Mármint pénzt.
Mifaaaaaaaaaaaan
nyújtani tudtad? nem.
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
tőled semmit nem vár el. illetve a hitelkártyáidat, de azokat is ellenszolgáltatás NÉLKÜL. mert te a szemében egy lehúzható gyagyás npc vagy. ugyanolyan retard mint te, ugyanúgy gondolkoztok. te is belőle akartál hasznot csinálni, ő is belőled, neki sikerült, neked nem. a tibiverzum egyik mellékszereplője lettél.
SUTTOGÓ HANGON BESZÉLTEM EGÉSZ VÉGIG
Meg egy kemény farkat, dehát nem nagyon jött össze a maszatolás a puha slaggal, amint abból az ominózus reggeli videóból kiderült..
Igaz!?
te debil vagy bazmeg. soha nem tanúsított feléd semmilyen érzelmet, és tőled sem várt el a pénzen és a lakhatáson kívül semmit.
te tényleg nem fogod fel, hogy mi történik körülötted.
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
Azért az öt különböző fizikai együttlét alkalmával én mást tapasztaltam. :D
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
az max 2 volt, ahol mindkétszer csúfosan leszerepeltél.
amíg nem láttuk az mri képet az agyáról, nem feltétlenül nem nő. az esély mindig megvan.
Öt volt.
És erre vered magad? Beleélveztél egy minden tekintetben undorító élőlénybe?
Mifaaaaaaaaaaaan
Ezzel nem dicsekednék te pedofil szhar.
buzik....
úgy érted egy ádámcsutkás, befelé fordított faszú herélt férfival basztál???
na minél többször emlegeted a fajtalankodást, egyre több lesz. exponenciálisan növekszik
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
a 23 mellett lassan az 5 is egy fontos szereplő lesz. max 5-en utálják, 5 nővel volt együtt, 5-ször kúrta meg a tranyót :d lehet megegyezett magával, hogy mindenre 5-öt mond, és akkor nem fogja elfelejteni többé :DD
És azt mondta, hogy az elsőnél csak színlelte az orgazmust! Azóta is ezen röhögök :DDDDDD
Kivételesen nem alkoholt iszok, mert elfogyott.
Hiába hazudsz. Kétszer volt, mondjuk akkor is egy férfit basztál. But ok.
Na bumm.
Egyébként dehogy volt ez teszt, ennyit tudsz csak kitalálni, nulla kreativitással.
"há' valamit elveszítettem. Nem tárgyat, egy kommunikációs formát valakivel, tehát ott ott van gond"
Dehát gyagya valamelyik nap még pont arról loopoltál hogy bele voltál zúgva mint egy tinédzser és üldözted a szerelmeddel, hogy pont az nem tetszett neki. Úgy kell kezelni mint egy darab szart. Most akkor melyik igaz?
Ostoba fhassz
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
Csak bemeséled magadnak hogy megvolt, közben meg kamerán kívűl nem volt egyetlen egy perc intim pillanat sem köztetek.
"há' valamit elveszítettem. Nem tárgyat, egy kommunikációs formát valakivel, tehát ott ott van gond"
Azt várta volna, hogy egyáltalán se süssek el rossz vicceket, de agyrém lett volna, ha én vagyok az egyetlen élő ember, akinek nem szabad.
Ezek most kellettek.
utál téged, neked nem szabad az ő becsületét megsérteni!!!
mire? sem az anyagi helyzeted, sem a videós karriered nem lett jobb tőle, sőt.
öt csúfos lebőgés. azt hiszed hogy belekened a túrót a faszpinába és ez már dicsőség?
intim pillanat? dehát nem is beszélgettek lájvon kívül, sneci mondta.:))))
annyit kommunikáltak amennyit mi láttunk.
Ja várjunk csak, te kommunikálni nem tudsz rendesen XD
Auti körmondatokkal rajtad kívűl ki kommunikál így? SENKI!
nálad az lenne a legtöbb, ha eltakarodnál a picsába a zinternetről.
Én imádom, hogy általában az emberek ilyen huszonévesen már vesznek autót (van jogsijuk), így képbe vannak hogy megy egy adásvétel! (ugyanúgy ahogy első munka & albérlet)
Nem tudom miért van az, hogy én 30 éves koromra már 3 autó adásvételién túl vagyok és tudom hogy kell - miket kell intézni - nézni!? Te meg 40+ évesen se tudsz 1db tragacsot megvenni - átíratni!? :D
Ugyanúgy ahogy általában az emberek ilyen 30éves kor körül már családot alapítanak & lakást vesznek maguknak (még ha magyarba részben hitelből is mondjuk egy 10éves futamidőre), azaz 40+ évesen - amennyi most te vagy már van egy tehermentes ingatlanuk... neked mid van? -20millió egyenleged és 10kmnyi kábeled :D
Se munka, se lakás, se kocsi, se nő (vagy te esetedben férfi vagy tranyó) se család-gyerek és a világon mindenki rühel, mi ez ha nem shiker? :D
HeTe!
tudjuk, hogy KELL.
de mennyi az annyi? 3000 euró vagy még ennél is több? add már össze nekünk, többen kérdezik.
és mit tervezel venni a következő hetekben? hiszen az is KELL majd.
egy roller 700 euróért az már aprópénz, és az fosná a nézőket.
