Nincs Miskolci Márk aki jelképes ezer euróért átcuccolja a több doboznyi kábelt, hahó! Esetleg még a kakukkcióra, járólap cserére gondolhatott. Bár legutóbbi lájfszban arról hetyetyézett hogy abból pisztos nem lesz gond.
De szerintem egy költözés angyalszárny kategória neki akárhogy is hetyetyézik.
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
Csak viagrával tud faszt verni és nincs rá pénze.
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
Vmi ráérő incel fifiológus induljon, aztán kutassa át a web ezen sötét bugyrait. Aztán térjetek vissza a felfedezéssel, hogy meg találtatok az aberrált gnómot. Hadd röhögjön többszáz ember!
Church of NAMBLA Rank: Acolyte
Ezért se nézi senki.
Van egy csomó camboy az utolsó oldalakon aki csak gyurmázik meg erőlködik. A dagi 60 éves nagyik mellett LUL
Fél óráig nem jön donés és kinyomják.
Én cseturbétet szoktam nézni, hátha. De még nem volt szerencsém! xD
Gyanítom nem lesz belőle bécsi pikdata szájentiszt endzsiner sodi.
Csak kiugrottam elő-ebédszünetre egy sörért. Mindjárt megyek vissza!
Lájfsz nem volt, érdektelen viccesnek tartott faszságokat oszt a melócsára koncentrálás helyett.
Fifi, vettél már edényeket?
Estére ígértél főzőset, meg máriót is tologatod már a reboot óta minden nap.
Kapd már össze magad, add meg a népnek amit akar, hátha feliratkoznak.
php, Endre F. Kiss, pedophile, Kiss Endre Farkas, Berlin, angular, Farkas Endre Kiss, react, Farkas, Kiss, Endre, javascript, Linz, java, EBCONT, screencode, Partner Bank, Reichl und Partner eMarketing, EsPresto AG, DefShop, superReal
az ilyeneket kellene lájvoznia, David Attenborough féle narrálással, "Józsi most látta előszőr, ahogy egy éhes fatászbika a szájába veszi az ételt, Józsinak eddig tartott az ebédszünet" csak úgy fhosná
Nem basznám meg, tehát nem vok ratyi. -megbaszta
Ilyen szar könyveket én sem olvasnék el. Ki az a barom, aki csak cím alapján vesz kézbe egy könyvet?...
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
bazze az év kommentje volt ez nálam!
Vajon a sikeres youtube csatorna felépítéséről szóló könyvet kiolvasta? Vagy valamelyik tibi által szétvert bútor alá tette támasztéknak?
Aksjkdlk
Gyagya úgy nézem abszolút nem végzi el a szükséges kereséseket, tájékozódást mielőtt bármit megvesz.
Manapság aki nem tudja használni a google-t az digitális analfabétának minősül, ez egy állítólag IT-stól pedig megbocsájthatatlan hiányosság.
Amúgy mivel egy könyv nem eléggé interaktív neki, ezért kétlem, hogy akár egyetlen szakkönyvet is kiolvasott volna úgy, hogy a gép előtt gyakorolja amit az imént olvasott.
Apropó, Gyagya a Linzi buziszaunából elloptál múltkor egy könyvet valami Linzi gasztronómia témájút.
Mivel ezt a témát is elsodikáztad kérdezném, hogy visszavitted már ugye?
Nem vagy tolvaj szhar?
Apropó, Gyagya a Linzi buziszaunából elloptál múltkor egy könyvet valami Linzi gasztronómia témájút.
Nem vagy tolvaj szhar?
Kérünk belőle egy maximum 2 oldalas recenziót, times new roman betűtípussal, 12-es betűmérettel, sorkizárt bekezdésekkel.
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
Elvitt egyszer az utcáról egy Hare Krishnás könyvet is a nagy keresztény krónikás, pisztos előbb azt olvassa ki :DD
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
Attól tartok csak a tervek mennek ma füstbe :D
Tényfeltárást kérek. Nszksz.
Remegve várom a napot amikor bekacsazik az irodánkba. IT cég, tuti hogy szorason belül van a recskagepnek, ráadásul van pikkdata reszlegunk és értékesítés is.
A mai napom úgyis ügyintézős, mászkálós, a rollerem épp itt áll mellettem, szóval ha bárhonnan belajvozik asodi ott lesz mögötte afakenguru. ;)
Hát azért hetyetye.
Józanul nagyon depis, amit sörrel kezel, aztán kijózanodik, megint depis amit sörrel kezel.
Így nehéz teljesíteni.
Jókis videó :)
Ez a 05z1 ez kicsoda amúgy? A Márk? Ilyenkor még sajnos nem követtem a kedvenc púposunkat.
Volt egy félmondata amit elröhögött, elhörgött. Az arra utalt, hogy SMS küldésre. Gondolom ez is valami nagyobb online ruha kereskedö cég, ahol SMS-ben tartják a kapcsolatot a vásárlókkal. Amit ö persze szá-szá-szházötvehenmilliónak hallott/akart hallani, egy ennél nagyságrendekkel kisebb összeget.
Hát azért hetyetye.
A legjobban nem az idegesíti hogy csörög, hanem ha egy olyan ember hívja, aki félelmet generál benne. Ott van pl. rBali, aki MÁTHÉ amúgy...
Azt én is megpróbálom ma a krónikában, nem tudom felveszi-e majd a gyökér
Akkor az nem a gyagyás volt, ő nem is hasonlít férfira
Van mindhárom szolgáltatónál (A1, Drei, T-Mobile), lehet próbálkozni trollégák. :D
Nagyon korán reggel jártam arra, megvolt még a jármű, de biztos érdekli gyagyást, mi a helyzet a rentábilis befektetésével. :D
Ény eszt nyem éjtyem hetyetye
Szép ütés zsidó!
Szar egy kantin. kolbász és kenyér nem volt, sört meg nem lehet a melócsában fogyasztani. Pedig reggel óta rágom magam hogy lehúznék pár dobozzal.
Ez a mai bécsi melócsá.
erős tipp, én egy nagyobb multicég bécsi irodáját sem tartom kizártnak.
Mekkorát nevetnék ha kiderül hogy a mediamarkt-ba felvételizett :D
#50euro + kamatok
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
MediaMarktManó már nincs, lesz helyette MediaMarktGoblin.
Otthon nég csekkolom, létezik, hogy egyiknél sincs angol nyelv az oldalukon?
Várja a gyagyás, pisztolgatja rendesen.
Mára kicsit rendhagyó krónikát tervezek :)
Szó szerint :)
Mindenre előre gyárt válaszokat, most ez is felkerül a listára.
Eljátsza majd a misztikus szeretőt aki a frappáns körmondatai révén tartja élénken a lányok érdeklődését.
endre baszdmeg, te annyira hülye vagy, mint egy demens 80 éves agyhalott, aki veszekszik az időjárás jelentéssel.
Te képes vagy loopolni egy videónak, de min vergődök? de min vergődök? de min vergődök? de min vergődök? de min vergődök? de min vergődök?
Egy videó nem tud válaszolni, még akkor sem ha 10x teszed fel ugyanazt a kérdést. Nem tudtad? Te alkalmatlan buta fasz.
