Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
A hangja es a gorbe hata mar megvan hozza.
Hasfelmetszö Trutymó - Az utolsó finghajlító
Esélyes, szerintem ilyen tubusosat vett amit ecset nélkül esélytelen, hogy fel tudjon applikálni a hülye fejére. Úgy fog kinézni mint egy fríz tehén.
nyem nyúlsz a tyeknikai eszközömhöz!
Mert ő szokta feltolteni a kartyajat.
Merci agyát a trashvúd jobban bassza mint a sodifórum, mert úgy érzi hogy rengeteg pénztől esik el miatta.
Ez kb tudott volt, amikor nem mutatta meg a Mazdás borítékot legalábbis egyértelművé vált. A fehéret visszakapta ami korlátlan volt, meg talán a fizut arra kapja. A szürkére meg tett valami 10 eurós korlátot. (színek lehet pont fordítva voltak) Szerintem az simán náluk felejtődött. Nagyon simulékony volt a cica Bali keletis videójában.
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
Akkor mar tobb, mint 30 szamarfaszszopassal jon a tranyó a Sodinak, ha jol sejtem.
Hoty volty tyroll légyszi tedd a dolgod.
Ne kelljen már ennyit olvasnyi!
Ezty nee ezty nee, csinálj róla videót de ezty ne ezty neee. Nincs nyekem erre nekem időm!
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Mercicát 3 órán át basztyam!
Pesti kerületi. Markó utca.
Remélem lesz tudósító trolléga a helyszínen, pont nem érek rá aznap.
Judka is megy vajon? Mert akkor minimum fel kell bérelni valami alsókategóriás esküvős videóst, hogy legyen anyag az archívumba!
Endre lesz lájv a bíróságról? Tudod, ha ott a videós a bíró mindig enged a média nyomásának! :DDD
Nem néztem meg, de a link alapján ez marha vicces :) Úristen mekkora bónuszt kaphatott a marketinges aki ezt kitalálta, hogy meg a sodifórumra is calvin klein reklámot posztoljon valaki :D
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
Megpróbáljuk, bár korán kell kelni.
Jó lenne, ha a bíró esetleg látná, hogy miket csinál a tiborsz a varanggyal, hátha úgy érezné, hogy érdemes lépni az ügyben. Ha esetleg lenne egy rövidebb kombat összeállítás trashvodon, nem feltétlenül nem próbálná meg valaki megmutatni a bírónak a tárgyalás előtt.
-Mit keresel itt, ne engem vegyé'.Teeee rossz ratyi!
NEAAAHH
Mi a gond ezzel? Calvin Klein mindig is egy LMBTQ márka volt.
Te.. Te, Te troll!
Engem soha sem! Nem és soha nem történt meg.
Úgy látom itt is troll mentesítenem kell.
nézz fel púpfalra. a tranyó (befordított) faszát szopkodja, közben meg folyamatosan osztogatja a transzellenes posztokat :DD
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
Endre!
Ez, hogy van, hogy te vagy az egyetlen trash aki bánópénzeket fizet a többi trashnek?
:)
Ugyanígy egy méhrákos is jolly joker. 25 év gyerektartást spórolsz meg egy méhrákos született nőnél.
A trashek pénztárosa :D
Idióta. Lehet hogy engedtem a hegesztő úriember tartozásából, de kézpénz-átadás nem történt. Na hajfestés, csá.
Endre bentlakásos intézménybe kellene menjen.
Erre kivételesen válaszolok: nekem saját betelefonálós műsorom van, ahol én vagyok a Csernus, az idióta trollok meg felhívhatnak. Nem feltétlenül nem fogom rájuk tenni a kagylót. Na költöztetőcég keresés, csá
Trash univerzumban ő MrBeast :D
alkoholiker, kiss endre, farkas endre, sodi, kiss endre farkas, kiss farkas, satyre, pädophilie
Pasztmek röhögőgörcsöt kaptam, mêg szerencse hogy office home-ban vagyok ma. :D
Hát azért hetyetyetyetye
Tyodika! Latom nem erted. Elo streamben, te hivod fel a Csernust es kozvetited a beszelgetest. Csak add magad, dadogj, loopold hogy dededede, nem nem nem nem, cisszenjenek a sorok, rohogj autista modon, szoval tenyleg csak a szokasos, de Csernussal foshna!
Ja, mindig pont a legalja várja el a tiszteletet, azok, akikben semmi tisztelnivaló nincs, se nem szorgalmasak, se nem szépek, se nem okosak, se nem ügyesek. Hulladékok.
hoty... hotyhotyhoty...
De faszán eltakarodtál az internetről már megint te Fullzsír Gayza
Csak nekem hasonlít a Molnár Kikire ez a zsírdisznó?!
Tibi az új Andi, fasz az új pina
trashvod.com/fullfingmirror
alkoholiker, kiss endre, farkas endre, sodi, kiss endre farkas, kiss farkas, satyre, pädophilie
pályakezdő és azt egyből elhagyó, pont mint snecike
Wrong. I'm going to buy Endre to fix Sodipedia.
ezt eddig is tudta róla mindenki, hogy neki is csak a szája nagy, legfőképp neten, de nincs mögötte különösebben semmi, ugyanúgy becsicskul személyesen
hetyetye
You if have money problem I kezelem.
again mine the financial crisis!
vérdíj target nr. 1
i love szisza, minden mas, a sodi don't care!
envagyokaz, nem ismersz meg?
rákölt ötször, TÍZSZER annyit, csak alkosson együtt a sodival a cica. a sodi. hitelecske. mindegy.
vérdíj target nr. 1
ezt hivjak ugy, hogy elmebeteg.
envagyokaz, nem ismersz meg?
Inkább úgy nevezném, hogy előremenekülő befeketető.
milyen formátumban meg méretben kell?
le vagy tiltva, kurva anyád
A/4 méret lenne a teljes doksi, ami a póló elejére menne, annak a közepén kb a/5 méret.
Formátum bármi lehet, vektoros a legjobb.
Szevasz sodi! Elfelejtetted megint a google használatát?
port.hu/adatlap/film/tv/a-titok-the-secret/movie-93578
ez az amúgy
we.tl/t-pnbAsIrVcL
Wetransferre raktam, remélem így jó.
Raktam bele egy jó nagy pngt, pdf-et meg ott az ai is, ha szerkeszteni akarod.