Se munka, se lakás, se kocsi, se nő (vagy te esetedben férfi vagy tranyó) se család-gyerek és a világon mindenki rühel, mi ez ha nem shiker? :D
Ez van. Innen szép nyerni.
a trolloknak :D
Innen már csak Blaha van, te is tudod. :D Mi tudjuk, és nekünk van diplománk. Ennyikeh : D
Na bumm.
látod, nem figylesz...Londoba vágyik a Sziszád, miért nem oda viszed???
mivel autista vagy, gyagyás, így nem értheted az emberi érzelmeket. hadd segítsünk neked!
ha valaki szerelmes valakibe, akkor minden alkalommal amikor meglátja a szerelme tárgyát, akkor jókedvre derül, automatikusan mosolyogni fog. ezt a jelenséget figyelheted meg MINDIG amikor Tibi meglátja Viktort.
és bármit is csinál a nagy Ő, ha szerelmesek vagyunk, akkor megbocsájtjuk neki. ezért tűri el Viktorsznak, ha tibizi. senki mástól nem tűri el, csak Viktortól (judkát is le szokta ordítani ha tibizi)
és most tisztázzuk a te szereped Merci/Tibi életében.
az embereknek vannak szexuális vágyai. és azt muszáj kielégíteniük, még akkor is ha a szexuális partnertől nem akarunk semmi mást. mi, hetero férfi trollok meg tudjuk erősíteni - főleg fiatalkorban - hogy akkor is megszúrjuk a csajt ha éppen herótot kapunk tőle.
ezt történik esetedben is. csak ugye ebben a relációban Tibi a férfi, aki félig női testben megpróbál lecsapni minden szexuális lehetőségre, mert rohadt csúnya tranyóként limitáltak a lehetőségei.
te épp kapóra jöttél - főleg azért mert a kúráshoz még kapott egy ingyen ATM-et is.
de egyértelműen látszik, hogy utál téged. az "együttlétek" másnapján hányingere van magától, menekülne tőled. minden egyes kisebb/nagyobb hibádat kiemeli (pl a vicces tibizés) hogy oka legyen nem veled lenni.
Tudjuk, hogy debil vagy, ezert fogsz meg ideirni. Nem is ertem minek pazarlod a biteket.
Hasfelmetszö Trutymó - Az utolsó finghajlító
Viktorsz még Tibizheti is, és ha oda megy hozzá akkor nem azt kérdezi tőle hogy ki hívta oda... Hát nem is tudom melyikőtöket kedvelheti jobban
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
Miért kell bizonygatnod, hogy tényleg 40 evesen vesztetted el Tibivel?
Folyamatosan bizonyítod, hogy egy 15 éves szintjén van, akihez először nyúltak hozzá. Te tényleg azt hiszed, hogy attól, mert a sörért szopó átoperált férfi hozzád ért, attól szerelmes? :DD
Hallottál már kurvákról? Tudtad, hogy ők nem szerelmesek, hanem pénzért kúrnak?
És az eszedbe jutott, hogy Tibi azért baszik mindenkivel válogatás nélkül, hogy megnyugtassa magát abban a hitben, hogy ő nő? Te is csak egy eszköz voltál ehhez, meg leszedett jó sok pénzzel.
Soha nem merült fel szerelem, vagy bármi más.
Nem úgy Viktorsz esetében, mert Tibi évek óta bele van zúgva és folyamatosan zaklatja, hogy végre leszophassa.
De te olyan geci buta van, semmit nem tudsz az életről és az emberekről.
Diagnózis: Nem meghatározott személyiségzavar - F6090
A B verzió, hogy oda egyedül jutnak el, amikor kész a Jutka útlevele. Ha ez tényleg megvalósul, akkor arra nincs tervem.
Akkor érdeklődve fogok figyelni, és közben ismerkedni.
Látom sikerült lezárni.
Mifaaaaaaaaaaaan
Akkor neked ezért nincs terved. Az a fránya diploma...
Na bumm.
Semmilyen témát nem vágsz Hahó! Egy 15 perces drónjogsit sem tudsz letenni 1 éve, mert annyira hülye vagy!
Mifaaaaaaaaaaaan
És az eszedbe jutott, hogy Tibi azért baszik mindenkivel válogatás nélkül, hogy megnyugtassa magát abban a hitben, hogy ő nő?
Én ugyanezen okból nem vagyok buzi, hogy ő tényleg folyton heteró férfiakkal jön össze szexre.
Attól, hogy egy heteró férfi megbasz egy másik férfit, az a férfi nem lesz nő!
Mifaaaaaaaaaaaan
husom, gyere sűrűbben, Anschlussal kitárgyaltuk. amúgy szerinted mit fog ott csinálni? azt, amit Pesten...(nem részletezem)
Endre!
Hol is a diplomád?
Azt mondtad nem számít mert meg van a meló.
Most nem jönne jól a diploma a melócsácsához?
Ugyanígy egy méhrákos is jolly joker. 25 év gyerektartást spórolsz meg egy méhrákos született nőnél.
Nem úgy van a lezárás, hogy nincs benne a koncepcióban, hanem úgy, hogy nem dolgozok rajta görcsösen, hanem kivárok kicsit.
De mindegy
csá
Soha többet nem írok ide
Görcsösen minden egyes nap róla beszélsz.
Mifaaaaaaaaaaaan
Szerelmes vagy de ő utàl téged.
Ugyanígy egy méhrákos is jolly joker. 25 év gyerektartást spórolsz meg egy méhrákos született nőnél.