Diagnózis: Nem meghatározott személyiségzavar - F6090
Ha ilyen hülye lenne akkor nem rúgnák ki mindenhonnan... ja várj
puskapoj
Én annyira nem bánnám, ha megkapná a piktatás állást. Feltéve, hogy rögtön a hó elején utalják a segélyt, az utalás után olyan -9 ezer körül állna most a kártyákon. A költözés 1500 euró kaució plusz a költöztetők díja, plusz az ingatlanközvetítőé és könnyen lehet, hogy nem kezdene elsején, csak mondjuk 9-én. Tehát június elején az első fizetése után -11-13k-ban állna a kártyákon és Bécs a trollkodások szempontjából is jobb hely. Közelebb van és van kihelyezett intervencionista tagozat is. Ráadásul a piktatás állásból 6-8 hónap után akkor is repülne, ha egy megúszós multiról beszélünk, mert ennyi idő se lenne neki elég a fejlesztői környezete feltelepítéséhez, ami még itt is feltűnne valakinek egy idő után.
Pfej milyen avatar ez már!
Ez má' nekem is sok.
Ez még nagyobb shiiiiker, mert azt mondta: "Ha ez a melócsá nem jön össze, akkor költözök vissza Berlinbe".
Így a mai live nagy bejelentése: Hamarosan érkezik az S22, de már csak Berlinben lesz unboxing :D
Van még egy csütörtöki linz környéki (állítólag leonding, de könnyen lehet, hogy hazudott) interjúja utolsó utáni esélyként.
Szerencsère nem bírna ki pikkdatán próbaidõnél többet. Pont elég lenne hogy elkezdjen nagy arcal költekezni aztán mikor kirúgják jönne egy mégnagyobb lájfdéndzsör
alkoholiker, kiss endre, farkas endre, sodi, kiss endre farkas, kiss farkas, satyre, pädophilie
Én is így gondolom. Ha valami csoda folytán fel is veszik, próbaidő alatt kibasszák, és akkor ott fog állni, hogy:
- felmondási kaució a Linzi lakásból
- bécsi kaució + ügynöki díj (ez olyan 4-6 havi lakbér csak magában)
- és ismét segély
Szóval ha ezt valami csoda folytán megkapná, az lenne a legjobb Blaha szempontból.
Nem lóg kellően a zacsi és a szőr sem autentikus.
Megint ocsmány, mint mindig.
Álmodjatok Rémeket!
Nagyobb cégeknél nyilván nem egy ember építi ezt meg, meg találja ki.
Vannak erre szakosodott Data Scientistek, a Big Data itt általában arra utal, hogy különböző data pipelineoakt építsen/optimalizáljon, stb.
Nyilván ehhez is hülye.
Még bécsben van. Aki ütni akarja, annak van egy adatpont, hogy merre jár. A pályaudvaron keresném meg.
Igazad van sodi, én sem fogadtam volna el az állást!
Hogy lehet ilyen hülyeségeket kérdezni, ami a szakmával kapcsolatos.
Tiltsd le őket a picsába.
hoty... hotyhotyhoty...
én is kurva jót röhögtem. programozótól logikai feladványokat kérdeznek, hát még ilyet, erre senki nem számított volna :D gyere nevess együtt a kommenthaverokkal gyagya
van kompetenciája, esetleg szalag mellé (élelmíszer ipar továbbra is kizárva)
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
Levente munkássága is óriási :DD
Pár órán belül úgyis szájbaszarja magát
Azt a háta nem bírná. Egyedül egy tetemkertben tudna hasznos munkát végezni.
www.life.hu/egeszseg/20160119-a-tennessee-egyetem-tetemkertjerol-keszitett-fotokat-sally-mann-fotos.html
Ez a régi berlini sírós videójából van összevágva.
trolléga
(
x30)
Apr 20, 2022 09:59:37
x30)
10+ oldallal vagyok lemaradva, szóval ha vltmr akkor bocs, de mire gondol a Gyagyás (többször említette) hogy a mostani recskabunker elhagyása sem lesz egyszerű?
Nincs Miskolci Márk aki jelképes ezer euróért átcuccolja a több doboznyi kábelt, hahó! Esetleg még a kakukkcióra, járólap cserére gondolhatott. Bár legutóbbi lájfszban arról hetyetyézett hogy abból pisztos nem lesz gond.
De szerintem egy költözés angyalszárny kategória neki akárhogy is hetyetyézik.
Hahó
(
x136)
Apr 20, 2022 10:00:39
x136)
szerintem amúgy arc nélkül sodi tuti fütyizik esténként vmelyik cam site-on
csak senki nem kíváncsi rá és valahol az utolsó oldalon lehet, felvállalni meg nem meri
csak senki nem kíváncsi rá és valahol az utolsó oldalon lehet, felvállalni meg nem meri
sotyika
Apr 20, 2022 10:05:42
szerintem amúgy arc nélkül sodi tuti fütyizik esténként vmelyik cam site-on
Vmi ráérő incel fifiológus induljon, aztán kutassa át a web ezen sötét bugyrait. Aztán térjetek vissza a felfedezéssel, hogy meg találtatok az aberrált gnómot. Hadd röhögjön többszáz ember!
Apr 20, 2022 10:05:42
nonsense
(
x1)
Apr 20, 2022 10:06:54
x1)
halott pitonszal ez nehéz szerintem
Ezért se nézi senki.
Van egy csomó camboy az utolsó oldalakon aki csak gyurmázik meg erőlködik. A dagi 60 éves nagyik mellett LUL
Fél óráig nem jön donés és kinyomják.
nonsense
(
x1)
Apr 20, 2022 10:07:42
x1)
Én cseturbétet szoktam nézni, hátha. De még nem volt szerencsém! xD
vladrl
(
x8)
Apr 20, 2022 10:15:47
x8)
Kereken 10kor aktiv volt a pupfal, jol halad a melocsaval? :D
SUTTOGÓ HANGON BESZÉLTEM EGÉSZ VÉGIG
Sanyibacsi
(
x6)
Apr 20, 2022 10:22:27
x6)
Endre
Apr 20, 2022 10:23:30
Csak kiugrottam elő-ebédszünetre egy sörért. Mindjárt megyek vissza!
Apr 20, 2022 10:23:30
Vasaltheréspatkány
Apr 20, 2022 10:24:11
Akkor majd visszamegy Bejlinbe. A labancok nem érdemlik meg az ő szaktudását. Apr 20, 2022 10:24:11
vladrl
(
x8)
Apr 20, 2022 10:24:55
x8)
Most is nyomja
SUTTOGÓ HANGON BESZÉLTEM EGÉSZ VÉGIG
trolléga
(
x30)
Apr 20, 2022 10:26:46
x30)
na mi van gyagya, unalmas a pikkdata téma? xd
már véget is ért a lájfsz, vagy legalábbis én nem látom
Sanyibacsi
(
x6)
Apr 20, 2022 10:32:12
x6)
na mi van gyagya, unalmas a pikkdata téma? xd
Lájfsz nem volt, érdektelen viccesnek tartott faszságokat oszt a melócsára koncentrálás helyett.
Fifi, vettél már edényeket?
Estére ígértél főzőset, meg máriót is tologatod már a reboot óta minden nap.
Kapd már össze magad, add meg a népnek amit akar, hátha feliratkoznak.
MaxPayne
(
x24)
Apr 20, 2022 10:32:43
x24)
Endre olyan lehengerlo teljesitmenyt nyujtott a mai probanapon, hogy mar fel 11 elott raer faszsagokat posztolni a pupfalra.
Ez hatalmas shiker!
Hasfelmetszö Trutymó - Az utolsó finghajlító
Ez hatalmas shiker!
