Jól fizeti az AMS a nőverőket?
és kőccségek, husom? há' az is nőtt, mo'! nem tucc megélni lassan másfél millijó fügyibő' se!
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
Idióta. A lényeg, hogy nálam együttműködőbb munkanélküli kevés van. Mindent akkurátusan dokumentálok, és minden nap akad 2-3 interjú, aminél szúrópróbaszerűen ellenrőzni tudja, hogy kamuzok-e.
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
Berlinben 450 euró volt a szoba.
Itt meg 500 euró a lakás.
HŰHA, micsoda költségek! :D
idióta.
na csá
Soha többet nem írok ide
aztánnék felhomályosítottad az AMS-t, hogy olyan melcsóákra jelentkezel, amihez kb. semmi kompenetciád? az is megérne egy misét...tessék eltakarodni egy húsgyárba csomagolónak!
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
nyeméjem, a napi 15 sört nem könyveljük?
te paraszt, hazudtal a lakohelyedrol, es nem csak a cimedrol, hanem az orszagrol is :) es nincs semmifele beveteled, mert segelyen vagy. ezt is megirtuk, meg azt, hogy az osztrak 25 szazalekkal tobb bevetel azert annyira nem fix, mert egy ev alatt 5 melohelyed volt :)
de tudod mit? amiert ilyen pimasz vagy, raszanok meg egy kis idot, es az AMSnek megirom hogy volt youtbe beveteled, meg azt is hogy adosok torlesztenek neked ami szinten bevetel.
es ha hetyetyezel, akkor a NAVnal meg bejelentjuk a zsido kurva anyadat hogy neked gyujti a penzeket, es valaszthat hogy adocsalasert vagy penzmosasert felel.
na, levelezes az AMS-el, csa!
anschluss
Mikor lesz márió stream?
Ez butaság! Mindenki dögöljön meg! Butaság!
Hogy a picsába ne lenne kompetenciám olyan munkákhoz, amihet 12 éve folyamatosan végzek?
Ti tényleg idióták vagytok, és csak az agyamat basszátok fel.
Na csá
Soha többet nem írok ide
amiert leidiotaztal egy not, mar ma ejjel megirom a NAVnak hogy anyad neven mosod a youtube bevetelt meg az uzsora ugyleteidet az o neven bonyolitod.
anschluss
1%-os sikerességi ráta, Hahó! Kókler geci sodi asodi
alkoholiker, kiss endre, farkas endre, sodi, kiss endre farkas, kiss farkas, satyre, pädophilie
"há' valamit elveszítettem. Nem tárgyat, egy kommunikációs formát valakivel, tehát ott ott van gond"
A Jutka kapcsán is elmondtam, és mindig el fogom mondani.
A Macstappancsok Éke története óta vallom, hogy mellékes, hogy annak, aki neked támad, van-e pöcse, és hogy hány éves.
Ne támadjon neked.
Ennyi.
Na de húzok is a gecibe innen örökre, mert tényleg csak arra játszotok, hogy felbasszátok az agyamat.
csáá
Soha többet nem írok ide
tényleg nem
igen, hát ha a szaktudást egy 3 kredties, szabadon választható egyetemi tantárgyra alapozzuk, akkor nyelFtanilag még igazad is lehet XD XD
"há' valamit elveszítettem. Nem tárgyat, egy kommunikációs formát valakivel, tehát ott ott van gond"
5 éves óvodások gondolkodnak így...sőt, még azt is vegyük számításba, hogy ki kezdte!
Endre!
Ha egy kisgyerek támadna rád akkor mit tennél?
Ugyanígy egy méhrákos is jolly joker. 25 év gyerektartást spórolsz meg egy méhrákos született nőnél.
szerinted? elovenne a szamarfaszt es lobalna neki :)
anschluss
Akkor anyádnak is visszaütöttél amikor ütlegelt?
Kozmának miért nem ütöttél vissza? Sapkás troll, tojásozó srácok, rBali?
Gyáva csúszó mászó csicska vagy! Csak egy roncs öregasszonnyal vagy kemény. Még a kandúrod is összevert. :)
hany eves es van-e pocse? te 40 eves vagy es olyan undorito a pocsod hogy BARKI aki kozelrol latja, elhanyja magat tole. te meg elhitted hogy a tranyo nem szeret szopni :) szeret az csak meg neki sem volt gusztusa a te faszodhoz
anschluss
kaland...
Konkrétan nem ellenállnia kell egy palinak, hanem öklendezni kezdene tőle élőben.
ordítva menekülne és savat öntene inkább a szemébe
alkoholiker, kiss endre, farkas endre, sodi, kiss endre farkas, kiss farkas, satyre, pädophilie
mar csak a szag miatt is :) ha meg elkezdene vetkozni, szerintem allando merevedesi zavara lenne utana a palinak, mert mindig bevillanna ez a trauma. be kell tiltani a tranyot :)
anschluss
ezt amugy nem hiszem. kell neki a fasz, szerintem szivesebben dugatja magat minthogy egy novel fajtalankodjon.
anschluss
Elmondta a Gammernak is, hogy a nőket preferálja, csak néha piáért meg hitelkártyákért beleül a faszba is.
Baromság.
Mindenevő.
Náluk ez mindennapos, amikor megjelent a trashvod és felkerültek rá az archivumok akkor - őket idézve - a trashvodon éltek. Remélem azért bedonételnek a havi fenntartásba is!
Te meg egy retkes buzi
Endre!
Te szeretsz szopni?
Ugyanígy egy méhrákos is jolly joker. 25 év gyerektartást spórolsz meg egy méhrákos született nőnél.
Mi a szájbabaszott retkes kurva anyádért írod le minden egyes hozzászólásodban, hogy soha többet nem jössz ide, ha utána 1 percre rá már itt eszik a fene téged?
És húzok innen örökre.
SoDI szerintem te vagy az 1 személyes human centipede, a segglyukad a saját szádra van varrva ember...
Ezt most mire írtad te gyengeelméjű? :)
Azért nem szereti a sperma ízét mert ő nem buzi, veled ellentétben!
