gennyes féregzsidó
Jun 03, 2013 17:55:04
2011. november 25. 1:16 -> link
Bazmeg, előbb kötöm fel magam, mintsem hogy beköltözzek egy PADLÁSRA. :DDDDDD
Bazmeg, előbb kötöm fel magam, mintsem hogy beköltözzek egy PADLÁSRA. :DDDDDD
Jun 03, 2013 17:55:04
gennyes féregzsidó
Jun 03, 2013 17:55:38
2011. november 25. 9:35 -> link
Egyszerűen azon röhögök, hogy Gery eddig lakásról beszélt, most meg kiderült, hogy az egy padlás. :D
Egyszerűen azon röhögök, hogy Gery eddig lakásról beszélt, most meg kiderült, hogy az egy padlás. :D
Jun 03, 2013 17:55:38
snecigeci
Jun 03, 2013 17:55:55
<div class="quote"><div class="author">gennyes féregzsidó</div>2011. november 25. 1:16 -> link
Bazmeg, előbb kötöm fel magam, mintsem hogy beköltözzek egy PADLÁSRA. :DDDDDD</div>
ez jó.. közben otthon épült a padlástér neki xD
Bazmeg, előbb kötöm fel magam, mintsem hogy beköltözzek egy PADLÁSRA. :DDDDDD</div>
ez jó.. közben otthon épült a padlástér neki xD
Jun 03, 2013 17:55:55
jude
Jun 03, 2013 17:57:17
<div class="quote"><div class="author">snecigeci</div><div class="quote"><div class="author">jude</div>
Talán az lenne undorítóbb, ha esetleg beperelnéd anyádat.</div>
ennyire geci még ő sem lenne.. wait...</div>
Mondjuk a régi aláírása mindent elárult arról, hogy milyen ember is lehet és milyen a szüleihez való viszonya. A megélhetési szülős.
Baszki, akibe egy cseppnyi jóérzés szorult, olyat nem ír le.
ennyire geci még ő sem lenne.. wait...</div>
Mondjuk a régi aláírása mindent elárult arról, hogy milyen ember is lehet és milyen a szüleihez való viszonya. A megélhetési szülős.
Baszki, akibe egy cseppnyi jóérzés szorult, olyat nem ír le.
Jun 03, 2013 17:57:17
banshee
Jun 03, 2013 17:57:32
Az más.
Jun 03, 2013 17:57:32
gennyes féregzsidó
Jun 03, 2013 17:57:52
mekkora arca volt itt is, de azóta is egy irodai kanapén csövezik, és másoktól függ, hogy éppen tud-e enni, vagy éhezik. gyönyörű az élet.:)
Jun 03, 2013 17:57:52
jude
Jun 03, 2013 17:58:33
Ha esetleg valaki nem ismerné (kétlem) :
Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé.
Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé.
Jun 03, 2013 17:58:33
gennyes féregzsidó
Jun 03, 2013 17:58:48
<div class="quote"><div class="author">snecigeci</div><div class="quote"><div class="author">gennyes féregzsidó</div>2011. november 25. 1:16 -> link
ez jó.. közben otthon épült a padlástér neki xD</div>
az anyja lakott volna a padláson. evidenciákat.
ez jó.. közben otthon épült a padlástér neki xD</div>
az anyja lakott volna a padláson. evidenciákat.
Jun 03, 2013 17:58:48
Béla
Jun 03, 2013 18:01:06
Sneci, milyen érzés, hogy zsery, akinek a tetőtéri lakásán röhögtél, nem elég, hogy saját tulajdonú ingatlanban lakik, de még át is baszott alaposan jelképes hú-húszezer forinttal?
Fincsi?
Fincsi?
Jun 03, 2013 18:01:06
sodi-generátor
Jun 03, 2013 18:05:56
<div class="quote"><div class="author">gennyes féregzsidó</div>mekkora arca volt itt is, de azóta is egy irodai kanapén csövezik, és másoktól függ, hogy éppen tud-e enni, vagy éhezik. gyönyörű az élet.:)</div>
Ezer éve keresztény országban, ahol ismerik a bűnbocsánat fogalmát. múltbeli kijelentésekkel foglalkozni irreleváns dolog, sőt, keresztényellenes zsidó trollok szokása, keresztényellenes zsidó trolloknak meg bizony a jó kurva édesanyját. Bizony.
Ezer éve keresztény országban, ahol ismerik a bűnbocsánat fogalmát. múltbeli kijelentésekkel foglalkozni irreleváns dolog, sőt, keresztényellenes zsidó trollok szokása, keresztényellenes zsidó trolloknak meg bizony a jó kurva édesanyját. Bizony.
Jun 03, 2013 18:05:56
gennyes féregzsidó
Jun 03, 2013 18:07:47
kocsonya, itt várják, hogy pár 10 millióért elmondd nekik azt az ötletet, ami tavaly április elsején jutott eszedbe, egy aha és halleluja-érzés kíséretében. most már indulhat végre a shaját megoldás.
<a href="http://index.hu/gazdasag/2013/06/03/mar_egy_jo_otletre_is_tizmilliokat_kaphat/" rel="nofollow" target="_blank">http://index.hu/gazdasag/2013/06/03/mar_egy_jo_otletre_is_tizmilliokat_kaphat/</a>
<a href="http://index.hu/gazdasag/2013/06/03/mar_egy_jo_otletre_is_tizmilliokat_kaphat/" rel="nofollow" target="_blank">http://index.hu/gazdasag/2013/06/03/mar_egy_jo_otletre_is_tizmilliokat_kaphat/</a>
Jun 03, 2013 18:07:47
gennyes féregzsidó
Jun 03, 2013 18:10:38
a kis rohadék törpegeci kárpira pályázik:
András Molnár holnap, sorban állok ,ott kajáért, és, hátha megtalálnak a férgek, akkor abol is kártérités lesz. ki jőn filmezni a bulit?!
10 perce
mikor lesz már kitéve az utcára???
András Molnár holnap, sorban állok ,ott kajáért, és, hátha megtalálnak a férgek, akkor abol is kártérités lesz. ki jőn filmezni a bulit?!
10 perce
mikor lesz már kitéve az utcára???
Jun 03, 2013 18:10:38
gennyes féregzsidó
Jun 03, 2013 18:11:39
<div class="quote"><div class="author">Béla</div>Sneci, milyen érzés, hogy zsery, akinek a tetőtéri lakásán röhögtél, nem elég, hogy saját tulajdonú ingatlanban lakik, de még át is baszott alaposan jelképes hú-húszezer forinttal?
Fincsi?</div>
azért erre nem vennék mérget, sajnos.
Fincsi?</div>
azért erre nem vennék mérget, sajnos.
Jun 03, 2013 18:11:39
Zulu
Jun 03, 2013 18:11:51
<div class="quote"><div class="author">gennyes féregzsidó</div>a kis rohadék törpegeci kárpira pályázik:
10 perce
mikor lesz már kitéve az utcára???</div>
Blablabla...
Ez csak a duma, hogy kemenykedni megy, valojaban orul, hogy vegre ehet egyet.
10 perce
mikor lesz már kitéve az utcára???</div>
Blablabla...
Ez csak a duma, hogy kemenykedni megy, valojaban orul, hogy vegre ehet egyet.
Jun 03, 2013 18:11:51
Sodi hírek a jövőből
Jun 03, 2013 18:12:02
Homofóbok által bántalmazott faszverővel konzultált Balog Zoltán
A Szabad Köztéri Faszverésért Egyesület elnöke a sportért is felelős Emmi-vezető rendelkezésére bocsátotta a sporteseményeken tett homofób megnyilvánulások visszaszorításért tett javaslataikat.
Balog Zoltán, az emberi erőforrások minisztere hétfőn hivatalában fogadta Kiss Endre Farkast, a Szabad Köztéri Faszverésért Egyesület elnökét, akit 2014. április 28-án homofóbok bántalmaztak egy sportmérkőzésen azért, mert kiverte a faszát a nézőtéren. Kiss Endre Farkas az ütések következtében nyolc napon túl gyógyuló sérüléseket szenvedett - közölte az Emberi Erőforrások Minisztériuma (Emmi) hétfőn.
A Szabad Köztéri Faszverésért Egyesület elnöke a megbeszélésen a sportért is felelős tárcavezető rendelkezésére bocsátotta azokat a javaslatokat, amelyeket kidolgoztak a sporteseményeken tett homofób és faszverésellenes megnyilvánulások visszaszorításért.
