Bél-fotómodell is lehetne, az Érdekes adatok c. sketch-re utalva.
El fogom törni a kibaszott orrodat szilánkosra!
Ugyan már, egy politikussal így kell interjút csinálni: www.youtube.com/watch?v=EzlOuVgtmyg
Bebaszva kell menni. Legközelebb majd erre is odafigyel. Piszonj!
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
Este leülök megnézem most már a Youtube-on, hogy mi ez a Java meg PHP. A múltkor ez a CSS meg HTML 5.0 is teljesen kikészített, de azért megugrottam azt is 20 év fejlesztői tapasztalattal a hátam mögött.
Nem lesz itt gond, kezelem.
Endre!
Ez tűpontos.
Az a baki, hogy józanul teljesen feszült vagy és nem tudod magadat adni, ami nagyon fontos ilyen stresszes szituációkban.
Egyszerű és bombabiztos a recept amivel csak jól járhatsz!
Egyszerűen az interjú előtt be kell baszni! Nem leszel ennyire feszkós és amikor kiderül, hogy nem sikerült, akkor se fogsz kiakadni ilyen picsaszájra.
Ráadásul plusz egy a sztoriban, hogy nem leszel másnapos ha nem hagyod, hogy másnapos legyél, hahó!
Ugyanígy egy méhrákos is jolly joker. 25 év gyerektartást spórolsz meg egy méhrákos született nőnél.
ne hallgass a gonosz trollra, sneci!
interjú előtt be lehet baszni, de egy órával előtte el kell kezdeni józanodni. pont úgy ahogy a linzi rendőrségi vallomás előtt csináltad, ahol beterhelted magad.
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
Máté (rBali) 17:21
Bizony mondom néked, ezentúl minden YouTube csatornád tiltatva lészen, készülj fel a fertelmes, púpos testeddel minden szenvedésre, örökké a mirror poklára száműzetsz, zsidó!
Magára, környezetére és a munkájára is igénytelen sodi a sodi.
Hülye faty! Természetesen mint egy Lego figura előtte lecsavarom a fejem és kicserélem a szenyor programozó sodi skinre. Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Zsidók vagytok.
egyből tudna menni rgl-hez a cigányhintóba, a híd alá. juhúúú.
Mehetnénk is squasholni a híd lábához azonnal, pont mint azok a trollok akik RGL-t hergelik :D
Mirror Archívum: https://www.youtube.com/playlist?list=PLsAvOAAzC-PpIxF14r6uqdecQ_M6ba_QF
de baseball ütőkkel.
És ebben az a legdurvább, hogy 3 hónaponta végig tolja azt 30-40 interjút amiknek a 95% totális kudarc.
Ez a szuper skillje, hogy semmi szégyenérzete nincs. Egy igazi csúszómászó. Normális pszichéjü ember már 3 ilyen lebögös interjú után elmegy árúfeltöltönek, ott legalább nincs a folyamatos kudarc élmény.
Sodika a külföldi munkavállalásod során volt akár egyszer ia sikerélményed? Kétlem …
Az a baj ezzel a szereléssel, hogy tévesen esőembernek nézhetik (már mint a zseni fajtának). Mondjuk talán kiderül az interjún utána, hogy egyébként egy nyomorult balfasz és azért nézki igy, de tapasztaltabb IT manager trollégák, akik többet interjúztattak már biztos találkoztak az előbb emlitett ember tipussal.
puskapoj
azért nem így kezdte. emlékezzünk a sírós interjúkra, vagy amikor letiltotta skype-n az interjúztatót, aztán idegességében azonnal ment a boltba piáért.
kár, hogy ezeknél nem voltam itt XD komoly auticunamik mehettek utána XDDDDDDDDDDDD
SUTTOGÓ HANGON BESZÉLTEM EGÉSZ VÉGIG
Letiltotta skype-on, elsírta nekünk és másnap rezzenéstelen arccal lenyomott három interjút. Ez a lényeg. Nincs szégyenérzete. Bármekkora lebőgés után órák alatt regenerálódik az autipajzs és ott folytatja, ahol abbahagyta.
Ráadásul a Cica nélkül. XD
Ugyanígy egy méhrákos is jolly joker. 25 év gyerektartást spórolsz meg egy méhrákos született nőnél.
Szvsz nem berlin mint város hiányzik neki, hanem a berlini régi életmódja. Mikor volt egy nagyjából biztos melója, hétvégente járt nudizni, utazni, voltak cigányhaverok, anyagilag nem volt ennyire szarul, tudott költekezni, nem volt videós bizonyíték arról hogy full buzi és nem áll fel a fasza stb.
Ez hiányzik neki, de ezeket már akkor se kapná vissza ha megint berlinbe költözne.
Mi diplomához kötjük :D
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
nincs semmi vegzettsege.
Arany korszak volt. Meg is ihlette a tiltás az egyik sodi emulátort, miképp is történhetett a süsüzős, üvöltözős interjúztató tiltás.
csak link: img.sodika.dk/imgur.com/iPO2Hfo.png
Hosszú, de minden sora arany.
All is one. the sodi.
vérdíj target nr. 1
Azon elméláztam, de azóta elvben nem voltak a kocsinál. Vagy a fene tudja.
Fütyi, ha normálid lettél volna telefonban, szerepelhettél volna a krónikában.
na meg a cicád úgy általánosságban is utál dolgozni és soha az életben nem fog már dolgozni, csak a youtube lesz neki amíg nem törölteti magát
https://www.youtube.com/watch?v=DaWNVhgxRVw
"há' valamit elveszítettem. Nem tárgyat, egy kommunikációs formát valakivel, tehát ott ott van gond"
Igazad van, nem kapja vissza, teljesen mindegy hova költözik.
Hiába hagyja figyelmen kívül az idő múlását, az telik anélkül is, hogy tudomást venne róla. Vén szar lett, akit a sörön és a tranyóbaszáson kívül semmi nem érdekel, távlati céljai nincsenek, ha mégis néha benyög valamit, azon csak röhögni lehet. Rejtőt tudnám idézni: "Mintha egy hibbant ősz nő bakfisnak hinné magát."
Kivéve ha neki is törlik a csatornáját, már csak 1 strike kell neki is.
balek vagy, a sodi.
vérdíj target nr. 1
megint a tranyóékról loopolsz? ez már a lezárás?
Szakadj már le Mercicáról, te aberrált! Megmondta már elégszer, hogy nem kíváncsi rád!
