Szerző:
Érdeklődő
Apr 30, 2013 20:06:50
Válasz
(3)
Sodi a Pál Marci azt mondta, hogy nem mertél köszönni sem neki:-))
Apr 30, 2013 20:06:50
-
Apr 30, 2013 20:07:12
<div class="quote"><div class="author">Érdeklődő</div>Forizs miért vágta pofon a Sodit?</div>valahogy mindig megúszta, egyszer majdnem kapott egy nyaklevest.
Apr 30, 2013 20:07:12
Haim
Apr 30, 2013 20:07:14
<div class="quote"><div class="author">Érdeklődő</div><div class="quote"><div class="author">-</div>Egy ideig kíváncsi voltam, hogy mi lehet a háttér cél a mögött, hogy valaki parancsra mozgat embereket és erőszakosan lép fel, RGL például egyáltalán nem tűrte, ha parancsolgatnak neki. Ő bizonyára alkalmatlan volt.</div>
Valahol pecózni kellett és enni ennek a sok retárdnak, a Fórizs meg élvezte, hogy apróért megveszi őket.</div>
Sodi korunk néger rabszolgàja. Igaz,dolgozni nem tud, haszna nncs,de bele lehet törölni a szaros csizmàt egy kis apróèrt.
Valahol pecózni kellett és enni ennek a sok retárdnak, a Fórizs meg élvezte, hogy apróért megveszi őket.</div>
Sodi korunk néger rabszolgàja. Igaz,dolgozni nem tud, haszna nncs,de bele lehet törölni a szaros csizmàt egy kis apróèrt.
Apr 30, 2013 20:07:14
sodika
Apr 30, 2013 20:07:47
<div class="quote"><div class="author">Érdeklődő</div>Sodi a Pál Marci azt mondta, hogy nem mertél köszönni sem neki:-))</div>
Állítottam én, hogy nem haragszik rám? :)
Állítottam én, hogy nem haragszik rám? :)
Apr 30, 2013 20:07:47
gennyes féregzsidó
Apr 30, 2013 20:08:45
<div class="quote"><div class="author">-</div><div class="quote"><div class="author">Érdeklődő</div>Forizs miért vágta pofon a Sodit?</div>valahogy mindig megúszta, egyszer majdnem kapott egy nyaklevest.</div>
miért?
miért?
Apr 30, 2013 20:08:45
gennyes féregzsidó
Apr 30, 2013 20:09:46
<div class="quote"><div class="author">Érdeklődő</div>Sodi a Pál Marci azt mondta, hogy nem mertél köszönni sem neki:-))</div>
kocsonya, jól értem, hogy oda sem mentél marcihoz megbeszélni a tartozásodat? tényleg ilyen féreg vagy?
kocsonya, jól értem, hogy oda sem mentél marcihoz megbeszélni a tartozásodat? tényleg ilyen féreg vagy?
Apr 30, 2013 20:09:46
Érdeklődő
Apr 30, 2013 20:10:38
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Érdeklődő</div>Sodi a Pál Marci azt mondta, hogy nem mertél köszönni sem neki:-))</div>
Állítottam én, hogy nem haragszik rám? :)</div>
Itt leskelődsz te náciceleb:), nem köszönsz régi harcostársadnak? Te annyira be voltál szarva, hogy 10 méterre nem merted megközelíteni, egyenlőre az a szerencséd, hogy zárt helyen voltatok!
Itt leskelődsz te náciceleb:), nem köszönsz régi harcostársadnak? Te annyira be voltál szarva, hogy 10 méterre nem merted megközelíteni, egyenlőre az a szerencséd, hogy zárt helyen voltatok!
Apr 30, 2013 20:10:38
Haim
Apr 30, 2013 20:12:36
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Érdeklődő</div>Sodi a Pál Marci azt mondta, hogy nem mertél köszönni sem neki:-))</div>
Ha szmàjlizol akkor tudjuk,hogy hazudsz ès szarban vagy.
Ha szmàjlizol akkor tudjuk,hogy hazudsz ès szarban vagy.
Apr 30, 2013 20:12:36
-
Apr 30, 2013 20:12:37
<div class="quote"><div class="author">Érdeklődő</div><div class="quote"><div class="author">gennyes féregzsidó</div>tajgi, miért írta fórizs, hogy babika megszívatott téged?</div>
Pontosabban azt írta, hogy megérdemelte, hogy megszívatta.</div>A három hónap előzetesre gondolt, hogy nem tisztelem a nőket, ha ilyen vicceket likeolok akkor megérdemlem. Egyébként én korrupciónak tekintem, amit Sodi csinál, saját magát korrumpálja azzal, hogy parancsokat követ és nem egyenrangú félként van abban a kapcsolatban.
Pontosabban azt írta, hogy megérdemelte, hogy megszívatta.</div>A három hónap előzetesre gondolt, hogy nem tisztelem a nőket, ha ilyen vicceket likeolok akkor megérdemlem. Egyébként én korrupciónak tekintem, amit Sodi csinál, saját magát korrumpálja azzal, hogy parancsokat követ és nem egyenrangú félként van abban a kapcsolatban.
Apr 30, 2013 20:12:37
Ószövetségi Düh
Apr 30, 2013 20:14:05
Nem, te azt állítottad, hogy ki fogod fizetni neki az adósságaidat.
Nem, te azt állítottad, hogy ki fogod fizetni neki az adósságaidat.
Apr 30, 2013 20:14:05
Haim
Apr 30, 2013 20:14:56
Egy hete nem voltam,valaki felvilàgosítana,hogy ki volt az a nàci,aki valamilyen faszverős performansszal letoltavsnecit a trónról?
Apr 30, 2013 20:14:56
Kóser Szalonna
Apr 30, 2013 20:15:12
<div class="quote"><div class="author">-</div><div class="quote"><div class="author">Érdeklődő</div><div class="quote"><div class="author">gennyes féregzsidó</div>tajgi, miért írta fórizs, hogy babika megszívatott téged?</div>
Pontosabban azt írta, hogy megérdemelte, hogy megszívatta.</div>A három hónap előzetesre gondolt, hogy nem tisztelem a nőket, ha ilyen vicceket likeolok akkor megérdemlem. Egyébként én korrupciónak tekintem, amit Sodi csinál, saját magát korrumpálja azzal, hogy parancsokat követ és nem egyenrangú félként van abban a kapcsolatban.</div>
Kapcsolatban? Szóval dugtak is?
Pontosabban azt írta, hogy megérdemelte, hogy megszívatta.</div>A három hónap előzetesre gondolt, hogy nem tisztelem a nőket, ha ilyen vicceket likeolok akkor megérdemlem. Egyébként én korrupciónak tekintem, amit Sodi csinál, saját magát korrumpálja azzal, hogy parancsokat követ és nem egyenrangú félként van abban a kapcsolatban.</div>
Kapcsolatban? Szóval dugtak is?
Apr 30, 2013 20:15:12
-
Apr 30, 2013 20:15:32
<div class="quote"><div class="author">gennyes féregzsidó</div><div class="quote"><div class="author">-</div><div class="quote"><div class="author">Érdeklődő</div>Forizs miért vágta pofon a Sodit?</div>valahogy mindig megúszta, egyszer majdnem kapott egy nyaklevest.</div>
miért?</div>Lehet, hogy még nem dőlt el F-ban, hogy pofozható-e valaki következmények nélkül vagy sem, de mindenesetre előbb vagy utóbb be fog következni, nem biztos hogy mindig védelmet ad számára, ha felüvölt.
miért?</div>Lehet, hogy még nem dőlt el F-ban, hogy pofozható-e valaki következmények nélkül vagy sem, de mindenesetre előbb vagy utóbb be fog következni, nem biztos hogy mindig védelmet ad számára, ha felüvölt.
Érdeklődő
<div class="quote"><div class="author">-</div><div class="quote"><div class="author">Érdeklődő</div><div class="quote"><div class="author">gennyes féregzsidó</div>tajgi, miért írta fórizs, hogy babika megszívatott téged?</div>
Mitől lenne egyenlő fél? Se pénze, se lakása, se telefonja, se-se-semmi.
Mitől lenne egyenlő fél? Se pénze, se lakása, se telefonja, se-se-semmi.
Hitvány Patkány
Apr 30, 2013 20:15:44
Egészen megdöbbentő, ahogy a snecológia szélesíti az ember látókörét. Korábban szentül hittem, hogy szellemileg leépült, önfenntartásra képtelen embereket fillérekért megvenni és háziállati sorban tartani kizárólag cigány szokás. Erre jön Fórizs.