Balog Zoltán ígéretet tett arra, hogy a dokumentumot eljuttatja a Magyar Labdarúgó Szövetség elnöke részére és személyesen is segíti annak megvalósulását.
A Szabad Köztéri Faszverésért Egyesület elnöke a sportért is felelős Emmi-vezető rendelkezésére bocsátotta a sporteseményeken tett homofób megnyilvánulások visszaszorításért tett javaslataikat.
Balog Zoltán, az emberi erőforrások minisztere hétfőn hivatalában fogadta Kiss Endre Farkast, a Szabad Köztéri Faszverésért Egyesület elnökét, akit 2014. április 28-án homofóbok bántalmaztak egy sportmérkőzésen azért, mert kiverte a faszát a nézőtéren. Kiss Endre Farkas az ütések következtében nyolc napon túl gyógyuló sérüléseket szenvedett - közölte az Emberi Erőforrások Minisztériuma (Emmi) hétfőn.
A Szabad Köztéri Faszverésért Egyesület elnöke a megbeszélésen a sportért is felelős tárcavezető rendelkezésére bocsátotta azokat a javaslatokat, amelyeket kidolgoztak a sporteseményeken tett homofób és faszverésellenes megnyilvánulások visszaszorításért.
Balog Zoltán ígéretet tett arra, hogy a dokumentumot eljuttatja a Magyar Labdarúgó Szövetség elnöke részére és személyesen is segíti annak megvalósulását.
Jun 03, 2013 18:12:02
snecigeci
Jun 03, 2013 18:12:13
<div class="quote"><div class="author">gennyes féregzsidó</div>
10 perce </div>
Sodi is ott szokott állni, ha nincs köszfetítés aznap.
10 perce </div>
Sodi is ott szokott állni, ha nincs köszfetítés aznap.
Jun 03, 2013 18:12:13
Fiatalember
Jun 03, 2013 18:14:01
<div class="quote"><div class="author">gennyes féregzsidó</div><div class="quote"><div class="author">Fiatalember</div>Igaz, hogy anyád minden reggel bezár az irodába?</div>
válaszolt az anyja? ákos mikor írt neki, és mit?</div>
Nem, Gyöngyi úgy tűnik nem akar levelezni Ákossal. Ettől függetlenül azt gondolom, hatott, amit olvasott, mert azóta a hülye fia láthatóan le van tiltva a fórumról és a kamerázgatásról is.
Nem, Gyöngyi úgy tűnik nem akar levelezni Ákossal. Ettől függetlenül azt gondolom, hatott, amit olvasott, mert azóta a hülye fia láthatóan le van tiltva a fórumról és a kamerázgatásról is.
Jun 03, 2013 18:14:01
gennyes féregzsidó
Jun 03, 2013 18:17:02
<div class="quote"><div class="author">Fiatalember</div><div class="quote"><div class="author">gennyes féregzsidó</div><div class="quote"><div class="author">Fiatalember</div>Igaz, hogy anyád minden reggel bezár az irodába?</div>
Nem, Gyöngyi úgy tűnik nem akar levelezni Ákossal. Ettől függetlenül azt gondolom, hatott, amit olvasott, mert azóta a hülye fia láthatóan le van tiltva a fórumról és a kamerázgatásról is.</div>
szívesen olvasná a tanszék.
Nem, Gyöngyi úgy tűnik nem akar levelezni Ákossal. Ettől függetlenül azt gondolom, hatott, amit olvasott, mert azóta a hülye fia láthatóan le van tiltva a fórumról és a kamerázgatásról is.</div>
szívesen olvasná a tanszék.
Jun 03, 2013 18:17:02
Sodi hírek a jövőből
Jun 03, 2013 18:21:33
Így kell ezt: Almádiban a szülők kérésére az igazgató kitiltotta Recskaboyt az iskolából
A tervek szerint a Magyar-Angol Tannyelvű Gimnáziumban tartott volna a rezsibűnözésről előadást angol (!) nyelven Kiss Endre Farkas, végül a program meghiúsult, az intézmény vezetője nem engedélyezte azt.
A gimnázium az első megyei állomás lett volna - legalábbis a szervezők terve szerint. Májnizdőakszesszaegejn Farkas először Veszprémben beszélt angol (!) nyelven a rezsibűnözésről (pontosabban a lopás fehércigány értelmezéséről - a szerk.), majd Várpalotára látogatott, ahol a Képesség- és Tehetségfejlesztő Magániskolában a Rezsibűnözés és a FAP! címmel fejtette ki magasröptű gondolatait.
Az almádi gimnázium bátor igazgatója azonban elmondta: megkeresték a szervezők, és ő saját hatáskörében döntött arról, hogy nem adnak helyt a rendezvénynek. Gránásiné Bácsi Tünde hozzátette: a tervezett rendezvénnyel kapcsolatban érkeztek hozzá szülői vélemények, ezek hatására hozta meg döntését, hogy ne tartsák meg az angol (!) nyelvű órát.
Elképzelhető, hogy hamarosan beindul a fehércigány hisztériagépezet, de valószínűleg csak hétfőn, mert az a hét első munkanapja...
A tervek szerint a Magyar-Angol Tannyelvű Gimnáziumban tartott volna a rezsibűnözésről előadást angol (!) nyelven Kiss Endre Farkas, végül a program meghiúsult, az intézmény vezetője nem engedélyezte azt.
A gimnázium az első megyei állomás lett volna - legalábbis a szervezők terve szerint. Májnizdőakszesszaegejn Farkas először Veszprémben beszélt angol (!) nyelven a rezsibűnözésről (pontosabban a lopás fehércigány értelmezéséről - a szerk.), majd Várpalotára látogatott, ahol a Képesség- és Tehetségfejlesztő Magániskolában a Rezsibűnözés és a FAP! címmel fejtette ki magasröptű gondolatait.
Az almádi gimnázium bátor igazgatója azonban elmondta: megkeresték a szervezők, és ő saját hatáskörében döntött arról, hogy nem adnak helyt a rendezvénynek. Gránásiné Bácsi Tünde hozzátette: a tervezett rendezvénnyel kapcsolatban érkeztek hozzá szülői vélemények, ezek hatására hozta meg döntését, hogy ne tartsák meg az angol (!) nyelvű órát.
Elképzelhető, hogy hamarosan beindul a fehércigány hisztériagépezet, de valószínűleg csak hétfőn, mert az a hét első munkanapja...
Jun 03, 2013 18:21:33
Fiatalember
Jun 03, 2013 18:32:32
Ákos ezt írta Gyöngyinek:
Tisztelt dr. Bata Gyöngyi Úrhölgy!
Remélem, nem haragszik a formális megszólításért, de nem ismerjük egymást, így ezt láttam a legcélszerűbbnek. Nem is tudom, hol kezdjem a levelemet. Talán azzal, hogy bemutatkozom. Kenézy Ákos vagyok, tanítással keresem a kenyerem. De elég is rólam ennyi, hiszen nem magamról szeretnék mesélni, inkább belekezdek abba, amiért ezt a levelet írom Önnek.
A fiáról van szó. Nekem is van édesanyám, és gyermekéveim alatt okoztam is neki nem kevés bosszúságot. Ilyenkor nem a büntetés volt a legrosszabb, hanem az, amit anyám szemében láttam: a szomorúság és a csalódottság. Bele se tudok gondolni, Ön mit érezhet, amikor a fiáról van szó.
Nem pocskondiázni szeretném azonban Endrét (akit csak az interneten keresztül ismertem meg), gondolom hallott róla eleget másoktól. Segíteni szeretnék Önnek, mert úgy látom, nagy a baj. Sajnos már abban a korban van, hogy szülőként a magyar jog nem ad lehetőséget Önnek arra, hogy komolyabban beleszóljon az életébe, ezért ilyen megoldást nem is javasolnék. Tudom, hogy Ön anya, mégis olyat kérnék, amibe talán belegondolnia is nehéz. Vágja el a köldökzsinórt! Amíg a fia nem kényszerül rá, hogy a saját lábára álljon, nem is fog. Gondoljon csak bele, mennyivel járul hozzá 31 évesen a saját létfenntartásához (élelmiszer, ruházkodás, rezsi stb.)? Tudomásom szerint semmivel. Újabban egy közös ismerősünk bízta meg egy munkával, Endre pedig már azt tervezi, hogy milyen elektronikai cikkeket fog vásárolni a pénzből. Annak ellenére, hogy milliós tartozásai vannak (NAV, BKV, egy másik közös ismerősünk, akinek már több, mint egy éve tartozik 200 ezer forinttal...), és ahogy Endrétől tudom, Ön sem áll jól anyagilag.
