inkább anyám megy, én kohnspirálok, logisztika, hetyetyetye.
pestisracok.hu/a-karpataljai-nepszavazas-legendaja/
Ha kamu a dolog, az úgy is ki fog derülni, mivel a Gyagyásnak be nem áll a pofája. Ha valami ellentmondásos, vagy túlnagyított dologról fog pofázni, akkor nagy a valószínűsége annak, hogy kamuznak.
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
hát pont ez a baja; amit írt is, hogy most tulképp ez jó-e vagy rossz; mert dagad melle, hogy az ocsmány módszerei (pénz, zsarolás, bántalmazás) célre vezettek, de közben innentől megkapja úton útfélen hogy meleg.
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
Mifaaaaaaaaaaaan
Tisztelet, hogy végig hallgatod. Jöhet a hogyvolt. Nszksz.
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
Az hogy buzi már megbeszéltük. Bár én a makknyalást se akartam elhinni, de azzal már coming outolt. Én mondjuk jobban örülnék ha 2 misi elköltése után se farkalhatta volna meg a tranyót. A múltkori felsülős videó valahogy hitelesebb volt számomra, hogy 5 perc maszatolás után kidőlt a fatászpika. Ez hogy egész este, azon belül is 3* durrantott volna az így az angyalszárny kategória.
Amúgy hol volt lyulyci amíg a faszpina gyagyásról áradozott?
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
Azért üdvözlendő hír, hogy megbaszta Tibort, mert nyelvtanilag sem tudja kihetyetyezni, hogy ratyi.
Diagnózis: Nem meghatározott személyiségzavar - F6090
Plusz nem jött ide hetyetyézni róla, hogy nem feltétlen nem történt semmi, szóval még ha nem is volt akkora nagy action, mint amiről Merci nyilatkozott, valamilyen fajta dugás/nyalás szház százalék hogy volt a fürdőkádban.
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
Megjegyzem még Turbónak a volt cigánykurváját is liveban baszták a kamerák előtt. Ha Sodi ezt megteszi a Tranyóval, akkor már hivatalosan is transzibaszó buzi lesz. Addig csak egy kis gyáva kamuzós szar. :D
Buszjegyet is tudjál megvenni, te nemzetvédő! :D
Szerintem tömegesen lennének utána öngyilkosok a snecológusok, mindenkinél van egy határ. Aki megnézi, az jó eséllyel az életet veszélyezteti a tudományért.
le vagy tiltva, kurva anyád
Melyik kurváját baszták liveba?
I want to see more happy people !Where are all those happy people?
Nem hajt a tatár, én is 25 évesen vesztettem el a szüzességem. Inkább egy ronda született pinával, mint a se nem férfi, de pisztos nem nő Tiborral :DD
Jogos a kérdés trolléga, mert volt már cigánykurvából nem is egy a nyergesi playboy házban :D Ez speciel az volt, aki odavitte a gyerekét is és egy idő után lelépett mert Trutyi mindig offosra itta magát és megunta. A lényeg, hogy Sodi most végre anyagot is tudna szolgáltatni a készülő onlyfans csatornájához. :D
Én sok mindent láttam már élőben és neten is, de amihez biztos nem lenne gyomrom, az a SoDI tranyóbaszása.
Még ha 100 millió forintot fizetnének, akkor se nézném meg. Videó nélkül is buzi sodi a sodi.
"há' valamit elveszítettem. Nem tárgyat, egy kommunikációs formát valakivel, tehát ott ott van gond"
Hát azér hetyetyetye
Evidenciák.
Tibi. Mindegy.
böri
Akivel a legendás családi éhezős liveot csinálta, asszem Hajninak hívják.
le vagy tiltva, kurva anyád
Nekem elég volt látni a Twitches szamárfasz villantást, hogy hányingerem legyen, pedig ott még semmilyen váladék spriccelés / hangeffekt nem volt.
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
Piszony, nem hajt az ukrán, kisboros még 40 évesen is szűz, hasselhoffra vár.
az igen nem is tudtam
direkt indított egy lájvot, hogy basszák?
Az az. Trashvodon is van fent róla videó, ahogy éppen megtöltik kolbásszal.
Keresem trashvodon, de nem találom, lehet levették, mert ez még az adminnak is sok volt. :D Sodi onlyfans oldalában lehetne a megfelelő célközönségnek potenciál, ha már a pitonjából ez már hiányzik. :D
eredetit meg nem låtott.
Hát igen, az megnehezíti az összehasonlítást.
Valamiért szaros lett tőle a piton, úgyhogy csak ennyi a hátránya.
Én programozó vagyok, nem rendszergazda!
Ezt adnám én is nagyon :)
Faszom megy Linzbe. . A pénze miatt mentem volna, de az sem ér ennyit. nájn eredet.
Hallgassátok csak meg tüzetesebben az s22- flokkját Mejcikének. Már arról beszél hogy vesz egy s22-őt és jutkának adja meg mittudomén, kvázi osztják előre a lefejni valót a recskásról. Gondolom az meg beígérte nekik a boldogságért. Én a tévét várom nagyon, meg hogy Judka nekivágjon egy vodkás üveget amikor nem bírja tovább a féltékenységet.
