Minden olyan gányolda, ami ezt az elmebeteg autistát felveszi, megérdemli a faszerdőt.
Ez a szörnyeteg mások munkáját veszi el azzal, hogy felveteti magát mindenféle fostalicska céghez.
Ki az az állat, aki őt venné fel szó szerint bárkivel szemben??!! Itt tart ez a HR-es szakma.
Szégyen.
Nem feltétlenül nem a fenevad jele.
A jó öreg disznóvágós pulcsi. Szilveszteri bulikra tökéletes Molnár F-el, de akár le is lehet hányi, v szarral összekenni, az se számít.
Hetyetye
jo de ennek van technikai akadalya. ha undorodik az analis szextol, akkor megdugni nem fogjak. ha mar nem all fel a fasza, o sem fog megdugni senkit, es le sem fogjak szopni. abbol fog allni a buzi kapcsolata hogy valakinek folyton szopja a faszat?
nem tudom ez hogy mukodik, de kurva unalmas lesz szerintem rovid idon belul, foleg a masik fel szamara :) es mar Sneci okadek abrazatat meg sem emlitem
anschluss
"Ezt nem csinálhatod velem...!! ... Minden a te hibád! Minden a te hibád!"
Golda
Legalább annyira undorodhat az análtól, mint amennyire super straight volt.
Faszom megy Linzbe. . A pénze miatt mentem volna, de az sem ér ennyit. nájn eredet.
Kár hogy a linzi rendőrség lefogja kapcsolni
alkoholiker, kiss endre, farkas endre, sodi, kiss endre farkas, kiss farkas, satyre, pädophilie
Majd beszerznek egy harmadik felet akit a kan nyugodtan kurhat, gyagyának úgyis bejön a sarokban recskázás, múltkoriban is cuckold témát emlegette.
2 embert kéne eltartania megint. Foshná
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
Az oddsot megnézném rá :D
ezt mar tobbszor targyaltak itt, szerintem ebben oszinte volt.
es milyen mar, hogy meg buzinak is fogyatekos :) egy buzi, aki undorodik az analis szextol :)
tupontosan beleillik az eddigi fogyatekos, autista Endre kepbe
anschluss
Az apple ID-nál elvérezne a senior pjogjamozó :D
Ismerősöd kell hogy legyen
alkoholiker, kiss endre, farkas endre, sodi, kiss endre farkas, kiss farkas, satyre, pädophilie
Nszksz
Az vállalhatatlan kompromisszum.
Női arcképes profillal próbálkozz. Az kimondottan előny nála, ha egy ismerősöd sincs.
Faszom megy Linzbe. . A pénze miatt mentem volna, de az sem ér ennyit. nájn eredet.
Kamu Facebook, továbbá Sodi minden magyar nevet visszaigazol, mert figyelemkurva
Üdvözlettel: PS - Puha Slag | LMBTQ SODI | LMBTQ Propagandista Sodi
Az nagy ötletnek hangzik, mert szerintem Budapest drágább, mint Linz :D
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
Természetesen.
FIFI te ruppótlan szhar, Sherlock Porks utalt már tressvúdnak?
Etikus lenne szted támogatni?
Teee rossz ratyi!
Nekem az se világos mi okból nem egyből a trashvod-ra streamel.
A trashlegyek lassan elkopnak a csatornájáról, mert nem erre kíváncsiak.
Ugyanígy egy méhrákos is jolly joker. 25 év gyerektartást spórolsz meg egy méhrákos született nőnél.
Gammernál hallotta egyszer, azóta használja. Nem tudta szerintem eredetileg azt se hogy ez Fábrys köszönös. :D
Nem rossz, de mint nyugat-európában élő senior: az van, hogy a garázsomban áll egy ilyen xiaomi roller, amit a gyerekek használnak néha meg én ha, mindkét autót tölteni kéne egyszerre, és az egyik csomagtartójába bedobom, ha nem akarok hazáig sétálni a nyilvános töltőtöl :D
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
az a vicc hogy ezt a kapcsolat holggyel dolgot is ugy adta elo hogy lenne akkor mellette valaki meg aki keres penzt meg legalabb ketten fizetnek a dolgokat, meg hogy o nem fizetne semmit a masiknak, stb. Zsido vagy Endre!
anschluss
A chat is sokkal jobb, mint a tagos a yt-n :D
A fogyatékosnak még nem esett le, hogy az a kandúr ami másnak 2 tyoproniba meg egy keserübe kerül, az neki 3.5 millió forintba :)
Sodika te veled csak fizetösek állnak le, jobb ha tudatosítod a buta agyaddal.
Egész végig szinkronban volt az ajka a sörrel, hahó!
Ugyanígy egy méhrákos is jolly joker. 25 év gyerektartást spórolsz meg egy méhrákos született nőnél.
Már a Gyagyásnak is eljutott elöbb a tudatáig, hogy talán vissza kellene kapcsolni, amikor ránézett a falára és csak az a fársztó öregasszony írogatott neki.
És még abból is csak a Tiborsz féle retkek, egy valódi nőnek valószínüleg instant fejfájást okoznak.
Látod Kóc Manóc, kellett neked tagságot vásárolnod meg nyaliznod a sodinak, itt a fórumon ingyen kommunikálhattál volna sodival, de te csak a fizetős chatfalig jutottál :D:D:D
baszki, és tényleg :D már nem elérhető
na mindegy, majd a köv időablakban megnézem
hehe
Nem vesztettél semmit. Szebbet szarok.
Na bumm.
:D:D:D jót nevettem, ahogy ez az egész megelevenedett előttem
hehe
én azt remélem, hogy streamelni fogja az ilyen shikeres randikat, anno belengette, hogy úgy közvetítené élőben, mint amikor mercicával iszogattak a hajón a "kapcsolatuk" elején
https://www.youtube.com/watch?v=DaWNVhgxRVw
Volt téma? Fuldokló hetyetyének tűnt
Mindkettő, dupla E-t kapott volna, de olyan nincs :/
Sajnos ahhoz embertelen mennyiség kellene, az egész alsó polc a Billában. Viszont legalább költeni sokat költeni piára.
Jézus vagyok, nem uzsorás. (...) Én vagyok a Szent Magdolna személyesen.
Nem úgy volt, hogy nem említed a Géyzát a mai közös vidám hangulatú flokkotok után SOHA többet?
