Anyukádnak két dolgot vettél az elmúlt 40 évben: két darab elektromos szúnyogriasztót, azt sem önszántadból.
Mifaaaaaaaaaaaan
Ugyanígy egy méhrákos is jolly joker. 25 év gyerektartást spórolsz meg egy méhrákos született nőnél.
Édesanyád nagyon örülne az állandó liveoknak, és ezt ki is mutatta múltkor is.
www.youtube.com/watch?v=OPvF__2orWI
www.youtube.com/watch?v=hBwfGQVbL8E
"há' valamit elveszítettem. Nem tárgyat, egy kommunikációs formát valakivel, tehát ott ott van gond"
Es meg videos bizonyitek is van rola, ahogy elismered, hogy anyukad odaadja decemberben a "te" penzedet cash-ben.
De tegyuk fel, van egy bankkartyad a mama szamlajahoz. Szerinted mennyi ideig tart EU-n belul checkkolni egy hivatalos szervnek, hogy tortent-e rola keszpenzfelvetel Linzben ( amikor kedves mama pupszaszon tartozkodott ).
ASM-nel meg most jottek le a falvedorol :D
segits sodinak CV-t kuldeni es tenyfeltarni https://s2-melocsa.pupszasz.com
De az nem a Google-pénz volt, hanem két éves Bittner-pénz, meg amit a Hajdu Attila törlesztett két év alatt.
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
Ugyanígy egy méhrákos is jolly joker. 25 év gyerektartást spórolsz meg egy méhrákos született nőnél.
Kakilóba is rakta büdi bácsi, azóta vágyik erre újra.
Majd kiderul, mit gondol errol az AMS es a Finanzamt :)
Remelem megvetted mar a vonatjegyeket a pupszaszi ugyvedkulonitmenynek!
Vett magának turmixot a deficás pénzéből :DD ha már a böszme kisfiátol nem kapott semmit
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
Aki a különbség, hogy ez valszeg kamu, mert Jutka nem tud róla. Többen kérdezték róla :D
"há' valamit elveszítettem. Nem tárgyat, egy kommunikációs formát valakivel, tehát ott ott van gond"
Be voltál baszva, ezért nem emlékszel, hogy már 4 napja púpszászon voltál amikor kirúgtak.
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
Pontosan.
A kocsira van szánva az idegen dolog, kérem vissza.
És saját célra van felhasználva.
Ezt hívják sikkasztásnak.
Pénzt saját céljaikra nem adtam nekik 10 forintot se.
Kivéve napi bevásárlást, de nap végén kértem a blokkokat.
Belédrúgtak ezek korábban is, vagyis folyamatosan rúgták a veknit, csak te még akkor vagánykodtál a pénzeddel. A trolloknak mutogattad az eurókat. Emlékszel? Most menj és siránkozzál valahol máshol.
Faszom megy Linzbe. . A pénze miatt mentem volna, de az sem ér ennyit. nájn eredet.
Az összes politikus is már mind börtönben ül annyira veszik komolyan itthon a sikkasztást. Meg főleg egy csöves után fognak nyomozni.
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
Te bűntelen! Hogy hívják a beismert gyilkossági kísérletet?
Te valamit megint rosszul látsz.
Nem annak isszák a levét, hogy veled mit tettek.
Ehhez az kellene, hogy a létezésed bármilyen hatással legyen bárkire is, de nem, mindenki leszar téged, a karma is.
A karma rád utazik gyagya, nem vetted még észre?
Ajándékba kapott, azaz saját pénzen nem lehet sikkasztást elkövetni.
Kérdezd meg czenki nénit ő majd kiokosít jogilag.
Na jó, de a kártyás lehúzások már utána voltak.
A Géza kavart össze mindent, és annak issza mindenki a levét, ez igaz. De ez nem hatalmaz fel senkit arra, hogy a rovásolra kárpótolja magát.
Mit érsz el azzal, te retardált, hogy ismételgeted a sikkasztás szót?
Minket nem fogsz meggyőzni. Ostoba vagy. Buta vagy. Ronda vagy. Alkoholista vagy. A fasznak győzködöd a trolljaidat amúgy, hogy "esz piszony szikkasztász"? Azt se hisszük el, amit kérdezel.
A bíróságot sem fogod meggyőzni. Takarodj innen Depi Dezső karjaiba.
vérdíj target nr. 1
Te sértettél törvényt, amikor átadtad nekik a kártyákat.
Ezen felül számos alkalommal kijelentetted, hogy közös kasszán vagytok, pluszban még azt is, hogy Tibi kezeli a pénzügyeidet. Több alkalommal kimondtad, hogy bármit vehet Tibi, gyémántokat is! MINDEN költése jogos volt. Perelj nyugodrtan, de itt egyedül te leszel faszra húzva, amiért engedted, hogy más használja a hitelkártyádat (böngészd át a nak szerződést a kis malacszemeiddel!).
Hónapok óta húznak le! Zseniális vagy gyagyás!
...és szeretlek, ne felejtsd el! Puszi-puszi!
A saját kocsijukra adtad ajándékba a pénzt. Ne erőlködj.
Max az ajándékot követelheted polgári perben.
Segghülye vagy a joghoz.
Csúnyán fog nézni a kamerába, meg napi egy órában rejtélyesen üzengetni fog a rossz adósnak. Ja várjunk
Nem adtam nekik ajándékba pénzt.
