Ezt írta. Nekem is fura volt az angolsága. Elhiheted, hogy ha hamisítom, nem így írok (de talán sodi se). És a nevét is bennefelejtettem.
Azóta kaptam egy másik levelet is, mert több címzettem volt:
Hello [én nevem].
Thank you for the information.
What we can guarantee is, that we are completely against any type of violence and we will make of course our decisions.
Mit besten Grüßen, Adam
Adam Jermalowicz
Akademieleitung
Vitalakademie learn@home
+43 676 8400 4333 6
Ez nem olyan konkrét, de ez is arra utal, hogy kirúgják.
Fura, hogy mind a ketten ugyanúgy németül írtak alá, gondolom a levelezőrendszerük ilyen.
Elofizeto nem kapcsolhato nekem is
ezek osztrák piacra dolgoznak csak.
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
Miffan? Be fatyok betonozva mit nyem éjtesz eszen!?? Különben is, megint csak felfelé bukok! Ping-pong!!!
kikmakukk!?
Screenshot, vagy raw email header. Ne másolgass be random semmit, mert úgysem hisszük el.
Üdvözlettel: PS - Puha Slag | LMBTQ SODI | LMBTQ Propagandista Sodi
Ezek a videók még linzben készültek az adásvételi ügyintézésnél jól gondolom?
Ez a feltöltés gondolom egyfajta fenyegetés akar lenni Gézának, hogy ő is felvett a másik háta mögött mindent? :)
Ha így van akkor jöhetne az internet előzmény Gézától.
Mirror Archívum: https://www.youtube.com/playlist?list=PLsAvOAAzC-PpIxF14r6uqdecQ_M6ba_QF
Ció, intervenció, Sencimanó! Piszonyítékot, or it didn't happen.
Amúgy meg itt mindenki sodi, hahó!
Ha SoDI esetleg leakarja törölni ezeket, attól fent marad a Trashvodon.
Figyelünk gyagyás :D
"há' valamit elveszítettem. Nem tárgyat, egy kommunikációs formát valakivel, tehát ott ott van gond"
Én már mentem!
alkoholiker, kiss endre, farkas endre, sodi, kiss endre farkas, kiss farkas, satyre, pädophilie
sneci is ledobta az ő atombombáját gézára. de ez inkább egy besült petárda lett.
Elektronikus aláírás
Meg gondolom a fél live alatt némítgatja a szaros telefonját.
Álmodjatok Rémeket!
4 perctől van a lényeg:
youtu.be/fRD3c11gGkg?t=236
Endre elhinti Gézának, hogy tisztában van vele merre jár és hol dolgozik a Géza. Ezzel próbál meg ő is visszavágni :)
Mirror Archívum: https://www.youtube.com/playlist?list=PLsAvOAAzC-PpIxF14r6uqdecQ_M6ba_QF
Az én farkam is befordítva sül el!
Adam Jermalowicz
Akademieleitung
Vitalakademie learn@home
+43 676 8400 4333 6
676 az a Magenta (ex T-mobile Austria), ld. sodi elérhetőségei közt itt: sodipedia.sodika.org/wiki/SoDI_el%C3%A9rhet%C5%91s%C3%A9gei
Azután 7 szám jön, nem 9 (az a vezetékesnél van).
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
Most akartam linkelni. Szuper munka és gratulálok az intervenció(k)hoz!
𝗪𝗲𝗯: trashvod.com - 𝗞𝗼𝗻𝘁𝗮𝗸𝘁: trshvd.link/kapcsolat - 𝗗𝗶𝘀𝗰𝗼𝗿𝗱: trshvd.link/discord
Azt, csak első haragból mondta.
Álmodjatok Rémeket!
Fasza, hogy azzal bukik meg amit évek óta művel azaz, hogy felveszi a beszélgetéseket.
Univerzum, vonzás stb :)
Megalapíthatná a TrashTranyát, tele retardokkal, sok kameraállás, nonstop stream némítási lehetőség nélkül. Ebből még lehetne is valami :D
Érdemes lenne egy 2,5 méteres árammal ellátott kerítést is köréhúzni. Reterd rezervátum.
OFF, de én 88-as Nissan Silvia-t baszattam ki maxra és azzal csináltam meg a café mód nagy részét. Sajnos 35 óra után ki is játszottam :(
Nem úriember a sodi, tehát.
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
Te egy kincs vagy r Bali :D
MINDIG, MINDEN ÍGÉRETEMET MEGTARTOM
A cafe mod meg van nekem is,most a gt versenyekkel szorakozok,wtc 7-800+ a misson-ok.
azok után, hogy már kozma is lejátszotta a lájvjában.
tényleg szét van esve teljesen.
Ció Intervenció trolléga már a múltkori melócsával is levelezett, szóval nincs sok értelme tovább hajkurászni őket, vagy az igazat mondták neki, vagy hazudtak. Most már tényleg csak az a feladat, hogy addig bosszantsuk őket a közösségi médiában, hogy ha hazudtak, akkor tényleg kirúgják, vagy ha már kirúgták, akkor ne adjanak neki ajánlólevelet.
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
Az a copypaste levél sus de úgy néz ki. Egy vezető Its nem fog netslanggel beszélni meg thx ezni.
El fogom törni a kibaszott orrodat szilánkosra!
Amelyik cég felveszi vagy nem rúgja ki egyből mondjuk 2 hét után a gyagyást ott más is lehet gyagyás... Sőt biztos. És többen is.
Bár nekem is kamuszagú az email.
ha rosi vs rozira gondolsz, akkor a weblapon z-vel van, de a fb-n s-sel írja.
Sajnos nemet nyelvteruleten elofordul az ilyen. Nem igazan szokas arrafele angolul beszelni, hat meg igenyesen... En is dolgoztam mar nemet partnercegekkel akik szinten igy kommunikaltak meg a hivatalos partner csatornakon keresztul is.
A munka nem megoldás.
egyik sem vezető it-s. a csaj back office-os munkatárs, a srác pedig az akadémia vezetője. ez nem profi it cég, hanem videókkal távoktatnak osztrákoknak. pont ilyen angolság várható tőlük.
