Olyan vicces hogy kb másfél éve halálosan fenyegetted azokat akik megpróbálták akadályozni mikor milyen tartalmat gyártasz,most meg még ebben is becsicskultál.Te tényleg a saját szájba szarás császára vagy..Legalább valamiben jó vagy..
Nem belefeküdt, hanem beleájult. :)
Szerencsére nem feltétlenül nem alkoholista sodi, asodi. :)
Szerintem ezzel már egy kicsit elkéstél. Az aktáid híznak több rendőrkapitányságon is, hivatalos személyek tájékozódnak erről az oldalról meg a trashvodról. Egyenruhásokkal bővült a "rajongótáborod". :D
Hahó!
én bárcsak lehetnék, feláldoznám magam a tudomány oltárán, az egész faptopot lementeném, az összes iratot átolvasnám, lefényképezném, és még adott esetben meg is pofozhatnám, de buzulás az nuku, lemondok a 3 milláról, csak előtte bemegyek a covid osztályra, hogy elveszítsem a szaglásom
hehe
ha mar szoba kerult Budahazi meg a Mi Tanyank:
a forum lehetne kicsit kozszolgalatibb, a nepszavazas eredmenyenek okan szervezhetnenk egy kerekasztal beszelgetest a nemvaltasrol. persze ha Judga nem borogatja majd fel a kerek asztalt. Meghivott vendeg lenne Kaffka Tibor "Mercedesz" atoperalt komuves, es Budahazy Edda, a karpat medencet teleszulo asszony. A musort termeszetesen a nemzet kronikasa, Kiss Endre Farkas alias Recskaboy vezetne, szigoruan 3 sor elfogyasztasa utan.
anschluss
Na azért mindennek van határa. :D :D
Ennyire még ő sem durvul.
"Nem tudunk kenyeret venni. Éhezünk"
Futáros live lesz, pont megüresedett egy hely a woltnál!!
Mifaaaaaaaaaaaan
Én nem vezettem semmiféle kutatást, és nem tanácsoltam, hogy rúgjatok bele Endrébe a kurucon. Most vagy tudathasadásom van, vagy összekevertek valakivel.
Száll a kakukk fészkére sorozatot forgat
Mifaaaaaaaaaaaan
"há' valamit elveszítettem. Nem tárgyat, egy kommunikációs formát valakivel, tehát ott ott van gond"
Ne legyél idióta. Ne fizess egy pedofil, alkoholista, buzeránsnak. Inkább vegyél Kovi filmeket VHS kazettán. Michelle Wild, Maya Gold, Nikki Bellucci stb. Kedvedre maszturbálhatsz, míg sodrák dögunalmas lájvjaira ez nem lehetséges. Kivéve, ha szereted a gumicicis kőműves kasztrált eunuch-okat.
Akkor nem a te voltáll, elmézést kérek.
Ugyanígy egy méhrákos is jolly joker. 25 év gyerektartást spórolsz meg egy méhrákos született nőnél.
Miközben hugyozik a Blahán.
buzeráns pedofil csicska köcsög, nem megy az alvás? :D egy sörikét igyál meg, hogy megnyugodjál! szerinted amúgy van pénzük? :DDD jövő hónapban sem lesz, mert basznak lájvozni. nézd meg, hogy az elmúlt héten mennyit költöttek a kártyádról, és kezdj el pörögni a púpodon :DDD
SUTTOGÓ HANGON BESZÉLTEM EGÉSZ VÉGIG
Azt a pénzt várhatod! Na, ideje szépen megírni a "kivételesen megint igazatok volt, jaj de jó nektek" kezdetű hozzászólást!!!
A lényeget nem érted. Vagy most hazudnak bele mindenki pofájába, vagy abban hazudtak, hogy nem közönséges tolvajok. Harmadik lehetőség nincs.
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
Értjük, te hülye! Te nem érted!
195 ezer forint a zsebükben? Elnézést, bocsánat! Ugyan már!
Lelopták a kártyámról, te fasz.
Egyébként meg ki nem szarja le, hogy két gennyedék, csöves, szaros-húgyos semmirekellő mit csinál??
Nekik az a fontos, hogy 0-24-ben seggrészegek legyenek, a kaját kukázzák össze, ha akarják, az urad úgyis jól megtanulta Bécsben a fortélyokat.
Szopni is tud, mondjuk azt piáért szokta, az is igaz. Nem baj, majd enged az elveiből.
Adjál még nekik, legalább kettőt, te FASZ!
ezért kapásból kettőt adtál nekik, hogy egyszerűbb dolguk legyen? XD nagyon nevetek))
Hallottam egy idióta, linz-i pedofil alkoholistáról, aki kettő hitelkártyát is ezeknek a poloskáknak adott. Sőt még kocsit is vett nekik. Gyere sodrák, nevessük ki itt a fórumodon azokat, akik utalgatnak és hisznek ennek a két piócának.
Ez a "mindet visszautalom" érdekes ajánlás.
Hát megnézzük.
Segítek nekik: megengedem, hogy hozzányúljanak az autópénzhez.
Az már nincs meg gyagyás, magyarul hatalmad sincs (sosem volt) a tetteik felett.
Két szabad cica a pesti éjszakában.
Abban is biztos vagyok, hogy több donést kapnak mint te bármikor.
Jól aludtál, vagy megint előjöttek az alvászavaraid?
Fogd már fel, hogy nincs autópénz! (Ami egyébként sem a te pénzed volt, hanem a zsidóbankoké.)
Jaj, már megint itt vagy, te világ balfasza? :D Most felhatalmaztad őket arra, hogy meglopjanak? És szerinted miből utalják neked vissza azt a sok-sok pénzt? És elhiszed megint, hogy három napja nem ettek semmit?
Nagyon kretén vagy te, hallod-e.
Ény eszt nyem éjtyem hetyetye
Mi értjük a lényeget gyagyás.
Odaadtál 2 csövesnek 2 kártyát, és beteljesült az effektus.
Nem, nem loptak, te adtad.
Te BALEK, mikbe vaaaagy :D
Kurvára nem adtam nekik saját céljaikra pénzt.
10 fillért sem. Hazugság.
Nemrég még könyörögtél, hogy költse a pénzed amire akarja.
Azt mondtad a pénz nem probléma, van bőven.
