« 9510 9511 9512 9513 9514 9515 9516 9517 9518 9519 »
1733309 komment.

Szerző: púpospúp (Snecológus-pontszám: 4955x2) May 16, 2022 00:16:08
Válasz
(1)
MagyarVictor
Hogy is volt? Kinek kell a háta mögé néznie "mostantól" - kit is fenyegettél? :D
(hogy retteghet a púpos! sehol nincs már nyugtod... szerintem keress új földrészt inkább - bár ott is megleszel)

de tényleg, amint látta a fórumon, hogy az ártalmatlan troll már közel van egyből sietett fizetni és tűzött a felvonóra, ott már persze érthetetlen okokból megszakadt a stream

a dupla piroson átszaladáson és a buszra menekülésen meg külön jót nevettem

nagyon meglepődnék, ha valaha pestre merne jönni
https://www.youtube.com/watch?v=DaWNVhgxRVw
May 16, 2022 00:16:08

Szerző: MagyarVictor (Snecológus-pontszám: 6483x3) May 16, 2022 00:18:15
Válasz
(2)
púpospúp
de tényleg, amint látta a fórumon, hogy az ártalmatlan troll már közel van egyből sietett fizetni és tűzött a felvonóra, ott már persze érthetetlen okokból megszakadt a stream

Beütött a valóság és rögtön bepánikolt! Amúgy meg úgyis autiködben él, szóval fog az jönni még Pestre és fog kapni meglepiket (nem csak tőlem)
HeTe!
May 16, 2022 00:18:15

Szerző: Baxi (Snecológus-pontszám: 4085x2) May 16, 2022 00:28:27
Válasz
(2)
Pitonsz Professzor
-

Ennyire közelről, hogy pattant meg a púpos?
Úgy hogy követtem.Nem akartam millió ember előtt felkérdezni,mert se nem akarom lejáratni magam vadidegen osztrákok előtt se nem akartam az ordibálása miatt a policájt magamra hivatni.Gondolom megérthető.Itt kicsit szigorúbbak a törvények mint otthon.Lsd:Ha már csak megütsz valakit feljelent fizetheted a kártérítéseket.

Megérthető, ha már csak látja, a képeket amik tőle 5 méterre készültek akárhányszor kimozdul az is elég. Totál becsavarodik és mindenkiben kémtrollokat fog látni.
May 16, 2022 00:28:27

Szerző: - May 16, 2022 00:30:40
Válasz
(1)
púpospúp

Nem érdekelte a fórum, csak Tibi inverz fasza járt a fejében. A vonathoz sietett, mert "abban volt" hogy talán le se száll Linzben, hanem elutazik Tibihez.

Mivel enyhén pszichotikus, semmit se lehet biztosra venni, de én azt tartom valószínűnek, hogy még a héten feltűnik Magyarországon.
May 16, 2022 00:30:40

Szerző: Maffiózó (Snecológus-pontszám: 3636x1) May 16, 2022 00:36:22
Válasz
(1)
-
Nem érdekelte a fórum, csak Tibi inverz fasza járt a fejében. A vonathoz sietett, mert "abban volt" hogy talán le se száll Linzben, hanem elutazik Tibihez.

Végig fórumozott, várta, hogy ide is felkerülnek az infók, pont akkor indult el, amikorra a hegymászó trolléga írta az érkezését...

Gyáva szar és pénze sincs Budapestre vonatozni, szállást kivenni stb stb.

És Mátétól is fél.
May 16, 2022 00:36:22

Szerző: linzi fapóleon (Snecológus-pontszám: 16106x8) May 16, 2022 00:36:52
Válasz
(2)
Anschluss

Judga felejtos, ennyi ev alkoholizmussal meg ebben az allapotban szerintem mar most le lehetne szazalekoltatni es befektetni valami otthonba.

....

en amugy csak azt nem ertem hogy Judganak miert nem intezik a rokkant nyugdijat. a minimumot siman megkapna es az is tobb mint a 0 Ft. ennyi eszuk nincs

Hát azért bassza meg, ő el issza az agyát aztán az ország tartsa el ..

Egyébként Kozmát is pofára ejtették amikor beindult a hajléktalanokodás, az szerzett melót nekik, persze meg se nézték...
May 16, 2022 00:36:52

Szerző: Anschluss (Snecológus-pontszám: 9160x4) May 16, 2022 00:43:12
Válasz
(2)
linzi fapóleon
Anschluss
Judga felejtos, ennyi ev alkoholizmussal meg ebben az allapotban szerintem mar most le lehetne szazalekoltatni es befektetni valami otthonba.

....

en amugy csak azt nem ertem hogy Judganak miert nem intezik a rokkant nyugdijat. a minimumot siman megkapna es az is tobb mint a 0 Ft. ennyi eszuk nincs

Hát azért bassza meg, ő el issza az agyát aztán az ország tartsa el ..

Egyébként Kozmát is pofára ejtették amikor beindult a hajléktalanokodás, az szerzett melót nekik, persze meg se nézték...

mondjuk annyi Judga javara irhato, hogy mogotte van legalabb 10x ledolgozott ev, befizetett jarulekok. nagyon nagy szarhazi, meg utalom, de ilyen szogbol nezve az meg nem is zavarna annyira, ha kapna valami ellatast vagy meginkabb elhelyezest egy otthonban
anschluss
May 16, 2022 00:43:12

Szerző: - May 16, 2022 00:52:30
Válasz
(4)
-
Mivel enyhén pszichotikus, semmit se lehet biztosra venni, de én azt tartom valószínűnek, hogy még a héten feltűnik Magyarországon.

Továbbmegyek: Ha előbb nem, akkor szerdán a tárgyaláson jó eséllyel meg fog jelenni.

Ha valami csoda folytán mégsem megy el, akkor - figyeljétek meg - azzal fog érvelni, hogy nem kapott sajtóigazolványt.
May 16, 2022 00:52:30

Szerző: Károly May 16, 2022 01:01:48
Válasz
(3)
Sodi egy igazi liberális. A cigányoknak mindig ad újabb esélyt, és ha átbasszák akkor megint.Lmbtq,és toleráns. Szerintem az ellenzéknek fel kellene őt karolni.
May 16, 2022 01:01:48

Szerző: Optimusz May 16, 2022 01:22:31
Válasz
(0)
Anschluss
semmilyen. mutkor mondtak el hogy megbuktak az eu-n. azota rosszabb az allapotuk. nem fognak dolgozni, de nem is nagyon akarnak.

Tibinek kellene egy hely, ahol rendbe johet es elkezd dolgozni. De nem akar. ott volt Terdik, meg Fifi, fel ev eltelt a ketto kozott, se onnan, normalis korulmenyek kozul nem jutott eszebe elmenni, sem pedig a ketto kozott. O egyszeruen nem akar dolgozni. es lassan neki is ott lesz az allapota, hogy nem is fog tudni.

ebben eddig lehetett eljutni.