Ugyan nekem elképzelhetetlen, hogy ne támogassam idős szüleimet (jómagam 34 éves vagyok, utolsó, késői gyerek), de úgy látom, az Ön fiánál ez fel sem merül. Azt gondolom, azért, mert túlságosan szerető szülei voltak, akik mindent megadtak neki. Én is elkényeztetett gyerek voltam, ezért tapasztalatból mondom, hogy amíg az ember nem szorul rá, hogy magának keresse meg a betevő falatra valót, nem tudja megbecsülni a dolgok értékét sem. Ezért javaslom, vegye le a kezét a fiáról, és a továbbiakban ne biztosítson neki semmit.
Ne aggódjon, Endre az utóbbi időben mesterien kitanulta, hogyan kell a "barátain" élősködni. Ezt a saját bőrömön tapasztaltam meg én is. Amikor megjelent a társaságban, azt gondoltam, egy lelkes fiatalember, aki egy kicsit túl sokat görnyed a laptopja előtt. Azonban szépen lassan kiderült, hogy csak addig barátkozik, amíg valaki fizet helyette. Ez valahol elszomorító, valahol pedig megnyugató kell, hogy legyen az Ön számára, hiszen az legalább kiderül, hogy a fiában erős túlélési ösztön munkál.
Endre azt mesélte, egy ideig lakott a nagymamájánál, és ott eléggé szigorúan fogták, de valamilyen probléma miatt el kellett jönnie. Nem tudom, mi lehetett ez, de ha nem olyan nagyon súlyos, nem lehetne visszaküldeni egy időre? Olvastam arról, hogy Srí Lankán kallódó fiatalokat tesznek át új környezetbe, szigorúbb feltételek és keményebb életkörülmények közé, és ez gyakran kirántja őket a rossz környezetből. Talán Endrének is ez segíthetne.
Azért írtam meg ezeket Önnek, mert bár nekem is könnyebb volna elfordítani a fejem, esetleg felháborodni Endre videóin (pár "jóakarója" nekem is átküldte ezeket, gondolom, tudja, miről beszélek), vagy gyűlölködő kijelentésein (amik tényleg felháborítóak), de úgy gondolom, normális emberként legalább meg kell próbálnom segíteni. Mert az Ön fia láthatóan bajban van. Komoly bajban.
Remélem, nem ijesztettem meg a levelemmel, és közösen ki tudunk találni valamit, ami a helyes irányba navigálja Endrét. Tisztelettel:
Kenézy Ákos
Tisztelt dr. Bata Gyöngyi Úrhölgy!
Remélem, nem haragszik a formális megszólításért, de nem ismerjük egymást, így ezt láttam a legcélszerűbbnek. Nem is tudom, hol kezdjem a levelemet. Talán azzal, hogy bemutatkozom. Kenézy Ákos vagyok, tanítással keresem a kenyerem. De elég is rólam ennyi, hiszen nem magamról szeretnék mesélni, inkább belekezdek abba, amiért ezt a levelet írom Önnek.
A fiáról van szó. Nekem is van édesanyám, és gyermekéveim alatt okoztam is neki nem kevés bosszúságot. Ilyenkor nem a büntetés volt a legrosszabb, hanem az, amit anyám szemében láttam: a szomorúság és a csalódottság. Bele se tudok gondolni, Ön mit érezhet, amikor a fiáról van szó.
Nem pocskondiázni szeretném azonban Endrét (akit csak az interneten keresztül ismertem meg), gondolom hallott róla eleget másoktól. Segíteni szeretnék Önnek, mert úgy látom, nagy a baj. Sajnos már abban a korban van, hogy szülőként a magyar jog nem ad lehetőséget Önnek arra, hogy komolyabban beleszóljon az életébe, ezért ilyen megoldást nem is javasolnék. Tudom, hogy Ön anya, mégis olyat kérnék, amibe talán belegondolnia is nehéz. Vágja el a köldökzsinórt! Amíg a fia nem kényszerül rá, hogy a saját lábára álljon, nem is fog. Gondoljon csak bele, mennyivel járul hozzá 31 évesen a saját létfenntartásához (élelmiszer, ruházkodás, rezsi stb.)? Tudomásom szerint semmivel. Újabban egy közös ismerősünk bízta meg egy munkával, Endre pedig már azt tervezi, hogy milyen elektronikai cikkeket fog vásárolni a pénzből. Annak ellenére, hogy milliós tartozásai vannak (NAV, BKV, egy másik közös ismerősünk, akinek már több, mint egy éve tartozik 200 ezer forinttal...), és ahogy Endrétől tudom, Ön sem áll jól anyagilag.
Ugyan nekem elképzelhetetlen, hogy ne támogassam idős szüleimet (jómagam 34 éves vagyok, utolsó, késői gyerek), de úgy látom, az Ön fiánál ez fel sem merül. Azt gondolom, azért, mert túlságosan szerető szülei voltak, akik mindent megadtak neki. Én is elkényeztetett gyerek voltam, ezért tapasztalatból mondom, hogy amíg az ember nem szorul rá, hogy magának keresse meg a betevő falatra valót, nem tudja megbecsülni a dolgok értékét sem. Ezért javaslom, vegye le a kezét a fiáról, és a továbbiakban ne biztosítson neki semmit.
Ne aggódjon, Endre az utóbbi időben mesterien kitanulta, hogyan kell a "barátain" élősködni. Ezt a saját bőrömön tapasztaltam meg én is. Amikor megjelent a társaságban, azt gondoltam, egy lelkes fiatalember, aki egy kicsit túl sokat görnyed a laptopja előtt. Azonban szépen lassan kiderült, hogy csak addig barátkozik, amíg valaki fizet helyette. Ez valahol elszomorító, valahol pedig megnyugató kell, hogy legyen az Ön számára, hiszen az legalább kiderül, hogy a fiában erős túlélési ösztön munkál.
Endre azt mesélte, egy ideig lakott a nagymamájánál, és ott eléggé szigorúan fogták, de valamilyen probléma miatt el kellett jönnie. Nem tudom, mi lehetett ez, de ha nem olyan nagyon súlyos, nem lehetne visszaküldeni egy időre? Olvastam arról, hogy Srí Lankán kallódó fiatalokat tesznek át új környezetbe, szigorúbb feltételek és keményebb életkörülmények közé, és ez gyakran kirántja őket a rossz környezetből. Talán Endrének is ez segíthetne.
Azért írtam meg ezeket Önnek, mert bár nekem is könnyebb volna elfordítani a fejem, esetleg felháborodni Endre videóin (pár "jóakarója" nekem is átküldte ezeket, gondolom, tudja, miről beszélek), vagy gyűlölködő kijelentésein (amik tényleg felháborítóak), de úgy gondolom, normális emberként legalább meg kell próbálnom segíteni. Mert az Ön fia láthatóan bajban van. Komoly bajban.
Remélem, nem ijesztettem meg a levelemmel, és közösen ki tudunk találni valamit, ami a helyes irányba navigálja Endrét. Tisztelettel:
Kenézy Ákos
Jun 03, 2013 18:32:32
sodilegnagyobbrajongoja
Jun 03, 2013 18:34:31
<div class="quote"><div class="author">gennyes féregzsidó</div>le kéne vinni reaális értékre az árat, mondjuk 6 millióra, és akkor 5-ért talán elmenne.</div>
Pár minőségi fotó se ártana. Ez a mostani két kép kész katasztrófa.
Pár minőségi fotó se ártana. Ez a mostani két kép kész katasztrófa.
Jun 03, 2013 18:34:31
gennyes féregzsidó
Jun 03, 2013 18:43:40
<div class="quote"><div class="author">Fiatalember</div>Ákos ezt írta Gyöngyinek:</div>
lolbazmeg, lehet, hogy gyöngyi tényleg elvágta köldökzsinórt, és kocsonya értésére adta, hogy jövő hónaptól abból eszik amit megkeres magának?:))
mikor ment el? az időbeli összefüggést vizsgálja a tanszék fórum-távoltartási adhoc bizottsága.
lolbazmeg, lehet, hogy gyöngyi tényleg elvágta köldökzsinórt, és kocsonya értésére adta, hogy jövő hónaptól abból eszik amit megkeres magának?:))
mikor ment el? az időbeli összefüggést vizsgálja a tanszék fórum-távoltartási adhoc bizottsága.
