nincs egy jó román vpn provider se?
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
Egy pillanatra megdübbentem a profilképeden Trolléga, hogy mikbe vannak ezek? :DD
sexual praktik
Mifaaaaaaaaaaaan
XD Gyagyás, szerintem ezt látja 0-24-be..:D
Erő, izom, a Tibort, a sarokba bebaszom...
megölte a cujka.
Az mi? Románokból teljesen fogalmatlan vagyok, még csak nem is jártam ott soha.
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
Cipőtalpból főzött pálinka
🕎Endigame🕎
nem voltál romániába, nem ismered tepes vajda urat, kedves ember.
buzi kubatov.
Éljen Hypos
🕎Endigame🕎
És mindenki csodálkozik, hogy miért nem lehet megnyitni a sodifórumot nyilvános wifin meg a máv wifin :DDD
(Mondjuk ez érthető is)
"há' valamit elveszítettem. Nem tárgyat, egy kommunikációs formát valakivel, tehát ott ott van gond"
A pedofil nem is érti, de igazából őt védte meg a távoltartásival a rendőrség
rip feri. a barátom volt
nem tudtálk, mer meghóttak))))))))))))))))
Hülye faty. Majd hétköznap hajnal 1kor. A youtube könyvben olvastam.
Ezért:
Egyszer azt mondta, hogy csak neki kötelező bejárni, a többiek otthonról dolgoznak. Ha rábíznak egyáltalán valami gányolást, az egy normális embernek max egy óra lehet. Ezen kívül szerintem mosatlan tányérokat, poharakat pakol a mosogatógépbe, (elindítani egy szakember fogja) székeket tologat a helyére, kutyaszőrt porszívózik, szellőztet, de a kijáratnál figyelmeztető táblája van, hogy ablakokat bukóra sem hagyhat nyitva.
Faszom megy Linzbe. . A pénze miatt mentem volna, de az sem ér ennyit. nájn eredet.
mi ez ha nem shiker?
Nem basznám meg, tehát nem vok ratyi. -megbaszta
Mondjuk a fönökúr is nagy troll volt,ha jól emlékszem akkor valamelyik paki vagy hasonló migráncscsal küldte a pakkot.
Mint Picassonál a kék
Azt nagyon bírtam :D Azt még a Sodipédia is nagyon szépen leírja a Herr Schrekk szócikkben:
"Endre kirúgási papírjait személyesen Mohamed adta át, a kerítés alatt átkúszó, németül és angolul is alig beszélő muszlim migráns, aki azonban szorgalmával és jó felfogóképességével maradhatott, az európai migráns Sodikának viszont ajtót mutattak)"
"há' valamit elveszítettem. Nem tárgyat, egy kommunikációs formát valakivel, tehát ott ott van gond"
Vagy inkabb csak arrebb toszogatja a dolgokat, kapucsinos poharbol szorcsoli a sort es pokujjaza a telefonjat, ha meg szolnak neki, h nincs mar tiszta tanyer, jon a “hhehehe, joffana, mingya, maraggyama”.
Akármi van, akárhogy, mindenképp
sunáznám
Majd ha elkészül az új állatkert, a bio dómban olyan állatok lesznek,amit még a kalendáriumban sem látott a prof! Aztán beveti oda magát egy éjjel és huj huj hajrá szodómia!
Taot!
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
4000et loopolt a rendőrnek és nem mondta, hogy bruttó...
Ja majd a Sodi is forgathat ilyen RGL típusú videót, amikor a vigyorgóban egy bevadult lakótárs elverte párszor Németországban. :D Persze a végén kiengedték és ki is számláztak neki egy pár ezer eurós költséget a kezelések miatt és a magyar követség járt közben hogy engedjék el. Lenne potenciál egy közös RGL-Sodi diliházas websorozatban. Ömlene a donét, gondold meg Sodrák :D
Buszjegyet is tudjál megvenni, te nemzetvédő! :D
pedig az.
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
trashvod.com/w/wBjPf8dVL9gBZBAo85eDD4
1:04:42. Itt mondja, hogy brutto.
Legyen inkább 1:04:40
Fullzsírnak mondta, hogy 2529 a nettója :)
Trolléga igazat mond, elkelne a segítség. Endre nem segít, mert hamarosan bútor lesz a Blahán.
𝗪𝗲𝗯: trashvod.com - 𝗞𝗼𝗻𝘁𝗮𝗸𝘁: trshvd.link/kapcsolat - 𝗗𝗶𝘀𝗰𝗼𝗿𝗱: trshvd.link/discord
Gyagyás, neked is illene támogatnod a csoportot, hamár a Trashvodon lurkolsz órákat naponta, plusz még a linzi rendőröknek is onnan akartál kimentet jelenteteket mutatni arról, hogy Jutka magától lett véraláfutásos.
Fizetőssé kell tenni Fannika csinibaba meg a többi homokos tartalmat. Fosná!
régebbi trash csoportos trolljai is vannak, nem csak snecológusok
szutyok
Egy utolsó lumpen szar az is, pont mint a sneci, még a hegesztéshez is balfasz elvileg, pont mint sneci, idei évben ennek is már második munkahelye van. "Törlöm a csatornát", rá 2 napra ugyanúgy lájfol - figyelemkurva, pont mint sneci. Mehetne a süllyesztőbe ez a fehércigány is.
Az autóval meg benzinpénzzel úgy ahogy lehúzta, kb ennyi pozitív fonatkozása van. Eleinte én is normális arcnak hittem.
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
Teljesen egyetértek. Októberben írtam is, hogy azért gáz a tranyó vonal, mert eddig csak egy embert gyűlöltem elemi erővel, most már kettőt.
Amit Jutkával (és végülis a korccsal) bemutatott, az teljességgel kiírta a normális emberek sorából.
Tudom, tudom, Jutka így-úgy megérdemelte, de ezt lehet egy bizonyítványként is nézni. Ha Jutka feldobja a talpát, akkor a tranyó találni fog valaki mást, és ugyanúgy egy emberi roncsot fog csinálni belőle. Maga mellett tartja majd és ellöki, addig facsarja és szipolyozza, amíg egy undorító báb lesz belőle, aki zombiként követi a tranyót.
egy szar sittes. ja és bántalmazta judgát, tehát egy szar nőverő sittes.
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
Az hogyhogy nem legit? Egy csomót vakerált róla, hogy a foglalót visszaadta, de a szerződés szerint a dupláját kellett volna (mivel azért nem valósult meg az adás-vétel, mert ő nem tudta eladni a lakást). A maradékról először azt hazudta, hogy elküldte, de aztán nem ért oda a pénz, aztán meg már vitatta a jogosságát. Kiderült erről valami más is?
Faszom megy Linzbe. . A pénze miatt mentem volna, de az sem ér ennyit. nájn eredet.
Ez is egy nagypofájú, kamus, retardcigány.

örülj neki, végre van egy nyugodt esténk :D
hehe
Amúgy az, hogy egy korcshoz hasonló kvázifogyatékost kihasznál, már önmagában is egy utálatos gecivé teszi. Itt nincs olyan, hogy "az ellenségem ellensége a barátom", mi ezt csak megfigyeljük, mint egy természetfilmet.