Most mit kicsinyeskedsz te BALEK?
Hazudtál neki is? :D
Te szerencsétlen ál-értelmiségi proletár barom!
Nekünk itt az az önmagát beteljesítő jóslatunk, hogy rövidesen az első utcasarkon fogsz éhen dögleni, mert anyád öreg (meg te is), feldobja a talpát, te pedig olyan életképtelen szar vagy, aki csak annyit tud makogni a sarki gyorsétkezdénél, hogy "döner, bitte". Kész, itt megállt a tudomány. Egyedül anyukáddal van emberi kapcsolatod, de már nem sokáig, Púpos!
Inkább arról makogj, mi volt Gézával? Odaért hozzád tegnap, vagy megint halálos autóbalesetet szenvedett? Visszadja a pénzed 2055-ig?
Adtál, ne hazudj!
Nem adtál nekik valóban. Vagyis de, mert két antiszociális csövesnek odaadtál egy hitelkártyát pin kóddal. Mit ér a szavad a szemükben gyagyás, lófaszt sem. De legalább Géjza leért hozzád Linzbe és közölte, miért nem fizet, vagy eltévedt, balesetet szenvedett?
Mi a helyzet a melócsával? A másik pszichológiai tréninggel? Kellemetlen kérdések ezek így kora reggel gyíkarcú!
Igen. A napi szükségleteket vásárolni.
És minimális, max. 10 ezer forint készpénzt maguknál tartani.
Minden más meg tilos volt.
A szilveszter utani pupszaszi pekkujunk ki videoban meg mast mondtal te hazug geci! Ok csak szepen negtettek, amit abban a videoban kertel toluk. Meg kellene koszond, te szhar!
Hasfelmetszö Trutymó - Az utolsó finghajlító
Még szerencse, hogy annyira értesz az emberekhez és van érdekérvényesítő képességed.
Még két csöves is ignorálja a vergődésed, semmit nem érsz a szemükben.
Bábú vagy BALEK, csak játszik veled :D
Spóroltak! Ha napi 10 ezer készpénz maguknál tartható, az egy hét alatt 70 ezer forint. A napi szükséglet meg kártyával lett fizetve. Okos cica a Tibi!
Ez volt a nagy mesterterv? Megvárod, míg nagyobb összeget vesznek le, te pedig tudod feljelentéssel zsarolni Mercit? Azzal meg nem számoltál, hogy inkább börtönben van, mint nálad.
Jó, szevasz! Le vagy tiltva.
Nem.
Kizártam, hogy nagyobb összeget vesznek le.
Mégis megtörtént.
Innentől csak a helyzettel élek.
Téged elviselni nem elég napi 10 ezer meg 10 eurós napi vásárlási limit.
Lehet.
De a közönséget nem ignorálják :)
Levettèk utólag a napi 10 ezret. Ez olyan nagy cucc? Megér ennyit az, hogy soha többet nem lefetyelheted a faszpinát?
Csak kokainra, szülinapi szabad költés stb.
5 percen belül meghazudtolod magad fifi.
Ma már lájvozhatsz Púpos?
Megengedték a gazdáid?
Azt a közönséget, akik szurkolnak, hogy minél jobban le legyél rántva?
Hát tényleg nem ignorálták gyagya :D
Figyu amúgy azt mondod te nem szereted a buta és unalmas embereket, azt fel tudod fogni ésszel, hogy ezzel más is így van nem?
Na ezért sem akar veled senki huzamosabb ideig lenni.
Ajánlgattad a pénzed, verted magad rá, ez volt az egyetlen amiért megkaphattad a faszpinát.
Másnak 2 sör, neked 3 misi, más értéked nincs mint a hiteleid.
Erdekes, hogy mindenki mas meg nem zarta ki, sott, elore szoltak, hogy ez lesz, es rajtad kivul ezen senki sem lepodott meg. Nem veletlen kaptad a Gyagyas becenevet.
Tenyleg nem tud csomot kotni? 40 evesen nem kepes bekotni egy cipofuzot? Ez komoly? :D
Mert balek vagy, és megbíztál két antiszociális csövesben. Hányszor mondtuk, hogy ez lesz, és ez lett. Karma, sors, univerzum, nevezzük bárhogy.
Igen! Nézz vissza utcai lájvjait, mindenhol lóg a cipőfűzője. :)
Nekem a legemlékezetesebb, amikor oltásra vagy hova ment Linz melletti kisvárosba. :) Amikor a kecske alatt ült az állomáson. :)
Ez csak a saját ostobasága, esküszöm nem csináltam semmit, mindenért endre a felelős.
Pedig ha belenézne a tükörbe, akkor látná, hogy milyen valójában tibor és nem várna mást, mint amit ő adni képes.
Azaz semmit.
Rendben, neked elhiszem. A baleknak nem. :D Mert a sorsát mindenki maga kovácsolja. Még egy gyagyás kretén is.
Hat ezen most nagyon rohogok!
Mennyire kell debilnek lenni, hogy 40 evesen se tudja, hogyan kell cipofuzot kotni? :DD
A zsido anyad nem tanitotta meg pupos? Vagy annyiszor loopolta neked eredmenytelenul, hogy a vegen inkabb feladta?
Anyukám eltaszított magától még kisgyerekként.
Azóta irtózom attól és nem tudom elfogadni, hogy senkinek nem kellek.
Aahh! Szoval ezert kell neki egy oregasszony kinezetu, dominans nő (nem baj, ha valojaban ferfi), aki rendre el is veri (ahogy azt az anyja is tehette vele). Anyucikomplexusos pedofil szhar a Sodi?
Igen! Te elhiszed és már küldtél is nekik mert egy bhalek vagy.
Lehet a fejébe van beleállítva.
Sodi!!!!
Pénz kell a Cicának töltőre (is)!
A közönség leszarja a te nyomorodat.
Azt a pénzt akkor kapod meg, amikor kiegyenesedik a púpod és eltűnik a rés az orbitrágók közül.
Kitartott egy csöveseket csináltál ezekből gyagyás. Nekünk pórnépnek elég az iPhone-hoz is az utángyártott Trust kábel, meg a régi Nokia telefon gyorstöltőfeje, de nekik már csak a prémium kategória.