Nemkarmolszteszar
(
x11)
Apr 20, 2022 10:34:12
x11)
Én nagyon szurkolok, hogy bírja ki egy közös ebédig a team-el. Hiszen aSodi olyan gusztusosan tud az első fogaival kettőt rágni, utána nyeldekelni, a száját az aktuális ruházatába törölni. Mindenkinek meghozná az étvágyát. :)
Vasaltheréspatkány
Apr 20, 2022 10:34:43
Endre olyan lehengerlo teljesitmenyt nyujtott a mai probanapon, hogy mar fel 11 elott raer faszsagokat posztolni a pupfalra.
Ez hatalmas shiker!
Végzett a melóval, bejött neki az élet. Milliós fütyik vannak nála. Ez hatalmas shiker!
Apr 20, 2022 10:34:43
balek
(
x10)
Apr 20, 2022 10:34:48
x10)
tyodika
Apr 20, 2022 10:35:48
Hülyék vagytok, asodi mindig felfelé bukik. Na tátott szájjal csámcsogás, csá.
Apr 20, 2022 10:35:48
Éjfél
Apr 20, 2022 10:43:57
Hát púp, találtam egy igen csak érdekes régi emléket. Emlékszel arra mikor 05z1-nak magyaráztad az 1 millió fütyit?
Neked nem kell számolgatnod a pénzt és mindig olyan melócsát vállalsz hogy folyamatosan többet keress vele? Tudod, azok a boldog twitch idők :).
youtu.be/uwqvV2H1Mfg
Manapság meg a 200ezreket számolgatod :D nem megalűzó egy kicsit? És sikerült az összes linzi melócsát kilőni? Már nem kell oda sem a lagyád? Bécsig kell futni? Ott szerinted mi vár majd rád?
Abból hogy már posztolod a semmit ismétetelten kiderült hogy sem pikdata sem pedig értékesítő csapat nem lesz. Milyen érzés a magány kedves púp? Egyszerűen félelmetes a negatív mutatód folyamatos süllyedése... És a tudat hogy újra Berlinbe kell majd menni :D egy szobácsába, vissza a kezdetekhez. És még a költözést is meg kell oldani egyedül? Bámulatos :).
Neked nem kell számolgatnod a pénzt és mindig olyan melócsát vállalsz hogy folyamatosan többet keress vele? Tudod, azok a boldog twitch idők :).
youtu.be/uwqvV2H1Mfg
Manapság meg a 200ezreket számolgatod :D nem megalűzó egy kicsit? És sikerült az összes linzi melócsát kilőni? Már nem kell oda sem a lagyád? Bécsig kell futni? Ott szerinted mi vár majd rád?
Abból hogy már posztolod a semmit ismétetelten kiderült hogy sem pikdata sem pedig értékesítő csapat nem lesz. Milyen érzés a magány kedves púp? Egyszerűen félelmetes a negatív mutatód folyamatos süllyedése... És a tudat hogy újra Berlinbe kell majd menni :D egy szobácsába, vissza a kezdetekhez. És még a költözést is meg kell oldani egyedül? Bámulatos :).
Apr 20, 2022 10:43:57
dilomalo
(
x1)
Apr 20, 2022 10:45:07
x1)
Én nagyon szurkolok, hogy bírja ki egy közös ebédig a team-el. Hiszen aSodi olyan gusztusosan tud az első fogaival kettőt rágni, utána nyeldekelni, a száját az aktuális ruházatába törölni. Mindenkinek meghozná az étvágyát. :)
az ilyeneket kellene lájvoznia, David Attenborough féle narrálással, "Józsi most látta előszőr, ahogy egy éhes fatászbika a szájába veszi az ételt, Józsinak eddig tartott az ebédszünet" csak úgy fhosná
Nemzet Krónikása
(
x21)
Apr 20, 2022 10:48:02
x21)
Én úgy értelmezem, hogy Endre azt gondolja, hogy meg volt az etyetem java, majd könyveket is olvasott* és egyszer látott java script-et amit nem nagyon értett.
Ilyen szar könyveket én sem olvasnék el. Ki az a barom, aki csak cím alapján vesz kézbe egy könyvet?...
linzi fapóleon
(
x8)
Apr 20, 2022 10:51:59
x8)
...
Ezt, a valóság és a sneci fantáziája közti eltérést az autipajzs nevű szerve próbálja korrigálni, aminek a fő energiaforrása az alkohol, és a trashlegyek felszopása.
Az autipajzs kifejlődését még snecológusok aktívan kutatják, de egyes elméletek szerint Sodi kurvaanyja, a Golda, összevissza kúrt mindennel, rénszarvassal, hómlesszel, kis zöld emberkékkel, és méhében a sok geci összeállt, mutáció alakult ki, aztán egy nem túl szép napon kifosta a kis Sodit.
Sajnos nem volt egy épeszű sem a környéken, aki falhoz baszta volna, és ez az elmaradt mozdulat a későbbiekben sok embernek okozott sok szenvedést
...
Ezt, a valóság és a sneci fantáziája közti eltérést az autipajzs nevű szerve próbálja korrigálni, aminek a fő energiaforrása az alkohol, és a trashlegyek felszopása.
Az autipajzs kifejlődését még snecológusok aktívan kutatják, de egyes elméletek szerint Sodi kurvaanyja, a Golda, összevissza kúrt mindennel, rénszarvassal, hómlesszel, kis zöld emberkékkel, és méhében a sok geci összeállt, mutáció alakult ki, aztán egy nem túl szép napon kifosta a kis Sodit.
Sajnos nem volt egy épeszű sem a környéken, aki falhoz baszta volna, és ez az elmaradt mozdulat a későbbiekben sok embernek okozott sok szenvedést
...
bazze az év kommentje volt ez nálam!
Mérnemhagyodabba
Apr 20, 2022 10:52:00
Vajon a sikeres youtube csatorna felépítéséről szóló könyvet kiolvasta? Vagy valamelyik tibi által szétvert bútor alá tette támasztéknak?
Apr 20, 2022 10:52:00
Sanyibacsi
(
x6)
Apr 20, 2022 10:53:40
x6)
Gyagya úgy nézem abszolút nem végzi el a szükséges kereséseket, tájékozódást mielőtt bármit megvesz.
Manapság aki nem tudja használni a google-t az digitális analfabétának minősül, ez egy állítólag IT-stól pedig megbocsájthatatlan hiányosság.
Amúgy mivel egy könyv nem eléggé interaktív neki, ezért kétlem, hogy akár egyetlen szakkönyvet is kiolvasott volna úgy, hogy a gép előtt gyakorolja amit az imént olvasott.
Nem vagy tolvaj szhar?
ál-anyagos
Apr 20, 2022 10:55:01
420 nap van, remélem ma pöfékelsz egy szmokit a kedvemért Endruska!
Apr 20, 2022 10:55:01
Nemzet Krónikása
(
x21)
Apr 20, 2022 10:56:17
x21)
Nem vagy tolvaj szhar?
Kérünk belőle egy maximum 2 oldalas recenziót, times new roman betűtípussal, 12-es betűmérettel, sorkizárt bekezdésekkel.
trolléga
(
x30)
Apr 20, 2022 10:57:18
x30)
Nem vagy tolvaj szhar?
Nem vagy tolvaj szhar?
Elvitt egyszer az utcáról egy Hare Krishnás könyvet is a nagy keresztény krónikás, pisztos előbb azt olvassa ki :DD
Jonciii
(
x8)
Apr 20, 2022 11:03:05
x8)
420 nap van, remélem ma pöfékelsz egy szmokit a kedvemért Endruska!
