Nincs is felbakolva, a kerékagyon áll. Jót tesz neki kifejezetten!
Üdvözlettel: PS - Puha Slag | LMBTQ SODI | LMBTQ Propagandista Sodi
1. visszaad valamennyit,
2. aztán arra hivatkozik, hogy a fizetési szándék megvan és aztán azt magyarázza, hogy
3. lassú a nemzetközi utalás, még hamis képet is mutat a lehúzottaknak.
felkeszul:
4. Jaj, nem ment at a penz mert szerint tul nagy osszeget akartam utalni. Semmi gond, elutalom 10 euros reszletekben, de csak havonta, mert kulonben nem engedi a Takarekbank.
segits sodinak CV-t kuldeni es tenyfeltarni https://s2-melocsa.pupszasz.com
Még jó hogy van azonnali utalás funkciógomb .. ja az utolsó szót nem ismered bocs.
NEAAAHH
Amikor élőben néztem végig, ahogyan a Half-Life: Alyx-ban egy szobában kezdett és az volt a feladat, hogy tovább kellett jutnia, na az tökéletesen mutata az agyi szintjét.
Volt egy szoba, egy erkély és egy ajtó. (Az ajtót persze később fedezte fel.) Cél: kijutni!
A sodi pedig azt csinálta, hogy kiment a szobából az erkélyre...nézett...keresett valamit majd vissza a szobába...és ez ment 1 órán keresztül LOOP-ban és kérdezgette, hogy lehet innen kimenni!
Néha odament az ajtóhoz is de gyorsan vissza is ment a szoba közepére. És értetlenkedett, nyüszített tovább.
Végül elkezdte dobálni az ajtót! Mint egy majom! Érezte, hogy hát csak ott kellene. Fel lehetett venni ilyen szarokat, poharakat stb, és néha megdobálta! Hátha kinyílik...végül oda ment az és kinyitotta.
Azóta PTSD-m van minden ajtótól és bekattanok ha egyet is meglátok. Olyan sokkhatás ért!
Sodi egy csirke agyi szintjén volt akkor. Most nem tudom, de nem lett sokkal eszesebb. (És ezt elég sokan látták annó, szerintem kevesen éltük túl teljesen ép ésszel)

Nem kell figyelni, a délutáni Gayza live-ot adja el mint "hanganyag került a birtokunkba"
Most azt hiszi a bandika, ha felvesz egy szemüveget, attól okos lesz? :D
Faszom megy Linzbe. . A pénze miatt mentem volna, de az sem ér ennyit. nájn eredet.
Nem kell figyelni, a délutáni Gayza live-ot adja el mint "hanganyag került a birtokunkba"
Annyit helyesbítenék, hogy a gayza live hajnali 1-kor ment le.
De mindegy, ugyanúgy kamuzik.
"há' valamit elveszítettem. Nem tárgyat, egy kommunikációs formát valakivel, tehát ott ott van gond"
Szerintetek az akksi miatt került ekkorát a géjza? Ugy hogy még pénzt se vitt? Vitte magával a pótkulcsot és vitte a mazdát :D Most beszéltek utoljára felszivódik szerintem
Akkor túl olcsón megúszná a Mazda-sztorit :)
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
van (talán ticsen) egy 1 perces vidi, ahol a gyagya egy játékba kattingat 2 ablak között az egyik kérdez valamit amire nyom valamit feldob egy plusz "biztos vagy benne" ablakot arra "nem", és ezt egymásután 20-szor, azt nem tudom, hogy ez eredeti-e vagy úgy lett összevágva/deepfekelve, de tőle ez teljesen elképzelhető
A stábét :DDD
Elefántcsapda volt.
Faszom megy Linzbe. . A pénze miatt mentem volna, de az sem ér ennyit. nájn eredet.
Visszadó?
Nagyon komoly összeg ez annak aki 3 hónapja segélyen van. Lehet még fél évig otthon dögleni meló helyett.
Nem tudtak meg tőle semmit. Küldött pár meztelen képet, megpróbált kölcsönkérni azt ennyi :D
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
90-es szám? Simonné szextelefonozik vagy mi?!
En úgy tudom, hogy már Mezokovesden élnek.
Igen, azon is meghaltam :). De bármivel játszik az maga a pokol, már a nézőinek. Egyszerűen hihetetlen! Teljes agyhalál. És elvileg programozóként dolgozik. EZ! Az a debil!
Már néha és is arra gondolok, mint a gyagyás: egy kurva teknős álmodja ezt a lényt és egyszer majd felriadok.
Lehet, mert egy szentistváni ház volt az ami a tegnap linkelt posztban 2x adtak el a csaló gèjzáèk tavaly.
Tesaaaa! Hát ne attól a szemét csalótól vegyél kocsit! Gyere hozzám, nálam jobban jársz! Becsületes Zoli haveromnak most van egy eladó járgánya, csak most, csak neked, jutányos áron! Küldök róla fotót, nézd meg, az árát utald WU-n, onnantól pedig bízd ránk! Minden papírmunkát elintézünk, még ki is visszük neked a kocsit Bécsbe a szerelmedhez! Csak küldjed a pénzt minél hamarabb!
