 2020 21:40:36
x6)
én szeretem gödényt.
Professzor úr, talán honvágyat ébreszt a bozgor farmakológus raszputyin arcszôrzete egyes román nemeshölgyek talpa iránt?
sotyika
Oct 04, 2020 21:40:42
Ki az a hülye aki hitelből alapozza meg az anyagi biztonságát?
A bankok pénze azért van, hogy használd, hahó!
Oct 04, 2020 21:40:42
sodika
Oct 04, 2020 21:42:29
SoDI, milyen volt az osztrák buziszauna? Hitelkártyával fizetted? :)
jó, jól seggbekúrtam ferenc jóskát a gőzben, Oct 04, 2020 21:42:29
.
Oct 04, 2020 21:44:55
Sodi, mikor lesz főzős live ?
Valami infót csepegtess!
Valami infót csepegtess!
Oct 04, 2020 21:44:55
-
Oct 04, 2020 21:44:59
Remélem Anikó még visszatér. A gnómmal közös streamek aranyat értek. Meg amúgy is, szívesen megdöngetném a kis ribit.
Oct 04, 2020 21:44:59
broni
(
x45)
Oct 04, 2020 21:50:33
x45)
miióta anyám elvitte a koronavírus, nincs kit futtatnom(((((((((
Aczél elvtárs
(
x3)
Oct 04, 2020 21:51:56
x3)
bolgár jeti
(
x30)
Oct 04, 2020 21:54:23
x30)
-
Oct 04, 2020 21:54:42
Anikó is abbahagyta a streamelést kb. fél éve.
Oct 04, 2020 21:54:42
Penzmento
(
x6)
Oct 04, 2020 21:55:25
x6)
Mehmet pasa közbeszólhatott
bolgár jeti
(
x30)
Oct 04, 2020 21:56:18
x30)
Anikó is abbahagyta a streamelést kb. fél éve.
Instán még nyomja, volt egy jó fotója valami arcképes polóban, gondoltam rámontírozom a veknit, de lusta voltam :(
broni
(
x45)
Oct 04, 2020 21:57:36
x45)
-
Oct 04, 2020 21:59:07
Állítólag csak supportos volt. Vagy igaz, vagy nem. Belőle simán kinézem, hogy volt ott más is.
Oct 04, 2020 21:59:07
Penzmento
(
x6)
Oct 04, 2020 22:00:20
x6)
Nszksz
Aczél elvtárs
(
x3)
Oct 04, 2020 22:04:41
x3)
Nekem is volt egy csajom 20 éve, az is azt mondta, hogy ő csak pultos azon a bizonyos helyen.
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Oct 04, 2020 22:07:50
x38)
Sneci, micsoda véletlenek vannak körülötted mostanában!
Kovács Márk "névrokona" és anyád "ugyanolyan" monitora xD
Te tényleg hülyének nézed a troll bácsikat, de tudod, hogy ebből mindig nagy bajod szokott származni! Mondjál szépen igazat, és valld be, hogy elloptad azt a monitort az esprestotól. Te sohasem szoktál hazudni, nem igaz? xDD
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
Te tényleg hülyének nézed a troll bácsikat, de tudod, hogy ebből mindig nagy bajod szokott származni! Mondjál szépen igazat, és valld be, hogy elloptad azt a monitort az esprestotól. Te sohasem szoktál hazudni, nem igaz? xDD
fehér cigány
Oct 04, 2020 22:07:57
def.: cigányok között szocializálódott kaukázusi ember, akinek magatartása, verbális megnyilvánulásai nem elkülöníthetőek közvetlen környezetétől.
Oct 04, 2020 22:07:57
bolgár jeti
(
x30)
Oct 04, 2020 22:08:18
x30)
-
Oct 04, 2020 22:11:17
Plusz a fejed sem fázik, ha a fejed köré csavarod a szőrt.
Oct 04, 2020 22:11:17
bolgár jeti
(
x30)
Oct 04, 2020 22:12:18
x30)
Sneci, micsoda véletlenek vannak körülötted mostanában!
Vitán felül áll, hogy ellopta a monitort.
