Mondom akkor, hogy milyen lehetőségek vannak:
- Kibasztak, mert részeg voltál az aláíráskor
- Kibasztak, mert nem csak részeg voltál az aláíráskor, hanem gecifoltos volt a gatyád is.
- Az aláírás után találták meg az alternatív, trollCV-t a rendszerükben.
- Csinált egy google keresést a HR-es, és megtalálta a recskaboy coubot, meg a mindent. Nem kell tudnia magyarul, elég látni, hogy mit művelsz. Egy banknak fontos az imázs
- Átvilágítást csináltak, és felhívták a Reichlt vagy az Espresto-t. Mindkét helyen megmondták, hogy nem olyan jó veled dolgozni.
Ezek közül bármelyik lehet. Ami nem lehet, az az, hogy tényleg betöltötték a pozíciót hirtelen, a szerződésed aláírása után. Ilyen ugyanis nincs sehol se.
"Falls Sie ein aufklärendes Gespräch möchten,können wir für nächste Woche einen Termin vereinbaren."
Fogadd el és borítsd rájuk az asztalt. Senki sem bánhat így egy 2006-os nemzeti hőssel!
De, ez már a Recskaboy FB-oldal borítóképén is ott van :D
Fogadd el és borítsd rájuk az asztalt. Senki sem bánhat így egy 2006-os nemzeti hőssel!
Lófaszt.
Tényfeltárás lesz.
Vannak osztrák cégek, akik még a YouTube videókra is felszólítást küldenek ügyvéddel, de ha a színtiszta igazat írok le, akkor baszhatják.
Az a futár gyerek, akivel töröltették a videóját, nem tudott semmit bizonyítani. Nekem meg minden megvan írásban.
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
Nem lesz semmi pedofil, csak végeláthatatlan sörtenger és impotencia
Mifaaaaaaaaaaaan
Again mine the access - ez a hibátlan angolod?
Mifaaaaaaaaaaaan
* ásít *
* ásít *
* ásít *
Mondom: fizetek érte. :)
Ilyet Andiról is ígértél 5 éve, azt hol olvashatjuk el?
Hoppá. Ez nem egy szokásos gesztus ilyen helyzetben, a csaj segíteni akar neki valamiért.
Vajon mit akarhat neki mondani neki? Biztos nem azt, hogy "lécci ne gyere be részegen aláírni máskor", ez hétszentség. Ez több szempontból sem lenne okos pl. nehéz kezelni az alkoholistákat, nagyon bántó tud lenni bármilyen ilyen jellegű megállapítás akkor is, ha igaz, ha pedig esetleg cukorbeteg lenne sodika, az kurva kínos lenne, stb.).
Szóval nem a pia miatt rúgták ki szerintem.
Vagy az internetes lábnyomáról akar beszélni vele, vagy azt akarja neki elmondani, hogy Linzben ő már feketelistán van, és sehol nem fog állást találni.
Esetleg, bár ezt kevésbé tartom valószínűnek, azt akarja elmondani, hogy tudjon róla, hogy a Reichlnél vagy az Esprestónál nem kifejezetten jó dolgokat mondanak róla, ha felhívják őket.
Jövőbelijövedelemből? :)
Mifaaaaaaaaaaaan
Mi a kurva büdös életért segítesz neki? Ha még ilyen jelentéktelen infó is?
Ahogy andimindegynek is? Faszod all mar sodi? Apadbak kuldtel kajara?
Én ezt értem.
De továbbra is releváns kérdés marad, hogy miért szerződne ezen után velük bárki bármivel kapcsolatlan bármikor bárkire, ha náluk a megkötött szerződést is szart ér? :DDDD
Nem mindegy neked?
Mifaaaaaaaaaaaan
Talán mert letöröltél tegnap mindent te balfasz!
Azaz :)
Már épp lemondtam arról, hogy lesz vlog, de holnap elkészítem, magyar felirattal, aztán elküldöm fizetős fordításra.
Az lesz. Miután minden szavamat okiratokkal tudom bizonyítani, baszhatják, mert az igazság sosem hitelrontás.
HOLNAP ELKÉSZÍTI :DDDDDDDD
Mifaaaaaaaaaaaan
Mert van másik meló keddtől elvileg, azért nem.
Egy pernél a SEO optimalizálás különben is nagyobb ütés. :D
Lehet, hogy ott van aláírva a titoktartás, de azt a szerződést éppen most mondták fel a picsába, tehát mégsincs. :D
Lefordítom én neked ingyen Sneci! De asszem még az országból is kitoloncolnak olyan szép szöveget csinálnék belőle :D
Mert ezt érdemelné ASODI
Nyem étyem, de faszaság van.
Már épp lemondtam arról, hogy lesz vlog, de holnap elkészítem, magyar felirattal, aztán elküldöm fizetős fordításra.
Tolmácsot kérsz? :D
Nem fogod megcsinálni
Mifaaaaaaaaaaaan
Nagyon META amit csinálsz
Á, az ilyen tartalom makulátlan nyelvtannal hatásosabb. :)
Ezért fizetni fogok érte.
itt nagy penzröl van szo, szåzezreket perelhetnel ki belöluk euroban. ertem en, hogy neked az nem összeg, mert jol keresel, de te megiscsak egy hös vagy es valahol a magyar nepet kepviseled. perelj keci!
Tudom. A 45 ezres nagyar rendőrséget legyőztem, pedig az 45 ezer ember. Egy olyan szervezet, aki ezredannyi tagból áll, meg se kottyan. :)
Miből, már jövőbeli fizetésed sincs.
Vagy nem.
Bizonytalan dolgokba nem megyek bele.
De, keddtől maradtak a düsseldorfiak.
Elvileg.
ELVILEG.
Mert konkrétan ALÁÍRT fizikai szerződésem csak a Partner Banktól van.
Mástól nincs.
Oké karak
Mifaaaaaaaaaaaan
Tehát nincs fizid, csak lesz... Januarban... :)
Gyakorlatilag semmid sincs.
Elvileg ha nem lesz munkád, akkor már idén hajléktalan leszel vagy csak jövőre?
Elvileg adnak zsömlét a boltban?
A szerződés aláírása után a próbaidőd kezdődött el, amiben bármikor bármelyik fél felmondhat. Ezt nem tudja kocsonya ütyféd úr?