A zsaruk illetve az idegenrendészek mondták neki? Akkor az finom lesz :D :D
"há' valamit elveszítettem. Nem tárgyat, egy kommunikációs formát valakivel, tehát ott ott van gond"
rafináltabb annál a trafó, szépen megígéri majd a recskásnak, hogy vissza fog jönni és folytatják a közös életet, hogy elengedje ez a barom az autóval, aztán majd akkor találkoznak megint, ha elfogy a pénze. Kíváncsi vagyok, hogy ebből a ciklusból mennyi fog lefutni
hehe
Hahahah, ez már egy boldog párkapcsolat sneci? Nem mersz megszólalni a saját lakásodban??
Mifaaaaaaaaaaaan
Na akkor megvan, én csak holnap tudtam volna letölteni. Ennek az összefoglalója amit írtam
Nem neked volt a képed Broni kedvenc kocsmájáról? Hátha beazonosítható, és tudnak valami infót a Profról.
Az Aldi mögött kell megnézni, kint van-e bronimama. Ő biztos tudja merre jár.
Aztakurva, hogy lehet egy NŐ ennyire igénytelen?
Mifaaaaaaaaaaaan
Olyan, mint egy kibaszott gyurmaember, akit összefirkáltak
Diagnózis: Nem meghatározott személyiségzavar - F6090
pécsi aldi? hétvégén pont megyek oda, kihelyezek barbiszart egy csapdába
hehe
Elnézést, bocsánat...hmmm...őt véletlen dobtuk le a földre.
Valami olyat is mondott, hogy "van vele baj, mert nem beszél". Vajon beköltözött végre Depi Dezső vagy passzív-agresszív játék megy?
Mindenesetre otthon volt ma a korcs, mivel a Tibi tudja, hogy egész nap nem beszélt. Ha kirúgásocska volt, akkor még jó, hogy gyászol :D
Púp, örülhetünk?
Szerintem az van hogy pia nélkül olyan mély depresszióban van, hogy képtelen bárkivel bármilyen kapcsolatot/beszélgetést kialakítani.
snecigeci = őstroll
SUTTOGÓ HANGON BESZÉLTEM EGÉSZ VÉGIG
home ofiszba van valszeg, még lehet kitudja javítani a hibalistát pláne ha nem issza el az életét és normális lesz, előfordúlhat, hogy józanul ért ő a szakmájához
Ha iszik, azért mennek el mert loopol, ha nem iszik azért mennek el, mert egy depis unalmas fasz és meg sem szólal, hát ez kurva jó :D:D:D
ez így volt nagyon régen is, még a sodifórum előtt szóvá lett téve, hogy ha sörözik, kevésbé dadog és folyékonyabban beszél
Jó, szevasz! Le vagy tiltva.
Nem nem, akkor is ugyanilyen pocsék munkát végzett, amikor nem ivott ennyire sokat. Amúgy meg mindig problémája volt az alkohollal, a középiskolában ájultra itta magát, a Kolosy téri időkben boros teával pedig próbálta magát munkára bírni :D
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
Én már elővettem a jelmezem. Most kommandósnak fogok öltözni.
A korábbi rendőrőrs díszletet pedig elbontottuk. Holnapra felépül a helyén egy pszichiátria.
Nem feltétlenül nem a fenevad jele.
áldott jó ember, önzetlen típus
hehe
Vitt egy jótanácsot is, hahó!
Az ütiköltséget mindenkét a gyagyás állja ! Hahó!
Nemhiszem fullfing aggodot a hitelkerete miatt :D
Ha megtudják hogy nagy eséllyel bántalmaztak egy idős hölgyet és most fogva is tartják és rejtegetik, akkor nem a szekrényhez fogják baszni a tibit az biztos. Hajnalban kimegy a kommandó, azt rájuk törik az ajtót szó nélkül. Majd ott lehet hetyetyézni hogy mitől kék zöld a Jutka lába. Meg még ki tudja mi amiről nem tudunk!
Nem gond majd azt mondja a trollok voltak :D
Lidl lesz az, hahó!
kikmakukk!?

És akkor mi van? Tudja hogy vállalhatatlan szardarab vagy.
Inkább ne lurkoljál, hanem beszélj a melócsáról.
Mert láttam hogy szar passzba van a barátom !
És kitudja hogy mikor szenvedek ujra egy autóbalesetet.. ő akkor is gondoskodna a családomrol, mert ilyen egy igazi balek.
cvi trollkodása.
Látom. :)
De trollkodás vagy sem, akkor is egy vállalhatatlan buzeráns :D
Puha Slag
(
x7)
Feb 22, 2022 19:51:55
x7)
amúgy gyagya inkább erre válaszolj: minek nektek 2 akksi a felbakolt Mazdához? :DD
Nincs is felbakolva, a kerékagyon áll. Jót tesz neki kifejezetten!
gyakorlott gyagyás
Feb 22, 2022 19:52:15
Gyagyás ez csak egy műsor szóval indítsd azt a kurva lájfot és peregjen a kontent!!
Ez butaság! Mindenki dögöljön meg! Butaság!
Feb 22, 2022 19:52:15
pupszi
(
x1)
Feb 22, 2022 19:52:57
x1)
1. visszaad valamennyit,
2. aztán arra hivatkozik, hogy a fizetési szándék megvan és aztán azt magyarázza, hogy
3. lassú a nemzetközi utalás, még hamis képet is mutat a lehúzottaknak.
felkeszul:
4. Jaj, nem ment at a penz mert szerint tul nagy osszeget akartam utalni. Semmi gond, elutalom 10 euros reszletekben, de csak havonta, mert kulonben nem engedi a Takarekbank.