Soha.
10 forintot se.
Kölcsön se.
Ha 10 forintot náluk van a kocsi iratainak elküldése után, az vagy lopás, vagy kifosztás, vagy sikkasztás eredménye.
Adósoknak.
Aha.
Nem lehúzások voltak. Ha átadsz vkinek egy kártyát, azzal a számlán való rendelkezést adod át. Buta vagy.
Ezt már megbeszéltük, hogy a te hibád, annyira balfasz vagy az élethez, hogy meg sem nézted a forgalmit...
Ne hetyetyézz, akárhogy forgatod az jön ki, hogy BALEK vagy.
Accept it.
Meg akarok hallgatni, hogyan akarja a Mazdát rendbe tenni.
Ha ebben kivételesen segít, az sok mindenben enyhítő körülmény lesz.
Ha nem, akkor az is egy döntés.
fogadjunk, ha visszamennek, ez mind el lesz sodikázva!
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
Attól még röhellyes leszel.
Sajnos Szóbeli Szerződést kötöttél velük, és erről videós bizonyíték van. Az bizony ajándék volt, korlátlan kártyahasználat, hogy vegyen magának szép dolgokat.
Mondom hogy ne dobálózz olyan fogalmakkal amiknek nem ismered a valódi jelentését.
Itt egyedül te vagy aki bűncselekményt követett el. Eljárás folyik ellened te bűnöző!!!
Jó, és ezt mivel bizonyítod? Az ő szavuk lesz a tied ellen.
Tájékoztatjuk majd a rendőröket, hogy van friss, osztrák pszichológiai vélemény rólad egy bántalmazási ügy kapcsán és hopp, kiderül, hogy nem vagy teljesen beszámítható. Elkezdesz süsüzni és rájönnek, hogy tényleg nem vagy normális (ha addig nem jönnének még rá).
Mi lesz akkor, ha a helyszinen derul ki, hogy Gejza nem tenyerrel, hanem okollel akarja rendbetenni? Meg a mazdat is
Ő is ezt mondja. Hogy a melóból is azért rugatott ki engem, hogy észhez térjek. Sikerült, mert ez az esemény olyan lépésre sarkallta a Mercit, ami azért felnyitotta a szemem.
Égett a pofám édesanyám előtt, hogy ezek most tényleg rabolják le a számláimat, ahogy ő mondta.
Géza csak lehúz. Ebben a pillanatban sikeres alvállalkozó.
Jaja, megint jönnek az auticunamik...
Mi van Púpos, meghibásodott az autipajzs? És most mi lesz?
A nőverő bűnöző bűncselekmény elkövetésével vádolja az áldozatát.
Áldozatom a faszom.
Megtámadt, én pedig védekeztem.
A faszt. Megakartad gyilkolni.
írástudatlan sodi a sodi
vérdíj target nr. 1
Ugyan már, kismanóm! Csak azért szedtünk le lóvéval, hogy észhez térj! Emlékszel?! Azért mentünk, hogy anyagilag rendbe szedjünk. Ez a kiképzés része. Ettől fogsz megtanulni jobban spórolni.
Na, ne duzzogj és emeld csak szépen vissza a limitet a kártyán mert Jucusom már szomjas!
Nem érted. A kocsi ügyére adtad nekik ajándékba. A kocsi az övéké. Nem a kocsira költötték az ajándékot.
Pereld be ha nem tetszik.
Nem. Csak ábrándoztam róla, hogy de jó lenne, ha történne vele valami.
Azt szabad.
A jó kurva anyádat sodrony geci
I want to see more happy people !Where are all those happy people?
dehogy fogsz..alig várod, hogy ez bekövetkezzen és indulhat a bécsi évad!
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
Jéééé megint hazudik a fifi?
* ásít *
Szó sincs önvédelemről. Te gyanúsított vagy judga pedig sértett. Olvasd el az osztrák papírokat figyelmesen.
A kocsi közös használatra van, erről első napon írtunk szerződést. Ha nem kell nekik mégse a kocsi, a pénz is kell vissza.
Nem, azt sem, mert btk szerint az is gyilkossági kísérletnek minősül. Ne legyél ennyire hülye gyagya. Takarodj a faszba Máriózni!
Ény eszt nyem éjtyem hetyetye
nőt semmilyen körülmények között nem ütünk meg, de ez nem fér a fogyatékos agyadba.
Azt állítottad, hogy Merci mentette megy Jutkát. Most hazudsz vagy akkor, amikor ezt mondtad?
Több pénzük van mint neked. Te mínusz 15 millión állsz. Nekik nincs adósságuk.
Jó reggelt.
mondtad, hanem azt, hogy
megpróbáltad. Te mondtad, te sose hazudsz.
Amúgy elküldtem a linzi kékeknek.
Sajnos ez nem igy megy, a kocsirol van papir, azt visszakaphatod, a pénzröl nincs papir, azt buktad. hehehe
Na bumm.
Te azt akartad hogy meghaljon. Te idióta.
trashvod.com/w/2jEkDTdPpKfxM4HHbquNNn?start=1h21m17s
Betelefonáló: Valahogy intézni kellene neki [Juditnak] egy lakhatást, egy minimális megélhetést.'
SoDI: Én megpróbáltam őt eljuttatni, én decemberben megpróbáltam őt eljuttatni az alkoholmérgezés állapotába, csak a Merci közbelépett.