Nem jött össze, kigyűjtöttem pár timestampet (trashvodos verziót nézd ne a saját fosodat):
8:04
24:29
1:27:51
1:28:05
1:28:33
>
na Tőled függetlenük, elkezdtem strigulázni, hogy hányszor hangzik el, hogy Mejszi; 15-öt számoltam össze, úgy hogy még van vissza 8 perc.
amúgy elég gyorsan sikerült megin megcáfolnia saját magát:
- mostantól nem állok bele senkibe - de beleállok, csak vlogvidejó formájában
- nem adok senki kezébe kájtyát - dehát ha mégis, akkor limittel
- nem jagaszkodom görcsösen kapcsolatokhoz (Mejcihez) - hát a görcsösséget elengedjünk, egyébként jagaszkodom
- nekem kicsi Linsz, nagyvájos kell - tulképp. jó egy kádájkocka is poopszászon, erkélyes füjdőkáddal, csak milliós fügyis fizuka legyen
- pájkapcsolatokban figyejni kell a vészcsengőkre, ha vajakinek csak pénzeméjt kellek - kivéve, ha megfelelő szejetetet (mélytorok) kapok
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
“Helytelen, Pécs”
🕎Endigame🕎
Kóc Manóc, ne játsz a profiloddal!
Csak plusz munkát adsz másoknak.
És udvariatlanság, ha egy közösség beszélgetéseit kihallgatod. Ha már idejársz, tessék jelezni, hogy itt vagy, és tevékenyen részt venni a sodi trollkodásban.
A sodi virtuális felszopása, amit eddig csináltál, nem számít annak, mert sodi impotens, és buzi, és különben sem akarunk neki jót.
Tényleg, a munkahelyeden mit szólnak ahhoz, hogy trashlégy vagy, és pedofilokat támogatsz?
Tudnak róla?
Tudjanak róla?
hoty... hotyhotyhoty...
Nyem tressvúdnak nem, fujj, nem, nem, nem, NEM, NEM. Tressvúdnak nem, fúj. Inkább nyissuk meg a gázt.
Szombaton? Nagyszombaton, húsvét vasárnap előtt egy nappal? Hát azért hetyetye...
Hát nyilván akkor kell menni, amikor jó eséllyel elzavarják, különben neki kellene állnia hetyetyézni.
hoty... hotyhotyhoty...
Szeritnem ez így egy az egyben mehet Gézunak. Talán megint megindul. Ami miatt természetesen ismét csak sneci szopna :D mehetne megint a búcsúküldés
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
Egyébként NYME-MNSK textiles nincs, a felvin se tudsz jelentkezni ilyen szakra, maximum könnyűipari mérnöknek (ami amúgy egy létező BA képzés). Szóval ez is annyira járt egyetemre, mint a sodrák. Könnyűipari mérnökként abban a régióban el tudsz helyezkedni, az osztrákoknál is. Szóval csak az igazat, a színtiszta igazat, mert itt könnyen lebukik az ember ám. Tapasztalt HR-esek, vezetők is vannak a soraink között... ;)
Ény eszt nyem éjtyem hetyetye
Van esetleg barátja? A barátnőm kérdezi....
Nem lehet hogy valami régebbi, azóta már megszűnt szak? Csomó felsőfokú szakképzést megszűntettek, NYME sincs már amúgy, beleolvadt az ELTE-be.
De ez így hogy "textiles" nekem is elég kamu szagú.
Ezeknél bármi lehet. Trasheknél/legyeknél az alap, ha valamikor beléptek a kapun, akár tévedésből, akkor már “jártak” oda, úgy feltüntetve, mint ha végeztek volna.
Persze, itt a textiles az full kamu. De az OKJ rendelet is évente változott 2012-től folyamatosan, így simán lehet felsőfokú OKJ-ból hasonló elnevezésű. Ez meg már rég Soproni Egyetem, a szombathelyi rész meg szintén ELTE, Mosonmagyaróvár pedig SZE Győr. Ezt is szépen szétdarabolták amúgy, bár nem meglepő, mert szakmailag voltak azért az NYME-vel gondok, de az nem ide tartozik megint. :D
Nem tudom, a Kóc Manóc profilját Zergenye kolléga kutatja, őt kérdezzék.
Az baszta a csőrét, hogy közben viszont lemásoltam a sikerreceptjét, és értékelhető rendszeres bevételre tettem szert.
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
Mennyi most az aktiv tagod SoDI? A tegnapi majd 2 órás live-ban kb 5 ember volt csak a chaten, ez shiker.
Es ez mennyiben is relevans valasz arra, amire elvileg valaszoltal?
Hasfelmetszö Trutymó - Az utolsó finghajlító
Igazi shikerember vagy fifi, jár a buksisimi! Semmi ok a depidezsőre! Tényleg!
Majd akkor lesz lemásolva a sikerreceptje, amikor a Blahán csövezve, a szarásodat közvetíted, hahó!
érdeklődve kérdezem, meddig lehet ebben eljutni a fenntarthatóság jegyében? öngyilkos leszel élő adásban?
látsz-e összefüggést a nyilvános youtube örjöngés és a sikerleneséged között?
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
Az nem bassza a csőrödet hogy gyakorlatilag egy hajszálon múlik az egész életed?
Az nem bassza a csőrödet hogy gyakorlatiag csak trolljaid meg olyan "barátaid" vannak akik csak haszonot húznak belőled?
Mondjuk az nem is baj, megérdemled.
"há' valamit elveszítettem. Nem tárgyat, egy kommunikációs formát valakivel, tehát ott ott van gond"
Mennem el a trashek a csatiról. Nem a loopolásodra kíváncsiak.
Tranyó nem tudom mikor csinált másik youtubeosról depizős lájvot. Már megint mit hazudozol gyagyás?
600k bevétel vs 3.5 misi kiadás, hahó!
Egyre kevesebb embert érdekel a vekni lájf, biztos nem sokáig fog kitatani a havi 200k youtube pénzt.
Ideje beszerezni egy saját varangyot púpom.
Volt próbálkozás a Dörppével, de még az sem bírta.
Szerintem élőben az autiloop elviselhetetlen, instant fight or flight trigger.
Hímnemű egyednek nincs nyoma a környezetében, viszont 2015 körül vagy életmódváltásba kezdett, vagy megtanult előnyös szögből fényképeket készíteni.
Az akkori képek ugyanis egy Pogi-szerű nőt mutatnak, a nem túl fényes korszakából.
Az elmúlt évekből teljes alakos képe nincs, nyilván nem véletlenül.
hoty... hotyhotyhoty...
Sikerrecept az az amire viagrát adnak a gyógyszertárban? :)
Jobban érzik magukat a nézők a mirror-on mint a youtube-n.
Egyébként meg magasról leszar már téged a faszpinás.
Kösz, a neved elírásáért elnézést, csak nem ért még le a kávé. :D
Dehogy, csak sétálgatnia kell Budapesten és jönnek a nézők. Meg a tojások, stb :)
Te rossz ratyheee!