A Sodiverzumban szinte kivétel nélkül csak paraziták és gazdatestek vannak (és gyakran ugynaz a szereplő egyszer parazita, máskor gazdatest), mind rohadék egymással, de emellett kívülálló, ártatlan embereket is átvernek, megkárosítanak.
Jó példa erre a mezőutca. Hasznos parazita volt, de egy aljas, ocsmány ember, aki éveken keresztül újabb és újabb pénzeket húzott le a gyagyásról kihasználva, hogy ő az egyetlen emberi kapcsolata. Amikor kiderült, hogy a púpos pedofilt, nem szakította meg a kapcsolatot vele, csak pumpolta tovább és közben próbálta titkolni, hogy ne derüljön ki, hogy kivel cimborál. Emellett önbíráskodás miatt volt eljárás ellene és szépen átverte Brigit is – és ez csak az, amit tudunk.
Plusz az állandó dezinformációival gátolja a tanszéki munkát is.
én ezzel teljes mértékben egyet tudok érteni, és én is írtam már korábban. Az is árulkodó, hogy a játékokban előszeretettel választja a női karaktereket, ahogy táncol, az pedig nagyon forró, meg néha még a nem létező hosszú haját is dobálja
egy dologban gondolom másképp, a tranyóban pont a férfiassága vonzza, meg az, hogy így a külvilág felé nyelvtanilag nem homokos. Andi szerintem egy olyan kitérő volt, ahol meg akarta mutatni mindenáron a buzidémonnak, hogy nem homár, vagy benne is a fiús értékeket kereste, fasz se tudja, megoszlanak erről a vélemények, de én inkább így látom
hehe
át akarja venni judga helyét a kapcsolatban, a cica ideális párja akar lenni, meg olyan is akar lenni közben, mint a szisza. szerintem amúgy most megint megnöveszti a haját, mert a judga is inkább csak oldalt ügyeskedett rajta. (szép lett a pajesz, köszönjük jucus!) az alkoholfogyasztási szokásait is a tranyónak köszönhetően megváltoztatta, próbálja felülmúlni sörszlopálásban. nem hiába iszik ennyit, azért ezelőtt mérsékeltebb volt ez. plusz ugye már töményezget is.
SUTTOGÓ HANGON BESZÉLTEM EGÉSZ VÉGIG
Sodi nő lesz. Evidencia. Láttam a forgatókönyveket.
Közvetlenül a börtönös - diliházas évad után fogja felélni minden megmaradt vagyonát és nemváltoztató műtéket egész sorát végrehajtatni magán.
Persze lesz egy pár hetes loop arról, hogy neki ez TB-ből jár, meg a kurva anyját mindenkinek, aki szerint neki ezekért mind fizetnie kell, de ez csak a show része.
Pár hónap múlva ott fog állni fasz és pénz nélkül a Blahán.
Ebben eddig lehet majd eljutni.
Nem feltétlenül nem a fenevad jele.
Közvetlenül a börtönös - diliházas évad után fogja felélni minden megmaradt vagyonát
Mármint megmaradt hitelkeretét?
csicskasodit mindenféleképpen menteni kell:
coub.com/csicskasodi
Kivételesen nem alkoholt iszok, mert elfogyott.
valahol azért szomorú ezt nézni, és nem a recskás miatt, hanem a többi trash miatt, mert ha nem Endrével csinálnák ezeket, akkor ki tudja, hogy kivel, meg kiket lennének képesek kihasználni ezek a férgek, ahogy azt fullfear is tette állítólag az ingatlanos történetében. Jutka, meg a szakképesítés nélküli ápoló meg ki tudja, hogy kiket hogy húztak le, de nekik kurva nagy becsületük van
hehe
de hisz a társfüggőség tök normális dolog, hisz Jutka is 16 éve együtt van a cicával, ezen logikán elindulva, Endrének is menni fog ez, csak kicsit nehezen indul, de majd legközelebb erre is figyel :)
böri
Hmm … ez mennyire pontos. Judka tényleg olyan mint Dracula mellett, az a bogár evő fél zombi Renfield.
Kurva jó B kategóriás horror film lehetne ebből. A Transzfesztita alkoholista vámpír elcsábítja a homokosságát tagadó, értelmi fogyatékos incel férfit.
Kezdő mazochista, vagy felfedező aki részegen keresi a bajt, de nem verekedés céljából, arra teljesen alkalmatlan, hanem csak kíváncsiságból és a mérhetetlen szerencséjével eddig sok meleg helyzetet megúszott. Merci utolsó elkalapálásánál szerintem rájött, hogy mégsem jó annyira az ütésállósága. A tarkófájásból egyértelmű hogy hasra vergődött, a kezével védte amit tudott és bébipózban ordibált segítségért, amíg ki nem jött a szomszéd.
Ha össze lesznek még valaha zárva és italoznak, Merci minden alkalommal, a legkisebb hibáért is befenyíti, és csak az elfogyasztott piamennyiségen múlik hogy verés lesz vagy sima csicskulás. Remélem legközelebb forogni fog a kamera, ezt soha nem bocsátom meg Mercinek hogy akkor lelőtte a lájvot.
Netflixen tuti nagyot menne
Tye gonosz boszojkány! Mejci máj a cicám, és soha nyem ütyöttél úty, minty ő!
Tye vaty asz undojító!
Az utóbbi hónapok történései alapján én már azt is eltudom képzeli, hogy pár év múlva tényleg nő akar majd lenni.
Viszont azt, hogy ő ezt a nemi átalakító procedúrát képes lenne végig járni már kétlem. Annyira kurva igénytelen magára, mind a kinézetében mind az egészsége szempontjából, hogy sokkal reálisabb scenario-nak tűnik, hogy majd csak simán betűri a faszát a 1,5 eurós tangájába aztán az anyjától megörökölt, 80-as évek kosztümjeiben ijesztgeti az embereket.
A buzi szaunába is úgy fog majd gusztustalankodni, hogy a lába közé betűrt fasszal totyog majd, kifestve mint egy demens öregasszony, aztáb dobálja majd a 10 szál pinaszőr haját, hogy “cép Sodika a Sodika”.
Azzal már tényleg tiszta Chris Chan lenne :D
Kiszámíthatatlan, hogy mi lesz, sok ellentétes vágy között őrlődhet:
Pro:
- A nemváltással meg tudná magyarázni a homoszexuális vágyait (de ehhez először el kellene fogadnia, hogy vannak ilyenek).
- Jobban hasonlíthatna Mercire.
- A piton döglődik. Hiheti, hogy ha be van fordítva, akkor még örömöt tud okozni magának.
- A nemváltással megmagyarázhatná magának, hogy miért szeret magával foglalkozni (nézegetni magát a tükörben, "szépítgetni" az amorf pofázmányát, szőrteleníteni stb.). – de ez talán nem is kérdés neki, egyszerűen szerelmes magába, fel sem merül, hogy más nem.
Kontra:
- A piton mérete az egyik, amire a legbüszkébb, a befordítása teljesen kirántaná az önértékelése egyik pillérét.
