"há' valamit elveszítettem. Nem tárgyat, egy kommunikációs formát valakivel, tehát ott ott van gond"
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
Még mindig meg tudok döbbenni rajta te mekkora hülye vagy!
Egy unalmas, vén fos. Tudod, az öregségre azt mondják, második gyerekkor... Te jól belecsúsztál, mert a felnőttkor kimaradt.
Egyedül egy linzi vén hülye buzeráns volt annyira ostoba hogy befogadta őket azok után hogy előtte pár hónappal már nála is balhéztak. Sőt jobbat mondok kibaszatták a saját lakásából de még így is fut utánuk.
De nyekem fokalmam sincs kijől lehet szó :)
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
szerintem ha normalisan viselkednenek akkor is ott a teny hogy csovesek. a szallasadok helyeben en sem szeretnek plusz takaritast meg fertozeseket, meg bolhakat es egyeb eloskodoeket, meg akkor sem ha azt az egy ejszakat pont ki tudjak fizetni
anschluss
Anyád belenyugodott már hogy a fertő vérvonal ami bennetek folyik hál istennek ki fog halni mert a fia egy látensz buzi?
Punszisza a lekjopp!
Ja és ne is olvasd, meg ne lopd innen forrásmegjelenítés nélkül a kontent!
Most mindegyik mémre rá kell írnom, hogy pedofil ezután.
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
kőkemény puhafaszú buzi.
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
Ezért írtam, hogy nem valóak emberek közé. Amúgy Henn Zoli üzenetéből az jött le nekem, hogy megint a cicáék balhéztak, a szállásadó pedig visszafizette a pénzt, tehát korrektek voltak. A gyagyás meg egy idióta! Ennyire kell neki, hogy gyűlöljék, vagy a csöveseket akarja ilyenkor lenyűgözni?
...és szeretlek, ne felejtsd el! Puszi-puszi!
Így-így, látens homokos akkor volt a sodi, amikor masztipartis hirdetést adott fel, meg buzigyógyító tüntetést szervezett. Azóta meg már a full buzi célszalagot is réges-rég átszakítva rohant tovább csöpögő gecis faszpina-nyalásig
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
Hagyá má'!
Na cica után vágyakozás, csá
Tisztán üzleti vállalkozásként. Nem kell beleszeretned.
Szerintem egy visszere pattan el előbb a Sodinak, abba hal bele.
Esetleg nem szartál az ágyba, éjszaka közepén, TEEE ROSSSSZ RATYÉÉÉÉÉÉÉÉÉ-t üvöltözve?
Tedd be az egész beszélgetésről a screenshotot hahó!
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
Mit adnának el? A szerveiket? Az se kellene senkinek.
SEO. Endre Farkas Kiss, criminal, assaulting women, pedophile, fraudster
A májukkal sokat nem érnének :D
De fél Kongó jóllakna belőle :D
Ennyi bőven elég szerintem.
Remélem ezt Tibinek is elküldted. :)
Van papír arról, hogy pénzt adtál nekik? Nincs? Hát, akkor nyelftanilag piszony neked nem tartozik senki, te mocskos, degenerált uzsorás korcs.
Érdekes, hogy nem azt mondja, hogy nem róluk beszél. Tehát elismeri.
Ezt oda lehet tenni a zsidó orra alá.
Veled kéne már egy elvetemült gyilkosnak azt csinálni, amit akar, hadd élje ki a legdurvább fantáziáit rajtad, csak tűnj már el a Föld felszínéről... te aljas korcs geci.
hetyetye
nem ugy volt, hogy a forumra sem irsz te elmebeteg?
dehogy akaratgyenge. pontosan tudja hogy mit akar, csak mast mond. egy szamito, hazug geci
anschluss
Szájbaszarós sodi asodi! :) Ja, és nincs élete, próbálja másokét leutánozni, ellopni. Leginkább Kaffka Tiborét.
Történelmi előzmény. Hagyjál már, tiltva vagy.
Aha.
Ott basztad el a hamisítást, hogy én mondatot mindig nagybetűvel kezdek, és elképesztően ritkán hagyom ki a mondat végi zárójelet.
Most a biztonság kedvéért végigpörgettem a Zolival folytatott több hónapos beszélgetést, hátha részegen valamikor tényleg írtam neki ilyesmit, de nem.
Photoshop.
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
Holnaptól vége a Mejszizésnek. Továbbá hajfestős live, angolozás, Java tanulás várható.
Májusi megújulás. Holnaptól.
Szájbaszarós sodi asodi. Senki nem hisz neked vén hülye buzeráns.
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
tudod mi photoshop te aljas geci? a keresztleveled meg a diplomaid :)
anschluss
Akkora programozó vagy, hogy a mondat végére zárójelet teszel()
irodalmi szófordulatokkal beszél
Félsz, hogy kiderül ugye púp, és próbálsz hazudni.
Ne aggódj, már el lett küldve a megfelelő helyre!
Ma is megfutamodás lesz a program?
Gyáva kis féreg vagy.
hazudsz!
Vén hülye! Nagyon sokszor mondtál már ilyeneket, tehát maga a tartalom teljesen valid, mert tudjuk, hogy ez a véleményed. Aki neked (szerinted) tartozik, azzal bármit megtehetsz. Ha nem lennék lusta vagy megérnéd az időt, visszakeresném a lájvjaidban, amikor ilyenekről hetyetyézel. Pedofil geci!