Annyi különbség lesz Bécshez képest, hogy Jutkát is viszi.
Na az tényleg érdekes lesz.
A külföldi csüvezés vele.
AKkor a saját logikád szerint még a kallert aki seggbebaszta is szerette. Látod? Nem. :D Téged is utál. Csak a pénzért kellettél. Már nincs pénzed, nem is kellesz neki. Ennyikeh :D
Na bumm.
Biztos érdekesebb lesz, mint a te szánalmasan unalmas streamjeid, álló fasszal várjuk!
Mifaaaaaaaaaaaan
így van, és mivel Merga férfinek született (agyban mindenképp ffi), lazábban is áll a szexhez, mint egy nő.
Sodi az pont olyan, mint egy csajd. dugott párszor valakival, azt má' cejelmes.
ez azt is implikálja, hogy az angolok nem kérnek a te alacsony képzettségedből :D
honnan tudná Sodi ezt.. sose volt nöhöz köze. :D
Na bumm.
pár hete még nem ezt mondtad, amikor felhívtad anyádat is a lájvban, hogy bejelentsd neki a lezárást.
tud anyád arról, hogy nincs lezárva, csak új koncepció mentén akarod visszaengedni a tranyóékat?
megkérjük addaboyt, hogy tájékoztassa anyádat, hogy hazudtál neki a lezárásról, és nyilván arról is tudni akar, hogy 3000 eurót költöttél a hitelkártyákról.
Most akit elkapnak Ruandába toloncolják ki. Jóbol mondom.
magyarnemzet.hu/kulfold/2022/04/london-megegyezett-ruandaval-az-illegalis-migransok-athelyezeserol
Gondolom még oda is utána mennél hogy ihass a húgyából! :D
Látom szétbasz az ideg, hogy nem is lájvoznak, és nem tudod mi van a férfiszerelmeddel :D
Én vagyok neki a legnagyobb ajándék! Legyen elég ennyi.
Mondjuk most jut eszembe hogy az egészségügyben a diploma nélküli de szakképzett munkaerőt is várják. Így simán boldogulni fognak, a nyelvet már jól beszéli hisz az oltás az angolul is oltás meg latinul is.
Egy hetero nem baszik magat nonek kepzelo elmebeteg ferfival, haho!
Te Tibor faszaba dokkoltal tetyo, kobuzi vagy.
A munka nem megoldás.
Lehet, akkor Jutka
a) vagy sírna Pesten
b) vagy Londonból posztolna képeket
Mondjuk azt a loopfesztivált amit ez bármire előad, akko se lehetne elviselni
Nem érted.
Bizonygatnia kell magának is, hogy nő.
Neked is bizonygatnod kell, hogy nem vagy buzi.
Szerinted nem valódi transznemű.
Szerinted olyan, mint Buffalo Bill.
Ezekben a dolgokban a világon semmi hetero nincs.
Turbó Titánikra hivatkozol, mint hetero referencia, de sajnos ő Zsomborral elvesztette heteró jellegét.
A hajléktalanok, meg a többi géntemető, akik hozzáértek ehhez a torzszülötthöz, ugyanúgy nem heterók, mint te. Bár azt hozzá kell tenni, hogy nekik bizonyíthatóan volt közük született nőhöz, egyedül neked nem.
Leéltél úgy 40 évet, hogy még egy nevet sem tudsz bedobni, akivel bármilyen kapcsolatod lett volna. Közös képről, vagy sztoriról ne is beszéljünk. Szóval ők még simán lehet biszexuálisak, de te kurvára nem.
Mert buzi vagy.
Diagnózis: Nem meghatározott személyiségzavar - F6090
Abból egyszer fel se állt a faszod. Tehát nem is volt akció.
Nem tudtad megbaszni Tibort.
A nönapi virág nem a szerelemről szól, hahó
Na, mindkettő ugyan olyan ajándékot kapott tőled, ez azt jelenti, hogy mindkettőbe szerelmes voltál? Semmilyen gesztust nem tettél Mercike irányába, nem csoda, hogy csalódott benned.
Mifaaaaaaaaaaaan
Ásó27
(
x68)
Apr 24, 2022 13:47:57
x68)
Mert tőlem csak szerelmet várt volna.
Mármint pénzt.
MagyarVictor
(
x3)
Apr 24, 2022 13:48:04
x3)
Segítek amúgy!
Tőled undorodik, engem imád...
Csak én nem viszonzom, mert nem vagyok búza veled ellentétbe, mert Tibi az férfi bazz! :D
HeTe!
Csak én nem viszonzom, mert nem vagyok búza veled ellentétbe, mert Tibi az férfi bazz! :D
Ásó27
(
x68)
Apr 24, 2022 13:48:40
x68)
Inkább legyen este egy kis rendrakós live, a VRosok és Magyarósi is ezzel futtatta fel magát!
Mifaaaaaaaaaaaan
halászlé
(
x24)
Apr 24, 2022 13:48:56
x24)
nyújtani tudtad? nem.
Ásó27
(
x68)
Apr 24, 2022 13:49:14
x68)
Azért érzi jól magát Viktor mellett mindig, mert tőle nem vár szerelmet. Szerintem ez érthető.