Mondjuk az tényleg foshná :D
Bemész egy vidéki kiskocsmába, fellövöd a liveot majd meghívsz mindenkit pár piára. Elkezdel az ottani arcoknak loopolni és hetyetyézni. Ők majd jól megvernek, te meg utána még megis hívod őket pár piára. Össz költség kb 20 ezer forint per alkalom, garantált jó műsor, donétek is jönnének valószínüleg.
Szívesen, ETH-ban kérem a három és fél millióm.
0x775aAf6751724CD1B9F053304292d46233116FF9
hogy bemész kocsmába és még nem full részeg embereket meginterjúvolsz az életről, a tapasztalataikról, miértekről és hogyanokról
persze ehhez az kéne, hogy ne legyél full egomán és valós érdeklődéssel végig tudj hallgatni másokat (érdekelne bárki/bármi is saját magadon kívül) anélkül, hogy belepofáznál, beleokoskodnál a mondataik közepébe
meg mondjuk 100-ból 10 alany interjúja lenne értékelhető és akkor sokat mondtam, szóval már ez is kizárja a shikert hiszen te már a tutoriálnál feladsz mindent
A jövő pinája a fasz...
SyntaxError
(
x24)
Apr 12, 2022 22:14:00
x24)
Endre!
Mi is egyre ügyesebbek vagyunk, ne aggódj.
Az új melócsácsá is meglesz.
Mi is egyre ügyesebbek vagyunk, ne aggódj.
Az új melócsácsá is meglesz.
Minden olyan gányolda, ami ezt az elmebeteg autistát felveszi, megérdemli a faszerdőt.
Ez a szörnyeteg mások munkáját veszi el azzal, hogy felveteti magát mindenféle fostalicska céghez.
Ki az az állat, aki őt venné fel szó szerint bárkivel szemben??!! Itt tart ez a HR-es szakma.
Szégyen.
Púpszászi napelem
(
x13)
Apr 12, 2022 22:15:12
x13)
A tranyó már indíthatja a pereket Boris ellen, úgy tűnik ő is a tranyót másolja kontentben!!!
Andi
(
x13)
Apr 12, 2022 22:15:49
x13)
Még mindig hagyja Goldát abban a hitben, hogy ő egy hölggyel fog összejönni. Nyár végére érzem hogy kijön a fényre, és hazavisz bemutatni egy fiatalembert.
Kisegítős Snecológus
(
x2)
Apr 12, 2022 22:17:22
x2)
tajgi féle kötött kockás pulóver hiányzik még a kollekcióból
A jó öreg disznóvágós pulcsi. Szilveszteri bulikra tökéletes Molnár F-el, de akár le is lehet hányi, v szarral összekenni, az se számít.
Anschluss
(
x4)
Apr 12, 2022 22:18:38
x4)
Még mindig hagyja Goldát abban a hitben, hogy ő egy hölggyel fog összejönni. Nyár végére érzem hogy kijön a fényre, és hazavisz bemutatni egy fiatalembert.
jo de ennek van technikai akadalya. ha undorodik az analis szextol, akkor megdugni nem fogjak. ha mar nem all fel a fasza, o sem fog megdugni senkit, es le sem fogjak szopni. abbol fog allni a buzi kapcsolata hogy valakinek folyton szopja a faszat?
nem tudom ez hogy mukodik, de kurva unalmas lesz szerintem rovid idon belul, foleg a masik fel szamara :) es mar Sneci okadek abrazatat meg sem emlitem
SyntaxError
(
x24)
Apr 12, 2022 22:20:14
x24)
"Ezt nem csinálhatod velem...!! ... Minden a te hibád! Minden a te hibád!"
Golda
Andi
(
x13)
Apr 12, 2022 22:22:15
x13)
Jonciii
(
x8)
Apr 12, 2022 22:22:56
x8)
Amúgy big thumbsup a trashvodnak, hogy inaktív tabon is folytatódik a lejátszás
Púpszászi napelem
(
x13)
Apr 12, 2022 22:23:24
x13)
Amúgy big thumbsup a trashvodnak, hogy inaktív tabon is folytatódik a lejátszás
dilomalo
(
x1)
Apr 12, 2022 22:23:26
x1)
ma még lehet megfullad
Nem basznám meg, tehát nem vok ratyi. -megbaszta
trolléga
(
x30)
Apr 12, 2022 22:24:56
x30)
Majd beszerznek egy harmadik felet akit a kan nyugodtan kurhat, gyagyának úgyis bejön a sarokban recskázás, múltkoriban is cuckold témát emlegette.
2 embert kéne eltartania megint. Foshná
Jonciii
(
x8)
Apr 12, 2022 22:25:40
x8)
Az oddsot megnézném rá :D
Anschluss
(
x4)
Apr 12, 2022 22:26:26
x4)
Anschlussjo de ennek van technikai akadalya. ha undorodik az analis szextol, akkor megdugni nem fogjak. ha mar nem all fel a fasza, o sem fog megdugni senkit, es le sem fogjak szopni. abbol fog allni a buzi kapcsolata hogy valakinek folyton szopja a faszat?
ezt mar tobbszor targyaltak itt, szerintem ebben oszinte volt.
es milyen mar, hogy meg buzinak is fogyatekos :) egy buzi, aki undorodik az analis szextol :)
tupontosan beleillik az eddigi fogyatekos, autista Endre kepbe
Trollul Madár
(
x15)
Apr 12, 2022 22:26:42
x15)
Endre!
Nem az iphone-val vagy baj, hanem veled.
Andi
(
x13)
Apr 12, 2022 22:27:49
x13)
Ezek összebeszéltek Gézával, hogy mindketten hatalmas tartalomgyártó sztrímerek lesznek ezentúl.
Jonciii
(
x8)
Apr 12, 2022 22:28:28
x8)
Endre!
Az apple ID-nál elvérezne a senior pjogjamozó :D
Andi
(
x13)
Apr 12, 2022 22:32:20
x13)
Ezeket az idióta fogadalmakat tuti le is írta valamilyen táblázatba.
Szteppen
(
x3)
Apr 12, 2022 22:32:53
x3)
"A diszpón azok nevetnek, akik nem kapnának hitelkártyát."
Te szar. Minek hitelkártya, ha a diszpód értékében megveszem KP-ra azt amit akarok? :D
A Media Markt manó fizetésre is járna hitelkártya és bármikor vehetnék hitelre egy rollert, mert megkapnám a Budapest Banktól a hitelkártyával együtt.
Te meg leszart rókaként a roller táskába huzogatod a faszod, mert jelenleg semmire nem kapsz áruhitelt. :DDDD
Ez ety fosh!
Te szar. Minek hitelkártya, ha a diszpód értékében megveszem KP-ra azt amit akarok? :D
A Media Markt manó fizetésre is járna hitelkártya és bármikor vehetnék hitelre egy rollert, mert megkapnám a Budapest Banktól a hitelkártyával együtt.