Nincs neked életed, Púpos??
Ezt önmagában azért vonnám kétségbe, mert télen eléggé megutálta a hajléktalan életmódot, így erre biztos nem kíván tartósan berendezkedni.
Egy nagyvárosi (Budapest, Berlin vagy Bécs) Wolt autós-futárkodás még illene neki, ha nem félne attól, hogy odavész a kaució a rendszeres balhék miatt.
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
Ti hoztátok szóba gecik
*fóka hangok
"há' valamit elveszítettem. Nem tárgyat, egy kommunikációs formát valakivel, tehát ott ott van gond"
Több tízezer euró tartozást nem nevezném kicsinek, ha valaki 40évesen albérletben él, és évente 5 munkahellye van.
A fizetésről pedig annyit,hogy az elmúlt 6 hónapban, kb 3 hónapot dolgozott, 2 cégnél. Mindkét hellyen, betanulos mutatvány volt a kezdet, aztán lapátra került. Kötve hiszem ,hogy megkapta a teljes havi fizetését ,amikor hó közepétől, már szabi, beteg állomány, és kibaszás volt. Ott pénzügyileg sokkal nagyobb a baj,mint sokan gondolják.ezert sem értem, a Samsung s22, meg GoPro 10 ,sorok ,etc költekezést. A pali konkrétan egy benzines kanna mellett jatszadozik a gyufaval ,anyagi értelemben. Ismerem ezt a gecit már 10éve, most coresz lesz
meg ha képes lenne 2 órát szárazon kibírni. ebben mondjuk tényleg rokonlelkek vagytok.
Hát baszódj meg már a live-ot kéne nyomni, hallani akarjuk a siránkozást! Igazán beavathatnál már minket ezekbe a trükkös logikai és tapasztalati kérdésekbe, amikre 10 félév egyetemi és X év munkával eltöltött idő alatt sem sikerült felkészülnöd!
te mi a faszról beszélsz? :D az első napon összetörné a kocsit, nem tud vezetni, ezt már láttuk liveban is
Jutkánál már a képesség hiányzik hozzá.
Mercinél meg tényleg erős dilemma, hogy a legtöbb munkalehetőség, ami szóba jöhet nála, nem versenyképes a YouTube bevételhez képest.
Ilyen körülmények között tényleg minek.
Hazug köcsög vagy.
Itt Linzben az összes helyen maradtam volna, ha nem rugattok ki.
Ugyan már.
Jól vezet és óvatosan.
Ez az autós futárkodás neki való lenne.
Persze nem napi 8 órában, de napi 4-ben mindenképp.
A YouTube-hoz remek kiegészítés lenne.
még messze vagyunk a végétől. 10 ezer környékén van a hitelkártya egyenleg. tavaly nyáron 12 ezer fölött volt, és kihozta nullára.
ha csak nem lesz hónapokig tartó munkanélküliség, ki fog jönni ebből is.
Hazug köcsög vagy, kibasztak volna mindenhonnan és ki is fognak, mert se diploma se hozzáértés.
Na bumm.
Értem, hogy ez a látszat, de te meg azt értsd meg, hogy ez nem egy telefonon fog múlni, amivel ráadásul pénzt is lehetne keresni.
Meg kéne erről kérdezni Júliát, őszintén érdekelne rólad a véleménye szigorúan szakmai szemmel.
Lesz ma valami normális nézhető műsor?
Vagy megint csak leülsz a kupiba és hebegsz habogsz valamit?
1. te rúgattad ki saját magad, hiszen a trollok csak tényfeltártak a főnök úrnál arról, ami a valóság.
2. nem rúgtak volna ki, ha értékes munkaerő vagy. egyszerűen szar vagy szakmailag.
Júlia! Júlia nem akar a földön járni...
A büdös kurva, ugye, te génselejt, lógófaszú, kinyúlt zacskós szhar ratyeeee!
Sírós, hibalistás, linzi, gézjás, ? HAHÓ!
Kalap szart nem érsz háhóóóóó!
MINDIG, MINDEN ÍGÉRETEMET MEGTARTOM
akkora adósságod van a hitelkártyákon, hogy le sem mered írni nekünk.
erről úgy nagyjából ennyit.
Szisza olyan jól vezet, ahogyan te programozol gyagya :D
MINDIG, MINDEN ÍGÉRETEMET MEGTARTOM
Kretén!
Megint a fórumodra jöttél, mert nincs ember aki szóba állna veled?
Ugyan már!
mint amikor a sebességhatár felével döcögött főúton percekig minden ok nélkül? arról nem is beszélve, hogy nem bír ki se 8, se 4, de még 2 órát se pia nélkül, csak ha alszik
30 ezer felett van az összes keretem így is.
Biztonságra törekszik.
azt vissza is kell fizetni Hahó!
2 munkahelyről azelőtt basztak ki, hogy a trollok tudták volna a munkahelyed...
Kriptozsidó
(
x6)
Apr 20, 2022 14:49:53
x6)
Azt a háta nem bírná. Egyedül egy tetemkertben tudna hasznos munkát végezni.
life.hu/egeszseg/20160119-a-tennessee-egyetem-tetemkertjerol-keszitett-fotokat-sally-mann-fotos.html
life.hu/egeszseg/20160119-a-tennessee-egyetem-tetemkertjerol-keszitett-fotokat-sally-mann-fotos.html
Bél-fotómodell is lehetne, az Érdekes adatok c. sketch-re utalva.
Hahó
(
x136)
Apr 20, 2022 15:04:33
x136)
megint beégett egy interjún. nagyon nevetek.:)))
hogy akarsz felkészülni? veszel észt hitelre, vagy hogy?
ascites
(
x57)
Apr 20, 2022 15:05:28
x57)
Aki még nem látta, az ezt feltétlenül nézze meg, szerintem a magyar YT egyik legerősebb kontentje most, sneci a jó kurva anyádat basznád valagba, ÍGY KELL csinálni a dolgokat!
youtube.com/watch?v=Oej9J0WIF8U
youtube.com/watch?v=Oej9J0WIF8U
Ugyan már, egy politikussal így kell interjút csinálni: www.youtube.com/watch?v=EzlOuVgtmyg
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Apr 20, 2022 15:06:21
x38)
Endre
Apr 20, 2022 15:13:08
Este leülök megnézem most már a Youtube-on, hogy mi ez a Java meg PHP. A múltkor ez a CSS meg HTML 5.0 is teljesen kikészített, de azért megugrottam azt is 20 év fejlesztői tapasztalattal a hátam mögött.