Betelefonáló: Persze mert Merci mindig közbe fog ebben lépni.
SoDI: ezt ő meg tudja erősíteni, ezt ő meg tudja erősíteni, hogy közel állt hozzá csak a Merci közbelépett.
Betelefonáló: *nevet*
Endre *nevet, kivesz egy chipset*: Majdnem a klinikai ő - legalább a detoxhoz közel állt, ami még esetleg klinikai halál lett volna annyi vodka, csak a Merci közbelépett. *megeszi a chipset*
Betelefonáló: figyelj, annyi a lényeg SoDI, hogy itt a sok troll ellen akik ilyen tojásokat akarnak hozzád mind irigy ember egyébként...
Endre: Én majdnem elértem, hogy legálisan ki legyen nyírva, csak a Merci közbelépett és megmentette az életét.
Betelefonáló: És akkor mi a rendőri tényállás most jelenleg a?
Endre: Hát a rugdosás, de én nem az én konkrétan azzal akartam, hogy itt van a kurva sok vodka, végtelen mennyiségű vodka, igyad. Tudtam, hogy nincs önkontrollja és akkor csak meghal, csak a Merci közbelépett sajnos a végén *chipset eszik*
Kérd meg anyukádat, hogy tanítson meg ember módjára enni! Addig egy állat vagy, emberi jogaid csak formálisan vannak.
Jó, szevasz! Le vagy tiltva.
Az adott videó előtti jelenet, hogy ő leüti a szemüvegemet, kiüti az italt a kezemből, és elkezd ütni. Előzmények nélkül.
Én pedig úgy döntöttem, hogy ebből elég, mostantól legyen minden ilyenre válasz.
A teljes jelenet teljesen rendben volt.
Az más kérdés persze, hogy ezzel támadási felületnek teszi ki magát az ember. Jutka éppen ezért nem fog soha többé 10 percre sem birtokon belülre kerülni ott, ahol én lakom.
A kocsi judgáé. Pont. Ajándékba adta a pénzt judga koxsijára. Pont.
Ha nem tetszik pereljél.
trolléga
(
x30)
Apr 06, 2022 22:32:43
x30)
Szerintem menj perre gyagya. Targo banknak is biztos tetszene ha megtudnák hogy átadtad a hitelkártyádat 2 csövesnek
Ábel bábel
Apr 06, 2022 22:32:57
Baszd meg Sodi! Normális ember mindig tanul a hibájából! Te meg évtizedek óta ugyanabba a faszerdőbe esel bele újra és újra! Ennyire fogyatékosnak lenni már művészet!
Apr 06, 2022 22:32:57
Ásó27
(
x68)
Apr 06, 2022 22:33:31
x68)
Arra utalok, hogy anyukámnak csinálom a csatornát, és ezért ez nem az én bevételem.
Anyukádnak két dolgot vettél az elmúlt 40 évben: két darab elektromos szúnyogriasztót, azt sem önszántadból.
verebvagy
Apr 06, 2022 22:33:48
Komolyan azthiszed bevesszük amikor előveszed a különfajta trashek ütőkártyáit?
Apr 06, 2022 22:33:48
Trollul Madár
(
x15)
Apr 06, 2022 22:33:49
x15)
Tényleg. Tor téma. 20 éve nem volt tor.
Túl hetyetyézted.
Ráadásul csak a megnyitott tor mutat böngészési előzményeket és írtja a felugrókat.
Mit is fotózott le Géza?
Túl hetyetyézted.
Ráadásul csak a megnyitott tor mutat böngészési előzményeket és írtja a felugrókat.
Mit is fotózott le Géza?
Trollul Madár
(
x15)
Apr 06, 2022 22:34:41
x15)
Apr 06, 2022 22:34:41
Arra utalok, hogy anyukámnak csinálom a csatornát, és ezért ez nem az én bevételem.
Anyád adózik utánna? Apr 06, 2022 22:34:41
sörösterv
(
x4)
Apr 06, 2022 22:34:50
x4)
Édesanyád nagyon örülne az állandó liveoknak, és ezt ki is mutatta múltkor is.
www.youtube.com/watch?v=OPvF__2orWI
www.youtube.com/watch?v=hBwfGQVbL8E
pupszi
(
x1)
Apr 06, 2022 22:34:56
x1)
Es meg videos bizonyitek is van rola, ahogy elismered, hogy anyukad odaadja decemberben a "te" penzedet cash-ben.
De tegyuk fel, van egy bankkartyad a mama szamlajahoz. Szerinted mennyi ideig tart EU-n belul checkkolni egy hivatalos szervnek, hogy tortent-e rola keszpenzfelvetel Linzben ( amikor kedves mama pupszaszon tartozkodott ).
ASM-nel meg most jottek le a falvedorol :D
Hahó
(
x136)
Apr 06, 2022 22:35:31
x136)
Mesélj inkább arról, hogyan vert meg anyád!
sodika
Apr 06, 2022 22:35:33
De az nem a Google-pénz volt, hanem két éves Bittner-pénz, meg amit a Hajdu Attila törlesztett két év alatt.
Apr 06, 2022 22:35:33
Sodi retkes szemüvege
Apr 06, 2022 22:35:52
A gyagyást úgy kellene kezelni az ideg és elmegyógyintézetben
mint Mechanikus narancs című filmben a főszereplőt!!!