A zárójel az ez, te fogyatékos
()
Amiről te hetyetyézel, az írásjel.
Mondatvégi írásjel.
A Nemzet Krónikásától elvárható lenne az anyanyelvünk őrzése.
De ilyen sodi a sodi.
Annyira ütném ilyenkor a veknit, amikor okoskodik, de a legelemibb dolgokhoz is hülye.
Dögöljön meg minél előbb, a két alkoholista csövessel együtt.
Szebb lesz a világ.
Haszontalan, hulladék, kártékony lények ezek, nem emberek.
hoty... hotyhotyhoty...
feltűnt nekem is, hogy autista helyesírása nem a régi már
Jó, szevasz! Le vagy tiltva.
Te nyelvész, mi a fasz az a mondatvégi "zárójel"? Amire te gondolsz, az szerintem az írásjel, te tanulatlan, tudatlan senkiházi birka geci. :D
hetyetye
Kérdezd meg a garázsvarázst is!
nehazudj te szhar
nekemis sokszor kisbetuvel kezded a mondatokat messengeren
Úgy emlékszem épp azt a hölgyet, akit asodi neve említése nélkül felhozott példaként, Linzben is kidobta a szallasadója többször is. Asodi! Kérlek nézz ennek utána, te mégiscsak ott laksz! Kapja meg a bűnös megérdemelt büntetését!
ELÉG VOLT!
Hát azért hetyetye.
Kurva Anyád utca 32.
hetyetye
10 vagy 32, a tojás megtalál :D
Budapest, Salgótarjáni u. 6, 1087
miert hazudsz megint, egyreszt fosol a verestöl, jogosan. måsreszt nincs penzed villogni. ilyen egyszeru ez, tegnap mår leirtam es låss csodåt linzben maradtål.
menj a szag utan, az ugyis ismeros neked
anschluss
+ akkor ormányzattal a keletiből kiszagolja a büdös férfi szerelmét
puskapoj
Lehet, hogy változtatott a módszeren, autilogika
"há' valamit elveszítettem. Nem tárgyat, egy kommunikációs formát valakivel, tehát ott ott van gond"
Olyan nem lesz, mert lebukna.
Keresztlevelére 15 éve várnak a régi trollégák.
sodi nem keresztelkedett ki a zsidóságból, csak öngyűlölő és hitehagyott.
Megint Mercizel, pedig azt írtad, hogy a fórumodon sem fogsz :)
Mifaaaaaaaaaaaan
A tranyo megkapta mar uzenetben? Erdekelne a reakcioja.
Hasfelmetszö Trutymó - Az utolsó finghajlító
sörösterv
(
x4)
May 15, 2022 09:41:23
x4)
May 15, 2022 09:41:23
Lehet, hogy a Viktorszra gondolt :D
Akkor még jobban őrjöngene :D May 15, 2022 09:41:23
Betöjt Laptop
(
x39)
May 15, 2022 09:42:06
x39)
Ez is mutatja, mekkora csúszó mászó féreg.
Nem is részletezem, tudjátok miről van szó.
MINDIG, MINDEN ÍGÉRETEMET MEGTARTOM
Nem is részletezem, tudjátok miről van szó.
xray
(
x21)
May 15, 2022 09:42:38
x21)
Szó szerint ezt írta éjjel fél 3-kor:
"Nah ezt nyugodtan bemondhatod
Utso volt hogy szallast foglaltam nekik
A szallas ado lemondta a szallast es vissza utalta a penzt
Nem kockaztatom tovabb a booking.com on az accountom"
És fogalmam sincs, hogy kikről, de nekem is volt már ilyen tapasztalatom... Mindegy, hogy kivel.
bejelentkezéskor mindenkinek kötelező igazolványt v. útlevelet mutatni. a két csövi neve meg feketelistán van. "Nah ezt nyugodtan bemondhatod
És fogalmam sincs, hogy kikről, de nekem is volt már ilyen tapasztalatom... Mindegy, hogy kivel.
Nemkarmolszteszar
(
x11)
May 15, 2022 09:44:05
x11)
Még mindig meg tudok döbbenni rajta te mekkora hülye vagy!
Egy unalmas, vén fos. Tudod, az öregségre azt mondják, második gyerekkor... Te jól belecsúsztál, mert a felnőttkor kimaradt.
Darth Tibor
(
x7)
May 15, 2022 09:45:28
x7)
Endre, az, hogy a Tibi meg a varangy nem való emberek közé az nem a szállásadó hibája. Ha valakire rendőrt kell hívni, mert töményezve balhézik, az nem a szállásadó hibája.
trolléga
(
x30)
May 15, 2022 09:47:38
x30)
Egyedül egy linzi vén hülye buzeráns volt annyira ostoba hogy befogadta őket azok után hogy előtte pár hónappal már nála is balhéztak. Sőt jobbat mondok kibaszatták a saját lakásából de még így is fut utánuk.
De nyekem fokalmam sincs kijől lehet szó :)
Hahó
(
x136)
May 15, 2022 09:48:47
x136)
Fogalmam sincs kiről hazudta sneci.
*ÁSÍT
*ÁSÍT
sörösterv
(
x4)
May 15, 2022 09:48:51
x4)
Hiába bizonygatod hogy nem, akkor is róluk beszélsz, például kommentszekció:
Hazudsz minden egyes nap! Nem mindenki hülye, meg azért emlékszünk dolgokra!