Nem lesz itt gond, kezelem.
Apr 20, 2022 15:13:08
Hahó
(
x136)
Apr 20, 2022 15:15:40
x136)
sneci, szerintem taktikailag jól csinálod.
elsőre bemondod, hogy java fonatkoszásában 10-es skálán 5-ös szinten vagy, aztán az interjún beégsz a logikai-szakmai feladattal, így a melócsá nagyra értékeli ezt a HATALMAS szerénységet.
csodálkozom, hogy egyből nem kaptál ajánlatot. hogy engedhettek utadra enélkül? nem félnek, hogy lecsap rád a konkurencia? elég amatőrnek tűnik a leendő főnök úr.
elsőre bemondod, hogy java fonatkoszásában 10-es skálán 5-ös szinten vagy, aztán az interjún beégsz a logikai-szakmai feladattal, így a melócsá nagyra értékeli ezt a HATALMAS szerénységet.
csodálkozom, hogy egyből nem kaptál ajánlatot. hogy engedhettek utadra enélkül? nem félnek, hogy lecsap rád a konkurencia? elég amatőrnek tűnik a leendő főnök úr.
Trollul Madár
(
x15)
Apr 20, 2022 15:17:13
x15)
Endre!
Ez tűpontos.
Az a baki, hogy józanul teljesen feszült vagy és nem tudod magadat adni, ami nagyon fontos ilyen stresszes szituációkban.
Egyszerűen az interjú előtt be kell baszni! Nem leszel ennyire feszkós és amikor kiderül, hogy nem sikerült, akkor se fogsz kiakadni ilyen picsaszájra.
Ráadásul plusz egy a sztoriban, hogy nem leszel másnapos ha nem hagyod, hogy másnapos legyél, hahó!
linzi fapóleon
(
x8)
Apr 20, 2022 15:18:52
x8)
Mejcicával nem nyomjátok az onlyfans-t... pedig sokat mondtuk és FOSCHNÁ!
gamer.hu/2022/04/20/ennyit-keresett-havonta-a-hot-tub-kiralyno-a-felnotteknek-szant-fotokkal/
gamer.hu/2022/04/20/ennyit-keresett-havonta-a-hot-tub-kiralyno-a-felnotteknek-szant-fotokkal/
Hahó
(
x136)
Apr 20, 2022 15:21:04
x136)
Endre!
Ez tűpontos.
Ez tűpontos.
ne hallgass a gonosz trollra, sneci!
interjú előtt be lehet baszni, de egy órával előtte el kell kezdeni józanodni. pont úgy ahogy a linzi rendőrségi vallomás előtt csináltad, ahol beterhelted magad.
Endre
Apr 20, 2022 15:21:24
Nem baj, ezeket a próbanapokat majd beleírom a CV-be mint beugró kríziskezelések. Ha rákérdeznek majd mondom, hogy cégeket mentettem meg sikerdíjért!
Apr 20, 2022 15:21:24
Hahó
(
x136)
Apr 20, 2022 15:25:39
x136)
sneci miért hazudoztál a tegnap esti lájvban arról, hogyan kerültél berlinből linzbe? hiszen téged elcsábított a rejsz und partner.
Hahó
(
x136)
Apr 20, 2022 15:35:54
x136)
itt még azt a sztorit nyomta, hogy szemétség volt őt linzbe csábítani, és aztán kirúgni. ilyen szintű hazudozást még nem láttam tőle amúgy.:))))
sodika Nov 19, 2020 23:10:28
Bármi is az oka, sodika láthatólag feketelistára került a Linzi munkaerőpiacon.
Nem. Ez egyszerűen ez egy kisváros, és nekem speciális a tudásom. Ezért szemétség itt valakit ilyen tudással idecsábítani, majd elküldeni.
Az egyszer biztos, hogy életemben ez volt az utolsó, hogy félmillió lakos alatti helyre költözöm. Mert akármilyen csábító is az ajánlat, amit ott kapsz, ha elveszted, rábaszol.
sodika Nov 19, 2020 23:10:28
Bármi is az oka, sodika láthatólag feketelistára került a Linzi munkaerőpiacon.
Nem. Ez egyszerűen ez egy kisváros, és nekem speciális a tudásom. Ezért szemétség itt valakit ilyen tudással idecsábítani, majd elküldeni.
Az egyszer biztos, hogy életemben ez volt az utolsó, hogy félmillió lakos alatti helyre költözöm. Mert akármilyen csábító is az ajánlat, amit ott kapsz, ha elveszted, rábaszol.
Trollul Madár
(
x15)
Apr 20, 2022 15:40:14
x15)
Te jó ég Endre!
Most esik le, hogy te tényleg ezzel a fejjel mész állásinterjúra.
Hát persze, hogy nem sikerül b+!
Nemkarmolszteszar
(
x11)
Apr 20, 2022 15:42:24
x11)
A legjobban nem az idegesíti hogy csörög, hanem ha egy olyan ember hívja, aki félelmet generál benne. Ott van pl. rBali, aki MÁTHÉ amúgy...
Máté (rBali) 17:21
Bizony mondom néked, ezentúl minden YouTube csatornád tiltatva lészen, készülj fel a fertelmes, púpos testeddel minden szenvedésre, örökké a mirror poklára száműzetsz, zsidó!
Sanyibacsi
(
x6)
Apr 20, 2022 15:42:42
x6)
Te jó ég Endre!
Magára, környezetére és a munkájára is igénytelen sodi a sodi.
tyodika
Apr 20, 2022 15:42:56
Te jó ég Endre!
Hülye faty! Természetesen mint egy Lego figura előtte lecsavarom a fejem és kicserélem a szenyor programozó sodi skinre. Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Zsidók vagytok.
Apr 20, 2022 15:42:56
Hahó
(
x136)
Apr 20, 2022 15:43:10
x136)
egy shikeres állásinterjú után asodi:
"nem teljesen reménytelen, hogy érdeklődést mutassanak"
nagyon nevetek.:))
"nem teljesen reménytelen, hogy érdeklődést mutassanak"
nagyon nevetek.:))
rBali
(
x24)
Apr 20, 2022 15:46:06
x24)
Keserédes szájízzel tapasztalom, hogy a púpos szörnyeteg a mai állásinterjún valószínűleg elhasalt. Pedig csodálatos nyári program lett volna hogy megrendezünk az első nemzetközi bécsi szafarit, ahol hatalmas fejű rénszarvasokra lehetett volna vadászni és közben beugrani 1-2 kulturális eseményre is(meg kocsmába).