Akarom mondani. Az iPhone 13 Pro Max tökéletes képet tudna nekik adni a közvetítésekhez, mindenféle egyéb kiegészítővel csak 600 ropi lenne. Megéri a befektetést, hátha visszamegy a faszpinás hozzád a recskabunkerba. Kretén. :D
Lehúztak téged. Éppen te tehetsz róla, azt mondtad hogy közös kassza a pénz. Van papír erről? Ha igen, ide a fórumra tedd fel, ha nincs, így jártál :)
"há' valamit elveszítettem. Nem tárgyat, egy kommunikációs formát valakivel, tehát ott ott van gond"
Veled ellentétben nem unalmasak. :)
En az iPhone 13 Pro Max-hoz kulon rendeltem egy Anker Nano II GaN toltot es zsenialis. Csak ajanlani tudom.
igen, de legyünk nyelFtanilag helyesek: ÉLNÉL a helyzettel, ha tudnál. zsarolnád, ha tudnád.
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
Mar csak a feher kartya van naluk. Talan napi 10€ limittel.
Tegnap beültem asszonnyal és a barátaimmal egy kellemes pubba, ittunk, beszélgettünk, jól éreztük magunkat. Kiváló volt a hamburger is.
Asszony még alvás előtt leápolt otthon. Kurva jó péntek volt, a sodi. Kíváncsian nyitottam meg ma reggel a fórumot, vajon mit csinált péntek este a jéghideg jogász. a vadászbika. a sodi.
Külön örömmel töltött el, hogy a trolljaiddal vitatkoztál egész éjszaka és büdösen, boldogtalanul, kialvatlanul és másnaposan virradt rád a szombat. Magányosan zsörtölődsz, miközben két csöves kifoszt. Ez már shiker, a sodi?
vérdíj target nr. 1
Sodi, egy kibaszott balek vagy es meg mindig nem fogtad fel, csak loopolsz meg ertetlenkedsz. Kerdezd meg a pszichologus bacsit, nem e vallalna teged a kotelezokon felul. Szerintem ha van elszorni valo 3 milliod megint, abbol akar meg lehet valami. (remelhetoleg elmagyarazza neked, hogy innen mar csak a hidrol ugras az opcio szamodra, ha nincs Linzben ilyen, akkor szolj nyugodtan a troll barataidnak, szivesen osszedobjak a jegyet a legkozelebbi varosba!)
És hogy zártad ki, te gyökér?
Nem volt limit a kártyán...
Tájszon
Apr 09, 2022 00:20:54
Ma este meg lett beszélve, hogy nem live-olok.
Holnap már fogok.
Holnap már fogok.
Olyan vicces hogy kb másfél éve halálosan fenyegetted azokat akik megpróbálták akadályozni mikor milyen tartalmat gyártasz,most meg még ebben is becsicskultál.Te tényleg a saját szájba szarás császára vagy..Legalább valamiben jó vagy..
Apr 09, 2022 00:20:54
gyakorlott gyagyás
Apr 09, 2022 00:21:42
Sodi amúgy hamarabb döglesz meg mint a kurva anyád. Ez shikernek könyvelhetjük el?
Ez butaság! Mindenki dögöljön meg! Butaság!
Apr 09, 2022 00:21:42
Nemkarmolszteszar
(
x11)
Apr 09, 2022 00:22:07
x11)
Hogy a faszomba lehet belefeküdni egy olyan ágyba, amiben húgyos, szaros, büdös hajléktalanok aludtak pár órával korábban?!
Nem belefeküdt, hanem beleájult. :)
Szerencsére nem feltétlenül nem alkoholista sodi, asodi. :)
Símaszkos troll
Apr 09, 2022 00:27:31
Pont az gáz a történetben, hogy van priusz nélküli élet, vagy Merci.
Szerintem ezzel már egy kicsit elkéstél. Az aktáid híznak több rendőrkapitányságon is, hivatalos személyek tájékozódnak erről az oldalról meg a trashvodról. Egyenruhásokkal bővült a "rajongótáborod". :D
Hahó!
Apr 09, 2022 00:27:31
Magyarország rémálma
(
x7)
Apr 09, 2022 00:36:12
x7)
Én 3 misiért sem lennék vele egy lakásban 1 hónapig.
Fél óra után távoznék, vagy addig verném míg bekussol.
Fél óra után távoznék, vagy addig verném míg bekussol.
én bárcsak lehetnék, feláldoznám magam a tudomány oltárán, az egész faptopot lementeném, az összes iratot átolvasnám, lefényképezném, és még adott esetben meg is pofozhatnám, de buzulás az nuku, lemondok a 3 milláról, csak előtte bemegyek a covid osztályra, hogy elveszítsem a szaglásom
Trollul Madár
(
x15)
Apr 09, 2022 00:58:57
x15)
Endre!
Most kiderül, mi a véleménye a kuruc.info-nak rólad.
Trollegák!
Egy kutatás arra jutott nem régen, töppedt buzigolyók Trollega vezetésével, hogy a korcs igazából haldoklik és nincs sok hátra neki. (Egyetértek vele, hogy a végjátékot nézzük.) Azt tanácsolta, hogy addig is rúgjunk bele mondjuk a kurucon.
Én komolyan vettem a Professzor utasításait és kiderül, a zárthelyimből, hogy a kuruc mire tartja érdemesnek Endrét.
Figyelem! Sokkoló taralom jön "elsőévados nyelven" (S1-SoDI-best_of_monjonle_kethetreakielmegyazhazaarulo.torrent ) nyelven":
Ugyanígy egy méhrákos is jolly joker. 25 év gyerektartást spórolsz meg egy méhrákos született nőnél.
Trollegák!
Egy kutatás arra jutott nem régen, töppedt buzigolyók Trollega vezetésével, hogy a korcs igazából haldoklik és nincs sok hátra neki. (Egyetértek vele, hogy a végjátékot nézzük.) Azt tanácsolta, hogy addig is rúgjunk bele mondjuk a kurucon.
Én komolyan vettem a Professzor utasításait és kiderül, a zárthelyimből, hogy a kuruc mire tartja érdemesnek Endrét.
Figyelem! Sokkoló taralom jön "elsőévados nyelven" (S1-SoDI-best_of_monjonle_kethetreakielmegyazhazaarulo.torrent ) nyelven":
Ásó27
(
x68)
Apr 09, 2022 01:22:27
x68)
A tranyó is megújul!