Apr 30, 2013 20:15:44
gennyes féregzsidó
Apr 30, 2013 20:16:08
kocsonya, tajgi arra céloz, hogy fórizs pincsikutyája vagy. igaz ez?
Apr 30, 2013 20:16:08
-
Apr 30, 2013 20:16:09
<div class="quote"><div class="author">Kóser Szalonna</div><div class="quote"><div class="author">-</div><div class="quote"><div class="author">Érdeklődő</div><div class="quote"><div class="author">gennyes féregzsidó</div>tajgi, miért írta fórizs, hogy babika megszívatott téged?</div>
Kapcsolatban? Szóval dugtak is?</div>munkakapcsolat sorry elírtam.
Kapcsolatban? Szóval dugtak is?</div>munkakapcsolat sorry elírtam.
Apr 30, 2013 20:16:09
gennyes féregzsidó
Apr 30, 2013 20:19:04
tajgi, de most megint külön vannak fórizs és novotni. sőt, fórizst kitiltották a cigók több városból is.
Apr 30, 2013 20:19:04
-
Apr 30, 2013 20:19:30
A vita végül is abban van, hogy a munkaadó határozza meg a korrupcióval, hogy Sodi mit tehet és mit nem. A vita abból alakul ki általában, hogy E. kérését késik elvégezni vagy elinternetezi az időt gondolom itt, és aztán számon kéretik rajta havalamit nem végzett el.
Apr 30, 2013 20:19:30
Ószövetségi Düh
Apr 30, 2013 20:21:13
<div class="quote"><div class="author">Hitvány Patkány</div>Egészen megdöbbentő, ahogy a snecológia szélesíti az ember látókörét. Korábban szentül hittem, hogy szellemileg leépült, önfenntartásra képtelen embereket fillérekért megvenni és háziállati sorban tartani kizárólag cigány szokás. Erre jön Fórizs.</div>
És miért is érzed magad megcáfolva?
És miért is érzed magad megcáfolva?
Apr 30, 2013 20:21:13
-
Apr 30, 2013 20:21:36
<div class="quote"><div class="author">-</div>A vita végül is abban van, hogy a munkaadó határozza meg a korrupcióval, hogy Sodi mit tehet és mit nem. A vita abból alakul ki általában, hogy E. kérését késik elvégezni vagy elinternetezi az időt gondolom itt, és aztán számon kéretik rajta havalamit nem végzett el.</div>Sokszor mindez igencsak fület bántó hangnemben zajlik le.
Apr 30, 2013 20:21:36
sodilegnagyobbrajongoja
Apr 30, 2013 20:21:48
<div class="quote"><div class="author">Haim</div>Egy hete nem voltam,valaki felvilàgosítana,hogy ki volt az a nàci,aki valamilyen faszverős performansszal letoltavsnecit a trónról?</div>
Valami "nemzeti" motoros klub vezetője, aki "Adj gázt!" néven akart motoros felvonulást rendezni az Élet Menete alatt, de Orbán betiltotta.
Kerületi Jobbik vezér is volt, de onnan lemondott, még a fotók előtt.
Valami "nemzeti" motoros klub vezetője, aki "Adj gázt!" néven akart motoros felvonulást rendezni az Élet Menete alatt, de Orbán betiltotta.
Kerületi Jobbik vezér is volt, de onnan lemondott, még a fotók előtt.
Apr 30, 2013 20:21:48
gennyes féregzsidó
Apr 30, 2013 20:22:34
<div class="quote"><div class="author">-</div>A vita végül is abban van, hogy a munkaadó határozza meg a korrupcióval, hogy Sodi mit tehet és mit nem. A vita abból alakul ki általában, hogy E. kérését késik elvégezni vagy elinternetezi az időt gondolom itt, és aztán számon kéretik rajta havalamit nem végzett el.</div>
de nincs szankció a számonkérésnél. fórizs láthatóan nem tudja nevelni snecit.
de nincs szankció a számonkérésnél. fórizs láthatóan nem tudja nevelni snecit.
Apr 30, 2013 20:22:34
Ószövetségi Düh
Apr 30, 2013 20:23:26
<div class="quote"><div class="author">Haim</div>Egy hete nem voltam,valaki felvilàgosítana,hogy ki volt az a nàci,aki valamilyen faszverős performansszal letoltavsnecit a trónról?</div>
<a href="http://hvg.hu/itthon/20130425_Jeszenszky_anonymous_kepek" rel="nofollow" target="_blank">http://hvg.hu/itthon/20130425_Jeszenszky_anonymous_kepek</a>
<a href="http://hvg.hu/itthon/20130425_Jeszenszky_anonymous_kepek" rel="nofollow" target="_blank">http://hvg.hu/itthon/20130425_Jeszenszky_anonymous_kepek</a>
Apr 30, 2013 20:23:26
-
Apr 30, 2013 20:24:48
<div class="quote"><div class="author">gennyes féregzsidó</div>tajgi, de most megint külön vannak fórizs és novotni. sőt, fórizst kitiltották a cigók több városból is.</div>Eleve nehéz magánéleti szituáció, a matriarchátusban bizonyára kegyvesztett lett, nem lehet mindenkit lekenyerezni, és ha tekintélyt támad esetleg, vagy tisztelt családtagot akkor jogosan tiltják ki.
Apr 30, 2013 20:24:48
Érdeklődő
Apr 30, 2013 20:25:09
<div class="quote"><div class="author">gennyes féregzsidó</div><div class="quote"><div class="author">-</div>A vita végül is abban van, hogy a munkaadó határozza meg a korrupcióval, hogy Sodi mit tehet és mit nem. A vita abból alakul ki általában, hogy E. kérését késik elvégezni vagy elinternetezi az időt gondolom itt, és aztán számon kéretik rajta havalamit nem végzett el.</div>
de nincs szankció a számonkérésnél. fórizs láthatóan nem tudja nevelni snecit.</div>
Nevelni nem tudja, de azt azért lássuk be, hogy a kutyájával nem beszél úgy az ember mint a Fórizs a Sodival.
de nincs szankció a számonkérésnél. fórizs láthatóan nem tudja nevelni snecit.</div>
Nevelni nem tudja, de azt azért lássuk be, hogy a kutyájával nem beszél úgy az ember mint a Fórizs a Sodival.
Apr 30, 2013 20:25:09
-
Apr 30, 2013 20:26:36
<div class="quote"><div class="author">gennyes féregzsidó</div><div class="quote"><div class="author">-</div>A vita végül is abban van, hogy a munkaadó határozza meg a korrupcióval, hogy Sodi mit tehet és mit nem. A vita abból alakul ki általában, hogy E. kérését késik elvégezni vagy elinternetezi az időt gondolom itt, és aztán számon kéretik rajta havalamit nem végzett el.</div>
de nincs szankció a számonkérésnél. fórizs láthatóan nem tudja nevelni snecit.</div>Nehéz dolga van, mert sodi több lábon áll, ha gondol egyet elmegy a koppányosokhoz, vagy rószához vagy haza, titán és rgl jobban rá voltak kényszerülve, hgoy betartsák a diktált szabályokat.
de nincs szankció a számonkérésnél. fórizs láthatóan nem tudja nevelni snecit.</div>Nehéz dolga van, mert sodi több lábon áll, ha gondol egyet elmegy a koppányosokhoz, vagy rószához vagy haza, titán és rgl jobban rá voltak kényszerülve, hgoy betartsák a diktált szabályokat.
Apr 30, 2013 20:26:36
Érdeklődő
Apr 30, 2013 20:26:56
A kölcsönkért pénzét még nem követeli vissza a Fórizs ettől aácitól? n
Apr 30, 2013 20:26:56
Kóser Szalonna
Apr 30, 2013 20:27:29
<div class="quote"><div class="author">Érdeklődő</div><div class="quote"><div class="author">gennyes féregzsidó</div><div class="quote"><div class="author">-</div>A vita végül is abban van, hogy a munkaadó határozza meg a korrupcióval, hogy Sodi mit tehet és mit nem. A vita abból alakul ki általában, hogy E. kérését késik elvégezni vagy elinternetezi az időt gondolom itt, és aztán számon kéretik rajta havalamit nem végzett el.</div>
Nevelni nem tudja, de azt azért lássuk be, hogy a kutyájával nem beszél úgy az ember mint a Fórizs a Sodival.</div>
Snecivel ellentétben a kutyának valami haszna is van...
Nevelni nem tudja, de azt azért lássuk be, hogy a kutyájával nem beszél úgy az ember mint a Fórizs a Sodival.</div>
Snecivel ellentétben a kutyának valami haszna is van...