De azért na... Főleg a fiatalok már nagyon jól beszélnek/írnak. Plusz, IT területen belül a google translate/
és deepl.com már iparági standard, ha user facing levelet kell megfogalmazni és nem tudnak angolul. Az sem az igazi, de legalább nem lesz egy 14 éves rapper szókincsével tele.
Csak akkor látom valószínűnek a stílust, ha a felkérdezések is ilyen stílusban jöttek és a tökük tele volt a socal media attackkal.
Akkor viszont több választ kellett volna látnunk bepastelve ide various trollszoktól..
Szkeptikus vagyok, mint mindig, nem mondom, hogy megvan a melócsá, mert valószínűleg nincs, de kellenek evidenciák.
ott a pont.
Én IT területen nem találkoztam még gyenge angolossal, konkrétan ha interjúztatok a szar angol az már ilyen vétó szintű dolog.
Max úgy tudom elképzelni, ha valami magyar kis gányolda, csak magyar ügyfelekkel, ezt a szegmenst nem ismerem.
Helyfuggo is a dolog. Egy nagyobb cegnel ahol van penz kommunikacios fiszemfaszom embereket fizetni, meg elvarni egy adott szintet ott a kommunikacio is igenyesebb lesz. De egy kisebb helyen, ahol ugyan az az ember kezeli a beerkezo leveleket, csinalja a code reviewt, meg allitja ossze a reportokat ott elofordul az ilyen. Nemeteknel nincs nagy hagyomanya az angolnak mert elerheto minden nemetul is, piac is van eleg, egyszeruen nincsenek ugy rakenszerulve az angol nyelvre mint mondjuk mi.
Abban egyetertek, hogy ez a mail inkabb az alapveto igenyesseg mint a nyelvtudas hianya, de mondom, ott sokszor telibe szarjak mi van angolul.
A munka nem megoldás.
Ez Fifi profiljába illene, hahó!
az örmény származású csaj neve, aki a levelet írta, vezetéknév keresztnév kombóban van fenn a weblapon a teamnél. sőt, a céges weblapon rozinak írja, a fb-n és a levélben rosinak.
lehet csekkolni, hogy tényleg írt-e ilyen levelet:
www.facebook.com/rosi.sargsyan/about
Ez nem IT cég, ezek abből élnek, hogy ügyfelekkel kommunikálnak :)
Annyire nem tudsz angolul, hogy már a telefonszámod se tudod leírni? Nyeméjtyem
Hát megnéztem Rózsit, és igazság szerint akár ki is nézek belőle egy ilyen szintű levelet, nem az a kifejezett akadémikus alkat.
De mint mondtam az első hszben mindegy is, mert a hely szerintem stimmel, a gépezet meg nem áll le, ha egyszer kiderül a melócsá asodi mindig repül.
mondjuk a profilja alapján pont olyan prolinak néz ki aki így írna angolul
alkoholiker, kiss endre, farkas endre, sodi, kiss endre farkas, kiss farkas, satyre, pädophilie
elszámította magát, hogy összezár a cég. az ebcont sem zárt össze, és ráadásul azóta fasza judgaverős gif-ek vannak. meg rendőrségi távoltartási végzésről fotó.
de az éberség sosem árt, trollkodni meg ingyen van.
Igen, nemet ugyfelekkel :)
En nem eroskodni akarok emellett, de azt tenykent allithatom hogy nemeteknel nagyon sokszor basznak az angol nyelvre. Nekem is teljesen idegen a gondolat, hogy mondjuk egy fejleszto nem beszel angolul, meg is elofordul boven. En egy brit multinal dolgozom akiknek van egy hatalmas leanyvallalatuk Nemetorszagban, es heti szinten kell olyan ottani nemet fejlesztokkal leveleznem akikkel csak google translate mellett tudok beszelni mert egyszeruen senki sem varja el toluk hogy angolul targyaljanak barkivel, valoszinuleg meg a HR-es sem tud aki felvette oket. Van ilyen.
A munka nem megoldás.
Off topic de én a nyelvtudástól függetlenül nagyon me...
Szerintem csinos.
Abban egyetertek, hogy ez a mail inkabb az alapveto igenyesseg mint a nyelvtudas hianya, de mondom, ott sokszor telibe szarjak mi van angolul.
Sztem ez egy púp által leírt Juliára nem jellemző.
Rendben. :D Kinek a pap..
aki kételkedik a kirúgáscsában, az továbbra is trollkodja a céget. hátha kiadnak majd egy közleményt, hogy elítélik az erőszakot, és elbocsátották az érintett dolgozójukat.
a másik módszer, időnként ráereszteni egy mailt a céges címre, és ha már visszapattan, akkor valószínűleg nem dolgozik már ott:
[email protected]
Én nézem kb 2-3 óránként, de eddig még mind célbaért.
🕎Endigame🕎
felfelé buktatjuk. a következő cégnél 100 euróval többet fog keresni. golda mondta, hogy csak nevet rajtunk amikor kirúgatjuk.
Plusz egy havi fizu és még csak annyira se kell imitálnia a melót, mint előtte.
Szeretném én is megerősíteni az aggodalmaimat a fentebb csatolt levél legitimitását illetően - ez a nyelvtan nekem is rohadtul sántít, főleg ez a thnx for ur mail vonal (UK-ban szereztem diplomát, C1-es Angol és C1-es üzleti Angol vizsgákkal rendelkezem, már ha ez jelent valamit (hahó kisboros!)). Ez a stílus egyszerűen túl "unprofessional", főleg egy olyan szakmában, amelynek a nyelve alapvetően angolra épül. Persze ez lényegtelen, hiszen megvan a melócsá, és persze dögölj meg sneci, csak feltűnt.
Na meló, csá.
5X forgalmi bukás+2 személyiségzavar (F6090,F4320) +6 hónap börtön = papíros elmebeteg
Hahó!
Van egy olyan érzésem, hogy most nincs nevetés púpszászon.
Depi Dezső beköltözött.
Erről tanúskodik a csend is, holott be lettek itt ígérve flokkok.
Gyagya, gyere a porondra, nevessünk együtt, ez csak show!
Bruttó 4004 Euró, hahó!
