Hangüzenet lehetett vagy messenger videochat.
Az imént néztem bele addabboy hajnalban füvezős videójába, elmondása szerint a púpos mai napja a következően alakul:
"2 fontos helyre kell mennie, 8:30kor kezd, ahol valószínűleg egy kis hetyetyével meg trollhibáztatással megússza, aztán lesz egy nehéz köre, ahol komoly dolgokról kell beszélnie."
Állítása szerint a vonaton teljesen véletlenül futottak össze.
le vagy tiltva, kurva anyád
Jutkanak eger mellett van vmi haza ami kozos a tesojaval.. lehet ofa mennek.
Oda nem tudnak menni, az öregasszony valami mondvacsinált okkal nem engedi be a 2 csövest
"Nem figyelsz a lényegre, ez a show része. Én Jutkával hadban állok"
Ennyi volt a reakciója :D

Ugyanígy egy méhrákos is jolly joker. 25 év gyerektartást spórolsz meg egy méhrákos született nőnél.
Ne töröltesd a bizonyítékot.
:DDDDD
Aztán Tibi majd mondja Snecinek, hogy ezt beszéljétek meg a gammerrel :DDD
hehe
Trashvodon ott van Hahó!
Üdvözlettel: PS - Puha Slag | LMBTQ SODI | LMBTQ Propagandista Sodi
Csatlakozom. A gyilkossági kísérlet tisztázásához nem feltétlenül elégséges csak a trashvodos feltöltés belinkelése a rendőrségnek, látni kell azt is, hogy a saját YouTube csatornáján jelentette ki ezeket a cselekményeket, többször is.
Szóval ha el akarjuk érni a show végét, akkor senki ne jelentse be a videót!
NSZKSZ!
Ény eszt nyem éjtyem hetyetye
Szerintem tök mindegy, hogy le van mentve a videófelvétel, vagy saját csatornáján van onnnatól, hogy egyértelműen ő van a felvételen.
Max annyi, hogy kevésbé merülhet fel a manipuláltság.
Mondjuk a youtube nem törli, csak hozzáférhetetlenné teszi, és ha egy eljárásban szükséges, a hatóság megkapja.
üdv a gólyáknak!
amint sneci kis bajt is megszimatol, törölni szokta a videóit, vagy privátba helyezi. plusz a már jelenleg futó labanc nyomozás is trashvod videókon alapszik. szóval nem kell okoskodni a profoknak. a bizonyíték lementve, és ha kell akkor a policáj majd kikéri a többi nyomot a youtubetól.
itt most az a cél, hogy maximalizájuk a bevitt ütéseket. hogy mielőtt lecsukják snecit, a csatornáját is kukázzuk. ő maga mondta h "az az élete kb."
Köszönöm a pontosítást. A manipulálhatóságra gondoltam én is, mert előfordult már hasonló eseteknél, hogy a vádlott arra hivatkozott, hogy szándékosan úgy van az anyag vágva, hogy az bűncselekménynek legyen beállítva. Egy élő adásnál erre kevésbé lehet hivatkozni.
Nem okoskodásnak szántam (és megkövetem magam, ha annak tűnt), hanem segíteni szeretnék én is. A munkásságát már a Molnár F.-es tényfeltáró korszak óta követem, csak a fórumra mostanában kezdtem el írni. Én is ugyanannyira szeretném elpusztítani ezt a férget, mint ti, és ennek érdekében minden olyan tudást szeretnék veletek megosztani, ami előre viheti a probléma, jelen esetben a gyagyás kezelését.
kérlek, született nőt ne kívánjunk neki...ne akarjunk nőket egy ilyen ember akarata alá hajtani...köszi!
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
Dehát sneci aberrált vágya épp az volt, hogy kinyalja egy férfi szőrös seggét, hahó!
gondolkozok rajt, hogy perfekt lenne profilképnek, de a mostani még egy picit azért jobb :DD
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
gondolkozok rajt, hogy perfekt lenne profilképnek, de a mostani még egy picit azért jobb :DD
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
tye nyem lákdán idején, egész nap összezájva... megöltük vojna etymást
hitelkeret se lenne elég azt a veknit formázni
https://www.youtube.com/watch?v=DaWNVhgxRVw
Remélem az osztrákok elküldik elmeorvosira és
-vagy az derül ki hogy elmebeteg és zubbony
-vagy az derül ki hogy egy számító geci és börtön
Egyet kapott a vekni is
:DDDDD ez jó volt
hehe
Lyudgamérgezős programot is írt, de szerencsére az sem működött :D
To be fair, ismét várom a downvoteokat, de ezt amúgy kurvára Mercicának kellene elintéznie.
Endre helyében én se fizetném egy random alkoholista, csöves öregasszonynak az öregek otthonában úgy, hogy amúgy is utálják egymást.
A solution ami mindenki számára egyértelmű az lenne, hogy olyan messze távolodik ettől a két alkoholista csövestől, mint amennyire lehetséges, de nyilván nem ez fog történni, hanem az, hogy egy héten belül már arról megy már a loopolás, hogy hogyan tudja visszahozatni Mercit Linzbe.
Volt egy őszinte mondata: kell a Judga a műsorhoz. Angyalszárny kategória volt, hogy bárhova is beadják.
Annyiból gyagya ügye lett volna, hogy ha eltüntetni a varangyot, akkor szabad a fajtalankodás. De 16 éve együtt van a tranyóval, egy linzi csöves kedvéért Tibcédesz se dobta volna csak úgy félre. Veszett fejsze nyele volt a kezdettől fogva, mindenki látta előre, csak recskás nem.
ez csak egy része a dolgoknak, én leszarom a tranyót meg az utánfutóját, a probléma inkább az, hogy Endre ehelyett képes lett volna halálba küldeni egy valag szesszel, holott csak annyit is elég lett volna mondania, hogy húzzanak a picsába, a tranyó meg akkor jöjjön vissza, ha szereti vagy faszom tudja, de jutka nélkül
hehe
Itt arról volt szó, hogy az esetben tegye, ha együtt van Tiborral.
Mert ha együtt van Tiborral akkor ott a varangy is. Nem kell szeretni Szedunkát én sem rajongok érte, de nem megoldás az, hogy Endre és Tibor folytatólagosan bántalmaznak egy öngondolkodásra képtelen embert.
Ráadásul most kiderült, hogy a gyilkosságtól sem riadt volna vissza a korcs.
Ugyanígy egy méhrákos is jolly joker. 25 év gyerektartást spórolsz meg egy méhrákos született nőnél.