A font neve Bebas Neue.
le vagy tiltva, kurva anyád
Későn kelő fotel-czenki mamaként, ha valaki megy, akkor szerintem a legfontosabb kérdés az, hogy pontosan (szó szerint lehetőleg, mert nüansznyinak tűnő különbségek nagyon komoly különbségeket jelenthetnek a várható büntetés kapcsán) milyen bűncselekménnyel vádolja az ügyészség és ha az ügyész előadja a vádirati tényállást, akkor az is elég érdekes lehet.
Ha jelen van a védelem, az is érdekes, hogy mivel védekeznek, abból lehet sejteni, hogy mennyi esélyt lát a kirendelt védő arra, hogy megússza a tranyó az ügyet.
Nszksz
Nincs az a pénzmennyiség a világon amiből ez lehetséges lenne, mivel nincs az a pszichiáter team aki 35 év kezeletlen traumáinak egymásra épülő tömkelegéből kialakuló elmezavarból kibírná gyógyítani ezt az elvarázsolt űrdiplomatát.
Broni prof terápiás ötletei?
Ugyanígy egy méhrákos is jolly joker. 25 év gyerektartást spórolsz meg egy méhrákos született nőnél.
englis sodi the sodi! indeed!
Képzeld el, milyen lenne ha aSodit kellene a piacra küldened hagyományosan füstölt csülökért? :))
Ma döner lenne a vacsora vagy mirelit rántotthús magában. Újhagymát lehet életében nem evett még, ďe más idényzöldséget sem láttam nála. Legfeljebb amit Ali beleadagol a sarkon a készen vett valamibe. Ha egyben megtalálná a hűtőjében, azonnal kidobná az üres sörösdobozokra. "Fujj, mi ez a fhos?!" :)
Csak óvatosan a csülök levével, olyan sós lesz tőle a lencse, hogy kiiszod a balatont vízihullástól.
Zegernye
(
x2)
May 13, 2022 06:35:21
x2)
Sodi, ez az évadod kezd nagyon ellaposodni, a herelógatás után gyakorlatilag leálltál teljesen, csak némi önismétlés maradt.
Szerintem ne húzd az időt, hátha még lesz felpörgés, zárd le egyszerűen a sorozatot.
Nem kell stílszerű, vagy látványos halál, csak legyen már vége.
Most már a troll nézőket is elveszted. Nem azért, mert már nem utálnak, csak annyira unalmas vagy, hogy anélkül is lehet utálni, hogy néznének.
Dögölj meg gyorsan, mi egyszer még jót mulatunk, évente egyszer visszatérünk nosztalgiázni, aztán kész.
hoty... hotyhotyhoty...
Szerintem ne húzd az időt, hátha még lesz felpörgés, zárd le egyszerűen a sorozatot.
Nem kell stílszerű, vagy látványos halál, csak legyen már vége.
Most már a troll nézőket is elveszted. Nem azért, mert már nem utálnak, csak annyira unalmas vagy, hogy anélkül is lehet utálni, hogy néznének.
Dögölj meg gyorsan, mi egyszer még jót mulatunk, évente egyszer visszatérünk nosztalgiázni, aztán kész.
trolléga
(
x30)
May 13, 2022 06:44:58
x30)
mióta visszakapta alig spammelt púpfalra is. meghalt a snegó?
MaxPayne
(
x24)
May 13, 2022 06:58:38
x24)
Sirva rohognek, ha allergias lenne a hajfestekre es kihullott volna az osszes még megmaradt haja.
xray
(
x21)
May 13, 2022 07:06:58
x21)
May 13, 2022 07:06:58
Sirva rohognek, ha allergias lenne a hajfestekre es kihullott volna az osszes még megmaradt haja.
vagy úgy fog kinézni, mint egy foltos hiéna. May 13, 2022 07:06:58
MaxPayne
(
x24)
May 13, 2022 07:15:34
x24)
vagy úgy fog kinézni, mint egy foltos hiéna.
A hangja es a gorbe hata mar megvan hozza.
Dörpepúp
(
x7)
May 13, 2022 07:19:06
x7)
vagy úgy fog kinézni, mint egy foltos hiéna.
Esélyes, szerintem ilyen tubusosat vett amit ecset nélkül esélytelen, hogy fel tudjon applikálni a hülye fejére. Úgy fog kinézni mint egy fríz tehén.
Hahó
(
x135)
May 13, 2022 07:23:45
x135)
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
xray
(
x21)
May 13, 2022 07:25:50
x21)
Sneci zaklatja judgát. Judga fel akarja jelenteni snecit
trashvod.com/w/5DrQ3m8io57VMudRpuedsw
gyagyás stalker üzemmódban van. trashvod.com/w/5DrQ3m8io57VMudRpuedsw
xray
(
x21)
May 13, 2022 07:30:38
x21)
Sneci zaklatja judgát. Judga fel akarja jelenteni snecit
trashvod.com/w/5DrQ3m8io57VMudRpuedsw
miért nem tiltja le? trashvod.com/w/5DrQ3m8io57VMudRpuedsw
MaxPayne
(
x24)
May 13, 2022 07:37:24
x24)
miért nem tiltja le?
Mert ő szokta feltolteni a kartyajat.
linzi fapóleon
(
x8)
May 13, 2022 07:40:08
x8)
szerintem Tibi idegesebb lenne ha sodiForum-os poloban mennenek :) akkor biztos agyonveri a gyagyast :)
Merci agyát a trashvúd jobban bassza mint a sodifórum, mert úgy érzi hogy rengeteg pénztől esik el miatta.
linzi fapóleon
(
x8)
May 13, 2022 07:46:51
x8)
Tranyó live elején Jutkának mondja hogy "kérem vissza a kártyámat, mennyit fizettél?"