Te meg leszart rókaként a roller táskába huzogatod a faszod, mert jelenleg semmire nem kapsz áruhitelt. :DDDD
Jonciii
(
x8)
Apr 12, 2022 22:33:01
x8)
Nem vagyok nagy fb szakértő amúgy, miért van az, hogy nem tudok kommentelni a poopfalon?
Követni kellene ezt a retket hozzá, vagy ilyesmi?
Púpszászi napelem
(
x13)
Apr 12, 2022 22:34:14
x13)
Nem vagyok nagy fb szakértő amúgy, miért van az, hogy nem tudok kommentelni a poopfalon?
Jonciii
(
x8)
Apr 12, 2022 22:34:52
x8)
Nszksz
Andi
(
x13)
Apr 12, 2022 22:35:39
x13)
Női arcképes profillal próbálkozz. Az kimondottan előny nála, ha egy ismerősöd sincs.
Puha Slag
(
x7)
Apr 12, 2022 22:36:50
x7)
Nszksz
Kamu Facebook, továbbá Sodi minden magyar nevet visszaigazol, mert figyelemkurva
Púpszászi napelem
(
x13)
Apr 12, 2022 22:38:16
x13)
OFF
Ne feledjétek a trashvúdot támogatni amíg a linzi rendőrség le nem lövi!
dilomalo
(
x1)
Apr 12, 2022 22:39:03
x1)
millió fütyis pjogjamozó és nincs ajakszinkron :D
Nem basznám meg, tehát nem vok ratyi. -megbaszta
bolgár jeti
(
x30)
Apr 12, 2022 22:39:52
x30)
jól értem? az lenne most a shaját megoldás, hogy labanc címre jelentené be magát, hogy technikailag ott éljen, a valóságban pedig budapesten bérelne lakást?
Az nagy ötletnek hangzik, mert szerintem Budapest drágább, mint Linz :D
Betöjt Laptop
(
x39)
Apr 12, 2022 22:39:58
x39)
Ez a Fábrys köszönés azóta van, mióta meg baszta a Tibit ?
Vagy volt régebben is és benn maradt a 90-es évekekben ?
MINDIG, MINDEN ÍGÉRETEMET MEGTARTOM
Sanyibacsi
(
x6)
Apr 12, 2022 22:41:00
x6)
OFF
Természetesen.
Teee rossz ratyi!
D_Dezső
(
x29)
Apr 12, 2022 22:42:39
x29)
Jajj Sodika, ezek a nagy mániás szakaszok …
Régen legalább mertél nagyot álmodni, de mostanta ott tartasz, hogy már egy alsó-középosztálybeli élet is angyalszárny.
Milyen hölgyek, meg milyen párkapcsolat? 40 év alatt egy darab szakadék elmebeteg herélt férfit tudtál összekaparni. De még annak se kellettél egy hétnél tovább.
Nem lesz itt semmi 2 szoba meg párkapcsolat, járkálsz majd szépen a buzi szaunákba, ahol a román fiúcskák 50 euróért megengedik, hogy leszopd a faszukat. Ennyit tudsz. Impotens vagy pasztmek :)
Régen legalább mertél nagyot álmodni, de mostanta ott tartasz, hogy már egy alsó-középosztálybeli élet is angyalszárny.
Milyen hölgyek, meg milyen párkapcsolat? 40 év alatt egy darab szakadék elmebeteg herélt férfit tudtál összekaparni. De még annak se kellettél egy hétnél tovább.
Nem lesz itt semmi 2 szoba meg párkapcsolat, járkálsz majd szépen a buzi szaunákba, ahol a román fiúcskák 50 euróért megengedik, hogy leszopd a faszukat. Ennyit tudsz. Impotens vagy pasztmek :)
Trollul Madár
(
x15)
Apr 12, 2022 22:43:31
x15)
Természetesen.
Teee rossz ratyi!
Teee rossz ratyi!
Púpszászi napelem
(
x13)
Apr 12, 2022 22:43:40
x13)
Ez a Fábrys köszönés azóta van, mióta meg baszta a Tibit ?
Gammernál hallotta egyszer, azóta használja. Nem tudta szerintem eredetileg azt se hogy ez Fábrys köszönös. :D
bolgár jeti
(
x30)
Apr 12, 2022 22:44:07
x30)
Nem rossz, de mint nyugat-európában élő senior: az van, hogy a garázsomban áll egy ilyen xiaomi roller, amit a gyerekek használnak néha meg én ha, mindkét autót tölteni kéne egyszerre, és az egyik csomagtartójába bedobom, ha nem akarok hazáig sétálni a nyilvános töltőtöl :D
Puha Slag
(
x7)
Apr 12, 2022 22:44:42
x7)
Mi ez a plakátolós trollal kapcsolatos vallomástétel amit hetyetyézett a végén?
Anschluss
(
x4)
Apr 12, 2022 22:44:51
x4)
Jajj Sodika, ezek a nagy mániás szakaszok …
az a vicc hogy ezt a kapcsolat holggyel dolgot is ugy adta elo hogy lenne akkor mellette valaki meg aki keres penzt meg legalabb ketten fizetnek a dolgokat, meg hogy o nem fizetne semmit a masiknak, stb. Zsido vagy Endre!
Sanyibacsi
(
x6)
Apr 12, 2022 22:45:57
x6)
D_Dezső
(
x29)
Apr 12, 2022 22:47:47
x29)
A fogyatékosnak még nem esett le, hogy az a kandúr ami másnak 2 tyoproniba meg egy keserübe kerül, az neki 3.5 millió forintba :)
Trollul Madár
(
x15)
Apr 12, 2022 22:49:26
x15)
millió fütyis pjogjamozó és nincs ajakszinkron :D
Egész végig szinkronban volt az ajka a sörrel, hahó!
D_Dezső
(
x29)
Apr 12, 2022 22:49:59
x29)
Már a Gyagyásnak is eljutott elöbb a tudatáig, hogy talán vissza kellene kapcsolni, amikor ránézett a falára és csak az a fársztó öregasszony írogatott neki.
Jonciii
(
x8)
Apr 12, 2022 22:50:13
x8)
És még abból is csak a Tiborsz féle retkek, egy valódi nőnek valószínüleg instant fejfájást okoznak.