Én azért titkon reménykedem, hogy költöznie kell Bécsbe és heteken belül felsül, az anyagilag gatya lesz számára.
Mirror Archívum: https://www.youtube.com/playlist?list=PLsAvOAAzC-PpIxF14r6uqdecQ_M6ba_QF
Én azért titkon reménykedem, hogy költöznie kell Bécsbe és heteken belül felsül, az anyagilag gatya lesz számára.
Hahó
(
x136)
Apr 20, 2022 15:48:17
x136)
Keserédes szájízzel tapasztalom, hogy a púpos szörnyeteg a mai állásinterjún valószínűleg elhasalt. Pedig csodálatos nyári program lett volna hogy megrendezünk az első nemzetközi bécsi szafarit, ahol hatalmas fejű rénszarvasokra lehetett volna vadászni és közben beugrani 1-2 kulturális eseményre is(meg kocsmába).
rBali
(
x24)
Apr 20, 2022 15:50:24
x24)
Mehetnénk is squasholni a híd lábához azonnal, pont mint azok a trollok akik RGL-t hergelik :D
habos babafos
(
x3)
Apr 20, 2022 15:53:12
x3)
Na örömmel látom, hogy a mai állásinterjú is hatalmas nagy égés volt. Nagyon sok pénzt fizetnék, hogy egyszer láthassam a gyagyás hetyetyézését élőben. Kár, hogy gémeskútországban dolgozom mert szívesen meginterjúztatnám egyszer :D
Ezt nyjem értyem
Hahó
(
x136)
Apr 20, 2022 15:53:41
x136)
de baseball ütőkkel.
Hahó
(
x136)
Apr 20, 2022 15:57:21
x136)
komolyan nagyon izgulok, hogy ezen a héten 80-100 %-os legyen az új melócsá. hiszen megmondta múlt héten.
echelon mérnök
Apr 20, 2022 16:03:09
Sajnos nem lesz akkora mázlink, hogy Endre Bécsbe költözzön.
Ráadásul mintha a gyagyás meg is rémült volna Bécstől.... Túl sok volt a magyar szó gyagyás? :D
Ráadásul mintha a gyagyás meg is rémült volna Bécstől.... Túl sok volt a magyar szó gyagyás? :D
Apr 20, 2022 16:03:09
Nemkarmolszteszar
(
x11)
Apr 20, 2022 16:05:59
x11)
Ez a hülye ilyen kibolyhosodott, kapucnis pulcsira ráhúzott tréningruhában jár interjúra? :O
Mondjuk jobb, mint a halotti öltöny, mint amit Golda vett neki a turkálóban, de akkor is...
Haja már csak három szál van, az is össze-vissza áll, mint Gusztávnak a rajzfilmben, ha valaki még emlékszik rá. :)
Mondjuk jobb, mint a halotti öltöny, mint amit Golda vett neki a turkálóban, de akkor is...
Haja már csak három szál van, az is össze-vissza áll, mint Gusztávnak a rajzfilmben, ha valaki még emlékszik rá. :)
vladrl
(
x8)
Apr 20, 2022 16:08:21
x8)
endre te rossz ratyi, ezeket a maxra tolt beauty filteres képeket (mint amiket a trashfelszopó cigányok meg a tibi féle okádék emberek használnak) felejtsd már el a faszba, nem nézel ki jól.
SUTTOGÓ HANGON BESZÉLTEM EGÉSZ VÉGIG
D_Dezső
(
x29)
Apr 20, 2022 16:10:56
x29)
Na örömmel látom, hogy a mai állásinterjú is hatalmas nagy égés volt. Nagyon sok pénzt fizetnék, hogy egyszer láthassam a gyagyás hetyetyézését élőben. Kár, hogy gémeskútországban dolgozom mert szívesen meginterjúztatnám egyszer :D
És ebben az a legdurvább, hogy 3 hónaponta végig tolja azt 30-40 interjút amiknek a 95% totális kudarc.
Ez a szuper skillje, hogy semmi szégyenérzete nincs. Egy igazi csúszómászó. Normális pszichéjü ember már 3 ilyen lebögös interjú után elmegy árúfeltöltönek, ott legalább nincs a folyamatos kudarc élmény.
Sodika a külföldi munkavállalásod során volt akár egyszer ia sikerélményed? Kétlem …
cucksodi
(
x3)
Apr 20, 2022 16:11:39
x3)
Ez a hülye ilyen kibolyhosodott, kapucnis pulcsira ráhúzott tréningruhában jár interjúra? :O
Az a baj ezzel a szereléssel, hogy tévesen esőembernek nézhetik (már mint a zseni fajtának). Mondjuk talán kiderül az interjún utána, hogy egyébként egy nyomorult balfasz és azért nézki igy, de tapasztaltabb IT manager trollégák, akik többet interjúztattak már biztos találkoztak az előbb emlitett ember tipussal.
Hahó
(
x136)
Apr 20, 2022 16:13:19
x136)
azért nem így kezdte. emlékezzünk a sírós interjúkra, vagy amikor letiltotta skype-n az interjúztatót, aztán idegességében azonnal ment a boltba piáért.
Hahó
(
x136)
Apr 20, 2022 16:14:50
x136)
sneci, hívd fel a fejvadászt, hogy mi volt a melócsának a benyomása.
vladrl
(
x8)
Apr 20, 2022 16:15:12
x8)
kár, hogy ezeknél nem voltam itt XD komoly auticunamik mehettek utána XDDDDDDDDDDDD
Hahó
(
x136)
Apr 20, 2022 16:17:01
x136)
az münchenben, vagy hamburgban volt, amikor elszökött a próbanapról, és írt egy levelet a hr-es csajnak, hogy nagyon szégyelli magát, hogy ilyen tudással rabolta az idejüket, és ne haragudjon rá?
Kriptozsidó
(
x6)
Apr 20, 2022 16:18:25
x6)
Még mindig nagyon nevetek, hogy egy senior developernek tömegesen kell interjúkra meg próbanapokra mennie, ráadásul az Ams segítségével :)
El fogom törni a kibaszott orrodat szilánkosra!
Hahó
(
x136)
Apr 20, 2022 16:19:10
x136)
hamburgban konkrétan lebaszta a főnök úr, hogy ilyen tudással jött el az interjúra, aztán volt egy apa-fiú stílusú beszélgetés, hogy mit kellene megtanulnia és miben kellene változtatnia, hogy egyáltalán eljárhasson interjúzni.