Hazudsz minden egyes nap! Nem mindenki hülye, meg azért emlékszünk dolgokra!

Anschluss
(
x4)
May 15, 2022 09:49:06
x4)
Endre, az, hogy a Tibi meg a varangy nem való emberek közé az nem a szállásadó hibája. Ha valakire rendőrt kell hívni, mert töményezve balhézik, az nem a szállásadó hibája.
szerintem ha normalisan viselkednenek akkor is ott a teny hogy csovesek. a szallasadok helyeben en sem szeretnek plusz takaritast meg fertozeseket, meg bolhakat es egyeb eloskodoeket, meg akkor sem ha azt az egy ejszakat pont ki tudjak fizetni
Pitonsz Professzor
(
x17)
May 15, 2022 09:52:03
x17)
De én nem írok ide.
csá
Soha többet nem írok ide
csá
Soha többet nem írok ide
Anyád belenyugodott már hogy a fertő vérvonal ami bennetek folyik hál istennek ki fog halni mert a fia egy látensz buzi?
bolgár jeti
(
x30)
May 15, 2022 09:53:41
x30)
De én nem írok ide.
csá
Soha többet nem írok ide
csá
Soha többet nem írok ide
Ja és ne is olvasd, meg ne lopd innen forrásmegjelenítés nélkül a kontent!
Most mindegyik mémre rá kell írnom, hogy pedofil ezután.
xray
(
x21)
May 15, 2022 09:55:11
x21)
May 15, 2022 09:55:11
nem látens, hanem May 15, 2022 09:55:11
Darth Tibor
(
x7)
May 15, 2022 09:56:02
x7)
Ezért írtam, hogy nem valóak emberek közé. Amúgy Henn Zoli üzenetéből az jött le nekem, hogy megint a cicáék balhéztak, a szállásadó pedig visszafizette a pénzt, tehát korrektek voltak. A gyagyás meg egy idióta! Ennyire kell neki, hogy gyűlöljék, vagy a csöveseket akarja ilyenkor lenyűgözni?
Mitokondrium
(
x7)
May 15, 2022 09:56:18
x7)
Endre!
Nézd, láthatóan kicsit megült a műsor, tényleg unalmasak ezek a sétálós liveok. Hadd javasoljak egy kis vérfrissítést! Te, mint a szellem embere, mi lenne, ha tudománnyal foglalkoznál? Nem azzal az unalmas hivatalossal, hanem az igazi igazságokkal, a világ mélyén rejtőző összefüggések feltárásával? Mégiscsak ez illik a te szellemi képességeidhez, nem a sétálgatás egy városban, hiszen arra bármilyen bunkó képes.
Hogy ne kelljen a nulláról indulnod, javaslok is egy együttműködést egy másik youtuberrel. Ha megnézed a Forráshoz közeledve csatornát ( www.youtube.com/channel/UCcNKu6W_AK226p8C3xnAjgg/videos ), láthatod, hogy ez a fajta tényfeltárás és szellemi munka nagyon megy mostanában, az egész csatorna egy éve indult és már 19,3k feliratkozója van (a Kaffka Mercédesz official csatornának csak 11k, a Sodi birodalmának meg csak 3,9k), nem ritkák az olyan videók, amik hatvanezres nézettséget is elérnek. Mit szólnál, ha te is ebbe az irányba indulnál el? Hiszen a szellem emberének a világ titkainak a felderítése az igazi küldetése. Javaslom vedd fel a kapcsolatot a készítővel ( [email protected] Tarjányi Szilvia) és próbálj vele együttműködni! Gondolom szívesen veszi a segítséget, illetve a támogatást, ketten egész kis médiabirodalmat építhetnétek ebből. Ő ugyanis nem annyira taapasztalt videós mint te, még csak másfél-két éve készít egyáltalán ilyen anyagokat, azóta már többször le is tiltották a csatornáját. Biztos tudnál neki segíteni a te évtizedes tapasztalatoddal!
Gondolj bele, ha egyesítenétek az erőtöket, az fosná csak igazán a feliratkozókat, meg a bevételt. Ő ugyanis egyéb módokon is bevételt szerez, például pénzért árulja a videóit, például a Regenetika kurzus kerek 10k forint a webboltjában ( www.lightbearer.eu/webaruhaz/ )! Csak számold ki, ha csak havonta száz ember megvesz fejenként csak egy ilyen előadást, az máris egymillió fütyi tisztán, mivel ezzel már sok költséged nincs utána. És ha ketten készítenétek a tartalmat, akkor máris szaporodna a nézők száma is, hiszen vélhetőleg alig látni átfedést a két csatorna nézői között! Ez foshná, vazzeg! És csak videókat kéne hozzá készíteni, meg együttműködni Szilvivel. Akár csak az interneten keresztül, nem feltétlen kötelező személyesen.
Na, mit szólsz? A trash úgysem akkora üzlet, meg ki is röhögnek érte. A szellem emberének az igazi terepe a tudomány!
Szerintem egy visszere pattan el előbb a Sodinak, abba hal bele.
Nézd, láthatóan kicsit megült a műsor, tényleg unalmasak ezek a sétálós liveok. Hadd javasoljak egy kis vérfrissítést! Te, mint a szellem embere, mi lenne, ha tudománnyal foglalkoznál? Nem azzal az unalmas hivatalossal, hanem az igazi igazságokkal, a világ mélyén rejtőző összefüggések feltárásával? Mégiscsak ez illik a te szellemi képességeidhez, nem a sétálgatás egy városban, hiszen arra bármilyen bunkó képes.