SyntaxError
(
x24)
Apr 12, 2022 22:55:31
x24)
SyntaxError
(
x24)
Apr 12, 2022 23:02:35
x24)
Endre, most már tényleg nem tudod átvenni az eddig, nyelvvizsga hiányában nem elérhető diplomád. Kár volt elsodikázni.
hvg.hu/elet/20220412_itm_nyelvvizsga_amnesztia
hvg.hu/elet/20220412_itm_nyelvvizsga_amnesztia
Kisegítős Snecológus
(
x2)
Apr 12, 2022 23:03:11
x2)
Szívből remélem, h visszajut az AMS-hez h bebaszcsizva interjúztál. Már előre szomorú vagyok, h a blahai évad nagyon rövid lesz. Ha télen kerülsz oda akkor max egy hét és megdöglesz, nyáron mondjuk kihúzol egy hónapot, és a többi csöves, cigó fog kicsontozni.
Hetyetye
haha
Apr 12, 2022 23:15:24
Szepes Diána, trashlégy
Itt is szokott lurkolni, ha meglátja a profilját itt, akkor gyorsan pár napra elrejti
Szóval akkor gyorsan lehet nézni :D
facebook.com/koc.manoc
Ééééééés megint itt lurkolt, ugyanis megint nem elérhető a profil :D :DItt is szokott lurkolni, ha meglátja a profilját itt, akkor gyorsan pár napra elrejti
facebook.com/koc.manoc
Látod Kóc Manóc, kellett neked tagságot vásárolnod meg nyaliznod a sodinak, itt a fórumon ingyen kommunikálhattál volna sodival, de te csak a fizetős chatfalig jutottál :D:D:D
Apr 12, 2022 23:15:24
Magyarország rémálma
(
x7)
Apr 12, 2022 23:16:18
x7)
Szepes Diána, trashlégy
Itt is szokott lurkolni, ha meglátja a profilját itt, akkor gyorsan pár napra elrejti
facebook.com/koc.manoc
facebook.com/koc.manoc
MegintKezded
(
x6)
Apr 12, 2022 23:24:00
x6)
Nem vesztettél semmit. Szebbet szarok.
Magyarország rémálma
(
x7)
Apr 12, 2022 23:28:28
x7)
En egyebkent arra leszek kivancsi hogy mi lesz tranyoval, ha sikerul megoregedni, es nem viszi el a pia par even belul.
Ha ilyen szepen oregszik mint most alig fel ev latt bemutatta, akkor senkinek nem fogja mar beadni hogy o no, o lesz a falu szeli kunyhoban laki Tibi bacsi akinek csocsei vannak, a kocsmaban meg majd arrol suttognak, hogy pinaja is van :)
vagy esetleg beall egy cirkuszba fomusorszamnak
Ha ilyen szepen oregszik mint most alig fel ev latt bemutatta, akkor senkinek nem fogja mar beadni hogy o no, o lesz a falu szeli kunyhoban laki Tibi bacsi akinek csocsei vannak, a kocsmaban meg majd arrol suttognak, hogy pinaja is van :)
vagy esetleg beall egy cirkuszba fomusorszamnak
:D:D:D jót nevettem, ahogy ez az egész megelevenedett előttem
max5enutálnak
(
x47)
Apr 12, 2022 23:41:38
x47)
endre, már nagyon várom, hogy elkezdj ismerkedni. Egy szekrénybuzi, aki soha életében nem ismerkedett nőkkel, 40 évesen soha nem volt párkapcsolata, igen nagy sikereket fog aratni!
Majd jönnek a süsüzések, hogy mind büdös kurva, meg igazából neked nem elég jók.
Aztán újra jöhet a csöves transznemű Tibor és csak megerősíted azt, amit 40 év alatt bizonyítottál: született nő soha nem érne hozzád.
Diagnózis: Nem meghatározott személyiségzavar - F6090
Majd jönnek a süsüzések, hogy mind büdös kurva, meg igazából neked nem elég jók.
Aztán újra jöhet a csöves transznemű Tibor és csak megerősíted azt, amit 40 év alatt bizonyítottál: született nő soha nem érne hozzád.
púpospúp
(
x2)
Apr 12, 2022 23:49:46
x2)
endre, már nagyon várom, hogy elkezdj ismerkedni. Egy szekrénybuzi, aki soha életében nem ismerkedett nőkkel, 40 évesen soha nem volt párkapcsolata, igen nagy sikereket fog aratni!
én azt remélem, hogy streamelni fogja az ilyen shikeres randikat, anno belengette, hogy úgy közvetítené élőben, mint amikor mercicával iszogattak a hajón a "kapcsolatuk" elején
xray
(
x21)
Apr 12, 2022 23:57:45
x21)
20-25 évet kihagyott, soha nem lesz belőle férfi. azért is vonzódik a beteg faszpinás hoz.
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
Ásó27
(
x68)
Apr 12, 2022 23:59:07
x68)
Akkor ma végülis mi volt a téma???
Mifaaaaaaaaaaaan
Jonciii
(
x8)
Apr 13, 2022 00:33:31
x8)
Akkor ma végülis mi volt a téma???
Volt téma? Fuldokló hetyetyének tűnt
Sanyibacsi
(
x6)
Apr 13, 2022 00:50:36
x6)
Gecire remeg a kezed endre, még ennyi sör után is.
Itt azt mondod, hogy ez volt az első alkalom, hogy interjúra bebaszva mentél. Ez hazugság ugye? Nekem deja vu-m van.
trashvod.com/w/wZVk454N6ucLwpWDwUuct3?start=19m11s
Attól hitelesebb lesz a fogadkozásod, hogy ezentúl nem élsz majd alkoholista életet, ha a mondat végét asap leöblíted sörrel. Ez jó irány, hatásos és alápontozza a mondanivalód komolyságát.
Mesélj mi volt az a hatalmas akadály, ami visszatartott, hogy elindulj és megcsináltasd az igazolványképet amikor rájöttél már csak az hiányzik?
Nem láttam ugye verést a hombár ostoba fasz fejeden, meséld el nekünk mennyibe fájt, hogy Géza nem baszta szét a veknit?
Egy evidenciát megemlítek neked: soha az életben nem lesz olyan ember aki téged ne csak a pénzedért szeretne.
Egyszerűen a személyiséged taszító a legtöbb ember számára, így nem akar veled senki huzamosabb időt tölteni. Bizony, még egy csöves tranyó sem. Szerinted van ennél lentebb célcsoport a barátokra? Na ugye, még pénzért se, piáért se, lakásért se, engedd ezt el.
Koncentrálj a rövid, pénzzel megvásárolható emberi kapcsolatokra, az menni fog, más nem!
Nem úgy volt, hogy nem említed a Géyzát a mai közös vidám hangulatú flokkotok után SOHA többet?
Nem jött össze, kigyűjtöttem pár timestampet (trashvodos verziót nézd ne a saját fosodat):
Szerintem kijelenthetjük endre, hogy szükséged van egy új, immár normális, fül mögé tökéletesen illeszkedő szemüvegre.
Ez a mostani ripsz, így járkálsz te interjúkra?