Aki látta a filmet annak nem kell bemutatni.
Nah az lenne ám a shiker!!!!!!
I want to see more happy people !Where are all those happy people?
mint Mechanikus narancs című filmben a főszereplőt!!!
Aki látta a filmet annak nem kell bemutatni.
Nah az lenne ám a shiker!!!!!!
Apr 06, 2022 22:35:52
SnecológusHallgató
(
x4)
Apr 06, 2022 22:36:10
x4)
Sodi, igaz, hogy gyerekkorodban molesztáltak a fürdőkádban?
Trollul Madár
(
x15)
Apr 06, 2022 22:36:39
x15)
Apr 06, 2022 22:36:39
Vettek anyádnak valamit karácsonyra ha már így sáfárkodott a pénzzel? Apr 06, 2022 22:36:39
trolléga
(
x30)
Apr 06, 2022 22:36:40
x30)
Gyagya mikor látod be végre hogy a csúnya trolloknak mindig igaza van és takarodsz el végre az internetről?
Andi
(
x13)
Apr 06, 2022 22:36:52
x13)
Ha Merci nyár végén kijön a pszichiátriáról, azonnal elhelyezkedik dolgozni, és havi négyezresével becsületesen fog törleszteni. Nyugi van.
Faszom megy Linzbe. . A pénze miatt mentem volna, de az sem ér ennyit. nájn eredet.
Sanyibacsi
(
x6)
Apr 06, 2022 22:37:14
x6)
Sodi, igaz, hogy gyerekkorodban molesztáltak a fürdőkádban?
Kakilóba is rakta büdi bácsi, azóta vágyik erre újra.
sodika
Apr 06, 2022 22:37:16
Mindegy, a lényeg, hogy a hölgyek pont akkor rúgtak belém a lehúzással, amikor segély közelébe kerültem, és nem vagyok szomorú, ha ennek megisszák a levét.
Apr 06, 2022 22:37:16
pupszi
(
x1)
Apr 06, 2022 22:37:18
x1)
Majd kiderul, mit gondol errol az AMS es a Finanzamt :)
Remelem megvetted mar a vonatjegyeket a pupszaszi ugyvedkulonitmenynek!
MegintKezded
(
x6)
Apr 06, 2022 22:37:34
x6)
Púpos, tudjuk, hogy kibasztak téged minden egyetemröl, de minek hencegsz ezzel? Sikkasztás... HAHAHAHA. Jó vicc volt. Na irány vissza, te érettségi végzettségü proli. :D
Na bumm.
trolléga
(
x30)
Apr 06, 2022 22:37:39
x30)
Vettek anyádnak valamit karácsonyra ha már így sáfárkodott a pénzzel?
Vett magának turmixot a deficás pénzéből :DD ha már a böszme kisfiátol nem kapott semmit
sodika
Apr 06, 2022 22:37:43
Ha Merci nyár végén kijön a pszichiátriáról, azonnal elhelyezkedik dolgozni, és havi négyezresével becsületesen fog törleszteni. Nyugi van.
Aki a különbség, hogy ez valszeg kamu, mert Jutka nem tud róla. Többen kérdezték róla :D
Apr 06, 2022 22:37:43
Hahó
(
x136)
Apr 06, 2022 22:37:56
x136)
Mennyi a tartozás a hitelkártyákon?
Átlépted már a 10 ezret?
Átlépted már a 10 ezret?
Dragony
Apr 06, 2022 22:38:08
nem úgy volt hogy többet nem írsz forumra? Apr 06, 2022 22:38:08
Trollul Madár
(
x15)
Apr 06, 2022 22:38:12
x15)
Meséld már el anyád, hogy vert rád!
nonsense
(
x1)
Apr 06, 2022 22:38:19
x1)
Tehát bemész a rendőrségre és előadod, hogy odaadtad nekik a kártyát+pinkódot, hogy amíg veled vannak és szeretnek addig használhatják. De mivel ez már nem áll fenn és nem is a kocsira költötték (amire később hatalmaztad fel őket) ezért ők sikkasztottak.
Sikkasztás
372. § (1) Aki a rábízott idegen dolgot jogtalanul eltulajdonítja, vagy azzal sajátjaként rendelkezik, sikkasztást követ el.
A kézzel írt, összegecizett szerelmi szerződésedet fogod lobogtatni bizonyítékként arra, hogy mit mire adtál?!
Sikkasztás
372. § (1) Aki a rábízott idegen dolgot jogtalanul eltulajdonítja, vagy azzal sajátjaként rendelkezik, sikkasztást követ el.
A kézzel írt, összegecizett szerelmi szerződésedet fogod lobogtatni bizonyítékként arra, hogy mit mire adtál?!
sodika
Apr 06, 2022 22:38:31
Sikkasztás, ha rendelkezésre bocsátasz egy bizonyos célra pénzt, és más célra van felhasználva. Ezt hívják így.
Apr 06, 2022 22:38:31
sörösterv
(
x4)
Apr 06, 2022 22:39:00
x4)
Apr 06, 2022 22:39:00
Mindegy, a lényeg, hogy a hölgyek pont akkor rúgtak belém a lehúzással, amikor segély közelébe kerültem, és nem vagyok szomorú, ha ennek megisszák a levét.