Felsővezető budget cut során mindig az azonnal likvidálható költségeket basszák ki, pl a próbaidős migrit. Ez teljesen racionális és törvényes lépés volt. Naponta ezer és ezer ilyen eset van, csak te egy tájékozatlan, alkoholista proli vagy.
A másik oldalról viszont te éppen törvénysértést követsz el a céges titkok terítésével, amiért a partnerbank szárazon fog megbaszni, és erkölcsi nélkül nem lesz melócsá németben.
faszaság lesz.
Annyit tudok tenni, hogy most megírom az AMS-nek, mi van.
Oszt ez van, kezdjenek vele, amit akarnak.
Komoly példakép, mind a három.
Faszom megy Linzbe. . A pénze miatt mentem volna, de az sem ér ennyit. nájn eredet.
Igen, egy miskolci cigány meg kifogott rajtad! SHIKER!
Ticcs stúdió!
Lófaszt.
Az december 1-én kezdődött volna.
A szerződés nem lépett hatályba, ezért a titoktartás sem köt, mert az a munkaviszonyhoz kötődött volna, ami létre se jött.
Akkor meg mit sírsz hogyha december 1től lett volna próbaidőd? Jófejek voltak aztán még most szóltak mielőtt belerontottál volna bármelyik projektükbe.
Semmi nem történt.
Ezek pont ekkora balfaszok.
A dolgok megoldás 10-ből 9-szer nem az, hogy valaki gonosz, hanem hogy egyszerűen inkompetens balfasz.
Esetünkben pl. hogy egy banknál hogy lehetnek akkora balfaszok, hogy előzetesen elfelejtik megkérdezi a felügyeleti szervet, hogy egyáltalán van-e joguk bárkit is felvenni.
Ne jogászkodj, anyád is putriban kötött ki pedig neki van diplomája, neked nincs.
De te gonosz és inkompetens is vagy, sőt, még impotens is!
Mifaaaaaaaaaaaan
1) a-krizsai-andrea-történet.hu
2) die-krizsai-andrea-geschichte.de
3) the-krizsai-andrea-story.co.uk
4) la-krizsai-andrea-histoire.fr
5) la-krizsai-andrea-historia.sp
6) la-krizsai-andrea-storia.it
SODI ÉN EZT MEGBÁNTAM SODI! KÉRLEK NE HARAGUDJ, BÉKÜLJÜNK KI!! NAGYON KOMOLYAN SEGÍTENI SZERETNÉK NEKEEEEEEEEEEE AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
BOCS CSAK ÍRÁS KÖZBEN CHRIS MÖGÉM LOPÓZOTT ÉS ÚGY BEAKASZTOTT A VASTAG ERES FASZÁVAL HOGY SZIKRÁZTAK A SZEMEIM ÉS HÁROM LÖKÉS UTÁN ELÉLVEZTEM SODI.
HOL IS TARTOTTUNK SODI?
JA VÁRJ MINDJÁRT JÖVÖK, KÉRT MÉG EGY MENETET CHIRS ÉS AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! BESZAROK EZ OLYAN JÓÓÓÓÓÓÓÓ TE SODI!
Beakadt a szalag puhafaszú?
Sok szerencsét ahhoz.
Pereskedjen a faszom, én csak elmeséltem, mi történt.
Az, hogy aki nem teljesen, képesség nélküli balfasz, az előbb legalább megkérdezi a feljebbviteli szervez, hogy van-e joga egyáltalán alkalmazni bárkit is, kurva egyértelműen VÉLEMÉNY, ami ráadásul még tényszerűen is igaz.
Szerintem kezdj el a nagy videón dolgozni, legalább addig is kussolsz
Mifaaaaaaaaaaaan
Szerintem menj be hétfőn dolgozni mintha semmi nem történt volna és ülj be az ablak mellé! Trollkodd meg őket keci!
Aláírt szerződésed van!!!!!!
Te komolyan beveszed ezt a mesét, tudod illedelmesen így közlik hogy húzz a gecibe alkoholista barom.
A mai pc világban minden mindig fasz csak pont valami félresiklott, de te azért jó voltál.
Értsd már meg alkalmatlan vagy önálló munkára, de talán életre is.
Szerintem is az, csak nem ezen a fórumon.
Takarodj már!
Mifaaaaaaaaaaaan
pår oråval ezelött mår multidöben irtål az ams-nek, te hazug fereg!
Miért ne kötne? Valószínű hogy egy más, sokkal kompetensebb embert nem tettek volna ki ilyen hamar :D Lehet felvilágosították őket, vagy rádnéztek hogy mizu veled.
Beírják akárhova azt a csodálatos neved, jó pár dolog előkerül. Andi téma, Pedo téma, hajajj púpos!
Arról, hogy mégis van meló. :D
De ilyesmiről szerintem ők sem hallottak. :D
Jaja gondolom nagyon kurvára örülnek, hogy bankos leveleket hozol nyilvánosságra egy trollfórumon.
Faszom
Ja, mert hogy a német munkaviszony az nem osztrák, és belefér mellé a segély?
Gratula, de ez költségvetési csalás, szóval nem árt, ha tudod.
Ezek után atomok a hülyékre. :D
Akik ilyet megcsinálnak, he.
Még egyszer: jelen pillanatban NINCS aláírt érvényes szerződésem. Semmi. Van egy emailem, ami vagy alá lesz írva, vagy nem, és a mellékelt ábra tanúsága szerint ha alá lesz írva, az sem jelent lófaszt sem. :D
De ki a balfasz?
Nekik van állásuk, neked nincs, akkor ki az igaz balfasz?
Igen, persze, és gondolod, hogy vasárnapig elintézik a segélyt, amit hétfőn délután kettőkor, egy órával a másik szerződés aláírása előtt visszamondasz?
Nem, te hazudsz megint, és most egy költségvetési csalást ismertél be. Eszed ágába nem lesz kijelentkezni az AMS-ből. Segélyke plusz fizetés, ennél jobb nincs is, igaz?
Te tényleg sittre fogsz kerülni, igaza van Aczélnak.
He. :D
Ha hatékonyan SEO-zok, nem tudom, meddig. ;)
-
Nov 27, 2020 17:30:09
Nem voltam részeg, azt csak úgy mondtam.
Ezek egyszerűen balfaszok.
És még egyszer: ki az az állat, aki egy ilye kuplerájra ("magánbank" meg a jó faszom) egyetlen szaros fillért is rábíz. :D
Erről külön vlog is lesz ezek után, mert basszák meg. :D
Ezek egyszerűen balfaszok.