Puha Slag
(
x7)
Feb 22, 2022 19:54:21
x7)
Gammer Live, ha érdekel valakit
www.youtube.com/watch?v=_XEQ7KOpzCE
www.youtube.com/watch?v=_XEQ7KOpzCE
Basom_Assad
Feb 22, 2022 19:55:10
Hülyeség. A német és az osztrák számláimon keresztül is napokig utazik, pedig az azonos pénznem.
Még jó hogy van azonnali utalás funkciógomb .. ja az utolsó szót nem ismered bocs.
Feb 22, 2022 19:55:10
Kárszegeregető
Feb 22, 2022 19:55:35
Takarékbank xd Már 10 éve is csak 1-2 nyugdijas használta meg az uzsorások
Feb 22, 2022 19:55:35
szaroshugyosmuffinbaszo
(
x1)
Feb 22, 2022 19:55:55
x1)
Spoiler: amilyen hulye mindenhez az eletben, na azt szorozd meg 10-zel...
Amikor élőben néztem végig, ahogyan a Half-Life: Alyx-ban egy szobában kezdett és az volt a feladat, hogy tovább kellett jutnia, na az tökéletesen mutata az agyi szintjét.
Volt egy szoba, egy erkély és egy ajtó. (Az ajtót persze később fedezte fel.) Cél: kijutni!
A sodi pedig azt csinálta, hogy kiment a szobából az erkélyre...nézett...keresett valamit majd vissza a szobába...és ez ment 1 órán keresztül LOOP-ban és kérdezgette, hogy lehet innen kimenni!
Néha odament az ajtóhoz is de gyorsan vissza is ment a szoba közepére. És értetlenkedett, nyüszített tovább.
Végül elkezdte dobálni az ajtót! Mint egy majom! Érezte, hogy hát csak ott kellene. Fel lehetett venni ilyen szarokat, poharakat stb, és néha megdobálta! Hátha kinyílik...végül oda ment az és kinyitotta.
Azóta PTSD-m van minden ajtótól és bekattanok ha egyet is meglátok. Olyan sokkhatás ért!
Sodi egy csirke agyi szintjén volt akkor. Most nem tudom, de nem lett sokkal eszesebb. (És ezt elég sokan látták annó, szerintem kevesen éltük túl teljesen ép ésszel)
Puha Slag
(
x7)
Feb 22, 2022 19:56:13
x7)
youtube.com/watch?v=_XEQ7KOpzCE

Falra hányt korsó
Feb 22, 2022 19:56:45
Most azt hiszi a bandika, ha felvesz egy szemüveget, attól okos lesz? :D
Feb 22, 2022 19:56:45
Rugós Beke
Feb 22, 2022 19:56:57
Belemutrázott valaki a kádba
Feb 22, 2022 19:56:57
Andi
(
x13)
Feb 22, 2022 19:57:05
x13)
Amikor Géjza megjelenik, érdekes módon mindig eltűnik valami a kocsiból, valahogy mindig mozgásképtelenné válik a verda és valahogy mindig jól jön a púposnak a dolog.
Ez amúgy biztos a tibimobil?
Nem az. Ez amúgy biztos a tibimobil?
sörösterv
(
x4)
Feb 22, 2022 20:00:53
x4)
Annyit helyesbítenék, hogy a gayza live hajnali 1-kor ment le.
De mindegy, ugyanúgy kamuzik.
verebvagy
Feb 22, 2022 20:02:12
Nem az.
Szerintetek az akksi miatt került ekkorát a géjza? Ugy hogy még pénzt se vitt? Vitte magával a pótkulcsot és vitte a mazdát :D Most beszéltek utoljára felszivódik szerintem
Feb 22, 2022 20:02:12
bolgár jeti
(
x30)
Feb 22, 2022 20:04:34
x30)
Akkor túl olcsón megúszná a Mazda-sztorit :)
5370
Feb 22, 2022 20:05:13
van (talán ticsen) egy 1 perces vidi, ahol a gyagya egy játékba kattingat 2 ablak között az egyik kérdez valamit amire nyom valamit feldob egy plusz "biztos vagy benne" ablakot arra "nem", és ezt egymásután 20-szor, azt nem tudom, hogy ez eredeti-e vagy úgy lett összevágva/deepfekelve, de tőle ez teljesen elképzelhető
Feb 22, 2022 20:05:13
trolléga
(
x30)
Feb 22, 2022 20:06:07
x30)
gammer cibány fél misis befizetési megbízást villogtat

amúgy most ez a saját messenger beszélgetését olvassa fel? :DD ez se normális bazdmeg
sneci még az utolsó borsodfaszomi cigánynak is jobb a szetápja, mint a tied
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"

amúgy most ez a saját messenger beszélgetését olvassa fel? :DD ez se normális bazdmeg
Kaffka Tiborné
(
x2)
Feb 22, 2022 20:07:15
x2)
A stábét :DDD
Andi
(
x13)
Feb 22, 2022 20:08:38
x13)
Kaffka Tiborné
(
x2)
Feb 22, 2022 20:11:37
x2)
Andi
(
x13)
Feb 22, 2022 20:12:46
x13)
Nem sokáig tartott a szerelem :D
Elefántcsapda volt.
Andi
(
x13)
Feb 22, 2022 20:14:02
x13)
S.G.