- Hatalmas hatalomvesztés lenne számára a genderváltás. A nőket mélységesen lenézi, nem tartja méltónak őket arra sem, hogy a férfiak beszélgetésébe beleszóljanak és úgy gondolja, hogy csak szolgamunkákra érdemesek. Ezt többször is kifejtette a tranyónak és élvezte, hogy mivel Merci fejében sincs egészséges kép erről, teljesen elfogadta és csicskult rá. Ő maga viszont ezt képtelen lenne elfogadni, hogy másodlagos lény, hiszen a nőgyűlölete legalábbis részben arról szól, hogy megindokolja magának miért automatikusan magasabbrendű az emberek több mint felénél.
Nekem úgy tűnik, hogy egyáltalán nem érdeklik a nők, nem is tud semmit róluk. Nem próbálja utánozni őket, inkább csak imád magával foglalkozni és unja, hogy ugyanazt a baltaarcot látja a tükörben. Valami mást akar: festegetni, színezgetni, tollászkodni, aztán gyönyörködni, hogy szépvok. Szerintem szoba transzvesztita lesz (ha még nem az), maximum lesz egy Sodina személyisége a hajóbárban, amit féltve fog őrizni mindenki előtt.
De ha ennyire szereti magát "szépítgetni" akkor miért nem képes elmenni hónapokig fodrászhoz? :)
Ez a későbbiekben fontos lehet egy pénzbüntetés kiszabásánál. Nem mindegy hogy 2500 vagy 4004 ojró a fütyije.
Mert ott férfihajat vágnának neki, nem nőit.
Akármi van, akárhogy, mindenképp
Ásó27
(
x68)
Mar 15, 2022 17:49:23
x68)
4K Blaha kukázós stream kell
Mifaaaaaaaaaaaan
Sanyibacsi
(
x6)
Mar 15, 2022 17:50:04
x6)
Hahó!
Fifike nagyon sokan kérdezik, hogy most akkor a bérelt recskaodúból száműzetés, és a Lyudkától eltiltás között logikailag ÉS kapcsolat is van?
Kérnénk erről egy tisztázósat most!
Porondra recskás!
Fifike nagyon sokan kérdezik, hogy most akkor a bérelt recskaodúból száműzetés, és a Lyudkától eltiltás között logikailag ÉS kapcsolat is van?
Kérnénk erről egy tisztázósat most!
Porondra recskás!
-
Mar 15, 2022 18:01:56
Ha a Mazda úszott a levesbe, akkor gyanítom a Cica nagyon rá fog hajtani a Vivarora mert neki kell kocsi!
Mar 15, 2022 18:01:56
broni
(
x45)
Mar 15, 2022 18:02:17
x45)
mező misi, a ner-es kurva anyád kiváncsi a szaros 48-as dalaidra, cigány
broni
(
x45)
Mar 15, 2022 18:10:10
x45)
vegyék már kle a magyar zázszlót a góglérol, idegesít.
bolgár jeti
(
x30)
Mar 15, 2022 18:16:05
x30)
vegyék már kle a magyar zázszlót a góglérol, idegesít.
Nemkarmolszteszar
(
x11)
Mar 15, 2022 18:24:31
x11)
Gyagyás számolod már az órákat?? Depi Dezsó és Magány Milán már úton vannak, a recskabarlangba!
Egy pillanatra megdübbentem a profilképeden Trolléga, hogy mikbe vannak ezek? :DD
Ásó27
(
x68)
Mar 15, 2022 18:26:46
x68)
sexual praktik
Magyarország rémálma
(
x7)
Mar 15, 2022 18:30:20
x7)
Valahogy mostanság mindig elfog az undor, ahogy a fórumra lépek, mert hirtelen beugrik ez az egész mocsok, ami körbeveszi a recskást, és úgy érzem, hogy mi is ebben dagonyázunk. Én csak néhány éve vagyok itt, mondhatni, hogy békeidőszakban jöttem, a seggpresszós/ogrés időszakban, ami ehhez a helyzethez képest sokkal magasabban volt. Álmodoztunk csak róla, hogy egyszer látunk egy csicskalángost, amit Shrekk oszt ki neki, de be kellett érni a hölgyúr évekkel korábbi tenyeresével, ha valaki ütve akarta látni a fölényeskedő veknit. Ma pedig kvázi mindennapos, hogy lecsapkodják a vadászbikát, a körülötte lévő nyomorultak pedig mind olyan emberek, akik még a klasszikus mellékretardokat is alulmúlják az értelmi képességeiket tekintve. Ne értse félre senki, Endre ott van, ahol az eddigi cselekedetei alapján megérdemli, hogy legyen, csak talán egy kicsit meredek a mélyrepülés, nehezen veszi be az ember gyomra.
hehe
Klohek
(
x12)
Mar 15, 2022 18:37:52
x12)
broni
(
x45)
Mar 15, 2022 18:50:39
x45)
megölte a cujka.
Faszaság van
(
x2)
Mar 15, 2022 18:51:17
x2)
Hallod recskás, ha Goldától megöröklöd az újszászi putrit, akkor oda hány csövest akarsz beköltöztetni?
ma nem lesz Nintendo, mert hazug a Nintendo!
bolgár jeti
(
x30)
Mar 15, 2022 18:52:56
x30)
megölte a cujka.
Ásó27
(
x68)
Mar 15, 2022 18:53:04
x68)
Hallod Endre, apádat valaha kirakták a csöves haverjai a lakásából???
Mifaaaaaaaaaaaan
Klohek
(
x12)
Mar 15, 2022 18:55:24
x12)
Gyagyás, bolhással mikor mentek a veszprémi állatkertbe???
Erő, izom, a Tibort, a sarokba bebaszom...
Penzmento
(
x6)
Mar 15, 2022 18:57:05
x6)
broni
(
x45)
Mar 15, 2022 18:58:19
x45)
nem voltál romániába, nem ismered tepes vajda urat, kedves ember.
broni
(
x45)
Mar 15, 2022 18:58:41
x45)
buzi kubatov.
Penzmento
(
x6)
Mar 15, 2022 18:59:43
x6)
buzi kubatov.
Éljen Hypos
sörösterv
(
x4)
Mar 15, 2022 19:01:38
x4)
És mindenki csodálkozik, hogy miért nem lehet megnyitni a sodifórumot nyilvános wifin meg a máv wifin :DDD
(Mondjuk ez érthető is)
bolgár jeti
(
x30)
Mar 15, 2022 19:07:42
x30)
Álmodoztunk csak róla, hogy egyszer látunk egy csicskalángost, amit Shrekk oszt ki neki, de be kellett érni a hölgyúr évekkel korábbi tenyeresével, ha valaki ütve akarta látni a fölényeskedő veknit. Ma pedig kvázi mindennapos, hogy lecsapkodják a vadászbikát
A pedofil nem is érti, de igazából őt védte meg a távoltartásival a rendőrség
broni
(
x45)
Mar 15, 2022 19:07:44
x45)
Éljen Hypos
rip feri. a barátom volt
féregnyulvány
(
x7)
Mar 15, 2022 19:08:39
x7)
kéne valami live gyagyás
broni
(
x45)
Mar 15, 2022 19:08:55
x45)
Hallod Endre, apádat valaha kirakták a csöves haverjai a lakásából???
nem tudtálk, mer meghóttak))))))))))))))))
tyodika
Mar 15, 2022 19:15:57
kéne valami live gyagyás
Hülye faty. Majd hétköznap hajnal 1kor. A youtube könyvben olvastam.