Apr 30, 2013 20:27:29
sodilegnagyobbrajongoja
Apr 30, 2013 20:28:20
Szerintem fel kellene vennünk a kapcsolatot Fórizzsal, hogy egy pár sneciidomítási tanácsot adjunk neki.
Úgy látszik, egy év nem volt elég neki arra, hogy megtanulja, hogyan kell Sodival bánni.
Úgy látszik, egy év nem volt elég neki arra, hogy megtanulja, hogyan kell Sodival bánni.
Apr 30, 2013 20:28:20
gennyes féregzsidó
Apr 30, 2013 20:28:22
<div class="quote"><div class="author">-</div><div class="quote"><div class="author">gennyes féregzsidó</div><div class="quote"><div class="author">-</div>A vita végül is abban van, hogy a munkaadó határozza meg a korrupcióval, hogy Sodi mit tehet és mit nem. A vita abból alakul ki általában, hogy E. kérését késik elvégezni vagy elinternetezi az időt gondolom itt, és aztán számon kéretik rajta havalamit nem végzett el.</div>
de nincs szankció a számonkérésnél. fórizs láthatóan nem tudja nevelni snecit.</div>Nehéz dolga van, mert sodi több lábon áll, ha gondol egyet elmegy a koppányosokhoz, vagy rószához vagy haza, titán és rgl jobban rá voltak kényszerülve, hgoy betartsák a diktált szabályokat.</div>
lakhatással, ellátással zsarolta őket? de szép. és te miért követted az utasításait? téged mivel tartott sakkban?
de nincs szankció a számonkérésnél. fórizs láthatóan nem tudja nevelni snecit.</div>Nehéz dolga van, mert sodi több lábon áll, ha gondol egyet elmegy a koppányosokhoz, vagy rószához vagy haza, titán és rgl jobban rá voltak kényszerülve, hgoy betartsák a diktált szabályokat.</div>
lakhatással, ellátással zsarolta őket? de szép. és te miért követted az utasításait? téged mivel tartott sakkban?
Apr 30, 2013 20:28:22
-
Apr 30, 2013 20:33:58
Engem egyfajta kvázi burkolt fenyegetéssel tartott sakkban, velem általában jól viselkedett, de másokon keresztül megmutatta, hogy mennyire tud rossz lenni, leüvöltötte Sodi vagy Titán fejét és kihasználta, hogy konfliktuskerülő vagyok.
Apr 30, 2013 20:33:58
-
Apr 30, 2013 20:36:11
<div class="quote"><div class="author">-</div>Engem egyfajta kvázi burkolt fenyegetéssel tartott sakkban, velem általában jól viselkedett, de másokon keresztül megmutatta, hogy mennyire tud rossz lenni, leüvöltötte Sodi vagy Titán fejét és kihasználta, hogy konfliktuskerülő vagyok.</div>Így aztán gondoltam, egye fene megnézem, hogy mit akar, vagy egyáltalán mi ez a szituáció. Sokszor napokra odaadtam az autót, de a kurultájon már tele volt a tököm az egésszel.
Apr 30, 2013 20:36:11
Érdeklődő
Apr 30, 2013 20:37:05
sodi kutya lábhoz:-)
Apr 30, 2013 20:37:05
Ószövetségi Düh
Apr 30, 2013 20:37:26
<div class="quote"><div class="author">-</div><div class="quote"><div class="author">-</div>Engem egyfajta kvázi burkolt fenyegetéssel tartott sakkban, velem általában jól viselkedett, de másokon keresztül megmutatta, hogy mennyire tud rossz lenni, leüvöltötte Sodi vagy Titán fejét és kihasználta, hogy konfliktuskerülő vagyok.</div>Így aztán gondoltam, egye fene megnézem, hogy mit akar, vagy egyáltalán mi ez a szituáció. Sokszor napokra odaadtam az autót, de a kurultájon már tele volt a tököm az egésszel.</div>
Miért adtad el neki végül, ha ilyen aljasan viselkedett?
Úgysem tudott volna rákényszeríteni.
Úgysem tudott volna rákényszeríteni.
Apr 30, 2013 20:37:26
Haim
Apr 30, 2013 20:37:46
<div class="quote"><div class="author">Ószövetségi Düh</div><div class="quote"><div class="author">Haim</div>Egy hete nem voltam,valaki felvilàgosítana,hogy ki volt az a nàci,aki valamilyen faszverős performansszal letoltavsnecit a trónról?</div>
<a href="http://hvg.hu/itthon/20130425_Jeszenszky_anonymous_kepek" rel="nofollow" target="_blank">http://hvg.hu/itthon/20130425_Jeszenszky_anonymous_kepek</a></div>
Köszi!
<a href="http://hvg.hu/itthon/20130425_Jeszenszky_anonymous_kepek" rel="nofollow" target="_blank">http://hvg.hu/itthon/20130425_Jeszenszky_anonymous_kepek</a></div>
Köszi!
Apr 30, 2013 20:37:46
gennyes féregzsidó
Apr 30, 2013 20:39:42
tajgi, mettől meddig lakott sneci fórizsnál?
Apr 30, 2013 20:39:42
-
Apr 30, 2013 20:40:33
<div class="quote"><div class="author">Ószövetségi Düh</div><div class="quote"><div class="author">-</div><div class="quote"><div class="author">-</div>Engem egyfajta kvázi burkolt fenyegetéssel tartott sakkban, velem általában jól viselkedett, de másokon keresztül megmutatta, hogy mennyire tud rossz lenni, leüvöltötte Sodi vagy Titán fejét és kihasználta, hogy konfliktuskerülő vagyok.</div>Így aztán gondoltam, egye fene megnézem, hogy mit akar, vagy egyáltalán mi ez a szituáció. Sokszor napokra odaadtam az autót, de a kurultájon már tele volt a tököm az egésszel.</div>
Úgysem tudott volna rákényszeríteni.</div>Én a jó oldalát néztem, végül is úgy gondoltam, segítek neki cserébe, hogy egy ideig elszállásolt, amikor a barátnőm nyomtalanul eltűnt, bár sejtettem már akkor, hogy rizikó, mert nem lesz egyszerű adás-vételi ügy.
Úgysem tudott volna rákényszeríteni.</div>Én a jó oldalát néztem, végül is úgy gondoltam, segítek neki cserébe, hogy egy ideig elszállásolt, amikor a barátnőm nyomtalanul eltűnt, bár sejtettem már akkor, hogy rizikó, mert nem lesz egyszerű adás-vételi ügy.
Apr 30, 2013 20:40:33
Érdeklődő
Apr 30, 2013 20:42:45
<div class="quote"><div class="author">-</div><div class="quote"><div class="author">Ószövetségi Düh</div><div class="quote"><div class="author">-</div><div class="quote"><div class="author">-</div>Engem egyfajta kvázi burkolt fenyegetéssel tartott sakkban, velem általában jól viselkedett, de másokon keresztül megmutatta, hogy mennyire tud rossz lenni, leüvöltötte Sodi vagy Titán fejét és kihasználta, hogy konfliktuskerülő vagyok.</div>Így aztán gondoltam, egye fene megnézem, hogy mit akar, vagy egyáltalán mi ez a szituáció. Sokszor napokra odaadtam az autót, de a kurultájon már tele volt a tököm az egésszel.</div>
Úgysem tudott volna rákényszeríteni.</div>Én a jó oldalát néztem, végül is úgy gondoltam, segítek neki cserébe, hogy egy ideig elszállásolt, amikor a barátnőm nyomtalanul eltűnt, bár sejtettem már akkor, hogy rizikó, mert nem lesz egyszerű adás-vételi ügy.</div>
Menj be az Önkoriba és vonasd ki a forgalomból!
Úgysem tudott volna rákényszeríteni.</div>Én a jó oldalát néztem, végül is úgy gondoltam, segítek neki cserébe, hogy egy ideig elszállásolt, amikor a barátnőm nyomtalanul eltűnt, bár sejtettem már akkor, hogy rizikó, mert nem lesz egyszerű adás-vételi ügy.</div>
Menj be az Önkoriba és vonasd ki a forgalomból!
Apr 30, 2013 20:42:45
-
Apr 30, 2013 20:43:08
<div class="quote"><div class="author">gennyes féregzsidó</div>tajgi, mettől meddig lakott sneci fórizsnál?</div>Pontosan nem tudom, de sokszor felbukkant, inkább csak néha vette igénybe a legendás vendégszobát ahol a legnagyobb magyarok is megszálltak egy időre. Mivel nem nagyon takarított maga után, mert gondolom lekötötte a videovágás, meg az internet vagy a szgépen a könyvtárrendezés.