Mifaaaaaaaaaaaan
vladrl
(
x8)
Apr 24, 2022 13:49:26
x8)
tőled semmit nem vár el. illetve a hitelkártyáidat, de azokat is ellenszolgáltatás NÉLKÜL. mert te a szemében egy lehúzható gyagyás npc vagy. ugyanolyan retard mint te, ugyanúgy gondolkoztok. te is belőle akartál hasznot csinálni, ő is belőled, neki sikerült, neked nem. a tibiverzum egyik mellékszereplője lettél.
Ásó27
(
x68)
Apr 24, 2022 13:49:46
x68)
Szerelem = takarodj el az irodába dolgozni, mert utállak, mint a szart.
Mifaaaaaaaaaaaan
nemet mondtak
(
x4)
Apr 24, 2022 13:49:52
x4)
Meg egy kemény farkat, dehát nem nagyon jött össze a maszatolás a puha slaggal, amint abból az ominózus reggeli videóból kiderült..
Igaz!?
Hahó
(
x135)
Apr 24, 2022 13:49:53
x135)
te debil vagy bazmeg. soha nem tanúsított feléd semmilyen érzelmet, és tőled sem várt el a pénzen és a lakhatáson kívül semmit.
te tényleg nem fogod fel, hogy mi történik körülötted.
sodika
Apr 24, 2022 13:50:42
Segítek amúgy!
Apr 24, 2022 13:50:42
vladrl
(
x8)
Apr 24, 2022 13:51:13
x8)
Ásó27
(
x68)
Apr 24, 2022 13:51:17
x68)
Inkább írd le huszadszor is, hogy milyen feltételeknek kell teljesülnie LOL
Mifaaaaaaaaaaaan
Hahó
(
x135)
Apr 24, 2022 13:51:29
x135)
Segítek amúgy!
amíg nem láttuk az mri képet az agyáról, nem feltétlenül nem nő. az esély mindig megvan.
sodika
Apr 24, 2022 13:51:34
Öt volt.
Apr 24, 2022 13:51:34
Ásó27
(
x68)
Apr 24, 2022 13:51:47
x68)
És erre vered magad? Beleélveztél egy minden tekintetben undorító élőlénybe?
nonsense
(
x1)
Apr 24, 2022 13:51:56
x1)
Gyerünk a tópartra racslizni, gyagyásom!! Vasárnap van, tuti tele az egész családokkal; kíváncsi gyermek tekintetekkel!
Ostrommanó
Apr 24, 2022 13:52:50
Öt volt.
Ezzel nem dicsekednék te pedofil szhar.
Ásó27
(
x68)
x68)
Jöttél megint "beszélgetni" gyagyás? Remélem most kivételesen nem húzod fel magad!!
Mifaaaaaaaaaaaan
Hahó
(
x135)
Apr 24, 2022 13:52:53
x135)
úgy érted egy ádámcsutkás, befelé fordított faszú herélt férfival basztál???
halászlé
(
x24)
Apr 24, 2022 13:52:58
x24)
na minél többször emlegeted a fajtalankodást, egyre több lesz. exponenciálisan növekszik
Ásó27
(
x68)
Apr 24, 2022 13:53:37
x68)
Konkrétan a faszod sem áll fel, csak max adag viagrával, impotens szar.
Mifaaaaaaaaaaaan
Hahó
(
x135)
Apr 24, 2022 13:53:42
x135)
sneci, mesélj inkább a színlelt orgazmusodról!
az milyen?
az milyen?
vladrl
(
x8)
Apr 24, 2022 13:54:00
x8)
a 23 mellett lassan az 5 is egy fontos szereplő lesz. max 5-en utálják, 5 nővel volt együtt, 5-ször kúrta meg a tranyót :d lehet megegyezett magával, hogy mindenre 5-öt mond, és akkor nem fogja elfelejteni többé :DD
Zsénó
(
x22)
Apr 24, 2022 13:54:04
x22)
És azt mondta, hogy az elsőnél csak színlelte az orgazmust! Azóta is ezen röhögök :DDDDDD
MegintKezded
(
x6)
Apr 24, 2022 13:54:53
x6)
Öt volt.
Hiába hazudsz. Kétszer volt, mondjuk akkor is egy férfit basztál. But ok.
sörösterv
(
x4)
Apr 24, 2022 13:55:09
x4)
Ezek technikai tesztek voltak.
Jó szar volt.Egyébként dehogy volt ez teszt, ennyit tudsz csak kitalálni, nulla kreativitással.
Ásó27
(
x68)
Apr 24, 2022 13:55:27
x68)
Többen kérdezik, hogy csókolózás is volt a maga alá szaró szörnyeteggel???
Mifaaaaaaaaaaaan
Ásó27
(
x68)
Apr 24, 2022 13:55:52
x68)
Ma már nem technikai teszt lesz? Akkor jönni fog a 600 néző?
Mifaaaaaaaaaaaan
trolléga
(
x30)
Apr 24, 2022 13:56:15
x30)
Dehát gyagya valamelyik nap még pont arról loopoltál hogy bele voltál zúgva mint egy tinédzser és üldözted a szerelmeddel, hogy pont az nem tetszett neki. Úgy kell kezelni mint egy darab szart. Most akkor melyik igaz?
Ostoba fhassz
Ásó27
(
x68)
Apr 24, 2022 13:56:53
x68)
Ja ma már volt egy stream, csak annyira kibaszott unalmas volt, hogy alig volt róla szó. Bocs!
Mifaaaaaaaaaaaan
sörösterv
(
x4)
Apr 24, 2022 13:56:58
x4)
Öt volt.