Dehogynem leszel szomcsi, mert félsz attól hogy soha többé nem állnának veled szóba. Kibasztál velük. Apr 06, 2022 22:39:00
Hahó
(
x136)
Apr 06, 2022 22:39:07
x136)
Be voltál baszva, ezért nem emlékszel, hogy már 4 napja púpszászon voltál amikor kirúgtak.
sodika
Apr 06, 2022 22:39:50
Aki a rábízott idegen dolgot jogtalanul eltulajdonítja, vagy azzal sajátjaként rendelkezik, sikkasztást követ el
Pontosan.
Apr 06, 2022 22:39:50
Andi
(
x13)
Apr 06, 2022 22:39:53
x13)
Belédrúgtak ezek korábban is, vagyis folyamatosan rúgták a veknit, csak te még akkor vagánykodtál a pénzeddel. A trolloknak mutogattad az eurókat. Emlékszel? Most menj és siránkozzál valahol máshol.
trolléga
(
x30)
Apr 06, 2022 22:39:55
x30)
Sikkasztás, ha rendelkezésre bocsátasz egy bizonyos célra pénzt, és más célra van felhasználva. Ezt hívják így.
Az összes politikus is már mind börtönben ül annyira veszik komolyan itthon a sikkasztást. Meg főleg egy csöves után fognak nyomozni.
Trollul Madár
(
x15)
Apr 06, 2022 22:40:07
x15)
Te bűntelen! Hogy hívják a beismert gyilkossági kísérletet?
Sanyibacsi
(
x6)
Apr 06, 2022 22:40:11
x6)
Ehhez az kellene, hogy a létezésed bármilyen hatással legyen bárkire is, de nem, mindenki leszar téged, a karma is.
A karma rád utazik gyagya, nem vetted még észre?
Hahó
(
x136)
Apr 06, 2022 22:40:29
x136)
Ajándékba kapott, azaz saját pénzen nem lehet sikkasztást elkövetni.
Kérdezd meg czenki nénit ő majd kiokosít jogilag.
sodika
Apr 06, 2022 22:40:40
Apr 06, 2022 22:40:40
halászlé
(
x24)
Apr 06, 2022 22:41:03
x24)
na mi lesz akkor, ha nem kapod vissza pénzt? erről hetyetyézz...
sodika
Apr 06, 2022 22:41:41
A Géza kavart össze mindent, és annak issza mindenki a levét, ez igaz. De ez nem hatalmaz fel senkit arra, hogy a rovásolra kárpótolja magát.
Apr 06, 2022 22:41:41
Kötőjel
(
x12)
Apr 06, 2022 22:41:47
x12)
Mit érsz el azzal, te retardált, hogy ismételgeted a sikkasztás szót?
Minket nem fogsz meggyőzni. Ostoba vagy. Buta vagy. Ronda vagy. Alkoholista vagy. A fasznak győzködöd a trolljaidat amúgy, hogy "esz piszony szikkasztász"? Azt se hisszük el, amit kérdezel.
A bíróságot sem fogod meggyőzni. Takarodj innen Depi Dezső karjaiba.
Érdeklődő
(
x6)
Apr 06, 2022 22:41:51
x6)
Te sértettél törvényt, amikor átadtad nekik a kártyákat.
Ezen felül számos alkalommal kijelentetted, hogy közös kasszán vagytok, pluszban még azt is, hogy Tibi kezeli a pénzügyeidet. Több alkalommal kimondtad, hogy bármit vehet Tibi, gyémántokat is! MINDEN költése jogos volt. Perelj nyugodrtan, de itt egyedül te leszel faszra húzva, amiért engedted, hogy más használja a hitelkártyádat (böngészd át a nak szerződést a kis malacszemeiddel!).
Darth Tibor
(
x8)
Apr 06, 2022 22:41:53
x8)
Hónapok óta húznak le! Zseniális vagy gyagyás!
Andi
(
x13)
Apr 06, 2022 22:41:57
x13)
A lakókocsit megvetted már a cicának?
Hahó
(
x136)
x136)
Pontosan.
A saját kocsijukra adtad ajándékba a pénzt. Ne erőlködj.
Max az ajándékot követelheted polgári perben.
Segghülye vagy a joghoz.
Trollul Madár
(
x15)
Apr 06, 2022 22:41:59
x15)
Nem mentség a bűneidre az, hogy részegen tetted. Ez esetben az ittas autóvezető ee bűnös aki elbasz valakit.
kripli figyelő
(
x12)
Apr 06, 2022 22:42:19
x12)
Pontosan.
A kártya német ezért csak félreértés és nem sikkasztás mert tranyóék nem tudnak németül.Ennyikeh. A kocsira van szánva az idegen dolog, kérem vissza.
trolléga
(
x30)
Apr 06, 2022 22:42:23
x30)
na mi lesz akkor, ha nem kapod vissza pénzt? erről hetyetyézz...
Csúnyán fog nézni a kamerába, meg napi egy órában rejtélyesen üzengetni fog a rossz adósnak. Ja várjunk
sodika
Apr 06, 2022 22:42:39
Ajándékba kapott, azaz saját pénzen nem lehet sikkasztást elkövetni..
Soha.
10 forintot se.
Kölcsön se.
Ha 10 forintot náluk van a kocsi iratainak elküldése után, az vagy lopás, vagy kifosztás, vagy sikkasztás eredménye.
