Ha látnám hogy bent ég a szemétégetőben én tuti elrohannék egy kanna benzinért, biztos ami biztos
alkoholiker, kiss endre, farkas endre, sodi, kiss endre farkas, kiss farkas, satyre, pädophilie
Még mielőtt Tibi létrehozza a webcamsex-es profilját, már előtte le leszek tiltva onnan is.
Úgy tudom biztos infókból, hogy Mercikének elég biztos a nyelftudása, ne aggódj te emiatt.
Tibi az új Andi, fasz az új pina
Endre!

De amikor ráközelítettél és rájöttél, hogy kiskorúak, akkor abban a pillanatban kellett volna azonnal arrébb rántani a kamerát, nem pedig rajtuk tartva "Cicázni" te pedofil féreg!
Ugyanígy egy méhrákos is jolly joker. 25 év gyerektartást spórolsz meg egy méhrákos született nőnél.
Ezaz kedves púpos ügyfelem!
Használja továbbá kérem a "koszos volt a szemüvegem" és a "be voltam baszva" védőbeszédeket.
Köszönöm.
Azért nem lájvol Tibi, mert éppen töltik ki a papírokat, Endre!
Felveszik a CSOK-ot és letelepednek, családot alapítanak. A béranya is megvan már.
Ezaz, szard szájba magad n+1. alkalommal.
Főműsoridő a királyi televízióban és Lovagkereszt!
A sérülés mértékétől függ! 8napon belüli esetén nem sok, azon túl már lehet kisebb retórzió, de az sem vészes (persze csak lebukás - azonosítás esetén)
Arról nem is beszélve, hogy nagykorúakat se kamerázgatunk messziről! Sőt soha senkit!
Hát a kurva anyádat!
Ugyanígy egy méhrákos is jolly joker. 25 év gyerektartást spórolsz meg egy méhrákos született nőnél.
Igen, cicázz kislányokat mocskos pedofil, ezért (is) kapni fogsz!
Mifaaaaaaaaaaaan
Ezt nem értette meg herpesz sem, hogy nem azért kurvaanyázzák, mert neki a nők tetszenek, hanem idegen embereket a tudtuk nélkül nem videozunk, kifejezetten rájuk fókuszálva
de akkor egyáltalán minek zoomoltál te balfasz?
Napkitörés?
Ne ide járj hazudni, arra ott van a púpfal és a kontent nélküli vlogjaid.
Konkrétan vagy 20-25 másodpercig rajtuk tartottad a Zoomot, közben meg "cica", utána mikor a chaten elkezdtek pedofilozni, egyből átváltottál a "madárka nétyodaaa" baromságodra.
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
Nem foglak bűncselekmény elkövetésére sarkalni, de ha nincsenek tanúk vagy videófelvétel és az indíték is ott helyben születik "megpróbált megütni" akkor semmilyen jogi következménye nem lesz.
Hercehurca van belőle, vallomások, esetleg valamilyen szakértő aztán a rendőrség lezárja.
A kesztyű, sapka, maszk tanácsok pont a faszerdőt építik mert megalapozzák, hogy előre kitervelted.
Ha pedig ketten mentek oda és Ő egyedül van akkor még hamarabb vége az ügynek.
Nem véletlenül videózik szinten mindent a pedofil, tudja jól, hogy jogilag gyenge.
Még azt is le kell tagadni, hogy tudod kicsoda, hozza se kell szólni csak lebaszni neki kettőt tanúk nélkül.
Az persze más kérdés ha meg akarod gyilkolni. Ettől óva intenélek mert sok troll felháborodik majd azon, hogy lemaradt az eseményről.
És a trollokkal nem jó baszakodni.
Pedofil!
Amikor láttad műrészegeskedésedben, hogy a kiskorúak azok a lányok miért nem rántotad el a kamerát?
Nem, ez a pedofilia ördöge.
DirtDiver
Az megvan valahol? Befordítom, ha segítetek. :(
Endre, dögölj meg. Indulj meg és mutogasd a kacsacsákat. Azt látod rázoomolva, mi?!
Telefonról is jól látszik hogy gyerekek te utolsó pedofil geci
alkoholiker, kiss endre, farkas endre, sodi, kiss endre farkas, kiss farkas, satyre, pädophilie
Hazudsz a jó kurva anyádat te aberrált szar. Nem az látszik a videón hogy véletlen, hanem hogy élvezed. De ne félj, dolgozik a karma keményen nincs olyan ember aki nem fog pezsgőt bontani a halálod napján. Gondolj bele. 40 év alatt ennyit értél el hogy a halálodat várja többtucat ember. Az életed egy tragikomédia, és kezdenek közeledni hozzád a falak... Gratulálok.
Nem a pénz boldogít hanem a kamat.
Jól fan hagyjál már. Troll vsgy, tiltalak.
Cicával taktikai szünyet van.
Az idősebbik hölggyel naponta vagyok kapcsolatban.
rMátéval szent a béke.
Viktorszommal mondhatom már-már baráti a viszony.
Az osztrák autókereskedő úriemberről nem beszélünk.
A szemüveges trollnak még utána kell járnom megemlíthetem-e vagy az anyukájának ismét bánatpénzt kell fizetnem.
Többiek részéről legfeljebb apróbb csínyekként, negatív előjelként könyvelhetőek el az elkövetett cselekmények. Történelmileg útymond, he.
mknden réazlet.
Alkoholmentes a sört, vagy napkitörés van most is?!
ragozd csak, fehérnégyzetek ügy vol. 2 lesz.
hát azért hetyetye
LÁTTAD B+ LÁTTAD! NEM RÁNTOTTAD EL A KAMERÁT! SOKÁIG ÉLVESZKEDTÉL A KISKORÚ ÁDOZATAIDON.
Hazudsz the szharr! Mást érdekes mindent jól láttál te buzi. Megmondtam előre hogy ez lesz a kifogásod.