Nulla volt.Csak bemeséled magadnak hogy megvolt, közben meg kamerán kívűl nem volt egyetlen egy perc intim pillanat sem köztetek.
Hahó
(
x135)
Apr 24, 2022 13:57:21
x135)
sneci, akkor most 2 hét alatt kb. 3000 eurót költöttél kütyükre? jól számoltam?
lesz még előre menekülés? hány ezer eurós hídfelégetésre számíthatunk?
sodika
Apr 24, 2022 13:57:23
Azt várta volna, hogy egyáltalán se süssek el rossz vicceket, de agyrém lett volna, ha én vagyok az egyetlen élő ember, akinek nem szabad.
Apr 24, 2022 13:57:23
sodika
Apr 24, 2022 13:57:43
sneci, akkor most 2 hét alatt kb. 3000 eurót költöttél kütyükre? jól számoltam?
Ezek most kellettek.
Apr 24, 2022 13:57:43
vladrl
(
x8)
Apr 24, 2022 13:57:56
x8)
utál téged, neked nem szabad az ő becsületét megsérteni!!!
vladrl
(
x8)
Apr 24, 2022 13:58:23
x8)
Ezek most kellettek.
mire? sem az anyagi helyzeted, sem a videós karriered nem lett jobb tőle, sőt.
40_éves_junior
(
x6)
Apr 24, 2022 13:58:24
x6)
Öt volt.
öt csúfos lebőgés. azt hiszed hogy belekened a túrót a faszpinába és ez már dicsőség?
Hahó
(
x135)
Apr 24, 2022 13:58:39
x135)
Nulla volt.
Csak bemeséled magadnak hogy megvolt, közben meg kamerán kívűl nem volt egyetlen egy perc intim pillanat sem köztetek.
sörösterv
(
x4)
Apr 24, 2022 13:59:09
x4)
Mert nem tudsz poént mondani normálisan azért.Ja várjunk csak, te kommunikálni nem tudsz rendesen XD
Auti körmondatokkal rajtad kívűl ki kommunikál így? SENKI!
sodika
Apr 24, 2022 13:59:24
Ami a videós tartalmat illeti, a kevesebb határozottan több, ezt tudom, és ezért nem live-ol a Merci nem gyakran napokig.
De most kellettek a technikai tesztek.
Apr 24, 2022 13:59:24
halászlé
(
x24)
Apr 24, 2022 14:00:15
x24)
Sodinak ez az életműve, Mergának meg az útlevél
vladrl
(
x8)
x8)
Ami a videós tartalmat illeti, a kevesebb határozottan több, ezt tudom, és ezért nem live-ol a Merci nem gyakran napokig.
nálad az lenne a legtöbb, ha eltakarodnál a picsába a zinternetről.
MagyarVictor
(
x3)
Apr 24, 2022 14:00:25
x3)
A lényeg az Fifi, hogy még arra is képtelen voltál, hogy vegyél egy rühes kocsit. A zsidó bankok pénzéből még kicsengetted az árát segg részegen, de arra már nem volt eszed, hogy megnézd, hogy a frissen megismert haverod tulajdonában van-e a tragacs.
Mindenben tehetségtelen béna szar vagy és ezt azzal kompenzálod, hogy az elviselhetetlen, nyáladzó személyiségeddel megpróbálod kiszipolyozni az életet a példaképedből, mert azt hiszed, hogy akkor átveheted a helyét.
De még egy gennyedzőlábú, maga alá vizelő csövesnek sem kellettél. El tudsz képzelni ennél megalázóbb dolgot?
Mindenben tehetségtelen béna szar vagy és ezt azzal kompenzálod, hogy az elviselhetetlen, nyáladzó személyiségeddel megpróbálod kiszipolyozni az életet a példaképedből, mert azt hiszed, hogy akkor átveheted a helyét.
De még egy gennyedzőlábú, maga alá vizelő csövesnek sem kellettél. El tudsz képzelni ennél megalázóbb dolgot?
Én imádom, hogy általában az emberek ilyen huszonévesen már vesznek autót (van jogsijuk), így képbe vannak hogy megy egy adásvétel! (ugyanúgy ahogy első munka & albérlet)
Nem tudom miért van az, hogy én 30 éves koromra már 3 autó adásvételién túl vagyok és tudom hogy kell - miket kell intézni - nézni!? Te meg 40+ évesen se tudsz 1db tragacsot megvenni - átíratni!? :D
Ugyanúgy ahogy általában az emberek ilyen 30éves kor körül már családot alapítanak & lakást vesznek maguknak (még ha magyarba részben hitelből is mondjuk egy 10éves futamidőre), azaz 40+ évesen - amennyi most te vagy már van egy tehermentes ingatlanuk... neked mid van? -20millió egyenleged és 10kmnyi kábeled :D
Hahó
(
x135)
x135)
Ezek most kellettek.
tudjuk, hogy KELL.
de mennyi az annyi? 3000 euró vagy még ennél is több? add már össze nekünk, többen kérdezik.
és mit tervezel venni a következő hetekben? hiszen az is KELL majd.
egy roller 700 euróért az már aprópénz, és az fosná a nézőket.
sörösterv
(
x4)
Apr 24, 2022 14:00:40
x4)
Hát persze, tudom én, vagy így, vagy a démonon(jutkán) keresztül "beszéltek" egymással :) annyit kommunikáltak amennyit mi láttunk.
sodika
Apr 24, 2022 14:01:12
Apr 24, 2022 14:01:12
vladrl
(
x8)
Apr 24, 2022 14:01:45
x8)
a trolloknak :D
sodika
Apr 24, 2022 14:02:23
Egyébként nagyjából az a tervem, hogy amint van meló, azt megünnepelendő jöjjön még a Jutka is egy párizsi nyaralásra.