És még egyszer: ki az az állat, aki egy ilye kuplerájra ("magánbank" meg a jó faszom) egyetlen szaros fillért is rábíz. :D
Erről külön vlog is lesz ezek után, mert basszák meg. :D
Mondom akkor, hogy milyen lehetőségek vannak:
- Kibasztak, mert részeg voltál az aláíráskor
- Kibasztak, mert nem csak részeg voltál az aláíráskor, hanem gecifoltos volt a gatyád is.
- Az aláírás után találták meg az alternatív, trollCV-t a rendszerükben.
- Csinált egy google keresést a HR-es, és megtalálta a recskaboy coubot, meg a mindent. Nem kell tudnia magyarul, elég látni, hogy mit művelsz. Egy banknak fontos az imázs
- Átvilágítást csináltak, és felhívták a Reichlt vagy az Espresto-t. Mindkét helyen megmondták, hogy nem olyan jó veled dolgozni.
Ezek közül bármelyik lehet. Ami nem lehet, az az, hogy tényleg betöltötték a pozíciót hirtelen, a szerződésed aláírása után. Ilyen ugyanis nincs sehol se.
Nov 27, 2020 17:30:09
kripli figyelő
(
x12)
Nov 27, 2020 17:30:13
x12)
Bemegyek, 20 percig beszélgetünk.
Ezután: "mit tudunk még tenni, hogy meggyőzzük magát"?
A nagy főnök ezután személyesen vezet körbe.
És mondja a körbevezetés után a 4000-es ajánlatot.
És amikor visszamegyek, aláírják.
És aláírás után több mint egy nappal küldik a "bocs, mégse" levelet.
Hihetetlenül képesség nélküli balfaszok, az is hülye, aki ezek után forintit rájuk bír, mert mi a biztosíték, hogy egy befektetői szerződésre nem mondják másnap ugyanezt? :DD
hihetetlen
Te is ugyanezt csináltad egy órája balfasz. Ezután: "mit tudunk még tenni, hogy meggyőzzük magát"?
A nagy főnök ezután személyesen vezet körbe.
És mondja a körbevezetés után a 4000-es ajánlatot.
És amikor visszamegyek, aláírják.
És aláírás után több mint egy nappal küldik a "bocs, mégse" levelet.
Hihetetlenül képesség nélküli balfaszok, az is hülye, aki ezek után forintit rájuk bír, mert mi a biztosíték, hogy egy befektetői szerződésre nem mondják másnap ugyanezt? :DD
hihetetlen
sodilegnagyobbrajongoja
Nov 27, 2020 17:30:38
Itt van a teljes beszélget a nénivel, mert leszarom.
Azért.
Hihetetlen, bazmeg.
Azért.
Hihetetlen, bazmeg.
"Falls Sie ein aufklärendes Gespräch möchten,können wir für nächste Woche einen Termin vereinbaren."
Nov 27, 2020 17:30:38
Mjølnir
Nov 27, 2020 17:30:51
Hol írt arról a Sodi, hogy részegen ment be probamunkara??
Nov 27, 2020 17:30:51
Dancsó üzemmód
Nov 27, 2020 17:31:23
Eddig nem volt friss aláírásminták tőled, most már van, ezzel szerződést is lehet hamisítani. Gratulálok.
Dancsó üzemmód.
Dancsó üzemmód.
De, ez már a Recskaboy FB-oldal borítóképén is ott van :D
Nov 27, 2020 17:31:23
Andi
(
x13)
Nov 27, 2020 17:32:16
x13)
Az utolsó öt oldal nálam úgy ülepedett le, hogy a Partner Bank betett téged kancsó üzemmódba.
Faszom megy Linzbe. . A pénze miatt mentem volna, de az sem ér ennyit. nájn eredet.
sodika
Nov 27, 2020 17:32:38
Erre - bazmeg - kifizetek egy profi német meg angol fordítót a YouTube epizód alá, kellően SEO-zva, aztán pereskedjenek az gecik, ha kedvük tartja. :D
Ha egy aláírt szerződést így visszamondanak, igenis releváns kérdés, hogy miért közne velük
1) bárki
2) bármikor
3) bármiért
4) bármilyen
szerződést. :D
Ha egy aláírt szerződést így visszamondanak, igenis releváns kérdés, hogy miért közne velük
1) bárki
2) bármikor
3) bármiért
4) bármilyen
szerződést. :D
Nov 27, 2020 17:32:38
Autismus Maximus
(
x16)
Nov 27, 2020 17:32:50
x16)
MIAFASZVANITTMÁRMEGINT?????
Lehetelen követni, ami történik. Jól hámozom ki, hogy már a 0. napon kirúgták a gémerszéket, monitort meg minden szart megrendelő pedofilt??
Még jó hogy nincs itthon a párom, fejhangú fókavisításban sivalkodok már 10 perce :DDDDDDD
Lehetelen követni, ami történik. Jól hámozom ki, hogy már a 0. napon kirúgták a gémerszéket, monitort meg minden szart megrendelő pedofilt??
Még jó hogy nincs itthon a párom, fejhangú fókavisításban sivalkodok már 10 perce :DDDDDDD
sodika
Nov 27, 2020 17:34:26
Lófaszt.
Tényfeltárás lesz.
Vannak osztrák cégek, akik még a YouTube videókra is felszólítást küldenek ügyvéddel, de ha a színtiszta igazat írok le, akkor baszhatják.
Az a futár gyerek, akivel töröltették a videóját, nem tudott semmit bizonyítani. Nekem meg minden megvan írásban.
Nov 27, 2020 17:34:26
Okjs Snecologus
(
x1)
Nov 27, 2020 17:35:26
x1)
Mehetsz a mekibe pedofil XDD
szutyok
Andi
(
x13)
Nov 27, 2020 17:36:11
x13)
Linzi alkoholista, pedofil munkakerülő pereket provokál.
sodika
Nov 27, 2020 17:36:17
Úgyhogy most kapnak jövő héten egy ezek egy szép SEO optimalizálást a nyakukba három nyelven, hibátlan nyelvtannal három nyelven "gondold át, miért is szerződésnél te ilyenekkel" címen. :D
Egészségükre.
Egészségükre.
Nov 27, 2020 17:36:17
Ásó27
(
x68)
Nov 27, 2020 17:36:27
x68)
Lófaszt.