Mar 15, 2022 19:15:57
Sodragon legendája
(
x2)
Mar 15, 2022 19:17:44
x2)
Ezt a következő számot innen küldeném a Recskásnak speciálba'. Remélem jól utánad mennek a labancok és nemcsak kizárást, meg haragkezelési tréninget, hanem börtönt is kapsz végre. Az Univerzum előre megy nem hátra, még több büntit a Recskásra, oh yeah!
www.youtube.com/watch?v=EOkXIc0ALkE
www.youtube.com/watch?v=EOkXIc0ALkE
Kubatov G.
Mar 15, 2022 19:18:16
buzi kubatov.
Ezért:
Mar 15, 2022 19:18:16
Andi
(
x13)
Mar 15, 2022 19:22:25
x13)
Szerintem a nyomorult sima beosztottként, 9-5 szürkeegérként van állományban és tényleg alig merik még a gépet is rábízni annyira megbízhatatlanul teljesít.
Egyszer azt mondta, hogy csak neki kötelező bejárni, a többiek otthonról dolgoznak. Ha rábíznak egyáltalán valami gányolást, az egy normális embernek max egy óra lehet. Ezen kívül szerintem mosatlan tányérokat, poharakat pakol a mosogatógépbe, (elindítani egy szakember fogja) székeket tologat a helyére, kutyaszőrt porszívózik, szellőztet, de a kijáratnál figyelmeztető táblája van, hogy ablakokat bukóra sem hagyhat nyitva.
Trash csoportos haver
(
x19)
Mar 15, 2022 19:25:36
x19)
Mennyit változott a világ.
Se megemlékezés a szabadságharc miatt, se ukrán-orosz flokkok, csak a faszpinának való becsicskulás jutott 2022 március 15.-ère...
Se megemlékezés a szabadságharc miatt, se ukrán-orosz flokkok, csak a faszpinának való becsicskulás jutott 2022 március 15.-ère...
dilomalo
(
x1)
Mar 15, 2022 19:26:51
x1)
Mennyit változott a világ.
mi ez ha nem shiker?
Andi
(
x13)
Mar 15, 2022 19:27:57
x13)
Trash csoportos haver
(
x19)
Mar 15, 2022 19:29:18
x19)
Ez vótmá?
Tranyó fb
Tranyó fb
PúpszásziVámpír
(
x10)
Mar 15, 2022 19:30:32
x10)
www.youtube.com/watch?v=acQMDx3E92c
Megy a Géjza live
Álmodjatok Rémeket!
Megy a Géjza live
SnecológusHallgató
(
x4)
Mar 15, 2022 19:34:31
x4)
A Zsírfing nagyon copyright strikeot akar kapni. A zeneválasztás miatt nem is bánnám, hulljon a férgese! A csavarhoz meg nem azért nem fér hozzá, mert szar a csavar. Szerintem. :D
Ény eszt nyem éjtyem hetyetye
A régnemlátott buzidémon
Mar 15, 2022 19:40:01
Mekkora pali volt az ogre, hogy átvette a kirúgási papírt így hivatalossá vált a dolog majd azzal a lendülettel az albiból is kitette a szűrét.
Hiányzik az öreg.
Hiányzik az öreg.
Mondjuk a fönökúr is nagy troll volt,ha jól emlékszem akkor valamelyik paki vagy hasonló migráncscsal küldte a pakkot.
Mar 15, 2022 19:40:01
tyodika
Mar 15, 2022 19:44:06
Ez vótmá?
Tranyó fb
Tranyó fb
Mint Picassonál a kék
Mar 15, 2022 19:44:06
sörösterv
(
x4)
Mar 15, 2022 19:53:00
x4)
Azt nagyon bírtam :D Azt még a Sodipédia is nagyon szépen leírja a Herr Schrekk szócikkben:
"Endre kirúgási papírjait személyesen Mohamed adta át, a kerítés alatt átkúszó, németül és angolul is alig beszélő muszlim migráns, aki azonban szorgalmával és jó felfogóképességével maradhatott, az európai migráns Sodikának viszont ajtót mutattak)"
sodika halálvágya
(
x11)
Mar 15, 2022 20:02:03
x11)
Ezen kívül szerintem mosatlan tányérokat, poharakat pakol a mosogatógépbe, (elindítani egy szakember fogja) székeket tologat a helyére, kutyaszőrt porszívózik, szellőztet, de a kijáratnál figyelmeztető táblája van, hogy ablakokat bukóra sem hagyhat nyitva.
Vagy inkabb csak arrebb toszogatja a dolgokat, kapucsinos poharbol szorcsoli a sort es pokujjaza a telefonjat, ha meg szolnak neki, h nincs mar tiszta tanyer, jon a “hhehehe, joffana, mingya, maraggyama”.
broni
(
x45)
Mar 15, 2022 20:04:27
x45)
Ezért:
sunáznám
még éltet a remény
(
x1)
Mar 15, 2022 20:32:49
x1)
sunáznám
Majd ha elkészül az új állatkert, a bio dómban olyan állatok lesznek,amit még a kalendáriumban sem látott a prof! Aztán beveti oda magát egy éjjel és huj huj hajrá szodómia!
Sodragon legendája
(
x2)
Mar 15, 2022 20:33:51
x2)
Képzelem, ahogy a haragkezelési tréningen Sodi eljárja a többieknek a Baby Shark táncot és a többi alkesz és/vagy pszichopata zombival erre kornyikál és rázza magát. :D
seymour schwartz
(
x6)
Mar 15, 2022 20:36:08
x6)
Lesz ma lájv? Milyen játékkal játszol? Mit csomagolsz ki? Építed már a youtube karriert? Foghjah foshni? Tudom, a Márky-s dolog nem jött be, de ne add fel, azért van szetáp, fejlődik, a melód is megvan, csak szépen, pontosan nyomjad a sztrímeket, mindig írjad a faladra, hogy mi lesz, az atomóra eddig is működött, ha ilyen precízen csinálod mint eddig, akkor tutira be fogsz futni. Vegyed a legújabb játékokat, most úgy is van rá pénzed, menni fog!
