Azok a pszichológiai megközelítések, amik nem mindent a gyerekkori élményekre vezetnek vissza és nem is agyi sajátosságokkal írnak le, általában úgy gondolják, hogy az OCD amiatt alakul ki, hogy az arra hajlamosak az erőszakosan benyomakodó gondolataik rabjává válnak.
Mindenkinek vannak hirtelen felbukkanó gondolatai, kinek mi, pl. meghal valaki, felgyullad a ház, leszédül a kilátóból, megcsalja a partnerét, megöl valakit, seggbekukizza egy twink, beugrik a villamos alá stb. Az emberek ilyenkor próbálják lezárni, elkerülni vagy semlegesíteni ezeket a gondolatokat, utóbbi esetben megpróbálják valamilyen módon helyrehozni vagy mentegetni az általuk elfogadhatatlannak tartott bevillanásokat. Például pozitív dolgokra gondolnak, kezet mosnak, ellenőrzik, hogy bezártak-e mindent. Ez mind teljesen normális.
A kényszerbetegeknek viszont meggyőződésükké válik, hogy a benyomuló gondolatok tényleges veszélyt jelentenek rájuk vagy másokra (pl. valósággá vállnak), ezért a benyomulások még inkább nyomasztónak találják, minden módon próbálják elkerülni őket és a semlegesítő magatartási minták (pl. egy órás fürdés) és a benyomuló gondolatok (pl. „meg kéne ölni magam”) mereven összekapcsolódnak és kényszerré válnak. Az, ha valakinek az a meggyőződése, hogy a) minden gondolatnak kontroll alatt kell állnia, hogy b) egy rossz gondolat már önmagában is bűn, és c) szigorú kritériumoknak akarnak megfelelni, jó táptalajt adhat a kényszerbetegségnek. Pláne, ha többször van depresszív hangulatban, ilyenkor ugyanis gyakoribbak az erőszakosan benyomuló gondolatok.
Vagyis lehetséges, hogy a recskás a homoszexuális tartalmú gondolatbenyomulásokat fojtja kényszerbe, de ez egyáltalán nem biztos, szó szerint bármi lehet.
Tulajdonképpen a fenti a magyarázat erre. Ezek a kényszerek nem logikusak, csak esetlegesen alakultak ki. Vagyis a saját rendszerében lehetett valami kapcsolat a gondolat és a semlegesítés között, ma már valószínűleg ő sem tudja, hogy mi volt az. Jött egy-két-három különböző típusú benyomuló gondolat, amire ő mindig csinált valamit, amitől sikerült enyhülést találni. Pl. helyzet: jó érzés szarni > gondolat: seggbekuki > semlegesítés: fújjj, megfürdött. Máskor meg: helyzet: szarul érzem magam > gondolat: be kéne szedni egy marék gyógyszert és meghalni > semlegesítés: jaj, gyorsan egy sört, emiatt érdemes élni. Amit aktuálisan fel tudott használni, hogy elnyomja a gondolatot, az lett a kényszere.
Mindenesetre nem tudok napirendre térni afölött, hogy milyen jól megtalálta magának a Vonzás törvényét. Garantáltan a pusztulás felé vezető úton tartja :D
Ez pont olyan mint egy kövér csávó csöcsökkel. Igazi orvosi műremek.
Ezt nyjem értyem
azt' akkor erre kéne irigykednem nőként?
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
Beszartam, amikor márk úgy fogalmazott, hogy snecinek olyan illata van, mint egy filmszínésznőnek :DD az mondjuk már más kérdés, hogy a pofájából ömlik a dögszag.
Amúgy nem meg akarta növeszteni a haját hosszúra egykoron ez a balfasz homokos?
hehe
Bezzeg ha Viktorsz mondaná...drágám, milyen jól állna a vörös haj meg a francia köröm! már rohanna is szalonba...
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
Akkor valószínű a magány is valami ilyen öngyilkossági kényszer gondolathoz kapcsolódik.
ALAKUL EZ!
Túl nőies, ez nem jönne be gyagyának
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
na de hetyetye, azért ő jobban néz ki nőként, mint paliként...azt hiszem, amikor jött a transz törvény, akkor nyilatkozott sokat; ő azért próbál magára adni....
De miért ne férhetne meg az OCD a gyermeteg gondolkodással?
Egyébként a te szellemi (érzelmi?) visszamaradottság-elméletedet támasztja alá, hogy gyakorlatilag a scenológusok szeme előtt zajlik az Endre pszichoszexuális fejlődésének folyamata. A homoszexualitására utaló jelek viszonylag korán megmutatkoztak, és valószínűsíthető, hogy a Tibivel való akármilyen érintkezése volt az első emberi lénnyel folytatott szexuális interakciója, ezért is ragaszkodik hozzá ilyen szélsőségesen, gondosan foltozgatva a közben keletkező autipajzs-repedéseket. Persze a pedofília ezen a szemüvegen keresztül nézve is pedofília, mindegy, hogy ő a saját fonatkosztatási rendszerén belül mindek gondolja.
nyem
Nem lesz semmi, elsodikázta.
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról

Jóéjt!
𝗪𝗲𝗯: trashvod.com - 𝗞𝗼𝗻𝘁𝗮𝗸𝘁: trshvd.link/kapcsolat - 𝗗𝗶𝘀𝗰𝗼𝗿𝗱: trshvd.link/discord
Jóéjt!
Este 11 kor egy kicsit későbbre. Na elmész te a kurva anyádba
Kicsit később = néhány hónap múlva vagy akkor sem.
És ezzel még a rittenhouse flokk is egyetért.
Na mariózás csá.
Gondolom nem tudja felvenni anélkül, hogy judka belepofázzon hogy szét van baszva.
Mert igy költséghatékony. Spórolás van. A villanyt is lekapcsolja. Ezt találták ki a pénzügyi tanácsadói.
Nahát, elsodikázta. Nem meglepő.
"há' valamit elveszítettem. Nem tárgyat, egy kommunikációs formát valakivel, tehát ott ott van gond"
Texnikai kérdésekkel egyszerűbb a Kis Roland őstrollhoz fordulni facebookon.
🕎Endigame🕎
Ittenkém, mint egy konyhásnő - de nő...
Jóéjt!
Még lehet lájv, Jutkát már nem zavarja, ő már a Prófétával Jumma Mubarakozik.
Írj egy e-mailt a [email protected], ott kapsz majd választ a setupra. Elég bő lista, nem szeretném itt spammelni a fórumot a 100 soros hsz-szel.