Tényfeltárás lesz.
Tényfeltárás lesz.
Nem lesz semmi pedofil, csak végeláthatatlan sörtenger és impotencia
Ásó27
(
x68)
Nov 27, 2020 17:36:54
x68)
Úgyhogy most kapnak jövő héten egy ezek egy szép SEO optimalizálást a nyakukba három nyelven, hibátlan nyelvtannal három nyelven "gondold át, miért is szerződésnél te ilyenekkel" címen. :D
Egészségükre.
Egészségükre.
A kombájn elüt
(
x1)
Nov 27, 2020 17:37:15
x1)
Egészségükre.
Egészségükre.
* ásít *
* ásít *
* ásít *
Andi
(
x13)
Nov 27, 2020 17:37:51
x13)
Toljál be egy sörrel három kamagrát, aztán birkózd le magad, attól minden rendbejön.
sodika
Nov 27, 2020 17:38:44
Én nem a pizzafutár gyerek vagyok, akit egy egyszerű ügyvédi felszólítással be lehetett csicskítani, nekem írásos munkás-érdekvédelmi bizonyítékaim vannak mindenről. :)))
Nem tudom, mennyibe kerül a német és az angol fordítás, de költ rá a SoDI. :)
Mert igenis releváns kérdés, hogy ezek után mi a biztosíték arra, hogy bárkibnek BÁRMILYEN aláírt szerződését nem bírálja felül a felügyeleti szerv. :D
És ez igenis releváns kérdés ezek után.
Nem tudom, mennyibe kerül a német és az angol fordítás, de költ rá a SoDI. :)
Mert igenis releváns kérdés, hogy ezek után mi a biztosíték arra, hogy bárkibnek BÁRMILYEN aláírt szerződését nem bírálja felül a felügyeleti szerv. :D
És ez igenis releváns kérdés ezek után.
Nov 27, 2020 17:38:44
sodika
Nov 27, 2020 17:39:00
Nov 27, 2020 17:39:00
Soderátor
Nov 27, 2020 17:39:13
Sodi jo fej leszek. Itt egy tipp hogy tudj pénzt keresni: Jelentkezz twitchen partnernak. Utolso jopár streamed 100 néző feletti volt igy bőven hozod a 80-as átlagot amit elvárnak. Twitchen belül keresd meg a partneri jelentkezés funkciót és kész, de kiirja ott ha nincs meg a feltétel. Partnerságnak az az előnye hogy a reklámokból kapsz pénzt akkor is ha senki se donatel neked.
Nov 27, 2020 17:39:13
sittessanyi
Nov 27, 2020 17:39:38
sneci és az értetlen gyernőttek kedvéért.
igen létezik ilyen. a válság miatt folyamatosan tancsákoznak a nagyobb cégek vezető testületei és kemény, gyors döntéseket hoznak a folyamatosan változó hírek fonatkozásában. ezek a legfelsőbb szintű startégiai döntések nagyon sokszor ellent mondanak a korábbi, már végrehajtás fázisban lévő stratégiáknak. (pl azért is mert nyáron már mindenki visszapattanást várt)
ezért rendkívül sokszor alakul ki olyan helyzet hogy a line manager és a hr megkpaja a headcountot és meg is egyeznek az illetővel, majd egy vezetői email után cancel minden.
ez pizony így működik. és üdvözletem azoknak kik még nem dolgoztak nagy és komoly cégnél! endre, te soha nem is fogsz!
igen létezik ilyen. a válság miatt folyamatosan tancsákoznak a nagyobb cégek vezető testületei és kemény, gyors döntéseket hoznak a folyamatosan változó hírek fonatkozásában. ezek a legfelsőbb szintű startégiai döntések nagyon sokszor ellent mondanak a korábbi, már végrehajtás fázisban lévő stratégiáknak. (pl azért is mert nyáron már mindenki visszapattanást várt)
ezért rendkívül sokszor alakul ki olyan helyzet hogy a line manager és a hr megkpaja a headcountot és meg is egyeznek az illetővel, majd egy vezetői email után cancel minden.
ez pizony így működik. és üdvözletem azoknak kik még nem dolgoztak nagy és komoly cégnél! endre, te soha nem is fogsz!
Nov 27, 2020 17:39:38
sodika
Nov 27, 2020 17:40:17
A Twitch elutasított első körben, és jelenleg nincs olyan tartalmam, amire hivatkozva jó eséllye futnék neki a dolognak még egyszer.
Nov 27, 2020 17:40:17
Dancsó üzemmód
Nov 27, 2020 17:40:40
Egészségükre.
Egészségükre.
Ilyet Andiról is ígértél 5 éve, azt hol olvashatjuk el?
Nov 27, 2020 17:40:40
-
Nov 27, 2020 17:40:41
Hoppá. Ez nem egy szokásos gesztus ilyen helyzetben, a csaj segíteni akar neki valamiért.
Vajon mit akarhat neki mondani neki? Biztos nem azt, hogy "lécci ne gyere be részegen aláírni máskor", ez hétszentség. Ez több szempontból sem lenne okos pl. nehéz kezelni az alkoholistákat, nagyon bántó tud lenni bármilyen ilyen jellegű megállapítás akkor is, ha igaz, ha pedig esetleg cukorbeteg lenne sodika, az kurva kínos lenne, stb.).
Szóval nem a pia miatt rúgták ki szerintem.
Vagy az internetes lábnyomáról akar beszélni vele, vagy azt akarja neki elmondani, hogy Linzben ő már feketelistán van, és sehol nem fog állást találni.
Esetleg, bár ezt kevésbé tartom valószínűnek, azt akarja elmondani, hogy tudjon róla, hogy a Reichlnél vagy az Esprestónál nem kifejezetten jó dolgokat mondanak róla, ha felhívják őket.
Nov 27, 2020 17:40:41
Ásó27
(
x68)
Nov 27, 2020 17:40:48
x68)
Jövőbelijövedelemből? :)
-
Nov 27, 2020 17:41:00
Sodi jo fej leszek. Itt egy tipp hogy tudj pénzt keresni: Jelentkezz twitchen partnernak. Utolso jopár streamed 100 néző feletti volt igy bőven hozod a 80-as átlagot amit elvárnak. Twitchen belül keresd meg a partneri jelentkezés funkciót és kész, de kiirja ott ha nincs meg a feltétel. Partnerságnak az az előnye hogy a reklámokból kapsz pénzt akkor is ha senki se donatel neked.