Mifaaaaaaaaaaaan
Anschluss
(
x4)
Apr 09, 2022 01:26:34
x4)
Endre!
Trollegák!
Trollegák!
ha mar szoba kerult Budahazi meg a Mi Tanyank:
a forum lehetne kicsit kozszolgalatibb, a nepszavazas eredmenyenek okan szervezhetnenk egy kerekasztal beszelgetest a nemvaltasrol. persze ha Judga nem borogatja majd fel a kerek asztalt. Meghivott vendeg lenne Kaffka Tibor "Mercedesz" atoperalt komuves, es Budahazy Edda, a karpat medencet teleszulo asszony. A musort termeszetesen a nemzet kronikasa, Kiss Endre Farkas alias Recskaboy vezetne, szigoruan 3 sor elfogyasztasa utan.
sörösterv
(
x4)
Apr 09, 2022 01:30:25
x4)
Végre elmegy dolgozni?
Bejlin
(
x8)
Apr 09, 2022 01:35:13
x8)
Végre elmegy dolgozni?
Na azért mindennek van határa. :D :D
Ennyire még ő sem durvul.
Ásó27
(
x68)
Apr 09, 2022 01:40:14
x68)
Végre elmegy dolgozni?
töppedt buzigolyók
(
x37)
Apr 09, 2022 01:41:09
x37)
Endre!
Trollegák!
Trollegák!
Én nem vezettem semmiféle kutatást, és nem tanácsoltam, hogy rúgjatok bele Endrébe a kurucon. Most vagy tudathasadásom van, vagy összekevertek valakivel.
töppedt buzigolyók
(
x37)
Apr 09, 2022 01:42:07
x37)
Nem az volt, hogy a tranyó bevonul önként a pszichiátriára? Onnan akar youtube-ozni? :D Vagy ismét hazudott?
Ásó27
(
x68)
Apr 09, 2022 01:43:54
x68)
Nem az volt, hogy a tranyó bevonul önként a pszichiátriára? Onnan akar youtube-ozni? :D Vagy ismét hazudott?
Száll a kakukk fészkére sorozatot forgat
sörösterv
(
x4)
Apr 09, 2022 01:44:10
x4)
Apr 09, 2022 01:44:10
Milyen mákja van! Isten óvja a gyalogosokat és az úton közlekedőket, mert ha Merci egyszer megindul, nincs megállás! Apr 09, 2022 01:44:10
Kovi
(
x2)
Apr 09, 2022 01:45:24
x2)
Szia SoDI!
Most találtam a fórumra, és látom, hogy itt szoktál válaszolni, facebookon és live alatt hiába írok neked, sajnos nem válaszolsz :/
Szeretném megkérdezni, hogy vettem haladók előfizetést 1000-ért, de nem kaptam még az alábbiak közül semmit, várható változás, vagy inkább mondjam le, mert nézni így is tudom a liveokat!
Amúgy imádlak, annyira cuki vagy szerintem!
Most találtam a fórumra, és látom, hogy itt szoktál válaszolni, facebookon és live alatt hiába írok neked, sajnos nem válaszolsz :/
Szeretném megkérdezni, hogy vettem haladók előfizetést 1000-ért, de nem kaptam még az alábbiak közül semmit, várható változás, vagy inkább mondjam le, mert nézni így is tudom a liveokat!
Amúgy imádlak, annyira cuki vagy szerintem!
Ne legyél idióta. Ne fizess egy pedofil, alkoholista, buzeránsnak. Inkább vegyél Kovi filmeket VHS kazettán. Michelle Wild, Maya Gold, Nikki Bellucci stb. Kedvedre maszturbálhatsz, míg sodrák dögunalmas lájvjaira ez nem lehetséges. Kivéve, ha szereted a gumicicis kőműves kasztrált eunuch-okat.
Trollul Madár
(
x15)
Apr 09, 2022 01:46:04
x15)
Akkor nem a te voltáll, elmézést kérek.
Betelefonáló cigány
Apr 09, 2022 02:27:28
www.youtube.com/watch?v=pnAPwBrf1dA
tranyó live
tranyó live
Apr 09, 2022 02:27:28
Betelefonáló cigány
Apr 09, 2022 02:34:09
Állítólag 3 napja nem ettek, koldulják a donést, segg részegek!
Apr 09, 2022 02:34:09
gyakorlott gyagyás
Apr 09, 2022 02:37:19
Folyasd a pénzcsapot gyagyás!!
Ez butaság! Mindenki dögöljön meg! Butaság!
Apr 09, 2022 02:37:19
Bejlin
(
x8)
Apr 09, 2022 02:51:14
x8)
Pénzt koldul a trolloktól a tranyó amit "majd visszautal"
ascites
(
x57)
Apr 09, 2022 02:52:53
x57)
Pénzt koldul a trolloktól a tranyó amit "majd visszautal"
Miközben hugyozik a Blahán.
hugykoszagu pinaszor
(
x7)
Apr 09, 2022 03:09:41
x7)
Tranyó állítása szerint 4. napja nem ettek, de Jutka elmondása szerint 360 ft-ért vettek ma szotyit (de hát találtam te geci!), természetesen sör, cigi, keserű van náluk.
Elvileg sodi 160k-ja náluk van.
le vagy tiltva, kurva anyád
Elvileg sodi 160k-ja náluk van.
vladrl
(
x8)
Apr 09, 2022 03:11:17
x8)
én továbbra sem szeretném tudni (illetve de :D) hogy mit élhetett át a judga maszkja. csoda, hogy még nem bomlott le a szájából kiáradó kémiai anyagok után XD
sodika
Apr 09, 2022 03:24:33
Hát beszarok. Azt hazudják, hogy napok óta nem esznek, közben meg ígérik, hogy visszaadják a 160 + 35 ezer forintomat, ami a kocsira van náluk.