Mert felejtő. A vajda azt is megszüntette évek óta...
May 16, 2022 01:22:31

Szerző: - May 16, 2022 01:26:40
Válasz
(3)
Károly
Sodi egy igazi liberális. A cigányoknak mindig ad újabb esélyt, és ha átbasszák akkor megint.Lmbtq,és toleráns. Szerintem az ellenzéknek fel kellene őt karolni.

Te vagy cipóképű? Milyen az időjárás Peruban?
May 16, 2022 01:26:40

Szerző: Szteppen (Snecológus-pontszám: 7718x3) May 16, 2022 02:22:40
Válasz
(1)
Púpfalon ágyba szarás memelés megy.
Ez ety fosh!
May 16, 2022 02:22:40

Szerző: A szauna szatírja (Snecológus-pontszám: 2113x1) May 16, 2022 05:18:00
Válasz
(1)
Hihetetlen már csak Bandi veszi fel neki a telot a trollokon kívül és ugat neki is habzó szájjal.
Boldog Vekni
May 16, 2022 05:18:00

Szerző: trolléga (Snecológus-pontszám: 61079x30) May 16, 2022 05:43:16
Válasz
(1)
Ásó27
Endre, szerinted megéri elmenni "bemutatni" városokat? A nézettség ugyan annyi, mint amikor otthon pakolsz :DDD

Én mondjuk ezt inkább nézem mint az n+1 szemét tologatós, Maffka Bercizős lájfszot. Legalább kiderül, hogy mennyire életképtelen (pincér leszólítás, lugas hugyozás), pörögnek a hitelkártyák, ha nem sneci minőség akkor még a városból ks látni valamit.
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
May 16, 2022 05:43:16

Szerző: Trollul Madár (Snecológus-pontszám: 30229x15) May 16, 2022 06:07:56
Válasz
(2)
Maffiózó
Mind a kettőjöknek rehabos melóra lenne szüksége, felügylettel, bezártsággal, pia mentesen.

Régebben nagyon sok alkoholistát raktak rehabra, gyümölcsösökben, kertészetekben, könnyű ipari melókra.

(Judka pl. tipikusan takarító nénis, Tibit meg csak felügyelni és gyógyszerezni kellene, bármilyen hozd ide, tedd oda melóra jó lehet, szerintem még targoncázni is tudna. Ha akarna.)

Szerintem ezeket már rég beszántották az Orbánék, nekik jobb ha az ilyenek megdöglenek... Szóval jogos a kérdés, hogy milyen melócsa jöhet nekik szóba...

Jutkának volt ilyen lehetősége. EU-s iszákos-mentő alapítvány által összeszedett céladományokból. Endre vonta meg Jutkától a nézettség miatt.
Ugyanígy egy méhrákos is jolly joker. 25 év gyerektartást spórolsz meg egy méhrákos született nőnél.
May 16, 2022 06:07:56

Szerző: halászlé (Snecológus-pontszám: 48201x24) May 16, 2022 06:38:34
Válasz
(1)
Baxi
Megérthető, ha már csak látja, a képeket amik tőle 5 méterre készültek akárhányszor kimozdul az is elég. Totál becsavarodik és mindenkiben kémtrollokat fog látni.

...meg nyomonkövetőket vízionál.....
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
May 16, 2022 06:38:34

Szerző: Anschluss (Snecológus-pontszám: 9160x4) May 16, 2022 06:41:17
Válasz
(1)
Trollul Madár
MaffiózóMind a kettőjöknek rehabos melóra lenne szüksége, felügylettel, bezártsággal, pia mentesen.

Régebben nagyon sok alkoholistát raktak rehabra, gyümölcsösökben, kertészetekben, könnyű ipari melókra.

(Judka pl. tipikusan takarító nénis, Tibit meg csak felügyelni és gyógyszerezni kellene, bármilyen hozd ide, tedd oda melóra jó lehet, szerintem még targoncázni is tudna. Ha akarna.)

Szerintem ezeket már rég beszántották az Orbánék, nekik jobb ha az ilyenek megdöglenek... Szóval jogos a kérdés, hogy milyen melócsa jöhet nekik szóba...

Jutkának volt ilyen lehetősége. EU-s iszákos-mentő alapítvány által összeszedett céladományokból. Endre vonta meg Jutkától a nézettség miatt.

hat en nem tudom meddig maradt volna ott, ha el is jut. ezeket a primitiv gondolkodasu veglenyeket penzzel lehet motivalni. ha azt mondod neki, hogy eljar szepen az orvoshoz, megkapja a rokkantnyugdijat, es utana eljar kezelesekre, felulvizsgalatokra hogy meg is tartsa, akkor fognak ezek megmozdulni. egyebkent nem
anschluss
May 16, 2022 06:41:17

Szerző: halászlé (Snecológus-pontszám: 48201x24) May 16, 2022 06:42:06
Válasz
(1)
Maffiózó
Mind a kettőjöknek rehabos melóra lenne szüksége, felügylettel, bezártsággal, pia mentesen.

vidéken már őket is csak benyomják egy öreg-, vagy szocotthonba, aztán max arra figyelnek, hogy ne igyanak annyit..

Merga szerintem még menthető, de olyan környezet kellene, ami hat rá...vagy valami kemény pali (FÉRFI, nem Sodrony), aki tudja irányítani...
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
May 16, 2022 06:42:06

Szerző: halászlé (Snecológus-pontszám: 48201x24) May 16, 2022 06:44:53
Válasz
(1)
Anschluss
hat en nem tudom meddig maradt volna ott, ha el is jut. ezeket a primitiv gondolkodasu veglenyeket penzzel lehet motivalni. ha azt mondod neki, hogy eljar szepen az orvoshoz, megkapja a rokkantnyugdijat, es utana eljar kezelesekre, felulvizsgalatokra hogy meg is tartsa, akkor fognak ezek megmozdulni. egyebkent nem

szerintem őket lassan pénzzel sem, azért egy kis lóvét össze lehetne ám kalapálni rokinyugdíjból, meg ilyen olyan segílykéből, de azt is lusták elintézni....kint is nekiálltak valami szoclakást nézni, de nem találták az ügyintézőt, vagy épp nem volt ott a szocmunkás; már nem emlékszem, de többet nem mentek vissza; nem mentek ott sem semmi után, hogy esetleg fennakadjanak a szociális hálón...
May 16, 2022 06:44:53

Szerző: halászlé (Snecológus-pontszám: 48201x24) May 16, 2022 06:46:15
Válasz
(4)
Trollul Madár

egyéként arany Sodikánk most is utána mehetne ennek a lehtőségnek, hogy a Mejsziszája egyedül maradjon, de egyszerűbbnek gondolja eltenni láb alól Jucit....
May 16, 2022 06:46:15

Szerző: Anschluss (Snecológus-pontszám: 9160x4) May 16, 2022 06:47:19
Válasz
(5)
halászlé
MaffiózóMind a kettőjöknek rehabos melóra lenne szüksége, felügylettel, bezártsággal, pia mentesen.

vidéken már őket is csak benyomják egy öreg-, vagy szocotthonba, aztán max arra figyelnek, hogy ne igyanak annyit..