Nem feltétlenül nem
Nem biztos, hogy ez celravezeto. Mi pl min 6-12 honapig tartjuk a mailboxokat, hatha kiderul hogy a jomunkasember sajat cimmel regisztralt valami ceget erinto dologra ( partner, github, notification, stb )
segits sodinak CV-t kuldeni es tenyfeltarni https://s2-melocsa.pupszasz.com
rBali
(
x24)
Mar 21, 2022 14:15:02
x24)
Endre telefonja már nem jelzett foglaltat, valószínűleg kikapcsolta vagy széttörte az anyja fején.
Bódi Ábel Ánuszrózsája
(
x7)
Mar 21, 2022 14:15:30
x7)
1 órája megosztott pár érdektelen fost a púpfalon, mintha mi sem történt volna :)) Endre, ugye tegnap este 7kor már aludtál, mert Gézának azt mondtad és sosem hazudsz és most meg délben keltél fel? Véletlen se aludtál mondjuk 3 órát alkoholban forgolódva?
A jó portás csak baszik!
Ció Intervenció
Mar 21, 2022 14:16:49
Gyanús, hogy a fiatal okos főnöknő ilyen rosszul ír angolul. Sőt, a nyelvtanisága inkább részeg sodis.
Jó lenne további bizonyíték a gyanú eloszlatására, mert amúgy gyönyörű.
Jó lenne további bizonyíték a gyanú eloszlatására, mert amúgy gyönyörű.
Ezt írta. Nekem is fura volt az angolsága. Elhiheted, hogy ha hamisítom, nem így írok (de talán sodi se). És a nevét is bennefelejtettem.
Hello [én nevem].
What we can guarantee is, that we are completely against any type of violence and we will make of course our decisions.
Mit besten Grüßen, Adam
Adam Jermalowicz
Akademieleitung
Vitalakademie learn@home
+43 676 8400 4333 6
Fura, hogy mind a ketten ugyanúgy németül írtak alá, gondolom a levelezőrendszerük ilyen.
Mar 21, 2022 14:16:49
norics15
Mar 21, 2022 14:17:34
Endre telefonja már nem jelzett foglaltat, valószínűleg kikapcsolta vagy széttörte az anyja fején.
Elofizeto nem kapcsolhato nekem is
Mar 21, 2022 14:17:34
rBali
(
x24)
Mar 21, 2022 14:17:53
x24)
Hahó
(
x136)
Mar 21, 2022 14:18:16
x136)
ezek osztrák piacra dolgoznak csak.
Szhivárványos Buzigurtni
(
x2)
Mar 21, 2022 14:18:24
x2)
Endre, most akkor örülhetünk vagy mi a fasz van? Hahó!
Miffan? Be fatyok betonozva mit nyem éjtesz eszen!?? Különben is, megint csak felfelé bukok! Ping-pong!!!
Puha Slag
(
x7)
Mar 21, 2022 14:18:28
x7)
Hello [én nevem].
Mit besten Grüßen, Adam
Adam Jermalowicz
Akademieleitung
Vitalakademie learn@home
+43 676 8400 4333 6
Hello [én nevem].
Mit besten Grüßen, Adam
Adam Jermalowicz
Akademieleitung
Vitalakademie learn@home
+43 676 8400 4333 6
Screenshot, vagy raw email header. Ne másolgass be random semmit, mert úgysem hisszük el.
echelon mérnök
Mar 21, 2022 14:19:31
Szvsz Goldát próbáljátok meg felhívni, nem kell zaklatni, csak rákérdezni, hogy minden rendben van-e nála, mert a fia elég félelmetesen beszélt vele
Mar 21, 2022 14:19:31
Púpszászi napelem
(
x13)
Mar 21, 2022 14:21:56
x13)
Géyza tegnap halálra van ítélve, ma még cégbe rakja a mazdát sodinak?
rBali
(
x24)
Mar 21, 2022 14:22:19
x24)
Pedofil videnyók!
youtube.com/watch?v=ZnoUfZOxFqs&ab_channel=SoDIvlogja
youtube.com/watch?v=fRD3c11gGkg&ab_channel=SoDIvlogja
Ez a feltöltés gondolom egyfajta fenyegetés akar lenni Gézának, hogy ő is felvett a másik háta mögött mindent? :)
exterminátor
Mar 21, 2022 14:22:34
Elhiheted, hogy ha hamisítom, nem így írok (de talán sodi se).
Ció, intervenció, Sencimanó! Piszonyítékot, or it didn't happen.
Amúgy meg itt mindenki sodi, hahó!
Mar 21, 2022 14:22:34
Endi
Mar 21, 2022 14:22:40
Egy nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon picit, egy hangyafasznyit sajnálom ezt a majmot. De elmúlik hamar!
Ennyit tudok elmondani…
Mar 21, 2022 14:22:40
sörösterv
(
x4)
Mar 21, 2022 14:23:47
x4)
Púpszászi napelem
(
x13)
Mar 21, 2022 14:24:27
x13)
Én már mentem!
Faszaság van
(
x2)
Mar 21, 2022 14:25:14
x2)
Na endre, elmondhatjuk, hogy ismét erkölcsi győzelmet arattál? Se munka, se albérlet, se vőlegényed, anyád is utál, már csak a hatalmas tartozásaid maradtak neked, meg persze a kommenthaverok! De te azért rendben vagy, utye?
ma nem lesz Nintendo, mert hazug a Nintendo!
sodifingszagúhálózsákja
Mar 21, 2022 14:26:42
Mar 21, 2022 14:26:42
Hahó
(
x136)
Mar 21, 2022 14:28:42
x136)
Pedofil videnyók!
sneci is ledobta az ő atombombáját gézára. de ez inkább egy besült petárda lett.
rBali
(
x24)
Mar 21, 2022 14:29:30
x24)
Piszok mód be lehet már baszva a gyagyás, nyomkod össze-vissza meg rak publicra mindent :D

Norina
(
x2)
Mar 21, 2022 14:30:09
x2)
Kozma live. sodi a tema.
banshee
(
x24)
Mar 21, 2022 14:30:46
x24)
Hello [én nevem].
Mit besten Grüßen, Adam
Adam Jermalowicz
Akademieleitung
Vitalakademie learn@home
+43 676 8400 4333 6
Hello [én nevem].
Mit besten Grüßen, Adam
Adam Jermalowicz
Akademieleitung
Vitalakademie learn@home
+43 676 8400 4333 6
Elektronikus aláírás
PúpszásziVámpír
(
x10)
Mar 21, 2022 14:31:19
x10)
Kozma live. sodi a tema.
