« 9535 9536 9537 9538 9539 9540 9541 9542 9543 9544 »
1733037 komment.

Szerző: Trollul Madár (Snecológus-pontszám: 30229x15) May 18, 2022 17:00:23
Válasz
(3)
Endre!

A nekrofilia még az ami hozzáférést ad Tibihez.
Ugyanígy egy méhrákos is jolly joker. 25 év gyerektartást spórolsz meg egy méhrákos született nőnél.
May 18, 2022 17:00:23

Szerző: dilomalo (Snecológus-pontszám: 2731x1) May 18, 2022 17:01:18
Válasz
(3)
Sodrony, mi van a nem loopolok Tibiről dologgal? ez valami fétis, hogy állandóan szájba szarod magad? takarodj a púpfalra okoskodni, ja várjál....
Nem basznám meg, tehát nem vok ratyi. -megbaszta
May 18, 2022 17:01:18

Szerző: gobesug (Snecológus-pontszám: 61208x30) May 18, 2022 17:01:19
Válasz
(2)
Jonciii
Mondjuk ez az terv az ablaknál bukik :D

sátor zipzár akkor :D
May 18, 2022 17:01:19

Szerző: linziasztal (Snecológus-pontszám: 6452x3) May 18, 2022 17:03:28
Válasz
(0)
Még őszülni kell ehhez egy picit. Mondjuk egy hét és meg is lesz. Endrus: www.youtube.com/watch?v=nSHVCw5v1_0
Tibi az új Andi, fasz az új pina
May 18, 2022 17:03:28

Szerző: MagyarVictor (Snecológus-pontszám: 6483x3) May 18, 2022 17:04:22
Válasz
(2)
gobesug
Gyagyás, irány Budapest!

Veszel egy olcsóbb zakót, befested végre a hajad, JBL elő, közép hangerő - és mehet Cyndi Lauper - Time After Time!!!

Az ablak alatt halk énekkel várd szíved választottját, hátha gyertya gyullad az ablakban!!!

te rossz buzi

www.youtube.com/watch?v=0nRt39pjwB8
HeTe!
May 18, 2022 17:04:22

Szerző: Anschluss (Snecológus-pontszám: 9160x4) May 18, 2022 17:04:24
Válasz
(15)
Nekem a mai birosagi targyalas meg Fifi feljelentessel valo fenyegetozese okan eszembe jutott valami. Ha mar ennyire fenyegetozik ez a majom, hogy igy ugy feljelent barkit is, mi is elkezdhetnenk jelentgetni es eljarasokat inditani.

Mivel sodi vlogja/birodalma/szarja mediatermeknek szamit jogilag, es o maga is annak tarja azt a szartengert amit a netre fosott, ezert siman lehetne sajtopereket, szemelyisegi jogi pereket inditani azoknak, akiket emleget, esetleg akiknek videoja, kepe, hangja, neve megjelenik a videokban. ha durvabb, lehet feljelentes is, becsuletsertesert, ragalmazas miatt, az mar bunteto kategoria

tudom, hogy ezek aranylag hosszuak, bar ahogy most utana neztem, ezek a perek azert elsobbseget elveznek, atlagban 6-10 honap alatt lejatszodnak. a vegeredmeny az, hogy megtiltanak Sodinak az adott emberrol valo loopolast, meg persze megitelnenek karteritest, esetleg penzbirsagot kapna. ezzel kizarnank, hogy magyarorszagra menekuljon es ott ganyoljon az ausztriacsa utan, hiszen ahogy nemet teruleten a zsido bankok kovetelik tole a penzt, magyarorszagon az allam meg a karosultak

persze tudom, hogy az ilyen pereknek van anyagi vonzatuk, legjobb esetben par tizezer ft illetek, de szerintem osszedobhatnank egy alapot, amibol ezeket fizetni lehetne, en peldaul kezdetnek szivesen beszallnek nehany szaz fonttal. meg ha mondjuk van itt nemzug ugyved troll, segithetne beadvanyokat irni, stb. elkezdhetnenk Fifit megfingatni a magyar jogrendszerben is, es nyilvan ha sok ilyen eset van, azert a birosagon is feltunik hogy valami nem oke es jol megbasszak egy eletre

p.s. #jesuisjonciii
anschluss
May 18, 2022 17:04:24

Szerző: max5enutálnak (Snecológus-pontszám: 95969x47) May 18, 2022 17:04:33
Válasz
(8)
Azért nagy koponya vagy te. Elege van Tibinek a folyamatos zaklatásodból, ezért letilt. Mi a megoldás? Még több zaklatás, új SIM kártyákról. És csodálkozol, hogy romokban az életed :DDD
Diagnózis: Nem meghatározott személyiségzavar - F6090
May 18, 2022 17:04:33

Szerző: Klohek (Snecológus-pontszám: 25431x12) May 18, 2022 17:05:50
Válasz
(8)
gyagyás, amikor utoljára beszéltetek, akkor is csak azért sikerült, mert egy teljesen új számról hívtad, amit nem ismert! Aztán az is fel lett ravatalozva XD
Erő, izom, a Tibort, a sarokba bebaszom...
May 18, 2022 17:05:50

Szerző: ratyisodi May 18, 2022 17:06:07
Válasz
(1)
szép fatyok
May 18, 2022 17:06:07

Szerző: Bódi Ábel Ánuszrózsája (Snecológus-pontszám: 15328x7) May 18, 2022 17:07:23
Válasz
(9)
Endre, te hogy képzeled, hogy bármelyik trollt is fenyegeted?
Mit csinálnál amúgy egy trollal? Lerajzolnád? Még az se menne a remegő alkesz kezeddel...

Nem tudom felsorolni, hogy mennyi trollnak kell folyamatosan rettegni? Ügyfélkapus, holland, rbalimáté stb...

Szerinted a trollok alszanak jobban vagy te?

De a másik lényeg, angolul tanulsz már végre? Kell a szisza tágító műfasza?? Neked egy jelképes 2000 euróért eladom... képet tudok berakni, de hidd el ideges leszel tőle.
A jó portás csak baszik!
May 18, 2022 17:07:23

Szerző: max5enutálnak (Snecológus-pontszám: 95969x47) May 18, 2022 17:12:46
Válasz
(9)
Ezek a fenyegetések pont olyanok, mint a "ma kirakom a Lego buszt" viccek.

Ha megtudom valamelyik troll nevét, azt feljelentem-> Raklap troll neve nyilvános-> Jó, majd ha elküldöd a személyi igazolványod hiteles másolatát, akkor jelentelek fel!

Aki le mer pedofilozni, azt feljelentem-> Le lett pedofilozva.-> Jó, akkor aki személyesen lepedofiloz, azt feljelentem.-> Le lett pedofilozva személyesen.-> Te vagy a pedofil!

Ez a barom egyet tud, bebaszni és inkriminálni magát, majd bánópénzt fizetni. Ezt mondjuk stabilan.

May 18, 2022 17:12:46

Szerző: bolyhoskaja (Snecológus-pontszám: 2644x1) May 18, 2022 17:14:38
Válasz
(3)
ratyisodi
szép fatyok

Endre, anyádék amúgy szarul áltak mikor poronty voltál, hogy nem volt pénz fogszabályzóra? Hogy nézel már ki? Mondjuk ez a legkevesebb az amorf lényeddel kapcsolatban, csakúgy eszembe jutott ettől a nagytotáltól.
May 18, 2022 17:14:38

Szerző: Ondófoltos linzi lakás May 18, 2022 17:15:26
Válasz
(2)
max5enutálnak
Jó, majd ha elküldöd a személyi igazolványod hiteles másolatát, akkor jelentelek fel!