SUTTOGÓ HANGON BESZÉLTEM EGÉSZ VÉGIG
[email protected]
minden kerdesre valaszt kapsz
SEO. Endre Farkas Kiss, criminal, assaulting women, pedophile, fraudster
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
Hazamegyünk, vagy hazamegyünk. Mindenhol otthon vagyunk. XD
Lesz még Gombás András Vörös hadsereg
🕎Endigame🕎
Valaki megfejtette?
Szo-szo-szórakoznak a nézők
Dolgozom rajta, gólyaként kapásból ennyit tudtam hirtelen

nszksz vízszintes 26-ra valami tipp? Az ogre egyik neve se illik be oda nekem
ogrepapa
Gecis hányós lavór
démon démon démon az egy démon az egy démon az egy démon
Íme a megfejtés:

A 12-ben a helyesírási hiba megszívatott.
Nszksz. Az az egy hiányzott :D
böri
Amikor a pestisrácok leleplezte a darkwebes pedofil fórumot, ott volt ilyen ötletbörze hogy a pedók hogy tudnak gyerekpartnert szerezni. Ott az egyik ilyen tanács pont ez volt hogy légy totál szőrtelen és illatos.
Sneci, te mocskos pedofil.
Nothing's better than cheddar!
Merci közleány majd megvéd!
Ingatkanügyek
Sodinak kellene mennie Donbaszba, hogy tudósítson
Üdvözlettel: PS - Puha Slag | LMBTQ SODI | LMBTQ Propagandista Sodi
Indulás a tranyómobillal sneci!!!
Vagy pedig azért, hogy jól megbasszák! Érted? DOnbaszban basznak! HAHA!
Azok lehetnek csak tagoknak videók. Az majdnem ugyan az.
...és szeretlek, ne felejtsd el! Puszi-puszi!
"nézd meg a retweeteket, ez nem mostani felvétel, ráadásul egy légiparádén készültek a felvételek.
Üdvözlettel: PS - Puha Slag | LMBTQ SODI | LMBTQ Propagandista Sodi
Ilyen kötelékben repülnének szerinted? :))))
Szerintem a gyagyásnak erős OCD-je alakul fokozatosan. Jelenleg ugyan még nem elviselhetetlen a mértéke, de szépen fejlődik.
Szerintem pont, hogy egyre kevésbé kényszeres a Gyagyás. De persze az is lehet, hogy csak egyes kényszerességeit leveti miközben újakat "növeszt".
Én nagyjából 10+ éve követem a Gyagyást, és úgy látom, hogy minél jobban merül el az alkoholizmusban, annál kevésbé jellemző rá a kényszeresség.
Ahogy, az alkoholisták személyisége feloldódik egy idő után, és elvesztik az addigi személyiségformáló elemeket (munka, család, hobbi stb.) úgy a Gyagyás is elveszti a kényszerességét mert már szarik ő bele, hogy egész szám hosszú legyen egy vlog, például.
Hol vannak már azok a súlyos, normális embernek szinte elviselhetetlen kényszerek, hogy még azt is dokumentálta, hogy mennyi időt baszott el dokumentálása? :)
Anno. 6-8 éve még a napja nagy részét az tette ki, hogy másodpercre pontosan vezette mit csinált aznap. Ezekből lettek azok az inside joke-ok, hogy "2p perc munkakeresés" meg 0.04 óra francia tanulás. A napi 2-3 óra gányolásra jutott 3 óra excelezés.
Régen a flokkokat is egész időre vágta, de a live-okat is rendszeresen kilőtte akár egy mondat közben csak, hog egész számra jöjjön ki a hossza.
Korábban a pénzügyeit is cent-re pontosan vezette, persze full káosz volt az excel, de mostanra már arra sem emlékszik sokszor, hogy mennyi pénzt és melyik hajléktalannak adta.
Ezt az "anális fujj" dolgot sem érzem kényszerességnek, csak valami fogykos kattanás, de ahogy már egy másik trolléga írta, ezek nincsenek kőbe vésve a Gyagyásnál. Ha Mercika holnap egy műdildót csatolna fel a Gyagyás már ugrana is négykézlábra, hogy a "hölgy" megdughassa.
A fürdés meg fürcsi sem kényszeres nála szerintem. Aki tényleg tisztaság mániás az nem, hogy élne, de be sem lépne a recskabunkerbe. Simán egy nadrágba járkált 2 éven keresztül, rendszeresen összetaknyozott, legecizett pólókban ül le streamelni. A két törülköző is gyanítom, hogy azért van ott mert az egész csöves brigád azt a kettőt használja felváltva.
Én gyanítom, hogy azért fürdik sokat meg jár fürcsikbe mert ott maszturbál. Azt már tudjuk, hogy annyira impotens, hogy még viagrával is csak akkor áll fel ha konkrét impulzus éri. A forró víz és gőz kitágítja az ereket és több vér jut a halott pitonba. Így lehet fütyizgetni a szauna wc-ben meg az ogre kádjában.
De az is lehet, hogy valamelyik munkahelyén rászóltak, hogy kurva büdös, de mint mindenhez, a fürdéshez is retardált és azt hiszi 1 óráig kell magára locsolni a tusfürdőt, hogy ne legyen büdös.
Valószínű ez a fürdés dolog is szépen elfog kopni az alkoholgőzben, ahogy minden más is. Az már látszik, hogy a korábbi fegyelmezett munkába járásnak vége, betegséget kamuzik, nem megy be mert másnapos, még a rossz képességeihez mérten sem igyekszik. A "mindenek felett" flokk is szépen elhalt, már csak a bebaszós live-ok mennek amiket nem kell vagdosni meg mondatonként felvenni.
Már látom, de arra jó volt hogy jól felkurja az agyam reggel.
A recskásnak is ilyen fake videókat kellene gyártani linzből, a háborús nyomorgó menekültet meg el tudja játszani Juddka és Tibi
Sodi, menj ki a Majdanra és kezdj el ugrálni! Több mint 4400 néző!!! Foshná!
Ingatkanügyek
Ez de durva
Fake :)
Na tejhabosítás, csá.
Tavaly tavasszal még arról beszélt, hogy az alkoholizmus ott kezdődik ha valaki kimarad a munkából miatta.
Akkor ez már alkoholizmus, Endre? Vagy az alkohol meg a csöves-alkoholista haverok miatti forced home office az még nem számít annak?
Mostani megfogalmazásodban hol kezdődik az alkoholizmus? Gyártottál már új szabályokat?