Apr 09, 2022 03:24:33
vladrl
(
x8)
Apr 09, 2022 03:29:52
x8)
Hát beszarok. Azt hazudják, hogy napok óta nem esznek, közben meg ígérik, hogy visszaadják a 160 + 35 ezer forintomat, ami a kocsira van náluk.
buzeráns pedofil csicska köcsög, nem megy az alvás? :D egy sörikét igyál meg, hogy megnyugodjál! szerinted amúgy van pénzük? :DDD jövő hónapban sem lesz, mert basznak lájvozni. nézd meg, hogy az elmúlt héten mennyit költöttek a kártyádról, és kezdj el pörögni a púpodon :DDD
Bejlin
(
x8)
Apr 09, 2022 03:31:06
x8)
Azt a pénzt várhatod! Na, ideje szépen megírni a "kivételesen megint igazatok volt, jaj de jó nektek" kezdetű hozzászólást!!!
sodika
Apr 09, 2022 03:33:58
Az sem igaz, amit kérdeznek. Hát hogy a francba éheznének több mint 195 ezer forinttal a zsebükben? Tényleg azt gondolják, hogy bárki elhiszi nekik, hogy olyan tisztességesek, éa visszafogottak, hogy inkább éheznek, de nem nyúlnak hozzá a zsebükben számomra őrizgetett pénzemhez?
Apr 09, 2022 03:33:58
sodika
Apr 09, 2022 03:37:30
A lényeget nem érted. Vagy most hazudnak bele mindenki pofájába, vagy abban hazudtak, hogy nem közönséges tolvajok. Harmadik lehetőség nincs.
Apr 09, 2022 03:37:30
döglöttpiton
Apr 09, 2022 03:38:17
Ki ad két alkoholista büdös csövesnek 195 ezer forintot?
démon démon démon az egy démon az egy démon az egy démon
Apr 09, 2022 03:38:17
Nemkarmolszteszar
(
x11)
Apr 09, 2022 03:41:24
x11)
Értjük, te hülye! Te nem érted!
195 ezer forint a zsebükben? Elnézést, bocsánat! Ugyan már!
sodika
Apr 09, 2022 03:44:33
Ki ad két alkoholista büdös csövesnek 195 ezer forintot?
Apr 09, 2022 03:44:33
döglöttpiton
Apr 09, 2022 03:45:45
Ki ad egy kártyát két alkoholista büdös csövesnek? te fasz.
démon démon démon az egy démon az egy démon az egy démon
Apr 09, 2022 03:45:45
Nemkarmolszteszar
(
x11)
Apr 09, 2022 03:48:07
x11)
Egyébként meg ki nem szarja le, hogy két gennyedék, csöves, szaros-húgyos semmirekellő mit csinál??
Nekik az a fontos, hogy 0-24-ben seggrészegek legyenek, a kaját kukázzák össze, ha akarják, az urad úgyis jól megtanulta Bécsben a fortélyokat.
Szopni is tud, mondjuk azt piáért szokta, az is igaz. Nem baj, majd enged az elveiből.
Nemkarmolszteszar
(
x11)
Apr 09, 2022 03:49:34
x11)
Adjál még nekik, legalább kettőt, te FASZ!
vladrl
(
x8)
Apr 09, 2022 03:52:21
x8)
ezért kapásból kettőt adtál nekik, hogy egyszerűbb dolguk legyen? XD nagyon nevetek))
Kovi
(
x2)
Apr 09, 2022 04:00:39
x2)
Az sem igaz, amit kérdeznek. Hát hogy a francba éheznének több mint 195 ezer forinttal a zsebükben? Tényleg azt gondolják, hogy bárki elhiszi nekik, hogy olyan tisztességesek, éa visszafogottak, hogy inkább éheznek, de nem nyúlnak hozzá a zsebükben számomra őrizgetett pénzemhez?
Hallottam egy idióta, linz-i pedofil alkoholistáról, aki kettő hitelkártyát is ezeknek a poloskáknak adott. Sőt még kocsit is vett nekik. Gyere sodrák, nevessük ki itt a fórumodon azokat, akik utalgatnak és hisznek ennek a két piócának.
Nemkarmolszteszar
(
x11)
Apr 09, 2022 04:01:18
x11)
Netkoldusok! Az a lényeg, hogy ennivalóra kell a pénz, éheznek, nem ettek már három napja, visszautalják a pénzt. :))
Ezt Mercica mondta. Erre Lyudga: "Hö! Tegnap még csirkecombot zabáltál!" :DD
Remélem utalnak nekik, Caffka majd visszautalja buziSodi pénzéből. :)
Ezt Mercica mondta. Erre Lyudga: "Hö! Tegnap még csirkecombot zabáltál!" :DD
Remélem utalnak nekik, Caffka majd visszautalja buziSodi pénzéből. :)
vladrl
(
x8)
Apr 09, 2022 04:32:50
x8)
amúgy ez szerintem shiker, hogy 0-24 ezen pörög a fatászpika agya, hogy kisemmizték a csövesek :D teljes fizikális, mentális és egzisztenciális megsemmisülés (=blaha) incoming
Trollok harca
(
x5)
Apr 09, 2022 05:17:18
x5)
éheznek mert nem költhetik el a pénzedet
Miskolci alvósejt
sodika
Apr 09, 2022 05:18:14
Ha visszautalja, akkor vagy nekem is, vagy hazudik.
Reggel felrakok egy videót arról, hogy segítek nekik.
Nyugodtan nyúljanak a pénzemhez.
Most csak a maradékot kérem vissza, ami nem kell kajára.
A többi ráér 21-én.
A többi ráér 21-én.
Apr 09, 2022 05:18:14
sodika
Apr 09, 2022 05:19:00
éheznek mert nem költhetik el a pénzedet
Hát megnézzük.
Apr 09, 2022 05:19:00
Sanyibacsi
(
x6)
Apr 09, 2022 05:30:32
x6)
Hát megnézzük.
Hát megnézzük.
Az már nincs meg gyagyás, magyarul hatalmad sincs (sosem volt) a tetteik felett.
Két szabad cica a pesti éjszakában.
Abban is biztos vagyok, hogy több donést kapnak mint te bármikor.
Jól aludtál, vagy megint előjöttek az alvászavaraid?
Nemkarmolszteszar
(
x11)
Apr 09, 2022 05:35:26
x11)
Hát megnézzük.
Hát megnézzük.
Fogd már fel, hogy nincs autópénz! (Ami egyébként sem a te pénzed volt, hanem a zsidóbankoké.)
SnecológusHallgató
(
x4)
Apr 09, 2022 05:39:18
x4)
Ha visszautalja, akkor vagy nekem is, vagy hazudik.