MC Isti szindróma :DDDDDDD
May 18, 2022 17:15:26

Szerző: gobesug (Snecológus-pontszám: 61208x30) May 18, 2022 17:15:48
Válasz
(1)
MagyarVictor
www.youtube.com/watch?v=0nRt39pjwB8

Azaz, egyik kedvenc jelenetem ;)
May 18, 2022 17:15:48

Szerző: Darth Tibor (Snecológus-pontszám: 15982x7) May 18, 2022 17:16:45
Válasz
(6)
max5enutálnak
Azért nagy koponya vagy te. Elege van Tibinek a folyamatos zaklatásodból, ezért letilt. Mi a megoldás? Még több zaklatás, új SIM kártyákról. És csodálkozol, hogy romokban az életed :DDD

És utána még azt van pofája mondani, hogy a trollok miatt paranoiás a szisza!
...és szeretlek, ne felejtsd el! Puszi-puszi!
May 18, 2022 17:16:45

Szerző: broni (Snecológus-pontszám: 91930x45) May 18, 2022 17:20:47
Válasz
(3)
gerendainak 4 kocsija van, egy ik sosőrrje a dörppe, sok húst eszik, a séfe is ő!!!!!!!!!!!!
May 18, 2022 17:20:47

Szerző: max5enutálnak (Snecológus-pontszám: 95969x47) May 18, 2022 17:21:16
Válasz
(4)
Darth Tibor
És utána még azt van pofája mondani, hogy a trollok miatt paranoiás a szisza!

Usual valóságtagadás, ahol ő sosem felelős, vagy hibás. Nagyon hatékony módszer, a sziszánál is működik! :D
May 18, 2022 17:21:16

Szerző: broni (Snecológus-pontszám: 91930x45) May 18, 2022 17:25:58
Válasz
(2)
A medvekérdés régóta borzolja a kedélyeket Romániában: a nagyragadozók által okozott szexuális problémák családokat tesznek tönkre. nincs is jobb, mint egy szőrös medvét döngetni
May 18, 2022 17:25:58

Szerző: Ásó27 (Snecológus-pontszám: 137148x68) May 18, 2022 17:26:42
Válasz
(7)
Nagyon egyszerű: AZÉRT UTÁL A CICA, MERT IRIGY RÁD!!!!
Mifaaaaaaaaaaaan
May 18, 2022 17:26:42

Szerző: bolyhoskaja (Snecológus-pontszám: 2644x1) May 18, 2022 17:28:09
Válasz
(1)
bolyhoskaja
Endre, anyádék amúgy szarul áltak mikor poronty voltál, hogy nem volt pénz fogszabályzóra? Hogy nézel már ki? Mondjuk ez a legkevesebb az amorf lényeddel kapcsolatban, csakúgy eszembe jutott ettől a nagytotáltól.

Igazság szerint igényesebb emberek még késői korban is használhatnak fogszabályzót - ha csak akkorra tudják összeberhelni rá a pénzt , bár te kurva hülyén néznél ki vele - a többi adottságod mellett - meg fel is karcoltad volna a szarostranyó faszpináját, mikor lefetyelted belőle a gechidet te szhar.
May 18, 2022 17:28:09

Szerző: sörösterv (Snecológus-pontszám: 8265x4) May 18, 2022 17:30:09
Válasz
(2)
Ásó27
Ultimate érv: IRIGY VAGY!

Irigy lenne a púpos hitelkeretére?

Vagy a milliós setupra?

Esetleg arra lenne irigy, hogy minden egyes nap buzigőzbe jár?
"há' valamit elveszítettem. Nem tárgyat, egy kommunikációs formát valakivel, tehát ott ott van gond"
May 18, 2022 17:30:09

Szerző: Jonciii (Snecológus-pontszám: 16739x8) May 18, 2022 17:35:25
Válasz
(2)
sörösterv

Vagy a milliós setupra?

Ez is a trashek fixa ideája, hogy akik utálják őket, azok irigyek rájuk.

Amikor a sümegi giliszta fel volt jelentve a navnál, büszkén mesélte, hogy az anyukája kijavította a navost, amikor az kérdezte, hogy sok a haragosuk? Sok az irogy :D

Teljesen elmebetegek :D
May 18, 2022 17:35:25

Szerző: Sodika ügyvédje May 18, 2022 17:37:18
Válasz
(3)
sörösterv

Sodi egy elmebeteg zaklató, elkövető.

Tibi egy elmebeteg zaklató áldozata. Na melyiknek a jobb lenni? Melyiket telefonálják fel 25 különböző sim kártyáról éjjel? Melyik nem meri meghallgatni a hangpostáját? Melyik retteg facebookon, hogy mikor találja be egy loopoló álprofil? Melyik dönti el, hogy mikor van vége a zaklatásnak? Melyik dönti el, hogy mikor kezdődik újra?

Na látod, zsidó, Tibi irigy asodi sikereire.
May 18, 2022 17:37:18

Szerző: Dörpepúp (Snecológus-pontszám: 14878x7) May 18, 2022 17:37:37
Válasz
(1)
Bejlin
Mivel a gyagyást szemmel láthatóan nagyon irritálja ha Mercike bármilyen csekély interakcióba kerül trollokkal ezért megsúgom azoknak akik szeretnének egy kis aknamunkát végezni hogy Mercike bárkinek megnyílik privátban 2-3 kedves mondat + egy faszos kép után. Jó munkát! (Netről letöltött kép is megteszi)

Én a saját profilomból írtam neki, csak egy like jelet küldött vissza. Viszont azt rekord gyorsasággal. Sneci neked mi a részidőd?
nyem nyúlsz a tyeknikai eszközömhöz!
May 18, 2022 17:37:37

Szerző: bolyhoskaja (Snecológus-pontszám: 2644x1) May 18, 2022 17:38:03
Válasz
(1)
Ásó27

Tuti ezt gondolja ez a görény. Amúgy is a primitív emberek egyik vezérszövege ez a neten (Fifi pedig igenis primitív, totál műveletlen. Attól, hogy kacifántos, pojáca mondatokat, szófurdulatokat használ, "lejegyezetelt, bemagolt" idegenszavakkal tarkítva, egy primitív fasz). Felteszel pl. főzős csoportba valami okádék szar kaját, valaki lefikázza, az biztos irigy :D Szakadok ezen.
May 18, 2022 17:38:03

Szerző: bolyhoskaja (Snecológus-pontszám: 2644x1) May 18, 2022 17:44:30
Válasz
(0)
broni
A medvekérdés régóta borzolja a kedélyeket Romániában: a nagyragadozók által okozott szexuális problémák családokat tesznek tönkre. nincs is jobb, mint egy szőrös medvét döngetni

Professzor Uram, erdélyi barátom is megmondta, hogy a "medve nem játék".
May 18, 2022 17:44:30

Szerző: sörösterv (Snecológus-pontszám: 8265x4) May 18, 2022 17:45:14
Válasz
(0)
Jonciii

Amikor a sümegi giliszta fel volt jelentve a navnál, büszkén mesélte, hogy az anyukája kijavította a navost, amikor az kérdezte, hogy sok a haragosuk? Sok az irogy :D

Ennek az anyja sem normális? :D

Legalább van egy közös pontjuk a gyagyással.
"há' valamit elveszítettem. Nem tárgyat, egy kommunikációs formát valakivel, tehát ott ott van gond"
May 18, 2022 17:45:14

Szerző: max5enutálnak (Snecológus-pontszám: 95969x47) May 18, 2022 17:45:29
Válasz
(6)
Olyan sikeremberek ultimate érve az ilígy faty, mint pl Molnár Krisztián. Durva, hogy sneci és a tokaember szexuális sikeressége közti különbség egy Tibornyi :DDD
May 18, 2022 17:45:29

Szerző: sörösterv (Snecológus-pontszám: 8265x4) May 18, 2022 17:52:20
Válasz
(1)
max5enutálnak
Olyan sikeremberek ultimate érve az ilígy faty, mint pl Molnár Krisztián. Durva, hogy sneci és a tokaember szexuális sikeressége közti különbség egy Tibornyi :DDD
Na jó, de a tokaember legalább egy született nővel csókolózott!

Igaz nem ingyen, de legalább nő volt!