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
mér verekszel? Benzined meg öngyújtód nincs?
hát azért hetyetye
A felvételt visszatekerted, vagy a trashvod-os videón onanizáltál?
És te nem látod a saját szemeddel te pedofil geci? Vagy te csak a kijelzőt bambulod végig? Na ne fárassz már minket, mi nem az analfabéta "haverjaid" vagyunk!
Pedofilok szokat ilyeneket mondani a tárgyalásunkon. Egy kibaszott pedofil vagy.
Diagnózis: Nem meghatározott személyiségzavar - F6090
Tök fölösleges verni ... már ahhoz is fogyatékos, hogy abból értsen.
A kütyüi fájnak neki legjobban. Az a "tragédia", ha elveszik a telefon, hahó!
Nem kell ellopni, csak véletlenül kibaszni a kezéből, aztán amíg hápog magában, nyugodtan tovább sétálsz.
Tényleg bazmeg, nem látni, hogy felnőtteknél fejjel kisebbek, másodlagos nemi jelleg nélkül. Kibaszott undorító, hogy erre nyáladzol
Ne hazudj te szarrágó pedofil!
Nagyon jól tudtad hogy mit veszel fel!
De az Univerzum visszavágott neked a tegnapi aljas stalkerkedésedért! :)
"há' valamit elveszítettem. Nem tárgyat, egy kommunikációs formát valakivel, tehát ott ott van gond"
Porondra recskás, nyomj egy takarítást imitálós hetyetyét a gyermeklányok zoomolva liveban abuzálásának tisztázására.
Én azt gyanítom, hogy elkezdődik egy ilyen levelezés, cc-zve a [email protected] email címet.
A Pokol legmélyebb bugyrában fogsz elrohadni.
szép munka, zsidó!
Műkörmös asszony vagyok Zagyvarékasról
trashvod.com/w/vBSqws3NoCP3szCpHiFCBP
Elnézést az offért
Köszi vezérostya!
Fúú ez kurva jó! Oda a csak a trashvod linket kűldöm át.
Gimnasztikáznak, ha jól látom
Mifaaaaaaaaaaaan
Annyira boldog lennék! Látom a lelki szemeim előtt hogy megepsteinelik a böriben a cellatársak. Kiráz a hideg a gyönyörtől.
Sodi, annyira felhúztál bazdmeg hogy a jobbszememben eldurrant egy ér. Nem is emlékszem hogy mikor voltam utoljára ilyen ideges. Az egyetlen dolog ami megnyugtat az a tudat hogy akkora szarban vagy hogy még te sem bírod feldolgozni, ezért kell egész nap részegedned. Képzeld el ahogy fekszel egy sínen és közeledik a vonat nagyon lassan. Viszont minden egyes pedo mozzanat felgyorsítja a vonatot. Ebben vagy most. Mi pedig itt nézzük. Te pedig csak ordítasz, de esélyed sincs menekülni. Az élet szép.
Nem a pénz boldogít hanem a kamat.
Én attól félek, hogy linzből fog home office-olni csak magának, nekünk és a cégnek is azt hazudja, hogy oda akar költözni.
Létyszike a betanulási időszak alatt haty legyek linszben.
van neki xiaomi pumpája
"A tomket, mikor ideges, olyan, mint egy tökbábu. Vörös a feje és nagy a hangja. És tök vicces."
Amikor kattan a bilincs, elvisszük Mercit a tárgyalásra, hogy láthasd a bikájával. Szép, napbarnított araboskanja van és előtted a padon fogja megbaszni.
Jogos. Többet ér ez annál, mint hogy csak a szülők lássák.
DirtDiver
Anyád picsája, Púpos! Ha nem látsz, ne kamerázz! Főleg ne zoomolj senkire, pedofil féreg! Nem kell a hetyetye, ez nem az a platform! Száradjon le a kezed a faszoddal és a félméteres zacskóddal együtt, vén buzi!
Még szerencse, hogy van erről is live.
Totál megzakkant!
Hangüziket küld, hogy ő online strici lesz és mercica a madame és bordélyházat fog üzemeltetni! :D
HeTe!
Üzemeltesse csak. Gazdasági ShIKER.
És a kijelzőn kívül sem láttad, hogy mi van ott ugye? Tudod, a valóságban.
Szerző:
Nemzet Krónikása
(
x21)
May 20, 2022 12:45:10
Válasz
(4)
x21)
Válasz
(4)
Szia Gyagyás, terjed a majomhimlő Európán, már Németországban is megjelent, szerintem érdemes lenne a kereskedelmi forgalomban kapható legkomolyabb kézfertőtlentítőt betáraznod.
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
döglöttpiton
May 20, 2022 12:45:11
Szabadítsátok ki Tibit!
démon démon démon az egy démon az egy démon az egy démon
May 20, 2022 12:45:11
Sanyibacsi
(
x6)
May 20, 2022 12:45:14
x6)
*ez is
mindegy.
mindegy.
linziasztal
(
x3)
May 20, 2022 12:46:29
x3)
Te figyelj, megszólítás --- prolifhasz.
"prostiskodni" --- Endre, mondd ki, hogy kurva, nyugodtan. Tibi élvezetből baszik azzal akivel akar, meg tud. Minusz Te, mert neked nem mennek az ilyen dolgok.
"prostiskodni" --- Endre, mondd ki, hogy kurva, nyugodtan. Tibi élvezetből baszik azzal akivel akar, meg tud. Minusz Te, mert neked nem mennek az ilyen dolgok.
Szhivárványos Buzigurtni
(
x2)
May 20, 2022 12:47:22
x2)
Pár év alatt asszem eljutottam arra a pontra, hogy felfordul a gyomrom az összes tetűláda, aberrált trash gecitől. Remélem szörnyűséges kínok közt fog elpusztulni az összes, Tibistől, Judgástól, Gammerestől, Herbystől. Kivétel nélkül. Veled az élen, fifi!
Köszönöm, hogy elmondhattam.
kikmakukk!?