Mi a kurva büdös életért segítesz neki? Ha még ilyen jelentéktelen infó is?
Nov 27, 2020 17:41:00
Vonzas torvenye
Nov 27, 2020 17:41:11
Lófaszt.
Tényfeltárás lesz.
Tényfeltárás lesz.
Ahogy andimindegynek is? Faszod all mar sodi? Apadbak kuldtel kajara?
Nov 27, 2020 17:41:11
sodika
Nov 27, 2020 17:41:47
sneci és az értetlen gyernőttek kedvéért.
igen létezik ilyen. a válság miatt folyamatosan tancsákoznak a nagyobb cégek vezető testületei
igen létezik ilyen. a válság miatt folyamatosan tancsákoznak a nagyobb cégek vezető testületei
Én ezt értem.
De továbbra is releváns kérdés marad, hogy miért szerződne ezen után velük bárki bármivel kapcsolatlan bármikor bárkire, ha náluk a megkötött szerződést is szart ér? :DDDD
Nov 27, 2020 17:41:47
Tőtőgáz
Nov 27, 2020 17:41:54
Nembaj legalább 50 eruós felmosó van!
Ülj bele te púpos fasz!
Ülj bele te púpos fasz!
Nov 27, 2020 17:41:54
Ásó27
(
x68)
Nov 27, 2020 17:42:20
x68)
Én ezt értem.
Nem mindegy neked?
Örebro
(
x17)
Nov 27, 2020 17:42:46
x17)
gyagyås a te muveltsegeddel a te jogi felkeszultsegeddel en a helyedben szarra perelnem a bankot, te miert nem?
csicskasodi
(
x1)
Nov 27, 2020 17:42:57
x1)
A Twitch elutasított első körben, és jelenleg nincs olyan tartalmam, amire hivatkozva jó eséllye futnék neki a dolognak még egyszer.
Talán mert letöröltél tegnap mindent te balfasz!
sodika
Nov 27, 2020 17:43:40
Nembaj legalább 50 eruós felmosó van!
Ülj bele te púpos fasz!
Ülj bele te púpos fasz!
Az lesz. Miután minden szavamat okiratokkal tudom bizonyítani, baszhatják, mert az igazság sosem hitelrontás.
Nov 27, 2020 17:43:40
Ásó27
(
x68)
Nov 27, 2020 17:44:23
x68)
HOLNAP ELKÉSZÍTI :DDDDDDDD
kolosy teri recskaodu
Nov 27, 2020 17:44:47
na mind1 van melocsa szoval mehet a 4K TV !!!
Még véletlenül se fogja ez a kos fiasko vissza a vásárlásokat!
Még véletlenül se fogja ez a kos fiasko vissza a vásárlásokat!
Nov 27, 2020 17:44:47
sodika
Nov 27, 2020 17:45:00
gyagyås a te muveltsegeddel a te jogi felkeszultsegeddel en a helyedben szarra perelnem a bankot, te miert nem?
Lehet, hogy ott van aláírva a titoktartás, de azt a szerződést éppen most mondták fel a picsába, tehát mégsincs. :D
Nov 27, 2020 17:45:00
Tőtőgáz
Nov 27, 2020 17:45:08
Lefordítom én neked ingyen Sneci! De asszem még az országból is kitoloncolnak olyan szép szöveget csinálnék belőle :D
Mert ezt érdemelné ASODI
Nov 27, 2020 17:45:08
csicskasodi
(
x1)
Nov 27, 2020 17:46:02
x1)
sodika
Nov 27, 2020 17:47:14
Az van, hogy pereskedjen a faszom. :D
A SEO optimalizálás 3 nyelven hatásosabb.
Nov 27, 2020 17:47:14
Ásó27
(
x68)
Nov 27, 2020 17:47:31
x68)
Nem fogod megcsinálni
Tőtőgáz
Nov 27, 2020 17:47:38
Nov 27, 2020 17:47:38
SEO optimalizálás 3 nyelv
Nov 27, 2020 17:47:45
Beakadtam
Nov 27, 2020 17:47:45
sodika
Nov 27, 2020 17:48:00
Nov 27, 2020 17:48:00
Ahmed von der WU kasse
(
x8)
Nov 27, 2020 17:48:51
x8)
Gyagyás, kitakarítottál már?
Deja vu
Nov 27, 2020 17:48:54
Na jó, hazafele menet eldöntöttem, hogy nem csinálom meg mégse, ezért elárulom, mi volt a nagy terv.
Készült volna egy kb. 2 perces Powerpoint prezentáció az én narrációmmal. Arról, hogy amit az Andika művelt velem, nagyon hasonlatos a 10 évvel ezelőtti lakásmaffia-ügyemhez, és szörnyű, hogy vannak Berlinben olyan magyarok, akik ilyen mocskos módon kihasználják a magyarországi nyomort, hogy kinti jobb életben reménykedő honfitársaikat használják elvtelenül ki, és taszítják haszonlasó, elvetemült módon még mélyebbre.
lett volna
A 150-200 ezer forint kisebb része (kb. 30-40 ezer) ezek regisztrálása ment volna el, a nagyobb rész pedig a prezentációm és a narrációm fordítására mindegyik nyelvre. Hivatalos fordítóirodával, irodalmi pontossággal és igényességgel.
A weblap úgy nézett volna ki, hogy zászlók, és válts másik nyelvre, de a YouTube-videók első 10 másodperce is lengezedő zászlókról, és kattintásra másik nyelvre váltásról szólt volna.
És így minden kedves ismerőse, még a francia és olasz művészei is a saját anyanyelvükön olvashatták és volna el, ki is ez az ember.
Na, két hete a fejemben ezt a nagy tervet tervezem, de ma meggondoltam magam. Franc se fog erre ennyi energiát, időt, és pénzt fecsérelni. Az Andika végülis már visszakapta arányosan, amit tett velem, és voltak így is poititívumai a vele való ismertségnek. Nem is kevés.
Szóval inkább szarom le a fejér, és nem lesznek "a Krizsai Andrea-történet" weblapok.
Ennyi.