HÁHÁHÁHÁ! Ezek még mindig sodi hitelkártyájáról költenek és nem áll szóba vele :D
CSICSKA VAGY SODI!
www.youtube.com/watch?v=dGfuUWC3UbM
HÁHÁHÁHÁ! Ezek még mindig sodi hitelkártyájáról költenek és nem áll szóba vele :D
CSICSKA VAGY SODI!
www.youtube.com/watch?v=dGfuUWC3UbM
Anschluss
(
x4)
May 13, 2022 08:01:38
x4)
www.blikk.hu/aktualis/belfold/vegrehajtoi-kar-schadl-gyorgy-elnok-hivatali-vesztegetes-letartoztatas-felelem/2w560w9?sl_ps=d_3
Fifi, nem felsz? Pinter Sanyi bacsi mindenkit elhallgattat aki a kormanyzati buzikrol tud valamit, lasd Molnar Ricsi, Homonnay Gergo, most mar szegeny Schadl Gyorgy is retteg
a Mi Hazank egyertelmuen fidesz offspring, ha esteleg leszoptad Budahazyt vagy Toroczkait, akkor kezdj el felni :)
anschluss
Fifi, nem felsz? Pinter Sanyi bacsi mindenkit elhallgattat aki a kormanyzati buzikrol tud valamit, lasd Molnar Ricsi, Homonnay Gergo, most mar szegeny Schadl Gyorgy is retteg
a Mi Hazank egyertelmuen fidesz offspring, ha esteleg leszoptad Budahazyt vagy Toroczkait, akkor kezdj el felni :)
linzi fapóleon
(
x8)
May 13, 2022 08:02:24
x8)
HAHA ezen a szövegen szakadok, Merci varangyozza Jutkát:
"Jó akkor kapd el itt a legyeket meg a szunyogokat ...
nyilván varangy az be kell hogy kapja, béka csak el kapja .. ezért tartom "
youtu.be/dGfuUWC3UbM?t=720
"Jó akkor kapd el itt a legyeket meg a szunyogokat ...
nyilván varangy az be kell hogy kapja, béka csak el kapja .. ezért tartom "
youtu.be/dGfuUWC3UbM?t=720
trolléga
(
x30)
May 13, 2022 08:03:41
x30)
Tranyó live elején Jutkának mondja hogy "kérem vissza a kártyámat, mennyit fizettél?"
CSICSKA VAGY SODI!
youtube.com/watch?v=dGfuUWC3UbM
CSICSKA VAGY SODI!
Ez kb tudott volt, amikor nem mutatta meg a Mazdás borítékot legalábbis egyértelművé vált. A fehéret visszakapta ami korlátlan volt, meg talán a fizut arra kapja. A szürkére meg tett valami 10 eurós korlátot. (színek lehet pont fordítva voltak) Szerintem az simán náluk felejtődött. Nagyon simulékony volt a cica Bali keletis videójában.
MaxPayne
(
x24)
May 13, 2022 08:22:19
x24)
CSICSKA VAGY SODI!
CSICSKA VAGY SODI!
Akkor mar tobb, mint 30 szamarfaszszopassal jon a tranyó a Sodinak, ha jol sejtem.
Jonciii
(
x8)
May 13, 2022 08:25:09
x8)
Biztos az? Nem a youtube pénzmaradékos kártya?
Sodragon legendája
(
x2)
May 13, 2022 08:34:00
x2)
Rossz hírek már egy kora reggel. :D Kigyulladt az egyik kedvenc faszlóbáló és piálós helyed Sodrák. :D Amúgy is péntek 13 van, szóval jól kezdődik a nap. Remélem az a bizonyos teknős neked is álmodik valami jó kis szopatást mára. :D
24.hu/belfold/2022/05/13/kigyulladt-egy-szauna-szent-lukacs-gyogyfurdo-ii-kerulet/
Buszjegyet is tudjál megvenni, te nemzetvédő! :D
24.hu/belfold/2022/05/13/kigyulladt-egy-szauna-szent-lukacs-gyogyfurdo-ii-kerulet/
Kötőjel
(
x12)
May 13, 2022 09:07:31
x12)
a sodi, fogászatra mentem, nem szeretem alapvetően, de mindig eszembe jut a pudvás pofád és felvidít még a rendelőben is. :)
vérdíj target nr. 1
Nonbinary Gayfish
(
x1)
May 13, 2022 09:25:36
x1)
Kigyulladt a Szent Lukács Gyógyfürdő. Endre pesten van? Állitólag láttam ott egy talajrészeg kvazimodó szerű lényt aki fiatalokat zaklatot a szauna környéként majd betántorgott Gyógyfürdőbe.
Vadászbika
May 13, 2022 09:27:52
rip sodi
Hát azért hetyetyetyetye
May 13, 2022 09:27:52
xray
(
x21)
May 13, 2022 09:28:04
x21)
gyagyás, mifan a munkahellyel? meddig tart még a semmittevés? ott a több milliós adósság, azt is fizetni kellene, segélyből az nem fog menni.
buniBanki
(
x2)
May 13, 2022 09:38:22
x2)
Lesz bécsi évad, te pedókorcs? Olyan fasszal várom, mintha fél levél generikum lenne bennem
Endre egy pedofil!
Trollul Madár
(
x15)
May 13, 2022 09:39:12
x15)
Endre!
Az a baj, hogy saját magad előtt is masnizod önmagadat.
Ennek egy kimenetele lehet csak, hogy nélkülözésben nyomorult jelentéktelenségben pusztulsz el.
Endre el kell fogadni, hogy az emberek nem egyformák és nem egyforma szinten élnek mind anyagilag mind társadalmi rangban. El kell fogadni, hogy az emberek nem egyforma fejlettel mentálisan és lélekben. Ezzel nincs mit tenni ez mindig is ilyen volt és ilyen is marad.
Egy valamit tehetsz csupán, ami segíthet abban viszonylagos nyugalomban éld le a hátralévő idődet legyen az bármennyi is. Természetesen tűpontosan tudom, hogy nem ezt fogod tenni, de a saját lelkem arra indít, hogy leírjam neked, tudtán, hogy úgy is lefogod szarni és nem is vagy hajlandó és talán képes sem ennyire advanced dolgokba belevágni.
Egyszerűen el kell fogadnod önmagadat.
El kéne fogadnod, hogy meleg vagy. Nincs ezzel semmi baj, rengeteg meleg ember van és tényleg ez a hálószabájukra tartozó dolog. Igazából senkit se érdekel és kár ezen rugózni. De ameddig görcsösen ragaszkodsz nem létező heteroszexualitásodhoz addig folyamatosan a belerohansz a faszerdőbe, hol titkon a szaunában, hol nyíltan a flokkoban lájfokban. Ismerd be, hogy meleg vagy, minden csoda három napig tart. Talán összejönnél valakivel, aki számodra egy helyes fiú a valóságban, meg csöves Tibivel vetekszik, de hát ez a te ízlésed.