Köszönöm, hogy elmondhattam.
Ásó27
(
x68)
May 20, 2022 12:48:02
x68)
Én a szemétégetőből sem menteném ki a tranyódat, szerintem sokan vagyunk ezzel így! Miért nem indulsz meg, hős lovag?
Mifaaaaaaaaaaaan
Púpszászi napelem
(
x13)
May 20, 2022 12:49:30
x13)
Én a szemétégetőből sem menteném ki a tranyódat, szerintem sokan vagyunk ezzel így! Miért nem indulsz meg, hős lovag?
Ha látnám hogy bent ég a szemétégetőben én tuti elrohannék egy kanna benzinért, biztos ami biztos
Norina
(
x2)
May 20, 2022 12:50:55
x2)
Gyagyas, a cseten tobben azt irtak, hogy Avatar balatoni nyaralojaban vannak..Szerintem ott kellene keresned.
linziasztal
(
x3)
May 20, 2022 12:50:57
x3)
Még mielőtt Tibi létrehozza a webcamsex-es profilját, már előtte le leszek tiltva onnan is.
Úgy tudom biztos infókból, hogy Mercikének elég biztos a nyelftudása, ne aggódj te emiatt.
Trollul Madár
(
x15)
May 20, 2022 12:51:03
x15)
Endre!

De amikor ráközelítettél és rájöttél, hogy kiskorúak, akkor abban a pillanatban kellett volna azonnal arrébb rántani a kamerát, nem pedig rajtuk tartva "Cicázni" te pedofil féreg!
trolléga
(
x30)
May 20, 2022 12:51:37
x30)
Gyere haza fia... izé vén pedro szharr!
Meg kell menteni a hercegnő... Izé... Erre szavakat sem találok
Te vén hülye buzeráns :DD mi közöd hozzá hogy futtatják a Tibort vagy sem. Ráadásul a főellenség Viktorsztól vársz infókat. Te nagyon idióta vagy.
"az ajándékozásra a szerelmi kapcsolat keretében kerül sor, annak elmélyítése reményében"
Meg kell menteni a hercegnő... Izé... Erre szavakat sem találok
Te vén hülye buzeráns :DD mi közöd hozzá hogy futtatják a Tibort vagy sem. Ráadásul a főellenség Viktorsztól vársz infókat. Te nagyon idióta vagy.
Sodi ügyvédje
May 20, 2022 12:54:06
Endre!
i.ibb.co/6rF5w7t/kozelit.png
i.ibb.co/6rF5w7t/kozelit.png
Ezaz kedves púpos ügyfelem!
Használja továbbá kérem a "koszos volt a szemüvegem" és a "be voltam baszva" védőbeszédeket.
Köszönöm.
May 20, 2022 12:54:06
linziasztal
(
x3)
May 20, 2022 12:54:17
x3)
Gyagyas, a cseten tobben azt irtak, hogy Avatar balatoni nyaralojaban vannak..Szerintem ott kellene keresned.
Felveszik a CSOK-ot és letelepednek, családot alapítanak. A béranya is megvan már.
Bátor_bikagolyó
(
x2)
May 20, 2022 12:54:48
x2)
Ezaz, szard szájba magad n+1. alkalommal.
May 20, 2022 12:56:03
Ne szivárogtassatok, még van 1-2 papírmunka mielőtt végzünk. Felveszik a CSOK-ot és letelepednek, családot alapítanak. A béranya is megvan már.
May 20, 2022 12:56:03
Nemfatyle
(
x7)
May 20, 2022 12:57:15
x7)
Te ócska hazug pedofil szarláda, persze 2 percen keresztül nem láttad, hogy kire zoomoltál rá :DD Miért nem döglesz már meg végre?
Nem basznám meg, tehát nem vok ratyi.
trolléga
(
x30)
May 20, 2022 12:57:44
x30)
Ez meg a klasszikus zsidó vicc amúgy

Kohn és Grün összevesznek. Kohnt azonban bántja a lelkiismeret. Elmegy a rabbihoz, elmondja a sztorit és megkérdi, mit lehetne tenni. A rabbi azt mondja, hogy bocsánatot kell kérni. Kohn ebbe nem megy bele, inkább hazatér. Otthon furdalja a lelkiismeret, emiatt újra felkeresi a rabbiját és megkérdi:
- Biztos, hogy bocsánatot kell kérni?
- Teljesen biztos.
- De lehet telefonon is?
- Lehet.
Jól van, Kohn otthon feltárcsázza Grün lakását. A túloldalon beleszólnak:
- Halló?
- Halló, Kovács lakás?
- Nem, Grün lakás.
- Akkor bocsánat.

Kohn és Grün összevesznek. Kohnt azonban bántja a lelkiismeret. Elmegy a rabbihoz, elmondja a sztorit és megkérdi, mit lehetne tenni. A rabbi azt mondja, hogy bocsánatot kell kérni. Kohn ebbe nem megy bele, inkább hazatér. Otthon furdalja a lelkiismeret, emiatt újra felkeresi a rabbiját és megkérdi:
- Biztos, hogy bocsánatot kell kérni?
- Teljesen biztos.
- De lehet telefonon is?
- Lehet.
Jól van, Kohn otthon feltárcsázza Grün lakását. A túloldalon beleszólnak:
- Halló?
- Halló, Kovács lakás?
- Nem, Grün lakás.
- Akkor bocsánat.
ideges troll
May 20, 2022 12:59:03
Ha véletlenül endrével találkozok itthol egy kameramentes, csendesebb helyen és ott felkérdezés miatt kap pár ütést (főleg gyomorba), combonrúgást és esetlegesen elkapom a torkát annak milyen jogi következménye lehet? Természetesen kesztyü, sapka, maszk és első sarkon ruha csere.