Még ebben is jobb snecinél!
May 18, 2022 17:52:20

Szerző: Kötőjel (Snecológus-pontszám: 25739x12) May 18, 2022 17:53:28
Válasz
(8)
sodika
Egyébként tényleg tervezek elvonatozni Győrbe, hogy betankoljak magyar SIM-kártyákból, de csak arra az esetre, ha tényleg lesz felé bármi fontos közlendőm.

ezt bárki elolvassa, a sodi, látja, hogy egy zaklató elmebeteg vagy. nem fogod fel, hogy nem kíváncsi rád? őt is, téged is örülnék, ha rögtönítélő bíróság végeztetne ki, mert mindketten rákos daganatok vagytok a társadalom testén, de te még tibort is képes vagy überelni féregségben.

a sodi, leírom másképp. de úgyis a sodi az okosabb a sodi kredenc, úgyhogy mindegy. de álljon itt, hogy amikor majd nagyobb összeomlást produkálsz, mint andinéni után, a pofádba lehessen idézni ezt is, hátha agyhelyérgörcsöt kapsz tőle:

1. mit csinál egy normális férfi, ha az általa kinézett faszpinás nő nem kíváncsi rá: vesz egy mély levegőt, elfogadja, hogy nincs dolga a nővel és továbblép.

2. ezzel szemben mit csinál a sodi, ha az általa kinézett faszpinás nem kíváncsi rá: betankol matyar "SIM-kártyákból", hogy zaklathassa a faszpinást. akkor is, ha már ötödször tiltja le a faszpinás. a sodit. az elmebeteget.

a kurva anyádat sem érdekli a fontos közlendőd, mégis kinek nézed te magadat, hogy téged meg kelljen hallgatni, amikor "fontos" közlendőd van? a sodi.
vérdíj target nr. 1
May 18, 2022 17:53:28

Szerző: Zegernye (Snecológus-pontszám: 4598x2) May 18, 2022 17:53:56
Válasz
(4)
Endre, tudod mi a különbség a haverjaid, meg a trollok közt? Egyformán szivatnak, vernek, de a trolloknak nem kell utána még bánópénzt is fizetned.
hoty... hotyhotyhoty...
May 18, 2022 17:53:56

Szerző: Alkohol May 18, 2022 17:56:40
Válasz
(-2)
[B] Buliból a 40 éves Pedofil ágyába:

A 18-ik születésnapom megünneplésére egy helyi szórakozóhelyre mentem a barátommal. Elmesélem hogyan jutottam az esti buliból egy vén pedofil ágyába.

A buliba a barátommal Endrével és a két legjobb barátjával Kaffka Tiborral és Szedunka Jutkával mentem. Egy utcán kukázott párducos testre simuló, mélyen dekoltált, rövid ruhát vettem fel nagyon csinosan mutatott, de közben hihetetlenül szexi volt. Ezt Endre és a haverjai is észrevették. Úgy terveztem elfogom veszíteni a szüzességem Endrével, be is következett csak nem Endre volt a másik fél..

Megérkeztünk a szórakozóhelyre, kértünk italt. Első körben még csak pezsgőt, majd mást is, szinte mindent megkóstoltunk ami csak a bárban volt. Három óra fele kissé illuminált állapotban lévő barátaimnak feltűnt ismét a kinézetem és minden áron azt akarták hogy szopjam le őket. A szopással nem volt gond, sokat gyakoroltam Náczi Lacival, Endre tudta nélkül. Kimentünk az utcára majd ki a parkba.

Szólt Endre: - Gyere ribancom most leszophatsz egy "férfit" életedbe először. - ha tudta volna, hogy ő már nem az első... :D

Megtettem. Szoptam mind a három férfit egymás után. Mivel Náczi Lacival már volt tapasztalatom vele csináltam leghosszabb ideig. :3 Először csak az elejét kaptam be majd az egészet. Szoptam és szoptam. Majd elkezdett szájba baszni, most százszor jobb volt mint általában. * ásít *

Majd 2 percen belül a torkomba élvezett utasított: - Nyeld le te kurva!

Nyeltem a gecijét, imádtam azt a fehér nedűt a torkomban.

Majd megjelent egy 50 év körüli férfi, Endre alkoholista édes apja volt aki ránk üvöltött: - Takaródjatok kivétel az a kurva - szólt egyértelműen.

Egyedül hagytak engem azzal a vén, lógó faszú férfival nem tudtam mire számítsak, lehet az alkohol hatása miatt mondtam neki, hogy: - Nem akar baszni öreg?

- Gyere kurva, majd én megtanítalak baszni. Megragadta a karomat és rángatott a házáig. Már az ajtóba levettem a ruhámat és elkezdtem masztizni erre rám szólt: - Te meg mit művelsz, veress ide mellém! Odamentem. Majd levágta a melltartómat és a bugyimat. Majd elkezdett tapogatni. Először a melleimet látszólag tetszettek neki. Markolta, nyalta, felállította a bimbómat látszólag értett hozzá mert akkor lett mint két szamóca. Majd csapkodta a seggemet, én közben finoman erotikusan nyögtem. Szólt ismét: - Ne nyögj ez még nem a legjobb része eneszkáesz!

Elindultunk a pincébe ott akart megbaszni én siettem utána. Mikor leértünk láttam egy kikötözős szexre alkalmas gépet gondoltam az lesz az én helyem. Odaléptem hozzá próbáltam csókolni de nem akarta, utána a földre ereszkedtem szopni akartam de ő nem engedte. Majd a számba nyomott egy golyó szerű tárgyat amitől nem tudtam beszélni és odakötözött a szerkezethez.

Hozott egy hatalmas körül 20 centis vibrátort és egy dildót valamint 2 csipeszt, Endre játék szerei voltak. Láttam már szexjátékot de azt hittem, hogy ő a saját faszával akart megbaszni. Erre a két csipeszt a bimbóimra rakta, majd usb-vel felcsatlakozatta Endre faptopjára, hatalmas fájdalmat éreztem a melleimben de közben hihetetlenül élveztem. Kezdtem nedvesedni és ezt ő is látta. Hozta a 20 centis vibrátort és tövig nyomta a puncimba, üvölteni akartam, de nem tudtam. Sírtam a fájdalomtól és attól, hogy életemben először egy mű fasszal veszítem el mikor kihúzta tudta, hogy szűz voltam, így szólt: - Imádom a szűz kurvákat, te leszel a szexrabszolgám, addig baszlak ameddig mozogsz. ORDÍTOTTA ENDRE ALKOHOLISTA FATERJA...

Majd leszedett a gépről és a földre nyomott. Semmi előjáték vagy szopás ujjazás nélkül a puncimba nyomta a farkát. Hihetetlen sebességgel nyomta belém a péniszét bevallom egyszerre féltem és undorodtam a férfitől, de közbe hihetetlenül élveztem. 5 percen belül tele gecizte az egész pinámat majd megfordított és orálisan kényeztetett. Tele gecicet majd lent hagyott a pincébe.

Reggel felébredtem és a földön fekve pucéran találtam magamat. Megijedtem és eszembe jutott minden emlékeztem mindenre. Majd bejött a Pedofil.

- Na Tibi jó volt az este? - kérdezte Endre alkoholista faterja, majd bontott is egy tyopronit.

- Nem nagyon emlékszem, hazaengedne és odaadná a ruháimat? - kérdeztem.

- Mehetsz, de pucéran.

Felsiettem a lépcsőn megkerestem a telefonomat majd felhívtam Kammer Kanditát kértem jöjjön értem.

Megérkezett. Kérdezte: - Szerelmem jól vagy, miért vagy pucér, bántott, megerőszakolt? Majd gyorsan felnézett a fórumra és le esett neki minden.

- Ha nem hagytál volna ott a parkban talán lenne ruhám és még szűz lennék.

- Ne haragudj de megijedtem - mondta.

- Nem téged baszott meg egy PEDOFIL a földön gumi nélkül?

- Haza viszlek, szerzünk ruhát és majd én megvigasztallak - mondta, ami újabb szexet jelentett. ráadásul NSZKSZ ' pózban...

Majd haza mentünk és ezt a történetet a mai napig csak én és Endre tudtam, de úgy gondoltam egy izgalmas vad történet.
- Ezután feljelentést tettem és azóta "Kiss Endre Farkas" illetve az apukája "Kiss Tyoproni Ferenc" a sör helyett a börtönben szopják a faszt.