Trash csoportos haver
(
x19)
Feb 22, 2022 20:14:43
x19)
Visszadó?
Nagyon komoly összeg ez annak aki 3 hónapja segélyen van. Lehet még fél évig otthon dögleni meló helyett.
miskolcigány
(
x5)
Feb 22, 2022 20:17:44
x5)
Inditsatok a liveot recskas! Unalom van, es ha megegyszer vegig kell neznem ahogyan a busakjozsi szetbassza azt a nyomorult kettesgolfot akkor magamra boritom a szekrenysort.
Porondra!
A munka nem megoldás.
Porondra!
SnecológusHallgató
(
x4)
Feb 22, 2022 20:18:05
x4)
Sneci, sneci. Négy évet kihagytam a kutatói tevékenységből, de változni nem változtál semmit. Egy hatéves gyerek is hülyére vesz.
Ha nem írtatok alá legalább egy salátapapírt arról, hogy Fullfing Géza X napon Y összeget kapott tőled kölcsönbe,büntetőjogi felelősségének tudatában kijelenti, ezt visszafizeti N számlaszámra, ilyen részletekben és Z határidőig, ha meg nem, akkor felelősségre vonható két tanúval aláírva, akkor lesheted a pénzed. A kollégák kifejtették a módszert tegnap eléggé részletesen, és ha nincs lepapírozva, ha nem születik erről teljes bizonyítóerejű magánokirat, akkor sokszor fogod hallani, hogy a Takarékbank épp füstjelekkel küldi neked a semmit.
Fogadd őszinte gratulációmat az újabb sikeres lehúzásért!
Na meló, csá.
Ény eszt nyem éjtyem hetyetye
Ha nem írtatok alá legalább egy salátapapírt arról, hogy Fullfing Géza X napon Y összeget kapott tőled kölcsönbe,büntetőjogi felelősségének tudatában kijelenti, ezt visszafizeti N számlaszámra, ilyen részletekben és Z határidőig, ha meg nem, akkor felelősségre vonható két tanúval aláírva, akkor lesheted a pénzed. A kollégák kifejtették a módszert tegnap eléggé részletesen, és ha nincs lepapírozva, ha nem születik erről teljes bizonyítóerejű magánokirat, akkor sokszor fogod hallani, hogy a Takarékbank épp füstjelekkel küldi neked a semmit.
Fogadd őszinte gratulációmat az újabb sikeres lehúzásért!
Na meló, csá.
verebvagy
Feb 22, 2022 20:18:32
Amugy Fullfingról lehet tudni melyik településen eregeti a bélgázát?
Feb 22, 2022 20:18:32
Kaffka Tiborné
(
x2)
Feb 22, 2022 20:18:48
x2)
Elefántcsapda volt.
Nem tudtak meg tőle semmit. Küldött pár meztelen képet, megpróbált kölcsönkérni azt ennyi :D
Trash csoportos haver
(
x19)
Feb 22, 2022 20:23:54
x19)
Ez a cím még él gèjza hete? Mehetnek a pizzák?
xray
(
x21)
Feb 22, 2022 20:25:12
x21)
Feb 22, 2022 20:25:12
nem trágyát rendelt? Feb 22, 2022 20:25:12
90-es évek
Feb 22, 2022 20:25:41
90-es szám? Simonné szextelefonozik vagy mi?!
Feb 22, 2022 20:25:41
Norina
(
x2)
Feb 22, 2022 20:32:42
x2)
kripli figyelő
(
x12)
Feb 22, 2022 20:37:18
x12)
Remélem széthordják a mazdát pár hét alatt.Ha nem lesz tranyóé egy autó a linzi búsójárás végén akkor soha többet nem beszél gyagyással.Fullfingnak biztos van még egy tragacsa jutányos áron.
szaroshugyosmuffinbaszo
(
x1)
Feb 22, 2022 20:41:51
x1)
van (talán ticsen) egy 1 perces vidi, ahol a gyagya egy játékba kattingat 2 ablak között...
Igen, azon is meghaltam :). De bármivel játszik az maga a pokol, már a nézőinek. Egyszerűen hihetetlen! Teljes agyhalál. És elvileg programozóként dolgozik. EZ! Az a debil!
Már néha és is arra gondolok, mint a gyagyás: egy kurva teknős álmodja ezt a lényt és egyszer majd felriadok.
Trash csoportos haver
(
x19)
Feb 22, 2022 20:44:05
x19)
Lehet, mert egy szentistváni ház volt az ami a tegnap linkelt posztban 2x adtak el a csaló gèjzáèk tavaly.
Nemcigány Márk
Feb 22, 2022 20:45:09
Fullfingnak biztos van még egy tragacsa jutányos áron.
Tesaaaa! Hát ne attól a szemét csalótól vegyél kocsit! Gyere hozzám, nálam jobban jársz! Becsületes Zoli haveromnak most van egy eladó járgánya, csak most, csak neked, jutányos áron! Küldök róla fotót, nézd meg, az árát utald WU-n, onnantól pedig bízd ránk! Minden papírmunkát elintézünk, még ki is visszük neked a kocsit Bécsbe a szerelmedhez! Csak küldjed a pénzt minél hamarabb!