Meg gondolom a fél live alatt némítgatja a szaros telefonját.
rBali
(
x24)
Mar 21, 2022 14:31:26
x24)
4 perctől van a lényeg:
youtu.be/fRD3c11gGkg?t=236
Endre elhinti Gézának, hogy tisztában van vele merre jár és hol dolgozik a Géza. Ezzel próbál meg ő is visszavágni :)
Bódi Ábel Ánuszrózsája
(
x7)
Mar 21, 2022 14:37:48
x7)
endre, neked minden próbálkozásod besül vagy fordítva sül el, nem vetted még észre? te ostoba alkesz szar
A jó portás csak baszik!
rBali
(
x24)
Mar 21, 2022 14:39:17
x24)
Gyagyás, fogd már fel az alkoholista elbutult agyaddal, hogy mi leszarjuk, hogy hol dolgozik Géza. Minket csak az érdekel, hogy te hol nem dolgozol már :D
Lemegyek_a_Mazdával
Mar 21, 2022 14:41:45
Géza él még? Fifi azt mondta megöli és ugye ő sohasem hazudik.
Nem feltétlenül nem
Mar 21, 2022 14:41:45
Kaffka Tibor
Mar 21, 2022 14:42:33
endre, neked minden próbálkozásod besül vagy fordítva sül el, nem vetted még észre? te ostoba alkesz szar
Az én farkam is befordítva sül el!
Mar 21, 2022 14:42:33
bolgár jeti
(
x30)
Mar 21, 2022 14:43:15
x30)
Adam Jermalowicz
Akademieleitung
Vitalakademie learn@home
+43 676 8400 4333 6
676 az a Magenta (ex T-mobile Austria), ld. sodi elérhetőségei közt itt: sodipedia.sodika.org/wiki/SoDI_el%C3%A9rhet%C5%91s%C3%A9gei
Azután 7 szám jön, nem 9 (az a vezetékesnél van).
rBali
(
x24)
Mar 21, 2022 14:43:22
x24)
Kész.
Le is privátolta a balek :D

Endre ezt most nagyon elbasztad szerintem. Itt megtalálod a két videót, ha véletlenül törölted volna:
Géza Kocsi 1: trashvod.com/w/5GAFMGeTiQ2uLaPsU6EPwu
Géza Kocsi 2: trashvod.com/w/2ZHfGhT9MhTvCMf9RaCBuA

Endre ezt most nagyon elbasztad szerintem. Itt megtalálod a két videót, ha véletlenül törölted volna:
Kötőjel
(
x12)
Mar 21, 2022 14:45:00
x12)
Tetszik a céges levelek angol színvonala. Igazi "Again mine the sodi fired!" pillanatok, juhuhu.
Endre, gyere örülj velünk, ne legyél egy besavanyodott fasz!
vérdíj target nr. 1
Endre, gyere örülj velünk, ne legyél egy besavanyodott fasz!
trashvod
(
x6)
x6)
Kész.
Most akartam linkelni. Szuper munka és gratulálok az intervenció(k)hoz!
Newton-Leibniz
(
x1)
x1)
sziasztok,
egyetem es par uj gameszko miatt inaktiv lettem a gyagyas koveteseben, viszont lattam hogy a intervencios kar sikeresen kirugatta gyagyast a munkahelyerol
halas koszonet es a beforditott faszu maria aldja a munkatokat a jovoben is
ameno!
egyetem es par uj gameszko miatt inaktiv lettem a gyagyas koveteseben, viszont lattam hogy a intervencios kar sikeresen kirugatta gyagyast a munkahelyerol
halas koszonet es a beforditott faszu maria aldja a munkatokat a jovoben is
ameno!
Ásó27
(
x68)
Mar 21, 2022 14:45:46
x68)
Endre, kérj segítséget Géjzától, hogy hogy kell rögzíteni egy hívást.
Mifaaaaaaaaaaaan
PúpszásziVámpír
(
x10)
Mar 21, 2022 14:46:50
x10)
Géza él még? Fifi azt mondta megöli és ugye ő sohasem hazudik.
Azt, csak első haragból mondta.
Vitalakademie Radírpókja
Mar 21, 2022 14:47:10
Későn kelő vagyok, de már munkába álltam.
Mar 21, 2022 14:47:10
Ahmed von der WU kasse
(
x8)
Mar 21, 2022 14:47:34
x8)
Gyagyásbalfasz!
Tudnál segiteni,Gran Turismo-ban elakadtam,WTC700 at próbálom ,Fodd Gt-vel,de mindig eldobja a hátulját.
Te milyen beállitásokat javasolsz.
Initial torque-n állitsak,vagy elég csak a downforc-t,feljebb venni?
NSZKSZ:-DD
Tudnál segiteni,Gran Turismo-ban elakadtam,WTC700 at próbálom ,Fodd Gt-vel,de mindig eldobja a hátulját.
Trash csoportos haver
(
x19)
Mar 21, 2022 14:47:53
x19)
Endre, kérj segítséget Géjzától, hogy hogy kell rögzíteni egy hívást.
Fasza, hogy azzal bukik meg amit évek óta művel azaz, hogy felveszi a beszélgetéseket.
Sheldon
(
x2)
Mar 21, 2022 14:48:39
x2)
Megalapíthatná a TrashTranyát, tele retardokkal, sok kameraállás, nonstop stream némítási lehetőség nélkül. Ebből még lehetne is valami :D
Érdemes lenne egy 2,5 méteres árammal ellátott kerítést is köréhúzni. Reterd rezervátum.
rBali
(
x24)
Mar 21, 2022 14:49:43
x24)
Gyagyásbalfasz!
OFF, de én 88-as Nissan Silvia-t baszattam ki maxra és azzal csináltam meg a café mód nagy részét. Sajnos 35 óra után ki is játszottam :(
bolgár jeti
(
x30)
Mar 21, 2022 14:50:25
x30)
Nem úriember a sodi, tehát.
Betöjt Laptop
(
x39)
Mar 21, 2022 14:51:36
x39)
Kész.
Te egy kincs vagy r Bali :D
Ahmed von der WU kasse
(
x8)
Mar 21, 2022 14:53:09
x8)
A cafe mod meg van nekem is,most a gt versenyekkel szorakozok,wtc 7-800+ a misson-ok.