- THE END -

Soha többet nem írok ide
* ásít *
Na meló, csá.
https://trashvod.com/tamogatas
May 18, 2022 17:56:40

Szerző: bolyhoskaja (Snecológus-pontszám: 2644x1) May 18, 2022 17:56:43
Válasz
(5)
Valaki fentebb írta már, de én is csatlakozom ahhoz, hogy sneciológiai szempontból - már amennyire én ezt gólyaként leírhatom vagy értékelhetem - az lenne jó, ha sneci újra összejönne a tranyóval és az tovább fosztogatná meg verné. Persze az is nagyon jó, hogy sír utána meg bánatos, de az kevés a totál lejtő felé. Ahhoz szükséges az anyagi fosztogatás is, gyorsabb út a Blahára. Nem tudom, hogy a picsából keveredett ide a sok Merci/Varangy rajongó, akik annyira nincsenek képben, hogy még ilyen faszságokat is írtak, hogy annyira jó a tranyó új kapcsolata, hogy még palacsintát is sütött neki a Varangy. Aki valamennyire képben van a trashban, pontosan tudja, hogy a Varangy a fifinek is sütött palacsintát, meg bárhol sütni akar, ahova beteszi a lábát. Ezzel kezdi, aztán bebaszik és szétüvölti a partit.
May 18, 2022 17:56:43

Szerző: Anschluss (Snecológus-pontszám: 9160x4) May 18, 2022 17:57:26
Válasz
(1)
Jonciii
söröstervUltimate érv: IRIGY VAGY!

Vagy a milliós setupra?

de azt barki is elmondana, hogy mire lennenk irigyek? mert oke, lehet van olyan perverz, akinek minden alma es vagya a faszpina, es akkor az lehet ra irigy (bar ketlem hogy ilyen troll van, az ilyen embereket zart intezmenyekben kell keresni). mire lehetunk irigyek? jo melo, jo diploma, jo kocsi es lakas, jo csaj?

szerintem Endre irigy a legtobb trollra, hiszen valljuk be, tobbsegunk luxus troll :) minket nem lehet lefizetni egy-ket sorrel, mint a trasheket. van hatterunk, egzisztenciank. csaladunk es barataink. neki semmije nincs.

anschluss
May 18, 2022 17:57:26

Szerző: bolgár jeti (Snecológus-pontszám: 60136x30) May 18, 2022 17:58:22
Válasz
(20)
Jonciii
Hahaha, sírok pásztmek :D

Azonosíthatsz nyugodtan, fel is jelenthetsz, max faxrahúzlak :D

Az paradés lesz ha "azonosít", gondolom fel is jelent.
- És mi a probléma Kiss Úr?
- Hát ööö, ez egy-egy troll!
- Mit csinált?
- Levideózta a mazdámat!
- Hol parkolt a mazdája?
- Öööö, egy parkolóban.
- Megmutatná a forgalmit, hogy felvehessük a jegyzőkönyvbe?
- Ööö, hát nincs a nevemen a Gézától vettük.
- Tehát ki ez a Géza akinek a nevén van a mazda?
- Ööööö, nincs a Géza nevén, valaki másén van
- Értem, majd utánanézünk, addig is, mit csinált még a troll a mazdával?
- Hát, rakott rá egy csokor virágot a nevemben a szerelmemnek Tibornak!
- Aha, oké...
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
May 18, 2022 17:58:22

Szerző: bolyhoskaja (Snecológus-pontszám: 2644x1) May 18, 2022 18:04:39
Válasz
(0)
Nagyon röhögök.
May 18, 2022 18:04:39

Szerző: Bejlin (Snecológus-pontszám: 16621x8) May 18, 2022 18:05:56
Válasz
(3)
Milyen szép lesz majd amikor 10-20 év múlva (már ha egyáltalán megéli amire vajmi kevés esély van) majd Sodika nosztalgiázik amit úgy kezd: "Mondtam az uramnak Tibi...."
"Nem tudunk kenyeret venni. Éhezünk"
May 18, 2022 18:05:56

Szerző: Alkohol May 18, 2022 18:06:53
Válasz
(-11)
[B]SODI VALLOMÁSA (2022.05.18 - 18:00)
Imádom a csoportos szexet, ha kedvem támad, mindig meghívok magamhoz két, három fiút vagy egy faszpinát de az utóbbi sajnos csak egyszer sikerült, akik beszállnak a buliba. Gyakran adok fel hirdetéseket is, sikerült már így is ismerkednem. A legutóbbi hirdetésemre két fiú jelentkezett, akivel hamar találkát szerveztünk meg a lakásomra. Pár perces beszélgetés után kiderült, hogy Laci sem és Peti sem egy félénk kisfiú és perceken belül rátértünk a jövetele céljára is. Nagyon vonzó fiúk voltak, els *245 re szimpatikus lettek a számomra. Lassan levetk *245 ztettük egymást és a francia ágyon terültem el, hagyva, hogy a fiúk kicsit kényeztessenek. Hamarosan két száj tapadt rám, két forró leheletet éreztem a b *245 römön, két nyelv indult útra. Míg Laci a combom bels *245 felét csókolgatta és nyelve már a pinám bels *245 bejáratát keresgélte, addig Peti nyelve kitartóan körözött a melleimen, majd elért a számhoz. Éreztem kemény nyelvét a számban, a másik fiú nyelvét a pinámba és ekkor megtörtént az elsŐ *245 orgazmusom. Oldalra fordultam és így a Peti farkát a számba tudtam venni. Nagyon jó íze volt és teljesen kitöltötte a számat. Eközben a másik fiú kitartóan tovább nyalta a pinámat, újabb és újabb élvezetet okozva. Le-fel furulyáztam a fiú farkán, miközben nyelvemmel köröztem a makkján. Kis id *245 után a fiúk cseréltek és a Laci farkát vehettem a számba. A másik fiú birtokba vette a pinámat, is olyan profi volt, mint a csókolózásban. Szájába vette a nagyajkaimat és elkezdte húzogatni, miközben a nyelve hegyével intenzíven nyalta *245 ket. Széthúzta a combjaimat, és a lábaim közé térdepelt. Kezébe vette óriási farkát és elkezdte vele simogatni a lucskos pinámat. Nehezen bírtam, így egy ügyes csíp *245 mozdulattal aztán sikerült magamba csúsztatni ezt az óriási dorongot. A fiú rendkívül energikusan kezdett el kefélni, amivel szintén élvezetet nyújtott nekem. Aztán pózt váltottunk, Peti hanyatt feküdt, én azonnal beleültem a farkába és elkezdtem rajta lovagolni, Laci pedig a hátam mögé térdelt és átkarolva, a melleimet masszírozta. Egy óvatlan pillanatban a Peti farka kicsúszott a pinámból és ebben a pillanatban becsusszant a helyére a másik fiú dorongja és ütemes mozgásba kezdett. A Peti nyakát öleltem, a fülébe lihegtem, miközben a másik idegen fiú farka okozott hatalmas élvezetet. Mikor már azt gondoltam, hogy ezt nem lehet tovább fokozni, akkor vágta belém legmélyebbre a farkát, hihetetlen élvezetet okozva. A fiúk még tovább mentek, megint váltva Peti visszacsúszott pinámba, Laci pedig hamar elt *251 nt hátulról a fenekembe. Fantasztikusan jó volt, ahogy a két farok egyszerre nyomul belém. Laci a fenekemben nem bírta sokáig, egy hangos üvöltéssel elélvezett, telespriccelve hátsómat. Miután kiszállt bel *245 lem, Peti elé térdeltem és farkát a számba véve kezdetem el szívni dárdájában lév *245 kincsét, amit hamar ki is lövellt magából, egyenesen a számba. A két fiú azóta gyakori vendégem, ilyenkor fergeteges szexben részesítjük egymást. Na meló, csá.
Soha többet nem írok ide
* ásít *
https://trashvod.com/tamogatas
May 18, 2022 18:06:53

Szerző: trolléga (Snecológus-pontszám: 61079x30) May 18, 2022 18:07:37
Válasz
(1)
balek

Tökösen kell, kevés lesz a heti négy új simkártya.

sodika

Olvasok egy ilyen mondatot, és ne anyázzak.