Feb 22, 2022 20:45:09
Ásó27
(
x68)
Feb 22, 2022 20:46:52
x68)
Ezekkel a háromnevűekkel csak a baj van
Mifaaaaaaaaaaaan
max5enutálnak
(
x47)
Feb 22, 2022 20:47:07
x47)
Az a tény, hogy endre hosszú idő után egyedül a Géjzás törlesztéssel kapcsolatban írt be, megmutatja mennyire be van szarva, hogy egy csalónak adott már megint pénzt.
endre, az az immorális, ha a baleknál marad a pénz!
endre, az az immorális, ha a baleknál marad a pénz!
Ásó27
(
x68)
Feb 22, 2022 20:48:40
x68)
Lehet nem basztál még 2 millió forint elköltése után, de legalább átbasztak!
Mifaaaaaaaaaaaan
Kaffka Tiborné
(
x2)
Feb 22, 2022 20:50:37
x2)
Tibi 20 perces tagos vlog videó hotyfolt:
(Ma délutáni)
Judka szarul van, be van dagadva a lába. Lehet hogy tibi volt lehet hogy nem nem emlékszik. Tibi arcát Jucu összebaszta, sebes. (Alig látszik amúgy)(Műkörme egyébként nincs)
Most nyugodtság van. Sodi nem iszik így el lehet viselni. Egész nap nem beszél. Tibi ki van a sok banzájtól most meghúzták magukat. Vasárnap a rendőrök a szekrényhez baszták kék zöld lett a karja. A válla azóta szar hogy a mentős kicsavarta. (:D) Össze kell magát kaparni mert nagyon befordult a sok balhétól. Intézi a dolgait. Hétvégén el akar menni autókázni, nem tudja meddig maradnak sodinál még sok mindenen múlik. Attól függ mennyi balhé lesz. Fosik ha megint rájukhívják a rendőröket akkor kibasszák őket az országból. Az aksit visszavitte géza. Most van 2 aksi (Lassan az autó értéke megvan nekik akkuban :D). Időjárásról hetyetyetye perceken keresztül.
Insta oldalát nem tudja visszaállítani.
A twitch fiókját helyreállította addaboy trollkodásait akarja nézni, mert sodit stuffolja. A partvissal elborult az agya nem is emlékszik teljesen mi történt csak pikk pakk dirr durr (:D) Nem az első eset hogy lehúzzák nála a rolót (tényleg?:D)
Az autóból akart liveot csinálni de már eljött mikor eszébe jutott. Holnap akar liveozni,
de majd meglátja mert sok volt az elmúlt egy hét.
Ennyi.
Sorry a formázásért esetleges elgépelésért telefonról írtam meg.
Zárójelben az én kommentjeim.
(Ma délutáni)
Judka szarul van, be van dagadva a lába. Lehet hogy tibi volt lehet hogy nem nem emlékszik. Tibi arcát Jucu összebaszta, sebes. (Alig látszik amúgy)(Műkörme egyébként nincs)
Most nyugodtság van. Sodi nem iszik így el lehet viselni. Egész nap nem beszél. Tibi ki van a sok banzájtól most meghúzták magukat. Vasárnap a rendőrök a szekrényhez baszták kék zöld lett a karja. A válla azóta szar hogy a mentős kicsavarta. (:D) Össze kell magát kaparni mert nagyon befordult a sok balhétól. Intézi a dolgait. Hétvégén el akar menni autókázni, nem tudja meddig maradnak sodinál még sok mindenen múlik. Attól függ mennyi balhé lesz. Fosik ha megint rájukhívják a rendőröket akkor kibasszák őket az országból. Az aksit visszavitte géza. Most van 2 aksi (Lassan az autó értéke megvan nekik akkuban :D). Időjárásról hetyetyetye perceken keresztül.
Insta oldalát nem tudja visszaállítani.
A twitch fiókját helyreállította addaboy trollkodásait akarja nézni, mert sodit stuffolja. A partvissal elborult az agya nem is emlékszik teljesen mi történt csak pikk pakk dirr durr (:D) Nem az első eset hogy lehúzzák nála a rolót (tényleg?:D)
Az autóból akart liveot csinálni de már eljött mikor eszébe jutott. Holnap akar liveozni,
de majd meglátja mert sok volt az elmúlt egy hét.
Ennyi.
Sorry a formázásért esetleges elgépelésért telefonról írtam meg.
Zárójelben az én kommentjeim.
sörösterv
(
x4)
Feb 22, 2022 20:54:23
x4)
Fosik ha megint rájukhívják a rendőröket akkor kibasszák őket az országból.
A zsaruk illetve az idegenrendészek mondták neki? Akkor az finom lesz :D :D
Magyarország rémálma
(
x7)
Feb 22, 2022 20:54:26
x7)
Remélem széthordják a mazdát pár hét alatt.Ha nem lesz tranyóé egy autó a linzi búsójárás végén akkor soha többet nem beszél gyagyással.Fullfingnak biztos van még egy tragacsa jutányos áron.
rafináltabb annál a trafó, szépen megígéri majd a recskásnak, hogy vissza fog jönni és folytatják a közös életet, hogy elengedje ez a barom az autóval, aztán majd akkor találkoznak megint, ha elfogy a pénze. Kíváncsi vagyok, hogy ebből a ciklusból mennyi fog lefutni
Ásó27
(
x68)
Feb 22, 2022 20:55:20
x68)
Na akkor csak szétvertétek Jucust te senkiházi hazug korcs!
Mifaaaaaaaaaaaan
buniBanki
(
x2)
Feb 22, 2022 20:57:07
x2)
Mi a hosszabb, a hibalista vagy a halállista?