Attól tartok csak a tervek mennek ma füstbe :D
Fakenguru
(
x5)
Apr 20, 2022 11:06:22
x5)
Asodi! Azóta, hogy Linzben levadásztalak, először vagyunk egy városban ismét. Szerinted megtalálom, hova mentél állásinterjúra?
Hát azért hetyetye.
banshee
(
x24)
Apr 20, 2022 11:06:52
x24)
Találta ezeket mint a peroni pizzát?
Hahó
(
x136)
Apr 20, 2022 11:09:56
x136)
Asodi! Azóta, hogy Linzben levadásztalak, először vagyunk egy városban ismét. Szerinted megtalálom, hova mentél állásinterjúra?
Endre
Apr 20, 2022 11:10:45
I need a shecock exploding in my mouth!
Jaj, bocs! Nem ide!
Jaj, bocs! Nem ide!
Apr 20, 2022 11:10:45
Hahó
(
x136)
Apr 20, 2022 11:15:38
x136)
Múlt héten azt mondta, hogy 80-100 %, hogy ezen a héten kap majd állásajánlatot.
A tegnapiak után kétlem.
A tegnapiak után kétlem.
Fakenguru
(
x5)
Apr 20, 2022 11:16:27
x5)
Remegve várom a napot amikor bekacsazik az irodánkba. IT cég, tuti hogy szorason belül van a recskagepnek, ráadásul van pikkdata reszlegunk és értékesítés is.
A mai napom úgyis ügyintézős, mászkálós, a rollerem épp itt áll mellettem, szóval ha bárhonnan belajvozik asodi ott lesz mögötte afakenguru. ;)
Sanyibacsi
(
x6)
Apr 20, 2022 11:17:29
x6)
Múlt héten azt mondta, hogy 80-100 %, hogy ezen a héten kap majd állásajánlatot.
A tegnapiak után kétlem.
A tegnapiak után kétlem.
Józanul nagyon depis, amit sörrel kezel, aztán kijózanodik, megint depis amit sörrel kezel.
Így nehéz teljesíteni.
banshee
(
x24)
Apr 20, 2022 11:21:01
x24)
Másnaposság tüneteit se bírja, amit sörrel kezel...
Éjfél
Apr 20, 2022 11:21:19
Látod Púpom, állás ajánlat az van. Csak nincs kompetenciád a betöltéshez. Szóval marad a segély :(. Amit lenyúlsz a tisztességes osztrákok elöl.
Apr 20, 2022 11:21:19
Hahó
(
x136)
Apr 20, 2022 11:21:28
x136)
Végül kiderült, hogy mire költ évi 150 millió eurót a tegnapi melócsá?
Ezek szerint évi milliárd eurós árbevételű cégnél volt tegnap.:)))
Heineken At gmbh
Apr 20, 2022 11:25:12
Azt mondták hogy ide jöjjünk megköszönni.Tisztelt kutatók köszönjük hogy eladásainak felreptették Linz környékén nem tudjuk hogy csinálják de így tovább!
Apr 20, 2022 11:25:12
KicsiNéző
(
x13)
Apr 20, 2022 11:28:44
x13)
Hát púp, találtam egy igen csak érdekes régi emléket. Emlékszel arra mikor 05z1-nak magyaráztad az 1 millió fütyit?
youtu.be/uwqvV2H1Mfg
youtu.be/uwqvV2H1Mfg
Jókis videó :)
Ez a 05z1 ez kicsoda amúgy? A Márk? Ilyenkor még sajnos nem követtem a kedvenc púposunkat.
Fakenguru
(
x5)
Apr 20, 2022 11:32:01
x5)
Volt egy félmondata amit elröhögött, elhörgött. Az arra utalt, hogy SMS küldésre. Gondolom ez is valami nagyobb online ruha kereskedö cég, ahol SMS-ben tartják a kapcsolatot a vásárlókkal. Amit ö persze szá-szá-szházötvehenmilliónak hallott/akart hallani, egy ennél nagyságrendekkel kisebb összeget.
Windrad gmbh
Apr 20, 2022 11:32:17
Ma egy férfi, aki bejött hozzánk interjúra, de mindig csörgött a telefonja, kirúgtuk, kérdésre ismételgett valamit erről a "sodi fórumról". Valaki értesítheti a családját? Köszönöm, Julia Bécsből
Apr 20, 2022 11:32:17
Hahó
(
x136)
Apr 20, 2022 11:36:12
x136)
Tényleg mehetnének most a telefonok szűntelenül, hogy mi a helyzet a mazdával.
Éjfél
Apr 20, 2022 11:41:05
A legjobban nem az idegesíti hogy csörög, hanem ha egy olyan ember hívja, aki félelmet generál benne. Ott van pl. rBali, aki MÁTHÉ amúgy...
Apr 20, 2022 11:41:05
Jonciii
(
x8)
Apr 20, 2022 11:45:37
x8)
Azt én is megpróbálom ma a krónikában, nem tudom felveszi-e majd a gyökér
Jonciii
(
x8)
Apr 20, 2022 11:47:02
x8)
Kéne nézni valami osztrák esim-et, arról felvenné :D
Jonciii
(
x8)
Apr 20, 2022 11:48:50
x8)
Ma egy férfi, aki bejött hozzánk interjúra, de mindig csörgött a telefonja, kirúgtuk, kérdésre ismételgett valamit erről a "sodi fórumról". Valaki értesítheti a családját? Köszönöm, Julia Bécsből
Akkor az nem a gyagyás volt, ő nem is hasonlít férfira
SnecológusHallgató
(
x4)
Apr 20, 2022 11:49:26
x4)
Kéne nézni valami osztrák esim-et, arról felvenné :D
Van mindhárom szolgáltatónál (A1, Drei, T-Mobile), lehet próbálkozni trollégák. :D
Nagyon korán reggel jártam arra, megvolt még a jármű, de biztos érdekli gyagyást, mi a helyzet a rentábilis befektetésével. :D
Ásó27
(
x68)
Apr 20, 2022 11:50:07
x68)
Mifaaaaaaaaaaaan
Hahó
(
x136)
Apr 20, 2022 11:53:44
x136)
Fasza Tematikus Endre short!
youtube.com/shorts/FscAVi1Cz5w?feature=share
Szép ütés zsidó!
trolléga
(
x30)
Apr 20, 2022 12:04:01
x30)
Hogy telik az ebéd szünet kicsi zsidó? Találtál a kajárdában olyan ételt amit felismertél? Mr. Döner - pizza - meki
Éjfél
Apr 20, 2022 12:10:32
Hogy telik az ebéd szünet kicsi zsidó? Találtál a kajárdában olyan ételt amit felismertél? Mr. Döner - pizza - meki
Szar egy kantin. kolbász és kenyér nem volt, sört meg nem lehet a melócsában fogyasztani. Pedig reggel óta rágom magam hogy lehúznék pár dobozzal.
Apr 20, 2022 12:10:32
ascites
(
x57)
Apr 20, 2022 12:21:08
x57)
Ez a mai bécsi melócsá.
MaxPayne
(
x24)
Apr 20, 2022 12:23:30
x24)
Egy ilyen nagy cegrol tudok Becsben, amirol el tudom kepzelni az ekkora penzmozgast, es az a Novomatic.
Trollul Madár
(
x15)
Apr 20, 2022 12:25:51
x15)
Endre!
Van már hibalista?
Ugyanígy egy méhrákos is jolly joker. 25 év gyerektartást spórolsz meg egy méhrákos született nőnél.