Egyébként tényleg tervezek elvonatozni Győrbe, hogy betankoljak magyar SIM-kártyákból, de csak arra az esetre, ha tényleg lesz felé bármi fontos közlendőm.

Addig semmi esetre sem.

Most ugyanis semmi nincs, amit mondhatnék, és amitől érdemi hatást váratnék.

dehát most akkor ezzel a kommentel igazolod azt amit a kolléga ír. te tényleg ennyire hülye vagy?
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
May 18, 2022 18:07:37

Szerző: Info troll May 18, 2022 18:07:40
Válasz
(3)
Endre véleménye szerint Merci a Fullfinghez megy ki ausztriába!!!!
INFO INFO
May 18, 2022 18:07:40

Szerző: töppedt buzigolyók (Snecológus-pontszám: 74134x37) May 18, 2022 18:09:33
Válasz
(10)
Endre, te annyira geci unalmas vagy, hogy már csak heti 1-2 alkalommal nézek fel a fórumra. Egyszerűen nem történik veled semmi érdekes, csak szenvedsz azon a nyomorult csöves buzi Tiboron. Nőjél már fel, a kurva anyádat, és fogd fel a buta fejeddel, hogy NEM KELLESZ TIBORNAK. Takarodjál el angolt tanulni, mert így két hétig sem fog tartani a bécsi kaland.
May 18, 2022 18:09:33

Szerző: Darth Tibor (Snecológus-pontszám: 15982x7) May 18, 2022 18:10:15
Válasz
(2)
Én azon röhögök, hogy, ha valamelyik trasht lecsórózza valamelyik "irigy", akkor elkezdi mutogatni a teli hűtőjét. A gyagyásnál mire kellene irigynek lenni? Az ágyalatt rohadó sajtra?
May 18, 2022 18:10:15

Szerző: Ondófoltos linzi lakás May 18, 2022 18:11:59
Válasz
(0)
bolyhoskaja
Tuti ezt gondolja ez a görény. Amúgy is a primitív emberek egyik vezérszövege ez a neten (Fifi pedig igenis primitív, totál műveletlen. Attól, hogy kacifántos, pojáca mondatokat, szófurdulatokat használ, "lejegyezetelt, bemagolt" idegenszavakkal tarkítva, egy primitív fasz). Felteszel pl. főzős csoportba valami okádék szar kaját, valaki lefikázza, az biztos irigy :D Szakadok ezen.

Érdekes téma ez is, mert tényleg van olyan amikor egy tipikus senki azért szól meg egy nála sikeresebb embert, mert neki több jutott vagy többet szerzett az életben.
Ezen a téren is az a legnagyobb probléma, hogy minden faszságra meg lehet alkotni egy komplett narratívát. Lásd: sodi megbaszott egy befele fordított faszú férfit, amire ő "női agy mri hetyetye".
Vannak esetek amikor tényleg irigységről van szó és van amikor az irigyező egy utolsó csicska senki aki nem bír az objektív valósággal szembenézni.
May 18, 2022 18:11:59

Szerző: bolgár jeti (Snecológus-pontszám: 60136x30) May 18, 2022 18:14:03
Válasz
(0)
SnecológusHallgató

Egyébiránt ehelyett inkább foglalkozom a CCNA tanúsítvány megszerzésével (projekteseknek sem árt egyébként gyökér), mert annak több értelme van, mint a te loopolásaidnak. Apropó, tudod, mi az a CCNA? Ugye, hogy nem. Na loopolj még a Tibiről a sarokban, te szar!

Szerintem azt pont tudja, lehet volt is neki olyan sajtpapírja amíg le nem járt 20 éve :)

(my 2cents: egyetlen dologra való a CCNA, hogy csinálhass utána rendes cisco-s certeket, ha ott megállsz inkább ne is pazarolj rá időt)
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
May 18, 2022 18:14:03

Szerző: Kötőjel (Snecológus-pontszám: 25739x12) May 18, 2022 18:14:29
Válasz
(10)
Alkohol
wall of perverz

már az első is kár volt, ne erőltesd.
vérdíj target nr. 1
May 18, 2022 18:14:29

Szerző: bolyhoskaja (Snecológus-pontszám: 2644x1) May 18, 2022 18:19:43
Válasz
(3)
töppedt buzigolyók
Endre, te annyira geci unalmas vagy, hogy már csak heti 1-2 alkalommal nézek fel a fórumra. Egyszerűen nem történik veled semmi érdekes, csak szenvedsz azon a nyomorult csöves buzi Tiboron. Nőjél már fel, a kurva anyádat, és fogd fel a buta fejeddel, hogy NEM KELLESZ TIBORNAK. Takarodjál el angolt tanulni, mert így két hétig sem fog tartani a bécsi kaland.

Endre valóban kurva unalmas, viszont a fórum és a kommentek szórakoztatóak, ezért rendszeresen olvasom - már amennyire tudom, kicsit idegesít, hogy a filmnézéseim és a könyvolvasásom kárára megy, de most ez van, várom-várom mikor rottyan le teljesen a szervezete. Részemről fifi live-jait már nem is nézem, épp elég az infó, ami innen jön. Azért csak kiváncsi vagyok mikor döglik meg.
May 18, 2022 18:19:43

Szerző: SnecológusHallgató (Snecológus-pontszám: 9004x4) May 18, 2022 18:21:54
Válasz
(0)
bolgár jeti
Szerintem azt pont tudja, lehet volt is neki olyan sajtpapírja amíg le nem járt 20 éve :)

(my 2cents: egyetlen dologra való a CCNA, hogy csinálhass utána rendes cisco-s certeket, ha ott megállsz inkább ne is pazarolj rá időt)

NSZKSZ!

Egyet tudok ígérni: én nem asodi vagyok, nem fogok megállni, ha van még oktatás Cisco-ban a cégesek között, jelentkezni fogok rá, mármint, ami erre épül. (mivel azt tudom, hogy ez csak alapozó, ami asodinál már expert szint :D)
Ény eszt nyem éjtyem hetyetye
May 18, 2022 18:21:54

Szerző: Hahó (Snecológus-pontszám: 271889x135) May 18, 2022 18:23:35
Válasz
(18)
töppedt buzigolyók

majd év vége fele nézz fel, mert akkor fog kezdődni egy pénzügyi összeomlós évad ha nem kap újabb személyi hitelt a 25 %-os kamatozású kártyahitel kiváltására.

ha nem lesz addigra 6 hónapos munkaviszonya, akkor elkezdődik a púpszászra menekülés a herr császti-szunics elől.

gondolom mondanom sem kell, hogy azért várom ezt, hogy a német követelésbehajtó cégtől 1 %-on megvegyem a követelést, és snecit élete végéig a rabszolgámmá tegyem. a végrehajtás kérőnek amúgy van egy olyan joga, hogy jelen lehet a végrehajtásnál, azaz amikor a végrehajtó kimegy ingófoglalásra a púpszászi macskaólba, hogy lefoglalja a setupot, én ott leszek, és lájvozni fogom a süsüzést és a lefelé konyuló picsaszájat. piszony!
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
May 18, 2022 18:23:35

Szerző: halászlé (Snecológus-pontszám: 48186x24) May 18, 2022 18:26:47
Válasz
(1)
Anschluss
Nekem a mai birosagi targyalas meg Fifi feljelentessel valo fenyegetozese okan eszembe jutott valami. Ha mar ennyire fenyegetozik ez a majom, hogy igy ugy feljelent barkit is, mi is elkezdhetnenk jelentgetni es eljarasokat inditani.