Jun 03, 2013 18:43:40
nyilvános faszkiverő
Jun 03, 2013 18:43:58
nagyon jo ez a level! nem tul kemeny elso olvasatra, de vannak benne olyan reszek, amik a vesejeig hatoltak Gyongyinek. szerintem, ha tenyleg elolvasta, valamit csinalhatott a pupossal. 10/10
Jun 03, 2013 18:43:58
gennyes féregzsidó
Jun 03, 2013 18:45:25
<div class="quote"><div class="author">sodilegnagyobbrajongoja</div><div class="quote"><div class="author">gennyes féregzsidó</div>le kéne vinni reaális értékre az árat, mondjuk 6 millióra, és akkor 5-ért talán elmenne.</div>
Pár minőségi fotó se ártana. Ez a mostani két kép kész katasztrófa.</div>
nekem olyan az a hirdetés, mintha direkt nem akarnák eladni a házat. mert erre a hirdetésre senki nem fog érdeklődni, az majdnem biztos.
Pár minőségi fotó se ártana. Ez a mostani két kép kész katasztrófa.</div>
nekem olyan az a hirdetés, mintha direkt nem akarnák eladni a házat. mert erre a hirdetésre senki nem fog érdeklődni, az majdnem biztos.
Jun 03, 2013 18:45:25
gennyes féregzsidó
Jun 03, 2013 18:47:37
<div class="quote"><div class="author">nyilvános faszkiverő</div>nagyon jo ez a level! nem tul kemeny elso olvasatra, de vannak benne olyan reszek, amik a vesejeig hatoltak Gyongyinek. szerintem, ha tenyleg elolvasta, valamit csinalhatott a pupossal. 10/10</div>
most már elég valószínű, hogy az anyja miatt van a mostani Soha többet nem írok ide, amit eddig a trollok nem tudtak elérni, pedig mentek már tanszéki levelek az anyjának korábban is.
most már elég valószínű, hogy az anyja miatt van a mostani Soha többet nem írok ide, amit eddig a trollok nem tudtak elérni, pedig mentek már tanszéki levelek az anyjának korábban is.
Jun 03, 2013 18:47:37
határhaszon
Jun 03, 2013 18:48:21
jo volt a level, azonban remlik meg valami olyasmi regrol, hogy az anyja levelezeset is Sodi kezeli. ez azota valtozhatott, biztosan a cimzetthez jutott ez a level?
masik kerdesem, megerositest nyert az a hipotezis, hogy Sodimama elkobozta a faptopot is?
masik kerdesem, megerositest nyert az a hipotezis, hogy Sodimama elkobozta a faptopot is?
Jun 03, 2013 18:48:21
gennyes féregzsidó
Jun 03, 2013 18:48:33
kocsonya, a trollok.tk-ra mindenképpen tedd ki ezt a levelet, mint a trollok gonoszságának legfőbb bizonyítékát.:))
Jun 03, 2013 18:48:33
gennyes féregzsidó
Jun 03, 2013 18:50:24
<div class="quote"><div class="author">határhaszon</div>jo volt a level, azonban remlik meg valami olyasmi regrol, hogy az anyja levelezeset is Sodi kezeli. ez azota valtozhatott, biztosan a cimzetthez jutott ez a level?
masik kerdesem, megerositest nyert az a hipotezis, hogy Sodimama elkobozta a faptopot is?</div>
ez a levél az anyja melóhelyi címére ment, azt biztos nem kocsonya kezeli.
a faptop múlt héten még az alany birtokában volt, van róla képes bizonyíték.
masik kerdesem, megerositest nyert az a hipotezis, hogy Sodimama elkobozta a faptopot is?</div>
ez a levél az anyja melóhelyi címére ment, azt biztos nem kocsonya kezeli.
a faptop múlt héten még az alany birtokában volt, van róla képes bizonyíték.
Jun 03, 2013 18:50:24
snecigeci
Jun 03, 2013 18:50:54
<div class="quote"><div class="author">gennyes féregzsidó</div>nekem olyan az a hirdetés, mintha direkt nem akarnák eladni a házat. mert erre a hirdetésre senki nem fog érdeklődni, az majdnem biztos.</div>
lehet hogy púp az anyjától örökölte a vérprofizmust
lehet hogy púp az anyjától örökölte a vérprofizmust
Jun 03, 2013 18:50:54
Zulu
Jun 03, 2013 18:52:46
<div class="quote"><div class="author">gennyes féregzsidó</div><div class="quote"><div class="author">Fiatalember</div>Ákos ezt írta Gyöngyinek:</div>
mikor ment el? az időbeli összefüggést vizsgálja a tanszék fórum-távoltartási adhoc bizottsága.</div>
Hat, 22-en keso delutan volt egy melo csa, a level pedig 23-an este ment el.
mikor ment el? az időbeli összefüggést vizsgálja a tanszék fórum-távoltartási adhoc bizottsága.</div>
Hat, 22-en keso delutan volt egy melo csa, a level pedig 23-an este ment el.
Jun 03, 2013 18:52:46
nyilvános faszkiverő
Jun 03, 2013 18:59:37
meg lehet kerdezni szerintem telefonon is, ha valakit nagyon erdekel. ;)
<a href="http://paty.olx.hu/elado-241-nm-es-csaladi-haz-paty-iid-511313382" rel="nofollow" target="_blank">http://paty.olx.hu/elado-241-nm-es-csaladi-haz-paty-iid-511313382</a>
<a href="http://paty.olx.hu/elado-241-nm-es-csaladi-haz-paty-iid-511313382" rel="nofollow" target="_blank">http://paty.olx.hu/elado-241-nm-es-csaladi-haz-paty-iid-511313382</a>
Jun 03, 2013 18:59:37
Latinovits
Jun 03, 2013 19:04:52
mi van, sneci, fáj itt leskelődni úgy, hogy nem írhatsz ide, különben anyucika megbüntet és dádá lesz?
ui.: kicsi a farkad, recskaboy!
ui.: kicsi a farkad, recskaboy!
Jun 03, 2013 19:04:52
nyilvános faszkiverő
Jun 03, 2013 19:07:58
sneci, mar ugy vartalak!
belinkeled a Marcis cikket, amit megirtal?
gondoltam felhivom anyadat, hogy boldogan hallgathassa az uj okostelefonja csengohangjat...
azert fenyitett be, mert nem lett meg idore a beigert kutyu, vagy mert a rezsielmaradasod idestova 24 honapja ketyeg? :)
belinkeled a Marcis cikket, amit megirtal?
gondoltam felhivom anyadat, hogy boldogan hallgathassa az uj okostelefonja csengohangjat...
azert fenyitett be, mert nem lett meg idore a beigert kutyu, vagy mert a rezsielmaradasod idestova 24 honapja ketyeg? :)
Jun 03, 2013 19:07:58
gennyes féregzsidó
Jun 03, 2013 19:10:34
<div class="quote"><div class="author">nyilvános faszkiverő</div>vagy mert a rezsielmaradasod idestova 24 honapja ketyeg? :)</div>
az excel szerint így is milliókat adott az anyjának, aki felelőtlenül elbaszta másra a pénzt.
az excel szerint így is milliókat adott az anyjának, aki felelőtlenül elbaszta másra a pénzt.
Jun 03, 2013 19:10:34
gennyes féregzsidó
Jun 03, 2013 19:11:32
valaki nem akarja megvenni kocsonya régi 20-as számát? már biztos nem tartják fenn neki.
Jun 03, 2013 19:11:32
nyilvános faszkiverő
Jun 03, 2013 19:12:55
szerintem meg is van, hogy miert nem er ra ide irni:
<a href="http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9215275" rel="nofollow" target="_blank">http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9215275</a>
<a href="http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9215275" rel="nofollow" target="_blank">http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9215275</a>
Jun 03, 2013 19:12:55
gennyes féregzsidó
Jun 03, 2013 19:24:39
kocsonya, igaz, hogy te is felpontoztad kenézy ákos levelét?
