Nem a hossz számít, direkt leírtam, hogy 3 hónap még belefér, időben az évi hat hónap után lenne csak kérdéses, és ha pár nappal túllépsz rajta, akkor lehet, hogy valóban figyelembe veszik a koronavírus-helyzetet.
A gond azzal van, hogy létérdeket létesítettél ausztriában a helyi munkaviszonyoddal, öt éves szerződéseddel, lakcímbejelentkezéseddel, és AMS segély-igényléseddel.
Ilyet egy turista, vagy üzleti úton lévő ember nem csinál (nem csinálhat!), ez bizony költözés, és most, amíg vissza nem költözöl németországba, addig csak osztrák munkaviszonyod lehet legálisan.
Gratulálok.
Ez nekem most esik le, te átbasztad a céget, hogy Németországban élsz XDD Ez kurva nagy lesz
Nem basznám meg, tehát nem vok ratyi.
De facto homokos vagy.
Hát azért hetyetyetyetye
A gond azzal van, hogy létérdeket létesítettél ausztriában
2020-ban ezt is csak a hülyék veszik komolyan.
Jogi eljárásban persze azt a verziót kell alátámasztanod, és képviselned, ami érdekesben áll, de ettől még bármelyik mellett lehet relevánsan érvelni.
Ha az osztrák maradás mellett akarok érvelni, benyújtom, ami az AMS-t is meggyőzte (5 év lakás, kondibérlet, stb...)
Ha az ellenkezője mellett kellene, akkor azzal érvelnék, hogy szerettem volna, és úgy nézett ki, hogy sikerül, de mégsem sikerült, ezért ez a próbálkozás átmenetileg bizonyult, a létérdekem pedig Németországban maradt.
Ugyanazok a tények, csak kétféle megközelítés.
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
Az osztrák adóhivatallal lesz vitát, ők pedig nem bekérik, hanem látják az AMS igénylésed, és a TB-jogviszonyod.
Jó, hogy mondod. Írnom kell a német biztosítónak.
A német biztosítódat átbaszhatod, de az osztrák adóhivatalt, amelyiknek a hasonló szélhámosok megbüntetése a feladata, nem fogod tudni átbaszni, mert önmagában a Reichles jogviszonyod eldönti a kérdést, és ezt nem tudod letagadni.
Írjál csak, minél több nyomot hagyjál magad után.
Ugye azért kell a német munka, mert nélküle nemsokára bukik a hitel.
Fenyegetnek vele, vagy meg is basztak 800 euróra?
A jogviszony annyiban releváns, hogy hol az utolsó.
Na most az egyéb decembertől németben lesz.
Nem olvastam át ennyire részletesen, mert nem érdekel.
De szólni kell nekik, hogy lenyugodjanak.
És elküldeni nekik az osztrák iratokat.
Ez senkit nem érdekel, arra válaszolj, hogy lesz-e ma Just Dance, és hogy mi a kifogásod, amiért nem.
Ó helló, ez itt most egy technikai próba! http://sohatobbetnemirokide.no-ip.hu
Te nem tudsz ennyit se németül, hogy megértsd, hogy megbasztak-e vagy sem?
Nem basznám meg, tehát nem vok ratyi.
Miért akarják az osztrák iratokat? Mi közük hozzá?
Tuti, hogy marokra fogja a cerkát, másképp nem megy. :)
Még mindig kézzel szaggatod apró cafatokra a kartonokat, te istenverte balfasz?
hehe
AUTISMUS MAXIMUS.jpg
https://www.youtube.com/watch?v=RgCJB5kUR5g
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
Valószínűleg igen, egy Australopithecus kifinomultabb lehetett nála.
Tologasd, bazmeg, te a kosarat a Tesco-ban.
Aki csak úgy ottragad valahol az ideiglenes határzár miatt, az nem köt 5 éves lakásbérleti szerződést.
Kivételesen nem alkoholt iszok, mert elfogyott.
Nem akarok az ördög ügyvédje lenni, de az EU elismeri az országok közötti ingázást, kurvára nem tilos máshol dolgozni, mint ahol bejelentett lakcímed van.
europa.eu/youreurope/citizens/work/work-abroad/cross-border-commuters/index_en.htm
De logikusan átgondolva is nonszensz, mert kurva sok szlovák dolgozik nálunk, meg kurva sok magyar dolgozik Ausztriában, akik napi szinten ingáznak. Értem én, hogy be akarod fosatni Snecit, de azért teljes hülyeségeket ne szajkózzunk már, ha fél perc alatt le lehet ellenőrizni.
De sodika nem ingázó.
Ha ezt így lehetne csinálni, akkor csinálnék luxemburgban vagy máltán céget, azzal számláznék szerte a világba, akár épp egy magyar vállalkozásnak, és röhögve letudnám a jövedelemadókat és járulékokat azzal, hogy a magyar adószint felét kifizetem Máltán.
De azok bevallottan dolgoznak úgy, nem két országban van lakcímük, és nem igényelnek mindkét országban hitel és segélyt.
Jobbat mondok: Ha ez így menne, akkor rendkívül hülye lenne az, aki mondjuk Magyarországon magyar céget alapít, különösen, ha reálisan remote végezhető munkáról van szó.
Ehelyett csinálna egy céget Máltán mindenki, abba venné fel a magyar dolgozókat, a magyar iroda pedig egy zárt körű közösségi tér lenne. A kötelező bejárás formálisan talán nem lenne megoldható, de például IT-ben ez bomba recept lenne az adóelkerülésre.
Nem az, mert illegális.
Van haverom aki így csinálja évek óta. 3 havonta eltölt egy éjszakát a máltai lakásában és oda fizet adót az amerikai fizujából (egyébként meg a Randstad-ban mozog, ott is van háza, stb). Teljesen legális, auditálták is már
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
Mi a kurvaanyád az a kávégép?
Hidd el, hogy azok a szlovákok, akik a sátoraljaújhelyi dohánygyárban melóznak, minden reggel jönnek át a határon, mert a szlovák oldalon laknak. Teljesen legálisan, mert Szlovákiában adóznak az itteni bevételük után. Jogilag Endre pont ugyanezt csinálja keddtől, a távolság lényegtelen. A lényeg az, hogy a két ország közül ott kell adót fizetned, ahol az év legalább 181 napján életvitelszerűen tartózkodsz. Bonyolultabb a helyzet, ha több országban élsz és dolgozol, és sehol nem tartózkodsz 181 napot, akkor valamilyen arányban fel kell osztani az adóterheket, de most nem ez a kérdés. Cégeknél kicsit bonyolultabb, de az ökölszabály az, hogy ott fizeted meg a társaságokat terhelő adókat, ahol kimutatod a bevételt. Kismillió lehetőség van adóparadicsomok igénybe vételére, ameddig legálisan ott tudod kimutatni a bevételedet. Lásd még: techcégek adózása, offshore cégek, adóparadicsomok. Ezért is akarja az EU mindenáron egységes szint közelébe húzni a társasági adókat, hogy ne érje meg ide-oda vinni a cégeket.