Pont ez az kolléga, még a retard is kapott pinát, Sodi meg csak egy Tibit :)
szutyok
Nem lenne meglepő, ha ott tolonganának már a mediamarktban, hogy a Tibinek vegyék a telefont.
Ja erre én is felkaptam a fejem hogy éjfélkor az S22-ről loopolt a faszpina. Szerintem az lesz mint márknál a Huawei-jel, csak most nem 2 hanem 3 készüléket kell kihoznia előfizuval :DDD Kurvára röhögök rajtad előre is, te BALFÉK gyagyás :D
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
Az X-Net irodában. Tibi azt mondta h basztak a furdokadban es a kanapen is. Kanape sodinal nincs, az X-Netnel viszont van, ahogy furdokad is.
Juci valamelyik este inditott egy segitsegkeros lajvot, gondolom akkor nem talalta otthon a ket buzit mert tomtek egymas faszat az XXX-Net irodaban.
SEO. Endre Farkas Kiss, criminal, assaulting women, pedophile, fraudster
Pánszexuális
Trashvod leszedte :( Letölteni meg nem lehetett, csak a szopósat. Csálé zacskó csöcs a Hajni, de a trash történelmi jelentősége miatt én mentettem volna.
nszksz. igen, arra gondoltam
csak akkor ha bunyó lenne, homosexre senki nem kíváncsi!
egy az egybe szopatják lájvba?
Ahogy látom már nincs fent, vagy csak nem találom?
Nem basznám meg, tehát nem vok ratyi. -megbaszta
tyodikának kell, mert a Huawei nem bírja a lájfszot. Még véletlenül sem a magyar (?) német (?) roaming net...
gondolom tranyó úgy volt vele, hogy akkor már neki is jár xD
Nehéz kérdés lehet....
nyelftanilag a faszpinásból a saját kinyalása nem buzulás hanem maszturbació!
Nyugtassatok meg hogy a trashvod nem felejt, még nem láttam :D
fent van, de készítsd oda a lavórt, ha vizuális típus vagy...
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
ott van az
trashvod.com/w/82H6GP1i37r7iHj8f2G2be
a lényeg
trashvod.com/w/c76ehWNHF9G1qKz9KPfzSb
Te arról "kismolyhosozzál" inkább, hogy ki dobta fel neki a többi trollt.
Szívesen.
Mi a véleményed a Recskarém és Tibi románcáról?
Minden nagyon fasza, mert neten fent a fasza!
NSZKSZ
Ki a faszom ijedne meg tőled te kis szardarab? Takarítsd ki a szobád!
Nothing's better than cheddar!
Sodi mama likes this. Az unokák mikor jönnek Gyagya?
Nem feltétlenül nem a fenevad jele.
Ha Sodi programozta az orosz rendszereket, akkor azok nem feltétlenül nem a silókban fognak felrobbani.
Most miért ?? Még csak HÉT éve van rajta. (lásd a korábbi 7 éves fotón ugyanazt hordja.) Sodi is egynadrágos asodi...
Halott pitonsz + befordított makk = 0 unoka
))))))))))))))ez jó))))))))))))))na, soproni apa, kis jim bímmel, vasárnapi pecsnye után. ugyis mindegy, ha gyün az atom
van, aki fölnéz rá???)))))))))))
ez olyan undorító, még nekem is.
Normális két személy sincs a recskabarlangban. Tképpen nincs min csodálkozni.
Akármi van, akárhogy, mindenképp
Szerző:
Még tél van
Feb 27, 2022 12:33:42
Válasz
(4)
Azt olvastam a sperbankban holnap kilóra lehet venni a papír bankjegyű rubelt. Ha esetleg valaki megszorult volna a tüzelővel.
Feb 27, 2022 12:33:42
Pietr
(
x2)
Feb 27, 2022 12:34:00
x2)
SODI! Te magad mondod ki, hogy csak a te kedvedért anyukád nőnek tekinti Tibort. CSAK A KEDVEDÈRT de ő sem gondolja így legbelül. Tehát a degenerált világodban rajtad kívül senki nem gondolja nőnek még anyukád sem hivatalosan. Nem baj, miidnenki ezen röhög tavaly november óta hogy coming outoltál meg kiderült hogy meleg vagy stb. Az autipajzs megvédett eddig a való világtól. De felesleges tovább ezt titkolnod
Levágott fasz, herékből összefércelt pina, szaros segg, nemibetegségek, hugy,kosz, ez kell a Sodinak
broni
(
x45)
Feb 27, 2022 12:34:13
x45)
Menjél fegyvereket pakolni amiket a románok küldenek az ukránoknak. Vagy legalább anyukádat küldd pakolni.:)))
inkább anyám megy, én kohnspirálok, logisztika, hetyetyetye.