A híd alatt milyen szabályaid lesznek?!
Mi köze van a gyagyásnak a balti államokhoz?
Ezt csak titán tudná megmondani.
én személy szerint semmi jóra nem számítok, minden kimenetelt a kis emberek fogják megszenvedni.
Előzetesben van, sittes sanyival barátkozik.
* kacsint *
Oda menne liveozni aztán angolul nekiállna hetyetyézni a 2006-os hősi cselekedeteiről
"Ennél én már komolyabb gázspréket átéltem!"
xD
ascites
(
x57)
Feb 23, 2022 21:58:22
x57)
Lehet, hogy a homoszexuális vágyait is az OCD számlájára írhatjuk?
Azok a pszichológiai megközelítések, amik nem mindent a gyerekkori élményekre vezetnek vissza és nem is agyi sajátosságokkal írnak le, általában úgy gondolják, hogy az OCD amiatt alakul ki, hogy az arra hajlamosak az erőszakosan benyomakodó gondolataik rabjává válnak.
Mindenkinek vannak hirtelen felbukkanó gondolatai, kinek mi, pl. meghal valaki, felgyullad a ház, leszédül a kilátóból, megcsalja a partnerét, megöl valakit, seggbekukizza egy twink, beugrik a villamos alá stb. Az emberek ilyenkor próbálják lezárni, elkerülni vagy semlegesíteni ezeket a gondolatokat, utóbbi esetben megpróbálják valamilyen módon helyrehozni vagy mentegetni az általuk elfogadhatatlannak tartott bevillanásokat. Például pozitív dolgokra gondolnak, kezet mosnak, ellenőrzik, hogy bezártak-e mindent. Ez mind teljesen normális.
A kényszerbetegeknek viszont meggyőződésükké válik, hogy a benyomuló gondolatok tényleges veszélyt jelentenek rájuk vagy másokra (pl. valósággá vállnak), ezért a benyomulások még inkább nyomasztónak találják, minden módon próbálják elkerülni őket és a semlegesítő magatartási minták (pl. egy órás fürdés) és a benyomuló gondolatok (pl. „meg kéne ölni magam”) mereven összekapcsolódnak és kényszerré válnak. Az, ha valakinek az a meggyőződése, hogy a) minden gondolatnak kontroll alatt kell állnia, hogy b) egy rossz gondolat már önmagában is bűn, és c) szigorú kritériumoknak akarnak megfelelni, jó táptalajt adhat a kényszerbetegségnek. Pláne, ha többször van depresszív hangulatban, ilyenkor ugyanis gyakoribbak az erőszakosan benyomuló gondolatok.
Vagyis lehetséges, hogy a recskás a homoszexuális tartalmú gondolatbenyomulásokat fojtja kényszerbe, de ez egyáltalán nem biztos, szó szerint bármi lehet.
Egyszerre kibaszottul igénytelen, például a környezetére, és mégis kvázi OCD-sen tiszta. Ezt hogy a fenébe lehet összerakni pszichológiai szempontból?
Tulajdonképpen a fenti a magyarázat erre. Ezek a kényszerek nem logikusak, csak esetlegesen alakultak ki. Vagyis a saját rendszerében lehetett valami kapcsolat a gondolat és a semlegesítés között, ma már valószínűleg ő sem tudja, hogy mi volt az. Jött egy-két-három különböző típusú benyomuló gondolat, amire ő mindig csinált valamit, amitől sikerült enyhülést találni. Pl. helyzet: jó érzés szarni > gondolat: seggbekuki > semlegesítés: fújjj, megfürdött. Máskor meg: helyzet: szarul érzem magam > gondolat: be kéne szedni egy marék gyógyszert és meghalni > semlegesítés: jaj, gyorsan egy sört, emiatt érdemes élni. Amit aktuálisan fel tudott használni, hogy elnyomja a gondolatot, az lett a kényszere.
Mindenesetre nem tudok napirendre térni afölött, hogy milyen jól megtalálta magának a Vonzás törvényét. Garantáltan a pusztulás felé vezető úton tartja :D
habos babafos
(
x3)
Feb 23, 2022 21:58:52
x3)
Neked meg ezt üzenem gyagyás:
(bocs aki épp eszik)
(bocs aki épp eszik)
Ez pont olyan mint egy kövér csávó csöcsökkel. Igazi orvosi műremek.
halászlé
(
x24)
Feb 23, 2022 22:00:08
x24)
Neked meg ezt üzenem gyagyás:
(bocs aki épp eszik)
(bocs aki épp eszik)
azt' akkor erre kéne irigykednem nőként?
Ásó27
(
x68)
Feb 23, 2022 22:00:43
x68)
Kibaszott undorító bestia ez a tranyó, ráadásul amióta snecinél van még minimálisan sem ad magára :)))
Mifaaaaaaaaaaaan
verebvagy
Feb 23, 2022 22:02:34
Ennél a testnél csak az evése szebb, szerintem ha megy a Golda mama mindenképp menjetek el kajálni valahova
Feb 23, 2022 22:02:34
SyntaxError
(
x24)
Feb 23, 2022 22:02:55
x24)
Endre! Fejezd be az ukrán kormányzati weboldalak hackelését és porondra! Had nevessen veled rajtad a világ!
Nem feltétlenül nem a fenevad jele.
Magyarország rémálma
(
x7)
Feb 23, 2022 22:03:40
x7)
Én pl azt nem tudom megérteni Endrénél, hogy mindenét leborotválja kényszeresen: arc, hónalj, nemi szerv, de pl fogat mosni évekig csak úgy mosott, ahogy az öregek basznak. Ki is rohadt mindene. A haját viszont leszarja, fodrászhoz évtizedekig nem járt. A sérvét évekig nem kezeltette, a púpját konkrétan soha. Teligecizett, lekajált egynadrágban járt évekig, a szemüvege nem jó méretű, de fürdésnél egy flakon tusfürdőt használ, szarásnál egy guriga vécépapírt, ami egyértelmű kényszeres minta. Egyszerre kibaszottul igénytelen, például a környezetére, és mégis kvázi OCD-sen tiszta. Ezt hogy a fenébe lehet összerakni pszichológiai szempontból?
Beszartam, amikor márk úgy fogalmazott, hogy snecinek olyan illata van, mint egy filmszínésznőnek :DD az mondjuk már más kérdés, hogy a pofájából ömlik a dögszag.