Endre egy pedofil!
trashvod
(
x6)
Feb 22, 2022 20:58:19
x6)
Kaffka Merci: Pihenős. (vlog csak tagoknak) 2022.02.22.
trashvod.com/w/9woZEVFgV9JHR9bqYMtAJr
Vannak benne infók, Sodi elvileg nem piál és így kezehető is.
𝗪𝗲𝗯: trashvod.com - 𝗞𝗼𝗻𝘁𝗮𝗸𝘁: trshvd.link/kapcsolat - 𝗗𝗶𝘀𝗰𝗼𝗿𝗱: trshvd.link/discord
Ásó27
(
x68)
Feb 22, 2022 20:58:20
x68)
Sodi nem iszik így el lehet viselni. Egész nap nem beszél.
Hahahah, ez már egy boldog párkapcsolat sneci? Nem mersz megszólalni a saját lakásodban??
Kaffka Tiborné
(
x2)
Feb 22, 2022 20:59:40
x2)
Kaffka Merci: Pihenős. (vlog csak tagoknak) 2022.02.22.
Na akkor megvan, én csak holnap tudtam volna letölteni. Ennek az összefoglalója amit írtam
Ásó27
(
x68)
Feb 22, 2022 21:00:18
x68)
Sodis tagos videója hol lehet????
Mifaaaaaaaaaaaan
Zsénó
(
x22)
Feb 22, 2022 21:00:20
x22)
azt hittem, broni kopasz:
Kivételesen nem alkoholt iszok, mert elfogyott.
Andi
(
x13)
Feb 22, 2022 21:03:13
x13)
azt hittem, broni kopasz:
Nem neked volt a képed Broni kedvenc kocsmájáról? Hátha beazonosítható, és tudnak valami infót a Profról.
Puha Slag
(
x7)
Feb 22, 2022 21:04:14
x7)
max5enutálnak
(
x47)
Feb 22, 2022 21:05:12
x47)
Mik ezek a szemöldökárkok, te máriásúristen
Kaffka Tiborné
(
x2)
Feb 22, 2022 21:05:29
x2)
Ennek a fasznak pia kell hogy megmerjen szólalni és feloldódjon. :D
Anelkül egy zombi. Azzal meg ugye tudjuk :D tiszta főnyeremény
Anelkül egy zombi. Azzal meg ugye tudjuk :D tiszta főnyeremény
Ásó27
(
x68)
Feb 22, 2022 21:06:59
x68)
50 ezres
Feb 22, 2022 21:07:10
Gejza szerintem sodi pénzből fizette ki a házas cigányokat, mert ott már csend van.
Feb 22, 2022 21:07:10
max5enutálnak
(
x47)
Feb 22, 2022 21:09:01
x47)
Olyan, mint egy kibaszott gyurmaember, akit összefirkáltak
Magyarország rémálma
(
x7)
Feb 22, 2022 21:10:18
x7)
pécsi aldi? hétvégén pont megyek oda, kihelyezek barbiszart egy csapdába
Űrlény
Feb 22, 2022 21:10:26
Feb 22, 2022 21:10:26
Kaffka Tiborné
(
x2)
Feb 22, 2022 21:12:15
x2)
Endre ez még mindig egy férfi. Egy hét türelmi időt adtál neki, az már lejárt, hahó!
Se köröm se haj, de legalább az ádámcsutka örökre megmarad.
Se köröm se haj, de legalább az ádámcsutka örökre megmarad.
2023.03.14-16.
Feb 22, 2022 21:14:25
Még a cica is jobban bánik a tagjaival mint te Sodi ! ! !
Feb 22, 2022 21:14:25
Kaffka Tiborné
(
x2)
Feb 22, 2022 21:17:52
x2)
Tiszteletedre ciccentek egyet, mert ilyen ügyesen bírod!
max5enutálnak
(
x47)
Feb 22, 2022 21:23:39
x47)
Faszaság van
(
x2)
Feb 22, 2022 21:26:35
x2)
Fantasztikus érzés látni, h snecigeci 40 évesen olyan szinten le van robbanva, hogy sör nélkül két mondtatot nem tud összefüggően beszélni. A nagy vlogger/influenszer. Az univerzum teszi a dolgát, snecigenyó meg eheti a frincsi krémet.
ma nem lesz Nintendo, mert hazug a Nintendo!
ascites
(
x57)
Feb 22, 2022 21:27:25
x57)
Most nyugodtság van. Sodi nem iszik így el lehet viselni. Egész nap nem beszél.
Valami olyat is mondott, hogy "van vele baj, mert nem beszél". Vajon beköltözött végre Depi Dezső vagy passzív-agresszív játék megy?
Mindenesetre otthon volt ma a korcs, mivel a Tibi tudja, hogy egész nap nem beszélt. Ha kirúgásocska volt, akkor még jó, hogy gyászol :D
Púp, örülhetünk?
Kaffka Tiborné
(
x2)
Feb 22, 2022 21:29:15
x2)
Púp, örülhetünk?
Púp, örülhetünk?