Történész Tivadar
Feb 27, 2022 12:34:23
Egyébként komolyan kérdezem, ezek a retardjobbosok miért tolják Putyin szekerét? Fáj nekik, hogy Antall József nem fogadta el az Ukránoktól Kárpátalját, amikor szétbomlott a Szovjetunió?
pestisracok.hu/a-karpataljai-nepszavazas-legendaja/
Feb 27, 2022 12:34:23
trolléga
(
x30)
Feb 27, 2022 12:36:30
x30)
Hát nem tudom, nekem elég kamu Tibcédesznek ez az "egész este dugtunk" szövege. Én azért megvárom még a nemzeti krónikás podcastjét a szűzessége elvesztéséről :DDD
Nemzet Krónikása
(
x21)
Feb 27, 2022 12:42:05
x21)
Hát nem tudom, nekem elég kamu Tibcédesznek ez az "egész este dugtunk" szövege. Én azért megvárom még a nemzeti krónikás podcastjét a szűzessége elvesztéséről :DDD
Ha kamu a dolog, az úgy is ki fog derülni, mivel a Gyagyásnak be nem áll a pofája. Ha valami ellentmondásos, vagy túlnagyított dologról fog pofázni, akkor nagy a valószínűsége annak, hogy kamuznak.
halászlé
(
x24)
Feb 27, 2022 12:44:21
x24)
hát pont ez a baja; amit írt is, hogy most tulképp ez jó-e vagy rossz; mert dagad melle, hogy az ocsmány módszerei (pénz, zsarolás, bántalmazás) célre vezettek, de közben innentől megkapja úton útfélen hogy meleg.
max5enutálnak
(
x47)
Feb 27, 2022 12:44:53
x47)
Szerintem nem kamu, endre trú buzi!
sittessanyi
(
x7)
Feb 27, 2022 12:45:08
x7)
lol :DDDDDDDDDDDDd
a malacz is abban az összeesküvésben hisz mint flódnis, hogy az USA fejlesztette ki a covidot Ukrajnában és Putyin nagyúr csak amiatt indított támadást :DDD (kb 50. perc a flokban)
előtte pedig a magyar nácik egykori cipófejű, ikonikus alakja, a többszörös erőszakos bűnöző az ukrán nácik miatt berzenkedik.
ez a jobbos retard is legalább annyira hiteles mint a sneci, a buzigyógyító tüntit szervező buzi.
a malacz is abban az összeesküvésben hisz mint flódnis, hogy az USA fejlesztette ki a covidot Ukrajnában és Putyin nagyúr csak amiatt indított támadást :DDD (kb 50. perc a flokban)
előtte pedig a magyar nácik egykori cipófejű, ikonikus alakja, a többszörös erőszakos bűnöző az ukrán nácik miatt berzenkedik.
ez a jobbos retard is legalább annyira hiteles mint a sneci, a buzigyógyító tüntit szervező buzi.
Ásó27
(
x68)
Feb 27, 2022 12:47:59
x68)
Hahó
(
x135)
Feb 27, 2022 12:49:47
x135)
lol :DDDDDDDDDDDDd
Tisztelet, hogy végig hallgatod. Jöhet a hogyvolt. Nszksz.
trolléga
(
x30)
Feb 27, 2022 12:50:43
x30)
Szerintem nem kamu, endre trú buzi!
Az hogy buzi már megbeszéltük. Bár én a makknyalást se akartam elhinni, de azzal már coming outolt. Én mondjuk jobban örülnék ha 2 misi elköltése után se farkalhatta volna meg a tranyót. A múltkori felsülős videó valahogy hitelesebb volt számomra, hogy 5 perc maszatolás után kidőlt a fatászpika. Ez hogy egész este, azon belül is 3* durrantott volna az így az angyalszárny kategória.
max5enutálnak
(
x47)
Feb 27, 2022 12:53:54
x47)
Azért üdvözlendő hír, hogy megbaszta Tibort, mert nyelvtanilag sem tudja kihetyetyezni, hogy ratyi.
Ásó27
(
x68)
Feb 27, 2022 12:56:27
x68)
Baszás közben is sört kell vedelned, hogy ne fulladj meg? Többen kérdezik.
Mifaaaaaaaaaaaan
Nemzet Krónikása
(
x21)
Feb 27, 2022 12:56:46
x21)
Plusz nem jött ide hetyetyézni róla, hogy nem feltétlen nem történt semmi, szóval még ha nem is volt akkora nagy action, mint amiről Merci nyilatkozott, valamilyen fajta dugás/nyalás szház százalék hogy volt a fürdőkádban.
Hahó
(
x135)
Feb 27, 2022 12:58:33
x135)
Sneci pinát akart, de csak egy fasz jutott neki.
Szerintem ez érthető.
Szerintem ez érthető.
halászlé
(
x24)
Feb 27, 2022 12:58:53
x24)
Ha jól látom, Merga faláról eltűnt az irigykedős poszt....
Hahó
(
x135)
Feb 27, 2022 13:00:12
x135)
Sneci flokkot hamar, hogy milyen volt a pina technikai próbája a befelé fordított fasszal.
Jonciii
(
x8)
Feb 27, 2022 13:03:32
x8)
Tényleg sneci, milyen a faszpina, egy eredetihez képest?