3 havonta eltölt egy éjszakát a máltai lakásában és oda fizet adót az amerikai fizujából
Itt ez a kulcs, az auditoroknak azt adta be, hogy ez a létérdekének a központja.
Ha tudnák, hogy tényleg csak 3 havonta egy éjszakát tölt el itt, akkor valószínűleg nem találták volna legálisnak.
ez olyannyira valid dolog, hogy Monacoban pl emberek élnek abból, hogy nagy cégvezetők meg színészek meg hasonló formák lakásában élnek, hogy azok megtarthassák a Monacoi állandó lakcímüket, mert ott közműszámlákkal kell igazolni, hogy nem csak üresen áll a lakásod, hanem ott is tartózkodsz. A kedvező adózásért cserébe azt várják el, hogy az év 181 napján ott fogyassz.
Tehát nem a másik országban melózás az illegális, hanem két országban fenntartani állandó lakcímet és igényelni segélyt. Köszönöm, hogy végre valaki érti, miről van szó, és nem csak hajtogatja a baromságokat.
Nem, Endre nem ingázik. Valaki linkelte is, hogy az ingázók kivételek a főszabály alól. Ha linzben lakna, és minden reggel Münchenbe vonatozna, az egészen más kérdés lenne, és valószínűleg ingázásnak számítana.
Téves közhiedelem, a valóságban - legalábbis a magyar jogszabályok szerint - bár számíthat a 181 napos szabály, de sokkal előrébb vannak nála más szempontok. Ha sodikának nem lett volna AMS segélye, és Reichles munkaviszonya, akkor - tekintve hogy az öt éves lakásszerződését soha senki nem fogja megnézni - simán mondhatná, hogy csak ideiglenesen van Ausztriában, és legális lenne Németországban munkaviszonyt létesítenie. A korábbi munkaviszonya és segély ezt viszont kizárja, ugyanis ezek Ausztriához kötik a létérdek-központját.
Tévedés. Ott fizeted meg, ahol a tevékenység folyik. Ez alól az ÁFA kivétel, de az nem tartozik ide. A példánál maradva Egy Máltai cég, amelyik magyar dolgozókat foglalkoztat, Magyarországon végzi a tevékenységét, tehát Magyarországon kell adóznia, akkor is, ha mondjuk Spanyolországba exportál, és Máltán mutatja ki a bevételét.
Ezeket ne kavarjuk ide, sokkal bonyolultabb láncolatokon keresztül dolgoznak, és nem a jövedelmet, hanem a profitot dugják el, hogy a társasági adót megússzák. Jellemzően a tevékenység helyén lévő cég valamilyen kvázi-fiktív szolgáltatáson keresztül(pl. brandhasználati jog) kiviszi az összes profitját az offshore cégbe. A jövedelemadót a Google is Írországba fizeti meg az Írországban dolgozó emberei után. Jól is néznénk ki, ha jelentkeznék a google-höz, aztán kapnék egy munkaszerződést egy Kajmán-szigeteki cégtől, lol. Remélem nem gondoltad, hogy ez így megy :D
Magyarországon is élnek abból emberek, hogy átvesznek adótartozásokkal terhelt cégeket, attól a cégtemetők még nem legálisak. Nagyon hiányosak az ismereteid, tényleg olvass utána légyszíves, mielőtt kiosztasz mindenkit.
Nem mert a board maga jófej volt, csak felülbírálták őket.
Ez annyira szokatlan, hogy ők maguk se gondolták volna.
Ezt én értem, de azért méltán voltam kiakadva, miután több mint egy teljes napon át a fellegekben jártam.
Nem, mert a munkaviszonyod és az AMS miatt egyértelműen eldőlt a kérdés, objektív tényezők alapján. Ha ezek nem lennének, akkor nagyjából igazad lenne, az öt éves lakásszerződés ugyan kínos lenne, de soha senki nem találna meg.
Az osztrák munkaviszonyod miatt viszont bebuktad, meg fognak baszni.
Tegnap még seo-zni akartál, meg több nyelvre lefordított cikket írni. Mi történt?
Kilóg a kanóc, bazmeg
Átgondoltam, és arra jutottam, hogy maga a board tök rendes volt, és tényleg nem rajtuk múlt. Így pedig egy ez olyan szitu, ami kellemetlen ugyan, de pont beleestem, mint egy balesetnél.
Főszabályként igen, de nem feltétlenül.
Az én esetemben hiába voltam többet németben, simán elfogadná bárki, ha itt akarnék adózni.
Vagy mondok mást. Egy éven át 12 országban dolgozol. Akkor jövedelemadót is 12 helyen fizetsz.
Ne mosd már össze a céget/vállalkozót az alkalmazottal.
Alkalmazott nem lehetsz több országban egyszerre.
Ha tudnák, hogy tényleg csak 3 havonta egy éjszakát tölt el itt, akkor valószínűleg nem találták volna legálisnak.
Tudják.
De zárjuk le, mert nagyon off és te nyilván jobban tudod :D
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
Jéghideg Jogász hozzáállást vártunk volna tőled,hisz veled senki nem mosta fel a padlót. Minden ügyes megnyerted. De hát nem csalódtunk
Csicska Sodi a Sodi.
Ez ety fosh!
rosszul tudod, de okoskodj csak te muveletlen bugris.
Nem feltétlenül nem.
Például az AMS szerinted tiltja, hogy a Gerinfüging-et külföldről húzd be alkalmazotti távmunkás részmunkában? Hát nem. :)
Nem ott fizetsz, legalább a jogszabályokat olvasd el. A létérdek központjában fizetsz. Ezt ezer más dolog is befolyásolja, mint hogy hol mennyi napot vagy.
Mondd már meg, hogy miért olyan hülye a Tesco hogy csinált egy magyar leánycéget? Itthon 48%-os adóék van a jövedelemre, míg az UK-ban 30%. Miért fizetnek önként és dalolva több adót, ahelyett, hogy az UK cégbe jelentenek be mindenkit?
Mert nem lehet, mert a tevékenység helyén kell adózni a cégnek, neked pedig a létérdeket központjában, end of story.
Jól van, mindenkinél jobban tudsz mindent, most már ugorhatunk másik témára?