Van már hibalista?
40_éves_junior
(
x6)
Apr 20, 2022 12:26:57
x6)
Egy ilyen nagy cegrol tudok Becsben, amirol el tudom kepzelni az ekkora penzmozgast, es az a Novomatic.
erős tipp, én egy nagyobb multicég bécsi irodáját sem tartom kizártnak.
Twiccs Chat
(
x5)
Apr 20, 2022 12:29:16
x5)
MaxPayne
(
x24)
Apr 20, 2022 12:33:26
x24)
A Novomaticnak rengeteg leanyvallalata van, fogadoirodaktol egeszen a mobil jatek app fejlesztokig, szoval szeles a paletta. Ugyanakkor en sem hiszem, hogy ott par napnal tovabb megturnek a pedofil zsidojat.
A media marktos otleten felnyeritettem, pedig nem is vagyok ló!
xray
(
x21)
Apr 20, 2022 12:44:12
x21)
A Novomaticnak rengeteg leanyvallalata van, fogadoirodaktol egeszen a mobil jatek app fejlesztokig, szoval szeles a paletta. Ugyanakkor en sem hiszem, hogy ott par napnal tovabb megturnek a pedofil zsidojat.
a kedvezményes vásárlási lehetőség miatt biztos megfontolná. :) A media marktos otleten felnyeritettem, pedig nem is vagyok ló!
40_éves_junior
(
x6)
Apr 20, 2022 12:45:05
x6)
MediaMarktManó már nincs, lesz helyette MediaMarktGoblin.
Jonciii
(
x8)
Apr 20, 2022 12:59:17
x8)
Otthon nég csekkolom, létezik, hogy egyiknél sincs angol nyelv az oldalukon?
Várja a gyagyás, pisztolgatja rendesen.
Mára kicsit rendhagyó krónikát tervezek :)
Szó szerint :)
a májusi cicakeresésekről
Apr 20, 2022 13:06:34
vajon mikor kiderül, hogy nem élt 40 évesen még soha senkivel és nem is volt barátnője még soha akkor mit fog szólni hozzá a szerencsétlen áldozat?
illetve ki az aki jobbra húzná ezt a vekni fejet?!
így elképzelem a párbeszédet btw:
- ..szóval ennyit rólam, és te? hány barátnőd volt?
- 4-5 akivel szex is volt, amúgy több is, de attól is függ mit nevezünk barátnőnek, hetyetye hatyatya, mert ha azt is ha rámmosolyogtak akkor pl. több száz
- te amúgy még szűz vagy?
- NANANANANA, EZT NE! EZT NE!
mindenki rájön két mondat után, hogy ez nemnormális, a gyagyásnak meg beindul a paranoiája és nekiáll majd büdöskurvázni meg beépített trollozni
nem lesz őszinte mert hogy is lehetne? egy csődtömeg az ember.. aztán emiatt figyelnie kell, hogy mikor mit hazudott, nehogy egy keresztkérdéssel megzavarják a teknősbéka álmát viszont emiatt meg feszült lesz, hogy folyton résen kell lenni.. izzad majd, iszik, hogy nyugtassa magát, de előbb-utóbb úgy is fényderül majd a hazugságaira és boom, meg is érkeztünk oda, hogy miért nem próbálkozik/próbálkozott eddig soha sodi párt keresni
teljesen felesleges időpazarlás, basszál be inkább aztán óbégass, fenyegetőzz, keresd a hibásokat! ... ja, már beismerted pl. tegnap, hogy a Merci kapcsán te vagy a hibás! ...de Merci MIATT! Szóval azért mégiscsak ő a hibás, hogy a büdös kurva anyját neki!
rögtön ahogy felelősséget vállalnál valami miatt a következő mondattal már dobod is le magadról mindet xD
"kiirtottam a családját igen, DE AZÉRT MERT.." párbajhelyzet .. elmebetegség .. sodi
inkább valami pszichoterápiára regisztrálj te szerencsétlen, ne a tinderre
illetve ki az aki jobbra húzná ezt a vekni fejet?!
- 4-5 akivel szex is volt, amúgy több is, de attól is függ mit nevezünk barátnőnek, hetyetye hatyatya, mert ha azt is ha rámmosolyogtak akkor pl. több száz
mindenki rájön két mondat után, hogy ez nemnormális, a gyagyásnak meg beindul a paranoiája és nekiáll majd büdöskurvázni meg beépített trollozni
nem lesz őszinte mert hogy is lehetne? egy csődtömeg az ember.. aztán emiatt figyelnie kell, hogy mikor mit hazudott, nehogy egy keresztkérdéssel megzavarják a teknősbéka álmát viszont emiatt meg feszült lesz, hogy folyton résen kell lenni.. izzad majd, iszik, hogy nyugtassa magát, de előbb-utóbb úgy is fényderül majd a hazugságaira és boom, meg is érkeztünk oda, hogy miért nem próbálkozik/próbálkozott eddig soha sodi párt keresni
teljesen felesleges időpazarlás, basszál be inkább aztán óbégass, fenyegetőzz, keresd a hibásokat! ... ja, már beismerted pl. tegnap, hogy a Merci kapcsán te vagy a hibás! ...de Merci MIATT! Szóval azért mégiscsak ő a hibás, hogy a büdös kurva anyját neki!
rögtön ahogy felelősséget vállalnál valami miatt a következő mondattal már dobod is le magadról mindet xD
"kiirtottam a családját igen, DE AZÉRT MERT.." párbajhelyzet .. elmebetegség .. sodi
inkább valami pszichoterápiára regisztrálj te szerencsétlen, ne a tinderre
Apr 20, 2022 13:06:34
nonsense
(
x1)
Apr 20, 2022 13:13:20
x1)
Mindenre előre gyárt válaszokat, most ez is felkerül a listára.
Eljátsza majd a misztikus szeretőt aki a frappáns körmondatai révén tartja élénken a lányok érdeklődését.
max5enutálnak
(
x47)
Apr 20, 2022 13:29:01
x47)
Fasza Tematikus Endre short!
endre baszdmeg, te annyira hülye vagy, mint egy demens 80 éves agyhalott, aki veszekszik az időjárás jelentéssel.
Te képes vagy loopolni egy videónak, de min vergődök? de min vergődök? de min vergődök? de min vergődök? de min vergődök? de min vergődök?
Egy videó nem tud válaszolni, még akkor sem ha 10x teszed fel ugyanazt a kérdést. Nem tudtad? Te alkalmatlan buta fasz.
cucksodi
(
x3)
Apr 20, 2022 13:34:11
x3)
Ha ilyen hülye lenne akkor nem rúgnák ki mindenhonnan... ja várj
Hahó
(
x136)
Apr 20, 2022 13:36:57
x136)
Feléledt a púpfal, de nincs beharangozva a shiker.
kicsisodi
Apr 20, 2022 13:42:03
Minden fasza, ma már meg is volt s céges fotózás.
6.
Apr 20, 2022 13:42:03
-
Apr 20, 2022 13:46:52
Feléledt a púpfal, de nincs beharangozva a shiker.