Hahó
(
x136)
Mar 21, 2022 14:54:03
x136)
hát, sneci, engedély nélkül felvett és nyilvánosságra hozott beszélgetésekben 1:1 az állás gézával.
tessék szépen kibékülni.
tessék szépen kibékülni.
Hahó
(
x136)
Mar 21, 2022 14:55:43
x136)
Kész.
azok után, hogy már kozma is lejátszotta a lájvjában.
tényleg szét van esve teljesen.
bolgár jeti
(
x30)
Mar 21, 2022 14:55:46
x30)
Kapott valaki más választ a Vitalakademie-től vagy csak ez a kettő gyanúsan hasonló borzalmas angolságú copy-paste van ahol az ember még a saját nevét is elgépeli az aláírásban?
Mercica üszkösödő lába
Mar 21, 2022 14:56:19
A Gagyást most kajakra kirúgták? Most kapcsolódok be az eseményekbe :D
Mar 21, 2022 14:56:19
Endi
Mar 21, 2022 14:57:07
Sodi önmagához képest is nagyon szarul néz ki.
Ügyes vagy sneci, ez már teljesítmény!
Máskülönben fogalmam sincs hogy tudnak ennyit szarakodni egy nyomorult autó-adásvételi teljes lebonyolításában. Normális embernek ez pár órás intézkedés.
Ezek meg szarakodnak, szerencsétlenkednek hetek, hónapok óta..
Ennyit tudok elmondani…
Ügyes vagy sneci, ez már teljesítmény!
Máskülönben fogalmam sincs hogy tudnak ennyit szarakodni egy nyomorult autó-adásvételi teljes lebonyolításában. Normális embernek ez pár órás intézkedés.
Ezek meg szarakodnak, szerencsétlenkednek hetek, hónapok óta..
Mar 21, 2022 14:57:07
banshee
(
x24)
Mar 21, 2022 14:57:53
x24)
Az priceless ahogy bebaszva csinálja a baromságait, aztán józanodva megpróbálja eltüntetni.
Csakhogy ha megfőzted az akváriumot, abból halászlé lett, amit ha visszahűtesz, az nem lesz újra akvárium...
Csakhogy ha megfőzted az akváriumot, abból halászlé lett, amit ha visszahűtesz, az nem lesz újra akvárium...
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Mar 21, 2022 14:59:16
x38)
Kapott valaki más választ a Vitalakademie-től vagy csak ez a kettő gyanúsan hasonló borzalmas angolságú copy-paste van ahol az ember még a saját nevét is elgépeli az aláírásban?
Ció Intervenció trolléga már a múltkori melócsával is levelezett, szóval nincs sok értelme tovább hajkurászni őket, vagy az igazat mondták neki, vagy hazudtak. Most már tényleg csak az a feladat, hogy addig bosszantsuk őket a közösségi médiában, hogy ha hazudtak, akkor tényleg kirúgják, vagy ha már kirúgták, akkor ne adjanak neki ajánlólevelet.
Kriptozsidó
(
x6)
Mar 21, 2022 15:00:09
x6)
A Gagyást most kajakra kirúgták? Most kapcsolódok be az eseményekbe :D
Az a copypaste levél sus de úgy néz ki. Egy vezető Its nem fog netslanggel beszélni meg thx ezni.
Trash csoportos haver
(
x19)
Mar 21, 2022 15:07:22
x19)
Amelyik cég felveszi vagy nem rúgja ki egyből mondjuk 2 hét után a gyagyást ott más is lehet gyagyás... Sőt biztos. És többen is.
Bár nekem is kamuszagú az email.
Hahó
(
x136)
Mar 21, 2022 15:09:03
x136)
ha rosi vs rozira gondolsz, akkor a weblapon z-vel van, de a fb-n s-sel írja.
miskolcigány
(
x5)
Mar 21, 2022 15:10:31
x5)
Sajnos nemet nyelvteruleten elofordul az ilyen. Nem igazan szokas arrafele angolul beszelni, hat meg igenyesen... En is dolgoztam mar nemet partnercegekkel akik szinten igy kommunikaltak meg a hivatalos partner csatornakon keresztul is.
Kiss Ernyedt Farka
Mar 21, 2022 15:11:14
Messenger üzenetet megnézi de nem válaszol.* ásít *
Mar 21, 2022 15:11:14
Hahó
(
x136)
Mar 21, 2022 15:15:08
x136)
egyik sem vezető it-s. a csaj back office-os munkatárs, a srác pedig az akadémia vezetője. ez nem profi it cég, hanem videókkal távoktatnak osztrákoknak. pont ilyen angolság várható tőlük.
pókösztön
Mar 21, 2022 15:16:13
Nekem ennek pont az ellenkezője a tapasztalatom, a német ügyfelek erősebb comanddal bírtak az angol felett mint pár itteni, bár igaz hogy én nem gányoldákkal tárgyaltam.
Igazából szokás szerint pics or didn't happen ez a levél is, én a nemre hajlok mert mind a "thnx" mind a "ur" elég nehezen hihető, de nem is lényeges mert a cég megvan, a trollkodás nem áll le, gyagyának itt lezárult egy munkahely.
Igazából szokás szerint pics or didn't happen ez a levél is, én a nemre hajlok mert mind a "thnx" mind a "ur" elég nehezen hihető, de nem is lényeges mert a cég megvan, a trollkodás nem áll le, gyagyának itt lezárult egy munkahely.
Mar 21, 2022 15:16:13
Fifike
Mar 21, 2022 15:16:42
Volt alkalmam magamat meghallgatni szóban, és tényleg nagyon szomorú vagyok és mindenért mást vádolok természetesen.
A púpomon fetrengek és kapálózok a pókujjaimmal mint egy haldokló bogár.
Próbálok még harapni ide-oda, de már most satu részeg vagyok, így ez nehéz.
Persze lehet hazudok, és el tudok játszani ilyen szintű depit, de inkább mindenképpen örülhettek, az állapotom rohamosan javul (azaz romlik).
A púpomon fetrengek és kapálózok a pókujjaimmal mint egy haldokló bogár.
Próbálok még harapni ide-oda, de már most satu részeg vagyok, így ez nehéz.