Nemzet Krónikása
(
x21)
Feb 27, 2022 13:04:34
x21)
De amúgy fúj baszdmeg. Én még csak 22 vagyok és eléggé introvertált, szóval nem volt még komolyabb dolgom lánnyal. DE! Ha fizetnének se tudnék lefeküdni egy transz nővel, főleg egy alkoholista, kőműves uborkaujjas, nőverő, igénytelen mocskos transzival, aki úgy viselkedik mint egy férfi. Az, hogy le tudtál feküdni egy ilyen véglénnyel, azt erősíti meg, hogy nem feltétlenül vagy heteroszexuális, mert én inkább a konnektorba dugnám a farkam, mintsem egy ilyen lény gennyedző mesterségesen befordított faszpinájába.
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
Sodragon legendája
(
x2)
Feb 27, 2022 13:04:47
x2)
Amíg nincs képes vagy videós vágatlan és szerkesztés nélküli bizonyíték arról, hogy Sodi bármikor is bárkivel is baszik, addig garantáltan kamu az amit csak állít. Nem mintha annyira kíváncsi lennék rá én vagy bárki, de Sodi legendásan kamugép még az se igaz, amit kérdez. Sodi csak egy gyáva látens buzi, aki csak innuendózik, meg játszik a gondolattal, de sosem lépne a tettek mezejére. A Tranyó is megbeszélt módon kamuzik erről, pár dobozos sörért meg néhány vásárlásért cserébe.
Andi
(
x13)
Feb 27, 2022 13:06:01
x13)
Ha tartja a tempót, március közepe fele lesz büszke biszexuális.
Faszom megy Linzbe. . A pénze miatt mentem volna, de az sem ér ennyit. nájn eredet.
Sodragon legendája
(
x2)
Feb 27, 2022 13:07:22
x2)
Amíg nincs képes vagy videós vágatlan és szerkesztés nélküli bizonyíték arról, hogy Sodi bármikor is bárkivel is baszik, addig garantáltan kamu az amit csak állít. Nem mintha annyira kíváncsi lennék rá én vagy bárki, de Sodi legendásan kamugép még az se igaz, amit kérdez. Sodi csak egy gyáva látens buzi, aki csak innuendózik, meg játszik a gondolattal, de sosem lépne a tettek mezejére. A Tranyó is megbeszélt módon kamuzik erről, pár dobozos sörért meg néhány vásárlásért cserébe.
Megjegyzem még Turbónak a volt cigánykurváját is liveban baszták a kamerák előtt. Ha Sodi ezt megteszi a Tranyóval, akkor már hivatalosan is transzibaszó buzi lesz. Addig csak egy kis gyáva kamuzós szar. :D
hugykoszagu pinaszor
(
x7)
Feb 27, 2022 13:09:55
x7)
Szerintem tömegesen lennének utána öngyilkosok a snecológusok, mindenkinél van egy határ. Aki megnézi, az jó eséllyel az életet veszélyezteti a tudományért.
Sodi retkes szemüvege
Feb 27, 2022 13:09:59
Feb 27, 2022 13:09:59
-
Feb 27, 2022 13:10:22
De amúgy fúj baszdmeg. Én még csak 22 vagyok és eléggé introvertált, szóval nem volt még komolyabb dolgom lánnyal. DE! Ha fizetnének se tudnék lefeküdni egy transz nővel, főleg egy alkoholista, kőműves uborkaujjas, nőverő, igénytelen mocskos transzival, aki úgy viselkedik mint egy férfi. Az, hogy le tudtál feküdni egy ilyen véglénnyel, azt erősíti meg, hogy nem feltétlenül vagy heteroszexuális, mert én inkább a konnektorba dugnám a farkam, mintsem egy ilyen lény gennyedző mesterségesen befordított faszpinájába.
Nem hajt a tatár, én is 25 évesen vesztettem el a szüzességem. Inkább egy ronda született pinával, mint a se nem férfi, de pisztos nem nő Tiborral :DD
Feb 27, 2022 13:10:22
Sodragon legendája
(
x2)
Feb 27, 2022 13:12:27
x2)
Jogos a kérdés trolléga, mert volt már cigánykurvából nem is egy a nyergesi playboy házban :D Ez speciel az volt, aki odavitte a gyerekét is és egy idő után lelépett mert Trutyi mindig offosra itta magát és megunta. A lényeg, hogy Sodi most végre anyagot is tudna szolgáltatni a készülő onlyfans csatornájához. :D
sörösterv
(
x4)
Feb 27, 2022 13:12:42
x4)
Én sok mindent láttam már élőben és neten is, de amihez biztos nem lenne gyomrom, az a SoDI tranyóbaszása.
Még ha 100 millió forintot fizetnének, akkor se nézném meg. Videó nélkül is buzi sodi a sodi.
Örülhettek
(
x1)
Feb 27, 2022 13:12:48
x1)
Hát azér hetyetyetye
Evidenciák.
Tibi. Mindegy.
hugykoszagu pinaszor
(
x7)
Feb 27, 2022 13:13:29
x7)
Nemzet Krónikása
(
x21)
Feb 27, 2022 13:14:05
x21)
Nekem elég volt látni a Twitches szamárfasz villantást, hogy hányingerem legyen, pedig ott még semmilyen váladék spriccelés / hangeffekt nem volt.
Hahó
(
x135)
Feb 27, 2022 13:15:36
x135)
Piszony, nem hajt az ukrán, kisboros még 40 évesen is szűz, hasselhoffra vár.