Apr 30, 2013 20:43:08
Érdeklődő
Apr 30, 2013 20:43:23
Így téged fognak nem kevésre megbüntetni.
Apr 30, 2013 20:43:23
sodika
Apr 30, 2013 20:45:46
<div class="quote"><div class="author">gennyes féregzsidó</div>
kocsonya, jól értem, hogy oda sem mentél marcihoz megbeszélni a tartozásodat? tényleg ilyen féreg vagy?</div>
Ott voltam mellette. De nem akartam provokálni, mert ő most kivételesen tényleg némi okkal haragszik rám.
kocsonya, jól értem, hogy oda sem mentél marcihoz megbeszélni a tartozásodat? tényleg ilyen féreg vagy?</div>
Ott voltam mellette. De nem akartam provokálni, mert ő most kivételesen tényleg némi okkal haragszik rám.
Apr 30, 2013 20:45:46
-
Apr 30, 2013 20:47:02
<div class="quote"><div class="author">Érdeklődő</div>Így téged fognak nem kevésre megbüntetni.</div>Elméletileg a biztosító is tudja, hogy az autó totálkáros lett tavaly decemberben valahol Budapest és Tatabánya között, de még vizsgálják a tömegkarambol okait.
Apr 30, 2013 20:47:02
sodika
Apr 30, 2013 20:47:20
<div class="quote"><div class="author">Ószövetségi Düh</div>
Nem, te azt állítottad, hogy ki fogod fizetni neki az adósságaidat.</div>
Azt mondtam, a következő nagy nyugati túráját támogatni igyekszem.
Azt mondtam, a következő nagy nyugati túráját támogatni igyekszem.
Apr 30, 2013 20:47:20
Magyar Harcos
Apr 30, 2013 20:49:22
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">gennyes féregzsidó</div>
Ott voltam mellette. De nem akartam provokálni, mert ő most kivételesen tényleg némi okkal haragszik rám. </div>
Némi okkal? Ne bassz már? Még annyi sincs benned, te nyomorult, hogy eléállj, és azt mondd, hogy Marci, hibáztam, és vállalom érte a felelősséget, és azon munkálkodnál hogy legalább törlessz neki, nem a faszt verni facebookon... A "támogatni igyekszemről" meg annyit, hogy támogasd, vagy ne támogasd, de ne hitegess senkit ilyen "támogatni igyekszem"mel, mert egyértelmű már a megfogalmazásból is, hogy a végén majd kibújsz valamivel a dolog alól. Megint.
Ott voltam mellette. De nem akartam provokálni, mert ő most kivételesen tényleg némi okkal haragszik rám. </div>
Némi okkal? Ne bassz már? Még annyi sincs benned, te nyomorult, hogy eléállj, és azt mondd, hogy Marci, hibáztam, és vállalom érte a felelősséget, és azon munkálkodnál hogy legalább törlessz neki, nem a faszt verni facebookon... A "támogatni igyekszemről" meg annyit, hogy támogasd, vagy ne támogasd, de ne hitegess senkit ilyen "támogatni igyekszem"mel, mert egyértelmű már a megfogalmazásból is, hogy a végén majd kibújsz valamivel a dolog alól. Megint.
Apr 30, 2013 20:49:22
-
Apr 30, 2013 20:49:43
Ezt sem értem, miért fizessek én kötelezőt, ha már akkor eladtam, és Sodi erre a koronatanú és a jármű romokban hever valahol, én sem tudom hogy hol. Lehet, hogy már nem is létezik, csak papíron
Apr 30, 2013 20:49:43
Ószövetségi Düh
Apr 30, 2013 20:50:11
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Ószövetségi Düh</div>
Azt mondtam, a következő nagy nyugati túráját támogatni igyekszem.</div>
Nem igyekszel eléggé, púpos. Most például miért nem dolgozol?
Nem igyekszel eléggé, púpos. Most például miért nem dolgozol?
Apr 30, 2013 20:50:11
sodika
Apr 30, 2013 20:52:03
Nem igyekszel eléggé, púpos. Most például miért nem dolgozol?</div>
A holnapi kalandot tervezem meg. Jobbik érdekes, de CSAK OTT szarrá unnám magam, ezért el kell mászkálni más eseményekre is.
A holnapi kalandot tervezem meg. Jobbik érdekes, de CSAK OTT szarrá unnám magam, ezért el kell mászkálni más eseményekre is.
Apr 30, 2013 20:52:03
Hitvány Patkány
Apr 30, 2013 20:53:05
<div class="quote"><div class="author">Ószövetségi Düh</div><div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Ószövetségi Düh</div>
Mert épp öngólt lő és megosztja Tóta W. egyik posztját.
<a href="https://www.facebook.com/kissendrefarkas/posts/10201110565354120" rel="nofollow" target="_blank">https://www.facebook.com/kissendrefarkas/posts/10201110565354120</a>
Hálas vagy neki, hogy újabb ezrek tudták meg, hogy te vagy a nyilvános faszkiverő?
Mert épp öngólt lő és megosztja Tóta W. egyik posztját.
<a href="https://www.facebook.com/kissendrefarkas/posts/10201110565354120" rel="nofollow" target="_blank">https://www.facebook.com/kissendrefarkas/posts/10201110565354120</a>
Hálas vagy neki, hogy újabb ezrek tudták meg, hogy te vagy a nyilvános faszkiverő?
Apr 30, 2013 20:53:05
sodileaks
Apr 30, 2013 20:55:15
<div class="quote"><div class="author">-</div><div class="quote"><div class="author">Érdeklődő</div>Így téged fognak nem kevésre megbüntetni.</div>Elméletileg a biztosító is tudja, hogy az autó totálkáros lett tavaly decemberben valahol Budapest és Tatabánya között, de még vizsgálják a tömegkarambol okait.</div>
Erről tudsz még valamit? sodi nagyon titkolózott amikor szóba került. Lehet, hogy a pitonfejés végén véletlenül a szélvédőre spriccelt, amitől fórizs megijedt és elrántotta a kormányt...
Erről tudsz még valamit? sodi nagyon titkolózott amikor szóba került. Lehet, hogy a pitonfejés végén véletlenül a szélvédőre spriccelt, amitől fórizs megijedt és elrántotta a kormányt...
Apr 30, 2013 20:55:15
tajgetosz
Apr 30, 2013 20:56:05
felőlem aztán végrehajthatják a nemlétező autón a végrehajtást, állok elébe, majd ők megtalálják legalább, hogy hol van :) reményeim szerint még nincs a MÉH telepen. A buckalakók sem peyorative jelző akart lenne, csak valami emléknyom a Star Warsból, de nem ők voltak az illegális fémkereskedők?
Apr 30, 2013 20:56:05
Ószövetségi Düh
Apr 30, 2013 21:00:46
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Ószövetségi Düh</div>
A holnapi kalandot tervezem meg. Jobbik érdekes, de CSAK OTT szarrá unnám magam, ezért el kell mászkálni más eseményekre is.</div>
Milyen kalandot, te idióta? Ennyi a ledolgozott egyenleged, hogy henyélhetsz?
Anyádnak megvetted már az okostelefont? Marci ki van fizetve?
A holnapi kalandot tervezem meg. Jobbik érdekes, de CSAK OTT szarrá unnám magam, ezért el kell mászkálni más eseményekre is.</div>
Milyen kalandot, te idióta? Ennyi a ledolgozott egyenleged, hogy henyélhetsz?
Anyádnak megvetted már az okostelefont? Marci ki van fizetve?
Apr 30, 2013 21:00:46
Hitvány Patkány
Apr 30, 2013 21:03:18
<div class="quote"><div class="author">tajgetosz</div>felőlem aztán végrehajthatják a nemlétező autón a végrehajtást, állok elébe, majd ők megtalálják legalább, hogy hol van :) reményeim szerint még nincs a MÉH telepen. A buckalakók sem peyorative jelző akart lenne, csak valami emléknyom a Star Warsból, de nem ők voltak az illegális fémkereskedők?</div>
Azok a jawák voltak, de ez mindegy is. Inkább beszéljünk egy kicsit Recsiről, ez a több lábon állás érdekes téma. Azt mindig tudtuk, hogy egy rossz kurva, aki eladja magát, de számomra inkább tűnt alsókategóriás gubacsi útinak, erre kiderül, hogy igazi kis Bódi Sylvi.