Jun 03, 2013 19:24:39
sznetyi
Jun 03, 2013 19:33:00
Ety hatyugszág. Tyidók vatytok. Nya meló, tyá
Jun 03, 2013 19:33:00
Teszt
Jun 03, 2013 19:34:43
Kiss Endre Farkas (Recskaboy) Kiss Endre Farkas (Recskaboy)
Jun 03, 2013 19:34:43
Brian
Jun 03, 2013 19:35:56
szia artany, kersz pizzat?
Jun 03, 2013 19:35:56
Géntolvaj református
Jun 03, 2013 19:37:21
<div class="quote"><div class="author">Teszt</div>Kiss Endre Farkas (Recskaboy) Kiss Endre Farkas (Recskaboy)</div>
Igen, ez az ő fóruma. Egyéb kérdés?
Igen, ez az ő fóruma. Egyéb kérdés?
Jun 03, 2013 19:37:21
kémbögöly
Jun 03, 2013 19:46:26
<div class="quote"><div class="author">Latinovits</div>mi van, sneci, fáj itt leskelődni úgy, hogy nem írhatsz ide, különben anyucika megbüntet és dádá lesz?
ui.: kicsi a farkad, recskaboy!</div>
Lehet, hogy az anyja monitorozza a fórumot?
ui.: kicsi a farkad, recskaboy!</div>
Lehet, hogy az anyja monitorozza a fórumot?
Jun 03, 2013 19:46:26
kémbögöly
Jun 03, 2013 19:49:44
Pal Marton Még szép hogy az, hiszen ha zsodó" létezett volna ,,Himler bácsi" idelyében, akkor engem nem tudott volna rászedni tavaly"
See Translation
3 hours ago · 3
See Translation
3 hours ago · 3
Jun 03, 2013 19:49:44
Sodimama-detektor
Jun 03, 2013 19:50:24
*bíííííííííp*
Jun 03, 2013 19:50:24
Laci anyja
Jun 03, 2013 19:51:59
<div class="quote"><div class="author">kémbögöly</div>Lehet, hogy az anyja monitorozza a fórumot?</div>
What? SoDI anyja? :D
LOLbazmeg.
Sziklaszilárd véleményem szerint SoDI édesanyja soha sem olvasta ezt a szar fórumot és a közeljövőben se fogja.
Ez száz százalék. :)
What? SoDI anyja? :D
LOLbazmeg.
Sziklaszilárd véleményem szerint SoDI édesanyja soha sem olvasta ezt a szar fórumot és a közeljövőben se fogja.
Ez száz százalék. :)
Jun 03, 2013 19:51:59
Laci anyja
Jun 03, 2013 19:52:39
<div class="quote"><div class="author">Sodimama-detektor</div>*bíííííííííp*</div>
Kamu. :)
Biztos a szomszéd ip címére jelez.
Csá.
Csá.
Jun 03, 2013 19:52:39
Sodimama-detektor
Jun 03, 2013 19:56:36
<div class="quote"><div class="author">Laci anyja</div><div class="quote"><div class="author">Sodimama-detektor</div>*bíííííííííp*</div>
Csá.</div>
*sosem téved*
*vérprofi*
Csá.</div>
*sosem téved*
*vérprofi*
Jun 03, 2013 19:56:36
gennyes féregzsidó
Jun 03, 2013 19:56:47
blogin, azt hittem azért ennél többet kaszáltál a céggel. 6,5 millió nettó árbevétel. kifizeted a culágereket, aztán marad 3 kilód havonta.
Jun 03, 2013 19:56:47
Fotelrocker_Presszócigány
Jun 03, 2013 19:58:30
<div class="quote"><div class="author">gennyes féregzsidó</div>blogin, azt hittem azért ennél többet kaszáltál a céggel. 6,5 millió nettó árbevétel. kifizeted a culágereket, aztán marad 3 kilód havonta.</div>
nettó 350 alatt keres havonta, szóval sneci szerint ez elég lúzer kategória nem?
nettó 350 alatt keres havonta, szóval sneci szerint ez elég lúzer kategória nem?
Jun 03, 2013 19:58:30
Haim
Jun 03, 2013 19:59:29
<div class="quote"><div class="author">kémbögöly</div>Pal Marton Még szép hogy az, hiszen ha zsodó" létezett volna ,,Himler bácsi" idelyében, akkor engem nem tudott volna rászedni tavaly"
See Translation
3 hours ago · 3</div>
Hejjesírrás rullez.
See Translation
3 hours ago · 3</div>
Hejjesírrás rullez.
Jun 03, 2013 19:59:29
gennyes féregzsidó
Jun 03, 2013 20:01:41
kocsonya cégének mérlege természetesen nem került ki határidőre, de nem akarok evidenciákat. kérsz egy bejelentést Sherlock Porkstól, kocsonya?
Jun 03, 2013 20:01:41
Brian
Jun 03, 2013 20:03:48
<div class="quote"><div class="author">Haim</div><div class="quote"><div class="author">kémbögöly</div>Pal Marton Még szép hogy az, hiszen ha zsodó" létezett volna ,,Himler bácsi" idelyében, akkor engem nem tudott volna rászedni tavaly"
See Translation
3 hours ago · 3</div>
Hejjesírrás rullez.</div>
mit varsz egy hazaffytol
See Translation
3 hours ago · 3</div>
Hejjesírrás rullez.</div>
mit varsz egy hazaffytol
Jun 03, 2013 20:03:48
ál-zsodika
Jun 03, 2013 20:06:19
<div class="quote"><div class="author">gennyes féregzsidó</div>kocsonya cégének mérlege természetesen nem került ki határidőre, de nem akarok evidenciákat. kérsz egy bejelentést Sherlock Porkstól, kocsonya?</div>
igen kéjek.. zsidó faty. Na meló, csá.
igen kéjek.. zsidó faty. Na meló, csá.
Jun 03, 2013 20:06:19
sodileaks
Jun 03, 2013 20:15:16
<div class="quote"><div class="author">gennyes féregzsidó</div>kocsonya cégének mérlege természetesen nem került ki határidőre, de nem akarok evidenciákat. kérsz egy bejelentést Sherlock Porkstól, kocsonya?</div>
Az lenne igazán szép, ha saját magát jelentené fel.
Az lenne igazán szép, ha saját magát jelentené fel.
Jun 03, 2013 20:15:16
Haim
Jun 03, 2013 20:18:24
<div class="quote"><div class="author">gennyes féregzsidó</div>blogin, azt hittem azért ennél többet kaszáltál a céggel. 6,5 millió nettó árbevétel. kifizeted a culágereket, aztán marad 3 kilód havonta.</div>
Sodihoz képest egy Rockefeller. Debmég a jó öreg ártànyt is lenyomta szerintem.
Sodihoz képest egy Rockefeller. Debmég a jó öreg ártànyt is lenyomta szerintem.
Jun 03, 2013 20:18:24
nyilvános faszkiverő
Jun 03, 2013 20:18:41
<div class="quote"><div class="author">sodileaks</div><div class="quote"><div class="author">gennyes féregzsidó</div>kocsonya cégének mérlege természetesen nem került ki határidőre, de nem akarok evidenciákat. kérsz egy bejelentést Sherlock Porkstól, kocsonya?</div>
Az lenne igazán szép, ha saját magát jelentené fel.</div>
szerintem ot az anyjanak kellene feljelenteni a rezsihatraleka miatt...
szerintem ot az anyjanak kellene feljelenteni a rezsihatraleka miatt...
Jun 03, 2013 20:18:41
Feljelentő Feri
Jun 03, 2013 20:19:18
<div class="quote"><div class="author">sodileaks</div><div class="quote"><div class="author">gennyes féregzsidó</div>kocsonya cégének mérlege természetesen nem került ki határidőre, de nem akarok evidenciákat. kérsz egy bejelentést Sherlock Porkstól, kocsonya?</div>
Inkább ne, nehogy a végén enyhítő körülménynek vegyék az önfeljelentést.
Inkább ne, nehogy a végén enyhítő körülménynek vegyék az önfeljelentést.
Jun 03, 2013 20:19:18
gennyes féregzsidó
Jun 03, 2013 20:21:05
<div class="quote"><div class="author">Haim</div><div class="quote"><div class="author">gennyes féregzsidó</div>blogin, azt hittem azért ennél többet kaszáltál a céggel. 6,5 millió nettó árbevétel. kifizeted a culágereket, aztán marad 3 kilód havonta.</div>
Sodihoz képest egy Rockefeller. Debmég a jó öreg ártànyt is lenyomta szerintem.</div>
Sherlock Porks lenyúlásban utazik, Az más.