De addig tényleg jobb, ha kivárás van.
Apr 24, 2022 14:02:23
sodika
Apr 24, 2022 14:02:47
Mindegy, csá.
Soha többet nem írok ide
Soha többet nem írok ide
Apr 24, 2022 14:02:47
sörösterv
(
x4)
Apr 24, 2022 14:03:12
x4)
Apr 24, 2022 14:03:12
sodika, te olyan versenyt akarsz megnyerni, ahol te már vesztettél(!) mielőtt elindult volna a verseny. :D Apr 24, 2022 14:03:12
MegintKezded
(
x6)
Apr 24, 2022 14:03:50
x6)
Innen már csak Blaha van, te is tudod. :D Mi tudjuk, és nekünk van diplománk. Ennyikeh : D
halászlé
(
x24)
Apr 24, 2022 14:04:01
x24)
Egyébként nagyjából az a tervem, hogy amint van meló, azt megünnepelendő jöjjön még a Jutka is egy párizsi nyaralásra.
sittessanyi
(
x7)
Apr 24, 2022 14:04:02
x7)
mivel autista vagy, gyagyás, így nem értheted az emberi érzelmeket. hadd segítsünk neked!
ha valaki szerelmes valakibe, akkor minden alkalommal amikor meglátja a szerelme tárgyát, akkor jókedvre derül, automatikusan mosolyogni fog. ezt a jelenséget figyelheted meg MINDIG amikor Tibi meglátja Viktort.
és bármit is csinál a nagy Ő, ha szerelmesek vagyunk, akkor megbocsájtjuk neki. ezért tűri el Viktorsznak, ha tibizi. senki mástól nem tűri el, csak Viktortól (judkát is le szokta ordítani ha tibizi)
és most tisztázzuk a te szereped Merci/Tibi életében.
az embereknek vannak szexuális vágyai. és azt muszáj kielégíteniük, még akkor is ha a szexuális partnertől nem akarunk semmi mást. mi, hetero férfi trollok meg tudjuk erősíteni - főleg fiatalkorban - hogy akkor is megszúrjuk a csajt ha éppen herótot kapunk tőle.
ezt történik esetedben is. csak ugye ebben a relációban Tibi a férfi, aki félig női testben megpróbál lecsapni minden szexuális lehetőségre, mert rohadt csúnya tranyóként limitáltak a lehetőségei.
te épp kapóra jöttél - főleg azért mert a kúráshoz még kapott egy ingyen ATM-et is.
de egyértelműen látszik, hogy utál téged. az "együttlétek" másnapján hányingere van magától, menekülne tőled. minden egyes kisebb/nagyobb hibádat kiemeli (pl a vicces tibizés) hogy oka legyen nem veled lenni.
MaxPayne
(
x24)
Apr 24, 2022 14:04:19
x24)
Mindegy, csá.
Soha többet nem írok ide
Soha többet nem írok ide
Tudjuk, hogy debil vagy, ezert fogsz meg ideirni. Nem is ertem minek pazarlod a biteket.
trolléga
(
x30)
Apr 24, 2022 14:04:37
x30)
Viktorsz még Tibizheti is, és ha oda megy hozzá akkor nem azt kérdezi tőle hogy ki hívta oda... Hát nem is tudom melyikőtöket kedvelheti jobban
max5enutálnak
(
x47)
Apr 24, 2022 14:05:18
x47)
Folyamatosan bizonyítod, hogy egy 15 éves szintjén van, akihez először nyúltak hozzá. Te tényleg azt hiszed, hogy attól, mert a sörért szopó átoperált férfi hozzád ért, attól szerelmes? :DD
És az eszedbe jutott, hogy Tibi azért baszik mindenkivel válogatás nélkül, hogy megnyugtassa magát abban a hitben, hogy ő nő? Te is csak egy eszköz voltál ehhez, meg leszedett jó sok pénzzel.
Nem úgy Viktorsz esetében, mert Tibi évek óta bele van zúgva és folyamatosan zaklatja, hogy végre leszophassa.
sodika
Apr 24, 2022 14:05:27
A B verzió, hogy oda egyedül jutnak el, amikor kész a Jutka útlevele. Ha ez tényleg megvalósul, akkor arra nincs tervem.
Akkor érdeklődve fogok figyelni, és közben ismerkedni.
Apr 24, 2022 14:05:27
sodika
Apr 24, 2022 14:06:32
Egyébként meg London azért vicces gondolat, mert a BREXIT óta diploma nélkül majdnem lehetetlen bekerülni a munkaerőpiacára. Nem igazán vágom tehát, hogy mi ezzel a koncepció.
Apr 24, 2022 14:06:32
sodika
Apr 24, 2022 14:07:00
Ha nem lett volna BREXIT, vágnám a témát, de így totál homály.
Apr 24, 2022 14:07:00
Ásó27
(
x68)
Apr 24, 2022 14:07:06
x68)
Látom sikerült lezárni.
MegintKezded
(
x6)
Apr 24, 2022 14:07:22
x6)
Egyébként meg London azért vicces gondolat, mert a BREXIT óta diploma nélkül majdnem lehetetlen bekerülni a munkaerőpiacára. Nem igazán vágom tehát, hogy mi ezzel a koncepció.