Azok a jawák voltak, de ez mindegy is. Inkább beszéljünk egy kicsit Recsiről, ez a több lábon állás érdekes téma. Azt mindig tudtuk, hogy egy rossz kurva, aki eladja magát, de számomra inkább tűnt alsókategóriás gubacsi útinak, erre kiderül, hogy igazi kis Bódi Sylvi.
Apr 30, 2013 21:03:18
sodileaks
Apr 30, 2013 21:04:39
És hol fogsz holnap kalandozni? Mégis, ha valaki pofán szeretne baszni, tudja hova menjen.
És hol fogsz holnap kalandozni? Mégis, ha valaki pofán szeretne baszni, tudja hova menjen.
sodika
Anyádnak megvetted már az okostelefont? Marci ki van fizetve?</div>
Megrendelő épp szabin van, de pénteken vagy legkésőbb jövő hét elején megkapja az okostelefont. Pont ugyanakkor, amikor én a külső akkut, hogy nekem is jó legyen.
Anyádnak megvetted már az okostelefont? Marci ki van fizetve?</div>
Megrendelő épp szabin van, de pénteken vagy legkésőbb jövő hét elején megkapja az okostelefont. Pont ugyanakkor, amikor én a külső akkut, hogy nekem is jó legyen.
biztos úr
Apr 30, 2013 21:05:25
F.Eszter lesz a hibás a közlekedési balesetben, mert nem tartotta meg a megfelelő követési távolságot, továbbá nem az ùt és látási viszonyoknak megfelelően közlekedett :))
Apr 30, 2013 21:05:25
tajgetosz
Apr 30, 2013 21:07:54
<div class="quote"><div class="author">Hitvány Patkány</div><div class="quote"><div class="author">tajgetosz</div>felőlem aztán végrehajthatják a nemlétező autón a végrehajtást, állok elébe, majd ők megtalálják legalább, hogy hol van :) reményeim szerint még nincs a MÉH telepen. A buckalakók sem peyorative jelző akart lenne, csak valami emléknyom a Star Warsból, de nem ők voltak az illegális fémkereskedők?</div>
Azok a jawák voltak, de ez mindegy is. Inkább beszéljünk egy kicsit Recsiről, ez a több lábon állás érdekes téma. Azt mindig tudtuk, hogy egy rossz kurva, aki eladja magát, de számomra inkább tűnt alsókategóriás gubacsi útinak, erre kiderül, hogy igazi kis Bódi Sylvi.</div>Fórizsnál nem lakott, csak hébe-hóba, ha mentünk valami bevetésre akkor Sodit mindig Kolossyn vettük föl, legutóbb amikor tatabányára mentek én már nem tartottam velük, és Hajdu attila sem, kiszálltam a buliból a Moszkva térnél.
Azok a jawák voltak, de ez mindegy is. Inkább beszéljünk egy kicsit Recsiről, ez a több lábon állás érdekes téma. Azt mindig tudtuk, hogy egy rossz kurva, aki eladja magát, de számomra inkább tűnt alsókategóriás gubacsi útinak, erre kiderül, hogy igazi kis Bódi Sylvi.</div>Fórizsnál nem lakott, csak hébe-hóba, ha mentünk valami bevetésre akkor Sodit mindig Kolossyn vettük föl, legutóbb amikor tatabányára mentek én már nem tartottam velük, és Hajdu attila sem, kiszálltam a buliból a Moszkva térnél.
Apr 30, 2013 21:07:54
biztos úr
Apr 30, 2013 21:08:00
Tajgi te meg ne fossál be, pláne ne a bokorba.
Apr 30, 2013 21:08:00
tajgetosz
Apr 30, 2013 21:10:46
<div class="quote"><div class="author">biztos úr</div>Tajgi te meg ne fossál be, pláne ne a bokorba.</div>Baszki, nem tudtam hugyozni, mert megzavartatok, hugyozási kísérletért nem büntethettek meg !
Apr 30, 2013 21:10:46
tajgetosz
Apr 30, 2013 21:12:30
Sodi, a legutóbbi tatabányai látogatásotok mikor volt és hogyan zajlott?
Apr 30, 2013 21:12:30
gennyes féregzsidó
Apr 30, 2013 21:12:57
tajgi, nyomjad már sztorikat, most miért kéreted magad?
Apr 30, 2013 21:12:57
sodika
Apr 30, 2013 21:16:31
Hát az kurva rég lehetett. Amikor én utoljára Tatabányán jártam, Titán még itthon volt Magyarországon.
Apr 30, 2013 21:16:31
tajgetosz
Apr 30, 2013 21:18:22
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Hát az kurva rég lehetett. Amikor én utoljára Tatabányán jártam, Titán még itthon volt Magyarországon.</div>Lalikát mikor állították elő a VIII. ker. Víg utcai rendőrkapitányságon jogtalanul?
Apr 30, 2013 21:18:22
Hitvány Patkány
Apr 30, 2013 21:18:26
<div class="quote"><div class="author">tajgetosz</div><div class="quote"><div class="author">Hitvány Patkány</div><div class="quote"><div class="author">tajgetosz</div>felőlem aztán végrehajthatják a nemlétező autón a végrehajtást, állok elébe, majd ők megtalálják legalább, hogy hol van :) reményeim szerint még nincs a MÉH telepen. A buckalakók sem peyorative jelző akart lenne, csak valami emléknyom a Star Warsból, de nem ők voltak az illegális fémkereskedők?</div>
Azok a jawák voltak, de ez mindegy is. Inkább beszéljünk egy kicsit Recsiről, ez a több lábon állás érdekes téma. Azt mindig tudtuk, hogy egy rossz kurva, aki eladja magát, de számomra inkább tűnt alsókategóriás gubacsi útinak, erre kiderül, hogy igazi kis Bódi Sylvi.</div>Fórizsnál nem lakott, csak hébe-hóba, ha mentünk valami bevetésre akkor Sodit mindig Kolossyn vettük föl, legutóbb amikor tatabányára mentek én már nem tartottam velük, és Hajdu attila sem, kiszálltam a buliból a Moszkva térnél.</div>
Azt vágom, hogy páran már besokalltatok Fórizs kvázi-rokonságától. Inkább arra lennénk kíváncsiak, hogy Recsi, hogy beszélt a gazdatest-szokásairól. Nevén nevezte a kurválkodást és beszélt a kajáról, az utaztatásról és a piálásról (főleg ez utóbbiról), vagy csak annyit mondott, hogy most "mással megy tényfeltárni".
Azok a jawák voltak, de ez mindegy is. Inkább beszéljünk egy kicsit Recsiről, ez a több lábon állás érdekes téma. Azt mindig tudtuk, hogy egy rossz kurva, aki eladja magát, de számomra inkább tűnt alsókategóriás gubacsi útinak, erre kiderül, hogy igazi kis Bódi Sylvi.</div>Fórizsnál nem lakott, csak hébe-hóba, ha mentünk valami bevetésre akkor Sodit mindig Kolossyn vettük föl, legutóbb amikor tatabányára mentek én már nem tartottam velük, és Hajdu attila sem, kiszálltam a buliból a Moszkva térnél.</div>
Azt vágom, hogy páran már besokalltatok Fórizs kvázi-rokonságától. Inkább arra lennénk kíváncsiak, hogy Recsi, hogy beszélt a gazdatest-szokásairól. Nevén nevezte a kurválkodást és beszélt a kajáról, az utaztatásról és a piálásról (főleg ez utóbbiról), vagy csak annyit mondott, hogy most "mással megy tényfeltárni".
Apr 30, 2013 21:18:26
sodika
Apr 30, 2013 21:20:57
<div class="quote"><div class="author">tajgetosz</div>Lalikát mikor állították elő a VIII. ker. Víg utcai rendőrkapitányságon jogtalanul?</div>
Amikor 10 perccel később már fel is töltöttem a képet arról, hogy Eszterrel ott állunk a kerületi kapitányság előtt.
<a href="https://www.facebook.com/photo.php?fbid=4723929944049&set=t.1468622787&type=3&theater" rel="nofollow" target="_blank">https://www.facebook.com/photo.php?fbid=4723929944049&set=t.1468622787&type=3&theater</a>
Amikor 10 perccel később már fel is töltöttem a képet arról, hogy Eszterrel ott állunk a kerületi kapitányság előtt.