Persze lehet hazudok, és el tudok játszani ilyen szintű depit, de inkább mindenképpen örülhettek, az állapotom rohamosan javul (azaz romlik).
Mar 21, 2022 15:16:42
-
Mar 21, 2022 15:17:33
Nem akarok ünneprontó lenni de sodi tegnap azt dörmögte az óra alatt,hogy a ''cég összezár mögöttem ezzel nincs gond'' nem lehet,hogy ez csak egy lekoptatás akar lenni? Nincs olyan,hogy az email után már rögtön ki is van rúgva,nekem ezért gyanús,hogy csak lerázás akar lenni. Minimum azt kellett volna,hogy írják,hogy utána nézünk és biztosítani fogjuk róla,hogy ez meg az lesz.
Mar 21, 2022 15:17:33
ascites
(
x57)
Mar 21, 2022 15:17:43
x57)
Nem hiszem, hogy a púpos ok nélkül tette ki a fullfingos videókat pont most. Megdiskurálta a részleteket a főnök úrral, letette a kagylót, aztán felhívta Gézát. Gondolom Fillfing pluszban megmondta neki, hogy semmit nem kap vissza a kölcsönéből, a korcs meg bosszúszomjasan ledobta a saját atombombáját. Jéghideg jogászként megbizonyosodott róla, hogy felkerült Trashvodra és leprivátolta, hogy Géjza ne hőböröghessen. Azért nem tegnap csinálta, mert még győzködte magát, hogy talán bevédik a cégnél, talán nem lesz végzetes következménye, de ma füstbe mentek az illúziói.
Gyagya, javaslom, hogy védd meg magad és a továbbiakban is tarts ernyőt a valóság elé! Jövő hétfőn menj be szépen a céghez, mintha mi sem történt volna. Megvan a kulcsod, mennyi stresszt éltél át érte, nehogy már elfogadd, amit az npc-k zagyválnak össze-vissza. Ha elég sokáig mondják, majd elhiszik ők is, hogy valójában nem is rúgtak ki :D
Gyagya, javaslom, hogy védd meg magad és a továbbiakban is tarts ernyőt a valóság elé! Jövő hétfőn menj be szépen a céghez, mintha mi sem történt volna. Megvan a kulcsod, mennyi stresszt éltél át érte, nehogy már elfogadd, amit az npc-k zagyválnak össze-vissza. Ha elég sokáig mondják, majd elhiszik ők is, hogy valójában nem is rúgtak ki :D
Trollul Madár
(
x15)
Mar 21, 2022 15:17:47
x15)
Endre!
Azt mondtad az S7 "Miért Raktam Privátba Az Esti Tisztázós Live-ot?" epizódban, hogy ha az embert megrázkodtatás éri akkor egy nap alatt túl kell lennie rajra és csak pozitívan a megoldást kell keresnie.
Na gyere akkor a komment haverokhoz egy kis vidám és pozitív ötletelgetése, a hogyan tovább témában!
Ugyanígy egy méhrákos is jolly joker. 25 év gyerektartást spórolsz meg egy méhrákos született nőnél.
Azt mondtad az S7 "Miért Raktam Privátba Az Esti Tisztázós Live-ot?" epizódban, hogy ha az embert megrázkodtatás éri akkor egy nap alatt túl kell lennie rajra és csak pozitívan a megoldást kell keresnie.
Na gyere akkor a komment haverokhoz egy kis vidám és pozitív ötletelgetése, a hogyan tovább témában!
gobesug
(
x30)
Mar 21, 2022 15:19:14
x30)
munkanélküli és hamarost lakásnélküli sodi a sodi.
cigány márk már tud a költöztetés melóról? mennyibe fog fájni a bécsi költözés a reichsbrücke alá a törpecigányhoz?
cigány márk már tud a költöztetés melóról? mennyibe fog fájni a bécsi költözés a reichsbrücke alá a törpecigányhoz?
balek
(
x10)
Mar 21, 2022 15:20:53
x10)
Endre, ha ilyen barátaid vannak, minek hergelsz állandóan és gyűjtöd a trollokat?
Gyere kacagj velünk, ne legyél besavanyodott fasz.
php, Endre F. Kiss, pedophile, Kiss Endre Farkas, Berlin, angular, Farkas Endre Kiss, react, Farkas, Kiss, Endre, javascript, Linz, java, EBCONT, screencode, Partner Bank, Reichl und Partner eMarketing, EsPresto AG, DefShop, superReal
Gyere kacagj velünk, ne legyél besavanyodott fasz.
Hahó
(
x136)
Mar 21, 2022 15:20:58
x136)
sneci, ezzel téged akart hergelni a volt melócsá?
zaklatás és erőszak prevenció tréner képzés:
learn-at-home.at/ausbildungsinfo/dipl-mobbing-und-gewaltpraventionstrainerin
zaklatás és erőszak prevenció tréner képzés:
learn-at-home.at/ausbildungsinfo/dipl-mobbing-und-gewaltpraventionstrainerin
mifaaan
(
x1)
Mar 21, 2022 15:21:22
x1)
De azért na... Főleg a fiatalok már nagyon jól beszélnek/írnak. Plusz, IT területen belül a google translate/
és deepl.com már iparági standard, ha user facing levelet kell megfogalmazni és nem tudnak angolul. Az sem az igazi, de legalább nem lesz egy 14 éves rapper szókincsével tele.
Csak akkor látom valószínűnek a stílust, ha a felkérdezések is ilyen stílusban jöttek és a tökük tele volt a socal media attackkal.
Akkor viszont több választ kellett volna látnunk bepastelve ide various trollszoktól..
Szkeptikus vagyok, mint mindig, nem mondom, hogy megvan a melócsá, mert valószínűleg nincs, de kellenek evidenciák.
pókösztön
Mar 21, 2022 15:23:28
Ami a legmeglepőbb tulajdonképpen az a Mr. Kiss Endre, mármint az előnév-utónév sorrendje. Elmúlt tíz évben dolgoztam Hollandiában, Svájcban, Belgiumban és most Angliában de egyetlen egyszer nem láttam hogy akár magyart, akár japánt valaki vezetéknév - keresztnév kombóban említett volna, túl idegen nekik.