Te szívesen kilefetyelted a fasza helyéről a saját genyód, mert buzi vagy. Ilyen nagyon egyszerű ez. ;)

Nyugalom, biztonsag, stabilitas
erdekes, hogy miota most ide irogatott, sokminden elokerult, kaptal mindenfelol, neked egyedul a tranyoszopas maradt meg :)
lezartad, ugye?
anschluss
Ja az elméletedet teljesen alátámasztja, hogy már 16 éve egy nővel él :) haha
Minden egyes nap itt lurkolsz, tehát még ebben is hazudsz.
A trollok kérdései itt az nem provokáció még mindig.
szerintem a Judga egy ilyen anya potlek vagy ilyesmi. mar leirtam mit gondolok errol.
tizeneves koraban mar faszik dugtak, volt is kapcsolata parral Judga elott, es mellette is folyamatosan raul a faszra. plusz ugye nove operaltatta magat.
anschluss
Szép eredmény, de a rekordtól távol van :D
Nekem aztán mindegy, de ha én egy herélt transzvesztita lennék akkor biztos, hogy igazi hetero férfiakkal akarnék dugni, mint a Viktor.
Nem ilyen kripli nyámnyila homokosokkal mint a Gyagyás. Akinek még a fütyköse sem működik. Nyalni meg a Judka is tud, szóval semmi haszna a Gyagyásnak.
de, le lehet húzni
a tranyo egyebkent klasszikus klinikai eset. buzi volt mar kiskoraban, de azt latta hogy a normalis az hogy csajozik. gondolom az apja meg a telepi vadorzok jol el is vertek hogy ez tudatosuljon benne.
ettol eltekintve pasikkal volt kapcsolata, pl telepi cigannyal meg oreg pasival (ezeket o mondta liveban) de azok is vertek, mert sajat magukat sem tudtak elfogadni
akkor jott az atoperalas otlete, es a normalisra valo torekves miatt csajozott is. amugy azt mondta magarol hogy bisex, de inkabb a pasik jonnek be neki.
Judga akkor lett neki mikor volt az atoperlaas, teny hogy csak o volt vele, senki mas, benne is ragadt a kapcsolatban. de mivel utalja az egeszet, meg magat is miatt, folyton veri.
nekem ez a velemenyem a tranyorol. masnak lehet hogy mas, de nekem ezt tamasztja ala amiket o mondott meg amit latunk
anschluss
Héé te felmosórongy, lóg már annyira a zsákod, hogy a két golyódat bele tudd dugni a segglyukadba, többen kérdezik?!..
Erő, izom, a Tibort, a sarokba bebaszom...
De ugye erről a fórumról nem fogsz bannolni minket?????
Mifaaaaaaaaaaaan
Letiltlak!
És az adósságod ? Az mennyivel növekedett ?
Alkoholista nőverő barátom :)
MINDIG, MINDEN ÍGÉRETEMET MEGTARTOM
Jaja. Ha a többi piócát, élükön a gayzával távol tudná tőle tartani, akkor ideig óráig elviseli
pontosan, és így kicsit magasabb is a tarifa, mint 10 rugó
Levegőt 40 éve veszel, mégsem megy :DDDD
Mifaaaaaaaaaaaan
www.youtube.com/shorts/F-HlX0ZmHe4
sajnos ez még a péjhajminc , egy emlékezetes este után ! #Viktorz!
MINDIG, MINDEN ÍGÉRETEMET MEGTARTOM
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
php, Endre F. Kiss, pedophile, Kiss Endre Farkas, Berlin, angular, Farkas Endre Kiss, react, Farkas, Kiss, Endre, javascript, Linz, java, EBCONT, screencode, Partner Bank, Reichl und Partner eMarketing, EsPresto AG, DefShop, superReal
not even close :D
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
A német kártya letiltatásának emlegetése miatt lesz mindig ideges.
Ez a leggyengébb pontja. Itt kell támadni a legjobban.
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
Hívd fel gyorsan anutádat, újságold el neki a jó hírt, hogy fefejezted a fórumozást örökre.
Tudod, mint mikor a Tibit zártad le... Végleg.
Te 40 éves gyernőtt, teeeee!!!!
Na mi van te pedofil szar, bemart a valosag?
Kellemetlen ugye, hogy itt nem a tard trashlegyeid vannak, akiknek ugy hazudozol, ahogy csak akarsz?
Kerjel szepen bocsanatot a kovetkezo elo liveodban a megbantott kereszteny emberektol a nagypenteki viselkedesed miatt es akkor talan, talan nem kapod a veknidbe a disznoszarral kevert chiliszoszt!
Te gusztustalan, aberralt fereg, te!
Hasfelmetszö Trutymó - Az utolsó finghajlító
és Limhal is milyen helyes pali vót'! lehet még Endrének is bejött...
Ja, mindenevő! Még a Jutka szarát is megette a Gogolban!
Mikor voltál te projekt menedzser? Idióta.
De még a programozásra se áll a 12 év, mert ahhoz is balfasz vagy.
Na valóságtagadás, csá.
Angol tanulás, autós/drón jogsi hogy áll?
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
Büszke lehet az eredményeire, a sikereire :D
Hagyjálmáá te szhaar troll, ez egy netflixre illő sikertörténet, egy felfele bukás menete, te szhaar bazmeeeg, kussoljál pfejj *leköpi magát*.
SUTTOGÓ HANGON BESZÉLTEM EGÉSZ VÉGIG
hat azert hetyetye... te megse kellesz neki
Kijelenthetjük tehát, hogy az 1-2%os shikerességi ráta is megbukott? :D kurvára röhögök púpom
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
Jonciii
(
x8)
Apr 28, 2022 23:27:19
x8)
Ott bicsaklik meg a logikád, hogy ti már 2 éve is írtatok az összesnek. Ugyanígy. És én előre menekültem úgy, hogy én magam is írtam nekik. Ugyanígy, hogy jó hírem van, 25%-kal növekedett a bevételem, juhú, bár Ausztriából, az is igaz.