:D
Ha 11 különböző másik EU országban dolgozol alkalmazottként az adott évben, akkor szerinted a létérdek központjában fizetned kell? Hát nem kell. :D
Minden szabály úgy érvényes, ahogy értelmes.
ha az értelem felülírja a szokványos értelmezést, az értelmes értelmezés lesz az alkalmazandó. Alapelv, hogy minden szabályt az értelem irányából kell egy adott ügyre alkalmazni.
Értelek, apád él még?
Mifaaaaaaaaaaaan
Szerintem azért mert elég kevés a brit-magyar kettős állampolgár alkalmazottjuk aki előfordul mindkét országban rendszeresen :)
ha az értelem felülírja a szokványos értelmezést, az értelmes értelmezés lesz az alkalmazandó. Alapelv, hogy minden szabályt az értelem irányából kell egy adott ügyre alkalmazni.
Értelmes értelmezés:
2 sör után kamagrával se áll a piton= impotens vagy
Ez ety fosh!
Apád nem feltétlenül nem él?
Mifaaaaaaaaaaaan
elårulod, hogy honnan ez a magabiztossåg, mikor egy nyelvet sem irsz es ertesz olyan szinten, hogy megertsd a lenyeget? ertem en' hogy a mentålis betegseged mondatja a baromsågokat veled, de kapjåk mår a fejedhez geci, mielött olyat ållitasz ami köszönö viszonyban nincs a tenyekkel.
Tudod mi a szerencséd, hogy eddig bevették az értetlenségnek előadott hazugságaidat (megsajnálták a fogyatékost), de egyszer találkozz olyannal aki átlát ezen, nagyon meg fogsz lepődni.
Több évet jártál több egyetemen több szakra úgy, hogy nem tudtál szerezni diplomát és nyelvvizsga-bizonyítányt, mert geci buta vagy.
Ez egyszerűen tény.
Geci buta vagy, ezért nincs diplomád.
MINDENT SZABAD MINDIG.
Akkor ezért álmodozol kisfiúkról? Mert szabad?
IDIÓTA!
MINDENT SZABAD MINDIG.
12 sört is szabad inni egy nap, csak ki is basztak érte az új munkahelyről 10 perc után :DD
5X forgalmi bukás+2 személyiségzavar (F6090,F4320) +6 hónap börtön = papíros elmebeteg
Apádat tényleg kisemmizted?
Mifaaaaaaaaaaaan
Keresd már meg nekünk, hogy mikor lehet téged agyonverni, többen kérik
Mifaaaaaaaaaaaan
-
Nov 28, 2020 13:34:43
2020-ban a három hónapos tartózkodás is irreleváns, mert ha nem akarsz karantént vállalni, hosszabb ideig is ottragadhatsz bárhol.
Nem a hossz számít, direkt leírtam, hogy 3 hónap még belefér, időben az évi hat hónap után lenne csak kérdéses, és ha pár nappal túllépsz rajta, akkor lehet, hogy valóban figyelembe veszik a koronavírus-helyzetet.
A gond azzal van, hogy létérdeket létesítettél ausztriában a helyi munkaviszonyoddal, öt éves szerződéseddel, lakcímbejelentkezéseddel, és AMS segély-igényléseddel.
Ilyet egy turista, vagy üzleti úton lévő ember nem csinál (nem csinálhat!), ez bizony költözés, és most, amíg vissza nem költözöl németországba, addig csak osztrák munkaviszonyod lehet legálisan.
Gratulálok.
Nov 28, 2020 13:34:43
Nemfatyle
(
x7)
Nov 28, 2020 13:35:00
x7)
Itt vagyok, itt ragadtam, két hét karantént senki kedvéért nem vállalok be ugyanis, de német címem van és bankszámlám.
Ennyit tudnak.
Ennyit tudnak.
Ez nekem most esik le, te átbasztad a céget, hogy Németországban élsz XDD Ez kurva nagy lesz
Vadászbika
Nov 28, 2020 13:35:14
De jure igen, de facto nem.
A rendőrlistás ügyemet is így nyertem meg.
Formálisan bűncselekmény, az egyedi körülmények miatt viszont mégse.
A rendőrlistás ügyemet is így nyertem meg.
Formálisan bűncselekmény, az egyedi körülmények miatt viszont mégse.
De facto homokos vagy.
Nov 28, 2020 13:35:14
törpspa
Nov 28, 2020 13:37:20
A híres kef aláírás.
Egyébként itt egy rövid irománya 2007-ből, az is okádék volt, gondolom azóta tovább romlott.
De volt neki több is, most keresgeti ki a tököm.
freeblog.sodika.org/archives/2007/05/21/Veszelyes/
Egyébként itt egy rövid irománya 2007-ből, az is okádék volt, gondolom azóta tovább romlott.
De volt neki több is, most keresgeti ki a tököm.
freeblog.sodika.org/archives/2007/05/21/Veszelyes/
Nov 28, 2020 13:37:20
sodika
Nov 28, 2020 13:39:28
A gond azzal van, hogy létérdeket létesítettél ausztriában
Jogi eljárásban persze azt a verziót kell alátámasztanod, és képviselned, ami érdekesben áll, de ettől még bármelyik mellett lehet relevánsan érvelni.
Ha az osztrák maradás mellett akarok érvelni, benyújtom, ami az AMS-t is meggyőzte (5 év lakás, kondibérlet, stb...)
Ha az ellenkezője mellett kellene, akkor azzal érvelnék, hogy szerettem volna, és úgy nézett ki, hogy sikerül, de mégsem sikerült, ezért ez a próbálkozás átmenetileg bizonyult, a létérdekem pedig Németországban maradt.
Nov 28, 2020 13:39:28
-
Nov 28, 2020 13:41:02
Az osztrák adóhivatallal lesz vitát, ők pedig nem bekérik, hanem látják az AMS igénylésed, és a TB-jogviszonyod.
Nov 28, 2020 13:41:02
sodika
Nov 28, 2020 13:41:08
A legtöbb jogvita arról szól, hogy ugyanazon körülménynek többféle értelmezése is releváns, és a megfelelő döntőfórum feladata (hatóság vagy bíróság) feladata annak az eldöntése, hogy melyik a relevánsabb.
Nov 28, 2020 13:41:08
sodika
Nov 28, 2020 13:41:34
Nov 28, 2020 13:41:34
sodika
Nov 28, 2020 13:42:18
Ezt is el kell intéznem még ma, mert már 800 eurós csekkekben vannak, úgyhogy kell küldeni nekik egy "jaj, bocs hogy nem szóltam" levelet. :D
Nov 28, 2020 13:42:18
-
Nov 28, 2020 13:43:14
A német biztosítódat átbaszhatod, de az osztrák adóhivatalt, amelyiknek a hasonló szélhámosok megbüntetése a feladata, nem fogod tudni átbaszni, mert önmagában a Reichles jogviszonyod eldönti a kérdést, és ezt nem tudod letagadni.