Merga szerintem még menthető, de olyan környezet kellene, ami hat rá...vagy valami kemény pali (FÉRFI, nem Sodrony), aki tudja irányítani...

hat, ha Tibi egy jo par evvel fiatalabb lenne szerezhetne maga melle egy dogevo cigany stricit, na az jol helyre rakna, es meg penzt is tudna keresni
anschluss
May 16, 2022 06:47:19

Szerző: halászlé (Snecológus-pontszám: 48201x24) May 16, 2022 07:23:24
Válasz
(1)
Anschluss
hat, ha Tibi egy jo par evvel fiatalabb lenne szerezhetne maga melle egy dogevo cigany stricit, na az jol helyre rakna, es meg penzt is tudna keresni

ki tudja, ez még akár a jövőben is megtörténhet....:) a múltkor is már hirdette magát a csidejóban, nincs messze ettől...
May 16, 2022 07:23:24

Szerző: Trollul Madár (Snecológus-pontszám: 30229x15) May 16, 2022 07:28:54
Válasz
(5)
Anschluss

Nem fogjuk megtudni soha.

Az egyik oldalon ott van Jutka csövessége és elmeroggyantsága a másik oldalon meg ott vannak azok a mentálos szakemberek akik nem az első ilyen pre-humán embert kezelik.

Én látok rá esélyt, hogy lehetett volna valamiféle embert faragni a saját szintkén Jutkából, ha Endre nem veszi el a lehetőséget tőle.
Ugyanígy egy méhrákos is jolly joker. 25 év gyerektartást spórolsz meg egy méhrákos született nőnél.
May 16, 2022 07:28:54

Szerző: Jonciii (Snecológus-pontszám: 16741x8) May 16, 2022 07:35:01
Válasz
(2)
Trollul Madár
Nem fogjuk megtudni soha.

Az egyik oldalon ott van Jutka csövessége és elmeroggyantsága a másik oldalon meg ott vannak azok a mentálos szakemberek akik nem az első ilyen pre-humán embert kezelik.

Én látok rá esélyt, hogy lehetett volna valamiféle embert faragni a saját szintkén Jutkából, ha Endre nem veszi el a lehetőséget tőle.

Nem tudtak volna mit kezdeni vele, olyan őrült módon rá van kattanva a tiborszra.

Amúgy is pszichiátriai eset, mentálhigiénés segítség nem lenne neki elég.
May 16, 2022 07:35:01

Szerző: Trollul Madár (Snecológus-pontszám: 30229x15) May 16, 2022 07:35:31
Válasz
(8)
halászlé
egyéként arany Sodikánk most is utána mehetne ennek a lehtőségnek, hogy a Mejsziszája egyedül maradjon, de egyszerűbbnek gondolja eltenni láb alól Jucit....

Szerintem sodika soha nem tudna ennek utánna menni.

Nem tudom elképzelni, hogy ahogy az EU-s mentálhigiénés pályázatokat túrja, pályázik rájuk és nyer egy helyet.

Ott volt neki minden csupán egy telefonhívásába került volna, de a számító aljas geci inkább nem tette meg, mert "Jutka nélkül nem lesz show", miközben azon gondolkozott, hogy megfog gyilkolni egy embert.

Ilyen SoDI a sodi, ez fifike valódi arca.
May 16, 2022 07:35:31

Szerző: Trollul Madár (Snecológus-pontszám: 30229x15) May 16, 2022 07:38:15
Válasz
(0)
Jonciii
Nem tudtak volna mit kezdeni vele, olyan őrült módon rá van kattanva a tiborszra.

Amúgy is pszichiátriai eset, mentálhigiénés segítség nem lenne neki elég.

Tisztelettel azt gondolom, hogy nem tudhatjuk.

Ezt az intézményt ismerem egy kicsit közelebbről és láttam, hogy megbírkóztak már egy-két démonnal.

Nem csupán "mezei mentálosok" güziznek ott.
May 16, 2022 07:38:15

Szerző: sörösterv (Snecológus-pontszám: 8265x4) May 16, 2022 07:42:30
Válasz
(7)
Rémes reggelt sodi!

Mai napon mi lesz?

Megint bocsánatot fogsz kérni mindenkitől(de nem a trolloktól) a tegnapi örjöngésedért?

Megint magyarázni fogod azt, hogy tegnap nem is Mercit zaklattad, hanem egy "meg nem nevezett hölgyet"?

Megint megigéred azt hogy nem lesz szó róla?

Még a Gammerbandi is megviccelt azzal a hívással.

Még ő is jelezte feléd nem egyszer hogy hagyd békén a Mercit.

Te elmebeteg korcs.
"há' valamit elveszítettem. Nem tárgyat, egy kommunikációs formát valakivel, tehát ott ott van gond"
May 16, 2022 07:42:30

Szerző: Jonciii (Snecológus-pontszám: 16741x8) May 16, 2022 07:42:44
Válasz
(2)
Trollul Madár
Tisztelettel azt gondolom, hogy nem tudhatjuk.

Ezt az intézményt ismerem egy kicsit közelebbről és láttam, hogy megbírkóztak már egy-két démonnal.

Nem csupán "mezei mentálosok" güziznek ott.

Én nem vagyok mentálos, de a barátnőm az.

Abból gondolom, hogy ők csak annak tudnak segíteni, aki akarja is, ők nem adnak tanácsokat, és nem mondanka véleményt, ők kísérik azokat, akik elhatátozták, hogy fel akarják dolgozni a traumáikat. És azt nem látom, hogy a Jutka ilyen lenne.
May 16, 2022 07:42:44

Szerző: Trollul Madár (Snecológus-pontszám: 30229x15) May 16, 2022 07:47:32
Válasz
(0)
Jonciii
Én nem vagyok mentálos, de a barátnőm az.

Abból gondolom, hogy ők csak annak tudnak segíteni, aki akarja is, ők nem adnak tanácsokat, és nem mondanka véleményt, ők kísérik azokat, akik elhatátozták, hogy fel akarják dolgozni a traumáikat. És azt nem látom, hogy a Jutka ilyen lenne.

Sose fog már kiderülni a helyet betöltötték.
Egy esély lett volna.

Endre!

Ez a te bűnöd. Ha a varangy elhalálozik itt akkor az a te munkád, te veszett korcs.

May 16, 2022 07:47:32

Szerző: D_Dezső (Snecológus-pontszám: 58687x29) May 16, 2022 07:54:25
Válasz
(7)
rBali
Elképesztő, hogy konkrétan a Gammercigánytól kérte, hogy döntse el jöjjön-e velünk meg a cicával bulizni vagy mit csináljon :DDDD

Ennél nagyobb felsülést régen láttam a gyagyástól, ezen röhögünk itt mindannyian
trashvod.com/w/ek7G5L22EsmmNyGZTSsxnP

Csacsi öreg Tibi jól benézte. Azt hitte csak egy sima lehúzható incel fiúcska a Sodi, ő maga sem gondolta, hogy egy igazi mániákus elmebeteggel van dolga.

Ha Andin évekig pörgött, miután az még csak a kezét sem fogta meg, akkor Tibivel, mit fog csinálni?