Amúgy nem meg akarta növeszteni a haját hosszúra egykoron ez a balfasz homokos?
féregnyulvány
(
x7)
Feb 23, 2022 22:04:40
x7)
endruska legyen valami mert nem erek ra hajnalig varni a szar videodra, nyomjal inkabb egy liveot
halászlé
(
x24)
Feb 23, 2022 22:08:49
x24)
Kibaszott undorító bestia ez a tranyó, ráadásul amióta snecinél van még minimálisan sem ad magára :)))
Bezzeg ha Viktorsz mondaná...drágám, milyen jól állna a vörös haj meg a francia köröm! már rohanna is szalonba...
linzi fapóleon
(
x8)
Feb 23, 2022 22:08:50
x8)
Akkor valószínű a magány is valami ilyen öngyilkossági kényszer gondolathoz kapcsolódik.
ALAKUL EZ!
Ratzinger biboros
Feb 23, 2022 22:12:39
Molnár eff arpádnak, is hosszú haja van, amit pirosra,meg kékre fest. Az a slepp is megéri a pénzét, lehet sodi is hosszú hajat akar.
Ám Molnár eff pár éve, az őrület szélén volt ,most még teherbe Kurt egy kövér 20éves csajt, és egészen normálisan viselkedik .Sodi ezt a tiborral ,nem fogja tudni kivitelezni.
Ám Molnár eff pár éve, az őrület szélén volt ,most még teherbe Kurt egy kövér 20éves csajt, és egészen normálisan viselkedik .Sodi ezt a tiborral ,nem fogja tudni kivitelezni.
Feb 23, 2022 22:12:39
fogcsonkos angolna
(
x3)
Feb 23, 2022 22:17:23
x3)
Hahó!!! Gore képet csak LINKELNI, nem képként beszúrni!!!!
Hat mindjart foldhozbaszom a telefonom hanyingeremben.
SEO. Endre Farkas Kiss, criminal, assaulting women, pedophile, fraudster
Hat mindjart foldhozbaszom a telefonom hanyingeremben.
BodiTesok
(
x1)
Feb 23, 2022 22:29:43
x1)
Nézd Gyagyás, találtam neked egy tranyót aki mellesleg informatikus. Biztos tudna neked segíteni a hibalista kijavításában és lehet még fodrászhoz is gyakrabban jár mint a Tibi.
Before:

After:

Itt pedig egy videó az esti pítonozáshoz:
www.youtube.com/watch?v=YqbbHUepU-c
Én programozó vagyok, nem rendszergazda!
Before:

After:

www.youtube.com/watch?v=YqbbHUepU-c
trolléga
(
x30)
Feb 23, 2022 22:34:04
x30)
Nézd Gyagyás, találtam neked egy tranyót aki mellesleg informatikus. Biztos tudna neked segíteni a hibalista kijavításában és lehet még fodrászhoz is gyakrabban jár mint a Tibi.
Before:
After:
youtube.com/watch?v=YqbbHUepU-c
Before:
After:
Túl nőies, ez nem jönne be gyagyának
halászlé
(
x24)
Feb 23, 2022 22:35:56
x24)
Before:
After:
Before:
After:
na de hetyetye, azért ő jobban néz ki nőként, mint paliként...azt hiszem, amikor jött a transz törvény, akkor nyilatkozott sokat; ő azért próbál magára adni....
Ungeheuren Ungeziefer
Feb 23, 2022 22:36:22
Nem rossz leírás,
De miért ne férhetne meg az OCD a gyermeteg gondolkodással?
Egyébként a te szellemi (érzelmi?) visszamaradottság-elméletedet támasztja alá, hogy gyakorlatilag a scenológusok szeme előtt zajlik az Endre pszichoszexuális fejlődésének folyamata. A homoszexualitására utaló jelek viszonylag korán megmutatkoztak, és valószínűsíthető, hogy a Tibivel való akármilyen érintkezése volt az első emberi lénnyel folytatott szexuális interakciója, ezért is ragaszkodik hozzá ilyen szélsőségesen, gondosan foltozgatva a közben keletkező autipajzs-repedéseket. Persze a pedofília ezen a szemüvegen keresztül nézve is pedofília, mindegy, hogy ő a saját fonatkosztatási rendszerén belül mindek gondolja.
Feb 23, 2022 22:36:22
SyntaxError
(
x24)
Feb 23, 2022 22:41:11
x24)
Míg újraindul a show (és troll színészeink átöltöznek frissen érkezett idegenrendészeti egyenruháikba), egy kis fejtörő:
crosswordlabs.com/view/sodi-keresztreljtveny
Nem feltétlenül nem a fenevad jele.
trashvod
(
x6)
Feb 23, 2022 22:43:25
x6)
Lefogadom hogy a tagos videó valami ócska, évekig nem megvágott anyag lesz.
𝗪𝗲𝗯: trashvod.com - 𝗞𝗼𝗻𝘁𝗮𝗸𝘁: trshvd.link/kapcsolat - 𝗗𝗶𝘀𝗰𝗼𝗿𝗱: trshvd.link/discord
bolyhoskaja
(
x1)
Feb 23, 2022 22:43:46
x1)
[quote=C64korszak]Nem rossz leírás, de a magyarázatot szerintem a trollok rég tűpontosan levezették.
NSZKSZ
NSZKSZ
Hahó
(
x136)
Feb 23, 2022 22:46:24
x136)
Lefogadom hogy a tagos videó valami ócska, évekig nem megvágott anyag lesz.
Nem lesz semmi, elsodikázta.
trashvod
(
x6)
Feb 23, 2022 22:48:32
x6)

Jóéjt!
Örülhettek
(
x1)
Feb 23, 2022 22:51:09
x1)
Hotyhoty késünk a videóval Endre? ilyen még sosem volt
* ásít *
böri
* ásít *
Kaffka Tiborné
(
x2)
Feb 23, 2022 22:53:10
x2)
Jóéjt!
Hahó
(
x136)
Feb 23, 2022 22:56:29
x136)
Na mariózás csá.
Kaffka Tiborné
(
x2)
Feb 23, 2022 22:57:23
x2)
Na mariózás csá.
Na mariózás csá.
Gondolom nem tudja felvenni anélkül, hogy judka belepofázzon hogy szét van baszva.
Hahó
(
x136)
Feb 23, 2022 22:58:53
x136)
Kéne egy tényfeltáró videó, hogy a sodi flokkja csatorna átveri a fizető nézőit, és senki ne íratkozzon fel.
wallstreetender
Feb 23, 2022 22:59:28
Most jöttem először. A Wolfnak milyen a pontos szetapja ? Miért ablakkal hűti? Megannyi kérdésem van.