Mar 21, 2022 15:23:28
Ásó27
(
x68)
Mar 21, 2022 15:23:33
x68)
Agressziókezelő tréning mikor???
Mifaaaaaaaaaaaan
rBali
(
x24)
Mar 21, 2022 15:24:55
x24)
Ami a legmeglepőbb tulajdonképpen az a Mr. Kiss Endre, mármint az előnév-utónév sorrendje. Elmúlt tíz évben dolgoztam Hollandiában, Svájcban, Belgiumban és most Angliában de egyetlen egyszer nem láttam hogy akár magyart, akár japánt valaki vezetéknév - keresztnév kombóban említett volna, túl idegen nekik.
ott a pont.
Hahó
(
x136)
Mar 21, 2022 15:25:46
x136)
szerintem aki kételkedik a kirúgáscsában, az továbbra is nyomja az akciót. nem hiszem, hogy ha továbbra is kapják a tényfeltárást, akkor juszt is visszaveszik/bevédik.
KicsiNéző
(
x13)
Mar 21, 2022 15:25:49
x13)
Én IT területen nem találkoztam még gyenge angolossal, konkrétan ha interjúztatok a szar angol az már ilyen vétó szintű dolog.
Max úgy tudom elképzelni, ha valami magyar kis gányolda, csak magyar ügyfelekkel, ezt a szegmenst nem ismerem.
miskolcigány
(
x5)
Mar 21, 2022 15:27:23
x5)
Helyfuggo is a dolog. Egy nagyobb cegnel ahol van penz kommunikacios fiszemfaszom embereket fizetni, meg elvarni egy adott szintet ott a kommunikacio is igenyesebb lesz. De egy kisebb helyen, ahol ugyan az az ember kezeli a beerkezo leveleket, csinalja a code reviewt, meg allitja ossze a reportokat ott elofordul az ilyen. Nemeteknel nincs nagy hagyomanya az angolnak mert elerheto minden nemetul is, piac is van eleg, egyszeruen nincsenek ugy rakenszerulve az angol nyelvre mint mondjuk mi.
Sanyibacsi
(
x6)
Mar 21, 2022 15:27:30
x6)
Ez Fifi profiljába illene, hahó!
Hahó
(
x136)
Mar 21, 2022 15:28:59
x136)
az örmény származású csaj neve, aki a levelet írta, vezetéknév keresztnév kombóban van fenn a weblapon a teamnél. sőt, a céges weblapon rozinak írja, a fb-n és a levélben rosinak.
www.facebook.com/rosi.sargsyan/about
bolgár jeti
(
x30)
Mar 21, 2022 15:30:08
x30)
pókösztön
Mar 21, 2022 15:31:57
facebook.com/rosi.sargsyan/about
Hát megnéztem Rózsit, és igazság szerint akár ki is nézek belőle egy ilyen szintű levelet, nem az a kifejezett akadémikus alkat.
De mint mondtam az első hszben mindegy is, mert a hely szerintem stimmel, a gépezet meg nem áll le, ha egyszer kiderül a melócsá asodi mindig repül.
Mar 21, 2022 15:31:57
Púpszászi napelem
(
x13)
Mar 21, 2022 15:32:01
x13)
mondjuk a profilja alapján pont olyan prolinak néz ki aki így írna angolul
ascites
(
x57)
Mar 21, 2022 15:32:26
x57)
Fifi! Tégy igazságot! Kibasztak, igaz? :D
Hahó
(
x136)
Mar 21, 2022 15:33:17
x136)
Nem akarok ünneprontó lenni de sodi tegnap azt dörmögte az óra alatt,hogy a ''cég összezár mögöttem ezzel nincs gond'' nem lehet,hogy ez csak egy lekoptatás akar lenni? Nincs olyan,hogy az email után már rögtön ki is van rúgva,nekem ezért gyanús,hogy csak lerázás akar lenni. Minimum azt kellett volna,hogy írják,hogy utána nézünk és biztosítani fogjuk róla,hogy ez meg az lesz.
elszámította magát, hogy összezár a cég. az ebcont sem zárt össze, és ráadásul azóta fasza judgaverős gif-ek vannak. meg rendőrségi távoltartási végzésről fotó.
de az éberség sosem árt, trollkodni meg ingyen van.
Norina
(
x2)
Mar 21, 2022 15:34:35
x2)
Hat elnézve ezt a not, én meg ennyi angolt sem nézek ki belőle.
miskolcigány
(
x5)
Mar 21, 2022 15:35:16
x5)
Igen, nemet ugyfelekkel :)
En nem eroskodni akarok emellett, de azt tenykent allithatom hogy nemeteknel nagyon sokszor basznak az angol nyelvre. Nekem is teljesen idegen a gondolat, hogy mondjuk egy fejleszto nem beszel angolul, meg is elofordul boven. En egy brit multinal dolgozom akiknek van egy hatalmas leanyvallalatuk Nemetorszagban, es heti szinten kell olyan ottani nemet fejlesztokkal leveleznem akikkel csak google translate mellett tudok beszelni mert egyszeruen senki sem varja el toluk hogy angolul targyaljanak barkivel, valoszinuleg meg a HR-es sem tud aki felvette oket. Van ilyen.
EzVanTroll
Mar 21, 2022 15:37:57
Hat elnézve ezt a not, én meg ennyi angolt sem nézek ki belőle.
Szerintem csinos.
Mar 21, 2022 15:37:57
banshee
(
x24)
Mar 21, 2022 15:38:35
x24)
Sztem ez egy púp által leírt Juliára nem jellemző.
Norina
(
x2)
Mar 21, 2022 15:40:22
x2)
Szerintem csinos.
Szerintem csinos.
Rendben. :D Kinek a pap..
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Mar 21, 2022 15:42:17
x38)
A lényeg mellett elsiklotok. Kiderült a melócsá, most már biztosra. Hogy kirúgták-e már, vagy nem, az mellékes. Tessék szépen nyomni a kontentot minden csatornán nekik, hadd nevessenek ők is együtt a trollokkal!