A videó legviccesebb része, hogy jó autista módjára mindent szó szerint elhisz Tibinek. Sodika, Tibinek nem a "youtube videósokkal" van baja! Csak veled!

CSAK VELED NEM AKAR TALÁLKOZNI! Felfogod te ezt?
May 16, 2022 07:54:25

Szerző: Szarszagú Cicamobil (Snecológus-pontszám: 2914x1) May 16, 2022 07:57:14
Válasz
(2)
na mi a mai program sneci?
bocsánatkérős lájfsz?
péküjjünkki?
hajfestés?
márió?
sima hétköznapi bebaszás?
stalkolás Linz utcáin?
setup tuningolás? (tegnap borzalmasan vizsgáztak az eszközök, valamit tenni kell, az egy dolog, hogy szar a kontent, de hogy a minőség is fosh....)
Nyemééééétyeeem
May 16, 2022 07:57:14

Szerző: Darth Tibor (Snecológus-pontszám: 15991x7) May 16, 2022 07:58:32
Válasz
(1)
Trollul Madár
Egy esély lett volna.

Endre!

Ez a te bűnöd. Ha a varangy elhalálozik itt akkor az a te munkád, te veszett korcs.

Ráadásul, ha Lyucus meghalna ez a patkány még örülne is neki!
...és szeretlek, ne felejtsd el! Puszi-puszi!
May 16, 2022 07:58:32

Szerző: MaxPayne (Snecológus-pontszám: 48609x24) May 16, 2022 08:00:23
Válasz
(1)
Szarszagú Cicamobil
bocsánatkérős lájfsz?
péküjjünkki?
hajfestés?
márió?
stalkolás Linz utcáin?
setup tuningolás? (tegnap borzalmasan vizsgáztak az eszközök, valamit tenni kell, az egy dolog, hogy szar a kontent, de hogy a minőség is fosh....)

Azt joystickos kameratartó szart akarja lecserelni, vagy mit magyarazott. Vagy lehet nem is lecserelni, csak venni egy tartalekot, ha az egyik lemerülne. Sodinal minden egyes elkoltott euro cent jo helyre megy. Muhahaha
Hasfelmetszö Trutymó - Az utolsó finghajlító
May 16, 2022 08:00:23

Szerző: trolléga (Snecológus-pontszám: 61079x30) May 16, 2022 08:00:48
Válasz
(3)
Szarszagú Cicamobil
bocsánatkérős lájfsz?
péküjjünkki?
hajfestés?
márió?
stalkolás Linz utcáin?

Megyünk a führer BunkiBankjába, hahó! Megígérte asodi, piszony.

Szerdán meg tárgyalás, tuti gyűjti már a szmegmát.
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
May 16, 2022 08:00:48

Szerző: Anschluss (Snecológus-pontszám: 9160x4) May 16, 2022 08:05:31
Válasz
(14)
en azt gondolom, hogy az eremnek mindig ket oldala van, a Tiborsz-Endre-Judga sztorinak meg talan megtobb
azt nem lehet kijelenteni, hogy Judka allapotaert Endre a felelos, bar nem feltetlenul nincs hozza koze. ez olyan, mintha azt mondanank, hogy Sodit a trollok miatt rugjak ki mindig. van benne igazsag, de azert nem teljesen igy van

- eloszor is, Judka allapotaert leginkabb sajat maga a felelos. az evtizedes alkoholizmus, az elviselhetetlen szemelyiseg, az, hogy Tibit 15 eve nem birja otthagyni mindazok ellenere ami tortent (akar csak az elmult 1-2 evben)

- vilagosan latni a videokbol, hogy Judka allapota akkor lett ennyire vegleges, amikor Tibi fejbe verte a laptoptoltovel. gyakorlatilag testileg es szellemileg is leepult, munkakeptelen lett, osszeszedett csomo mas bajt is. plusz ugye az alkoholizmus

- Endre es Tibor egyutt felelos azert, mert ezt az allapotot, ezt a beteg embert hasznaltak es hasznaljak fel meg mindig a nezettseg megszerzesere, ezaltal pedig a penzkeresesre. azt mondjuk meg kell jegeyzni, hogyha Endre nincs,
Judka mar nem el, mert ezt a telet az utcan nem veszelte volna at. ezt persze Endre a nezettsegert es Tibi faszpinaja utani sovargasbol csinalta, tehat ugyanolyan szarhazi mint Tibi, ezert mondtam, hogy az eremnek ket oldala van

- a fenti helyzetekbol adodik az is, hogy bar nyilvan Judka ebben az allapotban ,Tibi utanfutojakent tobbet hoz a konyhara, de nem is engedne hogy segitsenek rajta. vagy o hal meg, vagy Tibi kerul sittre, addig meg minden megy szepen tovabb igy, mert mindket beteg fel igy akarja. ebben Endrenek kb semmilyen szerepe nincs

En azt gondolom egyebkent, hogy Endre megerdemel barmilyen buntetest, mert vannak olyan bunei, amikert ugysem lesz sosem megbuntetve, tehat nem banom ha Judga allapotat a nyakaba varrjuk. de, azert lehgynk annyira igazsagosak hogy nem felejtjuk el a tobbi fel szerepet sem.

peldaul Tibi nyugodtan leulhetne azt a 5-7 evet, amit lehetne kapnia azert, amit Judkaval csinalt, varrhatna a boriben a labdakat, es a bortonkeresmenye egy reszet elutalhatnak Judkanak mint karterites. Endre meg csak siman dogoljon meg!
anschluss
May 16, 2022 08:05:31

Szerző: Dörpepúp (Snecológus-pontszám: 14878x7) May 16, 2022 08:08:15
Válasz
(5)
Köcsög sneci, tegnap tanulás helyett a te fostenger liveodat néztem (volna, de egy fertö a setupod mint te) hátha megbúbolják végre azt a vekni fejedet. De még így is elöbb lesz végzettségem, mint neked diplomád. Remélem rendeltek valami drága szart a kártyáddal, ha már leakelted.
nyem nyúlsz a tyeknikai eszközömhöz!
May 16, 2022 08:08:15

Szerző: Anschluss (Snecológus-pontszám: 9160x4) May 16, 2022 08:09:11
Válasz
(5)
Dörpepúp
Köcsög sneci, tegnap tanulás helyett a te fostenger liveodat néztem (volna, de egy fertö a setupod mint te) hátha megbúbolják végre azt a vekni fejedet. De még így is elöbb lesz végzettségem, mint neked diplomád. Remélem rendeltek valami drága szart a kártyáddal, ha már leakelted.

gondolom szep kis dildo gyujtemeny erkezik hamarosan Linz, Ausztria kornyekere :)
anschluss
May 16, 2022 08:09:11

Szerző: Darth Tibor (Snecológus-pontszám: 15991x7) May 16, 2022 08:11:43
Válasz
(1)
Gammercigány ezért hal meg,(majd lett jobban) mert Becsületes Gézu beígért neki egy kiadós verést?
...és szeretlek, ne felejtsd el! Puszi-puszi!
May 16, 2022 08:11:43

Szerző: pcdoki May 16, 2022 08:12:17
Válasz
(1)
Mikorra várható az osmo unboxing? Most hogy a cica örökre szkippel, a régit add oda a Gammernak ha egyszer már úgyis ellopta :)
"az úriembert fel akarták négyelni az újszásziak"
May 16, 2022 08:12:17

Szerző: Örebro (Snecológus-pontszám: 35910x17) May 16, 2022 08:14:33
Válasz
(0)
de hiszen az a rohadek pont ezt akarta.
May 16, 2022 08:14:33

Szerző: Örebro (Snecológus-pontszám: 35910x17) May 16, 2022 08:15:08
Válasz
(2)
Trollul Madár
Egy esély lett volna.