Ingatkanügyek
Trashcsoportban láttam
Mar 15, 2022 20:40:46
Trollégák, a Trashvodot üzemeltetők nemrég raktak ki egy Facebook posztot a Trollcsoportba, miszerint szépen lassan kezd betelni a tárhely az oldalon, emiatt pedig örülnének neki a srácok (meg a TV néző gyerekukszok), ha akinek lenne rá lehetősége, az támogatná őket anyagilag.
trashvod.com/tamogatas?fbclid=IwAR0g54ag92LBOoxqlpjK0CTX8EIBZ-J18bXQYuocLuSmp0z155KoFEUU0uc
Gyagyás, neked is illene támogatnod a csoportot, hamár a Trashvodon lurkolsz órákat naponta, plusz még a linzi rendőröknek is onnan akartál kimentet jelenteteket mutatni arról, hogy Jutka magától lett véraláfutásos.
trashvod.com/tamogatas?fbclid=IwAR0g54ag92LBOoxqlpjK0CTX8EIBZ-J18bXQYuocLuSmp0z155KoFEUU0uc
Mar 15, 2022 20:40:46
xray
(
x21)
Mar 15, 2022 20:43:10
x21)
Mar 15, 2022 20:43:10
Képzelem, ahogy a haragkezelési tréningen Sodi eljárja a többieknek a Baby Shark táncot és a többi alkesz és/vagy pszichopata zombival erre kornyikál és rázza magát. :D
nem fog érteni semmit, a többiek meg fogják verni. Mar 15, 2022 20:43:10
Trash csoportos haver
(
x19)
Mar 15, 2022 20:44:40
x19)
Nemzet Krónikása
(
x21)
Mar 15, 2022 20:45:51
x21)
Milyen 4000 euró? Az 4004 euró bruttó, meg a kintlévőségek, hahó!
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
Trash csoportos haver
(
x19)
Mar 15, 2022 20:48:28
x19)
Milyen 4000 euró? Az 4004 euró bruttó, meg a kintlévőségek, hahó!
Sodragon legendája
(
x2)
Mar 15, 2022 20:51:54
x2)
nem fog érteni semmit, a többiek meg fogják verni.
Ja majd a Sodi is forgathat ilyen RGL típusú videót, amikor a vigyorgóban egy bevadult lakótárs elverte párszor Németországban. :D Persze a végén kiengedték és ki is számláztak neki egy pár ezer eurós költséget a kezelések miatt és a magyar követség járt közben hogy engedjék el. Lenne potenciál egy közös RGL-Sodi diliházas websorozatban. Ömlene a donét, gondold meg Sodrák :D
Okjs Snecologus
(
x1)
Mar 15, 2022 20:52:22
x1)
na cserusztok, valami hír a két poloskáról ?!
gyanús live csend van
szutyok
gyanús live csend van
trolléga
(
x30)
Mar 15, 2022 20:55:21
x30)
pedig az.
mifaaan
(
x1)
Mar 15, 2022 20:58:28
x1)
mifaaan
(
x1)
Mar 15, 2022 20:59:06
x1)
Legyen inkább 1:04:40
bolgár jeti
(
x30)
Mar 15, 2022 20:59:44
x30)
Fullzsírnak mondta, hogy 2529 a nettója :)
Darth Tibor
(
x7)
Mar 15, 2022 21:03:36
x7)
Mai ünnep alkalmából Titán Józsi nem tartott beszédet valahol?
...és szeretlek, ne felejtsd el! Puszi-puszi!
trashvod
(
x6)
Mar 15, 2022 21:05:19
x6)
Trollégák, a Trashvodot üzemeltetők nemrég raktak ki egy Facebook posztot a Trollcsoportba (...)
Trolléga igazat mond, elkelne a segítség. Endre nem segít, mert hamarosan bútor lesz a Blahán.
Bejlin
(
x8)
Mar 15, 2022 21:07:29
x8)
Fullfingos vonalat most pótolom be, de 1 dologban igaza van. Most amíg költeni kell a bank pénzét addig közös, majd visszafizetéskor persze az a pénz már nem lesz közös. Amint elfogy a hitelkeret és elkell kezdeni kőkeményen törleszteni abban a pillanatban ha a Sodi kimond egy Béla nevet vagy éppen kék póló lesz rajta akkor meglesz a Casus belli amire hivatkozva a tranyó hirtelen véget vet az együttműködésnek.
Mindenesetre amint a tranyó végez Sodival őt is ajánlott lenne belátható időn belül kivonni a forgalomból mielőtt megtalálja a következő gazdatestet. Egy ilyen parazitának vesznie kell.
"Nem tudunk kenyeret venni. Éhezünk"
Mindenesetre amint a tranyó végez Sodival őt is ajánlott lenne belátható időn belül kivonni a forgalomból mielőtt megtalálja a következő gazdatestet. Egy ilyen parazitának vesznie kell.
Trash csoportos haver
(
x19)
Mar 15, 2022 21:08:01
x19)
Én tudom, hogy bruttó. Nem kell mindenkinek beírni ezért.
Sodira utaltam csak aki direkt 4000 eurót mondott.
Erről is szól a meme, hogy ilyen nem létezik.
Sodira utaltam csak aki direkt 4000 eurót mondott.
Erről is szól a meme, hogy ilyen nem létezik.
trolléga
(
x30)
Mar 15, 2022 21:10:12
x30)
trashvod.com/w/m5dGFmgF6LajEfeCn7d3B6?start=19m15s
"te 300-zal többet keresel nettóban mint én" :DDD
"te 300-zal többet keresel nettóban mint én" :DDD
D_Dezső
(
x29)
Mar 15, 2022 21:10:30
x29)
Fizetőssé kell tenni Fannika csinibaba meg a többi homokos tartalmat. Fosná!
Nemzet Krónikása
(
x21)
Mar 15, 2022 21:13:35
x21)
Amúgy valaki felvilágosítana, hogy Fullfear Gézát troll szempontból miért kéne utálni, mint a többi mellékszereplőt? Amit én eddig kivettem az egészből, nekem az jön le, hogy igazából ameddig pénze van belőle (Sodi), addig teljesen leszarja a háttértörténetet. A cigós lakásbizniszelés (valaki berakta a FB posztot, ahol Gézát azzal vádolják, hogy átbaszta őket lakásvásárlással kapcsolatban) pedig elvileg nem legit.
Szóval amíg kiveszi a pénzt Sodi pénztárcájából, utálja Varangyot meg Tibort, hol van vele a probléma?
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
Szóval amíg kiveszi a pénzt Sodi pénztárcájából, utálja Varangyot meg Tibort, hol van vele a probléma?
trolléga
(
x30)
Mar 15, 2022 21:13:53
x30)
Hol vannak az egész napos szexes memé megosztások, gyagya? Úgy vagy, mint Elon papa? Csak nem lezárult egy faszpina? :D
twitter.com/KnowNothingTV/status/1503480803589824515
twitter.com/KnowNothingTV/status/1503480803589824515
Okjs Snecologus
(
x1)
Mar 15, 2022 21:16:37
x1)
Amúgy valaki felvilágosítana, hogy Fullfear Gézát troll szempontból miért kéne utálni, mint a többi mellékszereplőt? Amit én eddig kivettem az egészből, nekem az jön le, hogy igazából ameddig pénze van belőle (Sodi), addig teljesen leszarja a háttértörténetet. A cigós lakásbizniszelés (valaki berakta a FB posztot, ahol Gézát azzal vádolják, hogy átbaszta őket lakásvásárlással kapcsolatban) pedig elvileg nem legit.
régebbi trash csoportos trolljai is vannak, nem csak snecológusok
trolléga
(
x30)
Mar 15, 2022 21:18:29
x30)
Egy utolsó lumpen szar az is, pont mint a sneci, még a hegesztéshez is balfasz elvileg, pont mint sneci, idei évben ennek is már második munkahelye van. "Törlöm a csatornát", rá 2 napra ugyanúgy lájfol - figyelemkurva, pont mint sneci. Mehetne a süllyesztőbe ez a fehércigány is.