Hogy ne kelljen a nulláról indulnod, javaslok is egy együttműködést egy másik youtuberrel. Ha megnézed a Forráshoz közeledve csatornát ( www.youtube.com/channel/UCcNKu6W_AK226p8C3xnAjgg/videos ), láthatod, hogy ez a fajta tényfeltárás és szellemi munka nagyon megy mostanában, az egész csatorna egy éve indult és már 19,3k feliratkozója van (a Kaffka Mercédesz official csatornának csak 11k, a Sodi birodalmának meg csak 3,9k), nem ritkák az olyan videók, amik hatvanezres nézettséget is elérnek. Mit szólnál, ha te is ebbe az irányba indulnál el? Hiszen a szellem emberének a világ titkainak a felderítése az igazi küldetése. Javaslom vedd fel a kapcsolatot a készítővel ( [email protected] Tarjányi Szilvia) és próbálj vele együttműködni! Gondolom szívesen veszi a segítséget, illetve a támogatást, ketten egész kis médiabirodalmat építhetnétek ebből. Ő ugyanis nem annyira taapasztalt videós mint te, még csak másfél-két éve készít egyáltalán ilyen anyagokat, azóta már többször le is tiltották a csatornáját. Biztos tudnál neki segíteni a te évtizedes tapasztalatoddal!
Gondolj bele, ha egyesítenétek az erőtöket, az fosná csak igazán a feliratkozókat, meg a bevételt. Ő ugyanis egyéb módokon is bevételt szerez, például pénzért árulja a videóit, például a Regenetika kurzus kerek 10k forint a webboltjában ( www.lightbearer.eu/webaruhaz/ )! Csak számold ki, ha csak havonta száz ember megvesz fejenként csak egy ilyen előadást, az máris egymillió fütyi tisztán, mivel ezzel már sok költséged nincs utána. És ha ketten készítenétek a tartalmat, akkor máris szaporodna a nézők száma is, hiszen vélhetőleg alig látni átfedést a két csatorna nézői között! Ez foshná, vazzeg! És csak videókat kéne hozzá készíteni, meg együttműködni Szilvivel. Akár csak az interneten keresztül, nem feltétlen kötelező személyesen.
Na, mit szólsz? A trash úgysem akkora üzlet, meg ki is röhögnek érte. A szellem emberének az igazi terepe a tudomány!
bolgár jeti
(
x30)
May 15, 2022 09:57:38
x30)
nem látens, hanem kőkemény puhafaszú buzi.
Így-így, látens homokos akkor volt a sodi, amikor masztipartis hirdetést adott fel, meg buzigyógyító tüntetést szervezett. Azóta meg már a full buzi célszalagot is réges-rég átszakítva rohant tovább csöpögő gecis faszpina-nyalásig
tyodika
May 15, 2022 09:59:15
Javaslom vedd fel a kapcsolatot a készítővel ( [email protected] Tarjányi Szilvia) és próbálj vele együttműködni!
Született nő?Hagyá má'!
May 15, 2022 09:59:15
Mitokondrium
(
x7)
May 15, 2022 10:03:45
x7)
Született nő?
Hagyá má'!
Hagyá má'!
Tisztán üzleti vállalkozásként. Nem kell beleszeretned.
fogcsonkos angolna
(
x3)
May 15, 2022 10:04:45
x3)
Nemhogy bármelyik seggfej még örülne annak hogy a szállásadó visszafizette a szállás díját, miután kibaszta a két antiszociális betegséghordozó véglényt.
Minden normális ember számára (tehát neked nem, pedó) egyértelmű, hogy ha vendégségben vagyok valakinél, akkor úgy viselkedek, ahogy a házigazda elvárja. Ehhez nem kell semmi kibaszott jogi hetyetye amit te szoktál csinálni, minden szállásnak van egy házirendje és aki szállást vesz ki, elfogadja a házirendet és azt hogy ki lesz baszva, ha nem tartja be.
Azok után hogy megkárosítják a szállásadót (a többi fizető vendég nyugalmát zavarják, rossz hírét keltik a szállásnak, rovarirtókat kell hívni utánuk, meg újra is kell meszelni gondolom, ágyneműt elégetni, stb), egy kikúrtul elegáns gesztus hogy még vissza is adják a pénzét annak aki fizetett.
Én lófaszt se adnék vissza, sőt.
SEO. Endre Farkas Kiss, criminal, assaulting women, pedophile, fraudster
Minden normális ember számára (tehát neked nem, pedó) egyértelmű, hogy ha vendégségben vagyok valakinél, akkor úgy viselkedek, ahogy a házigazda elvárja. Ehhez nem kell semmi kibaszott jogi hetyetye amit te szoktál csinálni, minden szállásnak van egy házirendje és aki szállást vesz ki, elfogadja a házirendet és azt hogy ki lesz baszva, ha nem tartja be.
Azok után hogy megkárosítják a szállásadót (a többi fizető vendég nyugalmát zavarják, rossz hírét keltik a szállásnak, rovarirtókat kell hívni utánuk, meg újra is kell meszelni gondolom, ágyneműt elégetni, stb), egy kikúrtul elegáns gesztus hogy még vissza is adják a pénzét annak aki fizetett.