A többi ráér 21-én.
A többi ráér 21-én.
Jaj, már megint itt vagy, te világ balfasza? :D Most felhatalmaztad őket arra, hogy meglopjanak? És szerinted miből utalják neked vissza azt a sok-sok pénzt? És elhiszed megint, hogy három napja nem ettek semmit?
Nagyon kretén vagy te, hallod-e.
sodika
Apr 09, 2022 05:40:38
Nem érted a lényeget. :)
Merci megrendelte tőlem a Pygmalion-effektust.
Remélem, így már vágod.
Remélem, így már vágod.
Apr 09, 2022 05:40:38
Sanyibacsi
(
x6)
Apr 09, 2022 05:46:53
x6)
Remélem, így már vágod.
Remélem, így már vágod.
Mi értjük a lényeget gyagyás.
Odaadtál 2 csövesnek 2 kártyát, és beteljesült az effektus.
Te BALEK, mikbe vaaaagy :D
sodika
Apr 09, 2022 05:47:44
Apr 09, 2022 05:47:44
MaxPayne
(
x24)
Apr 09, 2022 05:50:15
x24)
Olyan jó látni, hogy itt autiloopolsz, de pedofil fasz! :D
Mi megmondtuk elore mi lesz ebbol es minden ugy is lett. Miert nem ismered be szepen, hogy egy gonosz, ostoba szhar vagy, majd dogolsz neg vegre?
Mi megmondtuk elore mi lesz ebbol es minden ugy is lett. Miert nem ismered be szepen, hogy egy gonosz, ostoba szhar vagy, majd dogolsz neg vegre?
Sanyibacsi
(
x6)
Apr 09, 2022 05:50:34
x6)
Nemrég még könyörögtél, hogy költse a pénzed amire akarja.
Azt mondtad a pénz nem probléma, van bőven.
Most mit kicsinyeskedsz te BALEK?
Hazudtál neki is? :D
Nemkarmolszteszar
(
x11)
Apr 09, 2022 05:51:58
x11)
Remélem, így már vágod.
Remélem, így már vágod.
Te szerencsétlen ál-értelmiségi proletár barom!
Nekünk itt az az önmagát beteljesítő jóslatunk, hogy rövidesen az első utcasarkon fogsz éhen dögleni, mert anyád öreg (meg te is), feldobja a talpát, te pedig olyan életképtelen szar vagy, aki csak annyit tud makogni a sarki gyorsétkezdénél, hogy "döner, bitte". Kész, itt megállt a tudomány. Egyedül anyukáddal van emberi kapcsolatod, de már nem sokáig, Púpos!
Inkább arról makogj, mi volt Gézával? Odaért hozzád tegnap, vagy megint halálos autóbalesetet szenvedett? Visszadja a pénzed 2055-ig?
Nemkarmolszteszar
(
x11)
Apr 09, 2022 05:52:48
x11)
Adtál, ne hazudj!
SnecológusHallgató
(
x4)
Apr 09, 2022 06:09:55
x4)
Nem adtál nekik valóban. Vagyis de, mert két antiszociális csövesnek odaadtál egy hitelkártyát pin kóddal. Mit ér a szavad a szemükben gyagyás, lófaszt sem. De legalább Géjza leért hozzád Linzbe és közölte, miért nem fizet, vagy eltévedt, balesetet szenvedett?
Mi a helyzet a melócsával? A másik pszichológiai tréninggel? Kellemetlen kérdések ezek így kora reggel gyíkarcú!
sodika
Apr 09, 2022 06:13:52
Nem adtál nekik valóban. Vagyis de, mert két antiszociális csövesnek odaadtál egy hitelkártyát pin kóddal.
Apr 09, 2022 06:13:52
MaxPayne
(
x24)
Apr 09, 2022 06:15:48
x24)
A szilveszter utani pupszaszi pekkujunk ki videoban meg mast mondtal te hazug geci! Ok csak szepen negtettek, amit abban a videoban kertel toluk. Meg kellene koszond, te szhar!
Sanyibacsi
(
x6)
Apr 09, 2022 06:16:28
x6)
Még szerencse, hogy annyira értesz az emberekhez és van érdekérvényesítő képességed.
Bábú vagy BALEK, csak játszik veled :D
Nemkarmolszteszar
(
x11)
Apr 09, 2022 06:16:51
x11)
Spóroltak! Ha napi 10 ezer készpénz maguknál tartható, az egy hét alatt 70 ezer forint. A napi szükséglet meg kártyával lett fizetve. Okos cica a Tibi!
öklendező szerelő
(
x4)
Apr 09, 2022 06:25:38
x4)
Ez volt a nagy mesterterv? Megvárod, míg nagyobb összeget vesznek le, te pedig tudod feljelentéssel zsarolni Mercit? Azzal meg nem számoltál, hogy inkább börtönben van, mint nálad.
sodika
Apr 09, 2022 06:31:05
Ez volt a nagy mesterterv? Megvárod, míg nagyobb összeget vesznek le, te pedig tudod feljelentéssel zsarolni Mercit?
Nem.
Mégis megtörtént.
Apr 09, 2022 06:31:05
Trash csoportos haver
(
x19)
Apr 09, 2022 06:31:17
x19)
Téged elviselni nem elég napi 10 ezer meg 10 eurós napi vásárlási limit.
sodika
Apr 09, 2022 06:31:41
Lehet.
Apr 09, 2022 06:31:41
Trash csoportos haver
(
x19)
Apr 09, 2022 06:32:18
x19)
Nem.
Mégis megtörtént.
Mégis megtörtént.
Levettèk utólag a napi 10 ezret. Ez olyan nagy cucc? Megér ennyit az, hogy soha többet nem lefetyelheted a faszpinát?
Trash csoportos haver
(
x19)
Apr 09, 2022 06:36:10
x19)
Csak kokainra, szülinapi szabad költés stb.
5 percen belül meghazudtolod magad fifi.
Nemkarmolszteszar
(
x11)
Apr 09, 2022 06:38:25
x11)
Lehet.
Ma már lájvozhatsz Púpos?
Megengedték a gazdáid?
Sanyibacsi
(
x6)
Apr 09, 2022 06:39:35
x6)
Lehet.
Azt a közönséget, akik szurkolnak, hogy minél jobban le legyél rántva?