Sodihoz képest egy Rockefeller. Debmég a jó öreg ártànyt is lenyomta szerintem.</div>
Sherlock Porks lenyúlásban utazik, Az más.
Jun 03, 2013 20:21:05
xray
Jun 03, 2013 20:27:27
Kocsonya! Bekukucskálsz, leellenőrzöd, hogy mi jelent meg rólad? Végtelenül szánalmas vagy.
Jun 03, 2013 20:27:27
gennyes féregzsidó
Jun 03, 2013 20:36:21
ez meg mi a fasz?:)
<a href="https://www.facebook.com/leagueof.legends.7509" rel="nofollow" target="_blank">https://www.facebook.com/leagueof.legends.7509</a>
<a href="https://www.facebook.com/leagueof.legends.7509" rel="nofollow" target="_blank">https://www.facebook.com/leagueof.legends.7509</a>
Jun 03, 2013 20:36:21
Kétujjas sasfogás
Jun 03, 2013 20:50:03
Ne leskelődj, sodmány! Hol a marcis poszt?
Jun 03, 2013 20:50:03
?
Jun 03, 2013 20:52:59
Sodi holnap délig tegyed közkinccsé a Marcis posztot mert kibaszunk innen egy hétre és mehetsz a fb.-ra kuruc.info cikkeket megosztani meg repülőgépet fikázni. Dolgozz meg a fórumozásért.
Jun 03, 2013 20:52:59
gennyes féregzsidó
Jun 03, 2013 20:54:42
"Nos, a fejleményeket több lépcsőben mutatom meg. Naponta egy morzsa. Első lépésként az történt, hogy a helyi rendőrség elfogultságot jelentett, és áttette az ügyet máshova."
kocsonya, már elsőre kitehetnéd a rendőrök neked írt "idióta vagy" levelét. mindenki tudja, hogy ez a helyzet, nincs ebben semmi meglepetés.
kocsonya, már elsőre kitehetnéd a rendőrök neked írt "idióta vagy" levelét. mindenki tudja, hogy ez a helyzet, nincs ebben semmi meglepetés.
Jun 03, 2013 20:54:42
gennyes féregzsidó
Jun 03, 2013 20:55:58
<div class="quote"><div class="author">?</div>Sodi holnap délig tegyed közkinccsé a Marcis posztot mert kibaszunk innen egy hétre és mehetsz a fb.-ra kuruc.info cikkeket megosztani meg repülőgépet fikázni. Dolgozz meg a fórumozásért.</div>
szerintem az anyjától kér engedélyt a fórumozáshoz. 10 perc munka = 5 perc fórum.
szerintem az anyjától kér engedélyt a fórumozáshoz. 10 perc munka = 5 perc fórum.
Jun 03, 2013 20:55:58
Sodi-generátor
Jun 03, 2013 20:56:51
<div class="quote"><div class="author">gennyes féregzsidó</div>kocsonya, már elsőre kitehetnéd a rendőrök neked írt "idióta vagy" levelét. mindenki tudja, hogy ez a helyzet, nincs ebben semmi meglepetés.</div>
Tévedés.
Ebből jogi diadal lesz, majd meglátod.
Ha a SoDI támadásba lendül, nincs kímélet.
Bizony.
Tévedés.
Bizony.
Jun 03, 2013 20:56:51
gennyes féregzsidó
Jun 03, 2013 20:58:27
<div class="quote"><div class="author">Sodi-generátor</div><div class="quote"><div class="author">gennyes féregzsidó</div>kocsonya, már elsőre kitehetnéd a rendőrök neked írt "idióta vagy" levelét. mindenki tudja, hogy ez a helyzet, nincs ebben semmi meglepetés.</div>
Tévedés.
Bizony.</div>
főszabály szerint igen, de szegény kocsonyát megint elküldték a faszba a baromságaival együtt.
Tévedés.
Bizony.</div>
főszabály szerint igen, de szegény kocsonyát megint elküldték a faszba a baromságaival együtt.
Jun 03, 2013 20:58:27
Szentendre
Jun 03, 2013 21:01:30
Te náci fasz, ez várható volt, hogy elhajtanak, de miért nem büszkélkedsz a többi pereddel vádlott?
Jun 03, 2013 21:01:30
gennyes féregzsidó
Jun 03, 2013 21:02:29
"Többen kérdezték tőlem, mi történt azután, hogy tavaly ősszel feljelentettem az újbudai kubatov-listázó fideszeseket."
miért hazudsz folyamatosan, zsidó? nem "többen kérdezték", hanem a trollok emlékeztettek, hogy ebben az ügyben is megkaptad az "idióta vagy" típusú hatósági levelet, és nem hoztad nyilvánosságra, pedig tényleg idióta vagy.
miért hazudsz folyamatosan, zsidó? nem "többen kérdezték", hanem a trollok emlékeztettek, hogy ebben az ügyben is megkaptad az "idióta vagy" típusú hatósági levelet, és nem hoztad nyilvánosságra, pedig tényleg idióta vagy.
Jun 03, 2013 21:02:29
Jun 03, 2013 21:04:25
imádom ezt a sneci-féle hazudozást/csúsztatást.
rendőrségi elfogultság=gyávaság .. autism alert !!
rendőrségi elfogultság=gyávaság .. autism alert !!
Jun 03, 2013 21:04:25
Tamás Gáspár Miklós
Jun 03, 2013 21:08:33
<div class="quote"><div class="author">Sodi hírek a jövőből</div>Homofóbok által bántalmazott faszverővel konzultált Balog Zoltán
</div>
Kedves Viktor!
(...)
Egy szó, mint száz, arra kérlek, hogy – ha lehet, vidd magaddal Áder János államelnököt is – menj el a Kolosy térre, és tegyél egy szál zsebkendőt Kiss Endre Farkas kanapéjára. Az államnak, amelyet a sors kifürkészhetetlen végzéséből te vezetsz most, felelősséget kell vállalnia mindazokért, akik a területén élnek.
</div>
Kedves Viktor!
(...)
Egy szó, mint száz, arra kérlek, hogy – ha lehet, vidd magaddal Áder János államelnököt is – menj el a Kolosy térre, és tegyél egy szál zsebkendőt Kiss Endre Farkas kanapéjára. Az államnak, amelyet a sors kifürkészhetetlen végzéséből te vezetsz most, felelősséget kell vállalnia mindazokért, akik a területén élnek.
Jun 03, 2013 21:08:33
gennyes féregzsidó
Jun 03, 2013 21:09:07
<div class="quote"><div class="author">Fotelrocker_Presszócigány</div>imádom ezt a sneci-féle hazudozást/csúsztatást.
rendőrségi elfogultság=gyávaság .. autism alert !!</div>
nem bírja ki, hogy ne hazudozzon, hiszen ő egy beteges hazudozó. pedig mennyire egyszerű lenne leírnia: "a rendőrség szerint idióta vagyok. talán tényleg nem kellene ilyen feljelentéseket irkálnom ha hülye vagyok ehhez.".
rendőrségi elfogultság=gyávaság .. autism alert !!</div>
nem bírja ki, hogy ne hazudozzon, hiszen ő egy beteges hazudozó. pedig mennyire egyszerű lenne leírnia: "a rendőrség szerint idióta vagyok. talán tényleg nem kellene ilyen feljelentéseket irkálnom ha hülye vagyok ehhez.".
Jun 03, 2013 21:09:07
gennyes féregzsidó
Jun 03, 2013 21:11:06
kocsonya, ha szerinted nem reagálsz a trollokra, akkor miért tettél ki megint olyan tartalmat, amiről a trollok kérdeztek a minap? fogós kérdés, mi, idióta?
Jun 03, 2013 21:11:06
Szentendre
Jun 03, 2013 21:12:58
"Többen kérdezték tőlem, mi történt azután, hogy tavaly ősszel feljelentettem az újbudai kubatov-listázó fideszeseket."
Egyet mondj aki kérdezte a hazudós kurva anyádat!
Egyet mondj aki kérdezte a hazudós kurva anyádat!