Ez egy olyan dolog ami lehet vita tárgya én megvagyok győződve róla,hogy valami rendellenessége kell,hogy legyen. Már magán az emberre ránézve is látszik,hogy valami nincs rendben. A púpja a picsa szájja a 23 centis lankadt piton se azért lenne akkora ha felállna mert akkora alfahím ha nem az is rendellenes. De ennél sokkal feltűnőbb,hogy teljesen érzéketlen morális kérdésekben egyszerűen hiányzik belőle ez az alapvető morál. Ha bele is gondol egy morális kérdésbe akkor azt csak is a jogfelől közeliti meg mert gyáva és van elég esze ahhoz,hogy felmérje a súlyosabb helyzeteket. Ez a módoroskodó beszédstilúsa a loopolások a fogyatékos vihorászások a gyermeteg visszamaradotság ezek mind autisztikus jellemzők. Nem vagyok pszchihiáter csak olvasott de az szent isten,hogy valami rendellenessége van amit nevén lehet nevezni,minimum nárcisztikus pszchiópata de úgy klinikai értelemben.
OFF
Valaki betudja nekem linkelni azt a videót amikor busák ezt mondja?
Marfan szindróma
nagyon fontos amit írtál.
sokan, főleg a régiek itt nem szórakozásból követjük snecit (még ez egyfajta plusz bónusz is) hanem azért mert azt várjuk h ez a végtelenül gonosz, kis kártékony féreg végre elbukjon.
gondoljunk bele: ez a korcs milliós fizukjat szakít nyugaton, amivel finanszírozza a saját és más véglények trash életét, ami igen komoly károkat okoz a normális embereknek. pl lejáratják a magyarokat nyugaton, nem hagynak embereket aludni, alkoholista tombolás közben leamortizálják a környezetüket, autót kaphat egy folyton részeg alkoholista csöves ami nettó életveszély ártatlan emberekre.
óriási probléma h ez az elmebeteg torzszülött a beteg hajlamaihoz és vágyaihoz megkaphat minden erőfforást, mert a suttyó hans felveszi újabb és újabb jól fizető pjogjamozói állásba. így vehet végtelen mennyiségű alkoholt gyilkos céljaihoz, így vehet mindenféle kamerát a pedofil fotózgatásaihoz.
long story short: merga és lyudga egy random csöves páros, akik csak arra jelentenek (mentális) veszélyt, aki nézi őket önszántából. az mondjuk meg is érdemli.
de sneci, a milliófütyikkel és a banki hitelkeretekkel sajnos komoly veszélyt és kárt tud okozni (akár közvetlenül is) a társadalomnak. ezért kell kiiktatnunk őt.
ez csak egy része a tünetegyüttesnek.
+ "A betegek magasak, vékony testalkatúak." ez nem is igaz gyagyára az 170 magasságával, sörhasával
Én nem vagyok régi motoros, de tűpontosan én is így látom.
A szívemből szólt Trolléga.
Szomszédok ma biztos káromkodnak egyet, amikor megnyikordul a sodi ajtó, és felharsan a fókaüvöltés.
Eddig reménykedhettek benne, hogy elköltözött, vagy megdöglött a korcs, de most látni fogják, hogy él, és ugyanolyan szardarab, csak tojáshéj van a fején.
hoty... hotyhotyhoty...
Szerintem Géjza, Jutka és a tranyó is megerősítette külön-külön, bár ezeknek semmit nem lehet elhinni
Mifaaaaaaaaaaaan
Jutka azt mondta először, hogy bukta, majd azt hogy maradhat.
abból a szempontból nem releváns, hogy Merszisza nem érzi ott konfortonsan magát, tehát kb. mindegy is...meg különben is, két szoba kell, hogy el lehessen zárni Jutkát.
az új cél Bécs, ahol majd Mercicsza tudkoldu..., akarommondani dolgozni! (futárkodni XD)
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
Annyit hozzátennék, hogy ez a betegség nem jár mentális tünetekkel, csak a kollagén képzés zavarával. Híres Marfanos pl Michael Phelps, vagy Paganini.
A Sodrák csak simán a természet rossz vicce.
Szerintem Goldát csak az zavarja, hogy élőben elkotyogta
Mi a fix infó? Többen elmondták ugyanazt. Soditól ilyen beismerést nem fogunk kapni, mert utólag is csak a hazugságait fogja hajtogatni.
Lásd pl hamburgi kirúgás -> rossz volt az idő ezért inkább berlinbe költözött. Meg van ezer ilyen példa erre.
sehogy, Goldának egy baja van snecivel, az hogy hozzá köthető.
* vagyis pont, hogy NEM-re buzdítasz. a kurva anyád
Ezzel próbálja pizonygatni, hogy ő nem pedofil, védi a gyerekeket. De attól még egy pedofil szharr marad.
Szerző:
gobesug
(
x30)
Mar 29, 2022 08:25:26
Válasz
(1)
x30)
Válasz
(1)
Hát akkor bécsi szelet lesz
a hotyfoltozós troll
Mar 29, 2022 08:28:24
Nagyon szépen köszönöm szépen az éjszakai műszak munkásságát!
Nem hinném hogy lesz hotyfolt, az ilyen betelefonálós műsorokat már elengedtem a saját mentális egészségem érdekében. De buzdítom a kedves trollégákat, aki nézi a műsort jegyzetelhet közben, 1-2 A/4-es oldalnál több érdemi infónál több nem szokott benne lenni.
Na meló, csá.
Nem hinném hogy lesz hotyfolt, az ilyen betelefonálós műsorokat már elengedtem a saját mentális egészségem érdekében. De buzdítom a kedves trollégákat, aki nézi a műsort jegyzetelhet közben, 1-2 A/4-es oldalnál több érdemi infónál több nem szokott benne lenni.
Na meló, csá.
Mar 29, 2022 08:28:24
banshee
(
x24)
Mar 29, 2022 08:29:39
x24)
Parádés tojásolásokat és csicskításokat láthattunk, gratula az intervencionista snecológusoknak! Fog ez még fejlődni...
Azon kurva nagyot röhögtem hogy főszabályként kiirtaná azok családját, akik lepedofilozzák, de most nem ér rá és rBali legyen emberséges.
Amúgy ne legyen senki emberséges vele, mert ezt is győzelemnek tekinti, hisz az lett, amit ő akart.
Még egyszer: nszksz az intervencionista tagozatnak!
Azon kurva nagyot röhögtem hogy főszabályként kiirtaná azok családját, akik lepedofilozzák, de most nem ér rá és rBali legyen emberséges.
Amúgy ne legyen senki emberséges vele, mert ezt is győzelemnek tekinti, hisz az lett, amit ő akart.
Még egyszer: nszksz az intervencionista tagozatnak!
banshee
(
x24)
Mar 29, 2022 08:30:38
x24)
Lyudkát és Tibit láttam, illetve a másik négyesben is 2 személy ült, de hallottam Sodi hangját meg Hatvanban szisszent egy sör is, illetve volt velük még egy személy.
banshee
(
x24)
Mar 29, 2022 08:31:37
x24)
Ja...whatmilyen vipera?
Közbiztonságra különösen veszélyes eszköz, ha nála van, szabálysértés!
Közbiztonságra különösen veszélyes eszköz, ha nála van, szabálysértés!
trolléga
(
x30)
Mar 29, 2022 08:32:28
x30)
Jó reggelt gyagya, a kurva anyád. Tudunk indulni?