Nov 28, 2020 13:43:14
csicskasodi
(
x1)
Nov 28, 2020 13:44:01
x1)
Írjál csak, minél több nyomot hagyjál magad után.
Ugye azért kell a német munka, mert nélküle nemsokára bukik a hitel.
-
Nov 28, 2020 13:44:07
Ezt is el kell intéznem még ma, mert már 800 eurós csekkekben vannak, úgyhogy kell küldeni nekik egy "jaj, bocs hogy nem szóltam" levelet. :D
Nov 28, 2020 13:44:07
sodika
Nov 28, 2020 13:44:17
A jogviszony annyiban releváns, hogy hol az utolsó.
Na most az egyéb decembertől németben lesz.
Nov 28, 2020 13:44:17
sodika
Nov 28, 2020 13:45:09
Nov 28, 2020 13:45:09
Statisztikus Sanyi
(
x2)
Nov 28, 2020 13:46:22
x2)
hetyetyetye
Ez senkit nem érdekel, arra válaszolj, hogy lesz-e ma Just Dance, és hogy mi a kifogásod, amiért nem.
Nemfatyle
(
x7)
Nov 28, 2020 13:46:35
x7)
Te nem tudsz ennyit se németül, hogy megértsd, hogy megbasztak-e vagy sem?
aniko_titkos_szerelme
(
x2)
Nov 28, 2020 13:47:47
x2)
4K TVT VEDD MEG MA
-
Nov 28, 2020 13:51:41
Miért akarják az osztrák iratokat? Mi közük hozzá?
Nov 28, 2020 13:51:41
-
Nov 28, 2020 13:59:07
Tudod Endre, a HR-eseknek az is a feladataik közé tartozik, hogy kiszűrjék az inkompetens barmokat. A te esetedben a HR-es még nő is volt, akiknek megvan a képességük, hogy kiszűrjék az impotens barmokat. Szó sincs itt világjárványról, szomorú véletlenekről, egyszerűen csak defektes vagy, de mint az állat, ezért nincs kényelmes, banki melócsá. :)
Nov 28, 2020 13:59:07
Ásó27
(
x68)
Nov 28, 2020 14:07:24
x68)
Lesz ma stream te büdös patkány?
Mifaaaaaaaaaaaan
kirakottLegoBusz
(
x1)
Nov 28, 2020 14:08:29
x1)
Ez már a Dancsó mód, Endre?
Hahó!
Hahó!
hengerfej
Nov 28, 2020 14:09:00
Sneci vegyél 2 darab 4k-s monitort hogy az egyiken streamelj, a másikon pedig olvasd a kommenteket stream közben. De még ma, mert most van akció. Sőt a PS 5 is kurvadrága lessz hamarosan úgyhogy azt is szerezz mihamarabb.
Nov 28, 2020 14:09:00
Ásó27
(
x68)
Nov 28, 2020 14:11:12
x68)
Endre, neked 4Ks vetítő kéne
Mifaaaaaaaaaaaan
pogromozó
Nov 28, 2020 14:12:23
szóval segélyt többet nem kapsz és életed legkeményebb feladatából kéne talpon maradnod jóleszez!
Nov 28, 2020 14:12:23
kovacsferi
Nov 28, 2020 14:12:39
Amúgy a faszt vergődsz itt, a helyedben próbálnék annyi tudást felszívni a hátrelévő 3 nap alatt amennyit csak tudnék, mert te is tudod ,hogy ez az utolsó utáni szalmaszálad amibe kapaszkodhatsz.
Szóval kezdj el tanulni, mert ha nem tényleg innen is kifognak baszni és akkor már az Isten sem ment meg az Újszászi nihilltól.
Te fasz.
Szóval kezdj el tanulni, mert ha nem tényleg innen is kifognak baszni és akkor már az Isten sem ment meg az Újszászi nihilltól.
Te fasz.
Nov 28, 2020 14:12:39
Ásó27
(
x68)
Nov 28, 2020 14:15:17
x68)
A helyedben én vennék 2 rekesz sört, 4 doboz cigit, és élvezném a hétvégét a stresszes melócsá előtt.
Mifaaaaaaaaaaaan
Szteppen
(
x3)
Nov 28, 2020 14:17:26
x3)
Sodi kézírásra 1 dologra hasonlít:
Amikor 1 majom lábbal használ tollat.
Ez ety fosh!
Amikor 1 majom lábbal használ tollat.
kirakottLegoBusz
(
x1)
Nov 28, 2020 14:17:30
x1)
Nyemakarok hazamenni pestre, péküljünkki.
Sodipatkány
(
x1)
Nov 28, 2020 14:26:18
x1)
Legyen olyan stream amiben tollal papírra írsz sneci, kíváncsiak vagyunk a kézírásodra.
csicskasodi
(
x1)
Nov 28, 2020 14:32:04
x1)
Legyen olyan stream amiben tollal papírra írsz sneci, kíváncsiak vagyunk a kézírásodra.
Magyarország rémálma
(
x7)
Nov 28, 2020 14:33:07
x7)
A kartonokkal vesződök még.
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Még mindig kézzel szaggatod apró cafatokra a kartonokat, te istenverte balfasz?
Ártányölö Vitéz
(
x1)
Nov 28, 2020 14:33:13
x1)
Lehet, nem tudom. De most már befejetem, ha majdnem 3 órám van a tépkedésben. :D
AUTISMUS MAXIMUS.jpg
töppedt buzigolyók
(
x37)
Nov 28, 2020 14:33:20
x37)
Bejön a céghez egy fura figura. Fura, szarógalamb tipegéssel jár, féloldalra dőlve. Adidas melegítő van rajta és citromsárga esőkabát, bár kint 2 fok sincs már. Idomtalan, csúcsára állított kilós parasztvekni méretű feje van, amin egy női szemüvegkeret billeg, a kezei görcsös tartásba merevedtek. Mikor a portáshoz szól, az hátratántorodik, és az orrát befogva, rémült szemekkel mutat a HR irányába. Lassan vonszolva göthös póktestét azért csak odaér hozzád is, és mikor kinyitja a száját, egyből megérted a portás reakcióját. A rosszul öltözött, heherésző gnómból olyan sörrel kevert szájszag árad, hogy felpöndörödik az asztalodon nyugvó szerződés sarka. Az aláírása három remegő nyomtatott nagybetű, mintha nem ismerné a teljes ábécét.
Szerintem is a felügyeleti szervre kellett várni, hogy ki legyél rúgva, Endre.