Endre!

May 16, 2022 08:15:08

Szerző: Örebro (Snecológus-pontszám: 35910x17) May 16, 2022 08:16:57
Válasz
(4)
valaki okosabb mondja mår meg nekem, honnan veszi a båtorsågot, hogy követelö stilusban beszel emberekkel, ok az egy mås dolog, hogy åltalåban leszarjåk, de mi ez? simån elmeroggyant vagy van valami mås is?
May 16, 2022 08:16:57

Szerző: Trollul Madár (Snecológus-pontszám: 30229x15) May 16, 2022 08:17:07
Válasz
(0)
Örebro

Ez fifike valódi arca.
May 16, 2022 08:17:07

Szerző: tigris (Snecológus-pontszám: 2493x1) May 16, 2022 08:17:39
Válasz
(2)
JAj Endre, ne tudd meg, hogy Tibi mennyit nevetett rajtad :D igazi baleknek tart
May 16, 2022 08:17:39

Szerző: Trash csoportos haver (Snecológus-pontszám: 38869x19) May 16, 2022 08:17:44
Válasz
(4)
Most jutott eszembe, hogy a hitelintézetnek is mehetne az email Endre kikerült kártyaadatairól, hátha letiltják és igènyelhet újat az ogrebácsihoz. Vagy még rosszabb... :)
Németes Levelező Levente troll urat kérném fel a melóra ha lehet. Nszksz.
May 16, 2022 08:17:44

Szerző: trolléga (Snecológus-pontszám: 61079x30) May 16, 2022 08:19:07
Válasz
(0)
pcdoki
Mikorra várható az osmo unboxing? Most hogy a cica örökre szkippel, a régit add oda a Gammernak ha egyszer már úgyis ellopta :)

TÉNYLEG BAZDMEG, ha nem is Kammernek, de
Vahúrnak odaígérte az Osmot
, ha lecseréli. :D
trashvod.com/w/m3ZGrcarxJtW1m9aGB5vdH
azt hiszem ebben volt, a plázában hugyozás után ha jól rémlik

trashvod.com/w/pFYs851UidY9s7skSHfL6X
de talán ebben is nagyon nézegette Kozma az Osmót
May 16, 2022 08:19:07

Szerző: Trollul Madár (Snecológus-pontszám: 30229x15) May 16, 2022 08:19:34
Válasz
(5)
Endre!

Ezt az Imperial Shuttle-t a 6 éves fiam egymaga összerakta a hétvégén olyan cirka 2 óra alatt.

Te hogy állsz a busszal?
May 16, 2022 08:19:34

Szerző: Örebro (Snecológus-pontszám: 35910x17) May 16, 2022 08:20:52
Válasz
(1)
Trollul Madár
Endre!

Ezt az Imperial Shuttle-t a 6 éves fiam egymaga összerakta a hétvégén olyan cirka 2 óra alatt.

Te hogy állsz a busszal?

unterwegs :-))
May 16, 2022 08:20:52

Szerző: Anschluss (Snecológus-pontszám: 9160x4) May 16, 2022 08:21:11
Válasz
(8)
Trash csoportos haver
Most jutott eszembe, hogy a hitelintézetnek is mehetne az email Endre kikerült kártyaadatairól, hátha letiltják és igènyelhet újat az ogrebácsihoz. Vagy még rosszabb... :)
Németes Levelező Levente troll urat kérném fel a melóra ha lehet. Nszksz.

mar levelezunk veluk, van is fejlemeny, de nem nyilvanos :) a lenyeg, hogy mar van olyan kartya, ami nem mukodik, a tobbi folyamatban.

majd ma munka helyett kozben megnezem hogy ez volt-e az a kartya ami korabban is leakelve volt, mert ha nem, es uj leak, akkor lehet erdemes update-elni a banknak
anschluss
May 16, 2022 08:21:11

Szerző: linziasztal (Snecológus-pontszám: 6452x3) May 16, 2022 08:21:26
Válasz
(0)
Örebro
valaki okosabb mondja mår meg nekem, honnan veszi a båtorsågot, hogy követelö stilusban beszel emberekkel, ok az egy mås dolog, hogy åltalåban leszarjåk, de mi ez? simån elmeroggyant vagy van valami mås is?

Kifálasztott a sodi, piszony. Nem holmi szürkeegér.
Tibi az új Andi, fasz az új pina
May 16, 2022 08:21:26

Szerző: sörösterv (Snecológus-pontszám: 8265x4) May 16, 2022 08:22:55
Válasz
(5)
elmebeteg korcs!

Azt mondod, hogy a Mercinek elég ha azt mondja hogy meginna egy sört veled és már mész is hozzá.

Adódik a kérdés:

Mercinek mit kell mondania neked ahhoz hogy BÉKÉN HAGYD?
"há' valamit elveszítettem. Nem tárgyat, egy kommunikációs formát valakivel, tehát ott ott van gond"
May 16, 2022 08:22:55

Szerző: pekkujjunki sodi (Snecológus-pontszám: 10250x5) May 16, 2022 08:24:56
Válasz
(1)
sörösterv

ha mondjuk visszaforditana a bret sokat segitene.
contains language which some may find offensive
May 16, 2022 08:24:56

Szerző: Anschluss (Snecológus-pontszám: 9160x4) May 16, 2022 08:26:20
Válasz
(4)
sörösterv
elmebeteg korcs!

Azt mondod, hogy a Mercinek elég ha azt mondja hogy meginna egy sört veled és már mész is hozzá.

Adódik a kérdés:

agyonvernie egy teli fem partvisnyellel es elasnia. akkor fogja beken hagyni :)
anschluss
May 16, 2022 08:26:20

Szerző: cucksodi (Snecológus-pontszám: 6749x3) May 16, 2022 08:29:30
Válasz
(3)
sörösterv
elmebeteg korcs!

Adódik a kérdés:

Ez nem opció. Az elmebeteg agyában fel sem merül a lehetösége, hogy abba hagyja a faszpina hajszolását. Minden nemleges válasz csak egy elsö harag vagy akadály, amit meg kell ugrani ahhoz, hogy vele akarjon lenni majd a szisza. Az eddigiek nem azt bizonyították számára, hogy nem kell tiborunknak, ( ha a jelel eljutottak az alkoholban és autiködben tocsogó ágyába ) csak annyit, hogy az eddigi taktikák nem jártak shikerrel.
puskapoj
May 16, 2022 08:29:30

Szerző: trolléga (Snecológus-pontszám: 61079x30) May 16, 2022 08:31:30
Válasz
(7)
Németes trollszok, hahó!