Mivel sodi vlogja/birodalma/szarja mediatermeknek szamit jogilag, es o maga is annak tarja azt a szartengert amit a netre fosott, ezert siman lehetne sajtopereket, szemelyisegi jogi pereket inditani azoknak, akiket emleget, esetleg akiknek videoja, kepe, hangja, neve megjelenik a videokban. ha durvabb, lehet feljelentes is, becsuletsertesert, ragalmazas miatt, az mar bunteto kategoria

tudom, hogy ezek aranylag hosszuak, bar ahogy most utana neztem, ezek a perek azert elsobbseget elveznek, atlagban 6-10 honap alatt lejatszodnak. a vegeredmeny az, hogy megtiltanak Sodinak az adott emberrol valo loopolast, meg persze megitelnenek karteritest, esetleg penzbirsagot kapna. ezzel kizarnank, hogy magyarorszagra menekuljon es ott ganyoljon az ausztriacsa utan, hiszen ahogy nemet teruleten a zsido bankok kovetelik tole a penzt, magyarorszagon az allam meg a karosultak

persze tudom, hogy az ilyen pereknek van anyagi vonzatuk, legjobb esetben par tizezer ft illetek, de szerintem osszedobhatnank egy alapot, amibol ezeket fizetni lehetne, en peldaul kezdetnek szivesen beszallnek nehany szaz fonttal. meg ha mondjuk van itt nemzug ugyved troll, segithetne beadvanyokat irni, stb. elkezdhetnenk Fifit megfingatni a magyar jogrendszerben is, es nyilvan ha sok ilyen eset van, azert a birosagon is feltunik hogy valami nem oke es jol megbasszak egy eletre

p.s. #jesuisjonciii

a "véletlen" faszmutogatásra még szánnék is pénzt, csak az időmet sajnálom....
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
May 18, 2022 18:26:47

Szerző: bolyhoskaja (Snecológus-pontszám: 2644x1) May 18, 2022 18:28:10
Válasz
(1)
Darth Tibor
Én azon röhögök, hogy, ha valamelyik trasht lecsórózza valamelyik "irigy", akkor elkezdi mutogatni a teli hűtőjét. A gyagyásnál mire kellene irigynek lenni? Az ágyalatt rohadó sajtra?

Nem pont a gyagyással kapcsolatos, de legnagyobb megdöbbenésemre láttam én már nagynevű "luxustrolltól" rövid videkat, ahol az illető mutogatta fizetés előtti pénzmennyiségét, meg hogy milyen jó kaját zabál és az új kocsiját. Konkréten el is ment a kedvem az őket éltetéstől, simán lement egy színvonal alá :(
May 18, 2022 18:28:10

Szerző: Dörpepúp (Snecológus-pontszám: 14878x7) May 18, 2022 18:39:52
Válasz
(1)
bolyhoskaja
Nem pont a gyagyással kapcsolatos, de legnagyobb megdöbbenésemre láttam én már nagynevű "luxustrolltól" rövid videkat, ahol az illető mutogatta fizetés előtti pénzmennyiségét, meg hogy milyen jó kaját zabál és az új kocsiját. Konkréten el is ment a kedvem az őket éltetéstől, simán lement egy színvonal alá :(

Mutogatja mennyi kaja van a hűtőben, de a felét se eszi meg mert megromlik mire megenné. Én meg fizetéskor is a krumplifőzeléket eszek és nem azért mert csóró vagyok, hanem mert sajnálom pazarolni a pénzt meg az ételt. Sok rohadt féreg.
nyem nyúlsz a tyeknikai eszközömhöz!
May 18, 2022 18:39:52

Szerző: gobesug (Snecológus-pontszám: 61208x30) May 18, 2022 18:40:58
Válasz
(3)
Dörpepúp
Mutogatja mennyi kaja van a hűtőben, de a felét se eszi meg mert megromlik mire megenné. Én meg fizetéskor is a krumplifőzeléket eszek és nem azért mert csóró vagyok, hanem mert sajnálom pazarolni a pénzt meg az ételt. Sok rohadt féreg.

No meg mert a krumplifozelek kurva jo
May 18, 2022 18:40:58

Szerző: Endre May 18, 2022 18:41:54
Válasz
(0)
A penészes sajt létező, ehető dolog, franciák különösen szeretik, nézz utána az interneten!
Hahó!
Soha többet nem írok ide

bolyhoskaja

May 18, 2022 18:41:54

Szerző: linziasztal (Snecológus-pontszám: 6452x3) May 18, 2022 18:55:50
Válasz
(1)
Zegernye
Endre, tudod mi a különbség a haverjaid, meg a trollok közt? Egyformán szivatnak, vernek, de a trolloknak nem kell utána még bánópénzt is fizetned.

Bár igény vóna' rá!
May 18, 2022 18:55:50

Szerző: Gaudi-Nagy Tamás May 18, 2022 19:04:00
Válasz
(1)
Anschluss
meg ha mondjuk van itt nemzug ugyved troll, segithetne beadvanyokat irni, stb. elkezdhetnenk Fifit megfingatni a magyar jogrendszerben is, es nyilvan ha sok ilyen eset van, azert a birosagon is feltunik hogy valami nem oke es jol megbasszak egy eletre

p.s. #jesuisjonciii

Örömmel segítek, nem hagyhatjuk, hogy a zsidó melegpropagandista Kiss Endre Farkas tovább szennyezze a magyar lelkeket!
May 18, 2022 19:04:00

Szerző: linziasztal (Snecológus-pontszám: 6452x3) May 18, 2022 19:04:25
Válasz
(5)
Endre! Amíg ilyen holtidő van addig felvázolom neked hogyan fog kinézni a NAGY terved. Elutazol Győrbe, hogy besodikázva vegyél egy csomó SIM-kártyát. Önmagában gyanús, amikor valaki nagyobb tételben vásárol effélét és nem cégre (a cég az, tudod, ahonnan ki szoktak baszkodni, na).
Felhívod a Sziszát.
-Halló, Szia Sodi va..
-Menj már a kurva anyádba. Tiltalak.

A költői kérdés az, hogyan fogsz SIM-kártyát cserélni ilyen stabil kezekkel a Számszungban? Egy urbán legenda szerint ha két kézzel odabaszkodod az asztalhoz az segít.* ásít *
May 18, 2022 19:04:25

Szerző: Tibi atya May 18, 2022 19:17:36
Válasz
(1)
linziasztal
Egy urbán legenda szerint ha két kézzel odabaszkodod az asztalhoz az segít.* ásít *

Emlékezzünk most, gyermekeim!
www.youtube.com/shorts/F-HlX0ZmHe4
May 18, 2022 19:17:36

Szerző: SyntaxError (Snecológus-pontszám: 48822x24) May 18, 2022 19:17:56
Válasz
(1)
linziasztal
Endre! Amíg ilyen holtidő van addig felvázolom neked hogyan fog kinézni a NAGY terved. Elutazol Győrbe, hogy besodikázva vegyél egy csomó SIM-kártyát. Önmagában gyanús, amikor valaki nagyobb tételben vásárol effélét és nem cégre (a cég az, tudod, ahonnan ki szoktak baszkodni, na).
Felhívod a Sziszát.
-Halló, Szia Sodi va..
-Menj már a kurva anyádba. Tiltalak.

A költői kérdés az, hogyan fogsz SIM-kártyát cserélni ilyen stabil kezekkel a Számszungban? Egy urbán legenda szerint ha két kézzel odabaszkodod az asztalhoz az segít.* ásít *

Ugyanazt az angolnázós, masnizós taktikát követi a SIM ügyben is, mint minden másban az életében.

Nem érti meg, hogy VELE nem akar beszélni a szisza, azaz mindegy, hogy milyen SIM-et rak a készülékbe.

Ugyanígy nem érti, hogy nem attól fog valamihez érteni, hogy mit ír be az önéletrajzába, hanem attól, hogy mit tesz le az asztalra.

Lassú felfogású Sodi a Sodi.
Nem feltétlenül nem a fenevad jele.
May 18, 2022 19:17:56

Szerző: Nemkarmolszteszar (Snecológus-pontszám: 22960x11) May 18, 2022 19:19:00
Válasz
(1)
sodika
Na mindegy, hogy most eszem ágában sincs felhívni.
Miért tenném, amíg nincs érdemi közlendőm, érted.

Na csá

Soha többet nem írok ide

Fejezd már be a hetyetyézést, mert egy tehetetlen csecsemő vagy, félig a sírban, vén majom!