Sodi retkes szemüvege
Feb 27, 2022 13:16:13
az igen nem is tudtam
Feb 27, 2022 13:16:13
Falra hányt korsó
Feb 27, 2022 13:16:20
Feb 27, 2022 13:16:20
tyodika
Feb 27, 2022 13:20:35
Haho! Most kiderült, egyszerűen féltékenyek vagytok, rám zsidók Mercica miatt.
Sose lesz a tiétek, már az enyém és ellovaglunk a naplementébe.
Sose lesz a tiétek, már az enyém és ellovaglunk a naplementébe.
Feb 27, 2022 13:20:35
Sodragon legendája
(
x2)
Feb 27, 2022 13:21:01
x2)
az igen nem is tudtam
Keresem trashvodon, de nem találom, lehet levették, mert ez még az adminnak is sok volt. :D Sodi onlyfans oldalában lehetne a megfelelő célközönségnek potenciál, ha már a pitonjából ez már hiányzik. :D
Örebro
(
x17)
Feb 27, 2022 13:24:12
x17)
eredetit meg nem låtott.
Falra hányt korsó
Feb 27, 2022 13:24:51
A napokban töltötték fel, viszont sajnos most én sem találom...
Feb 27, 2022 13:24:51
Jonciii
(
x8)
Feb 27, 2022 13:25:20
x8)
eredetit meg nem låtott.
Hát igen, az megnehezíti az összehasonlítást.
Sodi retkes szemüvege
Feb 27, 2022 13:29:41
rakjátok vissza trashvodra pls látni akarom!
Feb 27, 2022 13:29:41
BodiTesok
(
x1)
Feb 27, 2022 13:32:17
x1)
Valamiért szaros lett tőle a piton, úgyhogy csak ennyi a hátránya.
CheddarGoblin
(
x2)
Feb 27, 2022 13:32:53
x2)
Szerintem bármilyen szexuális vonzalmú ember nevében kijelenthető, hogy a Sodi, Merci, Jutka trió egyik tagja sem dugható.
Nothing's better than cheddar!
linzi fapóleon
(
x8)
Feb 27, 2022 13:33:26
x8)
Azt meg lehetne csinálni, hogy a webrádió Nemelsőéves trollegina hangján olvas fel a sodipediáról? Sokan bele vannak buzulva a búgó hangjába (én nem tudom milyen, nincs időm lájvokat nézni). Alternativaként bajuszhang is lehet, a történtek ellenére az ő hangját is szeretik sokan.
Ezt adnám én is nagyon :)
Okjs Snecologus
(
x1)
Feb 27, 2022 13:35:46
x1)
Üdvözlendő hír!
Sikerült a partra szállás!
Amerikai Pite első rész megvan ?!
Amikor mindenki örül, hogy végre kapott pinát, még a retartdált Finchnek is sikerült...kb ez ugrott be elsőre.
szutyok
Amikor mindenki örül, hogy végre kapott pinát, még a retartdált Finchnek is sikerült...kb ez ugrott be elsőre.
Andi
(
x13)
Feb 27, 2022 13:41:11
x13)
Üdvözlendő hír!
Sajnálom, hogy én rontom el az örömödet, de a tudomány mai állása szerint pináról szó sincs a történetben. Sikerült a partra szállás!
Andi
(
x13)
Feb 27, 2022 13:42:45
x13)
Endre, ma mi finomat égetett oda anyukád?
linzi fapóleon
(
x8)
Feb 27, 2022 13:43:35
x8)
Tranyó gyorsan eljutott a törölt emléktől és a soha nem lesz közöttünk kapcsolattól a linz az új otthonomig és a háromszor élvezett belémig.
Pénzért mindenre hajlandó a faszpinás kétkonyakos buzikurva.:)))
Pénzért mindenre hajlandó a faszpinás kétkonyakos buzikurva.:)))
Hallgassátok csak meg tüzetesebben az s22- flokkját Mejcikének. Már arról beszél hogy vesz egy s22-őt és jutkának adja meg mittudomén, kvázi osztják előre a lefejni valót a recskásról. Gondolom az meg beígérte nekik a boldogságért. Én a tévét várom nagyon, meg hogy Judka nekivágjon egy vodkás üveget amikor nem bírja tovább a féltékenységet.
Okjs Snecologus
(
x1)
Feb 27, 2022 13:44:40
x1)
Sajnálom, hogy én rontom el az örömödet, de a tudomány mai állása szerint pináról szó sincs a történetben.
Pont ez az kolléga, még a retard is kapott pinát, Sodi meg csak egy Tibit :)
Jonciii
(
x8)
Feb 27, 2022 13:46:40
x8)
Nem lenne meglepő, ha ott tolonganának már a mediamarktban, hogy a Tibinek vegyék a telefont.
trolléga
(
x30)
Feb 27, 2022 13:47:49
x30)
Ja erre én is felkaptam a fejem hogy éjfélkor az S22-ről loopolt a faszpina. Szerintem az lesz mint márknál a Huawei-jel, csak most nem 2 hanem 3 készüléket kell kihoznia előfizuval :DDD Kurvára röhögök rajtad előre is, te BALFÉK gyagyás :D
fogcsonkos angolna
(
x3)
Feb 27, 2022 13:49:39
x3)
Az X-Net irodában. Tibi azt mondta h basztak a furdokadban es a kanapen is. Kanape sodinal nincs, az X-Netnel viszont van, ahogy furdokad is.