Én annyira nem bánnám, ha megkapná a piktatás állást. Feltéve, hogy rögtön a hó elején utalják a segélyt, az utalás után olyan -9 ezer körül állna most a kártyákon. A költözés 1500 euró kaució plusz a költöztetők díja, plusz az ingatlanközvetítőé és könnyen lehet, hogy nem kezdene elsején, csak mondjuk 9-én. Tehát június elején az első fizetése után -11-13k-ban állna a kártyákon és Bécs a trollkodások szempontjából is jobb hely. Közelebb van és van kihelyezett intervencionista tagozat is. Ráadásul a piktatás állásból 6-8 hónap után akkor is repülne, ha egy megúszós multiról beszélünk, mert ennyi idő se lenne neki elég a fejlesztői környezete feltelepítéséhez, ami még itt is feltűnne valakinek egy idő után.
Apr 20, 2022 13:46:52
-
Apr 20, 2022 13:48:22
Minden fasza, ma már meg is volt s céges fotózás.
Ez má' nekem is sok.
Apr 20, 2022 13:48:22
Éjfél
Apr 20, 2022 13:49:03
Ez még nagyobb shiiiiker, mert azt mondta: "Ha ez a melócsá nem jön össze, akkor költözök vissza Berlinbe".
Így a mai live nagy bejelentése: Hamarosan érkezik az S22, de már csak Berlinben lesz unboxing :D
Apr 20, 2022 13:49:03
-
Apr 20, 2022 13:51:56
Van még egy csütörtöki linz környéki (állítólag leonding, de könnyen lehet, hogy hazudott) interjúja utolsó utáni esélyként.
Apr 20, 2022 13:51:56
Púpszászi napelem
(
x13)
Apr 20, 2022 13:55:39
x13)
Szerencsère nem bírna ki pikkdatán próbaidõnél többet. Pont elég lenne hogy elkezdjen nagy arcal költekezni aztán mikor kirúgják jönne egy mégnagyobb lájfdéndzsör
KicsiNéző
(
x13)
Apr 20, 2022 13:57:26
x13)
Én is így gondolom. Ha valami csoda folytán fel is veszik, próbaidő alatt kibasszák, és akkor ott fog állni, hogy:
- felmondási kaució a Linzi lakásból
- bécsi kaució + ügynöki díj (ez olyan 4-6 havi lakbér csak magában)
- és ismét segély
Szóval ha ezt valami csoda folytán megkapná, az lenne a legjobb Blaha szempontból.
-
Apr 20, 2022 13:57:37
Ez má' nekem is sok.
Ez má' nekem is sok.
Nem lóg kellően a zacsi és a szőr sem autentikus.
Apr 20, 2022 13:57:37
trolléga
(
x30)
Apr 20, 2022 13:59:35
x30)
8 perce púpfal live
www.facebook.com/kissendrefarkas/videos/1371261743300032/
PúpszásziVámpír
(
x10)
Apr 20, 2022 14:01:58
x10)
8 perce púpfal live
facebook.com/kissendrefarkas/videos/1371261743300032/
Megint ocsmány, mint mindig.
SnecológusHallgató
(
x4)
Apr 20, 2022 14:02:48
x4)
Picit utána kellett olvasnom a témakörben lévő műveletlenségem okán, mi ez a big data egyáltalán (ugyanis én kevésbé érintkezem ilyesmivel a munkám során). De mivel tudok angolul (egyes gyagyás kreténekkel ellentétben) sikerült egy tök jó összefoglalót találnom.
Nos, azt gondolom, ez sok helyen stratégiai történet, gyagyásunk nem tudja megugrani. Mert egyrészt, biztos hülye lenne hozzá, ha adnék egy feladatot neki pl. hogy ügyféladatbázisból csináljon ilyen-olyan dolgokat döntés-előkészítési célból... Na, abból szép kis hibalista lenne azt hiszem. :D
Hamar melócsá lesz ebből (is) azt hiszem. :D
Ény eszt nyem éjtyem hetyetye
Nos, azt gondolom, ez sok helyen stratégiai történet, gyagyásunk nem tudja megugrani. Mert egyrészt, biztos hülye lenne hozzá, ha adnék egy feladatot neki pl. hogy ügyféladatbázisból csináljon ilyen-olyan dolgokat döntés-előkészítési célból... Na, abból szép kis hibalista lenne azt hiszem. :D
PúpszásziVámpír
(
x10)
Apr 20, 2022 14:06:18
x10)
Ezekből lesz se melócsa. Nem tudja a java részeit, meg a logikai feladványok se mennek. Eddig lehetett eljutni Endre!
Álmodjatok Rémeket!
KicsiNéző
(
x13)
Apr 20, 2022 14:06:44
x13)
Picit utána kellett olvasnom a témakörben lévő műveletlenségem okán, mi ez a big data egyáltalán (ugyanis én kevésbé érintkezem ilyesmivel a munkám során). De mivel tudok angolul (egyes gyagyás kreténekkel ellentétben) sikerült egy tök jó összefoglalót találnom.
Nagyobb cégeknél nyilván nem egy ember építi ezt meg, meg találja ki.
Vannak erre szakosodott Data Scientistek, a Big Data itt általában arra utal, hogy különböző data pipelineoakt építsen/optimalizáljon, stb.
Nyilván ehhez is hülye.
Nemfatyle
(
x7)
Apr 20, 2022 14:08:29
x7)
Gyagyás, ha elköltözöl Berlinbe, és kibasznak az első melócsádból akkor lesz megint "mondtak volna nemet" loop?
Nem basznám meg, tehát nem vok ratyi.
-
Apr 20, 2022 14:09:23
8 perce púpfal live
Még bécsben van. Aki ütni akarja, annak van egy adatpont, hogy merre jár. A pályaudvaron keresném meg.
Apr 20, 2022 14:09:23
bolgár jeti
(
x30)
Apr 20, 2022 14:13:44
x30)
hahaha savanyú a szőlő, Bécs nem is tetszene neki.
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
bolgár jeti
(
x30)
Apr 20, 2022 14:15:44
x30)
"A beszélgetés része jól ment a dolognak... csak, hát most hogy mondjam... mind a kettőnél volt olyan része is, ami ilyen gondolkodós vagy szakmai... az a része már kevésbé jó"
Hahahaha, felkészül a következő interjúra Java-ból meg a logikai feladványokra :D :D :D
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
Hahahaha, felkészül a következő interjúra Java-ból meg a logikai feladványokra :D :D :D
max5enutálnak
(
x47)
Apr 20, 2022 14:17:52
x47)
Ez egy nagyon jó hangulatú live volt! Mármint nekem kimondottan jó hangulatom lett utána :DDD
cucksodi
(
x3)
Apr 20, 2022 14:19:16
x3)
hotyfolt púpfal lájvsz:
- hülye volt mert nem a korlátlan netet használja de teljesen mindegy
- megvoltak a beszélgetések (csend) nagyjából jó hangulatban teltek el
- nem alkalmas az új csatorna lájvszra még
- minden leirt követelményt teljesit a púp
- őszintén nem érezné jól magát, nem tetszik az egész hangulata (bécs vagy melócsá?)
- nem érdekli mi van a maszdával
- ez van gyerekek, este elmondja mik a benyomásai ( hosszú tibi loop lesz úgy is)
- ha azt mondják hogy igen akkor a púp is igent mond, deeeeeeee.... beszélgetés része jól ment, de mind a kettőnél volt olyan rész ami gondolkodós (hülye fasz programozó állásra jelentkeztél, nem varrónőnek)
[görbe orr cam közben]
- további interjukra felkészül technikai kérdésekre is :DD
- logikai feladvány is volt és az sose ment jól a púpnak
- sokkal szarabb interjukra is felvették már, nem reménytelen ez sem, de a keresést nem hagyja abba
- iroda: 80as évek hangulata, nem modern
[hülyeségekben vannak közbe a nézők]
- kómásan vett jegyet, természetesen elbaszta
[cica szobrokat néz]
- sokkal több lehetősége lenne ha bécsben lakna, ezt az megnézni, ennek ellenére nincs meg azaz érzés hogy jó helyen van
- helló szevasztok
puskapoj
- hülye volt mert nem a korlátlan netet használja de teljesen mindegy
- megvoltak a beszélgetések (csend) nagyjából jó hangulatban teltek el
- nem alkalmas az új csatorna lájvszra még
- minden leirt követelményt teljesit a púp
- őszintén nem érezné jól magát, nem tetszik az egész hangulata (bécs vagy melócsá?)