Ennyike :)
halászlé
(
x24)
Apr 28, 2022 23:28:09
x24)
Ott bicsaklik meg a logikád, hogy ti már 2 éve is írtatok az összesnek. Ugyanígy. És én előre menekültem úgy, hogy én magam is írtam nekik. Ugyanígy, hogy jó hírem van, 25%-kal növekedett a bevételem, juhú, bár Ausztriából, az is igaz.
és kőccségek, husom? há' az is nőtt, mo'! nem tucc megélni lassan másfél millijó fügyibő' se!
sodika
Apr 28, 2022 23:28:42
Idióta. A lényeg, hogy nálam együttműködőbb munkanélküli kevés van. Mindent akkurátusan dokumentálok, és minden nap akad 2-3 interjú, aminél szúrópróbaszerűen ellenrőzni tudja, hogy kamuzok-e.
Apr 28, 2022 23:28:42
sodika
Apr 28, 2022 23:29:16
és kőccségek, husom? há' az is nőtt, mo'!
idióta.
na csá
Soha többet nem írok ide
Apr 28, 2022 23:29:16
halászlé
(
x24)
Apr 28, 2022 23:29:53
x24)
aztánnék felhomályosítottad az AMS-t, hogy olyan melcsóákra jelentkezel, amihez kb. semmi kompenetciád? az is megérne egy misét...tessék eltakarodni egy húsgyárba csomagolónak!
halászlé
(
x24)
Apr 28, 2022 23:30:20
x24)
idióta.
na csá
Soha többet nem írok ide
idióta.
na csá
Soha többet nem írok ide
nyeméjem, a napi 15 sört nem könyveljük?
Anschluss
(
x4)
Apr 28, 2022 23:30:29
x4)
te paraszt, hazudtal a lakohelyedrol, es nem csak a cimedrol, hanem az orszagrol is :) es nincs semmifele beveteled, mert segelyen vagy. ezt is megirtuk, meg azt, hogy az osztrak 25 szazalekkal tobb bevetel azert annyira nem fix, mert egy ev alatt 5 melohelyed volt :)
de tudod mit? amiert ilyen pimasz vagy, raszanok meg egy kis idot, es az AMSnek megirom hogy volt youtbe beveteled, meg azt is hogy adosok torlesztenek neked ami szinten bevetel.
es ha hetyetyezel, akkor a NAVnal meg bejelentjuk a zsido kurva anyadat hogy neked gyujti a penzeket, es valaszthat hogy adocsalasert vagy penzmosasert felel.
na, levelezes az AMS-el, csa!
gyakorlott gyagyás
Apr 28, 2022 23:30:34
idióta.
na csá
Soha többet nem írok ide
idióta.
na csá
Soha többet nem írok ide
Mikor lesz márió stream?
Apr 28, 2022 23:30:34
sodika
Apr 28, 2022 23:30:39
Ez a hely itt tényleg csak arra jó, hogy felbasszam az agyam. Mostantól az összes gecit, aki láthatóan csak erre játszik, mindenhonnan konzervensen bannolni fogom.
Ide meg nem járok. Ugyanazért nem.
A lelki békém érdekében nem.
Ennyi.
csá
Soha többet nem írok ide
Ennyi.
csá
Soha többet nem írok ide
Apr 28, 2022 23:30:39
sodika
Apr 28, 2022 23:31:36
aztánnék felhomályosítottad az AMS-t, hogy olyan melcsóákra jelentkezel, amihez kb. semmi kompenetciád?
Hogy a picsába ne lenne kompetenciám olyan munkákhoz, amihet 12 éve folyamatosan végzek?
Na csá
Soha többet nem írok ide
Anschluss
(
x4)
x4)
JonciiiJól fizeti az AMS a nőverőket?
amiert leidiotaztal egy not, mar ma ejjel megirom a NAVnak hogy anyad neven mosod a youtube bevetelt meg az uzsora ugyleteidet az o neven bonyolitod.
BigDataTroll
Apr 28, 2022 23:31:41
MagyarVictor!
Ha nem probléma neked kérlek tedd letölthetővé a trashvod.com/w/4tFXX2yEdrumP8Co9Zvs8i videót.
nszksz
Ha nem probléma neked kérlek tedd letölthetővé a trashvod.com/w/4tFXX2yEdrumP8Co9Zvs8i videót.
nszksz
Apr 28, 2022 23:31:41
púpospúp
(
x2)
Apr 28, 2022 23:32:47
x2)
ez új rekord?
https://www.youtube.com/watch?v=DaWNVhgxRVw
Púpszászi napelem
(
x13)
Apr 28, 2022 23:33:02
x13)
1%-os sikerességi ráta, Hahó! Kókler geci sodi asodi
sörösterv
(
x4)
Apr 28, 2022 23:33:11
x4)
Annyi a különbség hogy van bizonyíték arra hogy te szerződésszegést követtél már azzal, hogy a pin kódot illetéktelen személyekkel közölted(és van róla videó!) és ez BÁRMELYIK BANKNÁL súlyos szerződésszegésnek minősül, tehát ez azonnali hatályú szerződésbontást eredményez és rajtad behajtják a kárt :D Ennyike :)
Trollul Madár
(
x15)
Apr 28, 2022 23:33:12
x15)
Endre!
Igaza volt Pádrének.
Attól még bocsánatkéréssel tartozol, mert elvesztetted az auticsatidat.
Igaza volt Pádrének.
Attól még bocsánatkéréssel tartozol, mert elvesztetted az auticsatidat.
sodika
Apr 28, 2022 23:33:51
amiert leidiotaztal egy not
A Macstappancsok Éke története óta vallom, hogy mellékes, hogy annak, aki neked támad, van-e pöcse, és hogy hány éves.
Ne támadjon neked.
Ennyi.