Juci valamelyik este inditott egy segitsegkeros lajvot, gondolom akkor nem talalta otthon a ket buzit mert tomtek egymas faszat az XXX-Net irodaban.
banshee
(
x24)
Feb 27, 2022 13:50:55
x24)
Ha tartja a tempót, március közepe fele lesz büszke biszexuális.
Pánszexuális
fogcsonkos angolna
(
x3)
Feb 27, 2022 13:50:58
x3)
Ja hogy amig aradozott, bocs retard vagyok, most keltem. Fent a szobajukban, tibi a lobbiban ujsagolta a dolgot.
SEO. Endre Farkas Kiss, criminal, assaulting women, pedophile, fraudster
linzi fapóleon
(
x8)
Feb 27, 2022 13:51:56
x8)
Trashvod leszedte :( Letölteni meg nem lehetett, csak a szopósat. Csálé zacskó csöcs a Hajni, de a trash történelmi jelentősége miatt én mentettem volna.
linzi fapóleon
(
x8)
Feb 27, 2022 13:55:15
x8)
Endre mikor indul az Onlyfans? Többen kérdezik mert minden aktuális hozzá. Szerintem addig gyártsatok pár videót amíg még megengedi hogy megdugd! Kellenek emlékek!

trolléga
(
x30)
Feb 27, 2022 13:55:23
x30)
Ja hogy amig aradozott, bocs retard vagyok, most keltem. Fent a szobajukban, tibi a lobbiban ujsagolta a dolgot.
nszksz. igen, arra gondoltam
Sodi lankadt pitonsza
Feb 27, 2022 13:59:48
Össze kéne hozni egy tranyó bulit, főszerepben Kaffka Tibi és Karóczkai Dávid (ismertebb nevén Csinibaba Fannika). Endrénknek maga a paradicsom lenne
Feb 27, 2022 13:59:48
.
Feb 27, 2022 14:01:19
Össze kéne hozni egy tranyó bulit, főszerepben Kaffka Tibi és Karóczkai Dávid (ismertebb nevén Csinibaba Fannika). Endrénknek maga a paradicsom lenne
csak akkor ha bunyó lenne, homosexre senki nem kíváncsi!
Feb 27, 2022 14:01:19
Sodi retkes szemüvege
Feb 27, 2022 14:06:51
egy az egybe szopatják lájvba?
Feb 27, 2022 14:06:51
dilomalo
(
x1)
Feb 27, 2022 14:07:09
x1)
Ahogy látom már nincs fent, vagy csak nem találom?
Nemzet Krónikása
(
x21)
Feb 27, 2022 14:17:05
x21)
Mi a faszomnak nekik egy S22, amikor úgyis dobálják meg ütlegelik egymást? Az S10 sem bírt ki 2 hónapot a két csövesnél.
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
trolléga
(
x30)
Feb 27, 2022 14:22:36
x30)
Mi a faszomnak nekik egy S22, amikor úgyis dobálják meg ütlegelik egymást? Az S10 sem bírt ki 2 hónapot a két csövesnél.
tyodikának kell, mert a Huawei nem bírja a lájfszot. Még véletlenül sem a magyar (?) német (?) roaming net...
gondolom tranyó úgy volt vele, hogy akkor már neki is jár xD
linzi fapóleon
(
x8)
Feb 27, 2022 14:25:09
x8)
Na szóval megörökítettem az emlékezetes éjszakájukat.
Csak linkelem hogy ne legyen hiszti
img.sodika.dk/imgur.com/IPheknK.jpg
ez csak a cenzúrázott figyelemfelkeltőnek:
Csak linkelem hogy ne legyen hiszti
img.sodika.dk/imgur.com/IPheknK.jpg
ez csak a cenzúrázott figyelemfelkeltőnek:
linzi fapóleon
(
x8)
Feb 27, 2022 14:27:23
x8)
SyntaxError
(
x24)
Feb 27, 2022 14:31:26
x24)
Sodi tesó!
Bátyja, ráér a jövő héten a havi bucsuküldés, mert sikerült beújítanunk egy orosz tankot a családdal.
Mikbe vagyunk mi?! Őrület!
Ez megér vagy 3000 eujót. Most már törlesztek, ide a rozsdás döfőt ha nem!
karpatalja.ma/karpatalja/kozelet/elloptak-egy-orosz-tankot-herszon-megyeben/
De te azért gyűjtsd az eujót, benzinre még kellhet.
Jó baszást. Tömd be Tibi lukát rendesen!
Na, "meló" csá!
Márk
(Miskolc, Mező utca)
Bátyja, ráér a jövő héten a havi bucsuküldés, mert sikerült beújítanunk egy orosz tankot a családdal.
Mikbe vagyunk mi?! Őrület!
Ez megér vagy 3000 eujót. Most már törlesztek, ide a rozsdás döfőt ha nem!
karpatalja.ma/karpatalja/kozelet/elloptak-egy-orosz-tankot-herszon-megyeben/
De te azért gyűjtsd az eujót, benzinre még kellhet.