Kiderült este végül, hogy ma reggel akkor interjúra megy, vagy AMS-hez? Előbbi picit üti a bécsi terveket. Bécs mondjuk már nekem is elérhető távolság. Foschná, nem feltétlenül nem szaporodnának meg az intervenciók.
Kiderült este végül, hogy ma reggel akkor interjúra megy, vagy AMS-hez? Előbbi picit üti a bécsi terveket. Bécs mondjuk már nekem is elérhető távolság. Foschná, nem feltétlenül nem szaporodnának meg az intervenciók.
Mazdasofor
Mar 29, 2022 08:35:10
Sodiban nem vagyok biztos, de Tibi és Lyudka biztos ott volt egy 3. személlyel és Eger irányába mentek. Onnan kérdés, hogy merre tovább
Mar 29, 2022 08:35:10
Jonciii
(
x8)
Mar 29, 2022 08:36:48
x8)
Ez a csóró mazda nekem talány, mert tiborsz ugye nagy hangon elengedné, de a recskás meg ugye nem képes elengedni, és lassan egy milliójában van, ha nem többen.
Tegnap is emlegette, hogy a mazdával jöhetnek a tranyó meg a varangy, máshogy nem.
Tegnap is emlegette, hogy a mazdával jöhetnek a tranyó meg a varangy, máshogy nem.
tyodika
Mar 29, 2022 08:40:03
Igaz, hogy szarszagú a cica feneke, de az érzelmi bevonódás okán még ezt sem feltétlenül tartom egy olyan tényezőnek, ami gátolná a későbbi együttműködésünket. És különben is van fürdőkád. Pont.
Mar 29, 2022 08:40:03
hugykoszagu pinaszor
(
x7)
Mar 29, 2022 08:41:56
x7)
Az imént néztem bele addabboy hajnalban füvezős videójába, elmondása szerint a púpos mai napja a következően alakul:
"2 fontos helyre kell mennie, 8:30kor kezd, ahol valószínűleg egy kis hetyetyével meg trollhibáztatással megússza, aztán lesz egy nehéz köre, ahol komoly dolgokról kell beszélnie."
Állítása szerint a vonaton teljesen véletlenül futottak össze.
echelon mérnök
Mar 29, 2022 08:49:01
Endre szerinted a trollok mennyi idő alatt tudják majd meg, hogy melyik sitten ülsz? 1-2-3? Perc, óra, nap?
És szerinted a lakótársaid milyen gyorsan kapnak magyarázó kártyákat a nőverésről és a fehér négyzetekről?
Elmondanád az állaspontod a fentiekről a Mario stream közben?
NSZKSZ
És szerinted a lakótársaid milyen gyorsan kapnak magyarázó kártyákat a nőverésről és a fehér négyzetekről?
Elmondanád az állaspontod a fentiekről a Mario stream közben?
NSZKSZ
Mar 29, 2022 08:49:01
Ferde szemüveg
Mar 29, 2022 08:49:54
Keverd a redbullt kólával endi, jót tesz a szívednek és józan is leszel interjú előtt a logikád szerint, win-win
Mar 29, 2022 08:49:54
Rossz ratyeee
Mar 29, 2022 08:52:47
Update: Vámosgyörkön leszálltam a vonatról, de a bagázs tovább ment Eger irányába. Az úton eléggé nyugisak voltak, nem volt nagy üvöltözés, ez köszönhető annak is, hogy Lyudka aludt. 4-5 nagy zacskó van nálunk, amik tele vannak pakolva. Több infóm sajnos nincsen. Képet nem sikerült csinálnom.
Mar 29, 2022 08:52:47
sittessanyi
(
x7)
Mar 29, 2022 08:52:55
x7)
a gyilkossági kísérlet beismerésével pontot tehetünk a sodi-sztori végére.
megvan a videóra mondott vallomás, amit ráadásul többször is megismétel. + ehhez már csak tanuvallomás kelle mercitől és/vagy judgtól és kész a böri.
plusz még a csatiját is le lehetne lövetni ezzel előtte.
megvan a videóra mondott vallomás, amit ráadásul többször is megismétel. + ehhez már csak tanuvallomás kelle mercitől és/vagy judgtól és kész a böri.
plusz még a csatiját is le lehetne lövetni ezzel előtte.
Ferde szemüveg
Mar 29, 2022 08:55:41
Oda nem tudnak menni, az öregasszony valami mondvacsinált okkal nem engedi be a 2 csövest
Mar 29, 2022 08:55:41
A régnemlátott buzidémon
Mar 29, 2022 09:05:20
Most van az AMS-be,utána megy dühkezelésre.
A KURVA ANYÁTOK
A KURVA ANYÁTOK
Mar 29, 2022 09:05:20
SodiSzemuvege
Mar 29, 2022 09:06:54
Nézd gyagyás, itt a jövőd!
Csak egy 200 eurós törött gyerekszemüveg
Mar 29, 2022 09:06:54
KicsiNéző
(
x13)
Mar 29, 2022 09:10:17
x13)
Most fejezem be az esti liveot (mert veled ellentétben Endre, emberek dolgoznak) - ez a valami nagy igazság kimondása után kamerába bambulás, és szemet rebegtetés bazdmeg. Ahol azt hiszi, hogy most nyeri meg a vitát, mert olyat mondd, vagy épp kinevettet valakit.
Kibaszott röhejes, mi ez Endre? :D
Kibaszott röhejes, mi ez Endre? :D
Ferde szemüveg
Mar 29, 2022 09:12:41
gyagya mikor hazaértél hány villany volt felkapcsolva, a fűtés ment a nyitott ablakok mellett? Vagy annyira be volták baszva, hogy egyik se tűnt fel? Mosást tettél be vagy a dühkezelésre az összeporzott tojásos ruhádba mész? Többen kérdezik
Mar 29, 2022 09:12:41
PúpszásziVámpír
(
x10)
Mar 29, 2022 09:13:12
x10)
Kedves recskás!
Ahhoz mit szólsz, hogy Tibi megmondta, hogy kicsinálja a csatornádat, hahó???
Ettől a bevételtől is megfoszt a szerelmed!
Álmodjatok Rémeket!
sittessanyi
(
x7)
Mar 29, 2022 09:13:53
x7)
youtu.be/TPrkY4u5Xv4?t=4941
"...azzal akartam [megölni Jutkát], hogy itt a végtelenül sok vodka...és igyad...tudtam, hogy ööö nincs önkontrollja és akkor csak meghal...csak a merci közbelépett
itt a lényeg (a gyilkossági kísérlet bevallása) még rövidebben. beismeri:
- a szándékot
- h előre eltervezett volt
- tudta h judga függő és ez a halálát okozhatja
- plusz még tanúkat is megjelöl
Ez a TÖKÉLETES kötél. Sosem volt még ilyen magas labdánk, hogy végleg lezárjuk a meccset.