Készült volna egy kb. 2 perces Powerpoint prezentáció az én narrációmmal. Arról, hogy amit az Andika művelt velem, nagyon hasonlatos a 10 évvel ezelőtti lakásmaffia-ügyemhez, és szörnyű, hogy vannak Berlinben olyan magyarok, akik ilyen mocskos módon kihasználják a magyarországi nyomort, hogy kinti jobb életben reménykedő honfitársaikat használják elvtelenül ki, és taszítják haszonlasó, elvetemült módon még mélyebbre.
lett volna
A 150-200 ezer forint kisebb része (kb. 30-40 ezer) ezek regisztrálása ment volna el, a nagyobb rész pedig a prezentációm és a narrációm fordítására mindegyik nyelvre. Hivatalos fordítóirodával, irodalmi pontossággal és igényességgel.
A weblap úgy nézett volna ki, hogy zászlók, és válts másik nyelvre, de a YouTube-videók első 10 másodperce is lengezedő zászlókról, és kattintásra másik nyelvre váltásról szólt volna.
És így minden kedves ismerőse, még a francia és olasz művészei is a saját anyanyelvükön olvashatták és volna el, ki is ez az ember.
Na, két hete a fejemben ezt a nagy tervet tervezem, de ma meggondoltam magam. Franc se fog erre ennyi energiát, időt, és pénzt fecsérelni. Az Andika végülis már visszakapta arányosan, amit tett velem, és voltak így is poititívumai a vele való ismertségnek. Nem is kevés.
Szóval inkább szarom le a fejér, és nem lesznek "a Krizsai Andrea-történet" weblapok.
Ennyi.
Nov 27, 2020 17:48:54
sodilegnagyobbrajongoja
Nov 27, 2020 17:48:56
Te Jövő héten nem "SEO-t fogsz optimalizálni", hanem vért izzadva, segg részegen fogod lapozni az 50 oldalas dokumentációt, hogy mégis hogyan kellene neki állni a feladatnak, amivel másnapra kész kellene lenned.
Nov 27, 2020 17:48:56
Örebro
(
x17)
Nov 27, 2020 17:49:04
x17)
itt nagy penzröl van szo, szåzezreket perelhetnel ki belöluk euroban. ertem en, hogy neked az nem összeg, mert jol keresel, de te megiscsak egy hös vagy es valahol a magyar nepet kepviseled. perelj keci!
sodika
Nov 27, 2020 17:49:15
Tudom. A 45 ezres nagyar rendőrséget legyőztem, pedig az 45 ezer ember. Egy olyan szervezet, aki ezredannyi tagból áll, meg se kottyan. :)
Nov 27, 2020 17:49:15
csicskasodi
(
x1)
Nov 27, 2020 17:49:38
x1)
sodika
Nov 27, 2020 17:49:55
itt nagy penzröl van szo, szåzezreket perelhetnel ki belöluk euroban.
Vagy nem.
Nov 27, 2020 17:49:55
sodika
Nov 27, 2020 17:51:03
Elvileg.
ELVILEG.
Mástól nincs.
Nov 27, 2020 17:51:03
Ásó27
(
x68)
Nov 27, 2020 17:51:05
x68)
Vagy nem.
Oké karak
Trash csoportos haver
(
x19)
Nov 27, 2020 17:52:48
x19)
Elvileg.
ELVILEG.
Mástól nincs.
Elvileg.
ELVILEG.
Mástól nincs.
Tehát nincs fizid, csak lesz... Januarban... :)
csicskasodi
(
x1)
Nov 27, 2020 17:53:28
x1)
Elvileg.
ELVILEG.
Mástól nincs.
Elvileg.
ELVILEG.
Mástól nincs.
Elvileg adnak zsömlét a boltban?
Ásó27
(
x68)
Nov 27, 2020 17:53:29
x68)
A düsseldorfi cégről akkor mit tudunk?
Mifaaaaaaaaaaaan
sodika
Nov 27, 2020 17:53:34
AZ van, hogy konkrétan elképzelem, hogy a dr. Fórizs Eszter, a Rácz Gábor László, vagy a Takács Rózsa miket írna ugyanebben az esetben, és a titkosszolgálat emlegetése csak a legenyhébb dolog lenne.
Én viszont nem vagyok ilyen.
Nem gonoszok ezek.
Csak balfaszok.
Amit a jövőbeli ügyfeleknek tudniuk érdemes.
Ennyi.
Aztán az okirati tényeket próbálják meg cáfolni, és próbáljanak esetleg arra a szerződésre hivatkozni, amire ők szartak. Sok szerencsét hozzá.
Nem gonoszok ezek.
Csak balfaszok.
Ennyi.
Aztán az okirati tényeket próbálják meg cáfolni, és próbáljanak esetleg arra a szerződésre hivatkozni, amire ők szartak. Sok szerencsét hozzá.
Nov 27, 2020 17:53:34
Soderátor
Nov 27, 2020 17:53:59
Sodi ha nem gond nevedben irtam Glassdooron egy bosszú reviewt a Partner Bankról! Ezek után egyik cég se mer majd packázni veled!

Nov 27, 2020 17:53:59
sittessanyi
Nov 27, 2020 17:54:16
Én ezt értem.
A szerződés aláírása után a próbaidőd kezdődött el, amiben bármikor bármelyik fél felmondhat. Ezt nem tudja kocsonya ütyféd úr?
Felsővezető budget cut során mindig az azonnal likvidálható költségeket basszák ki, pl a próbaidős migrit. Ez teljesen racionális és törvényes lépés volt. Naponta ezer és ezer ilyen eset van, csak te egy tájékozatlan, alkoholista proli vagy.
A másik oldalról viszont te éppen törvénysértést követsz el a céges titkok terítésével, amiért a partnerbank szárazon fog megbaszni, és erkölcsi nélkül nem lesz melócsá németben.
faszaság lesz.
Nov 27, 2020 17:54:16
sodika
Nov 27, 2020 17:54:22
Annyit tudok tenni, hogy most megírom az AMS-nek, mi van.
Oszt ez van, kezdjenek vele, amit akarnak.
Nov 27, 2020 17:54:22
Andi
(
x13)
Nov 27, 2020 17:54:39
x13)
AZ van, hogy konkrétan elképzelem, hogy a dr. Fórizs Eszter, a Rácz Gábor László, vagy a Takács Rózsa miket írna ugyanebben az esetben, és a titkosszolgálat emlegetése csak a legenyhébb dolog lenne.
Nem gonoszok ezek.
Csak balfaszok.
Ennyi.