Az autóval meg benzinpénzzel úgy ahogy lehúzta, kb ennyi pozitív fonatkozása van. Eleinte én is normális arcnak hittem.
ascites
(
x57)
Mar 15, 2022 21:20:25
x57)
Teljesen egyetértek. Októberben írtam is, hogy azért gáz a tranyó vonal, mert eddig csak egy embert gyűlöltem elemi erővel, most már kettőt.
Amit Jutkával (és végülis a korccsal) bemutatott, az teljességgel kiírta a normális emberek sorából.
Tudom, tudom, Jutka így-úgy megérdemelte, de ezt lehet egy bizonyítványként is nézni. Ha Jutka feldobja a talpát, akkor a tranyó találni fog valaki mást, és ugyanúgy egy emberi roncsot fog csinálni belőle. Maga mellett tartja majd és ellöki, addig facsarja és szipolyozza, amíg egy undorító báb lesz belőle, aki zombiként követi a tranyót.
Hahó
(
x135)
Mar 15, 2022 21:21:26
x135)
ascites
(
x57)
Mar 15, 2022 21:24:37
x57)
A cigós lakásbizniszelés (valaki berakta a FB posztot, ahol Gézát azzal vádolják, hogy átbaszta őket lakásvásárlással kapcsolatban) pedig elvileg nem legit.
Az hogyhogy nem legit? Egy csomót vakerált róla, hogy a foglalót visszaadta, de a szerződés szerint a dupláját kellett volna (mivel azért nem valósult meg az adás-vétel, mert ő nem tudta eladni a lakást). A maradékról először azt hazudta, hogy elküldte, de aztán nem ért oda a pénz, aztán meg már vitatta a jogosságát. Kiderült erről valami más is?
Andi
(
x13)
Mar 15, 2022 21:25:40
x13)
Mar 15, 2022 21:25:40
Plusz némítgatja a fontos tartalmakat. Tehát egy szar nőverő mémítgató sittes. Mar 15, 2022 21:25:40
féregnyulvány
(
x7)
Mar 15, 2022 21:26:17
x7)
mostmar tenyleg legyen valami gyagyás mert elalszok
Trash csoportos haver
(
x19)
Mar 15, 2022 21:27:36
x19)
Ez is egy nagypofájú, kamus, retardcigány.

Brian
(
x2)
Mar 15, 2022 21:41:00
x2)
Nekem az utóbbi hónapok alatt egyre inkább az a meggyőződésem, hogy sneci tényleg nővé akar válni, és így legitimálná, hogy faszra vágyik de nem buzi. Már régebben voltak jelek, hajfesték, női kozmetikumok. Ugye judka is állítja ugyanezt. A tranyóhoz sem a szexuális vonzalom hajtja, hanem utánozni szeretné, mint anno andit is. És a fannikah pornót sem vágykeltő célzattal nézte meg többszázszor, hanem szakmai érdeklődésből. Lassan meki is leeshet, hogy muszály lesz új életet kezdenie, új néven, új személyiséggel, mert mint sodi teljesen leírta magát minden szempontból. Kívancsi vagyok mikor fogja meglépni.
Magyarország rémálma
(
x7)
Mar 15, 2022 21:41:32
x7)
mostmar tenyleg legyen valami gyagyás mert elalszok
örülj neki, végre van egy nyugodt esténk :D
ascites
(
x57)
Mar 15, 2022 21:43:24
x57)
Amúgy valaki felvilágosítana, hogy Fullfear Gézát troll szempontból miért kéne utálni, mint a többi mellékszereplőt? [...] Szóval amíg kiveszi a pénzt Sodi pénztárcájából, utálja Varangyot meg Tibort, hol van vele a probléma?
Amúgy az, hogy egy korcshoz hasonló kvázifogyatékost kihasznál, már önmagában is egy utálatos gecivé teszi. Itt nincs olyan, hogy "az ellenségem ellensége a barátom", mi ezt csak megfigyeljük, mint egy természetfilmet.
A Sodiverzumban szinte kivétel nélkül csak paraziták és gazdatestek vannak (és gyakran ugynaz a szereplő egyszer parazita, máskor gazdatest), mind rohadék egymással, de emellett kívülálló, ártatlan embereket is átvernek, megkárosítanak.
Jó példa erre a mezőutca. Hasznos parazita volt, de egy aljas, ocsmány ember, aki éveken keresztül újabb és újabb pénzeket húzott le a gyagyásról kihasználva, hogy ő az egyetlen emberi kapcsolata. Amikor kiderült, hogy a púpos pedofilt, nem szakította meg a kapcsolatot vele, csak pumpolta tovább és közben próbálta titkolni, hogy ne derüljön ki, hogy kivel cimborál. Emellett önbíráskodás miatt volt eljárás ellene és szépen átverte Brigit is – és ez csak az, amit tudunk.
Plusz az állandó dezinformációival gátolja a tanszéki munkát is.
Magyarország rémálma
(
x7)
Mar 15, 2022 21:44:48
x7)
Nekem az utóbbi hónapok alatt egyre inkább az a meggyőződésem, hogy sneci tényleg nővé akar válni, és így legitimálná, hogy faszra vágyik de nem buzi. Már régebben voltak jelek, hajfesték, női kozmetikumok. Ugye judka is állítja ugyanezt. A tranyóhoz sem a szexuális vonzalom hajtja, hanem utánozni szeretné, mint anno andit is. És a fannikah pornót sem vágykeltő célzattal nézte meg többszázszor, hanem szakmai érdeklődésből. Lassan meki is leeshet, hogy muszály lesz új életet kezdenie, új néven, új személyiséggel, mert mint sodi teljesen leírta magát minden szempontból. Kívancsi vagyok mikor fogja meglépni.