El kéne fogadnod, hogy nem vagy okos ember. Ha ez elfogadott lenne saját magad előtt akkor nem csinálnál akkora égbekiáltó kreténségeket, aminek a következményeit hosszú évekre fizetned kell. Hallgatnál másokra főleg a komment haverokra és nagyjából rendben is lennél. Nem vagy értelmiségi és lényedben az egyik deficit az “értelem” a “ségi” meg úgyan úgy semmit nem jelent mint a SoDI .
El kéne fogadnod, hogy a hitelspirál, amibe belekerültél a te esetedben nem egy helyi kis örvény, hanem egy pusztító tornádó, ami vinné a lakást meg a kocsit ha lenne ilyesmi. Ha belátnád talán elmennél egy csúnya zsidóhoz, aki ért a pénzhez és meghallgatnád egy kis pénzért mit is kéne csinálnod. De ebben amúgy a komment haverok is sokszor adtak olyan tippet, ami ingyen van és ugyan azt mondaná a zsidó is a bankban.
El kéne fogadod, hogy te vagy a legtehetségtelenebb trash az egyész online videózásban és egyáltalán semmi értelme az úgynevezett “videós reputációdnak”. Érdemes lenne felismerni, hogy eddig csak a Trolljaid néztek és a kicsi fellendülést egyedül a Tibi-Jutka páros hozta a csatidra belőlük próbáltál építkezni. Hagyd a faszba, engedd el, takarodj az Internetről és már is szebb lesz a világ! Nekünk is és neked is.
El kéne fogadnod, hogy a kiteregetett életed folyamodványa, hogy rengeteg embert, társadalmi réteget megbántottál. Bocsánatot kéne kérni, de ezt senki nem tartaná őszintének. Tenned kéne, hogy jóvá tedd ezeket az talán foshná azt, hogy többen elhinnék, hogy tényleg megbántad, de addig semmi.
El kéne fogadod, hogy egy beteg ember vagy mint mentálisan, mint testileg. Ez esetben szintén segíthetne neked egy doktornéni/doktorbácsi, akire hallgatva talán, de csak talán a fogászatra eljuthatnál. Ennek egyik rész folyamodványa, hogy nem vagy szép vagy vonzó, hanem egy beteg ember képét látja mindenki, aki rád néz. Még csöves Tibi is így van ezzel.
Elkéne fogadnod, hogy igénytelen ember vagy. Ez alapjában véve nem lenne akkora nagy baj, ha mellette higiénikus lennel egy kicsit és nem egy disznóólban laknál. Ahol én lakom Zsidóföldjén az Echelon lakóparban az Illuminátus utcában, onnan nem messze lakik egy kis cigány ember akinek tényleg nincs semmije és egy sufniban lakik másnak a telkén. Te az a sufni benne a taggal a linzi recskaóduhoz képest egy steril műtő egy szimpatikus doktorral. Nincs ám semmije ennek az arcnak, télen papírral fűt, de rendet tart tisztában van azzal, hogy ő a falubolondja, boldog a döngölt padlón. Nem okos, de tudja ki ő és hol él a társadalomban, egy boldog mosolygós ember néha-néha gondterhelt csak. Megjegyzem mindenki támogatja amennyire lehet és érdemes.
El kéne fogadnod, hogy egy agresszív ember vagy és nem a jó szándék hajt. Lehet így is és mindenki látja tudja, aki csak egy kicsit megismert, de talán kevésbé lennél tenyérbemászóan irritatív jelenség, hanem masniznád önmagadnak, hogy jó szándékú vagy.
El kéne fogadod, hogy alkoholista vagy és az is maradsz. Piszony! Az alkoholról lejött arcok mondják, hogy ők sajnos most is alkoholisták csak nem isznak. Azért lenne jobb ha elfogadnád, mert talán valami elvonón, ami ettől kezdve visszatérő lenne az életben ideiglenesen és alkalmanként csökkentenék a szájban az alkohol mennyiséget. Talán kevesebb embert botránkoztatnál meg az utcán önkívületi alkoholgőzös őrjöngéseidnek számainak redukciójával.
Ezek után köszönetet kéne mondanod a forum.sodika.org összes valaha volt Trolljának, hogy egyáltalán foglalkoztak veled, életben és pórázon tartottak. Ember, ezek nélkül a Trollok nélkül már megölted volna önmagadat.
Az a baj, hogy saját magad előtt is masnizod önmagadat.
Ennek egy kimenetele lehet csak, hogy nélkülözésben nyomorult jelentéktelenségben pusztulsz el.
Endre el kell fogadni, hogy az emberek nem egyformák és nem egyforma szinten élnek mind anyagilag mind társadalmi rangban. El kell fogadni, hogy az emberek nem egyforma fejlettel mentálisan és lélekben. Ezzel nincs mit tenni ez mindig is ilyen volt és ilyen is marad.
Egy valamit tehetsz csupán, ami segíthet abban viszonylagos nyugalomban éld le a hátralévő idődet legyen az bármennyi is. Természetesen tűpontosan tudom, hogy nem ezt fogod tenni, de a saját lelkem arra indít, hogy leírjam neked, tudtán, hogy úgy is lefogod szarni és nem is vagy hajlandó és talán képes sem ennyire advanced dolgokba belevágni.
Egyszerűen el kell fogadnod önmagadat.
El kéne fogadnod, hogy meleg vagy. Nincs ezzel semmi baj, rengeteg meleg ember van és tényleg ez a hálószabájukra tartozó dolog. Igazából senkit se érdekel és kár ezen rugózni. De ameddig görcsösen ragaszkodsz nem létező heteroszexualitásodhoz addig folyamatosan a belerohansz a faszerdőbe, hol titkon a szaunában, hol nyíltan a flokkoban lájfokban. Ismerd be, hogy meleg vagy, minden csoda három napig tart. Talán összejönnél valakivel, aki számodra egy helyes fiú a valóságban, meg csöves Tibivel vetekszik, de hát ez a te ízlésed.
El kéne fogadnod, hogy nem vagy okos ember. Ha ez elfogadott lenne saját magad előtt akkor nem csinálnál akkora égbekiáltó kreténségeket, aminek a következményeit hosszú évekre fizetned kell. Hallgatnál másokra főleg a komment haverokra és nagyjából rendben is lennél. Nem vagy értelmiségi és lényedben az egyik deficit az “értelem” a “ségi” meg úgyan úgy semmit nem jelent mint a SoDI .