"...azzal akartam [megölni Jutkát], hogy itt a végtelenül sok vodka...és igyad...tudtam, hogy ööö nincs önkontrollja és akkor csak meghal...csak a merci közbelépett
itt a lényeg (a gyilkossági kísérlet bevallása) még rövidebben. beismeri:
- a szándékot
- h előre eltervezett volt
- tudta h judga függő és ez a halálát okozhatja
- plusz még tanúkat is megjelöl
Ez a TÖKÉLETES kötél. Sosem volt még ilyen magas labdánk, hogy végleg lezárjuk a meccset.
KicsiNéző
(
x13)
Mar 29, 2022 09:16:33
x13)
Kedves recskás!
"Nem figyelsz a lényegre, ez a show része. Én Jutkával hadban állok"
Ennyi volt a reakciója :D
Trollul Madár
(
x15)
Mar 29, 2022 09:17:59
x15)
Trollul Madár kérem küldje majd el.
Még egyszer, mert volt benne hiba

PúpszásziVámpír
(
x10)
Mar 29, 2022 09:18:42
x10)
Emberölési kísérlet büntetése
Kísérlet miatt büntetendő, aki a szándékos bűncselekmény elkövetését megkezdi, de nem fejezi be. Az emberölés kísérletének fogalmát jelen esetben szintén példákon keresztül lehet szemléletesen bemutatni. A kísérletre a befejezett cselekményre vonatkozó szabályokat kell alkalmazni, azaz alapesetben 15 évi szabadságvesztéssel büntetendő. A gyakorlatban a büntetés kiszabása során a bíróság nyomatékosan értékeli, hogy a cselekmény kísérleti szakban maradt.
Álmodjatok Rémeket!
Kísérlet miatt büntetendő, aki a szándékos bűncselekmény elkövetését megkezdi, de nem fejezi be. Az emberölés kísérletének fogalmát jelen esetben szintén példákon keresztül lehet szemléletesen bemutatni. A kísérletre a befejezett cselekményre vonatkozó szabályokat kell alkalmazni, azaz alapesetben 15 évi szabadságvesztéssel büntetendő. A gyakorlatban a büntetés kiszabása során a bíróság nyomatékosan értékeli, hogy a cselekmény kísérleti szakban maradt.
tibi2435645
(
x2)
Mar 29, 2022 09:18:54
x2)
Beszartam. - Szedunka Judit, magasan képzett egészségügyi szakápoló
sittessanyi
(
x7)
Mar 29, 2022 09:19:54
x7)
fontos.
jelentsétek a youtube-nak a gyilkossági kísérlet beismerését
time stamp: 82:22
én egyéb veszélyes cselekményként jelentettem, de lehet van jobb kategória erre pl: gyűlöletkeltés és erőszakos tartalom
én egyéb veszélyes cselekményként jelentettem, de lehet van jobb kategória erre pl: gyűlöletkeltés és erőszakos tartalom
Jonciii
(
x8)
Mar 29, 2022 09:19:58
x8)
Remélem megkapja a kényszerzubbonyt.
banshee
(
x24)
Mar 29, 2022 09:21:40
x24)
fontos.
Hafré
(
x9)
Mar 29, 2022 09:22:08
x9)
Egy kérdésem van: miért nem a vekni kapta a tojásokat?
lépek ki mert hülyék vagytok
Magyarország rémálma
(
x7)
Mar 29, 2022 09:22:24
x7)
youtu.be/Hhdvr1JHTXc
Gammer cigó állítólag kölcsönkért Tibitől.
Gammer cigó állítólag kölcsönkért Tibitől.
:DDDDD
Aztán Tibi majd mondja Snecinek, hogy ezt beszéljétek meg a gammerrel :DDD
Puha Slag
(
x7)
Mar 29, 2022 09:22:55
x7)
Trashvodon ott van Hahó!
SnecológusHallgató
(
x4)
Mar 29, 2022 09:24:03
x4)
Csatlakozom. A gyilkossági kísérlet tisztázásához nem feltétlenül elégséges csak a trashvodos feltöltés belinkelése a rendőrségnek, látni kell azt is, hogy a saját YouTube csatornáján jelentette ki ezeket a cselekményeket, többször is.
NSZKSZ!
PúpszásziVámpír
(
x10)
Mar 29, 2022 09:24:37
x10)
Amúgy, ha ennyi tojást adtok a vekni fejének, lassan bundáskenyér lesz a belőle!
Jön a jó idő, gyorsan meg is sül!
Álmodjatok Rémeket!
Jön a jó idő, gyorsan meg is sül!
pcdoki
Mar 29, 2022 09:26:26
Endre!
Putyin szponzorálta a korlátlan vodkát??
"az úriembert fel akarták négyelni az újszásziak"
Putyin szponzorálta a korlátlan vodkát??
Mar 29, 2022 09:26:26
Penzmento
(
x6)
Mar 29, 2022 09:28:00
x6)
Abramovicsot is Endre mérgezte meg!
🕎Endigame🕎
KicsiNéző
(
x13)
Mar 29, 2022 09:28:05
x13)
NSZKSZ!
NSZKSZ!
Szerintem tök mindegy, hogy le van mentve a videófelvétel, vagy saját csatornáján van onnnatól, hogy egyértelműen ő van a felvételen.
A régnemlátott buzidémon
Mar 29, 2022 09:29:36
A vicc egyébként az,hogy még januárban is lett volna sansza a púpnak befogadni a szandikát.
Tized annyiba se került volna mint ez a két csöves,golda is örülne,szandika se pofázna bele a dolgaiba,főzne mosna takarítana rá+az aberált vágyait is teljesítené.
Meg hát itt se az menne hogy ő éppen egy férfi seggét nyalta ki.
Tized annyiba se került volna mint ez a két csöves,golda is örülne,szandika se pofázna bele a dolgaiba,főzne mosna takarítana rá+az aberált vágyait is teljesítené.
Mar 29, 2022 09:29:36
SodiSzemuvege
Mar 29, 2022 09:29:41
Recskás majd itt loopold a hazugságaidat

Csak egy 200 eurós törött gyerekszemüveg

Mar 29, 2022 09:29:41
Jonciii
(
x8)
Mar 29, 2022 09:30:12
x8)
NSZKSZ!
NSZKSZ!
Mondjuk a youtube nem törli, csak hozzáférhetetlenné teszi, és ha egy eljárásban szükséges, a hatóság megkapja.
sittessanyi
(
x7)
Mar 29, 2022 09:30:31
x7)
NSZKSZ!
NSZKSZ!
üdv a gólyáknak!
amint sneci kis bajt is megszimatol, törölni szokta a videóit, vagy privátba helyezi. plusz a már jelenleg futó labanc nyomozás is trashvod videókon alapszik. szóval nem kell okoskodni a profoknak. a bizonyíték lementve, és ha kell akkor a policáj majd kikéri a többi nyomot a youtubetól.
itt most az a cél, hogy maximalizájuk a bevitt ütéseket. hogy mielőtt lecsukják snecit, a csatornáját is kukázzuk. ő maga mondta h "az az élete kb."