Na de húzok is a gecibe innen örökre, mert tényleg csak arra játszotok, hogy felbasszátok az agyamat.
csáá
Soha többet nem írok ide
tényleg nem
Apr 28, 2022 23:33:51
halászlé
(
x24)
Apr 28, 2022 23:34:19
x24)
Na csá
Soha többet nem írok ide
Na csá
Soha többet nem írok ide
igen, hát ha a szaktudást egy 3 kredties, szabadon választható egyetemi tantárgyra alapozzuk, akkor nyelFtanilag még igazad is lehet XD XD
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Apr 28, 2022 23:34:20
x38)
konzervensen, mi? A kurva anyádat! A kontent ma is egy kalap szar volt, a minőségről nem is beszélve! Előre menekültél a bankok elől a hitelspirálba, ennyi. Az első felszólításra össze fogod pakolni a szarjaidat és elmenekülsz púpszászra, ahol az anyád a fakanállal fogja szétverni a púpodat!
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
Sodi az idealom
Apr 28, 2022 23:34:46
Old meg magad, akkor nem tudsz tobbet felbaszodni. Mindenki jol jar.
Nyugalom, biztonsag, stabilitas
Apr 28, 2022 23:34:46
sörösterv
(
x4)
Apr 28, 2022 23:35:16
x4)
Ne támadjon neked.
Ennyi.
csáá
Soha többet nem írok ide
tényleg nem
Zavar hogy az igazat írjuk rólad? Merci nélkül a kutya se nézne a trollokon kívül :D A Macstappancsok Éke története óta vallom, hogy mellékes, hogy annak, aki neked támad, van-e pöcse, és hogy hány éves.
Ne támadjon neked.
Ennyi.
csáá
Soha többet nem írok ide
tényleg nem
max5enutálnak
(
x47)
Apr 28, 2022 23:35:20
x47)
Megint hisztizik a tranyófaló férfiseggnyaló
Diagnózis: Nem meghatározott személyiségzavar - F6090
halászlé
(
x24)
Apr 28, 2022 23:35:29
x24)
Ne támadjon neked.
Ennyi.
csáá
Soha többet nem írok ide
tényleg nem
Ne támadjon neked.
Ennyi.
csáá
Soha többet nem írok ide
tényleg nem
5 éves óvodások gondolkodnak így...sőt, még azt is vegyük számításba, hogy ki kezdte!
nyilvános faszkiverő
(
x38)
Apr 28, 2022 23:35:37
x38)
Mesélj inkább az elbukott interjúkról, ahol kinevettek, az AMS-ről, ahol az utolsó esélyedet kaptad meg a hazudozásod miatt, az alkoholizmusodról vagy arról, hogy mikor ölöd már meg magad végre!
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
Trollul Madár
(
x15)
Apr 28, 2022 23:35:39
x15)
Ne támadjon neked.
Ennyi.
csáá
Soha többet nem írok ide
tényleg nem
Ne támadjon neked.
Ennyi.
csáá
Soha többet nem írok ide
tényleg nem
Endre!
Anschluss
(
x4)
Apr 28, 2022 23:37:31
x4)
sodikaA Jutka kapcsán is elmondtam, és mindig el fogom mondani.
Ne támadjon neked.
Ennyi.
csáá
Soha többet nem írok ide
tényleg nem
Endre!
Ne támadjon neked.
Ennyi.
csáá
Soha többet nem írok ide
tényleg nem
Endre!
szerinted? elovenne a szamarfaszt es lobalna neki :)
D_Dezső
(
x29)
Apr 28, 2022 23:38:09
x29)
Ne támadjon neked.
Ennyi.
csáá
Soha többet nem írok ide
tényleg nem
Ne támadjon neked.
Ennyi.
csáá
Soha többet nem írok ide
tényleg nem
Gyáva csúszó mászó csicska vagy! Csak egy roncs öregasszonnyal vagy kemény. Még a kandúrod is összevert. :)
Anschluss
(
x4)
Apr 28, 2022 23:39:11
x4)
Anschlussamiert leidiotaztal egy not
Ne támadjon neked.
Ennyi.
csáá
Soha többet nem írok ide
tényleg nem
Ne támadjon neked.
Ennyi.
csáá
Soha többet nem írok ide
tényleg nem
hany eves es van-e pocse? te 40 eves vagy es olyan undorito a pocsod hogy BARKI aki kozelrol latja, elhanyja magat tole. te meg elhitted hogy a tranyo nem szeret szopni :) szeret az csak meg neki sem volt gusztusa a te faszodhoz
halászlé
(
x24)
Apr 28, 2022 23:39:37
x24)
kaland...
Streamer Koldus
(
x2)
Apr 28, 2022 23:41:25
x2)
Endre, te ősbuzi vagy, ráadásul pedofil is. Amit mutattál Merci csöcsöket a videóban, hogy ennek melyik férfi tudna ellenállni...hát öcsém, minden épeszű férfi, akinek van minimális ízlése, ellen tud állni azoknak az undorító gumicsöcsöknek. Ebből is létszik, hogy soha a büdös életben nem volt dolgod még igazi nővel, te szűzharcos.
Jonciii
(
x8)
Apr 28, 2022 23:42:42
x8)
Endre, te ősbuzi vagy, ráadásul pedofil is. Amit mutattál Merci csöcsöket a videóban, hogy ennek melyik férfi tudna ellenállni...hát öcsém, minden épeszű férfi, akinek van minimális ízlése, ellen tud állni azoknak az undorító gumicsöcsöknek. Ebből is létszik, hogy soha a büdös életben nem volt dolgod még igazi nővel, te szűzharcos.
Konkrétan nem ellenállnia kell egy palinak, hanem öklendezni kezdene tőle élőben.
Púpszászi napelem
(
x13)
Apr 28, 2022 23:43:55
x13)
ordítva menekülne és savat öntene inkább a szemébe
Anschluss
(
x4)
Apr 28, 2022 23:44:17
x4)
Streamer KoldusEndre, te ősbuzi vagy, ráadásul pedofil is. Amit mutattál Merci csöcsöket a videóban, hogy ennek melyik férfi tudna ellenállni...hát öcsém, minden épeszű férfi, akinek van minimális ízlése, ellen tud állni azoknak az undorító gumicsöcsöknek. Ebből is létszik, hogy soha a büdös életben nem volt dolgod még igazi nővel, te szűzharcos.
mar csak a szag miatt is :) ha meg elkezdene vetkozni, szerintem allando merevedesi zavara lenne utana a palinak, mert mindig bevillanna ez a trauma. be kell tiltani a tranyot :)
D_Dezső
(
x29)
x29)
Amúgy miért nem érted meg, hogy Mercinek soha nem fogsz kelleni mint férfi?