Én lófaszt se adnék vissza, sőt.
tigris
(
x1)
May 15, 2022 10:05:02
x1)
milyen érdekes, hogy nekem még sose volt gondom a szállás.hu-val, a bookinggal és az airbnb-vel sem. kibaszott jók az értékeléseim mondjuk...
Henn Zoltán
May 15, 2022 10:06:45
Hazugság, hogy nem tudja kikről van szó.
Ő kérdezett Mercièkről is.
Zaklatni akarja őket, de én nem fogom hagyni ennek a pedofilnak ezt.
Ő kérdezett Mercièkről is.
Zaklatni akarja őket, de én nem fogom hagyni ennek a pedofilnak ezt.
May 15, 2022 10:06:45
Jonciii
(
x8)
May 15, 2022 10:07:20
x8)
milyen érdekes, hogy nekem még sose volt gondom a szállás.hu-val, a bookinggal és az airbnb-vel sem. kibaszott jók az értékeléseim mondjuk...
Esetleg nem szartál az ágyba, éjszaka közepén, TEEE ROSSSSZ RATYÉÉÉÉÉÉÉÉÉ-t üvöltözve?
Henn Zoltán
May 15, 2022 10:07:38
Kiprovokálta az egészet ez a patkány! Merciékről kérdezett, ne higgyen neki senki.
May 15, 2022 10:07:38
Hahó
(
x136)
May 15, 2022 10:08:42
x136)
Kiprovokálta az egészet ez a patkány! Merciékről kérdezett, ne higgyen neki senki.
Jonciii
(
x8)
May 15, 2022 10:11:25
x8)
Na, poloskák bealudtak valami bokor alatt? Nem lesz garázsvarázs?
Hahó
(
x136)
May 15, 2022 10:13:30
x136)
De minek nekik szállás amikor ott van a sátor?
Hát semmi nem elég nekik?
Hát semmi nem elég nekik?
fogcsonkos angolna
(
x3)
May 15, 2022 10:14:04
x3)
Na, poloskák bealudtak valami bokor alatt? Nem lesz garázsvarázs?
trolléga
(
x30)
May 15, 2022 10:18:28
x30)
Odaértél már a garázsvásárra pedro? Remélem elmenekült már a cica előled Egerbe vagy valahova a világ végére.
Darth Tibor
(
x7)
May 15, 2022 10:18:38
x7)
Jól felbaszott ez a retard így vasárnap délelőtt! Kemény szak ez a Snecológia!
Anschluss
(
x4)
May 15, 2022 10:19:33
x4)
Fifi! En minden szallasado figyelmebe ajanlanam azt a live-ot amiben Tibi ferjed taglalja hogy ki hany hete nem furdott. Azt hiszem akkor a varangy vezetett 1 honappal.
Van meg kerdesed a szallasokkal kapcsolatban?
anschluss
Van meg kerdesed a szallasokkal kapcsolatban?
Hahó
(
x136)
May 15, 2022 10:22:08
x136)
Most a "látjátok nyelftanilak nyem róluk betyélek" tranyó loopolós korszak jön.
Jonciii
(
x8)
May 15, 2022 10:23:36
x8)
A májukkal sokat nem érnének :D
De fél Kongó jóllakna belőle :D
Henn Zoltán
May 15, 2022 10:23:57
May 15, 2022 10:23:57
Nemkarmolszteszar
(
x11)
May 15, 2022 10:26:33
x11)
Remélem ezt Tibinek is elküldted. :)
exterminátor
May 15, 2022 10:26:49
Van papír arról, hogy pénzt adtál nekik? Nincs? Hát, akkor nyelftanilag piszony neked nem tartozik senki, te mocskos, degenerált uzsorás korcs.
May 15, 2022 10:26:49
tyodika
May 15, 2022 10:29:05
Aljas hazug gecik vagytok. Csak provokáltok, én ilyet sose írtam. Mejszike kéjlek oldj fel.
De én soha többet nem írok ide.
Na vonatozás Gémeskútországba, csá.
De én soha többet nem írok ide.
Na vonatozás Gémeskútországba, csá.
May 15, 2022 10:29:05
Fakenguru
(
x5)
May 15, 2022 10:29:17
x5)
Én csatlakozom a mozgalmadhoz asodi! Sajnos nem csak Magyarországon uralkodnak áldatlan állapotok ezügyben, hallottam például olyan linzi szállásadóról, aki ütötte az egyik vendégét, sőt olyan dolgokra akarta rávenni őket, amit ők nem akartak. Te, mint Ausztriában élő tagja a mozgalomnak oda tudnál hatni, hogy ilyesmi ne történhessen még soha többet.
ELÉG VOLT! Le a basáskodó szállásadókkal!!!
Hát azért hetyetye.
ELÉG VOLT! Le a basáskodó szállásadókkal!!!
Hahó
(
x136)
May 15, 2022 10:29:53
x136)
Érdekes, hogy nem azt mondja, hogy nem róluk beszél. Tehát elismeri.
Ezt oda lehet tenni a zsidó orra alá.
kaffkaendree
(
x1)
May 15, 2022 10:30:10
x1)
Veled kéne már egy elvetemült gyilkosnak azt csinálni, amit akar, hadd élje ki a legdurvább fantáziáit rajtad, csak tűnj már el a Föld felszínéről... te aljas korcs geci.