Jun 03, 2013 21:12:58
Haim
Jun 03, 2013 21:14:49
<div class="quote"><div class="author">gennyes féregzsidó</div><div class="quote"><div class="author">Haim</div><div class="quote"><div class="author">gennyes féregzsidó</div>blogin, azt hittem azért ennél többet kaszáltál a céggel. 6,5 millió nettó árbevétel. kifizeted a culágereket, aztán marad 3 kilód havonta.</div>
Sherlock Porks lenyúlásban utazik, Az más.</div>
Pénz, pénz. Hugyospizzàt és marcipànt is lehet belőle venni,csakúgy mint Jack Danielst a bàrpultba hahó!
Sherlock Porks lenyúlásban utazik, Az más.</div>
Pénz, pénz. Hugyospizzàt és marcipànt is lehet belőle venni,csakúgy mint Jack Danielst a bàrpultba hahó!
Jun 03, 2013 21:14:49
Haim
Jun 03, 2013 21:17:12
<div class="quote"><div class="author">Szentendre</div>"Többen kérdezték tőlem, mi történt azután, hogy tavaly ősszel feljelentettem az újbudai kubatov-listázó fideszeseket."
Egyet mondj aki kérdezte a hazudós kurva anyádat!</div>
Először is a szerkesztőség. Aztàn laci, snecimanó, grafikus24, a buzipornós kolléga, utoljàra pedig a masztipartis sodi.
Egyet mondj aki kérdezte a hazudós kurva anyádat!</div>
Először is a szerkesztőség. Aztàn laci, snecimanó, grafikus24, a buzipornós kolléga, utoljàra pedig a masztipartis sodi.
Jun 03, 2013 21:17:12
gennyes féregzsidó
Jun 03, 2013 21:26:31
kocsonya, mi ezt várjuk:
Kiss Endre Farkas megosztott egy hivatkozást.
2 perce
Többen kérdezték tőlem, hogy miért vertem át Pál Márton keresztény hazafit, és miért akartam megakadályozni hősies zarándokútját.
2 perce
Többen kérdezték tőlem, hogy miért vertem át Pál Márton keresztény hazafit, és miért akartam megakadályozni hősies zarándokútját.
Jun 03, 2013 21:26:31
?
Jun 03, 2013 21:30:36
"Többen kérdezték tőlem, hogy miért vertem át Pál Márton keresztény hazafit, és miért akartam megakadályozni hősies zarándokútját. "
Na ezzel kapcsolatban holnap déli 12-ig szeretnénk látni valami írásos magyarázkodást. Ha nem repülsz innen egy hétre. Dolgozz!!!!!
Na ezzel kapcsolatban holnap déli 12-ig szeretnénk látni valami írásos magyarázkodást. Ha nem repülsz innen egy hétre. Dolgozz!!!!!
Jun 03, 2013 21:30:36
gennyes féregzsidó
Jun 03, 2013 21:33:10
"Kiss Endre Farkas megosztott egy hivatkozást.
6 perce
Úgy néz ki, Kalmár elvtárs ebből építette a budai villáját. De közben én vagyok a bűnöző, amiért az ő makulátlan becsületébe gázoltam.
Már legalábbis az ügyészség szerint. Ez egy vicc."
jaj de fáj a vádlottnak, hogy ő is csak egy ugyanolyan vádlott, mint vizó és társai.
egyébként miért hazudod azt, hogy ez csak kalmárról szól ha van 11 másik rendőr is? azért, mert beteges hazudozó vagy, kocsonya?
6 perce
Úgy néz ki, Kalmár elvtárs ebből építette a budai villáját. De közben én vagyok a bűnöző, amiért az ő makulátlan becsületébe gázoltam.
Már legalábbis az ügyészség szerint. Ez egy vicc."
jaj de fáj a vádlottnak, hogy ő is csak egy ugyanolyan vádlott, mint vizó és társai.
egyébként miért hazudod azt, hogy ez csak kalmárról szól ha van 11 másik rendőr is? azért, mert beteges hazudozó vagy, kocsonya?
Jun 03, 2013 21:33:10
?
Jun 03, 2013 21:35:20
"Úgy néz ki, Kalmár elvtárs ebből építette a budai villáját. De közben én vagyok a bűnöző, amiért az ő makulátlan becsületébe gázoltam."
Túlélés aztán morál. Hogy is volt ez te irigy szarproli?
Túlélés aztán morál. Hogy is volt ez te irigy szarproli?
here
<div class="quote"><div class="author">gennyes féregzsidó</div>kocsonya, mi ezt várjuk:
2 perce
Többen kérdezték tőlem, hogy miért vertem át Pál Márton keresztény hazafit, és miért akartam megakadályozni hősies zarándokútját.</div>
ma este már tényleg megírja, megmondta
2 perce
Többen kérdezték tőlem, hogy miért vertem át Pál Márton keresztény hazafit, és miért akartam megakadályozni hősies zarándokútját.</div>
ma este már tényleg megírja, megmondta
gennyes féregzsidó
Jun 03, 2013 21:36:40
kurva jó, hogy nem jöhetsz ide angolnázni, kocsonya. így sokkal élvezetesebb, hogy anyád miatt magadban kell tartanod a fogyatékos válaszaidat.
Jun 03, 2013 21:36:40
gennyes féregzsidó
Jun 03, 2013 21:38:12
<div class="quote"><div class="author">?</div>"Úgy néz ki, Kalmár elvtárs ebből építette a budai villáját. De közben én vagyok a bűnöző, amiért az ő makulátlan becsületébe gázoltam."
Túlélés aztán morál. Hogy is volt ez te irigy szarproli?</div>
kocsonya elfelejti, hogy vizó, kalmár és a többiek is csak az embertelen rendszer ellen harcoltak.
kocsonya elfelejti, hogy vizó, kalmár és a többiek is csak az embertelen rendszer ellen harcoltak.
Jun 03, 2013 21:38:12
?
Jun 03, 2013 21:39:55
<div class="quote"><div class="author">gennyes féregzsidó</div><div class="quote"><div class="author">?</div>"Úgy néz ki, Kalmár elvtárs ebből építette a budai villáját. De közben én vagyok a bűnöző, amiért az ő makulátlan becsületébe gázoltam."
kocsonya elfelejti, hogy vizó, kalmár és a többiek is csak az embertelen rendszer ellen harcoltak.</div>
Ők sem akartak (túl sok) adót fizetni a zsidó államnak.
kocsonya elfelejti, hogy vizó, kalmár és a többiek is csak az embertelen rendszer ellen harcoltak.</div>
Ők sem akartak (túl sok) adót fizetni a zsidó államnak.
Jun 03, 2013 21:39:55
gennyes féregzsidó
Jun 03, 2013 21:40:03
kocsonya, miért nem tiltakozol a török szemkilövetők ellen? Az más?
<a href="https://www.facebook.com/ultimatum.afsz/posts/194898103998202" rel="nofollow" target="_blank">https://www.facebook.com/ultimatum.afsz/posts/194898103998202</a>
<a href="https://www.facebook.com/ultimatum.afsz/posts/194898103998202" rel="nofollow" target="_blank">https://www.facebook.com/ultimatum.afsz/posts/194898103998202</a>
Jun 03, 2013 21:40:03
here
Jun 03, 2013 21:43:58
<div class="quote"><div class="author">gennyes féregzsidó</div>kocsonya, miért nem tiltakozol a török szemkilövetők ellen? Az más?
<a href="https://www.facebook.com/ultimatum.afsz/posts/194898103998202" rel="nofollow" target="_blank">https://www.facebook.com/ultimatum.afsz/posts/194898103998202</a></div>
a kurucon megmondták, hogy az iszlám kormány mellett kell állni
<a href="https://www.facebook.com/ultimatum.afsz/posts/194898103998202" rel="nofollow" target="_blank">https://www.facebook.com/ultimatum.afsz/posts/194898103998202</a></div>
a kurucon megmondták, hogy az iszlám kormány mellett kell állni
Jun 03, 2013 21:43:58
szpítsopp
Jun 03, 2013 21:46:21
Lesz tank púp?