Ha egyszer elém kerülsz, én baszok le neked két akkora pofont, amit a jó édes anyádnak kellett volna, amikor a világra pottyantott!

Izomsorvadásos, vízfejű, idióta buzi vagy, aki félistennek képzeli magát. Az uradnak volt igaza, amikor a felmosónyéllel próbált szikrát csiholni a tompa agyadba.

Egy szép városban élsz, lett volna pénzed és lehetőséged bejárni, felfedezni, ismerkedni. Te viszont mániákusan egy befordított faszú csöves után sóvárogsz, miközben telnek a napok, hónapok, évek. Meg is érdemled, vén hülye! Ne felejtsd el, az idő nem neked dolgozik, inkább ellened!
May 18, 2022 19:19:00

Szerző: öklendező szerelő (Snecológus-pontszám: 9413x4) May 18, 2022 19:19:19
Válasz
(1)
Endi, megint rendkívül hülyét csináltál magadból.
Jó, szevasz! Le vagy tiltva.
May 18, 2022 19:19:19

Szerző: Ondófoltos linzi lakás May 18, 2022 19:20:32
Válasz
(0)
öklendező szerelő
Endi, megint rendkívül hülyét csináltál magadból.

Mikor nem?
May 18, 2022 19:20:32

Szerző: Pszichomókus May 18, 2022 19:21:31
Válasz
(3)
SyntaxError
Ugyanazt az angolnázós, masnizós taktikát követi a SIM ügyben is, mint minden másban az életében.

Nem érti meg, hogy VELE nem akar beszélni a szisza, azaz mindegy, hogy milyen SIM-et rak a készülékbe.

Ugyanígy nem érti, hogy nem attól fog valamihez érteni, hogy mit ír be az önéletrajzába, hanem attól, hogy mit tesz le az asztalra.

Lassú felfogású Sodi a Sodi.

Nem a felfogással van baj, nem szabad, hogy elfelejtse őt a Merci teljesen, nem tűnhet el a fejéből, nem válhat számára jelentéktelenné, az megsemmisítő lenne.
Inkább "szünetelnek" szerinte, és néha megy random számról a ping.
May 18, 2022 19:21:31

Szerző: Autós troll May 18, 2022 19:22:24
Válasz
(1)
www.youtube.com/watch?v=DF74CG4gPYk
Nesze Zsodi, még egy náladnál szarabbul kinéző Gémeskútországi faszinak is van autó a nevén. Igaz csak segédmotoros jogsija van, de van született pinás nője, meg purdé is. 300 alatt jobb autót vett, mint a rozsdás Mazda.

Kommentekben megidéztek már téged is, de inkább Elek Zolira hasonlít a csávó.
May 18, 2022 19:22:24

Szerző: linziasztal (Snecológus-pontszám: 6452x3) May 18, 2022 19:22:56
Válasz
(2)
Arra jöttem rá, hogy gyakorlatilag én egy mementóként állok a barlangban, mert még Tibi dobált és szerintem nyalogatja is ahol megfogta a gyengéd, puha kőműves tenyérrel.
Mit tett le az asztalra?!
Az asztal én vagyok!
May 18, 2022 19:22:56

Szerző: Sanyibacsi (Snecológus-pontszám: 13476x6) May 18, 2022 19:25:58
Válasz
(1)
linziasztal
Arra jöttem rá, hogy gyakorlatilag én egy mementóként állok a barlangban, mert még Tibi dobált és szerintem nyalogatja is ahol megfogta a gyengéd, puha kőműves tenyérrel.
Az asztal én vagyok!
Veled is van azért baj, kettős érzetet keltesz benne.
- Merci baszott szét, hozzáért a kezével, ezért ereklye!
- Golda vette neki, férfiatlanságának újabb bizonyítéka vagy.

Nem tudom, de a sorsod elég bizonytalan :D
May 18, 2022 19:25:58

Szerző: koszos (Snecológus-pontszám: 22627x11) May 18, 2022 19:28:23
Válasz
(1)
halászlé
a "véletlen" faszmutogatásra még szánnék is pénzt, csak az időmet sajnálom....

penzt en is szannek de idot semmi esetre sem :D
"Anyám hibája .Ha minden összeomlik, rágyújtom a házat" KEF 2024.06.29.
May 18, 2022 19:28:23

Szerző: Darth Tibor (Snecológus-pontszám: 15982x7) May 18, 2022 19:29:22
Válasz
(1)
linziasztal
Az asztal én vagyok!

Lábad, hogy van? Tart még a gyors kötöző?
May 18, 2022 19:29:22

Szerző: linziasztal (Snecológus-pontszám: 6452x3) May 18, 2022 19:29:32
Válasz
(1)
Sanyibacsi
Veled is van azért baj, kettős érzetet keltesz benne.
- Merci baszott szét, hozzáért a kezével, ezért ereklye!
- Golda vette neki, férfiatlanságának újabb bizonyítéka vagy.

Nem tudom, de a sorsod elég bizonytalan :D

Tuti meg leszek szerelve. Holnap foglalkozik velem remélem. :(
May 18, 2022 19:29:32

Szerző: linziasztal (Snecológus-pontszám: 6452x3) May 18, 2022 19:32:23
Válasz
(1)
Darth Tibor
Lábad, hogy van? Tart még a gyors kötöző?

Eszt nyemértem. Tibi odaköpött egy velőset és azóta odaragadtam, mint a fehér négyzetek a monitorra.
May 18, 2022 19:32:23

Szerző: bolyhoskaja (Snecológus-pontszám: 2644x1) May 18, 2022 19:32:54
Válasz
(1)
Tibi atya
Emlékezzünk most, gyermekeim!
youtube.com/shorts/F-HlX0ZmHe4

Legnagyobb :)
May 18, 2022 19:32:54

Szerző: koszos (Snecológus-pontszám: 22627x11) May 18, 2022 19:34:19
Válasz
(1)
bolyhoskaja
Legnagyobb :)

valoban szep pillanat volt :DDD
"Anyám hibája .Ha minden összeomlik, rágyújtom a házat" KEF 2024.06.29.
May 18, 2022 19:34:19

Szerző: xray (Snecológus-pontszám: 43444x21) May 18, 2022 19:38:13
Válasz
(1)
gyagyás, keressünk neked egy jó pszichiátert? sürgős szükséged van rá.
Én győzni szoktam, utoljára nevetni, és mindenkit szarrá alázni.
May 18, 2022 19:38:13

Szerző: broni (Snecológus-pontszám: 91930x45) May 18, 2022 19:39:11
Válasz
(1)
koprofágia
May 18, 2022 19:39:11

Szerző: broni (Snecológus-pontszám: 91930x45) May 18, 2022 19:39:59
Válasz
(1)
A koprofágia vagy scatofágia az ürülék elfogyasztása, ez előbbi a görög copros (ürülék) és phagein (evés) szavak összetételéből származik.
May 18, 2022 19:39:59

Szerző: Hahó (Snecológus-pontszám: 271889x135) May 18, 2022 19:41:45
Válasz
(1)
broni
koprofágia barbara

leánykori neve: palvin barbara
May 18, 2022 19:41:45

Szerző: broni (Snecológus-pontszám: 91930x45) May 18, 2022 19:42:41
Válasz
(3)
Hahó
leánykori neve: palvin barbara

recska
May 18, 2022 19:42:41

Szerző: sörösterv (Snecológus-pontszám: 8265x4) May 18, 2022 19:44:00
Válasz
(0)
Büdös korcs!

Hajfestős live lesz még ma?

Vagy megint elsodikázod és nem feltétlenül nem fogsz megint valamelyik trash liveban telefonálgatni?

Vagy csatakrészegen bezuhansz a gyerekágyadba és alszol a szemétdomb közepén?

Vagy folytatod a senkit nem érdeklő unalmas ősrégi tárgyálások feltöltését?