Hát tényleg nem ignorálták gyagya :D
Figyu amúgy azt mondod te nem szereted a buta és unalmas embereket, azt fel tudod fogni ésszel, hogy ezzel más is így van nem?
Na ezért sem akar veled senki huzamosabb ideig lenni.
Ajánlgattad a pénzed, verted magad rá, ez volt az egyetlen amiért megkaphattad a faszpinát.
Másnak 2 sör, neked 3 misi, más értéked nincs mint a hiteleid.
MaxPayne
(
x24)
Apr 09, 2022 06:43:10
x24)
Nem.
Mégis megtörtént.
Mégis megtörtént.
Erdekes, hogy mindenki mas meg nem zarta ki, sott, elore szoltak, hogy ez lesz, es rajtad kivul ezen senki sem lepodott meg. Nem veletlen kaptad a Gyagyas becenevet.
trolléga
(
x30)
Apr 09, 2022 06:44:55
x30)
Ostoba balfék! Indítsad a rendrakós lájvot, meg tanulj meg csomót kötni inkább
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
MaxPayne
(
x24)
Apr 09, 2022 06:46:06
x24)
Ostoba balfék! Indítsad a rendrakós lájvot, meg tanulj meg csomót kötni inkább
Tenyleg nem tud csomot kotni? 40 evesen nem kepes bekotni egy cipofuzot? Ez komoly? :D
SnecológusHallgató
(
x4)
Apr 09, 2022 06:46:54
x4)
Nem.
Mégis megtörtént.
Mégis megtörtént.
Mert balek vagy, és megbíztál két antiszociális csövesben. Hányszor mondtuk, hogy ez lesz, és ez lett. Karma, sors, univerzum, nevezzük bárhogy.
Nemkarmolszteszar
(
x11)
Apr 09, 2022 06:49:03
x11)
Nekem a legemlékezetesebb, amikor oltásra vagy hova ment Linz melletti kisvárosba. :) Amikor a kecske alatt ült az állomáson. :)
Univerzum
Apr 09, 2022 06:50:10
Hányszor mondtuk, hogy ez lesz, és ez lett. Karma, sors, univerzum, nevezzük bárhogy.
Ez csak a saját ostobasága, esküszöm nem csináltam semmit, mindenért endre a felelős.
Pedig ha belenézne a tükörbe, akkor látná, hogy milyen valójában tibor és nem várna mást, mint amit ő adni képes.
Azaz semmit.
Apr 09, 2022 06:50:10
SnecológusHallgató
(
x4)
Apr 09, 2022 06:53:12
x4)
Azaz semmit.
Azaz semmit.
Rendben, neked elhiszem. A baleknak nem. :D Mert a sorsát mindenki maga kovácsolja. Még egy gyagyás kretén is.
MaxPayne
(
x24)
Apr 09, 2022 06:54:13
x24)
Hat ezen most nagyon rohogok!
Mennyire kell debilnek lenni, hogy 40 evesen se tudja, hogyan kell cipofuzot kotni? :DD
A zsido anyad nem tanitotta meg pupos? Vagy annyiszor loopolta neked eredmenytelenul, hogy a vegen inkabb feladta?
Fifike
Apr 09, 2022 06:57:38
Apr 09, 2022 06:57:38
MaxPayne
(
x24)
Apr 09, 2022 07:05:06
x24)
Aahh! Szoval ezert kell neki egy oregasszony kinezetu, dominans nő (nem baj, ha valojaban ferfi), aki rendre el is veri (ahogy azt az anyja is tehette vele). Anyucikomplexusos pedofil szhar a Sodi?
Nemkarmolszteszar
(
x11)
Apr 09, 2022 07:05:14
x11)
Ez a szánalom Caffka huszonkettedikén akarja visszautalni a kolduspénzeket. (Gondolom akkor utal a gugli.) Ma kilencedike van. Mi a kurva anyjukra tudnak ennyi pénzt elkölteni? Hol van még 22?? Két csövesgeci!
A többi hajlékony örül, ha pár ezret lát egy hónapban, ezek meg urizálnak, vagy mi?
A többi hajlékony örül, ha pár ezret lát egy hónapban, ezek meg urizálnak, vagy mi?
xray
(
x21)
Apr 09, 2022 07:14:49
x21)
gyagyás, menj a rendőrségre és jelentsd fel a csöviket, a rendőrök sírva fognak röhögni, h milyen orbitális hülye vagy. neked azonnal gondnokságra van szükséged, mert teljesen alkalmatlan vagy bármiféle döntésre. anyád verheti a fejét a falba, hogy ezt nem intézte el neked.
Nonbinary Gayfish
(
x1)
Apr 09, 2022 07:18:12
x1)
Igen! Te elhiszed és már küldtél is nekik mert egy bhalek vagy.
Kriptozsidó
(
x6)
Apr 09, 2022 07:23:41
x6)
Tranyó live, youtu.be/61HKt6dUMFI az a mese hogy Jutka elhagyta a töltöt szóval arra is kell pénz
El fogom törni a kibaszott orrodat szilánkosra!
Klohek
(
x12)
Apr 09, 2022 07:27:53
x12)
Na mi van gyagyás, egy dagadt bünözö azt mondja, hogy nincs ma live, akkor becsicskulsz?!... Milyen npc viselkedés ez?!!
Erő, izom, a Tibort, a sarokba bebaszom...
SnecológusHallgató
(
x4)
Apr 09, 2022 07:29:41
x4)
Látod gyagya, a szisza koján jeggel lájfszozik. Eltűnt a töltő annál a telefonnál, amit a te pénzeden vettek maguknak. És azt javasolják, hogy vegyen a te pénzeden egy újat. Ez tisztázós lájfszot követel! Porondra!
Nemkarmolszteszar
(
x11)
Apr 09, 2022 07:29:57
x11)
Tranyó live, youtu.be/61HKt6dUMFI az a mese hogy Jutka elhagyta a töltöt szóval arra is kell pénz
Lehet a fejébe van beleállítva.
Sodi!!!!
Pénz kell a Cicának töltőre (is)!
xray
(
x21)
Apr 09, 2022 07:32:32
x21)
egy 12 éves gyerek felelősségteljesebb gondolkodással bír, mint ez az isten barma. gyagyás, szellemi fogyatékos vagy, intézetben van a helyed.
xray
(
x21)
Apr 09, 2022 07:34:36
x21)
már megérkezett a kulcs és a kártya, amit állítólag judka feladott neked? xxxd
banshee
(
x24)
Apr 09, 2022 07:36:03
x24)
Lehet.