Ilyen monitort csak iroda vesz. Nekem is úgy van, hogy a cég selejtezte (eladta kedvezményesen a dolgozóknak) mert mindenki rinyált, hogy nincs rajta HDMI, az újabb laptopokon meg csak az van :)
SoDI einstandolta azt az esprestos monitort, az a helyzet. De ennél biztos sokkal jobban megkárosította a céget.
kramalon
(
x8)
Oct 04, 2020 22:15:19
x8)
A masztipartis kommentet is egy másik SoDI írta.
-
Oct 04, 2020 22:19:08
Mindenesetre, ha lehetőségem adódna rá, tuti keményen megdöngetném. Mondjuk az orrában az a karika elég közönségesen néz ki. Az ilyen típusú nőket keményen kell fogni, mert ha nem érzik a határozottságot, akkor a fejedre nőnek és elkanászodnak. Azt nem tudom, hogy ebből a janicsár mit tud megvalósítani, elég teszetosza alaknak tűnt. Nem kizárt hogy Anikó hordja a nadrágot.
Oct 04, 2020 22:19:08
bolgár jeti
(
x30)
Oct 04, 2020 22:20:35
x30)
SoDI nyugodtan elismerheted, nincs ezzel gond, nálad maradt, biztos írtál a cégnek, hogy mit csinálj vele, ők meg válaszoltak, hogy semmi gond, tartsd meg és ha esetleg visszaköltöznél Berlinbe, akkor előszőr az ő ajánlatukat hallgasd meg :) Vagy valami hasonlót.
Egyébként meg senki nem fog rólad kevesebbet gondolni, hogy a pedofil szatír nem 20 milliót lopott el, hanem 20millió 20ezret.
Egyébként meg senki nem fog rólad kevesebbet gondolni, hogy a pedofil szatír nem 20 milliót lopott el, hanem 20millió 20ezret.
bolgár jeti
(
x30)
Oct 04, 2020 22:21:46
x30)
A legjobb nő akivel a fórumnak dolga volt :) meg aki szóba állt sodival.
-
Oct 04, 2020 22:22:59
Kicsit off, de egy ilyen arc mint a godeny mi a fasznak mászik ki a nyilvánosságra?
Amúgy nyíregyi és a Tigersben játszott, akik nem szarral gurigaztak, na most el lehet képzelni egy ilyen csapat körül milyen arcok ólálkodnak.
Amúgy nyíregyi és a Tigersben játszott, akik nem szarral gurigaztak, na most el lehet képzelni egy ilyen csapat körül milyen arcok ólálkodnak.
Oct 04, 2020 22:22:59
again mine the refund
(
x6)
Oct 04, 2020 22:30:23
x6)
Az a cserfes, nagydumás vidéki csaj típus.
Khm.. "Extrákkal" :)
Egyébként tényleg kár érte, az az időszak volt a sztrímek csúcsa. Többször beugrottam a saját streamjébe is csak úgy.
xray
(
x21)
Oct 04, 2020 22:33:55
x21)
mr booze már pocsolya részeg lehet.
erről mindig sneci jut eszembe:
www.youtube.com/watch?v=G-WbYZLdxLA&list=PLy09tJDlx7L_AFAaLB5DUewPHQ3LnUmuy&index=53
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
erről mindig sneci jut eszembe:
www.youtube.com/watch?v=G-WbYZLdxLA&list=PLy09tJDlx7L_AFAaLB5DUewPHQ3LnUmuy&index=53
-
Oct 04, 2020 22:37:47
Kicsit off, de egy ilyen arc mint a godeny mi a fasznak mászik ki a nyilvánosságra?
Gondolom, mert üzletet lát benne. Országosan ismert akar lenni, hogy minél több emberre tudja rásózni a vackait. Ebbe sokkal több pénz van, mintha csak a környezetében terítené az étrendkiegészítőket, meg a lumpen haverjait látná el kétes eredetű/hatású szerekkel. Valószínűleg olyan akar lenni, mint az update Norbi, csak ő ilyen gyúrós vackokkal akar üzletelni.
Oct 04, 2020 22:37:47
-
Oct 04, 2020 22:41:58
Anikó instáját kegyelmesuram...