Mirabell kastély üzembentartóinak mehetne a tényfeltárás, hogy nyilvános helyen hugyozott, kárt téve a növényzetben

Schloss Mirabell, Mirabellgarten
Mirabellplatz 4
5020 Salzburg
Tel. +43662 8072-0
eMail [email protected]
Timestamp: trashvod.com/w/q1TvSXhAcEGZvd9Gk8DACc?start=1h46m45s

Illetve Mozarteumnak, hogy végig videózta a kiállítást, az után is hogy szóltak neki
MOZARTEUM
Schwarzstr. 26, 5020 Salzburg
Tel:+43 (0) 662 889 40 0
[email protected]
[email protected]
Timestamp: trashvod.com/w/q1TvSXhAcEGZvd9Gk8DACc?start=1h51m5s
May 16, 2022 08:31:30

Szerző: Trash csoportos haver (Snecológus-pontszám: 38869x19) May 16, 2022 08:32:14
Válasz
(2)
Anschluss
mar levelezunk veluk, van is fejlemeny, de nem nyilvanos :) a lenyeg, hogy mar van olyan kartya, ami nem mukodik, a tobbi folyamatban.

majd ma munka helyett kozben megnezem hogy ez volt-e az a kartya ami korabban is leakelve volt, mert ha nem, es uj leak, akkor lehet erdemes update-elni a banknak

Nem is kell leírni a fejleményeket, csak ami már biztos. Elég a végén a tájékoztatás, mikor már nagy a baj, nehogy a pedofil fel tudjon készülni hazugságokkal.
Nszksz a munkát.
May 16, 2022 08:32:14

Szerző: Örebro (Snecológus-pontszám: 35910x17) May 16, 2022 08:33:54
Válasz
(4)
azert nagy tetelben fogadnek arra, hogy nem lesz költözes junius 1-el becsbe. ez a fasz azt hiszi aszarai maguktol lesznek csomagolva.remelem golda ”lebetegszik” egyebkent nagy a csend rola.
May 16, 2022 08:33:54

Szerző: Dörpepúp (Snecológus-pontszám: 14878x7) May 16, 2022 08:40:20
Válasz
(2)
Trollul Madár
Endre!

Te hogy állsz a busszal?

Akkor te is olyan vagy mint én, fél szemed mindig a gyereken.

Látod sneci, mi ezt anélkül is megtehetjük, hogy BTK-ba ütközne. Bár nincsenek olyan abberációink, mint neked te szar!
nyem nyúlsz a tyeknikai eszközömhöz!
May 16, 2022 08:40:20

Szerző: sodika May 16, 2022 08:47:47
Válasz
(-20)
Jutka nélkülem sokkal rosszabb állapotban lenne, illetve halott.

Ő is tudta ezt, és lényegében halálfélelmében kérte meg, hadd jöjjenek vissza hozzám ketten, mert nem bírják már a hideget.

Ha nem tudott volna nálam áttelelni, a Jutka jó eséllyel már nem is élne.

Soha semmivel nem rontottam a fizikai állapotán, ellenben mindig csak javítottam.

Nálam rendesen tudott táplálkozni meg tisztálkodni, rendesen pihenni, és még a szükséges gyógyszerekért is rögtön elrohantam, amikor kérték (a Gaviscon a szekrényemen az övéké, csak nálam hagyták).

Ezek a kőkemény tények. És ugyanilyen kőkekény tény, hogy ha még mindig itt lenne, a normális lakhatás okán most is sokkal jobb állapotban lenne.

Én gyakorlatilag a télen megmentettem az életét.
Tegnap meg esélyesen rBaliék menthették meg, azt elismerem.
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
May 16, 2022 08:47:47

Szerző: Trash csoportos haver (Snecológus-pontszám: 38869x19) May 16, 2022 08:48:07
Válasz
(2)
Örebro
azert nagy tetelben fogadnek arra, hogy nem lesz költözes junius 1-el becsbe. ez a fasz azt hiszi aszarai maguktol lesznek csomagolva.remelem golda ”lebetegszik” egyebkent nagy a csend rola.

Mondjuk ha marad a linzi kecó akkor nagy összecsomagolás nem kell neki.
Ruha az elég lesz ami rajta van, azzal kibírja hónapokig.
Faptop kell, powerbank, telefon, viagra meg sok sör.
De utóbbi kettőt ott is megtudja venni.
Sodi lényegében utazásra kész.
May 16, 2022 08:48:07

Szerző: Trash csoportos haver (Snecológus-pontszám: 38869x19) May 16, 2022 08:49:18
Válasz
(1)
sodika

Ő is tudta ezt, és lényegében halálfélelmében kérte meg, hadd jöjjenek vissza hozzám ketten, mert nem bírják már a hideget.

Soha semmivel nem rontottam a fizikai állapotán, ellenben mindig csak javítottam.

Nálam rendesen tudott táplálkozni meg tisztálkodni, rendesen pihenni, és még a szükséges gyógyszerekért is rögtön elrohantam, amikor kérték (a Gaviscon a szekrényemen az övéké, csak nálam hagyták).

Ezek a kőkemény tények. És ugyanilyen kőkekény tény, hogy ha még mindig itt lenne, a normális lakhatás okán most is sokkal jobb állapotban lenne.

Jó ez a soha többé loop mercièkről.
May 16, 2022 08:49:18

Szerző: trolléga (Snecológus-pontszám: 61079x30) May 16, 2022 08:50:31
Válasz
(4)
Túl sokat képzelsz magadról gyagya, azon kívül meg alkoholmérgezéssel akartad eltenni láb alól, innentől bukik az egész posztod.

Eddig is kihúzták a telet, most is túlélték volna, elvonatozgatnak, folyamatosan voltak gurulkák akik befogadták őket. Azt meg csak maguknak köszönhetik hogy kibaszták őket minden hajléktalan szállóról.
May 16, 2022 08:50:31

Szerző: Trollul Madár (Snecológus-pontszám: 30229x15) May 16, 2022 08:50:56
Válasz
(1)
sodika

Kőkemény tény, hogy megvontad tőle az iszákos-mentő programot önző érdekből.

Megvontad tőle a rehabilitáció lehetőségét.

Ha most vagy télen elpatkol már gyilkos is vagy.
May 16, 2022 08:50:56

Szerző: Jonciii (Snecológus-pontszám: 16741x8) May 16, 2022 08:50:58
Válasz
(5)
sodika

Az életmentő érdemrend faszpina fokozatát milyen címre küldjük?
May 16, 2022 08:50:58

Szerző: Sanyibacsi (Snecológus-pontszám: 13476x6) May 16, 2022 08:51:58
Válasz
(3)
sodika
... hetyetye...
Milyen szép filantróp tett lenne ez, ha nem érdekből cselekedtél volna, hogy a Mergát behálózd és felhúzzák a csatornád.
Kibaszott érdekember vagy, ne próbáld meg jócselekedetnek eladni mások kiszipolyozását!
Igen tegnap rBaliék akik Máték önzetlenül cselekedtek.
De mindegy, úgysem érted a különbséget.
May 16, 2022 08:51:58

Szerző: D_Dezső (Snecológus-pontszám: 58687x29) May 16, 2022 08:53:00
Válasz
(9)
sodika

Ő is tudta ezt, és lényegében halálfélelmében kérte meg, hadd jöjjenek vissza hozzám .