May 20, 2022 12:59:03
linziasztal
(
x3)
May 20, 2022 12:59:53
x3)
Ha véletlenül endrével találkozok itthol egy kameramentes, csendesebb helyen és ott felkérdezés miatt kap pár ütést (főleg gyomorba), combonrúgást és esetlegesen elkapom a torkát annak milyen jogi következménye lehet? Természetesen kesztyü, sapka, maszk és első sarkon ruha csere.
Főműsoridő a királyi televízióban és Lovagkereszt!
jogásztroll
May 20, 2022 13:01:58
A sérülés mértékétől függ! 8napon belüli esetén nem sok, azon túl már lehet kisebb retórzió, de az sem vészes (persze csak lebukás - azonosítás esetén)
May 20, 2022 13:01:58
Trollul Madár
(
x15)
May 20, 2022 13:03:35
x15)
Endre!
Arról nem is beszélve, hogy nagykorúakat se kamerázgatunk messziről! Sőt soha senkit!
Hát a kurva anyádat!
sodika
May 20, 2022 13:05:13
Amit te nagy képernyőn látsz, azt én napon csillogó halvány, alig látjató szaron. Ilyen részletemet nem nagyon lehet levágni. Ez a technika ördöge.
Küldjetek donate-et a SoDI-nak: https://www.paypal.me/sodivlogja
May 20, 2022 13:05:13
Ásó27
(
x68)
May 20, 2022 13:05:58
x68)
Amit te nagy képernyőn látsz, azt én napon csillogó halvány, alig látjató szaron. Ilyen részletemet nem nagyon lehet levágni. Ez a technika ördöge.
Igen, cicázz kislányokat mocskos pedofil, ezért (is) kapni fogsz!
Jonciii
(
x8)
May 20, 2022 13:06:01
x8)
Hát a kurva anyádat!
Hát a kurva anyádat!
Ezt nem értette meg herpesz sem, hogy nem azért kurvaanyázzák, mert neki a nők tetszenek, hanem idegen embereket a tudtuk nélkül nem videozunk, kifejezetten rájuk fókuszálva
nyakaskálvinista
May 20, 2022 13:06:04
de akkor egyáltalán minek zoomoltál te balfasz?
May 20, 2022 13:06:04
D_Dezső
(
x29)
May 20, 2022 13:06:14
x29)
Jól értem, hogy a Gyagyás azt mantrázta be a buta agyába, hogy az a szerencséje, hogy részeg volt tegnap. Mert ha nem részeg akkor verekedés lett volna?
Egyre súlyosabb a valóságtagadásod Púpos! Nagyon jól tudtad te "mibevagy" csak hát egy gyáva szar vagy. Ennyi telik tőled, heherészés, dadogás, becsicskulás 14 éves kis köcsög gyerekeknek.
Egyszer mertél emberkedni eddig Viktornak, miután végig pofoztak egész este Pesten, "nagy bátran" megpróbáltál hátulról belerúgni a kurta lábaddal.
Nem tűnt még fel, hogy te soha nem verekszel, hanem csak pusztán megvernek?
Egyre súlyosabb a valóságtagadásod Púpos! Nagyon jól tudtad te "mibevagy" csak hát egy gyáva szar vagy. Ennyi telik tőled, heherészés, dadogás, becsicskulás 14 éves kis köcsög gyerekeknek.
Egyszer mertél emberkedni eddig Viktornak, miután végig pofoztak egész este Pesten, "nagy bátran" megpróbáltál hátulról belerúgni a kurta lábaddal.
Nem tűnt még fel, hogy te soha nem verekszel, hanem csak pusztán megvernek?
Sanyibacsi
(
x6)
May 20, 2022 13:06:27
x6)
És mi volt akkor a ciccelés te pedofil szatír?Napkitörés?
Ne ide járj hazudni, arra ott van a púpfal és a kontent nélküli vlogjaid.
Nemzet Krónikása
(
x21)
May 20, 2022 13:06:28
x21)
Konkrétan vagy 20-25 másodpercig rajtuk tartottad a Zoomot, közben meg "cica", utána mikor a chaten elkezdtek pedofilozni, egyből átváltottál a "madárka nétyodaaa" baromságodra.
Maffiózó
(
x1)
May 20, 2022 13:06:41
x1)
Nem foglak bűncselekmény elkövetésére sarkalni, de ha nincsenek tanúk vagy videófelvétel és az indíték is ott helyben születik "megpróbált megütni" akkor semmilyen jogi következménye nem lesz.
Hercehurca van belőle, vallomások, esetleg valamilyen szakértő aztán a rendőrség lezárja.
A kesztyű, sapka, maszk tanácsok pont a faszerdőt építik mert megalapozzák, hogy előre kitervelted.
Ha pedig ketten mentek oda és Ő egyedül van akkor még hamarabb vége az ügynek.
Nem véletlenül videózik szinten mindent a pedofil, tudja jól, hogy jogilag gyenge.
Még azt is le kell tagadni, hogy tudod kicsoda, hozza se kell szólni csak lebaszni neki kettőt tanúk nélkül.
Az persze más kérdés ha meg akarod gyilkolni. Ettől óva intenélek mert sok troll felháborodik majd azon, hogy lemaradt az eseményről.
És a trollokkal nem jó baszakodni.
sodika
May 20, 2022 13:06:47
Csak kb. lehetett látni, hogy valaki gimnasztikázik, vagy mi a faszom. Az volt érdekes. De ilyen részleteket nem lwhet pontosan kivenni.
May 20, 2022 13:06:47
Trollul Madár
(
x15)
May 20, 2022 13:07:15
x15)
Pedofil!
Amikor láttad műrészegeskedésedben, hogy a kiskorúak azok a lányok miért nem rántotad el a kamerát?
DirtDiver
May 20, 2022 13:07:30
Nem, ez a pedofilia ördöge.
May 20, 2022 13:07:30
linziasztal
(
x3)
May 20, 2022 13:07:35
x3)
Endre, dögölj meg. Indulj meg és mutogasd a kacsacsákat. Azt látod rázoomolva, mi?!