- nem érdekli mi van a maszdával
- ez van gyerekek, este elmondja mik a benyomásai ( hosszú tibi loop lesz úgy is)
- ha azt mondják hogy igen akkor a púp is igent mond, deeeeeeee.... beszélgetés része jól ment, de mind a kettőnél volt olyan rész ami gondolkodós (hülye fasz programozó állásra jelentkeztél, nem varrónőnek)
[görbe orr cam közben]
- további interjukra felkészül technikai kérdésekre is :DD
- logikai feladvány is volt és az sose ment jól a púpnak
- sokkal szarabb interjukra is felvették már, nem reménytelen ez sem, de a keresést nem hagyja abba
- iroda: 80as évek hangulata, nem modern
[hülyeségekben vannak közbe a nézők]
- kómásan vett jegyet, természetesen elbaszta
[cica szobrokat néz]
- sokkal több lehetősége lenne ha bécsben lakna, ezt az megnézni, ennek ellenére nincs meg azaz érzés hogy jó helyen van
- helló szevasztok
bolgár jeti
(
x30)
Apr 20, 2022 14:19:45
x30)
És a végére feltűnt neki, hogy Bécs hasonlít Budapestre :D jó live volt pedofil, még ilyeneket
Zegernye
(
x2)
Apr 20, 2022 14:20:18
x2)
" mind a kettőnél volt olyan része is, ami ilyen gondolkodós vagy szakmai... az a része már kevésbé jó"
Igazad van sodi, én sem fogadtam volna el az állást!
Hogy lehet ilyen hülyeségeket kérdezni, ami a szakmával kapcsolatos.
Tiltsd le őket a picsába.
-
Apr 20, 2022 14:22:10
Hétvégén azt loopolta, hogy ő csak Pesten(valójában Budán lakott) volt boldog valaha az életében és csak kényszerből költözött külföldre, ezért talán visszaköltözne Pestre fizikailag megtartva az osztrák munakviszonyt.
Kedden azt magyarázta, hogy talán Berlinbe költözik, mert ott volt a legboldogabb valaha, de Bécsnek is örülne, mert az is nagyváros.
Most pedig azt mondta, hogy Bécs túlságosan hasonlít Pestre ezért nem tetszik neki a hangulata.
Következetesség a'la sodi.
Kedden azt magyarázta, hogy talán Berlinbe költözik, mert ott volt a legboldogabb valaha, de Bécsnek is örülne, mert az is nagyváros.
Most pedig azt mondta, hogy Bécs túlságosan hasonlít Pestre ezért nem tetszik neki a hangulata.
Következetesség a'la sodi.
Apr 20, 2022 14:22:10
40_éves_junior
(
x6)
Apr 20, 2022 14:23:56
x6)
a púpfal live várható trashvodra?
hotyfolt
Apr 20, 2022 14:25:43
Rövid bécsi bejelentkezés
Össze-vissza áll az a 2 szál haja is
Nem az új mobilnetet használja
Megtörténtek a beszélgetések, jó hangulatban teltek állítása szerint
Megvannak a feltételek hozzá, de mobilról továbbra sem tud Youtube lájvozni
Nem tudja eldönteni, hogy jól érezné-e magát ott Bécsben, de inkább nem
Este lájfsz, majd beszámol részletesebben
Várja, hogy visszajelezzenek neki
Ha felveszik akkor nagy kegyesen elfogadja
Volt gondolkodós rész, de legalábbis rákérdeztek a Java nyelvi ismereteire, az nem igazán ment neki :D
Legközelebbi interjúkra technikai kérdésekre is felkészül, erre is figyel
Pikkdata = logikai feladvány, az sose ment neki jól
Cset: tehát szar voltál
Állítása szerint ennél rosszabbul sikerült interjúkra is felvették
Nem érzi teljesen reménytelennek, de azért még keres melócsát
Nem modern, hanem 80-as évekbeli az iroda (egy 100 millió eur forgalmú cégnél? megint hazudsz gyagya?)
Reggel kómásan elrontotta a jegyvásárlást, este majd elmeséli a balfaszkodását
Ha Bécsben lakna több lehetősége lenne, de azért nem egy Berlin, nem igazán tetszik a fatászpikának a miliő
Túlságosan hasonlít Pestre
Heó
Rövid bécsi bejelentkezés
Össze-vissza áll az a 2 szál haja is
Nem az új mobilnetet használja
Megtörténtek a beszélgetések, jó hangulatban teltek állítása szerint
Megvannak a feltételek hozzá, de mobilról továbbra sem tud Youtube lájvozni
Nem tudja eldönteni, hogy jól érezné-e magát ott Bécsben, de inkább nem
Este lájfsz, majd beszámol részletesebben
Várja, hogy visszajelezzenek neki
Ha felveszik akkor nagy kegyesen elfogadja
Volt gondolkodós rész, de legalábbis rákérdeztek a Java nyelvi ismereteire, az nem igazán ment neki :D
Legközelebbi interjúkra technikai kérdésekre is felkészül, erre is figyel
Pikkdata = logikai feladvány, az sose ment neki jól
Cset: tehát szar voltál
Állítása szerint ennél rosszabbul sikerült interjúkra is felvették
Nem érzi teljesen reménytelennek, de azért még keres melócsát
Nem modern, hanem 80-as évekbeli az iroda (egy 100 millió eur forgalmú cégnél? megint hazudsz gyagya?)
Reggel kómásan elrontotta a jegyvásárlást, este majd elmeséli a balfaszkodását
Ha Bécsben lakna több lehetősége lenne, de azért nem egy Berlin, nem igazán tetszik a fatászpikának a miliő
Túlságosan hasonlít Pestre
Heó
Apr 20, 2022 14:25:43
-
Apr 20, 2022 14:26:09
Apr 20, 2022 14:26:09
Sanyibacsi
(
x6)
Apr 20, 2022 14:27:03
x6)
Fifi, hallgatom a púpfalas mekegésed, és ezek jutottak eszembe:
- bécs hiába nagyváros, egyedül leszel ott is. Sehol nem fogod jólérezni magad, ahol nincs a szisza a közelben. Ez Pest.
- úgy látom ide sem fognak felvenni, mert nem a hetyetye számít, hanem pont az a pici szakmai felkérdezés, amibe belesültél, mert képtelen vagy gondolkodni.
- további interjúkra fel akarsz készülni szakmai kérdésekből? Nem azt hazudod mindenhol, hogy a tapasztalatod alapján te senior kategória vagy? Ujjadból kellene kiráznod ezeket, nem felkészülni… Javahoz sem értesz te trainee szinten vagy.
- reggel megint kómásan keltél és elbasztad a jegyvásárlást, mennyi idő kell neked, hogy belásd a rosszabbodó alkoholizmusod és a rég meglévő elmebajod nem jó irányba visz.