-
Apr 20, 2022 16:20:39
Letiltotta skype-on, elsírta nekünk és másnap rezzenéstelen arccal lenyomott három interjút. Ez a lényeg. Nincs szégyenérzete. Bármekkora lebőgés után órák alatt regenerálódik az autipajzs és ott folytatja, ahol abbahagyta.
Apr 20, 2022 16:20:39
Éjfél
Apr 20, 2022 16:23:02
Látod sodrony mennyit fejlődött a technika? Régen ha valahova oda is pofátlankodtál akkor adtak dokumentációt. Ma már elvárják, hogyha rabolod az idejüket, akkor tegyél le valamit az asztalra és ne csak azt mond, hogy hol mit nem tanultál meg, és milyen képességeid nincsennek. Ez mind azért van, mert egyre "őszintébb" vagy a CV ben! :D Csak így tovább és még szemétszedésre sem leszel alkalmas :D
Apr 20, 2022 16:23:02
Hahó
(
x136)
Apr 20, 2022 16:23:07
x136)
bevallom, én azért drukkolok, hogy bécsben kapjon munkát. egyrészt ugye a 8 ezer eurós költözés, másrészt eleve van kb. 3 bécsi troll, és tényleg egy köpésre van, egy nagypofájú lájv vagy telefonos kurvaanyázás esetén még a lájv befejezése előtt ki lehet érni hozzá, hogy akkor hogy is gondolta. és akkor ha csengetnek a lájvban, nem az van, hogy megjöttek a rendőrök, hanem sokkal rosszabb: a felkérdező trollok csengettek.
Hahó
(
x136)
Apr 20, 2022 16:26:28
x136)
bécsi melócsánál sokkal esélyesebb, hogy lesz magyar kolléga, aki egyből snecológussá válik, és elkezdi módszeresen szopatni, sodizmusokkal beszólogatni.
na titok című film nézése, csá.
na titok című film nézése, csá.
cucksodi
(
x3)
Apr 20, 2022 16:26:46
x3)
Kurva vicces ahogy az autilógika a tudást bizonyos dologokkal eltöltött évekből, nem pedig a tényleges hozzáértésből származtatja.
"10 félévet jártam ELTE-re"
"X éve programozok/Javazok"
recskás lehet, hogy sok helyen 5+ évhez kötik a seniorságot, de csak azért mert egy átlagos szakembernek kb ennyi idő kell a tudás szint eléréséhez. Te életed végig irogathatod a hello worldöket akkor sem ütöd meg a junior szintet sem, épp úgy ahogy diplomád sincs hiába jártál a mintatervben megadott ideig etyetyemre. Bár ki tudja lehet hogy megérné egy fellebezést irni a tisztelt rektorúrnak és felkérdezni miért nem adja oda neked a diplomádat. Azzal, hogy a kreditek 20%-át sem teljesitetted ne is foglalkozz!
puskapoj
"10 félévet jártam ELTE-re"
"X éve programozok/Javazok"
recskás lehet, hogy sok helyen 5+ évhez kötik a seniorságot, de csak azért mert egy átlagos szakembernek kb ennyi idő kell a tudás szint eléréséhez. Te életed végig irogathatod a hello worldöket akkor sem ütöd meg a junior szintet sem, épp úgy ahogy diplomád sincs hiába jártál a mintatervben megadott ideig etyetyemre. Bár ki tudja lehet hogy megérné egy fellebezést irni a tisztelt rektorúrnak és felkérdezni miért nem adja oda neked a diplomádat. Azzal, hogy a kreditek 20%-át sem teljesitetted ne is foglalkozz!
Nemkarmolszteszar
(
x11)
Apr 20, 2022 16:27:09
x11)
Eddig nyugodt voltam, de már kezd idegesíteni. Állandóan hazudik ez a ganaj.
Már Bécs sem tetszik neki, mert olyan mint Budapest, de két nappal ezelőtt még Budapestre akart jönni.
Mert mit csinálna ott, meg nem jó a hangulat.
A kurva anyád, Púpos gnóm, te sehol nem csinálsz semmit, mert képtelen vagy értékelni bármilyen környezetet.
Legyen meki meg döner, sört lehessen venni éjjel-nappal és ennyi.
Nulla fogékonyságod van a kultúra iránt, csak a buziszaunákhoz ismered az utat, a természet felfedezése nálad abból áll, hogy csupasz majomra vetkőzöl, és belelógatod a vánnyadt cerkádat, meg a térdig érő zacskód a kamerába.
Egy selejt vagy, egy senki!
Már Bécs sem tetszik neki, mert olyan mint Budapest, de két nappal ezelőtt még Budapestre akart jönni.
A kurva anyád, Púpos gnóm, te sehol nem csinálsz semmit, mert képtelen vagy értékelni bármilyen környezetet.
Legyen meki meg döner, sört lehessen venni éjjel-nappal és ennyi.
Nulla fogékonyságod van a kultúra iránt, csak a buziszaunákhoz ismered az utat, a természet felfedezése nálad abból áll, hogy csupasz majomra vetkőzöl, és belelógatod a vánnyadt cerkádat, meg a térdig érő zacskód a kamerába.
Egy selejt vagy, egy senki!
szaroshugyosmuffinbaszo
(
x1)
Apr 20, 2022 16:28:53
x1)
Néztem ezt bécsi bejelentkezős videót a soditól, ment állást keresni egy fehér szar széldzsekiben. Alatta valami kopottas galléros pulcsi, gondolom a nadrágja meg farmer, a farmer kinyúlt segg-része meg a térdéig ért (mert úgy szokta). A haja meg ilyen ázott/csapzott. Biztos jó benyomást kelthetett, és utána nekiállt mekegni meg dadogni.
Sodi, ebből nem lesz Bécs, ebből Linz marad, a magány és az alkohol. Egy kisvárosban fogsz megdögleni! Egy putriban. XD
Sodi, ebből nem lesz Bécs, ebből Linz marad, a magány és az alkohol. Egy kisvárosban fogsz megdögleni! Egy putriban. XD
Trollul Madár
(
x15)
Apr 20, 2022 16:31:36
x15)
Néztem ezt bécsi bejelentkezős videót a soditól, ment állást keresni egy fehér szar széldzsekiben. Alatta valami kopottas galléros pulcsi, gondolom a nadrágja meg farmer, a farmer kinyúlt segg-része meg a térdéig ért (mert úgy szokta). A haja meg ilyen ázott/csapzott. Biztos jó benyomást kelthetett, és utána nekiállt mekegni meg dadogni.