Az még hagyján, hogy nincs Apple Watchod, iPhoneod, Earpodsod és egy Macbook Pro-d mint minden normális IT szakembernek, DE ezzel az őszülő, kopaszodó vén fasz fejeddel és ezzel a szarrá baszott gyerekszemüvegeddel kifejezetten negatív összképet festesz magadról.
Ez piszony újabb elutasításocskákat von maga után, és azt te nehezen viseled.
Itt azt mondod, hogy ez volt az első alkalom, hogy interjúra bebaszva mentél. Ez hazugság ugye? Nekem deja vu-m van.
trashvod.com/w/wZVk454N6ucLwpWDwUuct3?start=19m11s
Attól hitelesebb lesz a fogadkozásod, hogy ezentúl nem élsz majd alkoholista életet, ha a mondat végét asap leöblíted sörrel. Ez jó irány, hatásos és alápontozza a mondanivalód komolyságát.
Mesélj mi volt az a hatalmas akadály, ami visszatartott, hogy elindulj és megcsináltasd az igazolványképet amikor rájöttél már csak az hiányzik?
Nem láttam ugye verést a hombár ostoba fasz fejeden, meséld el nekünk mennyibe fájt, hogy Géza nem baszta szét a veknit?
Egy evidenciát megemlítek neked: soha az életben nem lesz olyan ember aki téged ne csak a pénzedért szeretne.
Egyszerűen a személyiséged taszító a legtöbb ember számára, így nem akar veled senki huzamosabb időt tölteni. Bizony, még egy csöves tranyó sem. Szerinted van ennél lentebb célcsoport a barátokra? Na ugye, még pénzért se, piáért se, lakásért se, engedd ezt el.
Koncentrálj a rövid, pénzzel megvásárolható emberi kapcsolatokra, az menni fog, más nem!
Szerintem kijelenthetjük endre, hogy szükséged van egy új, immár normális, fül mögé tökéletesen illeszkedő szemüvegre.
Ez a mostani ripsz, így járkálsz te interjúkra?
Az még hagyján, hogy nincs Apple Watchod, iPhoneod, Earpodsod és egy Macbook Pro-d mint minden normális IT szakembernek, DE ezzel az őszülő, kopaszodó vén fasz fejeddel és ezzel a szarrá baszott gyerekszemüvegeddel kifejezetten negatív összképet festesz magadról.
Ez piszony újabb elutasításocskákat von maga után, és azt te nehezen viseled.
Lenin atomjégtörő
Apr 13, 2022 00:51:33
Tudjuk amúgy, hogy sodi pontosan miért lett E kategória? Azért mert púpos, vagy mert a sorozóbizottságnak leesett, hogy szellemileg nem teljesen ép?
Apr 13, 2022 00:51:33
Sorozó troll
Apr 13, 2022 00:54:09
Tudjuk amúgy, hogy sodi pontosan miért lett E kategória? Azért mert púpos, vagy mert a sorozóbizottságnak leesett, hogy szellemileg nem teljesen ép?
Mindkettő, dupla E-t kapott volna, de olyan nincs :/
Apr 13, 2022 00:54:09
SyntaxError
(
x24)
Apr 13, 2022 01:19:00
x24)
Még nem érkezett meg az S22, de előrevetítem Sodi szakmai review-ját a készülékről:
"Ez egy szhar."
Álló fasszal várom, amikor a földhöz bassza.
"Ez egy szhar."
Álló fasszal várom, amikor a földhöz bassza.
Karib
(
x10)
Apr 13, 2022 02:25:08
x10)
halálra jgya magát!
Sajnos ahhoz embertelen mennyiség kellene, az egész alsó polc a Billában. Viszont legalább költeni sokat költeni piára.
Hackwork
Apr 13, 2022 05:10:13
Szombaton megy a rendőrségre a "plakátoló troll" miatt. Gondolom ugyanúgy szét baszatja, mint anno a Trashvodot.
Nyilván!
Nyilván!
Apr 13, 2022 05:10:13
Endrinho
Apr 13, 2022 06:36:23
Döntöttem, focista leszek!
Apr 13, 2022 06:36:23
halászlé
(
x24)
Apr 13, 2022 06:50:56
x24)
>
na Tőled függetlenük, elkezdtem strigulázni, hogy hányszor hangzik el, hogy Mejszi; 15-öt számoltam össze, úgy hogy még van vissza 8 perc.
amúgy elég gyorsan sikerült megin megcáfolnia saját magát:
- mostantól nem állok bele senkibe - de beleállok, csak vlogvidejó formájában
- nem adok senki kezébe kájtyát - dehát ha mégis, akkor limittel
- nem jagaszkodom görcsösen kapcsolatokhoz (Mejcihez) - hát a görcsösséget elengedjünk, egyébként jagaszkodom
- nekem kicsi Linsz, nagyvájos kell - tulképp. jó egy kádájkocka is poopszászon, erkélyes füjdőkáddal, csak milliós fügyis fizuka legyen
- pájkapcsolatokban figyejni kell a vészcsengőkre, ha vajakinek csak pénzeméjt kellek - kivéve, ha megfelelő szejetetet (mélytorok) kapok
Penzmento
(
x6)
Apr 13, 2022 07:16:08
x6)
Broni kismarosi?
444.hu/2022/04/12/dobbentesen-aprolekos-vallomasos-prozaban-irta-meg-a-kismarosi-szavazatszamlalo-hogy-milyen-erzes-volt-kakat-talalni-a-boritekban
444.hu/2022/04/12/dobbentesen-aprolekos-vallomasos-prozaban-irta-meg-a-kismarosi-szavazatszamlalo-hogy-milyen-erzes-volt-kakat-talalni-a-boritekban
“Helytelen, Pécs”
Zegernye
(
x2)
Apr 13, 2022 07:19:00
x2)
És udvariatlanság, ha egy közösség beszélgetéseit kihallgatod. Ha már idejársz, tessék jelezni, hogy itt vagy, és tevékenyen részt venni a sodi trollkodásban.
A sodi virtuális felszopása, amit eddig csináltál, nem számít annak, mert sodi impotens, és buzi, és különben sem akarunk neki jót.
Tényleg, a munkahelyeden mit szólnak ahhoz, hogy trashlégy vagy, és pedofilokat támogatsz?
Tudnak róla?
Tudjanak róla?
tyodika
Apr 13, 2022 07:39:58
Természetesen.
Teee rossz ratyi!
Teee rossz ratyi!
Nyem tressvúdnak nem, fujj, nem, nem, nem, NEM, NEM. Tressvúdnak nem, fúj. Inkább nyissuk meg a gázt.
Apr 13, 2022 07:39:58
banshee
(
x24)
Apr 13, 2022 07:42:43
x24)
Szombaton megy a rendőrségre a "plakátoló troll" miatt. Gondolom ugyanúgy szét baszatja, mint anno a Trashvodot.