Többen kérdezik.
May 18, 2022 19:44:00

Szerző: Nemkarmolszteszar (Snecológus-pontszám: 22960x11) May 18, 2022 19:46:25
Válasz
(3)
Megvan már Avatar neve, köcsög?
Tegnap nagyon elégedetten szuszogtál, amikor a felszopóddal beszéltél.
May 18, 2022 19:46:25

Szerző: linziasztal (Snecológus-pontszám: 6452x3) May 18, 2022 19:48:46
Válasz
(1)
Nemkarmolszteszar
Megvan már Avatar neve, köcsög?
Tegnap nagyon elégedetten szuszogtál, amikor a felszopóddal beszéltél.

Max rendszám meg forgalmi, műszaki, hahó.
Nyomozó asodi, piszony.
May 18, 2022 19:48:46

Szerző: Nemkarmolszteszar (Snecológus-pontszám: 22960x11) May 18, 2022 19:52:16
Válasz
(0)
linziasztal
Max rendszám meg forgalmi, műszaki, hahó.
Nyomozó asodi, piszony.

Alvázszám? Az még kelleni fog, mert aSodi biztosra megy.
May 18, 2022 19:52:16

Szerző: bolyhoskaja (Snecológus-pontszám: 2644x1) May 18, 2022 19:56:29
Válasz
(1)
sörösterv
Büdös korcs!

Hajfestős live lesz még ma?

Vagy megint elsodikázod és nem feltétlenül nem fogsz megint valamelyik trash liveban telefonálgatni?

Vagy csatakrészegen bezuhansz a gyerekágyadba és alszol a szemétdomb közepén?

Vagy folytatod a senkit nem érdeklő unalmas ősrégi tárgyálások feltöltését?

Többen kérdezik.

A hajfestés amúgy költői túlzás. Én úgy láttam, hogy valami shiftet vett, amivel bekenegeti a "pár ősz" hajszálat. Ezzel az erővel valami markerral is nekieshetne. De aztán lehet, hogy festék, ha tegnap az allergiáról agonizált. A lényeg az, hogy biztos nem kompatibilis a festék színe az eredetivel és nagyon tudunk röhögni majd a pacsmagolás után. Baromarcú idióta.
May 18, 2022 19:56:29

Szerző: Hahó (Snecológus-pontszám: 271889x135) May 18, 2022 20:00:53
Válasz
(0)
lájv a pedó
May 18, 2022 20:00:53

Szerző: Kriptozsidó (Snecológus-pontszám: 12652x6) May 18, 2022 20:01:08
Válasz
(0)
Live a gyagyás. youtu.be/5TaZGetK7YM
El fogom törni a kibaszott orrodat szilánkosra!
May 18, 2022 20:01:08

Szerző: linziasztal (Snecológus-pontszám: 6452x3) May 18, 2022 20:02:06
Válasz
(0)
Shikerült megint bebaszni a buzigőzben! * ásít *
May 18, 2022 20:02:06

Szerző: Rufus May 18, 2022 20:03:15
Válasz
(2)
Az összes pénzemet feltenném rá, hogy hajfestés helyett ma is fáradtság lesz..
heló
May 18, 2022 20:03:15

Szerző: Puha Slag (Snecológus-pontszám: 14428x7) May 18, 2022 20:04:22
Válasz
(1)
"Megyünk haza hajfesteni"
Üdvözlettel: PS - Puha Slag | LMBTQ SODI | LMBTQ Propagandista Sodi
May 18, 2022 20:04:22

Szerző: Púpszászi napelem (Snecológus-pontszám: 26251x13) May 18, 2022 20:04:38
Válasz
(0)
Valami Kakás Rózsáról és Dombai Gyuláról matyaráz, ki is nyomtam engem nem érdekel, meg senkit se...
alkoholiker, kiss endre, farkas endre, sodi, kiss endre farkas, kiss farkas, satyre, pädophilie
May 18, 2022 20:04:38

Szerző: linziasztal (Snecológus-pontszám: 6452x3) May 18, 2022 20:05:23
Válasz
(1)
HOGY FELSIKÍTOTT A KISGYEREK. ordítva röhögök.
May 18, 2022 20:05:23

Szerző: bolgár jeti (Snecológus-pontszám: 60136x30) May 18, 2022 20:05:29
Válasz
(0)
Hahó
lájv a pedó

Belenéztem
"Ki az a Takács Rózsa? Mesélek a Takács Rózsáról" Mondjuk legalább nem tranyó :)
May 18, 2022 20:05:29

Szerző: Bódi Ábel Ánuszrózsája (Snecológus-pontszám: 15328x7) May 18, 2022 20:05:41
Válasz
(1)
Lendítés!
A jó portás csak baszik!
May 18, 2022 20:05:41

Szerző: bolyhoskaja (Snecológus-pontszám: 2644x1) May 18, 2022 20:05:59
Válasz
(0)
Púpszászi napelem
Valami Kakás Rózsáról és Dombai Gyuláról matyaráz, ki is nyomtam engem nem érdekel, meg senkit se...

Én is. Eleve rábasztam, mert nem a párhuzamos csatornán ment :(
May 18, 2022 20:05:59

Szerző: bolgár jeti (Snecológus-pontszám: 60136x30) May 18, 2022 20:09:03
Válasz
(5)
fehérnégyzetes mosoly:

May 18, 2022 20:09:03

Szerző: GRoby May 18, 2022 20:09:58
Válasz
(1)
Szőke lány beinteget a lájvba. Inkább jobban magára fordítja a kameját a rohadt buzi :D
May 18, 2022 20:09:58

Szerző: Harmadik Hannes AKibaszó (Snecológus-pontszám: 3598x1) May 18, 2022 20:11:33
Válasz
(5)
"Eskü befűzök valakit"
"Nyem mejem megszójítani, olyan hülyék fagytok!!"

Mindezt 20 másodperc leforgása alatt. Igazi pinázó gép vagy gyagya, nemcsoda, hogy egy csöves férfinek se kellesz.
Átlagos alienpörkölt élvező
May 18, 2022 20:11:33

Szerző: Kaffka Tiborné (Snecológus-pontszám: 5957x2) May 18, 2022 20:11:54
Válasz
(0)
Ez a buzi hànyszor mondta ki azt hogy takács rózsa az elmult tiz percben?:D
May 18, 2022 20:11:54

Szerző: halászlé (Snecológus-pontszám: 48186x24) May 18, 2022 20:12:04
Válasz
(2)
Alkohol nevű felhasználónak üzenem, hogy betegebb, mint a Sodi XD XD
Aki három mondattal fejti ki azt, amit három szóval is kifejthetne,az nagyobb aljasságokra is képes.
May 18, 2022 20:12:04

Szerző: YouTube Mirror May 18, 2022 20:12:39
Válasz
(3)
Nézd a mirrort, üsd a púpost: www.youtube.com/watch?v=roCWg_OWIl8
May 18, 2022 20:12:39

Szerző: Púpszászi napelem (Snecológus-pontszám: 26251x13) May 18, 2022 20:12:43
Válasz
(0)
GRoby
Szőke lány beinteget a lájvba. Inkább jobban magára fordítja a kameját a rohadt buzi :D

Legalább nem tette tönkre szegény lány napját
alkoholiker, kiss endre, farkas endre, sodi, kiss endre farkas, kiss farkas, satyre, pädophilie
May 18, 2022 20:12:43

Szerző: SyntaxError (Snecológus-pontszám: 48822x24) May 18, 2022 20:13:15
Válasz
(1)
Harmadik Hannes AKibaszó
"Eskü befűzök valakit"
"Nyem mejem megszójítani, olyan hülyék fagytok!!"

Mindezt 20 másodperc leforgása alatt. Igazi pinázó gép vagy gyagya, nemcsoda, hogy egy csöves férfinek se kellesz.

Magyarra fordítva: nem beszélek németül.
Nem feltétlenül nem a fenevad jele.
May 18, 2022 20:13:15

Szerző: kaffkaendree (Snecológus-pontszám: 2524x1) May 18, 2022 20:13:18
Válasz
(0)
Elmentek a cicáék, és nem tud ott kikkel leülni... nofene :(

Ki ne akarna barátkozni pedig egy pedofil dadogós gecivel?! :'(
hetyetye
May 18, 2022 20:13:18
« 9535 9536 9537 9538 9539 9540 9541 9542 9543 9544 »
1733037 komment.

68 látogató online.