Szerintem is a felügyeleti szervre kellett várni, hogy ki legyél rúgva, Endre.
xray
(
x21)
Nov 28, 2020 14:33:59
x21)
Nov 28, 2020 14:33:59
nem tud egyáltalán folyóírással írni. Nov 28, 2020 14:33:59
Sodipatkány
(
x1)
Nov 28, 2020 14:36:30
x1)
Valószínűleg igen, egy Australopithecus kifinomultabb lehetett nála.
Zsénó
(
x22)
Nov 28, 2020 14:37:45
x22)
2020-ban a három hónapos tartózkodás is irreleváns, mert ha nem akarsz karantént vállalni, hosszabb ideig is ottragadhatsz bárhol.
Aki csak úgy ottragad valahol az ideiglenes határzár miatt, az nem köt 5 éves lakásbérleti szerződést.
Ártányölö Vitéz
(
x1)
Nov 28, 2020 14:38:21
x1)
Az a szep sodi, hogy megvan a lakcimed, munkahelyed, es mindezt bejelentetted az osztrak hivatalnak. A nemet ceg bejelent a nemet hivatalnak, az intervencionista tagozat megteszi az allampolgari bejelentest a mocskos adocsalorol, nevvel/cimmel/telefonszammal,ok lekerik az adatokat a nemet hivataltol, es veged van, mint a botnak.
Ikszde.
Ikszde.
Ártányölö Vitéz
(
x1)
Nov 28, 2020 14:41:10
x1)
Jol jon majd a 13 melleklet az eves szauna, kondi, tomegkozlekedes-berletrol meg az ot eves lakas-szerzodesrol amikor hetyeteyezel majd hogy tyokojom, keteszejhjusz van, asz mas az adocsalasi eljarasban.
A sodi mindig maga szallitja a kotelet az akasztasahoz. Mert ilyen sodi asodi.
A sodi mindig maga szallitja a kotelet az akasztasahoz. Mert ilyen sodi asodi.
töppedt buzigolyók
(
x37)
Nov 28, 2020 14:43:23
x37)
Nem a távmunka, te fogyaték, hanem az, hogy másik országban van normál munkaviszonyod, mint amelyikben élsz.
Ez pedig, igen, 2020-ban is illegális. Ha valami csoda folytán nem basznak ki január közepéig, megy is a feljelentés.
Ha németországból kapsz pénzt, azt Ausztriában kell leadóznod egyéni vállalkozással, megbízási szerződéssel, fasz tudja mivel. Német munakviszonyod nem lehet. Pont.
Ez pedig, igen, 2020-ban is illegális. Ha valami csoda folytán nem basznak ki január közepéig, megy is a feljelentés.
Ha németországból kapsz pénzt, azt Ausztriában kell leadóznod egyéni vállalkozással, megbízási szerződéssel, fasz tudja mivel. Német munakviszonyod nem lehet. Pont.
Nem akarok az ördög ügyvédje lenni, de az EU elismeri az országok közötti ingázást, kurvára nem tilos máshol dolgozni, mint ahol bejelentett lakcímed van.
europa.eu/youreurope/citizens/work/work-abroad/cross-border-commuters/index_en.htm
De logikusan átgondolva is nonszensz, mert kurva sok szlovák dolgozik nálunk, meg kurva sok magyar dolgozik Ausztriában, akik napi szinten ingáznak. Értem én, hogy be akarod fosatni Snecit, de azért teljes hülyeségeket ne szajkózzunk már, ha fél perc alatt le lehet ellenőrizni.
broni
(
x45)
Nov 28, 2020 14:43:31
x45)
ezt a nagypofájú bozgor demetert még a ravatalon is ütném. de utálom a határon túli magyarokat.
broni
(
x45)
Nov 28, 2020 14:43:48
x45)
-
Nov 28, 2020 14:48:43
De sodika nem ingázó.
Ha ezt így lehetne csinálni, akkor csinálnék luxemburgban vagy máltán céget, azzal számláznék szerte a világba, akár épp egy magyar vállalkozásnak, és röhögve letudnám a jövedelemadókat és járulékokat azzal, hogy a magyar adószint felét kifizetem Máltán.
Nov 28, 2020 14:48:43
csicskasodi
(
x1)
Nov 28, 2020 14:49:45
x1)
De azok bevallottan dolgoznak úgy, nem két országban van lakcímük, és nem igényelnek mindkét országban hitel és segélyt.
-
Nov 28, 2020 14:51:13
De sodika nem ingázó.
Jobbat mondok: Ha ez így menne, akkor rendkívül hülye lenne az, aki mondjuk Magyarországon magyar céget alapít, különösen, ha reálisan remote végezhető munkáról van szó.
Ehelyett csinálna egy céget Máltán mindenki, abba venné fel a magyar dolgozókat, a magyar iroda pedig egy zárt körű közösségi tér lenne. A kötelező bejárás formálisan talán nem lenne megoldható, de például IT-ben ez bomba recept lenne az adóelkerülésre.
Nem az, mert illegális.
Nov 28, 2020 14:51:13
bolgár jeti
(
x30)
Nov 28, 2020 14:54:18
x30)
Van haverom aki így csinálja évek óta. 3 havonta eltölt egy éjszakát a máltai lakásában és oda fizet adót az amerikai fizujából (egyébként meg a Randstad-ban mozog, ott is van háza, stb). Teljesen legális, auditálták is már
-
Nov 28, 2020 14:59:14
Pakolok, eltüntetem a kartonokat, és indulok szódagépet meg kávégépet szerezni.
Mi a kurvaanyád az a kávégép?
Nov 28, 2020 14:59:14
töppedt buzigolyók
(
x37)
Nov 28, 2020 15:02:46
x37)
De sodika nem ingázó.
Hidd el, hogy azok a szlovákok, akik a sátoraljaújhelyi dohánygyárban melóznak, minden reggel jönnek át a határon, mert a szlovák oldalon laknak. Teljesen legálisan, mert Szlovákiában adóznak az itteni bevételük után. Jogilag Endre pont ugyanezt csinálja keddtől, a távolság lényegtelen. A lényeg az, hogy a két ország közül ott kell adót fizetned, ahol az év legalább 181 napján életvitelszerűen tartózkodsz. Bonyolultabb a helyzet, ha több országban élsz és dolgozol, és sehol nem tartózkodsz 181 napot, akkor valamilyen arányban fel kell osztani az adóterheket, de most nem ez a kérdés. Cégeknél kicsit bonyolultabb, de az ökölszabály az, hogy ott fizeted meg a társaságokat terhelő adókat, ahol kimutatod a bevételt. Kismillió lehetőség van adóparadicsomok igénybe vételére, ameddig legálisan ott tudod kimutatni a bevételedet. Lásd még: techcégek adózása, offshore cégek, adóparadicsomok. Ezért is akarja az EU mindenáron egységes szint közelébe húzni a társasági adókat, hogy ne érje meg ide-oda vinni a cégeket.