Feb 23, 2022 22:59:28
tibi2435645
(
x2)
Feb 23, 2022 23:01:00
x2)
Beszartam. - Szedunka Judit, magasan képzett egészségügyi szakápoló
Hahó
(
x136)
Feb 23, 2022 23:04:23
x136)
Miért ablakkal hűti? Megannyi kérdésem van.
Mert igy költséghatékony. Spórolás van. A villanyt is lekapcsolja. Ezt találták ki a pénzügyi tanácsadói.
sodika halálvágya
(
x11)
Feb 23, 2022 23:05:31
x11)
HOGY VAN JUTKA, PÚPOS?
Videót kérünk, mai újsággal, te nőverő alkoholista szemétláda!
Akármi van, akárhogy, mindenképp
Videót kérünk, mai újsággal, te nőverő alkoholista szemétláda!
sörösterv
(
x4)
Feb 23, 2022 23:06:34
x4)
https://img.sodika.dk/imgur.com/JKizD6y.png
Jóéjt!
Jóéjt!
Nahát, elsodikázta. Nem meglepő.
Penzmento
(
x6)
Feb 23, 2022 23:07:27
x6)
Most jöttem először. A Wolfnak milyen a pontos szetapja ? Miért ablakkal hűti? Megannyi kérdésem van.
Texnikai kérdésekkel egyszerűbb a Kis Roland őstrollhoz fordulni facebookon.
bolyhoskaja
(
x1)
Feb 23, 2022 23:08:00
x1)
2025-ig érvényes a jogsi
Ittenkém, mint egy konyhásnő - de nő...
Kóser Szalonna
Jóéjt!
Még lehet lájv, Jutkát már nem zavarja, ő már a Prófétával Jumma Mubarakozik.
wallstreetender
Feb 23, 2022 23:10:02
Azért is regisztráltam, mert a magyar trash válságban van, és tennem kell valamit. Elkezdődött a leszokás korszaka, kik és turbó után megindultak a lejtőn az alkoholisták a absztinencia irányába. Komolyan kérdezem, milyen setupja van ?
Feb 23, 2022 23:10:02
vladrl
(
x8)
Feb 23, 2022 23:12:13
x8)
Azért is regisztráltam, mert a magyar trash válságban van, és tennem kell valamit. Elkezdődött a leszokás korszaka, kik és turbó után megindultak a lejtőn az alkoholisták a absztinencia irányába. Komolyan kérdezem, milyen setupja van ?
Írj egy e-mailt a [email protected], ott kapsz majd választ a setupra. Elég bő lista, nem szeretném itt spammelni a fórumot a 100 soros hsz-szel.
fogcsonkos angolna
(
x3)
Feb 23, 2022 23:12:27
x3)
[email protected]
minden kerdesre valaszt kapsz
xray
(
x21)
Feb 23, 2022 23:16:34
x21)
Feb 23, 2022 23:16:34
közben 29 fokra fűti a szobakonyhát a féleszű. Feb 23, 2022 23:16:34
Vlagyimir Putyin
Feb 23, 2022 23:19:57
Tegnap megigértem, hogy ha iszol akkor hazamegyünk.
Hazudtam.
Hazudtam.
Feb 23, 2022 23:19:57
Ungeheuren Ungeziefer
Feb 23, 2022 23:26:26
Tudunk indulni, Sneci? Időbe telik, amíg kivágod a pillanatokat ahol épp nem sörrel a kezedben magyarázol? Nem sok ilyen van a nyers videóban, igaz, Endre?
nyem
Feb 23, 2022 23:26:26
Vova Putin
Feb 23, 2022 23:26:37
Tegnap megigértem, hogy ha iszol akkor hazamegyünk.
Hazudtam.
Hazudtam.
Feb 23, 2022 23:26:37
Penzmento
(
x6)
Feb 23, 2022 23:37:26
x6)
Lesz még Gombás András Vörös hadsereg
nszksz
Feb 23, 2022 23:56:00
Míg újraindul a show (és troll színészeink átöltöznek frissen érkezett idegenrendészeti egyenruháikba), egy kis fejtörő:
Valaki megfejtette?
Feb 23, 2022 23:56:00
wannabe snecológus
Feb 24, 2022 00:05:12
Valaki megfejtette?
Dolgozom rajta, gólyaként kapásból ennyit tudtam hirtelen

Feb 24, 2022 00:05:12
Andi
(
x13)
Feb 24, 2022 00:17:08
x13)
függőleges 6 segíthet továbblépni (becsületeszoli)
Faszom megy Linzbe. . A pénze miatt mentem volna, de az sem ér ennyit. nájn eredet.
wannabe snecológus
Feb 24, 2022 00:20:36
Feb 24, 2022 00:20:36
linzi fapóleon
(
x8)
Feb 24, 2022 00:20:43
x8)
Két dolog... az egyik hogy rBali ügyes volt :)
Az x-net linz-re keresve ezt mutatja a google:

A másik ami miatt rákerestem (kellett a logo)
[img srv=https://img.sodika.dk/imgur.com/CeiOquH.jpg]
Az x-net linz-re keresve ezt mutatja a google:

A másik ami miatt rákerestem (kellett a logo)
[img srv=https://img.sodika.dk/imgur.com/CeiOquH.jpg]
linzi fapóleon
(
x8)
Feb 24, 2022 00:21:05
x8)
Sörike
(
x3)
Feb 24, 2022 00:22:05
x3)
ogrepapa
döglöttpiton
Feb 24, 2022 00:22:35
Feb 24, 2022 00:22:35
variálás
Feb 24, 2022 00:22:51
Valaki megfejtette?
Íme a megfejtés:

A 12-ben a helyesírási hiba megszívatott.
Feb 24, 2022 00:22:51
wannabe snecológus
Feb 24, 2022 00:27:29
Én itt feladtam, de ezzel már simán átmegyek.
Feb 24, 2022 00:27:29
Örülhettek
(
x1)
Feb 24, 2022 00:33:11
x1)
Nszksz. Az az egy hiányzott :D
balek
(
x10)
Feb 24, 2022 01:22:50
x10)
Ezeken a csálé gumicsöcsökön mindig elszörnyülködöm.
Ugyanazt az undort érzem, mint amikor kiskoromban a south parkban Garrisont átoperálták, és ugyanilyen csúf csöcsei lettek.