El kéne fogadnod, hogy a hitelspirál, amibe belekerültél a te esetedben nem egy helyi kis örvény, hanem egy pusztító tornádó, ami vinné a lakást meg a kocsit ha lenne ilyesmi. Ha belátnád talán elmennél egy csúnya zsidóhoz, aki ért a pénzhez és meghallgatnád egy kis pénzért mit is kéne csinálnod. De ebben amúgy a komment haverok is sokszor adtak olyan tippet, ami ingyen van és ugyan azt mondaná a zsidó is a bankban.
El kéne fogadod, hogy te vagy a legtehetségtelenebb trash az egyész online videózásban és egyáltalán semmi értelme az úgynevezett “videós reputációdnak”. Érdemes lenne felismerni, hogy eddig csak a Trolljaid néztek és a kicsi fellendülést egyedül a Tibi-Jutka páros hozta a csatidra belőlük próbáltál építkezni. Hagyd a faszba, engedd el, takarodj az Internetről és már is szebb lesz a világ! Nekünk is és neked is.
El kéne fogadnod, hogy a kiteregetett életed folyamodványa, hogy rengeteg embert, társadalmi réteget megbántottál. Bocsánatot kéne kérni, de ezt senki nem tartaná őszintének. Tenned kéne, hogy jóvá tedd ezeket az talán foshná azt, hogy többen elhinnék, hogy tényleg megbántad, de addig semmi.
El kéne fogadod, hogy egy beteg ember vagy mint mentálisan, mint testileg. Ez esetben szintén segíthetne neked egy doktornéni/doktorbácsi, akire hallgatva talán, de csak talán a fogászatra eljuthatnál. Ennek egyik rész folyamodványa, hogy nem vagy szép vagy vonzó, hanem egy beteg ember képét látja mindenki, aki rád néz. Még csöves Tibi is így van ezzel.
Elkéne fogadnod, hogy igénytelen ember vagy. Ez alapjában véve nem lenne akkora nagy baj, ha mellette higiénikus lennel egy kicsit és nem egy disznóólban laknál. Ahol én lakom Zsidóföldjén az Echelon lakóparban az Illuminátus utcában, onnan nem messze lakik egy kis cigány ember akinek tényleg nincs semmije és egy sufniban lakik másnak a telkén. Te az a sufni benne a taggal a linzi recskaóduhoz képest egy steril műtő egy szimpatikus doktorral. Nincs ám semmije ennek az arcnak, télen papírral fűt, de rendet tart tisztában van azzal, hogy ő a falubolondja, boldog a döngölt padlón. Nem okos, de tudja ki ő és hol él a társadalomban, egy boldog mosolygós ember néha-néha gondterhelt csak. Megjegyzem mindenki támogatja amennyire lehet és érdemes.
El kéne fogadnod, hogy egy agresszív ember vagy és nem a jó szándék hajt. Lehet így is és mindenki látja tudja, aki csak egy kicsit megismert, de talán kevésbé lennél tenyérbemászóan irritatív jelenség, hanem masniznád önmagadnak, hogy jó szándékú vagy.
El kéne fogadod, hogy alkoholista vagy és az is maradsz. Piszony! Az alkoholról lejött arcok mondják, hogy ők sajnos most is alkoholisták csak nem isznak. Azért lenne jobb ha elfogadnád, mert talán valami elvonón, ami ettől kezdve visszatérő lenne az életben ideiglenesen és alkalmanként csökkentenék a szájban az alkohol mennyiséget. Talán kevesebb embert botránkoztatnál meg az utcán önkívületi alkoholgőzös őrjöngéseidnek számainak redukciójával.
Ezek után köszönetet kéne mondanod a forum.sodika.org összes valaha volt Trolljának, hogy egyáltalán foglalkoztak veled, életben és pórázon tartottak. Ember, ezek nélkül a Trollok nélkül már megölted volna önmagadat.
tyodika
May 13, 2022 09:51:49
Endre!
Ezty nee ezty nee, csinálj róla videót de ezty ne ezty neee. Nincs nyekem erre nekem időm!
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
May 13, 2022 09:51:49
xray
(
x21)
May 13, 2022 09:56:32
x21)
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
görgess, ha nem tudsz olvasni! Ne kelljen már ennyit olvasnyi!
Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
Jonciii
(
x8)
May 13, 2022 09:57:53
x8)
Május 18. 8:30-kor lesz a tárgyalása a Tiborsznak, 3. emelet, 389-es tárgyaló. Hallgatóságként be lehet ülni, a rögzítést ott kell majd megkérdezni a bírótól, hogy engedélyezi-e.
Sanyibacsi
(
x6)
May 13, 2022 10:04:52
x6)
Endre te kis elmebeteg torz korcs!
Hányszor zaklattad ma már Lyudkadémont?
Őt használod "szárnyas majomnak" a sziszához való kapcsolattartásban?
Te zavarodott agyú, hát meg akartad ölni, nem veszed észre, hogy ő is csak szopat téged?
Remélem kisírtad már magad, és indulhat a hajfestés.
Jössz a tárgyalásra?
Hányszor zaklattad ma már Lyudkadémont?
Őt használod "szárnyas majomnak" a sziszához való kapcsolattartásban?
Te zavarodott agyú, hát meg akartad ölni, nem veszed észre, hogy ő is csak szopat téged?
Remélem kisírtad már magad, és indulhat a hajfestés.
Jössz a tárgyalásra?
Címgyűjtő troll
May 13, 2022 10:09:32
Május 18. 8:30-kor lesz a tárgyalása a Tiborsznak, 3. emelet, 389-es tárgyaló. Hallgatóságként be lehet ülni, a rögzítést ott kell majd megkérdezni a bírótól, hogy engedélyezi-e.
Ez pontosan melyik bíróság is? May 13, 2022 10:09:32
Jonciii
(
x8)
May 13, 2022 10:13:19
x8)
Ez pontosan melyik bíróság is?
Pesti kerületi. Markó utca.
Dörpepúp
(
x7)
May 13, 2022 10:18:48
x7)
Maffiózó
(
x1)
May 13, 2022 10:20:11
x1)
Judka is megy vajon? Mert akkor minimum fel kell bérelni valami alsókategóriás esküvős videóst, hogy legyen anyag az archívumba!