Ráadásul a Cica nélkül. XD
Jonciii
(
x8)
Apr 20, 2022 16:32:34
x8)
Már posztolta a krónikát, de hülyeséget írt
Hahó
(
x136)
Apr 20, 2022 16:35:02
x136)
nem figyelsz, sneci! a tibi csokit még a hétvégén vitte a tranyó igazi szerelme, viktorsz, a feliratok pedig nem újak.
tessék figyelni, hogy mi van a kocsiddal, ha már 3000 euróba került neked!
Farkas Endre Kiss
8 p
A Mazda ma egy újabb feliratokkal és egy Tibi csokival lett gazdagabb
Farkas Endre Kiss
8 p
Trash csoportos haver
(
x19)
Apr 20, 2022 16:38:01
x19)
Eddig nyugodt voltam, de már kezd idegesíteni. Állandóan hazudik ez a ganaj.
Szvsz nem berlin mint város hiányzik neki, hanem a berlini régi életmódja. Mikor volt egy nagyjából biztos melója, hétvégente járt nudizni, utazni, voltak cigányhaverok, anyagilag nem volt ennyire szarul, tudott költekezni, nem volt videós bizonyíték arról hogy full buzi és nem áll fel a fasza stb.
Ez hiányzik neki, de ezeket már akkor se kapná vissza ha megint berlinbe költözne.
bolgár jeti
(
x30)
Apr 20, 2022 16:39:25
x30)
recskás lehet, hogy sok helyen 5+ évhez kötik a seniorságot
Mi diplomához kötjük :D
Váci kalauz
Apr 20, 2022 16:41:36
Állítom a Tibi hamarabb kapna munkát ha akarna meg ha le szokna a piáról, mint a sodi. Igaz a Tibi nem projgamozó, de az ápolói végzettséggel(ami úgy tudom van neki) is lehet érvényesülni főleg mostanság tekintve mennyire le van terhelve az egészség ügy.
Apr 20, 2022 16:41:36
Örebro
(
x17)
Apr 20, 2022 16:43:18
x17)
Állítom a Tibi hamarabb kapna munkát ha akarna meg ha le szokna a piáról, mint a sodi. Igaz a Tibi nem projgamozó, de az ápolói végzettséggel(ami úgy tudom van neki) is lehet érvényesülni főleg mostanság tekintve mennyire le van terhelve az egészség ügy.
nincs semmi vegzettsege.
balek
(
x10)
Apr 20, 2022 16:44:43
x10)
Egyetlen majdnem igazi barátja a rafkós cigány buzimárk volt. Már miskolcról megérezte a berlini balekszagot, a pedofilia üggyel végleg elhatárolódott a szatírtól. De előtte még utolsó trollkodásként az isten háta mögötti linzi kisvárosba száműzte. Nem is a gyagyás lenne, ha nem másnap írt volna alá ötéves szerződést a putrira.
Sodi, te minek hergelsz állandóan és gyűjtesz trollokat ha ilyen barátaid vannak?
php, Endre F. Kiss, pedophile, Kiss Endre Farkas, Berlin, angular, Farkas Endre Kiss, react, Farkas, Kiss, Endre, javascript, Linz, java, EBCONT, screencode, Partner Bank, Reichl und Partner eMarketing, EsPresto AG, DefShop, superReal
Sodi, te minek hergelsz állandóan és gyűjtesz trollokat ha ilyen barátaid vannak?
Kötőjel
(
x12)
Apr 20, 2022 16:46:08
x12)
Arany korszak volt. Meg is ihlette a tiltás az egyik sodi emulátort, miképp is történhetett a süsüzős, üvöltözős interjúztató tiltás.
csak link: img.sodika.dk/imgur.com/iPO2Hfo.png
Hosszú, de minden sora arany.
All is one. the sodi.
tyodika
Apr 20, 2022 16:46:11
nincs semmi vegzettsege.
Az orvosi képzésnek megfelelő időt töltötte Jutka ápolásával. Ha geci szeretnék lenni, dr. Tibornak hívnám. Apr 20, 2022 16:46:11
Jonciii
(
x8)
Apr 20, 2022 16:46:37
x8)
nem figyelsz, sneci! a tibi csokit még a hétvégén vitte a tranyó igazi szerelme, viktorsz, a feliratok pedig nem újak.
Farkas Endre Kiss
8 p
Farkas Endre Kiss
8 p
Azon elméláztam, de azóta elvben nem voltak a kocsinál. Vagy a fene tudja.
Váci kalauz
Apr 20, 2022 16:48:14
Pénteken jön a korcs új telefonja. Infó a púpfalról.
sodika
Mercit egészségügyi okokból nem veszik fel kórházi ápolónak (akárcsak a Jutkát). Otthonápolást pedig Jutka nem bír már csinálni, Mercinek a kedve ment el tőle örökre (igaza is van ebben, a YouTube-ból bejön ugyanannyi, mint amennyi öregemberek szarjában turkálásért járt).
Hahó
(
x136)
Apr 20, 2022 16:49:49
x136)
pénteken jön az új telcsi, juhúúú.
ami ugye egyet jelent azzal, hogy fel kell avatni a kameráját. de ahhoz piszony viagra kell, mert anélkül nincs faszverés, Hahó!
ami ugye egyet jelent azzal, hogy fel kell avatni a kameráját. de ahhoz piszony viagra kell, mert anélkül nincs faszverés, Hahó!
Jonciii
(
x8)
Apr 20, 2022 16:50:20
x8)
Mercit egészségügyi okokból nem veszik fel kórházi ápolónak (akárcsak a Jutkát). Otthonápolást pedig Jutka nem bír már csinálni, Mercinek a kedve ment el tőle örökre (igaza is van ebben, a YouTube-ból bejön ugyanannyi, mint amennyi öregemberek szarjában turkálásért járt).
Fütyi, ha normálid lettél volna telefonban, szerepelhettél volna a krónikában.
púpospúp
(
x2)
Apr 20, 2022 16:50:23
x2)
na meg a cicád úgy általánosságban is utál dolgozni és soha az életben nem fog már dolgozni, csak a youtube lesz neki amíg nem törölteti magát
sörösterv
(
x4)
Apr 20, 2022 16:52:08
x4)
Apr 20, 2022 16:52:08
Mi van, ide jöttél megint? Felfogod végre hogy nem való neked az a IT "karrier"? Gyagyás, azért ez ciki egy kicsit, nem? Apr 20, 2022 16:52:08
Nemkarmolszteszar
(
x11)
Apr 20, 2022 16:52:18
x11)
Igazad van, nem kapja vissza, teljesen mindegy hova költözik.