Jó baszást. Tömd be Tibi lukát rendesen!
Na, "meló" csá!
Márk
(Miskolc, Mező utca)
Ahmed von der WU kasse
(
x8)
Feb 27, 2022 14:35:23
x8)
Aberrált buzeráns,melyik volt finomabb?
A orosz pinábol kilefetyelt török kamionos geci, vagy a faszpinábol a saját?
aniko_titkos_szerelme
(
x2)
Feb 27, 2022 14:42:56
x2)
Nehéz kérdés lehet....
tyodika fake
Feb 27, 2022 14:44:34
nyelftanilag a faszpinásból a saját kinyalása nem buzulás hanem maszturbació!
Feb 27, 2022 14:44:34
dilomalo
(
x1)
Feb 27, 2022 14:52:11
x1)
Lyudka interjú volt már valahol az aktusról
tyodika
Feb 27, 2022 14:53:40
Nem Titok Többé A Kád. Beleélveztem-e háromszor Kedvesembe K. Mercédeszbe? | SoDI vlogja S09E23 | HOGYAN LÁTJÁK A TROLLOK?
Feb 27, 2022 14:53:40
halászlé
(
x24)
Feb 27, 2022 14:58:07
x24)
Merga levette az aktust részletező csiedjót is...
dilomalo
(
x1)
Feb 27, 2022 15:05:31
x1)
Merga levette az aktust részletező csiedjót is...
halászlé
(
x24)
Feb 27, 2022 15:07:23
x24)
fent van, de készítsd oda a lavórt, ha vizuális típus vagy...
trolléga
(
x30)
Feb 27, 2022 15:09:27
x30)
ott van az
a lényeg
linzi fapóleon
(
x8)
Feb 27, 2022 15:11:56
x8)
Persze a képen Horváth Magdolna lenne az igazi pusztító erő, de róla nincs fotó...
trolléga
(
x30)
Feb 27, 2022 15:22:04
x30)
Most nézem az urad hajnali S22 tövári szintű mobiltelefon elemzését gyagya. Mutasd meg neki hogy bírja a hitelkeret, légy férfi! Tibi megérdemli a 12 giga ramot. Tudom hadilábon állsz a gugli használatával, de az S22 Ultra-ban annyi van. Ennyi spótolást igazán megér a három töltetes tranyó. www.saturn.de/de/product/_samsung-galaxy-s22-ultra-5g-512-gb-green-dual-sim-galaxy-s22-ultra-5g-2784810.html Méginkább az 1 terásat vedd neki.
Sok boldogságot, te szhar! Remélem Lyutka első nap kibassza a cica kezéből.
Sok boldogságot, te szhar! Remélem Lyutka első nap kibassza a cica kezéből.
kismolyhos
Feb 27, 2022 15:22:37
Mondjuk azok után, hogy Kisboros megállapította, hogy ő nem is ember, hanem egy sátánista zsidó démon, egy ősidők óta létező bolsevik entitás, akinek az egyedüli lételeme az, hogy keresztény magyarokat gyilkoljon s a lelküket felzabálja.
Nos, ha a zsíros hajú elmélete igaz, akkor azt hiszem Örebrónak nincs mit tartania néhány ruszki tanktól, meg rakétától :D
Apropó Kismolyhos!
Ha még mindig itt lurkolsz, áruld már el, milyen érzés, hogy lövik a sajátjaidat? Hollywood helyett inkább Kijevbe kellene menned önkéntesnek!
Nos, ha a zsíros hajú elmélete igaz, akkor azt hiszem Örebrónak nincs mit tartania néhány ruszki tanktól, meg rakétától :D
Apropó Kismolyhos!
Ha még mindig itt lurkolsz, áruld már el, milyen érzés, hogy lövik a sajátjaidat? Hollywood helyett inkább Kijevbe kellene menned önkéntesnek!
Te arról "kismolyhosozzál" inkább, hogy ki dobta fel neki a többi trollt.
Szívesen.
Feb 27, 2022 15:22:37
Ásó27
(
x68)
Feb 27, 2022 15:25:47
x68)
S22 mellé igazán vehetnél az uradnak egy új nadrágot
Mifaaaaaaaaaaaan
Ásó27
(
x68)
Feb 27, 2022 15:27:18
x68)
Kisrühes, gondoltál már arra, hogy a trollok helyett inkább saját magaddal foglalkozol? Megmosod a hajad pl., vagy keresel egy értelmes állást.
Mifaaaaaaaaaaaan
Andi
(
x13)
Feb 27, 2022 15:29:45
x13)
Szeretném kérni a zsíroshajú nőimitátor unalmas szardarab törlését.
Recskás Endi
Feb 27, 2022 15:31:06
Várok inkább arra, amire vmelka is: ha megszűnjön a jogrend.
Utána majd személyesen is felteheted a kérdésedet, hogy "miért nem mosom meg a hajam"...
Utána majd személyesen is felteheted a kérdésedet, hogy "miért nem mosom meg a hajam"...
Mi a véleményed a Recskarém és Tibi románcáról?