Elmondta a Gammernak is, hogy a nőket preferálja, csak néha piáért meg hitelkártyákért beleül a faszba is.
Láttad amikor Joker-nél voltak, vagy amikor a Hunyadi téri kocsmában hajtott a pultus csajra?
A nálad töltött több mint 100 órányi live alatt egyszer nem láttam, hogy Tibi egy kicsit is rád kívánt volna. De még kedves sem volt. Sütött belőle, hogy kurvára idegesíted, és csak a napi 10 sör meg keserű tartja benne a lelket, hogy ne rohanjon el onnan ahol te vagy.
Láttad amikor Joker-nél voltak, vagy amikor a Hunyadi téri kocsmában hajtott a pultus csajra?
A nálad töltött több mint 100 órányi live alatt egyszer nem láttam, hogy Tibi egy kicsit is rád kívánt volna. De még kedves sem volt. Sütött belőle, hogy kurvára idegesíted, és csak a napi 10 sör meg keserű tartja benne a lelket, hogy ne rohanjon el onnan ahol te vagy.
sodika
Apr 28, 2022 23:44:37
Nem azt mondtam, hogy nem szeret szopni. Azt szereti, csak a sperma ízét nem.
Na de nem hagyom magam provokálni.
Csá.
Csá.
Apr 28, 2022 23:44:37
szotyika
Apr 28, 2022 23:44:48
Üzensz valamit az apósodnak recskás? :D
Apr 28, 2022 23:44:48
Sodit a botkasztba
Apr 28, 2022 23:44:55
Apr 28, 2022 23:44:55
Anschluss
(
x4)
Apr 28, 2022 23:45:33
x4)
ezt amugy nem hiszem. kell neki a fasz, szerintem szivesebben dugatja magat minthogy egy novel fajtalankodjon.
sodika
Apr 28, 2022 23:45:57
Baromság.
Mindenevő.
Apr 28, 2022 23:45:57
sodika
Apr 28, 2022 23:46:34
Na csá.
Nem hagyom magam provokálni.
És húzok innen örökre.
És húzok innen örökre.
Apr 28, 2022 23:46:34
Púpszászi napelem
(
x13)
Apr 28, 2022 23:46:46
x13)
Náluk ez mindennapos, amikor megjelent a trashvod és felkerültek rá az archivumok akkor - őket idézve - a trashvodon éltek. Remélem azért bedonételnek a havi fenntartásba is!
Púpszászi napelem
(
x13)
Apr 28, 2022 23:47:07
x13)
Baromság.
Mindenevő.
Mindenevő.
Te meg egy retkes buzi
Trollul Madár
(
x15)
Apr 28, 2022 23:47:47
x15)
Csá.
Csá.
Endre!
Te szeretsz szopni?
Streamer Koldus
(
x2)
Apr 28, 2022 23:49:19
x2)
Na csá.
És húzok innen örökre.
És húzok innen örökre.
Mi a szájbabaszott retkes kurva anyádért írod le minden egyes hozzászólásodban, hogy soha többet nem jössz ide, ha utána 1 percre rá már itt eszik a fene téged?
szatír
Apr 28, 2022 23:50:28
És húzok innen örökre.
SoDI szerintem te vagy az 1 személyes human centipede, a segglyukad a saját szádra van varrva ember...
Apr 28, 2022 23:50:28
D_Dezső
(
x29)
Apr 28, 2022 23:50:32
x29)
Csá.
Csá.
Ezt most mire írtad te gyengeelméjű? :)
Azért nem szereti a sperma ízét mert ő nem buzi, veled ellentétben!
Te szívesen kilefetyelted a fasza helyéről a saját genyód, mert buzi vagy. Ilyen nagyon egyszerű ez. ;)
sörösterv
(
x4)
Apr 28, 2022 23:51:09
x4)
Csá.
Neked 3 és fél millió elköltése után is ez jutott tőle:Na de nem hagyom magam provokálni.
Csá.

Sodi az idealom
Apr 28, 2022 23:51:21
Na csá.
És húzok innen örökre.
Dogolj mar meg. Nem hagyom magam provokálni.
És húzok innen örökre.
Apr 28, 2022 23:51:21
Anschluss
(
x4)
Apr 28, 2022 23:51:39
x4)
sodikaNem azt mondtam, hogy nem szeret szopni. Azt szereti, csak a sperma ízét nem.
Csá.
Endre!
Te szeretsz szopni?
Csá.
Endre!
Te szeretsz szopni?
erdekes, hogy miota most ide irogatott, sokminden elokerult, kaptal mindenfelol, neked egyedul a tranyoszopas maradt meg :)
lezartad, ugye?
D_Dezső
(
x29)
Apr 28, 2022 23:51:47
x29)
Popek
Apr 28, 2022 23:52:45
Van meló Sodi?
Az 1600euró segély ,nem elegendő az alapvető kiadásokra sem neked.
Nagyon ideges vagy ma.
Nem ittál eleget, vagy csak a Mario live után basztál be, és ittas erősre magad? Te fhasszopó buzi ratyi?
Az 1600euró segély ,nem elegendő az alapvető kiadásokra sem neked.
Nagyon ideges vagy ma.
Nem ittál eleget, vagy csak a Mario live után basztál be, és ittas erősre magad? Te fhasszopó buzi ratyi?
Apr 28, 2022 23:52:45
sörösterv
(
x4)
Apr 28, 2022 23:53:26
x4)
Na csá.
És húzok innen örökre.
És húzok innen örökre.
Minden egyes nap itt lurkolsz, tehát még ebben is hazudsz.
A trollok kérdései itt az nem provokáció még mindig.