<a href="https://www.facebook.com/photo.php?fbid=4723929944049&set=t.1468622787&type=3&theater" rel="nofollow" target="_blank">https://www.facebook.com/photo.php?fbid=4723929944049&set=t.1468622787&type=3&theater</a>
Apr 30, 2013 21:20:57
sodika
Apr 30, 2013 21:22:15
<div class="quote"><div class="author">Hitvány Patkány</div>vagy csak annyit mondott, hogy most "mással megy tényfeltárni".</div>
Mennék én Eszterrel akár minden nap nagyon szívesen, ha Eszter menne minden nap tényfeltárni, de nem megy, így ilyenkor megyek máshova. :D
Mennék én Eszterrel akár minden nap nagyon szívesen, ha Eszter menne minden nap tényfeltárni, de nem megy, így ilyenkor megyek máshova. :D
Apr 30, 2013 21:22:15
tajgetosz
Apr 30, 2013 21:23:28
<div class="quote"><div class="author">gennyes féregzsidó</div>tajgi, nyomjad már sztorikat, most miért kéreted magad?</div>Titán futása óta nem sok történt, Eszter panaszkodott Sodira, hogy nem mossa el a kávésbögréjét sem maga után. Azért igyekeztem kimaradni az utóbbi időben főleg azóta, hogy volt valami konfliktusos buli, amin marasztaltak, de nem maradtam ott Tatabányán valami egzaltált szomszéd mászkált késekkel vagy fejszével, hogy volt ez Sodi?
Apr 30, 2013 21:23:28
Ószövetségi Düh
Apr 30, 2013 21:23:39
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Hitvány Patkány</div>vagy csak annyit mondott, hogy most "mással megy tényfeltárni".</div>
Mennék én Eszterrel akár minden nap nagyon szívesen, ha Eszter menne minden nap tényfeltárni, de nem megy, így ilyenkor megyek máshova. :D</div>
Na akkor ennyit a munkáról meg a heti két kamerázásról.
Mennék én Eszterrel akár minden nap nagyon szívesen, ha Eszter menne minden nap tényfeltárni, de nem megy, így ilyenkor megyek máshova. :D</div>
Na akkor ennyit a munkáról meg a heti két kamerázásról.
Apr 30, 2013 21:23:39
sodika
Apr 30, 2013 21:26:45
<div class="quote"><div class="author">tajgetosz</div>valami egzaltált szomszéd mászkált késekkel vagy fejszével, hogy volt ez Sodi?</div>
Semmi különös nem történt. A parkolóhelyen vesztek össze, hogy miért állsz az ajtóm elé a szaroddal, leszúrlak. De elmagyarázták a helyiek, hogy ez csak a szokásos torzsalkodás a szomszédok között, nem történik itt semmi különös, így pont 5 másodpercre néztem fel miatta a Facebook-ból, annyira volt komoly.
Semmi különös nem történt. A parkolóhelyen vesztek össze, hogy miért állsz az ajtóm elé a szaroddal, leszúrlak. De elmagyarázták a helyiek, hogy ez csak a szokásos torzsalkodás a szomszédok között, nem történik itt semmi különös, így pont 5 másodpercre néztem fel miatta a Facebook-ból, annyira volt komoly.
Apr 30, 2013 21:26:45
Hitvány Patkány
Apr 30, 2013 21:27:21
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">Hitvány Patkány</div>vagy csak annyit mondott, hogy most "mással megy tényfeltárni".</div>
Csak legyen mit zabálni és dolgozni ne kelljen.
Csak legyen mit zabálni és dolgozni ne kelljen.
Apr 30, 2013 21:27:21
tajgetosz
Apr 30, 2013 21:27:33
Arra emlékszem, hogy Titán kurvára be volt baszva és pörögve a Kurultájon és nemzeti dalokat énekelt, de az autentikus tuva sámánt Adigzsit ő sem nézte meg a döglött madárral a fején. Pedig lehetett fényképet készíteni, mint a vursliban
Apr 30, 2013 21:27:33
sodika
Apr 30, 2013 21:28:29
Na akkor ennyit a munkáról meg a heti két kamerázásról.</div>
Ja, ha nem megy senki vidékre, és a Jobbik is csak uncsi dolgokról tart sajtótájékoztatót, meg per is csak a szokásos Hermán-féle adatkérés van, inkább ülök a gépnél, és unalom helyett dolgozok keményen.
Na akkor ennyit a munkáról meg a heti két kamerázásról.</div>
Ja, ha nem megy senki vidékre, és a Jobbik is csak uncsi dolgokról tart sajtótájékoztatót, meg per is csak a szokásos Hermán-féle adatkérés van, inkább ülök a gépnél, és unalom helyett dolgozok keményen.
Apr 30, 2013 21:28:29
sodika
Apr 30, 2013 21:29:20
<div class="quote"><div class="author">tajgetosz</div>Arra emlékszem, hogy Titán kurvára be volt baszva és pörögve a Kurultájon és nemzeti dalokat énekelt, de az autentikus tuva sámánt Adigzsit ő sem nézte meg a döglött madárral a fején. Pedig lehetett fényképet készíteni, mint a vursliban</div>
Pösztörpusztából nem maradtam ki, de ebből valahogy igen. Na majd idén. :)
Pösztörpusztából nem maradtam ki, de ebből valahogy igen. Na majd idén. :)
Apr 30, 2013 21:29:20
tajgetosz
Apr 30, 2013 21:29:48
Volt egyszer egy kurva hosszú túra, de sodi azon nem volt ott, amikor lementünk halasra, át kellett kocsikázni Dunaújvárosba, mert akkor szabadult hajnalok hajnalán a Jóni Olivér apjának az élettársa és el kellett hozni kocsival.
Apr 30, 2013 21:29:48
sodika
Apr 30, 2013 21:30:36
<div class="quote"><div class="author">tajgetosz</div>Eszter panaszkodott Sodira, hogy nem mossa el a kávésbögréjét sem maga után</div>
Ez jogos. El vagyok kényelmesedve ebből a szempontból. :)
Ez jogos. El vagyok kényelmesedve ebből a szempontból. :)
Apr 30, 2013 21:30:36
Magyar Harcos
Apr 30, 2013 21:31:14
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">tajgetosz</div>Arra emlékszem, hogy Titán kurvára be volt baszva és pörögve a Kurultájon és nemzeti dalokat énekelt, de az autentikus tuva sámánt Adigzsit ő sem nézte meg a döglött madárral a fején. Pedig lehetett fényképet készíteni, mint a vursliban</div>
Pösztörpusztából nem maradtam ki, de ebből valahogy igen. Na majd idén. :)</div>
Akkor ott tali ;-) Juszt is fel fogom tenni a kérdéseket, amelyeket már rég fel szeretnék:)
Pösztörpusztából nem maradtam ki, de ebből valahogy igen. Na majd idén. :)</div>
Akkor ott tali ;-) Juszt is fel fogom tenni a kérdéseket, amelyeket már rég fel szeretnék:)
Apr 30, 2013 21:31:14
sodika
Apr 30, 2013 21:31:45
<div class="quote"><div class="author">tajgetosz</div>Volt egyszer egy kurva hosszú túra, de sodi azon nem volt ott, amikor lementünk halasra, át kellett kocsikázni Dunaújvárosba, mert akkor szabadult hajnalok hajnalán a Jóni Olivér apjának az élettársa és el kellett hozni kocsival.</div>
Arról én is hallottam. Micsoda kalandokból maradtam én ki, hallod. :(
Arról én is hallottam. Micsoda kalandokból maradtam én ki, hallod. :(
Apr 30, 2013 21:31:45
tajgetosz
Apr 30, 2013 21:32:31
<div class="quote"><div class="author">tajgetosz</div>Volt egyszer egy kurva hosszú túra, de sodi azon nem volt ott, amikor lementünk halasra, át kellett kocsikázni Dunaújvárosba, mert akkor szabadult hajnalok hajnalán a Jóni Olivér apjának az élettársa és el kellett hozni kocsival.</div>Ez akkor volt, amikor leutaztunk P.László édesanyjához éjnek évadján Kelebiára, át az erdőn, földutakon, akkor előtte majdnem lekoccoltam egy szarvast, akkor vége lett volna tényfeltárásnak, Titán basztatott, hogy elrántottam a kormányt egy sün miatt 120 km/h nál, hogy az ő élete többet ér egy sünénél ezen vitáztam vele
Apr 30, 2013 21:32:31
Hitvány Patkány
Apr 30, 2013 21:33:50
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">tajgetosz</div>Eszter panaszkodott Sodira, hogy nem mossa el a kávésbögréjét sem maga után</div>
Ez jogos. El vagyok kényelmesedve ebből a szempontból. :)</div>
Dehogy jogos. Eszter hülye, hogy nem tudja értékelni a konstruktív káoszt. Dehát mit is várjunk tőle, mindig is frusztrálta a szellemi fölényed.