Feb 27, 2022 15:31:06
dilomalo
(
x1)
Feb 27, 2022 15:31:56
x1)
ott van az
a lényeg
a lényeg
NSZKSZ
max5enutálnak
(
x47)
Feb 27, 2022 15:32:02
x47)
Téged minden nap kiengednek?
CheddarGoblin
(
x2)
Feb 27, 2022 15:32:22
x2)
Várok inkább arra, amire vmelka is: ha megszűnjön a jogrend.
Ki a faszom ijedne meg tőled te kis szardarab? Takarítsd ki a szobád!
Hahó
(
x135)
Feb 27, 2022 15:32:40
x135)
lolbazmeg kisrühes, múltkor még rbalinak sírtál privátban, hogy te 70 kilós vagy, és senkit nem tudnál bántani, most meg megint erősködsz?
miért nem véded a hazádat, miért nem hárczolsz harkivnál az oroszok ellen? a hazaáruló kurva anyádat már!
miért nem véded a hazádat, miért nem hárczolsz harkivnál az oroszok ellen? a hazaáruló kurva anyádat már!
broni
(
x45)
Feb 27, 2022 15:34:52
x45)
444.hu/2022/02/27/putyin-fokozott-keszultsegre-utasitotta-az-orosz-nuklearis-elrettento-eroket
na,bush már atomozná a muszkát, biden csak bénázik, trumpot meg a kurvák érdeklik.adják már ide a jenkik az atomtasit.
na,bush már atomozná a muszkát, biden csak bénázik, trumpot meg a kurvák érdeklik.adják már ide a jenkik az atomtasit.
SyntaxError
(
x24)
Feb 27, 2022 15:35:14
x24)
ott van az
a lényeg
a lényeg
SyntaxError
(
x24)
Feb 27, 2022 15:36:02
x24)
444.hu/2022/02/27/putyin-fokozott-keszultsegre-utasitotta-az-orosz-nuklearis-elrettento-eroket
Ha Sodi programozta az orosz rendszereket, akkor azok nem feltétlenül nem a silókban fognak felrobbani.
Ásó27
(
x68)
Feb 27, 2022 15:38:08
x68)
Kisfiam, te mit akarsz kezdeni az életeddel?
"várok arra, hogy megszűnjön a jogrend" :DDDDDDD
Tehát lófaszt sem akarsz csinálni, és nem is fogsz.
Mifaaaaaaaaaaaan
"várok arra, hogy megszűnjön a jogrend" :DDDDDDD
Tehát lófaszt sem akarsz csinálni, és nem is fogsz.
linzi fapóleon
(
x8)
Feb 27, 2022 15:38:27
x8)
S22 mellé igazán vehetnél az uradnak egy új nadrágot
Most miért ?? Még csak HÉT éve van rajta. (lásd a korábbi 7 éves fotón ugyanazt hordja.) Sodi is egynadrágos asodi...
dilomalo
(
x1)
Feb 27, 2022 15:42:17
x1)
Dzsugasvili tabornok
Feb 27, 2022 15:45:17
Sodi, Mercinek milyen kromoszóma van? XX XY?
Ennek fényében akkor te heteró vagy?
Ennek fényében akkor te heteró vagy?
Feb 27, 2022 15:45:17
Ásó27
(
x68)
Feb 27, 2022 15:47:01
x68)
Tényleg kisrühes, te még mindig moderátor vagy egy olyan ember csatornáján, aki beleélvezett az undorító Tiborba, és végtelenül lenéz téged? Csak kérdezem.
Mifaaaaaaaaaaaan
broni
(
x45)
Feb 27, 2022 15:49:56
x45)
))))))))))))))ez jó))))))))))))))na, soproni apa, kis jim bímmel, vasárnapi pecsnye után. ugyis mindegy, ha gyün az atom
broni
(
x45)
Feb 27, 2022 15:51:04
x45)
Tényleg kisrühes, te még mindig moderátor vagy egy olyan ember csatornáján, aki beleélvezett az undorító Tiborba, és végtelenül lenéz téged? Csak kérdezem.
van, aki fölnéz rá???)))))))))))
broni
(
x45)
Feb 27, 2022 15:53:59
x45)
Ásó27
(
x68)
Feb 27, 2022 16:02:18
x68)
Egy normális két személyes ágy nincs a recskabarlangban, de s22 az KELL.
Mifaaaaaaaaaaaan
Trollul Madár
(
x15)
Feb 27, 2022 16:02:25
x15)
Endre!
Ez történelem:
Gondold el gyagyás annyira undorító vagy, hogy broni professzor is kiakad.
Mi lesz a legközelebbi csúcsdöntésed a legundorítóbb faszkalap után?
Ugyanígy egy méhrákos is jolly joker. 25 év gyerektartást spórolsz meg egy méhrákos született nőnél.
Ez történelem:
Gondold el gyagyás annyira undorító vagy, hogy broni professzor is kiakad.
Mi lesz a legközelebbi csúcsdöntésed a legundorítóbb faszkalap után?
sodika halálvágya
(
x11)
Feb 27, 2022 16:03:31
x11)
Egy normális két személyes ágy nincs a recskabarlangban, de s22 az KELL.
Normális két személy sincs a recskabarlangban. Tképpen nincs min csodálkozni.
81 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™