Szerintem az van hogy pia nélkül olyan mély depresszióban van, hogy képtelen bárkivel bármilyen kapcsolatot/beszélgetést kialakítani.
vladrl
(
x8)
Feb 22, 2022 21:29:56
x8)
Fantasztikus érzés látni, h snecigeci 40 évesen olyan szinten le van robbanva, hogy sör nélkül két mondtatot nem tud összefüggően beszélni. A nagy vlogger/influenszer. Az univerzum teszi a dolgát, snecigenyó meg eheti a frincsi krémet.
snecigeci = őstroll
Trash csoportos haver
(
x19)
Feb 22, 2022 21:29:58
x19)
Persze faszom, sodi nem iszik, hogyne.
Napi 3 sört nem tudta betartani, majd a napi nulla meg megy...
24 órás liveot a népnek sodi.
Napi 3 sört nem tudta betartani, majd a napi nulla meg megy...
24 órás liveot a népnek sodi.
5370
Feb 22, 2022 21:30:03
Púp, örülhetünk?
Púp, örülhetünk?
home ofiszba van valszeg, még lehet kitudja javítani a hibalistát pláne ha nem issza el az életét és normális lesz, előfordúlhat, hogy józanul ért ő a szakmájához
Feb 22, 2022 21:30:03
Kaffka Tiborné
(
x2)
Feb 22, 2022 21:30:39
x2)
Ha iszik, azért mennek el mert loopol, ha nem iszik azért mennek el, mert egy depis unalmas fasz és meg sem szólal, hát ez kurva jó :D:D:D
öklendező szerelő
(
x4)
x4)
ez így volt nagyon régen is, még a sodifórum előtt szóvá lett téve, hogy ha sörözik, kevésbé dadog és folyékonyabban beszél
Kaffka Tiborné
(
x2)
Feb 22, 2022 21:32:55
x2)
Endre ha iszol ha nem, akkor sem vagy jó szalmakazal tibinek látod!
A bolt még nyitva van!
A bolt még nyitva van!
Ásó27
(
x68)
Feb 22, 2022 21:33:10
x68)
Az antibiotikum kúra alatt sem ivott elvileg, akkor is kurva izgalmas gameplay streameket tolt :)))
Mifaaaaaaaaaaaan
Ásó27
(
x68)
Feb 22, 2022 21:33:45
x68)
Izgalmas város lett ez a Linz, hogy még mindig ott van a tranyó!
Mifaaaaaaaaaaaan
sittessanyi
(
x7)
Feb 22, 2022 21:34:17
x7)
roppant egyszerű a magyarázat sneci visszafogottságára:
a melócsás hibalista valódi, és a púpos most próbálja menteni a menthetetlent.
túlélés a morál/a show előtt.
a melócsás hibalista valódi, és a púpos most próbálja menteni a menthetetlent.
túlélés a morál/a show előtt.
Heineken
Feb 22, 2022 21:34:34
*A polcon vár. Már nagyon hiányzik neki a gazdája.
Feb 22, 2022 21:34:34
ascites
(
x57)
Feb 22, 2022 21:37:12
x57)
előfordúlhat, hogy józanul ért ő a szakmájához
Nem nem, akkor is ugyanilyen pocsék munkát végzett, amikor nem ivott ennyire sokat. Amúgy meg mindig problémája volt az alkohollal, a középiskolában ájultra itta magát, a Kolosy téri időkben boros teával pedig próbálta magát munkára bírni :D
verebvagy
Feb 22, 2022 21:37:20
Ha már Dezső is megérkezett hozzád szedd össze magad te alkoholista impotens fasz bazd ki a 2 hajléktalant és induljon el a kurva S06 ! ! ! TE YOUTUBERNEK SZÜLETTÉL ENDRE
Feb 22, 2022 21:37:20
xray
(
x21)
Feb 22, 2022 21:38:27
x21)
Feb 22, 2022 21:38:27
snecigeci = őstroll
abban az időben, amikor szakadás történt, nem követtem a fórumot, így semmi információm nincs, h mi történt. Feb 22, 2022 21:38:27
Vlagyimir Putyin
Feb 22, 2022 21:38:31
Sodi ha iszol megígérem hogy hazamegyünk!
Feb 22, 2022 21:38:31
Valami olcsó szar sör
Feb 22, 2022 21:46:03
Pékküjünk ki endre kéjlek gyeje vissza!!
Feb 22, 2022 21:46:03
Kaffka Tiborné
(
x2)
Feb 22, 2022 21:48:11
x2)
Már csak az a legszebb, hogy valószínű most is őt csicskítják el sörért, és még nem is ihat belőle :D:D:D
Joe777
Feb 22, 2022 21:49:06
Azért egy jó németes tájékoztatná a linzi rendőrséget, hogy kényszerrel ott tartják az összevert lyudkát.. ha láthatóak a sérülések, elindulna egy folyamat...
Oooops....Megvagy!
Feb 22, 2022 21:49:06
Hetyetye
Feb 22, 2022 21:52:42
Remek kis kalandjátékot raktál össze, Endre!

HHHHHHHHHHHHH *süsü*

Feb 22, 2022 21:52:42
Majomparádé
Feb 22, 2022 22:08:07
Nos, Endre már elégedett. Merci manikűrön és műkörmön volt, sőt még fodrásznál is volt, hogy nőiesebb legyen. Ez a szerencsés napod, Endre !.
Endre, nézd, milyen boldog Merci. Mindenki szeretne egy ilyen szépséget otthon.
Hogy kell azt érteni, ha azt mondják; Melegen ajánlom?
Endre, nézd, milyen boldog Merci. Mindenki szeretne egy ilyen szépséget otthon.