SnecológusHallgató
(
x4)
Mar 29, 2022 09:31:09
x4)
Köszönöm a pontosítást. A manipulálhatóságra gondoltam én is, mert előfordult már hasonló eseteknél, hogy a vádlott arra hivatkozott, hogy szándékosan úgy van az anyag vágva, hogy az bűncselekménynek legyen beállítva. Egy élő adásnál erre kevésbé lehet hivatkozni.
Bódi Ábel Ánuszrózsája
(
x7)
Mar 29, 2022 09:31:49
x7)
Gyilkos geci vagy endre! Börtönben a helyed!
A jó portás csak baszik!
tyodika
Mar 29, 2022 09:39:19
Mikbe fatytok, én meg a gyilkosság, hát nehogy már inkább nyissuk meg a gázt!
Na nőverés, csá.
Na nőverés, csá.
Mar 29, 2022 09:39:19
SnecológusHallgató
(
x4)
Mar 29, 2022 09:39:34
x4)
üdv a gólyáknak!
Nem okoskodásnak szántam (és megkövetem magam, ha annak tűnt), hanem segíteni szeretnék én is. A munkásságát már a Molnár F.-es tényfeltáró korszak óta követem, csak a fórumra mostanában kezdtem el írni. Én is ugyanannyira szeretném elpusztítani ezt a férget, mint ti, és ennek érdekében minden olyan tudást szeretnék veletek megosztani, ami előre viheti a probléma, jelen esetben a gyagyás kezelését.
sittessanyi
(
x7)
Mar 29, 2022 09:41:10
x7)
ez kb az a szituáció mikor premierplánban, egy óráig élőben mutogatta a fehérnégyzetes meztelen gyerekes képeket és nem értette mi azzal a baj.
most pedig vagy fél tucatszor elismételte, hogyan akarta megölni judkát "legálisan" kifejtve a részleteket.
azon túl hogy enyhén retardált és súlyos alkoholista, szerintem az erkölcsi érzéke lehet zéró. nem érzi ezen tettek súlyát.
most pedig vagy fél tucatszor elismételte, hogyan akarta megölni judkát "legálisan" kifejtve a részleteket.
azon túl hogy enyhén retardált és súlyos alkoholista, szerintem az erkölcsi érzéke lehet zéró. nem érzi ezen tettek súlyát.
halászlé
(
x24)
Mar 29, 2022 09:41:16
x24)
A vicc egyébként az,hogy még januárban is lett volna sansza a púpnak befogadni a szandikát.
kérlek, született nőt ne kívánjunk neki...ne akarjunk nőket egy ilyen ember akarata alá hajtani...köszi!
exterminátor
Mar 29, 2022 09:41:59
az aberált vágyait is teljesítené.
Dehát sneci aberrált vágya épp az volt, hogy kinyalja egy férfi szőrös seggét, hahó!
Mar 29, 2022 09:41:59
trolléga
(
x30)
Mar 29, 2022 09:43:18
x30)
https://img.sodika.dk/imgur.com/pDmcg8c.png
trolléga
(
x30)
Mar 29, 2022 09:43:25
x30)
https://img.sodika.dk/imgur.com/pDmcg8c.png
tyodika
Mar 29, 2022 09:50:18
tye nyem lákdán idején, egész nap összezájva... megöltük vojna etymást
Mar 29, 2022 09:50:18
MaxPayne
(
x24)
Mar 29, 2022 09:50:20
x24)
Pupfalra tolja mar a shitposztokat
Hasfelmetszö Trutymó - Az utolsó finghajlító
broni
(
x45)
Mar 29, 2022 09:51:02
x45)
sodinak plasztikai műtét kéne, hogy ne is merjék fel.
Trash csoportos haver
(
x19)
Mar 29, 2022 09:54:59
x19)
De minek menne be ma az amsbe mikor 1 hónapig még állományban van? Se kilépő papírjai nincsenek se semmit nem kaphat onnan.
Sneci, megint hazudtál nekünk és azonnal repültèl? :)
Sneci, megint hazudtál nekünk és azonnal repültèl? :)
púpospúp
(
x2)
Mar 29, 2022 09:55:34
x2)
sodinak plasztikai műtét kéne, hogy ne is merjék fel.
hitelkeret se lenne elég azt a veknit formázni
Magyarország rémálma
(
x7)
Mar 29, 2022 09:55:47
x7)
A tegnapi betelefonálók jól bizonyították, hogy Endre sikeres a jobb sorsra érdemes fiatalember szerepében, egy átlagos és főleg tájékozatlan ember számára simán úgy tűnik, hogy csak a körülmények áldozata, a jó lelke lesz a veszte, miközben mi itt mind tudjuk, hogy ez egy velejéig romlott gonosz geci. Én is szoktam autistázni ugyan, de azt gondolom, hogy ő egyáltalán nem az, sőt, az autizmus részben fel is mentené a súlyos dolgai alól, ezért sem tudom elfogadni. Ez az ember pontosan tisztában van a jó és rossz közötti különbségekkel, ismeri az erkölcsi normákat, és még ha gyermeteg szinten is, de van esze hozzá, hogy manipuláljon, tehát lát egy-két lépéssel előre, hogy kinek mit kell mondani, és annak mi lesz valószínűsíthetően a várható következménye. Kívülállóként pedig másoknak egész racionális tanácsokat képes adni, ez pedig azt bizonyítja, hogy képben van, csak magával nem tud megbírkózni. A fentiek függvényében Jutka halálba itatásának kísérlete az egyik legaljasabb patkány cselekedet, amit valaha elkövetett ez a fasz. Mi lesz a következő? Megmérgezi? Ha jogilag lenne rá lehetősége, megtenné. Minél előbb ki kell iktatni a társadalomból ezt a faszkalapot.
hehe
trolléga
(
x30)
Mar 29, 2022 10:04:24
x30)
A tegnapi betelefonálók jól bizonyították, hogy Endre sikeres a jobb sorsra érdemes fiatalember szerepében, egy átlagos és főleg tájékozatlan ember számára simán úgy tűnik, hogy csak a körülmények áldozata, a jó lelke lesz a veszte, miközben mi itt mind tudjuk, hogy ez egy velejéig romlott gonosz geci.
Remélem az osztrákok elküldik elmeorvosira és
-vagy az derül ki hogy elmebeteg és zubbony
-vagy az derül ki hogy egy számító geci és börtön
broni
(
x45)
Mar 29, 2022 10:06:16
x45)
nem lehet elmebeteg, micsoda programokat ír!!!!!!!!!!!!!!!!!
banshee
(
x24)
Mar 29, 2022 10:06:36
x24)
Egy kérdésem van: miért nem a vekni kapta a tojásokat?
Egyet kapott a vekni is
Magyarország rémálma
(
x7)
Mar 29, 2022 10:07:23
x7)
:DDDDD ez jó volt
Trollul Madár
(
x15)
Mar 29, 2022 10:08:27
x15)
Elmebeteg Pedofil Gyilkos Endre!