Hiába hagyja figyelmen kívül az idő múlását, az telik anélkül is, hogy tudomást venne róla. Vén szar lett, akit a sörön és a tranyóbaszáson kívül semmi nem érdekel, távlati céljai nincsenek, ha mégis néha benyög valamit, azon csak röhögni lehet. Rejtőt tudnám idézni: "Mintha egy hibbant ősz nő bakfisnak hinné magát."
ratyisodi
Apr 20, 2022 16:52:37
Kivéve ha neki is törlik a csatornáját, már csak 1 strike kell neki is.
Apr 20, 2022 16:52:37
Kötőjel
(
x12)
Apr 20, 2022 16:52:50
x12)
hetyetye
megint kudarcot vallottál egy interjún és jössz leszart rókaként a kommenthaverokhoz. rend van, na.balek vagy, a sodi.
Hahó
(
x136)
Apr 20, 2022 16:52:55
x136)
Nemkarmolszteszar
(
x11)
Apr 20, 2022 16:54:15
x11)
Szakadj már le Mercicáról, te aberrált! Megmondta már elégszer, hogy nem kíváncsi rád!
Nincs neked életed, Púpos??
sodika
Apr 20, 2022 16:54:36
Ezt önmagában azért vonnám kétségbe, mert télen eléggé megutálta a hajléktalan életmódot, így erre biztos nem kíván tartósan berendezkedni.
Egy nagyvárosi (Budapest, Berlin vagy Bécs) Wolt autós-futárkodás még illene neki, ha nem félne attól, hogy odavész a kaució a rendszeres balhék miatt.
Apr 20, 2022 16:54:36
Trash csoportos haver
(
x19)
Apr 20, 2022 16:54:52
x19)
Ti hoztátok szóba gecik
*fóka hangok
sörösterv
(
x4)
Apr 20, 2022 16:54:55
x4)
Apr 20, 2022 16:54:55
Munkaiszonyuk van, te eddig nem láttad rajtuk te balek? Ahelyett hogy kerestek volna munkát, inkább másokon élősködtek. Mercinek te mint két lábon járó ATM léteztél, nem férfiként nézett rád. Apr 20, 2022 16:54:55
Popek
Apr 20, 2022 16:55:18
Nem nagy a tartozása, pár 10e euró.
És miért ne keresne pénzt? Fizetést kap, stb
És miért ne keresne pénzt? Fizetést kap, stb
Több tízezer euró tartozást nem nevezném kicsinek, ha valaki 40évesen albérletben él, és évente 5 munkahellye van.
A fizetésről pedig annyit,hogy az elmúlt 6 hónapban, kb 3 hónapot dolgozott, 2 cégnél. Mindkét hellyen, betanulos mutatvány volt a kezdet, aztán lapátra került. Kötve hiszem ,hogy megkapta a teljes havi fizetését ,amikor hó közepétől, már szabi, beteg állomány, és kibaszás volt. Ott pénzügyileg sokkal nagyobb a baj,mint sokan gondolják.ezert sem értem, a Samsung s22, meg GoPro 10 ,sorok ,etc költekezést. A pali konkrétan egy benzines kanna mellett jatszadozik a gyufaval ,anyagi értelemben. Ismerem ezt a gecit már 10éve, most coresz lesz
Apr 20, 2022 16:55:18
40_éves_junior
(
x6)
Apr 20, 2022 16:56:43
x6)
meg ha képes lenne 2 órát szárazon kibírni. ebben mondjuk tényleg rokonlelkek vagytok.
Éjfél
Apr 20, 2022 16:56:47
Hát baszódj meg már a live-ot kéne nyomni, hallani akarjuk a siránkozást! Igazán beavathatnál már minket ezekbe a trükkös logikai és tapasztalati kérdésekbe, amikre 10 félév egyetemi és X év munkával eltöltött idő alatt sem sikerült felkészülnöd!
Apr 20, 2022 16:56:47
púpospúp
(
x2)
Apr 20, 2022 16:57:02
x2)
te mi a faszról beszélsz? :D az első napon összetörné a kocsit, nem tud vezetni, ezt már láttuk liveban is
sodika
Apr 20, 2022 16:57:24
Munkaiszonyuk van, te eddig nem láttad rajtuk te balek? Ahelyett hogy kerestek volna munkát, inkább másokon élősködtek. Mercinek te mint két lábon járó ATM léteztél, nem férfiként nézett rád.
Jutkánál már a képesség hiányzik hozzá.
Mercinél meg tényleg erős dilemma, hogy a legtöbb munkalehetőség, ami szóba jöhet nála, nem versenyképes a YouTube bevételhez képest.
Ilyen körülmények között tényleg minek.
Apr 20, 2022 16:57:24
Váci kalauz
Apr 20, 2022 16:57:59
Púpom hogy van az, hogy amint képbe kerül a Tibencs te rögtön be írsz róla valamit, eddig itt lurkoltál te szatír? Apr 20, 2022 16:57:59
sodika
Apr 20, 2022 16:58:28
Mindkét hellyen, betanulos mutatvány volt a kezdet, aztán lapátra került.
Hazug köcsög vagy.
Apr 20, 2022 16:58:28
sodika
Apr 20, 2022 16:59:26
Ugyan már.
Jól vezet és óvatosan.
Apr 20, 2022 16:59:26
Hahó
(
x136)
Apr 20, 2022 16:59:46
x136)
még messze vagyunk a végétől. 10 ezer környékén van a hitelkártya egyenleg. tavaly nyáron 12 ezer fölött volt, és kihozta nullára.
MegintKezded
(
x6)
Apr 20, 2022 17:00:12
x6)
Hazug köcsög vagy.
Hazug köcsög vagy, kibasztak volna mindenhonnan és ki is fognak, mert se diploma se hozzáértés.
sodika
Apr 20, 2022 17:00:19
A pali konkrétan egy benzines kanna mellett jatszadozik a gyufaval ,anyagi értelemben.
Értem, hogy ez a látszat, de te meg azt értsd meg, hogy ez nem egy telefonon fog múlni, amivel ráadásul pénzt is lehetne keresni.