Endre lesz lájv a bíróságról? Tudod, ha ott a videós a bíró mindig enged a média nyomásának! :DDD
trolléga
(
x30)
May 13, 2022 10:20:56
x30)
888.hu/feher-ferfi/a-calvin-klein-egy-transznemu-terhes-ferfival-unnepelte-az-anyak-napjat-4365301/
ezt a cikket is oszd meg pupszi, te nagy LMBTQ propagandista! ostba fhassz!
bolgár jeti
(
x30)
May 13, 2022 10:24:26
x30)
888.hu/feher-ferfi/a-calvin-klein-egy-transznemu-terhes-ferfival-unnepelte-az-anyak-napjat-4365301/
Nem néztem meg, de a link alapján ez marha vicces :) Úristen mekkora bónuszt kaphatott a marketinges aki ezt kitalálta, hogy meg a sodifórumra is calvin klein reklámot posztoljon valaki :D
linziasztal
(
x3)
May 13, 2022 10:25:55
x3)
Endre, szerezz be egy golyóálló mellényt, mert a következő lesz, olyan lövést kap az autipajzs, hogy csak na.
Tibi megérkezik kézen fogva Viktorsszal egy kabrióban, kefeszőke hajába belekap a szél... Nyár van, hahó.
Majd a boldogságtól ittasan, foghegyről odaveti neked a szokott mondatot:
-Mit keresel itt, ne engem vegyé'.
Tibi az új Andi, fasz az új pina
Tibi megérkezik kézen fogva Viktorsszal egy kabrióban, kefeszőke hajába belekap a szél... Nyár van, hahó.
Majd a boldogságtól ittasan, foghegyről odaveti neked a szokott mondatot:
Jonciii
(
x8)
May 13, 2022 10:26:20
x8)
Jó lenne, ha a bíró esetleg látná, hogy miket csinál a tiborsz a varanggyal, hátha úgy érezné, hogy érdemes lépni az ügyben. Ha esetleg lenne egy rövidebb kombat összeállítás trashvodon, nem feltétlenül nem próbálná meg valaki megmutatni a bírónak a tárgyalás előtt.
Jucu
May 13, 2022 10:27:28
May 13, 2022 10:27:28
MaxPayne
(
x24)
May 13, 2022 10:29:43
x24)
Ugye, hogy ugye?
- kerdezne a volt foldrajztanarom.
Ugye, hogy imadod ezt a szamot Sneci? Tajgival olyan rongyosra hallgattatok, mint a tajgi segge, ugye?
youtu.be/qii15cvZX70
Ugye, hogy imadod ezt a szamot Sneci? Tajgival olyan rongyosra hallgattatok, mint a tajgi segge, ugye?
youtu.be/qii15cvZX70
Basom_Assad
May 13, 2022 10:32:26
Endre!
ne hallgass rá pupszi csak irigy vegyél egy jobb telefont mint az s22 hogy bebizonyítsd neked van igazad így elfogadhatatlan a minőség akár egy troll is jobbat csinál May 13, 2022 10:32:26
trolléga
(
x30)
May 13, 2022 10:32:32
x30)
hogy sikerült a hajfestés? indítsd a tisztázós lájfszot gyagya. hogy alázhatott le tegnap este a többi trash, akik még milliós szetáppal sem rendelkeznek? :DD
Maffiózó
(
x1)
May 13, 2022 10:33:01
x1)
Tajgi
May 13, 2022 10:34:11
Ugye, hogy ugye?
youtu.be/qii15cvZX70
youtu.be/qii15cvZX70
Te.. Te, Te troll!
Engem soha sem! Nem és soha nem történt meg.
Úgy látom itt is troll mentesítenem kell.
May 13, 2022 10:34:11
KicsiNéző
(
x13)
May 13, 2022 10:34:24
x13)
Most fejezem be a Géza liveot, mekkora kibaszott simulékony geci ez.
Próbálja beállítani, hogy neki muszáj 3 órán keresztül fenyegetőzni, meg bebaszni, mert hát a Kozma miket ír neki.
Közben nyal be Lacikának meg Bekének, hogy szeretlek meg tisztellek.
Akinek nem volt egyértelmű, hogy milyen ember ez, a Sodis leakelt dolgok után, az most meglátja.
Remélem Anschluss kolléga effortjai bejönnek, és megy böribe.
Próbálja beállítani, hogy neki muszáj 3 órán keresztül fenyegetőzni, meg bebaszni, mert hát a Kozma miket ír neki.
Akinek nem volt egyértelmű, hogy milyen ember ez, a Sodis leakelt dolgok után, az most meglátja.
trolléga
(
x30)
May 13, 2022 10:37:42
x30)
nézz fel púpfalra. a tranyó (befordított) faszát szopkodja, közben meg folyamatosan osztogatja a transzellenes posztokat :DD
linzi fapóleon
(
x8)
May 13, 2022 10:40:33
x8)
Itt a válasz a furcsa fej-test arányokra!

tyodika
May 13, 2022 10:41:21
UPDATE!
Simon Geza Krisztiannak jovo heten jelenese van a rendorkapitanysagon gyanusitotti kihallgatasra, az ingatlanmaffia ugyeben. Ugyanez ervenyes Gezanera is!
A rendortrollok szemelyesen kezbesitettek Gezanenak az idezeseket, "az ido rovidsege okan", valojaban jelzeskent, hogy bar tudjak, hogy Sunka Geza kulfoldon van, jobb ha hazamegy idoben
nem gondolom, hogy a Simon csalad haza tajan most nagyon harmonikus lenne a csaladi elet. szegeny Kevinke, szerencse hogy Sodi bacsi mindig allo fasszal varja :)
Szegény Kevinke. Ha lecsukják a szüleit, akkor szívesen örökbefogadom. Természetesen a rezsi 51%-ába be kell szállnia, és heti kettő rajongva szopás is elvárt. Simon Geza Krisztiannak jovo heten jelenese van a rendorkapitanysagon gyanusitotti kihallgatasra, az ingatlanmaffia ugyeben. Ugyanez ervenyes Gezanera is!
A rendortrollok szemelyesen kezbesitettek Gezanenak az idezeseket, "az ido rovidsege okan", valojaban jelzeskent, hogy bar tudjak, hogy Sunka Geza kulfoldon van, jobb ha hazamegy idoben
nem gondolom, hogy a Simon csalad haza tajan most nagyon harmonikus lenne a csaladi elet. szegeny Kevinke, szerencse hogy Sodi bacsi mindig allo fasszal varja :)
May 13, 2022 10:41:21
Trollul Madár
(
x15)
May 13, 2022 10:57:12
x15)
Most fejezem be a Géza liveot, mekkora kibaszott simulékony geci ez.
Endre!