Ez jogos. El vagyok kényelmesedve ebből a szempontból. :)</div>
Dehogy jogos. Eszter hülye, hogy nem tudja értékelni a konstruktív káoszt. Dehát mit is várjunk tőle, mindig is frusztrálta a szellemi fölényed.
Apr 30, 2013 21:33:50
sodika
Apr 30, 2013 21:34:31
<div class="quote"><div class="author">tajgetosz</div>Titán basztatott, hogy elrántottam a kormányt egy sün miatt 120 km/h nál, hogy az ő élete többet ér egy sünénél ezen vitáztam vele</div>
Micsoda kalandok, és én ebből mind kimaradtam. :(
Micsoda kalandok, és én ebből mind kimaradtam. :(
Apr 30, 2013 21:34:31
tajgetosz
Apr 30, 2013 21:35:25
<div class="quote"><div class="author">tajgetosz</div><div class="quote"><div class="author">tajgetosz</div>Volt egyszer egy kurva hosszú túra, de sodi azon nem volt ott, amikor lementünk halasra, át kellett kocsikázni Dunaújvárosba, mert akkor szabadult hajnalok hajnalán a Jóni Olivér apjának az élettársa és el kellett hozni kocsival.</div>Ez akkor volt, amikor leutaztunk P.László édesanyjához éjnek évadján Kelebiára, át az erdőn, földutakon, akkor előtte majdnem lekoccoltam egy szarvast, akkor vége lett volna tényfeltárásnak, Titán basztatott, hogy elrántottam a kormányt egy sün miatt 120 km/h nál, hogy az ő élete többet ér egy sünénél ezen vitáztam vele</div>Engem különösen nem érdekelt az érvelése, mert tudtam, hogy egy sün életben maradása sokkalta fontosabb, jelentősebb mint hogy Jóni apja, Titán és Eszter és Én esetleg túléljük az aznapot és hazajussunk. aki egy sünt megment, az az egész világot megmenti.
Apr 30, 2013 21:35:25
Hitvány Patkány
Apr 30, 2013 21:40:01
<div class="quote"><div class="author">tajgetosz</div><div class="quote"><div class="author">tajgetosz</div><div class="quote"><div class="author">tajgetosz</div>Volt egyszer egy kurva hosszú túra, de sodi azon nem volt ott, amikor lementünk halasra, át kellett kocsikázni Dunaújvárosba, mert akkor szabadult hajnalok hajnalán a Jóni Olivér apjának az élettársa és el kellett hozni kocsival.</div>Ez akkor volt, amikor leutaztunk P.László édesanyjához éjnek évadján Kelebiára, át az erdőn, földutakon, akkor előtte majdnem lekoccoltam egy szarvast, akkor vége lett volna tényfeltárásnak, Titán basztatott, hogy elrántottam a kormányt egy sün miatt 120 km/h nál, hogy az ő élete többet ér egy sünénél ezen vitáztam vele</div>Engem különösen nem érdekelt az érvelése, mert tudtam, hogy egy sün életben maradása sokkalta fontosabb, jelentősebb mint hogy Jóni apja, Titán és Eszter és Én esetleg túléljük az aznapot és hazajussunk. aki egy sünt megment, az az egész világot megmenti.</div>
Szép dolog tőled, hogy megmentetted a sünt és abban is igazad van, hogy többet ér mint Titán meg Novotni egész pereputtya együttvéve, de túl szép ez az este ahhoz, hogy elbasszuk életbölcsességekkel. Apropó, van olyan családtag, aki még nem járt börtönben?
Szép dolog tőled, hogy megmentetted a sünt és abban is igazad van, hogy többet ér mint Titán meg Novotni egész pereputtya együttvéve, de túl szép ez az este ahhoz, hogy elbasszuk életbölcsességekkel. Apropó, van olyan családtag, aki még nem járt börtönben?
Apr 30, 2013 21:40:01
tajgetosz
Apr 30, 2013 21:40:23
A lényeg az, hogy az emberek nagy része túlzott jelentőséget tulajdonít saját magának. Nekem Titán elmondta, két szuratás között, hogy ő kiválasztott, akit Pio atya is megprófétált, ezért is lehetett annyira megalázó számára, hogy egy sündisznó élete mégis fontosabb :)
Apr 30, 2013 21:40:23
sodika
Apr 30, 2013 21:40:35
<div class="quote"><div class="author">tajgetosz</div>aki egy sünt megment, az az egész világot megmenti.</div>
Titánt nem értem. Mondogatja, hogy érzi, hogy 40 éves kora előtt meg fog halni, de közben minden fizikai vagy személyiségi jogitól eltérő jogi veszélytől összefossa magát (kivéve ha a volánnál ül).
Titánt nem értem. Mondogatja, hogy érzi, hogy 40 éves kora előtt meg fog halni, de közben minden fizikai vagy személyiségi jogitól eltérő jogi veszélytől összefossa magát (kivéve ha a volánnál ül).
Apr 30, 2013 21:40:35
sodika
Apr 30, 2013 21:42:42
Pedig a valóságban Téglás Péter anyázása, és bűnözőként való jellemzése áttételes börtönveszély, ha néhány cigány pedig összeveszik melletted, az nem.
Na mindegy.
Na mindegy.
Apr 30, 2013 21:42:42
tajgetosz
Apr 30, 2013 21:45:18
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">tajgetosz</div>aki egy sünt megment, az az egész világot megmenti.</div>
Titánt nem értem. Mondogatja, hogy érzi, hogy 40 éves kora előtt meg fog halni, de közben minden fizikai vagy személyiségi jogitól eltérő jogi veszélytől összefossa magát (kivéve ha a volánnál ül).</div>Ha Titán ül a volánnál, akkor mindenki fél Orbántól a legapróbb porszemig, az egész autópálya terrorizálva lesz, amerre száguld, az utasok a hányászacskót keresik és csak akkor lélegeznek föl, ha végre leveszi a gázpedálról a lábát.
Titánt nem értem. Mondogatja, hogy érzi, hogy 40 éves kora előtt meg fog halni, de közben minden fizikai vagy személyiségi jogitól eltérő jogi veszélytől összefossa magát (kivéve ha a volánnál ül).</div>Ha Titán ül a volánnál, akkor mindenki fél Orbántól a legapróbb porszemig, az egész autópálya terrorizálva lesz, amerre száguld, az utasok a hányászacskót keresik és csak akkor lélegeznek föl, ha végre leveszi a gázpedálról a lábát.
Apr 30, 2013 21:45:18
iThroll
Apr 30, 2013 21:46:21
<div class="quote"><div class="author">tajgetosz</div>A lényeg az, hogy az emberek nagy része túlzott jelentőséget tulajdonít saját magának. Nekem Titán elmondta, két szuratás között, hogy ő kiválasztott, akit Pio atya is megprófétált, ezért is lehetett annyira megalázó számára, hogy egy sündisznó élete mégis fontosabb :)</div>
ha tajgi így folytatja, akkor a legjobb onside troll lehet a jövőben
ha tajgi így folytatja, akkor a legjobb onside troll lehet a jövőben
Apr 30, 2013 21:46:21
tajgetosz
Apr 30, 2013 21:46:44
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Pedig a valóságban Téglás Péter anyázása, és bűnözőként való jellemzése áttételes börtönveszély, ha néhány cigány pedig összeveszik melletted, az nem.
Na mindegy.</div>Lehet, de könnyen megsebesülhetsz, anniyt meg nem ér meg, bármennyire is autentikusnak látszik egy ilyen romabulizás.
Na mindegy.</div>Lehet, de könnyen megsebesülhetsz, anniyt meg nem ér meg, bármennyire is autentikusnak látszik egy ilyen romabulizás.
Apr 30, 2013 21:46:44
sodika
Apr 30, 2013 21:47:44
<div class="quote"><div class="author">tajgetosz</div>Ha Titán ül a volánnál, akkor mindenki fél Orbántól a legapróbb porszemig, az egész autópálya terrorizálva lesz, amerre száguld, az utasok a hányászacskót keresik és csak akkor lélegeznek föl, ha végre leveszi a gázpedálról a lábát.</div>
Á, én bíztam benne.
De Hajdu Attila szerintem szívrohamot kapott volna néhány helyzettől, ha velünk jön olaszba. :D
Á, én bíztam benne.