én ezzel teljes mértékben egyet tudok érteni, és én is írtam már korábban. Az is árulkodó, hogy a játékokban előszeretettel választja a női karaktereket, ahogy táncol, az pedig nagyon forró, meg néha még a nem létező hosszú haját is dobálja
egy dologban gondolom másképp, a tranyóban pont a férfiassága vonzza, meg az, hogy így a külvilág felé nyelvtanilag nem homokos. Andi szerintem egy olyan kitérő volt, ahol meg akarta mutatni mindenáron a buzidémonnak, hogy nem homár, vagy benne is a fiús értékeket kereste, fasz se tudja, megoszlanak erről a vélemények, de én inkább így látom
Magyarország rémálma
(
x7)
Mar 15, 2022 21:47:47
x7)
meg annyit még, hogy szerintem ezért is porcosodik neki arra, ha megveri a tranyó, mert igényli ez a barom, olyan, mintha így Jutkának érezné magát, mivel látta, hogy az előző párjával is ezt csinálja, akkor biztosan őt is annak tekinti, de ezt már lehet, hogy nagyon túlgondolom
valami olyamsi nyakatekert logikát látok benne, hogy:
"jó, ha ekkora indulatokat tudok belőle kiváltani, akkor bizosan érez irántam vagy fontos vagyok neki"
hehe
"jó, ha ekkora indulatokat tudok belőle kiváltani, akkor bizosan érez irántam vagy fontos vagyok neki"
vladrl
(
x8)
Mar 15, 2022 21:51:51
x8)
meg annyit még, hogy szerintem ezért is porcosodik neki arra, ha megveri a tranyó, mert igényli ez a barom, olyan, mintha így Jutkának érezné magát, mivel látta, hogy az előző párjával is ezt csinálja, akkor biztosan őt is annak tekinti, de ezt már lehet, hogy nagyon túlgondolom
át akarja venni judga helyét a kapcsolatban, a cica ideális párja akar lenni, meg olyan is akar lenni közben, mint a szisza. szerintem amúgy most megint megnöveszti a haját, mert a judga is inkább csak oldalt ügyeskedett rajta. (szép lett a pajesz, köszönjük jucus!) az alkoholfogyasztási szokásait is a tranyónak köszönhetően megváltoztatta, próbálja felülmúlni sörszlopálásban. nem hiába iszik ennyit, azért ezelőtt mérsékeltebb volt ez. plusz ugye már töményezget is.
SyntaxError
(
x24)
Mar 15, 2022 21:53:00
x24)
Közvetlenül a börtönös - diliházas évad után fogja felélni minden megmaradt vagyonát és nemváltoztató műtéket egész sorát végrehajtatni magán.
Persze lesz egy pár hetes loop arról, hogy neki ez TB-ből jár, meg a kurva anyját mindenkinek, aki szerint neki ezekért mind fizetnie kell, de ez csak a show része.
SyntaxError
(
x24)
Mar 15, 2022 21:55:42
x24)
Részben offtopic, de valaki mentse a Sodis Coubokat légyszi'.
444.hu/2022/03/15/dramai-hir-10-ev-utan-megszunik-a-coub
Meg kell maradniuk az utókornak!
Köszi!
Köszi!
-
Mar 15, 2022 21:56:25
Közvetlenül a börtönös - diliházas évad után fogja felélni minden megmaradt vagyonát
Mármint megmaradt hitelkeretét?
Mar 15, 2022 21:56:25
Zsénó
(
x22)
Mar 15, 2022 21:59:42
x22)
Részben offtopic, de valaki mentse a Sodis Coubokat légyszi'.
Köszi!
Köszi!
csicskasodit mindenféleképpen menteni kell:
coub.com/csicskasodi
Magyarország rémálma
(
x7)
Mar 15, 2022 22:00:45
x7)
valahol azért szomorú ezt nézni, és nem a recskás miatt, hanem a többi trash miatt, mert ha nem Endrével csinálnák ezeket, akkor ki tudja, hogy kivel, meg kiket lennének képesek kihasználni ezek a férgek, ahogy azt fullfear is tette állítólag az ingatlanos történetében. Jutka, meg a szakképesítés nélküli ápoló meg ki tudja, hogy kiket hogy húztak le, de nekik kurva nagy becsületük van
Örülhettek
(
x1)
Mar 15, 2022 22:00:55
x1)
de hisz a társfüggőség tök normális dolog, hisz Jutka is 16 éve együtt van a cicával, ezen logikán elindulva, Endrének is menni fog ez, csak kicsit nehezen indul, de majd legközelebb erre is figyel :)
D_Dezső
(
x29)
Mar 15, 2022 22:02:09
x29)
Maga mellett tartja majd és ellöki, addig facsarja és szipolyozza, amíg egy undorító báb lesz belőle, aki zombiként követi a tranyót.
Hmm … ez mennyire pontos. Judka tényleg olyan mint Dracula mellett, az a bogár evő fél zombi Renfield.
Kurva jó B kategóriás horror film lehetne ebből. A Transzfesztita alkoholista vámpír elcsábítja a homokosságát tagadó, értelmi fogyatékos incel férfit.
Andi
(
x13)
Mar 15, 2022 22:02:16
x13)
meg annyit még, hogy szerintem ezért is porcosodik neki arra, ha megveri a tranyó, mert igényli ez a barom,
Kezdő mazochista, vagy felfedező aki részegen keresi a bajt, de nem verekedés céljából, arra teljesen alkalmatlan, hanem csak kíváncsiságból és a mérhetetlen szerencséjével eddig sok meleg helyzetet megúszott. Merci utolsó elkalapálásánál szerintem rájött, hogy mégsem jó annyira az ütésállósága. A tarkófájásból egyértelmű hogy hasra vergődött, a kezével védte amit tudott és bébipózban ordibált segítségért, amíg ki nem jött a szomszéd.
Ha össze lesznek még valaha zárva és italoznak, Merci minden alkalommal, a legkisebb hibáért is befenyíti, és csak az elfogyasztott piamennyiségen múlik hogy verés lesz vagy sima csicskulás. Remélem legközelebb forogni fog a kamera, ezt soha nem bocsátom meg Mercinek hogy akkor lelőtte a lájvot.
Jonciii
(
x8)
Mar 15, 2022 22:06:20
x8)
Netflixen tuti nagyot menne
Andi
(
x13)
Mar 15, 2022 22:07:12
x13)
Merciben sok undorító dolog van, de én attól kapok agyvérzést, amikor maga mellé ülteti Jutkát és viszonylag józanul mosakodnak úgy, hogy 24 óra sem telt el az ordenáré viselkedésük után. Ez még az evésénél is gyomorforgatóbb.
tyodika
Mar 15, 2022 22:08:02
Tye gonosz boszojkány! Mejci máj a cicám, és soha nyem ütyöttél úty, minty ő!
Mar 15, 2022 22:08:02
tyodika
Mar 15, 2022 22:08:47
Merciben sok undorító dolog van, de én attól kapok agyvérzést, amikor maga mellé ülteti Jutkát és viszonylag józanul mosakodnak úgy, hogy 24 óra sem telt el az ordenáré viselkedésük után. Ez még az evésénél is gyomorforgatóbb.
Tye vaty asz undojító!
Mar 15, 2022 22:08:47
Sodragon legendája
(
x2)
Mar 15, 2022 22:12:43
x2)
Ez az egész szerelmi háromszöges linzi együttlakás simán elmehetne a Roncsfilm folytatásának ezzel a címmel: Roncsfilm 2 - Recskalandok Linzben, avagy ebben idáig lehetett eljutni.
SyntaxError
(
x24)
Mar 15, 2022 22:15:48
x24)
12 órája néma a púpfal. Csak nem felkérdezésecske volt?
D_Dezső
(
x29)
Mar 15, 2022 22:16:02
x29)
Az utóbbi hónapok történései alapján én már azt is eltudom képzeli, hogy pár év múlva tényleg nő akar majd lenni.