Ez, hogy van, hogy te vagy az egyetlen trash aki bánópénzeket fizet a többi trashnek?
xray
(
x21)
May 13, 2022 10:58:58
x21)
Endre!
mecénás...hitelből. Ez, hogy van, hogy te vagy az egyetlen trash aki bánópénzeket fizet a többi trashnek?
Jonciii
(
x8)
May 13, 2022 10:59:21
x8)
Endre!
A trashek pénztárosa :D
tyodika
May 13, 2022 11:00:29
Endre!
Idióta. Lehet hogy engedtem a hegesztő úriember tartozásából, de kézpénz-átadás nem történt. Na hajfestés, csá.
May 13, 2022 11:00:29
MaxPayne
(
x24)
May 13, 2022 11:04:12
x24)
Trashvodon latom, hogy van Dr. Csernus fele betelefonalos musor. Nem kedvelem a Csernus dokit, de azert megneznem, ahogy a Sneci elkezd neki loopolni! Mekkora musor lenne :DD
Dr. Csernus
May 13, 2022 11:07:09
Trashvodon latom, hogy van Dr. Csernus fele betelefonalos musor. Nem kedvelem a Csernus dokit, de azert megneznem, ahogy a Sneci elkezd neki loopolni! Mekkora musor lenne :DD
Hamar rákúrnám a telefont, nem kedvelem a töketlen, felelősséget a tetteiért nem vállaló "férfiakat".Endre bentlakásos intézménybe kellene menjen.
May 13, 2022 11:07:09
tyodika
May 13, 2022 11:07:24
Erre kivételesen válaszolok: nekem saját betelefonálós műsorom van, ahol én vagyok a Csernus, az idióta trollok meg felhívhatnak. Nem feltétlenül nem fogom rájuk tenni a kagylót. Na költöztetőcég keresés, csá
May 13, 2022 11:07:24
Jonciii
(
x8)
May 13, 2022 11:10:19
x8)
Lyudgadémon feljelentette már a recskást?
Arra donéselnék egy üveg vodkàt ünneplésnek
Arra donéselnék egy üveg vodkàt ünneplésnek
Púpszászi napelem
(
x13)
May 13, 2022 11:11:11
x13)
Endre!
Trash univerzumban ő MrBeast :D
Ásó27
(
x68)
May 13, 2022 11:16:06
x68)
Véletlenül nem streamelted a hajfestést Endre!
Mifaaaaaaaaaaaan
nabejj
(
x3)
May 13, 2022 11:18:31
x3)
www.youtube.com/watch?v=RI-gD3Ez9Sk&ab_channel=Rajzolvas%C3%B3
géjza csicskulós, tegnapi nap után bocsánatkérős live
irodalmi szófordulatokkal beszél
Vadászbika
May 13, 2022 11:18:38
Itt a válasz a furcsa fej-test arányokra!
Pasztmek röhögőgörcsöt kaptam, mêg szerencse hogy office home-ban vagyok ma. :D
May 13, 2022 11:18:38
MaxPayne
(
x24)
May 13, 2022 11:18:41
x24)
Tyodika! Latom nem erted. Elo streamben, te hivod fel a Csernust es kozvetited a beszelgetest. Csak add magad, dadogj, loopold hogy dededede, nem nem nem nem, cisszenjenek a sorok, rohogj autista modon, szoval tenyleg csak a szokasos, de Csernussal foshna!
Zegernye
(
x2)
May 13, 2022 11:19:01
x2)
.
Ja, mindig pont a legalja várja el a tiszteletet, azok, akikben semmi tisztelnivaló nincs, se nem szorgalmasak, se nem szépek, se nem okosak, se nem ügyesek. Hulladékok.
-
May 13, 2022 11:20:13
De faszán eltakarodtál az internetről már megint te Fullzsír Gayza
May 13, 2022 11:20:13
seymour schwartz
(
x6)
May 13, 2022 11:20:27
x6)
Namivan púpi, csoportvezető vagy már?
Ingatkanügyek
Púpfal
May 13, 2022 11:21:17
May 13, 2022 11:21:17
linziasztal
(
x3)
May 13, 2022 11:22:35
x3)
Csak nekem hasonlít a Molnár Kikire ez a zsírdisznó?!
trolléga
(
x30)
May 13, 2022 11:24:41
x30)
Sneci, ha a politikusi pályát választottavolna:

FullFingMirror
May 13, 2022 11:25:17
trashvod.com/fullfingmirror
May 13, 2022 11:25:17
Púpszászi napelem
(
x13)
May 13, 2022 11:27:21
x13)
PúpszásziVámpír
(
x10)
May 13, 2022 11:27:26
x10)
Picsaszájú ez a Géjza is. Kigondolta volna.
Álmodjatok Rémeket!
nabejj
(
x3)
May 13, 2022 11:27:58
x3)
ez a fullzsír amúgy régebben nem ment haza minden hétvégén?
ilyenkor már rég a szögelt tetőkárpitos audiból szokott menni a lájv
irodalmi szófordulatokkal beszél
-
May 13, 2022 11:49:59
ez a fullzsír amúgy régebben nem ment haza minden hétvégén?
pályakezdő és azt egyből elhagyó, pont mint snecike
May 13, 2022 11:49:59
Jonciii
(
x8)
May 13, 2022 11:57:45
x8)
Trashvodos kolléga a logoból van esetleg egy nagyobb kép?
Elon Musk
May 13, 2022 12:02:16
megfixáltam picit
May 13, 2022 12:02:16
Jeff Bezos
May 13, 2022 12:14:24
You know what Elon? I'm going to buy him to shoot him out to outer space or keep him as a household pet, I haven't decided yet. Anyway fuck you Elon. May 13, 2022 12:14:24
kaffkaendree
(
x1)
May 13, 2022 12:16:19
x1)
Picsaszájú ez a Géjza is. Kigondolta volna.
ezt eddig is tudta róla mindenki, hogy neki is csak a szája nagy, legfőképp neten, de nincs mögötte különösebben semmi, ugyanúgy becsicskul személyesen
Jonciii
(
x8)
May 13, 2022 12:16:23
x8)
Egyelőre valami ilyesmire gondoltam:
tyodika
May 13, 2022 12:18:04
You know what Elon? I'm going to buy him to shoot him out to outer space or keep him as a household pet, I haven't decided yet. Anyway fuck you Elon.