- este megint magadról akarsz beszélni, ahelyett, hogy kontentet gyártanál. Fifi, senkit nem érdekel az életed, mert egy unalmas vén buta alkoholosta buzi vagy, aki beszélni sem tud. Ez nem kontent, ez csak téged szolgál megint, hogy legyen kinek elmondani. Megerőszakolod a nézőidet, akik elmondták mit akarnak, de te leszarod.
Ez nem lesz sokáig tartható.
Márió?
- bécs hiába nagyváros, egyedül leszel ott is. Sehol nem fogod jólérezni magad, ahol nincs a szisza a közelben. Ez Pest.
- úgy látom ide sem fognak felvenni, mert nem a hetyetye számít, hanem pont az a pici szakmai felkérdezés, amibe belesültél, mert képtelen vagy gondolkodni.
- további interjúkra fel akarsz készülni szakmai kérdésekből? Nem azt hazudod mindenhol, hogy a tapasztalatod alapján te senior kategória vagy? Ujjadból kellene kiráznod ezeket, nem felkészülni… Javahoz sem értesz te trainee szinten vagy.
- reggel megint kómásan keltél és elbasztad a jegyvásárlást, mennyi idő kell neked, hogy belásd a rosszabbodó alkoholizmusod és a rég meglévő elmebajod nem jó irányba visz.
- este megint magadról akarsz beszélni, ahelyett, hogy kontentet gyártanál. Fifi, senkit nem érdekel az életed, mert egy unalmas vén buta alkoholosta buzi vagy, aki beszélni sem tud. Ez nem kontent, ez csak téged szolgál megint, hogy legyen kinek elmondani. Megerőszakolod a nézőidet, akik elmondták mit akarnak, de te leszarod.
Ez nem lesz sokáig tartható.
Márió?
trolléga
(
x30)
Apr 20, 2022 14:27:18
x30)
Ez egy nagyon jó hangulatú live volt! Mármint nekem kimondottan jó hangulatom lett utána :DDD
én is kurva jót röhögtem. programozótól logikai feladványokat kérdeznek, hát még ilyet, erre senki nem számított volna :D gyere nevess együtt a kommenthaverokkal gyagya
ascites
(
x57)
Apr 20, 2022 14:31:41
x57)
Púpos, ha erre jársz. Nem lehet, hogy ezért nem jön össze a melókeresés, mert 251 cég tudja, hogy ki vagy?

Ide még nem érte el a híred a jelek szerint, de magadtól estél pofára. Hajrá!

halászlé
(
x24)
Apr 20, 2022 14:35:23
x24)
Látod Púpom, állás ajánlat az van. Csak nincs kompetenciád a betöltéshez. Szóval marad a segély :(. Amit lenyúlsz a tisztességes osztrákok elöl.
max5enutálnak
(
x47)
Apr 20, 2022 14:35:31
x47)
Púpos, ha erre jársz. Nem lehet, hogy ezért nem jön össze a melókeresés, mert 251 cég tudja, hogy ki vagy?
Levente munkássága is óriási :DD
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Apr 20, 2022 14:37:53
x38)
Kemény menet volt ez most, kicsit le is olvadtam. 200(!!) oldalt kellett visszaolvasnom, mert amíg ASODI kirúgással, prológussal és herelógatós csatornatörléssel foglalatoskodott, én kénytelen voltam a fehér homokos tengerparton a koktélokat szürcsölgetni meg a delfinekkel úszkálni. Olyan szar volt, hogy igazából végig folyamatosan ASODIra irigykedtem, de most végre megint itthon vagyok, és két napja folyamatosan olvasom vissza a fórumot. A Mazda-fenyítő egységek csodálatos munkát végeztek, álló fasszal várom az elszállítást! Annak külön örülök, hogy Tibi lezárása óta nincs loopolás (xDDDDDDDDDDD), mert már kicsit émelyegtem, amikor a foscsíkos orrú, viagrától lihegő korcs beszámolt az élményeiről. A melókeresés-excel különösen megdobogtatta a szívemet, a kókler junior 1%-os sikerrátája korszakos Shikerként vonul be a snecológia történelmébe. A munkaügyi miniszter pozíciót natyon szépen köszönöm szépen, de fontos megjegyezni, hogy egy egész minisztérium államtitkárokkal, gyakornokokkal és data engineerekkel (ami ASODI soha sem lesz!!) dolgozik folyamatosan azon, hogy a korcs a világ bármely pontján a lehető leghamarabb elveszítse az állását, szóval az érdem mindenkié! Nem véletlen, hogy most síel mindenki, mert ASODI éppen állást keres, és egyre kevesebb esélye van arra, hogy találjon is. Az a tény, hogy a Vital bemártotta az AMS-nél elég kevés embert mozgatott meg, de a minisztériumunk kommünikéje elolvasása után mindenki megértheti, hogy ez gyakorlatilag egy atombomba ledobásával egyenértékű. Nincs az a kurva élet, hogy BÁRKIT lebasszon a munkaügyi hivatal, ahhoz olyan szinten extrém retardnak kell lenni, hogy ASODI szerintem ebben is pionír. A Blaha elérhető közelségbe került, mert ahogy a Goldás hangfelvételeket hallgattam (konkréten visítva a röhögéstől), a púpszászi exodus esélye minimális (oddsos troll, Hahó!). Különleges melegséggel töltötte el a szívemet az is, hogy ASODI olyan mélyre került, hogy az sem volt már elég neki, hogy ide írt, hanem 2000 Eurót kellett hangulatjavító kütyüvásárlásra fordítania, persze a hitelkártyáról, hogy-lehet-valaki-ekkora-retard!!! Hab a tortán, hogy egy ótvar szar telefont vett, ami pont olyan, mint a régi, egy tavalyi iPhone 12 Pro-val is jobban járt volna, ráadásul olcsóbban megúszhatta volna, de hát ilyen SODI ASODI! A tanszéken hamarosan Mirrorista kitüntetéseket kell osztogatnunk, olyan jó látni, hogy ez az összetartó közösség ilyen profi módon tunkolja bele ASODI fejét a véres habos gecibe, és iktatja ki a YT-bevétel még elméleti lehetőségét is (Máté, neked extra buksisimi, remélem a közeljövőben egy boxerrel is ki fogod egyenesíteni a korcs fogsorát, annyira pofátlan veled). Az erőszaktréning még pörög, abból is elég szép faszerdő fog cseperedni, ha elég troll nézi meg a Titok című filmet, és ASODI egészségi állapota is jól halad, ha csak a köhögő-fuldokló rohamait nézzük. All in all, csodaszép kilátásoknak nézünk elébe itt a tanszéken, ASODI végóráit élvezhetjük most. Recskás, te pedig dögölj meg! Kell még valamit mondanom, Sillingó?
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
Jonciii
(
x8)
Apr 20, 2022 14:40:48
x8)
Bréking! Nem akar hazamenni Pestre!
coub.com/view/fradr
coub.com/view/fradr
ascites
(
x57)
Apr 20, 2022 14:41:01
x57)
Azt a háta nem bírná. Egyedül egy tetemkertben tudna hasznos munkát végezni.
www.life.hu/egeszseg/20160119-a-tennessee-egyetem-tetemkertjerol-keszitett-fotokat-sally-mann-fotos.html
-
Apr 20, 2022 14:42:42
Ez a régi berlini sírós videójából van összevágva.
Apr 20, 2022 14:42:42
167 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

halott pitonszal ez nehéz szerintem