Feb 22, 2022 22:08:07
Kaffka Tiborné
(
x2)
Feb 22, 2022 22:13:17
x2)
Nem akarják takargatni a judkát ja, csak se a gyagyás, se a tibi videójában valahogy nem volt benne.
Biztos jól van, a kurva anyátokat!
Biztos jól van, a kurva anyátokat!
SyntaxError
(
x24)
Feb 22, 2022 22:14:13
x24)
Broni ma Berlinben kampányolt, találkozott német vezetőkkel is. Lehet meglátogatta a híres Ogre odút is.
Ha a linzi magyarok is meghívnák, elugorhatna a götébe is.
Na arra beneveznék én is.
Nem feltétlenül nem a fenevad jele.
Ha a linzi magyarok is meghívnák, elugorhatna a götébe is.
Na arra beneveznék én is.
Kitoloncolásra várva
Feb 22, 2022 22:15:38
Te buzi, mert úgyis itt lurkolsz most is. Szeretnénk látni egy videót, amiben benne van a jucu tetőtől talpig! Vagy kénytelenek leszünk intézkedni. Holnap délelőttig kapsz időt.
Feb 22, 2022 22:15:38
SyntaxError
(
x24)
Feb 22, 2022 22:22:15
x24)
Te buzi, mert úgyis itt lurkolsz most is. Szeretnénk látni egy videót, amiben benne van a jucu tetőtől talpig! Vagy kénytelenek leszünk intézkedni. Holnap délelőttig kapsz időt.
A korábbi rendőrőrs díszletet pedig elbontottuk. Holnapra felépül a helyén egy pszichiátria.
Hahó
(
x136)
Feb 22, 2022 22:22:34
x136)
Hogy van ez, hogy géza autózik 500-600 km-t egy 10 ezer forintot érő akku miatt?
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
Magyarország rémálma
(
x7)
Feb 22, 2022 22:25:24
x7)
Hogy van ez, hogy géza autózik 500-600 km-t egy 10 ezer forintot érő akku miatt?
áldott jó ember, önzetlen típus
max5enutálnak
(
x47)
Feb 22, 2022 22:25:39
x47)
Vitt egy jótanácsot is, hahó!
verebvagy
Feb 22, 2022 22:25:44
Az ütiköltséget mindenkét a gyagyás állja ! Hahó!
Nemhiszem fullfing aggodot a hitelkerete miatt :D
Feb 22, 2022 22:25:44
Papiere bitte
Feb 22, 2022 22:31:26
Ha megtudják hogy nagy eséllyel bántalmaztak egy idős hölgyet és most fogva is tartják és rejtegetik, akkor nem a szekrényhez fogják baszni a tibit az biztos. Hajnalban kimegy a kommandó, azt rájuk törik az ajtót szó nélkül. Majd ott lehet hetyetyézni hogy mitől kék zöld a Jutka lába. Meg még ki tudja mi amiről nem tudunk!
Feb 22, 2022 22:31:26
wannabe snecológus
Feb 22, 2022 22:33:12
A holnapi Snecológiatörténet ZH-ra olvasgatom a forrástárat a sodipédián. Feltűnt, hogy a linkek nagyrésze archive.org-os, de a legendás Gyagyás index fórum topikra elveszettként hivatkozik az író. Biztos vagyok benne hogy valaki már megpróbálta megkeresni a pedofilról indított topikot és nem járt sikerrel, lehet tudni miért? Ha megnézek egy 2009-es állapotot, át lehet pörgetni jó néhány oldalt ezért adott lenne hogy az is ott van valahol.
Vagy olyan rövid életű volt hogy nem készült róla snapshot mielőtt törölve lett?
Vagy olyan rövid életű volt hogy nem készült róla snapshot mielőtt törölve lett?
Feb 22, 2022 22:33:12
Kaffka Tiborné
(
x2)
Feb 22, 2022 22:36:31
x2)
Nem gond majd azt mondja a trollok voltak :D
Szhivárványos Buzigurtni
(
x2)
Feb 22, 2022 22:38:19
x2)
Lidl lesz az, hahó!
Sodragon legendája
(
x2)
Feb 22, 2022 22:44:43
x2)
Sodi! Már Bartos is bevonult a rehabra, Ogli G is abbahagyta a trash rappelést és Nagy Laci is végül kiszállt a trash gyártásából. Te mikor akarsz jó példát mutatni és végleg szakítani a nyilvános netes szerepléssel? Van egy erős gyanúm, hogy te még a saját utcán való alkoholban pácolt haldoklásodat is közvetíteni fogod. Forradalmasítod a haldoklós live műfajt. :D
Buszjegyet is tudjál megvenni, te nemzetvédő! :D
sörösterv
(
x4)
Feb 22, 2022 22:45:31
x4)

Szájmon Géjza
Feb 22, 2022 22:45:44
Mert láttam hogy szar passzba van a barátom !
És kitudja hogy mikor szenvedek ujra egy autóbalesetet.. ő akkor is gondoskodna a családomrol, mert ilyen egy igazi balek.
Feb 22, 2022 22:45:44
Andi
(
x13)
Feb 22, 2022 22:51:09
x13)
cvi trollkodása.
sörösterv
(
x4)
Feb 22, 2022 22:58:31
x4)
cvi trollkodása.
Látom. :)
De trollkodás vagy sem, akkor is egy vállalhatatlan buzeráns :D