Orvosi műremek, az, a kurva anyádat sodi. Mint az apró Marianna-árok méretű kenguruzseb hegecskéd.
php, Endre F. Kiss, pedophile, Kiss Endre Farkas, Berlin, angular, Farkas Endre Kiss, react, Farkas, Kiss, Endre, javascript, Linz, java, EBCONT, screencode, Partner Bank, Reichl und Partner eMarketing, EsPresto AG, DefShop, superReal
Ugyanazt az undort érzem, mint amikor kiskoromban a south parkban Garrisont átoperálták, és ugyanilyen csúf csöcsei lettek.
Orvosi műremek, az, a kurva anyádat sodi. Mint az apró Marianna-árok méretű kenguruzseb hegecskéd.
Sörike
(
x3)
Feb 24, 2022 05:08:03
x3)
Gyagyás hol az esti beigért flokk/stream?
Gecis hányós lavór
banshee
(
x24)
Feb 24, 2022 06:17:42
x24)
Én pl azt nem tudom megérteni Endrénél, hogy mindenét leborotválja kényszeresen: arc, hónalj, nemi szerv, de pl fogat mosni évekig csak úgy mosott, ahogy az öregek basznak. Ki is rohadt mindene. A haját viszont leszarja, fodrászhoz évtizedekig nem járt. A sérvét évekig nem kezeltette, a púpját konkrétan soha. Teligecizett, lekajált egynadrágban járt évekig, a szemüvege nem jó méretű, de fürdésnél egy flakon tusfürdőt használ, szarásnál egy guriga vécépapírt, ami egyértelmű kényszeres minta. Egyszerre kibaszottul igénytelen, például a környezetére, és mégis kvázi OCD-sen tiszta. Ezt hogy a fenébe lehet összerakni pszichológiai szempontból?
Amikor a pestisrácok leleplezte a darkwebes pedofil fórumot, ott volt ilyen ötletbörze hogy a pedók hogy tudnak gyerekpartnert szerezni. Ott az egyik ilyen tanács pont ez volt hogy légy totál szőrtelen és illatos.
CheddarGoblin
(
x2)
Feb 24, 2022 06:23:50
x2)
Sneci, te mocskos pedofil.
buniBanki
(
x2)
Feb 24, 2022 07:12:46
x2)
A keresztrejtvény készítőjének köszönöm a munkát, jó szórakozás volt kitölteni.
Sajnos van egy kis hibalista:
Búcsúküldés
Ha a gőte hüllő, akkor a ló is lehet kérődző
A betegség neve nem autista, hanem autizmus, és valószínűleg ez nem is igaz sodira
Függőleges 3 mije nincs sodinak? A diploma is befér, ez félrevezető, de az igazi hiba az elipszilo használata
Endre egy pedofil!
Sajnos van egy kis hibalista:
Búcsúküldés
Ha a gőte hüllő, akkor a ló is lehet kérődző
A betegség neve nem autista, hanem autizmus, és valószínűleg ez nem is igaz sodira
Függőleges 3 mije nincs sodinak? A diploma is befér, ez félrevezető, de az igazi hiba az elipszilo használata
CheddarGoblin
(
x2)
Feb 24, 2022 07:13:13
x2)
Na gyagyás, takarodj a frontra tudósítani!
telex.hu/kulfold/2022/02/24/oroszorszag-ukrajna-tamadas-putyin-hadmuvelet-raketa-kijev
Nothing's better than cheddar!
telex.hu/kulfold/2022/02/24/oroszorszag-ukrajna-tamadas-putyin-hadmuvelet-raketa-kijev
Trollok harca
(
x5)
Feb 24, 2022 07:36:48
x5)
a főnök már keresi az ürügyet..
Miskolci alvósejt
seymour schwartz
(
x6)
Feb 24, 2022 07:52:12
x6)
Na gyagyás, takarodj a frontra tudósítani!
Merci közleány majd megvéd!
Sós titán józsef
Feb 24, 2022 08:31:54
Az X-netes sodi fényképen, miért néz ilyen kétségbeesett módon Endre?
Valami problémája volt akkor?
Valami problémája volt akkor?
Feb 24, 2022 08:31:54
linzi fapóleon
(
x8)
Feb 24, 2022 08:41:59
x8)
Látod Recskás... nincs live, Putyin unatkozni kezdett, egyből megindul a támadás Ukrajna ellen. TE VAGY EZÉRT IS A HIBÁS TE ROSSZ RATYI!
Hahó
(
x136)
Feb 24, 2022 09:02:17
x136)
Kisukrán lájvozzál a frontvonalról!
Ugye nem a gyerekszobában maradtál gyáván amikor a hazádat támadják??
Itt a lehetőség kaszablokkázni!
Ugye nem a gyerekszobában maradtál gyáván amikor a hazádat támadják??
Itt a lehetőség kaszablokkázni!
Hahó
(
x136)
Feb 24, 2022 09:05:15
x136)
Broni tessék abbahagyni a masztiparit pajor atyával, és nyomjad a háborús elemzéseket.
Kinek kell drukkolni?
Atomot kijevre vagy atomot moszkvára?
Kinek kell drukkolni?
Puha Slag
(
x7)
Feb 24, 2022 09:18:18
x7)
Broni tessék abbahagyni a masztiparit pajor atyával, és nyomjad a háborús elemzéseket.
Kinek kell drukkolni?
Kinek kell drukkolni?
Hahó
(
x136)
Feb 24, 2022 09:21:54
x136)
Indulás a tranyómobillal sneci!!!
Galla Miklós
Feb 24, 2022 09:22:54
Vagy pedig azért, hogy jól megbasszák! Érted? DOnbaszban basznak! HAHA!
Feb 24, 2022 09:22:54
Andi
(
x13)
Feb 24, 2022 09:23:24
x13)
Tangás cica béna kalapácsütéssel próbálkozik. Lehet tudni, hogy a négyszáz megtekintésből mennyi Sodié?
trashvod.com/w/x2oCBZ4aS2j4ebgtXVYkoj
Faszom megy Linzbe. . A pénze miatt mentem volna, de az sem ér ennyit. nájn eredet.
trashvod.com/w/x2oCBZ4aS2j4ebgtXVYkoj
SnecológusHallgató
(
x4)
Feb 24, 2022 09:37:22
x4)
Meeting közben nagyon jó dolog ez a keresztrejtvény. Nagyon köszönöm annak, aki felrakta. :D
Na meló, csá.
Ény eszt nyem éjtyem hetyetye
Na meló, csá.
tuti tippek
Feb 24, 2022 09:38:11
Irány Ukrajna Sodi! A nagy kavarodásban biztos lesznek olyan családok ahol a szülők meghalnak, a gyerek ott marad de a fejetlenség miatt csak egy eltűnt személy lesz maximum, ha nem kerül elő.. ha egyáltalán keresné bárki.