-
Nov 28, 2020 15:02:58
3 havonta eltölt egy éjszakát a máltai lakásában és oda fizet adót az amerikai fizujából
Itt ez a kulcs, az auditoroknak azt adta be, hogy ez a létérdekének a központja.
Nov 28, 2020 15:02:58
töppedt buzigolyók
(
x37)
Nov 28, 2020 15:06:46
x37)
ez olyannyira valid dolog, hogy Monacoban pl emberek élnek abból, hogy nagy cégvezetők meg színészek meg hasonló formák lakásában élnek, hogy azok megtarthassák a Monacoi állandó lakcímüket, mert ott közműszámlákkal kell igazolni, hogy nem csak üresen áll a lakásod, hanem ott is tartózkodsz. A kedvező adózásért cserébe azt várják el, hogy az év 181 napján ott fogyassz.
töppedt buzigolyók
(
x37)
Nov 28, 2020 15:09:41
x37)
Tehát nem a másik országban melózás az illegális, hanem két országban fenntartani állandó lakcímet és igényelni segélyt. Köszönöm, hogy végre valaki érti, miről van szó, és nem csak hajtogatja a baromságokat.
p00p
(
x2)
Nov 28, 2020 15:14:46
x2)
Púp, nem írod meg, hogy mi történt veled a Partner Banknál, hátha okulnak mások belőle? (kacsint)
www.google.com/search?q=partner+bank&oq=partner+bank&aqs=chrome..69i57j69i60l2.16079j0j1&sourceid=chrome&ie=UTF-8#lrd=0x47739790e1846525:0x8f1fcba6b0574331,1,,,
Kilóg a kanóc, bazmeg
www.google.com/search?q=partner+bank&oq=partner+bank&aqs=chrome..69i57j69i60l2.16079j0j1&sourceid=chrome&ie=UTF-8#lrd=0x47739790e1846525:0x8f1fcba6b0574331,1,,,
broni
(
x45)
Nov 28, 2020 15:17:10
x45)
a kurva anyját, én nem bírom kocsmázás nélkül!!!!!!!!!!!!!!
hejjjj gödény!!!!!!!!!!!!!!!milyen covid?????????????
hejjjj gödény!!!!!!!!!!!!!!!milyen covid?????????????
-
Nov 28, 2020 15:17:48
Hidd el, hogy azok a szlovákok, akik a sátoraljaújhelyi dohánygyárban melóznak, minden reggel jönnek át a határon, mert a szlovák oldalon laknak. Teljesen legálisan, mert Szlovákiában adóznak az itteni bevételük után.
Nem, Endre nem ingázik. Valaki linkelte is, hogy az ingázók kivételek a főszabály alól. Ha linzben lakna, és minden reggel Münchenbe vonatozna, az egészen más kérdés lenne, és valószínűleg ingázásnak számítana.
A lényeg az, hogy a két ország közül ott kell adót fizetned, ahol az év legalább 181 napján életvitelszerűen tartózkodsz.
Téves közhiedelem, a valóságban - legalábbis a magyar jogszabályok szerint - bár számíthat a 181 napos szabály, de sokkal előrébb vannak nála más szempontok. Ha sodikának nem lett volna AMS segélye, és Reichles munkaviszonya, akkor - tekintve hogy az öt éves lakásszerződését soha senki nem fogja megnézni - simán mondhatná, hogy csak ideiglenesen van Ausztriában, és legális lenne Németországban munkaviszonyt létesítenie. A korábbi munkaviszonya és segély ezt viszont kizárja, ugyanis ezek Ausztriához kötik a létérdek-központját.
Cégeknél kicsit bonyolultabb, de az ökölszabály az, hogy ott fizeted meg a társaságokat terhelő adókat, ahol kimutatod a bevételt
Tévedés. Ott fizeted meg, ahol a tevékenység folyik. Ez alól az ÁFA kivétel, de az nem tartozik ide. A példánál maradva Egy Máltai cég, amelyik magyar dolgozókat foglalkoztat, Magyarországon végzi a tevékenységét, tehát Magyarországon kell adóznia, akkor is, ha mondjuk Spanyolországba exportál, és Máltán mutatja ki a bevételét.
Lásd még: techcégek adózása, offshore cégek, adóparadicsomok.
Ezeket ne kavarjuk ide, sokkal bonyolultabb láncolatokon keresztül dolgoznak, és nem a jövedelmet, hanem a profitot dugják el, hogy a társasági adót megússzák. Jellemzően a tevékenység helyén lévő cég valamilyen kvázi-fiktív szolgáltatáson keresztül(pl. brandhasználati jog) kiviszi az összes profitját az offshore cégbe. A jövedelemadót a Google is Írországba fizeti meg az Írországban dolgozó emberei után. Jól is néznénk ki, ha jelentkeznék a google-höz, aztán kapnék egy munkaszerződést egy Kajmán-szigeteki cégtől, lol. Remélem nem gondoltad, hogy ez így megy :D
Nov 28, 2020 15:17:48
-
Nov 28, 2020 15:22:36
Magyarországon is élnek abból emberek, hogy átvesznek adótartozásokkal terhelt cégeket, attól a cégtemetők még nem legálisak. Nagyon hiányosak az ismereteid, tényleg olvass utána légyszíves, mielőtt kiosztasz mindenkit.
Nov 28, 2020 15:22:36
sodika
Nov 28, 2020 15:22:50
Púp, nem írod meg, hogy mi történt veled a Partner Banknál, hátha okulnak mások belőle? (kacsint)
Ezt én értem, de azért méltán voltam kiakadva, miután több mint egy teljes napon át a fellegekben jártam.
Nov 28, 2020 15:22:50
sodika
Nov 28, 2020 15:24:27
Maradjunk annyiban, hogy a "tartózkodási hely" az EU-ban idétlen kérdés. Olyan, mintha az USA-ban merülne fel kb. Faszság.
Semmi csalás nincs benne, akármit mondasz róla, mert 2020 van, net van, nem kurva mindegy?
Semmi csalás nincs benne, akármit mondasz róla, mert 2020 van, net van, nem kurva mindegy?
Nov 28, 2020 15:24:27
sodika
Nov 28, 2020 15:25:30
Ez a "hol adózol" kb. meg "ahol kedved van". :D
Mert ha több országban van céged, oda tolod a nyereséget, ahova akarod, mint a multik. Lincenszdíj címén elszívod onnan, ahol befizették, és máris máshol van a nyereség.
Mert ha több országban van céged, oda tolod a nyereséget, ahova akarod, mint a multik. Lincenszdíj címén elszívod onnan, ahol befizették, és máris máshol van a nyereség.