Púpszászi napelem
(
x13)
Apr 28, 2022 23:53:35
x13)
Gyagyás te miért híreszteled és dicsekszel vele hogy egy FÉRFI leszopott? Csak nem buzi vagy? Nekem ez nem tűnik túl heterónak.
Anschluss
(
x4)
Apr 28, 2022 23:54:28
x4)
Anschlussezt amugy nem hiszem. kell neki a fasz, szerintem szivesebben dugatja magat minthogy egy novel fajtalankodjon.
szerintem a Judga egy ilyen anya potlek vagy ilyesmi. mar leirtam mit gondolok errol.
tizeneves koraban mar faszik dugtak, volt is kapcsolata parral Judga elott, es mellette is folyamatosan raul a faszra. plusz ugye nove operaltatta magat.
-
Apr 28, 2022 23:55:13
ez új rekord?
Szép eredmény, de a rekordtól távol van :D
Apr 28, 2022 23:55:13
D_Dezső
(
x29)
Apr 28, 2022 23:59:31
x29)
Nekem aztán mindegy, de ha én egy herélt transzvesztita lennék akkor biztos, hogy igazi hetero férfiakkal akarnék dugni, mint a Viktor.
Nem ilyen kripli nyámnyila homokosokkal mint a Gyagyás. Akinek még a fütyköse sem működik. Nyalni meg a Judka is tud, szóval semmi haszna a Gyagyásnak.
halászlé
(
x24)
Apr 29, 2022 00:01:01
x24)
de, le lehet húzni
Anschluss
(
x4)
Apr 29, 2022 00:01:19
x4)
Anschlussezt amugy nem hiszem. kell neki a fasz, szerintem szivesebben dugatja magat minthogy egy novel fajtalankodjon.
a tranyo egyebkent klasszikus klinikai eset. buzi volt mar kiskoraban, de azt latta hogy a normalis az hogy csajozik. gondolom az apja meg a telepi vadorzok jol el is vertek hogy ez tudatosuljon benne.
ettol eltekintve pasikkal volt kapcsolata, pl telepi cigannyal meg oreg pasival (ezeket o mondta liveban) de azok is vertek, mert sajat magukat sem tudtak elfogadni
akkor jott az atoperalas otlete, es a normalisra valo torekves miatt csajozott is. amugy azt mondta magarol hogy bisex, de inkabb a pasik jonnek be neki.
Judga akkor lett neki mikor volt az atoperlaas, teny hogy csak o volt vele, senki mas, benne is ragadt a kapcsolatban. de mivel utalja az egeszet, meg magat is miatt, folyton veri.
nekem ez a velemenyem a tranyorol. masnak lehet hogy mas, de nekem ezt tamasztja ala amiket o mondott meg amit latunk
Klohek
(
x12)
Apr 29, 2022 00:02:15
x12)
Na csá.
És húzok innen örökre.
És húzok innen örökre.
Héé te felmosórongy, lóg már annyira a zsákod, hogy a két golyódat bele tudd dugni a segglyukadba, többen kérdezik?!..
Ásó27
(
x68)
Apr 29, 2022 00:07:19
x68)
Ez a hely itt tényleg csak arra jó, hogy felbasszam az agyam. Mostantól az összes gecit, aki láthatóan csak erre játszik, mindenhonnan konzervensen bannolni fogom
tyodika
Apr 29, 2022 00:08:19
Letiltlak!
Apr 29, 2022 00:08:19
Ásó27
(
x68)
Apr 29, 2022 00:08:55
x68)
Ha zavar a fórum, akkor miért nem kiabálsz hangosabban, mint ahogy mi írunk? Miért nem teszed le a telefont? :)
Mifaaaaaaaaaaaan
MegintKezded
(
x6)
Apr 29, 2022 00:10:49
x6)
Endre, majd gyere vissza ha megvan a diplomád. Az egyetemi félévek szart nem értek, érettségid van, álértelmiségi buzi :D
Na bumm.
Ásó27
(
x68)
Apr 29, 2022 00:11:02
x68)
Taknyos lett a nózi, kicsi zsidó? A bankok majd megnézik, hogy nekik mennyire felelnek meg a te nyelvtanilag igaz állításaid!
Mifaaaaaaaaaaaan
Autismus Maximus
(
x16)
Apr 29, 2022 00:14:24
x16)
Nem tudom, vót-e már.
Betöjt Laptop
(
x39)
Apr 29, 2022 00:22:12
x39)
És az adósságod ? Az mennyivel növekedett ?
Alkoholista nőverő barátom :)
Jonciii
(
x8)
Apr 29, 2022 00:28:31
x8)
de, le lehet húzni
Jaja. Ha a többi piócát, élükön a gayzával távol tudná tőle tartani, akkor ideig óráig elviseli
halászlé
(
x24)
Apr 29, 2022 00:29:55
x24)
pontosan, és így kicsit magasabb is a tarifa, mint 10 rugó
Ásó27
(
x68)
Apr 29, 2022 00:42:24
x68)
Levegőt 40 éve veszel, mégsem megy :DDDD
Trollul Madár
(
x15)
Apr 29, 2022 01:06:35
x15)
Endre!
Amikor elmész aludni a kicsinézők nélkül akkor ott esete az istálóba befekeüdve felrejlik egy kicsit a valóság vagy nem várod meg és iszol rá egy kicsit, hogy ne érezd ne lásd?
Amikor elmész aludni a kicsinézők nélkül akkor ott esete az istálóba befekeüdve felrejlik egy kicsit a valóság vagy nem várod meg és iszol rá egy kicsit, hogy ne érezd ne lásd?
hegesztőnő
(
x3)
Apr 29, 2022 01:09:18
x3)
ez az új s22? nem bírta a stresszt?
technikai_proba
(
x1)
Apr 29, 2022 01:26:25
x1)
hallottátok a bulvárhírt? mandy lane belekaksizott kalóz dani ágyába
technikai_proba
(
x1)
Apr 29, 2022 01:26:49
x1)
hallottátok a bulvárhírt? mandy lane belekaksizott kalóz dani ágyába
Betöjt Laptop
(
x39)
Apr 29, 2022 01:30:44
x39)
ez az új s22? nem bírta a stresszt?
www.youtube.com/shorts/F-HlX0ZmHe4
sajnos ez még a péjhajminc , egy emlékezetes este után ! #Viktorz!