Apr 06, 2022 22:42:39
Trollul Madár
(
x15)
Apr 06, 2022 22:42:56
x15)
Félsz Gézától vagy vonzódsz hozzá?
sodika
Apr 06, 2022 22:43:06
Csúnyán fog nézni a kamerába, meg napi egy órában rejtélyesen üzengetni fog a rossz adósnak.
Adósoknak.
Aha.
Apr 06, 2022 22:43:06
Hahó
(
x136)
Apr 06, 2022 22:43:26
x136)
Nem lehúzások voltak. Ha átadsz vkinek egy kártyát, azzal a számlán való rendelkezést adod át. Buta vagy.
ascites
(
x57)
Apr 06, 2022 22:43:57
x57)
Mondjad recskás, miért basztak ma ki az állásinterjúról?
Sanyibacsi
(
x6)
Apr 06, 2022 22:44:05
x6)
Ezt már megbeszéltük, hogy a te hibád, annyira balfasz vagy az élethez, hogy meg sem nézted a forgalmit...
Ne hetyetyézz, akárhogy forgatod az jön ki, hogy BALEK vagy.
Accept it.
Andi
(
x13)
Apr 06, 2022 22:44:06
x13)
Gézának csak annyit köszönhetsz, hogy nem maxoltak ki Tibiék. Kábé a duplája még benne volt ebben a sztoriban, akkora balek vagy. Mindegy, majd jön a következő hiéna nemsokára.
sodika
Apr 06, 2022 22:44:07
Félsz Gézától vagy vonzódsz hozzá?
Apr 06, 2022 22:44:07
halászlé
(
x24)
Apr 06, 2022 22:44:16
x24)
Soha.
10 forintot se.
Kölcsön se.
Soha.
10 forintot se.
Kölcsön se.
fogadjunk, ha visszamennek, ez mind el lesz sodikázva!
Trollul Madár
(
x15)
Apr 06, 2022 22:44:21
x15)
Adósoknak.
Aha.
Aha.
Attól még röhellyes leszel.
Érdeklődő
(
x6)
Apr 06, 2022 22:44:52
x6)
Soha.
10 forintot se.
Kölcsön se.
Soha.
10 forintot se.
Kölcsön se.
Sajnos Szóbeli Szerződést kötöttél velük, és erről videós bizonyíték van. Az bizony ajándék volt, korlátlan kártyahasználat, hogy vegyen magának szép dolgokat.
Hahó
(
x136)
Apr 06, 2022 22:44:58
x136)
Soha.
10 forintot se.
Kölcsön se.
Soha.
10 forintot se.
Kölcsön se.
Mondom hogy ne dobálózz olyan fogalmakkal amiknek nem ismered a valódi jelentését.
Itt egyedül te vagy aki bűncselekményt követett el. Eljárás folyik ellened te bűnöző!!!
nonsense
(
x1)
Apr 06, 2022 22:45:05
x1)
Pontosan.
Jó, és ezt mivel bizonyítod? Az ő szavuk lesz a tied ellen.
Tájékoztatjuk majd a rendőröket, hogy van friss, osztrák pszichológiai vélemény rólad egy bántalmazási ügy kapcsán és hopp, kiderül, hogy nem vagy teljesen beszámítható. Elkezdesz süsüzni és rájönnek, hogy tényleg nem vagy normális (ha addig nem jönnének még rá).
MegintKezded
(
x6)
Apr 06, 2022 22:45:07
x6)
Nettó buta vagy Endre. Programozáshoz nem értesz, joghoz nem értesz. Ami érthetö, hisz csak egy érettségid van. De akkor arról hetyetyézz inkább, hogy minderröl papírotok is van? Mert ellenkezö esetben ez csak betü az interneten, szavak, egy csöves munkanélküli alkesztól (töled gyagyás pedofil). :D
Na bumm.
SnecológusHallgató
(
x4)
Apr 06, 2022 22:45:12
x4)
Na jó, az a baj, hogy sodival olyan vitatkozni, mintha a fallal beszélgetnél. Semmi értelme nincs. Se neki, se a falnak.
pupszi
(
x1)
Apr 06, 2022 22:45:18
x1)
Mi lesz akkor, ha a helyszinen derul ki, hogy Gejza nem tenyerrel, hanem okollel akarja rendbetenni? Meg a mazdat is
sodika
Apr 06, 2022 22:45:43
Gézának csak annyit köszönhetsz, hogy nem maxoltak ki Tibiék. Kábé a duplája még benne volt ebben a sztoriban, akkora balek vagy.
Ő is ezt mondja. Hogy a melóból is azért rugatott ki engem, hogy észhez térjek. Sikerült, mert ez az esemény olyan lépésre sarkallta a Mercit, ami azért felnyitotta a szemem.
Égett a pofám édesanyám előtt, hogy ezek most tényleg rabolják le a számláimat, ahogy ő mondta.
Apr 06, 2022 22:45:43
Andi
(
x13)
Apr 06, 2022 22:45:46
x13)
Pornós Ankiót hívd ki magadhoz. Kezdünk unatkozni.
Trollul Madár
(
x15)
Apr 06, 2022 22:45:51
x15)
Géza csak lehúz. Ebben a pillanatban sikeres alvállalkozó.