Csak azért csináltad az egészet, hogy buzis vágyaidat kiéld Tibin.

Judkát simán kibasztad volna télen ha nem lennél egy gyámoltalan testi nyomorék akit még Judka is becsicskít.

Ezek a kökemény tények, te kis hisztizö homokos!
May 16, 2022 08:53:00

Szerző: Trollul Madár (Snecológus-pontszám: 30229x15) May 16, 2022 08:54:03
Válasz
(1)
sodika

Otthagytátok a varagyot megfagyni a mazdában.

Csak akkor indultál meg amikor azt vizionáltad, hogy fogadott apád elviszi a kocsit.

Ott sírt a picsaszád a vonaton.

Fontosabb neked a faszpina mint egy emberélet.
May 16, 2022 08:54:03

Szerző: pcdoki May 16, 2022 08:54:50
Válasz
(2)
sodika
Jutka hetyetye

Jóbólmondom...
Neked elment az eszed h még mindig Tibizel... Ha nem irhatnál ide, jóeséllyel már beledöglöttél volna...

"az úriembert fel akarták négyelni az újszásziak"
May 16, 2022 08:54:50

Szerző: sodika May 16, 2022 08:54:53
Válasz
(-7)
halászlé

Ott vagytok mellette (ti vagytok ott ugye mellette), intézzétek.
May 16, 2022 08:54:53

Szerző: sörösterv (Snecológus-pontszám: 8265x4) May 16, 2022 08:55:13
Válasz
(2)
sodika
hazugságok sora
EasyBankos kártyád müködik még? :DDDDD
May 16, 2022 08:55:13

Szerző: sodika May 16, 2022 08:55:17
Válasz
(-11)
Trollul Madár
Otthagytátok a varagyot megfagyni a mazdában.

Nem én, én ott se voltam Pesten.
A Merci meg a Géza hagyták ott.
May 16, 2022 08:55:17

Szerző: Trollul Madár (Snecológus-pontszám: 30229x15) May 16, 2022 08:56:06
Válasz
(2)
sodika

Te ugye semmit sem fogsz fel a valóságból?
May 16, 2022 08:56:06

Szerző: sörösterv (Snecológus-pontszám: 8265x4) May 16, 2022 08:56:09
Válasz
(2)
sodika
Neked kellene.

Te zaklattál mindenki legalább 150-szer hogy beszélhess a Mercivel.
May 16, 2022 08:56:09

Szerző: Trash csoportos haver (Snecológus-pontszám: 38869x19) May 16, 2022 08:56:42
Válasz
(23)
Sneci, a stúdió cuccok megjöttek már? SOS-be lett rendelve :)

May 16, 2022 08:56:42

Szerző: Hahó (Snecológus-pontszám: 271987x135) May 16, 2022 08:57:21
Válasz
(10)
Beszarok, halálra akarta itatni, most meg azt hazudja a wannabe gyilkos, hogy nélküle meghalt volna.

Ezt ki veszi be? Teljesen hülye vagy?
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
May 16, 2022 08:57:21

Szerző: D_Dezső (Snecológus-pontszám: 58687x29) May 16, 2022 08:57:44
Válasz
(4)
sodika

Te meg hazudoztál Addaboy live-jában, hogy nem tudod hol a cica, közben meg már rég szaros volt az orrod ;)

Ha ennyire vagy szavahihetö, hogy tudnám elhinni neked, hogy nem vered a faszod gyerek pornóra, pedofil?
May 16, 2022 08:57:44

Szerző: Igazmondó Juhász (Snecológus-pontszám: 5992x2) May 16, 2022 08:57:53
Válasz
(1)
sodika

Gondolom milyen ideges lehettél rá, hogy nem sikerült megint eltenni láb alól a lyudkát. Mert te voltál a megmentője; ugyen púp, hagyjuk már. Ott verted ahol tudtad, a tranyóval együtt. Pihenni? Folyamatosan ordítottatok meg lájvoltatok. Meg milyen étkezés? A mirelitre gondolsz? Vagy már annyira elittad a maradék agyad, hogy neked a vodka-sör is étel?
Gyagyás, melletted huzamosabb ideig senki nem bírja, mert elviselhetetlen a személyiséged, na meg a rend iránti igényességed. Majd ha rendet raksz rendesen abba a kurva "lakásban", akkor lenne egy halvány jó pontod. Addig egy világi élősködő maradsz, aki folyamatosan lehúz és kihasznál másokat.
May 16, 2022 08:57:53

Szerző: Igazmondó Juhász (Snecológus-pontszám: 5992x2) May 16, 2022 08:59:30
Válasz
(2)
sodika
Trollul MadárOtthagytátok a varagyot megfagyni a mazdában.

Persze, te nem tudtad volna elrendezni a jucinak valami szállást. Az megerőltető lett volna. Te is bűnös vagy ebben, mert tudtál róla, segíthettél volna, de inkább vártad mikor fagy megy és ugye "egy gonddal kevesebb". Véglény vagy Púp, minden tekintetben.
May 16, 2022 08:59:30

Szerző: Trash csoportos haver (Snecológus-pontszám: 38869x19) May 16, 2022 08:59:46
Válasz
(2)
Sodi, ki van előrébb a halálistádon?
Rbali vagy Viktorsz?
Csak, hogy melyik nevében kapjad a pofonokat mikor találkozol a trollokkal Bécs szép belvárosában. Tudod ott kicsit sok a magyar :)
May 16, 2022 08:59:46

Szerző: Örebro (Snecológus-pontszám: 35910x17) May 16, 2022 08:59:55
Válasz
(4)
faszfej, nincs tårsasågod, nincs baråtod, hogy ujra es ujra ide irsz, hiszen igerted soha többet. hazug geci vagy? :-)
May 16, 2022 08:59:55

Szerző: sodika May 16, 2022 09:00:36
Válasz
(-10)
tigris
JAj Endre, ne tudd meg, hogy Tibi mennyit nevetett rajtad :D igazi baleknek tart

Valahol méltán, mert ha már a Gammer is be tud szopatni, akkor az tényleg a szemellenzőm jele. Az más kérdés persze, hogy az átmeneti bizalmamat a pár nappal korábbi, több órás beszélgetéssel alapozta meg.
May 16, 2022 09:00:36

Szerző: Trash csoportos haver (Snecológus-pontszám: 38869x19) May 16, 2022 09:01:40
Válasz
(2)
sodika
Valahol méltán, mert ha már a Gammer is be tud szopatni, akkor az tényleg a szemellenzőm jele. Az más kérdés persze, hogy az átmeneti bizalmamat a pár nappal korábbi, több órás beszélgetéssel alapozta meg.