Nyilván!
Nyilván!
Szombaton? Nagyszombaton, húsvét vasárnap előtt egy nappal? Hát azért hetyetye...
Zegernye
(
x2)
Apr 13, 2022 07:46:13
x2)
Hát nyilván akkor kell menni, amikor jó eséllyel elzavarják, különben neki kellene állnia hetyetyézni.
trolléga
(
x30)
Apr 13, 2022 07:47:09
x30)
Szeritnem ez így egy az egyben mehet Gézunak. Talán megint megindul. Ami miatt természetesen ismét csak sneci szopna :D mehetne megint a búcsúküldés
pcdoki
Apr 13, 2022 08:09:58
Dr. vasmegyeitályszon professzor úr neo-snecológiai előadása amelyben levezeti hogy Fifi miért kutya és nem ember... és egyéb történetek...
youtu.be/bQDUG8E6xGM?t=1189
"az úriembert fel akarták négyelni az újszásziak"
youtu.be/bQDUG8E6xGM?t=1189
Apr 13, 2022 08:09:58
SnecológusHallgató
(
x4)
Apr 13, 2022 08:14:13
x4)
Tudnak róla?
Tudjanak róla?
Tudnak róla?
Tudjanak róla?
Egyébként NYME-MNSK textiles nincs, a felvin se tudsz jelentkezni ilyen szakra, maximum könnyűipari mérnöknek (ami amúgy egy létező BA képzés). Szóval ez is annyira járt egyetemre, mint a sodrák. Könnyűipari mérnökként abban a régióban el tudsz helyezkedni, az osztrákoknál is. Szóval csak az igazat, a színtiszta igazat, mert itt könnyen lebukik az ember ám. Tapasztalt HR-esek, vezetők is vannak a soraink között... ;)
Laci
Apr 13, 2022 08:18:23
Apr 13, 2022 08:18:23
trolléga
(
x30)
Apr 13, 2022 08:25:56
x30)
Nem lehet hogy valami régebbi, azóta már megszűnt szak? Csomó felsőfokú szakképzést megszűntettek, NYME sincs már amúgy, beleolvadt az ELTE-be.
Jonciii
(
x8)
Apr 13, 2022 08:52:27
x8)
Ezeknél bármi lehet. Trasheknél/legyeknél az alap, ha valamikor beléptek a kapun, akár tévedésből, akkor már “jártak” oda, úgy feltüntetve, mint ha végeztek volna.
Tyodika
Apr 13, 2022 08:53:16
Textiles, fúj, inkább nyissuk ki a gázt. Textilmentes nincs?
Apr 13, 2022 08:53:16
SnecológusHallgató
(
x4)
Apr 13, 2022 08:53:23
x4)
Persze, itt a textiles az full kamu. De az OKJ rendelet is évente változott 2012-től folyamatosan, így simán lehet felsőfokú OKJ-ból hasonló elnevezésű. Ez meg már rég Soproni Egyetem, a szombathelyi rész meg szintén ELTE, Mosonmagyaróvár pedig SZE Győr. Ezt is szépen szétdarabolták amúgy, bár nem meglepő, mert szakmailag voltak azért az NYME-vel gondok, de az nem ide tartozik megint. :D
SnecológusHallgató
(
x4)
Apr 13, 2022 08:54:06
x4)
sodika
Apr 13, 2022 09:03:21
Az baszta a csőrét, hogy közben viszont lemásoltam a sikerreceptjét, és értékelhető rendszeres bevételre tettem szert.
Apr 13, 2022 09:03:21
Puha Slag
(
x7)
Apr 13, 2022 09:05:09
x7)
Mennyi most az aktiv tagod SoDI? A tegnapi majd 2 órás live-ban kb 5 ember volt csak a chaten, ez shiker.
MaxPayne
(
x24)
Apr 13, 2022 09:06:58
x24)
Es ez mennyiben is relevans valasz arra, amire elvileg valaszoltal?
exterminátor
Apr 13, 2022 09:07:33
Igazi shikerember vagy fifi, jár a buksisimi! Semmi ok a depidezsőre! Tényleg!
Apr 13, 2022 09:07:33
Jonciii
(
x8)
Apr 13, 2022 09:09:16
x8)
Majd akkor lesz lemásolva a sikerreceptje, amikor a Blahán csövezve, a szarásodat közvetíted, hahó!
halászlé
(
x24)
Apr 13, 2022 09:09:49
x24)
érdeklődve kérdezem, meddig lehet ebben eljutni a fenntarthatóság jegyében? öngyilkos leszel élő adásban?
látsz-e összefüggést a nyilvános youtube örjöngés és a sikerleneséged között?
sörösterv
(
x4)
Apr 13, 2022 09:10:12
x4)
Az nem bassza a csőrödet, hogy ráköltöttél alsó hangon 3,5 millió forintot és le se szar téged?Az nem bassza a csőrödet hogy gyakorlatilag egy hajszálon múlik az egész életed?
Az nem bassza a csőrödet hogy gyakorlatiag csak trolljaid meg olyan "barátaid" vannak akik csak haszonot húznak belőled?
Mondjuk az nem is baj, megérdemled.
Trollul Madár
(
x15)
Apr 13, 2022 09:10:32
x15)
Mennem el a trashek a csatiról. Nem a loopolásodra kíváncsiak.
trolléga
(
x30)
Apr 13, 2022 09:11:17
x30)
Tranyó nem tudom mikor csinált másik youtubeosról depizős lájvot. Már megint mit hazudozol gyagyás?
Egyre kevesebb embert érdekel a vekni lájf, biztos nem sokáig fog kitatani a havi 200k youtube pénzt.
Jonciii
(
x8)
Apr 13, 2022 09:12:55
x8)
Volt próbálkozás a Dörppével, de még az sem bírta.
Szerintem élőben az autiloop elviselhetetlen, instant fight or flight trigger.
Zegernye
(
x2)
Apr 13, 2022 09:13:34
x2)
Hímnemű egyednek nincs nyoma a környezetében, viszont 2015 körül vagy életmódváltásba kezdett, vagy megtanult előnyös szögből fényképeket készíteni.
Az akkori képek ugyanis egy Pogi-szerű nőt mutatnak, a nem túl fényes korszakából.
bolgár jeti
(
x30)
Apr 13, 2022 09:14:54
x30)
Sikerrecept az az amire viagrát adnak a gyógyszertárban? :)
Trollul Madár
(
x15)
Apr 13, 2022 09:15:19
x15)
Jobban érzik magukat a nézők a mirror-on mint a youtube-n.
kripli figyelő
(
x12)
Apr 13, 2022 09:15:45
x12)
Lófaszt rendszeres.Ahogy elül a trashhullám úgy hanyatlik az egész média szarvárad.És már ebben a fázisban vagy,még egy hónap és visszasüllyedsz oda ahol voltál tranyó előtt.Egyébként meg magasról leszar már téged a faszpinás.