Rossz ratyeee
Apr 06, 2022 22:45:56
Ha kozos volt a kassza,veknim, akkor miert kellene barmit is visszaadni a cicanak? Megint hulye vagy!
Apr 06, 2022 22:45:56
Hahó
(
x136)
Apr 06, 2022 22:46:10
x136)
Beszarok bazmeg!
Hát papirod van róla hogy bűnöző szar vagy hahó!
Hát papirod van róla hogy bűnöző szar vagy hahó!
ascites
(
x57)
Apr 06, 2022 22:47:01
x57)
Pornós Ankiót hívd ki magadhoz. Kezdünk unatkozni.
Jaja, megint jönnek az auticunamik...
sodika
Apr 06, 2022 22:47:13
A lényeg, hogy adtam nekik 10 forintot se, hogy vigyék el, és használják fel nélkülem saját célra.
Ha 10 forint van náluk a kocsi lezárása után, akkor az nem lenet náluk törvényesen.
Mert én pénzt sem ajándékba vagy kölcsön nem adtam nekik soha.
Használatra, amíg itt vannak? Igen.
Elvitelre? Kurvára nem.
Ha 10 forint van náluk a kocsi lezárása után, akkor az nem lenet náluk törvényesen.
Elvitelre? Kurvára nem.
Apr 06, 2022 22:47:13
Trollul Madár
(
x15)
Apr 06, 2022 22:47:24
x15)
Amikor nem volt autó téma akkor se lehetett eldönteni.
Nincs ott alul a titkosban egy kis nemivágy Géza iránt?
Nincs ott alul a titkosban egy kis nemivágy Géza iránt?
Sheldon
(
x2)
Apr 06, 2022 22:47:31
x2)
Mi van Púpos, meghibásodott az autipajzs? És most mi lesz?
Hahó
(
x136)
Apr 06, 2022 22:47:37
x136)
Sneci tippelj már egy összeget hogy mennyi kárpit fog megítélni ellened a labanc bíróság judgának!
Te felfogod mekkora szarban vagy?
Te felfogod mekkora szarban vagy?
sodika
Apr 06, 2022 22:47:50
Áldozatom a faszom.
Apr 06, 2022 22:47:50
sodika
Apr 06, 2022 22:48:32
Mindegy, a lényeg, hogy hamar elfogy a pénztük, főleg így YouTube nélkül. Én pedig kurvára fogok röhögni.
Ennyi.
Ennyi.
Apr 06, 2022 22:48:32
Trollul Madár
(
x15)
Apr 06, 2022 22:48:35
x15)
Áldozatom a faszom.
Kötőjel
(
x12)
Apr 06, 2022 22:48:36
x12)
A lényeg, hogy adtam nekik 10 forintot se
írástudatlan sodi a sodi
sodika
Apr 06, 2022 22:48:47
Zsidók vagytok.
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Apr 06, 2022 22:48:47
sörösterv
(
x4)
Apr 06, 2022 22:48:54
x4)
Áldozatom a faszom.
Trollul Madár
(
x15)
Apr 06, 2022 22:49:09
x15)
Mindegy, a lényeg, hogy hamar elfogy a pénztük, főleg így YouTube nélkül. Én pedig kurvára fogok röhögni.
Ennyi.
Mi is amikor a Blahán leszel. Ennyi.
Mercica
Apr 06, 2022 22:49:13
Ugyan már, kismanóm! Csak azért szedtünk le lóvéval, hogy észhez térj! Emlékszel?! Azért mentünk, hogy anyagilag rendbe szedjünk. Ez a kiképzés része. Ettől fogsz megtanulni jobban spórolni.
Na, ne duzzogj és emeld csak szépen vissza a limitet a kártyán mert Jucusom már szomjas!
Apr 06, 2022 22:49:13
Hahó
(
x136)
Apr 06, 2022 22:49:14
x136)
A lényeg, hogy adtam nekik 10 forintot se, hogy vigyék el, és használják fel nélkülem saját célra.
Elvitelre? Kurvára nem.
Elvitelre? Kurvára nem.
Nem érted. A kocsi ügyére adtad nekik ajándékba. A kocsi az övéké. Nem a kocsira költötték az ajándékot.
Pereld be ha nem tetszik.
Trollul Madár
(
x15)
Apr 06, 2022 22:49:35
x15)
Zsidók vagytok.
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Helyes! Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
sodika
Apr 06, 2022 22:49:43
Azt szabad.
Apr 06, 2022 22:49:43
Sodi retkes szemüvege
Apr 06, 2022 22:49:49
Áldozatom a faszom.
A jó kurva anyádat sodrony geci
Apr 06, 2022 22:49:49
halászlé
(
x24)
Apr 06, 2022 22:49:56
x24)
Ennyi.
Ennyi.
dehogy fogsz..alig várod, hogy ez bekövetkezzen és indulhat a bécsi évad!
Sanyibacsi
(
x6)
Apr 06, 2022 22:50:02
x6)
Jéééé megint hazudik a fifi?
* ásít *
Hahó
(
x136)
Apr 06, 2022 22:50:29
x136)
Áldozatom a faszom.
Szó sincs önvédelemről. Te gyanúsított vagy judga pedig sértett. Olvasd el az osztrák papírokat figyelmesen.
sodika
Apr 06, 2022 22:50:43
A kocsi közös használatra van, erről első napon írtunk szerződést. Ha nem kell nekik mégse a kocsi, a pénz is kell vissza.