Nov 28, 2020 15:25:30
-
Nov 28, 2020 15:25:43
Maradjunk annyiban, hogy a "tartózkodási hely" az EU-ban idétlen kérdés. Olyan, mintha az USA-ban merülne fel kb. Faszság.
Nem, mert a munkaviszonyod és az AMS miatt egyértelműen eldőlt a kérdés, objektív tényezők alapján. Ha ezek nem lennének, akkor nagyjából igazad lenne, az öt éves lakásszerződés ugyan kínos lenne, de soha senki nem találna meg.
Az osztrák munkaviszonyod miatt viszont bebuktad, meg fognak baszni.
Nov 28, 2020 15:25:43
p00p
(
x2)
Nov 28, 2020 15:26:37
x2)
Tegnap még seo-zni akartál, meg több nyelvre lefordított cikket írni. Mi történt?
sodika
Nov 28, 2020 15:26:50
Amit a multik csinálhatnak, azt Jóskapista is csinálhatja, ha megéri. A szabályok nem "amit szabad Jupiternek" alapúak, hanem költségalapúak.
Nov 28, 2020 15:26:50
sodika
Nov 28, 2020 15:27:45
Átgondoltam, és arra jutottam, hogy maga a board tök rendes volt, és tényleg nem rajtuk múlt. Így pedig egy ez olyan szitu, ami kellemetlen ugyan, de pont beleestem, mint egy balesetnél.
Nov 28, 2020 15:27:45
sodika
Nov 28, 2020 15:28:02
...ez egy olyan szitu...
na
na
Nov 28, 2020 15:28:02
sodika
Nov 28, 2020 15:29:19
Mondom, pont azért áldom az eget, mert ilyen témákról elég sokat beszélgettek a dr. Fórizs Eszterrel, vagy a Takács Rózsával ahhoz, hogy felfogjam, hogy a dolgok szabályszerű lefolyása a legtöbbször tényleg nem személyes, hanem automatizmus.
Nov 28, 2020 15:29:19
p00p
(
x2)
Nov 28, 2020 15:29:43
x2)
Remélem tanultál az esetből. Ma hány sört ittál eddig?
Kilóg a kanóc, bazmeg
MárkyBoi
Nov 28, 2020 15:30:26
Nagyon nem okos a "-" nicken irkáló majom.
Az EU egyik alapelve a szabad munkavállalás. Ahogy itt már linkelték, jövedelemadót pedig abban az országban fizetsz, ahogy 180 napnál többet tartózkodsz. A púpos geci ezzel sajnos nem fogható, azonban az már más tészta, hogy osztrák segélyt jogosult volt-e felvenni.
Az EU egyik alapelve a szabad munkavállalás. Ahogy itt már linkelték, jövedelemadót pedig abban az országban fizetsz, ahogy 180 napnál többet tartózkodsz. A púpos geci ezzel sajnos nem fogható, azonban az már más tészta, hogy osztrák segélyt jogosult volt-e felvenni.
Nov 28, 2020 15:30:26
sodika
Nov 28, 2020 15:30:30
Áfával sose csalj, mert börtön, de licenszdíj-jövedelemkiszívás mehet ezekkel. Ennyi a lényege az offshore-nak. :D
Nov 28, 2020 15:30:30
Örebro
(
x17)
Nov 28, 2020 15:30:56
x17)
többen kerdezik, ma tåncolsz te fasz?
sodika
Nov 28, 2020 15:31:58
jövedelemadót pedig abban az országban fizetsz, ahogy 180 napnál többet tartózkodsz
Az én esetemben hiába voltam többet németben, simán elfogadná bárki, ha itt akarnék adózni.
Vagy mondok mást. Egy éven át 12 országban dolgozol. Akkor jövedelemadót is 12 helyen fizetsz.
Nov 28, 2020 15:31:58
csicskasodi
(
x1)
Nov 28, 2020 15:32:01
x1)
Ez a "hol adózol" kb. meg "ahol kedved van". :D
Ne mosd már össze a céget/vállalkozót az alkalmazottal.
bolgár jeti
(
x30)
Nov 28, 2020 15:32:26
x30)
Tudják.
Szteppen
(
x3)
Nov 28, 2020 15:32:47
x3)
Jéghideg Jogász hozzáállást vártunk volna tőled,hisz veled senki nem mosta fel a padlót. Minden ügyes megnyerted. De hát nem csalódtunk
Csicska Sodi a Sodi.
Örebro
(
x17)
Nov 28, 2020 15:33:40
x17)
rosszul tudod, de okoskodj csak te muveletlen bugris.
sodika
Nov 28, 2020 15:34:26
Nem feltétlenül nem.
Például az AMS szerinted tiltja, hogy a Gerinfüging-et külföldről húzd be alkalmazotti távmunkás részmunkában? Hát nem. :)
Nov 28, 2020 15:34:26
sodika
Nov 28, 2020 15:35:54
Annyi előnye egyébként van az új szerződésemnek, hogy a vállalkozást, vagy mellékállást kifejezetten ENGEDIK benne (eddig mindenhol olyan volt, ahol tiltották).
Bár mondjuk a banknál sem tiltitták, csak engedélyezésük kötötték. De most keddtől még ez sincs.
Bár mondjuk a banknál sem tiltitták, csak engedélyezésük kötötték. De most keddtől még ez sincs.
Nov 28, 2020 15:35:54
-
Nov 28, 2020 15:36:18
Nagyon nem okos a "-" nicken irkáló majom.
Nem ott fizetsz, legalább a jogszabályokat olvasd el. A létérdek központjában fizetsz. Ezt ezer más dolog is befolyásolja, mint hogy hol mennyi napot vagy.
Nov 28, 2020 15:36:18
sodika
Nov 28, 2020 15:37:11
2020-as járványhelyzet idején békeidőben érvényes szabályok szerint gondolkodni eszeveszett faszság. :D
Nov 28, 2020 15:37:11
-
Nov 28, 2020 15:37:59
Tudják.
Mondd már meg, hogy miért olyan hülye a Tesco hogy csinált egy magyar leánycéget? Itthon 48%-os adóék van a jövedelemre, míg az UK-ban 30%. Miért fizetnek önként és dalolva több adót, ahelyett, hogy az UK cégbe jelentenek be mindenkit?
Mert nem lehet, mert a tevékenység helyén kell adózni a cégnek, neked pedig a létérdeket központjában, end of story.
Nov 28, 2020 15:37:59
töppedt buzigolyók
(
x37)
Nov 28, 2020 15:38:08
x37)
Jól van, mindenkinél jobban tudsz mindent, most már ugorhatunk másik témára?
sodika
Nov 28, 2020 15:39:42
A létérdek központjában fizetsz. Ezt ezer más dolog is befolyásolja, mint hogy hol mennyi napot vagy.