Púpszászi napelem
(
x13)
May 20, 2022 13:08:13
x13)
Telefonról is jól látszik hogy gyerekek te utolsó pedofil geci
sodika
May 20, 2022 13:08:17
Mert nem láttam. A napon csillogó kifejzőn nem jön át mknden réazlet.
May 20, 2022 13:08:17
NiggerBerger
May 20, 2022 13:08:35
Hazudsz a jó kurva anyádat te aberrált szar. Nem az látszik a videón hogy véletlen, hanem hogy élvezed. De ne félj, dolgozik a karma keményen nincs olyan ember aki nem fog pezsgőt bontani a halálod napján. Gondolj bele. 40 év alatt ennyit értél el hogy a halálodat várja többtucat ember. Az életed egy tragikomédia, és kezdenek közeledni hozzád a falak... Gratulálok.
May 20, 2022 13:08:35
tyodika
May 20, 2022 13:08:52
endre, hány olyan embert tudnál felsorolni, aki az elmúlt egy évben találkozott veled élőben és nem törölte beléd a lábát?
Tibi: milliós lehúzás + testi erőszak
Jutka: kilakoltatás
Vahúr: lehúzás + ordenáré csicskalángos
Géjza: jelentős lehúzás + kirúgatás + állandó megalázás
Sapkás troll: BOOOOM a veknibe
Tojásos és becsicskító trollok: bepanírozás + becsicskítás
Viktorsz: krétaporállandó + csicskalángos
Gammercigány: lehúzás + osmo ellopás
Benke: lehúzás
Anyád: becsicskítás a saját liveodban + testi erőszak
Szemüveges troll: megalázás és lepedofilozás a saját liveodban + az ebből fakadó bánópénz fizettetés + a rendőrök is feljelentettek
14 éves gyerekek: szarrá alázás a saját liveodban
Na lássuk te a listád!
Tibi: milliós lehúzás + testi erőszak
Jutka: kilakoltatás
Vahúr: lehúzás + ordenáré csicskalángos
Géjza: jelentős lehúzás + kirúgatás + állandó megalázás
Sapkás troll: BOOOOM a veknibe
Tojásos és becsicskító trollok: bepanírozás + becsicskítás
Viktorsz: krétaporállandó + csicskalángos
Gammercigány: lehúzás + osmo ellopás
Benke: lehúzás
Anyád: becsicskítás a saját liveodban + testi erőszak
Szemüveges troll: megalázás és lepedofilozás a saját liveodban + az ebből fakadó bánópénz fizettetés + a rendőrök is feljelentettek
14 éves gyerekek: szarrá alázás a saját liveodban
Na lássuk te a listád!
Jól fan hagyjál már. Troll vsgy, tiltalak.
Cicával taktikai szünyet van.
Az idősebbik hölggyel naponta vagyok kapcsolatban.
rMátéval szent a béke.
Viktorszommal mondhatom már-már baráti a viszony.
Az osztrák autókereskedő úriemberről nem beszélünk.
A szemüveges trollnak még utána kell járnom megemlíthetem-e vagy az anyukájának ismét bánatpénzt kell fizetnem.
Többiek részéről legfeljebb apróbb csínyekként, negatív előjelként könyvelhetőek el az elkövetett cselekmények. Történelmileg útymond, he.
D_Dezső
(
x29)
x29)
Amúgy nagy pacsi a trolloknak, akik segélyszervezeteknek donate-eltek a Gyagyás hitelkártyájáról.
Egyszer ment normális helyre ennek a féregnek a hitelkerete, azt is vissza akarja követelni.
Köpedék egy alak vagy Sodi-bodi.
Egyszer ment normális helyre ennek a féregnek a hitelkerete, azt is vissza akarja követelni.
Köpedék egy alak vagy Sodi-bodi.
linziasztal
(
x3)
May 20, 2022 13:09:14
x3)
mknden réazlet.
Alkoholmentes a sört, vagy napkitörés van most is?!
Schwezoff Dávid
(
x6)
May 20, 2022 13:09:26
x6)
Csak kb. lehetett látni, hogy valaki gimnasztikázik, vagy mi a faszom. Az volt érdekes. De ilyen részleteket nem lwhet pontosan kivenni.
ragozd csak, fehérnégyzetek ügy vol. 2 lesz.
Trollul Madár
(
x15)
May 20, 2022 13:09:29
x15)
LÁTTAD B+ LÁTTAD! NEM RÁNTOTTAD EL A KAMERÁT! SOKÁIG ÉLVESZKEDTÉL A KISKORÚ ÁDOZATAIDON.
trolléga
(
x30)
May 20, 2022 13:10:26
x30)
Hazudsz the szharr! Mást érdekes mindent jól láttál te buzi. Megmondtam előre hogy ez lesz a kifogásod.
Schwezoff Dávid
(
x6)
May 20, 2022 13:10:41
x6)
mér verekszel? Benzined meg öngyújtód nincs?
Trollul Madár
(
x15)
May 20, 2022 13:11:28
x15)
A felvételt visszatekerted, vagy a trashvod-os videón onanizáltál?
D_Dezső
(
x29)
May 20, 2022 13:11:31
x29)
És te nem látod a saját szemeddel te pedofil geci? Vagy te csak a kijelzőt bambulod végig? Na ne fárassz már minket, mi nem az analfabéta "haverjaid" vagyunk!
Norina
(
x2)
May 20, 2022 13:11:43
x2)
Mikor elszaladt a kislany, meg mondtad is, hogy elmentek a kedvenc cicak..ertve a ket kislanyra.
Remelem most mar valaki tenyleg koporsoba rak teged.
Remelem most mar valaki tenyleg koporsoba rak teged.
max5enutálnak
(
x47)
May 20, 2022 13:12:38
x47)
Pedofilok szokat ilyeneket mondani a tárgyalásunkon. Egy kibaszott pedofil vagy.
linziasztal
(
x3)
May 20, 2022 13:13:20
x3)
Endre! Többen kérdezik, hogy mi a kurva anyáddal fújtad fel a matracot? Mert hogy nem a tüdőddel, az tuti. A pedálhoz meg hülye faty. A másik meg, hogy rohadtul nem anyádhoz hasonló ütyféd fog kelleni majd ide...