Popek
Apr 29, 2022 02:01:14
A tegnap összefutottam a mában az éjszakában a svéd asszonnyal. Nem engedte ,hogy videót készítsek vele, azt mondta feláll a tolószékből és megüt. A végén persze shikerukt ,holnap elküldöm thrashvod-ra, ha van kedvük felrakják. Sodrák a Blaha szerettel vár téged.
Apr 29, 2022 02:01:14
Szteppen
(
x3)
Apr 29, 2022 02:02:54
x3)
Fél szemmel beleolvasgattam a mai beszélgetésbe.
Poén, hogy pont ma jött ki ez a "videó" az Incel MC Isti-től.
trashvod.com/w/tLk5hvQ755H9JoKZh3C7TV
A nő, akire rávan izgulva az Sarina Valentina :D :D :D
Ő már megüti Palvin Barbis seggbe szintet Púp?
Ez ety fosh!
Poén, hogy pont ma jött ki ez a "videó" az Incel MC Isti-től.
trashvod.com/w/tLk5hvQ755H9JoKZh3C7TV
A nő, akire rávan izgulva az Sarina Valentina :D :D :D
Ő már megüti Palvin Barbis seggbe szintet Púp?
xray
(
x21)
Apr 29, 2022 02:32:35
x21)
Ne támadjon neked.
Ennyi.
csáá
Soha többet nem írok ide
tényleg nem
Macstappancsok miatt számon tartott verés vár még rád! jó, hogy így emlékszel a dologra, nem lesz meglepetés! A Macstappancsok Éke története óta vallom, hogy mellékes, hogy annak, aki neked támad, van-e pöcse, és hogy hány éves.
Ne támadjon neked.
Ennyi.
csáá
Soha többet nem írok ide
tényleg nem
Örülhettek
(
x1)
Apr 29, 2022 02:47:08
x1)
kicsit lemaradtam, csoportvezető már asodi????
böri
Géza Tuti Tippjei
Apr 29, 2022 03:39:16
Manchester United - Chelsea hazai
RB Leipzig - Rangers 2,5 gól felé
West Ham United - Eintracht Frankfurt vendég
Feyenoord - Marseille mindkét csapat szerez gólt
Leicester (lejcseszter, lejkeszter Géza szerint) - AS Roma mindkét csapat gólt szerez
mindenki vegyen ki valami szimpatikusat, ne egy kötésbe rakja
Kiértékelés: Man Utd. - Chelsea döntetlen lett -> BUKÓ
RB Leipzig - Rangers 1-0 -> BUKÓ
West Ham Utd. - Frankfurt 1-2 -> NYERT
Feyenoord - Marseille 3-2 -> NYERT
Lejcseszter - AS Roma 1-1 -> NYERT
Konklúzió: csak a legvalószínűbb szarok jöttek be (talán a Frankfurt kivétel, de oddsokat nem néztem)
RB Leipzig - Rangers 2,5 gól felé
West Ham United - Eintracht Frankfurt vendég
Feyenoord - Marseille mindkét csapat szerez gólt
Leicester (lejcseszter, lejkeszter Géza szerint) - AS Roma mindkét csapat gólt szerez
mindenki vegyen ki valami szimpatikusat, ne egy kötésbe rakja
Kiértékelés: Man Utd. - Chelsea döntetlen lett -> BUKÓ
RB Leipzig - Rangers 1-0 -> BUKÓ
West Ham Utd. - Frankfurt 1-2 -> NYERT
Feyenoord - Marseille 3-2 -> NYERT
Lejcseszter - AS Roma 1-1 -> NYERT
Konklúzió: csak a legvalószínűbb szarok jöttek be (talán a Frankfurt kivétel, de oddsokat nem néztem)
Apr 29, 2022 03:39:16
balek
(
x10)
Apr 29, 2022 05:07:24
x10)
Kiss Endre Farkas csak két dolgot szeret igazán a világon:
- ha meg tudja akadályozni, hogy leírják róla az igazságot
- és a kiskorúakat.
php, Endre F. Kiss, pedophile, Kiss Endre Farkas, Berlin, angular, Farkas Endre Kiss, react, Farkas, Kiss, Endre, javascript, Linz, java, EBCONT, screencode, Partner Bank, Reichl und Partner eMarketing, EsPresto AG, DefShop, superReal
- ha meg tudja akadályozni, hogy leírják róla az igazságot
- és a kiskorúakat.
balek
(
x10)
Apr 29, 2022 05:10:10
x10)
Tibi annyira élvezi a sodi társaságát, mint a pedofil a játékokat. Meg az utazást. Meg a programozást. Elmondta a Gammernak is, hogy a nőket preferálja, csak néha piáért meg hitelkártyákért beleül a faszba is.
KicsiNéző
(
x13)
Apr 29, 2022 06:01:15
x13)
Fú bazdmeg, visszanéztem a tegnapi liveokat.
Egyrészt nyomja a Fideszes bullshitet az átlagkeresetről, meg hogy épül szépül az ország.
Majd bazdmeg 2 perc se telik el, és már magyarázza, hogy aki jogilag otthon van az hülye, ő maradna jogilag Németben vagy Ausztriában. Na adócsalás, csá.
A másik meg, hogy hány liveban kell még elmondanod, hogy nem vagy még előfizetve az új e-rollerre te szerencsétlen?
Egyrészt nyomja a Fideszes bullshitet az átlagkeresetről, meg hogy épül szépül az ország.
Majd bazdmeg 2 perc se telik el, és már magyarázza, hogy aki jogilag otthon van az hülye, ő maradna jogilag Németben vagy Ausztriában. Na adócsalás, csá.