Baszd ki a hajléktalanokat, ezek idomíthatatlanok. Szerezz egy új lakást pincével és zárd oda a gyereket. Egy védtelen kis senkiházin sokkal könnyebben érvényesítheted az akaratodat és élheted meg a hatalmi vágyad mint azon a brutális bestián, Tibin.
Csinálj magadnak egy sajtós pólót, írd rá egy láthatósági mellényre, hogy педофил (press) és így nem fognak bántani. A felvételeket viszont ne közöld, senki nem tudhat még arról sem, hogy kint voltál.
Baszd ki a hajléktalanokat, ezek idomíthatatlanok. Szerezz egy új lakást pincével és zárd oda a gyereket. Egy védtelen kis senkiházin sokkal könnyebben érvényesítheted az akaratodat és élheted meg a hatalmi vágyad mint azon a brutális bestián, Tibin.
Csinálj magadnak egy sajtós pólót, írd rá egy láthatósági mellényre, hogy педофил (press) és így nem fognak bántani. A felvételeket viszont ne közöld, senki nem tudhat még arról sem, hogy kint voltál.
Feb 24, 2022 09:38:11
linzi fapóleon
(
x8)
Feb 24, 2022 09:45:35
x8)
Én azt várom hogy odamenjen az ukrán repterekre pszichózisban ugrálni mint szilveszterkor hogy "engem üssetek"
Ez de durva
twitter.com/meeruansari/status/1496738482303160321
Ez de durva
Darth Tibor
(
x8)
Feb 24, 2022 09:46:44
x8)
A felvételeket viszont ne közöld, senki nem tudhat még arról sem, hogy kint voltál.
Azok lehetnek csak tagoknak videók. Az majdnem ugyan az.
Puha Slag
(
x7)
Feb 24, 2022 09:48:07
x7)
Én azt várom hogy odamenjen az ukrán repterekre pszichózisban ugrálni mint szilveszterkor hogy "engem üssetek"
Ez de durva
Ez de durva
"nézd meg a retweeteket, ez nem mostani felvétel, ráadásul egy légiparádén készültek a felvételek.
Hahó
(
x136)
Feb 24, 2022 09:51:34
x136)
Ez de durva
Ez de durva
gyerünk putyingó
Feb 24, 2022 09:59:53
www.youtube.com/watch?v=-JFeF47dEoU
dirr-durr, csitt-csatt when
Feb 24, 2022 09:59:53
Nemzet Krónikása
(
x21)
Feb 24, 2022 10:14:18
x21)
Gyagyás, ha majd az Oroszok megtámadják a Balti államokat, akkor hazatolod a pofád harcolni? Vagy akkor is kint maradsz Linzben az alkoholista haverjaiddal?
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
D_Dezső
(
x29)
Feb 24, 2022 10:15:47
x29)
Szerintem a gyagyásnak erős OCD-je alakul fokozatosan. Jelenleg ugyan még nem elviselhetetlen a mértéke, de szépen fejlődik.
Szerintem pont, hogy egyre kevésbé kényszeres a Gyagyás. De persze az is lehet, hogy csak egyes kényszerességeit leveti miközben újakat "növeszt".
Én nagyjából 10+ éve követem a Gyagyást, és úgy látom, hogy minél jobban merül el az alkoholizmusban, annál kevésbé jellemző rá a kényszeresség.
Ahogy, az alkoholisták személyisége feloldódik egy idő után, és elvesztik az addigi személyiségformáló elemeket (munka, család, hobbi stb.) úgy a Gyagyás is elveszti a kényszerességét mert már szarik ő bele, hogy egész szám hosszú legyen egy vlog, például.
Hol vannak már azok a súlyos, normális embernek szinte elviselhetetlen kényszerek, hogy még azt is dokumentálta, hogy mennyi időt baszott el dokumentálása? :)
Anno. 6-8 éve még a napja nagy részét az tette ki, hogy másodpercre pontosan vezette mit csinált aznap. Ezekből lettek azok az inside joke-ok, hogy "2p perc munkakeresés" meg 0.04 óra francia tanulás. A napi 2-3 óra gányolásra jutott 3 óra excelezés.
Régen a flokkokat is egész időre vágta, de a live-okat is rendszeresen kilőtte akár egy mondat közben csak, hog egész számra jöjjön ki a hossza.
Korábban a pénzügyeit is cent-re pontosan vezette, persze full káosz volt az excel, de mostanra már arra sem emlékszik sokszor, hogy mennyi pénzt és melyik hajléktalannak adta.
Ezt az "anális fujj" dolgot sem érzem kényszerességnek, csak valami fogykos kattanás, de ahogy már egy másik trolléga írta, ezek nincsenek kőbe vésve a Gyagyásnál. Ha Mercika holnap egy műdildót csatolna fel a Gyagyás már ugrana is négykézlábra, hogy a "hölgy" megdughassa.
A fürdés meg fürcsi sem kényszeres nála szerintem. Aki tényleg tisztaság mániás az nem, hogy élne, de be sem lépne a recskabunkerbe. Simán egy nadrágba járkált 2 éven keresztül, rendszeresen összetaknyozott, legecizett pólókban ül le streamelni. A két törülköző is gyanítom, hogy azért van ott mert az egész csöves brigád azt a kettőt használja felváltva.
Én gyanítom, hogy azért fürdik sokat meg jár fürcsikbe mert ott maszturbál. Azt már tudjuk, hogy annyira impotens, hogy még viagrával is csak akkor áll fel ha konkrét impulzus éri. A forró víz és gőz kitágítja az ereket és több vér jut a halott pitonba. Így lehet fütyizgetni a szauna wc-ben meg az ogre kádjában.
De az is lehet, hogy valamelyik munkahelyén rászóltak, hogy kurva büdös, de mint mindenhez, a fürdéshez is retardált és azt hiszi 1 óráig kell magára locsolni a tusfürdőt, hogy ne legyen büdös.
Valószínű ez a fürdés dolog is szépen elfog kopni az alkoholgőzben, ahogy minden más is. Az már látszik, hogy a korábbi fegyelmezett munkába járásnak vége, betegséget kamuzik, nem megy be mert másnapos, még a rossz képességeihez mérten sem igyekszik. A "mindenek felett" flokk is szépen elhalt, már csak a bebaszós live-ok mennek amiket nem kell vagdosni meg mondatonként felvenni.
linzi fapóleon
(
x8)
Feb 24, 2022 10:15:51
x8)
Már látom, de arra jó volt hogy jól felkurja az agyam reggel.