D_Dezső
(
x29)
May 20, 2022 13:13:49
x29)
Ha véletlenül endrével találkozok itthol egy kameramentes, csendesebb helyen
Tök fölösleges verni ... már ahhoz is fogyatékos, hogy abból értsen.
A kütyüi fájnak neki legjobban. Az a "tragédia", ha elveszik a telefon, hahó!
Nem kell ellopni, csak véletlenül kibaszni a kezéből, aztán amíg hápog magában, nyugodtan tovább sétálsz.
Értetlen
(
x1)
May 20, 2022 13:13:54
x1)
Tényleg bazmeg, nem látni, hogy felnőtteknél fejjel kisebbek, másodlagos nemi jelleg nélkül. Kibaszott undorító, hogy erre nyáladzol
Trollul Madár
(
x15)
May 20, 2022 13:14:59
x15)
Endre!
Azért nem lájfolsz, hogy ne lássuk, hogy éppen melyik óvodás csoportot stalkolod?
Azért nem lájfolsz, hogy ne lássuk, hogy éppen melyik óvodás csoportot stalkolod?
Nemzet Krónikása
(
x21)
May 20, 2022 13:15:31
x21)
Ha lenne gyerekem, és ez a féreg kamerázná őket így, rommá verném.
KAMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
sörösterv
(
x4)
May 20, 2022 13:16:42
x4)
A büdös kurva anyád!Ne hazudj te szarrágó pedofil!
Nagyon jól tudtad hogy mit veszel fel!
De az Univerzum visszavágott neked a tegnapi aljas stalkerkedésedért! :)
Trollul Madár
(
x15)
May 20, 2022 13:16:56
x15)
Egyáltalán honnan veszed a bátorságot, hogy bárkire "zoomolgass"?
Mi? Honnan a faszból?
Mi? Honnan a faszból?
Sanyibacsi
(
x6)
May 20, 2022 13:17:24
x6)
Szerintem itt az ideje egy tisztázósnak, mielőtt összecsapnak a hullámok a fejed felett ebben az ügyben!Porondra recskás, nyomj egy takarítást imitálós hetyetyét a gyermeklányok zoomolva liveban abuzálásának tisztázására.
linziasztal
(
x3)
May 20, 2022 13:18:40
x3)
Egyáltalán mit keresel itt? NE GYEREKEKET VEGYÉ'!
Erre feláll mi, Tibire meg nem te aljas, utolsó. Remélem nem az enyhe, buzipárti labanciában fogsz faszolni a bíróságon. Ott zoomolgassál, te nemzetihős.
Erre feláll mi, Tibire meg nem te aljas, utolsó. Remélem nem az enyhe, buzipárti labanciában fogsz faszolni a bíróságon. Ott zoomolgassál, te nemzetihős.
Nabontokmégegysört
May 20, 2022 13:20:40
Nemetes Trollegak! Tenyleg kene jelezni ennek a duna parti helynek, hogy ez a pedofil geci ott olalkodik es filmezi a kiskoruakat. Hatha kibaszzak legkozelebb! De az igazi az lenne, ha egy vehemensebb apuka kettetorne a gerincet ennek a patkanynak! Rettegj sodros pedofil geci! Napjaid vannak hatra!
May 20, 2022 13:20:40
Nemfatyle
(
x7)
May 20, 2022 13:21:36
x7)
Ma hány gyerekre zoomoltál a nudistrandon pedofil köcsög?
Nem basznám meg, tehát nem vok ratyi.
Trollul Madár
(
x15)
May 20, 2022 13:22:51
x15)
Nemetes Trollegak! Tenyleg kene jelezni ennek a duna parti helynek, hogy ez a pedofil geci ott olalkodik es filmezi a kiskoruakat. Hatha kibaszzak legkozelebb! De az igazi az lenne, ha egy vehemensebb apuka kettetorne a gerincet ennek a patkanynak! Rettegj sodros pedofil geci! Napjaid vannak hatra!
Én azt gyanítom, hogy elkezdődik egy ilyen levelezés, cc-zve a [email protected] email címet.
Dörpepúp
(
x7)
May 20, 2022 13:22:57
x7)
Érdekes sneci ha te belezoomolsz valakibe azok mind egytől egyig kisgyerekek. Próbálnád ezt meg az én gyerekeimmel, letörném a karodat és a hátadba szúrnám.
nyem nyúlsz a tyeknikai eszközömhöz!
keresztény honpolgár
May 20, 2022 13:24:33
A Pokol legmélyebb bugyrában fogsz elrohadni.
May 20, 2022 13:24:33
sörösterv
(
x4)
May 20, 2022 13:25:09
x4)
"há' valamit elveszítettem. Nem tárgyat, egy kommunikációs formát valakivel, tehát ott ott van gond"
Tibi atya
May 20, 2022 13:25:28
A Jóisten áldja meg minden becsületes embertársunk munkáját ebben a jó ügyben! May 20, 2022 13:25:28
Donételő troll
May 20, 2022 13:25:57
Remélem ez a geci nem kapja vissza a donéteket.
A fülöp-szigeteki, ukrán menekülteket segítő szervezetnek biztos nagyobb szüksége van rá, meg a többinek, amire már nem emlékszem.
A fülöp-szigeteki, ukrán menekülteket segítő szervezetnek biztos nagyobb szüksége van rá, meg a többinek, amire már nem emlékszem.
May 20, 2022 13:25:57
4dd4m
May 20, 2022 13:26:46
Jól látom, hogy a re-uploadban ki lettek vágva a gyerekek?