A másik meg, hogy hány liveban kell még elmondanod, hogy nem vagy még előfizetve az új e-rollerre te szerencsétlen?
bolgár jeti
(
x30)
Apr 29, 2022 06:28:42
x30)
ez új rekord?
not even close :D
Hahó
(
x136)
Apr 29, 2022 06:29:13
x136)
Ez a hely itt tényleg csak arra jó, hogy felbasszam az agyam. Mostantól az összes gecit, aki láthatóan csak erre játszik, mindenhonnan konzervensen bannolni fogom.
Ennyi.
csá
Soha többet nem írok ide
Ennyi.
csá
Soha többet nem írok ide
A német kártya letiltatásának emlegetése miatt lesz mindig ideges.
Ez a leggyengébb pontja. Itt kell támadni a legjobban.
SnecológusHallgató
(
x4)
Apr 29, 2022 06:36:05
x4)
Látom gyagyásom volt megint boldolás.
Inkább így kérdezem meg:
Ez a stresszmentes nyugi?
Kókler vagy?
Rúgtak már ki azért, mert az elvégzett munkád, a kódjaid minősége egy középiskolás kezdő programozó gyerekét sem érte el?
Tibor az Mercédesz?
Fontos kérdések ezek.
Ény eszt nyem éjtyem hetyetye
Inkább így kérdezem meg:
Ez a stresszmentes nyugi?
Kókler vagy?
Rúgtak már ki azért, mert az elvégzett munkád, a kódjaid minősége egy középiskolás kezdő programozó gyerekét sem érte el?
Tibor az Mercédesz?
Fontos kérdések ezek.
nemet mondtak
(
x4)
Apr 29, 2022 06:43:07
x4)
Na csá.
És húzok innen örökre.
És húzok innen örökre.
Hívd fel gyorsan anutádat, újságold el neki a jó hírt, hogy fefejezted a fórumozást örökre.
Tudod, mint mikor a Tibit zártad le... Végleg.
Te 40 éves gyernőtt, teeeee!!!!
MaxPayne
(
x24)
Apr 29, 2022 07:22:58
x24)
Na csá.
És húzok innen örökre.
És húzok innen örökre.
Na mi van te pedofil szar, bemart a valosag?
Kellemetlen ugye, hogy itt nem a tard trashlegyeid vannak, akiknek ugy hazudozol, ahogy csak akarsz?
Kerjel szepen bocsanatot a kovetkezo elo liveodban a megbantott kereszteny emberektol a nagypenteki viselkedesed miatt es akkor talan, talan nem kapod a veknidbe a disznoszarral kevert chiliszoszt!
Te gusztustalan, aberralt fereg, te!
halászlé
(
x24)
Apr 29, 2022 07:25:16
x24)
(lehet offtopic): óó a Never Ending Story... :D Falkor tök ari kutyus abban a filmben, aminek ez a zenéje :D
és Limhal is milyen helyes pali vót'! lehet még Endrének is bejött...
tibor tranyeszovics
Apr 29, 2022 07:46:48
Baromság.
Mindenevő.
Mindenevő.
Ja, mindenevő! Még a Jutka szarát is megette a Gogolban!
Apr 29, 2022 07:46:48
trolléga
(
x30)
Apr 29, 2022 07:48:09
x30)
Hihetetlen, leteszi a lájvot (ott is csak szidták a tagok) erre éjfélkor házhoz jön a lófaszért, a "rajongói" fórumon is csak a valósággal szembesül.
Csináld bazdmeg, a te fórumod, bannold a neked nem tetsző tagokat :DD
Többen kérdezik mi értelme az életednek púpos?
Csináld bazdmeg, a te fórumod, bannold a neked nem tetsző tagokat :DD
Többen kérdezik mi értelme az életednek púpos?
Nemzet Krónikása
(
x21)
Apr 29, 2022 07:52:12
x21)
Jóreggelt kollégák, Endre neked meg sikertelen interjúkat kívánok.
Állatkínzó, nőverő, rendőröket fenyegető, kiskorúakat bántalmazó sodi asodi
trolléga
(
x30)
Apr 29, 2022 07:52:54
x30)
Mikor voltál te projekt menedzser? Idióta.
De még a programozásra se áll a 12 év, mert ahhoz is balfasz vagy.
Na valóságtagadás, csá.
Angol tanulás, autós/drón jogsi hogy áll?
Hahó
(
x136)
Apr 29, 2022 08:03:03
x136)
Sisszenjen a sörike, ma nincs interjú. De a jövő hétre sincs. :)
Sanyibacsi
(
x6)
Apr 29, 2022 08:07:50
x6)
Sisszenjen a sörike, ma nincs interjú. De a jövő hétre sincs. :)
Én még ilyen "kapós" munkaerővel nem is találkoztam.Büszke lehet az eredményeire, a sikereire :D
Hahó
(
x136)
Apr 29, 2022 08:13:10
x136)
Ha az elmúlt 4 hétre napi 2 interjút számolunk, akkor az 40 elutasítás.
40 melócsának nem kellettél sneci. Plusz azoknaknak, akik eleve be sem hívtak interjúzni, tehát legalább 100 elutasításod van.
40 melócsának nem kellettél sneci. Plusz azoknaknak, akik eleve be sem hívtak interjúzni, tehát legalább 100 elutasításod van.
vladrl
(
x8)
Apr 29, 2022 08:17:16
x8)
Hagyjálmáá te szhaar troll, ez egy netflixre illő sikertörténet, egy felfele bukás menete, te szhaar bazmeeeg, kussoljál pfejj *leköpi magát*.
punk
Apr 29, 2022 08:17:49
Baromság.
Mindenevő.
Mindenevő.
hat azert hetyetye... te megse kellesz neki
Apr 29, 2022 08:17:49
trolléga
(
x30)
Apr 29, 2022 08:20:00
x30)
Kijelenthetjük tehát, hogy az 1-2%os shikerességi ráta is megbukott? :D kurvára röhögök púpom
Hahó
(
x136)
Apr 29, 2022 08:23:06
x136)
Az, hogy egész jövő hétre nincs interjú leszervezve, azt jelenti, hogy elfogytak a szóba jöhető melócsák.
Mi lesz most sneci? Postás leszel?
Mi lesz most sneci? Postás leszel?
111 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

Soha többet nem írok ide