Nem gonoszok ezek.
Csak balfaszok.
Ennyi.
Komoly példakép, mind a három.
Tőtőgáz
Nov 27, 2020 17:54:53
Igen, egy miskolci cigány meg kifogott rajtad! SHIKER!
Ticcs stúdió!
Nov 27, 2020 17:54:53
Biztatási kár
(
x10)
Nov 27, 2020 17:54:58
x10)
Én még mindig azt várom, hogy egy trolléga ideírja, mi is történt valójában. Nem tudom elhinni, hogy ez véletlenül történt! Xd
sodika
Nov 27, 2020 17:55:35
A szerződés aláírása után a próbaidőd kezdődött el, amiben bármikor bármelyik fél felmondhat.
Lófaszt.
A szerződés nem lépett hatályba, ezért a titoktartás sem köt, mert az a munkaviszonyhoz kötődött volna, ami létre se jött.
Nov 27, 2020 17:55:35
Ásó27
(
x68)
Nov 27, 2020 17:56:51
x68)
Szerintem Endre nagyon szeretné a Google-ön is értékelni a céget Hahó!
Mifaaaaaaaaaaaan
Tőtőgáz
Nov 27, 2020 17:57:00
Lófaszt.
Akkor meg mit sírsz hogyha december 1től lett volna próbaidőd? Jófejek voltak aztán még most szóltak mielőtt belerontottál volna bármelyik projektükbe.
Nov 27, 2020 17:57:00
Vukity Trutyko
Nov 27, 2020 17:57:01
Sodrak csak szolok hogy vallalhatatlan a nemettudasod. Ha az angolod is ilyen szar nem csoda ha folyton kibasznak.
Nov 27, 2020 17:57:01
pogromozó
Nov 27, 2020 17:57:39
úgy készülsz munkaszerződést kötni hogy már van ugyanattól az időponttól szóval eins zwei poizei!
Nov 27, 2020 17:57:39
sodika
Nov 27, 2020 17:58:27
Én még mindig azt várom, hogy egy trolléga ideírja, mi is történt valójában.
Semmi nem történt.
A dolgok megoldás 10-ből 9-szer nem az, hogy valaki gonosz, hanem hogy egyszerűen inkompetens balfasz.
Esetünkben pl. hogy egy banknál hogy lehetnek akkora balfaszok, hogy előzetesen elfelejtik megkérdezi a felügyeleti szervet, hogy egyáltalán van-e joguk bárkit is felvenni.
Nov 27, 2020 17:58:27
Trash csoportos haver
(
x19)
Nov 27, 2020 17:58:45
x19)
Lófaszt.
Ne jogászkodj, anyád is putriban kötött ki pedig neki van diplomája, neked nincs.
Ásó27
(
x68)
Nov 27, 2020 17:59:02
x68)
De te gonosz és inkompetens is vagy, sőt, még impotens is!
-
Nov 27, 2020 17:59:39
Szexeltél anyáddal Prágában sneci?
Nov 27, 2020 17:59:39
Andi fotograaf
Nov 27, 2020 17:59:46
SODI ÉN EZT MEGBÁNTAM SODI! KÉRLEK NE HARAGUDJ, BÉKÜLJÜNK KI!! NAGYON KOMOLYAN SEGÍTENI SZERETNÉK NEKEEEEEEEEEEE AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
BOCS CSAK ÍRÁS KÖZBEN CHRIS MÖGÉM LOPÓZOTT ÉS ÚGY BEAKASZTOTT A VASTAG ERES FASZÁVAL HOGY SZIKRÁZTAK A SZEMEIM ÉS HÁROM LÖKÉS UTÁN ELÉLVEZTEM SODI.
HOL IS TARTOTTUNK SODI?
JA VÁRJ MINDJÁRT JÖVÖK, KÉRT MÉG EGY MENETET CHIRS ÉS AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! BESZAROK EZ OLYAN JÓÓÓÓÓÓÓÓ TE SODI!
Nov 27, 2020 17:59:46
Trash csoportos haver
(
x19)
Nov 27, 2020 17:59:50
x19)
Semmi nem történt.
Beakadt a szalag puhafaszú?
sodika
Nov 27, 2020 18:00:28
úgy készülsz munkaszerződést kötni hogy már van ugyanattól az időponttól szóval eins zwei poizei!
Sok szerencsét ahhoz.
Az, hogy aki nem teljesen, képesség nélküli balfasz, az előbb legalább megkérdezi a feljebbviteli szervez, hogy van-e joga egyáltalán alkalmazni bárkit is, kurva egyértelműen VÉLEMÉNY, ami ráadásul még tényszerűen is igaz.
Nov 27, 2020 18:00:28
sodika
Nov 27, 2020 18:01:13
Na mindegy, ez van.
Megírom az AMS-nek, hogy ez van, és ennyit tudok tenni.
Nov 27, 2020 18:01:13
Ásó27
(
x68)
Nov 27, 2020 18:01:19
x68)
Sok szerencsét ahhoz.
Szerintem kezdj el a nagy videón dolgozni, legalább addig is kussolsz
sodika
Nov 27, 2020 18:02:20
Az, hogy "ezek után miért venne bárki bármilyen velük kötött szerződést komolyan" igenis relváns kérdés. :)
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
.
Elvileg.
ELVILEG.
Mástól nincs.
Elvileg.
ELVILEG.
Mástól nincs.
Szerintem menj be hétfőn dolgozni mintha semmi nem történt volna és ülj be az ablak mellé! Trollkodd meg őket keci!
Aláírt szerződésed van!!!!!!
csicskasodi
(
x1)
Nov 27, 2020 18:02:38
x1)
Semmi nem történt.
Te komolyan beveszed ezt a mesét, tudod illedelmesen így közlik hogy húzz a gecibe alkoholista barom.
A mai pc világban minden mindig fasz csak pont valami félresiklott, de te azért jó voltál.
Értsd már meg alkalmatlan vagy önálló munkára, de talán életre is.
Ásó27
(
x68)
Nov 27, 2020 18:03:34
x68)
Az, hogy "ezek után miért venne bárki bármilyen velük kötött szerződést komolyan" igenis relváns kérdés. :)
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Szerintem is az, csak nem ezen a fórumon.
Takarodj már!
sodika
Nov 27, 2020 18:04:09
:D
Nem.
Ezek egyszerűen balfaszok. :)
Nincs itt semmi a háttérben.