De Hajdu Attila szerintem szívrohamot kapott volna néhány helyzettől, ha velünk jön olaszba. :D
Apr 30, 2013 21:47:44
sodika
Apr 30, 2013 21:48:36
<div class="quote"><div class="author">tajgetosz</div>könnyen megsebesülhetsz, anniyt meg nem ér meg, bármennyire is autentikusnak látszik egy ilyen romabulizás.</div>
A szórakoztató helyzetek általában veszélyesek. :)
A szórakoztató helyzetek általában veszélyesek. :)
Apr 30, 2013 21:48:36
tajgetosz
Apr 30, 2013 21:49:46
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">tajgetosz</div>Ha Titán ül a volánnál, akkor mindenki fél Orbántól a legapróbb porszemig, az egész autópálya terrorizálva lesz, amerre száguld, az utasok a hányászacskót keresik és csak akkor lélegeznek föl, ha végre leveszi a gázpedálról a lábát.</div>
Á, én bíztam benne.
De Hajdu Attila szerintem szívrohamot kapott volna néhány helyzettől, ha velünk jön olaszba. :D</div>Azért Velence felé simán kilapított volna az a Kamion minket, ha a kamionos nem rántja félre a kormányt és nem fékez. Én sem féltem, mert tudtam, hogy meghalunk :)
Á, én bíztam benne.
De Hajdu Attila szerintem szívrohamot kapott volna néhány helyzettől, ha velünk jön olaszba. :D</div>Azért Velence felé simán kilapított volna az a Kamion minket, ha a kamionos nem rántja félre a kormányt és nem fékez. Én sem féltem, mert tudtam, hogy meghalunk :)
Apr 30, 2013 21:49:46
sodika
Apr 30, 2013 21:50:23
Majd ha letelik az egy év, ami a szabálysértés elévülési ideje, felteszem azt a videót, ahol Titán 190-nel száguld velem két falu között egy sima kétsávos úton, de addig nem, mert megígértem neki, hogy az elévülési idő előtt nem publikus. :D
Apr 30, 2013 21:50:23
Trollopata
Apr 30, 2013 21:52:27
kussoljal mar sneci, mi a faszert van szofosasod?
most tajgit hallgatjuk, te takarodj a sarokba a faszodat verni!
most tajgit hallgatjuk, te takarodj a sarokba a faszodat verni!
Apr 30, 2013 21:52:27
Hitvány Patkány
Apr 30, 2013 21:52:44
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">tajgetosz</div>könnyen megsebesülhetsz, anniyt meg nem ér meg, bármennyire is autentikusnak látszik egy ilyen romabulizás.</div>
A szórakoztató helyzetek általában veszélyesek. :)</div>
Tényleg Tajgi egy ilyen romabuli alatt is ekkora arca van, vagy csak fogyatékos és nem képes felmérni a reális veszélyeket? Vagy ilyenkor is összehúzza magát, mint amikor egy troll felkérdezi?
A szórakoztató helyzetek általában veszélyesek. :)</div>
Tényleg Tajgi egy ilyen romabuli alatt is ekkora arca van, vagy csak fogyatékos és nem képes felmérni a reális veszélyeket? Vagy ilyenkor is összehúzza magát, mint amikor egy troll felkérdezi?
sodika
<div class="quote"><div class="author">tajgetosz</div>Azért Velence felé simán kilapított volna az a Kamion minket, ha a kamionos nem rántja félre a kormányt és nem fékez. Én sem féltem, mert tudtam, hogy meghalunk :)</div>
<b>Az kurva nagy pillanat volt!</b> :D
ÉS PONT AKKOR nem volt bekapcsolva egy kamera sem. :(
Tuti milliós nézettséget hozna a YouTube-on, annyin múlt a frontális puszi. Nagyjából negyed másodpercen. :)
Titán ugyanakkor elmagyarázta, hogy nem volt itt valódi veszély, mert ő tudta, hogy a szembejövő kamion fékezni fog.
Tuti milliós nézettséget hozna a YouTube-on, annyin múlt a frontális puszi. Nagyjából negyed másodpercen. :)
Titán ugyanakkor elmagyarázta, hogy nem volt itt valódi veszély, mert ő tudta, hogy a szembejövő kamion fékezni fog.
Béla
Apr 30, 2013 21:54:33
Ez eddig édeskevés, még a szegélyköveket sem raktad le vele. Tudsz te még ennél is többet.
Apr 30, 2013 21:54:33
Béla
Apr 30, 2013 21:55:37
<div class="quote"><div class="author">sodika</div>Majd ha letelik az egy év, ami a szabálysértés elévülési ideje, felteszem azt a videót, ahol Titán 190-nel száguld velem két falu között egy sima kétsávos úton, de addig nem, mert megígértem neki, hogy az elévülési idő előtt nem publikus. :D</div>
Kushadj szarfaszú, ne haverkodj itt tajgival, beszarva, hogy mit mesél el rólad.
Ha sokat ugatsz, a moderátroll letilt egy nap csendes pihenőre, hogy tajgival el tudjunk beszélgetni.
Kushadj szarfaszú, ne haverkodj itt tajgival, beszarva, hogy mit mesél el rólad.
Ha sokat ugatsz, a moderátroll letilt egy nap csendes pihenőre, hogy tajgival el tudjunk beszélgetni.
Apr 30, 2013 21:55:37
tajgetosz
Apr 30, 2013 21:55:56
<div class="quote"><div class="author">sodika</div><div class="quote"><div class="author">tajgetosz</div>Azért Velence felé simán kilapított volna az a Kamion minket, ha a kamionos nem rántja félre a kormányt és nem fékez. Én sem féltem, mert tudtam, hogy meghalunk :)</div>
Titán ugyanakkor elmagyarázta, hogy nem volt itt valódi veszély, mert ő tudta, hogy a szembejövő kamion fékezni fog.</div>Nem tudta, a barátnője elhagyta, és valójában csalódott volt és meg akart halni. Sopronban, amikor az Edit megmondta neki, hogy snem jön vissza hozzá a suzuki csomagtartójára írta, a születési dátumot ás 2012-évét csak én átírtam pár évvel. babonából
Titán ugyanakkor elmagyarázta, hogy nem volt itt valódi veszély, mert ő tudta, hogy a szembejövő kamion fékezni fog.</div>Nem tudta, a barátnője elhagyta, és valójában csalódott volt és meg akart halni. Sopronban, amikor az Edit megmondta neki, hogy snem jön vissza hozzá a suzuki csomagtartójára írta, a születési dátumot ás 2012-évét csak én átírtam pár évvel. babonából
Apr 30, 2013 21:55:56
sodika
Apr 30, 2013 21:56:26
<div class="quote"><div class="author">Hitvány Patkány</div>vagy csak fogyatékos és nem képes felmérni a reális veszélyeket?</div>
Ez utóbbi, mert ezek a helyzetek valójában a legkevésbé sem veszélyesek. Titán valamiért minden pillanatban attól rettegett, hogy mindjárt előkerülnek a kések, és egymást vagy minket is megtámadnak ezek-azok-amazok.
Én ugyanakkor még akkor is csak unatkozva néztem fel a Facebook-ból, amikor tényleg előkerült, mert éreztem én, hogy a cigányok körülöttem valójában nem ijednek meg, és ők, akik ott laknak, nyilván sokkal jobban meg tudják ítélni, mennyire komoly egy adott helyzet.
A késes szituban nem a késes embert néztem, hanem a többiek metakommunikációját, megijednek-e. Ha nem lesznek ijedtek, nekem se kell. Ilyen nagyon egyszerű ez.
Ez utóbbi, mert ezek a helyzetek valójában a legkevésbé sem veszélyesek. Titán valamiért minden pillanatban attól rettegett, hogy mindjárt előkerülnek a kések, és egymást vagy minket is megtámadnak ezek-azok-amazok.
Én ugyanakkor még akkor is csak unatkozva néztem fel a Facebook-ból, amikor tényleg előkerült, mert éreztem én, hogy a cigányok körülöttem valójában nem ijednek meg, és ők, akik ott laknak, nyilván sokkal jobban meg tudják ítélni, mennyire komoly egy adott helyzet.
A késes szituban nem a késes embert néztem, hanem a többiek metakommunikációját, megijednek-e. Ha nem lesznek ijedtek, nekem se kell. Ilyen nagyon egyszerű ez.
Apr 30, 2013 21:56:26
iThroll
Apr 30, 2013 21:56:33
Snecit tiltsa már ki valaki.
nagyon próbál témát terelni
nagyon próbál témát terelni
Apr 30, 2013 21:56:33
56 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™