May 20, 2022 13:26:46
Hahó
(
x136)
May 20, 2022 13:27:10
x136)
Remélem ez a geci nem kapja vissza a donéteket.
szép munka, zsidó!
Fifike hosszúujja
May 20, 2022 13:28:15
Jól látom, hogy a re-uploadban ki lettek vágva a gyerekek?
Soderálás történt, történelemhamisítás. May 20, 2022 13:28:15
D_Dezső
(
x29)
May 20, 2022 13:28:28
x29)
Amúgy erősen kezd megfogyatkozni a hitelkártya gyűjtemény.
- Az easybankost, ugye a trollok teljesen lemerítették és le is kellett tiltani.
- Tegnap is elhagyott egy kártyát, azt is le kellett tiltani.
- Pár napja beszélt egy másik kártyáról amit a bank lőtt le, de az is full üres volt.
Csak én érzem, hogy sokkal nagyobb a gáz mint amit a Gyagyás mutat?
Az is kurva gyanús, hogy elvileg 1.-én már Bécsben kellene kezdeni, ennek ellenére vígan live-ozgat meg szatírkodik a nudistrandon. Amikor Hamburgból Berlinbe költözött, 1 hónapig remegett, hogy lakást találjon meg átcuccoljon.
Szerintem ez a meló nagyon gyenge lábakon áll. Ha át is költözik megtartja a Linzi lakást mert legbelül tudja, hogy nem fogja megélni a próba idő végét. Valószínű ezért is folytatta tovább a melókeresést más helyeken is.
- Az easybankost, ugye a trollok teljesen lemerítették és le is kellett tiltani.
- Tegnap is elhagyott egy kártyát, azt is le kellett tiltani.
- Pár napja beszélt egy másik kártyáról amit a bank lőtt le, de az is full üres volt.
Csak én érzem, hogy sokkal nagyobb a gáz mint amit a Gyagyás mutat?
Az is kurva gyanús, hogy elvileg 1.-én már Bécsben kellene kezdeni, ennek ellenére vígan live-ozgat meg szatírkodik a nudistrandon. Amikor Hamburgból Berlinbe költözött, 1 hónapig remegett, hogy lakást találjon meg átcuccoljon.
Szerintem ez a meló nagyon gyenge lábakon áll. Ha át is költözik megtartja a Linzi lakást mert legbelül tudja, hogy nem fogja megélni a próba idő végét. Valószínű ezért is folytatta tovább a melókeresést más helyeken is.
Trollul Madár
(
x15)
May 20, 2022 13:28:47
x15)
Endre!
Mi ez a kihátrálás?
Gyere csak és magyarázd el a komment haverjaidnak, mi okból nem vagy egy büdös nagy pedofil buzi geci!
Mi ez a kihátrálás?
Gyere csak és magyarázd el a komment haverjaidnak, mi okból nem vagy egy büdös nagy pedofil buzi geci!
Jonciii
(
x8)
May 20, 2022 13:28:53
x8)
Jonciii
(
x8)
May 20, 2022 13:29:11
x8)
Elnézést az offért
Nabontokmégegysört
May 20, 2022 13:29:27
Igy legyen! NSZKSZ a kollegaknak! May 20, 2022 13:29:27
linziasztal
(
x3)
May 20, 2022 13:29:54
x3)
Ahjjaj, Endre! Mit fog ehhez szólni tyirityánzsóti' meg a sereg? Közvetítsd légyszi, amikor letépik a húst rólad. Foshná. A buziknál már csak a pedofilokat imádják jobban. Kár lenne, ha eljutna hozzájuk, mert így nem tudnak rajongani. :/ :(
linziasztal
(
x3)
May 20, 2022 13:30:27
x3)
Köszi vezérostya!
Trollul Madár
(
x15)
May 20, 2022 13:30:57
x15)
Ahjjaj, Endre! Mit fog ehhez szólni tyirityánzsóti' meg a sereg? Közvetítsd légyszi, amikor letépik a húst rólad. Foshná. A buziknál már csak a pedofilokat imádják jobban. Kár lenne, ha eljutna hozzájuk, mert így nem tudnak rajongani. :/ :(
Fúú ez kurva jó! Oda a csak a trashvod linket kűldöm át.
Ásó27
(
x68)
May 20, 2022 13:31:54
x68)
Nem láttad mi? Alig látható kijelző?
Hazug geci
trashvod.com/w/q2CYuZ3Zs9JCm9zPECNBJi?start=39s
Hazug geci
trashvod.com/w/q2CYuZ3Zs9JCm9zPECNBJi?start=39s
Gimnasztikáznak, ha jól látom
NiggerBerger
May 20, 2022 13:36:30
Annyira boldog lennék! Látom a lelki szemeim előtt hogy megepsteinelik a böriben a cellatársak. Kiráz a hideg a gyönyörtől.
Sodi, annyira felhúztál bazdmeg hogy a jobbszememben eldurrant egy ér. Nem is emlékszem hogy mikor voltam utoljára ilyen ideges. Az egyetlen dolog ami megnyugtat az a tudat hogy akkora szarban vagy hogy még te sem bírod feldolgozni, ezért kell egész nap részegedned. Képzeld el ahogy fekszel egy sínen és közeledik a vonat nagyon lassan. Viszont minden egyes pedo mozzanat felgyorsítja a vonatot. Ebben vagy most. Mi pedig itt nézzük. Te pedig csak ordítasz, de esélyed sincs menekülni. Az élet szép.
May 20, 2022 13:36:30
-
May 20, 2022 13:37:46
Én attól félek, hogy linzből fog home office-olni csak magának, nekünk és a cégnek is azt hazudja, hogy oda akar költözni.
May 20, 2022 13:37:46
linziasztal
(
x3)
May 20, 2022 13:39:26
x3)
PúpszásziVámpír
(
x10)
May 20, 2022 13:39:31
x10)
Te rossz szatír!!
Álmodjatok Rémeket!
linziasztal
(
x3)
May 20, 2022 13:40:02
x3)
Létyszike a betanulási időszak alatt haty legyek linszben.