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
Hahó
(
x136)
Mar 21, 2022 15:44:17
x136)
Hétfő, reggel 9:50, a gyagya mailboxa még éles:
Kontroll
Kontroll
aki kételkedik a kirúgáscsában, az továbbra is trollkodja a céget. hátha kiadnak majd egy közleményt, hogy elítélik az erőszakot, és elbocsátották az érintett dolgozójukat.
a másik módszer, időnként ráereszteni egy mailt a céges címre, és ha már visszapattan, akkor valószínűleg nem dolgozik már ott:
[email protected]
max5enutálnak
(
x47)
Mar 21, 2022 15:44:34
x47)
endre, te most azt akarod mondani, hogy sunyi alja gazember módjára, titkosszolgálati eszközökkel felveszed a barátodnak tartott emberrel folytatott telefonbeszélgetésed, majd megosztod a nyilvánosság előtt?
Nem is tudom mit kívánnék az ilyen szarházi féregnek. Mondjuk hogy egye meg a saját gecijét egy befordított faszból, legyen törleszthetetlenül nagy adóssága, legyen egy impotens buzi, két országban rángassák a rendőrök, költözzenek be hozzá csövesek és basszák ki a saját albérletéből, gyűlölje és tartsa bolondnak a saját anyja és páros lábbal rúgják ki a sokadik munkahelyéről!
Diagnózis: Nem meghatározott személyiségzavar - F6090
Nem is tudom mit kívánnék az ilyen szarházi féregnek. Mondjuk hogy egye meg a saját gecijét egy befordított faszból, legyen törleszthetetlenül nagy adóssága, legyen egy impotens buzi, két országban rángassák a rendőrök, költözzenek be hozzá csövesek és basszák ki a saját albérletéből, gyűlölje és tartsa bolondnak a saját anyja és páros lábbal rúgják ki a sokadik munkahelyéről!
Betöjt Laptop
(
x39)
Mar 21, 2022 15:46:03
x39)
Én már csak azt nem értem, hogy nyüszít, hogy nincs ötlete a videózáshoz .
Most mikor kíváncsiak lennénk, van téma is, most meg bújkál ?
Megint el sodikázod a naaaagy lehetöséget ! Porondra !
MINDIG, MINDEN ÍGÉRETEMET MEGTARTOM
Most mikor kíváncsiak lennénk, van téma is, most meg bújkál ?
Megint el sodikázod a naaaagy lehetöséget ! Porondra !
Hahó
(
x136)
Mar 21, 2022 15:47:19
x136)
egyébként teljesen jogos a kételkedés. egyrészt ció intervenció trolléga nem tesz ki képet a levelezésről. pedig ez alap lenne, 2 perces művelet a satírozással együtt.
a másik, hogy 1-2 hónappal ezelőtt is trollkodott velünk valaki info nickkel, beírta, hogy tutira megvan a melócsá. azóta is kapjuk tőle az infót.
a másik, hogy 1-2 hónappal ezelőtt is trollkodott velünk valaki info nickkel, beírta, hogy tutira megvan a melócsá. azóta is kapjuk tőle az infót.
Penzmento
(
x6)
Mar 21, 2022 15:47:42
x6)
[email protected]
[email protected]
sodimunkanélküli
Mar 21, 2022 15:48:11
Mennyit is keres jelenleg a sodi?
Mar 21, 2022 15:48:11
rBali
(
x24)
Mar 21, 2022 15:48:37
x24)
De egyébként meg hiába örülünk, Endre azt mondta hogy amelyik cégnél problémának tartja azt amiket művel az interneten annál nem is akarna dolgozni, szóval ő nyert. Mi csak jót teszünk vele. :)
Hahó
(
x136)
Mar 21, 2022 15:49:49
x136)
De egyébként meg hiába örülünk, Endre azt mondta hogy amelyik cégnél problémának tartja azt amiket művel az interneten annál nem is akarna dolgozni, szóval ő nyert. Mi csak jót teszünk vele. :)
felfelé buktatjuk. a következő cégnél 100 euróval többet fog keresni. golda mondta, hogy csak nevet rajtunk amikor kirúgatjuk.
bolgár jeti
(
x30)
Mar 21, 2022 15:51:02
x30)
Plusz egy havi fizu és még csak annyira se kell imitálnia a melót, mint előtte.
40_éves_junior
(
x6)
Mar 21, 2022 15:51:42
x6)
gyagyás, ez a két videó lenne az amivel te "visszavágsz" gézának? tulajdonképpen csak azt bizonyítod vele hogy az amit te a jogról tudni vélsz, az még annál is kevesebb mint amit eddig hittünk. önégető sodi asodi.
Kovács Péter azaz Kancsi
(
x13)
Mar 21, 2022 15:51:58
x13)
Szeretném én is megerősíteni az aggodalmaimat a fentebb csatolt levél legitimitását illetően - ez a nyelvtan nekem is rohadtul sántít, főleg ez a thnx for ur mail vonal (UK-ban szereztem diplomát, C1-es Angol és C1-es üzleti Angol vizsgákkal rendelkezem, már ha ez jelent valamit (hahó kisboros!)). Ez a stílus egyszerűen túl "unprofessional", főleg egy olyan szakmában, amelynek a nyelve alapvetően angolra épül. Persze ez lényegtelen, hiszen megvan a melócsá, és persze dögölj meg sneci, csak feltűnt.
Na meló, csá.
Sanyibacsi
(
x6)
Mar 21, 2022 15:52:14
x6)
Hahó!
Van egy olyan érzésem, hogy most nincs nevetés púpszászon.
Depi Dezső beköltözött.
Erről tanúskodik a csend is, holott be lettek itt ígérve flokkok.
Gyagya, gyere a porondra, nevessünk együtt, ez csak show!
Lemegyek_a_Mazdával
Mar 21, 2022 15:53:56
Mennyit is keres jelenleg a sodi?
Bruttó 4004 Euró, hahó!
Mar 21, 2022 15:53:56
banshee
(
x24)
Mar 21, 2022 15:55:50
x24)
Meg van egy olyan tippem, hogy a herménes interjú is el lesz sodikázva.
pupszi
(
x1)
x1)
Nem biztos, hogy ez celravezeto. Mi pl min 6-12 honapig tartjuk a mailboxokat, hatha kiderul hogy a jomunkasember sajat cimmel regisztralt valami ceget erinto dologra ( partner, github, notification, stb )
67 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Most nem ér rá, kétoldalú párbeszédet folytat Zelenskyy-jel és Putyinnal.