A recskásnak is ilyen fake videókat kellene gyártani linzből, a háborús nyomorgó menekültet meg el tudja játszani Juddka és Tibi
seymour schwartz
(
x6)
Feb 24, 2022 10:16:06
x6)
www.youtube.com/watch?v=-JFeF47dEoU
Sodi, menj ki a Majdanra és kezdj el ugrálni! Több mint 4400 néző!!! Foshná!
Hahó
(
x136)
Feb 24, 2022 10:21:04
x136)
youtu.be/TK2h4Ma-l0s
Sneci ezt csinálhatnád te is, lájvozni kijev utcáiról.
10 k nézője van a srácnak és pecenként kap 10 dollár donést.
Túltöltött Tejhabosító
(
x5)
Feb 24, 2022 10:24:32
x5)
Ez de durva
Fake :)
Örebro
(
x17)
Feb 24, 2022 10:27:21
x17)
ez a putin sem normålis, megfenyegette finn svedorszågot es norvegiåt. mi a faszra keszul ez?
xray
(
x21)
Feb 24, 2022 10:28:22
x21)
Feb 24, 2022 10:28:22
Gyagyás, ha majd az Oroszok megtámadják a Balti államokat, akkor hazatolod a pofád harcolni? Vagy akkor is kint maradsz Linzben az alkoholista haverjaiddal?
már régen megmondta, hogy ő a hátországban kezeli technikát, a bakák mennek a vágóhídra. Feb 24, 2022 10:28:22
nonsense
(
x1)
Feb 24, 2022 10:28:56
x1)
Az már látszik, hogy a korábbi fegyelmezett munkába járásnak vége, betegséget kamuzik, nem megy be mert másnapos, még a rossz képességeihez mérten sem igyekszik.
Tavaly tavasszal még arról beszélt, hogy az alkoholizmus ott kezdődik ha valaki kimarad a munkából miatta.
Akkor ez már alkoholizmus, Endre? Vagy az alkohol meg a csöves-alkoholista haverok miatti forced home office az még nem számít annak?
Mostani megfogalmazásodban hol kezdődik az alkoholizmus? Gyártottál már új szabályokat?
A híd alatt milyen szabályaid lesznek?!
why
Feb 24, 2022 10:29:56
Mi köze van a gyagyásnak a balti államokhoz?
Feb 24, 2022 10:29:56
xray
(
x21)
Feb 24, 2022 10:31:13
x21)
Feb 24, 2022 10:31:13
ez a putin sem normålis, megfenyegette finn svedorszågot es norvegiåt. mi a faszra keszul ez?
eddig is provokálta a norvégokat, atom tengeralattjárókkal bosszantották a norvég parti őrséget. Feb 24, 2022 10:31:13
Hahó
(
x136)
Feb 24, 2022 10:32:37
x136)
Ezt csak titán tudná megmondani.
ő tudta az igazságotXD
Feb 24, 2022 10:33:56
kíváncsi lennék posta imre véleményére az orosz-ukrán helyzettel kapcsolatban
vajon mi lehet szegény imrével
Feb 24, 2022 10:33:56
aniko_titkos_szerelme
(
x2)
Feb 24, 2022 10:36:15
x2)
én személy szerint semmi jóra nem számítok, minden kimenetelt a kis emberek fogják megszenvedni.
Hahó
(
x136)
Feb 24, 2022 10:36:50
x136)
kíváncsi lennék posta imre véleményére az orosz-ukrán helyzettel kapcsolatban
Sittes Sanyi
Feb 24, 2022 10:37:37
* kacsint *
Feb 24, 2022 10:37:37
vladrl
(
x8)
Feb 24, 2022 10:44:22
x8)
Kisrühes, eltalált már egy rakéta? Örülhetünk?
SUTTOGÓ HANGON BESZÉLTEM EGÉSZ VÉGIG
Andi
(
x13)
Feb 24, 2022 10:46:55
x13)
Ez a kép átalakításra vár. Még excelt is vezet.
uploads.disquscdn.com/images/f1cccd970302e14c7340253cdbc6209f8321dd760a8be4f454376d8ad8f8b7ff.jpg?w=800&h=1200
uploads.disquscdn.com/images/f1cccd970302e14c7340253cdbc6209f8321dd760a8be4f454376d8ad8f8b7ff.jpg?w=800&h=1200
bronigenerátor
Feb 24, 2022 11:02:30
hejj putyin!!!!!!!!!! lesz még kijev orosz falu!!!!!!))))))))
Feb 24, 2022 11:02:30
linzi fapóleon
(
x8)
Feb 24, 2022 11:04:35
x8)
youtu.be/TK2h4Ma-l0s
Oda menne liveozni aztán angolul nekiállna hetyetyézni a 2006-os hősi cselekedeteiről
nonsense
(
x1)
Feb 24, 2022 11:04:39
x1)
Visszakerestem, hogy hogyan is szólt pontosan a kijelentésed:

Végül is igazad van, nem bejelentés nélkül hiányzotál. De a másik kijelentésed hogy is van? "A SoDI sohasem hazudik"?! Akkor nem csőtörésre kellett volna hivatkozni, hanem arra, hogy bebasztál a csöves haverjaiddal és nem bírsz felkelni.
Vagy a SoDI nem Endre? SoDI hazudik, Endre nem? Így ferdíted magadban a valóságot és ezért nem ismered el (mint Endre) SoDI bűneit?!

Végül is igazad van, nem bejelentés nélkül hiányzotál. De a másik kijelentésed hogy is van? "A SoDI sohasem hazudik"?! Akkor nem csőtörésre kellett volna hivatkozni, hanem arra, hogy bebasztál a csöves haverjaiddal és nem bírsz felkelni.
Vagy a SoDI nem Endre? SoDI hazudik, Endre nem? Így ferdíted magadban a valóságot és ezért nem ismered el (mint Endre) SoDI bűneit?!
Nemzeti Hős
Feb 24, 2022 11:05:44
"Ennél én már komolyabb gázspréket átéltem!"
xD
Feb 24, 2022 11:05:44
150 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Hahó!
ha volt mar jogsid, tudod hogy az elejen levo datum, az a jogositvany mint szemelyazonosito okmany idejet jeloli. A hatuljan vannak az egyes kategoriakhoz tartozo lejarati idok es korlatozasok.