SnecológusHallgató
(
x4)
Apr 13, 2022 09:16:59
x4)
Kösz, a neved elírásáért elnézést, csak nem ért még le a kávé. :D
bolgár jeti
(
x30)
Apr 13, 2022 09:17:05
x30)
Lófaszt rendszeres.Ahogy elül a trashhullám úgy hanyatlik az egész média szarvárad.És már ebben a fázisban vagy,még egy hónap és visszasüllyedsz oda ahol voltál tranyó előtt.
Dehogy, csak sétálgatnia kell Budapesten és jönnek a nézők. Meg a tojások, stb :)
sarokülőgarnitúra
Apr 13, 2022 09:17:24
Te rossz ratyheee!
Apr 13, 2022 09:17:24
Örebro
(
x17)
Apr 13, 2022 09:22:19
x17)
gyagyås a multkorjåban nagyon lelkesedtel, hogy mesz a devizåshaver nyaralojåba,mert megteheted. aztån nagy kuss lett, csak nem elhajtott a faszba?
Jonciii
(
x8)
Apr 13, 2022 09:24:11
x8)
Mondjuk az tényleg foshná :D
Trollul Madár
(
x15)
Apr 13, 2022 09:26:11
x15)
Endre!
Lesznek ma ilyenek?
- Beiratkozás autósiskolába;
- Nem beszélés Merciről;
- Nem beszélés Gézáról;
- Nem beszélés a mazdáról;
- Beszélés a Bécsi orrtörésről;
- Beszélés arról, hogy hol a mentőmellényes és a Kolosy téri szafaris videó?
- Mario stream;
Lesznek ma ilyenek?
- Beiratkozás autósiskolába;
- Nem beszélés Merciről;
- Nem beszélés Gézáról;
- Nem beszélés a mazdáról;
- Beszélés a Bécsi orrtörésről;
- Beszélés arról, hogy hol a mentőmellényes és a Kolosy téri szafaris videó?
- Mario stream;
Jonciii
(
x8)
Apr 13, 2022 09:31:33
x8)
Mi ez a poopfal spam recskás?
Miért nem közvetítesz inkább egy kis refluxos fuldoklást?
Miért nem közvetítesz inkább egy kis refluxos fuldoklást?
Púpszászi napelem
(
x13)
Apr 13, 2022 09:34:12
x13)
Bemész egy vidéki kiskocsmába, fellövöd a liveot majd meghívsz mindenkit pár piára. Elkezdel az ottani arcoknak loopolni és hetyetyézni. Ők majd jól megvernek, te meg utána még megis hívod őket pár piára. Össz költség kb 20 ezer forint per alkalom, garantált jó műsor, donétek is jönnének valószínüleg.
max5enutálnak
(
x47)
Apr 13, 2022 09:36:19
x47)
A sikerrecept:
1. ma megint nem beszélek Kaffka Merciről
2. Kaffka Merci újdonságok, kakilás kielemzés
3. Random Kaffka Merci kereső live
4. Megint mi van a Mazdának és Kaffka Mercivel
5. Megcáfolni, hogy csak azért néznek, mert Kaffka Merciről beszélek
6. Ma miért nem beszéltem Kaffka Merciről?
7. Anyám kiakadt, nem beszél velem, amíg Kaffka Mercivel tervezem a jövőt.
8. Miért nem tervezem a jövőt Kaffka Mercivel?
9. Miért kell mégis 2 szobás lakás, ha esetleg Kaffka Mercivel laknék?
10. Ma végleg lezárom a Kaffka Merci témát.
+ 1. Ma újra lezárom a Kaffka Merci témát
Na, csapjál bele a mászkálós, Tibi nélküli liveokba, fhosni fogja, mint azelőtt!
Diagnózis: Nem meghatározott személyiségzavar - F6090
1. ma megint nem beszélek Kaffka Merciről
2. Kaffka Merci újdonságok, kakilás kielemzés
3. Random Kaffka Merci kereső live
4. Megint mi van a Mazdának és Kaffka Mercivel
5. Megcáfolni, hogy csak azért néznek, mert Kaffka Merciről beszélek
6. Ma miért nem beszéltem Kaffka Merciről?
7. Anyám kiakadt, nem beszél velem, amíg Kaffka Mercivel tervezem a jövőt.
8. Miért nem tervezem a jövőt Kaffka Mercivel?
9. Miért kell mégis 2 szobás lakás, ha esetleg Kaffka Mercivel laknék?
10. Ma végleg lezárom a Kaffka Merci témát.
+ 1. Ma újra lezárom a Kaffka Merci témát
Na, csapjál bele a mászkálós, Tibi nélküli liveokba, fhosni fogja, mint azelőtt!
az is jó ötlet
Apr 13, 2022 09:41:49
hogy bemész kocsmába és még nem full részeg embereket meginterjúvolsz az életről, a tapasztalataikról, miértekről és hogyanokról
persze ehhez az kéne, hogy ne legyél full egomán és valós érdeklődéssel végig tudj hallgatni másokat (érdekelne bárki/bármi is saját magadon kívül) anélkül, hogy belepofáznál, beleokoskodnál a mondataik közepébe
meg mondjuk 100-ból 10 alany interjúja lenne értékelhető és akkor sokat mondtam, szóval már ez is kizárja a shikert hiszen te már a tutoriálnál feladsz mindent
Apr 13, 2022 09:41:49
Bódi Ábel Ánuszrózsája
(
x7)
Apr 13, 2022 09:43:19
x7)
"...bilincsbe vittek el, te meg ütögetsz itt a gecibe"
A jó portás csak baszik!
Debil felügyelő
Apr 13, 2022 09:50:52
Sikerrecept?A trashban az a gáz hogy mindig növelni kell a tétet,a fullbeállt óbégatás után jön a totális lealjasodás,utána már csak az egyre durvább fizikai erőszak,különben leszarnak.Na ebbe az shikersztoriba szálltál bele erőteljes 3.5 misivel gyakorlatilag a végjátékba,amikor már az összes érintett 1:bármikor felfordulhat,2: kóterban találja magát,3:nyilvános helyen bármikor pofáncsulázzák tök jogosan.Igaz ezek rád mind igazak,mióta kivákuumoztak anyád valagából.Tényleg zseni vagy,baszod... Apr 13, 2022 09:50:52
161 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Igen, adót csalna ausztriában, és hiteleket sem kell visszafizetni itthon.
Duplacsavar szerinte, szerintem shiker lenne!