Semmi.
Nem.
Ezek egyszerűen balfaszok. :)
Nincs itt semmi a háttérben.
Semmi.
Nov 27, 2020 18:04:09
Örebro
(
x17)
Nov 27, 2020 18:04:16
x17)
Na mindegy, ez van.
broni
(
x45)
Nov 27, 2020 18:04:19
x45)
szfe-s ribancok, mennyiért szoptok??,,hejj vidnyászki!!!!!!!!!
sodika
Nov 27, 2020 18:04:56
Így PC, meg úgy PC, meg úgy háttérellenőrzés, meg lófasz.
Nem.
Semmi ilyesmi nincs.
Balfaszok, és ennyi. :)))
Az esetek 95%-ában ez a megfejtés.
Nem.
Semmi ilyesmi nincs.
Nov 27, 2020 18:04:56
Tőtőgáz
Nov 27, 2020 18:05:09
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Miért ne kötne? Valószínű hogy egy más, sokkal kompetensebb embert nem tettek volna ki ilyen hamar :D Lehet felvilágosították őket, vagy rádnéztek hogy mizu veled.
Beírják akárhova azt a csodálatos neved, jó pár dolog előkerül. Andi téma, Pedo téma, hajajj púpos!
Nov 27, 2020 18:05:09
Ásó27
(
x68)
Nov 27, 2020 18:05:33
x68)
Igazad van sodi, húzzál már el
Mifaaaaaaaaaaaan
sodika
Nov 27, 2020 18:05:35
Arról, hogy mégis van meló. :D
De ilyesmiről szerintem ők sem hallottak. :D
Nov 27, 2020 18:05:35
kramalon
(
x8)
Nov 27, 2020 18:05:54
x8)
Itt van a teljes beszélget a nénivel, mert leszarom.
Azért.
Hihetetlen, bazmeg.
Azért.
Hihetetlen, bazmeg.
Jaja gondolom nagyon kurvára örülnek, hogy bankos leveleket hozol nyilvánosságra egy trollfórumon.
-
Nov 27, 2020 18:06:25
Semmi nem történt.
Nov 27, 2020 18:06:25
sodika
Nov 27, 2020 18:06:29
Ezek után atomok a hülyékre. :D
Akik ilyet megcsinálnak, he.
Nov 27, 2020 18:06:29
sodika
Nov 27, 2020 18:07:34
Még egyszer: jelen pillanatban NINCS aláírt érvényes szerződésem. Semmi. Van egy emailem, ami vagy alá lesz írva, vagy nem, és a mellékelt ábra tanúsága szerint ha alá lesz írva, az sem jelent lófaszt sem. :D
Nov 27, 2020 18:07:34
pogromozó
Nov 27, 2020 18:08:15
sose jutsz el Düsseldorfba..
Nov 27, 2020 18:08:15
Andi
(
x13)
Nov 27, 2020 18:08:37
x13)
Márk utalt?
Ásó27
(
x68)
Nov 27, 2020 18:08:46
x68)
Kitakarítottál?
Mifaaaaaaaaaaaan
csicskasodi
(
x1)
Nov 27, 2020 18:09:09
x1)
Így PC, meg úgy PC, meg úgy háttérellenőrzés, meg lófasz.
Nem.
Semmi ilyesmi nincs.
Nem.
Semmi ilyesmi nincs.
De ki a balfasz?
Örebro
(
x17)
Nov 27, 2020 18:10:07
x17)
azert ma lesz sabbath bejövetele utån egy tåncos musor, megigerted tegnap es te soha nem hazudsz?
sodika
Nov 27, 2020 18:10:37
Szerencsétlen düsseldorfiak most az általuk írtak alapján azzal vannak elfoglalva, hogy találjanak valami futárt, vagy valami jogilag érvényes megoldást, hogy keddig érvényes szerződést tudjanak kötni velem.
Miután ennek most - az általuk írtak alapján - éppen a hétvége tesz keresztbe, fasz tudja, lesz-e az egészből valami egyáltalán.
Amikor egy személyesen aláírt szerződés sem jelent szart sem, amit a kezedben tartasz, akkor semmi más nem jelent szart sem. :D
Miután ennek most - az általuk írtak alapján - éppen a hétvége tesz keresztbe, fasz tudja, lesz-e az egészből valami egyáltalán.
Amikor egy személyesen aláírt szerződés sem jelent szart sem, amit a kezedben tartasz, akkor semmi más nem jelent szart sem. :D
-
Igen, persze, és gondolod, hogy vasárnapig elintézik a segélyt, amit hétfőn délután kettőkor, egy órával a másik szerződés aláírása előtt visszamondasz?
Nem, te hazudsz megint, és most egy költségvetési csalást ismertél be. Eszed ágába nem lesz kijelentkezni az AMS-ből. Segélyke plusz fizetés, ennél jobb nincs is, igaz?
Te tényleg sittre fogsz kerülni, igaza van Aczélnak.
sodika
Nov 27, 2020 18:11:16
He. :D
Ha hatékonyan SEO-zok, nem tudom, meddig. ;)
Nov 27, 2020 18:11:16
sittessanyi
Nov 27, 2020 18:11:34
idióta vagy, Sneci:
"a hatályba lépésig a munkaszerződéstől bármelyik fél elállhat, ha a munkaszerződés megkötését követően körülményeiben olyan lényeges változás következett be, amely a munkaviszony teljesítését lehetetlenné tenné vagy aránytalan sérelemmel járna."
"a hatályba lépésig a munkaszerződéstől bármelyik fél elállhat, ha a munkaszerződés megkötését követően körülményeiben olyan lényeges változás következett be, amely a munkaviszony teljesítését lehetetlenné tenné vagy aránytalan sérelemmel járna."
Nov 27, 2020 18:11:34
138 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Bocsánat, mostanra sikerült csak kijózanodni, és elvégezni a tanszéki munkát:
sodipedia.sodika.org/index.php?title=Impotencia
A "tanári szobában" nagy fogadások voltak, kiről fog szólni az impotencia című szócikk. Szinte mindenki Tajgira tett, csak én és néhányan tettünk befutóként SoDI-ra. A befolyt nyereményből több napos ereszdelahajamat volt, és miután az utolsó Fórizs Eszter maszkos BDSM luxusprostit is hazazavartuk az őrületes házibuliból, csak mostanra állt vissza a tanszéki munka.