Akkor neked ezért nincs terved. Az a fránya diploma...
Hahó
(
x135)
Apr 24, 2022 14:07:34
x135)
sneci, miért vagy ilyen szégyellős, hogy a flokk fejlődése érdekében eszközölt beruházásaid összegét nem akarod leírni?
mi a baj? talán szégyelled?:)
mi a baj? talán szégyelled?:)
vladrl
(
x8)
Apr 24, 2022 14:07:35
x8)
hát igen, azi lyen rühes kelet-európai csöves migiriket, mint ti vagytok, most már szabadon visszabaszhatják :D
Ásó27
(
x68)
Apr 24, 2022 14:07:37
x68)
Ha nem lett volna BREXIT, vágnám a témát, de így totál homály.
Semmilyen témát nem vágsz Hahó! Egy 15 perces drónjogsit sem tudsz letenni 1 éve, mert annyira hülye vagy!
sodika
Apr 24, 2022 14:08:06
És az eszedbe jutott, hogy Tibi azért baszik mindenkivel válogatás nélkül, hogy megnyugtassa magát abban a hitben, hogy ő nő?
Én ugyanezen okból nem vagyok buzi, hogy ő tényleg folyton heteró férfiakkal jön össze szexre.
Apr 24, 2022 14:08:06
Ásó27
(
x68)
Apr 24, 2022 14:08:33
x68)
Attól, hogy egy heteró férfi megbasz egy másik férfit, az a férfi nem lesz nő!
halászlé
(
x24)
Apr 24, 2022 14:08:59
x24)
husom, gyere sűrűbben, Anschlussal kitárgyaltuk. amúgy szerinted mit fog ott csinálni? azt, amit Pesten...(nem részletezem)
Trollul Madár
(
x15)
Apr 24, 2022 14:09:05
x15)
Endre!
Hol is a diplomád?
Azt mondtad nem számít mert meg van a meló.
Most nem jönne jól a diploma a melócsácsához?
sodika
Látom sikerült lezárni.
Nem úgy van a lezárás, hogy nincs benne a koncepcióban, hanem úgy, hogy nem dolgozok rajta görcsösen, hanem kivárok kicsit.
De mindegy
csá
Soha többet nem írok ide
Ásó27
(
x68)
Apr 24, 2022 14:09:44
x68)
Görcsösen minden egyes nap róla beszélsz.
Trollul Madár
(
x15)
Apr 24, 2022 14:10:10
x15)
De mindegy
csá
Soha többet nem írok ide
De mindegy
csá
Soha többet nem írok ide
Szerelmes vagy de ő utàl téged.
sodika
Apr 24, 2022 14:10:14
Apr 24, 2022 14:10:14
MegintKezded
(
x6)
Apr 24, 2022 14:10:28
x6)
AKkor a saját logikád szerint még a kallert aki seggbebaszta is szerette. Látod? Nem. :D Téged is utál. Csak a pénzért kellettél. Már nincs pénzed, nem is kellesz neki. Ennyikeh :D
Ásó27
(
x68)
Apr 24, 2022 14:11:17
x68)
Biztos érdekesebb lesz, mint a te szánalmasan unalmas streamjeid, álló fasszal várjuk!
halászlé
(
x24)
Apr 24, 2022 14:11:20
x24)
így van, és mivel Merga férfinek született (agyban mindenképp ffi), lazábban is áll a szexhez, mint egy nő.
sittessanyi
(
x7)
Apr 24, 2022 14:11:58
x7)
ez azt is implikálja, hogy az angolok nem kérnek a te alacsony képzettségedből :D
Trollul Madár
(
x15)
Apr 24, 2022 14:12:00
x15)
Merci gyűlöl téged! Csatorna vámpír vagy!
MegintKezded
(
x6)
Apr 24, 2022 14:12:13
x6)
honnan tudná Sodi ezt.. sose volt nöhöz köze. :D
Hahó
(
x135)
Apr 24, 2022 14:12:26
x135)
De mindegy
csá
Soha többet nem írok ide
De mindegy
csá
Soha többet nem írok ide
pár hete még nem ezt mondtad, amikor felhívtad anyádat is a lájvban, hogy bejelentsd neki a lezárást.
tud anyád arról, hogy nincs lezárva, csak új koncepció mentén akarod visszaengedni a tranyóékat?
megkérjük addaboyt, hogy tájékoztassa anyádat, hogy hazudtál neki a lezárásról, és nyilván arról is tudni akar, hogy 3000 eurót költöttél a hitelkártyákról.
linzi fapóleon
(
x8)
Apr 24, 2022 14:13:18
x8)
Most akit elkapnak Ruandába toloncolják ki. Jóbol mondom.
magyarnemzet.hu/kulfold/2022/04/london-megegyezett-ruandaval-az-illegalis-migransok-athelyezeserol
Gondolom még oda is utána mennél hogy ihass a húgyából! :D
Jonciii
(
x8)
Apr 24, 2022 14:13:19
x8)
Látom szétbasz az ideg, hogy nem is lájvoznak, és nem tudod mi van a férfiszerelmeddel :D
Ásó27
(
x68)
Apr 24, 2022 14:13:41
x68)
3000 euró kütyükre, anyádra mennyit költesz? Mindjárt itt az anyák napja Hahó!