Iszonyatosan durva, hogy kiakartad nyírni lyudgát, ráadásul amikor ott volt a lehetőség, hogy megszabadulj tőle olyan módon, hogy nem ártasz senkinek.
Tudod a pszihos-öreges otthon. Ott volt baszod az orrod alá dugva, követelve, hogy egy kurva telefont intézz el.
De te nem nem és nem, hanem gyilkosságon gondolkoztál.
Ez felfoghatatlanul embertelen, könyörtelen és aljas dolog.
Ha valaki még valahol talán érez valami szimpátiát veled kapcsolatban az remélem olvassa ezt és elveszíti azt.
Iszonyatosan durva, hogy kiakartad nyírni lyudgát, ráadásul amikor ott volt a lehetőség, hogy megszabadulj tőle olyan módon, hogy nem ártasz senkinek.
Tudod a pszihos-öreges otthon. Ott volt baszod az orrod alá dugva, követelve, hogy egy kurva telefont intézz el.
Ha valaki még valahol talán érez valami szimpátiát veled kapcsolatban az remélem olvassa ezt és elveszíti azt.
Jonciii
(
x8)
Mar 29, 2022 10:10:03
x8)
Lyudgamérgezős programot is írt, de szerencsére az sem működött :D
PúpszásziVámpír
(
x10)
Mar 29, 2022 10:10:09
x10)
Lehet, hogy szándékosan akar börtönbe menni a sneci.
Nem szeretné visszafizetni a tartozásokat!
Okos sodi, asodi....
Álmodjatok Rémeket!
Nem szeretné visszafizetni a tartozásokat!
Okos sodi, asodi....
kripli figyelő
(
x12)
Mar 29, 2022 10:10:52
x12)
Akkor most tranyóék a deficás nyaralójába mentek?Ha így van egy hét alatt leélik a putrit és gyagyás tartozik majd a deficásnak.
KicsiNéző
(
x13)
Mar 29, 2022 10:12:35
x13)
Elmebeteg Pedofil Gyilkos Endre!
To be fair, ismét várom a downvoteokat, de ezt amúgy kurvára Mercicának kellene elintéznie.
Endre helyében én se fizetném egy random alkoholista, csöves öregasszonynak az öregek otthonában úgy, hogy amúgy is utálják egymást.
A solution ami mindenki számára egyértelmű az lenne, hogy olyan messze távolodik ettől a két alkoholista csövestől, mint amennyire lehetséges, de nyilván nem ez fog történni, hanem az, hogy egy héten belül már arról megy már a loopolás, hogy hogyan tudja visszahozatni Mercit Linzbe.
broni
(
x45)
Mar 29, 2022 10:16:57
x45)
a végén tényleg honka lesz belőle))))))))))))))))))))))))))
trolléga
(
x30)
Mar 29, 2022 10:19:37
x30)
Volt egy őszinte mondata: kell a Judga a műsorhoz. Angyalszárny kategória volt, hogy bárhova is beadják.
Annyiból gyagya ügye lett volna, hogy ha eltüntetni a varangyot, akkor szabad a fajtalankodás. De 16 éve együtt van a tranyóval, egy linzi csöves kedvéért Tibcédesz se dobta volna csak úgy félre. Veszett fejsze nyele volt a kezdettől fogva, mindenki látta előre, csak recskás nem.
Magyarország rémálma
(
x7)
Mar 29, 2022 10:20:34
x7)
ez csak egy része a dolgoknak, én leszarom a tranyót meg az utánfutóját, a probléma inkább az, hogy Endre ehelyett képes lett volna halálba küldeni egy valag szesszel, holott csak annyit is elég lett volna mondania, hogy húzzanak a picsába, a tranyó meg akkor jöjjön vissza, ha szereti vagy faszom tudja, de jutka nélkül
Trollul Madár
(
x15)
Mar 29, 2022 10:20:46
x15)
Itt arról volt szó, hogy az esetben tegye, ha együtt van Tiborral.
Mert ha együtt van Tiborral akkor ott a varangy is. Nem kell szeretni Szedunkát én sem rajongok érte, de nem megoldás az, hogy Endre és Tibor folytatólagosan bántalmaznak egy öngondolkodásra képtelen embert.
Ráadásul most kiderült, hogy a gyilkosságtól sem riadt volna vissza a korcs.
Nonbinary Gayfish
(
x1)
Mar 29, 2022 10:21:20
x1)
A tegnapi betelefonálók jól bizonyították, hogy Endre sikeres a jobb sorsra érdemes fiatalember szerepében, egy átlagos és főleg tájékozatlan ember számára simán úgy tűnik, hogy csak a körülmények áldozata, a jó lelke lesz a veszte, miközben mi itt mind tudjuk, hogy ez egy velejéig romlott gonosz geci. Én is szoktam autistázni ugyan, de azt gondolom, hogy ő egyáltalán nem az, sőt, az autizmus részben fel is mentené a súlyos dolgai alól
Ez egy olyan dolog ami lehet vita tárgya én megvagyok győződve róla,hogy valami rendellenessége kell,hogy legyen. Már magán az emberre ránézve is látszik,hogy valami nincs rendben. A púpja a picsa szájja a 23 centis lankadt piton se azért lenne akkora ha felállna mert akkora alfahím ha nem az is rendellenes. De ennél sokkal feltűnőbb,hogy teljesen érzéketlen morális kérdésekben egyszerűen hiányzik belőle ez az alapvető morál. Ha bele is gondol egy morális kérdésbe akkor azt csak is a jogfelől közeliti meg mert gyáva és van elég esze ahhoz,hogy felmérje a súlyosabb helyzeteket. Ez a módoroskodó beszédstilúsa a loopolások a fogyatékos vihorászások a gyermeteg visszamaradotság ezek mind autisztikus jellemzők. Nem vagyok pszchihiáter csak olvasott de az szent isten,hogy valami rendellenessége van amit nevén lehet nevezni,minimum nárcisztikus pszchiópata de úgy klinikai értelemben.
-
Mar 29, 2022 10:22:59
Zsebbenyúlós lesz a sztori!
OFF
Valaki betudja nekem linkelni azt a videót amikor busák ezt mondja?