May 13, 2022 12:18:04
Kötőjel
(
x12)
May 13, 2022 12:35:46
x12)
envagyokaz
(
x1)
May 13, 2022 12:39:59
x1)
Kötőjel
(
x12)
May 13, 2022 12:45:53
x12)
rákölt ötször, TÍZSZER annyit, csak alkosson együtt a sodival a cica. a sodi. hitelecske. mindegy.
envagyokaz
(
x1)
May 13, 2022 12:48:04
x1)
SwitchDokkoló
May 13, 2022 12:57:37
Inkább úgy nevezném, hogy előremenekülő befeketető.
May 13, 2022 12:57:37
trolléga
(
x30)
May 13, 2022 13:00:11
x30)
Láttad már a filmet púpos? Vagy miért osztogatsz meg Multiverse of Madness spoilereket? Hazug sodi asodi
KicsiNéző
(
x13)
May 13, 2022 13:00:30
x13)
Nagyon kínos, Géza a tegnap esti liveokban, meg a mai bocsánatkérősben is arra veri, hogy őt mennyien nézik, és ezért irigy rá Gammer meg Kozma.
Ez ilyen népbetegség lehet a trash youtuberek között.
Ez ilyen népbetegség lehet a trash youtuberek között.
nyilvános faszkiverő
(
x38)
May 13, 2022 13:02:13
x38)
Mi másra lehetne irigykedni? A nézettségen (100 néző LOL!!) kívül ezeknek a férgeknek semmijük sincs...
Örülhettek | Macskaólban lakom | Gyogyóba zárattak | Elvitt a TEK és fél évig börtönben ültem
hugykoszagu pinaszor
(
x7)
May 13, 2022 13:04:22
x7)
Trashvodos kolléga a logoból van esetleg egy nagyobb kép?
Púpszászi napelem
(
x13)
May 13, 2022 13:05:55
x13)
Yton 500 nézőt bármilyen normális ember összeszed akinek van némi személyisége és tud kicsit is szórakoztató lenni, olyan contenttel amit nem kell szégyelnie másik előtt (mint tiboréknak, sodinak stb)
Jonciii
(
x8)
May 13, 2022 13:07:41
x8)
A/4 méret lenne a teljes doksi, ami a póló elejére menne, annak a közepén kb a/5 méret.
-
May 13, 2022 13:14:36
Melyik az a titok című film? Meglesném sneciologiai szempontból.
May 13, 2022 13:14:36
-
May 13, 2022 13:18:46
Melyik az a titok című film? Meglesném sneciologiai szempontból.
Szevasz sodi! Elfelejtetted megint a google használatát?
port.hu/adatlap/film/tv/a-titok-the-secret/movie-93578
ez az amúgy
May 13, 2022 13:18:46
-
May 13, 2022 13:28:25
nszksz
May 13, 2022 13:28:25
bolyhoskaja
(
x1)
May 13, 2022 13:29:54
x1)
Kurva anyját a Géjzának is, éjjel néztem a kirohanását és ugyan nem gusztusosan, de jóízűen ette a csülköt (bár olyan részeg volt, hogy kérdésre nem volt biztos benne, hogy mit eszik), ezért megkívántam. Most küldöm a párom a piacra, hogy vegyen hagyományos füstölt csülköt, megfőzöm, tojással, majonézes tormával meg újhagymával fogom én is zabálni. A levéből meg lencseleves lesz. Remélem addigra a hajfestéses live is beindul és mozizni is tudok közben.
hugykoszagu pinaszor
(
x7)
May 13, 2022 13:33:19
x7)
we.tl/t-pnbAsIrVcL
A font neve Bebas Neue.
-
May 13, 2022 13:36:27
Későn kelő fotel-czenki mamaként, ha valaki megy, akkor szerintem a legfontosabb kérdés az, hogy pontosan (szó szerint lehetőleg, mert nüansznyinak tűnő különbségek nagyon komoly különbségeket jelenthetnek a várható büntetés kapcsán) milyen bűncselekménnyel vádolja az ügyészség és ha az ügyész előadja a vádirati tényállást, akkor az is elég érdekes lehet.
Ha jelen van a védelem, az is érdekes, hogy mivel védekeznek, abból lehet sejteni, hogy mennyi esélyt lát a kirendelt védő arra, hogy megússza a tranyó az ügyet.
May 13, 2022 13:36:27
Jonciii
(
x8)
May 13, 2022 13:39:46
x8)
we.tl/t-pnbAsIrVcL
A font neve Bebas Neue.
A font neve Bebas Neue.
Nszksz
mission impossible
May 13, 2022 13:50:04
Now I'm going to buy Sodipedia and fix Endre.
Nincs az a pénzmennyiség a világon amiből ez lehetséges lenne, mivel nincs az a pszichiáter team aki 35 év kezeletlen traumáinak egymásra épülő tömkelegéből kialakuló elmezavarból kibírná gyógyítani ezt az elvarázsolt űrdiplomatát.
May 13, 2022 13:50:04
Trollul Madár
(
x15)
May 13, 2022 13:51:40
x15)
Broni prof terápiás ötletei?
englis sodi
May 13, 2022 13:52:30
englis sodi the sodi! indeed!
May 13, 2022 13:52:30
Nemkarmolszteszar
(
x11)
May 13, 2022 13:59:43
x11)
Kurva anyját a Géjzának is, éjjel néztem a kirohanását és ugyan nem gusztusosan, de jóízűen ette a csülköt (bár olyan részeg volt, hogy kérdésre nem volt biztos benne, hogy mit eszik), ezért megkívántam. Most küldöm a párom a piacra, hogy vegyen hagyományos füstölt csülköt, megfőzöm, tojással, majonézes tormával meg újhagymával fogom én is zabálni. A levéből meg lencseleves lesz. Remélem addigra a hajfestéses live is beindul és mozizni is tudok közben.
Képzeld el, milyen lenne ha aSodit kellene a piacra küldened hagyományosan füstölt csülökért? :))
Ma döner lenne a vacsora vagy mirelit rántotthús magában. Újhagymát lehet életében nem evett még, ďe más idényzöldséget sem láttam nála. Legfeljebb amit Ali beleadagol a sarkon a készen vett valamibe. Ha egyben megtalálná a hűtőjében, azonnal kidobná az üres sörösdobozokra. "Fujj, mi ez a fhos?!" :)
Dörpepúp
(
x7)
May 13, 2022 14:05:20
x7)
Csak óvatosan a csülök levével, olyan sós lesz tőle a lencse, hogy kiiszod a balatont vízihullástól.
130 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

megfixáltam picit