Oct 04, 2020 22:41:58
Bejlin
(
x8)
Oct 04, 2020 22:44:35
x8)
bolgár jeti
(
x30)
Oct 04, 2020 22:48:19
x30)
ámen
Ásó27
(
x68)
Oct 04, 2020 22:50:15
x68)
Anikó instáját kegyelmesuram...
A twitch csatiján ott van
-
Oct 04, 2020 22:55:43
2019 évad decemberi ünnepi kiadás konkrétan a jelenleg létező legmodernebb trollkodás volt, ami gyakorlatilag egy történelmi felpörgés volt.
2 hetes félőrült, eszeveszett nyálcsorgató hitelváró ünnepség, a gnóm itt verte magát és hisztizett részegen.
Aki ott volt, aki együttélt a streamekkek, aki donételt Anikónak az tudja milyen volt.
Most megnéztem, csak én donételtem neki majdnem 80 eurót decemberben, ha jól emlékszem, összejött a sodizásból ezerpárszáz fütyi neki.
Endrének talán 40, de azt is a cigányok küldték.
Félek megismételhetetlen magaslat volt, egy csodálatos ajándék az élettől.
A mai napig, amikor behunyom a szemem, előttem van Endre eszeveszett arca, amikor a babysharkra bakukrásban táncol, miközben a betegesen hosszú nyelvét öltögeti.
2 hetes félőrült, eszeveszett nyálcsorgató hitelváró ünnepség, a gnóm itt verte magát és hisztizett részegen.
Aki ott volt, aki együttélt a streamekkek, aki donételt Anikónak az tudja milyen volt.
Most megnéztem, csak én donételtem neki majdnem 80 eurót decemberben, ha jól emlékszem, összejött a sodizásból ezerpárszáz fütyi neki.
A mai napig, amikor behunyom a szemem, előttem van Endre eszeveszett arca, amikor a babysharkra bakukrásban táncol, miközben a betegesen hosszú nyelvét öltögeti.
Oct 04, 2020 22:55:43
-
Oct 04, 2020 22:57:37
2019 évad decemberi ünnepi kiadás konkrétan a jelenleg létező legmodernebb trollkodás volt, ami gyakorlatilag egy történelmi felpörgés volt.
Oct 04, 2020 22:57:37
Zsénó
(
x22)
Oct 04, 2020 23:00:20
x22)
Kivételesen nem alkoholt iszok, mert elfogyott.
-
Oct 04, 2020 23:08:59
Oct 04, 2020 23:08:59
-
Oct 04, 2020 23:18:33
Sajnos akkor még nem volt tanszéki YouTube, de biztos vagyok benne, hogy többen mentették itt is.
Oct 04, 2020 23:18:33
Magyarország rémálma
(
x7)
Oct 04, 2020 23:21:45
x7)
Nem.
Arról van szó, hogy tényleg érdemben várhat három bevételt is, ez rendben van. De kurvára nem tudhatja, PONTOSAN mikor.
És ehhez képest hiába dolgozik az illető már ebben a hónapban, erre az esetre nem tartalékolt.
Szóval küldtem az illetőnek pénzt, de azzal a lebaszással, hogy mostantól tartalékoljon, és tervezzen rendesen.
Arról van szó, hogy tényleg érdemben várhat három bevételt is, ez rendben van. De kurvára nem tudhatja, PONTOSAN mikor.
És ehhez képest hiába dolgozik az illető már ebben a hónapban, erre az esetre nem tartalékolt.
Szóval küldtem az illetőnek pénzt, de azzal a lebaszással, hogy mostantól tartalékoljon, és tervezzen rendesen.
Pont úgy csinálja, ahogy te, nem? Te is várod mindig, hogy törlesszenek az adósaid, előre költekezel, hiteleket veszel fel, mert úgy kalkulálsz, hogy befolynak a pénzeid, aztán közben kurvára nem.
Az ilyen ellentmondásaid miatt is megérdemelnél egy púponbaszást, te pénzügyi tanácsadó.
Penzmento
(
x6)
Oct 04, 2020 23:22:49
x6)
Van néhány tanszéki iktatócsatorna,
-
Oct 04, 2020 23:24:40
www.instagram.com/officialaniko/
Nagyon szépen köszönöm szépen..