Mifaaaaaaaaaaaan
Hahó
(
x135)
Apr 24, 2022 14:14:26
x135)
sneci, izgulsz amiatt, hogy a trollok kibasszák alólad a kártyákat?
Ásó27
(
x68)
Apr 24, 2022 14:14:32
x68)
Merga lehet, hogy már Londonban van!!!
Mifaaaaaaaaaaaan
Endre
Apr 24, 2022 14:15:19
3000 euró kütyükre, anyádra mennyit költesz? Mindjárt itt az anyák napja Hahó!
Én vagyok neki a legnagyobb ajándék! Legyen elég ennyi.
Apr 24, 2022 14:15:19
linzi fapóleon
(
x8)
Apr 24, 2022 14:15:20
x8)
Mondjuk most jut eszembe hogy az egészségügyben a diploma nélküli de szakképzett munkaerőt is várják. Így simán boldogulni fognak, a nyelvet már jól beszéli hisz az oltás az angolul is oltás meg latinul is.
miskolcigány
(
x5)
Apr 24, 2022 14:16:03
x5)
Egy hetero nem baszik magat nonek kepzelo elmebeteg ferfival, haho!
Te Tibor faszaba dokkoltal tetyo, kobuzi vagy.
Trollul Madár
(
x15)
Apr 24, 2022 14:16:54
x15)
Endre!
Ha nem lennél egy impotens érzelem és csatorna vámpír akkor Linz is jó lenne Mercinek.
Ha nem lennél egy impotens érzelem és csatorna vámpír akkor Linz is jó lenne Mercinek.
linzi fapóleon
(
x8)
Apr 24, 2022 14:17:24
x8)
Lássuk az excellt hogy állunk. Kell a kontent!
Ásó27
(
x68)
Apr 24, 2022 14:18:52
x68)
Hányszor vitted el Mercit vacsorázni valami jó étterembe? Hányszor kapott tőled egy nagy csokor rózsát?
Te beszélsz szerelemről, miközben semmilyen gesztust nem tettél érte, csak sört és tésztát vetettél vele, nem csoda, hogy átalakult Tibivé!
Mifaaaaaaaaaaaan
Te beszélsz szerelemről, miközben semmilyen gesztust nem tettél érte, csak sört és tésztát vetettél vele, nem csoda, hogy átalakult Tibivé!
Trollul Madár
(
x15)
Apr 24, 2022 14:19:16
x15)
Endre!
HDMI kábellel nem lehet meghódítani a tranyót.
HDMI kábellel nem lehet meghódítani a tranyót.
sodika
Apr 24, 2022 14:19:19
Merga lehet, hogy már Londonban van!!!
Lehet, akkor Jutka
a) vagy sírna Pesten
b) vagy Londonból posztolna képeket
Apr 24, 2022 14:19:19
sodika
Apr 24, 2022 14:19:38
Nőnapon mindkettő kapott tőlem rózsát.
Na mindegy, nem idegesítem magam itt.
csá
Soha többet nem írok ide
csá
Soha többet nem írok ide
Apr 24, 2022 14:19:38
Jonciii
(
x8)
Apr 24, 2022 14:19:39
x8)
Endre!
Mondjuk azt a loopfesztivált amit ez bármire előad, akko se lehetne elviselni
max5enutálnak
(
x47)
Apr 24, 2022 14:19:48
x47)
Nem érted.
Bizonygatnia kell magának is, hogy nő.
Neked is bizonygatnod kell, hogy nem vagy buzi.
Szerinted nem valódi transznemű.
Szerinted olyan, mint Buffalo Bill.
Ezekben a dolgokban a világon semmi hetero nincs.
Turbó Titánikra hivatkozol, mint hetero referencia, de sajnos ő Zsomborral elvesztette heteró jellegét.
A hajléktalanok, meg a többi géntemető, akik hozzáértek ehhez a torzszülötthöz, ugyanúgy nem heterók, mint te. Bár azt hozzá kell tenni, hogy nekik bizonyíthatóan volt közük született nőhöz, egyedül neked nem.
Leéltél úgy 40 évet, hogy még egy nevet sem tudsz bedobni, akivel bármilyen kapcsolatod lett volna. Közös képről, vagy sztoriról ne is beszéljünk. Szóval ők még simán lehet biszexuálisak, de te kurvára nem.
Mert buzi vagy.
Trash csoportos haver
(
x19)
Apr 24, 2022 14:20:42
x19)
Abból egyszer fel se állt a faszod. Tehát nem is volt akció.
Nem tudtad megbaszni Tibort.
Vadászbika
Apr 24, 2022 14:21:03
Maradjunk annyiban Endre, hogy te még buzinak is igen gyatra vagy!
Hát azért hetyetyetyetye
Apr 24, 2022 14:21:03
Jonciii
(
x8)
Apr 24, 2022 14:21:05
x8)
csá
Soha többet nem írok ide
csá
Soha többet nem írok ide
A nönapi virág nem a szerelemről szól, hahó
Ásó27
(
x68)
Apr 24, 2022 14:21:23
x68)
Na, mindkettő ugyan olyan ajándékot kapott tőled, ez azt jelenti, hogy mindkettőbe szerelmes voltál? Semmilyen gesztust nem tettél Mercike irányába, nem csoda, hogy csalódott benned.
100 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Nyomorék, 5 éve csak technikai teszteket nyomsz, csak Tibi vitt egy kis színt a livejaidba.