Megbíztál egy lumpen cigányban aki lopott tőled? XD
Balekboy
May 16, 2022 09:01:40

Szerző: Hahó (Snecológus-pontszám: 271987x135) May 16, 2022 09:01:46
Válasz
(5)
Sneci mutasd az easy bankos számlatörténetét az elmúlt 24 órából, hogy milyen terhelések voltak rajta! Röhögni akarok.
May 16, 2022 09:01:46

Szerző: Igazmondó Juhász (Snecológus-pontszám: 5992x2) May 16, 2022 09:01:59
Válasz
(1)
Ne hetyetyézz Púp, az érdekel, hogy szerdán mész a szisza tárgyalására vagy nem.
May 16, 2022 09:01:59

Szerző: D_Dezső (Snecológus-pontszám: 58687x29) May 16, 2022 09:02:00
Válasz
(5)
sodika

Még Gammer is? :)

Mindenki kitörli veled a seggét mert gyengeelméjü vagy! Nem tünt még fel Gyagyás?
May 16, 2022 09:02:00

Szerző: trolléga (Snecológus-pontszám: 61079x30) May 16, 2022 09:02:19
Válasz
(0)
sodika

migyig máty a hibásh, ény mingyenty natyon jól tyináltyam
May 16, 2022 09:02:19

Szerző: Örebro (Snecológus-pontszám: 35910x17) May 16, 2022 09:02:21
Válasz
(1)
sodika

te bizalmad szart sem er capisco?
May 16, 2022 09:02:21

Szerző: trolléga (Snecológus-pontszám: 61079x30) May 16, 2022 09:03:09
Válasz
(3)
Sanyibacsi
Milyen szép filantróp tett lenne ez, ha nem érdekből cselekedtél volna, hogy a Mergát behálózd és felhúzzák a csatornád.
Kibaszott érdekember vagy, ne próbáld meg jócselekedetnek eladni mások kiszipolyozását!
Igen tegnap rBaliék akik Máték önzetlenül cselekedtek.
De mindegy, úgysem érted a különbséget.

Jajj de kár volna, ha lenne erről videófelvétel. Ja várjunk
youtu.be/ljA0FKD_L1A?t=655
May 16, 2022 09:03:09

Szerző: Örebro (Snecológus-pontszám: 35910x17) May 16, 2022 09:03:19
Válasz
(0)
Igazmondó Juhász
Ne hetyetyézz Púp, az érdekel, hogy szerdán mész a szisza tárgyalására vagy nem.

hogy menne,ruppotlan, se penz se kårtya.
May 16, 2022 09:03:19

Szerző: Sanyibacsi (Snecológus-pontszám: 13476x6) May 16, 2022 09:03:22
Válasz
(2)
sodika
Tudjuk, hogy gammer is csak le akart húzni azért hintáztatott.
Nem jött össze mert Merga látni sem akar, így inkább kitalálta, hogy csak "trollkodott".
Mikor jössz már rá, hogy nem kiváncsi rád a Merga?
Meg amúgy senki, mert a fejed beteg, menj pszichiáterhez, vagy inkább ne, végignézzük az összeomlásod.
May 16, 2022 09:03:22

Szerző: sodika May 16, 2022 09:03:38
Válasz
(-10)
sörösterv

Nyilván egy négyszemközti személyes beszélgetésre lenne szükség, amikor mindketten józanok és nyugodtak vagyunk.

Ha egy ilyen szituációban lenne a végén elutasító, akkor azt kénytelen lennék elfogadni, mint olyan döntést, ami tényleg a fejében van, és nem csak a napi loopoló, őt hajkurászó reakcióim által kiváltott első harag.
May 16, 2022 09:03:38

Szerző: Trollul Madár (Snecológus-pontszám: 30229x15) May 16, 2022 09:04:18
Válasz
(1)
sodika

Persze-persze!

Fogalmad nem volt róla, hogy ott fagyoskodik mi?

Faszt nem tudtad. Sőt király volt neked, hogy nincs Linzben és talán meg is fagy.
May 16, 2022 09:04:18

Szerző: seymour schwartz (Snecológus-pontszám: 13439x6) May 16, 2022 09:04:37
Válasz
(1)
Púpi, van már melód? Vagy most megint Jövő héten? Ezt a kimaradt időt hogy fogod elszámolni az önéletrajzodban? Hajléktalan projektmunka?
Ingatkanügyek
May 16, 2022 09:04:37

Szerző: Örebro (Snecológus-pontszám: 35910x17) May 16, 2022 09:04:47
Válasz
(1)
sodika
Nyilván egy négyszemközti személyes beszélgetésre lenne szükség, amikor mindketten józanok és nyugodtak vagyunk.

Ha egy ilyen szituációban lenne a végén elutasító, akkor azt kénytelen lennék elfogadni, mint olyan döntést, ami tényleg a fejében van, és nem csak a napi loopoló, őt hajkurászó reakcióim által kiváltott első harag.

idiota!
May 16, 2022 09:04:47

Szerző: cucksodi (Snecológus-pontszám: 6749x3) May 16, 2022 09:05:12
Válasz
(1)
sodika

Szerintem hónapok óta nem volt olyan, hogy te egyedül józan voltál, nem hogy egyszerre mind a ketten:D te alkoholista fasz
puskapoj
May 16, 2022 09:05:12

Szerző: Hahó (Snecológus-pontszám: 271987x135) May 16, 2022 09:05:40
Válasz
(1)
sodika

Te még mindig azzal kábítod magad, hogy első harag? Nagyon nevetek.
May 16, 2022 09:05:40

Szerző: sörösterv (Snecológus-pontszám: 8265x4) May 16, 2022 09:05:55
Válasz
(6)
sodika

sodika, neked mindenféle módon és hangulatban mondta neked hogy hagyd békén.

Verbálisan és nem-verbálisan(partvisnyél, hahó) mondta neked.

Te értetlen fasz.
May 16, 2022 09:05:55

Szerző: Örebro (Snecológus-pontszám: 35910x17) May 16, 2022 09:05:57
Válasz
(6)
kilenc elmult, kapcsold be az osztråk telot, lehet mår keresnek es lemonjåk a szerzödest, meg en sem tudlak hivni!
May 16, 2022 09:05:57

Szerző: Trollul Madár (Snecológus-pontszám: 30229x15) May 16, 2022 09:06:05
Válasz
(1)
sodika

Élveszted a helyzetet, a halálát vártad.
May 16, 2022 09:06:05

Szerző: sodika May 16, 2022 09:06:07
Válasz
(-8)
Önzetlenül cselekedtem, de közben a fenntarthatóságon is gondolkodtam. Annak, hogy itt közösen élünk hárman, kellett volna lennie rendszeres fedezetének. Mert bármi csak úgy lehetséges.
May 16, 2022 09:06:07
« 9510 9511 9512 9513 9514 9515 9516 9517 9518 9519 »
1733309 komment.

159 látogató online.

A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™