Örebro
(
x17)
May 15, 2022 10:32:28
x17)
Anschluss
(
x4)
May 15, 2022 10:33:12
x4)
"azt csinalok veluk amit akarok!" - elojott az igazi, vergeci stalker pedo zsido enje. fujj de gusztustalan vagy Endre
anschluss
Hahó
(
x136)
May 15, 2022 10:33:57
x136)
Nagyon fogok röhögni ha elindult pestre és a tranyóék nem fognak lájvozni egész nap.
Ásó27
(
x68)
May 15, 2022 10:34:10
x68)
Nyilván Zoli csak úgy ráír egy retardált pedofilra, hogy elmondja a tapasztalatait a bookinggal kapcsolatban :DDD
Akaratgyenge hazug szar vagy, ezért gyűlöl téged mindenki!
Mifaaaaaaaaaaaan
Anschluss
(
x4)
May 15, 2022 10:35:12
x4)
Nyilván Zoli csak úgy ráír egy retardált pedofilra, hogy elmondja a tapasztalatait a bookinggal kapcsolatban :DDD
dehogy akaratgyenge. pontosan tudja hogy mit akar, csak mast mond. egy szamito, hazug geci
trolléga
(
x30)
May 15, 2022 10:35:34
x30)
Tényleg gyagya, az ember azt hinné neked ötszörös lakástulajdonosként pisztos nagy tapasztalatod van az albérlőkkel. Ez miért nincs így? Úgy őszintén, te kiadnád a lakásod (ha lenne és nem viszi el a zsidó tanár úr meg a 2009es válság a tandíjakra) csöveseknek? Mondjuk úgyse azt intéznéd, hanem a jo kurva anyád.
Azért megnézném azt az univerzumot ahol vannak ingatlanjai a recskásnak. Dehát szerintem te az összes multiverzumban elbasztad az örökséged.
Azért megnézném azt az univerzumot ahol vannak ingatlanjai a recskásnak. Dehát szerintem te az összes multiverzumban elbasztad az örökséged.
Nemkarmolszteszar
(
x11)
May 15, 2022 10:36:01
x11)
Szájbaszarós sodi asodi! :) Ja, és nincs élete, próbálja másokét leutánozni, ellopni. Leginkább Kaffka Tiborét.
Trollok harca
(
x5)
May 15, 2022 10:36:43
x5)
legközelebb istállóba foglalj nekik te rabszolgavásáros.
Miskolci alvósejt
Ásó27
(
x68)
May 15, 2022 10:37:49
x68)
Déltől már tényleg nem beszélsz róluk?
Mifaaaaaaaaaaaan
tyodika
May 15, 2022 10:38:00
Tényleg gyagya, az ember azt hinné neked ötszörös lakástulajdonosként pisztos nagy tapasztalatod van az albérlőkkel. Ez miért nincs így? Úgy őszintén, te kiadnád a lakásod (ha lenne és nem viszi el a zsidó tanár úr meg a 2009es válság a tandíjakra) csöveseknek? Mondjuk úgyse azt intéznéd, hanem a jo kurva anyád.
Történelmi előzmény. Hagyjál már, tiltva vagy.
May 15, 2022 10:38:00
Ásó27
(
x68)
May 15, 2022 10:38:23
x68)
Amúgy szerinted tényleg érdekel bárkit is rajtad kívül, hogy két szaros csövest nem engedtek be egy szállásra?
Mifaaaaaaaaaaaan
sodika
May 15, 2022 10:38:48
Aha.
Ott basztad el a hamisítást, hogy én mondatot mindig nagybetűvel kezdek, és elképesztően ritkán hagyom ki a mondat végi zárójelet.
Most a biztonság kedvéért végigpörgettem a Zolival folytatott több hónapos beszélgetést, hátha részegen valamikor tényleg írtam neki ilyesmit, de nem.
Photoshop.
May 15, 2022 10:38:48
tyodika
May 15, 2022 10:39:04
Déltől már tényleg nem beszélsz róluk?
Holnaptól vége a Mejszizésnek. Továbbá hajfestős live, angolozás, Java tanulás várható.
Májusi megújulás. Holnaptól.
May 15, 2022 10:39:04
trolléga
(
x30)
May 15, 2022 10:39:56
x30)
Aha.
Photoshop.
Photoshop.
Szájbaszarós sodi asodi. Senki nem hisz neked vén hülye buzeráns.
Ásó27
(
x68)
May 15, 2022 10:40:15
x68)
Nem baj, hogy photoshop, azért Merci kapja meg
Mifaaaaaaaaaaaan
Anschluss
(
x4)
May 15, 2022 10:41:07
x4)
Henn Zoltán Ennyi bőven elég szerintem.
Aha.
Photoshop.
Aha.
Photoshop.
tudod mi photoshop te aljas geci? a keresztleveled meg a diplomaid :)
nabejj
(
x3)
May 15, 2022 10:41:59
x3)
Aha.
Photoshop.
Photoshop.
Akkora programozó vagy, hogy a mondat végére zárójelet teszel()
Örebro
(
x17)
May 15, 2022 10:43:23
x17)
gyagyås megsugom neked, hogy van egy zårt csoport a szållåskiadoknak, ahol a problemås embereket felrakjåk. veletlen te is szerepelsz ott, ugyhogyne nagyon akarj foglalgatni, nem fog menni. ja es az oda belepes nem egyszeru, ket ismerös ajånlo kell, igy jårtål te fasz!
Sanyibacsi
(
x6)
May 15, 2022 10:43:57
x6)
Hetyetye hetyetye
Félsz, hogy kiderül ugye púp, és próbálsz hazudni.