Viszont azt, hogy ő ezt a nemi átalakító procedúrát képes lenne végig járni már kétlem. Annyira kurva igénytelen magára, mind a kinézetében mind az egészsége szempontjából, hogy sokkal reálisabb scenario-nak tűnik, hogy majd csak simán betűri a faszát a 1,5 eurós tangájába aztán az anyjától megörökölt, 80-as évek kosztümjeiben ijesztgeti az embereket.
A buzi szaunába is úgy fog majd gusztustalankodni, hogy a lába közé betűrt fasszal totyog majd, kifestve mint egy demens öregasszony, aztáb dobálja majd a 10 szál pinaszőr haját, hogy “cép Sodika a Sodika”.
ascites
(
x57)
Mar 15, 2022 22:16:51
x57)
Nekem az utóbbi hónapok alatt egyre inkább az a meggyőződésem, hogy sneci tényleg nővé akar válni
Azzal már tényleg tiszta Chris Chan lenne :D
Kiszámíthatatlan, hogy mi lesz, sok ellentétes vágy között őrlődhet:
Pro:
- A nemváltással meg tudná magyarázni a homoszexuális vágyait (de ehhez először el kellene fogadnia, hogy vannak ilyenek).
- Jobban hasonlíthatna Mercire.
- A piton döglődik. Hiheti, hogy ha be van fordítva, akkor még örömöt tud okozni magának.
- A nemváltással megmagyarázhatná magának, hogy miért szeret magával foglalkozni (nézegetni magát a tükörben, "szépítgetni" az amorf pofázmányát, szőrteleníteni stb.). – de ez talán nem is kérdés neki, egyszerűen szerelmes magába, fel sem merül, hogy más nem.
Kontra:
- A piton mérete az egyik, amire a legbüszkébb, a befordítása teljesen kirántaná az önértékelése egyik pillérét.
- Hatalmas hatalomvesztés lenne számára a genderváltás. A nőket mélységesen lenézi, nem tartja méltónak őket arra sem, hogy a férfiak beszélgetésébe beleszóljanak és úgy gondolja, hogy csak szolgamunkákra érdemesek. Ezt többször is kifejtette a tranyónak és élvezte, hogy mivel Merci fejében sincs egészséges kép erről, teljesen elfogadta és csicskult rá. Ő maga viszont ezt képtelen lenne elfogadni, hogy másodlagos lény, hiszen a nőgyűlölete legalábbis részben arról szól, hogy megindokolja magának miért automatikusan magasabbrendű az emberek több mint felénél.
Nekem úgy tűnik, hogy egyáltalán nem érdeklik a nők, nem is tud semmit róluk. Nem próbálja utánozni őket, inkább csak imád magával foglalkozni és unja, hogy ugyanazt a baltaarcot látja a tükörben. Valami mást akar: festegetni, színezgetni, tollászkodni, aztán gyönyörködni, hogy szépvok. Szerintem szoba transzvesztita lesz (ha még nem az), maximum lesz egy Sodina személyisége a hajóbárban, amit féltve fog őrizni mindenki előtt.
halászlé
(
x24)
Mar 15, 2022 22:19:38
x24)
nagyon sok transz prosti, így lenne egy új opció, hogy visszafizesse a hiteleket
(bár, ha így folytatja, nem marad más amúgy sem...már akinek van rá gusztusa...)
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
(bár, ha így folytatja, nem marad más amúgy sem...már akinek van rá gusztusa...)
vladrl
(
x8)
Mar 15, 2022 22:20:16
x8)
igazából endre egy igazi kérdéses nemű (nemtelen? non binary?) buzi, akinek az lmbtq közösségben a helye. mivel folyton tiltakozik ez ellen, és foggal-körömmel próbálja bizonyítani, hogy ő heteró fatászpika, ezért kvázi beigazolja ezt a tézist.
SUTTOGÓ HANGON BESZÉLTEM EGÉSZ VÉGIG
Andi
(
x13)
Mar 15, 2022 22:22:08
x13)
A grafikus rendőrtrollok be tudnák határolni, hogy ez a rúgás hol landolhatott.
trashvod.com/w/bACLfQ2i6knnKucafF31Yh?start=18s
Ezen meg Jutka lábán az Olaszország térkép látható.
trashvod.com/w/no5sswv9b3vDSrKjGK7Q9p?start=2s
trashvod.com/w/bACLfQ2i6knnKucafF31Yh?start=18s
Ezen meg Jutka lábán az Olaszország térkép látható.
trashvod.com/w/no5sswv9b3vDSrKjGK7Q9p?start=2s
Sodragon legendája
(
x2)
Mar 15, 2022 22:24:27
x2)
Sodi! Biztos lenne egy kis fantomfájdalmad, levágnák a pitont, mint a Trónok Harcában Theon Greyjoynak, de legalább nem kéne bajlódnod az Oral Jellyvel és eddig sem használtad sokat érdemben és pinában. Csinálj átműtős liveot.
D_Dezső
(
x29)
Mar 15, 2022 22:25:29
x29)
Valami mást akar: festegetni, színezgetni, tollászkodni, aztán gyönyörködni, hogy szépvok. Szerintem szoba transzvesztita lesz
De ha ennyire szereti magát "szépítgetni" akkor miért nem képes elmenni hónapokig fodrászhoz? :)
50 ezres
Mar 15, 2022 22:25:54
Ez a későbbiekben fontos lehet egy pénzbüntetés kiszabásánál. Nem mindegy hogy 2500 vagy 4004 ojró a fütyije.
Mar 15, 2022 22:25:54
trashvod
(
x6)
Mar 15, 2022 22:26:11
x6)
Apró hírek a TrashVOD háza tájáról:
www.facebook.com/trashvod/posts/153203223815023
"A TrashVOD-nak és a támogatóinknak is fontos az átláthatóság, ezért mától a weboldal felső sávjában folyamatosan frissítjük az aktuális hónapban befolyt támogatások összegét. Hamarosan közzétesszük az "üvegzsebet" is, amely 1:1 tükrözi a bevételek és kiadások könyvelését. Megmutatjuk Sodinak és Mercinek, hogy kell managelni a pénzügyeket. Ennyivel tartozunk nektek!"
𝗪𝗲𝗯: trashvod.com - 𝗞𝗼𝗻𝘁𝗮𝗸𝘁: trshvd.link/kapcsolat - 𝗗𝗶𝘀𝗰𝗼𝗿𝗱: trshvd.link/discord
www.facebook.com/trashvod/posts/153203223815023
"A TrashVOD-nak és a támogatóinknak is fontos az átláthatóság, ezért mától a weboldal felső sávjában folyamatosan frissítjük az aktuális hónapban befolyt támogatások összegét. Hamarosan közzétesszük az "üvegzsebet" is, amely 1:1 tükrözi a bevételek és kiadások könyvelését. Megmutatjuk Sodinak és Mercinek, hogy kell managelni a pénzügyeket. Ennyivel tartozunk nektek!"
sodika halálvágya
(
x11)
Mar 15, 2022 22:26:13
x11)
Mert ott férfihajat vágnának neki, nem nőit.
68 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

recska!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!