Mar 29, 2022 10:22:59
kripli figyelő
(
x12)
Mar 29, 2022 10:29:53
x12)
Amikor véletlenül kint felejtődött a whisky meg a vodka.Egész más megvilágítást nyer gyagyás elmebeteg vekniszerkezete a livekon.Na jó nem,mert akkor is úgy néz ki mint egy elmebeteg pszichopata pedofil gyilkos korcs.
balek
(
x10)
Mar 29, 2022 10:30:54
x10)
Kérném szépen a snecológia tanszék munkatársait, hogy vegyék fel sodi bűnlajstromára (Ezért nincsenek SoDI-nak valódi rajongói) az 50 éves, szellemileg visszamaradott nő elleni gyilkossági kísérletét. NSZKSZ
php, Endre F. Kiss, pedophile, Kiss Endre Farkas, Berlin, angular, Farkas Endre Kiss, react, Farkas, Kiss, Endre, javascript, Linz, java, EBCONT, screencode, Partner Bank, Reichl und Partner eMarketing, EsPresto AG, DefShop, superReal
A régnemlátott buzidémon
Mar 29, 2022 10:43:48
Marfan szindróma
Mar 29, 2022 10:43:48
Mitvisz
(
x1)
Mar 29, 2022 10:43:56
x1)
Azt lehet tudni , hogy hol lehet az agressziókezelési tréning? Nehogy érkezzen oda pár levél, melyben ismét a színesbőrűek létszáma felöl érdeklődik Endi.
Anschluss
(
x4)
Mar 29, 2022 10:44:08
x4)
az nem lehet hogy a ket vegleny Judga nagyijat latogatja meg az Eger melletti kis faluban? Vegul is Judga kepzett egeszsegugyis, aki tudna gondozni az idos holgyet, Tibi pedig egy jo eroben levo komuves, aki segitene a haz korul, fat apritana, kertet asna, etetne az allatokat.
vagy csak siman megverik a venasszonyt, bezarjak a szobaba es elisszak a nyugdijat :)
viccet felre teve, lehet ilyennel probalkoznak be. mar nagyon latszik hogy eleguk van az utcabol, foleg miutan tobb honapig kvazi fedel volt a fejuk felett.
a tegnapi liveokbol nekem az jott le, hogy Sneci nem tudja (veges a hitelkeret meg az AMSsegely is) es nem is akarja fedezni a lakhatasukat (ha van fedel a fejuk felett, a cica tuti nem gurul vissza Linzb szarszagu 69-ezni). Tibi valoszinuleg arra is rajott hogy itt mar alig lesz youtube bevetel, egyik csatorna tiltva, es a nepharag is rajuk zudult, nem lesz donate.
aki kapcsolatban van Judgaval, kiszedhetne belole legalabb a falu nevet, ahol a nagyanyja lakik es megelozo jelleggel mehetnenek a bejelentesek ott a polgarmesternek, idosgondozonak, stb.
anschluss
vagy csak siman megverik a venasszonyt, bezarjak a szobaba es elisszak a nyugdijat :)
viccet felre teve, lehet ilyennel probalkoznak be. mar nagyon latszik hogy eleguk van az utcabol, foleg miutan tobb honapig kvazi fedel volt a fejuk felett.
a tegnapi liveokbol nekem az jott le, hogy Sneci nem tudja (veges a hitelkeret meg az AMSsegely is) es nem is akarja fedezni a lakhatasukat (ha van fedel a fejuk felett, a cica tuti nem gurul vissza Linzb szarszagu 69-ezni). Tibi valoszinuleg arra is rajott hogy itt mar alig lesz youtube bevetel, egyik csatorna tiltva, es a nepharag is rajuk zudult, nem lesz donate.
aki kapcsolatban van Judgaval, kiszedhetne belole legalabb a falu nevet, ahol a nagyanyja lakik es megelozo jelleggel mehetnenek a bejelentesek ott a polgarmesternek, idosgondozonak, stb.
vladrl
(
x8)
Mar 29, 2022 10:45:47
x8)
Remelem ezt a sok retard is latja, hogy itt konkretan olyan piti dolog miatt akarta megolni az egyik beveteli forrasat (bar minuszos penzugyileg a sztori, de az mas), hogy az ot utalo csoves szarat meg hugyat egye-igya. Nem azt mondom, hogy maskor jogos lenne a gyilkossagi kiserlet, de ilyenert geci.. Ezutan senki se tegye szova, ja egy-ket tojas landol a veknin, mert piszony megerdemli, ez nem lealacsonyodas a tressekhez.
SUTTOGÓ HANGON BESZÉLTEM EGÉSZ VÉGIG
sittessanyi
(
x7)
Mar 29, 2022 10:47:45
x7)
én leszarom a tranyót meg az utánfutóját, a probléma inkább az, hogy Endre ehelyett képes lett volna halálba küldeni egy valag szesszel, holott csak annyit is elég lett volna mondania, hogy húzzanak a picsába
sokan, főleg a régiek itt nem szórakozásból követjük snecit (még ez egyfajta plusz bónusz is) hanem azért mert azt várjuk h ez a végtelenül gonosz, kis kártékony féreg végre elbukjon.
gondoljunk bele: ez a korcs milliós fizukjat szakít nyugaton, amivel finanszírozza a saját és más véglények trash életét, ami igen komoly károkat okoz a normális embereknek. pl lejáratják a magyarokat nyugaton, nem hagynak embereket aludni, alkoholista tombolás közben leamortizálják a környezetüket, autót kaphat egy folyton részeg alkoholista csöves ami nettó életveszély ártatlan emberekre.
óriási probléma h ez az elmebeteg torzszülött a beteg hajlamaihoz és vágyaihoz megkaphat minden erőfforást, mert a suttyó hans felveszi újabb és újabb jól fizető pjogjamozói állásba. így vehet végtelen mennyiségű alkoholt gyilkos céljaihoz, így vehet mindenféle kamerát a pedofil fotózgatásaihoz.
long story short: merga és lyudga egy random csöves páros, akik csak arra jelentenek (mentális) veszélyt, aki nézi őket önszántából. az mondjuk meg is érdemli.
de sneci, a milliófütyikkel és a banki hitelkeretekkel sajnos komoly veszélyt és kárt tud okozni (akár közvetlenül is) a társadalomnak. ezért kell kiiktatnunk őt.
trolléga
(
x30)
Mar 29, 2022 10:49:32
x30)
Marfan szindróma
+ "A betegek magasak, vékony testalkatúak." ez nem is igaz gyagyára az 170 magasságával, sörhasával
Kovács Péter azaz Kancsi
(
x13)
Mar 29, 2022 10:52:52
x13)
Endre, nem Jutka döntése az, hogy iszik-e, vagy sem, hiszen alkoholbeteg. Neked kéne tudnod a leginkább, hiszen te is az vagy. Innentől kezdve főszabályként elmondható az, hogy egy sötétlelkű gonosz geci vagy, aki nyíltan bevallott egy kvázi gyilkossági kísérletet egy szerencsétlen öregasszonyon. Mindent a cél érdekében, igaz Sneci? Nyugi, ezzel a trollok is pont így vannak :DDD Ülteti már a végtelen faszerdőket az univerzum, csak győzd kivárni, öröm lesz nézni.
5X forgalmi bukás+2 személyiségzavar (F6090,F4320) +6 hónap börtön = papíros elmebeteg
Trollul Madár
(
x15)
Mar 29, 2022 11:00:28
x15)
sokan, főleg a régiek itt nem szórakozásból követjük snecit (még ez egyfajta plusz bónusz is) hanem azért mert azt várjuk h ez a végtelenül gonosz, kis kártékony féreg végre elbukjon. ...
sokan, főleg a régiek itt nem szórakozásból követjük snecit (még ez egyfajta plusz bónusz is) hanem azért mert azt várjuk h ez a végtelenül gonosz, kis kártékony féreg végre elbukjon. ...