Ha 11 különböző másik EU országban dolgozol alkalmazottként az adott évben, akkor szerinted a létérdek központjában fizetned kell? Hát nem kell. :D
Nov 28, 2020 15:39:42
Ásó27
(
x68)
Nov 28, 2020 15:39:49
x68)
Faszod feláll Endre?
Mifaaaaaaaaaaaan
Ásó27
(
x68)
Nov 28, 2020 15:40:23
x68)
Lesz ma tánc?
Mifaaaaaaaaaaaan
Kovács Péter azaz Kancsi
(
x13)
Nov 28, 2020 15:40:49
x13)
A mai naptól megfogadott "csak teát, kávét és vizet iszom" fogadalom hogy alakul gnóm? 5 sör alatt vagyunk még így délután négykor , vagy nem? Mennyire sodikáztad el ezt is?
5X forgalmi bukás+2 személyiségzavar (F6090,F4320) +6 hónap börtön = papíros elmebeteg
sodika
Nov 28, 2020 15:41:11
Ha lennének A és B válaszok, nem lennének jogászok. :D
A Teri néni lenne, aki jogi szakértői rendszereket nyomkod, ami a végén kinyomtat valamit. :D A rendőrlista-ügyemben is felhoztam pontosan ugyanezt a példát, és nyertem.
A Teri néni lenne, aki jogi szakértői rendszereket nyomkod, ami a végén kinyomtat valamit. :D A rendőrlista-ügyemben is felhoztam pontosan ugyanezt a példát, és nyertem.
Nov 28, 2020 15:41:11
Ásó27
(
x68)
Nov 28, 2020 15:41:49
x68)
Ha lennének A és B válaszok, nem lennének jogászok. :D
Értelek, apád él még?
sodika
Nov 28, 2020 15:42:14
A jogi kérdések 99%-ára a válasz, hogy "nem feltétlenül nem". :D
Ez egyszerűen tény.
Ez egyszerűen tény.
Nov 28, 2020 15:42:14
bolgár jeti
(
x30)
Nov 28, 2020 15:42:17
x30)
Szerintem azért mert elég kevés a brit-magyar kettős állampolgár alkalmazottjuk aki előfordul mindkét országban rendszeresen :)
Szteppen
(
x3)
Nov 28, 2020 15:42:26
x3)
Értelmes értelmezés:
2 sör után kamagrával se áll a piton= impotens vagy
Néző
Nov 28, 2020 15:43:07
Az alkoholizmus ha akkor is iszol napközben ha teendőid vannak amit józan tudattal kell csinálni?
Például egy szerződés aláírása?
Például egy szerződés aláírása?
Nov 28, 2020 15:43:07
Ásó27
(
x68)
Nov 28, 2020 15:43:09
x68)
Ez egyszerűen tény.
Ez egyszerűen tény.
Apád nem feltétlenül nem él?
Örebro
(
x17)
Nov 28, 2020 15:43:26
x17)
elårulod, hogy honnan ez a magabiztossåg, mikor egy nyelvet sem irsz es ertesz olyan szinten, hogy megertsd a lenyeget? ertem en' hogy a mentålis betegseged mondatja a baromsågokat veled, de kapjåk mår a fejedhez geci, mielött olyat ållitasz ami köszönö viszonyban nincs a tenyekkel.
csicskasodi
(
x1)
Nov 28, 2020 15:44:04
x1)
Tudod mi a szerencséd, hogy eddig bevették az értetlenségnek előadott hazugságaidat (megsajnálták a fogyatékost), de egyszer találkozz olyannal aki átlát ezen, nagyon meg fogsz lepődni.
Sodipatkány
(
x1)
Nov 28, 2020 15:44:16
x1)
Ez egyszerűen tény.
Ez egyszerűen tény.
Több évet jártál több egyetemen több szakra úgy, hogy nem tudtál szerezni diplomát és nyelvvizsga-bizonyítányt, mert geci buta vagy.
Ez egyszerűen tény.
sodika
Nov 28, 2020 15:44:36
Az "ezt mondja a jog" érvelés mindig faszság, mert mindig vannak kivételek.
Ez a lényeg.
És ha te kivétel vagy, az nem törvényszegés.
Ezért nem kell arra SOSE figyelni, mik a törvények.
Hanem csak arra, hogy mi a te esedre a jó kivétel.
MINDENT SZABAD MINDIG.
Ez a lényeg.
MINDENT SZABAD MINDIG.
Nov 28, 2020 15:44:36
Sodipatkány
(
x1)
Nov 28, 2020 15:45:34
x1)
Ez a lényeg.
MINDENT SZABAD MINDIG.
Ez a lényeg.
MINDENT SZABAD MINDIG.
Geci buta vagy, ezért nincs diplomád.
csicskasodi
(
x1)
Nov 28, 2020 15:45:53
x1)
MINDENT SZABAD MINDIG.
Akkor ezért álmodozol kisfiúkról? Mert szabad?
IDIÓTA!
Kovács Péter azaz Kancsi
(
x13)
Nov 28, 2020 15:46:00
x13)
MINDENT SZABAD MINDIG.
12 sört is szabad inni egy nap, csak ki is basztak érte az új munkahelyről 10 perc után :DD
sodika
Nov 28, 2020 15:46:01
Olyan nincs, hogy valamit nem szabad.
Faszság. Ilyen nincs.
Mindent szabad.
Mindig mindent szabad, csak a megfelelő kivételt kell megtalálnod, hogy miért.
Faszság. Ilyen nincs.
Mindent szabad.
Nov 28, 2020 15:46:01
Ásó27
(
x68)
Nov 28, 2020 15:46:16
x68)
Ez a lényeg.
MINDENT SZABAD MINDIG.
Ez a lényeg.
MINDENT SZABAD MINDIG.
Apádat tényleg kisemmizted?
Ásó27
(
x68)
Nov 28, 2020 15:46:38
x68)
Olyan nincs, hogy valamit nem szabad.
Faszság. Ilyen nincs.
Mindent szabad.
Faszság. Ilyen nincs.
Mindent szabad.
Keresd már meg nekünk, hogy mikor lehet téged agyonverni, többen kérik
129 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Az 5. legmagasabb kommentszám és 5 éves rekord.
Csütörtökön pedig abszolút rekord dőlt a napi STNÍI-kommentszám vonatykoszásában, a héten 4 nap is bekerült a top 10-be, valamint megszületett az 1000. STNÍI-komment, jelenleg 1061-nél áll a számláló :)
(Valamikor szeptember-október környékén még "csak" 800 volt, akkor ironikusan megkérdeztem, hogy vajon sikerülni fog-e az év végéig elérni az ezret, de nem hittem volna, hogy igen)