Apr 06, 2022 22:50:43
SnecológusHallgató
(
x4)
Apr 06, 2022 22:50:54
x4)
Azt szabad.
Azt szabad.
Nem, azt sem, mert btk szerint az is gyilkossági kísérletnek minősül. Ne legyél ennyire hülye gyagya. Takarodj a faszba Máriózni!
halászlé
(
x24)
Apr 06, 2022 22:50:56
x24)
Áldozatom a faszom.
nőt semmilyen körülmények között nem ütünk meg, de ez nem fér a fogyatékos agyadba.
ascites
(
x57)
Apr 06, 2022 22:51:08
x57)
Azt szabad.
Azt szabad.
Azt állítottad, hogy Merci mentette megy Jutkát. Most hazudsz vagy akkor, amikor ezt mondtad?
trolléga
(
x30)
Apr 06, 2022 22:51:40
x30)
Indítsd a lájvot gyagya. Néznék egy jó kis süsüzést.
Btk/ptk elemzős lájfsz, hogy fogom faszra húzni mejcikét a bíróságon
Vagy valami hasonló címmel. Biztos örülne neki ha róla lájvoznál
Btk/ptk elemzős lájfsz, hogy fogom faszra húzni mejcikét a bíróságon
Vagy valami hasonló címmel. Biztos örülne neki ha róla lájvoznál
Hahó
(
x136)
Apr 06, 2022 22:51:41
x136)
Ennyi.
Ennyi.
Több pénzük van mint neked. Te mínusz 15 millión állsz. Nekik nincs adósságuk.
Jó reggelt.
Trollul Madár
(
x15)
Apr 06, 2022 22:51:53
x15)
Azt szabad.
Nem eztAzt szabad.
mondtad, hanem azt, hogy
megpróbáltad. Te mondtad, te sose hazudsz.
Amúgy elküldtem a linzi kékeknek.
MegintKezded
(
x6)
Apr 06, 2022 22:52:12
x6)
Sajnos ez nem igy megy, a kocsirol van papir, azt visszakaphatod, a pénzröl nincs papir, azt buktad. hehehe
sörösterv
(
x4)
Apr 06, 2022 22:52:17
x4)
Azt szabad.
Azt szabad.
Te azt akartad hogy meghaljon. Te idióta.
trashvod.com/w/2jEkDTdPpKfxM4HHbquNNn?start=1h21m17s
Betelefonáló: Valahogy intézni kellene neki [Juditnak] egy lakhatást, egy minimális megélhetést.'
SoDI: Én megpróbáltam őt eljuttatni, én decemberben megpróbáltam őt eljuttatni az alkoholmérgezés állapotába, csak a Merci közbelépett.
Betelefonáló: Persze mert Merci mindig közbe fog ebben lépni.
SoDI: ezt ő meg tudja erősíteni, ezt ő meg tudja erősíteni, hogy közel állt hozzá csak a Merci közbelépett.
Betelefonáló: *nevet*
Endre *nevet, kivesz egy chipset*: Majdnem a klinikai ő - legalább a detoxhoz közel állt, ami még esetleg klinikai halál lett volna annyi vodka, csak a Merci közbelépett. *megeszi a chipset*
Betelefonáló: figyelj, annyi a lényeg SoDI, hogy itt a sok troll ellen akik ilyen tojásokat akarnak hozzád mind irigy ember egyébként...
Endre: Én majdnem elértem, hogy legálisan ki legyen nyírva, csak a Merci közbelépett és megmentette az életét.
Betelefonáló: És akkor mi a rendőri tényállás most jelenleg a?
Endre: Hát a rugdosás, de én nem az én konkrétan azzal akartam, hogy itt van a kurva sok vodka, végtelen mennyiségű vodka, igyad. Tudtam, hogy nincs önkontrollja és akkor csak meghal, csak a Merci közbelépett sajnos a végén *chipset eszik*
öklendező szerelő
(
x4)
Apr 06, 2022 22:52:26
x4)
Kérd meg anyukádat, hogy tanítson meg ember módjára enni! Addig egy állat vagy, emberi jogaid csak formálisan vannak.
sodika
Apr 06, 2022 22:52:36
Az adott videó előtti jelenet, hogy ő leüti a szemüvegemet, kiüti az italt a kezemből, és elkezd ütni. Előzmények nélkül.
Én pedig úgy döntöttem, hogy ebből elég, mostantól legyen minden ilyenre válasz.
A teljes jelenet teljesen rendben volt.
Az más kérdés persze, hogy ezzel támadási felületnek teszi ki magát az ember. Jutka éppen ezért nem fog soha többé 10 percre sem birtokon belülre kerülni ott, ahol én lakom.
Apr 06, 2022 22:52:36
Hahó
(
x136)
Apr 06, 2022 22:52:37
x136)
A kocsi judgáé. Pont. Ajándékba adta a pénzt judga koxsijára. Pont.
Ha nem tetszik pereljél.
Rossz ratyeee
Apr 06, 2022 22:52:55
Halalra akartad itatni piaval jucit,te rossz ratyeee
Apr 06, 2022 22:52:55
157 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

De 200-300, vagy 500 eurókra.
te egymagad megiszol egy nap egy tálca sört! akkor mit vársz tőlük? te se spórolsz ezen..ez ám a fenntarthatóság