DirtDiver
May 20, 2022 13:40:14
Lehet hogy valami linzi közösségi oldalra be lehetne timekóddal tenni a videót, és gyagya címét, hátha a szülök ráakadnak.
Jobb mint a rendőrség, mert szülők talán agyon is verik.
DirtDiver
Jobb mint a rendőrség, mert szülők talán agyon is verik.
May 20, 2022 13:40:14
buniBanki
(
x2)
May 20, 2022 13:40:32
x2)
A pucér kisgyerekre fehérnegyzet kerül, a felöltözöttet csak ki kell vágni a videóból. Biztos, hogy teljesen rendben volt a tegnapi live? Akkor miért kellett törölni, ahogy tizenkét éveseket cicázol? Pont azon a napon, amikor a cica elcseszett perverz értelmezését nyilvánosságra hoztad
Endre egy pedofil!
sittessanyi
(
x7)
May 20, 2022 13:42:10
x7)
a videóból egyértelműen kiderül, hogy a naplementében már csak szórt fény volt, zéró tükreöződés. nem volt az embereknek árnyéka. hazudik a korcs keményen - as usual.
nem véletlenül soderálta ki azt a részt és nem véletlenül próbál most itt angolnázni a témában. ezt még ő is érzi hogy bőven bcs gyanúja.
az eddigi legerősebb bizonyíték esett az ölünkben pedósága kapcsán, és ha mellétesszük az eddigieket, az jól bizonyítaná a tendenciózusságot és célzatosságot. negligálna minden "ja véletlen volt" érvet.
ez simán kiállna egy bírósági tárgylást is.
nem véletlenül soderálta ki azt a részt és nem véletlenül próbál most itt angolnázni a témában. ezt még ő is érzi hogy bőven bcs gyanúja.
az eddigi legerősebb bizonyíték esett az ölünkben pedósága kapcsán, és ha mellétesszük az eddigieket, az jól bizonyítaná a tendenciózusságot és célzatosságot. negligálna minden "ja véletlen volt" érvet.
bolgár jeti
(
x30)
May 20, 2022 13:43:32
x30)
Endre! Többen kérdezik, hogy mi a kurva anyáddal fújtad fel a matracot? Mert hogy nem a tüdőddel, az tuti. A pedálhoz meg hülye faty. A másik meg, hogy rohadtul nem anyádhoz hasonló ütyféd fog kelleni majd ide...
van neki xiaomi pumpája
SyntaxError
(
x24)
May 20, 2022 13:44:49
x24)
Tegnap megint sikerült Ebcont-os cuccokat mutogatni.
Nem volt valami megállapodás a céggel, hogy ezt tilos?
Nem feltétlenül nem kellene tájékoztatni őket, hogy egy lepukkant csöves, az utcán alszik a táskájuk társaságában.
Nem feltétlenül nem a fenevad jele.
Nem volt valami megállapodás a céggel, hogy ezt tilos?
Nem feltétlenül nem kellene tájékoztatni őket, hogy egy lepukkant csöves, az utcán alszik a táskájuk társaságában.
pcdoki
May 20, 2022 13:45:33
A pedofil magatartásod megállítására mikorra várható "BéHá" ??
"az úriembert fel akarták négyelni az újszásziak"
May 20, 2022 13:45:33
linziasztal
(
x3)
May 20, 2022 13:45:57
x3)
a videóból egyértelműen kiderül, hogy a naplementében már csak szórt fény volt, zéró tükreöződés. nem volt az embereknek árnyéka. hazudik a korcs keményen - as usual.
Amikor kattan a bilincs, elvisszük Mercit a tárgyalásra, hogy láthasd a bikájával. Szép, napbarnított araboskanja van és előtted a padon fogja megbaszni.
DirtDiver
May 20, 2022 13:46:38
Jogos. Többet ér ez annál, mint hogy csak a szülők lássák.
May 20, 2022 13:46:38
Jonciii
(
x8)
May 20, 2022 13:46:52
x8)
Gayza lájfsz, Mazdáról
Trash csoportos haver
(
x19)
May 20, 2022 13:47:13
x19)
Jonciii
(
x8)
May 20, 2022 13:47:22
x8)
Sodrák vonalban
linziasztal
(
x3)
May 20, 2022 13:48:28
x3)
Hajfestős kollab Gayzával? Foshná
Nemkarmolszteszar
(
x11)
May 20, 2022 13:49:04
x11)
Anyád picsája, Púpos! Ha nem látsz, ne kamerázz! Főleg ne zoomolj senkire, pedofil féreg! Nem kell a hetyetye, ez nem az a platform! Száradjon le a kezed a faszoddal és a félméteres zacskóddal együtt, vén buzi!
Sanyibacsi
(
x6)
May 20, 2022 13:49:34
x6)
Sodrák vonalban
Nem úgy volt, hogy Géyzával soha többet nem beszélsz, mert Merci ezt kérte tőled?Még szerencse, hogy van erről is live.
tigris
(
x1)
May 20, 2022 13:50:25
x1)
hallod recskaboy, te akartad prostituálni mercit!
akkor kellett volna aggódnod!
akkor kellett volna aggódnod!
FullFingMirror
May 20, 2022 13:50:48
May 20, 2022 13:50:48
MagyarVictor
(
x3)
May 20, 2022 13:50:54
x3)
Totál megzakkant!
Hangüziket küld, hogy ő online strici lesz és mercica a madame és bordélyházat fog üzemeltetni! :D
linziasztal
(
x3)
May 20, 2022 13:52:02
x3)
Totál megzakkant!
Üzemeltesse csak. Gazdasági ShIKER.
grosi
May 20, 2022 13:52:56
És a kijelzőn kívül sem láttad, hogy mi van ott ugye? Tudod, a valóságban.
May 20, 2022 13:52:56
155 látogató online.
A hozzászóláshoz regisztrálnod kell.
-Iron Gnome™