Apr 20, 2022 17:00:19
40_éves_junior
(
x6)
Apr 20, 2022 17:00:27
x6)
Hazug köcsög vagy.
Meg kéne erről kérdezni Júliát, őszintén érdekelne rólad a véleménye szigorúan szakmai szemmel.
verebvagy
Apr 20, 2022 17:01:01
Lesz ma valami normális nézhető műsor?
Vagy megint csak leülsz a kupiba és hebegsz habogsz valamit?
Apr 20, 2022 17:01:01
ratyisodi
Apr 20, 2022 17:01:17
Mikor jön meg az S22?
Apr 20, 2022 17:01:17
Hahó
(
x136)
Apr 20, 2022 17:01:33
x136)
Hazug köcsög vagy.
1. te rúgattad ki saját magad, hiszen a trollok csak tényfeltártak a főnök úrnál arról, ami a valóság.
2. nem rúgtak volna ki, ha értékes munkaerő vagy. egyszerűen szar vagy szakmailag.
Nemkarmolszteszar
(
x11)
Apr 20, 2022 17:01:35
x11)
Hazug köcsög vagy.
Júlia! Júlia nem akar a földön járni...
A büdös kurva, ugye, te génselejt, lógófaszú, kinyúlt zacskós szhar ratyeeee!
Betöjt Laptop
(
x39)
Apr 20, 2022 17:01:58
x39)
Ugyan már.
Jól vezet és óvatosan.
Jól vezet és óvatosan.
Sírós, hibalistás, linzi, gézjás, ? HAHÓ!
Kalap szart nem érsz háhóóóóó!
fogcsonkos angolna
(
x3)
Apr 20, 2022 17:02:06
x3)
Nem szopnak a kőművesek plébános úr
Büdös seggek nem várnak reám…
Igaz sneci?
SEO. Endre Farkas Kiss, criminal, assaulting women, pedophile, fraudster
Büdös seggek nem várnak reám…
Igaz sneci?
sörösterv
(
x4)
Apr 20, 2022 17:02:34
x4)
Apr 20, 2022 17:02:34
Milyen dilemma te fasz? Hát bazmeg, RENDES MUNKA! ÉRTED? Bejelentett munka! A csövezés meg a koldulás az nem munka! Mint ahogy a gányolásnak nevezett valami amit te csinálsz, az se munka, az lószar! :) Apr 20, 2022 17:02:34
Hahó
(
x136)
Apr 20, 2022 17:02:46
x136)
akkora adósságod van a hitelkártyákon, hogy le sem mered írni nekünk.
erről úgy nagyjából ennyit.
Betöjt Laptop
(
x39)
Apr 20, 2022 17:02:57
x39)
Ugyan már.
Jól vezet és óvatosan.
Jól vezet és óvatosan.
Szisza olyan jól vezet, ahogyan te programozol gyagya :D
Nemkarmolszteszar
(
x11)
Apr 20, 2022 17:03:08
x11)
Kretén!
Megint a fórumodra jöttél, mert nincs ember aki szóba állna veled?
Ugyan már!
púpospúp
(
x2)
Apr 20, 2022 17:05:02
x2)
Ugyan már.
Jól vezet és óvatosan.
Jól vezet és óvatosan.
mint amikor a sebességhatár felével döcögött főúton percekig minden ok nélkül? arról nem is beszélve, hogy nem bír ki se 8, se 4, de még 2 órát se pia nélkül, csak ha alszik
Éjfél
Apr 20, 2022 17:05:13
Púp te olyan szerencsétlen vagy, hogy az itt jelenlévők közül senkinek nem kellett kirúgatni téged, csak a gonosz főnök úrnak lettek elküldve hogy miket csinálsz munkaidőben.... Nem dolgoztál, rábasztál...
Ennél már csak akkor voltál sikeresebb, amikor egy elgato Green screen-t nem sikerült normálisan megrendelned te mindenhezSEM értő féreg...
Ennél már csak akkor voltál sikeresebb, amikor egy elgato Green screen-t nem sikerült normálisan megrendelned te mindenhezSEM értő féreg...
Apr 20, 2022 17:05:13
sörösterv
(
x4)
Apr 20, 2022 17:05:43
x4)
Ugyan már.
Jól vezet és óvatosan.
Autópályán 100-al ment 130 helyett. Bizonytalanul vezet. Nem való neki ez a meló, de minden más melót nyugodtan vállalhat. Ja, ahhoz nem kellene innia, de biztos nem volt a közelmúltban olyan napja, amikor nem ivott volna, úgy mint te :D Jól vezet és óvatosan.
sodika
Apr 20, 2022 17:06:17
Apr 20, 2022 17:06:17
seymour schwartz
(
x6)
Apr 20, 2022 17:06:59
x6)
Namivan Púpi, van már melócsá?
Ingatkanügyek
Hahó
(
x136)
Apr 20, 2022 17:07:04
x136)
sneci, elszóltad magad azzal, hogy havi 280 ezret, vagyis 740 eurót fizetsz hitelre. 600 euró a személyi hiteled, a maradék 140 euró a hitelkártya kamat. 140 euró az mekkora adósságnak a kamata, ha évi 20 %-kal számolunk? és ez még a telefon és a többi kütyü megvásárlása előtti állapot, azóta plusz 2000 euróval terhelted meg a kártyákat, vagyis 10.000 euró mínuszban vagy.
púpospúp
(
x2)
Apr 20, 2022 17:07:23
x2)
arról nem is beszélve, hogy már az első pár napban behorpasztotta a szegény mazdát, parkolni sem képes a véglény szerelmed
sodika
Apr 20, 2022 17:07:40
Autópályán 100-al ment 130 helyett. Bizonytalanul vezet.
Biztonságra törekszik.
Apr 20, 2022 17:07:40
Hahó
(
x136)
Apr 20, 2022 17:08:03
x136)
azt vissza is kell fizetni Hahó!
Trash csoportos haver
(
x19)
Apr 20, 2022 17:08:06
x19)
Hazug köcsög vagy.
2 munkahelyről azelőtt basztak ki, hogy a trollok tudták volna a munkahelyed...
131 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

www.youtube.com/watch?v=Oej9J0WIF8U
Ezen kívül arra is készülhetsz, hogy Ogre apád beadja az unalmast, a te faszodat pedig a német bankok sündisznóval fogják kiverni!
www.cnbc.com/2022/04/19/netflix-warns-password-sharing-crackdown-is-coming.html