Én nem vagyok régi motoros, de tűpontosan én is így látom.
A szívemből szólt Trolléga.
Zegernye
(
x2)
Mar 29, 2022 11:09:12
x2)
pl lejáratják a magyarokat nyugaton, nem hagynak embereket aludni
Szomszédok ma biztos káromkodnak egyet, amikor megnyikordul a sodi ajtó, és felharsan a fókaüvöltés.
Eddig reménykedhettek benne, hogy elköltözött, vagy megdöglött a korcs, de most látni fogják, hogy él, és ugyanolyan szardarab, csak tojáshéj van a fején.
Tápkábel
Mar 29, 2022 11:10:52
Van fix infónk arról hogy az albérletet elbukta ?
nemétyeeem
Mar 29, 2022 11:10:52
Ásó27
(
x68)
Mar 29, 2022 11:12:19
x68)
Szerintem Géjza, Jutka és a tranyó is megerősítette külön-külön, bár ezeknek semmit nem lehet elhinni
Norina
(
x2)
Mar 29, 2022 11:13:05
x2)
Jutka azt mondta először, hogy bukta, majd azt hogy maradhat.
halászlé
(
x24)
Mar 29, 2022 11:15:40
x24)
abból a szempontból nem releváns, hogy Merszisza nem érzi ott konfortonsan magát, tehát kb. mindegy is...meg különben is, két szoba kell, hogy el lehessen zárni Jutkát.
az új cél Bécs, ahol majd Mercicsza tud
Trollul Madár
(
x15)
Mar 29, 2022 11:16:22
x15)
Golda vajon, hogy reagálna arra ha megtudná, hogy a kicsike kis pici szemefénye gyilkolni készült?
Baxi
(
x2)
Mar 29, 2022 11:17:18
x2)
Annyit hozzátennék, hogy ez a betegség nem jár mentális tünetekkel, csak a kollagén képzés zavarával. Híres Marfanos pl Michael Phelps, vagy Paganini.
A Sodrák csak simán a természet rossz vicce.
Jonciii
(
x8)
Mar 29, 2022 11:19:14
x8)
Golda vajon, hogy reagálna arra ha megtudná, hogy a kicsike kis pici szemefénye gyilkolni készült?
Szerintem Goldát csak az zavarja, hogy élőben elkotyogta
Trash csoportos haver
(
x19)
Mar 29, 2022 11:24:19
x19)
Mi a fix infó? Többen elmondták ugyanazt. Soditól ilyen beismerést nem fogunk kapni, mert utólag is csak a hazugságait fogja hajtogatni.
Lásd pl hamburgi kirúgás -> rossz volt az idő ezért inkább berlinbe költözött. Meg van ezer ilyen példa erre.
40_éves_junior
(
x6)
Mar 29, 2022 11:25:00
x6)
sehogy, Goldának egy baja van snecivel, az hogy hozzá köthető.
Nonbinary Gayfish
(
x1)
Mar 29, 2022 11:25:10
x1)
Kurva kiváncsi lennék,hogy a jelen folyó rendőrségi eljárásban mit szolnának a nyomozó úrak ennek a hangfelvételnek. Mondjuk egy tolmács jelenlétében aki a felirat mellett vissza is igazolja,hogy tényleg ez hangzik el ezzel alátámasztva az erőszakosságot.
Okjs Snecologus
(
x1)
Mar 29, 2022 11:25:23
x1)
de röhögnék ha "véletlen" a petyofil sztorira is rákapnának a rendőrök :) talán nem olyan balfaszok mint szolnokon
szutyok
Trash csoportos haver
(
x19)
Mar 29, 2022 11:25:25
x19)
Linz kisváros, inkább Bècsbe költözik a sodi. Ezért mondta fel az albèrletet és melóban is otthagyja mert nincs homeoffice lehetőség.
Nonbinary Gayfish
Mar 29, 2022 11:25:55
Kurva kiváncsi lennék,hogy a jelen folyó rendőrségi eljárásban mit szolnának a nyomozó úrak ennek a hangfelvételnek. Videónak*
Mar 29, 2022 11:25:55
Trash csoportos haver
(
x19)
Mar 29, 2022 11:31:54
x19)
Endre ne félj a börtöntől. Nagy király leszel bent, mert a kenguruzsebben több karton cigit is be tudsz vinni a pasijaidnak akik majd megvèdenek egy ideig.
A fogad közötti hèzagokba pedig befér egy fasza iphone a szerencsés migráns férfinak aki majd pakolja a szaros segged.
A fogad közötti hèzagokba pedig befér egy fasza iphone a szerencsés migráns férfinak aki majd pakolja a szaros segged.
pupszi
(
x1)
Mar 29, 2022 11:32:14
x1)
segits sodinak CV-t kuldeni es tenyfeltarni https://s2-melocsa.pupszasz.com
Véjpjofi pjogamozó
Mar 29, 2022 11:32:54
Ilyenkor hol van kisboros, amikor sodi egy idős nőt akar megdübbenteni? És ha az anyádat mérgezné meg nagy vilma???
Mar 29, 2022 11:32:54
trolléga
(
x30)
Mar 29, 2022 11:35:14
x30)
Mi ez a prolihergelés púpfalon te szharrr már megint? A gyerekvédelmi szavazáson igenre buzdítasz, szidod a fitiyszt, de azért örömködsz az elembutik-ellenes döntéseiknek. Azoknak, amik miatt ha most szeretne nemet váltani a szerelmed még mindig Tibor és férfinemű lenne a személyije alapján is. Te álszent geci.
trolléga
(
x30)
Mar 29, 2022 11:37:12
x30)
Mi ez a prolihergelés púpfalon te szharrr már megint? A gyerekvédelmi szavazáson igenre* buzdítasz, szidod a fitiyszt, de azért örömködsz az elembutik-ellenes döntéseiknek. Azoknak, amik miatt ha most szeretne nemet váltani a szerelmed még mindig Tibor és férfinemű lenne a személyije alapján is. Te álszent geci.
* vagyis pont, hogy NEM-re buzdítasz. a kurva anyád
Baxi
(
x2)
Mar 29, 2022 11:38:24
x2)
Mi ez a prolihergelés púpfalon te szharrr már megint? A gyerekvédelmi szavazáson igenre buzdítasz, szidod a fitiyszt, de azért örömködsz az elembutik-ellenes döntéseiknek. Azoknak, amik miatt ha most szeretne nemet váltani a szerelmed még mindig Tibor és férfinemű lenne a személyije alapján is. Te álszent geci.
Ezzel próbálja pizonygatni, hogy ő nem pedofil, védi a gyerekeket. De attól még egy pedofil szharr marad.
114 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™