A közönség leszarja a te nyomorodat.
banshee
(
x24)
Apr 09, 2022 07:37:58
x24)
Azt a pénzt akkor kapod meg, amikor kiegyenesedik a púpod és eltűnik a rés az orbitrágók közül.
SzarszagúFadászpika
(
x4)
Apr 09, 2022 07:39:13
x4)
Csak gyári töltő jó a csövesnek, utángyártott nem jó neki mert ez egy prémium kategóriás telefon és megérdemli. Azt a rohadt kurva életbe :DD Ezek is megérdemlik a sorsukat.
"Meme them until they cry.. then make memes about them crying" -Sun Tzu
SnecológusHallgató
(
x4)
Apr 09, 2022 07:42:08
x4)
Csak gyári töltő jó a csövesnek, utángyártott nem jó neki mert ez egy prémium kategóriás telefon és megérdemli. Azt a rohadt kurva életbe :DD Ezek is megérdemlik a sorsukat.
Kitartott egy csöveseket csináltál ezekből gyagyás. Nekünk pórnépnek elég az iPhone-hoz is az utángyártott Trust kábel, meg a régi Nokia telefon gyorstöltőfeje, de nekik már csak a prémium kategória.
Akarom mondani. Az iPhone 13 Pro Max tökéletes képet tudna nekik adni a közvetítésekhez, mindenféle egyéb kiegészítővel csak 600 ropi lenne. Megéri a befektetést, hátha visszamegy a faszpinás hozzád a recskabunkerba. Kretén. :D
sörösterv
(
x4)
Apr 09, 2022 07:43:09
x4)
Megint elkezded ezt a 10 forintos loopot? * ásít *10 fillért sem. Hazugság.
Lehúztak téged. Éppen te tehetsz róla, azt mondtad hogy közös kassza a pénz. Van papír erről? Ha igen, ide a fórumra tedd fel, ha nincs, így jártál :)
sörösterv
(
x4)
Apr 09, 2022 07:45:17
x4)
Lehet.
Veled ellentétben ténylég nem ignorálják a nézőiket, többen is nézik őket, mint téged :)De a közönséget nem ignorálják :)
Veled ellentétben nem unalmasak. :)
Nemkarmolszteszar
(
x11)
Apr 09, 2022 07:46:07
x11)
Megvolt már a reggeli szénhidrát bevitel, Sodrák? Mennyi sört ittál meg hajnal óta?
Ma mit eszünk? Dönert, Mekit vagy jalapenos pizzát?
Ma mit eszünk? Dönert, Mekit vagy jalapenos pizzát?
MaxPayne
(
x24)
Apr 09, 2022 07:59:51
x24)
En az iPhone 13 Pro Max-hoz kulon rendeltem egy Anker Nano II GaN toltot es zsenialis. Csak ajanlani tudom.
kripli figyelő
(
x12)
Apr 09, 2022 08:07:23
x12)
Igazi szadista ez a gyagyás,szegény csövesek napok óta nem ettek ez a gané meg ad nekik egy teli kártyát amit nem használhatnak.Legszívesebben az orruk előtt zabálná az ötvenezres halat és nézné az éhező tekintetüket.Ilyen beteg rosszindulatú pszichopata asodi.
halászlé
(
x24)
Apr 09, 2022 08:13:27
x24)
Nem.
Mégis megtörtént.
Mégis megtörtént.
igen, de legyünk nyelFtanilag helyesek: ÉLNÉL a helyzettel, ha tudnál. zsarolnád, ha tudnád.
xray
(
x21)
Apr 09, 2022 08:18:48
x21)
Apr 09, 2022 08:18:48
a két csöves úgy röhög rajta, h majd meg fulladnak. remélem, az utolsó centig leszívják a két kártyát! a bank mikor fog a tökére lépni ennek a baromnak? nem is adhatná át a kártyákat másnak. Apr 09, 2022 08:18:48
MaxPayne
(
x24)
Apr 09, 2022 08:21:13
x24)
a két csöves úgy röhög rajta, h majd meg fulladnak. remélem, az utolsó centig leszívják a két kártyát! a bank mikor fog a tökére lépni ennek a baromnak? nem is adhatná át a kártyákat másnak.
Mar csak a feher kartya van naluk. Talan napi 10€ limittel.
Kötőjel
(
x12)
Apr 09, 2022 08:22:26
x12)
éjjeli autista hetyetye
Tegnap beültem asszonnyal és a barátaimmal egy kellemes pubba, ittunk, beszélgettünk, jól éreztük magunkat. Kiváló volt a hamburger is.
Asszony még alvás előtt leápolt otthon. Kurva jó péntek volt, a sodi. Kíváncsian nyitottam meg ma reggel a fórumot, vajon mit csinált péntek este a jéghideg jogász. a vadászbika. a sodi.
Külön örömmel töltött el, hogy a trolljaiddal vitatkoztál egész éjszaka és büdösen, boldogtalanul, kialvatlanul és másnaposan virradt rád a szombat. Magányosan zsörtölődsz, miközben két csöves kifoszt. Ez már shiker, a sodi?
auti_pancél
Apr 09, 2022 08:25:36
Sodi, egy kibaszott balek vagy es meg mindig nem fogtad fel, csak loopolsz meg ertetlenkedsz. Kerdezd meg a pszichologus bacsit, nem e vallalna teged a kotelezokon felul. Szerintem ha van elszorni valo 3 milliod megint, abbol akar meg lehet valami. (remelhetoleg elmagyarazza neked, hogy innen mar csak a hidrol ugras az opcio szamodra, ha nincs Linzben ilyen, akkor szolj nyugodtan a troll barataidnak, szivesen osszedobjak a jegyet a legkozelebbi varosba!)
Apr 09, 2022 08:25:36
banshee
(
x24)
Apr 09, 2022 08:29:25
x24)
Nem.
Mégis megtörtént.
Mégis megtörtént.
És hogy zártad ki, te gyökér?
Nem volt limit a kártyán...
92 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Imádlak, szomorú szamuráj! :))))