<a href="http://www.speedshop.hu/termekek/67617/egyeb-logicom-robotics-spy-c-tank-kamera.html" rel="nofollow" target="_blank">http://www.speedshop.hu/termekek/67617/egyeb-logicom-robotics-spy-c-tank-kamera.html</a>
<a href="http://www.speedshop.hu/termekek/67617/egyeb-logicom-robotics-spy-c-tank-kamera.html" rel="nofollow" target="_blank">http://www.speedshop.hu/termekek/67617/egyeb-logicom-robotics-spy-c-tank-kamera.html</a>
Jun 03, 2013 21:46:21
gennyes féregzsidó
Jun 03, 2013 21:47:03
<div class="quote"><div class="author">here</div><div class="quote"><div class="author">gennyes féregzsidó</div>kocsonya, miért nem tiltakozol a török szemkilövetők ellen? Az más?
a kurucon megmondták, hogy az iszlám kormány mellett kell állni</div>
ja tééényleg! mindig elfelejtem, hogy ennek az idiótának a kurucon mindig leírják a jobbikos agit-prop elftársak, hogy mit kell gondolni a világ eseményeiről, így aztán természetes a pártérdek szerinti kettős mérce. vannak jó szemkilövetők, és vannak csúnya szemkilövetők.
ja tééényleg! mindig elfelejtem, hogy ennek az idiótának a kurucon mindig leírják a jobbikos agit-prop elftársak, hogy mit kell gondolni a világ eseményeiről, így aztán természetes a pártérdek szerinti kettős mérce. vannak jó szemkilövetők, és vannak csúnya szemkilövetők.
Jun 03, 2013 21:47:03
gennyes féregzsidó
Jun 03, 2013 21:51:01
kocsonya, szólnod kéne rgl-nek, hogy olvasson több kurucot, és ne osszon meg ennyi képet a török szemkilövetők brutalitásáról. mondd meg neki, hogy téged ez kellemetlenül érint, mert zavarja az egybites gondolkodásodat.
Jun 03, 2013 21:51:01
gennyes féregzsidó
Jun 03, 2013 22:08:56
kocsonya, rgl nem bír magával, ideológiailag teljesen össze fog zavar téged. ezen a képen egy török szemkilövető ávo-s üldöz egy török kisgyereket. pár hónapja még azon rinyáltál, hogy az izraeli katonák ugyanígy bánnak a palesztin gyerekekkel. szóljál már rgl-nek, hogy ne szopasson, mert te nem tudod ezt átgondolni.
<a href="https://www.facebook.com/ultimatum.afsz/posts/194924467328899" rel="nofollow" target="_blank">https://www.facebook.com/ultimatum.afsz/posts/194924467328899</a>
<a href="https://www.facebook.com/ultimatum.afsz/posts/194924467328899" rel="nofollow" target="_blank">https://www.facebook.com/ultimatum.afsz/posts/194924467328899</a>
Jun 03, 2013 22:08:56
gennyes féregzsidó
Jun 03, 2013 22:11:06
kocsonya, esetleg említettem már, hogy a saját kettős mércéddel való szopatást élvezem a legjobban az összes szopatási mód közül?
Jun 03, 2013 22:11:06
Jun 03, 2013 22:32:46
ráczigány is zöldövezetben alszik, sneci van remény, hogy te is visszaköltözhetsz majd :))
<a href="http://www.youtube.com/watch?v=1MhMZNjAicc&feature=youtu.be" rel="nofollow" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=1MhMZNjAicc&feature=youtu.be</a>
<a href="http://www.youtube.com/watch?v=1MhMZNjAicc&feature=youtu.be" rel="nofollow" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=1MhMZNjAicc&feature=youtu.be</a>
Jun 03, 2013 22:32:46
sodilegnagyobbrajongoja
Jun 03, 2013 22:36:36
Vajon RGL-nek van útlevele? Mert ha nincs, akkor elvi esélye sincs eljutni Brazíliába.
Jun 03, 2013 22:36:36
sodilegnagyobbrajongoja
Jun 03, 2013 22:38:10
<div class="quote"><div class="author">here</div><div class="quote"><div class="author">gennyes féregzsidó</div>kocsonya, miért nem tiltakozol a török szemkilövetők ellen? Az más?
Sóder falán az egyik kommentelő megmondta a tutit:
"Nagy Sándor Szörnyű... Szegények nem is tudják, hogy Izrael és USA érdekében támadják saját kormányukat!
2 órája · Tetszik · 3"
Sóder falán az egyik kommentelő megmondta a tutit:
"Nagy Sándor Szörnyű... Szegények nem is tudják, hogy Izrael és USA érdekében támadják saját kormányukat!
2 órája · Tetszik · 3"
Jun 03, 2013 22:38:10
gennyes féregzsidó
Jun 03, 2013 22:39:06
<div class="quote"><div class="author">sodilegnagyobbrajongoja</div>Vajon RGL-nek van útlevele? Mert ha nincs, akkor elvi esélye sincs eljutni Brazíliába.</div>
van neki, valamelyik videóban szóba kerül.
van neki, valamelyik videóban szóba kerül.
Jun 03, 2013 22:39:06
sodilegnagyobbrajongoja
Jun 03, 2013 22:41:09
Mert a rendőröknek személyit szokott mutogatni.
Jun 03, 2013 22:41:09
Karalábé Hadnagy
Jun 03, 2013 22:46:40
Éljen a Lex-Kocsonya!
A családon belüli erőszak eddigieknél súlyosabb büntetését teszi lehetővé júliustól a büntető törvénykönyv (Btk.) hétfőn elfogadott módosítása, amely önálló tényállássá teszi a kapcsolati erőszakot.
<b>Azt is büntetni fogják, ha az elkövető megalázza vagy súlyos nélkülözésnek teszi ki hozzátartozóját.</b>
<a href="http://index.hu/belfold/2013/06/03/sulyosabb_buntetes_a_kapcsolati_eroszakert/" rel="nofollow" target="_blank">http://index.hu/belfold/2013/06/03/sulyosabb_buntetes_a_kapcsolati_eroszakert/</a>
A családon belüli erőszak eddigieknél súlyosabb büntetését teszi lehetővé júliustól a büntető törvénykönyv (Btk.) hétfőn elfogadott módosítása, amely önálló tényállássá teszi a kapcsolati erőszakot.
<b>Azt is büntetni fogják, ha az elkövető megalázza vagy súlyos nélkülözésnek teszi ki hozzátartozóját.</b>
<a href="http://index.hu/belfold/2013/06/03/sulyosabb_buntetes_a_kapcsolati_eroszakert/" rel="nofollow" target="_blank">http://index.hu/belfold/2013/06/03/sulyosabb_buntetes_a_kapcsolati_eroszakert/</a>
Jun 03, 2013 22:46:40
broni
Jun 03, 2013 22:53:14
<div class="quote"><div class="author">Karalábé Hadnagy</div>Éljen a Lex-Kocsonya!
<a href="http://index.hu/belfold/2013/06/03/sulyosabb_buntetes_a_kapcsolati_eroszakert/" rel="nofollow" target="_blank">http://index.hu/belfold/2013/06/03/sulyosabb_buntetes_a_kapcsolati_eroszakert/</a></div>
na, vazze a kukacinfos magyartálibok meg még azt nőt is savaznák, aki tud írni-olvasni.....
<a href="http://index.hu/belfold/2013/06/03/sulyosabb_buntetes_a_kapcsolati_eroszakert/" rel="nofollow" target="_blank">http://index.hu/belfold/2013/06/03/sulyosabb_buntetes_a_kapcsolati_eroszakert/</a></div>
na, vazze a kukacinfos magyartálibok meg még azt nőt is savaznák, aki tud írni-olvasni.....
Jun 03, 2013 22:53:14
Temporaly
Jun 03, 2013 22:58:02
<a href="http://www.origo.hu/egeszseg/20130530-autizmus-sap-it-szektor-programozo-tesztelo.html" rel="nofollow" target="_blank">http://www.origo.hu/egeszseg/20130530-autizmus-sap-it-szektor-programozo-tesztelo.html</a>
Tessék gyagyás, látod még neked is lehet szerencséd. Jah, hogy nem vagy programozó, csak egy gányoló vérpistike. Szopó! Tudom, tudom, sziszó, ötvenezer félév...
Tessék gyagyás, látod még neked is lehet szerencséd. Jah, hogy nem vagy programozó, csak egy gányoló vérpistike. Szopó! Tudom, tudom, sziszó, ötvenezer félév...
Jun 03, 2013 22:58:02
kémbögöly
Jun 03, 2013 22:59:31
<div class="quote"><div class="author">Karalábé Hadnagy</div>Éljen a Lex-Kocsonya!
Végre szankcionálják a rezsibűnözést!! Készülj púpos!!
Végre szankcionálják a rezsibűnözést!! Készülj púpos!!
Jun 03, 2013 22:59:31
29 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

ennyire geci még ő sem lenne.. wait...