Ne aggódj, már el lett küldve a megfelelő helyre!
Ma is megfutamodás lesz a program?
Gyáva kis féreg vagy.
Örebro
(
x17)
May 15, 2022 10:44:23
x17)
Aha.
Photoshop.
Photoshop.
hazudsz!
Örebro
(
x17)
May 15, 2022 10:45:06
x17)
ne irogass ide a kurva anyådat!
Nemkarmolszteszar
(
x11)
May 15, 2022 10:45:18
x11)
Aha.
Photoshop.
Photoshop.
Vén hülye! Nagyon sokszor mondtál már ilyeneket, tehát maga a tartalom teljesen valid, mert tudjuk, hogy ez a véleményed. Aki neked (szerinted) tartozik, azzal bármit megtehetsz. Ha nem lennék lusta vagy megérnéd az időt, visszakeresném a lájvjaidban, amikor ilyenekről hetyetyézel. Pedofil geci!
-
May 15, 2022 10:47:29
Többen kérdezik: hol vannak a te lakásaid, púp? Tajgi haverod milyen jól megél belőle. Nem vagy rá irigy?
May 15, 2022 10:47:29
banshee
(
x24)
May 15, 2022 10:50:09
x24)
Aha.
()
Hahó
(
x136)
May 15, 2022 10:50:52
x136)
Nagyon vicces ahogy gézának értetlenkedik, hogy ugyan miért bántanák a trollok.
Öklös troll gondolom szintén jót röhögött.
Öklös troll gondolom szintén jót röhögött.
Nyelvtanos troll
May 15, 2022 10:51:32
()
()
Mondatvégi írásjel.
De ilyen sodi a sodi.
May 15, 2022 10:51:32
Trash csoportos haver
(
x19)
May 15, 2022 10:52:22
x19)
Ment a messenger üzenet a mercinek meg lyucinak is ha nem gond endre.
Majd nekik magyarázd a gonoszságod.
Majd nekik magyarázd a gonoszságod.
Vasaltheréspatkány
May 15, 2022 10:52:25
Aha.
Photoshop.
Takarodj a kurva anyádba te recskás pedofil szatír szhhhhaarrrrr. Ott basztad el a hamisítást, hogy én mondatot mindig nagybetűvel kezdek, és elképesztően ritkán hagyom ki a mondat végi zárójelet.
Photoshop.
Kriptozsidó
(
x6)
x6)
Kis mellékretardok, Géza csinált egy 5 perces liveot nemrég hogy ha a Kozma akar bunyózni 1v1 azt mehet mert a Vahur a családját fenyegette.
*ásít*
El fogom törni a kibaszott orrodat szilánkosra!
*ásít*
Zegernye
(
x2)
May 15, 2022 10:53:01
x2)
()
()
Annyira ütném ilyenkor a veknit, amikor okoskodik, de a legelemibb dolgokhoz is hülye.
Dögöljön meg minél előbb, a két alkoholista csövessel együtt.
Szebb lesz a világ.
Haszontalan, hulladék, kártékony lények ezek, nem emberek.
Sodipatkány
(
x1)
May 15, 2022 10:53:49
x1)
Műveletlen tróger patkány vagy sneci.
Tologasd, bazmeg, te a kosarat a Tesco-ban.
öklendező szerelő
(
x4)
May 15, 2022 10:54:55
x4)
Mondatvégi írásjel.
De ilyen sodi a sodi.
De ilyen sodi a sodi.
feltűnt nekem is, hogy autista helyesírása nem a régi már
kaffkaendree
(
x1)
May 15, 2022 10:54:58
x1)
Aha.
Photoshop.
Photoshop.
Te nyelvész, mi a fasz az a mondatvégi "zárójel"? Amire te gondolsz, az szerintem az írásjel, te tanulatlan, tudatlan senkiházi birka geci. :D
Messenger üzenet
May 15, 2022 10:58:30
Megkapta az üzenetet fifike.
Nem volt boldog a reakciója annyit mondhatok...
Na csááááá
Na csááááá
May 15, 2022 10:58:30
Jonciii
(
x8)
May 15, 2022 10:59:15
x8)
Megkapta az üzenetet fifike.
Na csááááá
Na csááááá
Kérdezd meg a garázsvarázst is!
féregnyulvány
(
x7)
May 15, 2022 10:59:48
x7)
Aha.
Photoshop.
Photoshop.
nehazudj te szhar
nekemis sokszor kisbetuvel kezded a mondatokat messengeren
cucksodi
(
x3)
May 15, 2022 11:00:35
x3)
Kedves púpos recskás!
Mit gondolsz kik lesznek tagjai a te mozgalmadnak? Ahhoz, hogy ilyen problémákba ütközzön az ember mint te, kibaszott büdös, alkoholista csöveseknek kell szállást foglalnia. Szerinted apádon meg rajtad kivül van még olyan idióta aki ilyet csinál? te balfasz
Na önmagam szájba szarása, csá!
puskapoj
Mit gondolsz kik lesznek tagjai a te mozgalmadnak? Ahhoz, hogy ilyen problémákba ütközzön az ember mint te, kibaszott büdös, alkoholista csöveseknek kell szállást foglalnia. Szerinted apádon meg rajtad kivül van még olyan idióta aki ilyet csinál? te balfasz
Na önmagam szájba szarása, csá!