Oct 04, 2020 23:24:40
Ásó27
(
x68)
Oct 04, 2020 23:32:12
x68)
Sodi légyszíves egy live stream keretében kommentáld a libernyák mesekönyvvel kapcsolatos gondolataidat!
Mifaaaaaaaaaaaan
-
Oct 04, 2020 23:37:43
szerepelhetnél cuckold pornófilmekben sneci, melletted dugnának és közben röhögnének rajtad, hogy milyen elbaszott csíra vagy
Oct 04, 2020 23:37:43
Aczél elvtárs
(
x3)
Oct 04, 2020 23:39:01
x3)
szerepelhetnél cuckold pornófilmekben sneci, melletted dugnának és közben röhögnének rajtad, hogy milyen elbaszott csíra vagy
ejj de öreg vagyok már
töppedt buzigolyók
(
x37)
Oct 04, 2020 23:50:41
x37)
Lolbazmeg, 2019 novemberében ezzel alighanem már Snecinek üzent Anikó :D :D :D
www.instagram.com/p/B4r1_xOnhRB/
www.instagram.com/p/B4r1_xOnhRB/
Dr. Kátrány
Oct 05, 2020 00:16:57
-szerepelhetnél cuckold pornófilmekben sneci, melletted dugnának és közben röhögnének rajtad, hogy milyen elbaszott csíra vagy
ejj de öreg vagyok már
ejj de öreg vagyok már
közben rejszolni a férfi szereplőre.
Oct 05, 2020 00:16:57
technikai_proba
(
x1)
Oct 05, 2020 00:25:33
x1)
www.facebook.com/profile.php?id=100010167520343
sodika
Oct 05, 2020 01:52:08
A környékbeli legígéretesebb szauna úgy néz ki, hogy felszereltségben szódával elmegy, és 50+-os közönség.
Itt vagy nem akkora divat ez, mint a németeknél, vagy mindenki a koronától fél, azért nincs látogatottság.
Itt vagy nem akkora divat ez, mint a németeknél, vagy mindenki a koronától fél, azért nincs látogatottság.
Oct 05, 2020 01:52:08
Ártányölö Vitéz
(
x1)
Oct 05, 2020 01:54:21
x1)
...és 50+-os közönség.
Hianyoznak a gyerekek, pedofil?
-
Oct 05, 2020 01:54:30
A környékbeli legígéretesebb szauna úgy néz ki, hogy felszereltségben szódával elmegy, és 50+-os közönség.
Most értél haza, buzidémon?
Oct 05, 2020 01:54:30
Löwenbräu Oktoberfestbier
Oct 05, 2020 01:56:17
Itt vagy nem akkora divat ez, mint a németeknél...
Akkor a Rómában mint a rómaiak-elv alapján nem lesz pitonmutogató buziszaunázás Österreichban.
Oct 05, 2020 01:56:17
-
Oct 05, 2020 02:04:43
Sodmány, NAV szedi majd be a "TB" tartozását. (Egészségügy / Egészségbiztosítás egészségügyi szolgáltatásai / TAJ-nyilvántartással összefüggő szolgáltatások / Ügyintézés indítása / Biztosítási jogviszony). Magyar lakcím? Hetyetye
Oct 05, 2020 02:04:43
kripli figyelő
(
x12)
Oct 05, 2020 02:09:15
x12)
Ez nem szokás az osztrákoknál tehát oda nem mehetsz.Viszont a vasárnapi templom látogatás hagyományát ápolják,oda mehetsz. Itt vagy nem akkora divat ez, mint a németeknél, vagy mindenki a koronától fél, azért nincs látogatottság.
sodika
Oct 05, 2020 02:21:10
Sodmány, NAV szedi majd be a "TB" tartozását.
Az egy másik ország, mit érdekel az engem?
Már öt éve külföldön élek, ahol mindent fizettem.
Oct 05, 2020 02:21:10
sodika
Oct 05, 2020 02:22:09
EU-ban egy helyen kell csak fizetni, LOL. :D
Oct 05, 2020 02:22:09
sodika
Oct 05, 2020 02:24:02
Csak szeptemberben csak osztrák TB-re 100 ezer forint felett fizettem be, LOL.
Oct 05, 2020 02:24:02
87 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™