Fakenguru
(
x5)
May 15, 2022 11:01:43
x5)
Úgy emlékszem épp azt a hölgyet, akit asodi neve említése nélkül felhozott példaként, Linzben is kidobta a szallasadója többször is. Asodi! Kérlek nézz ennek utána, te mégiscsak ott laksz! Kapja meg a bűnös megérdemelt büntetését!
ELÉG VOLT!
sodika
May 15, 2022 11:01:58
Most akkor Vak Bottyán 10, vagy Vak Bottyán 32?
Nehogy eltévedjek. :(
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
May 15, 2022 11:01:58
kaffkaendree
(
x1)
May 15, 2022 11:02:34
x1)
Kurva Anyád utca 32.
Jonciii
(
x8)
May 15, 2022 11:03:24
x8)
10 vagy 32, a tojás megtalál :D
exterminátor
May 15, 2022 11:03:31
Budapest, Salgótarjáni u. 6, 1087
May 15, 2022 11:03:31
Örebro
(
x17)
May 15, 2022 11:03:52
x17)
miert hazudsz megint, egyreszt fosol a verestöl, jogosan. måsreszt nincs penzed villogni. ilyen egyszeru ez, tegnap mår leirtam es låss csodåt linzben maradtål.
Anschluss
(
x4)
May 15, 2022 11:04:00
x4)
Örebro
(
x17)
May 15, 2022 11:05:37
x17)
foglald le magad ez nem a te szintu tårsasågod!
cucksodi
(
x3)
May 15, 2022 11:05:50
x3)
+ akkor ormányzattal a keletiből kiszagolja a büdös férfi szerelmét
Trash csoportos haver
(
x19)
May 15, 2022 11:08:08
x19)
sneci mit okoskodsz? mind tudjuk hogy mikor valóban hazautazol akkor kussolsz mint az okj vizsgán ahol megbuktál.
ilyenkor nincs nagypofával ugatás, csak lapítás :)
Jonciii
(
x8)
May 15, 2022 11:09:13
x8)
sneci mit okoskodsz? mind tudjuk hogy mikor valóban hazautazol akkor kussolsz mint az okj vizsgán ahol megbuktál.
Lehet, hogy változtatott a módszeren, autilogika
sörösterv
(
x4)
May 15, 2022 11:09:14
x4)
Aha.
Photoshop.
Te is kiteheted a beszélgetést, ha azt gondolod hogy hazudik Ott basztad el a hamisítást, hogy én mondatot mindig nagybetűvel kezdek, és elképesztően ritkán hagyom ki a mondat végi zárójelet.
Photoshop.
broni
(
x45)
May 15, 2022 11:12:44
x45)
égetés!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Trash csoportos haver
(
x19)
May 15, 2022 11:15:15
x19)
Te is kiteheted a beszélgetést, ha azt gondolod hogy hazudik
cucksodi
(
x3)
May 15, 2022 11:18:05
x3)
ebből az utazásból se lesz semmi, ahogy Bécsből sem. A hajsefték meg ott fog megrohadni a szekrényen. Ilyen sodi a sodi egy utolsó hazug féreg
puskapoj
broni
(
x45)
May 15, 2022 11:21:05
x45)
sodi nem keresztelkedett ki a zsidóságból, csak öngyűlölő és hitehagyott.
Sanyibacsi
(
x6)
May 15, 2022 11:21:06
x6)
Teljesen mindegy, túl gyáva vagy te megindulni. Nehogy eltévedjek. :(
Ásó27
(
x68)
May 15, 2022 11:21:59
x68)
Megint Mercizel, pedig azt írtad, hogy a fórumodon sem fogsz :)
A KIRENDELT GONDNOK
(
x5)
May 15, 2022 11:26:25
x5)
Sziasztok.A gondnokoltam nevében egy mozgalmat szeretnék indítani,remélem minél többen csatlakoztok hozzá: ELÉG VOLT A DILETTÁNS PROGRAMOZÓKAT FOGLALKOZTATÓ OSZTRÁK CÉGEKBŐL! TILTAKOZZUNK!
MaxPayne
(
x24)
May 15, 2022 11:28:27
x24)
A tranyo megkapta mar uzenetben? Erdekelne a reakcioja.
balek
(
x10)
May 15, 2022 11:29:59
x10)
Csatornapatkány üzemmód
php, Endre F. Kiss, pedophile, Kiss Endre Farkas, Berlin, angular, Farkas Endre Kiss, react, Farkas, Kiss, Endre, javascript, Linz, java, EBCONT, screencode, Partner Bank, Reichl und Partner eMarketing, EsPresto AG, DefShop, superReal
Baxi
(
x2)
May 15, 2022 11:31:57
x2)
Most láttam a legújabb faszságot. Endre, ha valaki házat, lakást ad ki, akkor joga van feltételekhez kötni, és szabályokat hozni. Az nem úgy megy, hogy te kifizeted, és akkor tönkrebaszhatod más lakását, mert egy hétig bérelted. Örülj neki, hogy a pénzt visszakaptad. Megint fordítva ülsz a lovon, nem Tibiék a hibásak mert képtelenek ember módjára létezni, hanem a szállásadók kényesek, hogyne -.-
Darth Tibor
(
x7)
May 15, 2022 11:34:18
x7)
Endre, mikor indul a salzburgi lályfsz?
NINCSSEMMID
May 15, 2022 11:34:28
Púp megindult valahova
RETTEGJETEK!!!!
RETTEGJETEK!!!!
May 15, 2022 11:34:28
166 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™

csá
Soha többet nem írok ide